Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Long Island villa
by Emanuel de Medici Today at 00:53

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Yesterday at 22:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 09 2018, 22:30

» Freshkills Park
by Admin Vas. Nov. 25 2018, 19:40

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Vas. Nov. 25 2018, 19:20

» Pince
by Admin Vas. Nov. 11 2018, 22:47

» Belső udvar
by Dorian M. Montgomery Szomb. Nov. 10 2018, 21:54

» Carlmichael Ház - Tárgyaló
by Reinald Carlmichael Szomb. Nov. 10 2018, 21:51

» Rising Star Cave - Dél-Afrikai Köztársaság
by Armand Assante Vas. Nov. 04 2018, 20:49

» Azrael
by Desmond O. Cross Vas. Nov. 04 2018, 17:52

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Salvatores of Soho

  Share

  Salvatores of Soho

  on Csüt. Okt. 01 2015, 17:23

  First topic message reminder :

  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Salvatores of Soho

  on Szomb. Jan. 28 2017, 18:31


  To Lucius    


  -Ugyan, 50-50% lenne szóval aligha lenne tökéletes prototípusod. Legfeljebb egy fél másolat. meg akkor van gáz ha lány. Na az a legnagyobb gáz! Belőlem egy igazi tökéletes van én!-mondom vigyorogva.-És lehet hogy te nagyon fiatal vagy, de a tapasztalat? Még 100 évet se éltél az meg még. mintha halandó se lennél. De azt elismerem a dumád az csillagos 5.-nevetek ahogy fel ülök a kassza mellé.-Jah az én kis szerelmeim. -nézek végig a polcok tartalmán lassan.-Valahol elő vesznek, valahol nem. Ki mennyire veszi véresen komolyan ezt a falkásdit. A természet azokat hagyja életben akik erősek...vannak a túlélők mint én. Én abba kapaszkodok amit ép elérek és nyújtanak. És amíg nem zavarok nekik vizet addig nem piszkálnak. Bár valaki már azért is meg akar ölni mert mondjuk a területükre vizelek részegen.-mondom elgondolkodva majd halkan szusszanok. -Melyikre vagy kíváncsi? Válasz és beszélek róla.-mondom ahogy elvigyorodok szélesen fekete szemeimet rajta tartva a cambionon.


  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Salvatores of Soho

  on Szomb. Jan. 28 2017, 21:44

  Alan - Luke

  -Nem, ha domináááálsz. Márpedig én dominálok, tehát minimálisan is 75%, hogy én nyerek. Szóval az én kölyköm tökéletes lehet csak és kész. Az meg, hogy lány lesz, meg sem fordul a fejemben, mert nekem csak fiam lehet.
  eldöntöttem, vagyis ennek így is kell lennie. Mi az, hogy lány? Sose jutott volna eszembe ha most Alan ezt nem mondja. Egyáltalán neki miért fordul meg a fejében? Ilyeeeet. Egyébként is úgy kell nőt választani, hogy gyönyörű legyen, és akkor nem érheti meglepetés, nem?
  -Jó, majd siettetem az öregedést, és akkor majd tapasztalatom is lesz. Előbb vagy utóbb.
  Igen, még fiatal vagyok, de ezért dolgozik az idő nekem, ezt tudom, akkor is így van, ha más azt mondja, nem így van. A dumámra vonatkozó részre kinyögök egy köszit, mert hát na, legalább valami alapjáraton megy, és nem kell majd gyakorolnom.
  -Aha. De jó, hogy nálunk nincs ilyen. Asszem itt senki nem él ilyen csoportosulásban, sőt. Szerintem kiakasztanánk egymást rövid úton, aztán lenne öldöklés.
  Elképzelhetetlennek tartom, hogy sok fajtám béli egy helyen éljen, azaz egy épületben.
  A fegyverek viszont tetszenek, így mindegyiket alaposan megszemlélem, és hirtelen rámutatok egyre. Hatalmas, meg olyan erősnek is tűnik, filmen láttam már ilyet, ilyenekkel hadonásznak a mesterlövészek.
  -Ő. Tényleg hajszál pontos?  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Salvatores of Soho

  on Vas. Jan. 29 2017, 17:52


  To Lucius    


  Halkan nevetek, nagyon jól tolja a mondókáját. Ígéretes kölyök, kár hogy ilyen kis kék vérű...A fegyverre pillantok amire rá mutat majd elgondolkodom pár pillanatig aztán mondani kezdem.-Mechem NTW-20. Nagy hatótávolságú, technikai eszközök ellen alkalmazható fegyver, amely jelentős tűzerőt képvisel, és amely két személy által könnyedén szállítható. 20 illetve 14,5 mm-es kaliberrel gyártják, maximális lőtávolsága 2300 méter.-Mesélek a kicsikéről ahogy végig nézem majd ismét Luciusra nézek.-Szóval....elég hajszál pontos.-vigyorgok majd halkan elnevetem magam.-Bár szerintem túl könnyen tökre megy ha nincs karban tartva ami akció közben nem igen jut az embernek eszébe és nem is nagyon igényli...Szóval ami még nagyobb tartással bír az Barret M107 egy embert ketté szed annyit bír belé lőni, és nem egy haditechnikai eszköz kivégzésére alkalmas. Személyemnek egyik kedvence. Mondjuk nem egy könnyű fegyver az való igaz nem úgy mint a NTW-20-as de...szerintem megéri vele küszködni.-mondom aztán le szállok az asztalról.-Van esetleg olyan amit szívesen kipróbálnál?-kérdezem ahogy pislogok rá párat fekete szemeimmel.


  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Salvatores of Soho

  on Vas. Jan. 29 2017, 19:56

  Alan - Lucius

  Ugyan nem ez volt a tervem kora reggel, de egyáltalán nem bánom, hogy így alakult. Az, hogy egy csomó fegyvert nézhetek meg egy helyen ez haláli móka, legalábbis nekem.
  Sosem lőttem, sosem volt a kezemben ilyesmi, de szépek, azaz vannak szép darabok, filmekben is néztem ki hasonlókat. Amire rámutatok, azt is ott láttam és mesterlövészek fogták, ezért gondolom, hogy az az lehet, ilyen mesterlövész puska.
  -Egy ember nem bírja el? Az gáz. Viszont az, hogy addig elvisz, ez tetszik. Te mindegyiket próbáltad már?
  Kíváncsian nézek Alanra, de gondolom ez hülye kérdés volt. Oké, ez így macerásan hangzik, mert akkor meg mi értelme van, ha mindig arra kell figyelni csilivili legyen?
  Az meg amiről beszélni kezd, hát be nem azonosítom melyik lehet, de majd megmutatja. Vagy nem. A kérdésre viszont felcsillan a szemem.
  -Kipróbálhatom valamelyiket? Oké, kezdjük kicsiben. Olyat szeretnék, amivel nem vágom azonnal pofán magam, mivel sosem lőttem még.
  Nem vagyok telhetetlen, de láttam olyan felvételeket amiken az ilyen dögök visszarúgtak és úgy eltalálták az amatőrt, hogy csak na. Ezt akarom elkerülni ha lehet.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Salvatores of Soho

  on Vas. Jan. 29 2017, 21:37


  To Lucius    


  -Katona voltam Luke...A mesterlövészet volt a specialitásom. A háborúban, úgy szettem le az embereket mint a legyeket...És nem az volt, hogy sok lövés bele a nagy világba...Minden ember egy lövés. Nah azok voltak a jó idők. Mikor nem unatkoztuk halálra az agyunkat hanem éppen az életünkért harcoltunk.-szusszantam egyet majd bementem hátra és kutatni kezdtem a dobozok között, mit is adhatnék a kezébe amitől nem fél és ami jól is nézne ki hozzá, meg használni is tudja. Sokáig kutatok mikor meg találom a tökéletes darabot. Vigyorogva sétálok ki a dobozzal a kezembe teszem le a pultra és fújom le róla a port.-Régi darab, de a katonaságban ezzel tanítottak minket lőni. vagyis az olyan korúakat mint te. Mert néha az ilyenek is belógtak a táborba...-mondom ahogy kibontom a dobozt majd elő veszem HK P2000SK V3-ast.-Robusztus kis törpének becézik. Kicsi de annál hatékonyabb közelről. -össze szerelem majd oda csúsztatom Lucius elé, míg elő kutatom a neki való tárat.-Tetszik?-kérdezem.A pisztoly akkora mint a tenyere fekete és kissé széles. Egy igazi kis törpe. A neve a cső részébe van karcolva.


  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Salvatores of Soho

  on Kedd Jan. 31 2017, 20:27

  Alan - Lucius

  -Jaaaaa. Úgy más. Az én nem voltam, meg nem is volt a kezemben ilyesmi sosem.
  Az, hogy háborúban volt, nem lep meg, ahogy Magnus mesélte, sokan vannak, akik harcoltak ott más fajok közül. Érdekes, hogy szinte mindegyikük túlélte, de ezt tuti a spéci képességeiknek köszönhetik. Ehhez még hatalmas ész sem kell, asszem.
  Nem tudom, Alan hová megy, de addig nézelődök tovább. Amire ki van írva micsoda, azt elolvasom, nem mintha olyan sokat mondana egy-egy név. Előbb beazonosítom, hogy láttam már vagy sem.
  -Ezmiez? Mit hoztál?
  Kíváncsian lesek a dobozba, a fegyver méretén meg meglepődök. Ez elfér a tenyeremben is simán, ettől sokkal nagyobbra számítottam.
  -Aha, olyan kis arc. Ilyeneket használtatok? Durva. ki sem nézném belőle, hogy egyáltalán lőni lehet vele.
  Vigyorogni kezdek, mert hát na, kinek jutna eszébe, hogy egy akkora kis izé hatásos is lehet?  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Salvatores of Soho

  on Szer. Feb. 01 2017, 19:01


  To Lucius    


  -Közelharcban, és rejtett fegyvernek első rangú. Az áldozatot ha megleped egyszerűen a tarkójának nyomod a fegyvert és lősz azonnali halál. Ha észre is vesznek és szabadulni akarsz, egyszerűen karon ragadod az illetőt, elsőnek kitöröd a csuklóját, fájdalmában könnyű a térdre kényszerítése és egyszerűen homlokon lövöd.-sorolom a lehetőségeket ahogy betöltöm a kis fegyvert majd felé nyújtom de nincs kibiztosítva.-A célzása nem a legjobb ezért ajánlottam inkább közelharcra de amiben jó abban kiváló.-mondom ahogy az asztalra támaszkodom és hagyom had vizsgálja át a fegyvert, ismerkedjen vele.[color=lightgreen]-Van itt hátul egy általam össze rakott célzós rész. Kicsit hangos de eddig nem igazán figyeltek fel, ha kipróbáltam a fegyvereket, ennek meg nincs is nagy hangja.-mondom széles vigyorral az arcomon ahogy fel pillantok rá.-Hát katona nem hiszem, hogy mostanában leszel...Elpuhultak minden fele...-mondom halkan ahogy szusszanok egyet és felegyenesedek.


  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Salvatores of Soho

  on Szer. Feb. 01 2017, 21:34

  Alan - Lucius

  -Jóóóó, de ahhoz közel is kell hozzá kerülni hékás. Aha, oké. Mi vagyok én? Bruce lee?
  Szép és jó, ahogy Alan felsorolja a lehetőségeket, de én annyit tudok a harcról amennyit capoeirában és Mikhaltól tanultam, aztán kész. Jól hangzik mindegyik megoldás, csak nem biztos, hogy sikerül a kivitelezés. Mert mi van akkor, ha nem? Hát jobb, ha nem megyek olyan közel egyelőre.
  -Biztos vagy abban, hogy ez nekem való? Legalább nagyot lehet vele ütni?
  Az, hogy ilyen kicsi az tök előnyösnek tűnik, mert el lehet rejteni, eddig oké. A többi? Egyelőre nem tudom eldönteni, de azért tetszik. Pont a kezembe való, a kérdés csak az, hogy tudok is vele célozni, vagy sem?
  -Vagyis kipróbálhatom? Ne röhögj ki, ha nem találok.
  Az se lepne meg, ha keresztbe lőnék, azaz nem a saját célomat. Láttam ilyet is filmen, na valahogy így képzelem el saját magamat is.
  -Azt nem tudom, de fel se vennének, még nem értem el azt a kort. Meg tudom, izmot kell magamra szednem és ilyesmi. Legalább futni tudok.
  Vigyorogni kezdek, ennyi előnyöm van, elsprintelek, vagy én simán lefutom a 10 mérföldet, míg más meghal az elsőnél is.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Salvatores of Soho

  on Pént. Feb. 03 2017, 19:22


  To Lucius    


  -Nem kell ahhoz keménynek lenni. Reflexből is leüthetsz valakit egy ilyen fegyverrel. Az a lényeg, hogy az aljával találd el nem a csővel a kettőben nem ugyan olyan erő van.-mondom ahogy nézem őt majd fel nyitom a pult elejét, hogy bejöhessen.-Figyelj én se profin születtem, senki sem egy profi, az más kérdés, hogy idővel profivá vagy tökéletessé válunk. Ki tudja a jövőben, hogy megy ez neked és talán a végén mesterlövész leszel. A szakmám bélinek még egy ilyen tompa döggel is pontosan kell céloznia. Nah...gyere.-mondom majd elindulok be hátra és a két vas szekrényes polc között a falra fel is van akasztva egy vaslapra dárc tábla jelzésként, hova is kell célozni.-A katonaságban meg ha szaladni tudsz már az jó pont. Lehetsz a hülye akit levelekkel küldenek egyik táborról a másikra.-mondom elvigyorodva. Egy benti kis műanyag asztal mellé megyek lehajolva kinyitva egy kicsi hűtőt és veszek ki két sört, majd bontom ki őket, és teszem le az asztalra. Oda megyek hozzá, elkérem a fegyvert.-Így biztosítod ki.-mutatom, ahogy hátra húzom a sínt.-Ezzel húzod meg.-Mutatom meg a ravaszt.-Soha nem tartjuk barátra, haverra, olyanokra akiket nem akarunk megölni, kibiztosított állapotban. Egyenes karral lövünk előre fele. Meglessük merre is van a célpont és célzunk.-Mondjuk én csak megemelem a fegyvert a dárc felé és lövök egyet. kis hangja van a törpének de közelről van ereje. És pontosan betalálok.-Azért te néz oda.-Nyújtom oda neki lefele tartva a föld felé a fegyvert.


  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Salvatores of Soho

  on Pént. Feb. 03 2017, 22:13

  Alan - Lucius

  -Oké, de az csak akkor megy, ha van rá esélyem és nem bénázom el. Mert ha meg igen, akkor tök nyóc.
  Filmekben minden olyan egyszerű, Mikhallal is amikor gyakorlok, akkor értem én ezt a reflexesdit, csak nem biztos, hogy mindi működik. Persze az energiát érzem már, illetve most tanulom vakon beazonosítani, hol van az ellenfél. Hülye kígyó.
  -Azért valami érzék kell hozzá, nem? Ha az nincs, akkor hiába gyakorol valaki, sose találja el amit akar. Á, az biztos nem, sosem gondolkodtam ilyesmiben. Azt nem mondom, hogy nem jelentkeznék ilyen kiképzésre, hogy legalább az alapokat megtanuljam, de nem akarnám komolyan.
  Ez megtanulható lenne? Nem tudom, én azt hittem, hogy ehhez is kell valami különleges érzék, vagy elég, ha csak nagyon de nagyon sokat gyakorol az ember?
  Persze a katonaság engem nem vonz, de azért szívesen végigcsinálnék egy ilyen cuccot, mert nem akarok olyan puhány lenni mint a korosztályom. Oké, hogy én futó vagyok, meg azért erősödtem is egy csomót, de az nem az igazi.
  -Kösz... hát futni azt tudok. Na jó, nem egy farkashoz meg egy vámpírhoz képest, mert ti alapból gyorsabbak vagytok.
  Ezt elképzelem, majd leszek ilyen lótifuti, ahaaaaaa. Szerintem még az sem. Bőszen figyelem, Alan mit alkot a fegyverrel, és ahogy így nézem, hát marha egyszerűnek tűnik. A baj az, hogy tűnik, mert nekem még ez is bonyolult, hogy tényleg tartsam is, célozzak is, lőjek is egyszerre.
  -Te most így vissza izélted?
  Első kavarodás, hogy eldöntsem, Alan bebiztosította, vagy sem, de a jelek szerint nem. Bólogatok, én aztán senkire nem fogok semmit, a tábla felé emelem a kis fegyvert, és igyekszem a közepére célozni. Ha tudnám, hogy pontosan hova fog menni, vagy mit kell nézni... na mindegy. Elsőre örülök, ha eltalálom a célt.
  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Salvatores of Soho

  on Vas. Feb. 05 2017, 20:07


  To Lucius    


  -Ne legyél már ilyen földhöz ragadt. Nem kell ahhoz szuper erő, hogy valami sikerüljön...Az a lényege, hogy meglegyen az akaratod. Az, hogy azt mondod, magadnak mikor mindenki más lehurrog, hogy leszophatnak akkor is megcsinálod. Mert megakarod. Vagy nem? Ezt te tudod csak eldönteni Lucius, mert ha más fogja helyetted elveszted a szabadságod. Hidd el szabadság nélkül, olyan min a madár szárnyak nélkül.-és meg is van az első indok, miért nem vagyok falkába. Nem tudok meghajolni mások előtt, és nem is akarok, azokat akarom tisztelni akik egyenjogúak velem akik nem néznek le mert én lejjebb vagyok mint ők. Társak kellenének ahol ugyan úgy a kicsi is megmondhatja a nagynak a véleményét és nem az van, hogy elhurrogják. És Luke...Lukeban meg van a tisztelet és ő is csak azt akarja, hogy ne kezeljék le. Figyelem ahogy vissza megyek a székemhez, majd elmosolyodom.-Nem.-erősítem meg ahogy hátra dőlök, a kezembe veszem a sört és bele kortyolok ahogy nézem. Lő. Egész jól megtartja a fegyvert csak ahogy lőtt felfele emelte a kezét. Ami nem is lett volna gond csak a dárc táblát ezzel nem találta el.-Elsőnek legalább nem eset ki a fegyver a kezedből.-mondom ahogy elvigyorodok majd fel állok, és oda lépve nyújtom neki a másik sört amit ki bontottam.-Igyál bele.-pillantok rá fekete szemeimmel.


  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Salvatores of Soho

  on Kedd Feb. 07 2017, 06:02

  Alan - Lucius

  -Ja, oké. Háááát... asszem élvezem a szabadságot.
  A többire meg bólintok, mert tény, hogy mindenki lekezel, semmit nem néz ki belőlem, így tudok nagy meglepetést okozni. Ami jó, hogy ebben a fajban olyan széthúzás van, hogy hála az égnek senki nem akar senkivel közösködni. Ez eddig szuper, nem?
  Bár ahogy Alant hallgatom, így kezdem érteni, miért kóborol, miért nem tartozik sehová. Lehet, igaza van.
  -Oké.
  Szóval akkor a fegyver ki van úgy biztosítva, tehát azonnal lőhetek vele. A táblát látom, meg nagyjából azt is láttam, Alan mit csinál, na de az nem jelent semmit. Olyan szinten nem, hogy naná, el sem találom. Azért ez ciki. Nem volt olyan messze az a szar, én meg még így is képes vagyok mellétrafálni. Szuper. Asszem nem leszek mesterlövész.
  -Mert? Úgy szokták? Arra nem gondoltam, hogy így visszarúg vagy mit csinál.
  Most mit szépítsem? Simán elrántottam a kezemet, ez van, valahol felfelé tutira van egy lövedék. A sört először csak nézem, végül belekóstolok... hát ritka szar és keserű. Ezt megissza valaki? Még a hideg is kiráz. Nagy ivó vagyok ám, nagyon nagy.
  Azért másodszorra is próbálkozom a lövéssel, legalább a táblát találjam el.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Salvatores of Soho

  on Szer. Feb. 08 2017, 20:32


  To Lucius    


  Halkan elnevetem magam ahogy kirázza a hideg.-Ez csak sör, mi lesz veled, ha elő kerül a vodka, vagy az erősebb italok?-kérdezem ahogy figyelem.-Általában sokan eldobják a halálba, mikor először fognak fegyvert. A légpuskát tartják meg talán de te nem légpuskát fogsz, hanem egy igazi fegyvert. Nem szabad elfelejteni, a fegyver akkor is fegyver, ha nem nagy, nem pontos, vagy nem éppen a legjobb. Ez egy fontos törvénye a dolgoknak, és azok alap köve akik rajonganak a fegyverekért. Mindig tisztelni kell azt amivel harcolsz...Akkor, olyan mintha a te részeddé válna.-mondom ahogy Lukera pillantok. A saját sörömbe pillantok majd hátra lépek egyet.-Próbáld újra.-És megteszi. Már nem is ránt bele a kezébe...Elvigyorodom, majd ismét a sörömbe iszok, nagyobb kortyokkal és a dárc tábla felé fordulok. Ha nem is azt legalább a lemezt el találja. Én ezt is pozitívumnak veszem.-Sokkal jobb mint az első.-lépek vissza hozzá és veregetem meg a vállát.-Igyál még sört.-mondom ahogy megfordulok és le ülök az egyik székbe, majd a saját sörömbe iszok ismét.


  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Salvatores of Soho

  on Szomb. Feb. 18 2017, 19:54

  Alan - Lucius

  -Hányás.
  Ezt olyan magabiztosan jelentem be, hogy csak na, mert nem lehet kérdés. Mivel sört is most kóstolok először, mégis mi lenne tömény piától, na mi? Egyértelmű. Vödör.
  -Igen? Jó, nem dobtam el, de nem is találtam el a táblát, pedig nem olyan kicsi az. Viszont a plafonod lyukas... valahol... ott.
  Mutatok felfelé, ahová végül is lőttem, persze fogalmam sincs arról, hogy ez nem is annyira rossz, már ha azt nézem, nem dobtam el a kis fegyvert.
  -Oké, azért az nem most lesz, hogy a részemmé válik. Sokára, majd sokára. Egyelőre annak fogok örülni, ha a táblába fúródik a lövedék, nem felé, mellé meg mindenhová.
  Azt hiszem Alan nem tudta mire vállalkozik, de arra tuti nem gondolt, hogy a kis üzletét kilyukasztom rendesen.
  A második kísérletem sokkal jobb, igaz, még mindig nem a tábla, de már a közelében vagyok. Vigyorgok.
  -Ugye? Mééééterekkel jobb.
  Szegény tábla... hát nem kell tőlem félnie egyelőre, az biztos. Bólintok, ismét belekortyolok a sörbe, és megint kiráz a hideg. Ez borzalmas.
  [/color=olive]-Ebben mit szerettek? Keserű is... ááá.[/color]
  Azon drukkolok, hogy végre a tábla legyen a végállomás, azaz újra célzok, és próbálok rájönni arra, hogy mit kell figyelnem ahhoz, hogy pontos legyek. Az biztos, hogy az előbb valamiért oldalra ment, előtte felfelé. Igyekszem megtartani a fegyvert előre célozva, aztán majd kiderül, mire jutottam. AZ biztos, hogy lövök.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Salvatores of Soho

  on Csüt. Feb. 23 2017, 19:22


  To Lucius    


  -Majd találunk neked valami édeset. Vagy koktélokat innál inkább?-kérdezem. Igaz az a nőknek van kitalálva...de ez még csak egy kölyök. Nem tudja, hogy egyes alkoholokat nem az ízéért iszunk...-Most nem az a lényeg, hogy el találod vagy sem. Azért van a gyakorlás, hogy ügyesedjünk tudod. Senki nem úgy születik, hogy mesterlövész. Senki nem születik olyannak mint én, szóval egyenlőre legalább próbálj meg a környéke felé lövöldözni.-mondom ahogy a saját dobozomba iszok és továbbra is figyelem a mesteri gyakorlását ami egyszerűen lehengerlő. Úgy oda vagyok meg vissza, hogy majd szétrobbanok az izgalomtól. Ismét a piámba kortyolok és elmosolyodva figyelem.-A plafonnak nem árt a falak stabilak, kilőni nem tudsz így nem az én lelkemen szárad.-rántok vállat.-Csodálatos lövés volt, de a dárctábla még mindig arrébb fekszik.-vigyorodom el felé, aztán fel állok és megkérem emelje meg a kezét úgy ahogy tartja a fegyvert. Ahogy megteszi, teljesen kinyújtatom a kezét majd a hátára paskolok, húzza már ki magát jobban, majd felemelem az állát.-Az orrod, a jelölő. Annak a végét tarsd a dárcon, és próbáld a fegyvert időben kontról alatt tartani.


  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Salvatores of Soho

  on Vas. Márc. 12 2017, 19:04

  Alan - Lucius

  -Nem tudom. Gyümölcskoktél, na az igen, abban nincs alkohol.
  Ez még így jól is hangzik, azokat szeretem, de ami tuti, nem leszek alkoholfüggő, mert ez valami iszonyatos.
  -Oké. Ha nem az a lényeg, akkor minek lövöldözök? Nem azért, hogy eltaláljam?
  Ebbe most belezavarodok, mert azt hittem, azért kell céloznom, hogy a táblába menjen a lövedék. Erre most kiderül, hogy nem, csak a gyakorlásért? Bólogatok, a környékét eddig is eltaláltam, már ha azt veszem alapul, hogy legalább a falba ment, nem oldalra és felfelé, meg a padlóba.
  -Jaaaa, akkor jó. Jóvaaaan, én is látom, hol a tábla, nem az a baj, hanem az, hogy nem arra megy amerre én akarom. Eskü jobban járok, ha odadobálom a lőszereket, előbb eltalálom.
  Tényleg mindent megteszek, de ez nem is olyan egyszerű mint ahogy én elképzeltem. De miért bénázok? Azt hiszem Alan is megunja, mert csak odasétál, és elmagyarázza, mit rontok el.
  -Oké. Most már jó lenne, ha odafúródna, nem másfelé.
  Figyelek rendesen, és mindent igyekszem betartani amit Alan mutat. Ha most sem találom el azt a hatalmas táblát akkor szerintem jobb, ha befejezem. Sosem leszek lövész, de esélyes, hogy az orrom előtt lévő célt sem fogom soha eltalálni.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Salvatores of Soho

  on Csüt. Márc. 16 2017, 17:05


  To Lucius      Figyelem fekete szemeimmel bele jön, vagy sem. Aztán végül, eldördül újra a fegyver és a dárcot lövi meg és így már nagyot szusszanok a boldogság meg van. És eltalálta ami jó.-Nah...tessék. Sikerrel lőtted el a golyót.-mondom ahogy vissza lépve az asztalhoz és iszok bele a saját piámba.-Hát ha koktélokat fogsz inni mellettem, akkor egy székkel arrébb ülök tőled.-mondom ahogy homlok ráncolva pillantok ismét rá.-Akarsz még lövöldözni?-kérdezem ahogy kicsit megdöntöm a fejemet és úgy figyelem fekete szemeimmel, majd a dárc tábla felé pillantok. A lövésből megítélve és a golyó fúródási helye..nos ő nem erre van kitalálva. A tartása a felépítése. Nem egy harcos stílus. Vagyis nem egy tank lesz ha majd eléri a megfelelő kort magához.-Vagy kipróbálnál esetleg valami mást?-kérdezem ahogy egy széles mosoly csúszik az arcomra miközben ismét rá fordítom tekintetemet.


  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Salvatores of Soho

  on Csüt. Márc. 16 2017, 21:43

  Alan - Lucius

  Nem tudom mennyit kell gyakorolni ezt az izét, de biztos rengeteget, mert sokkal könnyebbnek gondoltam, mint amilyen valójában. Marha sok dologra kell figyelni közben, így óriási sikernek könyvelem el, mikor végre eltalálom a táblát is.
  -Fú, ez kemény.
  Szerintem bele is izzadtam, annyira igyekeztem, de legalább van sikerélményem. Jó, hogy másnak ez tuti csak egy legyintés, mondván az a tábla elég nagy, ahaaaa, próbálja ki.
  -Miért? Az olyan édes, nem? A többi úgy mar, akkor azt kihagynám. Ha nem finom, minek igyam?
  Ne legyen már ekkora ciki, ha nem olyan kemény piát tolok mint Alan. Ez annyira... annyira izéééé.
  -Nem, köszönöm, annak is örülök, hogy ennyit lőhettem.
  Végül is tök idegen és megengedte, hogy a saját boltjában pufogtathassak, szóval ne legyek már pofátlan.
  -Milyen másra gondolsz? Ez nem az én asztalom, mindketten tudjuk.
  Elvigyorodok, a vak is látja, hogy sajna nem lövésznek születtem, pedig izgalmas dolog. Szóval máris érdekel, milyen másik dologra céloz.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Salvatores of Soho

  on Vas. Márc. 19 2017, 11:11


  To Lucius    


  Elvigyorodom ezen, és ismét bele kortyolok a sörömbe. Az órára nézek az ajtó felett. El szutykoltúnk egy csomó időt dél van már...Elfintorodok egy kicsit majd vissza nézek rá.-Nem vagy éhes?-kérdezem ahogy pislogok párat.-Mert én az vagyok, és ha egy farkas éhes akkor éhes.-mondom kijelentve ahogy fel állok és nyújtózok egyet.- A valami más alatt más fegyverre gondoltam, de ha megetetsz addig kitalálok valamit...Szeretnél megtanulni motort vezetni mondjuk?-kérdezem. Könnyen tudok neki jogsit szerezni, mert igazából egy csomó hosszú szar dolgot megúszik vele, én meg vagyok olyan nagy kegyes, hogy segítsek neki. Közben át veszem a fegyvert kiszedem a töltényt leszedem a sínt és az üres vázat teszem vissza a helyére.-Akkor jössz enni?-kérdezem ahogy felé fordulok, és felkapom a dzsekimet várakozva figyelve mi lesz a reakció.


  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Salvatores of Soho

  on Csüt. Márc. 23 2017, 21:16

  Alan - Lucius

  Azt se tudom mennyi az idő, tényleg nem, csak akkor nézek az órára, mikor Alan kérdez. Ne mááár, észre se vettem, annyira belemerültem a lövészetbe... vagy abba amit műveltem.
  -Ööööö... de. Régen volt a reggeli.
  Bólintok, bár azt nem vágom, milyen egy igazi farkas éhsége, de ha olyan, mint a könyvekben írják, akkor kipakolja a hűtőt. Egyáltalán van itt hűtő?
  -Jaaaaa, hát ezzel a picivel is nehezen boldogultam, akkor azt hiszem várnék egy kicsit a mással. Majd ha belejöttem, jó? De köszi.
  Persze, hogy végigpróbálnám az egész arzenált, na de akkor sosem megyek haza. Meg amíg még ezzel a kicsivel is bajlódok, nem kéne váltani egyből egy aknavetőre.
  -Ahaaaa, persze. Sosem csináltam még.
  Van ebből ilyen három kerekű is? Emlékszem az első bicajom olyan volt, hogy ne zúgjak el vele. Visszaadom a fegyvert, ott van biztos kezekben, nem nálam. A kérdésre bólintok és kint is vagyok, naná, hogy mehetünk enni.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Salvatores of Soho

  on Vas. Márc. 26 2017, 16:13


  To Lucius      -Oké akkor mondom a tervet. Vadászunk valami zsákmányt valamelyik etetőben, aztán szerzek neked egy robogót, és megtanulsz vezetni.-mondom ahogy vigyorogva megyek ki az előtérbe az üzletben bevárva a kölyköt majd nyitom ki az ajtót és amint kint vagyunk be is zárom a boltot. A motoromhoz megyek vele majd amint fent vagyunk. az ő fején pedig végre a bukósisak elindulok. Keresek egy megfelelő kajáldát. Hambis, pizza, és még menü is van..Jó lesz. Leparkolva állítom meg a motort majd megvárom míg leszáll aztán én is.-Most első sorban megetettem vadállati énem mielőtt valakit megeszek.-mondom és rá vigyorgok Luciusra, aztán végül belépve a helyiségbe vele, ülök le egy boxba és már is nézem az étlapot. Van minden és én mindenből eszek. Kérek egy zero kólát aztán Lukera pillantok.-És, ha már ilyen jól pajtizunk kölyök, kinek a vére vagy?-kérdezem hátha tud valamit vagy csak egyszerűen egy lukas guminak köszönheti, hogy megmaradt.


  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Salvatores of Soho

  on Vas. Márc. 26 2017, 20:35

  Alan - Lucius

  -Zsákmányt? Az etetőt értem, de miért kell rá vadászni? Az ott majdnem készen van. Vagy ez ilyen farkas duma?Oké, de előre szólok hogy várható, el fogok taknyolni vele.
  Zsákmányt vadászni... hát jó, gondolom valami kajáldára gondol, bár azt én nem így mondtam volna, az a fontos, hogy kihámozom a lényeget, megyünk burkolni.
  A motort élveztem a jó előbb, most pedig sokkal ügyesebben mászok fel, mint reggel tettem, és még a sisakot is sikerül normálisan felvennem.
  Amint megállunk, már le is szállok, hogy utána sisakkal a kezemben menjek Alan után.
  -Az egy fontos dolog.
  Elvigyorodok, mert azért elképzelem, hogy felzabálja a vendégeket, na akkor aztán nyakig ülnénk a pácban. Mindketten.
  Én csak egy sima hambit kérek zéró kólával, egyszer nekem is lehet ilyesmit, nem? De.
  -Ö... az anyámat nem tudom, az apám Malcolm, a Háború démona. Ezen kívül meg nevelő szüleim voltak tavalyig.
  Röviden ennyi, ezt tudom, aztán többet se, de nem is akarok családfát kutatni. Jobb, ha ez így marad.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Salvatores of Soho

  on Szomb. Ápr. 08 2017, 22:27


  To Lucius    


  Ahogy a kólába iszok majdnem kiköpöm ahogy ezt mondja és halkan elnevetem magam.-Ez menő.-mondom, majd kihozzák szép sorban a kajáimat. Hodogot, hambit, palacsintát, rántott sajtot. meg hagymakarikákat is kértem, jah és még egy kólát.-A vadászat meg szó fordulat, te gyagya.-mondom és fel veszem elsőnek a hamburgert és enni kezdem ahogy tudom, hogy eléggé megnéznek mert ennyi kaját....Hiába ki kell használni mikor van pénzem, és tudok ilyen jó dőzsi mőzsit alkalmazni.-És most egyedül vagy?-kérdezem ahogy eszegetek néha fel pillantva a kölyökre fekete szemeimmel.


  Re: Salvatores of Soho

  on Hétf. Jan. 08 2018, 19:16


  Ajánlott tartalom

  Re: Salvatores of Soho


   Pontos idő: Vas. Dec. 16 2018, 05:56