Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Pince
by Ryan Elvestaad Today at 00:27

» Étkező
by Theodore Miles Hudson Today at 00:07

» Szentpétervár
by Vitaly Rayt Yesterday at 23:50

» LaGuardia Reptér
by Noah L. Harwey Yesterday at 23:22

» Utopia Parkway
by Ryan Elvestaad Yesterday at 22:39

» Vitaly lakása
by Admin Yesterday at 18:19

» Terasz
by Erick Lamothe Szer. Aug. 15 2018, 22:22

» Forest Hills
by Admin Kedd Aug. 14 2018, 23:24

» Kinti medence
by Admin Kedd Aug. 14 2018, 23:21

» Kapu
by Lucius Evans Kedd Aug. 14 2018, 18:59

Staff

D.J.
PM
Apple
PM

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Kyle

  Share
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Kyle

  on Kedd Jan. 20 2015, 17:20

  First topic message reminder :

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Kyle

  on Csüt. Dec. 17 2015, 21:05


  Noel – Kyle


  Rejtélyes mosollyal nézek rá a kérdésére, válasz nélkül hagyom, mint ahogy az utolsó kérdését is. Tudom, hogy miért tettem fel a kérdést, azt már neki nem kell tudnia. Megkaptam rá a választ, Noel sajátos módján. Ami ingerelne kissé talán, ha nem tudnám, min ment keresztül. Nem, mintha ez annyira felmentené más esetben róla.
  Köpenyével kapcsolatban is néma marad a válaszom, elmondtam, amit megfelelőnek tartottam.
  A sebesülésével kapcsolatban csak a szememben csillan némi derű, a fiatalság lázongása nagyon benne van. Majd lenyugszik.
  A csendre bólintok, amikor azonban megszólalna, addigra már a szemeibe tekintek és nem lesz képes megszólalni. Így arra a pár percre újabb pár perc jön, várom a robbanáspontot, amivel végre majd kifakad és kérdés nélkül is elmondja, amit hallani akarok.
  - Most már megszólalhatsz. – elengedem a bűvölést, és komoly arccal tekintek rá. A temetők nem érdekelnek, a hullák is csak míg szükségesek. A lélekkel nem foglalkozom, foglalkoznak ők velem a nélkül is.
  - Amíg nem úgy kérdezel vissza, hogy értem-e, addig érteni fogom. – mondhatnám, hogy ifjúkori álmodozás, amit most éppen elmondott és bizonygatás, azonban láttam már sok mindent, sokkal többet, hogy el tudjam fogadni, elképzelhető, hogy ott tart. Az élet és a gyakorlat majd bebizonyítja, hogy valóban így van-e.
  A csavargatást még tűröm, úgy tűnik, mindenki ezzel foglalkozik, ha velem van, legalábbis a fiatalok.
  - Nem azonnalra mondtam. Megbocsátom. – simítom meg a felkarját.
  - Furcsa? Mi volt furcsa?
  Várható volt, hogy nem érintette meg a kaput, jobb is.
  - Miért utálod? Rossz emlékek? – nem mondható a hangom, sokkal inkább érdeklődőnek. – Mit jelentett neked a Kapu? Mit éreztél?
  A válasza után hallgatok egy rövidet.
  - Ez az éjszaka tudod, miről szól? – kérdezem. – Nekromanta akarsz lenni, úgy tudom. Ezek megszokott dolgok lesznek később, érdemes felkészülnöd rá.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Kyle

  on Csüt. Dec. 17 2015, 22:53

  Kyle - Noel

  Kyle némaságba burkolózik, és ha valamit igazán utál, az ez. Mintha Rault látná, azért se mond semmit, mert a bölcs öreg, a tapasztalt... ezen mindig felháborodik.
  Hihetetlen, amennyi információt rázúdított az újdonsült mesterére, hát győzze követni... vagy pont azért nem válaszol, mert nem győzi? Pedig tök szisztematikus felépítése, rendszere volt az egésznek, szerinte.
  Már épp kinyitná a száját, és úgy is marad, mert nem tud megszólalni. Óriási. Át fog menni Néma Leventébe, és akkor sem fog megszólalni, amikor lehet, na de az még később van, most ahhoz túl sok mondanivalója van, így egyelőre dobolásba kezd. Vár.
  -Akkor most semmire nem reagál? Ilyet én is tudok, sejtelmesen mosolyogni, és hallgatni. Gyakoroltam. Tudta, hogy ha egy ifjúba belefojtják a szót, sokkal rosszabb lesz utána, mert úgy is elmondja, amit akart, csak részleteibe? No, én most itt tartok.
  Természetes dolog, hogy azonnal megszólal, amint képes rá, elvégre azt mondták, beszélhet. A lényeget pedig magában tartja, mert ha játszanak, akkor legyen játék, és juszt sem mondja el.
  -Biztos? Gerard nem értette, de ő nem is nekromanta.
  Aki érti, az az apja, aki tudja, hogy ha egyszer azt állítja, eljutott valameddig, akkor az bizony úgy is van. Más kétkedik benne, tegye, többet nem ismétli meg. Rossz szokása, sok esetben egyszer említ valamit, vagy a sorok között bújtatva, aztán soha többet nem hozza szóba.
  Majd ha készen lesz, és bizonyítja is, hogy amit összehozott, működik, akkor majd megmutatja... talán. Vagy nem. Nála sosem lehet tudni, melyik verziót választja. A köpönyegét stíröli, és befejezi a hajcsavargatást. Siralmas.
  -Akkor jó, köszöntem, a telepatikus és kinetikus képességeim még nem működnek, hogy bereptessek ide egy zacskóval.
  Tudná élvezni néha, ha belemerül a munkába, és mindent mozgathat, na de az elme ereje hiába határtalan, ha ahhoz azért fejlettnek kell lennie. Attól még messze van egyelőre.
  -Nem tudom, a ruhája rózsaszín volt, de nem az, mégis... valami... nincs ötletem.
  Fogalma sincs arról, mi az, ami zavarta a démonban. A felajánlásán is csak mosolygott, valahogy hidegen hagyta.
  -Mert... mert álszentségről árulkodnak. A feszületeket szeretem, de a templomok, no meg a papok... undorítóak. Építészetileg is giccses, hivalkodó az egész.
  Valamiért viszolyog a templomoktól, nem tudja megmagyarázni, miért, de ha berugdosnák sem menne be, inkább felszántaná a lépcsőt is. Szerinte mutogatnak valamit, kérkednek olyasvalamivel, ami nem az övék. Azt kihagyja a felsorolásból, hogy tulajdonképpen ki nem állhatja egy csuhás érintését, mert hót lazán elájul tőle, mint tette annak idején minden átmenet nélkül. Ezt még Raul sem tudta megmagyarázni, de az a szerencsétlen pap sem, aki aztán tényleg semmit nem ártott neki, csak ott volt, és barátságosan akart viselkedni. Így reagált... aztán felmosták.
  -Azt, hogy oda be ne menjek... erre nem elnyel?
  Ez a formája. Kezd magához térni, most már nem remeg, és megnyugszik lassan. Elvégre nem eshet bántódása, Kyle erős, megvédi, és sikerült visszaérnie a szállásra. Fellélegezhet.
  -A káoszról. Az elemekről, és azok erejéről, a félelmekről és azok legyőzéséről, a gyűlöletekről, és azok leküzdéséről, a gondolkodásról. Az rendben van, monsieur, hogy nekromantának készülök, de... az nem normális, hogy megőrül egy épület.
  Miről szól, miről szól... nem kezdi el újra. A legnagyobb sérelme még mindig a köpönyege, na azt nem fogja elfelejteni. A köpönyege tulajdonképpen ma elhalálozott, hát erről szól az este, a többi mellékes.
  -Tudja mit nem értek? Az apám matuzsálem, szó szerint őskövület a maga 1800 évével. Ön hozzá képest fiatal... akkor miért olyan, mint egy aggastyán? Van még vagy legalább 1200-1300 éve addig, azaz kölyök az idő, vagy nem?Oké, hogy nekem még ott a tojglihéj a hátsómon, de azért... azért majdnem kimúltam, és még a falba is beépített.
  Ez már ideérkezése óta foglalkoztatja. Gerard is hasonlóan viselkedett a maga 560 évével. Mint aki a halálára készül, az elmúlására, de miért? Idejött, és erre Kyle-nál is ugyanezt tapasztalta. Ez valami vámpír jellegzetesség? Most, hogy már múlik az adrenalin hatása, muszáj megkérdeznie, hogy miért kellett még plusz sérüléseket kapnia? Azon kívül, hogy reflexből volt. Megértést várt, és jött helyette a stukkó a falon... igaz, utána csak átölelték, hogy megnyugodjon.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Kyle

  on Szer. Dec. 23 2015, 22:17


  Noel – Kyle


  A dobolása nem zavar, elég jól tűri a figyelmeztetést. Kezelhető lesz. A kérdésére és kifakadására is csak figyelem, ezúttal már mosoly nélkül. Vitát provokálni és adok-kapok labdázni nincs kedvem, már jó ideje nincs. Ez után az éjszaka után pedig  egyáltalán nem a kedves, vagy tartózkodó vámpírok közé tartozom.
  Arra, hogy biztos, értem-e, ismét néma tekintetet kap. Egyszer már elmondtam, hogy értem, a felfogóképességemmel ezek szerint nem nekem van bajom. Főleg, hogy a lényeget nem mondja ki, bár azzal sem fog előrébb haladni. A sorok közötti választ is csak akkor kapja mg tőlem, ha elérkezett az ideje, nem pedig azért, mert nem vettem észre.
  Leszáll a hajamról, nem is sejti, mennyire örülök ennek.
  - És ez hogy jön ide? –  csapong, most nem zavar, inkább rákérdezek. Az, hogy nem sorrendben követi a történéseket, azt mindig is tudtam követni.
  - Azt hittem azért, mert démoni éned nem bírja elviselni. Noelnek szerencséje van, hogy nem olyan jellemű, mint én voltam. Kín volt megértenem, hívő keresztényként, milyen életem is lesz ezek után.
  Figyelem a megnyugvását, az oldottságát. Mint ragadozó a pelyhes kicsiket. Kiváló prédák, ám fél fogára sem lenne elég.
  - És mit értettél meg belőle? – mohóság nélkül kérdezem. Ha valaki olyan kíváncsi kacsa, mint ő, sokkal több mindenről van véleménye. Mélyebben és kérdés nélkül is omlik belőle a válasz.
  - Állítólag a vámpírok létezése sem normális. Nem hisznek benne az emberek. Akkor miért ne létezhetne olyan épület? Egyáltalán? Valóban épület volt az?
  Magamba fojtom a nevetést, még az arcomra sem ül ki. Várok egy keveset. És még azt mondja, hogy a kor és tisztelet nem függ össze.
  - Már kimúltál, csak jelzem. Tehát, azt mondanád, hogy ha én 27 éves lennék, akkor nem biztos, hogy megfelelnék a mércédnek? És mi van, ha 270? Az apád warlock, ott az 1800 év számít matuzsálemi kornak. Mire emlékszel a vámpírok történelméből, mikortól kezdve létezik ez a faj? Wallachia udvarában nem csak Tepesék voltak. Voltak ott árnyvadászok is, akik meg akarták állítani a szertartást. – hagyok némi szünetet. – Kíváncsiak voltak, miután elkapták őket, hogy árnyvadászokon is fog-e az átok. –  a kézfejemre pillantok önként. – A parabataiom nem élte túl.
  Abbamarad a mesedélután erről, ebből is le kell esnie Noelnek a korom.
  Azt azonban már elmondtam, hogy miért lett a falba építve, amikor megérkezett. Többször nem magyarázom. És ha még egyszer ilyen lesz, védelem és kölyökkor ide vagy oda, ismét a falba építem, jobbik esetben. Ha nem tanulja meg, akkor az a végső halálába fog kerülni.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Kyle

  on Szer. Dec. 23 2015, 23:13

  Kyle - Noel

  Szép kis társalgás ez, Kyle semmire nem reagál, ő pedig azért is mondja, vagy éppen dobol, mert beléfojtották a szót. Türelmes... addig, amíg nem jön ki hang a torkán. A hirtelen kérdésre felpillant, szerinte teljesen érthető volt és követhető.
  -Úgy, hogy nem jön ide. Na itt a baj. Mert nekem fel kellene állnom, hogy kimenjek a zacskóért. Ha menne az a két képesség, tehát profi lennék, akkor belebegne az ajtón... vagy nem.
  Lenne lelke, elképzelné, hogy érkezik meg a kaja a konyhából, na de ez nem fog bekövetkezni, tehát kénytelen lesz elslattyogni odáig. Gyakorolnia kell.
  Értetlen arcot vág, most mi a gond azzal, ha egy démon felvesz egy olyan csicsás göncöt?
  -A ruhát? Sima rózsaszín ruha volt. Felőlem azt aggat magára, amit akar. Nincs bajom a színekkel.
  Végül is jól állt Venusnak, neki meg aztán édes mindegy, ki mivel takarja a porhüvelyét, miért kellene a démoni énnek zavarnia? Pláne, hogy egy démon viselte, hát nem? A kérdésre csípőből vágja a választ.
  -A templomok még arra sem jók, hogy legyenek. Ezt, de nagyon.
  Egy pillanatra elbizonytalanodik, lehet, valamit összekevert, és az előző megjegyzés nem a démonra vonatkozott? Ez a kérdés meg nem a templomokra? Sebaj, Azért elmondja amit gondol, így is, mégis van egy olyan érzése, hogy kissé elcsúszott a válaszokkal.
  -Ez hülyesééég. Minden mesének és legendának van alapja. Az, hogy az egyszerű halandó vak, és inkább letagadja azt, amitől fél, az az ő bajuk. Nem tudom mi volt az, de kajás volt, és szerintem illúzió, de mocsok jó, vagy olyasvalaki, aki bármilyen alakot képes ölteni. Akkor is nagyon jó.
  Imádta a meséket, mindig a mögötte lévő valódi tartalom érdekelte, mert már kicsiként is tudta, hogy ha egyszer leírták, és kisebb változtatásokkal az alap mindig egyezett, akkor a mögött kell lennie valaminek.
  -Őszintén? Nem foglalkoztam vele, annyira nem érdekelt, csak az, hogy mit tudok kezdeni a megváltozott létemmel és képességeimmel. Egy számot sem jegyeztem meg. Tepest mindenki tudja, a csapból is az folyik, de nem ő az alap. Az, hogy hány évesnek néz ki, az egy dolog, deeeee... ha Gerardot veszem alapul, hát ő sem mai csóka, és olyan volt, mint aki azon van, nem lesz másnap. A 270 is siheder még, nem? Neeeeem? Hát akkor nem. Az árnyvadászok... nem éljük meg az 1500-at sem? Bele kell húznom, le kell hagynom az öregemet.  Akkor... akkor csak maximum 600 évem van rá... ön pedig közeledik a 600-hoz, és mégsem fiatal, hanem őskövület. Mármint úgy... és Gerard is ezért viselkedett így, mint aki várja a végső elmúlást. Ő 560 múlt, és fiatalabb önnél. Ez mekkora ciki. Én meg azt hittem, hogy izé. Lilith. Úúúú.
  Ahogy végiggondolja az egészet, minden világossá válik. Persze nagy vonalakban tudja, mi hogyan alakult, de valahogy az évek tekintetében kicsit kisiklott.  Lilithre emlékszik, és sok egyébre is, de tény, a számokkal nem törődött, mert Raul volt az alap.
  Képzeletben megfejeli a falat is, ennyire benézni nem lehet, és mégis.
  Kyle matuzsálem, az, hogy a látszólagos kora mennyi, az egészen más történet. Olyan arcot vág, mint aki halál cikinek érzi az egészet, lévén lazán bőrcuccot készített a Mesterének, mondván tök jól állna neki. Naná, hogy így nem vesz fel, bár azért még mindig azon a véleményen van, hogy beleférne simán.
  -Vagyis akkor ön is arra készült, és akkor... akkor jöttem én, bébiként, és felborítottam mindent? De ez jó, nem? Mert... mert így ismét van célja, vagy nem? Éééés... akkor én most inkább csendben maradok, jó?
  Kisfiús mosoly jelenik meg az arcán, elvégre az, megrekedt a kamaszkorban, van ez így, de most nem tudja eldönteni, hogy jót tett Kyle-al, vagy sem? Inkább nem kérdezi meg, mert felesleges, hiszen ha úgy ítélte volna meg, nem választja ki. Ünnepnap, magától elhallgat, mert ez az egész most tényleg kínos, és ha eddig nem volt zavarban -vagy nem tud róla, hogy már megtapasztalta-, akkor most van.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Kyle

  on Szer. Jan. 06 2016, 18:42


  Noel – Kyle


  A szavaira az ujjaim a konzol felé nyúlnak, és benyomva az egyik gombot, ugrasztom az egyik ghoult vérért.
  - Erre gondoltál?
  Félmosoly hagyja el az arcom. Láthatóan megbabonázta ez a fajta ellentét. Pedig a látszat az látszat.
  - Nem kötelező templomba járnod. Senki sem kényszerít. Sehogyan. Ám, ha ebben megerősítést kaptál, akkor érdemes figyelembe venned.
  Még jobban kinyílik és szinte önként dalol. Vagy csupán csak az elmúlt órák eseményei meséltetik, lényegtelen. Újabb réteget ismerek meg belőle, hallgatom.
  - Mert mi is hozzájárul, játszunk abban, hogy ne lássa, amit látna. – én szeretném, ha tudnának rólunk, sokkal kevesebb macera lenne ezzel, de hát még a saját fajtájukon belül sem tudnak békében lenni. Igaz, mi sem.
  - Kajás? Mit értesz kajás alatt?
  Csendes figyelemmel hallgatom a szóáradatot. Nagyjából úgy érzem, mintha Éva-Ádámtól kezdené, majd pedig az okfejtéseit is komoly képpel hallgatom. Az „úúú” után hagyok még egy kis időt neki emészteni.
  - A mi fajunknál más az időszámítás. Egy warlock hatszáz évesen még nem számít annyira idősnek. A mi fajunk hozzájuk képest fiatal, ám nem hordozzák az átkot. Bár örökké élünk, ha meg nem ölnek, időnként pihennünk kell. Annyira nem ... cukormázas – keresem a szót. – a mi létünk.
  Ha van a démoni oldalnak árnyoldala, a miénk mutatja meg a legjobban.
  - Ötszáznyolcvanhét, hogy pontos legyek. Már az előtt is léteztem, hogy vámpírrá tettek volna.
  Érdeklődéssel nézek rá, majd bólintok.
  - Igen. Felborítani csak azt lehet, amely nem akar változtatni. Az jó dolog, hogy megérkeztél. Sosem léteztem cél nélkül. – csupán belefáradtam a létezésbe és ki akartam szállni belőle egy rövid időre.
  - Te? Csöndben? – a kisfiús mosoly Noel arcán végre azt mutatja, aki. Ma egészen önmaga, ahogy látom. Hideg ujjaimmal simítom meg az arcát. Most már nem csak megértem jobban, de ezen keresztül meg is tudom fogni, s nem engedni.
  - A klán nagy része matuzsálemi korú. Azt hiszem, most már eljutott az agyadig, mit miért is kaptál az első alkalommal szavakat. Tartsd észben, kövesd azokat és nagy baj nem lesz. Nem minden matuzsálemi korú olyan toleráns és megértő, mint én. Ezért is döntöttünk úgy, hogy inkább egy klánba tömörülünk.
  Hogy növeljük nem csak a saját túlélési esélyeinket, hanem az egész fajunkét. Sokat elpusztítottak volna, mert nem adják meg a kellő tiszteletet a koruknak, erejüknek és tapasztalatuknak.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Kyle

  on Csüt. Jan. 07 2016, 19:33

  Kyle - Noel

  Figyeli Kyle kezét, a gombot, a beérkező Ghoult és a vért, mert ez a legutóbbi a fontos, nem a többi.
  -Nem rossz, nem rossz, deeee két lábon járó szállító rendszer… nem az igazi. Azért köszönöm ám.
  Éhes, nem is kicsit, és illik vagy sem, ott Kyle ölében azonnal kiüríti az egész zacskót. A konzolt figyeli, mennyi mindent meg lehet oldani elektronikusan, te jó ég. Aha, aztán ha nincs áram, akkor jön a sírás, és ezen elmosolyodik. A kényelem hajlamos ellustítani mindenkit, a kérdés az, hogy megéri? Persze, praktikus, főleg most, hogy nem neki kellett kimásznia, szóval, ha az érdekeit nézi, akkor tutira. Majd épít valamit, remélhetőleg nem lesz zárlatos.
  -Olyan nem kell, magamtól is tudom. Építészetileg viszont remek, ha csak azt nézem, mit harácsoltak össze visszaéléssel. Zseniális marketing a semmire.
  Ő aztán nem jár templomba, az egyszer biztos, messziről elkerüli az összes épületet, amennyire csak lehetséges. Lelkesen ért egyet ezzel az okfejtéssel, bár nem megerősítést várt, de azért jól esik neki, hogy Kyle sem követel ilyesmit, mert azonnal meg lenne az első –vagy sokadik- ütközési pontjuk.
  -Maradjunk annyiban, hogy ha látnák se hinnék el, szóval meddő dolog. Ráadásul azt mondják, ember embernek farkasa, vagyis hót ziher, hogy a hatalmi harcok minden fajnál megvannak, tehát a bomlasztás már belülről indul. Pedig egységesen… na mindegy, én ehhez még kicsi vagyok.
  Most már vigyorog, azaz összeszedte magát annyira, hogy csak a köpönyegét simogassa, és a sebesüléseit nézegesse, mint valami relikviát. A véleményét most sem rejti véka alá, még akkor sem, ha nem is kérdezték. Szerinte ez az én vagyok az erősebb kutya stílus egy baromság, már ha sokáig űzik.
  -Emberi szervezet számára ehető cuccost. Vagy az üveg volt? Mindegy, az is ehető.
  Csak rájön, hogy az a cucc, ami apró darabokra tört, az üveg volt, végül is sütve, mert lángok is voltak mellé. Kiskorában ropogtatott, ezzel is őrületbe kergetve mindenkit, de egyszerűen ez volt a perverzitása. Kapott egy poharat, tutira leharapta.
  Szembesülve azzal, hogy tulajdonképpen Lilith elsőszámú leszármazottja ölében csücsül, vér cikinek érzi a helyzetet, mert eddig meg volt győződve arról, hogy ez a kor nem kor. Kár volt megtudnia, most ez mindig ott fog motoszkálni benne, persze jó támpont is, hogy tudja, mikor lesz ereje teljében… ha megéli.
  -A fenét nem az. Valaki kimehet nappal is, de aki nem, az is annyit nyert ezzel, hogy hihetetlen. Még mindig jobb, mint sima mezei embernek lenni. Eleve nem kell kaja, azaz konghat a hűtő, például... ez óriási dolog. A másik a kor, mert az emberek korán halnak, és ha az lennék, akkor aztán teperhetnék, hogy 70-80 év alatt hozzak be egy 1800-ast. Na... az lenne az igazán nagy teljesítmény, még most is, a kihívás adott. Pihenni, pihenni... arra van idő, majd úgy 2000 után. Toljuk ki. Addig... addig nem érek rá.
  Máris tervez és számol. Ha kitolja a pihenési időt, mármint sikerül, akkor nyert ügye van. Annyi mindent kell még alkotnia, hogy az nem fog beleférni 600 évbe, muszáj lesz tovább léteznie anélkül, hogy elvonulna a világ elől. Azt nem lehet, hát ott van az apja, nem adhat neki több előnyt.
  A baj az, hogy az egész tervezetét dolgozhatja át, röpke 1200 évet levéve belőle, és besűrítve a maradékba. Nem lesz ez így jó.
  -Értem. Tehát ez a kor megfelel egy őskövületnek, még akkor is, ha elméletileg létezhet tovább. Mondjuk ez halál logikus... ahhoz léteznie kell, hogy vámpírrá tehessék, máshogy nem megy, maximum, ha annak születik.
  Nagyon okos, egyszerűen zseniális következtetést sikerül levonnia. Mégis hogy a jó fenébe tehetnének valakit vámpírrá, ha nem is létezik? Na ugye. Természetes, hogy ezt azonnal megosztja a Mesterrel, ő is értesüljön erről a figyelmen kívül nem hagyható tényről.
  -Szuper, akkor jó dolog vagyok. Izgőmozgó is, nem tudok egy helyben ülni a hátsómon, és mindig vannak ötleteim... remek ötleteim, amik nekem remek ötletek.
  Rendes gyerek, megint előre szól, mint a hajfestéknél is tette, amit jelzés értékűen pakolt le Kyle elé. Egoistának hathat a kijelentése, és lehet, részben az is, mert ha a saját céljairól van szó, akkor bármit bevet azért, hogy elérje.
  Ahogyan most is. Végül is az, hogy maga a Vezér választotta ki, sokkal több kaput nyit ki előtte, több lehetőséget kínál, és ha rajta múlik, bizony ki is használja majd.
  -Hm... ahaaaaa, jó. Monsieur, az egész olyan, mint az öregfiúk csapata, azaz morcos öregfiúké, akik azért vannak együtt, hogy legalább egymást elviseljék. Teljesen jó. Továbbá létezik az a mondás, hogy a kor nem érdem, hanem állapot.
  Bólint, megértette, ami neki szükséges, azokat majd szépen kicsipegeti belőlük, a többit meg elteszi tartalékba… vésztartalékba. Az utolsó mondatainál ismét ott a kisfiús mosolya, talán szemtelen, talán nem, de az, aki eddig abban a hitben élt, hogy Kyle kora a sihederekéhez hasonló, annak elnézhető.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Kyle

  on Csüt. Jan. 14 2016, 22:43


  Noel – Kyle  Merev közönnyel tekintek Noelre. Az elismeréséért nem fogok dolgozni, nem azért létezem.
  - Kritizálj még és kidoblak. – tudom, hogy nem erre értette, viszont ismét nem fogalmazott egyértelműen. Máshol ezért már fej nélkül ülne a teste.
  Táplálkoznia kell, abból nem engedek. Amíg táplálkozik, visszamélyedek az asztalon lévő olvasnivalóba, vagy a csészébe, amelyik éppen jólesik, a zavar legkisebb jele nélkül.
  - Ettől függetlenül mások másféle meggyőződéseit tiszteletben kell tartani. Ha ez megvan, teszel és gondolsz, amit jónak látsz.
  Van még mit tanulnia, a rossz indulat hiányzik belőle, ha lenne sem zavarna, mindenki más, és ha gyenge akaratú, elnyomják.
  - Döntsd el, hogy mindegy, vagy kimondod a véleményed. Persze, ha ki akarod röhögtetni magad, tedd nyugodtan egyszerre a kettőt. – nyugodt hangon mondom a számára. Nem én égetem magam, viszont nem fogom szó nélkül hagyni. – A maradjunk annyibant pedig mellőzd.
  Ahogy a sérülései felé kezd nyúlni, magam is megnézem, mivel azonban a saját lábán rontott be, annyira nagy baj nem eshetett, és a túlzott pátyolgatás nem éppen a legmegfelelőbb segítség, senkinek sem.
  Hagyom, hogy hadováljon, a válaszát reflexió nélkül hagyom, még csak nem is biccentek. Áttérek a következő témára.
  - Megkérdezlek száz év múlva, ugyanezt gondolod-e. – a cukormázas és a fenét nem az. Én pokolként éltem meg az átváltozásomat, kiátkozott lét akkor sokkal veszélyesebb volt.
  Hogy ő mikor és miként pihen, majd eldönti. Eddig csak egyszer pihentem, s akkor is csupán csak két évtizedre, most azonban érzem, hogy ez a pihenés még csak nem is pár évtizedet fog felölelni.
  A számolására azonban muszáj vagyok mosolyogni. Valódi gyermeki lendület, tinédzser kori megdönthetetlen elhatározás és tervezés. A lelkesedésem jut eszembe, amikor parabataiommal terveztük a jövőt, miközben a lányok szoknyái után nézelődtünk. Unalmas közhelynek tűnne, valahogy bennem inkább a naív elbizakodottság kora él.
  - Vámpírok teremtődnek, nem pedig születnek. Fajunk nem képes utódot nemzeni. Csakis a beölelés az egyetlen lehetőség. Ahogy te is teremtődtél.
  A mi vámpírrá tételünkről mélyen hallgatok. Akik nem őrültek bele a szertartásba, vagy az átváltozás folyamatába, mely utódaim számára már csak esti gyertyafény érzetű, vagy porladtak hamuvá az átoktól, hallgatnak az eseményről, s akik távoztak az elsők csoportjából, ezt a titkot magukkal vitték a pokol legmélyebb bugyraiba.
  - Ha másoknak nem, és ezért neked esnek, ne csodálkozz. – nevetek fel.
  Mély levegőt veszek.
  - És még te néztél túl fiatalnak és becsméreltél. Legközelebb ügyelj arra, hogy a látszat csal. Ezt megtanulhattad volna már a warlockoknál.
  Elveszem körüle a karom, hátradőlök, jelezve, hogy lassan vége a beszélgetésnek.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Kyle

  on Csüt. Jan. 14 2016, 23:21

  Kyle - Noel

  Elgondolkodik a módszeren, de még mindig azon van, hogy ezt maga oldja meg... vagy láthatatlanul, vagy tényleg a kinetikus képességét a tökélyre fejleszti. Hirtelen nem is érti, hogy mi a baj?
  -Most mit mondtam?
  Nem akar kidobódni, esze ágában sincs, most, hogy végre semmi nem repül felé, nem gyújtja fel, és a halott köpönyegét sem veszélyezteti, most akarják kidobni? Ül egy helyben, és kész.
  Villámgyorsan tünteti el a tasak tartalmát, tényleg szüksége volt rá, van ilyen. A tasakot a zsebébe gyűri, remélhetőleg nem folyik ki semmi... bár kisajtolta az utolsó cseppet is, de legalább nem vágta szét, és nem nyalta ki meg le, ahogyan szokta. A következő kijelentésen elakad.
  -A meggyőződésüket? Ezzel most nem értek egyet monsieur. Az, amiről ŐK meg vannak győződve, az nem a sajátjuk, csak sulykolt dogma. Az a nem mindegy. Persze erre rá fognak ébredni... igen hamar. Olvasta, hogy már a pápa is miket nyilatkozik? Keméééény.
  Amióta notebookja van, mindent elolvasott, amire csak rálelt, sőt, videózott is ezerrel. Nem lehet azt mondani, hogy nem használja ki a lehetőséget.
  -Jó, akkor majd kiröhögtetem magam, aztán amikor kiderül, igazam volt, akkor én fogok röhögni.
  nem riad vissza az ilyesmitől, bár lehet azért, mert fiatal, és hajtja a tűz. Alkotni szeretne, alkotni valamit, ami maradandó, amivel hírnevet szerez.
  Sokat boncolgatták otthon is ezeket a témákat, és ahogy Raul mesélte, az emberek szeme kezd kinyílni. Kutatnak olyan dolgok után, amiről évtizedekkel ezelőtt azt hitték, mese, és most bizonyítékokkal rendelkeznek.
  -Tuti. Annyi dolgom van, annyi teendőm, hogy képtelenség pihenőidőt beiktatni. Kezdhetem azzal, hogy eleve kiszedek röpke 1200 évet, és azt mind-mind besűrítem 600-ba. Mint a Merci, tudja? Na, ha ez megvan, akkor nekiállhatok a melóknak. Sok van.
  Igen, meg van győződve arról, hogy 100 év múlva is ezt fogja mondani, nem mást. Mivel nem tragédiaként fogta fel a saját átalakulását, így lehet, más szemszögből tekint mindenre. Tele van energiával, tervekkel, és ezeknek a felét minimálisan meg akarja valósítani.
  Születnek vagy teremtődnek... majd ezt is megszokja, ahogyan azt, hogy nem él, hanem létezik. időbe fog telni, de majd átáll ezzel is. Persze ez így most nem annyira tetszik neki.
  -Nekem úgy is jó. Miért nem? Impotens vagyok máris? Vagyis izé... meddő? Előbbit nem vettem még észre, de akkor az azt jelenti, hogy azért mert halott vagyok, így nem lehet utódom úgy? Mit csinálnak az alkimisták? Még nem fejlesztettek ki semmi szert? Őrület. Ha ezt előre tudom, teszek el mintát.
  Ezen teljesen felháborodik, még hogy nem lehet gyereke... szexelhet és nem örökíthet úúúúúgy. Ki hallott már ilyet? Ez szívás.
  Erről persze senki nem beszélt eddig, persze logikus, halott szervezet mégis mi az istent örökítene, de ebbe eddig bele se gondolt, most meg ezen durrog. Vele kicsesztek.
  -Ez olyan, mint a jó és a rossz. Ami nekem jó, az lehet, másnak rossz, de ezzel nekem nem kell foglalkoznom, mert az számít, hogy én előrébb jussak, még ha ez most mocskosul önzően is hangzott.
  Az ötletei megvalósíthatóak, a hogyannal még adódnak problémái, de halad. Biztos, hogy lesz olyan, ami nem válik be maradéktalanul, de elég kritikus saját magával szemben is ahhoz, hogy ki merje mondani, ha valami szar.
  -Persze, hogy fiatalnak néztem, mert Raul elmúlt 1800. Hozzá mértem mindent és mindenkit. A fene se gondolta, hogy vámpíréknál az 3 vámpírléttel egyenlő. A látszat szerint viszont fiatal, akkor is.
  Megvonja a vállát, és ismét birizgálni kezdi Kyle haját. Amikor elengedi, tudja, hogy mennie kéne, de nincs az erő, ami kiparancsolja most onnan. Kizárt, hogy egyedül aludjon a mai nap után... még rátámad valami lángdarab, vagy akármi, vagy az épület.
  -Monsieur... tudom, hogy mit szeretne, deeeee... messze van a sátram, meg a folyosó is ott van a páncélokkal, meeeg... késő is van, sebesült vagyok, fáradt vagyok, kicsi vagyok... jó, gyáva vagyok egyedül maradni. Aludhatok itt? Nekem jó ott a földön is.
  Ezt akár egy mondattal és rövidebben is lerendezhette volna, de hát annyira ciki. Igen, fél, itt érzi magát biztonságban, és ki merte mondani. Ha Kyle nem dobja ki, akkor leheveredik a földre magához ölelve a halott köpönyegét, és valószínűleg csak napnyugtakor kel fel.

  //Köszönöm szépen Ölelés//
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Kyle

  on Hétf. Jan. 25 2016, 19:35


  Noel – Kyle


  Szó nélkül tekintek rá, imád a szavakba belekötni, éppen ezért nem adok neki kapaszkodót. Nyugodtan megvárom, amíg táplálkozik, a maradványokat összeszedi és kiviszi az egyik ghoul.
  - Nem érdekel, hogy egyet értesz-e vagy sem. – a hangom. – Feltétele a klánban maradásnak. A pápáról pedig tisztelettel nyilatkozol. – érintem össze a két kezem ujjait.
  - Nem érdekel, kinek van igaza. – egy időben ölre mentem volna, vagy vitára hívtam volna bárkit. Jó pár száz éve nem teszem.
  A lelkesedését és a terveinek zsúfolását némán fogadom. Magam is hatszáz vagyok, s érzem, hogy ideje lesz pihennem. Egy warlock vagy egy vérfarkas élete kicsit eltér a miénktől.
  - Mert halott vagy és nem lehet úgy utódod. – bólintok. Vártam már ezt a kérdést a részéről, de nem fogok semmit sem erőltetni. Nehéz ezt alapban is megemészteni.
  - Majd megtanulod, mi a helyes. – ahogy elnézem, nagy pofonok árán. Én sem sokáig lehetek elnéző vele. Most azonban az est a kezemre játszott, megnyílt és őszintébb, mint valaha.
  - Ezt nagyon ne emlegesd. Minden faj büszke a sajátjára és nem fogja érdekelni egy 1800 éves warlock a legöregebb vámpírokat. – és számos más tényező van abban, ami miatt érdemes tisztelettel fordulni a másik faj képviselője felé.
  - Egy feltétellel maradhatsz. Az ágyra fekszel. – mutatok az ágyra.
  Ha mégis a földön vagy az ágyon kívül máshol kötne ki, szó nélkül pakolom az ágyra és takarom be. Van még dolgom, és a ma éjjelből nekem is vissza kell még rázódnom a normálisba.

  //Szintén köszönöm szépen! wow //
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Kyle

  on Hétf. Ápr. 11 2016, 19:19

  Kyle - Noel

  A mogorva kísérője jelezte, hogy Kyle-nál van jelenése, de időben, mert mire elvánszorog odáig, hát az sem két perc lesz.
  Kapott két gyönyörű mankót, amiket szinte azonnal megvésett és kipingált, felszerelte tartóval is, nehogy már kézben kelljen cipelni bármit is. Nem Síva, nem polip, ha fogja azokat a cuccokat, akkor a többi nem fér bele.
  Persze a nagy pihenésben alkotott is, konkrétan a két mankót addig eszkábálta, míg egy gyönyörűséges gurulós járókeretet nem kapott belőle. Praktikus. Lehet vele rodeózni, pláne a folyosón.
  Így indul útnak, hogy felkeresse a Mesterét, gondosan bepakolva a kis tábláit, amin szemlélteti az összes létező megmozdulását amit elkövetett a harcnak nevezett kabaréban.
  Külön kis utazórekeszt készített Francisnak, az utóbbi időben úgy is elhanyagolta, így legalább ő is bejárja a kastélyt, hát nem?
  Prototípussal van dolga, a kerekek nem lettek egyenletesek, ráadásul nem is gumiból vannak hanem fából, és hát na... kicsit hangosan csattog egyik-másik a kőpadlón egyes fordulatoknál... annyi baj legyen. Lényegében gurul, csak senki ne kérdezze, miért a tojásdad forma a menő.
  Még könyöklő is van rajta, így marha kényelmesen tud bekopogni, és a kardoknak is van oldalt saját hüvelyük, már csak azt nem érti, hogy az öreg vámpír miért néz rá úgy, mint akinek teljesen elmentek otthonról.
  Végül is csak a koponya figyel arccal irányban, a kellékei, no meg a nem éppen egyforma kerekek, minden más rendben van, nem?
  Amint megkapta a választ, már be is lép, azaz elsőként a "trabant", utána ő maga.
  -Monsieur! Mindent elhoztam.
  Szó szerint. Ha a sátrát a tetejére húzza, az lett volna a hab a tortán. Vízálló járókeret túrakedvelőknek. Lehet, ezt szabadalmaztatni fogja.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Kyle

  on Szer. Ápr. 20 2016, 23:06


  Noel – Kyle  Sérülten és kimerülten hoztam haza a gyermeket, énmagam elvonultam. Az esemény nagyon megterhelt, Lilith gúnyos kacagása még most is a fülemben cseng. Mégis észveszejtően vonzott, hogy szembeforduljak a társaimmal és a végső halálba küldjem őket, vagy a sötétség oldalára állítsam. De nem nyert. Ha megtettem volna, örökre elveszítem magam, önmagam.
  Mégis, nyugodt ingerültséggel ültem az íróasztalom mögött és nem engedtem senkit sem magamhoz két napig.  A sérültek ellátásához hajtottam mindenkit.
  Nagy levegőt veszek, mielőtt behívnám a fiút. Nyugodt vagyok, és már egyáltalán nem annyira gyenge, mint mikor hazahoztam.
  A kandalló tüzét bámulom, amikor belép Noel. A köszönés után egyből kérdezek.
  - Mit éreztél a csatamezőn?
  Sok minden benne van ebben. Nem fogom babusgatni, de csak annyira fogom szorosra a gyeplőt, amennyire szükséges. Még mentsége van, ám az az időtartam is vészesen fogy, ahogy lépkedünk előre az időben.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Kyle

  on Csüt. Ápr. 21 2016, 20:39

  Kyle - Noel

  Nem várt hatalmas lelkesedést, de azt sem, hogy Kyle ilyen meredten a tüzet nézze. Mintha kicsit nyúzottnak tűnne, vagy nem is tudja, de valahogy más.
  Mi zajlott a csatatéren, nem tudja, a saját szerencsétlenkedése lefoglalta, aztán az a bika is, amelyik rázuhant, az pláne. Hirtelen Lendületből megfordul a fejében, hogy azt a járókeretet átadományozza neki, végül letesz róla, még a végén gazdagodik némi sérüléssel, az meg most nem hiányzik neki.
  Az érkező kérdésre úgy vonja fel a szemöldökét, mint aki rosszul hallotta, vagy félre, vagy akármi, és olyan csípőből válaszol, hogy az már fájdalmas lehet.
  -Haza akarok menni.
  Ez az első blikk, mert tényleg így volt, mégis mit keresett ő ott annyi angyal, démon és egyebek között? Persze rögtön érzi, nem éppen ezt a választ várták tőle, de most mégis mit mondhatna még? Remek ötlete támad.
  -Aztán azt, hogy burleszkbe illő jelenetek részese vagyok, és nem értem, hogyan csináltam ezt, meg ezt, meg ezt, végül fájdalmat, nagyot.
  Előszedi az összes rajzát és egyesével megmutatja az alkotásait. Kezdve a fejszébe fordulással, az ellépés helyetti elfordulással és saját lábban hasra eséssel, és zárva a két karddal való alkartámasszal, amikor is a bika ráesett. Ennyi, ezt érezte, így, ebben a sorrendben szó szerint.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Kyle

  on Szomb. Május 07 2016, 22:14


  Noel – Kyle  A szemeibe tekintek a válasza közben, majd vissza a tűzbe. Félnem kéne a tűztől, már régóta nem így érzek. Megbabonáz, elkápráztat. Egyáltalán nem úgy, mint az emberek világában szokás, ha lehet így mondani. Bizserget, átmelegíti szobahőmérsékletűt testem, szinte forrong belül és átkúszik belém.
  - És az hol van?
  Nem fordulok a rajzok felé, csupán a kezem nyúl a rajzok után, ha befejezte Noel és a tűzbe dobom.
  - Egy gyereknek semmi keresnivalója nincs csatatéren. – közönyös a hangom, mellőz minden hidegséget, de már legalább nem fáradt vagy üres.
  Az asztal felé fordulok, majd nekidöntöm a hátam a kandalló párkányának.
  - Eljátszottad az esélyeidet. Nincs több. A harccal megküzdöttél a felnőtt létért. Nem vagy többé Gyermek. A hivatalos bejelentésig döntsd el, milyen pozíciót akarsz betölteni. Kapsz rá egy hetet. – most nem nézek rá, csupán magam elé.
  Kíváncsi vagyok, mit fog lépni.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Kyle

  on Vas. Május 08 2016, 15:00

  Kyle - Noel

  Kezd aggódni. Ő sérült meg, ő van félig romokban, mégis Kyle az akiért aggódik, mert lehet, nincs itt évtizedek óta, sőt, de az, hogy ilyen enervált, majdhogynem katatón állapotban lássa a mesterét, azért az neki is kemény.
  Jobb híján ő is a tüzet kezdi el bámulni, mert kell ott lennie valaminek, ami ennyire érdekes, hogy az legyen a középpontban. A kérdés pedig annyira abszurd első hallásra, hogy váratlanul éri, és azt mondja, amit ténylegesen gondolt. Igaz, mikor nem? Pont ebből vannak a félreértések, mert nem ferdít, nem beszél mellé, ami a szívén az a száján.
  A rajzokat nyújtja, persze gondolhatta volna, hogy nem fogja érdeklődés tárgyát képezni, pedig mennyit bajlódott vele, hogy érthető legyen minden, és tessék.
  -Itt.
  Ismét csípőből érkezik a válasz, mégis hol lenne a haza, az otthon? Ha nem így gondolná, akkor nem lenne itt, eltűnt volna vállalva mindenféle kockázatot és következményt. Nem véletlenül jött ide, nem véletlenül akart ehhez a klánhoz csatlakozni és nem másikhoz. Micsoda kérdés...
  Csendben jegyzetel, soha többé ne alkosson, mikor csak a tűz tudja meg, mit is akart szemléltetni. Az égő papírhalmazt figyeli, mikor Kyle olyat mond, amivel ő is tökéletesen egyetért.
  -Ott már késő volt ezen töprengeni, monsieur.
  Nem hülye, látta ő az erőviszonyokat, azt, hogy rajta meg talán azon a farkason kívül mindenki meglett korú, csak ők lógnak ki a sorból, de akkor már nem lett volna helyénvaló elrohanni a másik irányba. Ő meg aztán pont az a típus, aki megteszi, hogyne.
  Az, hogy ebből mi fog kisülni, hát azt kíváncsian várja, mert addig oké, hogy tulajdonképpen az a baj, hogy ott volt, de erősen érezhető, hogy ez a kijelentés még koránt sincs befejezettnek tekintve... lehet, elmegy jósnak.
  -Tehát megspóroltam 5 évet, csodás. Rendben, bár azt hiszem, ehhez nem szükséges az egy hét. Ugyanazt mondanám akkor, amit most is.
  Végül is, teljesen logikus, hiszen a legrázósabb korszakot egyedül élte túl, úgymond még bébiként, és lehet, nem éppen szerencsés nagy léptekkel haladni, most mégis ez a helyzet.
  -Gyermek már nem lehetek, sima tag... nem nekem való, többre vagyok hivatott, és ezt nem a nagyképűség mondatja velem, egyszerűen tudom, ahogyan azt is, mik a hiányosságaim. Végrehajtónak kevés vagyok, és valljuk be, nem is az én asztalom. Árnymester... már van a klánban, és bár szeretek kutatni, de nem hiszem, hogy kielégítene hosszú távon az egyoldalúsága. Egyszer említettem a testőrséget, no de a testalkatom nem éppen erre termett, még ha megtévesztő is mások számára, mert lehet, úgymond vékony, de szikár és izmos, amit rejteni lehet, no de ilyen nincs. Gondolom ha azt mondanám, hogy a Kancellári pozíció igen kecsegtetően hangzik, jót mulatna rajtam, igaz? Lehet, pimaszságnak hangzik, és ifjú vagyok, nem is olyan régen tagja a klánnak, néhol problémás, de úgy érzem, ehhez van affinitásom és ambícióm.
  Nem kertel és nem beszél mellé, pontosan úgy, mint aki nagyon is tudja, mit akar fiatal kora ellenére. Ha logikusan nézi, tagnak csak az marad aki vegetálni óhajt, csupán tartozni valahová, hogy védve legyen a háta.
  A piszkos munka nem neki való, persze ha szükséges, megteszi, mégis, az, hogy végrehajtó legyen, hát azt meghagyja másnak. Az árnymesterek világa érdekes, ám monoton, és ugyan szeret kísérletezni, szeret agyalni, de nem kedveli, ha korlátok közé szorítja magát.
  Klánvezér.. no igen, ez az álma, ezt szeretné egyszer birtokolni, elérni, de az még messze van, tanulnia kell, erősödnie és fejlődnie, kapcsolatokat építenie. Mégis kitől mástól tudná ellesni a fortélyokat, ha nem az egyik legidősebbtől, Kyletól? Ideje van rá bőven, hogy majd egyszer esetleg méltó utódja lehessen.
  Egy poszt maradt, ami vonzó is, valamennyire bele is csapott már a közepébe, ha azt veszi alapul, hogy egy tündér szövetségest szerzett is, vagy ismeretséget kötött Shamsiellel, vagy éppen egy farkassal.
  Megadta a választ, és bár mások azt mondanák, botor dolog ilyet kijelenteni máris, merész és esetleg vakmerő, hát ő szeret kockáztatni, és miért ne tegye meg, ha egyszer felkínálják a lehetőséget. Hazudna, ha mást mondott volna, és ezt Kyle pontosan tudja.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Kyle

  on Vas. Május 29 2016, 23:23


  Noel – Kyle  A mi világunkban a szavaknak hinni olyan ritkán lehet, és bár kétkedéssel is fogadhatnám Noel válaszát, nem teszem. A hazugságokra hamarabb fény derül, mint vámpírra napfény. Bólintok.
  - Nem töprengeni kell. Oda nem menni. – keményebb a hangom. Mindig felesel és ennek előbb-utóbb rossz vége lesz.
  A válaszra biccentek ismét.
  - Ez esetben hallgatlak. – még mindig nem nézek rá, a tüzet bámulom.
  Litániát kapok, a szokásos menettel, ám nem szakítom félbe. Tanulom a logikáját.
  - A sima tagok is fontos tagjai a klánnak. Olyan nincs, hogy selejt vagy kevesebb. Az erő pedig korántsem mérhető megjelenésben, testalkatban. Amíg ezeket nem vagy képes felérni ésszel, addig nem kapsz címet, hogy megtapasztald, rang nélkül milyen létezni. Majd azután elgondolkodhatsz, hogy kéred-e a Kancellári rangot. Figyelembe véve az elért eredményeid és a közben megismert képességeid. – most már rátekintek.
  - Ezzel megnő a felelősséged önmagad tettei felett, viszont többé nincs szükséged az általam kirendelt kísérőre. A tanításodat egy Kancellárra bízom.
  Mikor először megjelent, a célját sejtettem. Ehhez azonban sokat kell elérnie, felmutatnia és még többet tanulnia. Az esélyt pedig mindenkinek megadom, Noel ugyan egyre kevesebb eséllyel rendelkezik, ám koránt sem reménytelen.
  - Ha van kérdésed, kérdezhetsz. – nem szokásom belefojtani a szót senkibe, a feleselést nem kedvelem csupán.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Kyle

  on Hétf. Május 30 2016, 22:06

  Kyle - Noel

  Van egy iszonyatosan rossz szokása, mégpedig az, hogy sosem hazudik, maximum nem mondja el a teljes igazságot, de olyan nem hagyja el a száját, mi ne lenne igaz.
  -Itt maradtam volna, akkor azon töprengene, mi bajom van?
  Ez így valós, mindketten tudják. Ő egy kíváncsi ifjú, aki nem fog kihagyni semmiféle lehetőséget, még a legveszélyesebbet sem, ha egy kicsit is profitálhat belőle. Márpedig itt ez történt, hiszen látta a "kaput", látta, mire képes az ellen, milyen lényekre lehet számítani, és ezek fontos dolgok. Neki.
  A válaszra elmosolyodik, nem várt mást, de élt a lehetőséggel, és hülye lett volna nem kimondani.
  -Monsiuer, sehol nem mondtam, hogy a sima tag kevesebbet ér, csupán azt, hosszú távon nem nekem való. Testőrnek igenis gyenge vagyok a koromnál fogva, ezen nincs mit szépíteni, ez is igaz. Rendben, tanulok, és ha akkor is áll a lehetőség, ha úgy látja, méltó vagyok rá, kérni fogom öntől a címet.
  Még nem találkozott olyan vámpírral, akinek ne fordult volna meg a fejében, hogy előrébb jusson. Az vagy életképtelen, vagy hülye alapból. Az már más kérdés, amikor fény derül arra, hogy alkalmatlan, de aki azt állítja, hogy nem foglalkozik ilyen kérdésekkel mind hazudik.
  Az, hogy várnia kell, tiszta sor, elvégre nem rég érkezett, a faját figyelembe véve szinte még nem is élt, de bejelentkezett, igenis megtette, hogy tudják, sokkal komolyabb tervei és céljai vannak annál, mint az, hogy elvegetáljon, mert azt bárhol megteheti.
  -Merci!
  Az első dolog aminek igazán örülni tud, az az, hogy nem lesz kísérője. Nem értett velük szót, elbeszéltek egymás mellett, ők ragaszkodtak a régmúlt hagyományaihoz, míg ő más nézőpontból közelített meg mindent. Viccesen úgy fogalmazott, hogy a múlt és a jövő vitája, de mint minden viccnek van alapja, ennek is volt.
  Itt van például Lash, ő sem az ő korosztálya, mégis fiatalabb mint a vének, és érdekes módon, vele tökéletesen jól elvan. A generációs szakadékot be kellene temetni? Lehetséges, ám szerinte már sokadszorra bizonyosodott be az is, hogy szemléletmódot kell váltani. Ez az ő véleménye.
  A második pedig az, hogy egy Kancellártól tanulhat, erre szüksége is van. Tudja, hogy van diplomáciai érzéke, és ha belegondol, amióta itt van, több "szövetségese" lesz idegen fajoktól, mint a sajátjától. Nem hülye... a sajátjai elsők között árulnák el, a többiek szemében pedig megmarad egy még normális, romlatlan ifjúnak, akit esetleg kedvelni is lehet. Nem mindegy, nagyon nem mindegy.
  -Régebben azt mondta, hogy ha van ötletem, vagy bármiféle elképzelésem arról amit mondtam az elavultságról, akkor kéri írásban. Elkészítettem. A kérdésem annyi lenne csupán, ha ennyire nem bízik bennem, ha ennyire nem hisz abban, hogy bármiféle esélyem is lesz a posztra, miért nem mondja meg? Tudom, hogy mínusz 200-ról indulok, még csak nem is a nulláról, akkor miért hagyja nyitva a kaput? Mintha csodára várna...
  Átnyújtja a listát, amit megfogalmazott, részletesen kifejtett és megmagyarázott, maximum a tűzben landol az is. A kérdése után Kylera pillant, és nem fejezi be a mondatot, ami ugyancsak nem véletlen.
  Már nem Gyermek, elhangzott, ami lehetne sima szívatás is, hogy ha belemászott, akkor ássa is ki magát, de nem, ennek nem ez az oka. Több van mögötte, mint ami látszik, de összerakni Kyle logikáját, na azt nem egyszerű.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Kyle

  on Vas. Jún. 05 2016, 10:54


  Noel – Kyle  - Az már nem a te dolgod. – zárom le a visszafeleselését ennyivel, nem hagyva és adva helyet.
  A kiigazítása után kapott válaszára továbbra is a szemeibe tekintek. Általában sosem jelent jót, most azonban jelzi, mennyire is fontos az, ami éppen most zajlik.
  - Meghallgattam a véleményedet, egyszer elég kifejtened. Ha méltó leszel rá, megkapni fogod. – helyesbítem ki nyugodt hangon.
  Ha valakinek le tudom törni az ambícióit, már régen rossz. Noel elszánt, kérdés, hogy mennyire erős benne az előrejutás vágya. Arról nem is beszélve, hogy még ugyancsak ott vannak a pelyhek azon a bizonyos részen. A nyíltságát azonban becsülöm, még ha nem is feltétlenül illik a vámpír társadalom képbe, biztos vagyok benne, hogy ezt az arcát nagyon keveseknek mutatja.
  Biccentek a megköszönésére, és újfent a tüzet bámulom, ám csak rövid ideig.
  És újfent bólintok, ezúttal már rátekintve, mikor kifejti, mit is kértem. Összeérintem az ujjaim, ahogy a könyökeimet a karfára támasztom.
  - Ha nem bíznék benned, már régen hamuvá váltál volna. – hideg folyamként indulnak a szavaim, indulatok nélkül. Tényt közöltem. – Hogy mire vagy képes, azt az idő fogja megmutatni azzal, hogy merre irányul majd tetteidnek következménye. Én sem úgy terveztem az életem emberként, hogy vámpír leszek. Mégis az lettem.
  Nem hiszek a csodákban, mégis láttam annyit, hogy megértsem, sok meglepő fordulat létezik, amire nem is gondolna senki.
  Átveszem a jegyzetet, és az asztalon magam elé teszem, jelezve, hogy szemre fogom vételezni, ha nem is most.
  - El fogom olvasni. Van még további kérdésed? – dőlök vissza az előbbi pozíciómba.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Kyle

  on Vas. Jún. 05 2016, 21:41

  Kyle - Noel

  A válaszra fújtat egy sort, ám kivételesen nem szól vissza. Érdekes észjárás, ha Kyle kérdez valamit, akkor igenis felelnie kell, de ha ő kérdez vissza, az meg nem az ő dolga.
  Miért? Mégis kié? Azért kérdez, mert tudni szeretné, és mivel róla van sz, szerinte igenis olyannyira tartozik rá is mint másra. Mindegy, tényleg csendben marad, most nem akar vitát még ebből is, hogy ezzel sem ért egyet.
  -Rendben. Legközelebb majd érthetően fogalmazok, vagy ilyesmi. Úgy lesz.
  Soha nem volt könnyű eset, a makacssága viszont előnyt is jelentett eddig, hiszen ez segítette a kitartásában, és ez most sincs másként. Egyszerűen tudja, hogy sokkal többre viheti, mint amit kinéznek belőle, ezért jött el Párizsból is, hogy még véletlenül se illethessék azokkal a vádakkal, hogy más segítségével érte el azt, amit.
  Azonban még túlságosan ifjú valóban, tanulnia kell nem is keveset, de ha rajta múlik, márpedig rajta múlik, ezt meg is fogja tenni. Az is igaz, hogy nem minden kártyalapját teríti ki, mindig akad egy ász talonban, vagyis nem olyan elveszett, mint amilyennek egy hasonló korú Gyermeknek kellene lennie.
  Világ életében ambiciózus kölyök volt aki tudta, milyen képességek birtokában van, és nem becsülte túl azokat, csupán nyíltan kimondta, nem játszva meg az álszerénységet.
  Az, hogy Kyle előtt nem titkolózik, annak oka van, egyszerűen értelmetlen lenne, hiszen ha tényleg karriert épít, akkor ez szükséges lépés, és igen, ő azt épít.
  -Értem... csak a nehezített pálya az enyém. Tiszta sor, világos.
  Végül is jogos, Kylenak semeddig sem tartana elpusztítania, ha valóban akarná, ám nem teszi, csak kétszer annyit kell melóznia mindenért. Ez is egy érdekes stratégia.
  -Én sem, monsieur. Nem így terveztem, nekromanta lettem volna, olyan, mint az apám, azaz jobb nála. Minden képességem megvolt hozzá, minden adottságom, imádtam. Ám változott a dolog, és ha így alakult, hát akkor ebből kovácsolok előnyt.
  Bólint, érti ő, hogyne értené. A fene gondolta annak idején, hogy van aki szemet vetett rá, ráadásul vámpír, ha ezt tudja... de nincsen ha. Akkor is eljött volna Párizsból, de egészen más irányba ment volna, mint most.
  Tanulni mindig is szeretett, olvasni, utánajárni, kísérletezni, hogy az ami késznek hitt, még azon is lehessen javítani. A baj akkor még az volt, hogy az ereje nem volt meg hozzá, nem volt elég idős, nem volt elegendő még a tudása. Most már mindegy, vámpírként él, és így is tudja, mire viheti, mert van, amire születni kell, és az akkor is a vérében van, ha létformát váltott is.
  -Merci. Nincsen, ami lenne, arra nem válaszol, így fel sem teszem.
  Legalább ez a munkája nem válik a tűz martalékává, az is jó jel. Kérdezni pedig tényleg nem kérdez, mert meddő vita lenne, ahol neki nem lehet igaza, mert csak kitérő válaszokat kapott eddig is. Idővel talán kiderül, miért, vagy mi volt mögötte, mire kellett rádöbbennie, így annyiban is hagyja az egészet.

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Kyle

  on Szomb. Júl. 16 2016, 00:15


  Noel – Kyle  A vagy ilyesmire felvonom lassan az egyik szemöldököm, Noelre tekintek.
  - Nem, vagy ilyesmi, hanem úgy lesz.
  Azzal tovább is lépek a kérdésen.
  - Mindenkinek nehezített pályája van. Ha azt hiszi, hogy van könnyített  pálya, az sült bolond.
  Nem fogok senkit sem szánni, mert nehéz az élete, vagy éppen a halála. Mindenkinek olyanná lesz az élete vagy halála, amilyenné teszi. Noel hajlamos a büszkeségre, a túlzott formára, ha tudok lefaragni belőle, megteszem, ha nem megy, majd az élet megteszi. És a sorsa.
  Bólintok a szavaira. Egy vámpír sem úgy kezdte nem vámpírként az életét, hogy úgy döntött, márpedig ő vámpír lesz.
  - És mit terveztél még, warlockként? – kérdezem meg. Talán az első, komoly érdeklődés csendül meg a szavaimban. Valójában kikérdezem.
  Hosszasan tekintek rá. A konokság sosem vezetett jóra, Noelnek pedig van mit tanulnia még a türelem és a hallgatás terén.
  - Rendben. Úgy távozhatsz.
  Még nézek egy ideig a tűzbe, felelevenítve a rajzokat, amiket azért villámgyorsan végigpörgettem az ujjaimmal, mielőtt a tűzbe dobtam volna. Öreg trükk. De annál hasznosabb. Noel túl gyorsan akart felnőni és sokszor láttam már hozzá hasonlókat. A viselkedése valóban nem méltó egy vámpírhoz, és remélem, hogy ha már nem gyerekként kezelik, a feje lágya is benő. Vagy legalábbis a saját fejét fogja beverni, és abból tud tanulni is.

  //Nagyon élveztem és hajrá, Noel! XD //
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Kyle

  on Szomb. Júl. 16 2016, 21:53

  Kyle - Noel

  Elnyom egy kitörni készülő vigyort, mert a válaszról az a vitája jut eszébe Gerarddal, amikor éppen a gyermek-felnőtt kapcsolatot "taglalták". Nos, ott hangzott el ilyesmi, azaz pontosan ugyanez a mondat, azzal a különbséggel, hogy ott keményen visszavágott, olyan szinten, hogy az öreg megszólalni sem tudott meglepetésében.
  Végeredményben a fejéhez vágta, hogy ha ekkora ász, akkor minek ölelte be? Lévén Gerardnak volt rá szüksége, nem pedig neki, tehát 1:1. Ezzel együtt pedig még faképnél is hagyta, elő sem került napokig.
  Később persze "megbeszélték", de azóta is úgy véli, hogy volt igazsága, még ha az öreg nem is értett ezzel egyet, mert szerinte olyan lehetőséget kapott, amit nem mindenki mondhat el magáról.Ezzel pedig ő szállt vitába ismét, bár elismerte kissé gúnyosan, hogy végül is nem sok halandó mondhatja el, hogy kinyírták de tovább létezik, ha erre gondolt, akkor valóban igaza van.  
  Itt maradt abba a kommunikáció kettejük között, akkor lépett le Angliába. Szóval ez az "úgy lesz" megjegyzés ezért csalna mosolyt a képére, mert ott is így kezdődött. Ám jelenleg más a helyzet, ugyanis ő jött ide, ami azt jelenti, neki van szüksége valamire, nem pedig Kylenak. Ez erőteljesen más megvilágításba helyezi az egészet.
  -Azért ott vannak különbségek, monsieur. Ön gondolom senkitől nem tanulhatott, jogos, hogy az valóban az. Ám manapság, mikor van erre lehetőség, de mégis az első éveit az egyed magányosan tapasztalja, azt ma annak nevezem. Kapásból. Valaki szerencsésebb.
  Önállóságra nevelték kis kora óta, persze, hogy a túlzott kötöttségeket nem tudja elviselni, de ez érthető is. A vadállatot sem lehet ketrecbe zárni, mert előbb vagy utóbb kitör.
  Lényegében az első 5 éve alatt is szabad volt, talán itt értette meg, mekkora veszélynek tette ki saját magát, és mekkora veszélynek tette ki Gerard azzal, hogy tulajdonképpen nem foglalkozott vele. Simán bevégezhette volna, de a szerencse az oldalán állt, így kevés balesetet tudhat maga mögött, mire rájött, mi az a vérmennyiség, amit elfogyaszthat úgy, hogy az áldozata is túléli.
  Az égiek, a démonok és mindenki azt akarta, igenis megmaradjon, tehát ez sem a véletlen műve, persze, hogy büszke rá, ki ne lenne? Az hazudna vagy festené magát.
  -Én leszek a nekromanták között a legjobb, és nem területi szinten. Túlszárnyalom az apámat, hogy ne csak úgy azonosítsanak, az ő fia. Nem vitáztunk, ha erre kíváncsi, mindig azt mondta, az a tanítvány ér valamit, amelyik túllép a mesterén. Ezen voltam. Mindketten tudtuk.
  Ez volt a terve, ezért dolgozott, ezért tanult és ezért felejtette el, hogy néha enni is kellene vagy éppen aludni. Konkrétan az akkori életét feltette erre, saját maga, mert senki nem kényszerítette rá. Csupán szerette, imádta amit csinál, így egyben volt hobbi és szórakozás is.
  Nincs kérdése, mint az előbb is érezte, teljesen feleslegesen tenne fel bármifélét is, mert nem kap rá választ, tehát nem erőlteti.
  -Akkor távoznék. Bonne Nuit!
  A cucca némileg könnyebb, már ha beleszámítja a papírokat, amiknek nincs is súlya, de sebaj. A rögtönzött járókeretét szépen irányba fordítja és elhagyja a helyiséget, vissza a szobájába.
  Az a vicces, hogy egyszerre érti és nem érti Kylet.
  Egyik részről olyan, mintha tudná, hogy lehet, Gyermek -azaz már nem, hiszen megfosztották ettől a jogtól-, de sokkal érettebb és sokkal több van mögötte, mint egy valódi Gyermeknél, illetve fiatal vámpírnál, és egyszerűen nem lehet hasonlítani senkihez sem. Másrészről viszont olyan, mintha mégis alábecsülné. Mintha mégis besorolná egy skatulyába, mintha egy kategória lenne csupán.
  Pedig ő nem egy a sok közül, és nincs túlzott önbizalma, nincs túlzott büszkesége, csak annyi, amennyit tud, hogy képes rá, valamint annyi, amennyit eleve a származásával hoz magával.
  Egyszerűen más mint a többiek, mindig is más volt, mindig is különc, még a nekromanták között is.
  Persze ha jobban belegondol, az, hogy nem tartják sokra, az még jó is lehet, hiszen nem számítanak rá, nem veszik semmibe, ezt pedig bizony-bizony keményen az előnyére tudja majd fordítani.
  Az már más kérdés, hogy előbb szeretné megfejteni Kylet, mert egyszerűen kiszámíthatatlan, kiismerhetetlen, pedig nagyon is logikus, mit miért tesz, mit miért csinál. Ahogy nála is, csak ez a kettő valahogy nem találkozik egymással. Márpedig meg fogja mutatni, be fogja bizonyítani, hogy tényleg lebecsülték, és ha kimond valamit, azt nem azért teszi mert nagyzolni akar, nem azért, mert egy gyermek vágyairól, álmairól beszél, hanem azért, mert pontosan tisztában van a saját képességeivel és azzal, mire lehet majd képes. ebben pedig az a vicces, hogy sejti, Kyle is tudja, csak erőteljesen titkolja, mintha óvná attól, hogy idejekorán a fejébe szálljon bármi is, pedig ha ismerné, tudná, ez sosem fordul elő. Higgadtabb és megfontoltabb attól már most, hogy engedjen a kísértésnek.

  //Én is, köszönöm. :-) Rajta vagyok, rajta vagyok. Very Happy//
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Kyle

  on Vas. Nov. 06 2016, 23:11

  Kyle - Noel

  Úgy vonul végig a folyosón, mint aki egy kész hullát cipel a karjaiban, holott erről szó sincsen, csak próbálja nem elhagyni a felét annak amit visz.
  Kyle szobája felé tart, az új kísérőjével egész jól kijön, sokkal lazább mint a Kancellár volt, de őt csak arra kérte, nyissa már ki neki az ajtókat, mielőtt berúgja, az meg mandinerből pofán csapja mindennel együtt.
  Így a kopogást is ő ejti meg helyette, valamint az ajtónyitást is igen válasz esetén.
  -Bonsoir, monsieur! Csupán boldog születésnapot szerettem volna kívánni, és megköszönni azt a táblabigyót, gépet.
  És itt el is akad, hiszen a kezei tele vannak, így meg aztán nem tud sem lepakolni, sem egyebet, így ismét a kísérőjére szorul, aki vigyorogva teszi meg mindezt.
  Szépen sorban leteszi a becsomagolt darabokat, először egy német hajító tört a tokjával, majd egy Dardis egykezes kardot különleges markolattal, továbbá két hajlított pengéjű könnyű kardot, valamint három kunai dobótőrt, végezetül pedig egy makettet ami az egész pakk legtetején csücsült eddig letakarva. Kyle volt manhattani székhelyének a makettjét.
  Nehéz szülés volt az is, míg felpakolták, és végigegyensúlyozta, de épségben ideért. Legjobban a makett miatt aggódott, abba sok munkát ölt, de mindent megfigyelt, és nagyon reméli, hogy sikerült élethűen ábrázolni.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Kyle

  on Csüt. Dec. 01 2016, 22:13

  Noel - Kyle

  Nyugodt mozdulattal ülök vissza, miután bontottam a vonalat. Van mit egyeztetni, kétségbeesni nem fogok. Aminek el kell jönnie, az el fog jönni, akárhogy is akarunk ellene berzenkedni. Ám a javunkra még fordítható minden, csak ügyesen kell keverni a kártyákat. A nyakkendőmet bontom, amikor kopogást hallok az ajtómon. Visszaigazítom a csomót.
  - Ki az? – csak a válasz után folytatom. Nincs kedvem most egyesekkel diskurálni. – Fáradj beljebb. – lépek a kanapé-dohányzóasztal-fotel hármashoz. Az érkezővel semmi gondom. Sokat változott, az izgágaságába mára már vegyült némi nyugalom. Mind a kettőt megértem, az utóbbit el is várom.
  - Üdvözöllek, Noel. – a kísérő felé csupán biccentek, majd kigombolva a zakót, helyet foglalok, feszes derékkal és figyelem a pakolást.
  - A táblagépre gondolsz? Kérlek.
  Szokás, hogy kibontjuk az ajándékot, mikor megkapjuk, így én is megnézem. A fegyverek alapvető részei az életemnek, mióta csak megszülettem. A makettet egy ideig nézem, ám nem nyúlok hozzá, ellenben az egykezes markolatára fonódik a kezem.
  - Elismerésem, Noel – ezek nem két fillérek, főleg, mert nem csak megmunkálásuk egyedi, és az anyaguk, hanem mert személyre szabott fegyverek, tulajdonos kezéhez igazítva.
  [color=#669966]- Minek köszönhetem, hogy elhalmozol fegyverekkel, a készlet mellé? – saját válogatású a készletem, elég finnyás vagyok rá. Szakértő szemekkel vizsgálom a pengét.
  - Hogyan jutottál hozzájuk? – teszem le hirtelen a fegyvert, amelynek még csengenie sincs ideje.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Kyle

  on Pént. Dec. 02 2016, 18:36

  Kyle - Noel

  Fontos a csapatmunka, most látszik igazán, mert ha egyedül jön, maximum csak berúgni tudja az ajtót. Így viszont még viszonylag kulturáltan érkezik, válaszol a kérdésre, és még be is lép anélkül, hogy bármiben kárt tenne.
  Azt a táblagépet megjegyzi ismét, mert ugyan logikus a neve, de furcsa.
  -Igen, arra. Praktikus találmány.
  Összeszoktak, ha lehet így fogalmazni, bár az elején összevissza nyomkodott mindent, mire belejött a kezelésébe.
  -Köszönöm.
  Igényes, vár ezt az oldalát is ritkán mutatja meg, nem akármiket gyűjt vagy szerez be. ezt még Raultól tanulta, így nagyjából azt is tudja, mi az amire érdemes figyelni és mi az, amire nem.
  -Nem használom őket, ön pedig gyűjti.
  Tényleg így van, ő jobban kedveli a más típusú kardokat, mert bármennyire hihetetlen és még nem is tudta bebizonyítani, igencsak gyakorlott kardforgató.
  -Senkit nem öltem meg, ha erre gondol monsieur. Az egyiket egy sírban találtam, azaz a hajítótőrt. A dobótőröket még Párizsban szereztem, valaki ki akarta dobni őket. A Dardisért meccset vívtam, mire végre elhitettem a volt tulajjal, hogy az hamisítvány, a könnyű kardokat még én kaptam, de nem fekszik a stílusomhoz.
  Ennyi a történetük, tényleg nem követett el semmiféle bűncselekményt, teljesen legálisan szerezte az összeset. Már ha a sírban találtat nem veszi számításba.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Kyle

  on Szomb. Jan. 14 2017, 20:46

  - Örülök, hogy így látod – ahhoz képest, hogy miként állt hozzá az elején, elég jól vette az akadályt.
  - Vagyis azt adtad oda nekem, amit amúgy kidobnál, feleslegesnek tartasz, mondván, jó lesz nekem is? – nyugodt tekintettel nézek rá. Érdekesen fogalmaz, a diplomáciához még kell fejlődnie, nem reménytelen azért.
  - Noel, adok egy feladatot – visszanyújtom a tőrt felé. – Visszateszed, ahonnan vetted. Negyvennyolc órán belül. Ha még egyszer sírból lopsz, veszel el tárgyat, akármit, napozni küldelek. A többit köszönöm.
  A háttámlának dőlök. Nem tudom megérteni, miért hozott ennyi mindent.
  - Milyen itt, Noel? Hogy érzed magad a klánban?
  Eltelt egy kis idő, ez az ő mértékével – egyelőre – már hosszabb idő, s még az emberi időmérce szerint él, úgy tűnik, hiába cambion származású.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Kyle

  on Szomb. Jan. 14 2017, 21:41

  Kyle - Noel

  -Tessék? Nem, ezek ritkaságok, ön gyűjtő. Én csak ápoltam őket, mást nem tettem velük. Szakértő kezekben jobb helyük van.
  Sosem dobta volna ki, de úgy gondolta, Kylenál méltó helyen lennének.
  -Miért? A mit csináltam? Monsieur, nem loptam, találtam. Egy feltört, kipakolt, tök üres sírban találtam, ahol semmi nem volt már, csak ő. A földben. Hagytam volna ott? Sosem lopnék még egy csontváztól sem.
  Most vagy ennyire szarul fogalmaz, vagy a fene tudja, de honnan vette Kyle, hogy ellopta? Pont ő?
  ezt most tényleg nem érti, komolyan nem. Ha visszateszi, más viszi el, annyira meg nem hülye, hogy megtegye.
  -Kezdem megszokni, köszönöm. A klán vegyes. Valaki nem nézi jó szemmel, hogy fiatal vagyok, valakinek nincs baja ezzel. Összességében jól.
  Végül is szeret itt lenni, itt élni, s bár a Kancellárral még mindig nem jönnek ki, azért pár órára félre tudják tenni ezt, az is haladás.
  A halál csupán a kezdet.

  Ajánlott tartalom

  Re: Kyle


   Pontos idő: Pént. Aug. 17 2018, 02:28