Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Long Island villa
by Emanuel de Medici Today at 00:53

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Yesterday at 22:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 09 2018, 22:30

» Freshkills Park
by Admin Vas. Nov. 25 2018, 19:40

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Vas. Nov. 25 2018, 19:20

» Pince
by Admin Vas. Nov. 11 2018, 22:47

» Belső udvar
by Dorian M. Montgomery Szomb. Nov. 10 2018, 21:54

» Carlmichael Ház - Tárgyaló
by Reinald Carlmichael Szomb. Nov. 10 2018, 21:51

» Rising Star Cave - Dél-Afrikai Köztársaság
by Armand Assante Vas. Nov. 04 2018, 20:49

» Azrael
by Desmond O. Cross Vas. Nov. 04 2018, 17:52

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Billy's Burgers

  Share

  Billy's Burgers

  on Csüt. Okt. 01 2015, 18:25

  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Billy's Burgers

  on Vas. Nov. 15 2015, 22:20

  //Előzmény//


  Dante & Aida

  Onnan tudom, hogy jó szíved van (...),
  hogy abban a pillanatban, hogy megismertelek,
  harcolni akartam érte.

  -Oooh ez nem semmi. Dante és a modern technika. Nah nem hittem volna, hogy egyszer ezt is látni fogom. Én a mai napig nem tudom használni ezeket a telefonokat. Nichotól kaptam egyet, de hülye vagyok hozzá. Vicces mi? Egy helikoptert simán elvezetek, de egy telefon kifog rajtam.-Felnevetek. Na jó azért a telefonálás és az sms küldés megy, de ha nekem kellene keresnem éttermet rajta keresztül szerintem egy hónap után is csak az ajtónk előtt állnánk.
  Dante az úriember. Bár egy kemény jellem és általában ezt is mutatja a külvilág felé, de nekem szerencsém volt megismerni a másik énjét is. Az udvarias, romantikus, imádnivaló oldalát is. Ezért nem is lep meg ez a kis kedvessége, ami a mai férfiakból mind kihalt. Nem igen találni olyan pasit a mai világban, akikben megmaradt volna ez az lovagias viselkedés a nők felé. Pedig csak apró mozdulatok, de mégis iszonyatosan jól tudnak esni.
  A város szinte teljesen kihalt, ami nem meglepő. Késő van már, a legtöbb normális ember alszik. Figyelem az utcákat a boltokat. Néhány részeg fiatal azért most is jelen van, de úgy tűnik nincs semmi gáz. Ahogy megállunk alaposan szemügyre veszem a helyet. Kívülről szimpatikusnak tűnik. Egy köszönöm kíséretében szállok ki a kocsiból, majd Dante után én is belépek az étkezdébe. Nincsenek sokan, de nem is baj.
  -Nézd ott egy szabad hely.-Mutatok neki egy félreeső boxot. Ha neki is megfelel akkor el is indulok arra, majd leveszem a kabátom és helyet is foglalok.
  -Nem rossz kis hely. Eddig szimpatikus. Remélem a kaják sem rosszak.-Mosolyodom el. Kezembe veszem az étlapot és elkezdem nézegetni.
  -Tényleg! Nem is mesélted, hogy hogy fogadta Enzo és Lio a hírt.-Mármint, hogy Danténak van egy másik fia is, aki mostantól a falka tagja. Tudom ez érzékeny téma, főleg azért, mert nem árultam el neki a dolgot, de pont ezt szeretném vele tisztázni, hogy nem utálatból, bosszúból tettem, amit tettem.

  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Re: Billy's Burgers

  on Szomb. Nov. 21 2015, 17:30

  Aida -Dante

  Ahogy keresek a telefonon, felpillantok a megjegyzés hallatán, és mosolyogva rázom meg a fejemet.
  -Meglep? Sok esetben igen hasznos, de nem nyomkodom a nap minden szakában. Nem, nem vagy hülye, csak nem foglalkozol vele, ennyi az egész. Vannak praktikus részei, anélkül, hogy túlzásba esnél.
  Majd megtanítom neki, nem akkora kunszt, nekem viszont elengedhetetlen sok esetben az üzlet miatt is.
  Az, hogy kinyitom a kocsi ajtaját, és hasonlók, természetes mozdulatok, bár kevesen ismerik, illetve ismerhetik ezt az oldalamat. Aida viszont ilyen, hiszen nem haveri viszony volt köztünk, hanem sokkal több. Ezért tudom, milyen a gyengéd, romantikus, nőies oldala, amit gyönyörűen elrejt a világ elől. Ebben egyezünk.
  Az étterembe lépve egy szabad box felé indulok, és foglalok helyet az exemmel szemben. Milyen a kaja, azt hiszem olyan mindegy, ha normálisan működnénk, akkor nem itt ülnénk, de ha jobban belegondolok, igazán hangulatos étterembe igen ritkán sikerült eljutnunk annak idején is, hiszen mire odaértünk volna, persze, hogy már majdnem hajnal volt.
  -Enzo röhögött, nagyon, és kijelentette, hogy a terhesség 9 hónapig tart, nem 71 évig. Lio visszafogottabban reagált, de egyáltalán nem tűntek sem meglepettnek, sem kiakadtnak. Segíteni fognak Nichonak... kivételezés nélkül.
  Aznap este döbbentem rá arra, mennyire hiányzik, hogy hármasban töltsünk estéket, ahogyan annak idején is. Be fogom iktatni.
  Az étlapra pillantok, aztán Aidára, várakozóan. Sejtem, mit akar ebből az egészből kihozni, de nem sürgetem.
  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Billy's Burgers

  on Szomb. Nov. 21 2015, 20:20  Dante & Aida

  Onnan tudom, hogy jó szíved van (...),
  hogy abban a pillanatban, hogy megismertelek,
  harcolni akartam érte.

  -Tudod hetvenegy éve nem láttuk egymást. Akkor még teljesen más volt a világ. Szóval igen kicsit fura így látni, bár sosem kellett félteni téged. Sejtettem, hogy ebben a modern kori világban is megtalálod a helyed.-Magamat sem tudtam volna akkor elképzelni ilyen kütyükkel a kezemben, sőt nem is hittem volna, hogy helikoptert fogok vezetni. Mindig is a repülőgépek vonzottak, azokhoz értettem, de így alakult az életem és nagyon szeretem. Mindenesetre jól fognak jönni a tanácsai. Biztosan jót fogunk majd szórakozni rajtam.
  Nekem sosem hiányzott a nagy felhajtás. Persze egyszer talán szívesen eljutnék egy nívósabb étterembe, de ha nem, nem fogok depressziós lenni. Egy egyszerű étterem is tud olyan jó lenni. Elmosolyodom a válaszára. Sejtettem, hogy így fognak reagálni. Volt időm és szerencsém megismerni őket.
  -Ennek örülök. Nicholasnak már meséltem róluk. Kíváncsi leszek hogy jönnek majd ki.-Nem félek attól, hogy bajok lennének. Egyelőre még nem térek rá a lényegre, az étlapot kezdem el lapozgatni, de megérzem tekintetét rajtam, így felpillantok rá. Tudom, hogy várja a folytatást, de előbb leadnám a rendelést. Pár pillanatig csak egymás szemébe nézünk némán. Az én mosolyom is eltűnt már arcomról. Csak figyelem őt, majd hirtelen a pincér hangja zökkent ki gondolataimból. Kissé zavarodottan pillantok fel a fickóra, majd az étlapra.
  -Öhm egy korsó sört kérnék és mellé öhm nem is tudom. Ezt a dupla húsos hamburgert, sült krumplival. Köszönöm.-Egy apró mosolyt is elhintek neki, majd Dantéra pillantok. Megvárom, hogy ő is leadja a rendelését, majd ha ismét kettesben maradtunk nekifogok a dolognak. Jobb előbb túlesni.
  -Tudom sokan azt várják, hogy bocsánatot kérjek tőled, amiért eltitkoltam… Eltitkoltam… Nem nem ez a megfelelő szó rá, szóval, amiért nem vontalak bele Nicholas életébe, de nem fogok bocsánatot kérni, akármennyire is utálni fogsz miatta. Tudod sokat gondolkoztam akkor a dolgon, és el akartam volna mondani, visszamenni hozzád, de nem volt erőm. Egy héttel a távozásom után tudtam meg, hogy gyermeket várok, de nem tudtam volna visszamenni hozzád. Túlságosan is fájt az egész. Remélem ezt megérted. Utána meg… Levélben úgy érzem taplóság lett volna közölni veled a dolgot… Meg valahogy úgy éreztem… Nem is tudom… Egyszerűen csak jól megvoltunk. Tudom, hogy remek apa vagy, nem attól féltem volna, de valahogy mégsem tudtam volna visszamenni és bemutatni őt neked.-Csak sikerült elmondanom neki, bár nem érzek bűntudatot, egyszerűen csak tisztázni szerettem volna vele ezt az egészet. Mert sosem gyűlöltem őt. Az, hogy megbántott, hogy mérges voltam rá, pont annak a jelét mutatta, hogy mennyire szerettem őt… És a jelek szerint még most is.  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Re: Billy's Burgers

  on Vas. Nov. 22 2015, 14:55

  Aida - Dante

  -Vagy haladsz a korral, vagy elvesztél. Nincs teljes szeparáció, de a falka tagjai ebben is kiegészítik egymást.
  Az átállások nem mindig zökkenőmentesek, először én is csak néztem, mi az isten gurul két keréken, meg hogyan működik, és a saját bőrömön éreztem, mekkorát lehet vele taknyolni, de ha valami szükséges, abba hamar belerázódok.
  A falkán belül megvan, ki miben erős, és gyengébb, ezért is alkotunk csapatot, mert kölcsönösen segítjük egymást. A kérdésre elmosolyodok.
  -Érdekesen. A srácokat ismerve a testvéri szívatás nem fog elmaradni.
  Ebben biztos vagyok, a nyakamat merném rátenni, hogy Enzo és Lio tesztelni fogja Nichot, meddig bírja, mennyire bírja a gyűrődést. Azt is sejtem, hogy ha gebasz lenne, ketten úgy bevágnák az ártatlan pofát, ahogyan kell. Bízom bennük, tudom, hogy nem esnek át a ló túloldalára, de pofátlanul ki fogják használni a korkülönbség adta előnyöket.
  -Egy dupla hamburgert 4 szelet hússal, sült krumplival, és egy nagy gyömbért kérnék. Köszönöm.
  A rendelést leadom, és ismét Aidára pillantok, várakozóan. Tényleg érdekel, miért titkolta el előlem, hogy van egy gyermekem. Amit mond, valahol értem és elfogadom, de valahol nem. Itt nem bocsánatkérésekről van szó, egészen másról.
  -Tévedés, sem én, sem más nem várja, hogy bocsánatot kérj. Csupán magyarázatot arra, hogy miért? Az egésznek olyan látszata van első blikkre, mintha azt akartad volna ezzel megmutatni, hogy egyedül is fel tudod nevelni. A dac maga.
  Mert akárhonnan nézem, így jön le, még akkor is, ha kifejti pontosan. Az elején nem tudatta, oké, sértett félként még talán még rá is bólintok, hiszen szerettük egymást, elég szarul jött ki, hogy ennek ellenére elváltunk.
  -Ezt megértem, volt egy 5 perces korszakom, igen... de esetleg pár évvel később tudatni? Az eszedbe sem jutott? Legalább annyit, hogy te fasz, van egy fiad. Tiszteletben tartottam eddig is a kérésedet, nem kértem volna, hogy hétvégi apának csapjak fel, de legalább tudtam volna... mindegy, elmúlt, visszacsinálni lehetetlen, jobb, ha a jelennel foglalkozunk.
  Ez a része az, amit nem értek. Oké, nem akart levelet írni, de tudta volna a módját, hogyan érhet el. Megvoltak nélkülem... az tiszta sor, de nincsenek véletlenek, és csak összehozott minket a sors.
  -Azt tudom, hogy remek srác, de látszik rajta, hogy nem igazán fogta még fel, hogy mit jelent egy kőkemény hierarchikus rendszer. Gondolom abban a falkában is voltak problémái ezzel, itt Vrethék említették, hogy néha szabad szájú, ami nem baj, csak van, hogy éppen rossz helyen és rossz időben.
  Elvigyorodok, sokat kell még tanulnia, és nem kérdés, hogy a srácaim, valamint a tagok is megoldják ezt szépen csendben. Legalább a harcot is gyakorolja.
  Igyekszem magam is tanítani, gyorsan fejlődik, amit az elején tapasztaltam, abból a felét már sikerült kijavítani. Velem szemben nem meri megengedni azt, amit másokkal, de majd belejön. Ha tudná, hogy a kölykeimmel ökörködni is szoktunk... majd ha eljön az ideje, tudni fogja.
  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Billy's Burgers

  on Vas. Nov. 22 2015, 20:53  Dante & Aida

  Onnan tudom, hogy jó szíved van (...),
  hogy abban a pillanatban, hogy megismertelek,
  harcolni akartam érte.

  Első felvetésére csak mosolyogva megrázom a fejem, majd szavakban is megformázom véleményemet erről.
  -Nem. Nem akartam ezzel bizonyítani semmit, vagy legalább is nem tudatosan. Nagyon is biztos voltam abban, hogy meg tudom tenni, ahogyan abban is, hogy te sem hitted volna máshogyan.-Lehet, hogy legbelül tényleg volt egy ilyen kis dac, de nem ezt mondanám a legnagyobb gondnak.
  Az évek alatt sosem volt bűntudatom azért, hogy nem mondtam el neki az igazságot, de most mégis lelkembe markol. Próbálom elrejteni előle az érzelmeimet, de nem tudom, hogy sikerül e. Ő az, aki a legjobban ismer, aki mellett nem csak egy katona, egy erős nőstény lehetek. Ő az, aki látta a gyenge oldalamat, aki ismeri a gyenge pontjaimat. Sok mindent nem tudok előle elrejteni, de bízom benne, hogy ez a hetvenegy év talán azért mellém áll, mert nem akarom, hogy érezze ezt a gyengeségemet, mert igen én annak élem meg.
  -De igen Dante eszembe jutott számtalanszor!-Nézek mélyen a szemeibe komolyan. Miközben figyeltem, ahogy a fiam játszik, mikor meg kellett magyaráznom neki, hogy mi is az a lény, aki benne lakozik, mikor a dac korszakát élte. Rengetegszer eszembe jutott, de…
  -De minden alkalommal valamiféle félelem kerített a hatalmába, görcsölni kezdtem, hogy mi lesz, ha meglátlak, mi lesz ha megtudod… Nem mondom azt, hogy életem legbölcsebb döntése volt, de ennek ellenére mégis úgy érzem, hogy így kellett lennie.-Abban igaza van, hogy ami elmúlt az elmúlt, kár rajta rágódni, de én most még sem tudom túltenni magam rajta. Kellemetlenül érzem magam.
  -Ne haragudj, de ki kell mennem egy kicsit.-Össze kell szednem magam, mert ez a beszélgetés, most kiütött. Talán gyengeség, vagy sem, mindenesetre nem akarom, hogy így lásson engem. Igazából nem várom meg a válaszát. Egyszerűen felállok és elindulok a mosdóba, aminek az ajtaját szépen magamra zárom. Hátam nekidöntve a falnak mélyedek el gondolataimba. Sokszor átrágtam magam ezen, de sosem hittem volna, hogy egyszer összefuthatok vele. Természetesen örülök annak, hogy így összehozott minket a sors, de közben meg rengeteg kérdés van a fejemben. Miért? Miért pont most és miért pont itt? Miért nem előbb? Nem hiszek a véletlenekben, valami azt akarta, hogy mi megint egy falkához tartozzunk.
  Vagy tíz percig voltam távol. Már a mosdóból kiérve látom, hogy a pincér, már ki is hozta nekünk az italokat és az ételt. Nem sietek, szép nyugodt léptekkel indulok vissza az asztalhoz, majd gyengéden megérintve vállát haladok el mellette, hogy utána visszafoglaljam helyem. Az arcomon ott a szokásos mosoly.
  -Hmm remek az illatuk…-Próbálok úgy tenni, mintha mi sem történt volna az előbb, mintha nem beszéltünk volna a múltról, mert el kell felejtenem azt. Tovább kell lépnem. Akkor meghoztam egy döntést, aminek ezek a következményei. El kell fogadnom és kész.
  -Igen Nichonak már másik falkában is voltak néha problémái, de idővel megtanulja.-De ezt már nem egyszer kiveséztük. Neki is idő kell, és hiszek abban, hogy nem fog csalódást okozni egyikünknek sem. Felemelem a korsó sörömet, majd felé nyújtom egy koccintásra.
  -Rád hagyom!-Mégis csal ő a férfi, a hím. Mondja meg ő mire igyunk ma.  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Re: Billy's Burgers

  on Hétf. Nov. 23 2015, 21:16

  Aida - Dante

  Elvigyorodok a bizonygatáson, nos, pont erről beszéltem, még ha nem is volt tudatos a lépése, de kifejezetten aranyosnak találom, ahogyan előadja.
  Kemény nőstény, tudom róla, de azt is, hogy akkor is nőstény, és nem pejoratív értelemben. Egyszerűen ez a genetikai különbség, és ezért vagyunk másként összerakva. Neki is szüksége van arra a gyengédségre, még ha ezt csak kivételes személyeknek mutatja meg, akkor is. Tudom, hogy így van.
  Azt annak idején sem sikerült megfejtenem, hogy miért fél attól, hogy kimutassa, miért éli meg úgy, hogy a gyengesége kudarc. Előttem aztán semmi szüksége nincsen rá, én nem gyengeségnek fogom fel az ilyesmit.
  Egy szót sem szólok a kifejtésére, csak a második mondatára pillantok rá.
  -Ennyi.
  Egy árva szót sem szóltam volna, ha azt kéri, ne találkozzak Nichoval, de legalább tudtam volna róla. Igaz, így volt igazán nagy meglepetés. Hatásos.
  -Nem tudom, mit hittél akkor, mit gondoltál rólam, vagy mitől féltél. Nem, nem beszéltelek volna rá arra, hogy akkor a fiunk miatt máris próbáljuk meg újra. Kellett az idő, nekem is, neked is, kellett az, hogy külön legyünk, még ha nem is két évről van szó. Mint mondtam, már mindegy... akkor így alakult.
  Tényleg nem akarok ezzel foglalkozni, egyszerűen bárhogyan csavarjuk, ugyanoda lyukadunk ki. Hoztam egy hibás döntés, később Aida is, ez van, túl vagyunk rajta, elmúlt. Az más kérdés, hogy az utóbbi végeredménye egy tulajdonképpen felnőtt kölyök.
  -Menj csak.
  Mosolyogva csóválom meg a fejemet, tudom, miért megy a mosdóba. Ő most ott fog gondolkodni, én pedig itt, elkerülhetetlen volt, hogy megtörténjen.
  Hazudnék, ha azt mondanám, nem gondoltam rá az évek alatt, mégis oka van annak, hogy most találkoztunk ismét, talán ennyi időre volt szükség ahhoz, higgadtan, megkomolyodva, másként álljunk bizonyos dolgokhoz. Az már jelent valamit, hogy megint egy falkában vagyunk, ahogyan annak idején is.
  A pincér közben megérkezik, és annak ellenére, hogy Aida nincs itt, szerencséje, hogy tudja az illemet, és elé teszi le először a rendelést.
  Ahogy az exem visszatér, az érintése jól esik, mégsem teszek semmit, csak egy mosollyal nyugtázom, amit kellett, megbeszéltük.
  -Az, és nem spóroltak semmivel.
  Termetes adag, legalább jól lakunk, még ha nem is hosszú ideig. Ugyan nem említem meg az előző beszélgetésünket, viszont azt Aidának is meg kell értenie, hogy nem elfelejteni kell, nem a szőnyeg alá söpörni, mert attól az még ott lesz. Megoldás és továbblépés, amihez remélem, sikerült közelebb kerülnie azzal, hogy említésre került köztünk.
  -Ezt tudnom kell Aida, nem viccből mondtam. Sok dolog világossá vált, de az, hogy magával a "felépítés" elfogadásával is gond van, az nem. Most már tudok róla, de megoldjuk.
  Bólintok, a többi a mi dolgunk. Felemelem a poharat, bár üdítővel nem illik koccintani, de vezetek, és ma razzia van, így inkább nem kockáztatok, nem egyedül vagyok.
  -Kettőnkre, a családra és a közös munkára.
  Nem fejtem ki bővebben, semmi hátsó szándék nincs a szavaim mögött.

  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Billy's Burgers

  on Hétf. Nov. 23 2015, 22:31  Dante & Aida

  Onnan tudom, hogy jó szíved van (...),
  hogy abban a pillanatban, hogy megismertelek,
  harcolni akartam érte.

  Attól nem féltem volna, hogy ismét meg akarja próbálni a dolgot. Talán még örültem is volna a dolognak. De sokszor eszembe jutott, hogy vajon milyen nőket választott magának. Kikre vágyott olyan nagyon akkor. Egyáltalán megkapta azokat, akiket szeretett volna? Tudom ez tipikus női féltékenység, de be kell vallanom cseppet sem esett nekem jól az a kirohanása. Mintha nem lettem volna elég jó a számára. De erről sosem beszélnék vele, meg amúgy is régen volt. Már nem fáj a dolog. Egyszerűen csak rosszkor jött neki ez az egész. Ennyi év után igazából nem is meglepő, csak én meg pont az a nő vagyok, aki az ilyet nem viseli el.
  Nem lepődnék meg azon, ha Danténak sikerülne befalnia az egész adagját, sőt lehet, hogy még az enyémből is fog kapni, mert egyelőre túl soknak gondolom, de ki tudja… Lehet, hogy szép lassan én is elfogyasztom majd az egész adagot.
  A szavaira elmosolyodom. Mikor Nichora pillantok Dantét látom, azt a fiatal, bohókás Dantét, akit volt szerencsém megismerni. Tudom, hogy neki is nehézségei voltak a falkába való beilleszkedésbe…
  -A makacsságát tőled örökölte. Ő is nehezen viseli, ha megmondják neki, hogy mit kell csinálnia. De ezt te is tapasztalhattad. A behódolásnál is nehezebben ment neki a dolog, de végül megtette. Nem hülye. Tudja, hogy mit kell csinálnia, hogy hol a helye, de hát hím és makacs és a Te fiad.-Mosolyodom el. Szerintem ezzel mindent elmondtam neki.
  -Nem hiába lett fodrász. Én az elején nagyon is meglepődtem, hogy ezt választotta, de elfogadtam. Kissé ironikus páros, de azt hiszem neki pont ez tetszett a dologban.-Rántom meg a vállam, majd felemelem a korsóm. Lehet, hogy csak üdítője van, de akkor is megérdemel ez a vacsora egy koccintást.
  -A családra!-Mosolyodom el, majd belekortyolok italomba. Ám mielőtt beleharapnék a hamburgerbe újra Dantéra emelem a tekintetem.
  -Amúgy szeretnék veled másról is beszélni. Tudom, hogy az új tagok nem kapnak meg azonnal fontos munkákat, de szeretném, ha én is ugyanúgy részt vehetnék a falka dolgaiban, vagyis amihez közöm van… Illetve a bázison találkoztam árnyvadászokkal és felmerült bennem, hogy mindenkinek jól jönne pár légi felvétel. Én vezetném a helikoptert és ők fényképeznének. Így talán pontosabb képet kaphatnánk a területről. Mit szólsz hozzá?-A kérdés után már meg is fogom a hamburgerem és egy nagyot harapok bele. Sosem voltam ügyes hamburger evő, így most is sikerül a felét kipotyogtatnom a tálcára, nah meg a szám sarkában is ott marad egy kis szósz folt.  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Re: Billy's Burgers

  on Szer. Nov. 25 2015, 22:05

  Aida - Dante

  Mi történt a múltban, már lényegtelen valahol, hiszen megváltoztatni nem lehet. Mi volt az oka annak, hogy akkor másként gondolkodtam, rejtély, ha agyonvernek sem tudom megmondani.
  Ott volt Aida, szerettem, kiegészítettük egymást, és mégis valami miatt megtörtént az, aminek nem kellett volna. Amikor elváltunk, bennem volt, hogy felkeresem, mégis induljunk újra, tiszta lappal, de akkor úgy gondoltam, megbántottam annyira, hogy értelmetlen lenne felvetnem a kérdést.
  Hiba volt vagy sem, már mindegy, a jelenlegi állapot a fontos, a most pillanata.
  Ahogy Nichoról beszél, elvigyorodok... hát na... nekem sem ment zökkenőmentesen a falkásosdi, sőt... konkrétan kitagadtak.
  -Amennyit láttam belőle, illetve beszéltem, tudom. Viszont nem akarom, hogy akkora baromságokat kövessen el, mint én tettem. Ugye ezt megérted? Bár ha neki az kell, hogy a saját bőrén érezze, felőlem...
  Igazat kell adnom Aidának, a fiam sok dolgot örökölt belőlem, és nem csak a külsőségek tekintetében. A makacssága kifizetődő lehet, ha azt átültetjük a küzdés mellé, és nem a lázadás vezérli majd.
  Sajnos ismerem azt, amikor beszélnek neked, és te azért is megmutatod... nos Nicho pont ilyen, de esze is van, és ha sikerül megértetnem vele, hogy jobb, ha elkerül olyan félreértéseket, mint amikbe én belemásztam, nem lesz gond. Ennek ellenére tényleg úgy gondolom, ha fejjel akar a falnak menni, tegye, tapasztalatot gyűjt, még akkor is, ha ezt egymás után háromszor teszi meg.
  -A végletek embere.
  Más lehet, meglepődne, vagy ráncolná a homlokát, hogy lehet ilyen foglalkozást választani, én nem teszem. Valahol ott van benne a művészi érzék, ahogyan bennem is. Én a műtárgyakkal foglalkozom, műkincsekkel, restaurálok, is ha szükséges, Nicho az ilyesmit a hajzuhatagokkal teszi.
  Ugyan méretes a hamburgerem, mégis pillanatok alatt eltüntetem, és még le sem kajálom magam. Valami jó, akkor ez az, lehet morcos lettem volna, ha a ketchup fele rajtam landol.
  A koccintás után kortyolok a gyömbérből, végül a sült krumplit kezdem szemezgetni.
  -Mi lenne az?
  Érdeklődve pillantok rá, komoly dolognak kell lennie, ha ezt így azonnal felhozza, félig hivatalos formában. Lassan bólintok, hogy mire, mindjárt kiderül.
  -Tudod, hogy van, amihez idő kell, mert veled sem tehetek kivételt. A második fele rendben van, ezen felül, ami olyan, abban amúgy is elvárom, hogy részt vegyél.
  Hiába mondom azt, hogy megbízom benne, ennek ellenére egyelőre nem mondhatom azt, hogy olyan posztot ajánlok neki, amit a többiek kivívtak. Az más kérdés, hogy lesznek olyan feladatok és bevetések, amivel gyorsan elérheti, hogy a méltó helyére kerüljön.
  Ismerem, tudom, mire képes, és tudom, hogy a falka is hamarosan megtudja, már azok, akiknek idegen. A kis szószt ott a szája szélén olyan természetes és laza mozdulattal törlöm le, hogy öröm nézni, persze a vigyorom sem marad el.
  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Billy's Burgers

  on Hétf. Nov. 30 2015, 22:19  Dante & Aida

  Onnan tudom, hogy jó szíved van (...),
  hogy abban a pillanatban, hogy megismertelek,
  harcolni akartam érte.

  -Persze, hogy megértem. Én is így vagyok vele. Én sem voltam, vagyok tökéletes, de persze azért néha az sem baj, ha elköveti azokat a hibákat. A saját hibáinkból tanulunk a legtöbbet.-Már próbálok nem nagyon beleszólni a nevelésébe. Persze nem akarom kivonni magam teljesen a dologból, de tisztában vagyok azzal, hogy most többet tud tanulni majd az apjától, a testvéreitől, a falkától. Bízom benne, hogy itt még több tudás ragad rá és még jobb farkassá válik majd.
  Széles mosollyal nézem végig, ahogy szinte befalja a hamburgerét. Míg én egy falatot majszolgatok ő szinte be is fejezi. Bár nem lep meg, mégis elszoktam már tőle. Viszont az nagyon is dicséretes, hogy teljesen tiszta maradt. Én már nem vagyok ilyen ügyes, soha nem is voltam. Az ilyesmi féle ételeket én képtelen vagyok normálisan megenni. Persze választhatnám a kést, villát, de az meg olyan sznob. Különben is bűn hamburgert evőeszközzel enni.
  -Természetesen ezzel tisztában vagyok. És tudom azt is, hogy nem kell neked mondanod, sőt elvárod, de mégis valahogy úgy éreztem szóba kell hoznom ezt, hogy megerősítselek abban, hogy tényleg számíthatsz rám, bármilyen munkáról is legyen szó.-Hiába. Azért mégis csak hetvenegy év telt el azóta. Biztos vagyok benne, hogy ahogyan én is ő is megváltozott. Még ha nem is látványosan, de mindannyian változunk. Nem várom el tőle, hogy kivételezzen velem, de ezt ő is nagyon jól tudja. Nashvilleben is megdolgoztam a posztomért, hiába voltam a Béta barátnője, felesége. Nekem is keményen kellett küzdeni, és ez így van jól.
  Ahogy kezével arcom felé nyúl kissé ledöbbenek, majd csak elmosolyodom, zavarodottan, miután letörli a foltot. Nem sűrűn jövök zavarba, jobban mondva csak egy ember képes zavarba hozni engem, és az a személy most itt ül előttem. Nem titkolom érzéseimet, miért is kellene? Mellette sosem játszottam meg magam. Na jó talán voltak dolgok, amiről nem szívesen számoltam be neki, de biztos vagyok benne, hogy neki is vannak titkai, ahogy minden embernek.
  Le is sütöm tekintetem úgy folytatom a falatozást. Milliónyi gondolat kering a fejemben, mégsem tudok egyet sem megosztani vele. Mintha csak az első randin lennénk… Nem hittem volna, hogy ismét átélhetem majd ezt az érzést, ami bármennyire is kellemetlen, valahol jól esik.  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Re: Billy's Burgers

  on Vas. Dec. 06 2015, 02:10

  Aida - Dante

  -Logikus, viszont az is az, hogy ma már nem olyan elnéző a világ, mint régen. Az a nem mindegy, hogy az a hiba mekkora.
  Nem kell magyaráznom, Aida tudja, miről beszélek, és nem a levegőbe teszem. Sok dologba nyúltam úgy bele, hogy ha csak egy kicsit is lejjebb adok a fiatalkori, én jobban tudom dacból, a felét nem kapom. Bár az is hozzátartozik, hogy akkor nem gyűjtöttem volna ennyi tapasztalatot, még akkor is, ha játszottam a tűzzel, a határon, pengeélen táncoltam, és sok esetben nem rajtam múlt, hogy életben maradtam.
  Ha Aida ezekről is beszélt neki velem kapcsolatban, akkor Nicho tudni fogja, hogy a tanácsaim pontosan ezért vannak, nem másért.
  Irányt mutathatok neki, de ő választ. Láttam én már saját kölykét ölő teremtőt, csúnya esetek voltak, jobb ezt elkerülni. Itt sajnos nem csak a szülő-gyerek kapcsolatokról van szó, de a vérében van, ösztönösen is éreznie kell, meddig mehet el, vagy merre.
  -Nincs szükség megerősítésre, ha nem bíznál bennem és a falkában, tovább álltatok volna.
  Nem fejezem be a gondolatmenetet, felesleges. Nekik védelem kell, biztonság, Aida pedig nem az a típus, hogy letáborozik valahol ideiglenesen, mert az kényelmes. Addig megy, amíg nem találja meg a tökéleteset, mindenben.
  Ezért nem kételkedek a szavában, azt pedig nem is említem, hogy tudnám, ha át akarna verni, de ennek nyoma sincs.
  Ami mosolyra késztet az az, hogy ha valaki képes bármivel leenni magát vagy kikenni, az Aida, és ez régen is szórakoztatott, most sincs másként. Egyszerűen aranyosnak találom.
  A reakciója meglep, hiszen eltel pár év azóta, hogy találkoztunk, illetve elváltunk, nem hittem volna, hogy még mindig zavarba tudom hozni ilyen kis dologgal is.
  Mégis jól esik, mert ez megint azt mutatja, hogy igen, még mindig nem hagyom hidegen.
  Valaki ezt mondta volna akárcsak hónapokkal ezelőtt is, kiröhögöm, és tessék. Úgy ülünk itt, mit két kamasz, akik életükben nem találkoztak még az ellenkező nemből senkivel, nemhogy együtt vacsorázzanak. Az első randink volt hasonló, és ez most pont olyan érzés.
  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Billy's Burgers

  on Szomb. Dec. 12 2015, 13:22  Dante & Aida

  Onnan tudom, hogy jó szíved van (...),
  hogy abban a pillanatban, hogy megismertelek,
  harcolni akartam érte.

  Beáll a csend kettőnk között. Szokatlan. Rég nem kerültem ilyen helyzetbe és nem is hittem volna, hogy megint megesik vele. Olyan jól indult az egész, most mégis itt ülünk egymással szemben és hallgatunk. Egy pillanatra felemelem tekintetem és csak az arcát fürkészem.
  Sok kérdés fogalmazódik meg bennem. Például miért pont itt és miért pont most? Miért nem lehetett korábban?... De nem akarok ezekre a kérdésekre válaszolni. A lényeg az, hogy most itt vagyunk. Ismét egy falkában, egy biztonságos helyen. A szemeit fürkészem, majd tekintetem levándorol ajkaira. Eljátszom egy röpke pillanatra a gondolattal, de azon nyomban el is hessegetem. Nem Rach! Nem szabad!
  Ismét lesütöm tekintetem, egy újabbat harapok a hamburgeremből, majd amint lenyeltem megszólalok. Muszáj megtörni ezt a csendet, mert kezd az idegeimre mászni.
  -Pontosan most mivel is foglalatoskodsz?-Muszáj elterelni a gondolataimat, így valami teljesen nem idevágó témát kerestem. Talán majd kibontakozik ebből a hosszabb beszélgetés és nem lesznek újabb kínos pillanataink. Lassan én is befejezem a hamburgerem, így csak egy kevés krumplim maradt, nah meg a söröm. Nem szeretem elkapkodni az evést, ha van rá időm. A katonaságnál sokszor csak pár percünk volt megenni valamit. Nah ott néha farkastörvények uralkodtak. De most egyikünk sem siet sehová. Igaz már későre jár, de semmi kedvem még hazamenni. Túlságosan is éber vagyok.  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Re: Billy's Burgers

  on Kedd Dec. 15 2015, 18:59

  Aida - Dante

  Ahogy Aida zavarba jön, és ez mosolyt csal az arcomra, kivárok, mert nem akarom, hogy még inkább bíbor színt öltsön az arca, tudván, kellemetlenül érzi magát emiatt.
  Mégis megkérdezem azt, amit más lehet, nem tenne meg, de én én vagyok, más pedig más.
  -Idejét nem tudom, mikor volt, amikor zavarba hoztalak egy ártatlan mozdulattal. Aranyos volt.
  Azaz hogyne tudnám... még 71 évvel ezelőtt is sikerült. Ez Aida másik oldala, amit nagyon de nagyon kevesen ismerhetnek belőle, a nő. Előttem felfedte, ahogyan ő is ismerte azt a Dantét, aki ugyancsak a részem.
  Észreveszem, hova pillant, és lenyelem a mosolyomat, nekem is megfordult már a fejemben, igaz, pont a járőrözésnél, de akkor elhessegettem, ahogyan most ő teszi meg. Ez egy ilyen játék, ami nem is játék, csupán eltelt annyi idő, hogy hagyni kell, kiforrja magát.
  Az már egy jel, hogy itt vannak Nichoval együtt, ismét egy falkát képviselünk, ahogyan tettük anno is, de majd alakul minden, vagy így, vagy úgy.
  A krumplimat kezdem rágcsálni, figyelve a környezetre is, mert azt sosem lehet félvállról venni. A kérdésre nyelek egy nagyot, elvégre teletömtem rágcsával.
  -Egy Falkával, ha időm engedi, kölykökkel, azzal, amivel régen is, azaz az üzlettel, és versenyzéssel. Oké, nem vadászrepülő, nem helikopter, hanem motor és autó.
  Imádok versenyezni, és szeretem, ha a saját járgányaimat magam ellenőrzöm, magam készítem fel egy-egy futamra. Az, hogy saját magam esetleg tanácsot adok egy kölyöknek, tudom, hogy ritka. Nálunk sem volt megszokott, hogy egy Béta, vagy pont az Alfa megtegye, ha nem a sajátjáról volt szó, én mégis megteszem, mert a Falka érdeke.
  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Billy's Burgers

  on Vas. Dec. 27 2015, 13:40  Dante & Aida

  Onnan tudom, hogy jó szíved van (...),
  hogy abban a pillanatban, hogy megismertelek,
  harcolni akartam érte.

  Nem hiába nem mutogatom mindenkinek ezt az oldalamat. Számomra ez a gyenge oldalam, amit nem szívesen veszek elő túl gyakran, de Dante elől képtelen vagyok elrejteni. Valamivel, valahogyan mindig kihozza belőlem… De bevallom őszintén imádtam, hogy néha nőként bánt velem, hogy ő is megmutatta gyengébbik, romantikusabb oldalát.
  A szavaira kiszélesedik mosolyom. Nem is ő lenne…
  -Én is meglepődtem saját magamon. Nem hittem volna, hogy képes vagyok még mindig zavarba jönni. Valahol hálás is vagyok érte.-Mert ez azt jelenti, hogy hetvenegy év alatt nem veszítettem el Önmagam, pedig néha úgy érzem, hogy már nem vagyok az a személy, aki anno voltam. Sok minden történt, jó is rossz is. Érzem magamon, hogy változtam, talán kissé komolyabb és keményebb lettem. Egy éven át voltam fogságban, utána meg mindent megtettem, hogy minél hamarabb felépülhessek, hogy hazajöhessek. Nehéz volt nagyon, de megcsináltam és most itt lehetek.
  Nem lepődöm meg a rövid és tömör válaszán, mégis reménykedtem abban, hogy kicsit többet fog mondani.
  -Hmm szeretnék majd venni egy motort. A régit eladták, összetörték… nem tudom, de nem is érdekel. Új élet, új motor. Szóval örömmel venném, ha tudnál majd nekem segíteni benne. Te mégis csak többet tudsz róluk.-Oké nem vagyok szőke nő ilyen téren, de bevallom őszintén most nem is ismerem a legújabb modelleket. A helikopterekhez jobban értek. Ott naprakész vagyok, de ez nem meglepő, hisz ez a munkám.
  Lassan csak befejezem én is az evést, így már csak pár korty söröm marad a korsó végén, de bevallom őszintén még egy desszertnek nagyon tudnék örülni.
  -Hmm esetleg van kedved egy desszerthez? Ha jól láttam vannak palacsinták, meg fánkok. Bevallom őszintén nekem jól esne, de ha inkább mennél már, akkor kibírom. Nehezen, de kibírom.-Szélesedik ki mosolyom, úgy pillantok a szemeibe.  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Re: Billy's Burgers

  on Vas. Jan. 03 2016, 17:15

  Aida - Dante

  A marha nagy határozottságomat valahová elrejtettem, most perpill nem megy, és tényleg kezdem úgy érezni magam, mint egy idióta kamasz.
  Ez az, amire soha nem gondoltam volna, hogy jó pár évtized távlatából is előkerülhet valaha, erre tessék. Szégyellem? Dehogy, ez csupán azt jelzi, hogy olyasvalakivel vagyok, akit valóban szerettem, és egyre inkább úgy tűnik, hogy még mindig szeretem.
  Mosolygok a meglepettségen, mert szerintem nincs miért, hiszen Aida nő, ízig-vérig nő, és én így tekintek rá, nem csak katonára, harcosra, testőrre és egyébre.  
  -Elrejted a benned lévő nőt, mert ezt kívánják tőled, tudom.
  A katonaság nem tűri a gyengeséget, tiszta sor, ahogy a felelős pozíciót betöltő farkasoknál sem egy falkában. A baj ott kezdődik, amikor valaki összekeveri a gyengeséget a nőiességgel vagy férfiassággal. Én nem teszem.
  Ami megnyugtató a válaszát illetően, hogy innen is tudom, nem futott össze senkivel az elmúlt években, aki iránt olyan érzéseket táplált volna, mint irányomban. Még a végén féltékeny leszek? Ne már.
  A motoros kérésre mosolyogva bólintok, nem értek mindenhez, de van, amihez igencsak, és ez ilyen terület.
  -Oké. Mikorra tervezed? Holnap, holnapután? Körbenézünk, szerzünk egy normálisat, és összerakjuk, hogy tökéletes legyen. Addig döntsd el, mire szeretnéd használni.
  Az összetörés gondolatára ráncolom a szemöldökömet, sosem szép látvány, amikor egy motor darabokban van, bár magam is zúztam pár gépet életem során. Nem volt kellemes, sajnáltam a vasat.
  Az, hogy Aida mit szeretne, azt majd kitalálja, és az alapján választunk megfelelő példányt.
  -Ez kérdés volt? Ki az a... marha, aki nem édességgel fejezi be az étkezést?
  Farkasoknál minimálisan betegségre utal, ha valamelyik nem eszik desszertet, mert olyan nincs. Az nem normális dolog, mindegyik szereti, még a mezei farkasok is, amint megkóstolják.
  Úgy festek, mint aki rohan bárhová is? Dehogy, ráérek, a papírmunka megvár, az pedig, hogy mennyi az idő... pont leszarom.
  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Billy's Burgers

  on Hétf. Jan. 11 2016, 00:06  Dante & Aida

  Onnan tudom, hogy jó szíved van (...),
  hogy abban a pillanatban, hogy megismertelek,
  harcolni akartam érte.

  Igazat kell adnom neki. Valóban elvárják, hogy elrejtsem női oldalam. Igaz sok katona próbálkozik be nálam, de csak kiröhögöm őket. Nem azért vagyok a hadseregnél, hogy pasizzak. Na jó ez kissé viccesen hangzik így, hiszen Dantéval is úgy találkoztam, nah meg ott volt Malcom is… No de a lényegen akkor sem változtat. Próbálok kemény maradni. Persze néha elkap a hév és jókat szórakozom a többiekkel, de akkor sem inkább a női oldalam mutatom. Azt tényleg csak nagyon kevés ember láthatja, pontosabban egy.
  Bár csak felvetettem egy témát mégis ezernyi kérdést kapok vissza. Pislogok egy sort, majd széles vigyor kúszik az arcomra. Sejthettem volna, hogy rögtön belevág a dologba. Ő is komolyan veszi a munkáját, a falkáját. És a motorok az egyik szenvedélye. Miért is lep meg, hogy ennyire belelkesült miatta?
  -Nos igazából csak hétköznapi használatra kellene. Persze nem gond, ha egy-két versenyen is megállná a helyét, de a fő célom csak a közlekedés. Más elképzelésem egyelőre nincsen, és amúgy ha minden igaz nekem a holnap délelőtt szabad is, ha neked is jó.-Bár tudok várni, nem olyan sürgős a dolog, de igaz örülnék neki, ha minél hamarabb vezethetném az új paripámat, nah meg az tuti, hogy akkor Dantéval lesz egy versenyem, mint a régi szép időkben. Akkor is sokat versenyeztünk egymással.
  Elnevetem magam szavaira. Teljesen igaza van. Milyen ostoba is vagyok. Kezembe is veszem az étlapot és már végig is futom a desszerteket. Túl sok finomságot kínálnak. Fagyi, palacsinta, süti… Nyammi. De nem ehetek meg mindent… Bár miért is nem? Farkasok vagyunk!
  -Hmm azt hiszem kérek vagy öt palacsintát, meg egy fagylaltkelyhet. Legszívesebben sütit is ennék, de neeem… Elég lesz a palacsinta, meg a fagyi. Te mit fogsz kérni?-Nézek rá érdeklődve. Közben persze azért jelzek a pincérnek is, hogy leadnánk egy újabb rendelést.  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Re: Billy's Burgers

  on Pént. Jan. 15 2016, 15:17

  Aida - Dante

  A motor nem játék, azaz félig igen, de mégsem, mert nem mindegy, hogy van összerakva, nem mindegy, mennyire gyakorlott a gazdája. Rengeteg szervdonorral találkozom nap mint nap, akik húzzák a gázt, mert élvezik a vas által adott előnyöket, de amikor meg kéne fogni, mert kitör... na akkor kezdődnek a gondok.
  Szeretem magam építeni a sajátjaimat, átnézni tüzetesen, és mindegyiket kipróbálni, hogy adott helyzetben hogyan viselkedik, mert nem mindegy. Persze, hogy érdekel, Aida milyet szeretne, hiszen biztonságban akarom tudni.
  -Az akkor két motor. Az, amit utcai használatra szánsz, nem alkalmas versenyzésre, és fordítva. Érzékeny gépek, aktuális beállításokkal, amit a pálya határoz meg, és sok egyéb. Amivel furikázol, az egészen más követelményeket kíván. A délelőtt jó, nem vagyok szolgálatban holnap... azaz ma.
  Ezt meg is beszéltük, a mai napon motorokat fogunk nézni és keresni az exemnek.
  A desszertet kihagyni bűn, elnevetem magam, ahogy felsorolást tart arról, mit kér, a sütire pedig megrázom a fejemet. Miért is ne lehetne? Ha nem, hát nem.
  -A kettőt... ötvözve.
  Palacsintára fagyi, az az igazi, így akkor már a süteményt nem is kell belekeverni. Amint a pincér odaér, le is adom a rendelést.
  -Kérnék 5 palacsintát, nutellás, lekváros, túrós kivitelben, mellé egy fagylaltkelyhet. Ezen kívül pedig 5-5 palacsintát külön tányéron, az egyik nutellás, a másik lekváros. Mindkettő tetejére 4-4 gombóc fagylaltot és tejszínhabot. Csokisat a lekvárosra, és citromosat a nutellásra. Köszönöm.
  Nem vagyok bonyolult, de szerencsétlen pincér győzze követni, mit kérek és hogyan, pedig marha egyszerű. Látom a kikerekedett szemeit a mennyiségre, de kérem szépen, nekünk energiára van szükségünk, persze ezt neki nem kell tudnia.
  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Billy's Burgers

  on Vas. Jan. 17 2016, 21:54
  Dante
  és ©
  Rachel

  Onnan tudom, hogy jó szíved van (...),
  hogy abban a pillanatban, hogy megismertelek,
  harcolni akartam érte.

  Csak mosolyogni tudok rajta. Eddig harapófogóval kellett kihúznom belőle a szavakat, most meg megállás nélkül csak mondja. Csak a megfelelő témát kell megtalálni és máris kinyílik a szentem. A motorok nagy szenvedélyei, ahogy más is. Sejtettem, hogy ezzel sikerül végre szóra bírnom őt. Persze próbálok komolyan figyelni rá, de a mosolyt nem tudom levakarni a képemről.
  -Értem. Nos akkor egyelőre maradjunk a hétköznapi motornál. Aztán majd meglátjuk.-Rántom meg a vállam. Nekem nem olyan fontos a verseny, max kölcsönkérem valakiét, bár igaz a motorok szentek, nem lehet csak úgy átpasszolni valakinek, de egyszer valóban kipróbálnám milyen lehet versenyezni motoron, főleg Dante ellen. Biztosan lealázna, de cserébe van, amiben én tudnám lealázni őt.
  Az édességet, ahogy a legtöbb nő én is imádom. Mikor elhagytam a falkát egy tonnányi csokit zabáltam meg. Nem ismertem magamra, de azt gondoltam akkor, hogy ettől minden szebb lesz… Hát nem így történt, de egy próbát azért megért a dolog.
  A pincér arca örökre beleég a retinámba. Nem sok kell ahhoz, hogy felnevessek, de nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni, így csak vigyorgok, mint egy bolond. Igaz valóban durva a rendelésünk, de mi már csak ilyen habzsoló farkasok vagyunk.
  -Nem is hangzik rosszul ez a palacsinta fagyi kombináció. Meglátod következő alkalommal ezt is bevezetik majd.-Hogy ez miért nem nekem jutott az eszembe. Tiszta szégyen.

  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Re: Billy's Burgers

  on Hétf. Jan. 18 2016, 14:19

  Aida - Dante

  Tudom, Aida miért mosolyog ennyire, a motorok olyan témát ölelnek fel, amikről nem tudok két mondatban beszélni, mert nem is lehet. Az, hogy a falkaügyekről nem mondok bővebbet, az egészen más történet, de nem adok ki információt avatatlan füleknek, még akkor sem, ha a kutya sincs a közelünkben. Annyira még nem térképeztük fel az itteni kapcsolatrendszereket, hogy biztosan tudjam, sehol nincs rejtett kamera vagy egyéb.
  -Sajnálom. Vannak olyan barmok, akik mindkettőre használják, illetve attól, hogy gép van alattuk, máris Rossinak érzik magukat... na velük találkozhatsz a hírekben.
  Van némi tapasztalatom a versenyzés terén, de mégsem tartom magamat profinak, mindig van új szituáció, mert minden verseny más és más.
  Egyszer össze fogunk csapni az exemmel, nem vitás, ahogyan régen is, mert a versengés is a vérünkben van, persze nem megyünk vérre, abból már kinőttünk.
  A rendelésem szerintem nem olyan borzasztó, de csak szerintem, mert a pincért látva... hát ő sem mostanában látott olyanokat, akik tetemes mennyiséget kérnek, pláne hajnalban.
  -Még sosem kóstoltad? Isteni, próbáld ki. Lehet, bár szegény flótás azt hiszem még mindig a papírt nézi, hogy jól látja-e.
  Ahhoz képest, nem két darabot kértünk, hamar megérkezik a rendelés, és én mindkét tányért odatolom Aida elé, kóstolja csak meg. Magam elé húzom az ő tányérját, mert van egy olyan érzésem, hogy az enyémeket már nem kapom vissza. Lehetetlen abbahagyni.
  Hamar végzek vele, ez nekem nem mennyiség, és ha Aida is befejezte, fizetek, hogy elinduljunk kifelé. Magam előtt engedem ki, de nem a kocsihoz indulok. Egy séta szerintem belefér.
  Rápillantok és a kezemet nyújtom felé.
  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Billy's Burgers

  on Pént. Jan. 22 2016, 22:25
  Dante
  és ©
  Rachel

  Onnan tudom, hogy jó szíved van (...),
  hogy abban a pillanatban, hogy megismertelek,
  harcolni akartam érte.

  -Nincs mit sajnálnod Dante! Teljesen megértem az okokat. Nem hiába kértem a segítséged. Én nem értek ezekhez olyan jól, mint te!-Kacsintok rá. Tényleg bízom benne és el kell a segítség. Ehhez ő ért jobban, máshoz meg én, így van jól. Amiben tudok én is segítek, ez nekem mindig is természetes volt, főleg falkán belül.
  -Nem, még nem. Ilyen nem jutott az eszembe, sütivel már ettem fagyit, de palacsintával…-Mosolyodom el. Nem is lepődöm meg azon, hogy miután átadja a tányérjait elveszi az enyémet. Még mindig nagyon jól ismer. Az édességről sosem tudnék lemondani, és jah képes vagyok befalni az ő adagját bűntudat nélkül. Ha már egyszer odaadta bolond lennék visszaadni.
  Láthatja az arcomon és hallhatja is, hogy iszonyatosan ízlik nekem ez a cucc. Hamar be is falom, mintha már ezer éve nem ettem volna édességet, pedig ez nem igaz. Tegnap is jó nagy adaggal betoltam. Mire a végére érek úgy érzem magam, hogy mindjárt kidurranok, de nagyon jól esett és jó volt végre kimozdulni.
  Tudom jól, ha elővenném a pénztárcám rosszallóan pillantana rám, így csak megköszönöm neki az isteni vacsorát. Majd legközelebb én fizetek, ez nálunk sosem volt probléma. Sosem vártam el tőle, hogy mindig ő hívjon meg engem csak azért mert nő vagyok.
  Fizetés után vissza is veszem a kabátom és már kifelé is indulok. Automatikusan az autó felé veszem az irányt, viszont mikor megpillantom Dantét csak elmosolyodom. Egy séta valóban nem rossz ötlet. A kezére pillantva kicsit hezitálok, majd végül megfogom azt. Milyen rég is volt ez, de milyen jó is.
  Elindulunk. Hirtelen nem tudok mit mondani. Az épületeket figyelem, az eget, miközben egy pillanatra sem engedem el őt.

  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Re: Billy's Burgers

  on Szomb. Jan. 23 2016, 19:40

  Aida - Dante

  -Van, amihez meg te értesz, és én nem.
  helikoptert vezetni, na az az ő asztala, nem az enyém, ahogyan a legtöbb katonai cucc is.
  Sok hímmel ellentétben sosem kezeltem le a nőstényeket, és sosem szégyelltem, ha egyikük valamiben jobb volt, mint én. Erre mindig azt mondtam, hogy pont ez tesz egésszé egy csapatot, és nem az, ha versengés van örökösen, mert egymást akarjuk lenyomni.
  -Tessék, ezt megkóstolod, sosem kérsz mást.
  Persze, hogy az ő tányérját és kelyhét húzom magam elé, egyrészt azért, mert ha elkezded, akkor nem tudod abbahagyni, másrészt ismerem az exemet. Búcsút inthetek a saját desszertemnek, de nem bánom.
  Elmosolyodok azon, ahogy beburkolja, mert ha valamit, hát ezt nem lehet evésnek nevezni, ez kérem szépen zabálás a javából. Így kell ezt, és ezt is szerettem benne mindig. Nem érdekelte, ki mit szól hozzá, nem akart másnak látszani, mint amilyen valójában.
  Rendezem a számlát, és sétára invitálom, ösztönös mozdulattal, a kezemet nyújtva neki. Hezitál, persze, hogy hezitál, nem ma volt napja, hogy így sétáltunk az éjszaka kellős közepén, de megtehetjük, mert miért is ne?
  Hirtelen én sem tudok megszólalni, a tájat figyelem, mégis mit mondjak? Végül megtöröm a csendet.
  -Igazság szerint... hiányoztak ezek a séták. Amikor csak mi ketten, a holdfényben, éjszaka...
  A park felé indulok el, a tóhoz, amibe belerántott a járőrözéskor, és ha mázlim van, most nem fogja megtenni, és befagyott már.
  Talán még korcsolyázni is lehet rajta, majd kiderül, ha nem, hát akkor csúnyán vizes leszek.
  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Billy's Burgers

  on Kedd Jan. 26 2016, 22:40
  Dante
  és ©
  Rachel

  Onnan tudom, hogy jó szíved van (...),
  hogy abban a pillanatban, hogy megismertelek,
  harcolni akartam érte.

  Valóban van olyan dolog, amiben jobb vagyok nála, de nem is kell olyan nagyon messzire menni. Ott van a főzés. Oké nem kétbalkezes és tudja mi az a serpenyő, vagy lábos, de nem tud túl sok ételt elkészíteni. De sosem versenyeztünk egymás között. Persze játékból igen, de sosem volt komoly. Nem voltam rá irigy és tudtommal ő sem rám. Mindig is tiszteltem őt, ahogyan most is, sőt talán jobban is, de nem azért mert Alfa, hanem azért, hogy sikerült eljutnia ide.
  De amiért nagyon hálás vagyok neki az a türelme, mert hozzám is nagy türelem kell. Sok férfi rossz szemmel nézné végig azt, hogy az ő kajáját eszem meg, de akár csak azt is ahogyan képes vagyok felzabálni a dolgokat. Igen nem éppen az a nőies nő vagyok. Vannak alkalmak, amikor kiöltözöm, de ritkán van ilyen. Kevés férfi tudja ezt elfogadni, és általában mindig meg akartak változtatni, de őt sosem zavarta… És ezért hálás vagyok.
  A kézfogás meglep, viszont örömöt okoz nekem is. Némán sétálunk egymás mellett. Nem kell, hogy mindig legyen témánk. Néha a csönd is jó. Egy széles mosoly kúszik arcomra, ahogy megszólal. Felé pillantok és csak az arcát fürkészem, majd hosszabb csend után én is megszólalok.
  -Nekem is hiányoztak…nagyon.-Az utolsó szavam szinte suttogva ejtem ki. Kicsit meg is szorítom a kezét, majd ismét a környezetet kezdem el figyelni. Egyelőre nem tudom, hogy hova is tartunk, majd ismerőssé válik a környék. Kiszélesedik mosolyom. Hát ez a terved! Nem is te lennél…


  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Re: Billy's Burgers

  on Szomb. Jan. 30 2016, 18:59

  Aida - Dante

  Vannak azok a pillanatok, amikor nincsen szükség szavakra, nincsen szükség beszédre, elég a néma csend, mert az is többet mond minden szónál.
  Ez pedig pont ilyen pillanat, amikor kézen fogva sétálunk, és a tájat nézzük. Nem azért, mert zavarban vagyunk, és nem azért, mert az emlékeinkkel vagyunk elfoglalva.
  Egyszerűen így jó, ahogyan régen is volt, ott sem kellett beszélgetnünk egy -egy séta során, csak élveztük egymás társaságát, azt, hogy kettesben lehetünk. Most ugyanúgy érzem magam, ahogyan akkor.
  -Örülök neki.
  Valóban örülök, hogy ezt mondja, széles mosollyal az arcomon pillantok rá, érzem a kézszorítását, és hasonlóképpen reagálok.
  A tó felé tartok, hogy odaérve már vigyorogva forduljak felé.
  -Mit gondolsz? Tudsz még korcsolyázni, vagy sem?
  Nem kell lesétálnom a szélére, hogy érezzem, biztonságos, nincs vékonyabb vagy elvékonyodó része, ami ne bírna el mindkettőnket, és a vízből kellene egymást kihalásznunk.
  Rálépek a szélre, hogy lesegítsem Aidát is, maximálisan esünk-kelünk, az elején.
  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Billy's Burgers

  on Vas. Feb. 07 2016, 21:21
  Dante
  és ©
  Rachel

  Onnan tudom, hogy jó szíved van (...),
  hogy abban a pillanatban, hogy megismertelek,
  harcolni akartam érte.

  Rég nem volt alkalmam ilyen nyugalomhoz. Az elmúlt éveim cseppet sem nevezhetőek nyugodtnak. Amióta itt vagyok Queensben velük úgy érzem végre nincs okom félni, aggódni. Persze az nem jelenti azt, hogy nem figyelek oda, de esténként sokkal nyugodtabban hajtom le a fejem.
  Nincs mit mondanom neki, de ez nem gond. Az sokkal rosszabb mikor erőltetünk egy beszélgetést és felhozzuk az időjárást, vagy más baromságot. Elmosolyodom szavaira. Jó ezt hallani. Ha valaki azt mondja egy hónappal ez előtt, hogy mi ketten… Csak kinevetem. Most meg…
  Ahogy megpillantom a tavat elmosolyodom, majd csak felnevetek. Igazi nagy gyerek.
  -Ezer éve nem korcsolyáztam…. Na jó nem ezer, de biztosan volt már húsz éve. Fogalmam sincs, hogy most mennyire menne…De benne vagyok!-Kacsintok rá. Azt hiszem sokat fogunk esni, de ettől lesz izgalmasabb nem igaz? Megvárom míg Dante lesétál, majd megfogva a kezét én is lekászálódom a tóra. Amint rálépek a jégre elcsúsznék, de megkapaszkodom benne, így még nem esünk akkorát… De van egy olyan érzésem ahogy megmozdulunk mind a ketten dőlni fogunk.
  -Nem hiszem el, hogy képes voltál erre rávenni! Ha törik a csontom a te hibád!-Nevetel el, majd megfogom e kezét és úgy indulok el. Pár lépést így meg tudok tenni, majd kicsúszik a lábam és máris esek egy jó nagyot.


  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Re: Billy's Burgers

  on Hétf. Feb. 08 2016, 18:52

  Aida - Dante

  Óriási tévedés, ha azt gondolná, merényletnek szántam, szó sincs róla, hirtelen jött ötlet volt az egész, ráadásul engem is érdekel, mi maradt meg a marha nagy korcsolyatudományomból. Régen volt, vagyis esés az lesz, de remélhetőleg nem túl sok.
  -Én se, ne foglalkozz vele, ebcsont beforr, és talán nem felejtettük el nagyon.
  Gyerek vagyok, igen, amikor lehet, és akkor bizony szükségem is van rá, hogy ne fásuljak bele a mindennapokba. Mikor, ha nem most?
  Előre megyek, azaz biztos támaszt nyújtok, hogy le tudjon jönni a jégre, és ha már ott elcsúszna, akkor meg is tartsam. Sejtettem én, hogy bizonytalan lesz az indulás, na de ilyen korán? Nevetve fogom meg Aidát, erről nem volt szó.
  -Nem lesz törés, a ruha is felfog annyit, és itt vagyok.
  Azt inkább kihagyom a számításból, hogy ha nekem sikerül úgy fejre állnom, akkor az enyém törik, de sebaj. A regenerációs képességem még jó.
  A kezem azért van, hogy megfogja, türelmesen várok, hogy hozzá igazítsam a lépteimet, de még el se indulunk, máris ránt magával. Ez még nem lenne baj, mert megtartom, az erőmből kitelik, de azt nem mondta, hogy még a lábamat is kirúgja, mert úgy az igazi, tehát a kísérletem kimerül abban, hogy ugyanúgy elvágódok, ahogyan ő.
  Összesen annyit tudok korrigálni, hogy megrántom magam felé, ne üsse be magát nagyon, de esés közben ez végül úgy realizálódik, hogy konkrétan magamra húzom.
  -Még el sem indultunk. Maradjunk itt a szélén? Jól vagy?
  Nevetve ülök fel az exemet átölelve, és ha fel tudom segíteni, akkor én is felállok, el nem engedve a kezét.

  Ajánlott tartalom

  Re: Billy's Burgers


   Pontos idő: Vas. Dec. 16 2018, 05:59