Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Társalgó
by Thomas Montgomery Yesterday at 22:28

» Fegyverek terme
by Gabriel Skoglund Yesterday at 22:01

» Voronin lakás
by Dasha Voronin Yesterday at 21:55

» Álmok palettája
by Nathaniel Montgomery Yesterday at 21:50

» Carolék kocsmája
by Nicholas Earhart Yesterday at 19:03

» Appalache-hegység
by Matt Holey Yesterday at 17:58

» Iroda
by Alexander Kyle Chairman Hétf. Jan. 22 2018, 21:40

» Konyha
by Thomas Montgomery Vas. Jan. 21 2018, 14:52

» Bécs, Ausztria
by Camilla Wander Vas. Jan. 21 2018, 14:51

» Smaragd szoba
by Admin Vas. Jan. 21 2018, 10:41

Staff

D.J.
PM
Apple
PM

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Kyle

  Share
  avatar
  Alexander Kyle Chairman

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klánvezér/Abarian
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Foglalkozás : cégtulajdonos

  Kyle

  on Kedd Jan. 20 2015, 17:20

  First topic message reminder :

  avatar
  Alexander Kyle Chairman

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klánvezér/Abarian
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Foglalkozás : cégtulajdonos

  Re: Kyle

  on Hétf. Jan. 16 2017, 23:52

  - Ez esetben köszönöm az ajándékokat – bólintok, s újfent a tárgyakhoz érek. Így már megfelel az ajándék, amit amúgy is elfogadtam volna, hiszen a szándék a fontos, s majd a későbbiekben megtanulja Noel a körítést is.
  - Ez még nem jogosít fel arra, Noel, hogy te is azt tégy a sírban lévő tárgyakkal, amihez kedved van. Ez így is lopás, akárhogy is magyarázod – felé nyújtom a dobótőröket. – Elnézem, ha eljuttatod egy múzeumba, ott a helye.
  - Örülök, hogy jól érzed magad – biccentek. – A tanulmányaiddal hogyan állsz? – nézek a makett felé, majd benyúlok az asztal alá, elővéve a dossziét, amit Noel adott nekem, átnyújtom neki.
  - Elolvastam. A megjegyzéseket, észrevételeket megtalálod a megfelelő helyen.
  Még nem mondok semmit, hagyok neki időt. Amit megígérek, azt be is tartom.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Kyle

  on Kedd Jan. 17 2017, 14:03

  Kyle - Noel

  -Igazán nincs mit.
  Tényleg feleslegesen őrizgette volna, ha nem tudja becsülni, hiába gyönyörű darab. Egy szakértő kéz sokkal többet tud kihozni belőle mint ő maga.
  -Miért? Mert rendbe raktam, letakarítottam, vigyáztam rá és szebb mint új korában? A múzeumban tönkre fogják tenni, nem ápolják megfelelően.
  Sok olyan ereklyét látott amit bevágtak egy üveg vitrinbe, ne essen bántódása, de sokkal ritkábban foglalkoznak velük mint kellene. Előre látja a tőrök halálát. Szerinte ez akkor sem lopás, ő megmentette.
  -Valahogy így. Nem is annyira ellenségesek, mint hittem. Mindent leadtam... elektronikusan. Elméletileg vizsga van hátra. Egyébként amióta Robert elment, érdekesen. Ő sokat tud, szakmailag profi, aki a helyén van... nos... hát ő kevésbé. Valahogy... nem tudnak lekötni az előadásai sem, nincs egy bujtatott megjegyzés sem amire érdemes odafigyelni.
  Eleinte az idősebbek tényleg úgy kezelték mint valami behatolót, de volt néhány, akikkel leült beszélgetni, és voltak akik azt mondták, nem is olyan idegesítő mint például a Kancellár állítja. A tanulmányai... igazság szerint pont ettől tartott, hogy az órák, előadások mérhetetlen unalomba fulladnak, és ha nem lenne kötelezően előírt részvétel, inkább kutatna saját magának, azzal is jobban jár.
  Arról hallgat, hogy a azzal a farkassal csendben méregetik egymást, Garrettel, mert hát na, elméletileg csak ősi ellenségek. Mondjuk az ő előadásian legalább nem alszik el.
  -Köszönöm. Akkor azok olyan halott ügynek tekinthetőek?
  Kíváncsi, mert ha a Klávé tényleg ennyire begyepesedett, akkor nincs miről beszélni és ez borzalmas. Ahogy elmerült a technikában, hát idő kérdése, hogy még az is rásegítsen arra az ébredésre amit az emberek átélnek éppen.
  A halál csak a kezdet.
  avatar
  Alexander Kyle Chairman

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klánvezér/Abarian
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Foglalkozás : cégtulajdonos

  Re: Kyle

  on Vas. Jan. 22 2017, 20:56

  A válaszra Noelre tekintek, csend telepszik kettőnk közé, egyáltalán nem könnyű. Leteszem a kezemben lévő tárgyat.
  - Azt mondtad, hogy a legjobbtól akarsz tanulni. Ha valaki a legjobbtól tanul, akkor elfogadja, amit az illető mond neki, mert éppen ezért jött. Ha a legjobbnak tartja, akkor tiszteli, s ezt ki is mutatja, s nem pedig minduntalan megváltoztatni és feleselni akar vele, mert hiába mondod azt, hogy csak véleményt nyilvánítasz, mindezt teszed olyan módon, ami egyenlő a feleseléssel, és a másik véleményének semmibevételével, mert csak a tiéd a jó látásmód, s a saját fejed után mész akkor is, ha ez tiltva van, s nem ok nélkül van tiltva. Ki tenné ezt azzal, akinek ad a véleményére, s a legjobbnak tartja. Nem érzed ezt egy kicsit komikusnak, Noel? Idejössz azzal, hogy a legjobbaktól akarsz tanulni, s mióta betetted a lábad, folyton csak akadékoskodsz, tiszteletlen vagy azokkal, s visszafeleselsz azoknak, akik veszik az idejüket, fáradtságukat és tudásukat és foglalkoznak veled? Mitől tartanád te jobbnak magadat azoktól, akik annak ellenére, ahogy te megvetően viselkedsz velük és tiszteletlenül, s ezért legszívesebben megölnének, azért nem teszik, mert elég érettek ahhoz, hogy betartsák a kérésemet, miszerint ez a feladatuk? – csendben maradok, majd továbbra is nyugodtan folytatom.
  - Üres kifogás, ha azzal jössz, hogy még fiatal vagy, s nem tudsz semmit. Az értelmeseknek van annyi eszük, hogy akkor sem viselkednek úgy, ahogy te teszed a klán tagjaival. Éretlen vagy Noel, s nem a korod folytán. Nem tartok erre semmi mentséget, mert az értelmi képességed meglenne rá, te egyszerűen csak teszel másokra, te akarod megmondani, hogy mi a helyes, a tisztelet legkisebb jele nélkül. Akkor mit keresel itt, holott éppen ez az egyik alapvető lényege annak, hogy valahová beilleszkedj, elfogadjanak és ezzel elérd azt, amiért jöttél, az pedig a tanulás? Először neked kell valamit felmutatni, hogy érdemesnek tartsanak rá, s ezt eddig egyszer sem mutattad fel.
  Veszek egy mély levegőt. Nyugodt vagyok, ezeket már oly sokszor elmondtam Noelnek, és ez most történt utoljára. Döntöttem.
  - Kapsz egy nappalt gondolkodni. Ha napnyugtakor kisétálsz az ajtón, s elhagyod Staten Islandet, megteheted ezt következmények nélkül. Ha úgy döntesz, maradsz, akkor megváltozol. Követed a feladatokat, s úgy viselkedsz a klán tagjaival, ahogy eddig is kellett volna, nem feleselsz, s mindenki meghallgatja a véleményed, de azt csakis olyan formában teheted, hogy az ne legyen tiszteletlen, s hogy ezt helyesen tudd alkalmazni, mások is segíteni fognak neked ebben, mint ahogy eddig mindig tették. Ha azt mondják, hallgatsz, akkor hallgatsz. És minden olyan mást is betartasz, amit nem csak a Kancellár és én rágtunk milliószor a füledbe, hanem az egész klán. Gyermek rangot kapsz, a felelősséged a tetteidért azonban olyan súllyal fognak a vállaidra nehezedni, mintha rendes tagja lennél a klánnak. Mivel a tudás mennyisége nem pótolja az érett viselkedést, a könyvtár innentől kezdve zárva van előtted, hogy minden energiádat a megfelelő és helyes viselkedésre, látásmódra tudd irányítani, s éppen ezért mindenki csak erre fog tanítani, másra nem. Leveszem rólad a kezem, mint mentor, nem vagy méltó arra, hogy a tanítványom legyél. Ha egy héten belül nem látok változást, az volt az utolsó éjjeled.
  Már így is túl sok mindent elnéztem neki, engedékeny voltam. Reméltem, hogy megváltozik, de a beszéd semmit sem ért nála. Ha egy ifjú vámpír úgy beszél a klánvezérrel, s viselkedik, ahogy ő, s engedem neki, akkor nem vagyok méltó a klánvezérségre.
  - Ezt sajnálattal hallom – mintha mi sem történt volna, úgy beszélek tovább. – Garrettel hogy állsz? – Garrett éretten kezeli a dolgokat, még ha sokan dilisnek is tartják. De ha baj van, akkor azonnal megtiltom Noelnek, hogy az egyetemre menjen.
  - A válaszaim a mappában vannak – mutatok ismét arra, amit átnyújtottam neki. – Javaslom, olvasd át.
  Elgondolkodva nézek Noelre. Egyrészről beilleszkedett, másrészről annyira nem a klánba való. Mégis kitart, bár eléggé fura stílusban teszi.

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Kyle

  on Vas. Jan. 22 2017, 21:45

  Kyle - Noel

  Ismeri a múzeumokat, látott jó néhány darabot tönkremenni, mert hiába akarták restaurálni őket, egyszerűen az, hogy állni hagyták őket hónapokig, megtették a hatásukat. Ezt Kylenak is tudnia kell, biztos, hogy tudja. Ám a kifakadása meglepi, mert most aztán tényleg nem érti, mit csinált, mivel érdemelte ki azt amit kap. Senkivel nem volt konfliktusa az utóbbi időben, senkivel nem vitázott, még a Kancellárral sem, igaz, vele a kommunikációt is kerülte.
  Egy szó nélkül hallgatja végig Kylet, rezzenéstelen arccal, csak néhány megjegyzést fűz hozzá.
  -Igaza van. A többiek értékelték a munkámat, ha csak pár másodpercnyi menekülő időt is nyertek. Valóban semmit nem tettem le az asztalra.
  Bólint a továbbiakra, legyen akkor gyermek, olyan mindegy már. Ezt a mostani feddést teljesen igazságtalannak tartja, nem szolgált rá semmivel, még a múzeummal kapcsolatos megjegyzése sem volt pofátlan, és mégis.
  Másodszorra kapja meg, hogy nulla, semmit nem ér, és másodszorra vágják a fejéhez, nem méltó tanítványnak sem.
  A nappalra nem tart igényt, már nincs mit átgondolnia, még éjszaka van, így bőven belefér, hogy összepakoljon és elmenjen innen.
  -Köszönöm, nem kell gondolkodnom. Még ma elhagyom a klánt és a szigetet.
  Sejthette volna, hogy a legelső hibáját is folyamatosan a fejéhez fogják vágni, ami oké, valahol megérti, de ezt amit most kap Kyletól, azt tényleg nem tudja hová tenni. Mindent betartott, még a Kancellárt se szívatta, és azért mert félt két dobótőrt a múzeumtól ezért megint tiszteletlen? Amikor inkább adná olyasvalakinek, akiről tudja, hogy szakértő? Pont ezzel fejezte volna ki a tiszteletét, de nem számít, ez sem számít. Nem érti ezt az egészet, egyszerűen nem, tuti ő a hülye, de akkor sem.
  Ami egyértelmű, nem való ő klánba, maximum akkor, ha alapít egyet saját magának valamerre, de egy biztos, Kyle még hallani fog róla, erre mérget vehet.
  -Garret jól tanít.
  Ennyit felel csupán, hiszen ez is mellékes, kimondta, már nem a klán tagja többé.
  -Rendben, majd elolvasom. Köszönöm az eddigi türelmét.
  Ha nincs más és mehet, akkor egy biccentéssel elköszön és azonnal a szobájába megy, hogy összecsomagoljon. Senkivel nem érintkezik, senkivel nem tárgyal, ahogy végzett, kilép a kapun és Queens felé veszi az irányt. A temetőben csak talál egy kriptát magának, ahol nyugton lehet.

  //Köszönöm! :-) Ölelés//
  A halál csak a kezdet.
  avatar
  Alexander Kyle Chairman

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klánvezér/Abarian
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Foglalkozás : cégtulajdonos

  Re: Kyle

  on Pént. Jan. 27 2017, 21:51

  - Te döntöttél így, Noel, a lehetőségekből inkább ezt cselekszed – bólintok.
  Elfogadom a döntését, még ha éppen nem is rúgtam ki. Akkor már régen hamu lenne.
  - Ezt örömmel hallom – nem hiszek a farkas-vámpír barátságban, ugyanakkor hiszek abban, hogy semmi sincs eleve elrendelve, s éppen ezért ok nélkül sosem ellenkeztem egy farkassal sem. Megvan a feladatuk, mint ahogy a magunké is.
  - Kérem – már nem tegezem, nincs jogom rá.
  Megvárom, amíg távozik, majd az asztalhoz lépek vissza, s nézegetem távolról egy ideig mindazt, amit Noeltől kaptam. Kezembe veszem aztán a tőröket, s megnyomom a konzol gombot, most nem gondolattal akarok üzenni.
  - Kérem, jöjjön be – ahogy belép, a tőröket dobozba téve, átnyújtom a Kancellárnak.
  - Kérem, küldje el Miss Todorovskinak, megőrzésre, jelezve, hogy akitől kaptam, gondos munkát végzett rajta, s jelezze, hogy egykor a családom tulajdona volt – ebből Todorovski tudni fogja, mi a további teendője.
  Pár perc múlva már egyedül bámulom a tüzet a kandalló előtt. Sosem hittem, hogy vezérnek könnyű lenni. Öregnek érzem magam.

  //Nagyon köszönöm! tarol //

  Re: Kyle

  on Vas. Feb. 26 2017, 18:42


  Sponsored content

  Re: Kyle


   Pontos idő: Szer. Jan. 24 2018, 04:28