Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Long Island villa
by Emanuel de Medici Today at 00:53

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Yesterday at 22:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 09 2018, 22:30

» Freshkills Park
by Admin Vas. Nov. 25 2018, 19:40

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Vas. Nov. 25 2018, 19:20

» Pince
by Admin Vas. Nov. 11 2018, 22:47

» Belső udvar
by Dorian M. Montgomery Szomb. Nov. 10 2018, 21:54

» Carlmichael Ház - Tárgyaló
by Reinald Carlmichael Szomb. Nov. 10 2018, 21:51

» Rising Star Cave - Dél-Afrikai Köztársaság
by Armand Assante Vas. Nov. 04 2018, 20:49

» Azrael
by Desmond O. Cross Vas. Nov. 04 2018, 17:52

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Henry Hudson Parkway

  Share

  Henry Hudson Parkway

  on Csüt. Okt. 01 2015, 17:16


  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Henry Hudson Parkway

  on Szomb. Dec. 05 2015, 18:16  Alexandrine & Rachel


  Már rég agyaltam az ötleten, miszerint készíthetnénk a területünkről, a városról friss légi felvételeket, de ahhoz nem kevés engedélyt kellene beszereznem. Ötletemmel először Dantéhoz fordultam és miután megkaptam tőle az áldását felkerestem a bázison a megfelelő embereket.
  Szerencsémre az árnyvadászokkal hamar megtaláltam a közös hangot és úgy véltem majd nekik is tetszeni fog a tervem, hisz ezt ők is hasznosíthatják majd. Muszáj összefognunk az ellenségeink legyőzése miatt. Igaz külön-külön is erősek vagyunk, de együtt meg verhetetlenek. Nah meg nem ártanak a jó kapcsolatok, ha esetleg valami gáz történne. Természetesen nem akarok velük visszaélni. Most csak is a közös munka lenne a cél.
  Ezért is beszéltem meg egy találkozót egy kedves nővel, akinek a segítségével engedélyt szerezhetek tervem megvalósításához, mivel a férje szintén árnyvadász és a bázis egyik fejese. Örülnék neki, ha sikerülne megkapnom az engedélyt és kivitelezni az ötletem. Már nagyjából körvonalazódott bennem, hogy is kellene ezt megszervezni, de nem fogok ragaszkodni hozzá. Hátha nekik is lesz jó ötleteik.
  A parkban a megbeszélt időpontba érek. Nem ülök le, inkább csak a nyugodt óceánt figyelem. Olyan békésnek tűnik, pedig ott mélyen ki tudja, hogy mi zajlik.

  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Al O'Connor

  Faj : Démon
  Rang : Beleth - Engedetlenség Démona
  Tartózkodási hely : Brooklyn
  Kor : 2017
  Foglalkozás : Alkukat kötözgetek, de hadsereget igazgatok

  Re: Henry Hudson Parkway

  on Vas. Jan. 15 2017, 18:41

  Vitaly & Al ©  Állok a víznél és nézem a lenyugvó napot. A naplemente mindig olyan vörös és sárga. Nagyon szép színek, olyan elragadóan világosak, mégis baljós előjeleket sugároznak magukból. Soha nem lehet tudni mit jeleznek vagy éppen mit vár ilyenkor a test és a szellem. Mély szusszanás hagyja el a testem ahogy a sós levegő át járja a tüdőmet és lassan becsukom a szemeimet aztán ismét kinyitom. Egyre kisebb lesz a horizonton a nap hatalma a sötétség lassan át veszi uralmát itt is, és a csillagok fognak legfeljebb fényt nyújtani de az is soha nem jutnak el ideáig. Mint a mennyből potyogó angyalok meséje nem igaz? Mindig kitalálnak valami nagy baromságot. Bár vicces azért az égből potyogó angyalok. Már mennyi tollam lehetne... Csak össze szedetném egy szemetes zsákba aztán elosztogatom jó pénzért. A gondolatra elvigyorodom, majd a kellemes, hideg szél arcomat simogatja és szakállamat ahogy hátra fésült hajamat is megpiszkálja bár nem igazán változtat helyzetemen. Le veszem tekintetemet a vízről és a park füvén sétálva pár lépést megyek egy padhoz ahová leülök. Nos...Most már csak várok, ameddig várnom kell és minden szépen helyre billen.


  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: Henry Hudson Parkway

  on Vas. Jan. 15 2017, 21:26

  Al & Vitaly


  A napom nagy részét munkával töltöttem, így csak estefelé jutottam ki a parkba. Nem voltam olyan fáradt, és az időjárás is kedvezett egy kis kimozduláshoz, így görkorival indultam útnak és laza tempóban gurultam végig a szűk járdákon. Igazából nem terveztem csinálni semmi különöset, csak elütöttem a fölös időmet odakint a friss levegőn. Arra jutottam, hogy ma inkább ezt teszem, minthogy otthon beüljek a tv elé egy konzollal és hajnalig játsszak. Akkor biztosan képtelen lettem volna másnap időben felkelni és munkába menni. A főnök pedig kicsinált volna, ha kések. Nagyon rossz ötlet lett volna késni.
  Az ilyenkor szokásosan korai naplementét is odakint töltöttem, bár nem fordítottam nagy figyelmet arra, hogy esetleg végig is nézzem, ahogy besötétedik. Magamban dudorászva haladtam végig a parkon, néha véletlenszerűen lekanyarodtam valahol, de tulajdonképpen csak köröztem a környéken. Néha jó kikapcsolódás volt csak gondolkodás nélkül menni és menni, úgy, hogy közben nem akarok eljutni sehova. A körülöttem járkáló emberekkel ellentétben nem siettem sehová, bőven volt időm kiélvezni az örökkévalóságot.
  avatar
  Al O'Connor

  Faj : Démon
  Rang : Beleth - Engedetlenség Démona
  Tartózkodási hely : Brooklyn
  Kor : 2017
  Foglalkozás : Alkukat kötözgetek, de hadsereget igazgatok

  Re: Henry Hudson Parkway

  on Hétf. Jan. 16 2017, 22:06

  Vitaly & Al ©
  Csak vártam. Néztem az elsiető embereket, néztem ahogy az agyukban a dolgok megfordulnak, a titkaikat, rothadó lelküket. Néztem ahogy össze omlik, vagy építik a világukat magukban. Néztem azt ahogy emberekből szörnyekké válnak szép lassú folyamatban. és mind ezt csak maguk okozzák, nem én vagy bármelyik másik káoszt ültető növénytermesztő démonka innen. Mi csak lehetőségeket állítunk. Aki él vele az él vele...Sokan nagyon is élnek vele. Finom esti szél lengeti meg a hajam és a kabátomat mire lecsukom a szemeim és ekkor érzem meg ahogy megjelenik a parkban. Mély levegőt szívok ahogy halvány mosoly csúszik arcomra és le pillantok kezeimre amiket térdeimen támasztottam meg. Ahogy közelebb ér, a halandók szemei elől az én fekete aurám megduzzad, és finom füstként mintha körbe lengenék, jelezve neki, nem vagyok az emberek közül való, sőt...De nem fenyegető a fekete füstöm, nem mintha nem tudnám felfalni egyik pillanatról a másikra de nem akarom bántani. Nem ez a célom...Megemelem tekintetemet, és egyenesen a kis cambionra. Hátra dőlök a padon és egyik kezemet megtámasztom a pad szélén ahogy nézem. Reméljük veszi a fáradtságot és ide jön, hozzám vagy ha nem akkor nekem kell a kis Raszputyin vért ide hozatni magamhoz. Nem hasonlít egyáltalán az apjára. Ez olyan...kis különc. Mondjuk lehet több benne az anyai vér ereje...


  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: Henry Hudson Parkway

  on Kedd Jan. 17 2017, 20:35

  Al & Vitaly


  Nem számítottam semmi izgalomra, tényleg csak annyit terveztem, hogy korizok egy kicsit a parkban, aztán hazamegyek. Nekem is lehetnek ilyen estéim, nem? Hát, egy idő után rá kellett jönnöm, hogy nem nagyon.
  Először csak úgy éreztem, mintha valaki figyelne. Aztán egyre biztosabb voltam benne, hogy így is van. Komoly mágikus erőt éreztem valahol a közelben, és a másik megérzésemmel párosulva ez elég nyugtalanítóan hatott. Eltartott egy darabig, mire megtaláltam a démont. Mert démon volt, ez egyértelműen látszott, ha más nem akkor a fekete füstből. Normális esetben eszembe sem jutott volna odamenni hozzá, hiszen csak ugyanolyan idegen, mint bárki más. Ő azonban engem nézett, elég egyértelműen, így tennem kellett valamit.
  - Segíthetek valamiben? - álltam meg a padja előtt. Fogalmam sem volt, mit akarhat tőlem, de elég egyértelműen leesett, hogy valamit igen.
  avatar
  Al O'Connor

  Faj : Démon
  Rang : Beleth - Engedetlenség Démona
  Tartózkodási hely : Brooklyn
  Kor : 2017
  Foglalkozás : Alkukat kötözgetek, de hadsereget igazgatok

  Re: Henry Hudson Parkway

  on Pént. Jan. 20 2017, 21:19

  Vitaly & Al ©

  Persze, hogy ki szúr, miért is ne szúrhatna ki, azért valljuk be, láthatatlan vagyok,de az ő szemeinek aligha. Gurul azokkal a kerekűekkel én pedig csak nézem. Akkor se veszem le róla tekintetem mikor rám néz vagy el kezd megközelíteni. Fekete aurám, lassan leng körbe mindent, az embereket, tájat, minden ami csak a közelemben pihen. Ő pedig lassan közelebb gurul. Szinte felfalhatnám, a kis kék auráját, egy az egészben de olyan ismerős. Sőt mi több. Nem, hogy ismerős tudom is kié. Legutóbb egy másiknál észleltem ezt az aurát mikor Oroszországban jártam, de az a kölyök még csak egy cumis üveget szopogatott...Mondjuk azóta sok idő eltelt....Csápjaim szinte körül ölelik, és ahogy megáll előttem elvigyorodom, majd hátra dőlök a padon, és helyjel kínálom magam mellett. Persze nem erőszak a disznó tór csak a disznónak...-Ki gondolta volna, hogy látom még ezt a vérvonalat. Pedig azt hittem csak egy képviselője lehet de azt már szét szedték , a felsőbb erők. Ezek szerint elásta a magjait itt ott. Mondjuk ezen nem csodálkozom.-mondom ahogy nézem őt.-Mi a neved gyermekem?-kérdezem ahogy széles vigyorom elterül jobban az arcomon. Nem akarok rá ijeszteni, csak mégis. Egy Raszputyin...-Oh és elnézést a neveletlenségemért, az én nevem Al O'Connor.-mondom ahogy aprót biccentek felé. Persze nem lepődök meg azon se , ha nem ismeri a nevem. Ritka az a madár aki az én nevemet ismeri...vagyis a sok nevem közül az egyiket.


  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: Henry Hudson Parkway

  on Vas. Jan. 22 2017, 21:22

  Al & Vitaly


  Elég gyorsan kiderült, hogy nem igazán magam miatt keresett. A vérvonalam miatt volt rám kíváncsi, az apám miatt. Ez nekem egyáltalán nem tetszett, utáltam, ha szóba került ilyesmi. Gondolni sem akartam arra, hogy kinek a leszármazottja vagyok, főleg, ha ez érdekessé tesz az ilyen démonok szemében.
  Nem fogadtam el a helyet a padon, inkább állva maradtam. Nem terveztem hosszúra ezt a beszélgetést, főleg ha nekem is lesz beleszólásom. Volt egy olyan tippem, hogy erősebb, mint én, szóval sajnos ő diktálta a szabályokat.
  - A nevem Vitaly. Vitaly Rayt – mutatkoztam be kelletlenül. Ezzel legalább annyit leszögeztem felé, hogy nem tartottam meg apám nevét, eszem ágában sem volt felvállalni, hogy kitől származom.
  – Ha ezt a vérvonalat keresi, nem csak velem lehet szerencséje. Nem vagyok egyedül a „családban”. Egyáltalán mik a szándékai? Miért akarta, hogy ide jöjjek?
  avatar
  Al O'Connor

  Faj : Démon
  Rang : Beleth - Engedetlenség Démona
  Tartózkodási hely : Brooklyn
  Kor : 2017
  Foglalkozás : Alkukat kötözgetek, de hadsereget igazgatok

  Re: Henry Hudson Parkway

  on Hétf. Jan. 23 2017, 21:00

  Vitaly & Al ©  Halkan elnevetem magamat ahogy hallgatom a fiút. A neve, persze nem az apjáé. Hiába látszik ő a jobbik oldalt képviseli...Vagy legalábbis olyasmit akar...Csak lassan végig nézek rajta, majd elvigyorodom.-Nos gyermekem, nem én akartam, hogy ide gyere. Te is tudod, hogy magadtól gurultál erre nem miattam...Nem tudtad, hogy itt leszek és én sem kényszerítettelek rá, hogy erre gyere pedig megtehetném... de nem teszem. Magadtól állsz itt, nem tartalak itt erőszakkal. Nyugodtan tovább is állhatnál, nem állnék utadba. Mégis...magad döntöttél úgy, hogy előttem állsz és elmondtad a nevedet. Oh és persze fontos az apai véred de azért valljuk be az anyai véred sem az utolsó. Te vagy az utolsó Romanov. Hatalmas a családod neve, és valljuk be a bátyád anyja csak egy szajha....-mondom ahogy más fele tekintek.-És ha az apád nevét szégyelled, vagy nem is tudom milyen érzés köt hozzá, igazából ha őszinte lehetek egy cseppet sem érdekel engem...de az anyád. Szép asszony volt.-mondom ahogy megint rá tekintek.-Szép fiúcska is lettél, nem mondom.-Vigyorodom el szélesen megvillantva cápa fogaimat egy pillanatra majd, újra csak mosolyogva nézek rá.-Oh milyen modortalan vagyok, az én nevem Al O'Connor.-nyújtom felé a kezemet, ahogy szemeibe tekintek világos barna szempárommal arcomon immár, normális vigyorommal.


  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: Henry Hudson Parkway

  on Szomb. Jan. 28 2017, 18:24

  Al & Vitaly


   Összevont szemöldökkel és karba tett kézzel figyeltem a férfit. Nem számítottam arra, hogy az emberi felem fogja érdekelni. Egyáltalán mi értelme van ennek?  A Romanovok csak emberek voltak, a legkevésbé sem különlegesek, attól függetlenül, hogy egy kicsit uralkodtak a mondén Oroszországban. Miért lehet ez fontos egy démonnak?
  - Ehrm … már bemutatkozott –  emlékeztettem a férfit egy akaratlan grimasszal, ahogy a felém nyújtott kezére néztem. Nem fogok kezet fogni vele. Ne is álmodjon róla.
  –Mi lenne, ha hagyná az időhúzást, és megmondaná, hogy mit akar tőlem? Nincs kedvem az ostoba játékaihoz. Jobban szeretem az egyenes beszédet - közöltem vele kertelés nélkül. Pont ahogy az ő válaszát is meg akartam kapni végre. Lehet, hogy egy kicsit ellenségesen viselkedtem, de nem bíztam ebben az alakban. Az aurája sötét volt és kényelmetlenül éreztem magam a közelében, állandóan veszélyt éreztem, hiába állította azt, hogy nem akar bántani.
  avatar
  Al O'Connor

  Faj : Démon
  Rang : Beleth - Engedetlenség Démona
  Tartózkodási hely : Brooklyn
  Kor : 2017
  Foglalkozás : Alkukat kötözgetek, de hadsereget igazgatok

  Re: Henry Hudson Parkway

  on Vas. Feb. 12 2017, 20:17

  Vitaly & Al ©
  Végig gondolom, majd halkan nevetek magamon.-Jaj ez az öregség, sajnálom néha olyan a memóriám mint egy aranyhalé.-mondom miközben hátra dőlök a padon és halkan szusszanva nézek más fele.-Én nem akarok tőled semmit. Kellene, hogy akarjak? Fiacskám, nem feltétlenül kell akarnom tőled valamit azért, hogy megnézhesselek magamnak. Dúl benned az ellentét apád ellen, és inkább letagadod, hogy ne is emlékez rá. Bár csak ilyen könnyű lehetne lemosni egy démon keze nyomát. Nagy patkány volt az apád de ezek ellenére mégis csak egy volt közülünk.-Fel állok majd szusszanok.-Járjunk egyet.-mondom ahogy elvigyorodom felé és nem várom meg a választ én csak elindulok a betonos úton, miközben a park életét figyelem. A víz csendes, a fák még haldokolnak, kevesebben járnak az utcákon a rossz időben. Ki szereti a szürkeséget, a napsütés nélküli időket. A depressziósak, a szomorú lelkek, a beteg agyak? Vagy azok akiknek már az elején szar lapokat osztottak. Nem lehet tudni. Nem mintha mások sorsa engem annyira vonzana...Főleg hogy nekem olyanom sincsen. Vagy én még nem találkoztam vele. Mindegy is...-Mesélj nekem? Mennyire unalmas eddig az életed?-pillantok rá sárga szemeimmel és egy széles mosoly ül az arcomon ahogy figyelem őt.


  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: Henry Hudson Parkway

  on Kedd Márc. 14 2017, 22:06

  Al & Vitaly


  Továbbra is furcsálóan néztem a férfira, végig tartózkodóan figyeltem, és hallgattam, amit mondott. Sajnos nem lettem sokkal okosabb, nagyon vigyázott arra, hogy mit mondott. Idegesített, hogy fogalmam sincs, miért akart velem beszélni (mert abban biztos voltam, hogy akart) és hogy mit akarhat tőlem. Képtelen voltam beletörődni, hogy csak csevegni támadt kedve. Ez nem volt logikus. A démonok nem ilyenek.
  Aztán felajánlotta, hogy sétáljunk, én pedig nem tudtam, mihez kezdjek. Ő elindult, én pedig vonakodva, de követtem. Még én sem tudtam, hogy miért, de vele tartottam, pedig általában inkább elkerültem a démonokat. De ez van, változnak az idők és a szokások.
  - Az életemmel nincs semmi baj. Feltalálom magam. Jól megvagyok – feleltem szűkszavúan és semmit mondóan. Nagyon figyeltem rá, hogy mi hagyja el a számat, nem akartam semmi lényegeset megosztani egy ilyen sötét lénnyel. A lehető legkevésbé sem bíztam benne, menet közben is megtartottam a lehető legnagyobb távolságot magunk között.  Re: Henry Hudson Parkway

  on Hétf. Jan. 08 2018, 19:06


  Ajánlott tartalom

  Re: Henry Hudson Parkway


   Pontos idő: Vas. Dec. 16 2018, 05:55