Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Vas. Jan. 13 2019, 00:10

» Jazz lakása
by Marcus Van Beest Szomb. Jan. 12 2019, 23:07

» Felix Cordero
by Felix Cordero Szomb. Jan. 12 2019, 21:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Jan. 06 2019, 23:03

» Long Island villa
by Admin Vas. Dec. 30 2018, 15:52

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Csüt. Dec. 27 2018, 20:42

» Barclays Center
by Admin Hétf. Dec. 24 2018, 19:06

» Jody's
by Satarel Shayeh Vas. Dec. 23 2018, 19:27

» Conrad New York
by Zyanya Ixchel Szomb. Dec. 22 2018, 12:07

» Folyosók
by Caleb Shayeh Szer. Dec. 19 2018, 00:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Jamaica Avenue

  Share

  Jamaica Avenue

  on Vas. Szept. 27 2015, 18:49


  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Jamaica Avenue

  on Vas. Szept. 27 2015, 21:39  Kath & Enzo

  Hm, hm, mit kezdjek magammal, nem is tudom de unatkozom, és az senkinek nem jó ha én unatkozni kezdek. Mert olyankor elszabadulnak az indulatok, és ha még a hangszórókat is a bűvkörömbe vonzom, akkor szétesik biza a ház, olyan bulit csapok magamban és pár rekesz sörrel. Meg ki tudja, lehet csajokkal is, ha épp a gyönyörűséges hugicám hajlandó előbújni az irodája mélyéről. Bár most nincs bulizhatnékom, szóval inkább a városba indulok, de nem ám gyalog. Nem nem, az én csodás kis >>sportmocimon<< robogok. Hadd lobogjon a hajunk, mi? Imádom ezt a kis jószágot, és még egy kerékre is fel tudom húzni, és úgy suhanni pár métert. Most is nyakamba kapom a várost és csak suhanok, suhanok tova mígnem egy ebédelős, beülős, kiülős hely elé érkezem, és keresek egy szabad helyet ahová letehetem a kicsikémet is. Nem tudom hogy mit akarok, de mivel az éhségem jellemző a fajtámra, betérek enni. Hiszen úgy morog a hasam, hogy még a szomszéd államban is hallani szerintem. No mindegy. A magam finomságával belibbenek, bakancsom alatt csak úgy recseg a terasz gerendázata, és megcsörren oldalamon az egyik lánc is, ahogy beljebb lépek, és mit sem törődök a rám szegeződő szemekkel, akik talán az atlétám feliratát nézik meg, (we are all mad here) vagy talán a kilátszó egész karos tetoválásom, nem tudom. Csak a piercingem. Nem látok holt üres asztalt, így úgy döntök becsatlakozol valakihez, mondjuk ahhoz a bögyös kis fekete szépséghez, aki hasonszőrű. Vaúú.
  - Helló belló. Nem zavarna ha betársulnék? - sétálok oda és legcukibb mosolyaim egyikét veszem elő, és ha igent mond be is csusszanok vele szemben a padra, másnak esélyt sem adva hogy megzavarjon minket. Farkasok egymás közt, kell ennél szebb egy nap? Egy dögös farkaslánynál?
  Zene©
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Jamaica Avenue

  on Kedd Szept. 29 2015, 18:01


  Enzo& Kath ©


  Átlagos nap a mai, legalábbis eddig semmi érdekes nem történt. Délelőtt semmit nem voltam hajlandó csinálni, csak feküdtem az ágyamban és a laptopomon pötyögtem. Két órával ezelőtt úgy döntöttem, hogy elindulok valamerre, aztán majd csak kikötök valahol. Az indulást egy fél órás készülődés előzte meg, lévén én is nőből vagyok. Egy fehér, hátul kivágott ujjatlan mellett döntöttem, amihez farmert és egy fekete magassarkút vettem fel, a hajamat pedig kivasaltam, mert most éppen ahhoz van kedvem. Ugyan nem ilyesmi helyre indultam, de egy kávézóban kötöttem ki, mert a korgó gyomrom ide vezetett. Még szerencse, hogy itt engedélyezik a dohányzást. Mondjuk engem az se érdekelne, ha nem engedélyeznék. Épp a cigisdobozt veszem elő, amikor valaki jóformán kiszabja az ajtót, olyan nagy lendülettel érkezik. Érdekelődve figyelem, hogy jelenetet akar-e rendezni, vagy valami mást? Van egyáltalán olyan, aki egy kávézóban rendez jelenetet? Sejtésem hamisnak bizonyul, mert a srác megindul felém. Hm, hasonló öltözködés, ez egy jó pont. És tetkója is van, ez újabb jó pont.
  -Nem zavarsz, feltéva ha nem zavar, hogy rágyújtok. - A számba veszek egy szálat, és őt is kínálom. Meggyújtom, majd nagy élvezettel kifújom a füstöt. Hát igen, ez mindig ellazít.
  -Vannak itt páran, hogyhogy pont mellém társultál? - kérdezem egy mosoly kíséretében.


  What are your plans whit me?

  linkelj ide zenét

  Outfit

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Jamaica Avenue

  on Vas. Okt. 04 2015, 22:43  Kath & Enzo

  Útban van az ajtó na, de nekem nem állhatja utam, semmiféle trükkös nyílás záró szerkezet, és sikeresen be is jutok a kis teraszos vendéglátóipari egységbe és csalódottá tesz a látvány, miszerint mindenhol ül egy két alak, és egyik hely sem túl vonzó számomra, és nem tudom melyiket válasszam. El is gondolkozok ezen, bár nem túl látványosan, a végén még kiakadna a nagyérdemű, de végül a farkaslány mellett döntök, hiszen mi társas lények vagyunk, és eddig még nem akadt gondom az ismerkedéssel sem, nem hiszem hogy pont most csapna be a mennykű, és szakadna le az ég, vagy nem tudom mi történne. Minden esetre ahogy válaszol ledobom csöpp nyolcvanöt kilóm a vele szemközti padra, és mit ad isten vagy akármi amit Natan bá szokott emlegetni, majdnem hasonlítunk is. Fekete, kicsit kilógó öltözék, és hm, tetszik ez a kis ordas nőstény.
  - Nem zavar, én is dohányzom, szóval ez akkor pont faszásan jön ki, mivel nem kell itt jópofizni hogy áh, nem nem is akarok rágyújtani - válaszolok, ahogy azzal a lendülettel ki is csapom a cigis dobozt az asztalra. Dunhill, fekete. Cigi, nem ócska szemétdara. Én minőségre megyek kérem szépen. Számba veszek egy szálat és rutinosan gyújtom meg egyetlen mozdulattal egy mötley crüe mintás zippo-val.
  - Hm, nem tudom. Inkább te mint azok a vén nyuggerek ott, vagy az heroin lövött gyík a sarokban, na meg tetszett a felsőt kivágása, szexi a melltartód színe - vigyorodom el. Hiszen az a lyukacsos anyag faszán láttatni engedte a színét.
  - Hát meg tudod, van bennünk valami közös vonás. Vaúú - jelzésértékűen teszem hozzá és hamarosan ide is ér a pincér, ebédet rendelek egy sört, nagy korsóval. Kár hogy itt nem pintben mérnek.
  - Te kérsz valamit? Meghívlak nyugi - kérdezem viszonylag udvariasan.
  Zene©
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Jamaica Avenue

  on Pént. Okt. 23 2015, 10:49


  Enzo& Kath ©


  Mikor felém sétál, kíváncsian nézem őt, majd miközben helyet foglal velem szemben, szemeimmel elkezdem feltérképezni minden porcikáját. Nem rossz pasi, na. Kíváncsi vagyok a reakciójára, ugyanis az emberek nem általában nem szokták szeretni, ha sokáig nézem őket, mert állításuk szerint a pillantásom egyenesen félelmetes. Végre valaki, aki nem szól be azért, mert dohányzom. Oké, amúgy nem igazán érdekel, ha beszólnak miatta, viszont egy idő után rendkívül idegesítő tud lenni. Volt már olyan, hogy valaki beszólt, én pedig telibefújtam füsttel. Na azt az arcot videóra kellett volna venni.
  „…na meg tetszett a felsőt kivágása, szexi a melltartód színe.” A megjegyzésére nem szólok semmit, csak rákacsintok. Na igen, ez a felső nem sok mindent takar, így a beazonosíthatatlan-kék színű melltartómat sem, persze ez engem nem nagyon izgat, mert nincs mit szégyellnem magamon. Na de ennyi elég is volt az enyelgés részéből, nem ártana megtudni, ki is a másik.
  -Vaúú, ha jól sejtem, új vagy a városban, mert még nem láttalak errefelé.- Vettem az adást, farkaskoma. Közben jól elszórakoztatom magam, próbálok karikát fújni a füstből.
  -Jut eszembe, tudsz valamit arról, hogy alfaváltás volt az itteni falkában?- Az, hogy nem veszek részt különösebben az alvilági életben, még nem jelenti azt, hogy nem tudok arról, mi történik a városban. Erről a dologról viszont nincs részletes információm, úgyhogy kíváncsi tekintettel nézek rá, mert ha az érzéseim nem csalnak, valószínű, hogy neki is köze van hozzá. Ezt abból is gondolom, hogy a kérdésemre egyből fölkapta a fejét.


  What are your plans whit me?

  linkelj ide zenét

  Outfit

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Jamaica Avenue

  on Pént. Okt. 23 2015, 21:16  Kath & Enzo

  Hogyajóéletbe van az, hogy a jó csajok nem járnak ilyen helyekre egyedül, csak falkában? Mindegyik a barátnői körében vihorászik, nem hogy esélyt adnának a pasiknak hogy tisztességesen megpróbálják felszedni őket, aztán meg persze panaszkodnak hogy nincs senkijük, hát de a jó édes életbe, így nem is lesz és fap*nák maradnak örök életükre! Ejj ejj, már megint morgolódok, helytelen, helytelen, inkább az ordas kisasszonyt veszem szemügyre, és igazán kellemes,  - férfiszemnek meg főleg - a látvány. Szóval leteszem magam vele szemben és rendelek, ha nem kér semmit, akkor neki semmit, magamnak viszont igen mert éhen halok. Szóval mikor túlesünk, türelmetlenül várom a rendelésem, mert szerintem a szomszéd állam is azt találgatja mi lehet az a morgás, amit a gyomrom ad ki ha üres. Na jó nem egészen üres, de lényegesen keveset ettem ma, az amúgy nagy igényeimhez képest.
  - Jah új, de már nem olyan friss és ropogós, lassan már nem is számítok annyira újnak, tetszik ez a város - mosolyodom el, szép széles önérzetes mosolyommal, ahogy rágyújtok egy szálra, mert miért ne? Meg nem öl, nyomorba nem dönt, akkor meg miért ne? Ebbe aztán bele nem pusztulok.
  - Naná, hogy naná! Hiszen mi csináltuk azt a váltást, bizonyám. Az újak között jöttem én is, és igazán izgalmas volt az alfaharc, és berendezkedni ide - csillan meg a szemem, hiszen mit tagadjam, mi vagyunk a betolakodók, és az apám az, aki letaszította az előző alfát a trónjáról. Naná hogy benne vagyok, hogy is felejthetném el azt a harcot, hiszen ott álltam apám felett, hogy felsegítsem és  kellemesen az orra alá toljam a cigis dobozát. Elképesztően jó volt, de rendesen lerozzant, bár azért arra volt ereje hogy átrepessze Natannal a falat a betegszobába. Az nem volt semmi öregem.
  - Miért? Tán te is a falkához tartozol? Mert nem láttalak a falkagyűlésen a harc után -  mert azért figyelek ám, éber szemeim akár a sasé nem kerüli el semmi a figyelmemet.
  Zene  ○ ©
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Jamaica Avenue

  on Szomb. Okt. 24 2015, 09:31


  Enzo& Kath ©


  Nem szólok, nem reagálok semmit, csak csendben nézem őt. Látszik rajta, hogy kattog az agya, kíváncsi vagyok mire gondolhat. De jó lenne ilyenkor gondolatolvasó lenni… Na jó, inkább mégsem, mert inkább átok, mintsem áldás. Vele ellentétben én csak egy kávét rendelek, semmi mást.
  -Szép is, jó is, itt aztán sosem unatkozik az ember.- Legalábbis biztosan van olyan, aki sosem unatkozik. Én sajnos nem tartozom ezek közé az egyének közé. Mosolyára mosollyal válaszolok. Látom, az ego azért nála is a helyén van. Áhá, szóval ők csinálták a váltást. Pedig Amabel nem volt rossz vezér. Vajon ki lehetett, aki legyőzte?
  -Azt elhiszem, hogy izgalmas volt, gondolom Amabel nem adta könnyen magát. Kár, hogy nem látthattam.- Gratulálok Katherine, hazudhattál volna jobban is. Az igazat megvallva, nem szívesen néznék végig egy ilyen összetűzést. Hogy miért? Annak is megvan a maga oka.
  -Valóban nem láthattál, mivel nem vagyok a falka tagja. Igazából…- Az ajkamat beharapva nézek el oldalra, és igencsak gondolkozom azon, hogy kimondjam-e a fájó igazságot. Végül is, mi vesztenivalóm van? Visszafordulok hozzá, és végig a szemébe nézek, amíg beszélek. -Igazából nem tartozom sehova. Nincs családom, nincs falkám, csak egymagam vagyok a nagyvilágban. Te szerencsés vagy, hogy van falkád, hogy tartozhatsz valahova.- A hangom itt-ott megbicsaklik, ebből is láthatja, hogy igazat mondok. Hogyan is tudnék bármelyik falka tagja lenni, ha még a bennem élő bestiával sem vagyok „kibékülve”? Rágyújtok egy újabb szálra. Jól is esik, meg nem is.
  -Egyébként a nevem Katherine Blomkvist.- mosolyodom el.


  What are your plans whit me?

  linkelj ide zenét

  Outfit

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Jamaica Avenue

  on Kedd Okt. 27 2015, 23:36  Kath& Enzo

  Néha tök jó lenne egy olyan képesség, mint ami a kardfogúaknak is van, olyan izémizé hogy belelássak mások fejébe. Amilyen gyönyörű szemekkel mered ám ez a kisfarkas, elgondolkodtat hogy most vajon mire gondolhat de aztán inkább hagyom is. Nem kéne, túl sok lenne a fejfájás egy ilyen képességgel, és a végén már inkább nyűg lenne mintsem áldás. Inkább kifújom a füstöt ahogy a rendelésem várom, és közben aktívan próbálok nem éhen halni, még akkor is ha a pokol mindene démona a beleimen akarna csomókötést gyakorolni.
  - Jajam, egészen frankó kis város, tetszik, és egész farkasbarát is, a zöldebb részeivel együtt, de ezt már biztos tudod te is. Sokkal jobb mint Nashville volt ami azt illeti - sóhajtom ki a füstöt újabb adagban és mire elszívom a szálat a kajám is ideér, és egy biccentéssel köszönöm meg a pincérnek a fáradozását, mivel nem vagyok azért kőbunkó, de egy úriember sem. Sem úr, sem ember. Hehe.
  - Nem adta könnyen magát, szép és tiszta harc volt, igazából tisztelem benne hogy kiállt Dante ellen annak ellenére, hogy jól tudta mennyivel idősebb a tag és nyilván tapasztaltabb is. Bátor nő, igazán - válaszolok, kivételesen komolyan, és nem kerül gúny vagy vagy a szavaimba. Tényleg szép harc volt, bár számunkra nem kétséges a kimenetele hogy ki fog nyerni hiszen mindannyian jól tudtuk mi lesz a vége. Talán Amabel is, nem tudom mennyire bízott a saját képességeiben.
  - Hogyhogy nem vagy? Egyiknek sem? - kérdezek vissza, hiszen én mindig azt tanultam hogy falka nélkül nem túl jó az élet, és mihamarabb csatlakozni kell ilyenkor a falkához ami helyben van, ha meg nincs, akkor keresni egyet. Ez a második család. Sokaknak az egyetlen ami van.
  - Igen, az vagyok. Mert falkám és családom van, de mindezek olyanok, amik neked is lehetnek - felelem, ahogy elkezdek enni, és falatonként eltüntetem az ételt.
  - Igazából, ha már itt tartunk, ha szeretnél csatlakozni hozzánk jöhetnél. Sok fiatal tagunk van és szívesen veszünk mindenkit aki jönni akar - invitálom meg barátságosan, de nem úgy hogy letámadom, hogy akkor most azonnal izibe csatlakoznia kell, mert az nem az én stílusom, és amúgy sem lehet az ilyesmit erőltetni csak rontana a helyzeten.
  - Örülök. Enzo di Canio vagyok, szolgálatodra - vigyorodom el, tipikus egós, rám jellemző mosolyommal, és befejezem a kaját, eltolom a tányért magam elől, és a sörömbe iszok. Jéghideg mennyei nedű...
  Zene©
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Jamaica Avenue

  on Pént. Nov. 13 2015, 20:29


  Enzo& Kath ©


  -Nashville? Ott éltetek ezelőtt? - mosolyodom el. Nem jártam még ott, de azt hallottam, hogy Nashville mostanság igencsak népes várost, sőt, ha jól tudom, a zene városaként is becézik. Lehet, hogy sokat kérdezek, de hát na, szomjazom a tudást.
  Ezek szerint Danténak hívják az alfájukat. Hm, imádom Dantét. Mármint Alighieri-t. Az Isteni színjáték egyszerűen zseniális…
  -Egyiknek sem. Ez egy elég hosszú és véres történet… - Elintézem ennyivel. Nem megyek bele a témába bővebben, hiszen nincs egy órája, hogy ismerjük egymást, ha rázúdítanék mindent, abból nem származna semmi jó. Jól mondja lehetne… Lehetne, ha nem kísértene a múltam, ha nem félnék ennyire attól, ami vagyok, attól, ami lettem…. Az invitálására felkapom a fejem.
  -Köszönöm, ez kedves tőled. - Elmosolyodok, és közben újra a szemébe nézek. Olyan furcsa ez az egész… Senkit, szó szerint senkit nem szoktam közel engedni magamhoz, de ő valahogy más. Mármint, lényegében őt sem engedtem közel magamhoz, de nála nem érzem azt, hogy tartanom kéne tőle, holott azt sem tudom jóformán, hogy ki fia-borja.
  -Enzo, hmm, szeretem ezt a nevet… - elkalandozok egy pillanatra. hiszen a nevéről Olaszország jut eszembe, az egyik kedvenc országom. Jártam már ott, és amint lesz lehetőségem, újból megyek majd, de egyelőre itthon szeretném rendezni a dolgaimat. Előkapom a telefonomat és megnézem az időt. Nocsak, milyen hamar telik az idő…
  -Mesélj valamit magadról és a falkáról! - szólalok meg hirtelen. A hangom nem parancsoló, inkább kíváncsi. Igencsak felkeltette az érdeklődésemet, és ha úgy adódnak a dolgok, talán élni is fogok az ajánlatával.  What are your plans whit me?

  ~Never surrender~

  Outfit

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Jamaica Avenue

  on Vas. Nov. 29 2015, 11:59  Kath& Enzo

  - Jah ott hédereltünk, igazából elég hosszú ideig, hogy berendezkedjünk de aztán mint egyszer mindennek, annak is vége szakadt. Sokat vándoroltunk, mint egy mini falka, és ott fogadtak be minket, mi meg ott maradtunk - mesélem röviden és tömören, hogy miért választottuk azt a helyet. Mert onnan me űztek el, nem is értem miért. Minden más falka elfordult, hogy ilyen balhéhuszárok nem kellenek nekik, hát de kérem szépen. Mi ne mis voltunk balhésak. Jó oké, ez így nem teljesen korrekt, de.... mindegy. Kár lenne ha rám szakadna az étterem teteje, de hát elég pocsék munka lenne ha a mestergerenda nem tartana ki!
  - Hát, majd meséld el egyszer, ha úgy gondolod, szeretem a hosszú történeteket, a mienk is az - mosolyodom el, ahogy sörözök és biccentek a pincérnek hogy elviheti az üres tényért, és hozhat még egy korsó sört. Mert ez biza lukas vagy valami nyavalya van vele, hiszen az előbb még tele volt, most meg... alig van benne. Micsoda dolog!
  - Jah, meg hát nem jó dolog azért egyedül lenni, szóval... a falka tárt karokkal vár méghozzá itt - húzom el szalvétát, és ráírom a címet meg a telefonszámom.
  - Jó na, ne vedd izének, nem hordok magammal névjegykártyát, pedig lehet lassan kellene, na mindegy. Megtalálod mert böszme nagy kecó - tolom oda elé a papírdarabot kis mosollyal. Mert hát eléggé feltűnő helyen lakunk és nem bánom, hogy tágas mert mindig van valaki új, vagy nem tudom, jó az ha van hely mindenfélére.
  -Jah hát én is, jobban a hosszabb formáját, azért ölni tudnék ha valaki úgy nevez - hiszen nem szeretem a hosszú Lorenzo-t, sokkal fiatalosabb ha csak becéződik, és Enzoként használatos. Olasz volnék, vagy mi fene. Nem tagadom, és sosem tagadtam le hogy melyik országból jöttem. Apácska is olasz, nem kérdéses, és az sem hogy felvegyem-e a nevét. Mert naná hogy lenyúltam neki. A sajátomra már alig emlékszem már. Valami L betűs volt nem? Mindegy nem is érdekel már. A múlt az múlt.
  - Sokat tudnék mesélni, de... alapvetően egy pörgős kis banda, ahol mindig történik valami. Nem unatkozunk, és nagy család az egész. Nashville után fura ez a város de tetszik, és Dante is berendezkedett már, és vezeti a falkát keményen, aztán iszunk együtt mint a gödény ha ünneplés van. Jó arcok na, gyere el hozzánk egyszer megnézni őket, aztán ha nem tetszenek, akkor nem kell csatlakoznod, na? - ajánlom fel neki, ez ilyen falkalátogatás, bár nem tudom apácska mit szólna hozzá, de majd kiderül.
  Zene©
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Jamaica Avenue

  on Szer. Dec. 16 2015, 16:11


  Enzo& Kath ©


  -Akarom én azt tudni, miért kellett eljönnötök?- nevetek fel, aztán végül arra jutok, hogy talán mégsem akarom tudni. Magunkhoz hívom a pincért és én is kérek egy korsó sört, nehogy már csak ő igyon. Szegény pincér elég furán néz rám, de én csak intek, hogy hozza csak. Ahhoz képest, hogy azt mondják, a nők inkább borosak, én mindent megiszok, ami elém kerül, mert hát egyszer mindent meg lehet inni. Egyszer…
  A mesélést inkább passzolom. Elég volt átélni, de biztos eljön majd valamikor annak is az ideje, hogy érzelmi hullámok és robbanás nélkül tudjak róla beszélni.
  Érdeklődve figyelem, ahogy a szalvétára ír valamit, majd mikor elolvasom, felvont szemöldökkel nézek rá. Hm, ez felhívás a keringőre? Tudom, nem arra gondol, ami nekem elsőre beugrott, de emellett a kérdés mellett nem lehet elsiklani.
  -Te figyu, nem vagy te egészen véletlenül egy ici-picit szerény?- Félre értés ne essék, bejön a stílusa, de azért na.
  -Ez esetben Lorenzo, örülök hogy megismerhettelek- kacsintok egy gonosz vigyor kíséretében. Nem is én lennék, ha nem húznám egy kicsit az agyát. Azt hiszem, mi jól ki fogunk jönni egymással a későbbiekben, feltéve ha előbb nem nyírjuk ki egymást.
  Kíváncsian hallgatom, ahogy a falkáról beszél. Talán mégsem minden farkas és falka olyan, mint hittem? Izgatottan rugózok a helyemen, várom, hogy végre kiürüljön a korsója.
  -Indulhatunk, vagy ráér két perc múlva is? - Úgy érzem most magam, mint egy kisgyerek, akit először visznek egy érdekes helyre kirándulni.


  What are your plans whit me?

  ~Never surrender~

  Outfit


  Folytatjuk... valahol máshol Very Happy
  avatar
  Masako Saito

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellmjárók/Errapel
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 29
  Foglalkozás : Divattervező

  Re: Jamaica Avenue

  on Vas. Dec. 04 2016, 01:54


  Viszontlátás
  ©  Ebéd tájékán csörren meg a telefonom. Egyik táncos csoporttársam az. Szeretne velem este találkozni, kicsit iszogatni, táncolni. Én mindig benne vagyok a buliban, így természetesen igent mondok neki. Meg is beszéljük gyorsan az időpontot és a helyet.
  Még szerencse, hogy a kis üzletem tele van ruhákkal. Így átöltözhetek majd, hisz nem igen vagyok bulihoz öltözve. Ma nem egy vásárlóm lesz, aki szeretne egy-egy rendelést leadni, így kicsit üzleti asszonyosra vettem a figurát. Természetesen saját tervezésű ruhámmal. Ha már tőlem akarnak ruhát rendelni, akkor illene a sajátomban is megjelenni.
  A munka után gyorsan átöltözöm, majd már sietek is a megbeszélt helyre. Kis késéssel érkezem, de nem nagy meglepettségemre még ő sem ért oda. Általában mindig szokott késni ahogyan én is, de legutóbb  egy fél órát kellett rá várnom. Így most is kihasználom az időt és a közelben lévő büfénél veszek is egy kávét, majd a kirakatot kezdem el bámulni. Bár mi farkasok jobban bírjuk a hideget, azért a kabátot felvettem magamra és nem csak a látszat miatt.
  Már vagy egy háromnegyed órája álldogálhattam a megbeszélt helyen, mikor jön egy sms. Elfelejtette a dolgot és beszervezett magának valami más programot. Biztos vagyok benne, hogy pasi van a háttérben. Egy kis szitkozódás után fogom magam és elindulok taxit keresni magamnak. Beleéltem magam, hogy ismét bulizhatok egy jót, de úgy tűnik ma este csak álmomban fog ez megtörténni. A járda szélén megállva próbálok taxit fogni, de úgy tűnik láthatatlanná váltam, mert egyikük sem akar megállni nekem.


  My family

  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Jamaica Avenue

  on Vas. Dec. 04 2016, 15:40


  To Masako    


  A cigibe szívok ahogy ajkaimhoz illesztem és lassan kifújom a füstöt ahogy fel nézek a lámpára és sárgára vált én pedig fel teszem a lábaim a Rosemra majd rá húzva a gázra indulok el. Fekete hajamba fog a hideg téli szél, és a gép szinte süvít alattam. Egyik kezemmel elengedve a kormányt újra ajkaimhoz emelem a cigit majd szívok bele és dobom le. A szél azonnal el viszi, amerre csak lehet én meg még lógatom egy darabig a kezem majd a következő kanyarnál rá fogok a kormányra. Az autókat kerülgetem ki, ahogy könnyedén suhanok át az amúgy is nagy darab jószággal magam alatt. Nem igazán zavartatom magam...Ez előtt egy padon lazultam a motorommal kitámasztva magam, egy csomó sörös üveggel körülöttem és még a cigim is elfogyott így vennem kellett. Pazarló életmódot élek, csoda, hogy még egy szárnyas ördög nem talált meg..Bár ki kell élveznem a lehetőséget míg egy magam vagyok, csak idő kérdése Garrett mikor fogatja el a bevételi szándékomat. Kis falkája van, és az nekem pont jó. Csöndes, nem ugat senki csak a főnök, és ez így a jó. Nem akarok senkivel baszakodni, de szokásom ezért kerülöm a lehetőségeket. Na de most nem ezen kéne agyalnom.

  Sokkal inkább azon, hogy megint buliba lettem hívva ami szerintem pont jó a másnapos fejemre. Mert ki az a hülye aki nem iszik, a kihányt belére még egy kicsit. Lefordulok egy újabb kisebb utcába, és meg állok az utca jobb oldalán kijelölt parkoló helyen. Azért veszek valami pék kaját..Aztán valami megcsap a sok ember között. Az utca túl oldaláról terjed át az energia mén meg ismerősnek találom. Felnézek ahogy leállítom a motort és oda fordítom a tekintetem Az RRL-em! Szélesen elvigyorodom, és tuti ő is kiszúrt engem, mert most jelenleg még a vak is kiszúrna olyan szagom van. Leszállok a motorról, és a nyílt pékeshez megyek, veszek valami pizza félét abból is vagy 6 ilyen kis szutykot majd vissza ballagok a motoromhoz. Fel ülök, és beindítva nyíltan át gurulok az utca másik oldalára egyenesen a kis nyuszókámhoz.-Hát régen láttalak RRL-em!-üdvözlöm széles vigyorral, és megállva a járda szélén állítom le a motort mellette és veszek a kajából majd bele harapva nézek fel rá fekete szemeimmel, és széles mosollyal.
  A hozzászólást Alan Bret összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 19 2016, 21:25-kor.
  avatar
  Masako Saito

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellmjárók/Errapel
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 29
  Foglalkozás : Divattervező

  Re: Jamaica Avenue

  on Vas. Dec. 11 2016, 23:35


  Viszontlátás
  ©  Cseppet sem örülök annak, hogy így alakult az estém, de nem állok le hisztizni. Legalább kipihenhetem magam, bár sejtem Lobo nem fog ebben túl sokat segíteni. Nah majd a holnapi napot teljesen rá szánom. Elviszem őt egy jó nagy túrára, futunk majd egyet az erdőben, meg meglátogatjuk az állateledel boltot és bevásárolunk. Imád oda járni, ami nem csoda, hisz mindig kap ajándékba finom falatokat.
  Egy taxist próbálok elkapni, de mintha csak levegő lennék egyik sem áll meg nekem. Biztosan nem pakoltam ki eléggé magam, vagy nem tűnök olyan pénzesnek, mint kellene. Már éppen a busz felé indulnék mikor a szél egy ismerős és kellemetlen szagot sodor felém. Bundásom azonnal felmorran és tovább is haladna ám én inkább megállok és megkeresem őt. Igazából nem tudom miért vagyok kíváncsi rá, egy igazi seggfej volt. És az a szőke liba… Hogy örült neki, mikor odasétált hozzá. Nem is értem az ilyen nőket.
  Miután megtaláltam egy pillanatig őt figyelem, majd tovább indulok. A buszmegállóban nincsenek sokan, és azok is inkább a telefonjukat nyomkodják… Idióták… Az ilyenek fognak először kipusztulni.
  Ahogy a többieket figyelem meghallom a motor hangját a közelemben, majd száj húzva pillantok oda.
  -Oh a kis vigyori!-Elővarázsolok egy béna kis mosolyt, majd tovább figyelem őt.
  -Csak nem egy újabb szőkét keresel? Láttam egyet nem olyan rég… Arra felé. Igen csinos volt! Talán még utolérheted!-Közben persze mutatom is neki az irányt.


  My family

  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Jamaica Avenue

  on Hétf. Dec. 12 2016, 21:38


  To Masako    


  Csak homlok ráncolva nézek erre a kis tűpárnára. Pislogok párat, és olvasható az arcomról, szimplán hülyének nézem semmi több. Lassan eszem a pizzámat majd le nyelem a falatot és fekete szemeimet lassan végig futatom rajta.-Figy. Megértem, hogy féltékeny vagy nem sok, fiú szólíthat le, ha ennyire nem tudod, hogy kell ezt kezelni. De látod, én nagyon ügyes vagyok, és újra próbálkozom. Ilyenkor mikor ide gurulnak a fiúk, szépen mosolyogni kell, hogy legalább éreztesd velük, örülsz neki, hogy legalább hozzád szólnak.-harapok újra a pizzámba.

  -És igen, élveztem a szőkét, iszonyat jól sikoltozik na meg a mellei. Ha láttad volna, biztos át mész leszbikusba.-mondom ahogy bólogatok nagyokat majd lenyelem a falatot, és arcomra széles mosoly ült.-Bár nálad ki tudja. Olyan savanyú vagy, még a térfigyelő banya tankok is eltörpülnek melletted.-mondom és elnevetem magam.-Tehetünk a dolog ellen. Ép házibuliba vagyok hivatott, igazán velem tarthatnál RRL-em. Mi is a neved?-kérdezem ahogy a motor kormányára támaszkodom miközben megeszem a pizzám utolsó falatját és a papírt a legközelebbi kukába kosárral dobom be.-Vagy itt fogsz fel fújt pofival szobrozni, és azért se szállok fel a "tahó, pöcs" mögé mert én "más nő" vagyok.-mondom idéző jelekkel tarkítva a mondandóm amiket ujjaimmal játszok el és megint csak halkan elnevetem magam rajta.


  avatar
  Masako Saito

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellmjárók/Errapel
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 29
  Foglalkozás : Divattervező

  Re: Jamaica Avenue

  on Hétf. Dec. 12 2016, 22:24


  Viszontlátás
  ©  Hangosan nevetek fel a kijelentésére. Még, hogy én féltékeny. Mégis kire? Mire? Arra, hogy nem vagyok olyan ostoba liba, hogy bedőlök egy ilyen baromnak?
  -Szóval azt mondod, hogy most hálásnak kellene lennem? Mégis ki a francnak képzeled magad?-Nézek rá összeráncolt homlokkal. Nem hiányzik nekem, hogy megint ilyen tahók „szórakoztassanak”. Akkor már inkább a bolond falkával töltöm a szabadidőm. Ők legalább viccesek.
  -Ha ennyire rossz vagyok, akkor te miért állsz szóba velem? Ennyire meg vagy rémülve?... Mellesleg meg egyáltalán nem ismersz. Bár tudom nálad nem az a cél.-Közben elpillantok messzire, hogy megnézzem jön e már a busz, de az még sehol sincs. Ilyenkor nem járnak valami gyakran, főleg nem a külváros felé.
  -Minek mondjam el? Tudom jól, hogy nem érdekel. Az csak egy név nem?-Pillantok rá kérdőn. Bevallom őszintén tényleg nem értem, hogy mit akar tőlem. Igen azt tudom, hogy mi lett volna a szándéka, de egyszer már lekoppintottam. Én nem fogom magam odadobni neki. Nem vagyok egy ostoba liba… Főleg, hogy a foga fehérjét is megmutatta nekem.
  -Eddig semmi bajom nem volt, míg ide nem jöttél.-Na jó ez hazugság. Kissé morcos voltam, de na azon még túl tettem volna magam. Egy ideig csak őt figyelem, majd a motort, végül megint a távolba pillantok. A busz még mindig sehol. Egy nagy fáradt sóhaj szökik ki ajkaim közül, majd bólintok egyet.
  -Oké legyen. Amúgy is az volt betervezve mára, csak lemondták. Mégis milyen buli ez? –Azért nem mindegy, hogy hova akar engem elráncigálni.


  My family

  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Jamaica Avenue

  on Kedd Dec. 13 2016, 21:36


  To Masako    


  Bele megy. Ez jobban megvigyorogtat. Nem hittem volna, hogy bele megy hisz ő aztán nem fog össze állni egy ilyennel. Célzok magamra. Persze általában sokan  gondolják ezt aztán nagyon is meglepődnek, amikor felülnek mögém a motorra. Igazából, nem értem miért próbálkozom még mindig. Talán azért mert szórakoztató, a kis arcocskája, és ahogy próbál vissza vágni, hogy ő mennyivel is jobb mint az én bunkó fejem és az ilyenekkel ő aztán nem. Na ez még jobban megnevetett belül. Általában a legtöbbje már csak ilyen...150 év azért nem kevés idő, ha nem is mondom ki hangosan a kiismerés rejtett képessége velem is ott van. Tudom, ha jó fej lennék, elcsavarhatnám a fejét,d e minek jó pofizzak? Nem az én asztalom. Az se, hogy meghódítsam a szíveket...Leveszem róla a tekintetem a kérdésre, és az utcát kémlelem egy kis ideig.


  Milyen bulik? Nos általában kocsmákba járok, és ahova éppen betoppanok, lehet épp nagyban bunyó zajlik, agy mindenki iszik, és táncol, isznak, vagy füveznek. Kinek éppen mi kell. Szeretem a vegyes társaságot. Ahol mindent lehet az a kedvencem.-Házi buli...Amikor ide jöttem volt egy kis kalandom erre arra, és nem is tudom mikor kaptam egy meghívót, sms-ben, hogy igazán betérhetnék. Én meg amint látod jó fej vagyok, mert nem csak meghívlak téged magammal, még el is megyek, pedig nem volt nagy kaland amiben részem volt..-mondom ahogy vissza gondolok arra a tipikus fajtára aki mindent megtesz azért csak, hogy szeressék. Azokat a legkönnyebb meghódítani, és a legnehezebb levakarni.-Jó, de ha nem mondod el a neved, akkor nekem kell kitalálnom rád valamit, és szerintem annak kevésbé örülnél, mint hogy megtudjam a neved..-mondom ahogy ismét rá tekintek fekete szemeimmel, és elvigyorodom szélesen.


  avatar
  Masako Saito

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellmjárók/Errapel
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 29
  Foglalkozás : Divattervező

  Re: Jamaica Avenue

  on Hétf. Dec. 19 2016, 20:50


  Viszontlátás
  ©  Magam sem tudom miért megyek bele a dologba. Nagyon is idegesít ez a srác, de közben meg egy jó bulinak nem tudok nemet mondani. Oké… Így lőre nem tudom megmondani, hogy milyen buli lesz, de nem otthon leszek és kicsit szocializálódom. Kell néha spontánnak lenni. Nah meg ő biztosan ellesz majd a libákkal, így olyan mintha nem is együtt mentünk volna. Hátha lesz majd egy normálisabb fickó a társaságban…
  -Azt gondolod az a csaj értékelni fogja, hogy engem is elviszel?-Döntöm kissé oldalra a fejem. Nem biztos, hogy jó ötlet egy olyan buliba menni, ahol volt csajával lehet összefutni… Főleg azok után, hogy láttam kiket képes felszedni. Remélem ez nem egy olyan őrült cicababás buli lesz, mert akkor felakasztom magam. Na jó az azért túlzás, de az biztos, hogy akkor egy percnél sem maradok tovább.
  -Nos remélem sok tequila lesz abban a buliban.-Jelenik meg egy aprócska mosoly az arcomon, majd végigmérem a motorját. Nem sűrűn ültem ilyeneken. Sőt egy kezemen meg tudom számolni, hogy eddig hány alkalmam volt rá. Remélem azért nem fogok belehalni.
  -Masako!-Mondom ki a nevem egyszerűen.
  -És a te neved? Ha már vagyok olyan őrült, hogy felülök egy vadidegen motorjára legalább a nevét hadd tudjam meg, hogy legyen kit feljelenteni a rendőrségen.-Mondom halálosan komolyan neki, majd csak elmosolyodom.
  -Nah akkor még itt ácsorgunk egy ideig, vagy megyünk? A kis pipi már biztosan nagyon vár téged!-


  My family

  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Jamaica Avenue

  on Hétf. Dec. 19 2016, 21:26


  To Masako    


  Felmászik mögém. Csak megvakarom a fejemet és hallgatom a mondatait és komolyságra csak megforgatom a szemeim. Hátra fordulva nyomom a fejére a bukó sisakot majd puszilok rá  a sisak elejére.-Kapaszkodj Masako.- mondom ki a nevét vigyorogva majd beindítom a motort majd hátra tolatok, befogom a féket hirtelen rá, húzok a gázra és felcsikordul a motorom hátsó kereke, és ahogy megindulok a lendületben, remélhetőleg kapaszkodott az RRL-em. Előre dőlök, és szinte bele szarok a kreszbe ahogy végig hajtok az autók között könnyen masírozva, és a hideg szél olyan jól esik számomra ahogy a hangosodó várost magunk mögött hagyjuk, én pedig csak hallgatom ahogy morog a  kétkerekűm. Szeretem a repülést. Szeretem mikor csak megyek és nem állok meg. nincsen semmi akadály előttem. Csak visz és mintha egyre messzebb kerülnék mindentől, egyre mélyebbre kerülve abban a mocsokban ami mindig lejjebb és lejjebb visz. Soha nem állok meg. A seregben is. Csak visz valami. Ahogy abban is, hogy vért ontsak. Valami mindig visz magával, és nem is akarok ellen állni neki csak menni akarok. Menni oda ahova nem jön senki. Olyan érzés, mint mikor a kihalt csatatereken járok, nem hallok, és nem érzek, csak látom a fekete ruhás idegeneket. Látom ahogy végig sétálnak a halottak között. Felsegítik az elveszett lelkeket, és tovább sétálnak.

  Tudják, hogy látom őket, mégis úgy tesznek, mintha magam is egy leprás lennék mint ők...Aztán ismét megjelenik azzal a sétabottal a kezében. Soha nem látom az arcát, de tudom, valamiért mindig azért küzdök azért akarok életben maradni, hogy megint lássam...Lehunyom a szemeim egy pillanatra majd ahogy a kert városban végig hajtok az említett utcák között, már messziről meghallom a zajongó házat. Gyűlnek a vendégek. Egyre több autó, kismotor meg egyéb járgány meg ember. Lefékezek az említett címnél, és leállítom a motort, megvárom míg Masako leszáll, és leveszi a bukót majd rá pillantok, és közben elő veszek egy cigit majd rá gyújtok.-Bret.- mondom ki végül a nevemet.-Hogy fel tudjál jelenteni drága RRL-em.-modnom és a cigibe szívok majd kifújom felé a füstöt leszállok a motorról, és elindulok a házhoz.


  avatar
  Masako Saito

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellmjárók/Errapel
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 29
  Foglalkozás : Divattervező

  Re: Jamaica Avenue

  on Hétf. Dec. 19 2016, 22:38


  Viszontlátás
  ©  Egy nagyot fújtatok, mikor nem kapok választ tőle. Szeretem az ilyet, nagyon. Bezzeg ha én lennék ennyire csendes már megkaptam volna, hogy milyen antiszoc vagyok. Már most érzem, hogy valami nagy baromságot csinálok azzal, hogy felülök a motorjára. De farkasom nagyon is izgatott. Ő örül a dolognak.
  Ahogy fejemre húzza a sisakot levágok neki egy grimaszt. Biztosan jót szórakozik rajtam ez az idióta.
  Amikor beindítja a motort automatikusan ölelem át a derekánál kapaszkodás céljából. Nincs kedvem leesni erről a kétkerekűről és van egy olyan előérzetem, hogy ő nem az a nyugodt vezető típus. Ahogy gázt ad már szorosabbra is fogom az ölelést.
  Összeszűkült szemekkel próbálom figyelni, hogy mégis merre is megyünk… Megyünk? Száguldunk. Hamar rájövök, hogy az a bizonyos házibuli nem a szomszédban lesz. Mikor a tömeg egyre kisebb lesz, ahogyan az épültek is jobban figyelek. Azt azért igazán elárulhatta volna, hogy milyen messzire megyünk…
  Aztán végül csak megérkezünk. Valahol megnyugszom, hogy nem egy sötét erdőbe hozott engem. Mert ki tudja, még talán erre is képes lenne.
  Ahogy leszállok a motorról le is veszem a sisakot és visszaadom neki, majd köhögni kezdek, ahogy a pofámba fújja a füstöt.
  -Ezt kérlek máskor mellőzd. Nem szándékozom belépni a dohányosok klubjába. Elég baj az nekem, hogy az italra alig bírok nemet mondani.-Próbálom kissé viccesebbre fogni a dolgokat, amit egy mosollyal is jelzek felé. Oké azt tényleg utálom, ha a pofámba fújják a füstöt.
  -Ha már elárultam a nevem, akkor kérlek használd is BRET!-Mondom kissé keményebben kiejtve az ő nevét, majd követni kezdem. Nem haladok szorosan mellette, tartom a tisztességes távolságot.


  My family

  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Jamaica Avenue

  on Hétf. Dec. 19 2016, 23:05


  To Masako    


  Halkan nevetek ahogy kimondja a nevemet, de mint egy kamasz fiú, rá se hederítek. Mintha egy anyának képzelné magát.-Mindjárt az jön, hogy "Nem beszélhetsz így velem, nem vagyok a haverod!" vagy ilyesmi megszólalások drága RRL-em?-lépkedek hátra felé, majd megállok, vele szemben és újra a cigibe szívok, és kifújom más fele.-No csak. Még alkoholista is vagy. Várjál akkor szépítek még a neveden. RRRL-em.-mondom és elröhögöm magamat ismét majd a cigibe szívok, és egyre gyűlő emberek, és minden féle tagok köszöngetnek rám. Én persze senkit nem ismerek fel, minek is az nekem.

  Sok hülye egy rakáson, addig jó nekik amíg csak köszönnek.-Nos? Most mész és keresel valami "lovagot" mert a mostani az egyáltalán nem tisztelet tudó a belső hölgyedhez?-kérdezem ahogy ledobom a csikket majd eltaposom, és megfordulva megyek a ház ajtajához, majd nyomom le a kilincset és lépek be.-Na hol van az a rohadt wiskhy?-kiabálom el magam a tömegben, mire hallok nevetést, is egyetértést meg mindet de igazából leszarom csak megyek az italos pult felé, hogy töltsek magamnak piát, meg ha még addig jön vele Masa akkor neki is valami löttyöt nyújtok. A zene, olyan amilyen, hiszen ahogy végig nézek a népeken, vannak itt, kiskorúaktól kezdve, olyan felnőttes korig is. Szóval vegyes a választék... Egyenlőre, fények nincsenek de már fel vannak készülve a sötétre. Emeletes a ház, mert van ott egy lépcső ahol riszálnak meg beszélgetnek még népek, és sok hölgyi tekintettel találkozom, de ismét RRRL-em felé fordulok,miközben töltök a poharamba wiskhyt.-Te mit kérsz drága nyuszókám?-kérdezem ahogy fekete szemeimet a barna íriszekbe vezetem.


  avatar
  Masako Saito

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellmjárók/Errapel
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 29
  Foglalkozás : Divattervező

  Re: Jamaica Avenue

  on Kedd Dec. 27 2016, 22:00


  Viszontlátás
  ©  Értetlenül pislogok rá. Ennyire merevnek néznék ki? Pedig ha tudná milyen marhaságokban vettem már részt.
  -Mégis miből gondolod, hogy egy karót nyelt picsa vagyok? Én csak nem értelek téged. Ki „könyörgöd”, hogy eláruljam a nevem, majd továbbra is becézgetsz. De nekem mindegy, amíg nem babymnek meg mucikámnak és hasonlóknak hívsz engem.-Az, hogy dohányzik és ki tudja, hogy még mit csinál cseppet sem érdekel. Az ő élete, amíg az enyémet nem kockáztatja miért is foglalkoznék vele? Szerencsére a farkasokat elég kemény fából faragták, így a betegségek nem igen fognak ki rajtunk.
  -Te áruld már el nekem. Ha annyira nem tetszik a stílusom, ha ennyire zavaró vagyok, vagy esetleg idegesítő minek vagyok itt? Mit akarsz tőlem?... Na jó újra fogalmazom. Tudod jól, hogy nem fogsz megkapni Úgy… Hát akkor miért foglalkozol velem még mindig? Egyáltalán nem értelek téged.-Megértem én, hogy neki ilyen nyers, kissé sértő stílusa van, de van egy olyan érzésem, hogy a zsákmányaival sokkal kedvesebben beszél. Állandóan csak piszkál, így valóban nem értem, hogy mégis minek hívott el magával? Biztos vagyok benne, hogy ebben a buliban elég sok olyan liba van, aki szívesen letérdelne elé.
  -Amúgy meg miért baj, ha vannak bennem elvárások, ha szeretem, ha egy férfi előre enged, vagy kinyitja nekem az ajtót? Sosem mondtam azt, hogy én egy szent lennék. De azt sem tagadom, hogy az ilyen apróságok bizony nagyon jól tudnak esni… És ezt csak tanácsként mondom neked, de hidd el ezekkel könnyen az ujjad köré csavarhatod a nőket.-Nem akarok a nyakában lógni, így tartom azt a tisztes távolságot. Ahogy belépünk azonnal rájövök, hogy ez a buli nem nekem való, de a semminél jobb ez is. A kiabálására csak megforgatom a szemeimet. Tipikus…
  Ahogy körbe nézek a házban elmosolyodom. A legtöbben már nem szomjasak. Sokan táncolnak, de még nem indult be igazán a buli. A zene szerintem borzalmas, de pár pohár után már az sem fog érdekelni.
  A kérdésére csak rá pillantok, majd a poharára és el is veszem tőle.
  -Kezdetnek ez pont megfelel.-Szélesedik ki mosolyom, ahogy belekortyolok a whiskybe. Sosem volt a kedvencem, de nem is szoktam elutasítani.


  My family

  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Jamaica Avenue

  on Kedd Dec. 27 2016, 23:31


  To Masako    
  Tanácsokat ad nekem...Megforgatom a szemeim, és egyenlőre csak a wiskhybe iszok újra.-Nem erőszakoltam rád, semmit, nyuszókám. Nyugodtan megvárhattad volna azt a buszt és elhúzol amerre akarsz, és soha többé nem látjuk egymást én pedig veszem a lapot, arrébb gurítom a biciklimet. A másik pedig, hogy az már egyáltalán nem lenne muris ha a neveden szólítanálak.-Igazából már kurvára elfejtettem...-Szóval nem mondhatod, hogy "könyörögtem".-Könyörögni most komolyan pont neki? Megforgatom a szemeim és tekintetemmel a táncolókat nézem, és keresem a várt személyt nagy erőkkel.-És tudod egyáltalán nem érdekel, hogy az ujjamra hogy csavarhatom a nőket. A farkamra annál inkább. Tudod nem jó pofizni szoktam, hanem kefélni.-mondom ahogy rá tekintek fekete szemeimmel és ismét a táncoló népekre.-Tudod ezért találták ki a ribancokat, az ilyen faszkalapoknak mint nekem.-Iszom meg az alkoholomat ismét.

  -És még valami, úgy leszarom, mi tud jól esni a nőknek ahogy van, szóval most mondom, az ajtó nyitva van, csak még várj pár pillanatot, és tényleg elmehetsz amerre akarsz.-fordulok, meg és ismét töltök magamnak piát, aztán végre meghallom a nyájas hangot.-Bret!-A kis első kalandom.-Nem gondoltam volna, hogy eljössz.-Hát én se...Megfordulok, és ott is áll, én pedig elvigyorodom. Faszom, ennyi női nevet, komolyan azt se tudom, hogy hívják. De azt tudom, itt a lehetőségem lekaparni.-Hello.-mondom és RRRL-em derekára fogok és közelebb húzom.-Be mutatom a mostani pajtimat...-két névtelen nő között...-Pajti, ő a régi pajtim. Mostani pajtim ő a régi pajtim.-Vigyorgok RRRL-emre. A másik csajszi meg csak néz és hol a lányra hol rám, tekint és nyel egyet.-De...-kezdene bele én pedig egyből bele vágok.-Tudod, nagyon szar volt...minden és te is meg az az este is, és a piák is, ő meg nagyon jó az esték is és a piái is meg a mellei. Na azok fenségesek, neked meg csak deszkád van, semmi másod, és amúgy is, nem tudom hány éves vagy? Jobban nézel ki egy tini ribancnak aki szét teszi a lábát, némi kis jó képű bunkó seggeknek csak azért hogy úgy érezze valaki. Pedig nem. Igazából nevezhetnélek kurvának is, de még nem vagy nagy korú szóval egyenlőre még mindig marad a tini ribanc jelző.-mondom elhadarva, és csak nézek a lányra aki hirtelen azt se tudja merre nézzen, majd figyelem ahogy kezdődik a sírás, majd az elfutás, és várom a pofont amit tuti megkapok barna hajzuhatagtól.


  avatar
  Masako Saito

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellmjárók/Errapel
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 29
  Foglalkozás : Divattervező

  Re: Jamaica Avenue

  on Szer. Dec. 28 2016, 00:08


  Viszontlátás
  ©  -Jajj istenem!-Forgatom meg a szemeimet. Úgy tűnik ő is képtelen felfogni a szavak jelentését, vagy egyszerűen csak nem érdekli. Csak ha jobban oda figyelne, akkor a lényeget is megértené.
  -Te komolyan mindent szó szerint értesz? Pont leszarom, hogy mit szoktál művelni azokkal a nőkkel. Az ő ostobaságuk, ha egy ilyennek bedőlnek. Azt pedig ne hidd, hogy nem fogunk még összefutni. Nem olyan nagy ez a város, nah meg ha itt akarsz maradni nem sokáig kóborolhatsz egyedül.-Mondjuk nem mintha olyan sűrűn szeretnék vele találkozni. Sőt ha lehet inkább elkerülném őt. Most is csak a buli miatt csatlakoztam hozzá, nem azért, hogy élvezzem a társaságát.
  Ahogy bele kortyolok a pohárba meghallok egy kis vékony női hangot. Hátra pillantok és akkor veszem észre a csajt. Éppen köszönnék neki, mikor Bret keze átöleli derekam és magához húz. Összeráncolt homlokkal nézek rá, majd egy határozott mozdulattal rántom el kezét.
  ~Csak nem hiszed, hogy belemegyek az ostoba játékodba?~
  Ha esetleg akadályba ütköznék, vagy ismét megpróbálná, erősebben próbálkozom. Ne higgye már azt, hogy úgy ugatok ahogyan azt ő akarja. Ha kell még hisztizni is kezdek. A szavaira a csaj elkezd sírni. Szerencsétlen… Biztosan ő is az a reménytelen romantikus, aki azt hitte, hogy azzal, hogy beengedte őt örökké együtt maradnak. Ennyire ostoba szerencsére én nem vagyok. Egyrészt, ha nem csak kalandot keresek nem engedem be az ágyamba az első este a fickót… Azt majd kiderül mennyire türelmes.
  -Drágám egy szavát se hidd el. Én csak a buli miatt jöttem… Ennek csak egyszerűen nincsenek érzései, tudod már rég kivágták a szívét a helyéről. De hidd el jobban is jársz. Legyél okosabb. Máskor ne dőlj be ilyen fickóknak.-Le keverhetnék egy pofont neki, de minek? Az én kezem cak megfájdulna tőle, ő meg csak röhögne rajta. Az ilyeneket nem hatja meg a pofont. Inkább a farkát kellene levágni… Na abból tényleg tanulna. Miután elmegy a csajszi kiiszom a poharam maradékát, majd elveszem ismét az övét és azt is kiürítem.
  -Igazából megköszönhetném neked a bókot. Amúgy nem értelek téged. Tudod, ha őszintén elmondtad volna a terved még bele is mentem volna… De mindegy. Ahogy a régi pajtidnak is mondtam én csak bulizni jöttem és nem hagyom, hogy elrontsd a kedvem. Jah amúgy, ha már így bele rángattál ebbe az a minimum, ha vissza is viszel majd…. De addig is élvezzük ki ezt a bulit! Tequila jöhet?-Pillantok rá érdeklődve, majd ha kér töltök neki is, ha nem akkor csak magamnak, majd egyszerűen elindulok a táncolok közé.


  My family

  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Jamaica Avenue

  on Csüt. Dec. 29 2016, 20:16


  To Masako      Csak figyelem csendben és elvigyorodom, majd neki döntöm derekam az asztalnak.-Egyáltalán nem kell értened. Nem azért vagyunk itt, te magad mondtad és különben is. Teljesen más világ a tied meg az enyém, én egyáltalán nem akarlak téged megérteni, és azt se akarom, hogy te megérts engem. Igen jöhet.-mondom ahogy oda tartom a poharam.-A másik pedig, nem igen avatok be senkit a tervekbe mert nem tervezek, minden csak jön magától. Nem élek azzal, hogy végig gondoljak mindent folyton. Nem érdekel mi fog történni. Egyszerűen csak meg akarom tenni és ez elég indok, hogy meg is tegyem.-veszem el a poharat ahogy tölt majd le is küldöm egy húzásra.-És egyáltalán nem vagyok köteles haza vinni ebből a baba zsúrból, úgy is ha megtalálod a hozzád illő karót nyelt tagot, azzal majd haza viteted magad.-fordulok az asztal felé, és a puncsból merek magamnak, és abba bele kortyolok, ahogy felé fordulok és rá tekintek.-Annak élek amit a holnap hoz amit éppen fel ajánl az élet. Eddig mindig be vált és lassan 151 éves leszek. Bevált ez a módszer amit művelek, és nem is akarok máshogy élni. Csak mivel ide hozott az utam, most egy darabig itt leszek. De remélhetőleg minél kevesebb olyannal találkozok mint te.-célzok a farkasságra majd le küldöm a puncsomat és el dobom a halálba a poharat, majd fel karolom az egyik üveget.-Elmentem cigizni.-mondom ahogy elindulok ki.  Ajánlott tartalom

  Re: Jamaica Avenue


   Pontos idő: Csüt. Jan. 17 2019, 17:16