Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Long Island villa
by Emanuel de Medici Today at 00:53

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Yesterday at 22:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 09 2018, 22:30

» Freshkills Park
by Admin Vas. Nov. 25 2018, 19:40

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Vas. Nov. 25 2018, 19:20

» Pince
by Admin Vas. Nov. 11 2018, 22:47

» Belső udvar
by Dorian M. Montgomery Szomb. Nov. 10 2018, 21:54

» Carlmichael Ház - Tárgyaló
by Reinald Carlmichael Szomb. Nov. 10 2018, 21:51

» Rising Star Cave - Dél-Afrikai Köztársaság
by Armand Assante Vas. Nov. 04 2018, 20:49

» Azrael
by Desmond O. Cross Vas. Nov. 04 2018, 17:52

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Közös nappali

  Share
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Közös nappali

  on Hétf. Szept. 28 2015, 19:35

  First topic message reminder :

  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Re: Közös nappali

  on Vas. Jan. 15 2017, 19:16

  Erick - Dante

  Bólintok, és pár pillanatra magára hagyom Ericket, hogy hozzak magamnak is egy forró csokit. Addig úgysem hagyna békén, ennyi meg aztán nem árt meg.
  Amint visszaérek, leülök vele szembe és felsóhajtok a kijelentésére.
  -Tudom, az viszont nem a te hibád, Eric. Láthatta volna a családját, hogy ha hallgat Jordanra. Nem tette, az ő döntése volt.
  Eric rohanni akart, meg is lett a következménye, de még mindig a kisebbik rossz, ami orvosolható lett volna. Az, hogy így alakult, nincs értelme rágódni rajta, az a múlt, és muszáj tovább lépnünk.
  -Lehet, viszont vannak olyan hibák, amiket elkövethet egyszer, elkövethet kétszer, de többször nem.
  Jordan figyelmeztette a srácot, jómagam is megtettem, nem hatott a jelek szerint. A Bétámnak pedig joga volt döntést hoznia, lévén ő vállalta be a srácot, és nincs okom kételkedni a józan ítélőképességében.
  Andrew hiába lett volna jó farkas, ha képtelen volt az alapokkal megbarátkozni és azokat elfogadni.
  -Szedd össze magad, fejezd be az önmarcangolást. Ezt tedd. Fogadd el, hogy ugyanazok a törvények vonatkoznak itt is, mint a falkádban voltak.
  Muszáj megértenie, muszáj felállnia a padlóról, nem ücsöröghet hónapokig összezuhanva, mert elkövetett egy "bakit". A végkifejlet nem az ő reszortja volt.  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Közös nappali

  on Szer. Jan. 18 2017, 22:23

  Erick - Dante

  Mások is mondták ezt nekem, s Dante is, nem is egyszer. Mégis, felelősnek érzem magam, hibáztam.
  Elgondolkodom a következő válaszon is. A falkában egyszer sem lehetett hibázni, azért életek hullottak, legfőképp az elkövetőé. Akkor nekem sem szabadna már léteznem.
  - Észben fogom tartani, és követni – nem hibázhatok többet.
  Többször kortyolok a forró italból, végigsimítom a szélén az ujjam a bögrének. Van még bennem valami, s talán ezért is érint nagyon mélyen, ami Andrewval történt. Össze akartam szedni magam, ám a falkámban, a volt falkámban... farkas voltam. Feszült leszek.
  - Farkas vagyok, Dante – nem ember, nem vérfarkas, nem vérfarkas, aki emberalakban van. Nem is farkas akarok lenni, mert az vagyok. Ez az egész világ idegen lett számomra, nem értem, az emberi testem idegen, és hiába érzem a falkaösszetartást, sok minden más hiányzik, ami a falkában megvolt. Vándorolni akarok, vonyítani a Holdra, vadászni, ha éhes vagyok, fázni, ha hideg van, összebújni a többiekkel a hó alatt.
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Re: Közös nappali

  on Csüt. Jan. 19 2017, 19:28

  Erick - Dante

  Elmondtam amit lehetett, hogyan fogadja meg vagy sem az már az ő dolga és döntése, többet nem tehetek érte. A segítő kezet megkapta, ha elfogadja, elfogadja, ha nem, akkor nem.
  -Remélem.
  A vívódás alapdolog, mindannyian követtünk el hibákat, volt, hogy haltak meg miattunk, ami nem mindegy az az, hogyan lépünk túl rajta, egyáltalán akarunk vagy sem? Ha nem, és belesüppedünk az áldozat szerepébe, nincs tovább, nincs értelme a vesződésnek és küzdelemnek.
  -Mindannyian, Erick, és ezt most vagy megérted, vagy nem. Elbújni és magadra erőltetni kizárólag a farkast ideig-óráig működik. Félre lehet tenni az emberi ént és a vérfarkast is a túlélés érdekében, de véglegesen nem. Egy mezei falkán belül is előbb-utóbb a vérfarkas éned került volna előtérbe, ha olyan harc kerekedik, ami alapból kihozza belőled. Mit tettél volna? Megölsz mindent és mindenkit magad körül, még a volt falkádat is. Akár tetszik akár nem, a kór nem egyenlő a mezei farkasokkal és ezt vagy elfogadod, vagy nem, de ideje, hogy eldöntsd, mit akarsz. Eldobod az esélyedet, mert sajnálod magadat, vagy élsz vele, és végre tovább lépsz.
  Burkoltan fogalmazok? Nem, nyersen, tényszerűen. Azon tudok segíteni aki engedi és akarja is, de azon, aki nem is mutat hajlandóságot afelé, hogy kitörjön a saját korlátai közül, nos, rajta nem tudok.
  Lehet, kegyetlenül hangzik, de ha a döntése a mocsár, akkor búcsút kell vennünk egymástól, sajnálom. Egyelőre azt látom rajta, hogy össze van zavarodva, az időt megkapja, dönthet, mást nem tehetek.  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Közös nappali

  on Pént. Jan. 27 2017, 21:34

  Erick - Dante

  Nézegetem a bögrét, ahogy a pára felfelé pörög, s simítom a hüvelykujjammal a bögre szélét.
  Húsz évet éltem majdnem farkasok között, s megtanultam uralni a farkasom, különben miattam nem létezne a falkám, ahonnan jöttem. Összehangolódtunk, tudjuk, mikor mi a teendő. Úgy érzem, Dante nem érti meg, mert nem értette, mit mondtam. De nem őt okolom, nem tudom rendesen kifejezni magam, az utóbbi időben végképp nem.
  Élni akarok, s akármennyire is kedvesek itt velem, s fogadnak el, itt elsorvadok. Elszomorodom, mert Dante mentett meg a halálból, s sokkal tartozom neki. De más világban él, mint én, s másként látja a világot. Leteszem a bögrét az asztalra, felállok.
  - Köszönök mindent, Dante. Igazad van, ideje tovább lépnem – a kezem nyújtom felé, s ha viszonozza, utána a kapu felé veszem az irányt, szándékom szerint meg sem állok a közeli erdőig, kijutva az egész városból, ahol leveszem emberi mivoltomat, s azzá válok, aki valójában mindig is voltam, mióta beharaptak.

  //Köszönöm a játékot! cry2 //

  Ajánlott tartalom

  Re: Közös nappali


   Pontos idő: Vas. Dec. 16 2018, 05:56