Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Pince
by Ryan Elvestaad Today at 00:27

» Étkező
by Theodore Miles Hudson Today at 00:07

» Szentpétervár
by Vitaly Rayt Yesterday at 23:50

» LaGuardia Reptér
by Noah L. Harwey Yesterday at 23:22

» Utopia Parkway
by Ryan Elvestaad Yesterday at 22:39

» Vitaly lakása
by Admin Yesterday at 18:19

» Terasz
by Erick Lamothe Szer. Aug. 15 2018, 22:22

» Forest Hills
by Admin Kedd Aug. 14 2018, 23:24

» Kinti medence
by Admin Kedd Aug. 14 2018, 23:21

» Kapu
by Lucius Evans Kedd Aug. 14 2018, 18:59

Staff

D.J.
PM
Apple
PM

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Noel "lakosztálya"

  Share
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Noel "lakosztálya"

  on Vas. Aug. 30 2015, 20:13

  Belépsz az ajtón, azt hiszed, normális lakosztályba érkezel, hiszen ez a megszokott... és akkor ér a legnagyobb meglepetés.
  A szoba kellős közepén egy sátor áll igen puritán berendezéssel, és lakójának nincs is többre szüksége.

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Noel "lakosztálya"

  on Pént. Szept. 04 2015, 21:12

  Samah - Noel

  Az elmúlt 3 hétben nem lehet azt mondani, hogy unatkozott volna, bejárta a környéket, komoly statisztikát készített, olvasott, Francist ápolta, és olvasott, mindezt úgy, hogy közben nem hagyta el a szigetet. Naná, hogy nem, mikor testőre van, vagyis minden lépését figyelik. Egyáltalán nem azért jött ide, hogy kidobják, felgyújtsák, szétszedjék, tehát amíg kísérője van -esélyes, hogy nem 2 hónap lesz-, addig figyel. Utána is, csak akkor már bátran mehet a feje után.
  Talán ez volt az első olyan megkötés, amit valóban betartott úgy, ahogy meghagyták, de azért a városi forgatagot meg kellett néznie, hogy tudja, mikor és meddig mehet el, mit tehet meg, és mit nem.
  Pontosan tudja a szokásokat, és hiába változik az emberek személye, vannak állandó alakok, tetőn ugrálók, és egyebek. Kiszámíthatóak, túlságosan is, mint a robotok vagy a gépek, mindig ugyanazt teszik, maximálisan kétnaponta. Gyűlöli az ilyet, hát így halnak majd ki, mert belepusztulnak az állandóságukba.
  Alaposan feltérképezte a könyvtár szerkezetét is, már tudja, mit hol talál, milyen sorrendben, és szisztematikusan veszi le azokat a példányokat, amikre szüksége van.
  Másnak kaotikus kapkodásnak tűnik az egész, hiszen úgy fest, mintha találomra emelne le egy-egy darabot, de sokkal gondosabb annál, hogy ez valóban így legyen.
  Az, hogy sátrat állított a szobában, az már más kérdés, tiltva nem volt, azaz engedélyt kapott rá, mást meg amúgy sem zavar elméletben. Nem mintha kiakadt volna, ha nemet mondanak, felveri a folyosón is, de így csak kényelmesebb mindenkinek.
  Túl sok berendezés nincsen, ahogyan szüksége sem rá, mégis gyönyörűen rejti azokat a tárgyakat, amit avatatlan szemek elől szükséges.
  3 könyvvel ül a földön, néha-néha jegyzetel, de ugyanúgy, ahogyan mindig is. Címszavakban. Ő érti, másnak nem kell, mit kapar fel éppen.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Noel "lakosztálya"

  on Kedd Nov. 17 2015, 13:41

  Noel & Samah
  "Who are you, little child?"


  Staten Island. Mi tagadás, gyönyörű hely, főleg éjszaka, amikor minden ki van világítva. Félreértés ne essék, nem csillagtúrára jöttem. Éppen az itteni klánvezérhez tartok, remélve, hogy nem szedi le a fejemet, hiszen bejelentés nélkül jövök. Valami van a levegőben, valami, ami nagyon nem tetszik nekem, valamint a klánom tagjai mostanság előszeretettel randalíroznak, mintha ők is éreznének valamit, így hát jövök, hátha Kyle többet tud, mint én.
  Szerencsére beengedtek, bár furcsállták, hogy miért nem hoztam magammal testőrt. Valakinek az otthoniakra is figyelni kell, és bár az ilyen kiruccanásokra általában Zane-t viszem magammal, most otthon kellett hagynom, mert ő az egyetlen, aki a távollétemben kordában tudja tartani a bagázst. Egyszerűen gyönyörű ez az épület, úgy döntök, körbenézek egy kicsit, mielőtt megjelenek Kylenál. Voltam már itt, szóval nem áll fenn az esélye annak, hogy esetlegesen eltévedek.
  Épp az egyik folyosón sétálok, amikor elhaladok egy ajtó előtt, ami egy hatalmas sátrat rejt. Várjunk csak, hatalmas sátor egy lakosztályban?! Visszalépek, és megbizonyosodok róla, hogy nem, nem csal a szemem, hiszen az tényleg egy sátor.
  -Ejnye Kyle, mióta szokás házon belül felállítani a sátrat? - mosolyodom el, és valahol mélyen reménykedek, hogy valaki meghallja. Hirtelen mozgás támad odabent, én pedig kíváncsian figyelem a felbukkanó alakot.

  Zene:~Rise of revolution | @ | Ruházat: Ezt viselem ma
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Noel "lakosztálya"

  on Szomb. Nov. 21 2015, 20:20

  Samah - Noel

  Felsóhajt, még megszokásból, holott semmi szüksége nincs rá, de most van az, hogy pihenőt kell tartania. Közel jár a megoldáshoz, nagyon közel, és nem fogja kikérni senkinek sem a véleményét arról, mit szól hozzá.
  Makacs kölyök, ha egyszer valamit a fejébe vesz, azt véghez viszi, és ez most pont olyan. Neki nem adatott meg, hogy kimenjen a fénybe, nem adatott meg, hogy védve legyen akár egy kicsit is a tűztől, így az utóbbit orvosolni akarja, és orvosolni is fogja.
  Már rég hallja a közeledőt, és azt is tudja, idegen, azaz számára idegen, de nem áll fel, míg a hang nem társul mellé. Akkor nyitja csak ki a sátorajtót, és lép ki onnan, hogy szembetalálja magát egy nővel.
  -Ugyan nem Kyle vagyok, de a szokás azóta él, amióta megjöttem. Azt nem mondhatja, hogy nem egyedi.
  Neki ez nem meglepő, persze aki a fényűzéshez szokott, vagy a társadalom által elfogadott normákhoz, annak mindenképpen meglepő lehet. Viszont valamit még mindig nem ért. Mit keres ez a vadidegen nő a folyosón?
  -Madame, ha jól sejtem, ön nem a klán tagja, és mégis kíséret nélkül járkál a kastélyban. Miért? Elfoglalták és lemaradtam volna valamiről, vagy csupán mint vendég, vette a bátorságot, és kihasználva a vezér általi ismertségét önnek ez jár?
  Pimasz megjegyzés és kérdés egyszerre, na de tényleg. Azt ne mondja valaki, hogy ez a nő Kyle élete párja, arról azért csak tudna, nem? Persze becsukja maga mögött az ajtót, akkor ő most felcsap testőrnek, ezt úgy is felajánlotta Kyle-nak, hát eljött az ideje, kicsit más értelmezésben.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Noel "lakosztálya"

  on Pént. Jan. 08 2016, 22:09

  Noel & Samah
  "Who are you little child? "


  Félrebillentett fejjel és elég érdekes fejet vágva figyelem a sátorból kilépő… fiatal fiút? Őszintén szólva előbb számítottam egy vérbeli hippire, mint egy fiatal fiúra. Legutóbbi látogatásomkor nem láttam őt, valószínűleg új tag lehet a klánban.
  -Nos, egydinek mindenképpen egyedi. - Egy kissé oldalra dőlve jobban szemügyre veszem a sátrat. Sok mindent láttam a közel két és fél évszázadom alatt, de ilyesmivel még nem találkoztam. A következő megszólalására bevágom a pókerarcot és eléggé sűrűn pislogok. Valakinek igencsak felvágták a nyelvét…
  -Valóban nem vagyok a klán tagja, a Brooklyn-i klán vezére vagyok. Hogy miért járkálok kíséret nélkül? Mert megtehetem. - nevetek fel. Néha azért még én is megengedhetek magamnak némi szarkazmust, nem?
  -Nos, nem szándékozom elfoglalni semmit, voltaképpen Kyle-hoz indultam. Téged viszont még nem láttalak itt, mióta vagy a klán tagja?- Kíváncsi vagyok, Kyle kit szedett össze, bár van egy olyan érzésem, hogy ez a srác megtalálta magától is.

  Zene: Zeneszám címe | @ | Ruházat: Ezt viselem ma
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Noel "lakosztálya"

  on Szomb. Jan. 09 2016, 18:44

  Samah - Noel

  Figyeli a nőt, hogy honnan jött, az a lehető legjobb kérdés, ahogyan az is, hová tűnt mindenki, hogy nem érzékelték egy kívülálló barangolását a kastélyban.
  A nő meglepettnek tűnik egy ifjú láttán, vagyis miatta, de ő hasonlóképpen érez, mivel nem szokta meg, hogy idegen nőnemű vámpírok álldogáljanak a sátra előtt.
  -Ugye? Itt szerencsére nem annyira konzervatívak, így maradhat.
  Tökéletesen egyet ért a nővel, a vezér is beleegyezett kisebb kompromisszumokkal, és ez így neki tökéletesen megfelel. Senkinek a kedvéért nem bontaná le, de Kyle jó fej volt, így az sem érdekelte, hogy azért azt a szobán belül kellett megoldania. Megtette.
  -Aha. Akkor muszáj felvilágosítanom, hogy ez itt Staten Island és nem Brooklyn, az egy icipicit arrébb van. Gondolom eltévesztette az otthonát, mert itt biztos, hogy nem járkálhat kényére-kedvére csak úúúúgy engedély nélkül.
  Mutogatni kezdi a távolságot a két kerület között, és biztosra veszi, hogy a nő kastélya is így festhet, ha itt kötött ki. Tutira eltévedt. Vagy nem.
  Ugyan nem foglalkozik semmiféle előírással, de azt tudja, hogy vadidegen ha így jelenik meg, akkor tulajdonképpen betört. Mert így nevezik.
  -Szerencse Ms. Brooklyn-i klán vezére, Noel volnék és kancellár leszek napokon belül. Nos, ha Kyle-hoz indult, akkor elkísérem, ha nem bánja. Akkor már mondhatja, hogy nem sértette meg a szabályt, hiszen van kísérője, maximum kihajítanak, mert mi az, hogy odavezettem, ha esetleg Kyle nem is akarja látni. Pár hónapja érkeztem.
  Bólint, és vigyorogni kezd, mert kb. annyira hiszi el, hogy a nő egy másik klánt vezet, mint amennyire ő lesz kinevezve bizalmi posztra mindjárt. Foglalásról szó sincs. Szép is lenne. Azonnal felajánlja a kísérő szerepét, vagyis kulcsra zárja az ajtót látványosan, és a nőre pillant. Indulhatnak.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Noel "lakosztálya"

  on Csüt. Feb. 18 2016, 23:21


  Noel – Kyle
  Figyelemmel kísértem a napjait Noelnek. Tudom, átérzem, hogy nem könnyű. Oka van azonban, hogy megkapta ezt a büntetést, engem azonban a cél érdekel a legjobban. Nem kellett senkinek beszámolnia, a ghoult pedig tisztességes búcsúban részesíttettem. Az élet mind ezalatt megy tovább a maga útján, míg Noel a leckét tanulja, addig a klán ügyeivel és a többi dolgaimmal ugyanúgy foglalkozom tovább, mintha mi sem lenne.
  Találékony, annyi bizonyos, és el is vártam tőle.
  Percre pontosan nyitom az ajtót, ahogy lejár a büntetés ideje. Fehér ing, fekete mellény, fekete nadrág és fekete cipő. Hosszú, fekete haj és íriszek a kísérők, a hófehér bőr mellé. Három tasak vér a kezemben, Noelhez lépve mellé teszem, hagyom, hogy elfogyassza, de egy szót sem szólok.
  Tekintetem ugyan végigsiklik rajta, de karba font kezekkel a falnak oldalt dőlve várakozok, majd ha végzett, lévén még gyenge, felnyalábolom és a szobájába viszem.
  A fekvőhelyére teszem, nem takarom be, de keresek egy ülő alkalmatosságot, amiben megvárom, amíg összeszedi magát. Addig némán várakozom. Se könyv, se tablet, csupán nézem őt.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Noel "lakosztálya"

  on Pént. Feb. 19 2016, 12:47

  Kyle - Noel

  Hazudna, ha azt mondaná, friss és üde, még rejteni sem tudja az elmúlt hét nyomait, de ha tehetné sem tenné. Az, hogy végül is a saját határait mérte fel illetve a saját leleményességét, az sokkal többet jelent, mint az, hogy tulajdonképpen büntetésben volt.
  Az más kérdés, hogy ha esetleg ez az idő kitolódik akkor mihez kezd, viszont Kylet sem úgy ismerte meg, aki meglépne egy ilyen húzást, ha azt mondta egy hét, akkor az egy hét.
  A vigyora aggasztó lehet, józan ítélőképesség hiánya lenne, vagy csak annak az öröme -amit nem is titkol-, hogy tényleg kidolgozta a megfelelő tervet? A jó ég tudja, majd kiderül, egyelőre a pihenést választja, bár így maga a látvány éles kontrasztot alkot.
  Az ajtó nyílik, és egyenesen Kyle sétál be rajta egy szót sem szólva, viszont táplálékkal a kezében.
  Ezért is hálás, még akkor is, ha a mozdulatai csigalassúságúak, a vérfogyasztása viszont fénysebességű. Ahogy szét árad a testében a vér, máris jobban érzi magát, bár időbe telik, mire az erejét visszanyeri.
  Nem szólal meg, az most túlságosan kimerítő lenne, még ahhoz sem fűz megjegyzést, hogy felnyalábolják és az ágyába cipelik, de még ennek is örül. Arra számít, hogy Kyle azonnal magára hagyja, ezzel szemben leül és csendesen várakozik.
  Annyira kimerült, hogy nagy valószínűséggel váltakozik nála a hol magánál van, hol nincs időszak, és elképzelni sem tudja, mennyi idő telik el, mire eljut odáig, hogy egyáltalán a Mesterére nézzen.
  Meglepetten... nem hitte volna, hogy megvárja, mire valamire is képes lesz, és mégis így van, mert Kyle ott ül és őt nézi, vagyis most egymást nézik. Arcára kiül az és most mi a következő lépés" kifejezés, miközben megpróbál egy értelmes mondatot is kipréselni magából.
  -Köszönöm.
  Erőtlen, mondatnak sem mondat, sebaj, eddig már eljutott, az is több a semminél, és most jön rá arra is, hogy még mindig vigyorog. Ha jobban belegondol, azon sem lepődne meg, ha ez az arcára fagyott volna, már bármi lehetséges.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Noel "lakosztálya"

  on Csüt. Feb. 25 2016, 21:06


  Noel – Kyle  Nem foglalkozom a vigyorával a képén. Túl gyenge, és erősödnie kell. Az sem érdekel, ha valaki gyengének tart. Általában az olyanok nem rendelkeznek kellő ismerettel és az egojukat elborítja egy olyan máz, amivel már régen nem foglalkozom. Majd felnő és beérik. Vagy nem. Ha valakit a hatalmi harcok és konfliktusok érdekelnek, az másik klánt keres. Már régen nem a világi dolgok felé fordul a klán, csupán annyira, hogy fenntartsa magát anyagilag.
  Türelmesen nézem, ahogy magához tér, nem foglalkozva a tudatlanság és tudatosság váltakozásának időtartamával.
  - Mit köszönsz? – a hangom és a tekintetem. – Hallgatlak. - direkt nem mondok többet, és határolom körbe, miről és mit beszéljen. Ezzel is sok mindent megtudod felőle, gondolkodásáról.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Noel "lakosztálya"

  on Csüt. Feb. 25 2016, 22:00

  Kyle - Noel

  Most fel kellene kelnie, nemet mondana és nem csak azért, mert makacs, hanem azért, mert egyszerűen nem menne. Nem hülye, tudja, hogy gyenge, tudja, hogy időre van szüksége, hiszen az egy hét táplálék nélkül felemésztette, még akkor is, ha saját magából nyert pici erőt ideig-óráig.
  Kylet figyeli, vajon miért maradt itt vele? Simán megtehette volna, hogy elmenjen, itt hagyja, és majd fél év múlva találkozzanak, ám mégis itt van. Kinyögi a köszönömöt, és egyelőre befejezte a beszédet. Az erejét, már ami visszatért azt nem erre akarja elpocsékolni, bár kénytelen lesz, mert kérdés is érkezik. Mégis mit köszönne, hát olyan egyértelmű, nem?
  -Azt, hogy behozott és a vért.
  Odáig már nem jutott volna el, hogy saját lábán hagyja el a cellát, persze, hogy megköszöni. Mást nem mond, hiszen ez a fontos számára, nem egyéb.
  Lehet, Kyle mást szeretett volna hallani, de nem fog hazudni, egy szavát sem bánta meg, egy kimondott szót sem. Amit Lash említett, azt viszont elraktározta magában, erő és hatalom gyűjtése... egyelőre.
  Lesz ideje felmérni, hogy egy hét mennyi időre tudja hazavágni egy vámpír testét, de ha jól számol, minimálisan a duplája lesz az. Érdekes játék ez.

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Noel "lakosztálya"

  on Csüt. Feb. 25 2016, 22:18


  Noel – Kyle  Csendben figyelem a válasza után egy jó ideig, a mozdulat, vagy pislogás minden jele nélkül. Ép elméje megmaradt, reagál a külvilágra, minden funkciója működik, ennél több most nem is szükséges.
  - Kérlek.
  Felállok, mintha káprázat lett volna csupán, hogy a fotelben ülök.
  - Pihenj, ameddig szükségét érzed. – leteszem az éjjeli szekrényre a levelet, amit a büntetés előtt adtam át neki. Bontatlan és érintetlen. Végül távozom, ez most nem a megbeszélés ideje.

  //Köszönöm a játékot! wow és jó épülést! Very Happy //
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Noel "lakosztálya"

  on Csüt. Feb. 25 2016, 23:17

  Kyle - Noel

  Most, hogy tisztul a környezete, ráébred, nem zakkant meg, nem őrült bele, hiszen tisztán érti a kérdést, és értelmesen felel. Ez jó jel, azt jelenti, minden maradandó károsodás nélkül megmaradt, legalábbis egyelőre.
  Tudja, hogy Kyle sem másra kíváncsi csak erre, hiszen mégis mit kezdene egy félig őrült vámpírral? Megkönnyítené a kínjait, azaz maga végezné ki, ne szenvedjen. De ez is szemétség, hiszen nem az szenved aki átéli, hanem a környezete.
  Bólint a megjegyzésre, tartalékol, márpedig energiát, mert amennyi most van, még ahhoz is kevés, hogy testhelyzetet változtasson.
  -Rendben.
  Ezt még kipréseli magából, pihennie kell, igen, tudja, érzi, még akkor is, ha gyűlöli a tétlenséget. Mihamarabb szeretne talpra állni, bár siettetni nem tudja a folyamatot, ahhoz még tényleg gyerek.

  //Köszönöm én is. Rajta vagyok.^^ Ölelés//
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Noel "lakosztálya"

  on Vas. Ápr. 10 2016, 17:30
  Noel

  és ©

  Lash


  Két munka között megint van némi szabadidőm, amit a szigeten töltök. Tudom, hogy nem rég történt valami, bár hogy mi arról elég ködös elképzeléseim vannak, lévén mindenki mást mond, és inkább hagyom a faggatózást, inkább egy ismerős lakosztályt keresek fel, ahol Noel tanyázik. Most is lezseren öltöztem, kék farmer, egy felső és rá egy ing, semmi extra. Nem szokásom viktoriánus korabeli vámpírnak öltözni, és szőke hajamban ott figyel a napszemüvegem, mert még lesz ma dolgom, és nem akarom megvakulni az erős fényben. Elsétálok hát pár helyi lakó mellett, akikkel nem túl sok kapcsolatom van ők az idegesítő kétszáz körüli korban vannak és valahogy nincs indíttatásom hogy betörjem a fejüket hogy észrevegyék, a kor nem minden és az ember nem véletlenül lesz Madon.
  Bekopogok Noel szobájának ajtaján, és mikor meghallom az igenlő választ, be is nyitok.
  - Szeva Kölyök. Jöttem meglátogatni - mosolygok rá, hiszen ő egy olyan kivétel akit kedvelek, annak ellenére hogy kölyök. Talán pont ezért kedvelem, nem tudom, de ez van.
  - Mi a helyzet? - kérdezem ahogy körülnézek a szobában, csak amolyan érdeklődés szinten hogy mi a berendezés, és ilyesmi.


  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Noel "lakosztálya"

  on Vas. Ápr. 10 2016, 19:21

  Lash - Noel

  Nem számolja a napokat, most nincs rá szükség, bár igazság szerint tele van a hócipője az egész helyzettel és a fekvéssel.
  Többek szerint kezd bekattanni, lévén hallható amint beszél valakihez úgy, hogy tök egyedül van, és néha hangos röhögés is hallatszik. Meghagyja őket ebben a hitükben és az, hogy ő a koponyájával diskurál, ez teljes mértékben a magánügye. Márpedig ezt teszi, mert ha valakivel megosztja a gondolatait, az pont Francis.
  A röhögéssel sem érti mi a baj, mégis mit kellene tennie? Aki látta a harcot az is ezt tenné, hiszen vígjátékba illett az egész. Kyle szótlansága mindent elmondott, elég volt látni az arcát, a tekintetét, nem kellettek kérdések, hogy tudja, mi a véleménye, de legalább nem döngölte a földbe.
  Valaki rányitja az ajtót érdekes látványban lehet része. Egy kölyök fekszik az ágyban egy koponyát szorongatva, mint valami Teddy macit, vagy kisautót. Igen, pontosan ezt teszi.
  A kopogásra enerváltan szól ki, de mire látogatója beér, széles vigyor terül el az arcán.
  -Szia! Lerajzoljam?
  Már az is sokat jelent neki, hogy Lash nem tör ki hangos röhögésben, de ha kell, ábrázolja ám, mi történt, aztán képregényt gyárt belőle. Kedveli a férfit, egészen másként gondolkodik mint a klántagok nagy része, és nagyon sok dologban egyezik a véleményük, ráadásul nem is nézi le azért, mert gyerek még.
  -Melyik részére vagy kíváncsi? Mim tört el, vagy mim maradt épségben? Ezeket leszámítva azt hiszem minden rendben, köszönöm. Te megúsztad, ez jó. Francis, ő Lash, Lash, ő Francis.
  Annyira ciki, hogy a férfi már harmadszor "kell", hogy meglátogassa, az előzőeket nem számítva most éppen egy teljesen életképtelen vámpír képét keltve. Óriási.
  Léte első éveit egyedül is simán túléli, és amikor már minden arra hajazna, van vér a pucájában és esetleg felnő, akkor adja elő azt a szerencsétlenkedést, amit a kezdők szoktak.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Noel "lakosztálya"

  on Csüt. Szept. 29 2016, 20:50
  Noel

  és ©

  Lash


  Van még időm, mielőtt elmennék a dolgomra és a szigeten múlatom az időmet, mert ráérek. Éppen ez vitt rá az elhatározásra, hogy meglátogassam Noelt, a vámpír kölyköt, mert sok furcsa pletykát hallottam, de nem igazán tudom eldönteni hogy ebből most mennyi az igaz, így úgy döntöttem utánajárok magam. Elhaladok egy pár idősebb vámpír mellett, de nem foglalkozok velük, nem igazán kötök ismerettséget csak úgy és bár a nevüket tudom, nincs szükségem rájuk. Végrehajtó vagyok, egy fegyver gyakorlatilag önmagamban. A fiú szobája elé érve megállok és rendesen bekopogok, mrt én is gyűlölöm amikor rám törik az ajtót mindenféle előjel nélkül. A szerencsésebbek utána bocsánatot kérhetnek, kevésbé szerencsések fel sem kelnek.
  Belépek a szobába és igen fura látvány fogad, mintha egy sátorba léptem volna. Körülnézek, és megpillantom Noelt is.
  - Letelepedhetek melléd? - érdeklődöm, addig nem foglalom el a helyet, mert nem vagyok udvariatlan, és ez az ő birodalma, én pedig tiszteletben tartom.
  - Lerajzolhatod de elég az is ha összefoglalod - mosolyodom el, ahogy megborzolom egy kicsit haját, csak úgy kedvelésem jeleként. Remélem ha egyszer kölyköm lesz hasonlóan értelmes gyerek lesz...
  - Igen én éppen dolgoztam akkor. Bár nem is bánom hogy megúsztam, de azért bejöttem hozzád hogy hogy vagy. Francis? Helló - köszönök a koponyának, nincs benne semmi furcsa és ha ez kell neki hogy megnyugodjon, rajtam nem fog múlni.
  - Viszont az is kérdés, hogy meddig akarsz itt kuksolni a takaróid rejtekében... - kérdezem, mert ettől még nem dől össze a világ. Persze attól is függ, mennyire van oda.


  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Noel "lakosztálya"

  on Vas. Okt. 02 2016, 16:20

  Lash - Noel

  Az meg sem fordul a fejében, hogy esetleges látogatóját meglepi a sátor, neki ez annyira természetes. Végül is csak kicsit furcsa, lényegében olyan, mintha védené a berendezéseit mindenféle természeti katasztrófával szemben.
  Lasht látva pedig annyira örül, hogy még azt is elfelejti, talán magyarázatot is adhatna.
  -Persze, ahol tetszik. Meg sem kellett volna kérdezned.
  Túl sok minden nincs, ő a földön érzi a legjobban magát, de azért el lehet helyezkedni ha valakinek ez az óhaja.
  -Oké. Láttál már kétbalkezes pancsert két karddal a kezében? Nos, az vagyok én. Nem elég, hogy nem sikerült kitérnem a dög vágása ellen, nem, mert én belefordultam. Aztán amikor el akartam lépni, mert dőlni kezdett, megbotlottam a saját magam lábában, és olyan sikeresen estem hasra, hogy a kardokat tartva landoltam a földön. Ráadásként pedig a dög konkrétan beterített, ezzel tört ripityára. És ha ez még nem lenne elég, megpróbáltam Kylenak üzenni... szerinted, amikor ott áll melletted, és erről neked fogalmad sem volt? Kell ennél több?
  Addig a pillanatig azt hitte, azért van némi gyakorlata a kardforgatásban, megérte az évek kőkemény munkája... itt viszont kiderült, hát nem. Azóta eldöntötte az volt a baj, hogy korán kelt, a vámpír énje még aludt, ezért volt lassú... aha, hogyne.
  -Mázlista. Nem tudom, eddig az volt az utasítás, ne nagyon mozgolódjak. De meddig?
  Voltaképpen már herótja van a fekvéstől, unja, menne és ténykedne, de nem lehet, mert neki feküdnie kell. Ki találta ezt ki? Oké, amikor Kyle hazahozta akkor azért nem tiltakozott, mert rájött, hogy a lába is eltört, de azóta eltelt a jó ég tudja hány nap.
  Francist meg úgy öleli mintha ő lenne az utolsó mentsvára... minden esetre vicces látvány lehet.
  -Nem tudom. Szerinted fel tudok kelni?
  Jó kérdései vannak, nem ám megvizsgálná, nem, dehogy, inkább Lasht kérdezi.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Noel "lakosztálya"

  on Csüt. Nov. 24 2016, 23:14
  Noel

  és ©

  Lash


  Belépek hát a hívó szóra a szobába, és szembesülök egy sátorral, de nem tudom hová tenni hogy egy szobán belül van felállítva de végül ha ő így érzi jól magát akkor végül is miért ne? Ennyi legyen a legkevesebb és még úgysem láttam a szobáját, ami az enyém szöges ellentéte, mert én luxust teremtettem még ott is, szeretem a kényelmet és a szépet, és megtehetem.
  - Az alapvető udvariasság megkívánja tudod hogy megkérdezzem - válaszolok neki ahogy tőle nem messze letelepedem és kényelembe helyezem magam törökülésbe. Hallgatom amit mesél, és elég kemény meló hogy ne engedjem ki a mosolyom mert lássuk be, csoda hogy még életben van, hiszen nem volt egy életbiztosítás az kaland, úgy hallottam. Ő pedig elég fiatal, de mégis itt van, igaz kicsit elrozzanva, de mégis itt.
  - Értem, tehát nem úgy sült el ahogy kellett volna, de ne bánkódj, a legfontosabb az hogy életben vagy és megúsztad. Vannak akik nem mondhatják ezt el magukról - mosolyodom el vámpírosan, szélesen hiszen csoda hogy él ha ilyen készségekkel remekelt a harcban.
  - És ez hány nappal ezelőtt volt? A ne nagyon mozgolódj arra vonatkozik hogy gyógyulj meg, és a jó ég áldjon meg, vámpír vagy - vigyorgok szélesen, mert tisztára olyan mint egy kisgyerek, aki elfelejtette hogy valamire képes. Felállok és a kezem nyújtom neki.
  - Akkor próbáljuk ki, ha nem megy akkor még pár napig feküdhetsz, na? - javaslom, mert oké hogy fiatal, de vámpír tehát regenerálódik azért rendesen és enni evett rendesen azt hiszem.


  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Noel "lakosztálya"

  on Pént. Nov. 25 2016, 22:47

  Lash - Noel

  Nem a megszokott szobaberendezés az ami itt van, igaz, de egyelőre így érzi jól magát, ez egy darab valahol otthonról és belőle.
  Az, hogy Lash megkérdezi, leülhet-e, az meglepi, hiszen egyértelmű a dolog.
  -Tudom, de nem szükséges, érezd magad otthon... bár te nem ehhez szoktál, bocs.
  Kérdezni sem kell, s bár tényleg nincsenek székek, de már hajlik rá, hogy kicsit modernizálja a belső teret,
  -Enyhe kifejezés, hogy nem úgy sült el, maga volt a katasztrófa. Volt aki belehalt?
  Kínos téma, na, még ha beszél is róla, de van öniróniája, saját magát is kiröhögi ha kell. Ahogy most is. Azt viszont nem tudta, hogy volt, aki nem élte túl, akkor nem úgy tűnt, persze bármi lehet.
  -Hetekkel ezelőtt. Azóta meg sem mozdultam, gyógyulok egyfolytában. Azt még nem felejtettem el, nem volt amnéziám.
  Senki nem mondott semmit, életében először betartotta, hogy maradjon nyugton, és kiderül, hogy már rég mehetne ezer felé. Óriási. Megfogja Lash kezét, lehet, tényleg ideje lenne végre kiszállni az ágyból.
  -Lash... nem akarok feküdni. Senki nem mondta, mikor kelhetek fel. Látod? Egyszer, egyetlen egyszer tartom be amit mondanak és akkor mi van? Kiderül, hogy hót feleslegesen fetrengtem. Na, ez gáz.
  Nem pattan fel, de kikászálódik, és inkább meg sem szólal. Azt a részét kihagyta, hogy mivel evett rendesen már rég kutya baja. Maximum kyle volt boldog, mert addig sem ment semerre.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Noel "lakosztálya"

  on Hétf. Dec. 19 2016, 18:46
  Ethan

  és ©

  Lash


  Őszintén szólva nem is tudom mire számítottam, de azt hiszem az a legbiztosabb kijelentés, hogy erre nem. Természetesen nem teszem szóvá, mert miért is tenném, nekem is megvan hogy hol, miben érzem jól magam és nem fogok senkit kevesebbre tartani, ha más az ízlése.
  - Rendben, akkor legközelebb majd csak ledobom magam melléd, jó lesz? Az teljesen mindegy mihez szoktam, a te szobád, és ha te így érzed jól magad én biztos nem fogok más szemmel nézni rád - mosolyodom el ahogy végül helyet foglalok, és úgy figyelem a heverésző fiút. Önmagában egy csoda, és leginkább az a legnagyobb, hogy még életben van, azok után amik vele történtek, modern kifejezéssel élve igazi kis szerencsecsomag. De kétségkívül tud valamit.
  - Egy kicsit az volt, és bevallom aggódtam miattad egy kicsit, tudtam hogy részt veszel, de nem tudtam hogy hogy sült el és azt hallottam meghalt valaki. Vagy az nem akkor volt? Lehet ám hogy keverem valamivel - mert nem vagyok tévedhetetlen, és lehetséges hogy mellette történt valami más is, ahol meghaltak emberek, és nem a démontámadásokban. Nem vagyok benne biztos.
  - Hetekkel ezelőtt? Hetek óta... itt fekszel a szobádban? - döbbenek meg, hiszen máskor öt percig sem lehet egy helyben tartani, nem hogy hetekig, és még akkor sem biztos hogy ott marad ahol mondják neki. Össze is ráncolom a homlokom.
  - Akkor kel fel, ennyire egyszerű. Vámpír vagy Noel, a jóég áldjon meg, halálos sebesülésből sem tart tovább a felépülés két hétnél ha már itt tartunk. Szerintem csak örültek neki hogy végre nyugton vagy - nevetem el magam kicsi ahogy megfogom a kezét, és felhúzom. Lassan, egyenletes erővel, nem csak úgy megrántom és kirepül az ágyból, azt másnak tartom fent. Ahogy felül, és végül feláll, elengedem, és végignézek rajta.
  - Elég pocsékul festessz még. Reggelizzünk valamit a konyhában, na? - ajánlom hiszen látni hogy evett rendesen, de azért nem az a vidám kedélyállapot uralkodik rajta mint amikor elmentünk együtt vadászni abba a bárba.


  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 24
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Noel "lakosztálya"

  on Vas. Jan. 15 2017, 13:20

  Lash - Noel

  Belegondol, lehet, ő is hasonlóan reagált volna, ha nem lenne természetes a számára, hogy sátrat vert. Végül is ha adva van egy szoba, vagy majdnem lakosztály, akkor normális esetben tényleg nem szoktak sátrat állítani, ez igaz. Neki viszont egyelőre így otthonos, szoknia kell, hogy nem puritán körülményekbe csöppent.
  -Oké, nyugodtan, itt nincsenek olyan... szabályok. Egyelőre igen. Tudod nekem ez a fényűzés még szokatlan.
  Igen, tényleg arra számított, hogy Lash bejön és azonnal leül, nem kell kínálgatni. Oké, nincs hatszáz kanapé meg fotelek, de lehet, most már beszerez valamit, mert így tényleg zavaró lehet annak, aki meg abban élt eddig.
  -Ne finomkodj, nem kicsit, totálisan. Kívülről nézve olyan lehetett, mint akinek millió őrzője van, hogy ezt képes volt megúszni... az igazi hülyének van szerencséje rész. Nem tudom, tényleg nem.
  Saját magát is képes volt kiröhögni, totális csődöt mondott a harcban. Az, hogy ki halt meg, nem tudja, de nem közülük, ez egészen biztos.
  -Aha, hát azt mondták, maradjak nyugton. Megtettem. Akkor már rég felkelhetek?
  Na jó, ez így übergáz. Egyszer tartja be amit mondanak, egyetlen egyszer, és akkor kiderül, hogy már rég lófrálhatna mindenfelé.
  Lash segítségével kikászálódik, gondterhelten ráncolja a homlokát. Ekkora marha hogy lehetett? Tessék. Így. Kutya baja sincs, érzi.
  -Ugye? A napi fogyasztásom is lecsökkent, ezt viszont érzem. Bepótoljuk?
  Vigyorogni kezd, az sejthető mivel jár, ilyenkor szokta degeszre tömni magát, azaz kipakolni a fél hűtőt. Egyszerre 3 zacskót végez ki, most meg beérte egy darabbal, persze, hogy szarul fest.
  A halál csupán a kezdet.

  Re: Noel "lakosztálya"

  on Pént. Jún. 02 2017, 18:59  Ajánlott tartalom

  Re: Noel "lakosztálya"


   Pontos idő: Pént. Aug. 17 2018, 02:28