Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Pince
by Ryan Elvestaad Today at 00:27

» Étkező
by Theodore Miles Hudson Today at 00:07

» Szentpétervár
by Vitaly Rayt Yesterday at 23:50

» LaGuardia Reptér
by Noah L. Harwey Yesterday at 23:22

» Utopia Parkway
by Ryan Elvestaad Yesterday at 22:39

» Vitaly lakása
by Admin Yesterday at 18:19

» Terasz
by Erick Lamothe Szer. Aug. 15 2018, 22:22

» Forest Hills
by Admin Kedd Aug. 14 2018, 23:24

» Kinti medence
by Admin Kedd Aug. 14 2018, 23:21

» Kapu
by Lucius Evans Kedd Aug. 14 2018, 18:59

Staff

D.J.
PM
Apple
PM

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Kyle

  Share
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Kyle

  on Kedd Jan. 20 2015, 17:20

  First topic message reminder :

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Kyle

  on Hétf. Jan. 16 2017, 23:52

  - Ez esetben köszönöm az ajándékokat – bólintok, s újfent a tárgyakhoz érek. Így már megfelel az ajándék, amit amúgy is elfogadtam volna, hiszen a szándék a fontos, s majd a későbbiekben megtanulja Noel a körítést is.
  - Ez még nem jogosít fel arra, Noel, hogy te is azt tégy a sírban lévő tárgyakkal, amihez kedved van. Ez így is lopás, akárhogy is magyarázod – felé nyújtom a dobótőröket. – Elnézem, ha eljuttatod egy múzeumba, ott a helye.
  - Örülök, hogy jól érzed magad – biccentek. – A tanulmányaiddal hogyan állsz? – nézek a makett felé, majd benyúlok az asztal alá, elővéve a dossziét, amit Noel adott nekem, átnyújtom neki.
  - Elolvastam. A megjegyzéseket, észrevételeket megtalálod a megfelelő helyen.
  Még nem mondok semmit, hagyok neki időt. Amit megígérek, azt be is tartom.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Kyle

  on Kedd Jan. 17 2017, 14:03

  Kyle - Noel

  -Igazán nincs mit.
  Tényleg feleslegesen őrizgette volna, ha nem tudja becsülni, hiába gyönyörű darab. Egy szakértő kéz sokkal többet tud kihozni belőle mint ő maga.
  -Miért? Mert rendbe raktam, letakarítottam, vigyáztam rá és szebb mint új korában? A múzeumban tönkre fogják tenni, nem ápolják megfelelően.
  Sok olyan ereklyét látott amit bevágtak egy üveg vitrinbe, ne essen bántódása, de sokkal ritkábban foglalkoznak velük mint kellene. Előre látja a tőrök halálát. Szerinte ez akkor sem lopás, ő megmentette.
  -Valahogy így. Nem is annyira ellenségesek, mint hittem. Mindent leadtam... elektronikusan. Elméletileg vizsga van hátra. Egyébként amióta Robert elment, érdekesen. Ő sokat tud, szakmailag profi, aki a helyén van... nos... hát ő kevésbé. Valahogy... nem tudnak lekötni az előadásai sem, nincs egy bujtatott megjegyzés sem amire érdemes odafigyelni.
  Eleinte az idősebbek tényleg úgy kezelték mint valami behatolót, de volt néhány, akikkel leült beszélgetni, és voltak akik azt mondták, nem is olyan idegesítő mint például a Kancellár állítja. A tanulmányai... igazság szerint pont ettől tartott, hogy az órák, előadások mérhetetlen unalomba fulladnak, és ha nem lenne kötelezően előírt részvétel, inkább kutatna saját magának, azzal is jobban jár.
  Arról hallgat, hogy a azzal a farkassal csendben méregetik egymást, Garrettel, mert hát na, elméletileg csak ősi ellenségek. Mondjuk az ő előadásian legalább nem alszik el.
  -Köszönöm. Akkor azok olyan halott ügynek tekinthetőek?
  Kíváncsi, mert ha a Klávé tényleg ennyire begyepesedett, akkor nincs miről beszélni és ez borzalmas. Ahogy elmerült a technikában, hát idő kérdése, hogy még az is rásegítsen arra az ébredésre amit az emberek átélnek éppen.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Kyle

  on Vas. Jan. 22 2017, 20:56

  A válaszra Noelre tekintek, csend telepszik kettőnk közé, egyáltalán nem könnyű. Leteszem a kezemben lévő tárgyat.
  - Azt mondtad, hogy a legjobbtól akarsz tanulni. Ha valaki a legjobbtól tanul, akkor elfogadja, amit az illető mond neki, mert éppen ezért jött. Ha a legjobbnak tartja, akkor tiszteli, s ezt ki is mutatja, s nem pedig minduntalan megváltoztatni és feleselni akar vele, mert hiába mondod azt, hogy csak véleményt nyilvánítasz, mindezt teszed olyan módon, ami egyenlő a feleseléssel, és a másik véleményének semmibevételével, mert csak a tiéd a jó látásmód, s a saját fejed után mész akkor is, ha ez tiltva van, s nem ok nélkül van tiltva. Ki tenné ezt azzal, akinek ad a véleményére, s a legjobbnak tartja. Nem érzed ezt egy kicsit komikusnak, Noel? Idejössz azzal, hogy a legjobbaktól akarsz tanulni, s mióta betetted a lábad, folyton csak akadékoskodsz, tiszteletlen vagy azokkal, s visszafeleselsz azoknak, akik veszik az idejüket, fáradtságukat és tudásukat és foglalkoznak veled? Mitől tartanád te jobbnak magadat azoktól, akik annak ellenére, ahogy te megvetően viselkedsz velük és tiszteletlenül, s ezért legszívesebben megölnének, azért nem teszik, mert elég érettek ahhoz, hogy betartsák a kérésemet, miszerint ez a feladatuk? – csendben maradok, majd továbbra is nyugodtan folytatom.
  - Üres kifogás, ha azzal jössz, hogy még fiatal vagy, s nem tudsz semmit. Az értelmeseknek van annyi eszük, hogy akkor sem viselkednek úgy, ahogy te teszed a klán tagjaival. Éretlen vagy Noel, s nem a korod folytán. Nem tartok erre semmi mentséget, mert az értelmi képességed meglenne rá, te egyszerűen csak teszel másokra, te akarod megmondani, hogy mi a helyes, a tisztelet legkisebb jele nélkül. Akkor mit keresel itt, holott éppen ez az egyik alapvető lényege annak, hogy valahová beilleszkedj, elfogadjanak és ezzel elérd azt, amiért jöttél, az pedig a tanulás? Először neked kell valamit felmutatni, hogy érdemesnek tartsanak rá, s ezt eddig egyszer sem mutattad fel.
  Veszek egy mély levegőt. Nyugodt vagyok, ezeket már oly sokszor elmondtam Noelnek, és ez most történt utoljára. Döntöttem.
  - Kapsz egy nappalt gondolkodni. Ha napnyugtakor kisétálsz az ajtón, s elhagyod Staten Islandet, megteheted ezt következmények nélkül. Ha úgy döntesz, maradsz, akkor megváltozol. Követed a feladatokat, s úgy viselkedsz a klán tagjaival, ahogy eddig is kellett volna, nem feleselsz, s mindenki meghallgatja a véleményed, de azt csakis olyan formában teheted, hogy az ne legyen tiszteletlen, s hogy ezt helyesen tudd alkalmazni, mások is segíteni fognak neked ebben, mint ahogy eddig mindig tették. Ha azt mondják, hallgatsz, akkor hallgatsz. És minden olyan mást is betartasz, amit nem csak a Kancellár és én rágtunk milliószor a füledbe, hanem az egész klán. Gyermek rangot kapsz, a felelősséged a tetteidért azonban olyan súllyal fognak a vállaidra nehezedni, mintha rendes tagja lennél a klánnak. Mivel a tudás mennyisége nem pótolja az érett viselkedést, a könyvtár innentől kezdve zárva van előtted, hogy minden energiádat a megfelelő és helyes viselkedésre, látásmódra tudd irányítani, s éppen ezért mindenki csak erre fog tanítani, másra nem. Leveszem rólad a kezem, mint mentor, nem vagy méltó arra, hogy a tanítványom legyél. Ha egy héten belül nem látok változást, az volt az utolsó éjjeled.
  Már így is túl sok mindent elnéztem neki, engedékeny voltam. Reméltem, hogy megváltozik, de a beszéd semmit sem ért nála. Ha egy ifjú vámpír úgy beszél a klánvezérrel, s viselkedik, ahogy ő, s engedem neki, akkor nem vagyok méltó a klánvezérségre.
  - Ezt sajnálattal hallom – mintha mi sem történt volna, úgy beszélek tovább. – Garrettel hogy állsz? – Garrett éretten kezeli a dolgokat, még ha sokan dilisnek is tartják. De ha baj van, akkor azonnal megtiltom Noelnek, hogy az egyetemre menjen.
  - A válaszaim a mappában vannak – mutatok ismét arra, amit átnyújtottam neki. – Javaslom, olvasd át.
  Elgondolkodva nézek Noelre. Egyrészről beilleszkedett, másrészről annyira nem a klánba való. Mégis kitart, bár eléggé fura stílusban teszi.

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Kyle

  on Vas. Jan. 22 2017, 21:45

  Kyle - Noel

  Ismeri a múzeumokat, látott jó néhány darabot tönkremenni, mert hiába akarták restaurálni őket, egyszerűen az, hogy állni hagyták őket hónapokig, megtették a hatásukat. Ezt Kylenak is tudnia kell, biztos, hogy tudja. Ám a kifakadása meglepi, mert most aztán tényleg nem érti, mit csinált, mivel érdemelte ki azt amit kap. Senkivel nem volt konfliktusa az utóbbi időben, senkivel nem vitázott, még a Kancellárral sem, igaz, vele a kommunikációt is kerülte.
  Egy szó nélkül hallgatja végig Kylet, rezzenéstelen arccal, csak néhány megjegyzést fűz hozzá.
  -Igaza van. A többiek értékelték a munkámat, ha csak pár másodpercnyi menekülő időt is nyertek. Valóban semmit nem tettem le az asztalra.
  Bólint a továbbiakra, legyen akkor gyermek, olyan mindegy már. Ezt a mostani feddést teljesen igazságtalannak tartja, nem szolgált rá semmivel, még a múzeummal kapcsolatos megjegyzése sem volt pofátlan, és mégis.
  Másodszorra kapja meg, hogy nulla, semmit nem ér, és másodszorra vágják a fejéhez, nem méltó tanítványnak sem.
  A nappalra nem tart igényt, már nincs mit átgondolnia, még éjszaka van, így bőven belefér, hogy összepakoljon és elmenjen innen.
  -Köszönöm, nem kell gondolkodnom. Még ma elhagyom a klánt és a szigetet.
  Sejthette volna, hogy a legelső hibáját is folyamatosan a fejéhez fogják vágni, ami oké, valahol megérti, de ezt amit most kap Kyletól, azt tényleg nem tudja hová tenni. Mindent betartott, még a Kancellárt se szívatta, és azért mert félt két dobótőrt a múzeumtól ezért megint tiszteletlen? Amikor inkább adná olyasvalakinek, akiről tudja, hogy szakértő? Pont ezzel fejezte volna ki a tiszteletét, de nem számít, ez sem számít. Nem érti ezt az egészet, egyszerűen nem, tuti ő a hülye, de akkor sem.
  Ami egyértelmű, nem való ő klánba, maximum akkor, ha alapít egyet saját magának valamerre, de egy biztos, Kyle még hallani fog róla, erre mérget vehet.
  -Garret jól tanít.
  Ennyit felel csupán, hiszen ez is mellékes, kimondta, már nem a klán tagja többé.
  -Rendben, majd elolvasom. Köszönöm az eddigi türelmét.
  Ha nincs más és mehet, akkor egy biccentéssel elköszön és azonnal a szobájába megy, hogy összecsomagoljon. Senkivel nem érintkezik, senkivel nem tárgyal, ahogy végzett, kilép a kapun és Queens felé veszi az irányt. A temetőben csak talál egy kriptát magának, ahol nyugton lehet.

  //Köszönöm! :-) Ölelés//
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Kyle

  on Pént. Jan. 27 2017, 21:51

  - Te döntöttél így, Noel, a lehetőségekből inkább ezt cselekszed – bólintok.
  Elfogadom a döntését, még ha éppen nem is rúgtam ki. Akkor már régen hamu lenne.
  - Ezt örömmel hallom – nem hiszek a farkas-vámpír barátságban, ugyanakkor hiszek abban, hogy semmi sincs eleve elrendelve, s éppen ezért ok nélkül sosem ellenkeztem egy farkassal sem. Megvan a feladatuk, mint ahogy a magunké is.
  - Kérem – már nem tegezem, nincs jogom rá.
  Megvárom, amíg távozik, majd az asztalhoz lépek vissza, s nézegetem távolról egy ideig mindazt, amit Noeltől kaptam. Kezembe veszem aztán a tőröket, s megnyomom a konzol gombot, most nem gondolattal akarok üzenni.
  - Kérem, jöjjön be – ahogy belép, a tőröket dobozba téve, átnyújtom a Kancellárnak.
  - Kérem, küldje el Miss Todorovskinak, megőrzésre, jelezve, hogy akitől kaptam, gondos munkát végzett rajta, s jelezze, hogy egykor a családom tulajdona volt – ebből Todorovski tudni fogja, mi a további teendője.
  Pár perc múlva már egyedül bámulom a tüzet a kandalló előtt. Sosem hittem, hogy vezérnek könnyű lenni. Öregnek érzem magam.

  //Nagyon köszönöm! tarol //

  Re: Kyle

  on Vas. Feb. 26 2017, 18:42

  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Kyle

  on Vas. Márc. 11 2018, 16:43

  Megállítanak az őrök az ajtóban, de aztán továbbengednek. Azt se mondják, "bemehetsz", egyszerűen csak félreállnak. Hosszan nézek az egyikükre, de már úgy tesznek, mintha ott se lennék. Leeresztett vállal és leszegett fejjel bámulok Alexander lakosztályának küszöbére, mielőtt felemelném ólomsúlyú karom, hogy bekopogtassak. Egyszer, egyetlen egyszer sikerül. Mindig így jelzek, mielőtt benyitnék valahová, azután pedig a lendületem már nyitja is a kilincset, most azonban az ajtó súlyos fájának támasztom a homlokom, míg ki nem hallom: szabad.
  Benyitok, belépek, zárom az ajtót magam mögött. Nem kell felnéznem, hogy tudjam, hol van. Léte, ereje és jelenléte betölti a helyiséget. Úgy érzem, hogy vonszolom magam odáig, ahol ő van, halkan, csak a nyakamba lógatott láncok csörrennek néha össze, mert a ragadozómozgás nesztelenségéhez sincsen erőm. Mégis, ő vonz magához, molylepke vagyok.
  Térdre hullok előtte, amint karnyújtásnyira érek tőle.
  - Oldozz fel atyám, mert vétkeztem - szólok lesütött szemmel. A cipőjét bámulom, aztán alázatos kutyaként hajtom a fejem a combjára.
  Tizenkét évszázada nem kell lélegeznem, most mégis nagyot sóhajtok. Elképesztő sebességgel kavarogtak bennem eddig a gondolatok, most azonban, a közelében, végre minden megállt. Mágneses vihar volt eddig, de ő az Északi-sark. Hurrikán tombolt idáig, ő azonban a vihar szeme. A hiánya összezavar, a jelenléte letaglóz.
  Sötét van, légy a fényem. Még ha a fény el is pusztít, tedd meg te.
  avatar
  Alexander Kyle Chairman

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : New York
  Foglalkozás : Klánvezér

  Re: Kyle

  on Pént. Márc. 16 2018, 12:20

  Gondolkodni vonultam vissza a lakosztályomba, általában elég sok könyvvel. Most viszont még az első felénél sem tartok. A gondolkodás foglal le. Szemeim a falra szegeződnek, s mintha követnének valakit a falakon túl, úgy haladnak vörös íriszeim végül a lakosztály bejárati ajtaja felé.
  ~ Lépj beljebb, Gyermekem. ~Nem állok fel, mikor belép, a könyvet sem teszem le a kezemből, csak az egyik kezembe helyezem át. Figyelem a mozgását, a belőle áradó energiát. A klán értékes tagja, s értékelem, mind mint vámpírt, mind mint klántagot. Nem vallom be nyíltan, de rajongok a stílusáért, ahogy teszi a dolgát. Tökéletes.
  A könyv végül akkor lendül véglegesen féloldalasan a kezemben, mikor Marcus letérdel előttem. Figyelem, nem szólok egy szót sem hozzá.
  Szavaira nem vonom össze szemöldököm, sem résnyire szemeim. Hagyom, hogy csend telepedjen közénk. Kellemetlen, hideg és mozdulatlan.
  - Hallgatlak – a hosszú, fagyos csendbe a halk szó ereje is tornádóként nyomul, ám még nem érek Marcushoz, kezeim továbbra is ott maradnak, ahol eddig voltak.
  Nem mutatom ki, ám kíváncsian várom, mit és miként válaszol.
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Kyle

  on Pént. Márc. 16 2018, 19:54

  Nem nézek fel rá, mert végtelenül tisztelem, a lesütött szem pedig az alázat jele. Nem vagyok vele egyenrangú, hát nem is kezelem úgy, mintha az lennék. Tekintetem lassan emelkedik fel a cipőjéről, csak hogy kíváncsiságból lássam, mit olvas épp.
  Aztán némán hagyja, hogy hódoljak neki, nem érint, nem szólít meg, egyszerűen csak enged csendben kiszenvedni, mintha annak volna éppen itt az ideje, hogy ez megtörténjen, mintha nem akarná, hogy azelőtt kezdjek beszélni, hogy mindent átgondoltam, mintha egyáltalán nem akarná, hogy beszéljek.
  Játszik velem, mint macska az egérrel. Mint ahogy én szoktam másokkal. Mindenkivel. És ettől megnyugszom. Tárgyilagossá válnak a gondolataim, eltávolodok önmagamtól, hogy ne én legyek az, aki szenved.
  Az egyetlen kimondott szó csattan, mint egy ostor. Végigfut a hátamon a borzongás, megnedvesítem az ajkam, és a combjára simítom az arcomat.
  - Kiirtottam egy kultuszt véletlenül. Hét darab mágust a Vasilyev családból.
  Ha érdeklik a körülmények, elmesélek mindent, pont ahogy szoktam. Ezzel a családdal mostanában hektikus a viszonyunk, legalábbis nekem, ugyanis vezetőjük, Michail nagyon tetszik nekem, imádom a vérét, de... De sajnos akkora baromságokat képes mondani a Tanács gyűlésein, hogy legszívesebben megfojtanám, mondjuk egy árnycsáppal a torkában. De az utasításom még mindig az, hogy tartsam magam távol, hogy ne avatkozzam bele akkor se, ha szükséges, anélkül, hogy erre utasítást kapnék. Most azonban kész helyzet elé lettem álltva.
  Nem mintha magyarázkodni akarnék. Tudom, hogy ezt nem kellett volna.
  avatar
  Alexander Kyle Chairman

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : New York
  Foglalkozás : Klánvezér

  Re: Kyle

  on Vas. Márc. 18 2018, 21:58

  Helyes. Nem farkasszemezik, tudja, hol a helye és miként kell viselkednie. Ám ez a testtartás, ahogy elém veti magát, sejtetni kezdi velem, amit aurájában már láttam, mikor belépett.
  Saját technikáját és stílusát vetem be, saját ízlésemre és jellememre szabottan. Évezredek oktattak erre, bármilyen arcot és szerepet magamra rántok. S kevesen tudják, ki is vagyok valójában a szerepek mögött.
  Érzékelem, ahogy a testén végighalad az erő, s ha lélegeznék, most tartanám vissza azt. Figyelem.
  Szavai után szabad kezem fejére simul, talán kissé nehezebben, s kissé szorosabban, mint általában megszokottnak kéne lennie.
  - Folytasd.
  Vagyis fejtse ki, mi történt, s mi alapon tette meg. Kezem biztosan tartja fejét, jelezve, ha a válasza nem lesz kedvező, a fejétől búcsút vehet, teste nélküle fog a lábam elé omlani porként.
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Kyle

  on Kedd Márc. 20 2018, 20:47

  Bennem szakad egy apró, halvaszületett nyögés. Ujjai úgy fogják közre a koponyám, mintha menten össze akarnák roppantani. Elértem a figyelmeztetést, de Alexander... tényleg? Pontosan tudod, mennyire kívánlak, amikor így viselkedsz velem! Nehéz így koncentrálnom, de az árnyak sötét szurkába mártom az agyam, és beszélni kezdek.
  - A régi Kabuki Színházban történt, Bronx északi részén. Találkozóm volt Danilovich-csal, információt akart adni a Család legújabb terveiről. De az információcsere - vagyis szex - közben megzavartak bennünket. A felesége, Annikova nyitott ránk, vádaskodni kezdett, és elsütött egy fegyvert. Engem talált el.
  A golyó egyébként még bennem van. Ezért mozgok ilyen lassan és kínlódva. Mivel nagyon közel van a gerincemhez, ezért jobbnak láttam, ha én magam nem nyúlok hozzá. Alexendernek ezt kivenni gyerekjáték lesz... Bár nem biztos, hogy játékos kedvében lesz, miután végzek a történettel.
  - Így belegondolva, az egész olyan... színpadias volt. Már akkor tudnom kellett volna, hogy ez egy csapda. De harcolni kezdtünk, és egyszer csak ott termett még öt mágus. Valami gusztustalan vérmágiát kezdtek el használni rajtam, amitől szinte megbénultam. Pánikba estem. Úgyhogy... Az Árnyak elintézték őket.
  Elhallgatok. Alexander tudja, hogy néhanem vagyok teljesen ura a képességemnek. Hogy néha előfordul, hogy kicsúszik a kezemből az irányítás. Az Árnyaknak olyankor saját akaratuk lesz, és nem tudom, mi vagy ki irányítja őket olyankor, de megvédenek. Minden mást pedig elpusztítanak.
  avatar
  Alexander Kyle Chairman

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : New York
  Foglalkozás : Klánvezér

  Re: Kyle

  on Szer. Márc. 21 2018, 21:02

  Határozottan érzékelem benne a változást, a fogásom mértéke változatlan marad.
  Figyelek. Minden egyes szavára és rezdülésére. Hazugság helyett szavainak értékét és értelmét figyelem, a mögöttük meglapuló igazságot. Íriszeim a sebére kúsznak, s ott maradnak, míg folytatja.
  Hallgatok ismét egy ideig. Noha nem gondolkodás végett. Figyelem őt. Keresem rajta a rejtett poloskát, ha van.
  - Mi az, ami odáig vezetett, hogy így végződjön számodra?
  Mert oka van. Akár több is. Vagy ő tenyerelt bele olyan dologba, amit hibának nevezek a részéről, vagy a mágusok elkezdték próbálni az erőnket. Valaki szivárogtat. Mert meg nem fordul a fejemben az előbbi lehetőségének igazsága. Ahhoz Marcus túl tapasztalt. Túl profi. És túl jó abban, amit csinál.
  - Miért nem vetted figyelembe, hogy csapda? – kicsit erősebben zárulnak ujjaim a koponyáján. Éppen, hogy csak.
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Kyle

  on Csüt. Márc. 22 2018, 22:02

  A seb a derekamnál van. Szerintem a vesém környékén fúródhatott a húsomba. Felületesen be van kötve, de élőhalott vagyok, ettől még nem válok tehetetlenné. Fölsőt cseréltem, mielőtt idejöttem, mert egy merő vér voltam, de már kezd átázni a kötésem. Egyébként nincs rajtam poloska, hacsak a golyó ólmába nincs mikrochip rejtve. De ez túl okos húzás lenne a Vasilyevektől.
  - Nem látom tisztán - felelek hosszas gondolkodás után. Ugyanis nem tudom - egyrészt azt nem tudom, mire céloz, másrészt azt nem tudom most leanalizálni, hogy mik vezettek oda, hogy végül mindegyiküket meg kellett ölnöm. - Ahhoz azt első lépést is tudni kellene, amit nem tudunk... Meg akartak ölni? El akarták lopni a képességem? Azt akarták, hogy az uralmuk alá kerüljek, és kémkedjem rólad nekik? Ha elég okos lettem volna, nem öltem volna meg mindegyiküket. Ne haragudj - kérek bocsánatot, és ha nem fogná satuba a fejem, egész biztos elhalmoznám a térdét néhány alázatos csókkal, de így maradnak a szavak.
  Kicsit megpróbálok moccanni, de a fogása csak szorosabb válik, úgyhogy jobbnak látom, ha nyugton Amaradok.
  - Azt gondoltaAm, könnyedén elbánok velük. Végül is ez is történt. Öt perc alatt vége volt. Elbíztam magam - ismerem be.
  Szivárogni kezd a vér a kötésem alól. Ez a póz nem épp a legkényelmesebb ennek a golyó ütötte sebnek. Nem a térdeléssel van a gond, azt már megszoktam...
  avatar
  Alexander Kyle Chairman

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : New York
  Foglalkozás : Klánvezér

  Re: Kyle

  on Szomb. Márc. 24 2018, 19:26

  A seb mély, de megoldható. Most viszont előtte még mással foglalkozom. Kegyetlen volnék? Ha előbb így jött ide Marcus, az fontos. Így nem fogom vesztegetni az időnket, hanem az információt kérem. Azután következik minden más.
  - És mi volt a te első lépésed? – Kérdésem nyugodt. Meghallgattam az általa felvázolt lehetséges okokat, ami esetleg talán ehhez vezethetett. Marcus indoka érdekel.
  – Minek voltál a nyomában, hogy megtedd azt a lépést, hogy ez legyen a vége?
  Nem akarom azt sem, hogy a mozgással még mélyebbre kerüljön a golyó, most jobb, ha nem mocorog, ám ha érzékelem, hogy számára mégis rossz, hagyom mozogni. Majd. Nem most.
  Az őt körülvevő árnyékokra koncentrálok, halvány elégedettséggel a tekintetemben. Jó munkát végeztek.
  - Lehetett valamilyen információ náluk, ami téged érdekelt? – S talán ezért nem végzett velük azonnal?
  - Mit vontál le mindebből? – Még nem mozdul a kezem a fejéről, megvárom szavait.
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Kyle

  on Szomb. Márc. 24 2018, 21:17

  Újabb és újabb kérdéseket tesz fel, nekem viszont egyre jobban fáj a sebem, érzem, hogy szivárog el az erőm. Megerősítem és megtámasztom magam az árnyakkal és hagyom, hogy tartsanak, ahogy Alexander ujjai is a fejemre feszülnek, és tartanak. Erő és biztonság, nem fenyegetés most.
  - Összezavarnak most a kérdéseid - vallom be egy kis gondolkodás után. - Hadd mondjam el a saját szavaimmal - kérem, és ha beleegyezik, lehunyom a szemem, és visszapörgetem az események sorát egészen a kezdetekhez. Ebből kiszűröm azt, amit Alexandernek tudnia kell, vagyis kiszórom mindazt, ami egészen biztosan nem érdekli, például hogy Danilovich milyen remekül képes szopni.
  Bár ha azt vesszük, ez az egész történet kiindulópontja.
  - Nemrég elloptak egy Grimoire-t egy Eztlitől Julia klánjából. Meg is ölték, Esthernek hívták. - Talán ismeri, hiszen régóta élt már az a nő is New Yorkban, és gyakran megfordult Elíziumokon - ez mondjuk ALexanderről mostanában nem mondható el... - A könyv sose bukkant fel a fekete piacon, szóval biztos, hogy valaki olyan lopta el, aki használni is akarta, de az információ két hónapja lappangott, mikor az egyik Vasilyev véletlenül elszólta magát. Tudtam, hogy náluk van. Danilovich ezért hívott oda, megmutatta volna, én azt terveztem, hogy vissaszerzem tőle, és átadom Juliának, cserébe...
  Elcsuklik a hangom. Muszáj megmozdulnom, előre csúsztatom az egyik térdem, és nekidőlök  a vállammal Alexander foteljének. Nem tudom, hol tartottam pontosan, de inkább válaszolok az utolsó kérdésre.
  - Tudták, hogy vissza akarom lopni a Grimoire-t. Van egy Látójuk. A könyv egyébként a széfedben van... Ha meg akarod vizsgálni...
  Kezd kifogyni belőlem a szusz.
  avatar
  Alexander Kyle Chairman

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : New York
  Foglalkozás : Klánvezér

  Re: Kyle

  on Hétf. Márc. 26 2018, 19:33

  Szemöldökfelvonás nélkül nézek a sötét tincsekre.
  - Hallgatlak.
  Érzékelem, hogy egyre kényelmetlenebb neki a póz, ám még nem hagyom, hogy megmozduljon. Oka van, amiért teszem. Kegyetlenség? Az csak a látszat.
  Esther. Gyöngyöző kacagása van. Volt. Hallgatom tovább, kutatva a lehetséges fejleményeket. S magamban elismeréssel, Marcus nem véletlenül kapta meg a rangot és címet munkájához. Tökéletes.
  - Maradj – mordulok, s vöröslő íriszeim a seb felé fordulnak, s vele a képességem is. Megmozdítják a testet, mely előttem térdel, de csak ott, ahol a golyó furakodott a testbe. A tökéletes szépség, az ideál, most jelenleg az, hogy visszaállítsam azt az állapotot, amely a golyó előtti helyzetben volt. Ennek eredményeként a golyó a külvilág felé mozdul el. Figyelve, hogy minél kevesebb fájdalmat okozzak, mivel a sérülés nem csak a fajtájából fakadóan gyógyul hamar Marcusnak, hanem mert képességem segíti még ennél is hamarabb hozzá. Nem fogom meg a lövedéket, hagyom, hogy a földön landoljon. Ha további veszélyt jelentene, majd cselekszek akkor, most Marcusra figyelek.
  - Szerinted mire akarták használni a Grimoiret?
  Hagyom pihenni, s közben ismét elismeréssel tekintek rá. Nem csak tudott dolgokról, de cselekedett is.
  - Igen, látni akarom – bólintok, de még a kezem nem veszem le a fejéről.
  - Mit akartál cserébe?
  Mert az sem mellékes, főleg, hogy kiejtette a száján.
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Kyle

  on Kedd Márc. 27 2018, 21:04

  Rám parancsol, hogy maradjak, én pedig, bár kezd meglehetősen fájdalmassá válni ez a póz, nem mozdulok. Egész addig, míg meg nem érzem húsomban vájkáló erejét. Lehet, hogy halott vagyok, de a húsom nagyon is élő, és a fájdalom is eleven. Csillagokat látok. Ujjaim belevájnak a lábába, arcom a combjának szorítanám, ha engedne, de így csak hátrafeszülök szikár ujjainak, és összecsikordulnak a fogaim. De egy hangot se hallatok, minden üvöltés megáll a torkomban, csak az arcom torzul el, összeszorítom a szemeimet, és legszívesebben beleharapnék, belevájnám a fogaimat, hogy csillapítsák a kínt.
  Aztán vége. Nyögök egyet, és lihegni kezdek, amint megkönnyebbülök attól a pár grammnyi súlytól, amit a golyó jelentett. A fém koppan a padlón, elgurul, én pedig elernyedek. Kiszenvedek az ölében, pedig tudom, érzem, hogy csak feleannyira fáj, mint fájhatott volna. Érzem, hogy gyógyulok, hogy a seb zsugorodik, bezárul, épp mint ahogy a harapásnyom az áldozatom nyakán.
  Sóhajtok, kinyitom a szemeimet, és még mindig ugyanaz a szoba, még mindig ugyanaz a ridegség vesz körül, a vallatás folytatódik, én pedig összeszedem elmém kíntól széttöredezett darabjait, és fókuszba állítom őket.
  - Ők nem vadászok, csak a tudás kellett nekik. Azt már megszerezték, így vagy úgy... De talán még nem terjedt el eléggé a klánban, ezt a családfő tudná megmondani... - gondolkozom hangosan, remélve, hogy kifilézett elméleteim hasznára lesznek majd. Bár valójában kizárt, hiszen ugyan ki állna oda egy családfő elé, és vonná kérdőre, hogy mégis mennyi tudást szipolyozott ki egy lopott Grimoire-ból? Kezdek szétesni, és Alexander nem veszi hasznomat.
  - Vadászterületet, és amnesztiát... - lehelem, és lehunyom a szemem - ...amiért vadászom a területükön.
  Íme egy újabb vallomás, amit minden erőfeszítés nélkül halászott elő belőlem.
  avatar
  Alexander Kyle Chairman

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : New York
  Foglalkozás : Klánvezér

  Re: Kyle

  on Szer. Márc. 28 2018, 21:26

  Nem kicsit szenved a fájdalomtól, s éppen ezért nem azzal törődök, hogy fáj, hanem, hogy minél precízebben s minél gyorsabban kikerüljön a golyó a testéből. Kezem nem mozdul fejéről, biztos pontként és tartásként fogja. Nem törődök azzal, hogy mar, most nem szólok érte.
  Ahogy kikerül belőle a fém, s elernyed tartása, megsimítom fejét, de nem hagyom mozdulni. Még nincs vége a kérdezésnek és beszámolónak.
  - Tudod, mihez kellett nekik ez a tudás? – Érdeklődöm nyugalommal tovább. – Mi nem terjedt el eléggé a klánban? Melyik klánban?
  Figyelem a tincseit a vallomásra. Ujjaim hegyei finoman görbülnek, s körmöm éri fejét.
  - Amnesztiát? Milyen vadászatot tartasz a ... területükön? A birtokukon is vadászol?
  Érdeklődöm csendesen. Sok mindent láttam és tapasztaltam már, meglepődés nélkül kérdezek. Kérdés, hogy végez-e azokkal, akikből táplálkozik. Vagy mást ért-e a vadászat alatt most.
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Kyle

  on Csüt. Márc. 29 2018, 14:57

  Hiába nyitom ki a szemeimet, összefolyik, amit látok. Vérre van szükségem, és mielőbb. Öreg vagyok, képes az önfegyelemre, de a legtöbbször semmi kedvem önmegtartóztatást gyakorolni. Évtizedek óta nem éhezett meg a Bestiám, de most érzem, hogy nagyon közel vagyok hozzá.
  - Nem tudom - felelem, miután kellőképp megpróbáltam átgondolni, mi lehetett a Vasilyevek motivációja, hogy mire kell nekik a vérmágia nagykönyve. Nem jut eszembe kapcsolat. Hiányoznak a láncszemek.
  Alexander hangja és a visszakérdezése hirtelen összezavarja az egész képet. Milyen klánban? Ezt én mondtam? Mondtam ilyet egyáltalán?
  - A könyv tudása a családban. A Vasilyevben.
  Megborzong a hátam attól, amit a körmeivel csinál. Nem kellett volna ebbe az egészbe belemennünk. Nem tudok jól kijönni belőle, de ez már nem is fontos. Próbálok olyan koherensen fogalmazni, amennyire csak tudok.
  - Bronxi bordélyokban keresek magamnak vacsorát. Az egyik a birtokuk része. Az egyik ottani vámpír a tulaj, Sara. De ez... piti magánügy és nem érinti a klánt - próbálok kiszabadulni ebből a kellemetlen témából. Természetesen sosem ölöm meg azokat, akikből iszom. Sokkal inkább jellemző, hogy szinte kivétel nélkül lefekszem velük.
  Alexander tudja, hogy szexfüggő vagyok, csillapíthatatlan éhséggel. Minden egyes problémám ebből fakad. Minden.
  avatar
  Alexander Kyle Chairman

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : New York
  Foglalkozás : Klánvezér

  Re: Kyle

  on Pént. Márc. 30 2018, 21:52

  Nem igazán van ilyenkor kedve egy vámpírnak sem hazudni, így tudom, igazat mond. Alapvetően is igazat mond Marcus nekem, nem is ezért nem törődöm azzal, hogy Bestiája kezd felmordulni, éhesen.
  Hümmentek egyet a korrigálásra. Ahogy gondoltam. S ahogy ismét gondoltam.
  - Rendben – bólintok, s karmaim elengedik őt. Felemelem kezem a fejéről.
  - Mindenről beszámolsz személyesen ezek után ezzel kapcsolatban– emelem fel a fejét, hogy a szemeimbe nézzen.
  S lassan ideje lesz elengednem, hogy étkezzen. Csakhogy minden okkal történik. Szükséges az edzés is.
  - Félóra múlva az asztalomon látni akarom a Grimoire-t – mutatóujjam körmét hagyom végigsiklani állcsúcsán, felfelé az állán, aztán hátradőlök, egyenes derékkal, jelezve, hogy végeztem.
  - Nem haragszom – teszem hozzá. Mert erre még nem válaszoltam neki. S nem szokásom elfelejteni ilyeneket. Főleg Marcustól nem.
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Kyle

  on Szomb. Márc. 31 2018, 13:32

  Végül elereszt, és én alig tudom tartani magam. Máris hiányozni kezd a keze rólam, bár hideg és rideg, és sokkal jobban szerettem volna, hogyha másként túr a hajamba. Maga felé fordítja az arcom, én pedig végre ráemelem a tekintetem. A sötét, jégszobor-démonban egyedül vérvörös, izzó szemei elevenek, bennem pedig felmordul az éhség.
  Képtelen vagyok levenni a szemem róla, ahogy ül, és játszik velem. Ujjával együtt mozdulok én is, elnyíló ajkakkal kapok keze után álmatagon, remélve, hogy legalább egy kézcsókot lophatok. Úgy viselkedik, mint aki befejezte a társalgást, de nekem ennyi nem elég. Ha lenne bennem bármennyi vér, bizonyára állna a farkam, bár Alexander libidóját ismerve, ez talán most előny.
  - Köszönöm - sóhajtom félig nyögve, mert baromira örülök, hogy nem dühös rám. - Máris hozom - motyogom halkan, és tekintetem szemeiről hideg, vértelen ajkára siklik. Felegyenesedem, mert annyira csábít a vére, a bőre, a sötétsége, mint halandót a csokoládétorta. Két kezem a combjára simít, szédültségemben pedig mást sem akarok, mint őt. A vére sötét lehet, sűrű, mint az olvasztott arany. Sose volt még ilyen édes, ilyen öreg, ilyen csábító semmi, ami a szemfogaim közelébe került, pedig kóstoltam már felajzott nephilimet és kéjdémont is.
  A fogaim megnyúlnak, én pedig addig simulok közelebb hozzá, míg el nem hajít, vagy torkon nem ragad.
  - Kérlek, hadd harapjalak meg - súgom a fülébe, ha eljutok odáig. Árnyak tartanak és emelnek, neki is a mellkasára simul egy eltévedt léha kacs, pont úgy, ahogy én kucorodnék az álla alá, ha árny lehetnék.
  avatar
  Alexander Kyle Chairman

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : New York
  Foglalkozás : Klánvezér

  Re: Kyle

  on Szomb. Márc. 31 2018, 18:26

  Figyelem bestiáját, s figyelem őt is. S némán figyelem azt is, ahogy kezem után kap, mire a mutatóujjamat emelem felé, jelezve, hogy nem.
  - Előbb táplálkozz – szinte parancsolom, mikor egyből a Grimoire-t akarja hozni. S az imént is a táplálkozást helyeztem előtérbe azzal, hogy adtam számára fél órát.
  Tekintetét követem magamban s tudom, mire mered annyira. Mégis, mozdulatlan maradok.
  Nincs mitől tartanom, ahogy előbújnak a fogai, nyugodtan maradok, s hagyom, hogy hozzám dörgölőzik, mint ahogy az árnyai is.
  - Megpróbálhatod – jéghideg a szó ajkaimról.
  Nem olyan könnyű megharapni bárkinek is. Alapképességem okán és az öregségem révén bőröm gyémánt keménységű. Ha akarom, tudok változtatni rajta, ám nem most van ennek itt az ideje. Megvárom, míg próbálkozik.
  - A megadott félórából eltelt öt perc – jegyzem meg újfent hidegen. Hiszen megadtam neki, hogy mit tegyen.

  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Kyle

  on Csüt. Ápr. 05 2018, 23:07

  Felemelt mutatóujjának tiltása igazából csak csábít. Legszívesebben végignyalnám az ujját, alulról fölfelé, feketére lakkozott körméig, hogy aztán az ajkaim közé csúsztassam, és...
  A hangja nem egy klánvezéré. A hangja olyasvalakié, aki kéreti magát. Legalábbis ezt hallom ki, mert ezt akarom kihallani, és hűvös gúnyát is felhívásnak értelmezem, lehetőségnek, felkínálásnak.
  Az éhség alighanem elvette a józan eszem, ugyanis máskor tökéletesen tisztában lennék vele, hogy ez nemcsak tiszteletlenség, hanem egyenesen felségárulás, amit épp elkövetni készülök... sőt... elkövetek... De éhes vagyok, annyira éhes, hogy legszívesebben lerángatnám e démont trónszékéról, rámásznék, és a combja belső oldalából tépném ki az artériát, hogy mielőbb minél sűrűbb véréhez jussak, de így csak a nyakához húzódom. Ráillesztem fogaimat a hajlatra, ahol aortáját sejtem, és...
  Lecsúszik a fogam a bőréről.
  Ilyen fióka korom óta nem történt velem.
  Feldühít, és egyben végtelenségig megaláz. Felhördülök, és nem finomkodom tovább. Két kezembe veszem Alexander hosszú nyakát, félrehúzva sötét haját, és újra megpróbálom átharapni a bőrt, majd újra, egyre vadabbul, éhesebben, és elkeseredettebben. Felnyüsszenek tehetetlenül, amint figyelmeztet, de már alig értem, mit mond.
  Vérre van szükségem, most azonnal, az övére, most, azonnal, és őrjöngeni kezdek, ha nem kapom meg.
  avatar
  Alexander Kyle Chairman

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : New York
  Foglalkozás : Klánvezér

  Re: Kyle

  on Pént. Ápr. 06 2018, 21:53

  A Bestia kezdi átvenni felette az uralmat. És még mindig van benne tartás. Csodálom, s egyben rezzenéstelen tekintettel figyelem.
  Amint újra próbálkozik, ujjaim nyaka köré fonódnak, s lerántva magamról, a kanapéra vágom. Nem túl nagy erővel, már így is türelmének határán van. Cselekvés közben kintre üzenek.
  ~Ötöt.~
  Kedvelem a prímszámokat.
  Nem kelek fel ülőhelyemből, Marcus viszont azt érezheti, hogy képtelen megmozdulni. Nincs mit mondanom neki, már nem jutna el tudatához. A Bestia éhsége felülír szinte mindent.
  Mire érzékelné Marcus, addigra egy nyitva szavam után öt ghoul lép be. Ám ahelyett, hogy elvinnék Marcust, a leginkább életerővel teli hajol Marcus ajkai fölé nyakával.
  ~Táplálkozz~
  Szinte parancsszerűen dörren Marcus elméjébe a szavam.
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Kyle

  on Vas. Ápr. 08 2018, 11:51

  Ujjai hideg bilincsként szorulnak a torkomra. Nem a légzésben akadályoz elsősorban, hanem a mozgásban, ugyanis a fogaimat így tudja magától leghatékonyabban és legmesszebb tudni, de ettől még feldühít vele. A végtelenségig hergel, kapálózom, a tenyerének feszülök, de már hajít is, belelök a kanapéba. Azonnal pattannék vissza, mint a rgó, de képtelen vagyok mozdulni. Úgy maradok ott, mint egy lehajított kabát, hiába próbálok felkelni, nem megy, egy láthatatlan kéz a kanapéra nyom, olyan súllyal, amitől a fejem is alig bírom tartani. Dühösen, majd könyörögve meredek Alexanderre, de levegőt se tudok venni, hogy hangot adjak bármelyiknek is.
  A bemasírozó öt ghoul közül egyik sem az enyém, de most ez érdekel legkevésbé. Azonnal rávetem magam az elsőre, amelyik a legközelebb van, és akkor is feltépném a nyakát, ha nem érkezne erre parancs. Ma már hét embert megöltem. Képtelen vagyok fékezni magam.
  Hosszan és mélyeket kortyolok az első ghoulból, majd félrelököm, és elkapom a másodikat, azután pedig a harmadikat. Az ötödiknél kezd bennem lecsillapodni a szörnyeteg, csillapszik az éhségem, vagy csak eltelítődöm vérrel.
  De azt a kuplerájt, amit Alexander lakosztályából csináltam, nem szívesen takarítanám el. Letépett ruhák, fröccsenő vér, apró tócsák tarkítják a kanapéját. Habzsoltam, faltam, mint hülyegyerek a csokifagyiját. Nem tudom, hogy megöltem-e bármelyiket, nem hallok semmiféle szívdobogást, csak a saját elmémben üvöltő, halkuló fenevadat.
  Ránézek Alexanderre. A szemem már nem vörös, csak a szám, az állam, és a fölsőm meg a kezeim. De ugyanúgy vágyom rá.

  Ajánlott tartalom

  Re: Kyle


   Pontos idő: Pént. Aug. 17 2018, 02:28