Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Vas. Jan. 13 2019, 00:10

» Jazz lakása
by Marcus Van Beest Szomb. Jan. 12 2019, 23:07

» Felix Cordero
by Felix Cordero Szomb. Jan. 12 2019, 21:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Jan. 06 2019, 23:03

» Long Island villa
by Admin Vas. Dec. 30 2018, 15:52

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Csüt. Dec. 27 2018, 20:42

» Barclays Center
by Admin Hétf. Dec. 24 2018, 19:06

» Jody's
by Satarel Shayeh Vas. Dec. 23 2018, 19:27

» Conrad New York
by Zyanya Ixchel Szomb. Dec. 22 2018, 12:07

» Folyosók
by Caleb Shayeh Szer. Dec. 19 2018, 00:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Folyosó

  Share
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Folyosó

  on Kedd Jan. 20 2015, 18:10

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Folyosó

  on Szomb. Júl. 25 2015, 01:29

  Néha nem is értem minek lakik Kyle egy ilyen helyen, ahol annyi másik vámípr is előfordul, és tudom hogy ő vezér, de akkor is, miért nem lehet mondjuk máshol lakni? Valahol ahol.... a fene se tudja. Mindenesetre rohadtul nem találom, és a legújabb pólómban feszítek ami a jóízlés ellenére is megvettem, a vörös vámpír fogak amik képtelenül hosszúak. Mert neki nem tetszett és tetszett hogy ellenkezhetek vele, még ilyen apróság terén is. Elmerengve haladok előrébb, hogy a számtalan hely egyikén keressem végül, de sehol, és már épp nyitok be a folyosóról nyíló egyik díszes ajtón, amikor azt valaki kivágja belülről, és hátraesek, és nagy nyösszenéssel fogom az oldalam ahogy az egyik folyosón lévő szék karfája belém állt. Már épp nagyon szép dolgokat mondanák, amikor észreveszem ki az. A vámpírgyermek, Agnieszka, akitől mindig is kitört a frász. annyira abnormális ilyen kicsikének maradni miközben ki tudja hány éves jelenleg.
  - Szia Agnieszka! Nem láttad véletlen Kylet? - kérdezem tőle ahogy kiegyenesedek és megtartom a tisztességes pár lépés távolságot, hiszen veszélyes kis gyermek, nem akarom tudni pontosan mennyire.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Folyosó

  on Szomb. Aug. 22 2015, 17:39

  Nagy Ovációt az Elit Lovagocskáknak (és Jagna)


  Szereti ha van hol bolondozni, s erre kiválóan alkalmas a folyosó. Főleg azért, mert az oly antiknak tűnő holmik csörögnek, zörögnek, csillognak és egyéb csodás tulajdonságaik vannak. Kár, hogy mind nagy rá, így nem annyira tud komfortosan mozogni bennük, de olyan rég szemez már velük, hogy muszáj volt kipróbálja, amíg Alex bácsi nincs itthon. Természetesen éjszaka. Nappal jó kislány ő, ágyban - vagy olyasmiben - van a helye, senkinek nem lehet egy rossz szava rá.
  Egy létra tetején állva annyira jó a kilátás, hogy szinte el is felejtik miért mászott fel oda. Az sem zavarja, hogy fején van a hideg fém, húzza súlya a nyakát. Ha letörne, akkor sem lehetne már ennél halottabb és ha elejti azzal sincsen semmi gond, nem fog halálra ijeszteni vele senkit. Se remélhetőleg, se sajnos. Ezek a kopasz tények.
  Lemászik a sisakkal, leteszi a lépcső alá. Jöhet a mellkasra való alkotmány, de előtte valahogy le kéne kapni a kesztyűket. Jól össze van ez állítva, csavarhúzót is kénytelen használni hozzá, pedig nagyon nem volt soha az a szerelős típus. Amire szüksége volt, azt vagy Papóca teremtette meg neki, vagy kisírta vérkönnyekkel másokból. Egy ideig ghouljai is voltak, de elég rosszul bánt velük, így Alexbácsi elkobozta mindkettőt. Csúnya dolog volt tőle, de mivel azóta megengedi, hogy a haját fonogassa, hamar megbocsátott, mi az a pár évtized ide vagy oda.
  A kupacba szedett páncél halmát magára hagyja annyi ideig, hogy visszavigye a létrát a helyére, a sisak meg a lábbeli annyira megtetszett neki, hogy azokkal felszerelkezve csattog - csörög-zörög-trappol - a folyosón. Immáron létra nélkül, a halomhoz visszafelé.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Folyosó

  on Szomb. Aug. 22 2015, 17:49

  KEserű ÍTrutyis Habcsókot az unalmasakba belé! (és Jagna)

  Bírja ő a strapát, de azért a dögletes unalom nem kellemes. Belehalni nem fog, mert ennél halottabb nem lehet, de félti a haját, hogy esetleg a nagy hosszúholtságban kifehérednének az unott órák hatására tincsei, így mindig újabb és újabb ötleteket vezet elő magának, saját szórakoztatására. Most éppen aszfaltrajzversenyt tart a jobb és bal kezének, s arról próbál felállítani tanulmányt, hogy melyik agyféltekéje hogyan működik. Na nem neki, hanem valakinek aki normális. De hogy is volt abban a könyvben? Fejjel lefelé kell rajzolni. Hát ezen ne múljék, beveretett egy jó nagy kampót a plafonba - ki ne tenné meg ezt neki, ha azt mondja, hogy a Klánvezér parancsa - és egy jó hosszú kötéllel megáldott tornászgyűrűt akaszttatott rá. Most abba van befűzve lába, tenyerét a talajon nyugtatja és egy alkoholos filccel ró az egyik fehér járólapra, mert rajzlap gyanánt ez is tökéletesen megfelel. A fejébe úgyse fog belefolyni a vér.
  Aztán elunja, hogy minden csak egyszínű, s berombol az egyik helyiségbe a piros mellé szerezni valami más színt is. Lendülettel löki ki az ajtót, s tarolja le vele Alexbácsi ghoulját. Lelkes vigyorral integet neki.

  - Szia! - lengeti egyik kezében a piros és zöld, másikban pedig a kék filcet, utóbbinak lekapta a kupakját, s azon kérődzik, próbálja kéz nélkül, fogai közé szorítva tartani és visszanyomákolni bele a filcet.

  - Ma még nem, de ha akarod megvárhatod velem. Biztos erre fog jönni, ha megtudja, hogy milyen igényeim voltak a leszálló sötétség első óráiban. - bök fejével a felakasztott, lógatós rajzkörlet felé.

  - Miért keresed?
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Folyosó

  on Szomb. Szept. 05 2015, 18:31

  Janga - Noel

  Dolgozik, azaz alkot és kísérletezik valamin nagyon, papírhalmokkal van körberakva, ahogyan ül a földön, csak egy mappa van az ölében. Néha Francisra pillant, elmosolyodik, és jegyzetel, rajzol tovább.
  Azaz rajzolna, ha nem a folyamatos csörgés zavarna be állandóan, ami a folyosóról hallatszik. Valaki rámol, de nagyon, hát tegye, nem az ő problémája.
  Ami meglepő a számára, hogy atyja még nem jelentkezett érte, bár nem hülye, sejti, hogy a két öreg ismeri egymást, tehát nagy valószínűséggel Kyle már értesítette Gerardot, ne keresse a fiát.
  Rault pedig pontosan tudja, hogy ha úgy van kedve, akkor megy, bár mindig is erre nevelte, önállóságra, saját döntések meghozatalára, végül is csak követi a tanultakat.
  Pár pillanat csupán, míg végigfut a fejében a gondolatmenet, inkább visszatér a munkához, bár a csörgés, ami most már csörtetés annyira zavaróvá válik, hogy lepakol mindent, és kifelé indul.
  Ki a sátorból, aztán ki a lakosztályból, a folyosóra. Amit gyűlöl, mert tele van páncélokkal, bár az, amelyik éppen darabjaira lett szedve az nem lehet veszélyes.
  Az össz reakciója a trappoló lány láttán csak egy szemöldökfelvonás. Abszurd látvány, szó se róla, főleg, hogy minden amit magára húzott, az sokkal nagyobb, mint ő maga.
  -Szia! Ez egy kicsit... hézagosnak tűnik.
  Azt már meg sem említi, hogy esetleg ennek Kyle nem örül, de a vezér majd lerendezi, az ő reszortja, nem másé. Ha kipárnázná a páncélrészeket, akkor még dolgozni is tudna, lehet, kerít valamit, hogy csökkenjen a csörgés okozta zaj.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Folyosó

  on Szomb. Szept. 26 2015, 15:40

  Nagy Ovációt az Elit Lovagocskáknak (és Jagna)


  Különösebben sose zavarta, ha zavart valakit. Egyrészt, mert sose kérdezte meg, hogy zavar-e, másrészt pedig ha mondták is neki, elengedte a füle mellett. Papócára volt tekintettel régen, de annak is már olyan sok ideje, hogy nem emlékszik hogyan kell. Meg néha amúgy rá se, amikor hiányzott pár pofon. Függő, imádja, ha verik. Már nem olyan domina módon, de ha felnőtté sikerült volna érnie még vámpírrá válása előtt, akkor akár úgy is.
  Érdeklődve néz a sisakrostélyon keresztül a vámpírra, akit nem látott még itt.

  - Hézagosnak? - kérdi enyhén oldalra biccentett fejjel. Nála ez a kérdezősködéshez tartozik, amolyan na mi a helyzet féle fejmozdulat.

  - Ha nem lenne hézagos, akkor nem látnék ki alóla. - érti természetesen a hézagot a sisakra, mert nem tudja elviselni, ha van valami, ami nem világos számára, s ez az előbbi nem volt az. Nem veti le egyetlen darabját sem a magára rángatott, hatalmas páncélnak, de közelebb csörög Noelhez, elölről-hátulra körbecsattogja.

  - Ki vagy te? - kérdez megint, mert egyrészt szeret, másrészt pedig a köszönés felesleges időfecsérlés lett volna, a kilét megtudakolása viszont annál hasznosabb.

  - Az én nevem Agnieszka, de Jagnának szoktak szólítani. - hazudja. Nem szokták becézni, ahhoz túlzottan is idegesítő, hogy valaki így akarjon kedveskedni neki. De a próbálkozást azért mindig megejti, ahogy jelen esetben is.
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Folyosó

  on Szomb. Szept. 26 2015, 21:35

  Jagna - Noel

  Mégis hogy álljon egy gyerekhez? Biztos nem lehet nehezebb, mint a felnőttekhez, vagy ahogy vele csinálták anno, maximum majd kísérletezik.
  A kérdésre aprót bólint, igen, hézagos, szó szerint, és így a látvány inkább viccesre sikeredett.
  -Aha. Hiányzik a közepe, csak sisak és csizma az nem elég.
  Végigmutogatja, hová kellene még öltözni, nem éppen arra a résre gondolt, amire a kislány, azaz a rostély teljesen rendben van. Nem látna ki belőle, azt nem csodálja egy percig sem, kicsit más értelemben.
  -Szerintem így se nagyon, mert ha lehúzod a helyére rendesen... akkor kissé nagy.
  Ahogy a kicsi odacsörtet, az elviselhető, nem teljes páncélban van, akkor már bevágta volna az ajtót, azaz eltűnt volna a szobájában.
  -Noel. Nem rég jöttem.
  Elnézve az otthonos mozgást, ez a vámpír nem két napja tanyázik a kastélyban, szóval, öreg harcos lehet hozzá képest. Bemutatkozik, és éppen visszakérdezne, de nem kell a kicsi mondja magtól is. Na jó, a becézett verzió egyszerűbb.
  -Jagna, oké. Örvendek. Mondd csak, egész nap itt akarsz rohangálni... így?
  Jobb ha már most érdeklődik a lány szokásai iránt, vagy a szobájába szerel hangszigetelést. Valami megoldást úgy is ki fog találni, ha nem előbb, akkor később.
  -Én a helyedben kérnék olyan páncélt, amit rád szabtak, és csak a tiéd.
  Elvigyorodik, mi sem természetesebb, hogy egy gyermeknek legyen saját páncélja. Kyle boldog lesz, ebben egészen biztos, főleg ha még kard is kerül oda kiegészítésként.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Folyosó

  on Csüt. Jan. 14 2016, 22:27


  Noel – Kyle


  Estig elhúzódó tárgyalás után táplálékra volt szükségem, amit az utána rendezett kisebb összeröffenés meg is adott. Gyakorlottan, feltűnés mentesen táplálkoztam, hogy aztán kis idő elteltével, mikor már mindenkinél beállt nem csak a pia, de a vérveszteség következtébeni bódulat is, távoztam.
  A lakosztályomba távoznék, most kivételesen némileg felfrissülni, félórácskát pihenni, mielőtt az itteni életbe, vagyis halálba vetem magam, amikor meghallom a zörejt. A folyosó túlvégén lévő ajtófélfának támaszkodom a vállammal, karba font kézzel figyelem a tevékenységüket.
  - Fel lehet venni a páncélt. Megbeszélés után, segítséggel. – nem azért, mert nehéz lenne a vámpírok számára. Hanem mert kitekerem a nyakát annak, aki hozzányúl személyes tárgyaimhoz, a gyűjteményemhez.
  Agnieszka válaszait szenvtelenül fogadom, majd a lakosztálya felé indítványozom, hajbirizgálási megvonással, egy időre.
  - Tudtommal a páncélok és te, nem vagytok túl jóban. – tekintek Noelre. – Miért döntöttél ily hamar másképpen? – nem mozdulok onnan, ahol vagyok.


  A hozzászólást Alexander Kyle Chairman összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 16 2016, 16:39-kor.
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Folyosó

  on Pént. Jan. 15 2016, 16:00

  Jagna - Kyle - Noel

  A kislányt elnézve elgondolkodik azon, hány éves lehet, de hogy idősebb tőle, az tuti. Borzalmas, ha arra gondol, hogy esélye sem volt felnőni, annyira sem, mint neki, örök életére gyerek testben lesz kénytelen élni. Biztos megvan ennek is az előnye, hiszen ki haragudna egy kicsire, ha olyasmit csinál... senki, de tud meglepetést is okozni, ha arról van szó, pont a megtévesztő külső miatt.
  Épp lelkesen ad ötletet neki, hogy mit kérjen Kyle-tól, amikor vezér hangja zökkenti ki a vigyorgásból.
  -Ez nagy rá, ha rá akarja erőltetni, akkor összébb kell verni. Kisebbre. Úgy.
  Jagna halál viccesen fest a hatalmas páncélban, hiszen a sisak is a fejébe esik, a csizma meg egyenesen csónak méretű a számára. Jó, hogy a többit nem vette fel.
  -Muszáj mennie? Tök jó fej.
  Legalábbis szerinte. Sajnálja, hogy Kyle elküldi Jagnát, mert roppant szórakoztató a kislány, kezdte megkedvelni, ő sem az a besavanyodott típus, mint a többség.
  -Nem. Nem döntöttem másképp, viszont hiányos volt az öltözék, úgy más. Ráadásul kicsi is, kardja sem volt, így nem zavart. Másrészt érdekelt, meddig akar csörögni vele a folyosón.
  Szó sincs arról, hogy meggondolta volna magát, vagy hirtelen barátságot kötött volna a páncélokkal, de egészen más úgy, ahogy Jagnán állt, mint ahogyan ott a sarokban az teljesen összeszerelt.
  Még véletlenül sem lép közelebb, jó ez így tisztes távolból, és nem, nem nyúl a páncél többi darabjához sem, amit Jagna ott hagyott. Maximum kikerüli.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Folyosó

  on Hétf. Jan. 25 2016, 19:29


  Noel – Kyle


  - A páncélhoz nyúlni, engedélyem nélkül, tilos. –  hideg a hangom, még nyugodt.
  Arra, hogy Jagna maradjon, néma maradok, ezzel erősítve meg a korábbi állításomat.
  - Értem.
  Most már ellököm magam az ajtófélfától, és közelebb lépek hozzá.
  - Visszateszed. A megfelelő páncélhoz. Minden egyes darabot. Két perced van rá. – nyugodtan beszélek hozzá, de a szemeibe tekintek, akár rám néz, akár nem.
  - Egy hét szobafogság, net, telefon, könyvek nélkül. És minden nap két páncélt lepucolsz a ghoullal.
  Nyugodtan lépek el mellette, a lakosztályom felé. A félelem legjobb módja a megismerés. Azt elfelejtem vele közölni, hogy a ghoul mindent megtanít a páncélokról neki.
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Folyosó

  on Szomb. Jan. 30 2016, 21:42

  Kyle - Noel

  -Ez az első épkézláb szabály, amivel még én is egyetértek. Mármint... mindegy.
  Csípőből felel, neki eszébe sem jutna piszkálgatnia, és persze, hogy támogatja, más se tegye. Mire a mondata végére ér, rájön, hogy tulajdonképpen a többit baromságnak tartja. Igen, elolvasta, csak fittyet hány rájuk, és a határokon belül úgy szegi meg őket, hogy öröm nézni.
  -Nem tudom, mit ért, de jó.
  És tényleg nem. Most az volt érthető, hogy Jagnának saját méretű páncélzat kellene, vagy az, hogy tök jó fej?
  -Én? Nem én szedtem szét, és én tegyem vissza? De miért? Azt se tudom, melyik hová való. Nekem mindegyik darab megfelel mindegyik példánynál. Nincs valami útmutató? Mint a kinder tojásnál.
  Ha valamin, ezen aztán fennakad. Köze nem volt a szétszedéshez, kijött megnézni, mi a csörömpölés tárgya, és akkor neki kell rendet raknia? Ez mi? Azt se tudja, mit honnan szedett le a kislány.
  Kosárlabdázni fog velük, ez biztos, ő hozzájuk nem nyúl, egy halomba leteszi, aztán jó éjt.
  -A micsoda? Szobafogság? Monsieur, nem vagyok már 5 éves. Még takarítsam is le? Mi vagyok én? Bejárónő? Ez is része a fejlődési programnak?
  A tiltott részeket csak azért nem ecseteli a kiakadásában, mert a jegyzetek nem szerepelnek a listán. Abból is van bőven, és ha nincsen könyv, majd azokból dolgozik. Neki úgy is jó, na de az, hogy páncélokat suvickoljon... na azt már nem, inkább kisétál a napfényre önként és dalolva.
  Két perc... hát legyen, amit Jagna ott hagyott, villámgyorsan lepakolja a páncélok elé. Azt nem mondta Kyle, hogy állítsa is össze, csak azt, rakja vissza a megfelelő páncélhoz. Bőven benne van az időben, amikor bejelenti, kész.  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Folyosó

  on Szomb. Jan. 30 2016, 23:03


  Noel – Kyle  Felvonom a szemöldököm.
  - Betartani kell. A véleményed érdektelen. Nem vagy abban a korban és helyzetben, hogy te erről dönts.
  A kifakadására némán nézek rá tovább. Elmondtam, mit kértem.
  - A vámpírok között még mindig csecsemő vagy.
  Nézem az ügyködését, álló szoborként. Mégis csak nevelhető, a gond az, hogy az erőszaknak enged egyedül, a szavakra süket, mint az ágyú. Megkaphatja, ha csak így illeszkedik be. Az ő érdekében.
  - Az egy hét alatt kérek épkézláb szabályokat. Írásban. Kifejtve, indokolva.
  Azt egy szóval sem mondtam, hogy más viszont nem érdekel.
  Sarkon fordulok, s a dolgomra távozok. A ghoulok majd megteszik, amit kértem és felügyelik. Valóban szükségem lesz a pihenésre, és ha a világ ilyen lesz, akkor abból nem biztos, hogy kérek.

  //Amennyiben nem történik másként, köszönöm a játékot!  wow  wow wow //
  avatar
  Noel Dessauge

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Folyosó

  on Vas. Jan. 31 2016, 00:26

  Kyle - Noel

  -Azt mindjárt gondoltam.
  Erre már csak ezt tudja mondani. Az ő véleménye soha senkit nem érdekel, mert ő kölyök, mert ő gyerek, mert ő ifjonc, mert ő... stb. A lényeg az, tök mindegy mit mond, az nem számít, de azért mondja. előbb-utóbb csak meghallja valaki. Vagy nem.
  -Éppen elég baj az nekem.
  Lehet, idősebbek között nőtt fel, warlockok között, de a vámpírokat egyszerűen nem érti. Mintha egy teljesen más világba csöppent volna, ettől még a franciák is lazábbak. Végez a páncélokkal, az, hogy mi hogy van letéve, az mellékes, de letette, és ha őt kérdezik, szuper részidővel.
  -Rendben, megleszek vele.
  Azért olyan sok időt nem fog rááldozni, ötlete amúgy is akad. majd szépen levési, és amikor kedve tartja, akkor indokolja is. Aztán győzzék elolvasni, mert nem két oldalas lesz az.
  Miután faképnél hagyják, visszavonul, pontosan feljegyzi az időt, és kitűzi az ajtóra, hogy egy perccel csúszás se legyen az egy hétből.


  //Én is köszönöm. hug1 //  [You must be registered and logged in to see this image.]

  A halál csupán a kezdet.

  Re: Folyosó

  on Hétf. Jan. 16 2017, 22:17

  [You must be registered and logged in to see this image.]

  Ajánlott tartalom

  Re: Folyosó


   Pontos idő: Csüt. Jan. 17 2019, 17:14