Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Long Island villa
by Emanuel de Medici Today at 00:53

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Yesterday at 22:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 09 2018, 22:30

» Freshkills Park
by Admin Vas. Nov. 25 2018, 19:40

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Vas. Nov. 25 2018, 19:20

» Pince
by Admin Vas. Nov. 11 2018, 22:47

» Belső udvar
by Dorian M. Montgomery Szomb. Nov. 10 2018, 21:54

» Carlmichael Ház - Tárgyaló
by Reinald Carlmichael Szomb. Nov. 10 2018, 21:51

» Rising Star Cave - Dél-Afrikai Köztársaság
by Armand Assante Vas. Nov. 04 2018, 20:49

» Azrael
by Desmond O. Cross Vas. Nov. 04 2018, 17:52

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Ale House

  Share

  Ale House

  on Csüt. Okt. 01 2015, 17:52

  First topic message reminder :

  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Ale House

  on Csüt. Jan. 26 2017, 21:29


  To Caroline    


  Rá támaszkodok az asztalra, és figyelem ahogy járkálni kezd a vadállatok között. Most nézem meg igazán magamnak...Szép, nem mondom meg van a maga bája, hogy elcsábítsa a hím egyedeket. Kerek popsi, homokóra alak, hosszú barna haj, pont megfelelő cicik meg amire kell arra oda figyel. De nem csitri. Az is látszik. Kis törpe amúgy...Szinte ágaskodik a választott áldozatért, de legalább megnézhetem, hogy pipiskedik, mire szélesen elvigyorodom. Ahogy elindul a fegyverrel felém, fekete szemeimet rajta tartom. Kis ívelt nyaka van, kedvem lenne bele harapni, aztán végig nyalni rajta...A szegcsontja kicsit kikandikál a ruha alól ami rajta van mire szélesebb félmosoly húzódik arcomra, megvillantva egyik szemfogamat. Le pillantok a le tett fegyverre és fel vonom a szemöldökömet majd ismét rá pillantok fekete szemeimmel egyenesen a zöld kis szemekbe, elengedem az asztalt kihúzom magam.-Az itáliai Fratelli Tanfoglio fegyvergyártó cég gyártmányai közt a legfontosabb modellcsalád egyik tagja. Acéltokos T95 pisztolyok. Felkapott darab, főleg másolni szokták, a világ minden táján de Itáliából származó darabjai a legkitartóbbak, és legpontosabb célzású fegyver. Tárkapacitásuk 16 db lőszer, táruk kétsoros, a fémmarkolatú nehezebb mint a műanyag ellenben hatásosabb ha közelharcról van szó.-vigyorodom el. Elő veszek egy tárat és betöltöm, majd megforgatom az ujjamon a ravasznál és ahogy a pisztoly vége felém fordul megfogom és a markolatot felé tartom.-Ép neked való hiéna.-vigyorgok rá.-Mondhatnék róla többet is, de valószínűleg azt már nem igazán fognád fel...


  avatar
  Caroline Wood

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae/Védelmező
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 28
  Foglalkozás : pultos

  Re: Ale House

  on Szomb. Feb. 04 2017, 18:40

  Alan

  Szinte centire pontosan meg tudnám mondani, hogy épp hol bámul meg, de úgy teszek, mint egy kis naiv, aki nem veszi észre az ilyesmit. Kicsit nyújtózkodnom kell, hogy elérjem a kiválasztottat, de nem zavartatom magam. Állom a pillantását, és látom, hogy tekintete újból lejjebb siklik rajtam. Persze nekem beszólt, mert megbámultam a kocsmában, de erre jó érv, hogy mer ő pasi... Felnéz rám a fegyverről, és kihúzza magát. Milyen kis büszke. Erre apró mosolyra húzódik a szám a sarka, de aztán megkomolyodva, érdeklődve hallgatom, bár igazából nekem olyan mindegy, mivel lövök és úgyis csak azt látom a fegyveren, hogy egy pisztoly.
  - Csodálatos kis előadást hallhattam - vigyorodom el én is és elégedetten szusszanok. de legalább ért is ahhoz, amit csinál. Figyelem, ahogy betölti, majd megforgatja a pisztolyt, és ahogy megáll, elveszem tőle és ismét tüzetesen megnézem. Felemelem a tekintetemet. Ez a vigyor...
  - Szóval ügyesen választottam - állapítom meg önelégülten. Nem fognám fel? Milyen kedves. Felvonom a szemöldököm.
  - Csak ennyit nézel ki belőlem? Nah szép... - azért ez most sértő volt, de nem játszom most el neki a sértődött kis libát. Nem hiszem, hogy az bejönne neki. Mélyen a szemébe fúrom a tekintetemet.
  - Felőlem kezdődhet a játék - mondom és várom, hogy induljunk végre. Megtanulok lőni, és nem is akármilyen a tanítóm.
  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Ale House

  on Vas. Feb. 05 2017, 20:43


  To Caroline    


  Elvigyorodom rajta.-Nehogy megsértődj.-mondom halkan ahogy kicsit előre dőlök, majd a fegyvert kezembe véve keresek belé tárat és töltöm meg. Felnyitom a pult ajtaját, és befele mutatok, hova is tartson. A raktárban a fémtáblára feltűzött dárctábla a két fém szekrény polcok között rejtőzik, azzal 3 méterre egy asztal egy rejtett hűtő és két szék. Oda be tessékelem és a fegyvert le rakom az asztalra, míg a hűtőből, elő veszek egy vodkát és két poharat lerakva az asztalra. Megtöltöm őket majd felnézek Carolra. A zöld szemekbe Oda nyújtom neki az egyik poharat majd kezembe veszem a fegyvert ahogy a sajátomat leteszem az asztalra.-A tárat alul, csúsztatjuk be.-mutatom, ahogy fel nyomom a fegyverbe a tárat, és rá emelem ismét fekete szemeim világát.-A sínt hátra húzok, így biztosítjuk ki a fegyvert és lövünk.-mondom ahogy a dárc felé tartom a fegyvert, de el is fekszik a kezembe ahogy neki irányítom, és felé nyújtom, hogy vegye a kezébe.-Mindig láss a fegyver fölé, és érezd át mikor bele találsz a célba...A golyó a meg hosszabbított kezed, és te lecsapsz távolról.-mondom ahogy rá vigyorgok.-Mint egy ragadozó.-veszem kezembe a poharamat és bele kortyolok a vodkába majd vissza teszem az asztalra várva, hogy elvegye a fegyvert a kezemből.


  avatar
  Caroline Wood

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae/Védelmező
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 28
  Foglalkozás : pultos

  Re: Ale House

  on Hétf. Feb. 13 2017, 14:29

  Alan

  - Miattad? Ugyan... - nézek rá lesajnálóan, de aztán halkan felnevetek és belépek, ahogy felnyitja a pultot és irányt mutat. Szóval ez itt a raktár. Körbe nézek a kis helyiségben. Azért elég hátborzongató, az a hidegség, amit áraszt magából ez a sok acél meg vas. Mire újra felé nézek már egy poharat nyújt felém, amit azonnal el is fogadok. Kortyolok egyet a vodkából, és úgy figyelek rá, mint valami szorgalmas diák, de ez most tényleg érdekel. Régóta semmi sem mozgatja a fantáziámat, csak az, hogyan legyek láthatatlan, és ez most valami új, mégis olyasmi, ami régóta motoszkál bennem. Nézem és muszáj megengednem magamnak egy halovány mosolyt, látva, hogy mennyire precízzé vált hirtelen. A céltáblára pillantok, majd vissza rá és leteszem a poharamat. Elveszem a felém nyújtott fegyvert és izgatott borzongás fut át rajtam. Annyira csábítóan beszél, hogy szinte bizsereg a tenyeremben az erő és elszántság. Elvigyorodva nézek fel rá, majd a céltáblával szemezek egy sort mielőtt kibiztosítanám a pisztolyt. A biztonság kedvéért két kézzel fogom, mint egy tipikus kezdő, de hát az vagyok... Célzok és lövök. Alig érezni a pisztoly aprócska rezdülését, de elég, hogy kicsit megbillenjen a kezem. Épp csak annyira, hogy én észrevegyem, de másnak ne tűnjön fel a rezdülés. Egy kis ideig belefagyok a mozdulatba, aztán leengedem a fegyvert és félrebiccentett fejjel nézem a kis lyukat a céltáblán. Szerintem annyira nem is rossz, kb. egy 5 centire lehet a közepétől feljebb. Végül Bretre pillantok egyenesen a fekete szemekbe.
  - Na? - csak ennyit tudok kérdezni, hogy véleményezze az első lövésemet.
  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Ale House

  on Csüt. Feb. 16 2017, 19:43


  To Caroline    


  -Nem rossz.-mondom és széles mosoly ül arcomra ahogy a céltábla felé nézek. Fekete szemeimmel nézem a sok folt között azt az egyet, majd a fegyverért nyújtom a kezemet.-Látszik hogy dobálóztál...-gondolok vissza arra, hogy megemlítette késeket hajigált.-Bár...ki tudja meddig csináltad és hogyan, biztos perfektül nyomod.-rántok vállat majd megiszom a vodkámat és rajta tartva végig fekete szemeimet zöld íriszein dobom el a poharat a tábla felé majd egyenesbe fogom a fegyvert, biztosítás aztán lövés. Törik a pohár ahogy a golyó át lyukasztja majd egyenesen a tábla közepébe találok. Végig őt nézem rezzenéstelen arccal, ahogy a mosolyom is eltűnik majd leengedem a fegyveres kezemet aztán vissza engedem az övébe.-A feladat adott. A lövésed már majdnem jó, most már csak poharat kell időben eltalálnod.-vigyorodom el és a kis asztalhoz lépve veszek egy új üveges poharat és töltök abba az alkoholos italból, és ülök le az egyik székbe, majd kortyolok a poharam tartalmába.-De amúgy egy kezdőhöz képest..nem annyira rossz.-mondom ahogy hátra dőlök és szélesen vigyorgok rá.


  avatar
  Caroline Wood

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae/Védelmező
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 28
  Foglalkozás : pultos

  Re: Ale House

  on Szomb. Feb. 18 2017, 17:32

  Alan

  Nem rossz, hát szerintem se rossz, sőt kimondottan jó első lövésnek. A kezét nyújtja a fegyverért és engedelmesen a tenyerébe teszem a pisztolyt. Egy büszke kis félmosolyra húzódik a szám. Hát mi tagadás elég profi vagyok...
  - Jobb ha te azt nem tudod... - ami azt illeti elég pszichopata módon gyakorlok. Azzal vezetem le az idegességemet, hogy késeket hajigálok olyan emberek fényképeibe, akiket utálok. Vagyis eddig csak egy ember pofikáját faragtam ki... Na mindegy, jobb ha nem gondolom ezt tovább, mert csak elrontanám a fejleményeket, ami most nem lenne jó. A szemeibe nézek mélyen. Eltűnik a mosolya, miután megissza a piát, és a szemem sarkából látom, hogy repül a pohár, majd felemeli a kezét és lő. Az üveg jellegzetes hangja foszlatja szét a beállt csendet, mikor törik és a szilánkok szétpattognak. Elvigyorodom és a céltábla felé nézek. Persze a közepébe talált. Nem is nagyon van más heg a táblán, csak a közepén, kivéve persze az enyémet. Visszanézek az önelégült arcába.
  - Ez sem rossz - mondom egy apró, elismerő rándulással a szám sarkában. Megfogom a pisztolyt és le pillantok rá. Mi? Ez most komoly? Még csak egyszer lőttem életemben és máris feladatot ad. Kihívás, de megcsinálom. Legalábbis remélem. A késemmel simán menne.
  - Remélem sok poharad van - mondom kicsit halkabban és megnő bennem a figyelem. Szeretem, ha feladatot kapok, hisz nincs semmi dolgom az életben és ritka, ha olyanra bukkanok, ami kihívás lehet és végre itt van. Az asztalhoz lépek és lehajtom a poharam tartalmát, ez meg csak ül és néz, azzal az egoista vigyorával. Komolyan, mint egy rossz kamasz...
  - Köszönöm. Azt hiszem egy életre megjegyzem, hogy egy mesterlövész így megdicsért... - hízelgek szarkazmussal telve és visszafordulok a feladat felé. Pár pillanatig lehunyom a szemem. Meg tudom csinálni. Felnézek, eldobom a poharat, kibiztosítom a fegyvert és lövök. Hát ez nem jött össze, de közelebb van a középső fekete ponthoz a kis lyuk, ahol a golyó átszakította a táblát. Leengedem a kezemet.
  - Mondtam, hogy sok pohár kell - jegyzem meg halkan. Lassú vagyok. De ő adott túl nagy feladatot, és ma már ittam is, nem is keveset. Jó mondjuk arra nem foghatom, az már rég elmúlt. Meg hát idegen helyen vagyok, egy elég szűk kis teremben. Csoda, hogy még nem pánikoltam be. Oké, nyugi van. Ez csak egy pohár. Rá tekintek zöld szemeimmel.
  - Ugye ráérsz? - kérdezem, miközben a kezembe veszek egy újabb kis poharat.
  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Ale House

  on Hétf. Feb. 20 2017, 22:27


  To Caroline    


  Szeretem mikor a nők, hülye kérdéseket tesznek fel a férfiaknak. Úgy gondolják, a kis okos fejükkel, hogy ez a kérdés pont ide illik, mert majd cukin rá bólintunk, hogy ne érezze magát annyira hülyének, ha ezt megkérdezi. De én egy tahó pöcs vagyok...A tahó pöcsök pedig, nem szoktak cukin bólogatni, és megpaskolni a kis fejüket, hogy "okos kislány." Sokkal inkább a feneküket szoktam paskolni, miközben döngetem őket.-Azért hívtalak magamhoz, mert nem érek rá. Perfekt vagy.-mutatom fel a hüvelyk ujjamat felé, és megjátszom a komoly bólogatós fejet. Ki gondolta volna, hogy elsőre nem találja el? Meg aztán annyi pohár van itt...Ezek mind ócska kis szar üvegek. Ivásra és szórakozásra, teljesen alkalmasak. Egy mesterlövész dicsérete. Kitörölheted vele a seggedet aranyom. Annyit se ér mint a katonaságban azért paskolják meg a válladat mert embereket gyilkolsz....Mélyet szusszanok, és fekete hajamba túrok, majd töltök magamnak a poharamba egy újabb adagot és bele kortyolok.-Most az összes poharat amit itt találsz el fogod lőni, hogy megcsináld a feladatot?-kérdezem ahogy felvonom az egyik szemöldökömet és várok, hogy fel figyel arra amit pofázok, vagy tovább lövöldözik szorgalmasnak. mindegy is, egyszer úgy is kifogy a tárja...Fel teszem a lábam az asztalra és ismét a poharam tartalmába kortyolok, majd megtámasztom a tarkómat a kezemmel és meglötykölöm azt a kortyomat a pohárba és megiszom.


  avatar
  Caroline Wood

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae/Védelmező
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 28
  Foglalkozás : pultos

  Re: Ale House

  on Csüt. Márc. 02 2017, 18:16

  Alan

  Megforgatom a szemem. Beképzelt seggfej. Visszapillantok a céltáblára és bevillan az önelégült pofája, mintha ő lenne a célpont. Nem is kell több és eldobom a poharat, célzok, majd lövök és talál. Egy büszke vigyorral engedem le a fegyvert és enyhül szorításom a markolaton. Ráadásul a közepébe találtam. Mintha két centivel magasabb lennék, és ösztönösen kihúzom magam.
  - Ha az kell - csak most válaszolok gúnyos kérdésére és rá nézek. Testemmel is felé fordulok és leteszem a pisztolyt az asztalra, majd fogom az üveget és ajkaimhoz emelve nagy kortyokban nyelem le az italt, ami eltompítja kicsit túlbuzgó érzékeimet. Elégedetten sóhajtva teszem le az üveget és a fekete szemekbe fúrom a tekintetemet. Kicsit tanácstalanná válok mit kéne most csinálni, csak egy sanda gyanúm van, hogy neki lenne ötlete. Megszólal bennem egy apró vészcsengő, hogy most kéne lelépni, de továbbra is farkasszemet nézek vele. Szó szerint. Olyan, mintha egy kamaszkori rivális lenne, teljesen az jut eszembe csak akkor még az volt a verseny, hogy ki tud többet inni.
  - És most? - töröm meg végül a csendet és oldalra biccentem a fejem. Talán hülye kérdés volt, de mégsem távozhatok fület farkat behúzva. Ezért sem engedem a pillantását, hogy addig se a bezártsággal legyek elfoglalva. És várok, még mindig az üveg nyakán tartva a kezem.
  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Nincs
  Rang : Kóbor
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 152
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Ale House

  on Csüt. Márc. 16 2017, 17:27


  To Caroline    


  Figyelem ahogy ismét eldobja a poharat és ahogy eltalálja felvonom egyik szemöldökömet és el vigyorodva hallgatom a szavait. Aztán leteszi a fegyvert és inni kezd. Nem tudom most nekem akar ezzel felvágni vagy részegen szeretne itt henteregni és hányni minden fele. Minek kell elkapkodni az ivást? a mai világban az a menő ha előbb berúgsz? Vagy a részegen való kefélés? Vagy mi? Nem tudom elképzelni, miért vedel ennyire. Előveszek a hűtőből egy sört inkább és azt kibontva kortyolok bele, ráérős apró kortyokkal. Aztán teszem le az asztalra és a kérdésre fel nézek erre a nőnemű egyedre.-Haza megyek, vagy ami az utamba áll út közben és van hozzá kedvem akkor meg is állok ott.-Bár most vigyáznom kéne a valagamra Garrett kitudja miért akar majd kinyírni.-Az, hogy te velem tartasz vagy antiszockodól tovább az a te döntésed.-mondom ahogy fel állok és szorosan mellette, veszem fel a fegyvert majd lepillantok az üvegre.-Jössz nekem egy piával.-mondom ahogy pillanatok alatt szedem szét a fegyvert és rakok mindent a megírt helyére. Könnyedén engedem el a tekintetét és megyek ki előre hogy vissza rakjam a vázat ami most teljesen használhatatlan módon kerül a kirakat üvegbe vissza a selyem dobozba. Megfordulok és az ajtóba lépve figyelem a kis pipit.-Nos?-kérdezem gondolkodási időt egy pillanatra nem adva.


  Re: Ale House

  on Hétf. Jan. 08 2018, 19:08


  Ajánlott tartalom

  Re: Ale House


   Pontos idő: Vas. Dec. 16 2018, 05:59