Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Long Island villa
by Emanuel de Medici Today at 00:53

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Yesterday at 22:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 09 2018, 22:30

» Freshkills Park
by Admin Vas. Nov. 25 2018, 19:40

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Vas. Nov. 25 2018, 19:20

» Pince
by Admin Vas. Nov. 11 2018, 22:47

» Belső udvar
by Dorian M. Montgomery Szomb. Nov. 10 2018, 21:54

» Carlmichael Ház - Tárgyaló
by Reinald Carlmichael Szomb. Nov. 10 2018, 21:51

» Rising Star Cave - Dél-Afrikai Köztársaság
by Armand Assante Vas. Nov. 04 2018, 20:49

» Azrael
by Desmond O. Cross Vas. Nov. 04 2018, 17:52

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Tony's Pier Restaurant

  Share

  Tony's Pier Restaurant

  on Csüt. Okt. 01 2015, 18:41  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Rachel Earhart

  on Pént. Feb. 26 2016, 22:03

  Rachel és Mikhal


  Az eső egyre jobban zuhogott, ezen a késői órán, eme borult napon.
  Az ég csak sötéten borult a világra, egyetlen csillagot se hagyva, hogy fénnyel borítsa be az eget. A lámpák fénye, a távolban úgy tűntek mint a szent János bogarak, de ahogy egyre közelebb kerültem és haladtam el alattuk már nem tűntek olyan fényesnek, és reménnyel telinek. Reménnyel telinek? Reményt sehol sem látok, csak egy fényt ami próbálja elüldözni a sötétséget magáról, de valahogy ez egyáltalán nem sikerül neki. A pulóverem már teljesen át ázott, kapucnijával együtt ami a fejemen pihent. Fekete pólóm is már kezdett vizesen testemhez tapadni ahogy megnyúlt léptekkel haladtam előre. Fekete nadrágom, egy árnyalattal feketébb lett most hogy teljesen eláztam. De valahogy ez cseppet sem zavart. mi több. Szeretem az esőt, és annak bármilyen formáját. A csendest, a zivatart, az erős szakadó esőt. Valahogy ez az az időjárás ami le tudja nyugtatni amúgy is rodhadó, lelkemet. Ha egyáltalán, még őrzök magamban ilyesmit. Elmosolyodok halványan ahogy fel emelem kék tekintetemet, és az útról, az utcára kalandozik. Sehol egy árva lélek, sehol egy...akármi. Halkan szusszanok és ahogy zsebre vágott, kihűlt kezeimet megmozgatom, ujjaim halkan ropognak meg. Lefordulva a legközelebbi sarkon, tévedek egy étterem szerűséghez. Még nyitva van...talán tudok inni egy kávét, vagy valamit. Az ajtóhoz lépve, lassan fogok rá a kilincsre, és kifele húzva az ajtót, tarul elém, a kedves, száraz hely látványa kellemes kis 80-as évek zenéjével, mire szélesebb lesz mosolyom a kapucni alatt és belépve hallgatom, ahogy becsukódik mögöttem az ajtó, majd lassú léptekkel megyek az egyik ablak melletti asztalhoz, és ülök le az egyik székre. Lépteim, kisebb tócsákat hagynak maga után, és a cipőm, is cuppogó hangot ad ki. Kisebb tavat lehetne kicsavarni belőlem. Lassan lehúzom a fejemről a csukjámat és körbe pillantok, kicsit körültekintőbben a helyen. Halkan sóhajtok, majd ahogy kioldalog hozzám, a csinos kis pultos lányka, egy féloldalas mosollyal köszöntöm, mire arcára halvány pír szalad. Kérek egy forró hosszú kávét majd ahogy el tipeg, kezeimet össze fonom az asztal fölött és tanulmányozva át fagyott ujjaimat, egy kis idő múltával, a sötét ablak felé pillantok, de csak tükör képem mered vissza rám. Egy újabb céltalan este, újabb gondolkodásra szorulva...
  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Tony's Pier Restaurant

  on Szomb. Feb. 27 2016, 23:08
  Mikhal
  és ©
  Rachel

  Munka után úgy gondoltam elmegyek kicsit futni, levezetni a feszültséget. Nem volt egy túl kellemes napom. A fejesek csak csesztettek mindenkit, bármit is csináltunk… Az ebédnél majdnem nekiugrottam egy idióta baromnak, aki nem tudta befogni a száját. Reméltem, hogy ennek az időnek már vége, de nem… Mindig jönnek újak, akiknek meg kell tanítani a leckét.
  Miután elindultam a szokásos kis körömre hamarosan eleredt az eső. Remek! Mondjuk ez nem adott okot arra, hogy visszaforduljak. Nincs bajom az esővel, néha még meg is nyugtat, de most inkább csak egy zavaró tényező, de a futást jobban kedvelem. Percek alatt ázom el teljesen. Nem első eset, így nem foglalkozom vele, csak futok és futok…
  Nem tudom mikor indultam el, mennyit mehettem, mennyi idő telt el, de nem is érdekel. Jól esik kiszellőztetni a fejem. Nem megyek még haza, mert éreznék, hogy nincs minden rendben. Az meg csak rontana a helyzeten, ha elkezdenének kérdezősködni. Dante tudja, hogy ilyenkor békén kell hagyni, ahogyan Nicholas is megtanulta… De a többiek… Nem akarom őket bántani, így inkább még várok.
  Ahogy befordulok az egyik sarkon egy régi stílusú büfé kerül elém. Egy pillanatra leállok és csak figyelem. Nincsenek túl sokan és igen jól esne egy kávé. Már csak lassú tempóban indulok el a kis büfé felé, végül kinyitva az ajtót be is lépek. A púlt mögött álló nő azonnal rám emeli tekintetét. Egy mosolyt varázsolok arcomra.
  -Sosem hagyja már abba?-Morog egyet az erősre, majd kiszolgálja a pultnál ülő férfit. Odasétálva hozzá rendelek tőle egy jó nagy adag kávét, majd körbe pillantok. Csak ekkor érzem meg a mágus jelenlétét, ha felém pillant biccentek felé egyet köszönésként, majd kávémmal együtt ülök le egy szabad bokszba.
  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Rachel Earhart

  on Vas. Feb. 28 2016, 09:04

  Rachel és Mikhal

  Halkan sóhajtva dörzsölöm meg az orr nyergemet. Az elém hozott, hosszú erős kávéra pillantok. Megigazítom az amúgy is elázott cipzáros pulóvert hátha javítok vele rajta de igazából, csak megmozdulva még több víz csöpög le rólam. Ázott hajamba túrok...Fogva a kiskanalat, a kávéba rakom és lassan kavargatni kezdem, majd bele rakok egy kocka cukrot, mikor meg áll a kezemben a kanál, és felnézve nyíl ki az ajtó-persze csak a hangját hallom,-de érzem ez nem ember, ez valami teljesen más...elmosolyodom szélesen majd a kávémba kortyolok és egy pillantás erejéig fordítom arra a tekintetem és kék szemeim végig mérik majd vissza fordítom tekintetem a kávéra. Ráadásul, nem is olyan rossz. Mikhal...megint hova gondolsz? Látszik, honnan ered a véred...Az ablak felé pillantok újra, kezeimet a pohárra köré fonom. Ujjaim élvezi a forró kávé hőjét, bár nem mintha felül múlná azt a hideget ami még mindig átfonja a testemet. Bár....mit lepődök meg, mikor éreztem volna bármi meleget a fizikai hőn kívül? Csak figyelem az esőt, mikor meghallom a pultos lány halk morgását. Az eső? miért is állna el. Így szép, és teszi szebbé a világot, elmosva azon csúnyaságokat amiket ma este követnek el a földiek, vagy a ragadozók, a zsákmány ellen. Elmossa az élet, mocskos pöcegödrét amit maga után hagy. Vissza pillantok a kávéra, majd újra elmosolyodom és kimászom a padból. Egy kis társaság...egy kézbe veszem a kávét majd bele kortyolok újra, és lassú cuppanó léptekkel haladok, a kiszemelt boksz felé ahol egyre erősödik az érzés. Aztán megállva az asztalnál pillantok a hölgyre egy széles mosoly kíséretében, ahogy az ülőhelyet méregetem, majd vissza tekint rá.-Szép estét. Ilyen késői órán, ilyen egyedül, és csapzottan? Szomorú látványt nyújt így elsőre.-biccentek aprót ahogy felvonom a szemöldökömet.-Leülhetek?-kérdezem ahogy kék szemeim újra rá tekintenek. Valóban...néha úgy érzem, érdekes estéim lesznek.
  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Tony's Pier Restaurant

  on Vas. Márc. 13 2016, 23:32
  Mikhal
  és ©
  Rachel

  Nem tervezek sokáig itt maradni, csak míg kicsit nem gyűjtök egy kis energiát, ami nálam egy jó nagy adag kávéval kezdődik. Lehet, hogy még meg is vacsorázom itten. Nem hiszem, hogy bárkinek is hiányoznék otthon, ha meg igen el tudnak érni. De nagyon is jól tudják, hogy ilyenkor futni szoktam menni és még az eső sem állít meg. Ez csak víz, majd megszáradnak a ruháim.
  Ahogy végigcsúszik a forró ital a torkomon halkan felnyögök. Milyen jól is esik. Mondjuk nem lenne rossz, ha lenne benne egy kis rum mondjuk, de no nem lehet mindent megkapni. Kifelé bambulva az ablakon csak figyelem az esőt, az elhaladó autókat. Ilyenkor az emberek már nem igen indulnak el sétálni, főleg nem ilyen időben.
  A gondolataimból a cuppogós hang zökkent ki. Érzékelem, hogy közelebb jön hozzám, de mindaddig, míg az asztalomhoz nem ér nem pillantok rá. A köszönésre elmosolyodom és végig mérem őt. Az eső őt sem kímélte meg, de a jelek szerint őt sem izgatja ez.
  -Szia! Pedig csak energiát gyűjteni jöttem, mielőtt hazamegyek.-Néha amúgy is kell egy kis magány. A falka mellett erre kevés az esély. Imádom a családom, de a futás segít a kikapcsolódásban. Most meg kicsit hosszabbra nyújtom a kimenőm.
  -Persze gyere csak!-Bőven van hely, így én meg sem mozdulok. Megvárom, hogy leüljön, majd továbbra is jókedvűen teszem fel én is a kérdést.
  -Nos és te itt egyedül? Mi a te történeted?-Kíváncsiskodom egy kicsit felőle.
  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Rachel Earhart

  on Csüt. Márc. 31 2016, 16:51

  Rachel és Mikhal

  Lassan leülök, és a kávémat lerakva magam elé, igazítom meg amúgy is vizes ruhámat de ez már megszokott reflex nálam. Lassan felnézek rá a kérdésre, hideg kék íriszeim egyenesen az ő szemeibe fúródnak. Kicsit felszegem az államat ahogy újra a forró poharamra szorítok, kicsit de érzem már hagyja el a löttyöm erejét a meleg. Lassan felemelem és bele kortyolok, már az utolsó pár finom kortyot élvezhetem. Üresen teszem le a poharat magam elé, figyelve poharam nem meg maradt tartalmát, majd újra felnézek a nőre. Apró mosoly csúszik arcomra majd halkan szusszanok.-Nos..igazából, céltalanul indultam útnak, akkor még a csendes éjszakába. Aztán az idő úgy döntött nem fog kegyelmezni és ránk zúdított egy kis rossz időt.-mondom ahogy figyelem majd mondandóm végén az ablak felé pillantok, és a versenyző cseppeket figyelem az eső cseppet sem akar veszíteni erejéből.-Bár nem mintha utálnám az esdőt...sőt kifejezetten szeretem az efféle időjárást. A hideg ami csontig hatol nem nagyon hat meg, viszont az eső cseppek...néha úgy érzem sokkal jobba lehűti gyarló testünket, mint amilyen nyugodtak vagyunk...-mondom, és kezeim az üres bögrén pihennek.-De valljuk be, most a maga társaságát jobban élvezem, a meleg erőt adó lötty mellett mint kint, az esőben állva hagyni, hogy gondolataim még tébolyodottabbá tegyenek.-vigyorodok el kék szemeimet újra rá emelem, de a vigyorom nem olyan gonosz. Inkább mókás kedvemben vagyok.-Energia gyűjtés. Ahogy a ruha alapján megítélhetem most egy csomó energiát lökött ki magából.-mondom ahogy a sport felszerelésre gondolok, kezeimet végül leveszem a pohárról, és inkább össze kulcsolom az asztal felett és kicsit előrébb dőlök, kék íriszeim még mindig őt figyelik, arcomon azzal a furcsa de mégis biztató mosollyal.
  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Tony's Pier Restaurant

  on Vas. Ápr. 17 2016, 02:29
  Mikhal
  és ©
  Rachel

  Érdeklődve hallgatom őt és fürkészem tekintetét. Látom azt a bizonyos álarcot, amit magára öltött most. Valahogy nem illik hozzá ez a bájos cseverészés. Van egy másik fele, egy másik fele, akivel nem biztos, hogy ilyen boldogan társalognék. De no én sem akarok semmi balhét. Nem azért jöttem ide. Szóval nézzük meg mi lesz ebből.
  -Az esőt én is szeretem, nem egyszer fogtam magam és indultam el egy hosszú sétára, mikor eleredt, vagy egyszerűen csak megálltam és élveztem a hideg cseppeket. Az emberek valóban utálják általában, bár egy forró nyári napon igazi felüdülés, nah meg a sivatag közepén.-De erről most inkább nem is mesélnék többet.
  -Viszont örömmel tölt el, hogy így vélekedik, de szerintem maradjunk a tegeződésnél. Sokkal kényelmesebb és lehet, hogy már megéltem több száz évet nem érzem magam még olyan öregnek.-Kacsintok felé, majd miután kiürült a bögrém kérek mindkettőnknek egy-egy pohár forrócsokit.
  -Jól látod. Engem futás közben kapott el az eső, de cseppet sem bántam, viszont úgy gondoltam, ha már ez a büfé szembe jött velem, akkor miért is ne pihennék le mielőtt hazatérek? Talán addigra az ég is kitombolja magát.-Rántom meg a vállam. A forró csokikat közben meg is kapjuk. Kedvesen meg is köszönöm a felszolgálónak, majd felemelem a bögrét koccintásképpen és már bele is kanalazok. Hmm.. Ez isteni és milyen jól esik a meleg.
  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Rachel Earhart

  on Vas. Ápr. 17 2016, 15:36

  Rachel és Mikhal


  Csak csendben hallgatom szavait ahogy lassan hátra dőlök a bokszban és kék szemeimet le nem veszem róla, gondolataim mellé egyre gyűlik a tőle hallott szavak információja. Olyan érzésem van, mintha az eső lassulna oda kint, de a cseppek egyre csak hullanak az égből, siratva a világot. Alig ha fog eső nélkül a nyakában haza térni. Lassan kihozzák a forró italokat amit kért nekem is, én meg csak rá pillantok a bögrére figyelve ahogy szál belőle a forró gőz ami melegségét jelzi.

  Újra rá pillantok ahogy megemeli a poharát koccintás képen, én meg csak csendben figyelem ahogy a meleg ital jól esik számára és boldogan kanalazza. Lassan előre dőlök, és a saját bögrémre tekintek újra majd fogom a kanalat és meg keverem a csokit, lassan ahogy beszívom az édes illatot amit áraszt magából. Lassan megemelem és bele kortyolok tartalmába majd lassan leteszem. Égeti a számat, de meg se rezzenek csak egy pillanatra lehunyom szemeim és hallgatom ahogy a bögre alatt halkan koppan az asztal. Ekkor kinyitom pilláim és újra rá nézek.

  -Megtudhatom a becses neved?-kérdezem egy fél mosollyal az arcomon, ahogy kék szemeim figyelik, hogyan iszogatja a forró csokit és mindkettő kezemet saját bögrémre kulcsolva. A hideg még ujj perceimbe vannak de érzem a forró italt is ahogy égetni kezdik kezemet, de nem zavartatom magam.-Ha már így a tegezésnél járunk?-kérdezem ahogy szélesebb mosoly ül arcomra és kék szemeim bögrémről, újra rá emelkednek.
  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Tony's Pier Restaurant

  on Vas. Ápr. 17 2016, 18:04
  Mikhal
  és ©
  Rachel

  A kanalammal kicsit elkezdek játszadozni a forró csokin lévő habbal. Kis falatokban eszegetem le róla. Kiskoromban nem igen volt alkalmam ilyeneket iszogatni. Akkoriban még nem találták ki ezt a fajta forró csokit, így néha kissé kislánynak érzem magam, mikor nagy örömmel esek neki.
  Nagyon is kíváncsi vagyok erre a srácra, de nem faggathatom ki csak úgy. Amiről nem akar beszélni, azt úgy sem mondaná el. Okosan kell kiszednem belőle a dolgokat. Ahogy a kanállal játszadozok érzem magamon a tekintetét, de nem igen foglalkozom vele. Nem félek tőle, de nem is becsülöm le, hisz nem ismerem őt.
  A kérdésére elmosolyodom, majd felemelem rá tekintetem. Először csak némán figyelem őt, majd egy korty forró ital után felé nyújtom kezem.
  -Amelia-Ha elfogadja a kezem erősen fogom meg, majd rázom meg. Bár füllentek a nevemmel kapcsolatban, de mégsem mondható hazugságnak, hisz kislány koromban tényleg így hívtak engem, csak már egy jó ideje nem használom ezt a nevet. Ha meg akar tudni rólam valamit, akkor meg dolgozzon meg érte. Csak úgy nem fogom kiadni magam.
  -Nah és a tied?-Csak akkor engedem el a kezét, ha végül ő is bemutatkozik nekem. Egy újabb korty, majd ismét kérdőn pillantok rá.
  -Régóta élsz a városban?-Próbálok minél hétköznapibb kérdéseket feltenni, hisz ha az ember jól figyel abból is sokat megtudhat a másik illetőről.
  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Rachel Earhart

  on Hétf. Ápr. 18 2016, 20:41

  Rachel és Mikhal


  Figyelem ahogy gyermekien élvezi a forró csoki darabjait, és a meleg édesség cukor tartalmát. Ahogy kimondja a nevet, egy kicsit össze húzom a szemöldökömet., de arcomról a kedves mosoly nem tűnik el. Van valami hamisság benne...Valami ami nem olyan igaz...Mintha próbára akarna tenni. Csak figyelem a felém nyújtott kezet és szemeimet újra rá emelem, megpróbálok olvasni valamit kedves arc vonalaiból,de eddig csak annyit szűrtem le, hogy óvatos, és meg kell dolgoznom, az igazságért. Pedig én ma csak céltalanul indultam utamnak....És hopp, most egy vérfarkassal ülök szemben és információ ládák vagyunk egymásnak.

  Kicsit oldalra billentem a fejemet ahogy lassan elengedem egyik kezemmel a bögrét, majd megfogom a kezét és mélyen, kék, hideg íriszeimmel szemeibe nézek.-Raszputyin.-mondom, halkan de mégis olyan hidegséggel, ami borzongással fut végig emberek hátán, És mind ezzel sokat mondtam, ha hallotta már e nevet, és nem csak a tébolyult pap jut eszébe-e névről. Csak szélesebb lesz a mosolyom arcomon, és talán kicsit rémisztő is ahogy fogom a kezét, ugyan olyan határozottsággal mint ő az enyémet. Csak figyelem barna íriszeit, és egyre csak olvasni szeretnék arcáról, majd lassan elengedem a kezét, és vissza fonom a bögrémre hideg ujjaimat amit érezhetett még mindig nem melegített fel a forrócsoki. Csak halkan szusszanok, majd újabb kis csönd után, kimért, kellemes lágy hangon válaszolok, nem úgy mint ahogy a nevemet mondtam. Mert tulajdon képen az vagyok...-Attól függ. Mit nevezünk régótának...mondjuk úgy, hogy talán van már egy hosszú ideje, hogy itt vagyok. És te?-kérdezem, ahogy közben lassan ajkaimhoz emelem a forró édességet és bele iszok, majd párat kortyolva teszem újra az asztalra.
  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Tony's Pier Restaurant

  on Hétf. Ápr. 25 2016, 23:42
  Mikhal
  és ©
  Rachel

  Lehet, hogy megérzi a hazugságom, de nem igen izgat. Még nem ismerem annyira, hogy megbízzak benne. Különben is, Amelia néven meg tud találni, csak tudni kell, hogy mit is keres, hisz nem csak egy Amelia élt akkor, de egy nagyon is kivált a tömegből és most ezzel az eggyel ül szemben.
  A név hallatán én is elmosolyodom. Bár talán meg kellene ijednem, mégsem teszem. Az sem lepne meg, ha ő is más nevet mondana. Mindenesetre érdekes kis találka ez a mai. Egyikünk sem ostoba. Mind a ketten tudjuk, hogy mi a tét, mire megy ki a játék. De most csak egy jót szórakozunk, kikapcsolódunk.
  A válaszára kiszélesedik mosolyom, majd ismét belekortyolok forró italomba, majd kicsit végig gondolva a dolgot reagálok vissza.
  -Nos ebben igazad van… Számomra akkor él már valaki régóta valahol, ha legalább egy évet eltöltött a városban. Mondjuk a mi fajtánknak ez sem sok idő. A tíz év érezhetőbb, de leginkább az ötven, hetven.-Egy ember számára az egy év is soknak mondható, hisz annyi minden történhet az idő alatt. De nekünk egy év már semmi.
  -Mondjuk azt, hogy hasonló cipőben járunk. Én is itt vagyok már egy ideje, de még nem elég régóta…-Ahhoz, hogy teljes mértékben megismerjem a várost. Régebben is jártam már New Yorkban, de csak átutazóban voltam.
  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Rachel Earhart

  on Szer. Ápr. 27 2016, 15:52

  Rachel és Mikhal


  Csak csendben hallgatom magyarázatát és ez alatt el is fogyasztom a forró csokimat és, közben alaposan megfigyelem. Nagyon óvatos és nagyon is okos. Barna, még kicsit nyirkos haja, hullámokban omlik hátára. Biztosan a pára miatt. Finom fehér a bőre, és telt ajkai kecsesen formálják a szavakat ahogy beszél. Kék élettel teli szemei vannak és szép formás arca. Csak pislogok párat, talán egy jó hosszú negyed óra el is telik mire megszólalok.

  -Biztosan nagyon szép kis család lehettek.-mondom halkan arcomra széles mosoly ül. Család...soha nem volt olyanom, és értéktelennek is tartottam. Csak feltartja az embert. egy gát ami korlátokat állít fel, és megvon a saját életedtől miközben neked boldogot kell játszanod benne. Mások miatt lemondani a saját vágyaidról, vagy éppen a neked szánt jó kis világodról amit megteremtesz magadnak. Nem... sajnos nem vagyok család centrikus. És ez a sajnos elég kicsi számomra.-Talán...a futás nem csak kikapcsolódás hanem egy kis nyugalom az említett család elől? Nem rosszból, mondom de valljuk be néha azért mégis jobb békességben meginni egy finom forrócsokit mint egy hatalmas robbalj közepében. Persze nem tudhatom milyen állás pontok vannak oda haza, és nyugodtan szólj rám, hogy ha rosszat mondok. Csak a megérzéseimre hallgatok.

  -Nézek kék íriszeibe hideg kék szempárommal, ahogy eltolom magamtól az üres bögrét és egyik kezemmel megtámasztom az államat, szélesebb mosolyt húzva arcomra, majd vissza engedek belőle, és kipillantok az ablakon ami a boksz mellett tekint ránk. AZ utca teljesen sötét csak a lámpák fénye világítja meg, és az eső csak zuhog. Sehol egy lélek, néha egy autó száguld el, de sehol semmi. Ilyenkor mondanák, hogy az egész egy horror filmbe illő jelent lenne. Pedig számomra ez egy csodálatos látvány. Testemre rá telepszik a béke, és a nyugalom, ahogy egyre a kinti világot szemlélem szemeimmel, arcomról lassan eltűnik a mosoly.
  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Tony's Pier Restaurant

  on Szomb. Május 07 2016, 21:33
  Mikhal
  és ©
  Rachel

  A kijelentésén jót derülök. Szép kis család. Nah igen. Érdekes egy család a mienk. Imádom is őket. Örülök annak, hogy így alakultak a dolgaim, hogy ismét rájuk találtam.
  -Nah igen mondhatjuk így is… De én inkább azt mondanám, hogy őrült egy család.-Ismét felnevetek. Soha sem éreztem annyira otthon magam, mint velük. Akár Nashvilleben, akár itt. Egyik falka sem adta meg azt, amit ők és most nem csak Dantéról van szó. Remélem soha többé nem veszítem el őket.
  A szavaira kicsit megrázom a fejem továbbra is hatalmas mosollyal képemen. Cseppet sem téved. Imádom minden egyes tagját, de valóban… Néha jó egyedül lenni, messze tőlük.
  -Jól látod! A futás kikapcsol, megnyugtat, nah meg kondiba tart. A család nagyon fontos főleg nálunk, de valóban… Néha jól esik elszakadni tőlük pár órácskára. De nem is lenne egészséges, ha non-stop egymás nyakában lennénk. Akkor szerintem mindenki utálna mindenkit és olyan feszültség lenne, hogy nem az ellenségeinktől kellene tartanunk, hanem a belső robbanástól. Ám szerencsére erről nincs szó.-Tudja csak meg, hogy erős falka vagyunk. Ne akarjon velünk játszadozni, mert azt biztosan nem köszöni meg.
  -És neked van családod?-Érdeklődöm tovább felőle, de mikor kitekint követem tekintetét. Az utcák elcsendesültek, pedig nap közben milyen nagy nyüzsgés volt errefelé. Ez az éj csodája. Itt véget ér a nap,máshol meg ilyenkor kezdődik. Észre veszem, hogy eltűnik mosolya. Egy ideig csak némán figyelem őt, majd összeráncolt homlokkal szólalok meg ismét.
  -Valami baj van?-
  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Tony's Pier Restaurant

  on Vas. Május 08 2016, 19:10
  Rachel

  és ©

  Mikhal  Rá pillantok a kérdések után, majd le üresen tátongó bögrémre. Halvány mosoly csúszik újra arcomra. Baj? Baj soha nincs. A baj csak a fejünkben létezik, amit igazából, a gátlásaink szülnek miután rá jövünk, hogy az akadály pontosan a mi utunkban áll. Fel pillantok rá hideg kék íriszeimmel, és össze kulcsolva ujjaimat állam alá illesztem, mintha azoknak mindig is ott lenne a helyük. Kicsit még mocorgok ültömben majd pár pillanatnyi fürkészés után megszólalok.

  -Nem. Nem vagyok család fajta. Nem nekem találták ki. Valahogy nem tudnám magamat bele képzelni, hogy bárkihez is kötődjek, vagy más kötődjön hozzám. Feleslegesnek találom, és csak hátráltatásnak. Egy gyenge pontnak. És szerintem azt senki sem kedveli ha a családja egyik tagjával fenyegetik. Számomra csak egy apró bökkenő az életben. és igazából a család egy burkolt fogalma annak, hogy valaki maga után gyermekeket hozhasson létre, egy magzatban. Aztán felnevelje, és útjára engedje. Ez is...számomra csak egy cél. Hogy amit eddig teremtettem, azt valakinek át adjam és ő vigyázza mint a jól nevelt kiskutya vagy felhasználja a saját céljaira. De mindenkiben más hogy rajzolódik ez meg. Te szereted őket. Én megölném őket, ha csak hátráltatnak...  -mondom ahogy szélesebb vigyor csúszik arcomra majd halkan szusszanok. Újra az ablak felé pillantok és vissza rá.

  Csak hallgatom az étterem órájának ketyegését, és a halk lélegzet vételeket. Figyelem ahogy veszi a levegőt, és ha lett volna légy akkor annak a zümmögését is hallottam volna. Arcomról a mosoly nem tűnik el csak figyelem a lányt és halkan megszólalok újra.-És mi a foglalkozásod ha szabad tudnom?-kicsit oldalra döntöm a fejem, és úgy figyelem várva a válaszát.

  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Tony's Pier Restaurant

  on Csüt. Május 12 2016, 22:21
  Mikhal
  és ©
  Rachel

  Érdeklődve hallgatom végig véleményét a családdal kapcsolatban. Abban teljesen egyetértek vele, hogy iszonyatosan gyenge pont tud lenni, de igaz ez az embertől is függ. Ott van például Dante! Mint Alfa hezitálás nélkül megölné a saját kölykeit, ha azok valami olyat tennének, amiért halál jár. Lehet, hogy iszonyatosan megrázná a dolog, de megtenné, mert meg kell tennie. Vagy ha a falkád sorsa függ, akkor is meghozod az áldozatot értük. Ilyenkor nem hallgathatunk a szívünkre, ami iszonyatosan nehéz, de ha megfelelő erő van benned képes leszel rá. Én nem tudom meg mondani, hogy képes lennék e. Talán igen, talán nem… De remélem nem kerülök olyan helyzetbe, hogy döntenem kelljen.
  Mind ennek ellenére én nagyon is örülök annak, hogy van egy családom, hogy tartozom valahová. Szerintem az sem jó, ha az ember egyedül marad. Mi együtt vagyunk igazán erősek. Külön-külön könnyebben tudnának minket elpusztítani.
  Én is kiiszom a maradék csokimat, majd a kérdésére elmosolyodom. Végül is mit titkoljak? Ezek mind olyan információk, amiket ő is megtudhat, ha jó helyen kutakodik. Warlock és ha jól érzem nem is olyan fiatal. Könnyen megszerezheti az információkat.
  -Nos katona vagyok… pilóta!-Érdeklődve figyelem a tekintetét. Kíváncsi vagyok a reakciójára. Sokan ilyenkor meg szoktak lepődni. Hisz nem gyakori a nők jelenléte a seregben. Igaz egyre többen vagyunk, de még így is ritkaszámban megy.
  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Tony's Pier Restaurant

  on Szomb. Május 14 2016, 16:56
  Rachel

  és ©

  Mikhal  Ahogy kimondja, széles mosolyomból vigyor lesz és figyelem kék íriszeit. Ritka, hogy egy hölgy a katonaságnál szolgáljon, bár ebben a munkában jobban el tudom képzelni, mint egy számítógép mögött üljön és azon pötyögje a főnöke szavait. Nagyon is messze áll tőle ez a munka, és ez valljuk be némi megnyugvással tölt el. Nem csak külsője mondja ezt, főleg sportossága miatt de ahogy mutatott magából egy keveset abból is látszott tényleg egy szívós alkattal van dolgom. Bár őszintén egyáltalán nem keresem a bajt és nem is akarok se vele se a falkájával. Nem ezért jöttem ide, se a városba se ehhez az asztalhoz. Egyszerűen csak az érdekesség, és a kellemes társaság.-Gondolom szereti a munkáját. Vagy lehet ebben is tévedek, hiszen a sereg az a családdal való együtt töltött perccet kicsit akadályozza. De gondolom van erre megoldása vagy ilyesmi.

  Mondom ahogy egyik kezemet az asztalra fektetem állam alól és az asztalra fektetem, halkan szusszanok, de arcomról nem tűnik el a vigyor inkább újra mosolyra váltok. Újra be költözik közénk a csend, és hallgatom, de nem érzem kellemetlennek, hogy nem beszélünk egymáshoz. Valljuk be engem a hadsereg soha nem hozott lázba. Soha nem szerettem, a fegyveres harcot, vagy mások ellen rohanni, inkább a sakkozó szerepét szerettem játszani a tábla egyik végén, és emelgetni a bábukat. Kék íriszeimet újra rá emelem. Bár itt is érvényes a mindenki ,más beállítású elgondolásom. Én inkább agyamra és ravaszságomba bízok, de ha nem marad más esély a közelharcot sem vetem meg. Persze nem utálom csak nem vagyok a híve...Igyekszem először a lehetőségeket végig gondolni.-Repülést is ezek szerint szereti?- kérdezem végül.  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Tony's Pier Restaurant

  on Vas. Május 22 2016, 00:16
  Mikhal
  és ©
  Rachel

  A kérdésre elmosolyodom. Nem látszik rajta döbbenet, pedig legtöbb embernek az az első reakciója, mikor elárulom foglalkozásom. Mondjuk ma már egyre kevésbé találkozom ilyen személyekkel. Régebben még több döbbent arccal futottam össze.
  -Igen szeretem. Eleinte nővérként szolgáltam a seregben… Aztán jött a helikopter!... Nincs túl sok megoldás, de elég időm lesz még a családommal lenni.-Persze a falka a legfontosabb ez nem kérdés, de amíg nincs baj nem fogom elhanyagolni miatta a munkám. Szeretem a munkám és egyelőre még nem akarok váltani. Tudom, hogy eljön majd az ideje, mikor valami máshoz fogok kezdeni, de ez nem a közeljövőben lesz.
  -Hogy szeretem e? Nos az nem kifejezés.-Szélesedik ki mosolyom. Azért az egész életemet nem fogom kiteregetni neki. Megvan a múltam, a repülés iránti imádatom oka, de erről nem sokan tudnak. Nem kell mindenkinek tudnia róla.
  -És te mivel foglalkozol? Esetleg vállalkozó vagy?-Érdeklődöm őszintén. Ha én is elárultam magamról egy keveset, akkor neki is illik. Nem várom el, hogy mindent eláruljon nekem. Nem is érdekel a múltja. Bízom benne, hogy ő sem akar semmi rosszat és megmaradhat egy jó ismerősi viszonynak a mienk. Jó ha van pár ismerős más fajok csoportjaiból. Nincs túl sok warlock ismerősöm, de valahol el kell kezdeni nemde?
  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Tony's Pier Restaurant

  on Kedd Május 24 2016, 19:43
  Rachel

  és ©

  Mikhal  Vállalkozó? Komolyan? Halkan elnevetem magam. Ennél szebbet már úgy se mondhatnak nekem. Halkan szusszanok majd rá pillantok kék íriszeimmel. Milyen aranyos...szeretem mikor találgatnak csak úgy. Kezeimre tekintek pislogok párat, majd felnézek a világos kék íriszekbe.-Nos...inkább ügyvéd.-mondom ahogy széles mosolyt rajzolok arcomra. Azt a vállalkozást pedig amit művelek a háttérben, se ő se senki nem díjazná, talán csak Háború. Sőt csak ő díjazná. Bár nem tudom, hogy egy farkas...vérszomjas dögök, és a családjukért ölnek abban a pillanatban. Bár én csak a magam kénye kedvéért gyilkolok, és kutatásaim célja miatt.-És mielőtt megkérdezné, szeretem. Sokat tudok beszélni és a szeretem is járatni a szám, ha értelmes dologról van szó. Meg aztán...izgalmas ügyeknek lehetünk tanúi, és a legszebb az, mikor magam is tudom, védencem egy gerinctelen dög, mégis boldogan lépked ki mellettem, mert kibeszélem a szarból.-mondom egyszerűen megfogalmazva.

  -Szóval meggyőző képességem, nem tagadom nem rossz tulajdonságom.-Ruhám már megszáradt, érzem magamon, hogy a nyirkossága is elmúlt. Az ablak felé nézek újra, az eső is kezd veszteni erejéből, de még nem igazán adja fel.-Talán nemsokára, kirakhatjuk a lábunkat, és mehetünk tovább a dolgunkra, elfelejtve kivel is ültünk egy asztalnál, forrócsokit iszogatva.-mondom ahogy újra rá tekintek, széles mosollyal és kék szemeimmel-Bár nehezen lehet egy ilyen kedves mosolyt elfelejteni.-Violetnek a konyha bábomnak is ilyen szép a mosolya csak neki soha nem tűnik el.  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Tony's Pier Restaurant

  on Kedd Jún. 21 2016, 00:02
  Mikhal
  és ©
  Rachel

  Elmosolyodom őszinteségén. Nem sokan merik ilyen nyíltan kimondani mindezt. Sok a faszkalap ügyvéd, aki tényleg azt élvezi, hogy a bűnösöket mentheti meg, de nem meri ezt bevallani és teszi az ártatlant. Ő legalább szemedbe mondja, hogy igen neki ez rohadtul bejön. Én mondjuk sosem tudtam volna Ügyvéd lenni. Bár igaz sokszor a katonák sem jobbak, mondhatjuk azt, hogy parancsot teljesítünk, de nem fognak fegyvert a fejünkhöz, hogy tegyük a kötelezettségünket, innen is kiléphetünk, ha nem tetszik nekünk.
  Egy pillanatra én is kinézek az ablakon. Talán tényleg ideje lenne indulni. Nem mintha aggódnának értem, vagy keresnének. Nicho tudja, hogy ilyenkor futni megyek és akkor jó sok időre eltűnök. Dante meg ismer engem…A bókjára elmosolyodom. Hasonlít Malcomhoz. Benne is ott van az úri ember, a lovagias férfi, de belül meg… Romlott, mint egy alma. Ő benne sem szabad megbízni mégis kellemes egy társaságnak gondolom. Remélem sokszor lesz még alkalmam találkozni vele.
  -És egy ilyen kellemes beszélgetőtársat is nehéz ám elfelejteni. Örülök, hogy az asztalomhoz ültél!-Mondom neki teljesen őszintén. Biztos vagyok benne, hogy tisztában van azzal ez nem jelenti azt, hogy nem fogok rá figyelni, vagy hogy puszipajtások lettünk. Biztos vagyok, hogy az ő figyelme sem fog lankadni. Nem tűnik ostobának.
  A felszolgálónak jelzek, fizetni szeretnék. Ahogy azt mondtam meghívtam őt. Ennyi nem fog a földre vágni. Ahhoz még harminc forró csoki sem lenne elég. Ha megkapom a blokkot ki is fizetem az összeget, hozzá dobva nem kevés borravalót. Ha már így összemocskoltuk a padlót, ülést legalább ennyi jár szegénynek.
  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Tony's Pier Restaurant

  on Szer. Jún. 22 2016, 20:04
  Rachel

  és ©

  Mikhal  Csak elmosolyodom, ahogy elmondja a szavakat, de ahogy megszólalhatnék, a pincér megjelenik, Rachel figyelmét elvéve, aki a számlát kéri, én pedig figyelem közben. A mozdulatait és a gesztusait. Az apró rezdüléseket... Azt őszintén meg kell vallanom magamnak, szép nő, és ezt nem is fogom vitatni...de nem érdekel. Egyszerű beszélgetésekre való társaság semmi több. Azonban társasága kellemes, valóban egy jól kiveséző beszélgetés olykor jól esne vele. De azon belül, hogy mi bújik benne...számomra egyszerű. Nincs semmi érdekes benne ami megfoghatna. Egy erős stabil hölgy, aki a falka egyik alap köve lehet. Ahogy a pincér távozik a megtömött zsebeivel, még elmerengve legeltettem rajta kék szemeimet, majd halkan szusszanok.

  Persze azon kívül, hogy nem találom fontosnak, ezen felül, tiszteletben tartom, és nem fogom lealacsonyítani, vagy nem figyelni rá. Hiszen a láthatatlanok, olykor kihasználják azt, hogy nem figyelnek rá...Végül fel kelek és kimászok a boxból és a nő felé fordulok. Kezemet nyújtom, hogy kisegítsem.-Nem hiszem, hogy hamar elfelejtjük egymást. -mosolygok rá szélesen végül ahogy újra találkozik vele tekintetem. Amint elfogadja kezem, finoman fonódnak ujjaim kézfejére egy pillanatra. Puha a bőre. Amint egyenesben van, el is engedem, kezeimet elrejtem hátam mögé, és lassan elindulok az ajtó felé, mellette lépkedve.-Remélem lesz még alkalmunk ilyen kellemes beszélgetéseket megejtenünk. -mondom ahogy arcomról nem tűnik el a mosoly arcomról. Az ajtóhoz érve, nyitom ki előtte és engedem ki magam előtt majd lépek ki utána.-Nagyon élveztem ezt a kis beszélgetést. Örültem, valóban ennek a találkozásnak.Haza kísérhetlek?-kérdezem illedelmes mosollyal, ahogy megállok mellette és újra rá emelem kék szemeimet.  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Tony's Pier Restaurant

  on Hétf. Júl. 18 2016, 22:56
  Mikhal
  és ©
  Rachel

  Érzem magamon tekintetét, de nem foglalkozom vele. Nagy eséllyel én is őt bámulnám, ha nem éppen a pincérnővel foglalkoznék. Mivel a pénzt nem sajnálom és a nő is igen kedves volt, így a jutalma sem marad el. Megérdemli. Biztosan ez f*szkalap a főnöke, minimum egy gyereke lehet és mivel gyűrű sincs az ujján biztosan egyedül neveli. A helyett, hogy a gyerekével lehetne most itt dolgozik, hogy megkeresse a lakhatásra való pénzt… Nem ő az első ilyen eset. Sajnos egyre több az ilyen nő, de akár férfi is.
  Amint elteszem pénztárcámat társam már fel is áll. Kedves mosollyal arcomon fogadom el a felém nyújtott kezet. Nem mintha nem tudnék magamtól is felállni, de egy ilyen gesztus nem illik elutasítani, nah meg nagyon is tisztelni kell, mert ma rág ritkán találkozik vele az ember.
  -Az egyszer biztos!-Igen érdekes egy fickó. Igaz még nem ismerem, hisz alig beszélgettünk valamicskét, de mégis sikerült annyit kiszűrnöm belőle, hogy ő bizony nem egy egyszerű warlock. Több van benne, mint amennyit mutat. Hogy ez jó e vagy sem, még magam sem tudom. Az sem lepne meg, ha kiderülne róla, hogy egy gyilkos… De az sem, ha azzal jönne, hogy igazából nem is ügyvéd, hanem fodrász. Színészkedni nekünk meg kell tanulni, az életünk múlhat rajta.
  -Biztos vagyok benne, hogy még összefutunk.-Bár nagy ez a város, mégis kicsi. A mi fajtáink hamar egymásra találnak. Messziről megérezzük a nem sima embereket és én hiszek is abban, ha te valakit meg akarsz találni, akkor meg is fogod.
  Az újabb lovagiasságot szintén megköszönöm. Szépen kilépek a büfé melegen ölelő karjaiból, hogy utána megvárva „Raszputyint” tovább indulok.
  -Én is élveztem. Örülök neki, hogy az eső így elkapott bennünket. Elkísérhetsz, de nem hazáig, csak egy darabon.-Azt hiszem nem kell megmagyaráznom, hogy miért vagyok ilyen óvatos. Bár tény könnyen megtalálná az otthonunkat mégsem én akarom őt oda elkísérni. Felesleges felhajtás lenne. Viszont örömmel sétálok még vele egy keveset.
  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Tony's Pier Restaurant

  on Kedd Júl. 19 2016, 15:26
  Rachel

  és ©

  Mikhal  Oh hát persze az óvatosság és, a bizalmatlanság. Csak aprót bólintok arra amit mond, bár nem értem ezt a nagy bizalmatlanságot. Bár érthető is, és lehet egy kígyó vagyok de, csak azokat támadom hátba akiket más hogy nem lehet. És ha le is akarnám vadászni őket egyenként tenném mert ha a fészkükbe robbanok az biztos halál lenne. Egyenként csinálnám...szépen lassan addig hajszolva őket míg már a téboly is beköltözik közéjük. De most az egyszer nem akarok konfliktust. nem szeretnék mindenkit magamra haragítani de ez még elválik, hogyan tűzik egymást utaink. És abban biztos vagyok, hogy egy farkas horda nem akadályoz ha arról van szó, ahogy se vérszopók, vagy angyal szárnnyal áldottak, esetleg bottal járkáló világ megforgató Háború. Amit nem engedek hát az ez. Mert csak az enyém lesz a teremtés, és az alkotás ereje...

  Karomat nyújtom ha esetleg Rachel belém akarna karolni, és várom a döntést. Amint meglépi, hagyom, hogy vezessen, addig a bizonyos darabig.-Remélem, ez által nem keverem bajba, a családjánál. Vagy nem zavarja őket egy másik lény jelenléte? -kérdezem ahogy kék szemeimet rajta tartom várva a válaszát majd vissza pillantok az utcákra. Sok tócsa és elő merészkedő emberek, a lámpák fénye, rávetül az utcákra, és világítást biztosítanak nekünk. -Nem szeretném ha miattam kapna "szobafogságot".-vigyorodom el, de továbbra is az utat kémlelem, és az utakon járkáló embereket ahogy folytatják útjukat oda amit az eső idő közben megzavart.-Lesz még alkalom mikor a futásba bele zavar az eső.-mondom ahogy végül rá emelem kék szemeim és elvigyorodom.- Kedvemre való volt a beszélgetésünk.  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Tony's Pier Restaurant

  on Hétf. Júl. 25 2016, 21:41
  Mikhal
  és ©
  Rachel

  Egy pillanatra elgondolkozom azon, hogy elfogadjam e a felém nyújtott kart, majd csak bocsánatkérően megrázom a fejem. Nincs vele semmi bajom, csak egyszerűen én nem az a fajta nő vagyok és másért nem akarok ezt meghazudtolni. Igen régen, vagy nyolcvan éve elfogadtam volna, de változnak az idők, ahogyan én is.
  -Hogy?.. Áh nem dehogy! Az ilyen nem zavarja őket, persze mind addig, míg nem okoz gondot. Tudod legtöbbünk már nem egy fajjal akadt össze, hol barátságos keretek között, hol ellenségekként. Azért mi sem vagyunk vérengző fenevadak. Ha békén hagynak, mi sem kezdünk el ok nélkül őrjöngeni.-Rántom meg a vállam. Sokan azt hiszik a vérfarkasokról, hogy őrültt bestiák, akiket a vadászat hajt örökkön örökké. Nos ez nem igaz. Csak akkor vadászunk, ha éhesek vagyunk, vagy a családunk veszélyben van.
  -Ettől nem kell aggódnom. Nem fogok kapni szobafogságot.-Kacsintok rá játékosan, majd én is az utcát kezdem el kémlelni. A füleim kihegyezve minden egyes zajra. Este sosem szerencsés az utcákon mászkálni. Talán az esőnek köszönhetően most kevés vámpír merészkedik ki, hisz az emberek is inkább otthonukban maradnak.
  -Az biztos, és talán akkor fogunk ismét összefutni… Ki tudja… Hmm amúgy van névjegy kártyát? Mindig jól jön egy ügyvédi kapcsolat.-Nem mintha válni akarnék, vagy éppen feljelenteni valakit, de minden kapcsolat jól jöhet egyszer, szóval ki kell használni az alkalmat.
  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Tony's Pier Restaurant

  on Kedd Júl. 26 2016, 12:01
  Rachel

  és ©

  Mikhal  Nem fogadja el keze, ami nem igazán zavar. Leengedem a kezem és zsebre teszem kezeimet, így megyek mellette és hallgatom szavait. Hát persze, ők is csak azzal ellenségesek aki velük, vagy éppen aki nem tetszik nekik. Az utat kémlelem kék szemeimmel ahogy lépkedem mellette és mikor rá kérdez a névjegy kártyára, pulcsim zsebéből, nadrág zsebembe túrok, és ahhoz képest, hogy teljesen eláztam, egy makulátlan, névjegy kártyát veszek elő.  A nevem van rajta, és egy telefonszám, ennyi. Felé nyújtom, a sötét kék kis kártyát amin, fehér betűkkel díszeleg a nevem és rá pillantok kék szemeimmel.-Remélem megfelelőnek találod.-mondom ahogy elmosolyodom irányába.-Ezen a számon a nap 24 órájában elérhető vagyok...Ha nagyon szükség van rám nyugodtan keress.-mondom ahogy figyelem, tekintetét.-Ezt jó hallani.-célzok a szobafogságra majd leveszem róla tekintetemet és zsebeimbe csúsztatom újra kezeimet.-Remélem jó viszonyt fogunk ápolni továbbra is...-A vizes utcákra terelem tekintetem és tovább indulok vele.-Gondoltam, hogy nem mai kölykökből, áll össze a falkája..Legalábbis elsőre nem kölykök ugrottak be számomra.-mondom ahogy lassan lépkedem tovább.

  Követem amerre halad, és hagyom, had telepedjen be a kellemes csönd, a hideg vizes levegőbe és kémlelem tovább az utcákat, nem mintha nagyon jegyezgetném merre megyünk. Halkan szusszanok, és lépteimet számolom ahogy várakozom, hátha ő kérdezne vagy esetleg nekem jut még valami az eszembe de egyenlőre több kérdés nem igazán jön ajkaimra.  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Tony's Pier Restaurant

  on Vas. Szept. 18 2016, 15:03
  Mikhal
  és ©
  Rachel

  Örömmel veszem át a kis kártyát, amit szépen szemügyre is veszek.
  -Persze! Teljesen jó. Nekem nincsen, így nem tudok adni, de ha érdekel lediktálhatom.-Bár mondjuk nem hiszem, hogy pont az én segítségemre lenne szüksége… Bár ki tudja milyen ügyeket fog kapni. Azért a hadsereg sem szent. Ha kéri megadom neki a számom.
  -Azért ne félj nem foglak állandóan zaklatni. Csak tudod nehéz jó ügyvédi kapcsolatokat szerezni, és van egy olyan érzésem, hogy a jövőben lehet majd más dolgok miatt is összefutunk majd.-Kacsintok rá egyet. Ki tudja, hogy a mi kis világunk mit tartogat még a számunkra. Nem csodálkoznék azon, ha egyszer egy nagy háborúban találnánk magunkat, ahol a démonok próbálnak mindent elpusztítani. Egyszer már volt egy hasonló tervük, de elbuktak.
  -Nos ezt jól sejted.-Bár mondjuk kinek mi a kölyök, mert néha mikor körbenézek a bandánkon csak egy nagy óvoda jut az eszembe róluk. Idióták gyülekezete vagyunk, ezt nem titkoljuk, és büszkék is vagyunk rá. Sokáig én is csak némán sétálok mellette. Jól esik ez a friss levegő, ez a csend. Amikor már a közelbe érünk csak megállok és szembe fordulok vele.
  -Nagyon szépen köszönöm ezt a kellemes estét. Már csak ezért is érdemes volt kitartanom az esőben. Remélem hamarosan ismét összefutunk. Köszönöm, hogy elkísértél, de innen már egyedül mennék, ha nem haragszol.-Kezemet felé nyújtom, ha elfogadja határozottan rázom meg, ha nem az sem gond. Intek neki, majd már meg is fordulok, hogy folytassam utamat hazáig.  //Nagyon szépen köszönöm és bocsánat, hogy eddig tartott. Ölelés//  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!

  Ajánlott tartalom

  Re: Tony's Pier Restaurant


   Pontos idő: Vas. Dec. 16 2018, 05:57