Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Long Island villa
by Emanuel de Medici Today at 00:53

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Yesterday at 22:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 09 2018, 22:30

» Freshkills Park
by Admin Vas. Nov. 25 2018, 19:40

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Vas. Nov. 25 2018, 19:20

» Pince
by Admin Vas. Nov. 11 2018, 22:47

» Belső udvar
by Dorian M. Montgomery Szomb. Nov. 10 2018, 21:54

» Carlmichael Ház - Tárgyaló
by Reinald Carlmichael Szomb. Nov. 10 2018, 21:51

» Rising Star Cave - Dél-Afrikai Köztársaság
by Armand Assante Vas. Nov. 04 2018, 20:49

» Azrael
by Desmond O. Cross Vas. Nov. 04 2018, 17:52

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Broadway

  Share

  Broadway

  on Csüt. Okt. 01 2015, 17:34

  First topic message reminder :

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Broadway

  on Szomb. Május 06 2017, 22:25

  Leo - Noel

  -Az lehet, de addig áztatja míg tényleg az lesz a vége, aztán arra panaszkodik, milyen fémes íze van az italnak.
  Kibújik belőle a kisördög is, mert természetes, hogy muszáj ugratnia Leot. Ahogy lenyalja a kanalt és leteszi, fel sem mer nézni, egy arcpír mára elég volt, ha lehet. Aztán mégis megteszi, és önkéntelenül nyúl a férfi rakoncátlankodó tincsei után, hogy visszaigazítsa őket. Jól áll neki, ezt is megállapítja közben.
  -Értem, mint egy illúzió, mert a szem becsapható és félrevezethető, az emberek legnagyobb problémája pedig pont az, hogy a szemüknek hisznek. Cseles. Az enyém abban különbözik, hogy ha megcsinálom, akkor tényleg az van.
  Az persze más kérdés, hogy a képességei mire elegendőek, viszont tényleg nem az illúzió a fegyvere, ahogy egy nekromantának sem. Ennek ellenére veszélyes üzem, ezt is tudja, felkészítették rá.
  -Úgy véli?
  Ahhoz képest, hogy az előbb elhatározta nem lesz több pír, az ártatlan jelzőre ismét előadja. Ártatlan, nos, ez is nézőpont kérdése, inkább a szívószállal bíbelődik és hatalmasat kortyol az italából.
  -Sejtem, hiszen azt használja majdnem mindenre. Szerencsés alkat. Hm... képes lenne rá, ugye? Még nem elég erős a védelmem, de majd egyszer az lesz.
  Ugyan nem siránkozik az új létformája miatt, elfogadta és ebből akar előnyt kovácsolni, de sajnos mindig rájön arra, mennyire fiatal és mennyire kicsi még sok dologhoz. Azt is tudja, ha maradt volna cambion, már rég nem itt tartana, hataémasat lépett volna előre a rúnák és a nekromancia világában, hiszen nem oszlott volna meg a figyelme, mint az átváltozás után. No de akkor nem kapott volna olyan előnyöket sem, mint most. Igen, valamit valamiért, a tudását akkor sem vehetik el tőle, az az övé.
  -Kinőtt már abból, hogy a tejszínhabbal agyon kenje magát, ugye? Én nem, egyszerűen élvezem, de képtelen vagyok úgy meginni bármit, nyakig ne legyek olyan.
  Neveti el magát, miközben letörli a habot és ismét Leo szemeibe néz.
  -Sok sikert hozzá! Remélem, be tudja tartani az ígéretét majd. Egyébként miért nem tanít, miért hagyott fel vele?
  Mosolyogva felel, nem forszírozza tovább a témát, látja, hogy ez a férfi számára kellemetlenebb téma, így inkább visszatér az előzőhöz.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 83
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Broadway

  on Vas. Május 07 2017, 13:53

  Leo és Noel

  -Kekeckedik?-kérdezem ahogy fel vonom az egyik szemöldököm és amolyan "velem játszanál" pillantást kap tőlem.-Ha így működne a dolog, nem csak a kanalamat kavargatnám el a teában....-mondom ahogy hátra dőlök ismét a székemben és figyelem. Mikor a hajamhoz ér egy pillanatra megmerevedek, de érzem milyen hideg a keze ami jól esik most. nekem pedig milyen meleg szokott lenni. Ellentétek vagyunk...azok vonzzák egymást...Ahogy elveszi a kezét csak nézem ahogy leteszi és a megállapítását hallgatom.-Való igaz, ez is, de én szeretem olykor az embereket nagyon is megtéveszteni...mutatok egy példát. Csak nézd a szemeimet.-mondom ahogy ismét előre hajolok, és pár pillanat után elhajolok.-Most néz körbe.-Ahogy szabad utat adok a tekintetének, sivatagban ülünk, az éjszaka közepén.-Meg is érintheted...-valóságot mutatok az agyának és van úgy olykor, hogy én is elhiszem amit látok. Hagyom had csodálkozzon körbe ás úgy válaszolok a következő kérdésre.-Nem vélem...Úgy érzem. Csak kissé....rossz ügyekben játszott szerepet.-mondom vállat rántva és nem sokkal újra a kávézóban vagyunk ahogy leszállok látó teréről.-És remélem a produkciómmal megválaszoltam az újabb kérdésre. Az agyam nélkül...olyan lennék...mint egy csirke.-nagyon jó kis hasonlat nem igaz? Elnevetem magamat a hülyeségemen. Hiába nem nézik ki belőlem, hogy mire is vagyok képes és pont ezért szeretem magam....-Szerintem ez az egyedisége egyik jele.-mondom.-Nagyon aranyos..-és én szívesen letöröltem volna...na Leo...Mégis maradt egy kevés a szája szélén. Megfogom a saját szalvétámat és oda hajolva szépen megtörlöm a szája szélét.-Ott maradt egy kis folt...-mondom egy fél mosollyal az arcomon.-Hát...eddig egyik suli sem volt olyan jó, hogy jól tudjam alkalmazni a tudásomat. Egyetemre kéne mennem tanítani, de tudja milyen ritka az olyan aki fizikával akar foglalkozni az egyetemen?-nevetek halkan.

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Broadway

  on Vas. Május 07 2017, 15:24

  Leo - Noel

  -Dehogy, az nem így hangzott volna.
  Játékos mosollyal néz Leora, ez magas labda volt, persze, hogy lecsapta. A szarkazmusa pedig határtalan, igaz, ezt sokan félreértik és egyenesen szemtelennek titulálják.
  -Nem kedveli a humort?
  Őszinte érdeklődéssel várja a választ, de a vigyora egyre szélesebb mellé. Az, hogy a férfi hajához nyúl, tényleg önkéntelen, reflex szerű mozdulat, nem akar ő ezzel semmi rosszat.
  -Gondolom. Az emberi agy mivel a látásra támaszkodik, el is hiszi, ami a szeme elé tárul. Illúzió keltésével is öltek már meg nem egy és nem két halandót. Persze ön mit mágus még ötvözni is tudja, ha jól sejtem, azaz pontos mását képezi le annak, amit láttatni akar. Már ha tökéletesen ismeri az anyag összetételét. Rendben
  Ilyesmiről hallott már, persze még nem igazán találkozott vele élőben, azaz nem mágustól. Az számára azóta is talány, az apja például erre hogyan volt képes, de kicsiként imádta az ilyen játékait, egyenesen rajongott értük.
  Bólint, kíváncsi rá, Leo mit fog kihozni az egészből, vagy éppen mit akar mutatni, íg nem is zár le semmit. A homokot megérinti, tényleg tökéletes szerkezetű, ahogy az egész látvány az.
  -Ez az, amit sajnos én már nem fogok tudni kivitelezni, így nem.
  Keserű mosollyal az arcán pillant Leora, lehet, ezt tökéletesíteni tudta volna akkor, ha nem válik vámpírrá, de így már szemernyi esélye sincs rá.
  -Akkor ketten vagyunk ezzel az érzéssel. Kár, hogy többeket nem tudok erről meggyőzni.
  Elneveti magát, tényleg így van. Egyik kulimászt sem érezte eget rengetőnek, sem olyan volumenűnek, ami miatt fekete bárány szerepet kellett volna kapnia. Szerinte legalábbis.
  -Igen, köszönöm, bár azért a csirkét ne becsülje le. Okos állat az a maga módján.
  Vizuális típus, így amikor említésre kerül a csirke, elképzeli Leot annak, és szó szerint kitör belőle a röhögés. Képtelen megállni.
  -elnézést, sosem voltam képes megtanulni tejszínhabos italt úgy fogyasztani, hogy ne ez legyen a végeredmény.
  Ismét elpirul ahogy Leo letörli a maradék habot... még ezt sem sikerült, megy ez neki, szuper.
  -A Columbia Egyetemet nézze meg, az itt van Harlemben és jó, tényleg jó. Bár azt hiszem pont Bronxban van a Fordham, az is elég neves, de arról nincs tapasztalatom, csak a Columbiáról.
  Lévén oda jár, és tényleg azért választotta azt, mert a két szakon a legnevesebb szaktekintélyek oktatnak, ő pedig ezt vette alapul, mikor döntött.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 83
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Broadway

  on Vas. Május 07 2017, 15:46

  Leo és Noel


  A kérdésre meglepődik.-Miért ne kedvelném? Csak nekem más fajta humorom van, sokszor nyers, olykor burkolt, esetleg túlságosan nyílt.-mondom sorolva ahogy szusszanok egyet.-Amúgy, ha esetleg megitta az italt, sétálhatnánk egyet. Nem azért mondom, csak már egy ideje mozgás hiányom van azért mozgok ide oda. Tudja nem tudok egy helyben maradni. Olyan vagyok mint az agyam. néha sokáig mozgásban kell lennem, hogy valóban elfáradjak.-mondom ahogy elvigyorodom.-A keze pedig...nagyon puha...Legalábbis ahogy megérintet.-mondom kisfiús csillanással a szemeimben.-Ne szomorkodjon azért amit már elvesztett. Egy jobb cél érdekében elengedett valamit. lehet annál sokkal jobb dologra fog lelni. Nem kell ezt túl gondolni. Amit már elengedtünk azt már nem kell újra fel idézni, hogy fájjon érte a szívünk.-gondolkodok el.-Hiszen meg van már ami érdekli. Jobban mint amit én csinálok. És különben is...Nem nézik ki magából de tuti, hogy erősebb nálam és egy roppantással töri meg a gerincemet.-nevetek halkan. Hallgatom és egy pillanatra csendben maradok majd halkan megszólalok.-Az én hitem nem elég?-kérdezem miközben szemeibe nézek és kezeimet állam alá teszem támasz ként egyik ujjamat pedig ajkamra teszem elgondolkodva és finoman felhúzom a szemöldököm majd vissza engedem. A nevetésre elvigyorodik.-Tudtam, hogy tetszeni foga csirkés hasonlat.-Valahogy a nevetése engem is nevetésre sarkal. mondjuk én halkan nevetek de ahogy látom mennyire feldobta nekem is széles vigyort csal az arcomra.-Ne is tanulja meg...akkor nem pirulna el, én meg nem csodálhatnám az arca szépségét mikor piros lesz.-mondom ahogy lassan pislogok egyet és a vigyoromból mosoly lesz lassan. A munka ajánlatokat hallgatom tőle majd a végén beszívom az alsó ajkamat majd elengedem és bólintok egyet.-Ha lesz lehetőségem utána nézek, meg egyáltalán van-e ott üresedés, vagy egyáltalán kell nekik fizika tanár.-veszem el a kezeim és pillantok le ahogy zsebeimbe kezdek turkálni és elő szedek egy szál cigit, de előtte rá pillantok.-Zavarja?-kérdezem a cigire gondolva mert ha igen akkor inkább el teszem és nem nyújtok rá.

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Broadway

  on Vas. Május 07 2017, 17:19

  Leo - Noel

  -Nálam a cinizmus, irónia és a szarkazmus a nyerő. Azt hiszem ezt belém kódolták, és kevesen értik, vagy viselik el.
  Sosem zavarta, ha valaki átment cinikus dögbe, saját magát is képes kiröhögni, ha kell.
  -Örömmel önnel tartok. Én sem szeretem a tétlenséget. Esetleg... van kedve majd velem tartani a temetőbe?
  Szívesen tartózkodik Leo társaságában, túlságosan is szimpatikus, és nincs kedve csak úgy megszakítani a beszélgetést, sem máris búcsút venni. Szeretné jobban megismerni őt, és ha már itt jár, akkor minden percét kihasználni.
  -Ó. Gondolja, megtehetem ismét...
  Nyitva hagyja a mondatot, és ugyanúgy "incselkedik", mint a férfi tette az imént, bár tény, nem lenne ellenére a dolog. Csak a szája sarkában bújik meg egy pici mosoly, ami szinte felhívás keringőre.
  -Ezzel mélységesen egyetértek, de néha akad néhány apróbb szépséghiba is a történetben.
  Nem boncolgatja, de tény és való, nem kérte, hogy azzá tegyék, ami, és lehet, hogy a lehető legjobbat próbálja kihozni a helyzetből, de alaposan át kellett értékelnie hozzá mindent. Elfogadnia azt, hogy nehezített pályán van, soha nem lesz olyan mágiája már mint az apjának, így lekőrözni pedig maga lesz a művészet.
  -Miért? Önt nem érdekli annyira? Igen, ha maradtam volna cambion, akkor is ez érdekelne, ez nem változott, ám kicsit más pályán mozogna sok minden. Ez igaz. Sokakat megtéveszt az alkatom.
  Először elcsodálkozik, hiszen azt gondolná, Leo tényleg azzal foglalkozik amit szeret, de ezek szerint téved. Aztán elvigyorodik, mert valóban törékenynek tűnik, ám szikár és izmos, az volt még a vámpírrá válása előtt is, és ehhez kapott egy olyan erőt, amit mások csak szeretnének.
  -Viszont... ha eltöröm a gerincét, akkor nem lenne remek társaságom.
  Elneveti magát, mert ez az igazság. Lehet, erősebb mint sok alvilági, ám azt nem szereti fitogtatni, az a legvégső esetekre van.
  -Végül is, de. Másoknak pedig nem kell tudniuk.
  Ismét elmosolyodik, ezt az előnyét egyelőre a temetőkben éli ki, és jó lenne, ha ez így is maradna.
  -Valóban, de... azért ne akarjon azzá válni, mert igen viccesen festene, ahogy kotlik egy adag tojáson.
  Újból elröhögi magát, ez a kép annyira abszurd, hogy lehetetlen komoly ábrázattal nyugtázni.
  -Azt hiszem ez már így marad örökre, hacsak nem találunk fel valamit a biztonságos fogyasztásra, bár... akkor nem lenne olyan jó. Azt viszont előbb vagy utóbb el fogom hagyni, már ahogy az idősebbeken látom.
  Valahol nem akar felnőni, ezt el kell ismernie, nem akarja elfeledni, milyen a gyermeki énje, mert félő, hogy akkor besavanyodik. A zavarának említésére ismét elpirul, de ez ki tudja, meddig lesz még így, mert valószínű, hogy hamarosan már nem lesz rá képes.
  -Miért ne? Ha mellé venné a csillagászatot, az evolúcióelméletet, vagy valamelyik említettet, véleményem szerint lenne érdeklődő a kurzusaira.
  Való igaz, hogy nem minden területen van üresedés, de például van olyan szak, ahol hiánnyal küzdenek, egy próbát minden esetre megér.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 83
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Broadway

  on Vas. Május 07 2017, 18:15

  Leo és Noel

  -Ez egy remek ötlet. Szívesen magával tartok, a munka kereséssel való körömet már nappal lefutottam.-mondom ahogy lelkesülni kezdek és a következő mondatára megáll bennem a lelkesülés és hirtelen váltok át...fogadta a hívásom és most táncra hív engem...ő is...szóval nem a lányok a gyengéi. Én pedig nem is akarok ennek a játéknak nemet mondani. Noel szívesen táncolok veled...-Akkor miért nem teszi?-kérdezem ahogy kicsit oldalra döntöm a fejemet és elvigyorodom majd magam hajamba túrok.-Amúgy...megkérdezhetem melyik körzetből jön is valójában?-kérdezem ahogy kezem hajamból ismét megtámasztja a fejemet.-Semmi sem tökéletes Noel..-most mondom ki először a nevét, és olyan kellemes kiejteni. Valami fura van benne ami a nyelvemnek jól esik és egy pillanatra a gerincemen finom borzongás fut végig rajta de ezt mesterien palástolom.-Oh nem úgy értettem.-nevetek halkan ahogy máshova pillantok.-Arra gondoltam, hogy engem ez érdekel, de önt például az archeológia-antropológia...Elnézést ha férre érthetően beszéltem.-vigyorgok rá kedvesen.-Hát...elvileg az agyam gyorsan is tudna regenerálni, de azt a képességemet még nem leltem meg, vagy nem is kerestem. Mondjuk nem vagyok a közelharcok embere. Inkább az elmémmel küzdök. Egy sakk partiban szívesebben benne vagyok, mint, hogy ütlegeltessem magam.-mondom halkan.-Na látja ebben is igazam lett.-húzom ki magam büszkén, és ez kicsit hizlalja a becsülésemet.-Miért lehet egyszer a csirkék fognak világuralomra törni.-mondom. igen ez az én zseniális koponyából jött ki.-Gondoljon bele, mindig azt hisszük, hogy egy védtelen állat soha nem lesz ránk hatással...Pedig de. Lehet egyszer ők is ilyen házakba zárnak minket és tenyésszük magunkat ők kiválogatják a selejteket. Vagy csak valami infrúenzát szét küldenek közöttünk és vége a világnak. Vagy a toll alergia fertőző lesz és az embereket lenyomják egy kis betegséggel.-elméletezek miközben másfele tekintek.-Nyugodtan legyintsed meg a tarkóm mikor ilyeneket beszélek.-nevetek halkan. Elgondolkodom miközben mesél.-Nem zavar ha ilyen marad..pont ezért érdekes és más...és a mások mindig sokkal...többet érnek mint a "normálisak".-mondom halkan nevetve ahogy közelebb hajolok.-Talán...bár a csillagászat elég nehéz téma kör...vagy az agy. Amúgy is az aggyal való foglalkozásaimat a mágiának köszönhetem nagy részt...aligha az iskolába anélkül megértenék.-mondom elgondolkodva.-De megfogadom. Lehet jobban bejön majd a dolog.-kacsintok rá.-És ha már sétálunk, a kísérőjét nem zavarja, ha magukkal tartok?-kérdezem elkerülve minden gondot mielőtt elindulunk.  A hozzászólást Leo Veikko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Május 07 2017, 19:57-kor.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Broadway

  on Vas. Május 07 2017, 19:16

  Leo - Noel

  -Örülnék neki, ahhoz pedig sok sikert, de biztos vagyok benne, hogy lesz helye ott.
  A felajánlását elfogadják, és lehet, csak egy széles mosollyal nyugtázza, de belül boldog. A nyílt "provokációra" hasonlóan felel, mert ha nem teljesen őrült, akkor bizony ez a férfi sem éppen az ellenkező nemet részesíti előnyben.
  Persze a kis szójáték elüthető viccel, ha mégsem így van, de még a kísérője is megerősíti ebben, vagyis csak nem lő mellé, így amikor a kis megjegyzésére kérdést kap válaszul, széles mosoly terül el az arcán.
  -Nem akartam tolakodósnak tűnni. Tetszik a haja, ahogy a szemébe omlik egy rakoncátlan tincs.
  Az előbb még önkéntelen mozdulat volt, most már tudatos. Ismét Leo hajához ér és elhúzza onnan azt a tincset, betűrve a füle mögé... már ameddig hajlandó ott maradni.
  -Staten Island. Ott van az otthonom.
  Először nevezi otthonának a szigetet, ami még nem is furcsa. Megvívta a harcát azért, hogy befogadják, nem keveset küzdött érte, még ha helyenként hibázott is és pengeélen táncolt.
  -Sosem lesz az.
  Elmosolyodik, végül is nem azt bánja, hogy más létformát kapott, hanem azt, ahogyan kapta annak idején. Ha úgy történt volna, mint nem is olyan rég, akkor egy szava nem lett volna. Jelenleg boldog, van egy atyja, akihez igenis kötődik... de ebbe inkább nem menne bele.
  -Bocsánat, tényleg félreértettem.
  Hirtelen úgy hangzott, mintha Leo egy ráerőltetett dolgot csinálna, de akkor nem így van. Bólint.
  -Majd idővel megtalálja a módját. Tudja, türelem. Hányszor hallottam már ezt. A sakk jó dolog, bár egy idő után én magam elunom... túl sokáig kell egy helyben ülni. Az nem én vagyok.
  Nevetni kezd, egyrészt azon, hogy tényleg mindig azt mondja mindenki, türelem, türelem, türelem, és ez már a könyökén jön ki még akkor is, ha joggal teszik. Másrészt azért, mert tényleg ez a legnagyobb problémája, ha valahol 20 percnél többet kell majdhogynem mozdulatlanul töltenie. Nem tudja elviselni.
  -Nem vitatom, tényleg igaza lett. Látja? A csirke okos jószág és alattomossá is válhat. Nem tudhatjuk, mi rejlik bennük, hiszen annyira még senki nem vizsgálta őket, ráadásul szaporák. Van benne ráció, hogy egyszer egy csirke ül a képzeletbeli trónon, főleg, ha egy őrült tudós megtanítja az alakváltásra. Na akkor szűrje ki, hogy az most micsoda. Csirke vagy csak az állati alak.
  Ugyan ez abszurd elméletnek tűnik jelenleg, de nevetve bólint, Végül is az ember azt hiszi, mindent irányíthat, a természet viszont nem egyszer, nem kétszer mutatta meg, ki az úr. Ilyen formán pedig bármi elképzelhető, mert ha hirtelen mutálódás következtében dinoszaurusz méretű madarak jelennek meg, máris kész a baj.
  -Dehogy teszem, mindenre fel kell készülni. Bár jelenleg egy zombiapokalipszistől tartanak, de ha tudnák...
  Még hogy csapja tarkón Leot... nem fogja. Ilyesmiken ő i szokott gondolkodni, persze amikor megosztja mással akkor többnyire vállon veregetik, de van olyan is, aki vevő a "hülyeségeire". Mint Lash. Na vele órákon át szokott ilyesmikről diskurálni.
  -Sosem voltam normális, már a társadalom által elfogadott jelentésében, ha ez megnyugtatja. Vagyis nem tartok attól, hogy egyes dolgaimról le fogok szokni, vagy félreteszem. Tudja, nekem így jó. Azt szoktam mondani, hogy aki normális,
  az beteg és unalmas.

  Mosolyogva felel, ezek szerint azért is keltette fel Leo érdeklődését, mert más, mint a megszokott, vagy az átlag. Ez kiskorától kezdve így van, de most kifejezetten örül neki.
  -Az lehet, de érdekes. Az agy területe... azt hiszem azt nem normál egyetemeken oktatják. Ilyen mélységig belemenni lehet, nem is hagynák.
  Ez az igazság. A csillagászatot már ő is tanulmányozta, az elme hatalmát is, már amennyire futotta.
  -Ezt csak ön tudhatja, mit érez belül? Nem, akkor már jelezte volna. De akkor már hadd mutassam be őt is.
  Sokszor hallgat a megérzéseire, szerinte Leo is ezt fogja tenni. A kísérőjére pillant, üzent volna ha ellenére van a séta vagy a temetős "meghívás", ám nem tette, így bemutatja őket egymásnak.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 83
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Broadway

  on Vas. Május 07 2017, 19:57

  Leo és Noel

  Csak figyelem és az újabb érintésre lehunyom egy pillanatra a szemeimet. Nem akarom, hogy tegezzen, szeretném ha barátként kezelne...egy közeli barátnak.-Mi lenne, ha Leonak szólítanál?-kérdezem ahogy szemeibe nézek és a tincsem így is úgy is előre tör.-Leo tincsnek.-mondom és halkan elnevetem magamat.-Az nincs is messze.-nyugtázom, de mondjuk most elismerem nagy hülyeséget mondtam, mert akkor mióta utazna Noel csak azért, hogy temetőbe jusson.-Semmi baj, sok mindent férre értünk...-mondom mondjuk lehet nagyon át látszó megjegyzés de újra szemeibe nézek majd szélesen elmosolyodom.-Nos én se szeretek egy helyben lenni, ha nem vagyok lefoglalva agyilag. viszont a sakk gondolkodásra késztet, és ha jó az ellenfél is akkor szívesen játszok mert ha én nem is mozgok az agyam gőz erőkkel dolgozik. Csak az egyetlen baj, hogy jó sakk partnert még nem találtam mert én nagyon sokáig tudok játszani és mindenki hamarabb elfárad mint én.-nevetek halkan. Magány...igen eddig az volt a társam amióta a családom meghalt. Nem maradt semmim, csak a tudásom, a képességem és ami a hátam mögött van. Az elcseszett életem, és az örült zseni énem. Mind ezek ellenére nagyon is elő adom, milyen jó is nekem az élet...De ne most gondolkozz ezen Leo! Itt van Noel aki segíthet neked...már ha akar. Már ha neki egyáltalán szüksége van egy ilyenre...Meglepődök.-Valaki hisz a csirke elméletemben! Köszönöm szépen!-hirtelen felindulásból nyúlok a kezéért és csókolok rá majd hangosan elnevetem magam.-Ez megnyugtató számomra nagyon is. Nem érzem annyira különcnek magam miatta.-mondom csendesen ahogy figyelem szemeimmel.-Nem is baj, hogy nem normális...én se vagyok az, és ha két ilyen találkozik...szerintem nagyon is megbecsülik egymás jelenlétét...-mondom halkan ahogy figyelem őt. Ez az ismerkedés egyre szebb vizekre evezik. Már biztosan érzem magamban, szeretnék valamit ebből...Valamit szeretnék Noeltől...-Ez így igaz. De abba meg nekem nem lenne élvezetem én meg élvezetből szeretnék tanítani, nem pedig muszájból.-húzom el kicsit a számat és fel állok.-Nos, nem mutatta jelét, hogy nem tetszenék neki, bár amint kiszúrta, hogy az agyában mászkálok rám fújt kicsit szóval nem kutakodtam sokáig....-jegyzem meg Noelnek majd engedelmesen köszönök a kísérőnek és ismét érdeklődésem felé fordulok.-Akkor fizetek és mehetünk. Oké?-mondom de nem várom meg a választ elindulok be a kávézóba és a pulthoz lépkedek, hogy kifizessem az italokat.[/i][/color]

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Broadway

  on Vas. Május 07 2017, 20:55

  Leo - Noel

  Kérték, hát ismét megérinti a férfit, nem minden nap érez test melegséget, az ami annak idején megszokott volt, most inkább ritkaság.
  -Rendben, Leo. Az meg akkor a Leo tincs.
  Először mosolyog aztán nevet. Tényleg hihetetlen a ha a férfinek, mert az akkor is úgy áll ahogyan ő akar.
  -Nincs, ennek ellenére először járok erre, de lehet, ezentúl sűrűbben fogok.
  Azért az megnyugtató, hogy tényleg nem akkora New York, hogy több napos utazásokat kelljen beiktatni, viszonylag hamar ideértek most is.
  -Lehet, de ez tényleg nem volt szándékos.
  Vele ez sűrűn előfordult, vagy p értette félre, vagy őt értették, de sok-sok galiba keletkezett már ebből. Az utóbbi időben figyel rá, ám még mindig becsúszik néhány baki, mint most is.
  -Irigyellek emiatt. Én egyszerűen megunom, ha az ellenfél túl sokat hezitál és várni kell rá. Inkább bábut borítok, csak hadd mehessek már.
  Szeret logikázni, szeret gondolkodni, lévén amúgy is azt teszi amikor a rúnáival dolgozik, de tény, ha egy helyiségben van egész nap, azaz éjszaka, akkor is 5 percenként máshol van mint annak előtte.
  Kevesekkel tudja megbeszélni min dolgozik éppen, mert vagy nem értik, vagy a fene tudja, de többnyire magával vitatja meg a felmerülő kérdéseket is. Ha már minden veszve van, akkor szokta felhívni az apját, hogy kikérje a véleményét.
  -Miért? Más nem?
  Nevetni kezd a köszönetnyilvánításon és a kézcsókon is, hát ez olyan magától értetődő dolog, és van aki kételkedik benne? Hihetetlen.
  -Ez így van, Leo. Nagyon örülök annak, hogy nem nevettél ki azonnal.
  Az elején azt hitte, a férfi el fogja hajtani, olyan elutasító és komor volt, erre tessék, kiderül, hogy jó fej, és lehet vele beszélgetni mindenféléről, ráadásul nem is éppen közömbös a számára. Meglepte rendesen, és egy cseppet sem bánja, hogy megálltak itt, szívesen találkozna Leoval majd ismét.
  -Akkor csapj fel magántanárnak.
  Újabb ötletet ad, ha a férfi nem kedveli a kötöttségeket, akkor miért nem fordítja a maga hasznára és előnyére a tanítást?
  -Ejnye. Lehet, én még nem tudom kivédeni, de ő egy picit idősebb... sokkal picit. Rendben.
  Nevetni kezd, azért egy idős tapasztalt vámpír ezt nem nagyon tűri el, de lerendezték szépen csendben, szóval nem lett belőle balhé, ami külön jó. Bólint, és amíg Leo bemegy, vált pár szót az öreg vámpírral. Szerencsére továbbra is azon a véleményen van, hogy nem árt, ha folytatja az ismerkedést, ráadásul nagyon de nagyon mosolyog. Lehet, ő már tud valamit?
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 83
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Broadway

  on Vas. Május 07 2017, 22:38

  Leo és Noel

  Még 2 ember van előttem. Addig sikerül gondolkodnom. Vajon lesz ebből bármi jó is vagy egy újabb szarba fogok bele tenyerelni. De...olyan érdekes, és annyira kíváncsi vagyok. Annyira érdekel, annyira tudni akarok róla mindent. Hallani akarom még a nevetést, ahogy megérint. Ahogy a hajamhoz ért. Önkéntelenül is megérintem a tincset a fejemen. Elmosolyodom halványan és lehunyom a szemeim újra levetítem magam előtt a képet. Többet is akarok látni...többet szeretnék belőle...-Uram!-hallom a lány hangját aki fel riaszt. mogorva kövér hölgy. Fizetek, majd elindulok kifele. Tulajdon képen meg is van miért nem szeretem a lányokat. A kiismerhetetlenségük miatt egyrészt, a folyton picsaságukért...és nem vagyok egy mell párti. Sőt...milyen gusztustalan már. ott lóg valami ami tömény zsír. Gusztustalan. és erre gerjednek sokan. Ki
  tárom magam előtt az ajtót és zsebre teszem a kezeimet majd hozzájuk lépek.-Mehetünk.-mondom ahogy Noelre mosolygok és az öreg vámpírra is rá pillantok aztán elindulok ki és az utcán Noel mellé állva emelem rá a tekintetemet.-Az ilyen hülyeségemet nem sokan preferálják Noel.-mondom a csirkés ötletemre.-De te valahogy vetted a lapot, és még te is bele gondoltál. Ami nekem valahogy nagyon is jól esett.-vallom meg őszintén ahogy magam elé tekintek és az utca fényeit figyelem.-Tudod azért...néha az agyam túlságosan sok nekem is. Néha nem tudok beérni az ötleteimmel, mert nem is nagyon beszélek róluk csak fejben őrizgetem őket.-mondom magyarázva neki.-Ne haragudj ha untatlak ezzel, csak...valaki aki nem találja ezt badarságnak...meglepett.-mondom és ismét rá tekintek mosolyogva.-Nem is tudtalak volna elküldeni. Lehet kicsit komornak tűntem, de nem sokszor szólítanak csak úgy le, így ezzel is megleptél.-nevetek halkan.[color=#99ccff]-Magántanárnak..ez se egy rossz ötlet.-gondolkodom el.[i]-Amúgy megkérdezhetem, hogy most pontosan mit keresel a temetőben? Csak a tanulmány mellé , gyakorlás, vagy valakit pontosan keresel?-kérdezem ahogy kicsit megdöntöm a fejem és elő szedek egy cigit a zsebemből majd ajkaim közé csippentve gyújtok rá.

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Broadway

  on Vas. Május 07 2017, 23:06

  Leo - Noel

  Halkan beszélget a kísérőjével és az idős vámpír még ugratja is rendesen. Nem bántóan, szó sincs róla, tényleg csak élcelődik, ő meg nem az a sértődős típus. Mi lesz ebből? nem tudja, fogalma sincs, az is lehet, először látta a férfit és utoljára, de az is lehet, hogy még találkoznak és valami elkezdődik, vagy folytatódik, vagy átfordul... tulajdonképpen azt sem tudja, hányadán állnak.
  Ami biztos, van valami Leoban ami megfogta és szeretné tényleg megismerni, tudni, kicsoda valójában, és kideríteni, hogy lehet valakinek ennyire gyönyörű szeme, és miért is találja ennyire vonzónak.
  Az idős vámpír jóízűen nevet, de ezek tényleg fontos kérdések, ezek merültek fel benne, és egyelőre nem tudja megfejteni őket.
  -Akkor... akkor induljunk, és köszönöm a meghívást.
  Ahogy a férfi visszatér, nem akar tapintatlannak tűnni, mert az egy dolog, hogy a meglepettség miatt elfogadta az italt, de azért illik még egyszer megköszönni, így megteszi.
  -Leo, ha tudnád, nekem milyen meredek ötleteim vannak, azt hiszem tátva maradna a szád.
  Mosolyogva néz a férfire, ez tényleg így van. Ötleteinek tárháza kimeríthetetlen, az más kérdés, hogy a megvalósításuk illetve a bizonyításuk milyen cipőben jár.
  -Én is ritkán beszélek róluk, ha ez megnyugtat. Nincs kivel megosztani, tudod? Vagy már kész tervekkel kellene előállnom, vagy a kész termékkel... de ez nem így megy. Szeretek közben még ötletelni, megvitatni, ha esetleg az elgondolásom nem lesz úgy tökéletes ahogy kiötlöttem. Ezért van, hogy el sem mondom, vagy csak nálam szerepelnek.
  Leora pillant, hát ezzel az érzéssel nincsen egyedül. Annyi de annyi ötlet kavarog benne, annyi mindent szeretne megvalósítani ami a fajának a létét is könnyebbé tenné, vagy áthidalna néhány problémát, de ezek nem két napos munkák. Halad velük, bár prioritási sorrendet állított fel, de azért nem olyan gyorsan mint szeretné. Elkapkodni nem szabad, mert akkor kész a baj.
  -Ezért sem találtam badarságnak. Valahol másként működök mint a többség.
  Elvigyorodik, ez így van. Sok dolgot biztos, hogy a feje tetejéről szemlél, egészen másként lát vagy gondol, és persze ezzel ő a kakukktojás.
  -Akkor járnál a legjobban, mert rugalmas.
  Ha ő egyszer tanítani fog ahogyan az apja is tette vele, az biztos, hogy nem vállal semmiféle iskolában ilyet. Egyrészt az irány miatt, másrészt a faja miatt, harmadrészt pedig azért, mert az idejét szereti saját magának beosztani. Így is kevésnek találja a nap 24 óráját.
  -Nem, most kivételesen tényleg anyagot gyűjtök elsősorban. Fel kell térképeznem pontosan, milyen szisztéma szerint temetkeznek, van-e különbség vallási, faji és egyéb szempontok szerint, vagy ahogy esik, úgy puffan. Persze... ha befut valami, akkor szoktam másra is figyelni.
  Kivételes alkalom, hogy egyetemi kutatómunka miatt tér be a temetőbe és nem másért. Azt nem zárja ki, hogy esetleg talál valamit, vagy figyelembe veszi, hogy ha "valaki" segítséget kér, de hivatalosan tényleg gyűjtőmunkáról van szó.
  -Ja, és bocs, nem, nem zavar a cigaretta.
  Zavartan vigyorog, mert mintha ezt Leo kérdezte volna kicsit régebben, de valahogy elfelejtett rá válaszolni. Most sikerült.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 83
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Broadway

  on Vas. Május 07 2017, 23:42

  Leo és Noel

  Kiszívom a füstöt és szeretem nézni ahogy felszáll az ég felé és egy pillanatra lehunyom a szemeim ahogy hallgatom szavait majd a végén elmosolyodom szélesen. Újra a cigibe szívok és most az orromon fújom ki a füstöt.-Nincs mit...ez a legkevesebb az otrombaságomért az elején.-mondom halkan-De ez olyan furcsa, és néha irítálónak. Te nem? Miért csak azokat fogadják el amiben ésszerű dolgok vannak, mármint érted, alá becsülik a csirkéket ezért biztosan nem tesznek semmit....De az ismeretlentől kitalálnak minden féle más szörnyeket, zombikat, vagy ilyesmiket...Azok nem is léteznek....És Mikor elmondod valakinek csak szimplán kinevet vagy te leszel az ügyeletes hülye gyerek....És nem értem miért? Miért lesz valaki lealacsonyítva, ha csak mond valami elképzelést.-mondom miközben ismét a cigibe szívok majd kifújva a füstöt dobom el.-Szerintem mindketten nagyon nagy különcök vagyunk.-nevetek halkan ahogy szemeibe pillantok.-Ez tök érdekes lehet. Ha gondolod, segítek közben. Már ha lehet benne segíteni. vagy akkor beszól a felvigyázó?-kérdezem óvatosan ahogy hátra pillantok az idős vámpírra majd vissza Noelre.-Érdekesnek találom amivel foglalkozol csak nem értek hozzá.-nevetem el magam.-De ha látnálak miközben csinálod biztos többet tudnék.-mondjuk ez elég férre érthető mondat, ha nem tudnám miről beszélünk. Leo te bújtatott perverz disznó...Fel pillantok az égre majd hirtelen megállok.-Nézd!-cövekelek le és a csillagokat nézem.-Innen látszik a farkas feje...Tudtad, hogy a csillagok távoli napok, melyek fénye ideáig elér?-mondom, bár ezzel biztosan tisztába van.-Tudod mit szeretek, mikor a Plútó is bele álla a kígyó csillag képébe. Olyankor mindig olyan fényesebb az a kép....Egyszer olyan szívesen megnézném kívülről a világot...Gyönyörű lehet...-ábrándozok egy kicsit.

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Broadway

  on Hétf. Május 08 2017, 00:07

  Leo - Noel

  -Ugyan, de megtévesztett rendesen, az biztos.
  Ismét nevet, mert ott tényleg kockáztatott, még a kísérője sem volt túl boldog a lelkesedése miatt.
  -Azért, mert az ott van az orruk előtt, kézzel fogható lenne, vagy reálissá válhat, így ezeket kizárják, mint lehetséges dolgokat. Azok, amiktől félnek, vagy rettegnek, azokat még inkább felnagyítják és olyan irreális képet alkotnak róluk, amik egy filmrendezőnek is a javára válhatnának. Ezért Leo, ezért. Ha azt mondom tegyük fel, még pár év, és a fajunk a napon sétálhat, kiröhögnek. ha azt mondom, hogy pár éven belül a vámpírt nem fogod megkülönböztetni a halandótól, megint kiröhögnek. Mert lehetetlennek tartják, érted?
  Érti, hogy a férfi miről beszél, pontosan érti, ezért is nézik kakukktojásnak, őrültnek és a földtől elrugaszkodottnak. egyetlen egy valaki van aki nem kiröhögte, hanem azt kérdezte meg tőle, mi van akkor, ha ezt a fajuk nem kéri. Kyle. Ő nem röhögött, komolyan vette az ötleteit, és az egyikkel szépen halad azóta is. Sikerült elérnie, hogy ha tűz vagy nap éri valamelyiküket, két percig nem gyulladnak meg, van idejük elmenekülni. Ez egy hatalmas haladás a pár másodperchez képest, még ha majdnem egy év is kellett hozzá.
  -Valószínű, sőt, biztos.
  Nevetve néz Leora, ezzel ismét csak nem tud vitába szállni, bár ez neki nem újdonság, őt már annak idején is kinézték maguk közül a társai, mert az öltözéke is más volt.
  -Annyira nem, csak első hallásra. Tulajdonképpen szerencsém is van, mert nem kell körbejárnom a temetőt, érzem a holtakat. Egyedül a fejfákat kell megfigyelnem szinte, azokból is lehet következtetni. Viszont szeretek bóklászni.
  Mindig körbejár, holott tényleg pár perc alatt befejezhetné az egészet, de szereti megérinteni a sírköveket, mert szinte beszélnek hozzá, a holtak pedig reagálnak.  
  -Akkor megmutatom, hogyan csinálom.
  Az eszébe sem jut, hogy most igencsak kétértelmű a megjegyzésük, elvégre arról van szó, amihez anyagot gyűjt. Aztán leesik neki, hogy mennyire félreérthető lett amit mondott, és elpirul, remélve, hogy ezt nem nagyon lehet észrevenni. Azt viszont hallja, hogy a kísérője röhög.
  A kérésre azonnal megáll és oda pillant ahová Leo mutat.
  -Igen, és mikor én látom egy-egy csillag villanását, az már rég a múlt. Ezt viszont nem tudtam, de kicsiként szerettem a csillagokat figyelni. Leheveredtem a földre és csak figyeltem őket.
  Elmosolyodik, mennyi mindent mesélt neki Raul, rengeteget. Tőle tanult mindent, tőle tanulta meg azt is, hogyan állapítsa meg a csillagok állásából is azt, mennyi az idő pontosan, vagy azt, hogyan tájékozódjon.
  -Biztos az, de azt esélyesen én jó darabig nem fogom látni. Azaz úgy nem. Van kedvenced?
  Tud alakot váltani, már belejött és sokszor alkalmazza is, de feljutni olyan magasságokba, hogy kívülről lásson mindent, az neki még lehetetlen, de szerinte az idősebbeknek is. Vagy a fene tudja.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 83
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Broadway

  on Hétf. Május 08 2017, 22:15

  Leo és Noel

  Csak nézem az eget, és Finnország jut eszembe. Az otthonom, a sok kellemes gyermekkori emlék, az apám, és a nagyszüleim. Az a rengeteg tanulás amit ott kaptam. Rá kell döbbennem újra meg újra, hogy már nem vagyok gyerek, hosszú évek teltek el és hiába kedvesek az emlékek már fájók számomra. Mélyet sóhajtok és lehunyom a szemeim majd kinyitva ismét a csillagokat vizsgálom..-Nos erre a kérdésre nem igazán tudok válaszolni.-mondom ahogy elmosolyodom.-Nincs olyan csillagjegy ami a kedvencem lenne...de egy van ami közel áll hozzám az a Scoprius.-mondom ahogy le pillantok az égről Noelre.-Most május végén lesz majd látható.-mondom ahogy szusszanok egyet.-A csillagok nagyon rejtélyesek. Sokan mondják, hogy a csillag hullás azok meteorok, vagy egyéb ilyesmik. De én úgy érzem ezek teljesen mások...És most nem az angyali esésekre gondolok, egyszerűen csak...valami más az ami egy pillanatra a szemünk elé kerül. Napdarabkák, vagy esetleg más...más csillogás az égen.-mondom egyre halkabban  majd magam elé emelem a tekintetemet és mélyet szusszanok.-Holtak érzése...Beszélnek is hozzád? Vagy suttognak?-kérdezem teljesen komolyan ahogy felé fordítom a fejemet.-Mit szoktak mondani?-kérdezem ahogy ismét lépésre emelem a lábam, hogy tovább menjünk.-Érdekel haláluk után miről beszélhetnek a holtak...a másvilágról? Vagy valami teljesen másról? Egyáltalán tudják, hogy ők meghaltak?-kérdezgetem miközben zsebre teszem a kezeimet és figyelem kék szemeimmel.Az öreg nevetésére hátra pillantok majd vigyorogva nézek Noelre. közelebb hajolok és halkan suttogok, mondjuk nem értem minek vámpírok között vagyok.-Kíváncsi vagyok, hogy csinálod.-vigyorgok és a pirulós kis arcát olyan szívesen megérinteném. Nagyon édes ahogy píromkodik vámpír létére.-Nagyon sajnálnám, ha a pirulást valóban elhagynád egy idő után..-mondom őszintén ahogy várom, hogy találkozzon vele a tekintetem végre.-Én se fogom szerintem soha úgy látni. Előbb érem meg a világ végét.-nevetek halkan ahogy mélyet szusszanok és magam elé emelem tekintetemet és tarkómra teszem a kezeimet ahogy lassan lépkedek mellette. Ismét fel pillantok az égre, de most nem látszanak annyira a fák miatt és az épületek miatt a csillagok. Valamikor kéne egy éjszakai séta amikor futok, edzetem az agyam, és bámulom a csillagokat.  A hozzászólást Leo Veikko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Május 11 2017, 17:05-kor.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Broadway

  on Hétf. Május 08 2017, 22:47

  Leo - Noel

  Órákon át tudná nézegetni és kémlelni az égboltot, egyszerűen szereti. Megnyugtató a számára, és ott is mindig felfedez valami újat.
  -És csillagod? Nekem volt, mindig azt az egyet kerestem, valahogy másként világított mint a többi, de ma már nem találom. Akkor azt majd megmutatod?
  Lehet, gyerekes dolog, de ő választott egyet, nem a csillagképeket kereste, valamiért nem. A Scorpiusra pedig kíváncsi, és nincs olyan messze május vége, vagyis egyből felteszi a kérdést egy úgymond közös programra.
  -Lehet, ezt nem tudom. Meteornak semmiképpen sem tartom őket, de hogy mik "hullanak"... elképzelésem sincs.
  Ennyire nem ásta bele magát sosem a témába, nem csillagásznak készült, csak amolyan laikus módjára olvasgatott és keresgélt az égbolton.
  -Igen, érzem őket, és beszélnek. Van, hogy hangosak, van, hogy suttognak, de kommunikálnak. Valamelyikük csupán... bármilyen hihetetlenül hangzik, magányos és beszélgetni szeretne. Tudja, hogy halott, azonban képtelen átkelni és bolyong.
  Rengeteg ilyen holttal találkozott már, valami itt tartja őket, mintha képtelenek lennének elég bátorságot gyűjteni ahhoz, hogy tovább lépjenek.
  -Olyan is van, hogy segítséget kérnek, keresnek valamit vagy valakit. Részben tudják, hogy holtak, részben nem. Utóbbiból van rengeteg. Olyan is előfordul, hogy azért nem megy tovább valaki, mert itt marad védőszellemnek. Ők viszont már tapasztalt alvilágiak.
  Sokfélék ők is, nem lehet igazán kategorizálni, de ami a legrosszabb, amikor sikításokat hall, ordításokat, segélykiáltást... és nem segíthet mindenkinek. De ezek a lelkek, a testekről nem beszél, az egy egészen más terep.
  A nevetésre megfordul aztán vissza, és ha nem lenne elég zavarban, hát Leo tesz róla.
  -Kézzel.
  Jobb híján így vágja ki magát, de nyakig vörösödik és nevetni kezd saját magán is.
  -Pedig idővel elmarad, ahogy állítólag az érzések is. Nekem még egyelőre vannak.
  Feleli és Leora pillant. Sajnos ez van, ezt kell elfogadnia. Az érzéseit sok esetben szeretné eltüntetni, mert csak bajt okoz, de néha meg örül annak, hogy van neki, és nem szűnt meg minden. Nehéz kérdés ez, igazán nem is tudja, mi lenne jó. Lehet, minél inkább megtartani őket, hogy ne váljon teljesen ragadozóvá.
  -Erre rátapintottál, ahogy halad a világ, esélyes, hogy előbb tűnik el, mint lássuk kívülről. Ha pedig jön, azért remélem társaságban várom majd.
  Nevetve bólint, tény és való, hogy az a pusztítás ami zajlik... senki nem tudja megmondani, meddig tart még, de a vég elkezdődött, ez egészen biztos.
  Akkor azért szívesen lenne olyasvalakivel akit kedvel, nem egyedül, úgy mégis csak mókásabb.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 83
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Broadway

  on Csüt. Május 11 2017, 17:05

  Leo és Noel

  -Csillagom nincs. Biztos mindegyik más, de innen messziről...akkor is össze tévesztenéd ha igyekszel felismerni...-mondom ahogy lassan lépkedek az utcán és a lépteim könnyedségét figyelem. Nem akarok megállni. Igazából örökké tudnék vele így sétálni és csak beszélgetni vele a dolgok értelméről, negatívumjairól, vagy pozitívumjairól.-Igen meg fogom.-mondom bele egyezve az újabb találkozásra eső alkalomra.-Akkor magyarázok kicsit többet az égről, ha gondolod.-mondom és rá pillantok kék szemeimmel finom kis csillanás van benne ahogy izgalom kicsit elönt a gondolatra. Akkor minden képen arra a kellemes kis dombra kellene vinnem ahonnan a csillagász távcsővel is sok mindent látunk...-És beszélgetsz velük?-kérdezem.-Mármint meghallgatod mit szeretne vagy...inkább csak hagyod őket?-gondolkodom el ahogy ismét magam elé tekintek kék szemeimmel.-Segítséget kérnek? Jó mondjuk el tudom képzelni mi ügyben csak mégis...én mindig úgy gondoltam, ha meghalunk majd egyszer akkor a lelkünk azonnal tudni fogja merre menjünk, vagy hova menjünk. Mondjuk ha én szellem lennék, biztos kukkolnék, hallgatóznék, és kísérteném azokat akiket utálok. Nem is lehet valakit jobban elintézni úgy,hogy hülyének tituáld a társadalom előtt és azok sárga házba dugják.-vigyorodom el a gondolatra majd el is nevetem magam halkan.-Bocsánat néha vannak ilyen gondolataim is...-mondom és lenézek a cipőmre. Kézzel? A kezemmel én is szoktam, de a száddal az egy még jobb válasz...Elvörösödik megint és még ki is neveti magát. Kész annyira cuki, hogy megtudnám enni...most én nyúlok felé és tűröm el egyik tincsét a füle mögé majd engedem vissza az oldalam mellé vissza esni a tenyeremet.-Milyen rossz lehet érzések nélkül élni? És akkor mi marad? A büszkeség? A vér íze? Vagy mi? Csak egy test ami tökéletes vadász? És abban mi a lényeg? Nem azért mondom, hogy a fajtádat bántsam, mindegyik alviláginak meg van a maga léte és értelme....de nektek mi marad, ha valóban egy "jégcsap" lesztek?-kérdezem bele gondolva a dolgokba ahogy a tarkómra teszem a kezeimet.-Mindegyik vámpírnak kellene valami ami megmarad neki az emberi lényből..Mint neked a pirulás...Mondjuk ha már a világ végénél tartunk az se biztos, hogy én megérem a 300-at és akkor pláne te.-mondom mert látszik, hogy milyen kis fiatal. -Mondjuk nem is akarok, olyan iszonyat bölcs lenni.-fintorodok el.

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Broadway

  on Csüt. Május 11 2017, 20:21

  Leo - Noel

  -Ez biztos? Olvastam róla, hogy ha nagyon tüzetesen tanulmányozzuk őket, akkor valamilyen szinten megkülönböztethetőek, és nem csak az elhelyezkedésük alapján, hanem valahogy másként fénylenek. Akkor ez nem igaz?
  Nem ért a csillagászathoz, úgymond hobbiból olvasgat, nézelődik, de itt ki is merül a tudása.
  -Oké. Kíváncsi vagyok rá.
  Az, hogy ezzel végül is kezdeményezett egy második találkozót az úgy adta magát, mert élvezi Leo társaságát, és eszébe sem jut, hogy ne így legyen.
  -Nem mindenkivel. Valakit szó nélkül hagyok, sőt, a legtöbbjükkel így kell tennem.
  Nehéz ezt megmagyarázni, elmagyarázni. Egyszerűen ha mindenkinek reagálna, mindenkire reagálna, akkor nem haladna semerre. Meg kell tanulnia szelektálnia, ami nem könnyű, hiszen nemet mondani sem egyszerű, de kénytelen.
  -Dehogy. Nagyon sokan vannak, akiknek fogalmuk sincs arról, merre tovább. Azért ez nem így működik, bár tudom, hogy sok helyen írnak erről. Sokan nem is érzékelik a jelenlétet, ez nem úgy megy, mint a filmekben, hogy árnyalakok vannak, mindenki érzékeli őket, ez hülyeség. Valaki látja őket, de ezt úgy képzeld el, hogy a lélek úgymond testet ölt, úgy jelenik meg. Annyi a különbség, hogy kicsit kopottabbak a színek, nem olyan élénkek mint egy élő emberen, és az arcon pontosan látod, hogy halott. Maga a test vagy maradvány másként kommunikál. Ez viszont... nem mindenkinek adatik meg, hogy vegye az adást.
  Elneveti magát Leo elképzelésén, hogy mit tenne szellemként, és az igazat megvallva biztosan jól szórakozna. Nagyjából vázolja, hogyan is fest valójában, reméli, így már a férfi is érti. Az, hogy ő a testtel hogyan kommunikál, azt nem tudja elmagyarázni, nekromanta, ebbe nőtt bele, ebben nőtt fel, és azért nincsenek olyan sokan.
  Az, hogy utána sikerül a kétértelmű kérdésre szó szerint egyenes választ adnia, attól persze, hogy zavarba jön, de képes saját magán is nevetni. Nem először kerül ilyen helyzetbe és biztos, hogy nem is utoljára. Ahogy Leo elsimítja a tincsét, elmosolyodik.
  -Nem tudom, lehet, ez is alkat és egyén kérdése. Van olyan, akinek sikerült némi emberit megőriznie, akinek sikerült némi érzelmet, de úgy tudom, hogy kemény munka árán érte el. A többségük igen, tökéletes ragadozó, érzelmek nélkül, de tényleg nem tudom, én nem tartok ott, sőt, nagyon az elején vagyok.
  Igazából nem tudja, hogy mitől függ az, kinél mi marad meg, vagy sem. Kyle szoborszerű arca jut eszébe, bár igaz, már látta elmosolyodni is. Hogy ő leplezi, vagy belőle kihaltak, meg nem tudná mondani. A Kancelláron sem lát semmit, de róla tudja, hogy pletykás. Richard néha olyan emberinek tűnik, bár nem beszélgettek olyan sokat, szóval nem tudja belőni egyelőre.
  -Erre nem tudok felelni Leo, sajnálom. Ahhoz túl fiatal vagyok. Látod, nálam akkor képtelenség. Annak a bölcsességnek is megvan a maga szépsége.
  Való igaz, ő nem csak fiatalnak tűnik, hanem az is. A 30-at sem érte el, a 20-hoz közelebb van, így aztán elképzelése sincs arról, benne mi marad meg vagy mi nem. Az is lehet, hogy végig meg tudja tartani az érzelmeket, az is lehet, hogy nem, egyelőre ez kérdés. Jelenleg viszont nagyon is vannak érzései. Azt a bölcsességet viszont Leoval ellentétben ő szívesen elfogadná, ez nem kérdés.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 83
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Broadway

  on Csüt. Május 11 2017, 21:13

  Leo és Noel

  -Nem...ez teljesen másra vonatkozik. A csillagok....ennél sokkal bonyolultabbak....-mondom ahogy lehunyom a szemeim és elgondolkodom.-Meg van a maguk...szépsége ez való igaz...de egyformák, hogy ne lássuk miben másak.-mondom ahogy szusszanok egyet.-Ez olyan bonyolult mint amit te is most nagy vonalakban igyekeztél elmagyarázni...-felelem ahogy rá pillantok és csendben hallgatok miközben gondolkodok és lépteimet számolom.-Gondolom...akkor vágynak a figyelmedre ha megszólítod őket...vagy ez annál sokkal bonyolultabb?-kérdezem ahogy ismét elő veszek egy cigit és ajkaim közé csippentve gyújtom meg és szívok bele.-Azt gondoltam, hogy nem fekete árnyékok..-nevetek halkan.-Gondoltam, hogy ennél kicsit bonyolultabbak, hiszen lelkekről beszélünk...-szívok a cigibe és fújom ki a kör alakú füstöt ajkaim között. Nézem ahogy felúszik az égen és lassan szerte foszlik. Bele fut szabad kezem a hajamba majd kék szemeimet Noelre emelem, és ismét a cigimbe szívok lassan majd engedem ki a füstöt, ajkaim között.-Olvastam, hogy még 30 se vagy, és nem mostanában hagyod el ezeket a dolgokat, de azért sajnálnám, ha egy idő után elvesznének...-mondom meg őszintén ahogy figyelem és újra a csikkbe szívok.-Szeretem a változásokat pozitív értelemben. Az olyan fura lenne ha egyszer csak úgy elhagynád az egészet.-gondolkodom a dolgokon. Nem mintha én nem hagytam volna el gyermeki énemet és, csaptam volna magam mögé sokk mindent ami valójában vagyok. Most meg ilyen vagyok....Mélyet fújok majd ismét a cigibe szívok.-Persze, nem is azért mondtam, hogy azonnal válaszolnod kell. Ez amolyan....majd egyszer talán mikor már...idősebbek vagyunk. Addig hagyni kell lógni a levegőben.-mondom ahogy még egy utolsót a cigibe szívok majd ledobva taposom el.-Majd egyszer...válaszolsz rá.-vigyorodom el ahogy szemeibe tekintek.  A hozzászólást Leo Veikko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Május 18 2017, 21:25-kor.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Broadway

  on Csüt. Május 11 2017, 21:42

  Leo - Noel

  -Igen? Oké... és... akkor hogy lehet őket megkülönböztetni? Valami csak van, vagy nincs?
  Érdekli a dolog, azért is kérdezi, és mivel neki erre nincs rálátása, de Leonak van, hát így tőle.
  -Így értem.
  Bólint, utána viszont megrázza a fejét.
  -Soha nem én szólítom meg őket, már a lelkeket, és igen, tényleg bonyolultabb ennél.
  Ez egy alapvető szabály, sosem hívják a lelket, azok találják meg őket, ők kezdeményezik a kapcsolatot. Nagyon sok baleset következett abból, hogy ezt egy-egy nekromanta megszegte, így ez az elsők között volt, amit megjegyzett az apja tanításaiból.
  -Ez így van. Sosem áttetsző jelenések, árnyékok, vagy sérülésekkel teli entitások. Ez egy marhaság, Hollywood rémmeséi.
  Leora néz, azt most hanyagolja, hogyan lehet egy testet felépíteni vagy akár vallomásra bírni, lelket idézni. Az már egy sokkal magasabb szint, utóbbit még neki sem engedték meg, mondván nem elég erős hozzá.
  -Olvastad? Valóban nem vagyok, nem rég múltam 23. Azt pedig tényleg nem tudom, hogy meddig marad meg, az is lehet, örökre velem lesz.
  A férfi meglepi azzal, hogy tudja, sokkal fiatalabb, de azon nevetni kezd, hogy sajnálná a pirulásának elvesztését. Azért nem jönne olyan rosszul, néha cikinek érzi, hogy még mindig zavarba lehet hozni.
  -Akkor már tudok felelni neked, addig viszont türelmesnek kell lenned. Rendben, az elsők között fogod megtudni.
  Mosolyogva pillant a férfire, ki tudja, hány év vagy évtized kell hozzá, de ha egyszer megígéri, hogy elárulja a választ, az úgy is lesz.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Leo Veikko

  Faj : Mágus
  Rang : Mágus
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 83
  Foglalkozás : Diplomázott fizika tanár, immár tanít

  Re: Broadway

  on Csüt. Május 18 2017, 21:25

  Leo és Noel

  -Erre a kérdésre még én sem tudom a választ Noel...Ezért akarom minél jobban megismerni az egész űrt. Annyi kérdés van nyitva amik mind a égre vannak írva, csak valahogy mi...nem vesszük észre. Pedig én nagyon is látni akarom...-mondom ahogy kitárom a kezeim mintha magamhoz akarnám ölelni pedig csak a világ egyetemet akarom magamba fogadni.-De valószínűleg, ha mindet tudnék unalmas lenne az életem is és idővel fölrobbanna az agyam.-mondom halkan nevetve majd tarkómra teszem kezeim és ahogy a temet elé érünk megállok és vele szembe fordulok.-Szóval...ha látok egyet, vagy ilyesmi akkor csak álljak és nézzek farkas szemet vele vagy fussak el, esetleg mosolyogjak kedvesen?-kérdezem próbálom kicsit elviccelni. De lehet nem kéne, ez neki nagyon fontos én meg csak így kinevetem.-Ne haragudj, ha rosszul esett, csak próbáltam kicsit viccnek venni a dolgot, de biztos, hogy ennél sokkal komolyabb a dolog.-mondom ahogy nézek rá kék szemeimmel és rá mosolygok. Most látom, milyen szép kis szája van. Olyan arányosan ívelt, vékony, kicsi de...mégis sokkal szebb...Bólogatok párat a kérdésre majd elmosolyodom.-Tudod, akik nem védik a gondolataikat, vagy nem veszik észre, hogy éppen az agyukban furikázok, olyanok az én elmémnek, mint egy nyitott könyv. Szinte bármit kiolvasok belőle, és jegyzek meg egy életre dolgokat. Meg ez is a fegyverem, ha arról van szó olyasmiket tudok felhasználni mások ellen, hogy idővel sárga házba, öngyilkosságba, betegségbe vagy más szépségbe tudom küldeni az én akaratom által.-mondom ahogy vállat rántok majd leengedem a kezeimet.-Alig várom, hogy hallhassam. Biztos, hogy örökre észben fogom tartani...-vigyorodom el és kacsintok egyet, majd mélyet fújok. Indulnék vele tovább mikor megcsörren a telefon a zsebembe és elő kapva nézem a kijelzőt majd rá pillantok. Fel veszem, és egy számára teljesen ismeretlen nyelven kezdek beszélni, és más felé fordulok testemmel. Pár értelmetlennek hangzó szó után vissza fordulok hozzá, és közel lépek.-Ne haragudj rám Noel, tudom azt mondtam eljövök veled de....sajnos közbe akadt valami amit nem halasztatok el.-mondom ahogy elhúzom a számat.-De ígérem be fogjuk pótolni...Rendben?-simítom fére egyik tincsét majd mélyet szusszanok és egy apró puszit adok az arcára.-Még keresni foglak.-mondom és hátrálni kezdek.-Viszlát.-intek, majd az öreg vámpírnak is és megfordulva sietős léptekkel indulok el a lámpák fényében, míg el nem nyel a halovány fény réteg és a szürkeség.

  Köszöntem a játékot! Smile hümm

  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Broadway

  on Pént. Május 19 2017, 22:18

  -Ó, értem, azt meg tudom, de szerintem ez azért van, mert anno a halandó vagy nem halandó sokkal közelebb állt a természethez, mint mi. Ha ezt sikerült volna megőrizni és azt vegyíteni a mai technológiával, azt hiszem sokkal okosabbak lennénk. Vagy nem.
  Lehet, erről sem ártana megkérdeznie Kylet, hátha ők tartalékoltak valamit abból, amit régen tudtak. Vagy mindent. A kitárt karokat nem érti félre kivételesen, tudja, hogy Leo miről beszél. Mennyire édes így, ezt meg kell állapítania, mint egy rajongó, álmodozó kisgyerek.
  -Az nem fordulhat elő, ettől nem tartok.
  Elneveti magát, ez is egy megközelítés, és vizuális típusként el is képzeli a jelenetet. Morbid és vicces látvány lenne egyszerre, de sajnálná, hiszen bejön neki a fiú, és azt nem hiszi, hogy a mágusok képesek fej visszanövesztésére.
  -Ha látnál egyet is... ami nem túl gyakori a többség esetében, tegyél úgy, mintha ott se lenne. Ne foglalkozz vele. Bááár, aki először fut bele és tényleg látja őket, az többnyire lefagy. Szó szerint. Ha lesz erőd mosolyogni, hát hajrá.
  Érti a viccet, így elröhögi a végét, de emlékszik az első esetére, hiába tudta, hogy mit kellene tennie, egyszerűen ledermedt, a többiek meg kiröhögték. Aztán azt is kipróbálta, hogy megpróbált kedves lenni hozzájuk, hát az sem volt nyerő taktika. A futást az kihagyta.
  -Semmi gond. Még mindig jobb, hogy viccesen fogod fel, mint az, ha rettegve.
  Még mindig nevet, aztán széles vigyorral hallgatja Leot. Tulajdonképpen most buktatta le magát, de valahogy nem haragszik érte. Nincsenek akkora titkai.
  -Aha, így már értem. Tehát ezt nálam is bevetetted. Nem egyszerűbb, ha akkor mindent kiolvasol onnan és akkor meg sem kell szólalnom? Tudod, energia megtakarítás.
  Cseles képesség, és igen, annyira fiatal, hogy ez ellen nem tud védekezni. Még. Majd fog, idővel, de addig ha lehet, életben is kellene maradnia, azaz léteznie.
  -Remélem is, de ha esetleg szükséges, felírom majd egy cetlire is.
  Elmosolyodik, tudja, hogy egyikük sem fogja elfeledni, de ő is kíváncsi arra, nála még milyen változások következnek be, ha lesznek.
  A telefoncsörgésre odapillant, aztán Leora. Sejti, hogy a fiúnak mennie kell, de nem gond, elvégre ez a találkozás úgymond nem volt bekalkulálva a menetrendbe. Az más kérdés, hogy kifejezetten örül neki.
  -Semmi baj Leo, és szavadon foglak. Várni fogom.
  A puszira elmosolyodik, a zavarát már fel sem veszi, lassan kezdi megszokni. A távolodó fiú után néz, aztán a kísérőjére, aki széles vigyorral az arcán indul tovább. Mikor végeznek, olyan mindegy, hosszasan beszélgetnek még jó ideig, mielőtt vissza indulnának a szigetre.

  //Én is köszönöm! Ölelés//
  A halál csupán a kezdet.

  Re: Broadway

  on Hétf. Jan. 08 2018, 10:43


  Ajánlott tartalom

  Re: Broadway


   Pontos idő: Vas. Dec. 16 2018, 05:57