Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Long Island villa
by Emanuel de Medici Today at 00:53

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Yesterday at 22:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 09 2018, 22:30

» Freshkills Park
by Admin Vas. Nov. 25 2018, 19:40

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Vas. Nov. 25 2018, 19:20

» Pince
by Admin Vas. Nov. 11 2018, 22:47

» Belső udvar
by Dorian M. Montgomery Szomb. Nov. 10 2018, 21:54

» Carlmichael Ház - Tárgyaló
by Reinald Carlmichael Szomb. Nov. 10 2018, 21:51

» Rising Star Cave - Dél-Afrikai Köztársaság
by Armand Assante Vas. Nov. 04 2018, 20:49

» Azrael
by Desmond O. Cross Vas. Nov. 04 2018, 17:52

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Ale House

  Share

  Ale House

  on Csüt. Okt. 01 2015, 17:52

  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Ale House

  on Csüt. Jan. 05 2017, 22:17


  To Caroline


  Faszomat az egész városba már most...Unalmas itt lenni. Nyalni a szart. Garrett, baszik vissza szólni vagy valami jelzést adni a nők mind egyformák, unalmas a hely és a pia íze sem változik. Na jó azért a piával nincsenek gondok. Az még az egyik legjobb pont itt semmi más. Megemelve a csikket szívok bele, majd engedem ki a füstöt az ajkaim közül ahogy fel pillantok a csillagos égre és nézem ahogy azok a kis pontok lefele villognak ide. Oh a rohadt élet...minek álltam itt meg?! A helyett, hogy húznám tovább a belemet, most itt várok egy rohadt válaszra. Azért ennyire nem lehet nehéz kinyögni, egy igent vagy egy nemet. Na mindegy is. Ma is csak le iszom magam a sárga földig. Kit érdekel? Talán szerzek valami kis csitrit is...Vagy csak megint sokat iszok és felébredek valahol valami bokor mögött sok ropival a zsebembe. Az jó lenne. Igen határozottan jó buli volt legutóbb is. Ledobom a földre az elégett szálat majd eltaposom, és végig simítok borostás arcomon, majd tarkómra futnak ujjaim és megropogtatom nyakamat. Tudom, hogy tökéletes az arcom, de azért ellenőriztem minden rendben van-e. Fel lépkedem a lépcsőn, és lenyomva a kilincset lépek be az alkoholt árusító szórakozó helyre és körül tekintek. Szól a zene, beszélgető népek, és ittas emberek. Valaki nem pocsékolja az idejét. Pedig még korán van a részegséghez. Majd hajnali 3-kor. A pulthoz lépkedem, majd veszek egy kis mogyorót, végül ajkaim közé veszem, és rágom meg a sós keménységet, aztán ahogy találkozik a pultossal a tekintetem, kérek egy wiskhyt jéggel, majd ismét körül nézek. Sehol még semmi értelmes. Ha nem lesz valami majd én rendezek valamit. De olyan valamit, hogy az nem lesz akármi. Ahogy kézhez kapom a poharamat, bele is kortyolok majd ismét bekapok pár szem mogyorót. Aztán leveszem a dzsekimet, és az egyik bárszékre teszem. Fekete nadrág, és szürke póló van rajtam, semmi rikító dologgal.


  avatar
  Caroline Wood

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae/Védelmező
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 28
  Foglalkozás : pultos

  Re: Ale House

  on Szomb. Jan. 07 2017, 11:18

  Alan

  Egy újabb unalmas nap, ami csak kifolyik a kezeim közül és eltelik, anélkül, hogy bármi érdekes történne. Egész délelőtt a nagybátyámnak segítettem a kocsmában, de már nem a régi. Igazából semmi sem a régi, azóta, hogy megharaptak. De nem mer szólni, vagy kérdezni, de minden gondolata az arcára van írva, és idegesít, hogy meg van kötve a kezem és nem mondhatok neki semmit. Elvesztem lassan őt is, ahogy mindenkit elvesztettem. Önmagamat, is ott hagytam a cellámban...
  Ez az oly régóta áhított új élet. Bár azt nem tagadhatom, hogy valóban új.
  És megint este lett, a szél a hajamba kap, ahogy végig hajtok az utcán, az autók között cikázva, mintha csak le akarnám hagyni önmagam. A száguldás és a hideg szél lecsillapítja kavargó bensőm, és kikapcsolja túl sokat járó agyamat. Igyunk! Jut eszembe, hogy mit is lehetne most csinálni. Hisz fő a változatosság. Egy hirtelen fordulattal állok meg egy szórakozóhely előtt. Szeretem a tömeget és a zajt, mert elrejt és elvonja a figyelmemet. Kitámasztom a kétkerekűt, majd felöltöm tökéletes pajzsom, a magabiztos és szexi nő szerepét. Lassú, kimért léptekkel megyek be és azonnal megcsapnak az ingerek. A vérem zubog az ereimben, ahogy körbe nézek és veszek egy mély lélegzetet. Megdermedek egy pillanatra. Nem vagyok egyedül. Farkasom figyelni kezd és ki is szúrom a barátunkat. Lassan újra elindulok a pult felé, közben alaposan végig mérem a férfit. Nem panaszkodhatom... Az ordas bennem szinte megveszik, hogy úristen egy kan, de arcomon semmi sem látszik. Leveszem a dzsekimet, majd egyszerűen csak leülök az idegen mellé, de nem nézek rá. Csak egy fekete tépett farmer és egy olivazöld ing van rajtam, ami kiemeli a szemem színét, de egyébként semmi extrát nem viselek. Unott képet vágva várok, a pultosra, majd mikor végre feltűnök neki, kérek egy tequilát. Le is öntöm azonnal a torkomon, és élvezem, ahogy a melegség lassan átjár, és azonnal benevezek egy újabb körre. Közben a kíváncsiságom nő, a mellettem ülő iránt.
  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Ale House

  on Szomb. Jan. 07 2017, 17:02


  To Caroline    


  Bele iszok a poharamba, és ismét körbe tekintek, mire furcsa illat csapja meg az orromat. Nah...Ezt akkor éreztem legutóbb mikor Masával találkoztam. Az ajtó felé pillantok, és ismét a tálba nyúlok amiben mogyoró pihen és be teszek pár szemet a számba. Ott áll a kis szuka. Újabban annyi nőt fogok ki. Szerintem ezeket klónozzák amúgy, mer lassan többen lesznek mint az oroszok. Mondjuk az is igaz, a nőkből kevesebb halt meg a háborúban. Mindegy. Most mit panaszkodom. Szép bőr. Talán szebb mint az eddigi. Tudja hogy használja ki a bájait Zöld szem, fekete festékkel, barna haj, dúsan a fejét borítva. Mint valami oroszlán. Mégis egy kis ragadozó. Elvigyorodom, majd leveszem róla a tekintetem és megiszom a piámat, majd mielőtt ide érne, -mert kicsit se feltűnően de ide tart-vettem előtte magamhoz még egy kört. Leült a kabátomra. Nah...most szagolhatom a szagát egy ideig. Mondjuk nincs rossz szaga...Meg kapja a körét amit le is küld mire homlok ráncolva nézem.-Meg ne szédülj nyuszókám.-mondom ahogy ismét eszek egy kis mogyorót és rá tekintek fekete szemeimmel.-A végén valakinek haza kell vinnie, és rajtam kívül nincs sok jó fej.-mondom ahogy nézek rá, majd ismét a poharamba kortyolok.


  avatar
  Caroline Wood

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae/Védelmező
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 28
  Foglalkozás : pultos

  Re: Ale House

  on Szomb. Jan. 07 2017, 20:50

  Alan
  Lám, nem is kell több és meg is szólít. Félre biccentett fejjel nézek a szemébe és szám sarka egy önelégült kis mosolyra húzódik. Nyuszókám... Milyen eredeti.
  -Nem kell féltened-mondom és, ahogy megkapom a következő körömet, azt is leküldöm. Elvégre egy kocsmában nőttem fel... A végén még haza kell vinnie. Ó, szegénykém. Ismét fekete szemeibe nézek és feltűnően végig mérem, majd pillantásom sötétlő tekintetén állapodik meg.
  -Kösz, de azt hiszem, inkább maradnék a motoromnál-közlöm és megvonom a vállamat, ahogy egy pillanatra felvonom a szemöldököm, aztán magam elé nézek. Hú, nem is rossz, sőt kimondottan sármos, és még az illata is jó. Természetesen ezek az érzések nem tükröződnek rajtam, erre mindig odafigyelek. Kicsit kinyújtom a kezem és én is veszek pár szem mogyorót a tálból, majd ajkaimhoz emelem őket és lassan, élvezettel bekapom, mindet egymás után. Kiélvezve az ízeket rágok, közben intek a pultosnak, és ahogy lenyelem a mogyorót, csak ennyit mondok:
  -Még egyet!-de mindeközben elraktározom magamban az idegen külsejét és illatát. Talán még hasznomra válik.
  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Ale House

  on Vas. Jan. 08 2017, 18:22


  To Caroline    


  Megnéz engem, mint valami lovat. Csak homlok ráncolva nézek rá, és pislogok párat, majd figyelem kis kacsóját ahogy a tálba emeli. Milyen szívesen megharapnám. Persze nem durván. Finoman. Csak bele kóstolni egy kicsit. Motorral van és itt iszik? Nah biztos valamelyik árokban végzi ahogy nézem ital fogyasztását.-Félteni? Téged? Most bámultál meg, mint ahogyan a kurvákat szokták.-mondom ahogy veszek én is a tálból, újabb mogyoró szemeket miközben felé fordulok testemmel, lassan rágva a szemeket, aztán az italomba kortyolok.-Tiszta tünemény vagy.-mondom ahogy nézem őt, majd lerakom a poharamat. Kis határozott. Mondjuk van mire büszkének lennie ez tény. Én is jól végig mérem mint a lovat, és végül a kis kufferján állapodik meg a tekintetem, amivel a kabátomon trónol, majd kézfejemmel megtámasztom oldalról a fejem és ismét rá tekintek, fel az arcára. Furcsa...mintha láttam volna már valahol. De tudom, hogy tévedek. legfeljebb halucináltam, mikor megszállt a pokol...-Mi a neved?-kérdezem ahogy fekete szemeimet rajta legeltetem.
  A hozzászólást Alan Bret összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jan. 10 2017, 16:51-kor.
  avatar
  Caroline Wood

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae/Védelmező
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 28
  Foglalkozás : pultos

  Re: Ale House

  on Hétf. Jan. 09 2017, 12:47

  Alan
  Szemem sarkából rá pillantok, mert érzem magamon a tekintetét. Halkan nevetek a megállapítására és felé fordítom a fejem.
  -Már megszoktad, nem?-kérdezem egyik szemöldökömet felvonva. Közben megkapom az újabb adag tequilámat, de egyenlőre nem törődöm vele. Felém fordul teljesen és szememmel követem, hogyan eszi a mogyorót. Hmm, szívesen megkóstolnám a száját. Tekintetem a sötét és emiatt titokzatos szemein állapodik meg. Na jó, nyugi. Tünemény? Kis vigyorral nézek rá.
  -Még ilyet se mondtak nekem-nevetek ismét és megint eszek pár szem mogyorót. Tünemény..., hát ez jó. Érzem magamon a tekintetét és mocorognék a pillantása alatt, de inkább csak a poharamért nyúlok és a jól bevált módon ki is ürítem, majd elégedetten sóhajtok. Felé pillantok kérdőn, hogy elégedett-e azzal, amit lát, és kis kihívással nézek a szemébe. Hamar a lényegre tér, mire féloldalasan elmosolyodom.
  -Caroline-mondom határozottan és a kezemet nyújtom felé, hogyha akarja fogja  meg. Ezt általában nem tudják mire vélni, hogy nő létemre ilyesmiben kezdeményezek. Csak meguntam a töketlen pasikat-nem mintha ő annak tűnne-ezért szokásommá vált. Állom a tekintetét és tetszik nekem ez a fekete szempár.
  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Ale House

  on Hétf. Jan. 09 2017, 21:29


  To Caroline      -Hát ha meg is bámulnak nem ilyen feltűnően teszik meg velem. vagy te csak nyíltan tudsz flörtölni esetleg?-kérdezem ahogy felvonom egyik szemöldököm és nézem öt miközben rágom a mogyit. A számat nézi. Elmosolyodom önelégülten mert tudom, hogy a számat nézi.-Én most mondtam tüneményke.-mondom ahogy elvigyorodom és nézem ahogy megeszi a mogyoró adagját aztán a poharáért nyúl én pedig alig bírom számban tartani a nyelvemet. Látja, hogy végig tekintek rajta, és erre elmosolyodik, én pedig elvigyorodom.-Caroline...a kabátomon ülsz.-mondom ahogy nézek a zöld szemekbe, majd a kézre tekintek amit felém nyújtott. Most komolyan azt akarja, hogy kezet fogjak vele? Hagyjuk már.-Enged le csak a mancsod nyuszókám.-mondom ahogy ismét befordulok, és a poharamért nyúlva kortyolok az italomba és újabb mogyit veszek kezembe és feldobva találok be a számba, majd tekintek rá.-Mit csinálsz egy kocsmában tüneményke?-kérdezem ahogy megtámasztom kezemet a pulton és kézfejemmel a fejemet.
  A hozzászólást Alan Bret összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jan. 10 2017, 16:51-kor.
  avatar
  Caroline Wood

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae/Védelmező
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 28
  Foglalkozás : pultos

  Re: Ale House

  on Kedd Jan. 10 2017, 00:01

  Alan
  Na persze, mert nem volt még egy csaj se, aki így bámulta volna meg. Ezt valahogy nem tudom elhinni. De ezek szerint nem vette a lapot, hogy azért stíröltem, hogy nyomatékosítsam a mondandóm, miszerint a motoromat többre tarom egy kandúrnál. Nem mintha nem leltem volna kedvemet a látványában... Na mindegy.
  -Azt gondoltam, hogy más képességeim jobban érdekelnek, minthogy hogyan tudok flörtölni. És minek rejtegessem, amit gondolok-mondom és megrántom az egyik vállamat. Önelégült mosoly, tipikus. Már megint ezzel a tüneménnyel jön, van egy olyan sanda gyanúm, hogy most már így maradok. Következő megjegyzésére ártatlanul pislogok párat felé.
  -Ó, bocsánat-mondom kis cuki hangon, majd megriszálom a fenekem a kabátján-Legalább kapsz egy kis emléket tőlem-vonom meg a vállam ismét. Visszautasít, a kis szemét.
  -Pedig azt hittem szeretted volna megfogni-mondom teljesen komolyan és visszafordulok a pulthoz-De ha nem, hát nem-mondom, mint akinek teljesen közömbös a téma és megrántom a vállam, majd veszek pár szem mogyit, aztán úgy döntök, benevezek még egy körre. Közben szemem sarkából látom a mutatványát, de nem veszek tudomást róla.
  -Azt hittem egyértelmű. Iszok-közlöm, ahogy ismét ránézek, olyan "milyen egy hülye kérdés ez" fejjel. És mintha csak megerősíteném magam, bemutatom neki ismét, hogyan iszom a tequilát.
  -Na és te?-kérdezek mégis vissza-Kandúrkám?-úgy tűnik lassan hatni kezd a pia. Talán nem kéne többet innom, ha a kezemben akarom tartani a sorsomat, legalább valamennyire. Várjunk csak ő be sem mutatkozott.
  -Vagy van neved is, amin szólíthatlak?-kérdezem és kissé felvont szemöldökkel nézek a szemébe. Mint egy rossz kisfiú nagy testben. De még milyenben...
  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Ale House

  on Kedd Jan. 10 2017, 19:25


  To Caroline      Eszem a mogyimat és rá pillantok ahogy elveszi a kezét.-Megfogni? Minden mást megfogok egy nőn, de a kezét nem. Ő fogdozzon más rajtam a kezével.-mondom ahogy megiszom a poharam tartalmát és lerakom a poharat, majd rá tekintek fekete szemeimmel.-És ha nagyon akarom, megfoglak nagyon szívesen, csak mondom. Nem a kezedet.-vigyorodom el, és kérek egy újabb wiskhyt. Valahogy engem nem fog meg az ital. Még keveset ittam hozzá, ő pedig sorra dönti le, aminek meg is lesz a következménye, ha így folytatja...Akkor nem hogy a motorjával nem jut messzire, még a motorjára se fog felülni. Kérek egy hamutálat, is majd elő veszek egy cigit a zsebemből, majd egy gyújtót és rágyújtok közben az új kör piám is elém kerül. A szálba szívva fújom ki a füstöt és tekintek rá ismét.-Nevez csak kandúrnak nyuszókám.-mondom ahogy a nevem után érdeklődik.-Aligha találkozunk mi még újra...-szívok ismét a cigibe.-Piálni. Mi másért jönne ide az ember. Ez egy kocsma.-mondom.-Mondjuk valaki bajt is kereshet, vagy választékot a gyengébbik nemből, esetleg tényleg csak inni akar vagy ünnepelni az ugyan olyan suttyó haverjaival mint ő.-szívok ismét a dohányba majd a piámba kortyolok egyet.


  avatar
  Caroline Wood

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae/Védelmező
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 28
  Foglalkozás : pultos

  Re: Ale House

  on Kedd Jan. 10 2017, 20:06

  Alan
  Na ja. Önelégült seggfej. Mondjuk én kezdtem az egészet, bár szerintem amúgy is ide lyukadtunk volna ki. De milyen képességekről fecsegek itt össze vissza? Úgy viselkedek, mint valami hülye kamaszlány... Csak halkan szusszanok a szavaira. Érzem, hogy rám néz, ezért felé fordítom a tekintetemet.
  -Talán nem is kell azt annyira akarni-mondom egy kis fejbiccentés kíséretében és egy apró, titokzatos mosollyal. Na jó, tényleg nem ihatok többet. Halkan sóhajtok és inkább a mogyoró felé nyúlok. Miközben rágom a szemeket, figyelem, ahogy rágyújt.
  -Oké Kandúrkám-egyezek bele és teljes testtel felé fordulok. Valahogy sejtettem, hogy nem találkozunk többet. Pedig talán segíthetne becsatlakozni egy falkába. Most meg úgy mondja ezt, mintha én kérdeztem volna hülyeséget. Na mindegy. Ahogy a poharába kortyol, kiveszem az ujjai közül a cigit és beleszívok, majd az arcába fújom a füstöt.
  -Gondolom mivel nem tudok mit ajánlani cserébe, ezért nem számíthatok a segítségedre-jegyzem meg és visszanyújtom neki a dohányt.
  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Ale House

  on Kedd Jan. 10 2017, 20:19


  To Caroline      Figyelem ahogy elveszi a cigimet majd bele szív és szemrebbenés nélkül, hagyom, hogy az arcomba fúja a füstöt mire felvonom a szemöldökömet és amint vissza kapom ismét bele szívok és nézek rá szavaira.-Attól függ. Mit akarsz elérni? És ha elmondod kitalálom mi lesz az ára.-mondom ahogy ismét a cigibe szívok majd a wiskhybe kortyolok aztán leteszem és és ismét a cigibe szívok. Már most kezd be piálni. Vigyáz bogaram mert a végén tényleg meg leszel dugva...-Úgy veszem észre nem vagy az ivászat mestere.-vigyorodok el, és kezembe fogva a poharat fordulok én is felé egész testemmel majd ismét a cigibe szívok, aztán ki és újra végül elnyomom a csikket a hamutálba aztán rá tekintek fekete szemeimmel.-Nos mit akarsz kérni nyuszókám?-kérdezem ahogy bele kortyolok ismét poharam tartalmába de le is küldöm az egészet majd rakom le a jéggel teli poharat az asztalra.


  avatar
  Caroline Wood

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae/Védelmező
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 28
  Foglalkozás : pultos

  Re: Ale House

  on Kedd Jan. 10 2017, 20:34

  Alan
  Hogy mi lesz az ára. Mit tudnék én adni neki a testemen kívűl? Semmit. Csóró kis izé vagyok a nagyvárosban. Nincs semmim. Csak elvigyorodom és halkan nevetek.
  -Ebben egyet érthetünk-mondom és nézem fekete szemeit. Mintha nem is lenne pupillája. Félre döntött fejjel mustrálom, majd észre veszem magam és lehunyt szemmel hátra simítom a hajam. De ismét elkalandoznak a gondolataim, ahogy a kezére esik pillantásom és a csikket nézem, de kizökkent a kérdésével. Felpillantok ismét, magabiztos tekintetébe.
  Mondhatnám, hogy hagyjuk, nem fontos, de ezt most muszáj. Nagyot fújok, mint akinek nehezére esik kimondani a szavakat.
  -Fiatal vagyok és magányos, tehát szükségem van egy falka védelmére-mondom a szemeibe nézve és várom a reakciót. Na meg persze, hogy mit kér cserébe. Mondjuk lenne egy tippem.
  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Ale House

  on Kedd Jan. 10 2017, 20:53


  To Caroline      Csak csendben ülök, pár percig, majd hangosan felröhögök és kis híja van, hogy ne kezdjem az asztalt verni a röhögéstől, így is kurvára megbámulnak nem mintha annyira érdekelne....Nem tudom meddig röhögök, de lassan leállítom magam, és megtörölgetve a mogyorós tálra nézek aztán fekete hajamba túrok és ismét rá tekintek.-Azt hiszem megoldható a kérdés. Beszélek a "főnökömmel". Amint jelentkezik, tudod én is nem rég jelentkeztem be, de ha okos vagy akkor rám hallgatsz, és vagy megkeresed a Manhattan falka vezetőjét Garrett Seabrooke-t, vagy elmész Queens-be ahol ismét van egy népesebb falka, és ott még a magad fajta kölykökkel is tudnak foglalkozni, na meg megtalálod a magad korcsoportját kislány.-mondom ahogy zöld szemeibe nézek. -Sajnos az ő falkájuk alfájának nevét nem tudom de nem is érdekel. Utálom a nagy családokat, sőt kifejezetten rühellem. Szóval ha kisebb nyüzsit akarsz akkor Garrettet fogod fel keresni. Csak résen kell lenned Manhattan-be, és találsz egy falka tagot, vagy esetleg egyből az alfába futsz bele. Amilyen kevesen vannak ezek mindenhol megtudnak jeleni.-mondom ahogy veszek mogyorót és ajkaim közé veszem.-Ennyit tudok mondani. Tudod amióta beszéltem a főnökkel nem keresett meg, hogy most mit mond nekem, szóval helyileg a falkához nem tudlak oda vinni.-mondom ahogy nézek rá.-Keres és neki is mutasd be, gyönyörű far rázó technikádat, hátha megenyhül a szívecskéje.  avatar
  Caroline Wood

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae/Védelmező
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 28
  Foglalkozás : pultos

  Re: Ale House

  on Kedd Jan. 10 2017, 21:14

  Alan
  Kiröhög, de cuki. Csak közömbös képpel várom amíg lehiggad. Hülye fasz. Nézek rá és végre értelmesen megszólal. Csendben hallgatom végig, rezzenéstelen arccal.
  -Kösz-mondom mikor kibeszélte magát és visszafordulok a pult felé. Utoljára a cellatársam röhögött így ki a jó magaviseletemért. Megfolyhattam volna, de akkor még most is ott dekkolnék. Azzal, hogy megaláz nem hoz ki a sodromból, sőt inkább hideg nyugalmat ad.
  -Én gyűlölöm a nyüzsit, kivéve, ha idegenek keltik azt és ezzel elrejtenek-mondom, de nem is értem miért. Jah persze. Sztriptízt ne mutassak be?
  -Talán nem tetszik?-pillantok rá-Már úgyis unok itt lenni-jelentem ki, majd a zsebemből előhúzva valamennyi papírpénzt, ami biztos elég, teszem a pultra és lassan felállok. Átvetem a vállamon a dzsekim és önelégülten rámosolygok, majd hátat fordítva neki indulok az ajtó felé. Lassan, megfontolt léptekkel haladok, finoman ringatva a csípőm. Ha tudná szegény, hogy ebből ma valószínűleg nem lakik jól... Várom, hogy mit akar tenni, bár nekem, olyan mindegy, hogy utánam jön-e, vagy sem. Bár 7 év hosszú idő, neki pedig elég bájos pofikája van, ezt be kell ismernem.
  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Ale House

  on Kedd Jan. 10 2017, 21:39


  To Caroline    


  Fel kell, el megy. Nézek utána majd a pénzre pillantok aztán rá fogok, és a dzsekimet föl veszem a székről. Már kiment. Oda dobok némi aprót az asztalra, a kocsmárosnak, majd én is kilépek az ajtón. Itt riszálja magát...Ezzel biztos be jön Garrettnél. A végén szerzek nőt a főnöknek...-Hé, nyúszó!-szólok utána, hogy álljon meg. Amint megteszi lesétálok a kocsma lépcsőjén majd oda lépek, és kezemet dereka mellett elvezetve hátra nyúlok, ás kezem derekán landol, majd bele csúszik farzsebébe, ahogy közelebb húzom, hozzá simulva zöld szemekbe nézve abban a pár pillanatban mintha hosszú órák lennének.-Itt hagytad a pénzed.-suttogom, majd elvigyorodom, és kivéve farzsebéből kezem paskolom meg fenekét aztán engedem el, és veszem magamra a dzsekimet, majd indulok el az utcán.-Keresd meg Garrettet.-mondom ahogy lassan lépkedem az utcán, el tőle, közben elő veszek egy cigit a zsebemből és ismét rá gyújtok.


  avatar
  Caroline Wood

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae/Védelmező
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 28
  Foglalkozás : pultos

  Re: Ale House

  on Kedd Jan. 10 2017, 23:08

  Alan
  Végül kilépek a hűvös éjszakába, bár nem is érzem a hideget, de azért magamra veszem a dzsekimet. Nagyot sóhajtok és már indulnék a motoromhoz, mikor meghallom lépteinek zaját. Biztos vagyok benne, hogy ő az. Megcsap az illata és mivel megszólít megállok. Nyuszó... Szomorkásan elmosolyodom. Nem nézek rá, csak várom, mit szeretne még. Ideér és egész teszem megfeszül, egy pillanatig lehunyom a szemem. Átkarol majd a farzsebembe nyúl és felnézek rá. Igyekszem uralkodni félelmemen és farkasomon. Az egyik azt súgja menekülj míg a másik megveszve őrjöng bennem. Persze neki kiismerhetetlen az arca. Nyelek egyet és teljesen mozdulatlan vagyok. Végre megtöri a csendet.
  -Szándékomban állt-mondom a lehető legnyugodtabban. Kihúzza a kezét a zsebemből, mire fellélegeznék, de megcsapkod. Megrándul a szám sarka. Kiprovokáltam, megérdemlem. Úgy viselkedek, mint egy olcsó kurva... Nézem távolodó alakját és belül, mintha szétszakadnék. Két ösztön harcol bennem és fogalmam sincs melyiket támogassam. Talán nem foglalkozik ilyen olcsó nőkkel. Utána mehetnék és... De nem bízok benne. Mikor is bíztam utoljára bárkiben is? Végig mérem távolodó alakját. A kurva életbe! Jó pár éve most beszéltem valakivel, ráfoghatni, normálisan. És ez elég lenne, hogy befeküdjek alá? Egyre távolodik, bennem pedig lassan győz az állat, ha nem is végleg.
  -Várj!-kiáltok utána, de azonnal meg is bánom. Teszek pár futó lépést és beérem.
  -Zavarnálak, ha veled mennék?-kérdezem, aránylag magabiztosan. Na most már legalább biztosan olcsónak néz. Zsebre vágom a kezeim és csak az utcát figyelem. Miért jöttem utána? Mert dumálni akarok, vagy baszni? Vagy csak hiányzik a figyelem? Tudom hogy soha nem leszek neki több, maximum egy éjszaka, bár a szerelem, nálam is megbukott. Szánalmas, kiszolgáltatott és gyenge vagyok. Nagyon gyenge. A francba!! Most már legalább dühös is önmagamra.
  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Ale House

  on Csüt. Jan. 12 2017, 21:10


  To Caroline    


  Lassan lépkedem, és el haladok az első lámpa mellet. Nem szól semmit. Talán már nincs is esély, hogy utánam jönne. Csak baktatok és az árnyékomat nézem ami előttem lassan újra feltűnik a fényben majd ahogy kiérek a körből el is tűnik a fal árnyékában addig amíg el nem érem a következő lámpát. El haladok az mellett is. Most már biztos a motoron ül, és veszi fel a sisakot, De nem fordulok meg csak megyek. hát, legalább kódorgok egyet magamban...Aztán...meghallom a hangját. "Várj!" Lassan megfordulok, és nem sokkal már is ott van mellettem, én pedig a zöld szemekbe nézek amik vissza tekintenek rám. Kérdésén mintha elgondolkodnék, de végül kiengedem az önelégült mosolyomat magamból, ami belül végig ezt mondja. "Tudtam, hogy utánam jön, egy igazi főnyeremény vagyok!" Na jó, ez még jobban vigyort sarkal az arcomra.-Nos engem egyáltalán nem zavar ha velem tartasz. Csak örülök a társaságnak.-mondom ahogy nézek rá és egyenesbe fordulva indulok tovább az utcán vele.-De a pénzed akkor sem kell.-kacsintok rá vigyorogva ahogy lépkedem és zsebre vágom a kezeimet.


  avatar
  Caroline Wood

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae/Védelmező
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 28
  Foglalkozás : pultos

  Re: Ale House

  on Pént. Jan. 13 2017, 13:09

  Alan
  Úgy tesz mint aki elgondolkozik, de aztán előbukkan az az önelégült vigyor. Muszáj nekem is elmosolyodnom ettől. Tökéletesen el van telve magával, az embernek viszket tőle a tenyere. Milyen kis udvarias. Most már én is vigyorgok és elindulok mellette a lámpák fényében. Még mindig sokan vannak az utcán, de mit vártam, ez itt New York. Rám kacsint, mire csak megforgatom a szemem.
  -Nem is neked szántam-pillantok rá-Bár, nem voltam benne biztos, hogy tudsz fizetni, pláne, hogy meghívsz-mondom csodálattal a hangomban és halkan nevetek. Ez kell most nekem, kicsit leereszteni és jól érezni magam.
  -És van ötleted hová menjünk, vagy majd meglátjuk?-nézek fel rá ismét. Azért tényleg van mire büszkének lennie, dehogy ennyire beképzelt legyen valaki...
  Sétálok mellette és hallgatom a zajokat. Nem árthat egy kis lazítás.
  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Ale House

  on Szomb. Jan. 14 2017, 19:57


  To Caroline    


  Rá pillantok a dzsekimmel a vállamon majd vissza a kocsma felé.-ÉS a motorod? Én azért nem hagynék csak így itt egy ilyen szépséget.-Persze rajta tekintek végig fekete szemeimmel ahogy elvigyorodom szélesen.-Nos igazából az attól függ. Én haza indultam, vagyis a fegyverbolthoz esetleg a lakókocsimhoz. De elmehetünk keresünk egy szórakozó helyet és be megyünk. Az én szexi fejemmel és a te csini fenekeddel, nincs hely ahova nem engednek be minket.-mondom ahogy fekete hajamba túrok és széles vigyorral nézek magam elé.-De ha van más terved akkor mondjad.-teszem azért hozzá szemeim sarkából rá pillantok. Konkrétan mit csinálok most én? Egy estét fogok eltölteni itt egy nővel. De minek is? A helyett, hogy keresném azt a valamit amiért itt vagyok....Farkasom méltatlanul morran fel bensőmben de lecsitítom. Tudom, hogy már egy ideje nem engedtem szabad lábra, de nem most jött el az idő. Messze vagyok attól a valamitől. Nagyon messze...Addig kell kiélveznem amit teszek. Pedig az jár fejemben amikor a hideg hegységekben medve bundában gyalog battyogtam a hatalmas havon. ÉS most meg egy szál pólóban megyek.-Mi is a neved?-kérdezem meg újra ahogy pislogok párat.Elfelejtettem. Hiába ha máson agyalok akkor nem igazán jön más kérdés a számra.
  A hozzászólást Alan Bret összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 15 2017, 16:13-kor.
  avatar
  Caroline Wood

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae/Védelmező
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 28
  Foglalkozás : pultos

  Re: Ale House

  on Vas. Jan. 15 2017, 13:45

  Alan
  Persze érzem, hogy rajtam néz végig, mire csak halványan elvigyorodom.
  -Eddig is mindig megvárt-nézek fel a szemeibe. Haza... Fegyverbolt? Kíváncsian nézek rá. Na ez már jobban hangzik. Mindig is érdekeltek a fegyverek. A börtönben lett volna alkalmam elcsenni párszor egy egy őr pisztolyát, de hát jobb volt névtelennek maradni, olyannak akiről csak kevesen tudnak és azok sem akarnak többet.
  Szegény egy lakókocsiban lakik? Mondjuk még az is jóval nagyobb, mint az én szobám.
  Kezdem megkedvelni a vigyorát. Halkan nevetek, természetesen az ő csinos, bocsánat szexi pofikája élvez elsőbbséget.
  -Fegyverboltod van? Jól hangzik... A szórakozóhelyeket úgyis unom, mindenhol ugyanaz van. De...-aranyosan pislogva nézek fel rá-Szívesen megtanulnék lőni, ha már célba dobni úgyis tudok.-mondom és kislányosan elmosolyodom, majd felnevetek.
  -Persze, elég hacsak körbevezetsz-vigyorodom el. Igen a fegyverek mindig is foglalkoztattak, de nem igazán volt alkalmam megismerkedni velük. Miért ne használhatnám ki az alkalmat? Jó kedvűen megyek tovább mellette és elfojtom a lassan felkúszó gondolataimat, amik azt súgják, ne merészkedjek közelebb. Ideje kilépni a kis burkomból és egy új kapcsolat sem árthat, bármi is legyen belőle. Kérdésével kizökkent és pislogva nézek a szemébe.
  -Caroline, de hívj csak Nyuszókának, ha azt meg tudod jegyezni-ajánlom fel neki, az egyszerűbb utat. Valahogy nem lep meg, hogy elfelejtette a nevem-Viszont te elárulhatnád végre, hogy hívnak, Kandúrkám-mondom és várakozón nézek rá. Még szerencse, hogy ittam, különben már rég elmenekültem volna...


  A hozzászólást Caroline Wood összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 15 2017, 16:50-kor.
  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Ale House

  on Vas. Jan. 15 2017, 16:29


  To Caroline    


  -Még kicsi üzlet mivel nem rég érkeztem ide, de mivel meg van pár háttér támaszom így könnyen szereztem egy kisebb boltot magamnak.-rántok vállat. Csak fel mutatod, hogy háborús túlélő vagy és mindent meg kapsz mert hát te becsületesten harcoltál a hazáért. Hazáért...semmi nem köt ide, csak a vágy, hogy ott legyek küzdjek, öljek, menjek előre....és az a valami. Az a valami mindig akkor jelenik meg. Minden ütközet végén kísért engem. Látom a halottak feltett. Látom magam előtt, és tudom, hogy miatta élek még. Tudom, hogy miatta vagyok még itt. Van egy védő angyalom? Dehogy inkább valami...valami sötét ami amúgy is megzabálja haldokló lelkemet. A vadállatból szörnyeteget csinál engem meg teljesen elemészt. De én meg akarom találni....Mindig csak keresem és keresem...És most tudom itt van valahol a közelembe. Rá tekintek és elvigyorodom felé.-Ha szeretnéd, megtanítalak lőni, hiszen a kontinens leggyorsabb és legpontosabb célzójával sétálsz éppen.-kacsintok és vigyorgok szélesen ahogy elő keresek egy cigit a zsebemből majd rá gyújtok.-Szépen kimegyünk egy parkba vagy tengerpartra vagy olyan helyre ahol nem lepődnek meg ha lövöldözünk és megmutatom neked a barátnőimet. -szívok a cigibe és fújom ki a füstöt majd rá tekintek fekete szemeimmel.-Bret...-mondom ki egyszerűen a nevemet.


  avatar
  Caroline Wood

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae/Védelmező
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 28
  Foglalkozás : pultos

  Re: Ale House

  on Vas. Jan. 15 2017, 17:04

  Alan
  -Tök mindegy mekkora, ha bevezetsz a fegyverek világába-nézek rá csábosan és nyelvemet végig húzom felső fogsoromon, majd elnevetem magam. Na de hát így van, nem? Elgondolkozik, folyton elkalandoznak a gondolatai. Nem úgy mint nekem. Én bezzeg feszülten figyelek a viselkedésemre és a reakcióra, hogy azt az arcomat mutassam csak meg, amit valóban láttatni szeretnék. Bár jobb kedvem van a piától, azért még nem vesztettem el az önkontrollt. Pedig eredetileg az volt a terv, hogy leiszom magam a sárga földig, de hát mindent nem lehet. De így jobban is alakult az estém. "Na azt majd meglátjuk holnap reggel." Szól be egy hívatlan gondolat, amit rögtön el is kergetek.
  -Ó, igazán?-tettetek gyermeki csodálatot és nagy ártatlan szemekkel nézem, ahogy rám kacsint és elvigyorodik. Az ajkaira siklik a tekintetem és egy pillanatig eljátszom a gondolattal... De nem. Elővesz egy cigit, olyan macsósan és figyelem, ahogy rágyújt.
  -Oké, te vagy a főnök-mondom és szám sarkában mosoly bújkál-Bret-ismétlem halkan a nevét. Furcsa név, mintha nem is a keresztneve lenne... Na de mindegy is.
  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Ale House

  on Vas. Jan. 15 2017, 17:25


  To Caroline    


  Csak lassan lépkedem végig az utcán ahogy a cigimet szívom. Főnök? Hagyjuk már ezt majd Garrettnek mondogasd. Engem kiráz ettől a hideg. Csak homlok ráncolva pillantok rá majd ismét a cigimbe szívok aztán kifújom a füstöt. Nem számolom az időt meddig gyalogolunk, de elérünk egy kis utcához, a túl végen egy mulatozó és prostik meg sok részeg. buli van arra. A kis bolt üvegezetére fehér matrica betűkkel kirakva, hogy fegyver bolt. A zsebembe túrok, és kiveszem a kulcsomat majd kinyitom az ajtót felnyomom a villanyt és beengedem, majd én is belépek utána és becsukom a bolt ajtaját. Tényleg nem nagy. Két polc meg a falakon sorba polcok, hátul egy raktár. A polcokon minden féle golyó viselők, és a pénztár pedig pont szemeb.-Na Nyuszókám, keres bátran, nézegesd őket, és amelyik megtetszik azzal megtanítalak lőni. Ők itt mind a barátnőim.-Gondolok a boltban pihenő drágákra ahogy át ugrok egyszerűen a pulton és megfordulva tekintek rá elvigyorodva közben elnyomom a cigimet.


  avatar
  Caroline Wood

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae/Védelmező
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 28
  Foglalkozás : pultos

  Re: Ale House

  on Kedd Jan. 24 2017, 17:14

  Alan
  Megyek mellette csöndben, az utca így is elég zajos. Érzem a tekintetét, de nem nézek rá. Utálom megjátszani magam, de ha el akarom rejteni ki is vagyok, muszáj. Most legalább egy sötétebb utcába lépünk és engedhetek a folyamatos álarcomon. Valahogy nem tudom megszokni, pedig én teremtettem... Mondjuk, ha többen vagyunk, úgy még jó. Úgy nem nehéz, mert mindig, mindenki túl akarja szárnyalni a másikat, a beszólásaival, vagy épp, hogy mennyit bír inni. Na, szép kis környéken van a boltod, de legalább van vevő. Tipikus belvárosi éjszaka, kurvákkal, piával, meg részegekkel. Megállunk a kirakat előtt. Nem mondom elég minimalista. Csak fehér matrica, gondolom az is csak azért, mert mért ne? Milyen kis lovagias. Belépek előtte és, ahogy felkapcsolja a világítást lassan elkezdek körbe járni. Hát tényleg nem nagy. Nem lenne kellemes, ha ide bezárnának, mondjuk kilátni... Na jó, inkább a kínálattal kéne törődnöm. Felé fordulok és elmosolyodom.
  -Oké, már alig várom-nézek rá egy kis huncut vigyorral, majd visszafordulok a polchoz és végig húzom rajta az ujjamat.
  -Ők legalább nem pofáznak-jegyzem meg. Gondolom csak addig szereti a csivitelő libuskákat, amíg ki nem elégítik a vágyait, de másnap reggel nem lehet kellemes. Lassú léptekkel haladok a polcok mellett és nézelődöm. Azt hiszem inkább maradok a kisebb pisztolyoknál. Bár nagyon menő lennék egy gépfegyverrel, de az majd egy következő szint. Végül egy olyan közepes nagyságú, ezüstszürke darabnál állapodok meg. A kezembe veszem és lassan végig simítok rajta ujjaimmal. Azért magához képest meg van a súlya. Magabiztos léptekkel megyek a pulthoz és teszem le rá.
  -Azt hiszem ez megteszi-mondom, ahogy a szemeibe nézek. Nem mintha értenék hozzá, de hát na. Végre teljes világosban is láthatom. Tényleg igazi kis kaszanova, de azért nem alélok el tőle. Mondjuk megértem a kis tini csajokat, akik koslatnak az ilyen seggfejek után. Várakozón nézek a szemébe, hogy akkor most hogyan tovább és a hajamba túrva simítom hátra rakoncátlan tincseimet.

  Ajánlott tartalom

  Re: Ale House


   Pontos idő: Vas. Dec. 16 2018, 05:58