Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Long Island villa
by Emanuel de Medici Today at 00:53

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Yesterday at 22:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 09 2018, 22:30

» Freshkills Park
by Admin Vas. Nov. 25 2018, 19:40

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Vas. Nov. 25 2018, 19:20

» Pince
by Admin Vas. Nov. 11 2018, 22:47

» Belső udvar
by Dorian M. Montgomery Szomb. Nov. 10 2018, 21:54

» Carlmichael Ház - Tárgyaló
by Reinald Carlmichael Szomb. Nov. 10 2018, 21:51

» Rising Star Cave - Dél-Afrikai Köztársaság
by Armand Assante Vas. Nov. 04 2018, 20:49

» Azrael
by Desmond O. Cross Vas. Nov. 04 2018, 17:52

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Iroda

  Share
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Iroda

  on Hétf. Szept. 28 2015, 19:26

  First topic message reminder :

  avatar
  Nicholas Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Harcos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 73
  Foglalkozás : Boxoló

  Re: Iroda

  on Csüt. Jan. 11 2018, 21:16

  Carol, Dante és Nicho

  Az egész beszélgetést az ajtóban állva figyeltem. Szegény lány úgy érzem kicsit megszeppent apám előtt. A távolságtartás a sok gondra vonatkoztat vissza és szusszanva döntöm a hátamat a falnak miközben hallgatom apám szavait Carolhoz. Miközben beszélgetnek én végig figyelem a viselkedését és apám szavait hallgatva tudom, hogy ez nem lesz egy könnyű menet. Se nekem, se a falkának, se Carolnak. Nagyon hajtani kell majd azért, hogy velünk tudja tartani a lépést. Ahogy megköszöni fél mosoly csúszik az arcomra a hálálkodástól, majd elköszönve alfámtól kinyitom az ajtót Carol előtt és kiengedem. Ahogy megyek utána a folyosón hallgatom lelkes szavait. Ez már jó, ha így beszél velem. Talán a többiekkel is tud ennyire beszélni majd. Megállok amint kiérünk a ház elé és felnézek.-Jah valami olyasmi. Valószínűleg neked is lesz benne egy szoba. Erősen ajánlott, hogy beköltözz közénk szóval ha gondolod segítek majd becuccolni.-mondom ahogy rá nézek kék szemeimmel.-Nos, ők falkatagok. Segítenek majd neked mindketten ahogy én is. Hidd el jó fejek. Két ökör akik nagyon el vannak egymással de elég tanultak ahhoz, hogy belőled rendes farkast faragjanak.-mondom széles mosollyal.-Ha lesz rá idő akkor beugrom majd.-mondom biztatóan.-Gyere, haza viszlek.-mondom és lassan az autóhoz sétálva ülök be miután ő is beült és szépen vissza viszem Carolt az otthonába.

  Én is köszöntem azt a kicsi szerepet jó volt olvasni a játékot! Örülök, hogy csatlakoztál Carol! hümm )
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Re: Iroda

  on Pént. Jan. 12 2018, 21:04

  Carol, Nicho, Dante

  Sosem hozok elhamarkodott vagy felelőtlen döntést, alaposan átgondolom minden lépésemet. Ilyen formán az sem számít, hogy ki kinek az ismerőse, barátja és társai. Ez mind nem érdekel olyan esetben, amikor valaki csatlakozni kíván. Nincs kivétel, nincs kivételezés.
  Most sincs. Nem érdekel, hogy Nicho hozta ide, nem érdekel, hogy honnan ismeri, sem az, hogy milyen kapcsolatban van vele. Az egyetlen dolog ami viszont igen, az az, hogy mekkora terhet rakok a Falkára, mekkora gyengeséget okozok azzal, ha beteszem a bástya közepére. Illetve ami alapvető, mennyire életképes, mennyi esélye van arra, hogy elérje akár a 100 évet is anélkül, hogy ne egy gyógyító kezei alatt feküdne örökösen.
  A döntés jelenleg nehéz, Carol pengeélen táncol, mert valójában a mostani belépőjét látva nem tudom elképzelni erős nőstényként, sem fizikálisan, sem mentálisan. Már ha csak őt nézem, az embert.
  A farkasa egészen más, sugárzik belőle a tettrekészség, a magabiztosság és a kölykös határozottság, mindaz, amit a gazdájában nem látok.
  Hatalmasat sóhajtok, mielőtt kimondom az ítéletet, benne van az előző percek komoly mérlegelése, a lehetséges opciók levezetése fejben. Végül nem vératom tovább, kimondom, fogadom a falkában.
  -Ne ígérgess, tegyél érte, hogy ne kelljen megbánnom a döntésemet.
  Nem Nichonak köszönheti, hogy igent mondtam, ha a farkasát nem látom, mennyire ellentétesen viselkedik vele, határozottan küldöm el, tudván, hogy nem sok van már neki hátra ebből az életéből. Kegyetlen lett volna? Egyesek számára annak tűnhet, de nem, nem az. Megkönnyítettem volna a dolgát és nem húzom el a szenvedését.
  -Itt az ideje, hogy befejezd az a menekülést, és szembenézz önmagaddal.
  Biccentek, jelezve, hogy befejezettnek tekintem a társalgást. Tudom, hogy jó kezekben lesz, az őrült izlandi jó mentorom, bár néhol túlságosan is keménynek tűnhet, de a kölykök érdekében teszi. Van, aki megérti, van aki nem... Nem véletlenül vagyunk erős és összeszokott Falka, és nem véletlenül van hírünk még itt is.
  A többit már Nicho elmondja neki, remélem, azt sem hagyja ki, hogy konkrétan itt lakunk, együtt.

  //Köszönöm a játékot! Üdv a Falkában Carol! Smile //  Re: Iroda

  on Vas. Jan. 21 2018, 10:39

  avatar
  Josh Colston

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Béta
  Tartózkodási hely : N.Y.C. - Queens
  Foglalkozás : pilóta

  Re: Iroda

  on Szer. Aug. 22 2018, 21:54


  Hagyom pihenni a kis farkast, majd pedig, ha akar, kicsit mozogni is a kocsiban, ha nagyon mocorogna, s nem bírni magával, a farkasom kedélyesen rátelepszik, hogy maradjon nyugton.
  Nem mondok semmit, néma maradok, míg odaérünk, hogy aztán ismét megfogjam a nyakánál, s úgy haladjunk be, egészen Dantéig, s ha szabad a bemenet, akkor belépek a kölyökkel a kezemben. Ott leteszem elé.
  - Érdekes madarat fogtam a turbinámmal.
  Farkasom közben azon van, hogy segítse gondolatban Noah farkasát, hogy maradjon nyugton.


  avatar
  Noah L. Harwey

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Kölyök
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 21
  Foglalkozás : Tanuló

  Re: Iroda

  on Szer. Aug. 22 2018, 22:27

  Komolyan, ez elképesztő, mintha direkt húzná az időt, még azt is megnézi, hol a vessző. Kínomban röhögni kezdek, minősítsen elme roggyantnak, de többet ne kérdezzen.
  Josh mint megmentő, úgy érkezik, hogy aztán valami olyat alkosson, amire majdnem lefagyok egy pillanat alatt. Válaszolni sem tudok, de tudni akarom, ez most így micsoda?
  -Ba.ott nagy dög.
  Ennyit még meg tudok jegyezni, aztán minden gyorsan történik, és számomra meg megnő a világ. Azaz minden hatalmas, én meg... én meg szőrös izé, aminek van pár lába is.
  ~Falkám. Kölyköd... én... neked.
  Ezekkel az információkkal nem tudok mit kezdeni, kezdem azt hinni, hogy Joshnak is elmentek otthonról, de utána sokkal érdekesebbnek találom a másik farkast, meg azt, hogy az égnek meredő lábaimat szemléljem.
  Nem akarok ilyen szőrös jelmezt, és igenis követelem, hogy Josh ezt vegye le rólam. Mégis hogy nézek most ki? No de amikor közli, hogy ez végül is lehetetlen... bemorculok.
  -A sajátomat akarom, vissza.
  Nem kérek ilyen vörös bundát, vagy mi a fene van rajtam, én magamat akarom. Egy darabig, mert amint rájövök, hogy mozogni is tudok, persze azonnal meg kell mutatnom a nagy farkasnak, hogy nem ő itt az úr, hanem én.
  A szőrtől prüszkölök, mert még azt is tépek ki belőle a heves támadásaimmal, és nem egészen értem, hogy neki miért nem fájnak az én harapásaim, amikor megcincáltam a farkát rendesen. A lábát is, és semmi. Még egy nyikkanás se hagyja el a pofáját. Innentől kezdve ráugrálok, hátha akkor sikerül leterítenem, de ez sem hatásos, olyan nyugodtan tűri, hogy már nem is találom olyan jó bulinak egészen addig, míg végre reagál, és viszonozza a játékomat.
  Élvezem, végre valaki érti, mit akarok. Na de ezt most miért akarom? Sose akartam így játszani, most meg meg vagyok veszve érte. Mi van velem? Elterülök, hogy azért tovább rágcsáljak, de akkor meg nem elveszik tőlem a mancsomat? Fúj.
  -Add vissza, tegyél le, add vissza, engedj el!
  A levegőben lógok, nem akarok lógni, olyan kapálózásba és morgásba kezdek, hogy csak na. Igenis Josh vegye észre, hogy marha félelmetes vagyok, és tudok bunyózni. Erre nem fogást igazít? Úgy festhetek most, mint aki megdermedt, és ő mekkora hozzám képest. Ez szörnyű.
  A terepjáró amibe bepakol, hát hatalmas, na de sebaj, itt is lehet alkotni. Hiszem én, de az a nagy farkas meg rám fekszik, ezért egész úton azzal bíbelődök, hogy kiszabaduljak alóla.

  Amint megállunk, én már mennék kifelé, de Josh megint felkap.
  -Tegyél már le te nyomrult fa.kalap, tudok menni, nem vagyok elcseszett droid.
  Azért sem tesz le. Maradjak nyugton. Mégis kimeredve mégis mit csináljak? Na mit? Morgok, ez az, az megy. Meg kaffogok, mert más hang nem jön ki belőlem, de a végén már röhögök, saját magamon, ami viccesen hangzik. Ki hallott már fuldokló izét... amit cipelnek?
  Josh hajhatatlan, így most már a farkasnak mondom a magamét bőszen, hátha rá hallgat ez a két lábon járó akármicsoda.
  Most hová visz? Minek megyünk másik szobába? Amint meglátom a tagot, prüszkölök egyet. Nesze neked újabb kihallgatás... na abból nem esznek, mert majd én megmondom a magamét ennek a másiknak is, és annak a nagy fekete böszme farkasnak is.
  Amint földre kerülök, máris indulnék, hogy betámadjam azt a fekete farkincát is, de ez a másik akihez meg kötődök megállít, és nem enged oda hozzá.
  ~Most mi van? Miért nem mehetek? Neki még van szőr a farkán, most nem lehet?
  Nem lehet... így nyugton maradok, de nem tudom miért, amikor be vagyok sózva, és különben is. Ekkora farkast... hasoníltom is az enyémmel, mert eldöntöttem, hogy ez a másik az enyém, de az is akkora. Hová kerültem? Eltátom a pofámat is a csodálkozástól, és nem azért nem mozdulok, mert nem szabad, hanem azért, mert kamillázok.

  Life is MY game.

  #ff9900
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Re: Iroda

  on Szer. Aug. 22 2018, 22:44

  Azt tudtam, hogy Josh késik, jelezte, hogy halaszthatatlan elintéznivalója akadt, na de amikor közölte, hogy engem is látni akar, ráadásul nem egyedül, irdatlan röhögésben törtem ki.
  A nagy magányos farkas, aki nem olyan rég még rajtam szórakozott Erick miatt, hazaállít egy kölyökkel.
  Whiskyt is töltök, mert erre koccintani kell... már ha a kölyök életképes, és tényleg van benne valami. Miért ne lenne? Josh ha idáig jutott, hogy bevállal egyet, akkor annak nagyon nyomós oka van.
  Vigyorogva várom, hogy kinyissa az ajtót, de akkor bevágom a komoly arcot, elvégre a kölyök jobb, ha nem látja, min szórakozunk ilyen jól az elején.
  -Érdekes madár. Tudom, csak úgy beakadt és te megmentetted, mi?
  Azt már most látom, hogy vehemens kis farkas, azonnal indulna felém és a bestiám felé, aki megelőzi ebben, mert maga megy felmérni a kicsit. Fölé tornyosulva jelzi, nem tűr ellentmondást, és jobb, ha az aprólék nem mozdul. Megbökdösi és alaposan megszaglássza, halkan morog egyet, végül leheveredik.
  Egészségesnek ítéli, életerősnek, és ez kifejezetten jó jel, tulajdonképpen játékra hívja a kölyköt. Elvigyorodok, így nézek Joshra.
  -Megirigyelted? Hogy akadtál rá? ~Első ránézésre jó döntés volt, de lesz vele bajod elég. Igen heves a kicsike.
  Van, ami úgy érdekel, hogy ki is mondom, és valami úgy, hogy csak Joshsal tudatom. Már előre röhögök, azaz most is, és elég nehéz visszafojtani, hogy ne törjön ki azonnal.  avatar
  Josh Colston

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Béta
  Tartózkodási hely : N.Y.C. - Queens
  Foglalkozás : pilóta

  Re: Iroda

  on Szomb. Aug. 25 2018, 22:55

  Elvigyorodom. Ezt sem mondták már rám, pedig valóban nagy méretű a farkasom.
  ~ Ahogy mondod.
  Majd megérik benne, s megérti, mi is van, most az első sokkon legyen túl.
  ~ Ez is a sajátod.
  Azzal semmire megyek, ha igen-nem játékba bonyolódunk.
  - Türelem, majd meglesz az is – tetszik, hogy nem adja fel. Ilyen voltam én is. Ez tartott életben.

  Nem szállok vele ismét szócsatába, a kezem biztosan fogja, s megfojtani sem akarom. Kaffogni nem tud, a morgás is némileg van meg, de nem bírom megállni vigyor nélkül. Van benne kurázsi.
  Nagyon kevés kell, hogy el ne nevessem magam, de most komolynak kell lenni. Eszméletlen, hogy máris nekimenne a másiknak. Ebből így még sok baja lehet, de majd nálam megtanulja. Vagyis inkább segítek neki rájönni. Most azért jól jönnének a szüleim szabadelvű nevelési tanácsai. Tény, hogy fejjel rohantam mindennek, de éppen ezért lett kemény és erős is a kobakom.
  ~ Nyughass. Az életeddel játszol.
  A farkasom is hat Noahéra, jobb, ha most tudja, mit is kell tenni, az pedig a nyugton maradás. Ő maga tisztelettel fordul Dante felé. Ezt pedig kevesen vívták ki nála. Egy ujjamon meg tudom számolni.
  - De még hogy. Ha nem figyelek, a pilótafülkébe reppen be.
  Azonban a lélegzetem is visszafojtom egy időre, míg Dante farkasa foglalkozik a kölyökkel. Kicsit hallhatóan engedem ki a levegőt, Dante és farkasa meghallhatta, nem érdekel.
  - Annyira nem. Egy bundás madár elég a csapatba – még mindig nem vigyorgok, csak a szememen látni, hogy azért egy kis löket és röhögök.
  - A reptérre lógott be, s nem a bejáraton. Egy gépet akart elkötni. És még neki állt feljebb.
  ~ Rám emlékeztet. De az idők azóta változtak
  A mappát, amit hoztam magammal, az asztalra teszem.
  - Ismert sportoló, némi zűrrel. Egy-két vonásban hasonlít Ryan kölykére – billegtetem ujjaim a levegőben, mintha gépelnék.
  - Megnézném, ahogy összetalálkoznak....
  ~ Vajon Erick milyen lenne közöttük?
  Nem fogom tudni visszatartani a röhögést, már nagyon ráng a szám széle.
  avatar
  Noah L. Harwey

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Kölyök
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 21
  Foglalkozás : Tanuló

  Re: Iroda

  on Vas. Aug. 26 2018, 19:19

  Nem bírom, ha korlátoznak, egyenesen kikészülök tőle, így amikor Josh nem hajlandó elengedni, mindent elkövetek, hogy szabaduljak a markából. Még harapni is próbálok, ha már a marha nagy morgásommal semmire nem megyek.
  ~Nem majd. Most, most, most eressz el, eressz máááár el.
  Utálom. Nem elég, hogy ilyen szőrös izébe vagyok kényszerítve, de ez még arra sem jó, hogy jól karon harapjam Josht. A kocsiban is ezen lennék, ha az a másik farkas nem tehénkedne rám.

  Minden erőmet összeszedem ami van, mikor ismét kézbe kerülök, de olyan, mint halottnak a csók. Most vagy én vagyok ennyire szerencsétlen, vagy Josh marha erős, vagy mindkettő egyszerre. Ha úgy teszek mint aki meghalt, akkor vajon elenged?
  Még egyszer határozottan próbálom a tudtára adni, hogy most már elég a cipelésből, de mintha a falnak beszélnék, még választ sem kapok. Mérgesen morgok, mert ez milyen már? Nem is foglalkozom vele, sokkal jobbat találtam annak a másik farkasnak a képében, aki elé lepakoltak.
  Erre le vagyok torkollva, hogy nem mehetek, meg az életem múlik rajta. Szuper. Akkor ülök és nézek. Egy darabig.
  Végre az a nagy monstrum is megérti, hogy játszani akarok, mert amíg szaglászott, én ismét hanyatt fekve égnek meredő lábakkal vártam ám, de abban a pillanatban levadászni készülök a mancsát. Az van közelebb.
  Addig is hallgatom, hogy rólam dumálnak, na de amikor elhangzik, hogy én el akartam tulajdonítani egy gépet, akkor kikelek magamból és olyan magyarázásba kezdek kaffogva, hogy öröm nézni.
  ~Nem is akartam ellopni, csak megnéztem, és vártam.
  Na nehogy már ezt is a nyakamba varrják. Arra ugyan már vigyorog a szőrös pofám, hogy némi zűröm is van, mert az van.
  Valakivel meg találkoznom kell, hát én nem fogok tiltakozni, főleg ha verekedni kell, máris mehetünk.
  Felpattanok és visszaügetek az általam jobban sztárolt nagy farkashoz, és befúrom magam a hasához. Mennyivel szebb színe van mint nekem... nem cserélünk?


  Life is MY game.

  #ff9900
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Re: Iroda

  on Vas. Aug. 26 2018, 19:39

  Még mindig hol a kölyköt figyelem, hol Josht, és azon vagyok, hogy visszafojtsam a röhögésemet, ami nem olyan könnyű, mint amilyennek látszik.
  Érdeklődve hallgatom Josh beszámolóját arról, mégis hol a fenében szedte össze a kölyköt, mert tudtommal a reptéren volt, és nem akadt gondja... látszólag.
  -A pilótafülkébe? Nocsak, kíváncsi, vagy csak meg akart pattanni?
  Felvonom a szemöldökömet, ez igen érdekesen hangzik eddig, sőt, igencsak vakmerően. Bestiám ellenőrzi a kicsit, és ahhoz képest, milyen vehemensen indult felé, most eldobja magát, amin majdnem felröhögök. Láttam már megadást, na de azt, hogy valaki mind a 4 lábát az égnek meressze, mint a kecske... kemény.
  A bundás madár említésére bólintok, és ahogy Joshra nézek, látom, ő sem áll messze tőle, hogy elröhögje magát. Én sem.
  -Bátor húzás. ~Nem félek attól, hogy nem fogod tudni kezelni.
  Igazság szerint ígéretes kölyöknek tűnik, akárcsak Sam, egy szavam nem lehet, hogy a fiúk megőrültek.
  -Na azt én is. ~Erick?
  Ez az a pillanat, amikor egyszerűen nem bírom tovább, és hangos röhögésben török ki. A három kölyköt elképzelem egyszerre, ahogy Erick a fa tetején álmodozva figyeli a két marakodót, míg eldöntik, ki a keményebb gyerek, majd amikor elunja, leugrik közéjük, meglepve őket. Össze kell ereszteni őket, nincs mese.  avatar
  Josh Colston

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Béta
  Tartózkodási hely : N.Y.C. - Queens
  Foglalkozás : pilóta

  Re: Iroda

  on Kedd Aug. 28 2018, 22:11

  Elvigyorodom a küzdeni akarásán. Tetszik. Ilyen kölyökre van szükségem. Pátyolgatás nem az én asztalom. Igaz, a durvaság sem. Az komoly sebeket tud okozni a léleknek. Erre most így szükség van.

  A szájalásra kérdéssel felelek.
  - Valóban? A megnézéshez engedély szükséges, a pilótaülésbe pedig csakis jogosítvánnyal ülhetsz. Ha valaki a te mocid körül kavar úgy, mint te a pilótafülkénél, mit teszel? – Dantéhez fordulok.
  - A pilótafülkénél volt, és úgy zúgott hátra, mint a győzelmi zászló, amikor odaértem és megszólítottam.
  Noah szemmel láthatóan az utálom Josht adja elő, mert éppen besértődni van kedve. Hát na nálam pont nem lehet ezzel elérni, a farkasom is kíváncsian nézi, mit művel a kis farkas.
  - Mázlija van.
  ~ Majd rájön, mekkora szerencséje van.
  A dacom anno abból fakadt, hogy senki sem akart megérteni, valójában inkább az, hogy tartozni szerettem volna valahová, valakihez, ám nem jött össze, így inkább maradtam a magányos üzemmódban. Az kevésbé fájt, mint elveszíteni újfent valakit.
  ~ Tollas bundás.
  Egyszerre tör ki belőlünk a röhögés, egy ideig előtte Dantéra meredek.
  ~ Ki jön először vérző fejjel?
  Mert hogy három dudás lesz egy csárdában, abban kétségem sincs.
  avatar
  Noah L. Harwey

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Kölyök
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 21
  Foglalkozás : Tanuló

  Re: Iroda

  on Szer. Aug. 29 2018, 22:07

  Feladom, bármit csinálok, hát nem kerülök földre, így ernyedten lógok. Ha előadom, hogy meghaltam, akkor tuti eldob, vagy nem?

  Az az új szoba tök érdekesnek tűnik, és szívesen felfedezném, ha most nem lenne járás stop. Na de amikor ennyi izgalmas szag van itt? Sok-sok másik farkast érzek... ez a kotorék, vagy mi?
  Aztán Josh azt mondja, hogy ééééén, el akartam lopni a gépét. Én, amikor vezetni sem tudom. Na itt nem állom meg, hogy ne magyarázzak bele.
  ~Nem is ültem be.Behajoltam, jóvan?
  Morgok is marha félelmetesen, engem igenis tessék komolyan venni. Bár ez eddig nem úgy tűnik, hogy működik, de majd megmutatom, hogy kemény gyerek vagyok, nagyon is.
  Na az már engem is érdekel, hogy ez a másik fazon mit tesz, ha a motorjához nyúlnak? Meg most miért vagyok mázlista? Azért, mert Kanadába akartam eljutni, és erre itt fetrengek szőrös bundában? Tényleg mázlim van, hát hogyne.
  Aztán meg nagy csönd, tuti beszélnek egymással, na tessék nekem is mondani, nem ám így kizárni mindenből. Utána meg röhögnek. Na ezek után jöhet nekem Josh itt a komolyságával, hogyne.

  Life is MY game.

  #ff9900
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Re: Iroda

  on Szer. Aug. 29 2018, 22:29

  Nekidőlök az asztalnak, úgy fonom karba a kezeimet, és így figyelem a hiperaktív szőrpamacsot. Josh belenyúlt rendesen, lesz harcuk egymással, de tényleg jól döntött.
  A kis kölyök vehemens, erőteljes, és máris menni, tenni akar. Már ha nem kötné le a játék, és a vadászat izgalma, amikor minden megmozdul. Ahogy szimatol, már azon is majdnem röhögök.
  -Minimálisan eltöröm a karját, ha nincs jó indoka, miért tette. Leesett? Jól bírja.
  El tudom képzelni a jelenetet, ahogy a kölyök lezúgott fentről, de ha így volt, akkor még a csontjai is erősek.
  -Az biztos, bár még nem tudja, mekkora. ~Jól járt veled, kinézem belőle, hogy akár még harcossá is válhat.
  Bólintok, Noahnak fogalma sincs arról, hogy simán meghalhatott volna. Záróra környékén csak farkasok vannak a reptéren és az magánterület ráadásul.
  Az, hogy a felére nem reagál amit Josh mond neki, tipikus makacs kölyök, aki véletlenül nem hall.
  Eddig tudtuk tartani a komoly pofát, olyan röhögésben törünk ki mindketten, hogy öröm nézni.
  ~Majd egyszerre, és mutogatnak egymásra.
  Nem lesz egy nyugodt percünk sem, már előre látom, azért közel egykorú kölykökből nem nagyon szokott 3 is adódni egy időben. Most van.
  -Nos, Noah, isten hozott a falkában. Neked pedig Josh, kitartást hozzá.
  Ellököm magam az asztaltól, és megveregetem Josh vállát vigyorogva. Nem is olyan rég, pár napja még ő szórakozott rajtam Erick miatt, hát tessék. A különbség az, hogy én már felneveltem párat, de neki ez az első. Már előre röhögök azon, amikor majd jön tanácsért.
  Útjukra engedem őket, van még mit tisztázniuk egymással, nem akarom az idejüket rabolni. A döntés megszületett, egyelőre a kölyök biztonságban van.

  //Köszönöm a játékot! Very Happy//  avatar
  Josh Colston

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Béta
  Tartózkodási hely : N.Y.C. - Queens
  Foglalkozás : pilóta

  Re: Iroda

  on Hétf. Szept. 03 2018, 20:31

  Vigyorgok, mert persze a kölyöknek süketül félre kell értenie a cí mm zést, jó, hogy ez máris kiderül. Dante elérti a csendet a csöpp felől, s elmondja a tutit helyette.
  - Dettó. Valahogy úgy. Mások minimum kitörik a nyakukat. Hogyne, annyira benéztél, higy kifelé estél - nagyon kevés választ el a vigyorgástól.
  ~ Harcos. Csakis kiválót engedek ki a kezem közül. S amennyiben túléli.
  Katonaként számos újonc került már a kezem alá. Egy sem volt selejtes, olyat nem wngedek ki a kezem közül. S Noaht egy hajszál választotta el, hogy ne így kerüljön ki, a fiúk nem majrésok, gond nélkül reszik a dolgukat. Szerencsés, hogy éppen én voltam ott.
  Kész, eddig bírtuk ki komolyan.
  ~ Az biztos!
  Nem, inkább nem.gondolok jobban bele a látványba.
  Dante bal vállára reszem jobb tenyerem, vigyorogva.
  - Nem fogok unatkozni. Ti sem.
  Meg úgy senki. Elengedett bennüket, s mindkét oldalról elfogadásra került a kölyök.
  Akit máris nyakon ragadok, farkasom megnyugtatóan fordul felé, s irányt veszünk az egyik pince helyiség felé, s becsukom az ajtót mögöttünk.
  Ahogy leteszem a kisfarkast, farkasom máris odamegy hozzá, de úgy, hogy kellő távolságban megáll, s egyértelműen játékra hívja. Hagyja, hogy ugráljon, pofozkodjon, rágjon, harapdáljon kis tűfogaival. Közben figyelem reakciót, talpraesettségét. És persze, alaposan kifárasztani, hogy ne a morgással foglalja le magát, hanem feldobódott kimerültséggel figyelni is tudjon. Vagy aludni, akár.


  //Köszönöm Dante ^^ //
  avatar
  Noah L. Harwey

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Kölyök
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 21
  Foglalkozás : Tanuló

  Re: Iroda

  on Hétf. Szept. 03 2018, 22:45

  Újabb morgással reagálok arra, hogy márpedig én vagyok itt a hibás, mert le mertem esni odaföntről, és ettől olyannyira felbátorodok, hogy Josh felé kezdek kaffogni azonnal. Mondom ám a magamét rendesen, nehogy itt az övé legyen az utolsó szó, még akkor se, ha ez a Dante ripityára tör itt karokat. Nekem most mancsom van, rám nem vonatkozik. Ez sem.
  Ja, hogy illett volna válaszolnom? Nem hallottam, na, ezek a fülek éppen megzavartak, mert lekonyultak, amikor nem kellett volna.
  Ezt a csendet de rühellem... hát naná, hogy belemorgok, meg vonyítok. Vonyítok? Jé, ilyet is tudok. Igaz, hogy elcsuklott, de akkor meg gyakorolnom kell, szóval most ez van soron, és az sem érdekel, hogy a végén majdnem fuldoklásba fullad az egész, mert elröhögöm magam a cérnavékony hangon. Berosálok, ha ez ilyen marad. Mire összeszedem magam, ez a Dante elköszön tőlünk, na de azt nem hagyhatom ki, hogy ne köszönjek el a behemót farkastól. Búcsúzóul még képen is nyalom hatalmas csóválással egybekötve és ügetnék én saját lábon is, ha Josh nem döntene úgy, hogy megint darut játszik.
  Ezt már most utálom. Kínomban a nagy farkasnak magyarázok, hát ez milyen már? van négy lábam, és akkor mindig a levegőben van? Minek megyünk a pincébe? Mindegy, csak Josh tegyen már le.
  ~Engedjelengedjelengedeeeeeeeeel!
  Amint földet érek, rögtön leellenőrzöm ezt a helyiséget is, sőt, ennek örömére azonnal lepisilem az egyik falat. Most mi van? Nem bírtam már tartani na. Látom a farkas tekintetét, csúnyán néz rám, de az a fal az enyém, be is állok elé, nem adom át senkinek.
  Végül leesik, hogy az a nagy játszani akar velem. Ugyan épp ki akartam verni a patáliát, hogy most már unom a bundás létet, de unja a fene. Játék van.
  Rögtön "lerohanom" a játszópajtit, mert én most le akarom gyűrni őt, akkor is, ha ekkora monstrum. Addig ugrálok rajta, leesve róla, míg le nem fekszik, na akkor már harapdálom is, ahol érem.
  Ez buli, annyira élvezem, hogy azt se veszem észre, elfáradok, csak azt, hogy egy manccsal a pofámban ájulok be egy pillanat alatt. Nem akarom tudni, ezt hogyan hoztam össze, eddig jó volt az állóképességem, most meg...

  Life is MY game.

  #ff9900
  avatar
  Josh Colston

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Béta
  Tartózkodási hely : N.Y.C. - Queens
  Foglalkozás : pilóta

  Re: Iroda

  on Csüt. Szept. 06 2018, 18:13

  Még nem tudja, hogy nálam csak nyerő kártyát lehet húzni úgy, hogy nálam is az marad.

  Az összes lehetséges időt Noahhal töltöttem eddig, fogalmam sincs, hány napot vagy mit tett ki, játékkal, játékos tanulással, engedve kölyöknek lenni. Amint az alapvető dolgokat megértette, felkísértem a szobájába, amit kedve szerint rendezhet be.


  - Van kedved egy kis tetőn ücsörgésre?
  Felmutatok két doboz innivalót, mikor újfent felkeresem. Egészen kedvet lehet kapni Erick fán ücsörgésétől. Isten ments, hogy a fáira telepedjek, még a végén károgva kezd körözni a törzse körül. Márhogy a fa törzse körül.
  avatar
  Noah L. Harwey

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Kölyök
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 21
  Foglalkozás : Tanuló

  Re: Iroda

  on Csüt. Szept. 06 2018, 21:20

  Annyira nem is volt rossz az elmúlt pár nap, s bár továbbra sem vagyok kibékülve a róka színnel, sem a bundával, de a játék részét élvezem. Az a baj, hogy túlzottan is, és Joshsal tulajdonképpen végigjátszottuk az egész időt.
  Végül is rájöttem, tök jó arc, bár annyi mindent magyarázott, hogy a felét nem jegyeztem meg, csak a legfontosabbakat. Szerinte minden fontos volt, én meg szelektáltam.
  A lényeg, hogy van bandám, ne kötekedjek Dantéval, és akkor nem lesz gáz. Akkora. Oké, azért figyeltem tényleg, bár pont úgy nézek ki, mint aki betartja a szabályokat, nem? Aha, szerintem is.
  Ami a legjobb volt, hogy kaptam egy saját szobát. Megint úgy érzem magam, mint az intézetben, azzal a különbséggel, hogy nincs szobatársam, és nem csesztetnek feleslegesen. Annyira nem is rossz, mint gondoltam, de valahol még emésztenem kell a hallottakat, miszerint ezt a bundát örökre viselni fogom. Vérfarkas... én... vicces, de így már értem, hogy Josh hogy volt képes falhoz vágni fél kézzel. Óriási.

  Annyira belemerülök abba, hogy tanulmányozzam, milyen szagokat érzek, hogy kell pár másodperc, mire felfogom a kérdést.
  -A tetőn? Feljebb nincs? Naná.
  Egyből felpattanok, bár amikor észreveszem a nagy farkast, akkor eszembe jut a játék és vigyorogni kezdek. Azt hiszem bekattantam. Élvezem ezt az egészet, még ha fáj is, míg sikerül négylábúvá avanzsálnom meg vissza.

  Life is MY game.

  #ff9900
  avatar
  Josh Colston

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Béta
  Tartózkodási hely : N.Y.C. - Queens
  Foglalkozás : pilóta

  Re: Iroda

  on Vas. Szept. 09 2018, 22:36

  Elvigyorodom.
  - Repülővel felvihetlek.
  Farkasom már szalad is előre a kicsivel.
  Jó pár tetőrészen ki lehet heveredni, le is dobom magam az egyik kanapéra és kinyújtom a lábam, átnyújtva Noahnak az egy doboz italt. Sör. Nem véletlenül.
  - Nem szarozok – nekem pont nem szokásom. A virágnyelvet meghagyom annak a szellemjárónak, akire, ha ránézek, egyrészt kiver a víz, másrészt nem vágyom belekötni. Szerintem csak azért nem alfa, mert folyton csavarog. A szelleme ne lenne, még egészen el is diskurálnék vele, de ha ketten vannak ott, olyan céltűzbe kerülök, hogy inkább... dolgom van.
  - Fasza játékos vagy, s ezt parlagon hevertetni. Vagy más elgondolásod van?
  Hogy van-e kérdése, segítségre szüksége, szóljon fejezeten már rég túl vagyunk. Ha megtette, kapott is választ és segítséget is, így bízom abban, hogy legyen akármekkora káosz is a fejében, ilyenkor mindig előjön, a most mi lesz kérdés.
  Közben farkasom máris játszik a kölyökkel. Innen nem esnek le.
  avatar
  Noah L. Harwey

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Kölyök
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 21
  Foglalkozás : Tanuló

  Re: Iroda

  on Hétf. Szept. 10 2018, 20:17

  Vigyorgok a repülőn, most már persze összejöhet, naná, nem, nem akkor, amikor szerettem volna, na mindegy.
  -Vagyis most ha azt mondanám, szeretnék hazaugrani egy fél órára, akkor benne vagy?
  Nem akarok pofátlannak tűnni, de amikor lekapcsoltak, éppen ez lett volna a célom. Tetőn ülni pedig nem is olyan rossz, nem is gondoltam, hogy ennyire berendezett. A kis vörös már rohan is a nagy után.... mennyire élvezi ezt az egészet. Meglep, bár ha most nyilatkoznom kellene, azért annyira nem szar ez az egész, és Josh is jó arc.
  -Köszi. Azt észrevettem.
  Amit ott abban a szobában művelt, hát tényleg nem úgy fest, mint aki szórakozik. Akkor csak lestem, az ereje miatt, na meg utána azon a dögön is amit láttam tőle. Most már értem, mi ez, de akkor is. A vöröskét nézve meg... hát az meg van hülyülve a játékért. Normális?
  -Nem. Akkor ezek szerint nem kell abbahagynom a hokit, ugye? Na de így mégis hogyan folytathatom?
  Felkapom a fejemet, mert ugyan nem szoktam én ezzel kérkedni, de álszent sem vagyok. Igen, rohadt jó hokis vagyok, és még koránt sem tartok ott, ahol tarthatnék. Az a remény, hogy esetleg csinálhatom tovább, az most felcsillan előttem.
  .

  Life is MY game.

  #ff9900
  avatar
  Josh Colston

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Béta
  Tartózkodási hely : N.Y.C. - Queens
  Foglalkozás : pilóta

  Re: Iroda

  on Csüt. Szept. 13 2018, 21:23

  Felröhögök, mert annyira vártam ezt a kérdést, mint a landolásnál a leszálló légáramlatot.
  - Miért ugranál haza félórára? Hova haza?
  Fogalmam sincs, mi a terve, éppen ezért kérdezem.
  Farkasom újfent próbálgatja a határokat kibővíteni a kicsinél, lefoglalja.
  Féloldalasan elmosolyodom. A teszetoszaság a halálom, fejjel viszont már nem megyek a falnak, pedig szerintem továbbra a fal húzná a rövidebbet.
  - Időben - legalábbis ezt a részét illetően.
  - Folytathatod. Idővel. Előbb el kell érned, higy együtt tudj dolgozni a farkasoddal, higy ne akarjon mindent prédának tekinteni, s hogy maradj ember formában, amikor arra van szükség.
  Tudom, hogy eldiskuráltam neki, mennyire nem buli, ha kiderül ez a világ.
  - Zárt edzéseken addig is részt vehetsz, aztán jön a többi.
  Kinyitom a sörös dobozom, koccintásra emelem a fiú felé, s egy jó nagyot kortyolok belőle.
  - Mi az, amivel foglalkozol még?
  Tőle akarom tudni, tojok a papírra. Az nem beszél arról, ő maga milyen.
  avatar
  Noah L. Harwey

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Kölyök
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 21
  Foglalkozás : Tanuló

  Re: Iroda

  on Pént. Szept. 14 2018, 21:53

  Josh nevet a kérdésemen, na de én most ezt komolynak szántam, félig.
  -Beszélnem kéne a mesterrel, hogy hogyan tudok majd csatlakozni az edzőtáborhoz és mikor. Kanadába. Quebecbe. Oda akartam menni akkor is.
  Tényleg szeretnék, már ha lehet, mert jelenleg kb. úgy érzem magam, mint egy kezdő óvodás, aki egyelőre még a cipőjét sem tudja bekötni.
  Az nem villanyoz fel, hogy egyelőre le kell mondanom a normális edzésről, de azért hajtóerő is, hogy megtanuljam ezt az izét kezelni.
  -Aha, és azt hogy? Most komolyan úgy néz ki, mint aki bárkire is veszélyes? Kis hülye, mindenben játékot lát, a nyelve is félrelóg.
  Én simán kölyökkutyának nézném, ha arról lenne szó, na mindegy. Koccintok Joshsal, de be kell vallanom, hogy sok dolog nem igazán tiszta még ebben az egész...világban.
  -Zárt edzés? Úgy érted, hogy vannak hokisok, akiknek ugyanilyen négylábújuk van?
  Beszarok, ha ez így van. Döbbenten nézek Joshra, ezt most komolyan mondta? Tényleg? Bár... ők is repteret üzemeltetnek... végül is min lepődök meg...
  -Tanultam, és máshoz nem értek, csak a hokihoz. Meg a vezetéshez.
  Semmit nem csinálok, szó szerint. Azt, hogy kocsikat kötöttem el kipróbálásra, úgy is tudják. Tényleg nem értek semmi máshoz, a hoki volt az életem.

  Life is MY game.

  #ff9900
  avatar
  Josh Colston

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Béta
  Tartózkodási hely : N.Y.C. - Queens
  Foglalkozás : pilóta

  Re: Iroda

  on Kedd Szept. 18 2018, 22:30

  Töprengve tekintek rá.
  - S ha azt mondom, az edződ, mestered tud minderről és azt üzeni, megvárja, míg csatlakozhatsz? A következő edzőtáborhoz már van esélyed jövő nyáron.
  Furcsa módját választotta a kiruccanásnak, de nem is baj, hogy rám akadt.
  - Párszor már elmondtam – sóhajtok fel, beletúrva a hajamba. – Ha nem tudod uralni a képességedet, ha nem tudod uralni, hogy maradj emberformában, amikor abban kell, vagy fordítva, azzal felfeded a titkot az emberek előtt. Márpedig akkor nem csak neked van véged. Nem az a lényeg, hogy kölyök és kicsi. Te mit gondoltál, mikor láttál átváltozni? – Utalok a jelenetre a reptéren. Nem véletlenül tettem így.
  A felismerésre utaló kérdésre csak vigyorral válaszolok, aztán belekortyolok a sörbe.
  - Nos, akkor valóban dolgoznod kell azért keményen, hogy minden simán menjen – felhajtom a maradék sört és felállok. Aztán leugrok. Mivel az erkély, vagy tetőrész, nevezzük akárhogy, nincs annyira magasan. Másfél emeletnek már mennie kell. Ha nem, na akkor van a gáz.
  Előhalászom a zsebemből a kocsikulcsot, kinyitom és megvárom, míg Noah beül. A vezetőülésre, hogy aztán én meg bevágódjak az anyósülésre.
  - A Barclays Centerbe, legyen szíves.
  Meg nem szólalok az egész úton, még az arcomra sincs írva semmi. A bejáraton simán beengednek, holott zártkörű edzést írtak ki mára.
  A jégpálya felé veszem az irányt, de még mindig nem szólok semmit. Kinyitom neki a bejárati ajtót, aztán pedig hagyom, felfedezze, hányan is bundások a csapatból.
  - Remélem, a helyes számot kapom meg – utalok arra, hány farkast is fog megszámolni. Remélem, hogy a teljes csapatlétszámot adja meg, edzővel, tartalékos és cserejátékosokkal együtt.
  avatar
  Noah L. Harwey

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Kölyök
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 21
  Foglalkozás : Tanuló

  Re: Iroda

  on Kedd Szept. 18 2018, 23:01

  Érdekel a válasz, mert tényleg jó lenne, ha egyesek tudnának arról, miért hagyok egy kicsit, mármint... valami alibi dumával persze.
  -Tessék? Mégis honnan a fenéből tud róla? Azt ne mondd, hogy ő is... és csak jövő nyáron? Májusban van a vb, az nem hagyhatom ki.
  Eddig is voltak meglepetések, na de ez... ez most mindent visz. A végén kiderül, hogy a válogatottból kevesebb az ember, mint a farkas... az NHL-ről nem is beszélve.
  Az is fejbe vág, hogy jövő nyárig sehová, hát miattam nem tolják el a világbajnokságot, nekem májusban mennem kell. Akárhogyan is.
  -Akkor? Próbáltam belőni, hogy mi az, amit látok.
  Ez volt, pontosan ez volt, mert ha jól emlékszem, a WTF érzése volt az első, amit akkor éreztem.
  -Most hová mész? Így sör után? Pláne arra.
  Azt hamar felmérem, hogy Josh nem fogja megvárni, míg én szépen lesétálok innen, így felsóhajtva követem. Mit nekem a dupla lábszártörés, nem?
  Én lepődök meg a legjobban, hogy egyrészt nem is vagyunk annyira magasan, másrészt úgy érkezek le, mintha mindig is ezt csináltam volna. Még inkább kiül a döbbenet az arcomra, hogy én vezethetek, főleg egy ilyen járgányt. Nagyon nem kell nógatni, ha mehetünk, hát megyünk is, pláne mikor kiderül az úti cél. Ott is van jégpálya, tudom, naná, hogy nyomom neki ezerrel.
  A kapun meg simán beengednek, ami meglep, mert ezt eddig nem tapasztaltam. Ami viszont az ajtó után tárul a szemem elé, na attól tényleg leszakad a pofám.
  -Ez... ez itt most komoly? A fél bandát ismerem, azt a tagot kentem fel a palánkra, azt meg elkaszáltam, azzal bunyóztunk is...
  Hirtelen minden értelmet nyer. Az én zúzódásaim másnap is látszottak elég rendesen, na de az övéké... még röhögtünk is, hogy jó a sminkesük, és tessék. Kiderül, hogy mind farkasok. A hülye vörösöm meg már bent rohan a jég kellős közepén, mert éppen mindenkivel bratyiznia kell.
  -Josh, most szívatsz, ugye?
  Nem akarom elhinni, egyszerűen nem. Az egész csapat és az edző is az... ilyen nincs.


  Life is MY game.

  #ff9900
  avatar
  Josh Colston

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Béta
  Tartózkodási hely : N.Y.C. - Queens
  Foglalkozás : pilóta

  Re: Iroda

  on Csüt. Szept. 27 2018, 22:38

  - Csak jövő nyáron. Ha – nyomom meg a szót. – minden úgy alakul, hogy el tudj menni.
  Szándékosan nem reagálok a többire, még szavak nélkül sem.
  Csendes érdeklődéssel tekintek rá.
  - Egészen biztos? Nem a WTF érzés?
  Hagyok időt, hogy rájöjjön, valóban mondja ki, ami benne van. Nem azért, mert úgyis tudom. Hanem mert így tudunk tovább lépni a következő lépcsőre.
  Elvigyorodom, ahogy meglepődik azon, kutya, vagyis farkasbaja, ahogy földet ér.
  - Ez még csak a kezdet, Noah. Ettől már csak felfelé van.

  Elégedett vigyorú, zsebredugott kezekkel ácsorgó alakká válok, ahogy becsukódik mögöttünk az ajtó. Hagyom a felismerést, és a megemésztést, farkasom hagyja a kölyköt rohangálni, miközben a banda farkasai lefoglalják.
  A kérdésre Noahra fordul a tekintetem.
  - Hogy most szívatlak-e? Nem – a fiúk felé pillantok.
  - Most szívatlak – kis szünet és egy biccentés után a fiúk egy védőfelszerelést, és az ütőt is a kezébe nyomják, a korival együtt.
  - Most mutasd, ki a faszagyerek – vigyorgok és velem a banda is.
  Tudom, hogy keményen fogják fogni. S azt is, hogy vigyáznak is rá, miközben felmérik az erejét, képességeit, már amennyivel most rendelkezik. És provokálják is, hogy érzékelje, nem véletlen van a próbaidő, hogy kimenjen emberek közé.
  avatar
  Noah L. Harwey

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Kölyök
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 21
  Foglalkozás : Tanuló

  Re: Iroda

  on Pént. Szept. 28 2018, 19:10

  Jövő nyár... június... nem az nem lesz jó, így marha határozottan nézek Joshra.
  -Akkor találj ki valamit, amivel május elejére készen leszek. Tök mindegy mit, de májusban ott leszek a vb-n.
  Nem viccelek, még egyet nem hagyok ki senkinek a kedvéért. Ha nyárra már oké leszek, akkor le lehet csalni egy hónapot belőle, azaz gyorsítani a folyamatot.
  -De, tényleg az volt, hogy ez mi a facom? Már az is fura volt, hogy az életbe emeltél fel fél kézzel, de eeez, mindent vitt.
  Oké, azóta már mindent értek, de akkor azért összeszartam magam, az az igazság, pedig nem vagyok puhány gyerek.
  A hirtelen váltásra meglepődök, tetőről ugráljak, mert menni kell... és igen. Hülye bolyhosom még élvezi is. Beteg szegény.

  Elhűlve veszem tudomásul, hogy az ellenfeleim többsége farkasokból áll, és ez sosem tűnt fel. Joggal hiszem, hogy Josh szívat, de először azt mondja, hogy nem, aztán meg mégis. Kapok felszerelést, hát nem nagyon kell biztatni, hogy átöltözzek.
  Az életem a hoki, és jó vagyok benne. Pont nem érdekel, hogy ők sokkal erősebbek nálam most, nem riadok meg tőlük. Legalább tudom, hogy nyugodtan palánkra lehet kenni őket, nem halnak bele... igaz régebben sem foglalkoztam ezzel.
  Némi bemelegítés után máris belevetem magam a játékba. Bizony így, hogy nekik sem kell visszafogniuk magukat, kiütközik a gyorsasági különbség, de a tehetségemet, a technikámat és a cseleimet nem vesztettem el, ezért egyelőre arra támaszkodom, nem is olyan rosszul.
  A helyezett lövéseimbe így csak jut kellő erő, hogy a kapuban kössenek ki. Lehet, kihagytam pár hónapot, de a jelek szerint a formám nem romlott szinte semmit, majd csak össze kell hangolnom a változással.
  Simán belemegyek az ütközésekbe is, nem zavar, bár amikor már sokadszorra akarnak gáncsolni az ütővel, na ott fogy el a türelmem, és olyan bunyót kezdeményezek, hogy öröm nézni. Az egyetlen baj az, hogy itt már nem csak emberként bunyózok, és ez bizony ki is bukik, mert amint elborul a fejem, hát tök mindegy, mi hogyan van rajtam, szakad is lefelé.
  Houston, baj van.

  Life is MY game.

  #ff9900
  avatar
  Josh Colston

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Béta
  Tartózkodási hely : N.Y.C. - Queens
  Foglalkozás : pilóta

  Re: Iroda

  on Vas. Szept. 30 2018, 22:21

  Ránézek, még mellbe is bököm magam.
  - Én szartam a spanyol viaszt? Ha annyira akarsz menni, akkor dolgozz azon, hogy mehess. Az pedig rajtad múlik.
  Veszek egy levegőt. Végre. Az őszinte szavak érdekelnek.
  - A kitalálni és a miafacom az nem ugyanaz. Kösz a fordítást. Nos, most már tudod, miért.
  Jegyzem meg sejtelmes mosollyal.

  Míg elfoglalja magát Noah, addig én is. Tilos itt dohányozni, de majd pont engem érdekel. Itt nem fog belehalni senki a tüdőrákba...
  Rágyújtok, ledobom magam az egyik ülésre és kényelmesen felteszem a lábam az előző ülés támlájára és úgy figyelem őket. Igen, ilyen is vagyok, a pilótafülkét is azért szeretem, ha tágas. Feszt van kedvem konzervdobozban nyomorogni.
  Figyelem Noaht, minden lélegzetvételét. Azt is, ahogy a csapatba vegyül, ahogy egyéniséggé válik, ahogy felmutatja a sajátos vonásait. Farkasom is ül és figyel.
  És elkezdődik. Nem tudom, a farkasom, vagy én kezdek előbb vigyorogni. Már a kezemben a kis kamera és veszem. Nem, még nem avatkozom közbe. A többiek tovább hergelik, bele a bunyóba. A változást is veszem és hagyom, hogy kapjon Noah. Mindemellett azért vigyáznak rá, de az istenes pofonok és rúgások nem maradnak el. Farkasként tudják, hogyan üssenek meg egy farkast. Mivel kölyök és éppen tesztüzemmódban van Noah, két dolgot akarunk elérni: megtudja, meddig képes most elmenni a küzdelemben. Hol van a végső pont. Ami jó, mert ezzel sokkal többet tanul, mint egy uncsi edzőtermi csetepaténál. Ami rossz, nos... az az önuralom. Várható volt, én sem bírtam magammal anno.
  Végül egyszerre lépnek arrébb Noahtól, körfalat állva, addigra már állok, s odasétálva, leguggolok Noah mellé. Farkasom a kicsit nyalogatja, böködi.
  - Gyakorlásnak tökéletesen megtette. Milyen érzés, úgy istenesen bunyózni? – Cinkosan vigyorodom el. Sosem voltam a megszokott, a szüleim sem hagyományosan neveltek, s mázlimra, a második beharapóm sem. Felnyalábolom Noaht, s addigra már az épületbe álltak be a fiúk a kocsival, hogy ne lássa senki Noaht, s hogy a hátsó ülésre fektethessem be, közben tudom, hogy már elkezdett gyógyulni. A fájdalmai nekem is fájnak, és ez az, ami új nekem.
  ~ Kezdem érteni bazmeg Dante, miért röhögtél annyira.

  Ajánlott tartalom

  Re: Iroda


   Pontos idő: Vas. Dec. 16 2018, 05:57