Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Long Island villa
by Emanuel de Medici Today at 00:53

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Yesterday at 22:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 09 2018, 22:30

» Freshkills Park
by Admin Vas. Nov. 25 2018, 19:40

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Vas. Nov. 25 2018, 19:20

» Pince
by Admin Vas. Nov. 11 2018, 22:47

» Belső udvar
by Dorian M. Montgomery Szomb. Nov. 10 2018, 21:54

» Carlmichael Ház - Tárgyaló
by Reinald Carlmichael Szomb. Nov. 10 2018, 21:51

» Rising Star Cave - Dél-Afrikai Köztársaság
by Armand Assante Vas. Nov. 04 2018, 20:49

» Azrael
by Desmond O. Cross Vas. Nov. 04 2018, 17:52

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Biztonsági szoba

  Share
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Biztonsági szoba

  on Hétf. Szept. 28 2015, 20:25

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Biztonsági szoba

  on Hétf. Nov. 23 2015, 22:10

  New member of the pack
  Don't bite or else...

  És én még azt hittem egy békés napom lesz végre, de megint közbe szólt az élet és valami más is. Békésen olvasgatok, amint jött a hívás és vele az egyértelmű parancs. Először el se akarom hinni, hogy ilyesmi tényleg velünk történik, de aztán félredobom a hitetlenkedésemet és rögtön követelem az információkat, amikre szükségem lesz. Amint megkapom, azonnal pattanok, magamra kapok valamit, amiben a kölykökkel szoktam foglalkozni és szaladok is végig a házon. Minden szobába benyitok, és ahol találok valakit, rángatom magammal, nem érdekel, mit csinált éppen. Ahogy megvan mindenki, magamra vonom a figyelmüket és már kezdem is a mondandómat.
  -Figyeljetek mind, ez most nagyon fontos. Vészhelyzet van. Az alfától jött a parancs, minden testőr és felnőtt tag legyen készenlétben, a kölykök és minden fiatalabb tag hagyja el a házat, valaki a harcosok közül menjen velük vigyázni rájuk. Akik maradnak, azok készítsék elő a gumiszobát: legyen benne nyers hús és jó sok víz, bármiféle takaró vagy akármi, csak kényelmes legyen. Vigyetek ki onnan és oda vezető útból mindent, ami éles vagy kemény. Értitek, mire gondolok. Gyerünk, gyerünk, mozogjatok, gyorsan kell cselekednünk! Natan, te velem jössz –hívom magamhoz a testőrt. Amint mellettem van, elindulok a bejárathoz, ajánlom, hogy kövessen. –Mi az ajtóban fogjuk várni Apámat.
  Zene: A celtic tale | @ | Ruházat: Ezt viselem ma
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Biztonsági szoba

  on Hétf. Nov. 23 2015, 22:49


  Falka & Erick ©

  Liona riasztása épp zuhanyzás alatt ért. Egy szál törülközőben léptem be a nappalimba, mikor kopogás nélkül szinte berúgta az ajtót. Mi van, ma nem én vagyok az éjszakás. Ám mikor meghallottam, mégis mi a franc van, fölrángattam magamra egy farmert, meg egy tornacipőt. Az, hogy ma elmarad a gyógyvizes borogatás a bezúzott pofámról, marhára leszartam. A folyosókon kavarás, s összefutva a fiatal kölykök csoportjával biccentettem az őket kísérő Mentorok felé. Elrohantam mellettük, mindenki igyekezett a kapott parancsát teljesíteni. Bár lehet Káosznak tűnt, mindenki tökéletesen tudta, mit kell tennie. Az aulába végre leérve egy könnyed ugrással értem földet a lépcső tetejéről. Elcsíptem még Liona utolsó pár mondatát. Ahogy elindultak a többiek, magam is pár nőstény után akartam iramodni, de Liona tekintete elkapta pillantásom. Elmosolyodtam, ahogy maga mellé utasított. Nem először játssza a vezetőt, de az is tény volt, hogy tudta is vezetni a Farkasokat. Senki sem tette szóvá, hogy esetleg az apja miatt követik őt, ha bárki lett is volna oly botor, valószínűleg Liona tett volna arról, hogy az a Farkas egy darabig ne tudjon lábra állni. Igaz, néha talán túlzásba esett, de valahogy engem sosem tudott kihozni ezzel a sodromból, sőt, bizonyítottam már bőven a Falka számára amúgy is, s tudták rólam, hogy követem őket, de vezetőmnek csak Dantét fogadom el. Némán léptem a kis nőstény mellé, nyugodt volt a Bestiám, annak ellenére is, hogy az új infok szerint nem egy könnyű éjszaka fog következni. Nem aggódtam, tudom, mit kell tenni, nem egyszer kellett már begőzölt Farkasokat kezelnünk. Most mégis kíváncsiság költözik energiáimba, s várakozva figyelem az éjszaka hangjait, melyek hamarosan, még ennél is nyüzgőbbek lesznek.  

  Sose játssz a Farkassal, ha nem tudsz játszani vele!

  Defame Me

  Ruha  KALAND FOLYTATÁSA ITT!!!
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Biztonsági szoba

  on Kedd Nov. 24 2015, 22:17  Mindenki& Enzo

  Hm, ez azzz..... na gyere még egy kicsit közelebb babám, és megmutatim neked hogy micsoda farkas lakik bennem... hmm.... Épp a másik felemre fordulok, amikor a kiabálás, és Liona drága húgom hangja elér, és azonnal felébredek édes álmomból, hogy éberen, pattanásig feszült idegekkel hallgassam hogy mi történik. Felkapok egy fekete nadrágot, és egy rövid szárú bakancsot, most nem adok kcisire. Az izompólót már menet közben húzom át a nyakamon, hogy becsatlakozzak Lió mellé, és elkapom mit magyaráz. Új tag? Mi a fene? Ennyire veszélyes lenne?
  - Héhéh, kölykök arra, nem amarra.... - igazítok útba egy kisebbet, és együtt loholok a tesómmal és Natan bácsival akinek csak biccentek, most nem a poénkodás ideje van, de hát annak mindig van, kivéve ha nem, de hát értem én nem? Szóval menet közben faggatom a húgit hogy mi a frászkarika történt, talán az angol királynő készül hozzánk hogy ekkora lótásfutás van de végül megtudom amit tudnom kell. Dantét, várjuk aki elment valakiért és az a valaki nem biztos hogy túl jó kedvű ha ide kell jönnie, de hát majd mi itten jó kedvet csinálunk neki, gondolom én naivan hiszen alapjaiba nincs sok fogalmam hogy ki vagy mi jön ide. Bevágódom Natan mellé az ajtóba közre fogva az én egyetlen kishúgom, aki néha nem csoda hogy vezet minket. Apánk lánya, én is képes lennék rá ugyan, de én nem akarom csinálni, ezt a sikerélményt meghagyom neki.
  - Szóval nem lesz könnyű éjszakánk mi? - sóhajtom ahogy minden érzékem kiélesedik, és az éjszaka zajait figyelem, hogy mikor honnan érkezik meg jóapánk.
  Zene©

  Re: Biztonsági szoba

  on Hétf. Jan. 16 2017, 22:49


  Ajánlott tartalom

  Re: Biztonsági szoba


   Pontos idő: Vas. Dec. 16 2018, 05:56