Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Long Island villa
by Emanuel de Medici Today at 00:53

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Yesterday at 22:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 09 2018, 22:30

» Freshkills Park
by Admin Vas. Nov. 25 2018, 19:40

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Vas. Nov. 25 2018, 19:20

» Pince
by Admin Vas. Nov. 11 2018, 22:47

» Belső udvar
by Dorian M. Montgomery Szomb. Nov. 10 2018, 21:54

» Carlmichael Ház - Tárgyaló
by Reinald Carlmichael Szomb. Nov. 10 2018, 21:51

» Rising Star Cave - Dél-Afrikai Köztársaság
by Armand Assante Vas. Nov. 04 2018, 20:49

» Azrael
by Desmond O. Cross Vas. Nov. 04 2018, 17:52

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Jamaica Avenue

  Share

  Jamaica Avenue

  on Vas. Szept. 27 2015, 18:49

  First topic message reminder :


  avatar
  Masako Saito

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellmjárók/Errapel
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 29
  Foglalkozás : Divattervező

  Re: Jamaica Avenue

  on Szomb. Dec. 31 2016, 00:49


  Viszontlátás
  ©  Türelmesen hallgatom végig, miközben természetesen öntök is neki. Most végre kicsit őszintén és normálisan beszél velem. Talán már ez is valami. Ne mintha bármit is akarnék tőle, csak szeretek az emberekkel jóban lenni. Tudom ne mindenkivel lehet, de a türelmem nagy.
  -Mondjuk én egy igen kíváncsi ember vagyok, néha túlságosan is. Talán ezért is szeretnélek megérteni, de persze tudom sokszor jobb, ha nem kavarodom bele mások dolgába. Nem is akarok. Ez a te életed, azt csinálsz amit akarsz vele, ahogyan én is azt csinálom, amit csak szeretnék.-Én is kiiszom a poharam tartalmát, majd újra töltök.
  -Viszont, ha már így össze hozott minket a sors, igazán nagyon kedves lenne tőled, ha legalább a belvárosig elvinnél majd. Nyugi nem akarlak feltartani, vagy megzavarni a csajozásban, csak fogalmam sincs, hogy hol vagyok és bármennyire is azt hiszed, nem vagyok karót nyelt picsa, és nem is azért jöttem, hogy bárkit is keressek. Csak lazítani szeretnék, ahogyan itt mindenki.-Rántom meg a vállam, majd csak biccentek egyet felé. Kiiszom a poharam tartalmát, majd körbe pillantva megkeresem azt a kis táncparkettet, amit a jelen lévők kiválasztottak maguknak. Nem ismerek senkit, de ez engem egyáltalán nem zavar. Egy utolsó pohár és már megyek is a táncparketta felé, ahol szép lassan fel is veszem a zene ritmusát. Nem áll szándékomban totál részegre leinni magam, csak annyira, hogy kellőképpen ellazuljak.


  My family

  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Jamaica Avenue

  on Vas. Jan. 01 2017, 20:51


  To Masako      Bele iszok az üvegbe ahogy kifele csörtetek, nem igazán zavartatva magam kiken taposok át. Nagyokat kortyolok a wiskhyből, majd elvéve ajkaimtól nyelem is le és mélyet szusszanok a friss levegőn. Sötétség van az utcákon csak a lámpák világítanak. A fiatalok itt ott fetrengenek részegen, betépve vagy éppen erotikusabb hangulatukban eléggé be baszva. Csak nézem az utcát és annak a csöndjét, és a háti buli tompa zaja ami egymás ellen indul. Az üveg nyakát fogom, majd ismét megemelem és bele iszok egy újabb nagy kortyra és nyelem le végül, kiveszek a zsebemből egy cigit és kutatok egy darabig az öngyújtóm után de az is meg lesz. Meggyújtva a fehér kis szálat szívok bele majd engedem ki orromon a füstöt és ahogy elrakom a gyújtót elemelem ajkaimtól a cigit és a beszívott füstöt ki is engedem. Lehunyom egy pillanatra a szemeim és élvezem a semmit ami körül vesz aztán valaki hangosabban fel vihog a közelben mire kinyílnak szemeim és fel tekintek. Valami tini ribanc...Megemelem az üveget és ismét bele iszok. Nem tudom miért vagyok még itt, nyugodtan foghatnám magam és ülhetnék fel a Rosemra, hogy elhúzzak a faszba mert amit akartam elintéztem. Semmi kedvem be menni nézni a sok kis izét egy helyen az egyetlen döngethető nő, pedig mintha egy karó lenne...Elhúzom elfintorodva a számat és ismét megemelve a cigit szívok bele majd fújom ki a füstöt. Persze másokat is megdöngethetnék, amíg ez ott lent riszálja magát. vagy kitudja mit csinál. Bánom is én...Én csak a belvárosig el viszem onnantól azzal van akivel akar. Ismét a cigibe szívok és fel pillantok az égre majd kifújom a karikákat az ajkaimon ahogy nézem a világító csillagokat. Mennyiszer néztem őket a szabad ég alatt, miközben a többiekkel ültünk és beszélgettük. Ki hogy fog haza menni a nejéhez, ki hogy várta, hogy vége legyen ennek a sok vérengzésnek. Én voltam egyedül aki soha nem várta a háborúk végét. Csak én? Talán mert nekem nem volt kihez haza jönnöm? Nem! Ezt már egy ideje tudom, nem akarok kötődni..csak küzdeni. Küzdeni valamiért amiért eddig is tettem. Ami nem is nekem fontos hanem annak aki a csatéba küld be. Le pillantok magam elé, és bele iszok az üvegbe ismét majd az utolsó slukkomat szívom el végül dobom el a csikket indulok vissza.


  avatar
  Masako Saito

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellmjárók/Errapel
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 29
  Foglalkozás : Divattervező

  Re: Jamaica Avenue

  on Vas. Jan. 08 2017, 22:48


  Viszontlátás
  ©  Cseppet sem érdekel, hogy hol vagyok, kikkel vagyok körülvéve. A lényeg, hogy jól érezzem magam. Az italok jók. Nem vizezték fel, a zene egyelőre elviselhető, így nem is kívánhatok mást. Na jó abban azért reménykedem, hogy nem maradok itt egyedül és tényleg visszavisz engem a városba. Nem kell hazakísérnie, csak tegyen le egy olyan helyen, ahonnan könnyen haza jutok, mert most fogalmam sincs, hogy merre is lehetünk. Felhívni meg senkit sem akarok, mert még leharapják a fejem, amiért fogtam magam és eljöttem egy idegennel…
  Táncolás közben szerencsére senki nem jön oda hozzám. Mindenkinek megvan a maga társa, társasága. Én teljesen átadom magam a zenének, nem foglalkozom azzal, hogy esetleg valakinek nem tetszik a mozgásom. Úgy táncolok, ahogy kedvem tartja.
  Aztán elkezdődik egy olyan dal, amit mindig is utáltam, messziről kerültem. Ez a stílus cseppet sem nekem való. A csajok elkezdik riszálni a seggüket, mintha az mindig is egy külön testrészük lett volna. Én csak fintorral a képemen figyelem őket, majd szép lassan elsétálok a tánctérről. Egyenesen a pulthoz sétálok, ahol kiöntök magamnak egy újabb adag piát, majd tekintetemmel végigmegyek a nézelődőkön. Ekkor pillantom meg a kis „haveromat”. Érdeklődve sétálok oda hozzá.
  -Hát te még mindig itt?... Azt hittem már rég elmentél.-Kortyolok a poharamból, majd a táncoló libákra pillantok.
  -Nektek tényleg bejön ez?-Mondjuk megértem a pasikat. Ostoba libák vonaglanak, miközben mindenüket kidobják. Mintha csak párzó táncot járnának.


  My family

  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Jamaica Avenue

  on Hétf. Jan. 09 2017, 21:05


  To Masako    


  Állok és nézem ahogy táncol. Ahogy ott riszál meg ugrál mindenki. Őszintén soha nem tudtam értékelni ezt a szórakozást mind a 150 évem alatt. Vagy ha táncoltam is akkor is részegen valami hatalmas máglya rakás körül és a fejemen egy leölt vaddisznó feje volt rá függesztve ahogy a vér végig csorgott az arcomon én pedig ordítottam és ugráltam a tűz körül. Egyedül voltam, örjöngtem és csak néztem a tüzet. Bele akartam vetni magam de nem tettem meg...Valami mindig vissza tartott. Valami mindig azt mondta még nem tehetem meg. Még maradnom kell itt, hisz amit keresek az itt van valahol a közelembe, én pedig...engedelmeskedek neki. Vonyítottam, ordítottam, tomboltam...Aztán csak néztem az égre, és ahogy mozdultak a csillagok én is mozdultam rohantam és ahogy kiértem a sűrű fenyőből a pusztaságba felszálltak a varjúk és csak..."kár! Kár! Kár!" ezt ordították, én pedig csak néztem ahogy a csillagok eltűnnek, helyette pedig ismét a fényesség uralkodik. Aztán kizökkent. Valamit még mondott előtte, de nem figyeltem rá csak a következő mondatát hallom, bár azt is csak sejtem mire céloz, de ahogy vissza esek rá jövök, hogy a táncoló ribancokra gondol, megrántom a vállamat és újra a piás üvegbe kortyolok.

  -Amit könnyen kidobnak, az könnyű megszerezni.-mondom egyszerűen.-Tudod, sokan mondják mekkora faszkalapok a férfiak. most mit csináljunk, mikor egyes női egyedek csak úgy kidobják magukat? Úgy is bánunk velük, ahogy ők akarják.-mondom és ismét bele iszok a piámba.-Én mást nem látok itt csak ribancokat, rongyokat akik faszra éhesek.-mondom ahogy rá pillantok fekete szemeimmel.


  avatar
  Masako Saito

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellmjárók/Errapel
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 29
  Foglalkozás : Divattervező

  Re: Jamaica Avenue

  on Hétf. Jan. 09 2017, 22:54


  Viszontlátás
  ©  Engem a tánc nagyon is ki tud kapcsolni, meg tud nyugtatni. Nem hiába kezdtem el táncra járni. Kellett valami olyan program, ami nem köt a falkához, ehhez az életemhez. Amivel picit megfeledkezhetem a problémáimról. Nah a tánc pont ilyen nekem. Ilyenkor csak a zenére, vagy éppen a partneremre koncentrálok. De tudom, hogy nem mindenki van így vele, nem is baj. Van akinek a szex ad ilyen élményt…
  Mikor odasétálok hozzá látom, hogy valamin nagyon elmerenget. Hezitálok is kicsit, hogy megzavarjam e, de végül megteszem. Ha már elhozott ide, akkor élvezze csak a társaságom.
  A szavaira elmosolyodom, majd belekortyolok az italomba. Csak utána szólalok meg ismét.
  -Végre valamiben egyetértünk.-Ezt most nem vettem magamra. Nem hordok rongyokat és nem vagyok ribanc. Én sosem pakoltam ki magam, annak ellenére sem, hogy sokan szidják az öltözködési stílusomat.
  -Igen tényleg vannak faszkalap férfiak, de azt sem tagadom, hogy sokszor a nők hozzák ki ezt belőlük. Én sem értem, hogy miért lepődnek meg azon, ha úgy kezelik őket, mint egy nem is tudom… trófea, dísztárgy, ha maguk sem tisztelik jobban saját magukat. No de ez az ő problémájuk. Szerencsére nekem nincsenek ilyen gondjaim.-Sejtem, hogy erre be fog szólni valamit, de akkor sem hagyom, hogy elrontsa nekem ezt az estét.
  -Amúgy le kell ráznod még egy csajt magadról, vagy mehetünk? Én kitáncoltam magam. Köszönöm érte. Jól esett. Esetleg meghálálhatom valamivel?-Jó tudom nem azért hozott ide, hogy nekem szerezzen örömöt, de most mi értelme itt civakodni? Nah meg muszáj kedvesnek lennem vele ahhoz, hogy elvigyen magával. Még így sem mondom 100%-ra, hogy valóban elvisz.


  My family

  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Jamaica Avenue

  on Kedd Jan. 10 2017, 19:43


  To Masako      Csak homlok ráncolva pillantok rá. "nincsenek ilyen gondjai..." Majd lesznek ne izguljál. Csak halkan szusszanok, és elindulok a kijárat felé, utat törve magamnak meg neki és át jutva az embereken akik igazából fére ugranak előlem, félve hogy elcsapom őket hamar kijutok Miss. Tündi bündivel. Aztán, hirtelen megállok és megfordulva nézek le rá, fekete szemeimmel, ahogy ezt kérdezi.-Most soroljam mi mindennel tudnád meghálálni? Nem nem cuki öleléssel, meg minden féle puszikával. Fényezd az egómat, szopjál le, és tedd szét a lábad. Kérsz még valamit, amivel meghálálhatod? Nem? Jó akkor hallgass, vedd fel a bukót, és utazzál szépen csendben. Kösz.-mondom ahogy nézek rá. Ilyen hülye kérdést fel tenni nekem. Azért ez már abba a fél napos találkából is leeshetett volna neki. Megforgatom a szemeim és elindulok a motoromhoz, majd ismét elő szedve a bukót az ülés alól, nyomom a fejébe majd fel szállok.-Másszál fel azt menjünk, nem érek rá téged furikázni...-mondom ahogy indítom a motort egyből, ne is halljam mit mond, vagy mit akarna mondani.


  avatar
  Masako Saito

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellmjárók/Errapel
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 29
  Foglalkozás : Divattervező

  Re: Jamaica Avenue

  on Kedd Jan. 10 2017, 22:49


  Viszontlátás
  ©  Nem várok tőle sok értelmes választ. Már mikor kigondoltam, hogy „nyalizok” neki tudtam, hogy mit fog rá reagálni. Mikor lepillant rám csak megtorpanok, majd elmosolyodom.
  -Azt hiszem az egodat nem kell tovább fényesíteni. Így is eléggé ragyog.-A többivel meg inkább nem is foglalkozom. Majd megteszi neki egy másik csaj, aki vagy nagyon unatkozik, vagy annyira el van keseredve, hogy beleveti magát az ilyenek kezébe.
  -Azért néha igazán lehetnél kedvesebb…-Na jó tudom mondhatnám, hogy igazán kedves, amiért visszavisz engem, de basszus elvégre miatta vagyok itt. Pontosabban én is segítettem neki, így igen is alap, hogy visszavisz.
  -Amúgy nem vagy kajás?-Nem hagyom, hogy ő nyomja rá a fejemre a sisakot. Majd én szépen felveszem. A végén még a fejemet is letépi nagy örömében. Komolyan mondom ez a fickó citromot eszik minden nap. Olyan savanyú… Egy kicsit lehetne vidámabb is. Mennyivel jobban élvezné az életet. Értem én, hogy a dugás a mindene és azzal teljesen el van, de nem gondolt arra még, hogy ha már ilyen sok évet kapott ajándékba kihasználja valami értelmesebb dolgokra is?
  Noh de jó kislányhoz méltóan csak felülök mögé a motorra, átkarolom derekát és kussban maradok.


  My family

  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Jamaica Avenue

  on Szomb. Jan. 14 2017, 19:23


  To Masako    


  Csak mélyet szippantok a levegőbe. Kinyitva szemeim elindítom a motort és az száguldva indul el. De minta minden lassú lenne, semmi sem igazi, semmi sem az ami. Úgy hiányzik a magány. A mozgás. Hogy egyedül száguldjak városról városra minden éjszaka vagy nappal. És ahol éppen megpihenek az az otthonom. Igen ez volt az életem....amióta nincsenek csaták, csak bolyongok minden fele, mint aki elveszett. Nem mintha tartozni akarnék bárhova is...Csak lassan megy a motor, én pedig még mindig merengek. Azon, hogy miért keresem azt a valamit, miért kutatok utána mint egy megszállott? Mert az is vagyok. Mert tudom, ő ad még nekem harcot, ad nekem erőt és azt, hogy ismét öljek. Igen ezért keresem, mert minden egyes alkalommal ezt akarom tenni. Ez ad értelmet nekem. Ezért vagyok itt. Jobban a gázra húzok és hirtelen veszek be egy kanyart ezzel is kirántva magamat a merengésből, és arra kényszerítem magam, hogy az utat bámuljam és figyeljek. Végig haladok a külvároson, és a belvárosba érek talán már ismerős utakra neki, majd fel tekintek és lefordulok egy kisebb utcára ami nem éppen tűnik kellemes helynek, de egy kivilágított régi kávézónál parkolok le, és állítom le a motort majd ahogy leszáll rá gyújtok.-Sütiző. A nyanya nagyon finom csokis sütiket szokott készíteni, csak sajnos valószínűleg be fog zárni így utolsó találkozásunk alkalmából veszek neked igazi édességet.-mondom ahogy fel kelek a motorról és elindulok az édesség üzletbe.-Ja és a nyanya, vaksi.-mondom rá tekintve fekete szemeimmel.


  avatar
  Masako Saito

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellmjárók/Errapel
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 29
  Foglalkozás : Divattervező

  Re: Jamaica Avenue

  on Vas. Jan. 29 2017, 21:03

  Viszontlátás
  Az út közben végig csendben maradok. Tudom jól, hogy nem kíváncsi rám, de attól még nagyon is örülök annak, hogy nem hagyott ott magamra. Nem nem féltem volna. Valahogy csak elintéztem volna, hogy hazaérjek… De azért így mégis csak egyszerűbb és a falka sem fog szemrehányóan nézni, hogy mégis hol kóboroltam. Mondjuk az is tény még nincs túl sok kedvem hazamenni. Még beülnék iszogatni, beszélgetni egy-két ismerőssel, de a mai napi a legtöbb embernek foglalt az estéje. No nem baj, akkor majd Loboval eljátszadozom egyet.
  A tekintetemet oldalra fordítva figyelem a száguldó fényeket. Milyen életteli ilyenkor a város. A sok fiatal mind bulizni megy. Szívek törnek és forrnak össze. Barátságok születnek és rombolódnak szét. A hirtelen kanyarnál reflexből szorítok ölelésemen, majd csak értetlenül pislogok. Egy kis utcába kanyarodunk be. Nah most akar végezni velem? Akkor igen rossz helyre hozott engem. Az erdő jobb lett volna erre.
  Aztán végül leparkol valami kávézó féleség előtt. Értetlenül pislogok a boltra, majd rá.
  -Sütiző?-Ráncolom össze homlokom miközben leveszem a bukósisakot. Hogy ezt mennyire nem szeretem. Nem elég, hogy összekócolja a hajam, de még idiótán is áll nekem.
  -Miből gondolod, hogy ez az utolsó találkozásunk? Nem olyan nagy ez a város.-Mosolyodom el, majd szemügyre veszem a kis kávézót.
  -Ezek szerint már nem először vagy itt.-Csak van normális oldala is. Mindig érdemes kitartónak lenni. Komolyan mondom, ha már az elején ilyen rendes lett volna még meg is kedveltem volna, mint barátot.
  -Oké!-Többet nem is mondok, csak követem őt. Amint belépek az üzletbe köszönök is az idős hölgynek, majd alaposan körülnézek.
  A hozzászólást Masako Saito összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 29 2017, 22:27-kor.

  My family

  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Jamaica Avenue

  on Vas. Jan. 29 2017, 21:57


  To Masako    


  -Hidd el nem a város méretén múlik, hogy látni fogsz még. Én mindenki elől el tudok tűnni.-mondom ahogy kinyitom az ajtót bemegyek rajta majd a pulthoz megyek ahol az idős hölgy éppen takarítja le a belső pultját. Csoki szag van, és pillecukor.-Szevasz nyanya.-köszönök vigyorogva az öregnek aki arra fordítja tekintetét és elmosolyodik.-Én is örülök, hogy hallak Bret..--mondja ahogy meg áll a keze a törölgetésbe.-Be mutatom egy...-pillantok Masára.-Egy női ismerősömet. Masa a neve. Azt hiszem...-mondom ahogy az öregre tekintek aki várja, hogy megszólaljon Masa mert csak akkor tudja beazonosítani merre is áll eredetileg. Ahogy bemutatkoznak egymásnak ismét megszólalok.-Nyanya, kéne olyan eredeti csokis süti amit te készítesz...Nekem meg a szokásos tudod.-erre aprót bólint majd már megtanulva merre is menjen maga biztosan tűnik el hátul a konyhába én pedig Masára tekintek.-Neki van a legfinomabb csokis sütije. Nem úgy mint azok a bolti szutyok amikkel etetni próbálják a népet.


  avatar
  Masako Saito

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellmjárók/Errapel
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 29
  Foglalkozás : Divattervező

  Re: Jamaica Avenue

  on Vas. Jan. 29 2017, 22:29

  Viszontlátás  -Nah látod ezt sosem fogod velem elhitetni. Esetleg előlem el tudsz bújni, de nem mindenki elől… De ebbe most ne menjünk bele. Nincs kedvem megint vitatkozni veled.-Az ember egy idő után megunja a folytonos veszekedést, vitatkozást, vagy csak belefárad. Igaz nem úgy alakult ez az este ahogy szerettem volna, de végül is táncoltam egy jót. Kaptam ingyen piát. Ne rontsuk el a hangulatot.
  Nem várom el tőle, hogy előre engedjen, így csak békésen besétálok, majd megállok mellette. Bár az idős néni nem látja, de azért a mosoly ott van az arcomon. Kedves arca van. És ezek az illatok. Meglepődve pillantok Bretre, mikor mint női ismerős bemutat. Ezt hittem valami megalázóbb szót fog rám használni, de nem… Mi ütött belé? Elfelejtette bevenni a gyógyszerét?
  -Szép jó estét! Én volnék Masako… a női ismerőse.-Mivel igen közel van hozzánk, így kicsit meg is szorítom kezét, majd miután elvonul hátra hátat fordítok a pultnak.
  -Az illatokból ítélve biztosan így van. Egyre több meglepetést okozol nekem.-Pillantok rá széles vigyorral.
  -Hogy találtad meg ezt a helyet?-Én csak a jó drága cukrászdákat ismerem, amikben már nem egyszer csalódtam. Készíteni magamnak meg lehetetlen, mivel amint megérzik a többiek a süti illatát már rohannak is a konyhába és felzabálják.

  My family

  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Jamaica Avenue

  on Szer. Feb. 01 2017, 18:35


  To Masako      Vállat rántok.-Nem mindegy? A lényeg, hogy megtaláltam és jó helynek bizonyult.-mondom ahogy figyelem a konyhára nyíló ajtót és rá pillantok Masára.-Legyek faszfej és rúgjalak ki innen? Ezt hiányolod?-kérdezem homlok ráncolva ahogy megtámasztom a fejemet a pulton. Halkan elnevetem magam a gondolatra és fekete hajamba túrok majd a polcokon lévő választékot nézem, majd kezeimmel a pultra tehénkedve emelem át magam és oda lépkedve veszek le valami sós pereces kínálatot ami kis tálban van majd fordulok vissza felé miközben enni kezdem.-A sós kajái miatt jó ez a hely. Iszonyat jól süt a nyanya, ha élne vele simán meggazdagodhatna itt, de hát szegényhez még a halálnak sincs gusztusa, nem hogy valami menedzsernek aki támogatná.-mondom ahogy lassan vissza sétálok és lerakva a tálat mászok ki a pult mögül ismét és ülök vissza a helyemre immár a tállal karöltve miközben eszegetek.


  avatar
  Masako Saito

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellmjárók/Errapel
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 29
  Foglalkozás : Divattervező

  Re: Jamaica Avenue

  on Hétf. Feb. 06 2017, 23:00

  Viszontlátás  Megforgatom a szemeimet a szavaira. Én csak próbáltam érdeklődni, de úgy látom megint zátonyra futottam.
  -Nem egyáltalán nem erre gondoltam. Csak kedves akartam lenni és inkább pozitívumnak mondtam, de mindegy is. Tudod ego növelés.-Halványan elmosolyodom, majd úgy nézem végig ahogy átugrik a pulton és elvesz egy sós perecet.
  -Tudod nem mindig a külső számít. Szerintem inkább csak azért nem találna magának beruházót, mert idős. Maximum, ha átadja a receptjeit, de lehet azt nem szívesen tenné meg, hisz láthatóan megél belőle. Miért is akarna ennél többet? Nekem is megvan a magam kis üzlete. Keresek vele szépen. Én nem hajtom a pénzt…-Amúgy is rengeteg időm van még gyűjtögetni. Közelebb lépve hozzá bunkó mód letörök egy darabot a perecéből, majd megkóstolom azt.
  -Hmm ez tényleg finom.-Mosolyodom el, majd a falhoz sétálok, hogy szemügyre vegyem a képeket. Régi képek. Még mikor nagyon fiatal volt. Egy férfi áll mellette, gondolom a férje. Milyen édesek. Itt meg a kávézó újkorában. Nah igen ráférne egy újítás.
  -Tudtad, hogy van egy fia?-Pillantok vissza Bretre, majd az utolsó képet is megnézem. Igazán aranyosak. Szép élete lehetett, szép élete van. Nem tűnik szomorúnak, meggyötörtnek. Bár igaz nem lát, de pont ezért kell felnézni rá. Én nem tudom mit csinálnék, ha nem látnék.


  My family

  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Jamaica Avenue

  on Szer. Feb. 08 2017, 20:15


  To Masako    
  -Miért kellene tudnom? Én csak néha be segítek a nyanyusznak és ingyen ehetek a sütijéből.-rántok vállat.-Nem beszélgetek vele, mert nincs miről...Nem látjuk egymást, mert nincs mit igazán látnunk. Nem érdekel minket mit teszünk. Nem érdekli, ha egyik nap nem jövök be...Vagy engem nem érdekel, ha ő esetleg nincs nyitva...Csak egyességet kötünk piti dolgokban, és ennyi.-vigyorodom el ahogy megjelenik azzal a tálcával és veszi le róla először Masának az eredeti csokis sütit amin finom kis mézes cukor pihen málnával a tetején. Elém egy vodkás vaníliás sütit tesz le majd elmosolyodik irányunkba.-Mesélj kincsem, hogy nézel ki? Persze csak azért kérdezem, hogy el tudjalak képzelni.-mosolyodik el ráncai egy pillanatra simulnak csak ki.-Nem szokott nekem vendégeket hozni.-nevet halkan majd fel pillantok nyanyára és véve a villát enni kezdem a sütimet. Beszélgessenek csak nyugodtan.-Remélem ízleni fog a süti, igyekeztem minél csokisabbra csinálni.-látszik az öregen, kicsit hiányzott neki, hogy valakivel beszélgessen. Ritkán látogatom meg tény, de nem vagyok én szeretet szolgálat. Majd Masa megszeretgeti, most örüljön neki. Lassan eszem a sütimet ahogy A perectálat behajolva teszem a pult alsó szintjére a nyanya keze mellé.-Ezt elloptam a helyéről bocsi.-mondom ahogy elvigyorodom és tovább falom a sütimet.


  avatar
  Masako Saito

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellmjárók/Errapel
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 29
  Foglalkozás : Divattervező

  Re: Jamaica Avenue

  on Hétf. Ápr. 03 2017, 00:40

  Viszontlátás  -Nyugi van! Csak kérdeztem! Nem kell rögtön átharapnod a torkom.-Forgatom meg szemeimet. Igazából meg sem lep a dolog. Ingyen sütikért megtesz a néninek pár dolgot. Nem pont az az érdeklődő fajta, aki szereti tudni a másik életét.
  Szép lassan visszasétálok Bret mellé. Mikor a néni visszajön csodálkozva pillantok a süteményekre. Valami gyönyörűségesen néznek ki. Biztos vagyok benne, hogy az ízük is isteni. Egy köszönöm kíséretében veszem el a süteményemet, majd azonnal bele is harapok. Ahogy megérzem az ízét, mintha magasra repülnék. A fellegekben érzem magam. Te Jó Ég! Ez iszonyatosan finom.
  -Hmmm… Ez… Ez… Ez nagyon finom. Ilyen jót még soha életemben nem ettem… Vagyis de! Bocsánat, de anyukám is legalább ilyen jókat csinált.-Már nem igen emlékszem az ő sütijeire, csak azt tudom, hogy nagyon szerettem őket. Már mikor megéreztem az illatukat a konyhába rohantam és izgatottan vártam.
  Kissé meglep mikor kijelenti, hogy Bret nem igen szokott is mást elhozni, majd egy széles mosoly kúszik arcomra és úgy pislogok a hímre.
  -Valóban? Nos ezt örömmel hallom. Akkor köszönöm neked Bret, hogy elhoztál és megosztottad velem a titkodat.-Kacsintok felé, majd a nénire pillantok.
  -Hát Bret jobban le tudna írni engem. Egy külső szemlélő mégis csak máshogy lát engem… Nos nem vagyok túl magas, olyan 160 centi körül. A súlyom is normális azt hiszem. Elég vékonyak a csontjaim, de annál keményebbek. Hosszú barna hajam van, barna szemem. Öhm igen japán származású vagyok. Azt hiszem ennyit tudok elmondani magamról.-Mosolyodom el, majd egy újabb falatot eszek a sütiből.
  -Én csokifüggő vagyok, de tényleg. Szóval ez a süti… Ezt pont nekem találta ki.-Szólalok meg miután lenyeltem az újabb falatomat.
  -És honnan ismerik egymást Brettel? És hogyan tudja elviselni?-Nevetem el magam.

  My family

  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Jamaica Avenue

  on Kedd Ápr. 04 2017, 22:17


  To Masako      Figyelem a reakciót és elvigyorodom majd a saját sütimet majszolom tovább. Ha nála bejött akkor talán Garrett szívét, és lelkét is elvarázsolhatom ezzel a valami ragaccsal. A nyanyesz csak mosolyogva hallgatja ahogy fejét felé tartja mintha nézné nagyon is. Én lassan de biztosan megeszem a sütit és kezeimmel támasztom meg a fejemet az asztalon ahogy hallgatom a beszélgetést. Masára pillantok néha homlok ráncolva, "szegény hülye" pillantásokkal. Nyanyesz elneveti magát a kérdésre.-Bret nagyon jó színész lenne. Mindenkinek mást mutat meg magából...Neked lehet más, nekem is más...Kiismerhetetlen, ez igazából attól függ milyen a kedve, mennyire színpatikus neki az a valaki. De soha nem lehet tudni...Az aki valójában..azzal soha nem lehet találkozni.-mondja mintha ott se lennék. Köhintek párat.-Sok a személyes infó nyanyi.-mondom ahogy az öregre pillantok mire ismét halkan elneveti magát.-Elmegyek hátra még mosogatnom kell.-mondja és el veszi a tányérom, könnyedén fordul meg és távozik közülünk én meg csak nézem fekete szemeimmel majd Masára pillantok.-Nah ez igazi csoki amit most eszel. Nem a bolti kakák amikkel tömik sokan az agyukat...


  avatar
  Masako Saito

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellmjárók/Errapel
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 29
  Foglalkozás : Divattervező

  Re: Jamaica Avenue

  on Vas. Aug. 13 2017, 22:02

  Viszontlátás  Érdeklődve hallgatom az idős hölgyet, aki sok mindent elárul nekem Bretről. Bevallom őszintén kezdem megkedvelni. Igen az elején egy igazi bunkó paraszt volt, de most megmutatott valami olyat, ami bizonyítja, hogy neki is van egy picike szíve. Persze lehet, hogy mind ez csak színjáték, de nem hiszem, hogy akkor elhozott volna ide. Mindenesetre igen érdekes a dolog. Szélesen elmosolyodom ahogy Bret leállítja az idős nénit. Pedig szívesen hallgattam volna még.
  -Igen valóban nagyin finom.-Inkább nem mondok semmit az előbb hallottakról. Biztos vagyok benne, hogy nem szívesen beszélget magáról, ha csak nem éppen istenítik őt.
  -Köszönöm szépen, hogy megmutattad nekem ezt a helyet. Ezek után én is mindig ide fogok járni. Ilyen finomat tényleg nagyon, de nagyon rég nem ettem.-Közben szépen lassan el is fogyasztom a sütit. Most jól esne egy pohár tej, de ezt majd otthon, ha egyáltalán haza jutok még ma.
  -És nézd meg a sok hülyét, akik inkább ezekbe a multi cégekbe járnak el kávézgatni, meg sütizgetni. Nem elég, hogy szar, amit árulnak, hanem még drága is. Pofátlanul drága és mégis mindig tele vannak.-Rázom meg a fejem értetlenül. Ez a süti nem volt egy nagy adag, de bőven elég. Olyan tömény csoki, hogy többet nem is bír enni belőle az ember.

  My family

  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Jamaica Avenue

  on Hétf. Aug. 14 2017, 19:05


  To Masako    


  Csak hallgatom, és szemeim sarkából figyelem ahogy magyaráz nekem. Hogy fel tud háborodni, hogy milyenek a boltok. Csak figyelem, hogyan artikulál, és beszél egy egy megmozdulását miközben a fejemet támasztom a kezemmel a pulton és ahogy végére ér halkan elnevetem magam.-Nagyon a szíveden viseled ezt a csoki mizériát. -mondom ahogy az ajtó felé tekintek ahol a nyanyusz távozott.-Nézd a jó oldalát. Te tudsz erről a helyről, a nyanya jó fej, van itt egy helyes pasi, és még csendes is a hely, és csak néha még több nyanyusz fut be ide. Tied minden csokik legfinomabbika. -mondom ahogy elvigyorodva pillantok rá fekete szemeimmel.-Tudod, sokan elfutnak az mellett amit értékelni kellene.... -és ennyivel lezárom a bölcsészkedésemet. Azzal hogy megköszönte....-Ugyan, írom a listát hogy mikkel tartozol nekem, aztán majd beváltom valamivel. -kacsintok egyet ahogy gonosz vigyor csúszik az arcomra.-Ferdeszemű szexrapszolgám még úgy se volt. -Ha nem is hallatszik ki ezt most tényleg poénnak szántam ahogy a poharam tartalmába kortyolok, amit kértem.-Elvigyelek valameddig hazának? -kérdezem ahogy ismét rá tekintek fekete szemeimmel.


  avatar
  Masako Saito

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellmjárók/Errapel
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 29
  Foglalkozás : Divattervező

  Re: Jamaica Avenue

  on Hétf. Aug. 28 2017, 13:24

  Viszontlátás  -Nem, csak nem szívlelem az igazságtalanságokat. Tudom ez most elég szőke picsásan, vágyom a világbékére módon hangzik.. No de nem firtatom tovább ezt a témát. Tudom, hogy téged nem izgat.-Mosolyodom el én is, de mikor megjegyzi a helyes pasit, akkor feltűnően körbenézek, majd nagy kíváncsisággal pillantok Bretre.
  -Hol? Te ismersz egy helyes pasit és csak most mondod? Ki az? Megvan a telefonszáma?-Tudom nagyon jól, hogy magáról beszélt, de ezt nem tudtam kihagyni. Úgy is van olyan lökött, hogy veszi a lapot.
  -Ne is mondd. Én is nyitottam egy kis üzletet, de sajnos egyelőre még nem nagy a vendégköröm. Van egy-két rendelésem, de ennyi. Egy kis időre megvagyok vele, de ennyi. No de nem adom fel a reményt, és ha ez nem jön be, akkor kitalálok valami mást.-Rántom meg a vállam, hisz az élet még olyan hosszú, van időm kitalálni, hogy mi jön be igazán az emberknek.
  -Írod a listát? Mégis mivel tartozom neked? Ha jól emlékszem nem is olyan régen még te használtál ki. Vagy rossz lenne a memóriám?-Pillantok rá kérdőn, majd az órára pillantok és elgondolkozom. Bevallom őszintén semmi kedvem nincs haza menni. Eleget vagyok ott. Lobó meg kibírja.
  -Nem is tudom. Nincs túl sok kedvem még haza menni. Vagy elsétálgatok még a városban… Bár szívesen táncolnék egy jót is. Esetleg ismersz valami jó kis szórakozóhelyet?-Mondjuk nekem van egy bevált helyem, de hátha ő tud mondani másikat. Sőt… Biztosan tud mondani, hisz kész nőcsábász. Szerintem az összes helyet ismeri a városban, de lehet, hogy a világon is.

  My family

  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Jamaica Avenue

  on Hétf. Aug. 28 2017, 19:35


  To Masako      -Miért a szőkék világbékét akarnak? Furcsa általánosítás.-mondom, ahogy elnevetem magam halkan és felé fordulok  egész testemmel a széken, és őt nézem ahogy egyik lábamat lógatni kezdem a kis bár széken, bár igazából leteszem a talpam és ott vagyok a földön. ..-Ha gondolod leírom a számát, de ne lepődj meg, ha én veszem fel, ugyanis nálam szebb nincs a vidéken..-húzom ki magam és világoztatom meg egómat előtte ahogy vigyorgok szélesen továbbra is.-Mondjuk eltudnám magam képzelni mese birodalomba, a csóró királyként aki csak  felhúzza magára a hölgyeket, elcsapja a királyi vagyont aztán tovább áll. Mondjuk egy sárkánnyal nem viaskodnék, csak azért, hogy kapjak egy csókot. Gondolj bele. Majdnem meghalsz vagy mondjuk megúszod azzal, hogy valamidet leamputálják. Aztán nem tetszel a csajnak és a szarért küzdöttél. Mekkora lenne…-gondolok bele a dologba. Igen én és a disney mesék vagy bármilyen tündérmese.-Saját üzlet? És mivel foglalkozol? Csoki ellenörző vagy, és a minőségi csokikat pontozva engedet, hogy azok a polcon maradjanak vagy mi?-kérdezem ahogy felhúzom a szemöldököm és fekete szemeimet az arcán legeltetem.-Hát igen nagyon fárasztó lehet csokikat kóstolgatni, és mire megkóstolod. Nem csoda, hogy olyan kevesen járnak hozzád.-mondom megjátszott sajnálattal, őszinte bólogatást beadva mint akinek nagyon megesett rajta a szíve.-Felírom ezt is a „Masa szexrapszolgám lesz” listához, hogy vevőket is szerválok neked. Mégis mik? A motorozgatások, a bulin való megvárás, a csoki bolt bemutatása, a kegyes jófejségem amiből adtam egy keveset. Szóval vannak itt dolgok ne izguljál.-nevetek halkan ahogy lepillantok magunk közé majd vissza rá.-Te kis lázadó. Nem mész haza időben? Vagy máris rossz hatással vagyok rád, és kilógunk az éjszakába. Ej-ej-ej…-emelem fel a mutató ujjam és játszom meg  a szidást ahogy megrázom, mint valami apuka. –Nem rég ugráltál. Hiperagtív vagy, vagy mi? Nincs otthon kin levezetni a vonaglásaidat? Rajtam levezetheted.-kérdezem ahogy homlokomon ismét ráncok jelennek meg de fél mosoly is megjelenik.-De lásd milyen jó fej vagyok ebben is, és hogy teljen a listád, elviszlek valami táncoldába bár szerintem neked egy sztriptíz bár kell, ott addig vonaglasz amíg akarsz és legalább én is jól szórakozok. –mondom ahogy leszállok a székről.-Mielőtt elő rántanád a pénzed, ne fizesd ki majd ledolgozom szóval csak köszönj el a nyanusztól, azt eredjünk.  Tudok valami táncoldát ami nem bár az én szomorúságomra, viszont én jókat tudok inni.-mondom ahogy figyelem. Nem messze egy romkocsma az majd megteszi, mert akár milyen hihetetlen ott is lehet táncolni. Amíg ő rázza magát én bekörnyékezem a pultot és tele vizelem magam Jack Danielssel. Hangos kiabálással elköszönök a nyanyától és elindulok, a kijárat felé amint Miss.Dance is fel kell a helyéről és végre elindulunk.

  avatar
  Masako Saito

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellmjárók/Errapel
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 29
  Foglalkozás : Divattervező

  Re: Jamaica Avenue

  on Hétf. Aug. 28 2017, 22:54

  Viszontlátás  Megforgatom szemeimet a szavaira. Miért kell minden apróságon fennakadni? Mondjuk ő is szeret ezzel élni, az általánosítással.
  -A legtöbb szépségversenyen résztvevő leányzó szőke hajjal rendelkezik. Ezért mertem ezt mondani, de akkor a többi szőke nőtől nagy elnézéseket kérek az általánosításért.-Önbizalom hiánya nincsen, de ezt eddig is tudtuk.
  -Csak nem loptad el a királynő tükrét? De hogy sikerült rávenned, hogy ilyet mondjon? Megfenyegetted, hogy eltöröd?-Kérdezem tőle halálosan komolyan és meglepetten, majd csak elmosolyodom. Csendben hallgatom őt. A mondata végén most már én is felnevetek. A jelek szerint ő is össze tud hozni jó sok baromságot.
  -Hát igen. Az elég nagy szívás lenne. De mi van, ha te meglátod a hercegnőt és neked megy el a kedved tőle? Kinyitod az ajtót. A hercegnő nagy boldogan odaszalad. Éppen a nyakadba ugrana, de te meglátod az arcát és ellököd magadtól, majd szépen visszazárod az ajtót és elhúzol a francba.-Mert igen ezt nagyon is kinézném belőle, bár azt is, hogy egyáltalán nem foglalkozik a szépséggel, csak lefekteti, ha már ennyit küzdött a sárkánnyal és csak utána zárja vissza rá az ajtót.
  -Ez nem is rossz ötlet. Milyen menő munka lenne már. Csokikat kóstolgatni egész nap. Azt hiszem ezt még ingyen is csinálnám… Csak aztán a nap végén már nem férnék ki az ajtón akkorára dagadnék.-Kicsit el is merengek ezen. Egyszer kipróbálnám ezt. Mondjuk elmehetnék egy csokoládé gyárban, még sosem jártam olyan helyen. Hmm… Igen meglesem majd merre van csokoládé gyár és meghirdetek egy közös falka programot.
  -Egy ruha üzletem van… Divattervező vagyok… -És természetesen büszke is vagyok rá. Mondjuk jelenleg nincs mit terveznem, nincs rendelésem, de azért mikor jön az ihlet lerajzolom az újabb ruhákat, de sajnos tényleg nem megy úgy az üzlet, ahogyan azt szeretném.
  -Szögezzük le most és itt. Egy nem leszek a szexrabszolgád. Előbb leszek öngyilkos. Kettő… Motorozgatások? Te vittél el a buliba, hogy lerázhasd magadról ezt a csajt, és ha már ilyen jófej voltam és belementem a játékba akkor alap, hogy vissza is hozol a városba, szóval ezt a részét nyugodtan ki is húzhatod a listádról. Az, hogy megmutattad nekem ezt a kis üzletet nagyon jófej a részedről. Örülök neki, mert tényleg nagyon finom a sütije. Vevőket meg nem kell szerezned nekem. Megoldom én azt magamnak.-Nehogy már még ezt is behajtsa rajtam. Aztán majd azon kapom magam, hogy kopogtat az ajtón és követeli a bevétnek a felét, vagy nagyobb részét. Na még mit nem.
  -És én nem adtam neked semmit? Egy kellemes beszélgető partner, akivel el tudsz merülni a mesevilág csodáiba...Mert fogadjunk, hogy kevés nővel tudsz ilyenekről beszélgetni.-Nem akarok ebbe jobban belemenni. Ezt is már túúúl húztuk. Majd valahogy megköszönöm neki ezt a jófejséget… Nem tudom én kap tőlem valami jó piát mondjuk. Dante úgy is tud szerezni valami nagyon különleges régi darabot.
  -Nem vagyok hat éves, hogy haza kelljen mennem időben. Nagyon rég nem buliztam már egy jót és hiányzik. Vagy ez olyan nagy gond lenne?-Én nagyon is szívlelem az olyan bulikat, ahol jókat lehet tombolni, ugrálni, táncolni. Néha ki kell adnia magából az embernek azt a sok szart, ami a napokkal felszed. Ilyenkor az agyam kikapcsol és csak a zenére figyel. Nincs senki és semmi ami megzavarhatna.
  -Kösz de semmi kedvem ahhoz, hogy vad idegen, kiéhezett fószerek bámuljanak engem.-Én is kezembe veszem a táskám, majd jó hangosan elköszönök az idős hölgytől és természetesen meg is köszönöm Bretnek a meghívást. Ha nem ismerném még azt mondanám rá, hogy igazi úri ember.
  Bízom benne, hogy nem valami lepukkant helyre visz engem. Bár ha azt a stratégiáját nézzük, hogy mindig csajokra hajt, akkor nem hiszem, hogy a legalja kocsmákat választja, ahova olyan nők járnak, akik bűzlenek a pacsulitól és elfelejtették hogyan kell sminkelni, így mindenből jó sokat pakolnak magukra.

  My family

  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Jamaica Avenue

  on Kedd Aug. 29 2017, 13:32


  To Masako    


  Kinyitom az ajtót majd a karommal megtámasztva megvárom, míg kitipeg a karom alatt., majd amint kint vagyunk a motoromhoz ballagok. Felülök a kis dögömre, majd megvárom míg Miss. Dance is helyet foglal, aztán beindítva indulok el. Nem lesz hosszú út motorral, de mivel nincs kedvem a sétához, és nem hagyom csak úgy el a kis drágámat ezért motorozunk. Olyan 5 perc fuvar után egy korekt szórakozó helynél állok meg. Romkocsma de nem a punkoknak, vagy az öreg motorosok szórakozó helye. Pedig azokkal mindig nagyon jól el vagyok. Emlékszem mikor először bementem, és mindenki olyan igazi zselézett hajú szépfiúnak nézett. Aztán mégse. De ez most nem olyan pillanat lesz, hogy megint versenyre részegedek. Csak iszok és ennyi. Aztán vagy szerzek valami nőt, vagy még iszok, vagy nem tudom. Amíg táncol addig én kiiszom a wiskhy ragtárat. Lefordulok a zsákutcába ami a kocsma mellett van, és leparkolok oda a többi felsorakozott motor mellé. Letámasztom majd leállítom és amint nincs mögöttem én is leszállok. Hajamba túrok, majd rá pillantok. –Remélem meg felel kényed kedvének te tánc parkett ördöge.-mondom egy széles vigyorral ahogy megint kinyitom az ajtót és megjátszott udvariassággal előre engedem, mintha valami királynő lenne. Amint mellé érek és a pultnál megállunk megkérdezem mit kér, és magamnak egy wiskhyt neki meg a rendelt italt kérem. Amíg várunk végig nézek a helyen a sok táncoló emberen, így este és hallgatom a hangos de még sem túl durva zenét ami mellett kiabálnod se kell, hogy meg értsd a másikat. –Nos elégedett vagy, lady?-kérdezem finom gúnnyal a hangomban miközben rajta áll meg a tekintetem majd amint megkapjuk az italt oda adom neki az övét én meg a sajátomba kortyolok. De hiányzott már. Ezzel lehet a legjobban levenni a lábamról. A jeges wiskhy ami lenyugtatja az ember feltüzelt éjszakai vágyait és néha úgy érzem maga a farkasom is követeli, mikor fogok inni. 150 év alatt megszokott páros lettünk…-Amúgy vissza térve, nem biztos, hogy becsuknám az ajtót. Ha az arca ronda is de a teste jó, akkor csak elég kutya pózba át csapni és legalább nem látod az arcát. Vagy ha szemből nagyon muszáj csak a ciciket kell nézni és nincs gáz. De ha tényleg nagyon ronda azért találták ki a zacskókat is. –mondom vállat rántva ahogy az italomra nézek majd vissza rá.-Meg, van hivatalos csoki kóstoló meló. Azt hittem ezt te tudod a legjobban.-mondom ahogy felvonom a szemöldököm. Csoki imádó és ilyeneket nem tudni. Na jó én se tudom, hogy hivatalos wiskhy kóstoló van-e. Mondjuk simán lennék olyan. De akkor mindig részeg lennék. Mondjuk az se gond, fél Irakot úgy nyomtam végig, hogy ittas voltam….Pár évre nem is nagyon emlékszem…-Ruhatervező…-mondom vissza ahogy ismét az italomba kortyolok.-Túl sok van belőle, nem inkább azért nem jön még annyira be az üzlet?-kérdezem ahogy leteszem a poharam a pultra és rá fordítom a tekintetem.-Pedig jó buli lenne, a szexrapszolga. Meg lehet szokni. –bólogatok nagyokat.-Meg te is így, hasba fogod szúrni magad mint a szamurájok vagy mi? Magadba firkantod egy bicskával, Zorro kezdő betűjét? Elég szar lehet neked, ha inkább ezt tennéd, mint, hogy kiélveznéd, hogy szeretik a női léted.-mondom kinyújtva a nyelvem ahogy fintorgok egyet és megiszom a maradék piámat majd kérek még egyet.-De mindegy is. Mindenki máshogy éli az életét. Remélem azért szűz már nem vagy.-mondom ahogy elvigyorodom gonoszul.-A hatéveseket pedig ne sércsük meg oké? Ők ártatlanok a dologban.-mondom ahogy poénkodok egy kicsit és megtámasztom a fejemet a kézfejemmel, miközben a pultra támasztom a könyököm.-De..szerintem menj riszáld ki magad Miss. Dance.-mondom ahogy legyezgetek felé bár igazából…Nem szeretnék, egyedül inni itt, viszont táncolni meg főleg nem akarok. Bár kitudja…De nem azért hoztam ide, hogy akkor itt is szívjam a vérét. Részemről az is meg volt most, eredjen ugrálni, aztán ha kitombolta magát akkor vissza jön, vagy becsatlakozik, valami kedvesebb társaságba.

  avatar
  Masako Saito

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellmjárók/Errapel
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 29
  Foglalkozás : Divattervező

  Re: Jamaica Avenue

  on Szer. Aug. 30 2017, 18:47

  Viszontlátás  Miután elköszöntem én is az idős nénitől elindulok Bret után a motor felé. Bőven átférek a karja alatt, hisz ő egy óriás hozzám képest. Alig győzőm nyújtani a nyakam, hogy belenézhessek a szemeibe, mert ha én valakivel beszélek szeretek a szemeibe nézni.
  Már már rutinnal ülök fel a motorjára. Ez előtt nem sűrűn ültem motoron, de be kell vallanom magamnak, hogy nagyon is élvezem. Mondjuk nem biztos, hogy odáig merészkednék, hogy magam vezessek egy ekkora „szörnye”. Inkább maradok akkor a robogónál. Az kis pici, aranyos.
  A helyet, amit kiválasztott ismerem, már voltam itt a srácokkal. Jót táncoltunk és jókat ittunk. Azt hiszem majd felhozom az ötletet, hogy megint kimozdulhatnánk valamerre.
  -Teljesen megfelel nekem. Nem értem mi a gondod azzal, ha az ember szeret táncolni. Tudod mennyire el lehet lazulni, kikapcsolni? Lehet neked is ki kellene próbálnod. Akkor talán nem lennél ennyire morcos.-Igaz meglep, hogy ennyire lovagias, de nem tulajdonítok túl nagy figyelmet neki. Természetesen megköszönöm, hisz így illik, ezt tanították a szüleim. Belépve a szórakozóhelyre azonnal a pult felé veszem az irányt, majd kis gondolkodás után le is adom a rendelésem Bretnek.
  -Nos szeretnék kérni egy tequilát meg egy sex ont he beach koktélt.-Szélesedik ki mosolyom. Igen direkt ezt kértem. Igaz szeretem is, de nah nem tudtam kihagyni. Amint megkapjuk a kért italokat a tequilával koccintok vele, majd fel is hajtom azt. Ennél jobb nincsen.
  -Teljes mértékben, de ha kérhetlek szólíts Masának.-Érzetem én azt a kis gúnyt a hangjában, de inkább úgy teszek, mint akinek nem tűnt fel. Nincs semmi értelme annak, hogy most elkezdjek vele e miatt vitatkozni. Táncolok egy jót, aztán majd haza megyek és lehet többé nem is találkozunk. Bár ki tudja. Az első találkozásunkkor is azt hittem azt most mégis itt vagyok vele. Én sem vagyok normális.
  -Hát nem is tudom. Be van zárva több éve… Büdös lehet, tiszta szőrős, ápolatlan… De te tudod, ha neked ez jön be.-A pasik valahogy ilyen téren kevésbé finnyásak, mint mi nők. Mondjuk nekik mindegy, csak lyuk legyen. Persze van egy két kivétel, ahogy a nők között is vannak kivételek, de sajnos az a ritkábbik eset.
  -Nem vagyok mindent tudó. Igaz imádom a csokit, és gyerekkoromban sokszor kacérkodtam azzal a gondolattal, hogy milyen jó lenne csokoládé kóstolónak elmenni, de aztán jött egy másik szenvedélyem, ami felülkerekedett ezen az álmon.-Nah meg féltem, hogy megutálnám a csokit. Nem akarom megutálni a csokit, így inkább maradok sima vásárlója.
  -Nem hiszem. Inkább csak idő kell, hogy az emberek megszokják, hogy ott vagyok, hogy megismerjék a munkámat. Nem egy nagy üzletről van szó. Persze kész ruhákat is kapni ott, de leginkább a ruharendelésre állnák rá. Nem rég készül el az webes oldalam is. Majd talán az több embert fog vonzani.-Egy kicsit megint eleredt a nyelvem, pedig nem beszélgetni jöttünk ide, hanem kicsit lazítani. Beleiszok ismét a koktélomba, majd jelzem a pultosnak, hogy jöhet még egy tequila.
  -Nem vagyok szamuráj, így nem, nem úgy vetnék véget az életemnek. Szerintem ha egyszer sor kerülne rá én akkor inkább leugranék valami magasról… Nem tudom miért...-Arra, hogy inkább hagynom kellene, hogy valaki élvezze a nőiességemet elhúzom a számat. Akaratlanul is eszembe jut az a bizonyos egy hét. Ott is hagytam magam, de soha többé. Akkor eljátszottam azzal a gondolattal, hogy véget vetek az életemnek, de valami belső hang mégis azt súgta, hogy tartsak ki.
  -Tudod több féle képen tudják a férfiak szeretni a női létet és nem mindegyik barátságos. Nem vágyom szexrabszolgának lenni, hogy azt csinálhassanak velem, amit csak akarnak.-Érezheti a hangomban, hogy én viszont kicsit komolyan veszem ezt a témát. Amint megkapom a tequilát ismét lehúzom, majd csak elmosolyodom.
  -És ha igen? Mi ezzel a gond? Talán törvényileg elő van írva, hogy mindenkinek el kell veszítenie a szüzességét még érettségi előtt vagy mi?-A tekintetemet nem emelem el róla. Érdeklődve figyelem a reakcióit. Tudom most kissé nagyon komolyabbra fordítottam ezt a témát, mint ahogy azt kellett volna, de néha az is kell. Ez nálam egy érzékeny pont, így legalább megtanulja máskor ne akarja felhozni…. Nem mintha lenne máskor. Aztán a zene elcsendesedik és elindul a következő, ami már nekem is tetszik. Gyorsan beleiszok a koktélomba, Bretre vigyorgok, majd már megyek is táncolni. Ahogy belevetem magamat a tömegbe ugrálni kezdek, lehunyom a szemem és a zene ritmusára kezdek el mozogni. Láthatóan semmi sem érdekel a zenén kívül. Nem foglalkozom a körülöttem lévőkkel. Néha nekem jönnek, néha én megyek nekik.

  My family

  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Jamaica Avenue

  on Szer. Aug. 30 2017, 20:51


  To Masako    


  Csak figyelem és hallgatom amiket mond. Játszani akarok, és csak kicsit „szívom” a vérélt és egyből jön a „nyanyanya”. Mindegy is Bret, hülye vagy, hogy helyet adsz a reménynek ennyi év után is. Egyszer várom, hogy valaki nevessen azokon amiket mondok neki. Tánc…Ha tudnád én milyen „táncokat” jártam…-Valahogy nem látom magamat túl jónak benne…-Pandóra egyszer kötelezett rá. Megtanított nekem nagyon régi klasszikus táncokat. „Még Bret, gyerünk táncolj velem!” Nevetett és élvezte, pedig én csak azt tettem amit kért. De amikor csak bemegyek valami másik helyre és azt nézem, hogy most hogyan táncolnak csak rossz érzés kavarog bennem, és mindig elundorodok attól, hogy én oda becsatlakozzak. Morcos. Most nem is vagyok morcos, most csak élénk voltam, mert…beszélgettünk. Beszélgettünk valamiről amiről senkivel se beszéltem, és ez, valamiért jó érzés volt. Mit vársz Bret, nem ismer téged, és te pont ezt szereted, hogy nem ismernek igazán. Hogy csak egy faszfej vagy aki osztja a saját maradék eszét a sok hülye között. Egy láthatatlan alak vagy igazából akit észre vesznek a kiéhezett ribancok, a veteránok, kikkel közös múltad van és titkoljátok egymással a világ elől, a többi korcs akik úgy néznek rád, mint egy kitagadott senkire. Valaki megakar ölni, valaki csak azt akarja, hogy dugd meg, és vannak olyanok akik csak azt akarják te ölj másokat. Pont olyanok mint amilyen te vagy velük. Egy tárgy vagy, ahogy neked is ők. Innentől kezdve nincs miért reménykedned. Nem értem azt hittem ez rég kiveszett belőlem. Az italra csak felvonom a szemöldököm és halkan nevetek magamnak majd nézem ahogy megissza az italát és finomat kortyolok ismét az enyémből. Pedig a lady még jobban is illik rá. Csak megrántom a vállam.-Maradsz Miss Dance.-mondom ahogy leteszem a poharam és halkan szusszanok ahogy a lassan lubickoló jégkockámat nézem. –Honnan tudod, hogy csak mert be van zárva, még nincs lehetősége tisztálkodni? Nem hiszem el, egy bezárt nőről, hogy meg van az ágy a fürdőszoba vagy bármi ilyen kisebb szépítkező szett, nagy unalmában vagy várva a királyfit aki bármikor jöhet ne szépítkezzen. és nézd csak meg a disney meséket kérlek.-nem mintha én annyit láttam volna belőlük.-Szóval nekem ne mondja senki, hogy unalmukban nem borotválkoznak, festik magukat és csókolóznak az öntükörképükkel. –nem nézek rá közben hanem csak az italomat nézem ahogy megáll és mozdulatlanná dermed. Szusszanok, és felkapva a lötty ismét mozogni kezd majd iszok bele. A jég jobban megolvadt, és sokkal hidegebb és ez lehűt. Ahogy lenyelem a kortyot csak megrántom a vállamat.-Ahogy érzed, akinek van választása álmai között, az éljen vele.-Álmok…nekem nem is volt álmom. Vagy nem emlékszem rá? Kitudja, de mai napig nem tudnék semmit mondani, és amit elakarok érni az életben az konkrétan…semmi. Nincsenek vágyaim, terveim, céljaim. Amihez már nagyon régen hozzá szoktam. Nem vagyok arra, hogy falkatag legyek, hogy családban éljek, hogy legyen egy nőm, meg sok kis éhes száj amit etetni kell. Nem vágyok arra, hogy legyen egy munkám, nem vágyom arra, hogy szeressenek. Nem is tudom milyen az. Csak azt tudom, hogy mind könyörtelen, és gusztustalan. Mind el vesz valamit, mind tönkre tesz valamit akár mennyire és érzed azt, hogy boldog vagy tőle. Ez nem én vagyok. Nem vagyok család apa, se csapatjátékos. Nem vagyok, jó korcs, és nem is leeszek soha. Pandóra pedig nem is hagyná, hogy elszakadjak tőle. Ha bármelyik is az életembe csöppenne, ő azonnal elvenné, mert nem lehetek más csak az ő katonája. Akkor pedig minek vágyjak bármelyikre is? Ha megszeretem, elveszik. Innentől kezdve nincs miért ragaszkodnom. Reménytelen esett vagyok, és senki nem küzdene egy roncsért. Miért is, ha az ölükbe hullana, egy igazán jó és remek sikerekkel élő másik? Miért? Ezen már annyit gondolkoztam. Nagyon jó indokkal kéne valakinek engem rávennie ezekre. Egy nagyon jó indokkal…Szusszanok -Talán. De talán ha valaki bogarat ültet egy díva fülébe, és ő jelez a többi dívának az már egy jó bevétel. Lehet idegesítőek, de sokat fizetnek, ha valóban jó a munkád.-mondom ahogy rá pillantok az arcára.-Hát ahogy érzed. Mindenkinek egy élete van, és azt kedz vele amit akar. Én nem szabok meg semmit, csak kérdeztem nem pedig megkövetelem, hogy cselekedj így.-mondom ahogy pislogok párat.-A mélybe hullásnál pedig sokkal jobb ha fejbe lövöd magad. Gyorsabb, hatásos, és nem tudnak ellene semmit se tenni. Ha meg leugrasz valahonnan lehet, hogy túl éled de nyomorékként folytatod az életed ami meg még szarab.-A szűz témára csak fel emelem a kezem. Inkább nem mondok semmit. Érezze úgy magát jól. Csak nézem ahogy elmegy a táncolók közé és befordulok a pulthoz majd kérek vodkát. AZ majd jó lesz. 2 fajtából kérek és amint mindkettő előttem van lehúzom egymás után, aztán a wiskhym maradékát is leküldöm. Össze szorítom a szemeim és kiráz a hideg majd fújok egyet. Kérek egy hamutálat és elő szedve a dobozomat veszek ki egy szálat és ajkaim közé emelve gyújtok rá végül. Kifújom a füstöt az orromon majd ismét bele szívok a cigibe és az ajkaimon engedem ki majd nyitom ki a szemeimet és a zenét hallgatom miközben a gondolataim egyre csak kavarognak. Bret mint mindig felejtened kell…

  avatar
  Masako Saito

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellmjárók/Errapel
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 29
  Foglalkozás : Divattervező

  Re: Jamaica Avenue

  on Szer. Aug. 30 2017, 22:08

  Viszontlátás  Azért bevallom őszintén nem hittem volna, hogy pont vele fogom kitárgyalni a hercegnős meséket. De jó poén az egész. Legalább is én jót szórakozom rajta. Azzal, hogy elvitt abba a cukrászdába rádöbbentem, hogy ő sem mindig az, akinek mutatja magát. Első alkalommal legszívesebben pofon vágtam volna a stílusa miatt. Most meg itt vagyunk és jókat beszélgetünk. Különös…
  -Jaaaj most tényleg a disney mesékkel jössz? Azokat nem tudták volna eladni, ha nem csini királylányokat rajzolnak meg. Gondolj bele, ha csipkerózsika tök kócos és poros és pókhálós lett volna mikor rátalál a herceg. Szegény kislányok megrémültek volna tőle. Így meg nagy okosan minden kislány fejébe elültették a bogarakat, hogy ők is hercegnők akarjanak lenni. De nem tudom… Ha engem bezárnának nem az lenne a legelső gondolatom, hogy hol a smink készlet.-Mondjuk az biztosan zavarna, ha nem tudnék mosakodni, de hogy sminkelni… Az nem hiányozna. Persze szeretek magamra feltenni valamilyen mázt, de nem mindig. Főleg akkor nem, mikor otthon vagyok, hisz minek?
  -Ebben igazad lehet. De tény iszonyatosan idegesítőek. Bevallom őszintén én nem vágyom hírnévre. Ha ez a kis üzletem fen tud maradni és lenne állandó rendelésem, akkor én már attól boldog lennék és úgy érezném sikerült elérnem az egyik álmom.-Nézek még mindig a szemeibe és osztom meg vele gondolataimat teljesen őszintén. Nem tudhatom, hogy mennyire bízhatok meg benne, hisz végül is egy idegen, de talán ezzel nem csinálok semmi bajt. Nah meg nem állhatok úgy mindenkihez, hogy te egy idegen vagy, így nem beszélek veled. Akkor ennyi erővel senkivel sem ismerkedhetnék meg.
  -Viszont a fejbelövéshez bátorság kell. Szerintem egyet előre lépni könnyebb, mint meghúzni a ravaszt. De az is lehet, hogy a méreg lenne a legjobb. Gyors, csendes, tiszta… De ne is beszéljünk erről tovább. Kicsit nyomasztó és jelenleg nem is tervezek ilyet…. Remélem te se!-Mosolyodom el halványan. Úgy vagyok ezzel, hogy lehet az élet bármilyen szar akkor sem szabad feladni, hanem küzdeni kell a végsőkig, mert nem tudhatod, hogy mikor jöhet el a szebb idő… Igen én hiszek abban, hogy eljöhet a szebb idő. Ha én feladtam volna a küzdelmet a második nap, akkor most nem ülhetnék itt. Akkor nem lehetnék a jelenlegi családommal, nem élvezhetném tovább az életet. Tény még mindig kísért a múlt, hiába próbálják velem elfeledtetni és mondják azt, hogy lépjek már tovább, nekem ez nehezemre esik. Nem gondolok már rá olyan sokat, mint régebben, már nem fáj úgy, de még mindig félek tőle, hogy újra megtörténik, még mindig elő szokott kerülni álmomban…
  Ezért is szeretek táncolni, mert ilyenkor az agyam kikapcsol és nem gondolok semmire. Se a múltra, se a jelenre, se a jövőre. Csak a tánc és a zene. A farkasom is élvezi ezt, hisz ő is mozog ilyenkor, ő is csak élvezi, hogy van. Persze tudom, hogy neki a futás sokkal nagyobb kikapcsolódás, de azt hiszem hozzá szokott a tánc szeretetemhez. Nem hiába kezdtem el tanulni táncolni. Szükségem volt valami olyanra, ami nem kapcsolódik a falkához, ami csak az enyém, ami kikapcsol. Ahogy a rajzolás is olyan. Mikor ruhát tervezek nem figyelek a környezetemre, odasétálhatsz mellém és ha a farkasom nem jelez észre sem veszlek.
  Nem tudom hány számot táncolhattam végig mikor visszatalálok a pulhoz kissé kimelegedve, elfáradva. Széles vigyorral az arcomon lépek oda Bretthez, belekortyolok a koktélomba, majd egy újabb kör tequilát kérek, sőt most egyből két pohárral is. Miután megkapom már nyújtom is felé az egyiket.
  -Remélem szereted. Egészségedre!-Koccintok vele és fel is hajtom a pohár tartalmát, majd csak figyelem őt.
  -Miért nem jössz táncolni? Itt senkit sem érdekli az, hogy tudsz vagy sem. A lényeg, hogy te jól szórakozz. Iszunk még pár körrel és utána berángatlak. Hidd el, hogy jót fog tenni. Ez olyan, mint a farkasoknak a futás. Gondolom szoktál futni járni, hogy kicsit megmozgasd őt is. Akkor is ki tud kapcsolni az ember agya. Csak itt még jól is érzed magad mellette. Jó zene, jó csajok, jó pia… Mi kell még?-Mutatok körbe a teremben. Azért ha körbe néz találhat magának egy két szépséget, akik arra várnak, hogy valaki megszólítsa őket.

  My family


  Ajánlott tartalom

  Re: Jamaica Avenue


   Pontos idő: Vas. Dec. 16 2018, 05:58