Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Long Island villa
by Emanuel de Medici Today at 00:53

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Yesterday at 22:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 09 2018, 22:30

» Freshkills Park
by Admin Vas. Nov. 25 2018, 19:40

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Vas. Nov. 25 2018, 19:20

» Pince
by Admin Vas. Nov. 11 2018, 22:47

» Belső udvar
by Dorian M. Montgomery Szomb. Nov. 10 2018, 21:54

» Carlmichael Ház - Tárgyaló
by Reinald Carlmichael Szomb. Nov. 10 2018, 21:51

» Rising Star Cave - Dél-Afrikai Köztársaság
by Armand Assante Vas. Nov. 04 2018, 20:49

» Azrael
by Desmond O. Cross Vas. Nov. 04 2018, 17:52

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Moziterem

  Share
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Moziterem

  on Hétf. Szept. 28 2015, 20:32

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Moziterem

  on Szomb. Jan. 30 2016, 20:56

  Thea & Riikka@
  “Mosolyogsz-e az ellenségedre is?”


  Itt vagyok az új helyen ahová szinte akaratomon kívül kerültem, mert az a &@@{&&, szóval apám, úgy döntött hogy a 60 éves távollétét úgy kompenzálja hogy istentelenül átbsz a palánkon minket. Mindenesetre remélem annak tökéletesen tudatában van hogy emiatt nem fogunk neki egyhamar megbocsátani HA egyáltalán megbocsátunk. Jelenleg mérhetetlen agressziót érzek rá gondolok, és viszketni kezd a tenyerem, hogy férfiakat megszégyenítő hévvel behúzhassak abba a sunyi pofájába. Pokoli hangulatomban éppen nem tudok magammal mit kezdeni, de letörték minden kísérletem hogy elhagyjam a területet, ezért kitaláltam hogy alagutat ások a kertben ami kivezet innen. El is indultam, de aztán félúton észrevettem ezt a mozi szobát, és inkább ide ettem be magam, és nekiálltam végigböngészni az összes dvd-t meg filmet meg minden ami itt van és találtam is egyet amit elindítottam. Az ismeretlen Dracula, kíváncsi vagyok ez hány ezredik feldolgozása ennek a sztorinak, és ahogy nézem, két ülést is elfoglalok ahogy keresztbe lógok és egy üveg Chivas-al osztozom a film élményein. Ez volt itt, és talán segít hogy ne verjek minden rommá. Az azonban nem hogy valakinek a lépteit hallom kintről. Nem Natan, akkor már hozzávágtam volna rég valamit, ezek könnyű léptek és nem érzem a szagát sem. Nem vérfarkas lenne? De akkor mi? Na mindegy, úgyis kiderül, mert benyit, és egy nőt pillantok meg.
  - Na te meg ki a fene vagy? Azt ne mondd hogy Natan másik eltitkolt gyereke, vagy a barátnője, mert hozzád vágok valamit - figyelmeztetem kedvesen. Mármint, önmagamhoz képest kedvesen.


  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Moziterem

  on Vas. Ápr. 03 2016, 00:22

  Riikka & Thea
  Amikor két nagydumás kiscsaj összeszabadul


  Jól éreztem magam, amikor felkeltem ma, szóval úgy döntöttem, meglátogatom a falkát, ha már összeszedtek és kineveztek a mamájuknak. Eleve nem gondoltam volna, hogy ez egyáltalán megtörténik, azt meg pláne nem, hogy meg is tartom velük ezt a kapcsolatot. Velük boldog vagyok és mivel Calebet is visszakaptam, kezdek egyre magabiztosabb is lenni. Már kevesebbszer érzem szükségét, hogy magam ellen forduljak, így kevésbé takarom el a bőrömet is. Most is csak egy nagymama kendő takarja a vállaimat a jó időre való tekintettel és természetesen a kesztyű a helyén van, mert arra még nem állok készen.
  Mint minden korábbi alkalommal, most is sütök nekik egy hadseregre való mindenféle süteményt, hadd legyen néhány napig valami édesség a házban, ha már ilyen édesszájúak. Viszont a falka nagyja éppen dolgozik, szóval megvárom, amíg hazaérnek. Sétálgatok a hatalmas házban, hogy valami elfoglaltságot találjak, így kavarodok el a moziszobába, csak már megy egy film és valaki nézi. Mégis van itt maradt az egyikük? Érdeklődve lépek be, hogy megnézzem, ki is az, de ránézésre nem találkoztam még vele. Azóta került ide, hogy utoljára itt jártam? Közelebb megyek hozzá, szorosabban összefogva a kendőt magam körül.
  -Nincs akkora szerencséd. Csak két bigott britnek vagyok a gyereke, párom pedig sosem lesz, sem farkas, sem egyéb -huppanok le mellé, tekintetemet végigfuttatom rajta. Érdekesen néz ki, de ebben a falkában nem lepődöm meg már semmin. Meg könyörgöm, nézzünk már rám, több a csipke a felsőmben, mint egy viktoriánus báli ruhában.
  -Amúgy árnyvadász vagyok és abból, ahogy kilétem felől kérdezősködtél arra következtetek, neheztelsz Natanra. Sőt, azt is megkockáztatom, te lennél a kölyke, ha már azt hiszed, én is az vagyok -Nem veszem magamra a stílusát, rosszabbul is beszéltek már velem és én is tudom úgy forgatni a szót, hogy megbánja, aki csak valami csúnyát mert gondolni.
  Zene: 21st century cure | @ | Ruházat: Ezt viselem ma
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Moziterem

  on Hétf. Aug. 01 2016, 23:32

  Thea & Riikka@
  “Mosolyogsz-e az ellenségedre is?”


  Semmihez sincs kedvem, baszki még ahhoz sincs, hogy aatto hátán ugráljak, mert még ő is eltűnt valahol a házon belül, így éppen a kert felé mennék, de valahol félúton elvesztem a lelkesedésem is hogy alagutat ássak kiskanállal a szabadba és inkább bedöglök ide filmezni, de az ajtót persze nem zárom be, én ostoba, ez később jut csak eszembe már. Mindenesetre a fél üveg chivast megiszom már mire lépteket hallok és egy ismeretlen szag csap orrba. Ez nem farkas, nincs meg az a jellegzetes pézsmaszaga. Ember lenne? Mit keres egy ember egy farkasoktól nyüzsgő területen? Valami beavatott lenne vagy mi a szösz? Áh, mindegy. Nem is érdekel, úgyis biztos mindjárt tovább megy. És nem. Bassza meg, minek jön ide? Nem érek rá!
  - Nem? mindegy, az nem érdekel, ha nem annak a #&>&&>><#&@># vagy a senkije akkor nem vágok hozzád semmit... - jelentem ki hiszen nyomdafestéket nem tűrnek a szavaim amiket jelenleg arra a féregre használok, mert nem vagyok hajlandó annak nevezni, aminek neveznem kellene. Hát ezt a fszt! Így átbszni minket, pedig mi itt tiszta jószándékúak voltunk... Megbocsátottunk volna neki! A gondolatra még mindig morgás tör fel belőlem.
  - Árnyvadász? És mit vadászol, komolyan árnyékokat? Eh mindegy, ne is mondd, nem érdekel. Semmi nem érdekel, és ne mondd ki előttem a nevét, mert mégis inkább hozzád vágok valami súlyosat... - hőbörgök tovább magamban ahogy belehúzok a piába, már hever egy üres a lábaim előtt.
  - Neved is van? Mit keres egy árnyékokat kergető nő egy ilyen farkasodúban? - kérdezem mégis, hogy legalább mondjak valamit. Nem a nővel van bajom, hanem mindennel van bajom, és jelenleg ő állt elém. Tökéletes célpont.  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Moziterem

  on Vas. Aug. 28 2016, 20:14

  Riikka & Thea
  Amikor két nagydumás kiscsaj összeszabadul


  Ha már egyszer eljöttem Queensig Manhattanből, akkor igenis megvárom, hogy hazakeveredjenek, akárhol is vannak éppen. Nem a semminek jöttem el a szigetről, nem olyan egyszerű ám az és én szeretnék velük találkozni. Sokat köszönhetek nekik végülis, szeretném valahogyan viszonozni nekik, hiszen a vidámságukkal könnyen elterelik a figyelmem és így egy kicsit nem kell arra koncentrálnom, mikor lesz megint rosszul. Hálás vagyok nekik, csakhogy egyikük sincs látható helyen. Az egyetlen zaj, amit a házban hallok az a moziteremből jön, így odamegyek, hogy megnézzem, ki van ott, de őt még nem láttam korábban, ezért csatlakozom hozzá. Majdnem fel is rúgom a földön heverő üveget miközben levágom magam mellé a székre.
  -Megnyugodhatsz, nem fűz hozzá különösebb kötelék, csak ő hozott először a falkához. De ha mégis dobálózni támad kedved, légyszi inkább ne az üveget, a ruhám nehezen tisztítható -Próbálkozom a kommunikációval, de lássuk be, az elmúlt évben nem beszéltem pár szónál többet olyannal, akit nem ismertem már régóta, ilyen pedig kevés akad. Nem igazán megy úgy néha, mint akarom, elszoktam a társaságtól.
  -Igen, mindjárt le is vadászom azt ott -mutatok a sötét sarokba, nem érdekelve, hogy azt mondta, mégsem akarja hallani. Volt nekem valamikor humorom is, és kezdem újra felfedezni a létezését.
  -Thea. Sütit sütöttem, van a konyhában. Az, akit annyira utálsz összeszedett és idehozott, a falka meg kinevezett a mamájának -adok rövid és tömör válaszokat. Valószínűleg újat mondok neki, ha még azt sem tudja, hogy lézenghet egy ember is a falkaházban.
  -Elmeséled, mi gondod van vele? -teszem fel a kérdést, mert igenis érdekel, mi történt, hogy ennyire utálja Natant. Amennyire én ismerem, nem olyannak tűnik, hogy csak úgy tenne olyat, amitől a kölyke így megorrolhat rá.
  Zene: 21st century cure | @ | Ruházat: Ezt viselem ma
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Moziterem

  on Hétf. Szept. 12 2016, 00:28

  Thea & Riikka ©
  Puffogok magamban még mindig, és lévén Aattót nem bírtam kirobbantani az ágyából inkább bevettem magam a moziterembe hogy valami ostoba filmmel kössem le a figyelmem és meg kell állapítanom hogy ebben a főszereplő igen tekintélyes testtel rendelkezik, kockák meg minden, de valahogy mégis túl tökéletes, túl hálivúdi. De ennek ellenére valahogy mégis leköt, és már fél órája nézhetem amikor valaki betársul, de nem fogadom túl nagy lelkesedéssel ami azt illeti. Sőt, egy kicsivel sem. Ám nem hagyja magát, és mellém csapódik, hát van benne spiritusz ha azt vesszük, és beveszem a fáradságot hogy megnézzem jobban is a törékeny küllemű fekete hajú vámpírszerű nőt.
  - Hát ez remek. Nyilvánvalóan csak neki van annyi esze hogy idehozzon egy árnyvadászt. Már nem azért, ne vedd magadra, de ez egy rohadtul nem normális bagázs... - sóhajtok fel, mert ennyi már kiderült, de legalább van pár érdekes arc, mint az a csinoska. Azt hiszem Ryan a neve. Meg kell környékeznem azt a tagot, legrosszabb esetben felsülök vele.
  - Mondjuk jah, elég szép ruha, kár lenne érte - megrándul a szám széle, értékelem a megjegyzést, én is rohadtul kényes vagyok a ruháimra, és inkább ledobálom őket magamtól, mintsem leszaggassák rólam, mert akkor én szaggatom le a bőrt másról. Sajnos nem tudom jól titkolni hogy halovány mosoly jelenik meg az arcomon ahogy a sötét sarok felé mutat. Jogos, ott a pont.
  - Hát oké... csak ne csinálj nagy felfordulást, a végén még rám fognák... - morgolódok ahogy meghúzom az üvegem, igen tisztességesen. Szándékomban áll a sárga földig, de még azalá is inni magam.
  - Mamájának? Jézus isten, mennyi is vagy? 20? - ráncolom a homlokom, de legalább kdierült mi a neve.
  - Riikka vagyok. Annak a seggfejnek a lánya. A bátyám is itt dekkol valahol az ágya mélyén - teszem hozzá hiszen sokáig nem vagyunk egymás nélkül. Nem bírjuk ki egymás idiótasága nélkül. Imádom a bátyám.
  - Az hogy egy álszent, idióta, gyáva és hazug seggfej! - jelentem ki mélységes meggyőződéssel, hiszen jelenleg nagyon is helyénvalónak tartom ezt a jellemzást a drágajó apámról. Hogy volt képe!....


  Music


  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Moziterem

  on Csüt. Nov. 03 2016, 12:06

  Riikka & Thea
  Amikor két nagydumás kiscsaj összeszabadul


  -Oh, ne aggódj, tudom én. Úgy jöttem ide, hogy verekedhetek Natannal, ehhez képest csak egy nagy tál sütit hagytam itt, nem a fogamat -kuncogok fel, hiszen ez nekem is meglepetés volt, hogy nem akarnak tényleges fizikai próbát velem, hanem ennyivel be os fogadtak maguk közé és szabadon járkálhatok közöttük. Nem ehhez szoktam az alvilágiak között, azt sem tudtam először, ezzel mi a céljuk, de mint kiderült, semmi más. Nagyon fura, de nagyon jó.
  Jó látni azt a kis mosolyt az arcán, de még jobb érzés, hogy én tényleg vicceltem. Olyan régen volt már, hogy rendesen viccelődtem valakivel, ebbe Calebet is beleértve. Nagyon hiányzott már, ez a hely jó hatással van rám.
  -Attól ne félj, majd kimagyarázom magam -mosolyodom el, csak halványan, azért még nem érzem magam annyira jól vagy biztonságban, hogy sokáig tudjam tartani ezt az állapotot. Nem, annyira még biztosan nem.
  -Majdnem, 21. De ne nekem magyarázd, az ő ötletük volt -Sosem gondoltam volna korábban, hogy bárkinek is egy anyát juttatok eszébe. Nem is akartam sosem gyereket, mert tudom, nem lennék jó anyja a rengeteg problémámmal, akkor már inkább nem vállalok gyereket, nem nehezítem meg az életét azelőtt, hogy esélye lenne magának kovácsolni a jövőjét. Az meg a másik eset, hogy nincs is kitől, nem vagyok oda a szexuális együttlét gondolatáért. De ha már van egy falkányi farkas, aki így gondolja, akkor valami lehet a dologban.
  -Áh, értem. De ezt nem ok nélkül mondod, van egy olyan érzésem. Akkor miért? -próbálok finoman rákérdezni, akkor mégis mi az oka a rengeteg haragnak, amit a saját apja iránt táplál. Én már csak tudom, a semmiért nem haragszik a gyerek a szüleire, fordítva már nagyobb  az esély.
  Zene: 21st century cure | @ | Ruházat: Ezt viselem ma

  Re: Moziterem

  on Hétf. Jan. 16 2017, 22:54


  Ajánlott tartalom

  Re: Moziterem


   Pontos idő: Vas. Dec. 16 2018, 05:59