Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Vas. Jan. 13 2019, 00:10

» Jazz lakása
by Marcus Van Beest Szomb. Jan. 12 2019, 23:07

» Felix Cordero
by Felix Cordero Szomb. Jan. 12 2019, 21:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Jan. 06 2019, 23:03

» Long Island villa
by Admin Vas. Dec. 30 2018, 15:52

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Csüt. Dec. 27 2018, 20:42

» Barclays Center
by Admin Hétf. Dec. 24 2018, 19:06

» Jody's
by Satarel Shayeh Vas. Dec. 23 2018, 19:27

» Conrad New York
by Zyanya Ixchel Szomb. Dec. 22 2018, 12:07

» Folyosók
by Caleb Shayeh Szer. Dec. 19 2018, 00:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Ebédlő - Konyha

  Share
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Ebédlő - Konyha

  on Kedd Jan. 20 2015, 18:03

  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Ebédlő - Konyha

  on Hétf. Nov. 09 2015, 19:29

  Keith - Noel

  Ma van a napja annak, azaz éjszakja, hogy engedjen a lustaságnak és a konyha felé vegye az irányt, lévén éhes, az pedig sosem jelent jót gyermek lévén.
  Az öltözködést sem vitte túlzásba, a köpönyege a sátorban, csupán egy fekete, testre feszülő nadrág van rajta, egy fehér, ujjatlan pólóval, és kész. Mezítláb lépked a kövön, nagyon de nagyon reméli, hogy talál valamit, ami iható, tápláló, és hasonló, különben fel fogja verni a fél házat, mert neki ennie kell. Most.
  Itt még soha nem járt, fényre nincs szüksége ahhoz, hogy felmérje a berendezést és ne borítsa fel az első, útjába akadó széket, míg átvág az étkezőn, egyenesen a konyhába.
  Már az sem érdekli, hogy ha a hűtőben van valami vésztartalék, csak legyen, mert ha azt telepakolták egyéb, számára ehetetlen cuccal, morcos lesz.
  Kyle-t pedig fel kell keresnie amúgy is, éjszaka ő sem alszik, kivéve ha mégis, de ez a legkevesebb, ami zavarja. Ha minden igaz, megfejtette az "Ébent". Ez kire nézve jelent jót, azt inkább nem áll neki taglalni, inkább a hűtőt tárja szélesre és kezd el válogatni a vérkészítmények, tárolt vérzacskók körében.
  Vörös nő, nagy keblű, az mindig édes. A kicsi az kesernyés. A szőke is más típus, ahogy a fekete is, és így tovább, hát így áll neki rendszerezni. Szisztematikusan pakol ki és keres olyat, ami éppen csillapíthatná az éhségét, hogy utána majd szépen visszategyen mindent oda, ahonnan kivette, jelezve a papíron: mínusz 1.
  Ez a művelet időigényes, vagyis leül, maga köré tesz mindent, mint valami kirakósban, végül dönt...  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Ebédlő - Konyha

  on Hétf. Nov. 16 2015, 22:21

  Nem tudok aludni, és Kyle sincs közelben, nem kell semmit csinálnom, és nem tudok mit kezdeni magammal, van saját szobám is, ha úgy akarom, de gyakrabban éjszakázom Kyle mellett, vagy épp nem tudom, ahol jól esik, csak ott legyen. Még mindig nehezen viselem kicsit ha sokáig van el, de egyre inkább megszokom, és tetszik hogy kicsit enged is a pórázon, aminek nevezni szokta, én meg már nem teszem szóvá, bár eleinte felháborodtam, de azóta csak még inkább csinálja. Rohadt dög. Mindenesetre most sehol sincs, én meg éhes vagyok, és elindulok lefelé hogy keressek valamit enni magamnak. Fekete farmerben és egy kék pólóban, semmi extra nincs a megjelenésemben, szőke hajam még mindig világlik, és a szemeim is baba szerűek, legalábbis múltkor ezt mondták, nem tudom mire értették, hogy üres lenne, vagy a színére vagy valami más, fogalmam sincs. Kifűzött, rojtos tornacipőben ballagok a konyha felé hogy egyek valamit az egyik hűtőből. Mert hát kettő van. A normál, miniatűr amibe a nekem szánt dolgok kerülnek ha épp nem megyek el valahová enni vagy Kyle nem visz el, a másik a nagyobb, az pedig vérrel van tele, az itt élő vérszívók számára. Ahogy belépek észreveszem hogy nem vagyok egyedül, és kevés híján át is esek egy halom vértasakon. Hát... Nem éppen erre számítottam.
  - Helló Noel. Látom nem tudsz dönteni - mérem fel hogy körbe barikádozta magát kb mindennel, én pedig ügyesen kacsázva kikerülöm őket és a másik hűtőt nyitom ki, van benne elég sok minden most. Kipakolok pár dolgot, szalámit, zöldségeket, és nekilátok hogy szendvicset alkossak magamnak és kávét teszek fel. Úgyis mindegy.
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Ebédlő - Konyha

  on Szomb. Nov. 21 2015, 19:52

  Keith - Noel

  Mint egy kirakodó vásár, olyan látványt nyújthat, ahogy ül középen és pakolgatja a tasakokat. Válogat, de nem azért, mert finnyás, hanem azért, mert nem mindegyik verzióval képes "jól lakni", és nem akar 5 tasakot kapásból eltüntetni, mert még mindig éhes.
  Kettőt így is félretesz, annyi mindig kell, hiszen még ifjú, az ő vére sokkal hígabb, mint az idősebbeké, így sokkal többet vesz magához, mint az idősebbek.
  Éppen egy harmadikon gondolkodik, amikor Keith belép. Ő is éjjel eszik, nincs ebben semmi rossz.
  -Helló! Hát nem, vagy bejön, vagy nem, elválik. Szendvics lesz?
  Elkezd visszarámolni, végül egy harmadik tasakot is félretesz, és miután befejezte a barikád elpakolását, 3 strigulát húz a papírra, a megfelelő helyekre.
  A zöldségekre pillant és a felvágottra. Régen volt már, hogy ilyeneken élt, néha még mindig eszébe jut, érzi az ízüket is a szájában. A kávét szerette, nagyon is, éjszakára kellett, bár volt rá példa, hogy az apjáék addig tököltek, míg az egyik sírban ágyazott meg magának, úgy szedték ki onnan.
  A fiúra pillant, tudja, hogy Ghoul, Kyle ghoulja, neki is van, de eszébe sem jut ugrasztani bármiért is. Sőt... inkább elökörködik vele, valahogy ebben sem sikerült a hagyományokat követnie.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Ebédlő - Konyha

  on Csüt. Dec. 24 2015, 01:27

  Látom hogy a konyha jelenleg valamiféle horrofilmbe is illő kirakodó vásár, de nem zavar, vámpírok között élek, és megszoktam már a vér látványát, akár az ajkukon, fogaikon is, és Kylet is láttam már véresen, igaz csak egyszer eddig. Mire hozzám jön, már rendbe szedi magát, és olyankor játszik, vagy parancsol, mikor mihez van kedve, de még így is ezerszer jobb mint a korábbi életem. Kyle legalább enged. Mindenesetre nem őt találom itt, hanem az egyik fiatal tagot, talán tőlem sem sokkal idősebb, Noel.
  - Ahha. Vagy az, vagy amit találok, mostanában nem voltam vásárolni, csak mindig ettem valahol valamit - ugrok fejest a hűtőbe végül is egész sok mindent találok, amiből inkább valami laktatóbbat rakok össze. Rántottát egy kis extrával, így elidőzök a konyhában egy kicsit, és remélem nem maradok egyedül.
  - Noel... van most valami dolgod valamerre? - érdeklődök, félig visszafordulva felé ahogy egy serpenyőbe pakolom a dolgokat hogy összesüssem. Nem olyan nagy meló csak nem akarok egyedül lenni, sehol senki és kezdem unni hogy mindenhol kihaltság van, olyannyira hogy még egy bébi vámpírt is szívesebben veszek a semminél, és Kyle is azt mondta hogy legyek nyitottabb az itt élők felé. Hát, akkor az első lépés, hogy beszélgessünk.
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Ebédlő - Konyha

  on Vas. Dec. 27 2015, 19:40

  Keith - Noel

  Miután szisztematikusan kitapétázta a padlót a zacskókkal, csak választ, amikor érkezik a fiú. Mindenki kajás, ő is hűtőt pakol, csak a sajátját. A kamaszok sajátossága, mindenki zabás, folyamatosan, érthető dolog.
  Talán egyszer eljut odáig maga is, hogy nem napi több zacskót tüntet el, ráadásul egy étkezésre, hanem összesen egyet-kettőt. Egyszer. Jelenleg még veszteséges a fogyasztása, és ezen vigyorogni kezd.
  -Mondanám, hogy veled mennék, de sajnos csak éjszaka tehetem meg, akkor meg kevés üzlet van nyitva.
  Mostanában kedve támadt kísérletezni, az egyetlen hátulütője, hogy ő nem fényben járó.
  Feláll, és visszarámolja a ki nem választott darabokat, illetve szépen lestrigulázza a fogyó mennyiséget a megfelelő helyről.
  -Nincsen, ma pihenek, úgy döntöttem. Miért? Van ötleted, vagy csak arra kellenék, míg összeütöd a rántottádat?
  Nem egy társasági ember, az idősebbek társaságát kedveli, de csak azért, mert tanulni tud tőlük. Az, hogy miért olyan savanyúak, na azt még nem sikerült megfejtenie. A viccet nem értik, vagy nem akarják, neki tök mindegy.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Ebédlő - Konyha

  on Csüt. Jan. 28 2016, 19:36

  A konyha is olyan hideg és elhanyagolt, végül is a vámpírok nem esznek, és nem főznek, szóval ez a hely olyan steril terület ahol nem túl gyakran fordulnak elő, és van aki a ghouljait küldi el vérért is. Én is vittem már be Kylenek nem egyszer, már tudom melyik a kedvence, és mit fogyaszt ínyencként. Elég időm volt rájönni.
  - Vannak éjszakai boltok is, amik nyitva vannak, szóval szavadon tudlak fogni. Egyedül úgysem olyan jó vásárolni - teszem még hozzá, ahogy gyakorlottan nekiállok összekeverni a tojást, és össze vágom a többi cuccot is ami kell bele, és nem vagyok olyan béna mint a filmekben hogy pont most vágjam el az ujjam. Az annyira közhelyes és idióta jelenet. Talán félnem kellene ettől, hogy vérezni kezd az ujjam, Noel elborult aggyal rám veti magát és megöl, de valahogy nem tudok tőle félni, olyan fiatalnak tűnik. Velem egyidős lehet, vagy közelébe van a koromnak, nem tudom. Én se tűnök nagykorúnak igazság szerint.
  - Hm, konkrét ötletem nincs de, örülnék ha nem lennék egyedül. Meg ha komolyan mondtad, utána kimehetnénk valami éjjel nappaliba, megcsappant a cuccom a hűtőben - hiszen a jelentős részét most használom éppen fel, és egy kis sütőbe teszem a hagymát, meg a többi alkatrészt és elkezdem fakanállal ide oda lökdösni hogy megpuhuljon.
  - Hm, te mit tanulnál ha lehetőséged lenne bármit tanulni? - kérdezem végül, hiszen ezen gondolkodnom kell.
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Ebédlő - Konyha

  on Szomb. Jan. 30 2016, 20:45

  Keith - Noel

  Amíg Keith a vacsorájával bíbelődik, simán elfogyasztja a tasakokat, és most nem is foglalkozik azzal, mit szólnak ahhoz, ha ki is nyalja. Gyerek, mindig ezt mondják, nem? Akkor meg belefér.
  Igaz, még csak a második tasaknál tart, vagyis úgy fest, mint aki kikente magát annak rendje és módja szerint, de így fordul Keith felé, amikor megemlíti az éjszakai boltokat.
  -Tényleg? És ma van elfoglaltságod? Szívesen kimennék valamerre, néhány göncöt venni, és ilyesmit.
  Van egy olyan rossz szokása, hogy képes sokkoló változtatásokra egy pillanat alatt. Raul imádta ezt a részét, egyik nap még normális öltözékben rohangált, a másik nap már átment rockerbe, mert éppen olyanja volt. A sminkjén persze röhögtek, mert hosszabb ideig tartott elkészíteni, mint ahogy a süti megsült.
  -Akkor menjünk, már ha elkészültél azzal ott. Kajára nincs szükségem, de azért megnézném Kyle arcát, ha gyűjtőedényekkel térnék haza, amikben pótolom az általam fogyasztott mennyiséget.
  Tényleg kölyök még, megrekedt a kamaszkorban, és élvezi minden egyes percét annak, ha ugrathat és bosszanthat valakit.
  -Én? Antropológiát, régészetet, ókori nyelveket és kultúrákat, de abból nem mindent meg talán klasszikus fiológiát és ilyesmiket. Ezek jobban érdekelnek, mint ilyen gazdasági szarok, azok csak ideig-óráig érnek valamit. Te?
  A nekromanciát kihagyja a felsorolásból, ahogy sok mást is, mert az rájuk jellemző, azaz az apjára, nem az általános dolgokra, amiket egyébként tanulni lehet.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Ebédlő - Konyha

  on Kedd Feb. 02 2016, 00:55

  Igyekszem dűlőre jutni a vacsimmal, lévén nincs kedvem szendvicset enni, és ha már adott pár dolog akkor összedobok magamnak valamit, Kyle nem említette hogy szüksége lenne rám most, szóval gyakorlatilag ráérek, úgyis mindig tudja hogy gol talál meg ha éppen keres. Rejtély, hogyan csinálja. Nem zavar ahogy Noel vért iszik mellettem, megszoktam hogy vámpírok között élek, és nem igazán veszem már fel ezeket.
  - Igazából nincs. Kyle nem közölte hogy igényt tartana rám, szóval azt gondoltam kimegyek kicsit innen, és... biztos nem örülne ha egyedül mennék - válaszolok és lassan ráütöm a tojást is a cuccokra hogy megsüljön időben.
  - Az nekem is kéne. Pár új felső, meg egy bakancsot akarok - teszem hozzá, ahogy piszkálom a kaját, és végül egy tányérra borítom az egészet. Letelepedek az asztalhoz, és neki kezdek enni, de közben figyelek Noelre is. azt hiszem ő áll hozzám legközelebb korban a szigeten, szóval, nincs olyan fóbiám hogy öregebb és majd hülyének nézne.
  - Szerintem nézne egy nagyot hogy mi van... - kuncogok fel két falat között ahogy lassan eltüntetem az ételt, hiszen mindig megkapom hogy nem eszek rendesen. Aztán az üres tányért a mosogatóba ejtem és majd később elmosom, most nincs kedvem hozzá. Iszom egy nagy pohár üdítőt, és befejezettnek nyilvánítom a kajálást.
  - Kész vagyok - nyújtózom ki.
  - Hm, nem is tudtam hogy ilyesmik érdekelnek. Én még nem tudom mit tanulnék, van időm eldönteni de sok minden érdekel, csak valami olyasmit tanulnék amivel Ky...a sziget hasznára is lehetnék, mármint érted - javítom ki magam gyorsan, hiszen azért van bennem egy kis megfelelni vágyás, és szeretném ha Kyle büszke lenne rám. Nem tudom miért, valamiért.
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Ebédlő - Konyha

  on Pént. Feb. 05 2016, 20:50

  Keith - Noel

  Azért igyekszik viszonylag diszkréten nyalogatni a zacskót, de ilyenkor olyan, mint egy kiskölyök, aki nasit kapott. A fiúra is figyel, no meg arra is, mit készít, még akkor is, amikor romokat takarít.
  -Valóban? Szívesen veled tartok, de azt most mondom, hogy jönni fog egy árnyék is... tudod, a kötelező.
  Mert kísérője az van, de ennek ellenére fellelkesíti az, hogy van, aki képes éjszaka elmenni vásárolni, és nem egyedül kell bóklásznia. Így pedig a fiú sem lesz egyedül, ami máris jó pont.
  -Az jó. Én nadrágban gondolkodom, felsőben, valami bakancsféleségben és egy menő bőrdzsekiben.
  Vagyis majdhogynem mindent, kivéve alsógatyát és zoknit. Ezzel az erővel jobban járt volna, ha nem is mond semmit, a göncben minden benne van.
  -Igaz, de nem mondhatná, hogy nem teszek mindent az utánpótlásért.
  Elvigyorodik, abban az esetben nagy valószínűséggel nagyobb kavart okozna, mintha maradna a strigulázásnál. Türelmesen megvárja, míg Keith befejezi a vacsoráját, addig magát hozza rendbe.
  -Tudom, sokan nem néznék ki belőlem egyébként sem. Nos, ha azt veszem alapul, hogy Kyle tőzsdét nézeget, akkor valamilyen gazdasági, üzleti szakot válassz.
  Keith ghoul, így érti, hogy azon van, elismerjék, büszkévé tegye a Vezért. Annyival könnyebb a helyzete, hogy senkinek sem akar megfelelni, csak magának.
  A nekromancia miatt ezekre pedig szüksége van, ha más miatt nem is, de hasonlításként mindenképp. Aztán ki tudja? lehetnek olyan elrejtett információk, amiket még használni is tud.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Ebédlő - Konyha

  on Kedd Okt. 04 2016, 14:48

  Megcsinálom a vacsit és aztán a romokat is eltakarítom már nem kapok idegbajt attól ha egy vámpír eszik, és megszoktam Kyle mellett, mindenkinek vannak fura dolgai, most egy alig vámpírtól mit lehet várni. De legalább korban hozzám közel áll és ezt értékelem. Nem szeretem az idősebb beképzeltebb vámpírokat, mert lenéznek és mert pontosan tudják hogy Kyle hogyan hozott haza magával. Még mindig összesúgnak olykor a hátam mögött és nem szeretem. Bár most tanulhatok, Kyle azt mondta kitalálhatom mit szeretnék.
  - Nekem mindegy de igazán dzseki kellene, múltkor Kyleval vásároltunk pár nadrágot, de akkor is fekete farmert akarok, mert rábeszélt legalább három kékre is... - sóhajtom, tudom hogy szeret benne látni de a fekete jobb akkor is. Már csak a színe miatt is, mert a szőke hajamhoz jól mennek a sötét színek. Nem értem Kyle miért nem érti ezt meg.
  - Az is igaz - mosolyodom el, és elfogyasztom a kaja utáni innivalómatt is, mielőtt össze kaparnám magam hogy menjünk végre elindulni.
  - Jah amúgy nem zavar a kísérő, amíg nem beszél bele hol akarok vásárolni - teszem hozzá kicsit megkésve, mert tudom hogy neki kell kísérő mert fiatal és Kyle nem engedi el csak úgy. Mondjuk nem értem miért.
  - Igen én is erre gondoltam hogy valami ilyesmivel hasznára lennék de nem tudom mennyire az én világom a számok. Erre gondoltam meg a jogra azzal is tisztára tudnám mosni az üzleteit - teszem hozzá, hiszen fontos hogy Kyle hasznára lehessek ha már egyszer megmentett a rossz sorstól.
  - Menjünk...
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Ebédlő - Konyha

  on Kedd Okt. 04 2016, 22:18

  Keith - Noel

  Nem is olyan rég még ő is bejárt a konyhába, de csak azért, hogy a kedvencét megsüsse. Mást nem is tud, azaz konkrétan eltiltották a konyhától.
  Ahogy hallja, az ízlésük nagyjából megegyezik, legalábbis ezen a téren, de a kék farmereken fennakad.
  -Azt megértem, neked sokkal jobban áll a fekete. A kék maximum a szemed miatt, de nem, a fekete a tuti.
  Van tippje arra, hogy Kyle miért ragaszkodott a kékhez a szeme színén kívül is, de nem áll neki kifejteni. Dzsekire neki is szüksége van.
  -Akkor oké. Nem hiszem, hogy bele fog, tuti ő is vásárol. Nem olyan öreg... azt hiszem.
  A franc tudja, a ghouloknál mi számít annak, ez a tag 93 éves, már beszélgetett vele. Szerinte normális, kivéve amikor rigolyás, de az kevés alkalommal volt eddig.
  -Na, az is egy szép történet. Gondold végig, és amelyik bejön, azt válaszd.
  Ő is utálja, ha meg akarják mondani neki mit csináljon, mit tanuljon. Őt például soha az életben nem zavarná el senki semmiféle gazdasági szarságra. Annyira érdekli, mint az, mit csinált a holló az ágon.
  Bólint, készen van, magát is letakarította, így indulhatnak azonnal. Üzennie sem kell, az "árnyéka" már ott is van. Ha valami jó...  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.

  Re: Ebédlő - Konyha

  on Hétf. Jan. 16 2017, 22:16

  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Ajánlott tartalom

  Re: Ebédlő - Konyha


   Pontos idő: Csüt. Jan. 17 2019, 17:13