Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Long Island villa
by Emanuel de Medici Today at 00:53

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Yesterday at 22:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 09 2018, 22:30

» Freshkills Park
by Admin Vas. Nov. 25 2018, 19:40

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Vas. Nov. 25 2018, 19:20

» Pince
by Admin Vas. Nov. 11 2018, 22:47

» Belső udvar
by Dorian M. Montgomery Szomb. Nov. 10 2018, 21:54

» Carlmichael Ház - Tárgyaló
by Reinald Carlmichael Szomb. Nov. 10 2018, 21:51

» Rising Star Cave - Dél-Afrikai Köztársaság
by Armand Assante Vas. Nov. 04 2018, 20:49

» Azrael
by Desmond O. Cross Vas. Nov. 04 2018, 17:52

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Billy's Burgers

  Share

  Billy's Burgers

  on Csüt. Okt. 01 2015, 18:25

  First topic message reminder :

  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Billy's Burgers

  on Hétf. Feb. 15 2016, 23:09
  Dante
  és ©
  Rachel

  Onnan tudom, hogy jó szíved van (...),
  hogy abban a pillanatban, hogy megismertelek,
  harcolni akartam érte.

  -Igazán optimista vagy, de neked van igazad! Talán ez olyan, mint a biciklizés… Bár azon is iszonyat rég ültem. Te jóóó ég mi mindent eldobtam magamtól. Pedig régen imádtam biciklizni…-Azt hiszem az lesz majd a következő projekt. Sajnos az ember sokat változik az évek során. Más fontossági sorrendet emel magának. Viszont egy kis szórakozásra mindig kell időt hagyni, mert különben az ember megbolondul a mindennapok monotonitásába.
  -A közelséged megnyugtató!-Pislogok rá olyan igazi bájos, kislányos tekintettel, majd elnevetem magam. Persze tisztában vagyok azzal, hogy vigyázni fog rám. Mindig is ezt tette, még ha mások előtt ezt nem is igen mutogatta.
  Mondtam én, hogy már nagyon régen korcsolyáztam, és ami ront a dolgon, hogy cipőben vagyunk, nem korcsolyában. Azért azzal sokkal könnyebb lenne. Így én már annak is nagyon tudok örülni, hogy nem vágódom hasra azonnal, csak kicsit később. Ahogy Dantén landolok csak röhögni kezdek. Nah ez sem én lennék.
  -Persze remekül vagyok, hála neked!-Vigyorgok továbbra is rá, majd megrázom a fejem.
  -Nyugodtan megpróbálhatunk beljebb menni, de nem ígérem, hogy sikerülni fogsz. Viszont, ha esetleg te száguldozni akarnál csak nyugodtan… De most megmondom nem foglak megmenteni, ha a tó közepén vágod hanyatt magad!-Ismét felnevetek, majd feltérdelve próbálok meg a segítségével felállni. Természetesen én is segítek neki, ahol csak tudok, majd ismét belé karolok.
  -Mehetünk?-Ha rábólint akkor el is indulok. Lassú, de határozott mozdulatokkal. Menni fog ez!


  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Re: Billy's Burgers

  on Vas. Feb. 21 2016, 19:39

  Aida - Dante

  -Milyennek kéne lennem? Kezdjek el remegni, hogy tutira darabokra töröm magam? Abban mi a móka? Látod? Ide kellett jönnöd.
  Vigyorogva kérdezem az exem, pont úgy ismert meg mint aki megijed a saját árnyékától vagy egy apró horzsolástól, hogyne.
  Bőszen bólogatok a frissen tett felfedezésére, mennyi mindenről mondott le csak azért, mert mi elváltunk, és egészen máshová keveredett.
  -Örülök neki, majd én leszek a kispárna.
  sejtem, hogy borulni fogunk, sejtem, hogy olyan zakózások lesznek, amik bárkinek a becsületére válnának, és még pontoznám is, ha éppen arra figyelnék, vagy tudnám előre, mikor jön.
  Borítékolható volt az esés, persze azt azért nem gondoltam, hogy már az elején sikerül bemutatnunk a part szélénél, de sebaj, itt legalább takarásban vagyunk.
  A kispárna szerepét így egyből bemutatom, nem mondhatja azt, nem állom a szavamat, tessék. Én alul, ő felül, és röhögünk, ahogy az ötletén is, mert az azt jelenti, pár órára elfoglaltuk magunkat így hajnalban.
  -Oké... aha, menjünk beljebb... szerintem is, ez egy jó ötlet. Mit nekünk a part széle, az volt a hibás, hát menjünk. Én hanyatt vágni, dehoooogy, nyomás befelé.
  Imádom Aidában, hogy ennyire őrült, végül is igaza van, mit szerencsétlenkedünk itt kint, amikor erre sokkal nagyobb helyünk lesz ott bent.
  Nevetve állok fel a jégről, rajtam aztán ne múljon a dolog, egyből indulok, az elején lassan, aztán egyre gyorsabb tempóban.
  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Billy's Burgers

  on Vas. Feb. 28 2016, 15:23
  Dante
  és ©
  Rachel

  Onnan tudom, hogy jó szíved van (...),
  hogy abban a pillanatban, hogy megismertelek,
  harcolni akartam érte.

  -Nem… Nem ezt mondtam. Maradj olyan, amilyen vagy. –Nem mondom azt, hogy nincs benne hiba, de ki az aki tökéletes? Igen voltak olyan dolgok, amivel a falra tudott kergetni, ahogyan bennem is vannak olyan tulajdonságok, amitől ő őrül meg, de így fogadott el, ahogyan én is őt. Nem nagyon érdekel, hogy más mit is gondol. Pont azt szerettem benne, hogy nem akart megváltoztatni, ahogyan én sem őt. Ő ilyenné vált, ettől Önmaga.
  -Ez igazán jól hangzik.-Kacsintok felé egyet. Folyamatosan törnek elő a régi emlékek. A közösen eltöltött idők. Nem volt mindig a legvidámabb, de több volt a boldogság, mint a veszekedés. Őrült egy este a mai. Nem is számítottam arra, hogy végül itt lyukadok ki. Azt hiszem még sokat fogok ide kijárni. Amúgy is kellemes a környezet. Nincsenek sokan… Bár ez talán annak magyarázható be, hogy iszonyat késő van és a város nagy része ilyenkor már és még mélyen alszik.
  A szavain ismét felnevetek. Hát mikor mondtam, hogy normális lennék? Ebben a falkában mégis ki lenne az? Igazából egy diliházat építettek fel maguknak, ahova nagyon is nehéz bejutni. Csak azok léphetnek be, akik elviselik ezt az őrültséget, ami ott bent zajlik.
  -Hát persze, hogy az volt a hibás. Bent kevésbé fog csúszni, higgy nekem!-A szavaim határozottak. Biztos vagyok benne, hogy beljebb nagyobb sikerünk lesz. Max nem és akkor majd a falka holnap a keresésünkre indul és megtalálnak minket a tó közepén fetrengve a röhögéstől, mert képtelenek vagyunk felállni.
  Most még viszont megy a dolog, így tovább is indulunk. Mindvégig kapaszkodom Dantéban. Ahogy egyre beljebb jutunk úgy válok én is egyre bátrabbá. Mondtam én, hogy menni fog.
  -Hé azért remélem nem fogsz futni kezdeni!-Megérzem, hogy gyorsabb tempóra váltott, így inkább elengedem őt. Azért ennyire őrült én sem vagyok.


  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Re: Billy's Burgers

  on Kedd Márc. 15 2016, 21:31

  Aida - Dante

  -Van egy rossz hírem... nem is szándékozom megváltozni, és nem azért, mert tökéletes lennék...
  Vigyorogva nézek Aidára, annyit változtam, amennyit szükséges volt, amennyit muszáj volt annak érdekében, hogy a környezetemet élhetővé tegyem. Lehet, önzőség ilyesmit kijelenteni, de addig, amíg én is elfogadok másokat olyannak, amilyenek, addig logikus, hogy ugyanezt várom el cserébe.
  Én már megtanultam, mi a kompromisszum, és amíg az én rigolyáimat valaki elnézi, addig én is szemet hunyok az övéi felett. Mert valljuk be, nekem is vannak, ahogyan Aidának is voltak, de így szerettem, pontosan így, mert ettől volt hús-vér ember és NŐ, nem attól, hogy mindig megpróbált megfelelni mindenkinek.
  -Ugye? Én a helyedben élnék a lehetőséggel, nem minden nap ajánlom fel.
  Cinkos vagyok, amikor kell, és ez egy olyan pillanat, amikor simán belemegyek a játékba, mert miért is ne? Jól érzem magam a társaságában, ahogyan ő is az enyémben.
  Mi volt régen, már nem érdekel, elmúlt pár évtized, mindketten komolyodtunk, értünk, talán kellett ennyi, kellett ez a különválás ahhoz, hogy rádöbbenjünk a viszontlátáskor, nem is volt az olyan szar.
  -Én is ezt mondom, indulááás.
  Neki iramodok, megy ez, még korcsolya nélkül is, beljebb sokkal simább a jég, maximum hason kúszva jövünk ki... vagy sehogy.
  A rutinunk megvan, csupán ismét bele kell jönni, de bonyolultabb kűrre azért nem vállalkozom.
  Gyorsítok a tempón, kíváncsi vagyok, mennyire megy az irányváltoztatás, és nem akarom Aidát magammal rántani így elengedem, azaz hagyom, hogy elengedjen, majd távolabb fordulok meg, hogy egyenesen felé iramodjak.
  -Azt itt nem lehet, nincs szöges cipőm, viszont az nem biztos, hogy megállok.
  Lehet, korai volt a gyors tempó, érzem, hogy a megállás része nem lesz egyszerű, kell egy kapaszkodó, és az nem más mint Aida. Hát ő van a közelemben így őt kapom el, hogy felcsavarodjak rá, meg ahogy én azt elképzeltem. Kihagytam a számításból, hogy nem eresztett gyökeret, nincs rögzítve, így konkrétan magammal rántom.
  -Ebből esés lesz, marha nagy eséééés.
  Part vagy jég, jég vagy part, ez a kérdés, és én a jeget választom, hirtelen letérdelek, hogy kicsit lassítsam a tempót, aminek a következménye egy gyönyörű segges Aidával, mert őt meg elfelejtettem elengedni. A farmerem legalább tompít, röhögésben török ki, amikor végre megállunk. Egyetlen egy dologra tudtam figyelni, hogy ő ne zakózzon nagyot, inkább rám essen, másra nem.
  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Billy's Burgers

  on Vas. Márc. 27 2016, 23:33
  Dante
  és ©
  Rachel

  Onnan tudom, hogy jó szíved van (...),
  hogy abban a pillanatban, hogy megismertelek,
  harcolni akartam érte.

  -Ez csöppet sem rossz hír, bár csak annyira, hogy akkor csak is ilyen őrült emberek fognak körbevenni téged.-Nézek rá egy pillanatig komolyan, majd csak elmosolyodom. Az biztos, hogy egy szőke leányzó megrémülne tőle és sikítva menekülne mellőle és nem csak a komolysága miatt. Láttam már őt munka közben, Bátaként. Ha nem ismertem volna még magam is megrémülök. Sok mindenben nem ismer tréfát, és ez így is van jól… De a másik fele sem túl bizalomgerjesztő az ilyen lányok számára, az őrült, dilis, óriás csecsemő fele.
  -Ez bizony tényleg így van, ki is használom majd az alkalmat!-Ő rángatott ide, így ha miatta esünk, akkor az a minimum, hogy felajánlja magát párnának. Sokáig őt sem kell győzködni. Hamar tovább is indulunk. Nah senki sem mondta, hogy normálisak vagyunk. Különben is miért ne szórakozhatnánk, főleg, hogy rajtunk kívül senki sincs itt.
  Figyelem ahogy gyorsítani kezd. Én aztán nem követem őt. Ennyire őrült viszont nem vagyok. Megfordul, amiért jár neki egy taps, de ahogy egyre közelebb csúszik hozzám úgy tűnik el szép fokozatosan mosolyom. Mikor elém ér én is elkapom őt, de érzem, hogy a nagy lendülete miatt én is tovább csúszok. Nah ez szép lesz!
  Az egyik pillanatban még állok, a másikban már rajta fekszem és együtt nevetünk. Nem megy nekünk ez a korcsolyázás. Lehet, hogy mára abba kellene hagyni.
  -Gondolom ezt most azért csináltad, hogy megmutasd milyen kényelmes párna is vagy!-Szélesedik ki mosolyom, majd fogom magam és legurulok róla, hogy háton fekve a jégen a csillagos eget kezdjem el bámulni. Csodálatos egy esténk van. Oké a jég kissé hideg, de ez most így nagyon is kellemes.

  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Re: Billy's Burgers

  on Hétf. Ápr. 04 2016, 19:46

  Aida - Rachel

  Aida megállapítása helyes, rápillantok és vigyorogva bólintok. Végül is mit várna az ember? Hitehagyott, elfásult farkasokat, akik ennyi év után már azt is unják, hogy egyáltalán léteznek. Ez az, ami nem valós.
  -Bizony ám, és ez így van rendjén. Mit kezdenék én normálisakkal, gondolj bele.
  Az nem az én terepem és asztalom, hogy olyanok társaságában legyek, akikről az imént szó esett, és inkább legyen egy félőrült banda, mint beszari, anyámasszony katonája, akik agyon analizálnak mindent halál feleslegesen.
  Láttam már ilyen falkát, idő kérdése volt, mikor esnek egymásnak. Vigyorgok egy sort, nekem is megvannak a defektjeim ahogyan mindannyiunknak, egyesekben ez félelmet kelt, másokban nem. Pont nem érdekel, akik mellettem vannak, azokról tudom, hogy bármikor és bármilyen helyzetben számíthatok rájuk, és ez fordítva is így van. Ezért alkotunk egységes és erős falkát, még ha ez kívülálló számára nem is olyan egyértelmű.
  -Hajrá, aztán majd véleményezheted.
  Korcsolyázni jöttünk, minek húzzuk az időt? Hamar gyorsítani kezdek, próbálgatni, mire emlékszem még, mi az, ami megy rögtön és mi az, ami nem.
  Érdekes, hogy fordulni kapásból tudok, na de megállni? Érzem, hogy ebből esés lesz, és Aida az egyetlen, aki szóba jöhet, mint kapaszkodó.
  A lendületem viszont túlságosan nagy, nem állunk meg, magammal húzom, így kénytelen vagyok az esést választani sajátos módon.
  Ez még belülről nézve is annyira röhejes, hogy nevetve zúgok a jégre, egyedül Aidát óvva, végül kiterülve. Így is lehet csillagokat nézni, megfázástól pedig nem kell tartanunk.
  -Neeem, dehogy, csak tudod, a csillagok... mert így sokkal szebbek ám, innen. bentről...
  Elmosolyodok, persze, természetesen erről van szó, nem ám arról, hogy nem tudtam megállni, nem. Elnevetem magam, naná, hogy azért csináltam.
  -Ha már a megállással gondjaim adódtak, gondoltam, miért ne tesztelhetnéd?
  Sosem szégyelltem bevallani, ha valami nem ment, vagy valamiben valaki jobb volt nálam. Éppen ezért alkotunk ilyen erős falkát, mert itt nincsenek titkok, tudjuk, kinek mi az erőssége, gyengéje, és kiegészítjük egymást.
  A csillagokat nézem, közben pedig oldalra nyúlok, hogy ismét megfogjam Aida kezét. Innen már nem esünk lejjebb.
  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Billy's Burgers

  on Szomb. Ápr. 16 2016, 23:25
  Dante
  és ©
  Rachel

  Onnan tudom, hogy jó szíved van (...),
  hogy abban a pillanatban, hogy megismertelek,
  harcolni akartam érte.

  -Azt hiszem egyben lenyelnéd őket.-Nevetek fel jó hangosan. Ha a falka normálisokból állna szerintem már rég felakasztotta volna magát, vagy lelépett volna. Nem való neki, de nekem se a normális emberek. Mi ezért vagyunk ennyire különlegesek, mert csak idióták vannak a csapatban. Oké mondjuk az újakat még nem ismerem ennyire, de idővel biztosan hozzánk alakulnak majd… Megszoksz, vagy megszöksz… Bár itt az utóbbi nem ajánlott.
  Az esést tervezni sem lehetett volna jobban. De nem is mi lennénk, ha nem a jégen kötnénk ki a végén röhögésben kitörve. Szívesen megnéztem volna magunkat kívülről. Biztosan szép látvány lehettünk. Kár, hogy nem lett levideózva. A falka jót nevethetett volna rajtunk. Amúgy is valami különleges oknál fogva sokan azt hiszik, hogy mi… Pedig erről szó sincs! Oké lehet hogy nem közömbös a számomra, ahogyan úgy érzem, neki sem vagyok az, de nem hiszem, hogy ennél több lesz közöttünk. Jó így nekünk.
  -Hát persze! De mellesleg valóban igazad volt. Nagyon kényelmes vagy!-Suttogom még neki, majd csak mosolyogva figyelem a csillagokat. Milyen csodálatosak is. Érzem, ahogy a fáradtság egyre jobban eluralkodik rajtam. Végül is már igen későre jár és nem volt egy egyszerű napom. Nagyokat kezdek el pislogni. Ahogy megérzem a kezét kissé megszorítom, de nem pillantok felé.
  Pár percen belül viszont már a szuszogásom hallhatja. Igen sikeresen elaludtam. Ez nálam nem meglepő. A katonaságnál megtanul az ember bárhol és bármilyen körülmények között aludni. Voltam már sokkal helyzetben is mikor rá kellett vennem magam az alvásra. A jég még a kényelmesebb helyek között van. A megfázástól meg cseppet sem félek és bízom Dantéban, hogy nem hagy itt egyedül. Nem várom el tőle, hogy haza cipeljen, így remélem felébreszt mikor indulna.  //Köszönöm Ölelés//  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!

  Re: Billy's Burgers

  on Vas. Jan. 15 2017, 19:17


  Ajánlott tartalom

  Re: Billy's Burgers


   Pontos idő: Vas. Dec. 16 2018, 05:55