Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Long Island villa
by Emanuel de Medici Yesterday at 22:03

» Játékostárs kereső
by Paola Seton Yesterday at 21:00

» Paola Seton
by Admin Yesterday at 20:15

» Folyosók
by Connor Shayeh Vas. 16 Dec. - 22:10

» Fangtasia
by Jazz Quinn Vas. 16 Dec. - 21:14

» Elkészültem!
by Paola Seton Vas. 16 Dec. - 20:28

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. 16 Dec. - 20:10

» Barclays Center
by Theodore Miles Montgomery Vas. 16 Dec. - 19:56

» Cox professzor irodája
by Brian Cox Vas. 16 Dec. - 19:38

» Jazz lakása
by Jazz Quinn Vas. 16 Dec. - 18:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Folyosók

  Share

  Folyosók

  on Szer. 21 Jan. - 11:15

  First topic message reminder :

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Folyosók

  on Kedd 26 Május - 19:20  Rachel és Lexie  Szeretem, hogyha valakinek olyan a jelleme, mint akit lelöktek a biliről. Még jó, hogy nem vagyok angyal, csak angyalvérű, így átérzőnek sem születtem, tehát fogalmam sincs az árnyvadásztársam ellenérzéseiről annál bővebben, ahogy kegyeskedik őket megosztani velem.
  Kelletlenségében mintha Wyattet látnám, ő tudott így rám nézni, amikor olyasmire kértem, amihez nem fűlött a foga. Vegyük például azt, amikor buliba akart menni és nem engedtem el. Nem vagyunk mundanek, de szeretett volna közöttük létezni és kicsit úgy élni, mint ők, ám én sem a katonai neveltetés miatt, sem másnak okán nem tehettem engedményt neki. Meg is volt az eredménye, olyan veszekedések hada, melyeket Dereknek sem meséltem el, s már nem is fogok. De elkalandozásomból ideje felrázódnom, ugyanis Rachalnek hangja is van, nem csak jelenléte.
  - Majdnem. Mire vagy kíváncsi, a nephilimre vagy a mundanere foglalkozásügyileg?
  Kérdezek rá, ajkaimon mosollyal. Könnyed csevegő voltam mindig, ez nem változott. Két fiút neveltem fel, kamaszok is voltak a szárnyaim alatt s dacos fiatal felnőttek is. Nem nagyon tud nekem senki újat mutatni ilyetén.
  - Kire haragszol?
  Mert hogy nem rám, abban biztos vagyok, de ezt így nem tolnám a képébe. Inkább kérdezek, miközben kilépek a kitárt ajtón, majd még az Intézet kertjében megállva megfordulok, hogy végignézhessek Rachelen, mégis mennyire készült fel arra, ami ma este várja majd. Már úgy értem, hogy öltözetileg.

  Re: Folyosók

  on Hétf. 16 Jan. - 21:35


  Ajánlott tartalom

  Re: Folyosók


   Pontos idő: Kedd 18 Dec. - 18:30