Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Pince
by Ryan Elvestaad Today at 00:27

» Étkező
by Theodore Miles Hudson Today at 00:07

» Szentpétervár
by Vitaly Rayt Yesterday at 23:50

» LaGuardia Reptér
by Noah L. Harwey Yesterday at 23:22

» Utopia Parkway
by Ryan Elvestaad Yesterday at 22:39

» Vitaly lakása
by Admin Yesterday at 18:19

» Terasz
by Erick Lamothe Szer. Aug. 15 2018, 22:22

» Forest Hills
by Admin Kedd Aug. 14 2018, 23:24

» Kinti medence
by Admin Kedd Aug. 14 2018, 23:21

» Kapu
by Lucius Evans Kedd Aug. 14 2018, 18:59

Staff

D.J.
PM
Apple
PM

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Kyle

  Share
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Kyle

  on Kedd Jan. 20 2015, 17:20

  First topic message reminder :

  avatar
  Alexander Kyle Chairman

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : New York
  Foglalkozás : Klánvezér

  Re: Kyle

  on Csüt. Ápr. 12 2018, 20:09

  A Bestia erős benne, ugyanúgy, mint ahogy az éhsége is. Jóval erősebb, mint bárki hinné. S a világra sem szabadíthatom. Könyörgő tekintete se tud meghatni. Azóta az eset óta kétszer meggondolom, mennyire akarok az érzelmeimnek engedni. Mert az a valaki azóta már halott. Végleg.
  Nem mozdulok a folyamat alatt, végignézem. Kortyról-kortyra, mozdulatról mozdulatra. Figyelem a benne rejlő Bestia viselkedését. Hogy direkt nyújtottam el ennyire az éhezését? Rajtam kívül csak kevesen ismerik a Bestiák valódi lényét, lényegét. Ám tanulmányozását sosem fogom megunni.
  - Gyere kérlek, velem – állok fel, s intem bal kezem mutatójával, kövessen.
  Ám, mielőtt igazán lépne egyet, a fal és közöttem van, egy szemfogával kevesebben. A szemeibe tekintek, miközben a falhoz préselem.
  - A gyógyulás többi részét így kell majd megoldanod – megmarad, de a gyógyulási idő, a teljes gyógyulásé, lelassul.
  - A következő, engedélyem nélküli, belőlem táplálkozást meg mered kísérelni, hamu leszel.
  Elengedem, hátrébb lépek.
  - Három nap múlva készre írva kérem a jelentést az incidensről és a teljesen felgöngyölített szálakról.
  Azért három napon belül, mert utána azt akarom, hogy a felépüléssel és a táplálkozással foglalkozzon, míg újfent nem képes teljességében vért magához venni.
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Kyle

  on Csüt. Ápr. 12 2018, 23:10

  Szemem körül ott a vörös gyűrű, a számat nyalogatom, mint egy nagymacska, amely bár jóllakott, még desszertre vár. Nem pislogok, mélyen és szuggerálva nézem Alexandert, akiben már nem a zsákmányt látom elsősorban. Hanem a megkaphatatlant. Azt, akit ennek ellenére is meg akarok kapni.
  Mikor int, én azonnal lelököm az utolsó, gyönyörű olajbarna bőrű ghoul fejét az ölemből. Elájult. úgyhogy a földön marad. Én felkelek, és Alexander felé lépek.
  Gyors. Elképeszten, szemtelenül, démonian gyors és erős. A falnak présel, ám ahelyett, hogy ennek minden erotikáját kiélvezhetném, fogja, és kirántja a szemfogam. Vér, friss vér kezd el ömleni belőle, hiszen épp az imént zabáltam tele magam. A fájdalomtól nyikkanni sem tudok, figyelni sem igen, de tűhegynyire szűkülő pupilláimon keresztül meredek vérvörös szemeibe, és borzongok. Ez a büntetésem. Ez a megtorlása.
  A fájdalom véres köpetté gyűlik a számban, de lenyelem, elvégre vámpír vagyok. A számra szorítom a tenyerem, nem mintha ez segítene, de ösztönös a mozdulat. Lesütöm a szemem, és a falnak támaszkodva maradok állva, amint elenged. Egy kis hang ellenkezni akar bennem, hogy de hát azt mondta, megpróbálhatom! De tudnom kellett volna, hogy a megengedő ige valójában figyelmeztetést takart. Tudnom kellett volna. Többszáz éve ismerem. De nem tudtam gondolkodni.
  Mégis hogy jöhettem elé ilyen óvatalnul? Dühös vagyok, de nem rá, hanem elsősorban magamra. Ostoba, hülye barom vagyok, mégis mit képzeltem? Teljesen megaláztam magam. Ha azt gondolja, semmi önkontrollom nincs, és hogy csak egy intelligens, használható háziállat vagyok, igaza van. A francba! Pedig sok mindent megtennék az elismerésért.
  És most minden összeomlott.
  Nem vagyok egy katonás jellem, nincs sem vigyázz állás, sem tisztelgés. Bólintok, és halkan felelem:
  - Megértettem. Bocsáss meg.
  Amint ezt kimondom, szörnyen kínos dolog történik, ugyanis a hiányzó fogam miatt olyan pösze lettem, mint egy vénasszony. Legszívesebben elsüllyednék most rögtön! A megaláztatás legmélyebb és leggusztustalanabb formájába kevertem magam, és képtelen vagyok tovább itt maradni. Kimenekülök a szobából, kezemmel végig a szám takarva. Bevergődöm a felvonóba, feltámolygok a szintemre, és a lakosztályomban magamhoz veszem a Grimoire-t.
  Noha nagyon érdekel a tartalma, képtelen volnék ennyi idő alatt megkeresni, mi az, ami számomra is érdekes. Azért néhány képet készítek a telefonommal, főleg azt keresve, aminek köze lehet a ma estéhez, de már túl kimerült vagyok, a fájdalom elveszi az eszem, nem tudok gondolkodni.
  Mielőtt letelne a 28 perc, már indulok vissza. A harmincadik percben már ott állok ismét Alexander ajtaja előtt, kopogtatva. Ha bebocsát, lehajtot fejjel annyit mondok:
  - A Grimoire.
  Be se lépek. Ebben a szóban legalább nincs olyan hang, amitől nyilvánvalóvá válna a pöszeségem, nem is furakszik a szégyen ismét a bőröm alá, legalábbis nem emiatt. Ha beenged, az asztalára teszem a könyvet, hiszen oda kérte, majd távozom.
  avatar
  Alexander Kyle Chairman

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : New York
  Foglalkozás : Klánvezér

  Re: Kyle

  on Vas. Ápr. 15 2018, 18:55

  Állom a tekintetét, miközben látom, miért is nyalja a száját. Egyértelműen az íriszeibe van vésve.
  Csak az egyik szemfogát tépem ki, ám az sosem kellemes, semmilyen szempontból.
  Figyelem, s úgy hangzanak el a szavak a számból. Lehetnék engedékenyebb is, ám klánvezér vagyok, példát kell mutatnom. Keménykedés? Távol áll tőlem, mégis kell olyan eszközöket használnom, amit egyáltalán nem akarok. Talán éppen ezért fordult meg annyiszor az utóbbi időben a fejemben, ideje lenne végleg visszavonulnom. Nincs kedvem már ahhoz sem, hogy példát statuáljak és megköveteljem a tiszteletet, mint klánvezér. Elfáradtam, kiégtem.
  Az elkeseredettség és felismerés, valamint a szégyen színei tűnnek fel aurájában. Ráeszmélt tettére, legalábbis a kísérletére.
  Nem nevetem el magam. Meg sem rezdül sem a szám széle, sem az íriszeimbe nem költözik semmi. Mert nincs értelme még inkább megtaposni valakit, aki megkapta a tettéért azt, amit megérdemelt. De nem mondom azt, hogy nem lepődök meg magamban. Valamiért ez kiment a fejemből.
  - Rendben – látom, hogy menekülne. Távozhatsz.
  Nem lépek arrébb, de hagyom távozni. S tudom, azt sem fogja megtenni, hogy nem tér vissza a Grimoire-val.
  Távozása után a szobámba lépnek páran, s nagyon rövid időn belül nyoma sem marad annak, mi is történt itt az előbb. Nyugalommal várakozom a kandallónál.
  - Lépj be – a szabadra adott válaszom után kapott szóra így reagálok. Pontos. Tudja mit és hogyan kell tennie. Kell...? Sóhajtok magamban egyet.
  - Három nap múlva várlak vissza. Köszönöm, Marcus.
  Figyelem azért, s legszívesebben letörölném a véres maszatot az arcáról. Nem fogom megtenni. Mégis, enyhébb a jégcsap a hangomban. Hagyom távozni, ám sok kérdés helyett a Grimoiret nézem, s mielőtt bármit is tennék vele, vagy hozzáérnék, az erőmhöz nyúlok. Csapda is lehet, résen vagyok. Sok mindent el tudok képzelni róluk, mint könyv használóit. Sok nem jót is.

  //Köszönöm a játékot! wow //
  avatar
  Marcus Van Beest

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Árnymester
  Foglalkozás : Múzsa

  Re: Kyle

  on Hétf. Ápr. 16 2018, 20:03

  Kissé kábán jutok el a lakosztályig, majd nem is tudom, milyen idegállapotban térek vissza. Egyetlen pillanatnak tűnik az egyébként nem rövid út. Mire visszatérek, összeszedem magam. Nem veszem észre azt sem, hogy maszatos vagyok, hogy a kezem véres, hogy én is csurom véres vagyok.
  Beenged, behív. A földre szegezem a tekintetem. Végül, mikor megköszöni, kicsit felemelem a fejem, de a szemeibe így sem vagyok képes belenézni.
  - Én is - felelem, és a levegő megint szisszen a fogam meztelen helyén. Nyelek egyet, és mivel úgy értelmezem, távozhatok végleg, bólintok, majd kioldalgok.
  A hajamba túrok, amint kiérek Alexander hálójából.
  Ezt most nagyon elszúrtam...


  Én is köszönöm *-*

  Re: Kyle

  on Vas. Ápr. 22 2018, 22:28


  Ajánlott tartalom

  Re: Kyle


   Pontos idő: Pént. Aug. 17 2018, 02:29