Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Willowbrook Park
by Alexander Kyle Chairman Today at 20:25

» Great Kills Park
by Richard Lucius Warren Today at 20:08

» Terasz - Jackson lakás
by Dorian M. Montgomery Today at 19:46

» Nappali
by Nathaniel Montgomery Today at 19:33

» Zöld szalon
by Richard Lucius Warren Today at 19:08

» Sheridan Hotel
by Camilla Wander Today at 17:26

» Botanikai Kert
by Richard Lucius Warren Yesterday at 23:31

» Fort Tyron Park
by Noel Wyard Yesterday at 22:57

» Tárgyaló
by Raul Dessauge Yesterday at 21:12

» Will apartmanja
by Noel Wyard Yesterday at 20:04

Staff

D.J.
PM
Apple
PM

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Regisztrálási útmutató, hozzászólások szabályai

  Share

  Regisztrálási útmutató, hozzászólások szabályai

  on Vas. 8 Feb. - 19:04

  Regisztrálási és karakteralkotási tudnivalók

  Regisztráláskor a név, a karakter neve, kéttagú legyen, egy vezetéknév és egy személynév. Mivel az avatarfoglaló egyben névfoglaló is, kérlek, nézd át, szerepel-e a kiválasztott karakternév a listán. Már foglalt keresztnevet elfogadjuk második keresztnévként, és mindenképpen válassz egy másikat is, elkerülve a keverést.
  Amennyiben nem a fentieknek megfelelően került regisztrálásra a név, a regisztrálás törlésre kerül (előzetes jelzés nincs, a szabályzatot mindenképpen szükséges regisztrálás előtt elolvasni és betartani)

  Egy e-mail címről csak egy karaktert tudsz regisztrálni.
  Érdemes szétnézned a keresett karakterek között is, akiket játékosok és a staff keres. Keresett karakter (Staff/Játékos egyaránt) a lehetősége fennáll az újrahirdetésnek, amennyiben a karakter hosszabb ideig inaktív.

  Kanon karakterek, speciális képességek és felelős pozícióval rendelkező karakterek

  Kanon/Staff által hirdetett karakterek esetében két hét játéktéri inaktivitás után a karakter újra hirdetésre kerül.
  Hiányzásnaplóba írással együtt maximum egy hónapot lehet csúszni. Ha ez egymás után történik meg (vagy játéktéri reag születik, és utána két hétig nem születik játéktéri reag; vagy ismételten írsz a hiányzásnaplóba), ez esetben is újra hirdetésre kerül a kanon karakter.

  Egy játékos maximum két kanon/staff által hirdetett karaktert vihet.

  Speciális képességgel rendelkező (pl. született farkas), vagy fontos pozíciót viselő (pl. klánvezér, alfa, tanácsadó) karakter esetében  is két hét játéktéri inaktivitás után, illetve egy hónapos kihagyás után elveszti a képességét, a rangot. A képesség és rang sem adható vissza.

  Avatar

  Az avatar csakis fotó lehet, mérete 200x320 pixeles, sem kisebb, sem nagyobb méretű nem lehet! Ha elakadnál a méretezésben, jelezd s megoldjuk Wink
  Gif, mozgó kép használata nem megengedett.
  Nyújtott, torzított, aránytalan képek szintén nem elfogadottak, ezért ne is tedd be!  (inkább jelezz nekem és megvágom a képet megfelelő méretre Wink )
  A képen csakis a karakter szerepelhet (pl. ha IC van a karakternek egy párja, az avatarképen nem lehet feltüntetni, azt inkább más módon tedd be a profilba) - természetesen a tömeg, vagy a háttérben szereplő emberek nem számítanak bele.
  Mielőtt kiválasztanád, milyen avatarral jönnél, az avatarfoglalót nézd végig, nehogy foglalt legyen már az adott személy.

  Lehetőség van előzetesen avatart foglalni karakteralkotáskor is, ez két hét, ha két hét után sem került elfogadásra a karakter, akkor az avatar felszabadul.

  Anonim pb kép használata 2017. január 01-től nem megengedett, kérlek, válassz más pb-alanyt ez esetben a karakterednek.

  Képek-gifek

  Avatarképben, profilban, pillanatképekben, hozzászólásokban meztelen, félmeztelen, korhatáros (18 év feletti) és fehérneműs képek használata nem megengedett.

  Karakteralkotás

  A karaktered előtörténetének megírásához egy mintát is találsz.

  Karakteredet (annak Előtörténetét) elfogadáskor a megfelelő csoportba átkerül és ezek után már lehet is a játéktérre menni. A karakter ET-jét, amennyiben a későbbiek során bővíteni szeretnéd, új hozzászólással az adott karaktered előtörténetéhez, megteheted.

  Kitöltetlen profil esetében a karakter nem kerül elfogadásra.

  A karakteralkotásra két hét áll rendelkezésre, két hét után a karakter törlésre kerül. Ha tudod, hogy ki fogsz csúszni a határidőből, mindenképpen jelezz a staff felé.

  Az elkészült karakterlapodat, új topik megnyitásával, a karakter nevének beírásával a topik-cím helyér, ide tudod megalkotni: készülő karakterlap helye


  Elfogadás menete
  Egy rizsamentes "Elfogadva" plecsni, és máris lehet szaladni foglaló után a játéktérre. Ha további egyeztetés szükséges, PM kapcsolatfelvétel történik.

  Kérdésed esetén, akikhez tudsz fordulni:
  - Damien James McCormack
  - és a "Kérdésem van" topikban is jelezni tudod.


  Reagírási szabályok

  Játéktéren, IC-reagban emotikonok használata nem megengedett, más egyéb helyen szabad használni.

  Érvényes az egy topik - egy játék, vagyis egy topikban elkezdett játékba egy újabb játékot bevezetni már nem szabad, csak ha felszabadult a játéktér, az előző játék lezárult.

  Reagkódok
  Használata nem támogatott, egy fejléc és/vagy két kép megengedett.


  Topiknyitás
  A Nagyvilág és a Párhuzamos Univerzum topik játékai két hónap után archiválásra kerülnek, amennyiben nem érkezik oda újabb reag.

  Topikot nyitni saját kezűleg csakis a Nagyvilág, a Párhuzamos Univerzumban és az Otthonokban, valamint a Fajok Szállása-Szobák topikokban lehet.
  Más helyeken, ha szükséged van topikra, illetve, ha az otthonodba több topikot szeretnél, akkor itt tudsz topikot kérni: Topik kérés

  Topikzárás
  A zárást ITT tudod kérni.
  Amennyiben egy hónapig nem születik újabb hozzászólás egy adott topikban, a játéktéri topik lezárásra kerül.

   Pontos idő: Vas. 22 Júl. - 20:26