Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Long Island villa
by Emanuel de Medici Today at 00:53

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Yesterday at 22:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 09 2018, 22:30

» Freshkills Park
by Admin Vas. Nov. 25 2018, 19:40

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Vas. Nov. 25 2018, 19:20

» Pince
by Admin Vas. Nov. 11 2018, 22:47

» Belső udvar
by Dorian M. Montgomery Szomb. Nov. 10 2018, 21:54

» Carlmichael Ház - Tárgyaló
by Reinald Carlmichael Szomb. Nov. 10 2018, 21:51

» Rising Star Cave - Dél-Afrikai Köztársaság
by Armand Assante Vas. Nov. 04 2018, 20:49

» Azrael
by Desmond O. Cross Vas. Nov. 04 2018, 17:52

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Biliárd szoba

  Share
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Biliárd szoba

  on Hétf. Szept. 28 2015, 20:29

  First topic message reminder :

  avatar
  Masako Saito

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellmjárók/Errapel
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 29
  Foglalkozás : Divattervező

  Re: Biliárd szoba

  on Vas. Nov. 27 2016, 19:47


  Enzo & Masa
  ©


  Azt hinné az ember, farkas, hogy több mint száz év után már sokkal komolyabb farkasokkal találkozhat, de aztán jön a nagy meglepetés. A viselkedéséből meg nem mondanám, hogy egy vénség, mert igen a szememben ők mind azok. Néha úgy érzem én vagyok a komolyabb náluk.
  -Sértő, hogy azt gondolod, hogy az én palacsintán rossz lehet. Igen is finom palacsintákat készítek.-Most én játszom el a durcis kislányt. Az én tésztámat nem kell megkóstolni, mert tutira finom. Így ez az ok kilőve. De legalább nekilát előkészíteni a töltelékeket. Addig van egy kis nyugalmam, amit ki is használok gyorsan.
  -Csak nem képzeled, hogy hagyom, hogy te befald a palacsintákat, miközben én sütögetek és a végén majd megehetem az utolsó darabot? Neeem… Szépen megvárod, míg elkészül az összes.-És ha ellenkezne, akkor egy újat koppintok a fejére. El is készül az első palacsinta, amit leteszek az egyik tányérra. Ha el akarná lopni azonnal kezére, fejére csapok. Legyen csak türelmes. Együtt kell megennünk. Nem azért mert irigyelném tőle, örülök neki, ha ízleni fog, de utálok egyedül enni, ha társaságban vagyok.
  Ha nem bír magával akkor leállok a palacsinta sütéssel, de ha erőt vesz magán gyorsan elkészítem őket, majd együtt leülünk és befaljuk az összeset. Nem készítettem annyit, hogy másnak is maradjon. Nah meg ez palacsinta. Ebből nem is lehet annyit készíteni.
  //Köszi ezt a csudi jó játékot!! Ölelés//

  My family

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Biliárd szoba

  on Vas. Nov. 27 2016, 21:13  Masa& Enzo


  Ránk is igaz hogy a korral egyre erősebbek leszünk és kevesebb dolog tud a padlóra küldeni de a kor nem jelenti azt hogy agyban is öregszünk és szerintem mi még mindig elmennénk egy nagyra nőtt óvodás csoportnak, veszélyes játékszerekkel. Nagyon veszélyesekkel, mivel egyikünk motor mániás, más fegyver meg ki tudja még mi akad itt. Leginkább minden amit el tudunk képzelni.
  - Jajj Masácska, szívem virágoskertjének legszebb rózsaszála, tudom én, de akkor is ellenőriznem kellett, nehogy romlott legyen bármi és aztán kinyúljunk tőle - vigyorgok ahogy drámaian adom elő a kis monológ szerű dolgot, persze eléggé röviden, mert azért egy Hamlet nem veszett el bennem. El se férne az én egóm mellett, hehehe. Szóval éppen lenyúlnám a palacsintát mikor közli hogy olyan nincs és síri fejjel veszem tudomásul, de attól még mindent elkövetek hogy a lába alatt legyek és ne tudjon tőlem nyugodtan sütni, csak mert szeretem, azért szekálom egy kicsit.
  - Na jóóóóó megvááááárom, de akkor senki másnak nem adunk egy fél morzsát sem! - jelentem ki mert nem vagyok önző ugyan csak egy icipicit, de könyörgöm, Masa palacsintájáról van szó! És nekem süti őket! Azért na már na. Be is faljuk őket együtt, és közben jókat nevetünk mert az evés is fun dolog nálunk és egyikünk sem szeret egyedül enni.


  //Köszöntem szépen is is Masa drágaságom ^^ //

  Re: Biliárd szoba

  on Hétf. Jan. 16 2017, 22:49


  Ajánlott tartalom

  Re: Biliárd szoba


   Pontos idő: Vas. Dec. 16 2018, 05:58