Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Central Park - Harlem Meer
by Noel Wyard Today at 00:55

» Theo szobája
by Dorian M. Montgomery Yesterday at 19:30

» Faunok Terme
by Jackson Montgomery Yesterday at 13:05

» Folyosók
by Caleb Shayeh Yesterday at 11:13

» Kórház
by Gabriel Skoglund Szomb. Okt. 20 2018, 21:13

» Long Island villa
by Noel Wyard Pént. Okt. 19 2018, 22:41

» Üzenőfal képei
by David Armanaugh Pént. Okt. 19 2018, 18:01

» Pince
by Ethan Keon O'Brien Csüt. Okt. 18 2018, 21:55

» Jazz lakása
by Marcus Van Beest Csüt. Okt. 18 2018, 10:58

» Emerlad Wrímans
by Admin Kedd Okt. 16 2018, 22:28

Staff

D.J.
PM
Apple
PM

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Használati útmutató

  Share

  Használati útmutató

  on Kedd Aug. 04 2015, 15:26    Használati útmutató  Ijedelemre semmi ok, nem tonnányi kötetek és millió oldalak elolvasására kötelezünk benneteket, ellenkezőleg. Ezeket az információkat olyan formába csomagoltuk, hogy maga a halmaz is kellemes kikapcsolódást nyújtson képek, rövidfilmek, „aktuális” cikkek híreivel, hogy még inkább bele tudjátok élni magatokat, a puszta sorok olvasása legfeljebb regények és versek esetén adja meg a beleélést, ezért ezt itt kerültük.


  És akkor szellős vázlatossággal, hogy miket szükséges tudnotok:


  Időszak: 1837-1901 (Viktoriánus kor) és 1901-1910 (Eward-kor)
  Helyszín: London New York .
  Ezen kívül lehetőség nyílik más tájakra is evezni a megfelelő topikban.

  Karakterek: azok, akik abban az időben éltek, természetesen szabadon megjelenhetnek az akkori énjükkel. Mivel a cél nem az, hogy csakis és kizárólag újonnan regisztrált karakterrel játszhatsz ott, sőt, éppen ezt szeretnék megkerülni.
  Valamint szeretnénk színesebbé tenni a világot azzal, hogy lehetőség van időutazásra (ha már lehet dimenzió-utazni, használjuk is ki). Hogy ezt miként oldjátok meg a varázslataitokkal, rátok bízzuk, szabjátok nyugodtan egyedire, sajátra.


  Hogy az ember karakterek se maradjanak ki a jóból: bár ők nem képesek se varázsolni, se időutazni, ha valaki „magával ragadja” a múltba, akkor képes rá. Egy személy egy embert tud magával rántani. És igen, emlékezni fog rá, ha visszatér, amennyiben nem törlik ki az emlékeiből. XD  Valamint nem fogjuk azt sem vasszigorral nézni, hogy ki mennyire követi az adott korszak társadalmi és egyéb normáit, a cél a kikapcsolódásé és beleélés lehetőségének teret nyújtása.

  Ha mégis úgy döntesz, hogy csakis erre a korra alkotsz karaktert: ET megalkotásánál történelmi hűséget ugyan kérünk, és egyben bízunk is abban, hogy megteszed, elvégre ezért (is) szeretnél oda egy karaktert megalkotni.  Amit viszont kérünk, hogy ne legyen időgubanc: a topikcímbe legalább évszámot írj bele, hogy elkerüljük a kavarodást.  Ám ne feledjétek, már a jó öreg Doki is megmondta:  Ezen eshetőségeknek az elkerülésére, ha úgy véled, valóban megváltoztathatja a „jelent” a játékod, akkor itt is rendelkezésedre áll a párhuzamos univerzum világa.
   Pontos idő: Hétf. Okt. 22 2018, 06:45