Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Long Island villa
by Emanuel de Medici Today at 00:53

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Yesterday at 22:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 09 2018, 22:30

» Freshkills Park
by Admin Vas. Nov. 25 2018, 19:40

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Vas. Nov. 25 2018, 19:20

» Pince
by Admin Vas. Nov. 11 2018, 22:47

» Belső udvar
by Dorian M. Montgomery Szomb. Nov. 10 2018, 21:54

» Carlmichael Ház - Tárgyaló
by Reinald Carlmichael Szomb. Nov. 10 2018, 21:51

» Rising Star Cave - Dél-Afrikai Köztársaság
by Armand Assante Vas. Nov. 04 2018, 20:49

» Azrael
by Desmond O. Cross Vas. Nov. 04 2018, 17:52

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Salvatores of Soho

  Share

  Salvatores of Soho

  on Csüt. Okt. 01 2015, 17:23

  First topic message reminder :

  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Salvatores of Soho

  on Szer. Okt. 26 2016, 20:27
  Fény

  és ©

  Árnyék  Lassan ballagok mellette, és most döbbenek rá, soha nem beszéltem még senkinek így a kígyókról, és arról mit is tanultam róluk, milyen kellemes érzés leng körbe mikor ezekkel a hüllőkkel dolgozhatok. Rá tekintek ahogy lassan sétálok vele. Értékeli a munkámat, és látom arcán a csodálatot, és a kíváncsiságot ahogy figyel, és hallgatja a szavaimat, ami valljuk be nagyon is jól esik, hogy valakit érdekel mind az amit csinálok. Nem csak így elsiklik rajta mint általában mindenki más. Lassan sétálok vele a csillagok alatt mikor megállunk, vagyis megállít egy kapu előtt, és a ház felé tekintek szóval itt laksz kincsem. Neked egy kastély járna nem egy ilyen tanya. Mondjuk nálam...-Itt lakik?-kérdezem és kicsit kiérezhető belőle az, hogy nem éppen találom megfelelőnek, majd rá tekintek kék szemeimmel és elmosolyodom halványan, irányába.

  Csodálatosabban állna neked, mikor a nyitott erkély ajtajában állnál, és néznéd a lenti világot amit a lábaid elé fektetek, Amanda. Ahogy ott állnál egy finom kis egyszerű ruhában...Igen az én úrnőm...Kérdésére apámmal kapcsolatban, halványul a mosolyom, és már nyitnám valami válaszra a számat, de ekkor megszólal a telefonom, mire a zsebembe nyúlok, és felveszem. Oroszul köszönök benne, majd leveszem róla tekintetemet, és anya nyelvemen váltok szót a telefon másik végén lévő egyeddel, majd elköszönve fordítom tekintetem ismét Amanda felé.-Ne haragudjon kisasszony, de sajnos most el kell mennem. Sürgős, dolgom akadt, de minden kérdését, tartsa meg a holnap esti vacsoránkhoz.-mosolygok rá.-Este nyolcra itt leszek magáért, ne felejtse el.-suttogom közelebb hajolva, majd óvatosan kezemet nyújtom felé, és amint ujjaim között érzem kis kézfejét, finoman rá csókolok, belélegezve bőre finom illatát, meleg testének minden vér áramában lüktető dobbanást érzek. Imádom. Lassan elengedem ismét rá nézek.-További szép estét kisasszony...-suttogom majd lassan elengedem, és hátat fordítva indulok, vissza, majd idővel a sötét elrejt a szemei elől.

  (Köszönöm a játékot! hümm Smile pom )  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Salvatores of Soho

  on Pént. Jan. 06 2017, 18:12


  To Lucius    


  Úgy fáj a fejem. Halkan morgok ahogy valami fény világítja meg az arcomat. Neeem....nem akarok fel kelni. Hideg az ágyam. Vagy ez...ez nem is ágy. Mélyet szusszanok. Nem is a lakásom dög szaga terjeng a levegőben.Hol a tökömben vagyok? Ahhoz, hogy megtudjam talán ki kéne nyitnom a szemeim, de az hatalmas erőt vesz igénybe. Főleg egy ilyen fej fájás mellett. halk nevetés. Mi ez? Valami gyerek hang? Ha most megrontottam egy kiskorút, hát komolyan tökön szúrom magam. Pedig nem is ittam annyit. Sőt tisztán emlékszem, hogy egész egyenes lépésekkel jöttem ki a kocsmából, és nagyon is tudtam hova akarok menni. Most mégis itt fetrengek és...megint nevetés. Muszáj kinyitnom a szemeim. két kölyök fölöttem, a sörös üveget megvilágítják a nap segítségével és engem szopatnak. Hangosan, morranok majd mint valami kutya acsarogva hirtelen ülök, fel mire elejtik az üveget és mindegyik elkiabálja magát félelmében, az egyik el is esik majd azonnal össze szedi magát és szalad a haverja után. Tiszta gyerek szerető vagyok...Morogva nézek utánuk majd megvakarom a tarkómat, és pislogok párat. Föld. Hideg föld. Vajon mennyi pénz van még nálam? Talán egy kávét tudok valahol venni, vagy ilyesmi. Lassan fel állok, és leporolom a gatyámat, és a dzsekimet majd megrázom a fejemet de a hajam menthetetlen mire csak megint lemondóan szusszanok. Szóval mennyi pénzem van? Bele túrok a zsebembe, és nagy örömömre még van elég vagyonom, hogy legalább egy feketét leküldjek, üres gyomromat ami saját magát falja. Talán még valami reggelit is tudok venni. Elindulok és végül rá jövök, hogy egy parkban szunyókáltam. Gondolom fekete ordasom hozott ide, mert részeg állapotomban néha ő keres nyugvó helyet nekem...Nem is messze találok egy kávézót. Tökéletes lesz a napi adag elfogyasztásához. Kint maradok, mert itt rá is tudok gyújtani és nem érzik meg a több hetes kan szagomat. Még cigit is találok magamnál. Szóval kizsebelni se mertek. Biztos morogtam miközben aludtam. Félelmetesen tudok morogni...Lassan ajkaim közé csippentem a cigit és meggyújtva szívok bele majd fújom ki miközben megjelenik egy pincér és kérem a kis kávémat.


  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Salvatores of Soho

  on Pént. Jan. 06 2017, 19:06

  Alan - Lucius

  Imádom ezt a csehót, és az sem igazán érdekel, hogy mennyit kell érte gyalogolni, úgy is futok odáig. Amit erről a helyről tudni kell, a világ legfinomabb omlettjét itt készítik meg palacsintáját.
  Sokszor jövök ide, ahogy ma reggel is, bár lehet, ez még hajnal, nagyon nem érdekel, legalább nem lesz tömeg.
  Marha jó kedvűen robbanok be az ajtón, köszönök leadom a rendelésemet és már le is vágódok az egyik asztalhoz valahol kint, mikor kiszúrok egy alakot.
  -Hú de szarul néz ki. Aznapos vagy másnapos?
  Teszem fel a kérdést magamnak, bár a szaga alapján ez hülye kérdés, viszont azt is levágom már, hogy farkas. De szar, mint aki elázott nyolcvanszor... sosem lesz kutyám.
  Most kezdem értékelni, hogy nem ilyen szőrös izé vagyok hanem warlock, ezt nem élném túl, tényleg nem. Nem vagyok kényes meg finnyás, sem piperkőc, de na, ez nekem is sok. Tökre úgy fest mint egy hajléktalan, így felpattanok a helyemről, berobogok, rendelek még egy omlettet egy jó erős kávéval az ipsének és visszamászok.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Salvatores of Soho

  on Pént. Jan. 06 2017, 19:18


  To Lucius      Megint a cigibe szívok mikor nem sokkal megjelenik egy kis kölyök,  én pedig a  cigi bámulásából fel tekintve nézem meg. Na jó, talán csak azért nézem meg mert leesik, nem csak egy hétköznapi kölyök, másrészt, a fejem bele fájdul, hogy csak ilyen villám pillantásokkal akarok mindenfelé nézni. Ahogy leül ismét a cigimre nézek. Jó messze ült. Szóval ennyire bűzlök. Na jó azt hiszem most már ideje lesz megengednem magamnak egy fürdést...Ismét a cigimbe szívok majd kifújom a füstöt és megnyomkodom a tarkómat, aztán olyan 10 perc várakozás után megjelenik a pincér, majd hozza a....ez nem a kávém...lerakja az omlettet és a kávét de az se az a kávé amit én kértem. De nekem nincs ennyi pénzem...csak egy kávéra való volt...Túl lassú vagyok mer mire kérdeznék a pincér már a kölyöknél van és kiosztja neki az omlettet. Szóval te voltál. Most nem tudom eldönteni, szánalomból, vagy sajnálatból kaptam amit kaptam. Szemezek egy kicsit a kajával. Az illata jó. Nem terveztem be az étkezést de ha már meghívott nem bánom. Vállat rántok, majd fel kelek a kajával a kávéval és oda menetelek majd dobom le magamat a székbe elé. Tudom büdös vagyok, de ha már meghívott, vele fogyasztom el.-Kösz szépen, kölyök. Bár nem tudom eldönteni, hogy most jó fej vagy, vagy csak szánalmasnak találod, hogy itt ülök és várom a nyomi kávémat.-pislogok rá, párat majd kezembe veszem a villát és enni kezdem az omlettet.
  A hozzászólást Alan Bret összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jan. 10 2017, 16:53-kor.
  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Salvatores of Soho

  on Pént. Jan. 06 2017, 19:31

  Alan - Lucius

  Az nem fér a fejembe egyedül, hogy ha farkas, akkor mit keres ilyen állapotban? Elméletileg azt tanultam róluk, hogy falkában élnek, így kóborolva nem nagyon.
  Szóval amíg neki is rendelek és várom a reggelimet azon filózok, hogy akkor miért van ilyen állapotban? Végül megszavazom, hogy tutira csatak részegre itta magát, így meg nem akart hazamenni.
  Tudom, tökre úgy festhet mintha most szánnám meg ilyenek, de banyek, ha most tükröt tartanék elé, ő is megijedne magától.
  Kajás vagyok, és szinte megkönnyebbülés, mikor jön a pincér, na meg az a tag is, akinek a kaját kértem.
  -Nincs mit. Neeem, nem szánalom, csak annyira gázul nézel ki, mint aki szétcsapta magát teljesen, és ilyenkor az omlett a legjobb, egy erős dupla kávéval.
  Hallottam ám amikor Magnusék beszélték és ezt nagyon megjegyeztem. Ha nekik működik, akkor talán ennek a fickónak is. Vagy nem.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Salvatores of Soho

  on Pént. Jan. 06 2017, 19:41


  To Lucius    


  -Ez igaz, de mondjuk a húsleves is jót tesz. Mondjuk az a legegyszerűbb ha tovább iszol akkor nem tűnik fel senkinek...-mondom ahogy eszem az omlettet.[color=lightgreen]-Ez finom.- majd fogom a kávét és bele kortyolok.-Szóval ennyire gáza pofám? Akkor nem csoda, hogy elrohantak azok a kölykök.-szusszanok halkan majd lerakom a poharat és rá tekintek.-Valahogy majd vissza fizetem, gyerek. Csak most jelenleg egy kávéra futotta volna igazán semmi másra a vagyonomból. -mondom ahogy megvakarom a tarkómat.-Mi a neved?-kérdezem ahogy rá tekintek homlok ráncolva és újabb falatot veszek a számba és várom a válaszát, miközben lassan kivégzem a tál kaját.


  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Salvatores of Soho

  on Pént. Jan. 06 2017, 19:58

  Alan - Lucius

  -Aha, biztos, nem tudom. Még sose volt rá szükségem.
  Megvonom a vállam, nem vagyok járatos az ilyesmiben, de a jelek szerint nem beszéltek hülyeséget. Éhes vagyok, így villámgyorsan lapátolni kezdem a reggelimet, de nem kávéval öblítem, hanem narancslével.
  -Hajaj, nagyon. Megmutassam? Megijedtek tőled? Nem csodálom.
  Tulajdonképpen lehet, ha este futok vele össze, én is a másik irányba inalok el, meg nem állok egy szóra sem.
  -Nem szükséges, egészségedre. Lucius vagyok, de van aki Luke-nak hív.
  Megeszem a maradékomat, hát nem tartott túl sokáig, igazából ennek a sokszorosát meg tudnám enni, ha lehetne. A fickóra pillantok, ő nem olyan lekezelő mint a többiek, ez viszont tetszik. Na jó, Daryl sem volt az.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Salvatores of Soho

  on Pént. Jan. 06 2017, 20:35


  To Lucius    


  -Luke? Az apád star wars rajongó vagy mi?- kérdezem ahogy halkan elnevetem magam.-Amúgy ne vedd sértésnek. Sokkal inkább menőbb név.-mondom ahogy a kávét veszem már csak a kezembe és azt egy hörpintéssel ki iszom.-Hány éves vagy?-kérdezem ahogy homlokomon újabb ráncok futnak. Olyan 16-nak nézem. Nem hiszem el, hogy még nem ivott. De ha valóban nem ivott az sok lehetőséget adományoz. 1. Le róvom a tartozásom azzal, hogy elviszem inni. 2. Megtanítom inni. 3. Talán még cigit is adok neki. 4. vannak még lehetőségek...-Szóval nagyon gáz. Neem, nem kell megmutatni, magamtól is el tudom képzelni mennyire szar lehet a pofám most. Amúgy az én nevem Bret. Sajnos nem lettem Hansolo.-mondom elvigyorodva.
  A hozzászólást Alan Bret összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jan. 10 2017, 16:53-kor.
  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Salvatores of Soho

  on Pént. Jan. 06 2017, 21:15

  Alan - Lucius

  -Neeeem, gyűlölte, az igazit meg nem tudom.
  Tényleg, ezt még nem is kérdeztem Malcolmtól, bár tök nyóc, mert nem ő nevezett el így.
  -Nem tudom, ezen még sosem gondolkodtam. 14 múltam, 15 leszek.
  Menő név? Hát ja, nekem az. Persze azt meg kell jegyeznem, hogy 15 leszek, mert ne nézzenek már annyira kicsinek.
  Persze ez az idősebbeknek semmit nem jelent, de na, nekem még sokat, még ha a szemükben ez röhejes is.
  -Nagyon, de tényleg. Mint akin átment egy úthenger. Oké, akkor nem mutatom meg. Örülök Bret, és annak meg te örülj, mert rajtad keresnék Csubakkát.
  Lehet, jobb is így, még megrémülne saját magától. Vagy nem. Azért láttam a trilógiát, meg a többi részt is, valamennyire képben vagyok, de nekem akkor is Darth Vader a kedvencem, meg előtte Anakin Skywaker. Vigyorgok, beröhögnék, ha előhúzna egy szőrös dögöt.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Salvatores of Soho

  on Pént. Jan. 06 2017, 21:36


  To Lucius    


  -Te csak azt hiszed, hogy nem tudom elő rántani a szőrős pincsit.-vigyorodom el, majd halkan elnevetem magam.-Jó, jó egyszer is megértettem, biztosan makett fos pofám van, de nézd el az napos fejjel egy bokor alján ébredni miközben kis taknyosok akarják a saját sörös üvegeddel kivakuzni a szemed. Az nem kellemes.-mondom mintha valami szörnyűséges dolog volna.-14...-Basszus. Én nem is emlékszem a tizenéves koraimra...ez meg itt ül és mondja, hogy 15 lesz. -Hát Luke, emberedre találtál. Meg van mivel fizetem ki a reggelidet...ahogy elnézlek.-mérem végig újra.-Nem éppen az a fajta gyerek vagy aki...aki...nos szóval buliztál már?-igen bele csapok a lecsóba, mert szeretek mindenkit bele vonni a hülyeségekbe, főleg ha jó arcnak tűnik az illető, és be vallom ez a kölyök nagyon is tűnik jobb arcnak mint az eddigi felhozatallal amivel találkoztam.-Már ha egyáltalán érdekelnek ilyen lehetőségek téged?-jaaj nehogy azt mond jó gyerek vagy. Rá van írva a homlokodra "nézzétek én itt egy különc vagyok!" Jó ezt csak én látom így. Nem, nem a warlocki vénája miatt. Itt most eltekintek attól, hogy én milyen dög vagyok, ő meg milyen fattyú. Én csak egy suttyó vagyok, ő meg egy kis kölyök ennyi.
  A hozzászólást Alan Bret összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jan. 10 2017, 16:53-kor.
  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Salvatores of Soho

  on Pént. Jan. 06 2017, 21:55

  Alan - Lucius

  -Jaaa, úgy igen, de az nagyobb mint Csubakka? Nemááá.
  Még nem is láttam igazi farkast, mármint ilyen vérizét, szóval fogalmam sincs mekkorák a valóságban. Képen igen, de az más.
  -Ellopták a sörödet?
  Megragadtam a lényeget, nem ám az a fontos, hol ébredt, nem, a sörösüvege. Ez mekkora görénység már.
  -Annyi, jajajaja.
  Hát még nem vagyok több, ez van, de majd egyszer leszek, most ezt kell szeretnem.
  -Ööööö... hát voltam páron, de nem igazán. Az gáz?
  Eddig nem is foglalkoztam ezzel, a futás mellett nem jutott rá időm. Magnus mindig szervezett, azok jók voltak, de amióta nem ott élek, hát nem voltam egyen sem. Meg a hullámat sem merem csak úgy magára hagyni, mert hát na. Ha itt véletlenül elkódorog, akkor leshetek.
  -Tudsz olyat? Lesznek csajok?
  A másik lényeg. A nők, mert hát ők meg érdekelnek, és perpill. nincs csajom. Ez van. Sőt, most már jó pár hónapja nincs csajom... te jó ég.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Salvatores of Soho

  on Kedd Jan. 10 2017, 17:08


  To Lucius    


  A lényegre tapintott. A nők...Bezony. Na azért meg van a maguk kis varázsuk, kár hogy én már imunis vagyok rá és nem látok mást csak rongyokat amiben megtörölhetem a....nah. Lényeg az, hogy fizikai szükségletekre használom őket legfeljebb. Elvigyorodom a kérdésen.-Tudok neked szervezni olyan bulit ahol csak lányok vannak.-mondom ahogy hátra dőlök a székben és úgy nézek rá.-Mondjuk a pofáddal nem vagy egy utolsó darab akinek ne huppanna az ölébe valami kis csibe.-De még nem olyan helyes mint én. Meg kell hagyni túl szexi vagyok...-Nagyobb mint Csubi hidd el. Keresztbe szokták lenyelni a Csubi féléket.-túlzok egy kicsit bár kitudja. Még nem ettem űr medvét, csak grizli medvét. Vicces volt. De legalább nem fáztam...-Jah az üvegemet. Képzeld, lehet még pia is volt benne ezek meg ellopták. Mondjuk lehet csak pisa volt benne...-gondolkodom el, mert emlékszem, hogy nagyon kellett valamikor de még nyilvános helyen voltam és valamibe mégis bele hugyoztam. Na mindegy is a lényeg már nem az én gondom.-Szóval, ha gondolod a reggelidért cserébe, tudok neked bulit szerezni ahol sok kis csibe lesz, vagy éppen szexi muffok amire ép szükség van.-Bármit be tudok szerezni, csak helyesen kell hozzá vigyorognom. Neki is meglehetne ezt tanítani. Sok mindent meg lehetne neki tanítani. És én se unatkoznék, ott Garrett antiszociális klubjában.


  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Salvatores of Soho

  on Kedd Jan. 10 2017, 21:09

  Alan - Lucius

  -Na, az szuper. Olyan buli jöhet.
  Máris fellelkesít a tudat, mert hát na, szóval a korombeliek hisztisek. Én nem, de a csajok, azok borzalmasak.
  -Azt tudom. Jóképűnek tartanak nagyon is, már most. majd gondold el mi lesz később.
  Van ám egóm, az van, na de tényleg, mindig ezt mondják, és elég a tükörbe néznem, hogy tudjam, akkor is így van, ha valaki megpróbálja az ellenkezőjét állítani. Na de még csak 14 vagyok, szóval pár év és enyém New York.
  -Aha, sejtem. Mondjuk én még nem láttam élőben egyet sem, csak képen. Már nem csubit.
  De tényleg. Elképzelésem van, hogy fest egy farkas átalakulva, de aztán a fene tudja, mekkorák az életben.
  Mondjuk vizesen tutira büdösek, ez nem kérdés.
  -Na de akkor is ellopták.
  Felháborító. Most tök mindegy, mi volt benne, de az a fickóé volt, és ha elvitték, az nem oké.
  -Oksa, akkor én sem unom magam halálra. Szóval akkor mikor lesz a buli? Meg hol?
  Máris a részletek érdekelnek, naná, mert mégis mi más.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Salvatores of Soho

  on Kedd Jan. 10 2017, 21:30


  To Lucius      -Később, jönnek a ragyák. Ha csak nem sminkeled magad.-mondom ahogy elvigyorodom és halkan elnevetem magam.-Ne izgulj ezen az csak egy üveg volt, ne ezen filóz most.-legyintem le. Komolyan az csak egy pisás üveg volt...-Hátra az agarakkal csődör. Először meg kell szerveznem. Nem rohanunk csak úgy bele a lányokba. Az a legjobb ha meghívnak, vagy meghívatjuk magunkat. De mondom, a te pofáddal és az enyémmel ez gyerekjáték. Csak kicsit össze kell szednem magam hozzá, amint mondtad nem ép legszebb pillanatomban vagyok éppen.-simítok borostás arcomra, aztán elgondolkodom. Mondjuk szerencséje van, mert már egy ideje itt vagyok szóval hamar találok helyszínt ahova be vihetem, és elkalandozhat.-Amúgy egy kérdés, Luke. Ittál már alkoholos italt?-kérdezem homlok ráncolva. Kisit térjünk el a lányoktól de megértem, hogy első sorban neki az számít, hiszen csak 15 lesz. Pedig egy idő után a piának nagyobb hatalma van a sunánál. Mondjuk a legtöbb férfit három dolog motiválja. Pénz, pia, és pina. Meg is értem a tényt. Ha van pénzed van hatalmad, és vásárolhatsz piát meg luvnyákat...


  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Salvatores of Soho

  on Csüt. Jan. 12 2017, 19:01

  Alan - Lucius

  -Az csak akkor, ha nem szexelsz, mert az meg elmulasztja.
  Sminket nem használok, minek? Anélkül is jól festek, tudom jól, a többit meg tapasztaltam. A fenti állításomat tök magabiztosan jelentem ki, mert ez így van, igen, asszem.
  -Jó, de akkor is.
  Én tuti ölre mentem volna, mert az akkor is az én tulajdonom. Aztán a fene tudja, hogy az a farkasoknál hogy működik.
  -Ja, jó. Mehetek veled? Akkor tuti a siker. Oké, oké, tényleg szarul nézel ki, így csak én jöhetnék számításba.
  Bősz bólogatásba kezdek, mert azért annyira még nem vagyok ám tapasztalt, majdhogynem nemrég kezdtem, de az egóm a helyén. Kettőnk közül engem zabálnának most, Alant nem. Ez tény.
  -Ööööö... hát még nem igazán.
  Bármennyire ciki, én nem nagyon szoktam inni, sőt. Jó, volt, hogy belenyaltam, meg Magnus buliján is kóstoltam, de ezt még sosem műveltem. Tulajdonképpen azt sem tudom, mi a jó a piában.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Salvatores of Soho

  on Szomb. Jan. 14 2017, 19:01


  To Lucius      Szóval még nem. Komolyan bólogattam párat majd halkan szusszantam.-Ezt a hibát orvosolni fogjuk, amint a tettek mezejére lépünk.-mondom ahogy hirtelen fel kelek.-Gyere velem! Össze kell szednem a pofámat, utána pedig tanítok neked egy pár bájt, egy alkalmas helyen.-mondom ahogy szélesen elvigyorodok felé.-És mielőtt megkérdeznéd, meg bizalmatlankodnál. Túl kicsi vagy hozzám, és ritkán fekszem össze fiúkkal, és most amúgy is nőkről van szó szóval pattanj már és gyere!-mondom széles vigyorral ahogy elindulok, közben magamba gondolkodom, hogy vajon a fegyverboltnál vagy a lakókocsimnál hagytam a motoromat. Mert arra emlékszem gyalog mentem piálni de ki tudja lehet haza mentem a motoromért. Remélem nem, mert akkor megfojtom saját magam, ha valami baja esett az én kicsikémnek....


  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Salvatores of Soho

  on Hétf. Jan. 16 2017, 20:06

  Alan - Lucius

  -Az biztos, hogy jó?
  Tanácstalan vagyok, oké, hogy tudom a nagymenők kipróbálnak mindent, mert így lesznek hitelesek szerintük, de hát na.
  -Oké, ez eddig is nyilvánvaló volt, mert így nem vagy party képes. De hová akarsz menni?
  Gyanakodva nézek rá, mit akar mutatni és hol? Azt hiszem a pofámra van írva minden, mert vigyorogni kezd rajtam, és magyarázatot is fűz a kijelentéséhez.
  -Huh, akkor jó. A lányok érdekelnek.
  Mivel a kajákat kifizettem nem kell várni senkire, így már fel is ugrok, hogy kövessem Alant. Még azt se tudom, merrefelé laknak a farkasok, vagy egyáltalán hogyan. Jó, azt olvastam, hogy ők is ilyen falkásat játszanak mint a mezei farkasok, de azt ki lehet bírni? Ők nem 20 évig élnek, és azért az elég erős, hogy úgy legyenek mint a kollégiumokban.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Salvatores of Soho

  on Szomb. Jan. 21 2017, 19:06


  To Lucius    
  Fel kell és elindul velem. Na végre. Zsebre teszem a kezeimet, és lassú, sétámba ballagok vele. igazából csak beugró emlékek alapján tájékozódom. Aztán végül is rá jövök. Abba az elhagyatott parkolóba áll a lakókocsim, a motorom mellette fekszik az autó oldala be van horpadva. Valószínűleg dühös voltam mert nem tudtam a motoromra felülni.-Ne is foglalkozz vele, néha részeg állapotomba elgurul a gyógyszerem.-legyintek ahogy rá tekintek majd a zsebembe túrok kiszedem a kulcsom. Kinyitom a lakókocsi ajtaját, vagyis belököm mert megint beragatt.-Fáradj be.-mondom ahogy nyitva hagyom az ajtót, had szellőzőn kicsit. Ledobom a kabátomat majd a kis fürdőszobába megyek, és megnézem a pofám. Valóban mint a mosott szar...-Foglalj helyet, igyál, vagy egyél ha találsz itt bármi mozgó dolgot az valószínűleg már mutálódott, szóval vigyáz nehogy bármi megharapjon.-mondom, mert hát a lakókocsim nem ép a tisztaságáról, híres. Sokkal inkább eszi a kosz, bűzölög a kutyaszagtól és a kanszagtól keverten, meg aztán minden elől van, kajától elkezdve a büdös zokniig. Szóval ez itt a pöcegödröm. Megindítom a vizet és megmosom az arcomat, majd előszedem az arc szeszt, a borotvát meg minden szart, hogy csodálatos macsót varázsoljak magamból.-Luke, igaz? Milyen parti, a kis csendesebb, de könnyebb magadra vonni a figyelmet, vagy nagy partik viszont vannak vetélytársak. Lehet szép a pofád, de attól még néha beszélni is kell a nőkhöz, mert ha én csak az arcommal hódítanék, pénzben mérve a nők számát milliárdos lennék.-mondom ahogy leveszem a pólóm, és bekenem az arcomat, miközben beszélek hozzá.


  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Salvatores of Soho

  on Vas. Jan. 22 2017, 18:59

  Alan - Lucius

  A fene tudja miért megyek a fickóval, komolyan nem tudom. Belegondolok még sorozatgyilkos lehet, hát nem? Mikhal is az, hát de na. Unalmas lenne az életem tényleg, ha egyszer nyugton maradnék a seggemen, igen, mindenképp.
  Mindegy, vele tartok, bár a környék nem túl barátságos, sőt a lakókocsi ajtaja olyan, mintha belevágtak volna egy sziklát.
  -Okééé. Mindig ekkorát ütsz?
  Nem tudom, mekkora erővel rendelkeznek a farkasok, de ahogy ezt a nyomot nézem, hát elég naggyal. Ez a tag mellém üt és én bele is haltam, asszem.
  Azt meg sem merem kérdezni, miért itt lakik, miért nem a falkával? Magnus azt mesélte, hogy ők ilyen falkákban élnek mint a rendes farkasok.
  -Köszi. Öööö... ugye ez ilyen elvonulós barlang, ahol mindenki hagyjon békén?
  Tippelni kezdek a rumlit látva, mert azt kizártnak tartom, hogy ide nőt hozzon. Vagy nem tudom. Ahogy körbenézek, szívem szerint azonnal rendet raknék, vagy valami, vagy akármi. Lehet, nem nyúlok semmihez, az a biztos, inkább csak leülök és megvárom Alant.
  Mikor előkerül, akkor azért egy fokkal jobban fest, nem úgy mint ott a kávézóban, de még mindig ramaty.
  -Az mindegy, így is meg úgy is észrevesznek, szóval a többit megoldom.
  Nincsen az egóm az egekben, dehoooogy, viszont van tükröm, voltak csajok mellettem, szóval tudom, hogy simán kitűnök a tömegből. Túl jóképű vagyok ahhoz, hogy ne így legyen, és lehet, hogy idősebb fickók is jelen vannak, de az idősebb lányok kedvelik a kisfiús ábrázatot. Ezt tudom, mert cukinak tartják.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Salvatores of Soho

  on Vas. Jan. 22 2017, 22:17


  To Lucius    


  -Igen és mégis mivel?-kérdezem, ahogy homlok ráncolva lépek elő a fürdőből, és nézem őt fekete szemeimmel.-De most komolyan? Hogy gondoltad? Tudod ez nem a te korod béli lányok lesznek vagy ha lesz olyan is akkor az már biztos ribanc...-Mondom ahogy leszedem a gatyámat és a boxerembe állva szedek elő új ruhákat majd be fújom magam valami férfi dezodorral, aztán fel veszem a szakadt felsőt aztán a farmert.-A mai lányok előbb nyalnak faszt mint fagyit, komolyan mondom. Tudod a rohanó világunkba vissza tér az divatnak, hogy a tizenévesek basznak mint a nyulak a 25 évesek meg már vénnek számítanak.- ahogy becsatolom az övet, el lépve mellette megyek a frigóhoz, kiveszek egy nagy üveget amiben még alig van valami kis lötty, de azt megiszom.-Komolyan kölyök, volt már dolgod lánnyal? Mármint mit produkálsz a lepedő akrobatikus tudományoddal? Mert a butáknak csak a szájuk jár, az okosaknak a nyelvük is.-mondom ahogy elvigyorodom, majd fel veszem a kabátomat és kinyitva az ajtót engedem ki magam előtt.-Jah, nekem nincs falkám, ha erre gondolsz. Én itt lakom.-biccentek a lakó kocsi felé.[color=lightgreen]-A másik otthonom a fegyver boltom,d e oda legfeljebb aludni, enni vagy dugni járok.-rántok vállat és becsapva az ajtót zárom kulcsra, aztán a motoromhoz megyek.-Látod ezt a csodát? Nah ő...ő mindennél többet ér.-simogatom meg a motoromat és szépen mindenhol le ellenőrzöm, hogy nem esett baja, de hála istennek részegen is oda figyelek a kis szerelmemre.-Vele fogunk menni oda ahova megyünk.-mondom ahogy neki támasztom csípőm a kis jószágomnak és Lukera tekintek.


  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Salvatores of Soho

  on Hétf. Jan. 23 2017, 19:35

  Alan - Lucius

  -Hogy mivel? Azért ne már azonnal le kelljen vetkőzni, jó? Azért az erős. Gatya le és ha megfelel akkor oké? Hát azért ne már így menjen.
  Értem én amiről Alan beszél, meg oké, nem vagyok 20 éve a szexben meg ilyesmi, de azért olyat nem láttam a prostikon kívül, hogy rögtön a farkamat kellett mutogatnom. Nahát.
  -Nem vagyok vén, bőven nem, addig is van még 10 évem.
  Meg egyébként is sokkal lassabban öregszem, tehát ha így nézem, akkor sok-sok évem van még hátra, szóval vigyorogni kezdek.
  -Volt, többel is. Jóvanmá, azért nem olyan régen kezdtem, de azért gyakorlom.
  Vigyorgok, mert na. Nem vagyok tök kezdő, de azt sem mondhatom, hogy hú meg há. Valahol el kell kezdeni, én meg még az vagyok, akárhonnan nézem.
  -Nincs? Olyat lehet? Van fegyverboltod? megnézhetem egyszer?
  Fogalmam sincs, de ha falkában élnek, akkor hogyan élhet anélkül? Vagy már az egészet nem értem, bár én nem vagyok farkas. A fegyverboltra felcsillan a szemem, bár én és a fegyverek, még sosem forgattam semmit, de tetszik.
  -Aztaaaa. Király motor. Nekem még nincs jogsim mert nem lehet, de majd lesz. Aztán meg nem tudom.
  Idáig még nem jutottam, egyelőre nem nézelődtem, mert felesleges volt, de azt a motort elnézve ami Alannak van, hát nem semmi.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Salvatores of Soho

  on Hétf. Jan. 23 2017, 21:15


  To Lucius      -Jaaj nehogy ilyen érzelgős gyerek legyél, mert hányni fogok. A nő azért van, hogy kiélvezd. És ő is kap egy kis örömöt tőled. Nem még itt romantikázni meg vacsorázgatni vagy ilyen faszságok...-ráncolom a homlokomat a dologra.-Vagy ha kellenek is ilyenek én általában csak behazudok valami szart azt jól van.-Legyintek egyet ahogy fel nyitom a motorom ülését és kiveszek egy sisakot majd a fejére nyomom. -Ja lehet olyat, hogy nincs falkám. Csak hosszú távon nem maradhatok egy helyben mert ha mondjuk egy falka területre vizelek, és megérzi valamelyik, szaladnak az alfájuk seggébe és akkor jön a fogócska vagy, hogy kötelezően be kell jelentkeznem vagy szét szednek. Szerinted miért van fegyver boltom? Nem csak azért, hogy áruljam a cuccokat.-nah igen, a saját bőrömet mentve képes vagyok szét lőni egy egész falkát...De most Manhattanbe már van bejárásom, szóval annyira már nem vagyok magányosnak tituálva, de azért nem fogok velük közös panelbe költözni...Csak addig leszek itt amíg meg nem találom azt a valamit és akkor végre elhúzhatok innen a faszba...Utálok egy helyben lenni, de most sajnos nem tudok mást csinálni...-Jah ha gondolod most is megmutatom, úgy is reggel van, még nem kezdődnek a bulik.-mondom ahogy elvigyorodom szélesen és fel ülök a motoromra, ahogy fekete szemeimet Lukera szegezem.


  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Salvatores of Soho

  on Hétf. Jan. 23 2017, 21:51

  Alan - Lucius

  -Mi? Ez milyen duma már? Komolyan te csak felpróbálod az összeset és csá? Nincs egy normális se, akivel össze tudnál állni? Öreg, veled baj van.
  Rázom a fejemet, mert hát na, én akarok majd családot meg ilyenek, és nem ilyen potyakölyköt akit a nyakamba varrnak majd. Most lehet, én vagyok a hülye, mert az oké, hogy éld ki magad meg ilyesmi, de azért nem 1000 éven át, vagy mégis?
  -Ja, akkor jó. És miért jó kóborolni? Akkor vagányabb vagy? Vagy miért? Jó, hát nem ölhetsz meg mindenkit, mert akkor meg a Klávé is a nyakadban lesz meg mindenki. Ezt tudom.
  Az megvan, hogy nálunk mindenki éli a saját életét, de alapból azért néha érintkeznek a többiek is mindenkivel. Akkor farkasoknál miért előnyös, ha csak járja a világot? Az meg hogy mindenkit leöldös, azt nem lehet, mert a végén őt lyukasztják ki. Ez tuti. Meg a mieink és mindenki más, szóvaaaal... mindegy, nem az én dolgom, de attól még tök izgalmas, hogy van egy fegyverboltja. Tiszta terminátor ezzel a motorral.
  -Tényleg? Lehet? Még sosem ültem ilyenen, meg semmilyenen sem.
  A sisak már úgy is a fejembe lett nyomva, akkor naná, hogy élek a lehetőséggel, és ahogy láttam, hát megpróbálok felszállni a motorra. Az se biztos, simán megoldom, de hát na, azért csak sikerül előbb vagy utóbb.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Salvatores of Soho

  on Csüt. Jan. 26 2017, 20:38


  To Lucius      -Mindenkit csak felpróbálok, Luke.-mondom el vigyorodva.-Tudod nem vagyok az a fajta aki egy helyben le tudja élni az életét, és még neveljen valami szutykot ami egy lukas gumi vagy éppen egy nem bevett tabletta miatt pottyan ide...Meg egy házi sárkány mellé...kell a halálnak.-a gondolattól hideg is futkos a hátamon.-Még van vissza...ha jól számolom 650 évem...hamar elmúlik az is...főleg ha nem érem meg a 800-at mert teszek róla, hogy ne érjem meg.-Van elég rossz akarom, meg minden féle szörny mászkál minden fele. Valami egyszer úgy is elkap és kitöri a nyakam, esetleg széttép,megesznek vagy ilyesmik...Nem kell, hogy hiányozzak bárkinek is vagy, hogy nekem legyenek gyengéim meg ilyen szarságok. "Menőbb vagy..." ezen jót nevetek majd le pillantok a motorom kormányára.-Nem...nem vagyok menőbb csak tudom magamról, hogy nem vagyok csapatjátékos és az a fajta akit megtűrnek hosszabb távon. Tudod az egóm hatalmas helyet foglal. Ilyen jó képű mint én, ráadásul még jó is az erotikában, a dumája csillagos 5-ös csak egy van. Én!-mutatok magamra.-Igen tényleg, szóval ne vacakolj már ülj fel azt húzunk innen mert ha rajtad múlik itt rohadunk meg annyit beszélsz a helyet, hogy cselekednél.-Amint fel szál beindítom a motoromat, és kicsit megpörgetem a gázt fék közben mire a hátulja kicsit megcsúszik oldalra én pedig kiengedem. Reméljük, nem esik le ennyitől...Ahogy egyenesbe jövök a döggel kihajtok a parkolóból, az útra és szarva a kresz törvényeire indulok el az autók között, hogy megmutassam neki a fegyver boltot. Olyan negyed óra száguldás után le is fordulok abba a nyomor tanya utcába és állok meg az ócska boltom előtt amire fehér betűkkel ki van rakva "fegyver bolt..stb.." úgy se érti ezeket a szak nyelveket. Le állítom a jószágot és megvárom, míg lekászálódik mögülem majd én is fel kelek a jószágomról.-Nah itt is vagyunk.-mondom széles vigyorral, ahogy fellépek a két kis lépcsőn majd kinyitom a boltot, kinyomom a riasztót és bent is vagyunk. Jobb oldalt, baloldalt is fegyverekkel megtömött polcok, a kassza mögött is fegyverekkel tömött polcok és a kirakatban is pár dög persze rácsok védik őket.


  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Salvatores of Soho

  on Pént. Jan. 27 2017, 05:49

  Tátott szájjal hallgatom Alant, hát én sem vagyok maradi, de ez így...
  -Te hülye vasaagy. 800 évet akarsz úgy élni, hogy nem akarsz egy tökéletes prototípust? Nálam kizárt, hogy ezeket a géneket ne adjam tovább.
  Ilyet még senkitől nem hallottam de tényleg. Én majd akarok gyereket, azt nem mondom, hogy állandó nőt is, de gyereket tuti.
  Tükörbe nézek ez nem is lehet kérdés, még mit nem. Belőlem csak tökéletes jöhet létre, rám kell nézni. Az meg, hogy ne akarjak sokáig élni, most, hogy kiderült, nem is nagyon kell emiatt aggódnom, mert elméletileg nem halok meg.
  Elméletileg....
  Szóval nem értem ezt a felfogást, pedig banyek én vagyok a fiatal nem őőő.
  -Na jó, az enyém is, de nálunk nincs ilyen falkásdi meg ilyesmi. Szinte mindenki egyedül él. Ez olyan lehet, mint valami kollégium, na neeeeee. de ezért nem vesznek elő, vagy ez engedett nálatok?
  Nem értem a farkasok életét, hogy ha falkában kéne lenniük, akkor egy különc meddig bírja egyedül? Meg ha nem csapatjátékos akkor simán életben marad? A jelek szerint igen, de arra a kijelentésre, hogy csak egy van főnyeremény pasiból, arra megrázom a fejemet és magamra mutatok. Az idő meg az én oldalamon van ráadásul.
  -Oké, megyek már.
  A sisakot már úgy is a fejembe nyomta, szóval csak fel kell kászálódnom, ami nem is olyan egyszerű mint elsőre tűnik. Remélem, hogy nem akar megszívatni, de tévedek, azért is, még jó, hogy megkapaszkodtam hátul, különben most a földről kellene felállnom.
  A sebességet viszont élvezem, egyszer majd nekem is lesz motorom, ez most már tuti. Nem tudom, mennyit megyünk, azaz száguldunk, mert Alan aztán mindenbe tojik, megy ezerrel, de amikor megérkezünk, vigyorogva szállok le. Ez állati jó volt.
  A boltja meg... kemény.
  -Ez kész fegyverraktár. Öcsém, innen a hadsereg is felszerelkezhetne.
  Marhára tetszik, bár én sosem lőttem, meg nem is fogtam semmi ilyesmit a kezembe, de így is látok szép darabokat.  Magamnak: #C5EC2A

  Ajánlott tartalom

  Re: Salvatores of Soho


   Pontos idő: Vas. Dec. 16 2018, 05:55