Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Long Island villa
by Emanuel de Medici Today at 00:53

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Yesterday at 22:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 09 2018, 22:30

» Freshkills Park
by Admin Vas. Nov. 25 2018, 19:40

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Vas. Nov. 25 2018, 19:20

» Pince
by Admin Vas. Nov. 11 2018, 22:47

» Belső udvar
by Dorian M. Montgomery Szomb. Nov. 10 2018, 21:54

» Carlmichael Ház - Tárgyaló
by Reinald Carlmichael Szomb. Nov. 10 2018, 21:51

» Rising Star Cave - Dél-Afrikai Köztársaság
by Armand Assante Vas. Nov. 04 2018, 20:49

» Azrael
by Desmond O. Cross Vas. Nov. 04 2018, 17:52

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Kinti medence

  Share
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Kinti medence

  on Hétf. Szept. 28 2015, 20:41

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Kinti medence

  on Pént. Dec. 11 2015, 20:25

  New Family
  You are my saviours

  Meglepett ezzel a felajánlással, de a kíváncsiságom sokkal nagyobb, mint a vele együtt jelentkező kétség. Mi van, ha át akar verni? Kihasználni valamilyen módon? Megkínozni? Megölni? Nem teljesen mindegy? Senkinek sem fogok hiányozni, ha így is lesz, a kínzást meg kifejezetten élvezném. Nincs ellenérv, miért is ne mehetnék vele. Elfogadom a kezét, követem amerre vezet. Nem arrafelé indulunk el, melyik irányba számítottam, ezért csak érdeklődve figyelek, sűrűn nézek körbe. Főleg már ösztönből, hiszen okom nincs, hogy különösebben ellenséget keressek. Épp egy vérfarkas oldalán sétálok, vámpírok és démonok ilyenkor nem merészkednek elő, a tündérek meg nem kavarnak külön bajt, fényes délben az emberek szeme előtt, ha nem provokálják őket. Ez csak már ilyen, ha állandó harckészültségben éled az életed.
  Ahogy a kocsihoz érünk és kijelenti a feltételeit, csak felnézek rá tekintetemben "Tényleg muszáj?" kérdés ül, de tudom, hogy tényleg muszáj, ha szeretném magam kipróbálni ellene. A kis zacskót is elveszem és beleszagolok. Valóban érzem a narancsot és a mentát, de valami mást is. Nem tudja, hogy az árnyvadászokat erre is kiképzik, hogy a különböző növények hatásait is ismerjük, mert bizonyos dolgokat nem lehet mondén módszerekkel gyógyítani, vagy fajokra egyes füvek hatással vannak és mi ezt kihasználjuk. Azt már nem tudom megmondani pontosan milyen adalék van benne, mert a szaglásom nem lesz jobb az emberinél rúna nélkül, de nem is igazán érdekel. Az életemnek teljesen mindegy. A hajamat arrébb pakolom, hogy a kendőt könnyen fel tudja kötni, aztán bekászálódom a kocsiba.
  -Megértettem  -Csak ennyit mondok, ahogy a könyökömet feltámasztom az ablakpárkányra, orrom alá teszem a tasakot, és hallgatásba burkolózom. Magamat is meglepem, mennyire nyugodt vagyok a helyzettel kapcsolatban.
  Zene: Through Wolf's eyes | @ | Ruházat: Ezt viselem ma
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Re: Kinti medence

  on Kedd Dec. 15 2015, 20:47

  "Szemle"

  Natan üzenetét olvasva meg kellene lepődnöm, de azok után, hogy egy démonnal üzletelek, már nem teszem. Tökéletesen időzítve érkezek, előtte még leadva a drótot a srácoknak, mert tudni akarom, ki az, aki a birtokunkra lép. Ahogy kilépek, látom, hogy Natan kisegíti a nőt a kocsiból, lévén bekötötte a szemét. Mi a tököm? Bizalomjáték?
  Natanre pillantok, melegen ajánlom neki, ne legyen a sarkában senki és semmi, mert akkor belefojtom a medencébe, és az árnyvadász egyből szembesülhet azzal is, milyen az, amikor mi esünk egymásnak.
  A kendőt nézve elvigyorodok. Legalább koponyásat tett volna fel, ne ilyet... mindegy, a célnak megfelelt... Vreth szerint. Amint leszedi Dorortheáról azt a förmedvényt, enyhén biccentek felé, azaz köszöntem.
  -Üdvözlöm, Miss Coldstone. Remélem, nem érzi illetlenségnek, hogy így kellett utaznia. Tud palacsintát sütni?
  Egyelőre nem mutatkozom be, és nem parasztságból nem teszem, kivárok vele. Érdekel, Natan kit talált, hiszen tudja, kedvelem a stratégiát, és azt is, hogy sosem árt egy kölcsönös, jó szövetség, ha arról van szó.
  Az, hogy miért kérdezem a palacsintasütésről, azt hagyjuk. Most gyereknap van, a falka édesszájú, ennyi. Miként könyvel el minket első blikkre, az a sajátja, bár hiba lenne azonnal őrültnek tartania csak azért, mert feltettem egy kurvára nem ide tartozó kérdést.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Kinti medence

  on Szer. Dec. 16 2015, 14:43  Mami és a többiek& Enzo

  - Heeeee? Egy árnyvadász? Nem rossz.... - meresztem a szememre apámra, ahogy közli miféle szerzetet hoz haza nekünk Nat bácsi, de még nem követem a medencéhez, valahogy hatásosabb belépőt akarok, így megvárom amíg Dante kimegy, én még csak leskelődök. Hm, karcsú termet, hosszú fekete haj, igazán tetszetős, mit ne mondjak, olyan kicsit... nem is tudom. Az esetem is meg nem is. Mindenesetre még nem rohanok ki. Mint mindig, most is kényelmesen öltöztem fel, de félig meddig munkához is. Fekete sok zsebű nadrág, mivel eddig a műhelyben voltam, és ehhez bakancs, nehogy már fájjon ha valamit a lábamra ejtenék, és egy fekete-zöld mintás póló, amolyan játszós fajta, amiért nem kár. Két bőr alkarvédő, ami alatt kések rejtőznek, de hát paranoiás vagyok, és élek! Mondjon bárki bármit, vécére se megyek fegyvertelenül, csak hát néha az a fegyver... hm, ebbe ne menjünk vele. Ahogy Dante megszólal, azt a pillanatot választom, a hatásos és nem túl drámai belépőmre. Kiszaladok a garázsból, és csatakiáltással vetem magam apámra, hogy a hátára ugorhassak. Sokszor megtettem már eddig is. Lendületesen át fogom a nyakát, lábaim meg a dereka köré kulcsolom, és csüngök a hátán.
  - Helló helló kis missz! Gofrit is tudsz sütni? És mézeskalácsot? Azt is? - lököm máris a hülyeséget innen apácska hátáról, ha csak le nem dob, de remélem nem, nekem most jó innen stírölni Nat bácsi zsákmányát. Persze neki is integetek lelkesen, és vigyorgok mint a tejbetök. Örülök az Öreg látványának.
  Zene©
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Kinti medence

  on Vas. Jan. 24 2016, 16:49


  Dorothea & Natan ©

  Mosolyogva segítem ki a lányt a kocsiból. Másrészt egy gonoszkás biccentéssel köszönök az öreg felé, ahogy elé vezetem a leányzót, majd leveszem róla a kendőt. A lány mellé lépek, ám amit Dante lenyom ezután szövegben, úgy vigyorgok, mint egy tejbe tök. Kész. Nem hiába ő az én Alfám. Mielőtt megszólalhatnék, csatakiáltás töri meg a szünetet, s Enzo tör ki a garázsból, rávetve magát Dantéra. Kész, én ide már nem is kellek. Palcsinta, mézeskalács, gofri.... Jó hogy nem cukrászdát nyittatunk szerencsétlennel.
  - Én mondtam, hogy próba elé áll. - nevetek a lányra.


  Nem mindegy... Vadászott, vagy vadász

  Equilibrium

  Ruha

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Kinti medence

  on Hétf. Jan. 25 2016, 23:55

  New Family
  You are my saviours

  Érzem a kocsi lassulásán, hogy hamarosan megérkezünk, de nem adom jelét, hogy észrevettem volna, csak a kis tasakot veszem el az orrom alól. Nem akarok meglepetéseket, szeretnék a rendes időmmel reagálni, akármi is lesz ott. Megvárom, míg kisegít az autóból, bár egyedül is menne, de higgye csak, hogy túl jó munkát végzett a félrevezetésemmel. Leveszi a kendőt és akivel szembe találom magam, hát…. Nem tudom mire számítottam, de nagyjából fedi első blikkre a dolgot. Egy nagydarab, magas, kigyúrt férfi tiszteletet parancsoló kisugárzással. Pontosan olyan valaki, akit farkasnak tippelnék az utca túloldaláról is. Viszont amit mond, az már nem olyan kiszámítható.
  -Részemről az öröm a találkozás -vele is tartom az udvariasságot, mert ki tudja, mi az, amivel kapásból elvágnám magam, jobb a békesség. De folytatni a válaszolgatást nincs időm, valahonnan csatakiáltás hallatszik és egy szintén metálosnak mondható valaki ráugrik az Alfa hátára. Az Angyalra, hova kerültem? -Öhm… Persze. Mindet -felelem lassan. Nem is vettem észre, hogy egy lépést hátráltam, ezért visszalépek az elrablóm mellé és kihúzom magam teljes árnyvadász büszkeségemben. Most aztán végképp sajnálom, hogy ma nem vettem szoknyát, abban kicsit normálisabban nézek ki, mint rövidnadrágban. Pedig mindig abban vagyok. Végig pillantok a farkasokon. Ezek se normálisak, de olyan életvidámnak tűnnek. Na, nem mintha én normális lennék, de én mér nagyon régóta nem élveztem ennyire semmit. Egészen boldognak érzem magam.
  -Nem éppen ilyen fajta próbára számítottam -mosolyodom el.
  Zene: Through Wolf's eyes | @ | Ruházat: Ezt viselem ma
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Re: Kinti medence

  on Kedd Jan. 26 2016, 20:27

  "Szemle"

  -Az, Enzo, már ha Natan nem teljesen vak, és valóban képes volt azonosítani, márpedig az adatok szerint az.
  Felelem a fiamnak, és már kint is vagyok, hogy itt várjam meg az érkezőket. Az, hogy Vreth mi a fészkes fenének kötötte a vadász szemére azt a kendőt, azt majd megkérdezem később, most más érdekel.
  Köszöntöm, és kapásból kérdést teszek fel, amiből azt hiszem nyilvánvaló, nem a megszokottat képviselem, de a Falkánk sem éppen az.
  Ennek Enzo adja azonnal a tanúbizonyságát, mikor hatalmas hévvel és csatakiáltással landol a hátamon, én pedig nem ledobom, hanem úgy tartom meg, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga volna.
  Dorothea meglepett arca mindent elmond, nem ezt várta tőlünk, hanem valami egészen mást, és ezen elnevetem magam, Natan pedig azt hiszem, megadja a végső "döfést".
  -Szívesen letesztelném. Érdekelne, miféle nassolni valót tud édesszájú farkasok részére.
  Mit választ ki ezek közül, azt rá bízom, de vallom, hogy az igazi harcos egyvalamit tud... a kedvenc édességét. Legyen az bármi, azt biztos, hogy tudja. Amelyik nem, az nem harcos, kizárt dolog, olyannal még nem találkoztam.
  -Mire számított? Arra, hogy kíváncsian várom, hogyan forgat kardot, hogyan dobja a tőrt, vagy hogyan küzd meg az egyik Farkasommal? Ugyan, az túl kiszámítható és mondhatni... unalmas. Feleslegesen nem pazaroljuk az energiát, gondolom egyet ért.
  Felvont szemöldökkel pillantok rá, lehet, én nem mosolygok, de a szemeim igen. Sosem állítottam, hogy normálisak lennénk, már a szó klasszikus értelmében, mégis érezhető, hogy igen erős egységet alkotunk.
  A kinti kis tűzhelyünk felé mutatnék, ha nem Enzot tartanám továbbra is, s bár megfordul a fejemben, behajítom a medencébe, és máris egyszerűbb a dolgom, de ezzel is akad egy kis gond. Logikus lépés lenne és kézenfekvő, tehát nem teszem meg, csak Natanre vigyorgok.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Kinti medence

  on Pént. Jan. 29 2016, 19:32  Mami, Nat, Dante& Enzo


  - Már ha Vreth nem olyan vak, mint szokott lenni ha valami jó bringáról van szó - nevetek fel, mivel könnyedén kitelhet tőle ez is hogy itt össze vissza beszél, mert lássuk be szokott olyat. Mindenesetre nem megyek ki vele, hanem megvárom árnyékba húzódva míg ide nem ér, és amikor apa is máshová figyel, és senki nem számít rá, na akkor robbanok én ki a képbe, és vetem magam lendületesen a hátára, és már kapaszkodok is, mint valami kis koalamaci, és szerencsére még meg is tart, mondjuk neki az én súlyom... ő még nálam is nehezebb, azé tiszta izom, érted?
  - Hm, ez egészen jól hangzik. Édes szájúak vagyunk szóval valami üzemi mennyiségben gondolkozz, ne ilyen 10-20 darabban - adom a nőnek bölcs tanácsaim egyikét, ahogy integetek Natnak is.
  - Na mi a pálya öreg? Végre haza evett a fene? - húzom egy kicsit, hiszen utálja ha öregezem, vagy bácsizom, mert elmondása szerint nem is öreg, és amúgy is fiatalabb nálam. Hát ebben van igazság, csak nem érdekel túlzottan.
  - Van itt elég harcias teremtmény, és igaza van abban hogy inkább valami hasznos próbát találjunk ki - mosolyodok el én is, és rátámasztom a fejem apám fejére.
  - Amúgy Enzo vagyok - kapok észbe és mutatkozok be innen kényelmesen és apám pillantását követve a ki kerti tűzhely felé intek.
  - Ott esetleg szerintem gyakorolhatnál is - eszembe sincs magázni én vagyok az öregebb akkor meg? Bár ezt ő nem tudhatja, és nem súgom meg neki. Én kérem szépen most múltam húsz, az meg mindegy hogy mennyivel.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Kinti medence

  on Hétf. Feb. 01 2016, 00:00


  Dorothea & Natan ©

  Felnevetek. Persze, ki számítana egy olyan próbára a Vérfarkasoknál, hogy sütit kelljen sütni, meg palacsintát? Én már meg se lepődök, házhoz hozok egy Árnyvadászt, és tessék.
  - Csak miattad drága, csak miattad jöttem haza. - vigyorgok, s megcsipkedem fiatal kis pofázmányát, had érezze a törődést, az meg, hogy épp az apján lóg, cseppet se zavar. A Falka bemutatkozik. Míg ők lefoglalják a kiscsajt, addig a kerti tűzhelyhez lépek, és be is izzítom a kicsikét, meg a házba bemegyek néhány edényért, s hozzávalóért, majd lepakolom az asztalra. Meg mellékesen kihozok két rekesz sört, kiveszek egyet, s meg is bontom helyből. Mára lejárt a munkám, szóval lazulhatok, le is ülök az egyik napozóágyra.
  - Ha kész a palacsinta vonyítsatok! - intek feléjük vigyorogva, s belekortyolok a sörömbe. A nap finoman csiklandozza arcomat, s hallgatom, ahogy csörömpöl halkan frissen behozott konyhatündérünk.
  - Még hogy harcias. Mondja itt aki gofrival akarja tömni magát. - nevetek fel.
  Felpillantok, s Dante szívtiprói vigyorával találom szembe magam. Visszavigyorgok. Jobb, mint a konyhai turmixgép mi? Hüvelykujjamat felmutatom, s ismét a sörbe kortyolok.


  Nem mindegy... Vadászott, vagy vadász

  Equilibrium

  Ruha

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Kinti medence

  on Pént. Ápr. 01 2016, 09:01

  New Family
  You are my saviours

  Csak pislogok a "támadásra" és igazából minden egyébre, ami itt történik. Az árnyvadászok nagyon fegyelmezett népség, ritkán van ilyen önfeledtségben részem.
  -Akkor mi lenne, ha tripla csokis kekszet és palacsintát csinálnék?  -ajánlom fel mosolyogva kis gondolkodás után. A tripla csokis az én kedvencem, álmomban is képes lennék megsütni. Londonban sokat követelték tőlem, mert ezt tudom a legfinomabban és ez volt Caleb kedvence is. Na, itt állj le kisasszony, mielőtt megint butaságot csinálnál, ráadásul mások előtt.
  -Hogy őszinte legyek, tényleg ketrecharcos ringekre és Harcosok Klubjára számítottam, de nekem ez is megfelel, sőt kifejezetten tetszik -kuncogok. Szeretem a másságot, mindig is hajlottam a furcsa dolgok felé és ők minden, csak nem átlagosak. Mindig is csodáltam a vérfarkasok energiáját és most élőben közelről is megtapasztalhatom, mert úgy tűnik, egy darabig itt leszek főzőcskézni.
  -Úgy tűnik, drága elrablóm már elárulta a nevemet, de hívjanak csak Theának. A Dorothea eléggé múlt századi és hosszú kiejteni  -mosolygok rájuk viszonylag konszolidáltan, hiszen még nem engedtem el magam annyira. Még csak most érkeztem és bár nagy benyomást tettek rám, akkor sem bízom még bennük száz százalékig.
  Amint megkapom az edényeket és az anyagokat, rögtön neki is látok, szívemet lelkemet beleteszem a tésztába, ahogy mindig is szoktam és le is akarom őket nyűgözni, ha már ezért kerültem ide. Hamarosan rengeteg süti áll nagy halomban az asztalon evésre készen, majd folytatom a palacsintákkal.
  Zene: Through Wolf's eyes | @ | Ruházat: Ezt viselem ma
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Re: Kinti medence

  on Vas. Ápr. 10 2016, 15:53

  "Szemle"

  -Nem nyeretlen két éves, hogy így legyen, az esze és a szíve a helyén... remélem.
  Kivéve amikor a társáról van szó, mert akkor nem gondolkodik, mint tanúi lehettünk aznap, az érkezésünkkor. Nem tudtam mi hiányzik az életemből, de Vreth megoldotta a kérdést, mehettem érte a másik falkához indításul.
  Most remélem, hogy nagyon komoly indoka van, és nem lő sem mellé, sem sehová, hanem beletrafál. Elméletileg ennek így kell lennie, hiszen Morrighannek nincsen köze hozzá.
  Ahogy kilépek és Enzo a hátamra ugrik, no igen, nem lehet azt mondani, hogy megszokott, gépies falka lennénk, sem azt, hogy begyepesedettek. Látom a nő arcán a döbbenetet, ezen el is vigyorodok, főleg miután meghallja a kritériumokat.
  -Remek. Tudja, lehet gyakorolni, de éles helyzetben derül ki, mire hogyan reagál. Mégis mi értelme lenne annak, hogy összeeresszem akár Natannel? Nem élet-halál harcról van szó, tehát marad a palacsintasütés, és a keksz.
  Farkas berkekben minden egyes edzésnek komoly súlya van, a kölykeink folyamatosan sérülnek, és nem azért mert kegyetlenek vagyunk, hanem azért, mert így tanulják meg, hogy bármikor bármilyen helyzetben megfelelően reagáljanak, ne bepánikoljanak.
  Az sem véletlen, hogy barátságot ápolunk más fajok egyes képviselőivel, hiszen ott sem mindegy, miként teljesítenek vagy teljesítünk az ő fegyvereik ellen.
  Tetszik Dorothea hozzáállása, nem megfutamodik, hanem egyezkedik, így hát övé a terep.
  -Örvendek Thea. Dante. Nos, akkor lássuk, mire megy a serpenyőkkel és társaival.
  Fiatal nő, nagyon fiatal, és ahogy a mai csibéket nézem, maximum a sminkecsetet forgatják biztos kézzel. Az a nő, amelyik elboldogul a konyhában, annak az értékrendje is más, ez pedig részünkről sem elhanyagolható szempont.
  Gondoljunk bele, esemény van, és késik 2 órát, mert nem talált megfelelő rúzst... behalnék.
  Vigyorogva pillantok Natanre, a söröket elintézi, én pedig Enzoval együtt indulok a kerti "sütöde" felé, persze le nem teszem őt. Olyan idilli, nem? Még ha szerencsétlen nő nem is tudja, milyen kapcsolat van köztem és a hátamon lévő kölyök között.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Kinti medence

  on Szomb. Júl. 16 2016, 15:55  Sütögetés& Enzo


  Megmorgom az öreget ahogy odajön és arcon csipked, annyira tudtam baszki hogy ezt be fogja játszani hogy csak na, és agresszíven a keze felé csattintom a fogaim, jelezve ezt jobb ha nem csinálja, de valahogy elveszi az egésznek a komolyságát hogy mindezt apám hátán mutatom be, ahol nekem most nagyon jó, és eszemben sincs lemászni róla, amíg le nem dob. Az is másik dolog, hogy értéket és iratot már nem tartok a zsebemben meg telefont sem, mert landolt már pár szerencsétlen a medencében.
  - Jajj öreg, annyira tudtam hogy ennyire szerecccc - hangsúlyozom direkt a végét, sok sok c-vel, mert hát ez fontos hogy hány c-vel szeret.
  - Azzal hát, szeretem a hasam, de te csak ne szóljál semmit, ha a sok sörtől sörhasad lesz és azon egyensúlyozod majd a korsókat - nevetek, mert ezek a kis szóváltások kicsit sem meglepőek, szinte teljesen hétköznapiak, és merő szeretetünk jele egymás iránt. Szeretem ám azt a kerge keltát, csak néha jól titkolom.
  - Johóóóó, szeretjük a csokis dolgokat, szóval csak nyugodtan - adom meg az engedélyt nagy kegyesen ahogy itt dekkolok, és a magázásra látványosan kiráz a hideg.
  - Oké, hívlak én Theának ha cserébe nem magázol minket. Még csak most múltam 25! - vigyorgok teli pofával, mert igazat mondtam, de mégsem. Jóóó pár évvel elmúltam már huszonöt de hát ez részletkérdés, senkit nem érdekel.
  - Naaa nekem is sört! Apácska... - nyafogok neki hogy vegyen fel egy üveget az Öreg mellől és adja is oda nekem, a kibontását megoldom, minden helyzetben képes vagyok sört bontani, még a tulajdon körmömmel, vagy fogammal is, vagy apácska fejével, hehehe. Bár bízom benne hogy ki is nyitja, és nem kell itt szenvednem ezzel, és figyelem ahogy süti halmok kezdenek nőni az asztalon és fészkelődök apa hátán, a nyakam nyújtogatom a sütik felé, igen csak kellemes az illatuk az orromnak.

  Re: Kinti medence

  on Hétf. Jan. 16 2017, 22:53

  avatar
  Josh Colston

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Béta
  Tartózkodási hely : N.Y.C. - Queens
  Foglalkozás : pilóta

  Re: Kinti medence

  on Hétf. Júl. 30 2018, 22:11

  Dante – Josh

  Kevesebbet repülgetek az utóbbi időben, most ez valahogy cseppet sem zavar. Kezdem megszokni, hogy van hova visszajönnöm és még Dantét is csipkedhetem. Egészen jó üzlet.
  A felsőt ledobva az egyik napozóágy szélére, az ágyra dobom magam, lerúgva a cipőmet. Mély sóhajjal élvezkedem a napon. Nem, mintha tizenhat órával ezelőtt nem egy trópusi tengerparton kozmáltam volna le a bőrömet. Amit nem tudok, de kit érdekel. Remek szóhasonlat.
  Érkezik egy sör, hangos szisszenősen nyitom fel és iszom fel egyből a háromnegyedét, jó nagyot sóhajtva engedem ki a levegőt.
  - Mmm, ezt elbírnám viselni – utálok unatkozni, nem az én világom, ezért csak a szám jár.
  A zajra felsandítok, ismeretlenül ismerős a szag, ami megüt. Megint fáról s megint ugrál. Biztos majmok voltak az ősei. Bár meg kell vallani, egészen jól mozog.
  Esze van, de nekem akkor is Maugli. A múltkor képes volt órákat gubbasztani egy fán, mert bámulta a csillagokat (az már persze eszembe sem jut, hogy hasonlóan elvakult dolgokat csináltam én is a múltban, jó párszor).
  Nagyot sóhajtva kiiszom a maradék sört, összenyomom az egyik kezemmel az aludobozt. 11 óránál, hét méterre van egy tál az asztalon. Na, odavaló. Aztán majd kidobom. Elhajítom, kosárdobással, még az auchra sem nyitom ki a szemem.
  - Bocsi, láttad, hogy reppen – azért a kezemmel integetek. Remélem, csend lesz, s alhatok egy kicsit. Én és az alvás.
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Re: Kinti medence

  on Hétf. Júl. 30 2018, 22:55

  Valaki megkérdezné, miért vállaltam Ericket... hiányzott egy kölyök, régen volt már, hogy valakire oda kellett figyelnem, az enyémek már már "kirepültek" rég.
  Ő pedig kihívás, mert olyat azért még én sem láttam, hogy jobban érzi magát a fa tetején, mint a földön. Lesz még vele gondom, szó se róla, mégis látok benne rációt.
  Joshsal van beszédem, már persze miután kiröhögte magát, mert tudom, hogy ez nem marad el, meg is lepne, ha fapofával várna.
  Meleg van, így simán egy sortban tartok a medence felé, még látom az elhajított dobozt is, valamint Ericket. Hol máshol lenne, ha nem a fán.
  Nem kis zajjal húzom arrébb az egyik ágyat, de csak azért, mert tudom, hogy a Bétám pihenne. No de nem itt és nem most.
  -Felejtsd el. Világos van, süt a nap, aludni? Nem. Ott a víz.
  Egy sört kerítek magamnak én is, no meg egy pluszt Joshnak is, azt nyomom a kezébe, mielőtt tényleg előadná az alvó farkast.
  -Kezdheted, aztán mesélj.
  Tudom, hogy röhögni fog, egyszerűen tudom, és vigyorogva várom az ugratásait.  avatar
  Josh Colston

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Béta
  Tartózkodási hely : N.Y.C. - Queens
  Foglalkozás : pilóta

  Re: Kinti medence

  on Kedd Júl. 31 2018, 21:30

  A fejemet azért nem kéne süttetnem, még ha nem is leszek agyalágyult, így a napernyőt a fejem fölé húzom, csukott szemmel.
  - Naaa, elriasztod a madarakat – jegyzem a napágy húzogatására. Ha nem tudnám, hogy Dante, ez a tett, na, ez ő.
  - Vízben aludjak? Mi vagyok én, vadréce? – Most már vigyorgok.
  Ebből pihenés nem lesz, na de, hol érdekel? Elfogadom a sört, s a kibontás után koccintok Dantével.
  - Az úszást, vagy a repülést? Honnan szedted te ezt a jómadarat? – Mutatok a fára a hüvelykujjammal. Nem nézem én le szerencsétlen flótást, de olyan szokatlan, mint a norvégoknál a 32 fok. Celsiusban.
  - És hogy viseli, hogy még nem trappolhat a vadon zöld füvén? Akarom mondani, játszhat Tarzant – még mindig vigyorgok. Mert a falka tagja a kölyök és valami nagy gebasz lehet neki bent a kerekben, ha madárnak érzi magát. Vagy majomnak. Még nem kérdeztem meg tőle.
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Re: Kinti medence

  on Pént. Aug. 03 2018, 00:36

  -El, hogyne, el. Mintha téged annyira érdekelnének a madarak. Mikor lettél ornitológus?
  Pont nem érdekelnek a madarak, de az ágyat akkor is odahúzom Josh mellé.
  -Felőlem aludhatsz is, de akkor leégsz. Vadréce... sosem lesz olyan kecses a mozgásod. Tegyél le róla.
  Ezen felröhögök. Vadréce, az. Hogyne. Josh pont úgy fest, mint egy szárnyas dög, és úgy, mint aki aludni tudna ott.
  -A röhögést. Az erdőben, a területünkön. Bár néha elgondolkodom azon, hogy biztosan ember?
  Mókás jelenet volt, szó se róla, és tény, nem Josh az egyetlen, aki még mindig rácsodálkozik Erickre. Mások is. Én is.
  -Egyre jobban. Az elején fogócskáztunk vele, szó szerint. Inkább úgy nevezném, hogy Maugli.
  Vigyorogni kezdek, most már ruhát is hord legalább, és nem tiltakozik ellene. Nekem meg hiányzott már egy kölyök vér, régen voltam úgymond apa, aki tanítgatja a kicsit.  avatar
  Josh Colston

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Béta
  Tartózkodási hely : N.Y.C. - Queens
  Foglalkozás : pilóta

  Re: Kinti medence

  on Pént. Aug. 03 2018, 21:43

  Elvigyorodok.
  - Mióta hoztál egy fán lakó, bundás változatot. Evolúciós ugrás – meg ugratás.
  Ahogy közelebb húzza napágyat, naná, hogy akkor húzok rajta magam felé még kicsit, mikor rá is nehezedik. Ezzel aztán igazán fantasztikus hangot ad a kövön a napágy.
  - Nem is vagyok vidra, hogy csak úgy suhanjak a vízen. Legfeljebb vasmadárral körülvéve – na, azokról meg tudnék mesélni. Szép kis kényszerleszállások, lelövések és még sorolhatnám. Istenien tud siklani egy több tonnás vasszivar is a víz felszínen, ha megfelelően érkezik a víz felszínére. Sportot azért nem űznék belőle.
  Amint befejezi a röhögésre vonatkozó részt, hangos röhögésbe kezdek. Mert már nehogy de nem fogom visszatartani a készülő röhögést.
  - Hát persze, hogy nem ember. Beharaptad. Apuci – istenem, még most is röhögök azon, hogy Dante apa. Bár meg kell vallani, istenes jól csinálja. A szerencsétlen, eltévedt kölyökpalánta szépen idomul a bundás létmódba, Danténak és a falkának hála. – Bár, ahogy így elnézem... lehet, hogy puma.
  Azért basszus, úgy ülni a fán, ahogy ez a gyerek! Mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, fán ülni.
  - Azért kap tőlem egy fészket az első szülinapjára. Egy függőágynak biztos örülne – azért nagyon marha nem vagyok, nem fogom szerencsétlent kicikizni, mert ilyen. Annak ellenére, hogy ilyen, Dante látja, tudja, miért harapta be. S ahogy most ismét látom a kölköt, lesz belőle valami. Dantét, ha valaki megkérdőjelezi, én ütöm agyon.
  A Mauglira megint felröhögök.
  - Te hallod, nekem is ez ugrott be – hümmögök azért. – Amikor elhúztam a párás pamacsos délvidékre, akkor is éppen fülön fogás volt – és nem az első eset. – Azóta már legalább már nem csak Ádám-kosztümben látom – vigyorgok, majd egy jót húzok a sörből. Még felmelegszik.
  - Más területen, mi újság? – Kapom én az infókat, de Dante szavaira vagyok kíváncsi.
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Re: Kinti medence

  on Pént. Aug. 03 2018, 22:38

  -Oké. Viszont akkor elvárom, hogy professzori szintre fejleszd, hogy tudjak kérdezni valakitől, amikor szükséges.
  Komoly pofával nézek rá. Kíváncsi lennék, mikor csapná földhöz az összes könyvet, vagy éppen kupálná ki magát, hogy az összes fészekrakási módszert elsajátítsa.
  -Felőlem, ha elfér a medencébe és hidroplán, jöhet. Lefényképezem, esküszöm.
  Elképzelem a jelenetet, sőt, ki is nézem belőle, hogy belandol a medence kellős közepébe és onnan élvezi a fürdőzést ebben a melegben. Azt biztos, hogy megörökíteném, hogy később jót röhögjünk rajta.
  -Kösz, hogy mondod, elfelejtettem.
  A homlokomra csapok, hát hogyne, ez a gond. Apa lettem és kiment a fejemből. Nem tudom, mit kezdenék Josh nélkül, tényleg nem.
  -Az is lehet... vagy gepárd. Le kéne mérni a sebességét.
  Ez nem is rossz ötlet... a végén még beazonosítjuk, melyik fajhoz tartozónak érzi magát igazán. Bár most már remélem, hogy a farkasösztönei kerülnek előtérbe teljesen.
  -Akár. Bár ha egy kis faházat ütünk neki össze? Ahhoz mit szólna?
  Kapna egy kis bunkert, ott el is lenne egész nap, esküszöm jobb lenne, mint egy házőrző.
  -Igen, emlékszem. Folyamatosan meg akart pattanni, aztán megértette, hogy ez nem börtön. Pluszban lezúgott a szikláról, mert akkor éppen hegyi kecskének képzelte magát. Nem jött össze.
  Azóta sem tudtam eldönteni, hogy Erickben volt a hiba, vagy a sziklában, mert nem tartotta meg. Ripityára törte a lábait, de legalább nem szökött egy ideig.
  -Majd elolvasod, kaptál egy szép kis csomagot. A vérszívóknál valami gáz van, eltűnt a vezérük.

  avatar
  Josh Colston

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Béta
  Tartózkodási hely : N.Y.C. - Queens
  Foglalkozás : pilóta

  Re: Kinti medence

  on Szomb. Aug. 04 2018, 17:29

  Lazán elegáns mozdulattal bököm a hüvelykujjam a fa felé, amin a bundás madár fészkel éppen.
  - Szerintem ő már most sokkal többet tud, mint amit valaha én tudok. Kérdezd őt – vigyorgok.
  És még hiszek is a szavaimban. Aki ennyit van kint, biztos tudja. Vagy csak tudja már.
  - Csak hidroplán? – Húzom el a szám. – Az úgy nem buli – igaz, a többivel orral állnék bele, vagy letarolnám a fél házat is. De akkor is a medence tetején állna meg!
  - Hát, na, látod! Szívesen! Kérdezd mindig a jó öreg Josht! – mutatok egyúttal egyértelműen Dante felé, gesztikulálva, de teli vigyorral.
  - Ha nem én leszek a nyúl, felőlem, mehet – jegyzem meg, mert el tudom képzelni, ahogy a kölyök elé parancsol és na fiam, érd utol. – Bár, most, hogy mondod – dörzsölöm a borostás állam. – Valaki gyorsfutó gyalogkakukk kéne...
  Elgondolkodva nézek a fa felé.
  - Valahogy úgy kéne, hogy ki tudjon ülni, láblógatni. Még képes és a tetejéről zúg le, ahogy felmászik rá.
  Akármennyire is cikizésnek tűnik, s hogy teljesen nem megszokott képet mutat a kölyök, azért ez a törődés jele. Dante és Josh módra.
  - Ú, az durva volt, hallottam – fintorítom el az arcom. – De ahogy látom, rendbejött a lába és nem is szökdös már. Vagy igen? – Mert akkor az már ennyi idő után nem jót jelent.
  Mielőtt bármit is mondanék a hírre, jó nagyot kortyolok a sörből. A szívós barátainkért kezdetektől nem vagyok odáig, tisztelet a kivételnek. S abba az itteni klánvezér nagyon beletartozik. A másik bugrissal, Statenről, na vele, soha. Ott fagynék be együltömben. De Frank. Na, őt komázom.
  - Az fasza – mivel csak ezt említette, a többit majd átnyálazom (én és a papíron tájékozódás), ez fontos. És az, nagyon az. – Más valami van róla? A klánról?
  A mókás hangulatnak oda, jönnek a komoly részek. Áh, hogy ilyenkor nem lehet kikapcsolni az adótornyot!
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Re: Kinti medence

  on Szomb. Aug. 04 2018, 22:37

  Figyelnem sem kell, Josh hová int, én is tudom, Erick felé, aki még mindig nem hajlandó lejönni a fáról.
  -Gondolod? Csak nehogy átmenjen Ikaroszba és kitalálja, repülni is tud, mert akkor megint nyomhatja az ágyat.
  Valahogy nem vagyok meggyőződve arról, hogy a kölyköm ezt nem próbálja ki, hiszen profi sziklamászó, ezt már tudom róla... két lépésig.
  -Csak. Lebontod az épületet és a medencét... hidroplán.
  Ha még télen tenné, nem érdekelne, na de nyáron, a legnagyobb melegben, azt már nem.
  -Mi van? Csak nem félsz, hogy utolér? Nem versenyagár, hogy nyulat üldözzön.
  Persze az se egy utolsó ötlet, így sejtelmesen elvigyorodok. Megnézném Josht nyúlszerepben, az az igazság. Már önmagában is nonszensz.
  -Nem, most sem esik le, nézd meg. Ehhez hozzászokott.
  Most rajtam a sor, hogy a fa teteje felé bökjek, ahol Erick még mindig tanyázik, és úgy sasol, mintha éppen attól tartana, hogy valaki megtámadja.
  -Durva? Inkább annyira abszurd, hogy egyedül csak azért nem kezdtem el nevetni rajta, mert nem akartam elhinni amit látok. Már nem szökik és a lába is oké.
  Így volt. Különben nagyon durván kiröhögtem volna a kölyköt, nem kérdés. Azért az egy érvágás volt a srácnak, hetekig nyomta az ágyat.
  -Nincs, ezt is a staten islandiaktól tudom, azaz Alexandertől. Nem belső puccs, itt valami másról lehet szó, de még nem tudom, miről, többet nem osztottak meg velem sem. Viszont nem árt figyelni.
  Eddig is szemmel tartottuk a klánt, lévén Enzonak is volt velük baja, összezördülése, főleg az ifjak miatt, de ettől függetlenül sem éppen egy észkombájn társaság hírében állnak.  avatar
  Josh Colston

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Béta
  Tartózkodási hely : N.Y.C. - Queens
  Foglalkozás : pilóta

  Re: Kinti medence

  on Szer. Aug. 08 2018, 21:05

  - Farkas, akinek szárnya van. Új fajt hoztál létre, Dante? - Röhögök fel, mert a fantáziám elindult.
  Dörzsölöm az állam, miközben egy fára szegezem a tekintetem.
  - Rendben. Kapsz a nappalidba egy Chinookot. Szép is, tágas is, tökéletes - vigyorgok tovább.
  Hopp, azt hiszem egy beugrót megkapok, mint nyúl.
  - Pedig az aranyszőrzete megvan már hozzá - most már nevetek.
  Akármennyire is ugratásnak tűnik, ki tudja, talán tényleg jó lesz neki a fán lévő fakunyhó.
  - Farkas fán. Nonszensz - pedig úgy egyensúlyoz rajta, hogy egy némber is megirigyelné.
  Nem szökik, s nem azért, mert el van törve a lába. Akkor mégsem annyira vészes a helyzet. Pátyolgatásról alapvetően sem vagyok ismert, kölyköm se volt, s nem is akarok. Ahhoz túlteng bennem az egoizmus és a szabadságvágy.
  - Báránybőrbe bújt farkas? Hol rejtegetted a családfád ezen részét? - vigyorgok. - Ne is. Még a végén megint nyomhatja az ágyat.
  Ismét dobom a dobozt, pont az előző mellé. Majd kidobom a helyére, ha húzok befelé.
  - Ez mikor történt? - Semmi nem volt, mikor elmentem.
  - Ha ezek ennyire mesterien csinálták... á, az itteni klán bugris hozzá. Alexander barátod nagyban tesz az ilyenekre. Marad...
  Manhattan. Jelentőségteljesen nézek Dantere.
  - A csokihuszár vonyított valamit? - Garrett hátha kapott fülest.
  - Mielőtt el nem felejtem. Kicsit sok vadász ült a hátam mögött - meg is tréfáltam őket, gatyájukba ugyan nem csináltak, Tobias azonban szétröhögte a fejét. Mindig kér pilótának, ha röpül. Vietnam összehozott bennünket, vadász ide vagy oda.
  - Ismersz valami Sarah Weightmooret? Azért jöttem csak most, mert kifejezetten engem kért meg pilótának. Dögös pipi. Kár, hogy már meghalt - nem acsarogtam, de nem volt kellemes az út.
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Re: Kinti medence

  on Csüt. Aug. 09 2018, 18:59

  -Persze, kísérletezek, nem mondtam? Keresem a különlegességet.
  Kellett Joshnak megszólalnia, én is vizuális típus vagyok, így vele röhögök.
  -Megegyeztünk.
  Cserébe ő a nyúl, ez nem vitás, és ha Erick utoléri, végig a hátsón harapásával fogom cukkolni.
  -Meg. Még egy kicsit kint hagyom a napon, még csíkjai is lesznek, majd azt figyeld.
  Élcelődünk szerencsétlen srácon, bár egyáltalán nem tehet arról, hogy ezt fogta ki. De legalább már nincs rémült pofája, mint az első átalakulásokkor, amikor kővé dermedt, és meg mozdulni sem mert.
  -Szintet lépett az evolúció. Figyeljünk oda, mert mire felocsúdunk, mi leszünk az egyetlenek, akik nem odafent lebzselünk.
  Bólintok, lehet most már nem ideje egy családfát nézni nekem sem, mielőtt újabb meglepetések jönnek.
  -Pár hete. Nem, nem Manhattan, az itteniek. Garret még nem szólt, bár szerintem ő is infót gyűjt. Mit akartak tőled? Kiraboltad őket?
  Egyelőre csak várunk, aztán majd meglátjuk, mi lesz. Azon megint elröhögöm maga, hogy Josh ennyire vonzza a vadászokat, de mi az oka? Mert ők sem ücsörögnek ott csak kedvtelésből.
  -Nem. Kellene? Nocsak, repülni akart?
  Érdeklődve pillantok Joshra. Csak nem társat keres? Röhögnék, ha így lenne.  avatar
  Josh Colston

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Béta
  Tartózkodási hely : N.Y.C. - Queens
  Foglalkozás : pilóta

  Re: Kinti medence

  on Pént. Aug. 10 2018, 23:53

  - Hát ő elég különleges – röhögök fel. – Képességet mutatott már?
  Mert talán az megmutathatja, miért ilyen. De persze, én aztán értek a kölykökhöz.
  Egy ötöst csapok Dante tenyerébe. Egy Chinook Dante nappalijába. Minden pénzt megér. Már csak az a kérdés, hogy az új makettet tegyem be, vagy a kedvenc régimet. Rizsport én sem ettem, hogy egy valódi méretűvel álljak be a nappalijába. Úgy kábé addig is élnék.
  - Szürke, ha kérhetem – márhogy csíkokra értve.
  - Biztos? – tolom fel a napszemcsit az orromon. Pilótaként egészen biztosan fent trollkodnék, belegágova a repülő egységbe. Ennyit a formakövető katona létemről.
  Töprengve nézek Dantéra. Észkombájn sosem voltam, stratéga inkább. Fejben sakkozok.
  - Oké, majd meglátjuk, hova sikerült a csokis mancsát beletenni. Egy frászt! – Nevetek fel.
  - Egy helyre kérték a fuvart. A kedves barátodhoz mentek, Alexanderhez – ha már a reptér az enyém, kontroll alatt is tartom. Vagyis minden infó, ami a repteret érinti, számomra nyitott könyv. Vagyis nem zavarta őket, hogy az itteni farkasfalka megtudja, hová is tartanak.
  - Nos, azon kívül, hogy bombasztikusak a lökhárítói és a segge, azon kívül nem sok mindent. Manhattanbe kérte a leszállást, közel a Metropolitan Múzeumhoz. Kicsit nagyon hajnal volt már....
  Még hogy én siessek, mert ő a körmeit lakkozta! Fújni nem lehet?
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Re: Kinti medence

  on Szomb. Aug. 11 2018, 21:01

  -Az. Úgy olvas nyomot, mint senki más.
  Többször figyeltem fel arra, hogy a kölyök csípőből mondott olyan infókat, amiket még nekünk sem sikerült felfedeznünk azonnal.
  Maximum befestjük, ha aranyra sikerül.
  Tudom is én, milyen csíkok kerülnének elő, ha sokáig hagyjuk a napon... talán mindegy is, de lehet cicomázni.
  A kérdésre bólogatok olyan komoly pofát vágva, amilyet csak lehet. Biztos-e? Hogy a rákba ne lenne biztos. Annak idején ki mondta volna azt, hogy a mai srácokat előbb nézed lánynak mint a nőneműeket? Na ugye? Bármi lehet.
  -Szólni fog, ha náluk is mozgolódás van, de egyelőre nekünk kell figyelni, mert nem tetszik nekem ez a belső puccs...
  Ami talán nem is belső puccs, hanem valami egészen más, és egyre inkább úgy tűnik, hogy az utóbbiról van szó.
  -Alexanderhez? Hányan voltak?
  Most már kezd érdekelni a dolog. Egyre több idegen érkezik más fajokból, és egyáltalán nem fiatalok. Mégis mi az isten készül? Amíg minket nem érint, annyira nem izgat, de ha nagy volumenű, akkor azért más szervezést igényel a dolog. Egyelőre várunk, bár mindenki készenlétben van, nincs szabadságolás sem, de mindenki megértette, hogy jelenleg egy puskaporos hordón ülünk.
  -Milyen válogatós lennél mostanság. Nem ver a szíve, már nem is jó?
  Röhögni kezdek, Josh egyáltalán nem úgy beszél a nőről, mintha annyira megfogta volna egyes alkatrészeit leszámítva.[/color]
  Ajánlott tartalom

  Re: Kinti medence


   Pontos idő: Vas. Dec. 16 2018, 05:58