Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» LaGuardia Reptér
by Noah L. Harwey Today at 23:32

» Utopia Parkway
by Ryan Elvestaad Today at 21:55

» Terasz
by Dante di Canio Today at 21:13

» Pince
by Ryan Elvestaad Today at 00:27

» Étkező
by Theodore Miles Hudson Today at 00:07

» Szentpétervár
by Vitaly Rayt Yesterday at 23:50

» Vitaly lakása
by Admin Yesterday at 18:19

» Forest Hills
by Admin Kedd Aug. 14 2018, 23:24

» Kinti medence
by Admin Kedd Aug. 14 2018, 23:21

» Kapu
by Lucius Evans Kedd Aug. 14 2018, 18:59

Staff

D.J.
PM
Apple
PM

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Iroda

  Share
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Iroda

  on Hétf. Szept. 28 2015, 19:26

  First topic message reminder :

  avatar
  Nicholas Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Harcos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 73
  Foglalkozás : Boxoló

  Re: Iroda

  on Csüt. Jan. 11 2018, 21:16

  Carol, Dante és Nicho

  Az egész beszélgetést az ajtóban állva figyeltem. Szegény lány úgy érzem kicsit megszeppent apám előtt. A távolságtartás a sok gondra vonatkoztat vissza és szusszanva döntöm a hátamat a falnak miközben hallgatom apám szavait Carolhoz. Miközben beszélgetnek én végig figyelem a viselkedését és apám szavait hallgatva tudom, hogy ez nem lesz egy könnyű menet. Se nekem, se a falkának, se Carolnak. Nagyon hajtani kell majd azért, hogy velünk tudja tartani a lépést. Ahogy megköszöni fél mosoly csúszik az arcomra a hálálkodástól, majd elköszönve alfámtól kinyitom az ajtót Carol előtt és kiengedem. Ahogy megyek utána a folyosón hallgatom lelkes szavait. Ez már jó, ha így beszél velem. Talán a többiekkel is tud ennyire beszélni majd. Megállok amint kiérünk a ház elé és felnézek.-Jah valami olyasmi. Valószínűleg neked is lesz benne egy szoba. Erősen ajánlott, hogy beköltözz közénk szóval ha gondolod segítek majd becuccolni.-mondom ahogy rá nézek kék szemeimmel.-Nos, ők falkatagok. Segítenek majd neked mindketten ahogy én is. Hidd el jó fejek. Két ökör akik nagyon el vannak egymással de elég tanultak ahhoz, hogy belőled rendes farkast faragjanak.-mondom széles mosollyal.-Ha lesz rá idő akkor beugrom majd.-mondom biztatóan.-Gyere, haza viszlek.-mondom és lassan az autóhoz sétálva ülök be miután ő is beült és szépen vissza viszem Carolt az otthonába.

  Én is köszöntem azt a kicsi szerepet jó volt olvasni a játékot! Örülök, hogy csatlakoztál Carol! hümm )
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Re: Iroda

  on Pént. Jan. 12 2018, 21:04

  Carol, Nicho, Dante

  Sosem hozok elhamarkodott vagy felelőtlen döntést, alaposan átgondolom minden lépésemet. Ilyen formán az sem számít, hogy ki kinek az ismerőse, barátja és társai. Ez mind nem érdekel olyan esetben, amikor valaki csatlakozni kíván. Nincs kivétel, nincs kivételezés.
  Most sincs. Nem érdekel, hogy Nicho hozta ide, nem érdekel, hogy honnan ismeri, sem az, hogy milyen kapcsolatban van vele. Az egyetlen dolog ami viszont igen, az az, hogy mekkora terhet rakok a Falkára, mekkora gyengeséget okozok azzal, ha beteszem a bástya közepére. Illetve ami alapvető, mennyire életképes, mennyi esélye van arra, hogy elérje akár a 100 évet is anélkül, hogy ne egy gyógyító kezei alatt feküdne örökösen.
  A döntés jelenleg nehéz, Carol pengeélen táncol, mert valójában a mostani belépőjét látva nem tudom elképzelni erős nőstényként, sem fizikálisan, sem mentálisan. Már ha csak őt nézem, az embert.
  A farkasa egészen más, sugárzik belőle a tettrekészség, a magabiztosság és a kölykös határozottság, mindaz, amit a gazdájában nem látok.
  Hatalmasat sóhajtok, mielőtt kimondom az ítéletet, benne van az előző percek komoly mérlegelése, a lehetséges opciók levezetése fejben. Végül nem vératom tovább, kimondom, fogadom a falkában.
  -Ne ígérgess, tegyél érte, hogy ne kelljen megbánnom a döntésemet.
  Nem Nichonak köszönheti, hogy igent mondtam, ha a farkasát nem látom, mennyire ellentétesen viselkedik vele, határozottan küldöm el, tudván, hogy nem sok van már neki hátra ebből az életéből. Kegyetlen lett volna? Egyesek számára annak tűnhet, de nem, nem az. Megkönnyítettem volna a dolgát és nem húzom el a szenvedését.
  -Itt az ideje, hogy befejezd az a menekülést, és szembenézz önmagaddal.
  Biccentek, jelezve, hogy befejezettnek tekintem a társalgást. Tudom, hogy jó kezekben lesz, az őrült izlandi jó mentorom, bár néhol túlságosan is keménynek tűnhet, de a kölykök érdekében teszi. Van, aki megérti, van aki nem... Nem véletlenül vagyunk erős és összeszokott Falka, és nem véletlenül van hírünk még itt is.
  A többit már Nicho elmondja neki, remélem, azt sem hagyja ki, hogy konkrétan itt lakunk, együtt.

  //Köszönöm a játékot! Üdv a Falkában Carol! Smile //  Re: Iroda

  on Vas. Jan. 21 2018, 10:39


  Ajánlott tartalom

  Re: Iroda


   Pontos idő: Pént. Aug. 17 2018, 23:34