Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Vas. Jan. 13 2019, 00:10

» Jazz lakása
by Marcus Van Beest Szomb. Jan. 12 2019, 23:07

» Felix Cordero
by Felix Cordero Szomb. Jan. 12 2019, 21:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Jan. 06 2019, 23:03

» Long Island villa
by Admin Vas. Dec. 30 2018, 15:52

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Csüt. Dec. 27 2018, 20:42

» Barclays Center
by Admin Hétf. Dec. 24 2018, 19:06

» Jody's
by Satarel Shayeh Vas. Dec. 23 2018, 19:27

» Conrad New York
by Zyanya Ixchel Szomb. Dec. 22 2018, 12:07

» Folyosók
by Caleb Shayeh Szer. Dec. 19 2018, 00:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Leicester Square

  Share

  Leicester Square

  on Hétf. Aug. 03 2015, 15:07  Leicester Square 1880

  avatar
  Allena Rhys

  Faj : Angyal
  Rang : Almha-A művészet angyala, Isten adományozója
  Tartózkodási hely : Ahol a művészet jelen van
  Kor : 1994
  Foglalkozás : hegedűművész

  Re: Leicester Square

  on Szer. Szept. 13 2017, 22:09

  Művészet London utcáiba
  Zene neked: The Other Side  Szeretem ezt a város. Talán Anglia a legkedvesebb számomra, pedig nem a művészetek nagy állománya. De számomra akkor is gyönyörű. Talán a mostani korszakom miatt a legjobban. Csöndes, nyugodt, és itt nem sokan keresnék művészet angyalát. Csak az a pár halandó lélek aki megnyugvást keres lágy ihlet gyermekemben. A kocsi lassan zötykölődik velem ahogy kifele nézek fekete csipkém alatt az ablakon. Hajam felkontyolva amit egy kis fekete sapka tart össze. A hideg miatt vettem fel egy hosszabb őszi kabátot is. A kufert ami mellettem pihen kezemmel tartom, nehogy leesen az ülésről és kiboruljon. Hallgatom a zsivajt ahogy elérünk a sétányra, az árusok kiabálását a beszélgető emberek, a közöttük bujkálók megjelenése itt ott. Nem zavartatom magam. Ha valaki rám is talál tudja jól, én nem jelentek se veszélyt, se fenyegetést. Nem én leszek az aki itt bárki életét kiontja bármiért is. Én csak magamat adom a célomért. Az vagyok aminek teremtettek. Amiért e földre küldtek. És végig az is maradok. Elmosolyodom egy gondolatra, ahogy Gabriel arca ugrik be elém. Emlékszem mikor először találkoztunk. Soha nem nevettem még az előtt ilyen jól. Kedvelem őt...Nevezhetném az egyik legközelebbi teremtést magamhoz. Ő a barátom...De most előle is el kellett vesznem. Ha nem is veszek részt dolgokban ami a mi felső hatalmainkban játszódik tudok pár titkot. Háború nem soká tombol...És azt a vihart sokan nem élik túl. Halál megmondta...ő soha nem tud már megállni, még ha meg is szeretne. Ő egy jó lélek...csak amit nem ismernek azt rossznak kiáltották ki. És nem csak az emberek. Mi emberfelettiek is félünk tőle. Féljük a halált. Mert mi végképpen nem tudjuk mi vár ránk ha elvesztjük az életet....Ahogy ezen elmélkedek a kocsi megáll velem én pedig megvárom míg kinyitja a kocsis és kezemet nyújtva lépek ki. Fekete szoknyám szélébe fogok és lassan lelépkedek a kis lépcsőn. A kocsis kiveszi a kuferom én pedig megköszönöm és oda adom azt a pár fillért az út miatt. Megemeli kalapját és távozik én pedig a sűrű forgatagba kerülök. Mindig újra, meg újra, rá kell csodálkoznom milyen csodálatos helyen is vagyok...

  Ruházat: Ruhám hümm
  avatar
  Damien James McCormack

  Faj : Tündérek
  Alfaj : Pegazus
  Rang : Nemes (herceg)
  Udvar (Királyság) : Tavaszudvar
  Kor : 519
  Foglalkozás : Könyvesbolt tulajdonos

  Re: Leicester Square

  on Pént. Szept. 15 2017, 22:16

  Valahogy untam már az örökös csatározást és vérben úszást, önkéntesen jelöltem ki magamat egy kis pihenőre. Élek, s visszaélek a helyzetemmel, kihasználva sok mindent, amit hozzám kötnek a tündérek világában, még ha éppenséggel nem is igazak rám. Higgyenek amit akarnak, amíg az az előnyömre vannak.
  Az emberek világa most éppen kedvemre való, s hamarosan London utcáin kötöttem ki, ahol éppen egy báró ígéretes fiaként tetszelgek. Rám nézve sértő ugyan, de a valódi bárófit elvittük a birodalmunkba, s a helyét én vettem át, a közöttünk lévő külső hasonlóság, mikor elhoztuk, mostanra már jelentéktelenné vált, tündérénje csúf kobolddá tette, nem győzök rajta kárörvendeni, s egyben megkönnyebbülten fellélegezni, örülve kinézetemnek.
  Jelentős gyorsasággal haladok gyalogosan az utcán, amit néha nem kedvelek különösebben, piszkossá válhat a ruházatom. Nem tudom már kikerülni a közben szinte elém pottyanó nőt, de leginkább a bőröndjét és alaposan belerúgok.
  - Nem tud figyelni? – Bosszúsan fakadok ki, majd meglátva a hölgy szépségét, megállok, elővéve megbánó arcom.
  - Bocsánatáért esedezem, kisasszony – emelem meg a kalapom, s lehajolok a bőröndjéért, ha az esetleg felborult. Ekkor ér el az, hogy nem egy közönséges halandóval van dolgom, s tündér kevélységem a kíváncsisággal keveredik.
  - Újonnan a városban? – Nézek a bőröndre.  avatar
  Allena Rhys

  Faj : Angyal
  Rang : Almha-A művészet angyala, Isten adományozója
  Tartózkodási hely : Ahol a művészet jelen van
  Kor : 1994
  Foglalkozás : hegedűművész

  Re: Leicester Square

  on Szomb. Szept. 16 2017, 21:51

  Művészet London utcáiba
  Zene neked: The Other Side  Kezeimet össze kulcsolom magam előtt és az embereket figyelem ahogy mélyet szusszanok és lehunyom a szemeim. Az eső levegője...olyan kellemes ahogy érinti itt-ott pár csepp az arcomat. De aztán valaki bele rúg a bőröndömbe én pedig le pillantok a felborult kuferra. A férfi először nagyon otrombán szólal meg de ahogy rám tekint egyből változik. Csak figyelem kék szemeimmel és a bocsánat kérésre elmosolyodom.-Sajnálom uram, én voltam a figyelmetlen, csak tudja elfogott a város varázsa.-mondom ahogy lesütöm a szemeim majd, figyelem ahogy lehajol a bőröndömért majd érte nyúlok, hogy át vegyem.-Ugyan kérem...-suttogom a fáradozásáért de a következő kérdésénél megállok a mozdulatban és ismét rá emelem kék szemeimet.-Igen...ennyire látszik?-kérdezem halkan susogva, ahogy halvány pír fut arcomra egy félmosollyal. Tudom ő nem ember, és kiszúrta én sem vagyok de talán nem is bánom.-Sajnálom, talán siet de megtudná mondani a legközelebbi szálláshelyet hol találom?-kérdezem ahogy kezeimet vissza helyezem egymásra és tekintetemet rá emelem kihúzva magamat.

  Ruházat: Ruhám hümm
  avatar
  Damien James McCormack

  Faj : Tündérek
  Alfaj : Pegazus
  Rang : Nemes (herceg)
  Udvar (Királyság) : Tavaszudvar
  Kor : 519
  Foglalkozás : Könyvesbolt tulajdonos

  Re: Leicester Square

  on Vas. Szept. 17 2017, 12:21

  - Aha – egyből a szegények sikátorai ugranak a szemeim elé. Habár, azokban is van valami varázs, valakiket biztosan megfog, engem a szépség másik arca vonz, még ha rengeteg tündér is bóklászik azokon a részeken, teljesen megrészegedve hangoztatják, hogy milyen csodálatos és gyönyörű.
  - Nemsokára még szebb lesz – a változás szelei már fújnak, a város nagyon nekilendült a fejlődésnek.
  Az angyalok vagy álszerény mamlaszok, vagy arrogáns vadbarmok. Átmenet nincs? Mi legalább szeszélyesek vagyunk, ha kell, olyan ártatlan bárányt adok elő... mint most. Felveszem a szerénység és nemesség arcát, emberi szempontból. Tündérként egészen másként fest, az emberi kevélység és leereszkedés hozzá képest bakfitty. Jó, vannak idősebbek, akik folyton mosolyognak, mint valami debilek, de ők tudják, én meg nem vagyok rá kíváncsi.
  - Kérem, kímélje magát – pedig szerintem, ha képen törölne, még a fejem is leesne, pedig csak meglegyintette az arcom. Azért rámutatok a bőröndre az inasfiúnak, aki készséggel kapja fel a bőröndöt.
  - Nos, igen. A ruhája a legfinomabb anyagból készült, s a városba még nem jutott el. Párizsi modell, ha jól látom – tekintek végig rajta. És mert a rohadt kuffert képes volt a lábam elé tenni. Az angyalfénye meg ... egyszerre vakít és egyszerre szeretnék benne megfürödni. Tavasztündér vagyok, az éltető fényre szomjazom, helyette csatákban járok, térdig vérben.
  - Éppen kérdezni akartam, hová kísérhetem, kisasszony. Nincs szívem itt hagyni, ebben a forgatagban - dehogynem. Nem. Kell a fénye. Jó. – A közelben ismerek egy fogadót, ahol jól szituált hölgyeknek is adnak szállást, s figyelnek rájuk. Vagy inkább egy hotelben szeretne megszállni? Kísérője mikor érkezik? – egyedül azért nem nagyon mászkálhat így.  avatar
  Allena Rhys

  Faj : Angyal
  Rang : Almha-A művészet angyala, Isten adományozója
  Tartózkodási hely : Ahol a művészet jelen van
  Kor : 1994
  Foglalkozás : hegedűművész

  Re: Leicester Square

  on Vas. Szept. 17 2017, 16:15

  Művészet London utcáiba
  Zene neked: The Other Side  Furcsa egy tündér...Az arca egy megnyerő külsőt, egy kedves, és meggyőző személy sugároznak. De a belső értékei. Alig érik el külső valóját. Ezt nevezek nálunk rothadó szép almának...De valamiért ez nem az én részem, hogy megmondjam neki milyen legyen. Csak figyelem kék szemeimmel és elmosolyodom ahogy azon is, hogy rá jön miért vagyok új.-Ön egy kiváló megfigyelő uram.-mondom ahogy halkan elnevetem magamat.-Igen párizsi modell. Ott vettem amíg Párizsban jártam. Tudja a divat az divat.-mondom halkan. Szeretem ezt a kort. A szabók egyre fantáziadúsabb ruhákat, életet adnak a divatba és nem csak egy egyszerű kosztümöt dobnak ki a piacra. Valamiért úgy fel éledt ez a kor, és nagyon sokan esznek a gyümölcseimből. Ami engem egyre csak ragyogtat és éltet.-A szálló kiváló lesz köszönöm. És azt is megköszönöm, hogy elkísér.-mondom ahogy figyelem kék szemeimmel.-Oh...szeretnék elnézést kérni a modortalanságomért...Allena Rhys.-tartom a kezemet, ha esetleg kézfogást vagy kézcsókot kapok. Egyik se zavar. Mindegyik egy üdvözlés, ami szerintem már udvarias és kedves ha valaki ennyit elfogad, vagy viszonozza. Ha így tesz lassan leengedem a kezem és amint vezetni kezd a szálló felé követem finom, lépéseimmel, mint egy hangtalan macska az avarban.-Nos...nincs kísérőm. Egy magam vagyok. De ne aggódjon, nem fog bajom esni.-mondom egy határozott mosollyal az arcomon miközben felemelve tekintetem a forgatagot figyelem még mindig.-Néha vannak idők mikor egyedül vágok bele dolgokba és most egy olyan korszak fog beköszönteni mikor nekem is magány társaságában kell osztoznom.-mondom halkan ahogy szemeim sarkából rá pillantok.

  Ruházat: Ruhám hümm
  avatar
  Damien James McCormack

  Faj : Tündérek
  Alfaj : Pegazus
  Rang : Nemes (herceg)
  Udvar (Királyság) : Tavaszudvar
  Kor : 519
  Foglalkozás : Könyvesbolt tulajdonos

  Re: Leicester Square

  on Hétf. Szept. 18 2017, 20:37

  Felvonom egyik szemöldököm a válaszára, s határozott szavaim mellé bólintok.
  - Az vagyok – aztán halvány mosollyá alakulnak át határozott vonásaim. – Ott legalább még ismerik a színeket – húzom el a szám némileg borúsan, mintha nem akarnám észrevenni, miben is van. Itt mindenki gyászol, tündér énem a színeket, fényt, vidámságot szomjúzza. – Talán inkább oda kéne kiruccannom – unom már az öldöklést, az állandó feszültséget, készültséget. Színt akarok látni, de az ne fekete és piros legyen.
  - Ez esetben – itt a férfiak karjukat tartják a nőknek, sétálás közben. Orra buknék magam is, ilyen holmikban. Már csak azt kell kikísérletezni, hogyan nem nézek ki hülyén mellette, és a szoknyáját se nyomjam össze.
  - Bocsásson meg – fordulok felé és a kézcsókra nyújtott kézre, érintés nélkül egy kézcsókot lehelek. Ez bájos, kecses, ezt szeretem az emberek szokásában. – John Ford, szolgálatára.
  Aztán ismét a karom ajánlom fel, s elindulunk.
  - Ebben nem kételkedem, kisasszony.
  Arra viszont enyhén értetlenné válok, mikor a magányt említi. Rá is nézek, hosszasan, végigmérem, aztán az útra figyelek ismét.
  - Milyen korszak? Mi oka van magányban lenni? Mit old meg ezzel?
  Vagy felejt, vagy éppen művészi ihlettelenségében, durcás gyerekké, angyallá változik. Hátha valaki megkönyörül rajta? Nincs sérülése, így aztán végképp nem értem a dolgot, amit felvetett.
  S ráadásul megpendítette kíváncsi oldalam is. Naná, hogy fúrja is az oldalam!  avatar
  Allena Rhys

  Faj : Angyal
  Rang : Almha-A művészet angyala, Isten adományozója
  Tartózkodási hely : Ahol a művészet jelen van
  Kor : 1994
  Foglalkozás : hegedűművész

  Re: Leicester Square

  on Kedd Szept. 19 2017, 18:44

  Művészet London utcáiba
  Zene neked: The Other Side  Halkan elnevetem magam azon ahogy a színekről beszél.-Nos valóban rosszul döntött, hogy Angliába jött. Nem éppen a színekről, az örömről és a boldog kavalkádokról híres ez a hely.-mondom ahogy finoman megemelem kezemet és belé karolok. Másikkal megemelem a szoknyám, hogy számára se legyen útba és ne legyen annyira sáros mint amennyire megérdemelné.-Örülök a találkozásnak uram!-pillantok rá kék szemeimmel széles mosollyal ahogy lassan lépkedek mellette az utcán aztán a forgalom zaját hallgatom, és figyelem, majd mikor újra megszólal azon elmosolyodom.-Nos nem is ajánlatos.-kuncogok halkan ahogy tekintetemet a vezetett úton tartom még.-Megoldani? Megoldani nem akarok semmit. Hiszen nincs mit megoldanom. Nos én is csak pár szóbeszédet tudok, semmivel sem többet mint maga. Csak sejtek dolgokat de nem tudom biztosra. A politika egyre nagyobb lesz és lehet keményebb fegyverekbe fordul be talán, a másik pedig...az emberek nem keresik most a társaságom...Az ihlet elveszett. Kósza gyermek akkor jelenik meg amikor ő akar.-mondom halkan ahogy halvány mosollyal figyelem a forgatagot a csipke takarásából.-És ön? Hogy hogy itt pihen Angliában? Vagy itt él? Esetleg hivatalos ügyet intéz?-kérdezem ahogy rá emelem tekintetemet.

  Ruházat: Ruhám hümm
  avatar
  Damien James McCormack

  Faj : Tündérek
  Alfaj : Pegazus
  Rang : Nemes (herceg)
  Udvar (Királyság) : Tavaszudvar
  Kor : 519
  Foglalkozás : Könyvesbolt tulajdonos

  Re: Leicester Square

  on Szer. Szept. 20 2017, 19:12

  - Hm. Valóban – szusszantok egyet, bosszúság vagy sértettség nincs benne, inkább fensőbbségesség.
  Elmosolyodom, sokféle jelentéssel bírón, hogy nem ajánlatos. Tündér cicabajszomat huzigálja ezzel, mert sosem voltam rest széllel szemben haladni, vagy sodrással. A keretek nem érdekelnek, ami azon kívül van, annál inkább.
  - A nevetése olyan csillingelő, hogy bármelyikünk megirigyelhetné – vajon lehet angyalt tündérré tenni? Még nem hallottam róla, de az még nem jelenti azt, hogy lehetetlen. De nem szeretném azt sem, hogy belehaljon az átváltozásba, odaveszne a csilingelő hang.
  Felkacagok a válaszára, szívből, őszintén.
  - Elmehetne az ékesszólásával az udvarunkba. Elismerésem – hajolok meg felé. A simabeszéd az, amit dicsértem benne, de ah, az emberek olyan szépen tudják keverni a kettőt.
  - Az ihlet mindig jelen van – vonok vállat. – A fegyverekhez és az öléshez is kell ihlet és kellő művésziesség – nézem az elhaladókat közönyös lenézéssel. – Persze, van, hogy mindez eltűnik, s mészárlásba torkollik. Fájdalmasan szégyen, hogy még meghalni sem lehet szépen – megrándul a szám széle, aztán fanyar grimaszba torkollik egy pillanatra, aztán eltűnik. Menyasszonyom halála szégyenteljes volt és fájdalmasan nem szép. A bosszúm is, hiszen nap mint nap megjelenek gyilkosa előtt, aki már sosem érhet el. Ettől elégedett, gúnyos mosoly jelenik meg szám sarkában.
  - Meguntam az udvartartás palotapincsije lenni egy időre. Láttam elég pirosat és feketét, hogy most színekre vágyjam. Kacagásra és fényre – szavaim őszintén csendülnek. Nem tudom, meddig bírok még a seregben lenni, nem nekem való, hiába vagyok az egyik legjobb.
  - S akkor mi vezette lépteit ebbe a városba? – Nézek rá kérdőn. Kerüli a választ. Nem fogom hagyni.
  avatar
  Allena Rhys

  Faj : Angyal
  Rang : Almha-A művészet angyala, Isten adományozója
  Tartózkodási hely : Ahol a művészet jelen van
  Kor : 1994
  Foglalkozás : hegedűművész

  Re: Leicester Square

  on Csüt. Szept. 21 2017, 15:44

  Művészet London utcáiba
  Zene neked: The Other Side  -Nem kell irigyelni.-mondom ahogy nevetésemről beszél.-Mindenkinek megadom, mikor ép arra van szüksége. Ha valaki engem hív, és amilyen hangulatot akar látni abban amit ő művészettel készít nos én olyan hangulatban fogok rajta segíteni.- széles mosolyom nem veszik az arcomról. Ahogy meghajol aprót pukedlizek megemelve a szoknyám szélét játékosan. Most olyan vagyok, mint egy naiv, de pimasz kamasz lány. Fel lelkesültem, hogy itt lehetek Angliában még ha rajta nagyon is érzem milyen morcos és ahogy általában London szokott lenni itt mindenki morcos amíg nem ül le megejteni a tea időket.-Köszönöm a dicséretet, Mr. Ford. Igyekszem, minél tisztelettudóbb lenni mindenkivel.-Igen, olyan fajta vagyok akinek nem a kor számít. Én megtisztelem azt aki engem is megtisztel. Bár abban nem is vagyok biztos, hogy a faragatlanokkal szembe nem így viselkednék. Én nem tudok olyan érdektelen lenni, és a lelket bántani. Soha sem tudtam ilyesmiket tenni...Talán ezért nem veszi a szárnyaimat a teremtő...Én vagyok az egyik legártatlanabb gyermeke...Bár ha úgy vesszük nem is az ő keze teremtett engem...Földanya volt az én igazi szülőm. Ő alkotott meg azért, hogy a természetet díszítsem ki, adjak hangot az állatoknak de ahogy megjelent az ember az ő művészetét is én hoztam el. Így lettem Almha..Ahogy ezeket mondja felnézek rá kék szemeimmel.-Meg lehet...De akkor nagyon csekély. Mert a tébolyultak művészetét előbb megértem mint az épeszűnek nevezett emberek akarattal indított harcait. Ott mindent láttam csak az én kezem nyomát nem.-mondom és ezt komolyan is gondolom. De nem mondom azt, hogy nincs igaza. Sőt...biztos van benne igazság. De az csak pillanatnyi ha valóban megjelenik...-Ha szeretne kacagást és fényt, talán elkísérhetne egy nemsokára illetékes bálra. Ugyan emberek által lesz de az én zeném, fogja életre hozni. És mivel nincs párom, és ön úgy is szórakozni vágyik eljöhetne.-Ajánlom fel neki ahogy mosolyogva nézek fel rá kék szemeimmel.-Hogy most itt legyek. Anglia az egyik legkedvesebb hely számomra. Művésznő vagyok, híres hegedű művész. Ha nem is látszik, azért Londonban is van egy kis esti tánc és mulatság.-mondom széles hívogató mosollyal az arcomon.

  Ruházat: Ruhám hümm
  avatar
  Damien James McCormack

  Faj : Tündérek
  Alfaj : Pegazus
  Rang : Nemes (herceg)
  Udvar (Királyság) : Tavaszudvar
  Kor : 519
  Foglalkozás : Könyvesbolt tulajdonos

  Re: Leicester Square

  on Vas. Szept. 24 2017, 20:15

  - Nem azt mondtam, hogy irigylem – fanyar mosollyal nézek felé, még arra sem képes, hogy értse, mit mondok. Ha nem lenne angyal, gond nélkül előkészíteném a tündérségét. Csak mert megtetszett a nevetése, és csak, mert olyan kedvem van.
  - És ért is el vele valamit? – Kaján érdeklődéssel kérdezek vissza azt illetően, hogy tisztelettudó mindenkivel. Velem is az, s éppen ezért a nem annyira szemét arcomat vettem elő. Nem is igazán gondolom magaménak, de kell, hogy védjem magam.
  - Ugyanezt mondtam – jegyzem meg ismét epésen, noha arcomon kellemes, társalgási, kedélyes mosoly honol. – De bizonyára nem vagyok annyira kreatív, és művészi, hogy megértsem szavait.
  Voltam, valaha, lelkem még mindig sóvárog Tavaszhonba, abba az udvarba, ahol nevelkedtem. De már nincs meg bennem az a tündéri felelőtlen vidámság és kacaj, mint amivel valaha rendelkeztem.
  Csodálkozva pillantok rá, némileg megilletődötten. Ami azt illeti, nagyon meglepett ezzel az ajánlással. Mások úgy kerülnek, mint a pestist, vagy a tüzet. Már akik ismerik, tudják, ki is vagyok valójában, s nem a nemesi fiút ismerik, akinek a bőrébe bújtam.
  - Megtisztelő a felkérése, kisasszony. A meghívást örömmel elfogadom – hajolok meg kicsit.
  - Nos, igen, elképzelhető, hogy van – vonom fel egy pillanatra a szemöldököm, meggyőződésem jeléül. Vagy meggyőzésem jeléül. Elvégre tényleg nem véletlenül jöttem ide. Kell az elszakadás mindattól, amiben voltam.
  - Mitől a legkedvesebb? – Érdeklődőm, s majd, hogy ne tűnjön faggatózásnak, magam is válaszolok.
  - Most Párizshoz nem volt kedvem, s Európa déli része sem csábít túlzottan. Északon meg hideg van, noha itt meg folyton esik az eső. Azt szeretem. Meg a zongorát. A hegedű kicsit idegesít. Nem hiába mondják az ördög hangszerének. Csábító, idegesítő – rázkódom meg vállal.
  - Úgy volt, hogy egy barátommal találkozom, de nem jelent meg tegnap a fogadóban, így sürgönyt küldettem a vidéki birtokára, ahol utoljára találkoztunk. A válaszáig biztosan maradok. Nem tud vigyázni!? – teljes erőből nekem jön egy ember, a vállamnak. Érzem, hogy a keze a zsebemben matat. Direkt hagyom haladni pár lépést, és hogy örüljön a zsákmányának, aztán belenyúlok a zsebembe és kihúzom az erszényem. Ami az enyém az az enyém.
  - Legközelebb ne egy magamfajtával próbálkozzon be – susogom halkan, hogy hallja-e, vagy nem, nem foglalkoztat, a mellettem lépkedő angyal biztosan. Kárörvendőn nevetek fel a saját sikeremen. Szánalmas vagyok, tudom, de ha egyszer jó!  avatar
  Allena Rhys

  Faj : Angyal
  Rang : Almha-A művészet angyala, Isten adományozója
  Tartózkodási hely : Ahol a művészet jelen van
  Kor : 1994
  Foglalkozás : hegedűművész

  Re: Leicester Square

  on Hétf. Szept. 25 2017, 22:25

  Művészet London utcáiba
  Zene neked: The Other Side
  Csak hallgatom a szavait és elgondolkodom a kérdéseken.-Nos, lehet nem érek vele semmit. De én megpróbálok mindig kedvesen nyitni, és megtisztelni a másikat. Hisze egy élő. érző lények vagyunk. Mindegy milyennek is mutatjuk magunkat. Én hiszek abban, hogy mindenkiben van jó. Ha gyökerestül ki is pusztítja magából, valami ismét vissza fogja hozni.-mondom ahogy az embereket nézem és kék szemeimet egy pillanatra lehunyom. Gabrielre gondolok. Csodálatos volt benne fel fedezni benne a jót. Ahogy barátokká váltunk, és végül mint egy testvér, úgy néztem rá. Be vallom hiányzik a társasága...de most nem lehetek vele. És tudom, hogy megérti. Megfogja ha újra találkozok vele..-Sajnálom, ha untatom a szavaimmal. Néha talán túl sokat csacsogok.-mondom ahogy fel pillantok rá, de epés megszólalása sem zökkent ki. Ragyogok, és boldog vagyok. -Köszönöm, hogy velem tart.-mondom lelkesen és el is vigyorodom szélesen ahogy le pillantok magam elé és át lépek egy apró pocsolyát, ahogy szökkenek egyet, és ismét halk kuncogás hagyja el a testemet.-Hmmm...talán azért mert itt...Tényleg látszik ha valaki boldog. Nézzen végig a népen. Esik az eső, mindenki feketében, színtelen az egész. És akkor valaki feltűnik a tömegben. Mondjuk piros ruhácskát visel, és a kezében egy ütött kopott és kicsit megviselt, fehér esernyő. A lábán nem túl szép cipő, és a térdei is kilátszanak. Piszkos a bőre, az a piros ruhácska nem igazán védi. De ő mosolyog, és dúdol egy kellemes gyermek dalt, ahogy pocsolyából, pocsolyára ugrik. Nem zavarja, hogy csúnyán néznek rá, nem érdekli ki látja, ő csak...Kilátszik a sok közül. Talán ezért szeretem ezt a helyet.-mondom halkan ahogy kék szemeimet ismét az emberekre szegezem. Ahogy neki mennek figyelem a jelenetet majd rá pillantok és a kezében az erszényre.-Kiakarta rabolni?-kérdezem kislányos, ijedséggel ahogy a férfi után nézek aki vissza se néz ránk csak halad mintha fontos dolga lenne.

  Ruházat: Ruhám hümm
  avatar
  Damien James McCormack

  Faj : Tündérek
  Alfaj : Pegazus
  Rang : Nemes (herceg)
  Udvar (Királyság) : Tavaszudvar
  Kor : 519
  Foglalkozás : Könyvesbolt tulajdonos

  Re: Leicester Square

  on Pént. Szept. 29 2017, 22:14

  Keserűen fanyar mosollyal nézek magam elé, holott belül nem csak az a gondolat kering bennem, hogy lám, ismét egy naív, rózsaszín felhőcske kering az univerzumban. Hanem azt is, hogy szerintem én végleg elveszítettem magamból azt a jót, hiába állít ilyeneket az angyal. Nem replikázom, hogy nos, én meg nem, mert már elmondtam a véleményemet a feltett kérdésemmel.
  - Ne sajnálja, mert nem untat – vonok vállat nemes egyszerűséggel. A köszönetre egy hümmentéssel bólintok.
  A példájára megállok egy pillanatra és ránézek. Ez bolond! Egy bolond angyal!
  Szélesre tárul az a mosoly az arcomon, tündérénem szereti az olyanokat, mint aki éppen mellette sétál. Nem hiszik, de szerintem az ilyenek tudnak hegyet is mozgatni. Hirtelen megkedvelem, még a tartásomon is látni, mielőtt továbbindulnék.
  - Meg is tette – mutatom az erszény elszakadt madzagját. Tündérbűbájjal varázsoltam vissza a zsebembe, ahol volt. Előtte azonban hagytam, érezze az erszény súlyát a kezében. Milyen savanyú képet fog vágni, na meg hitetlent, ha nem leli a zsákmányt!
  - Állhat a szőnyeg szélére, miután kiderül, hazudott, hogy lopott egy erszényt.
  Visszateszem a helyére a vagyonom, s úgy lépdelek tovább, mintha csak a szivaros dobozkámat tettem volna vissza a helyére.
  - Nos, kisasszony, megérkeztünk – állok meg a bejáratnál. – Eddig tartott a szolgálatom. Miként tudok érdeklődni önnél a bál további részével kapcsolatban? – Nézek rá.  avatar
  Allena Rhys

  Faj : Angyal
  Rang : Almha-A művészet angyala, Isten adományozója
  Tartózkodási hely : Ahol a művészet jelen van
  Kor : 1994
  Foglalkozás : hegedűművész

  Re: Leicester Square

  on Vas. Okt. 01 2017, 21:52

  Művészet London utcáiba
  Zene neked: The Other Side  Hallgatom a szavait és figyelem minden mozdulatát, de nem zavartatom magam. örülök, hogy az elme gondolatait olvasni nem tudom, és nem is akarom. Úgy gondolom az egy olyan tér ahova senkinek, soha nem szabad betenni a lábát rajtunk kívül. Az ott a végső magán tér amitől nem foszthatnak meg minket. Csak a testbeszéde árulja el néha de úgy látom negatívan egyáltalán nem hatottam rá. Hallgatom, ahogy a tolvaj baklövéséről beszél és csak csendben pislogok párat magam elé. Jogos amit tett, de ilyenkor bele gondolok, hogy vajon miért teszik ezt az emberek...Fel pillantok a helyre ahova vezetett és végig futtatom kék szemeim rajta. Vissza tekintek rá és kedvesen rá mosolygok.-Köszönöm, hogy elkísért nagyon hálás vagyok érte!-mondom ahogy megcsillannak szemeim.-Erre a címre, ha küld levelet mindent megírok magának, vagy keressen fel ha kedve tartja és beavatom minden részletbe.-mondom ahogy bólogatok párat és a kufferomért nyúlok át véve holmijaimat a tündértől.-Köszönöm, tényleg a segítséget és a beszélgetést.-mosolygok rá szélesen.-További szép napot Mr.Ford.-tartom oda a kezemet egy csókra, majd kedves, széles mosollyal figyelem arcát ahogy lassan leengedem a kezemet és elköszönve lépkedek fel a lépcsőn majd tűnök el a fogadó ajtaja mögött.

  Köszönöm a játékot! hümm <3)
  Ruházat: Ruhám hümm
  avatar
  Damien James McCormack

  Faj : Tündérek
  Alfaj : Pegazus
  Rang : Nemes (herceg)
  Udvar (Királyság) : Tavaszudvar
  Kor : 519
  Foglalkozás : Könyvesbolt tulajdonos

  Re: Leicester Square

  on Pént. Okt. 06 2017, 21:46

  Rámosolygok, s biccentek. A névjegykártyákat a mostani kor nemesei megvetik, hiszen őket ismerni kell. Így hát nem tudok átadni egy névjegykártyát a számára, csak egy kártyát küldeni, melyben az elérhetőségem lesz meg. Bosszantó néha ez a merevség, ám most élvezem. Csavaros ész kell ahhoz, hogy ezt tudja követni az, aki ebben a korban él.
  - Számomra is élvezetes volt a társalgás – emelem meg a kalapom, tiszteletem jeléül. - Legyen szép a napja, hölgyem.˛
  A kezére csupán rátekintek és megdöntöm magam, majd visszateszem fejemre a kalapom, s a jobb kezembe véve a sétapálcám, újfent elvegyülök a tömegben, kárörvendően keresve volt tolvajomat. Most éppen nincs jobb dolgom.

  //Köszönöm a játékot! hümm //  Re: Leicester Square

  on Szomb. Okt. 07 2017, 22:04  Ajánlott tartalom

  Re: Leicester Square


   Pontos idő: Csüt. Jan. 17 2019, 17:20