Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Fangtasia
by Jazz Quinn Yesterday at 17:54

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 09 2018, 22:30

» Long Island villa
by Raul Dessauge Vas. Dec. 09 2018, 20:29

» Freshkills Park
by Admin Vas. Nov. 25 2018, 19:40

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Vas. Nov. 25 2018, 19:20

» Pince
by Admin Vas. Nov. 11 2018, 22:47

» Belső udvar
by Dorian M. Montgomery Szomb. Nov. 10 2018, 21:54

» Carlmichael Ház - Tárgyaló
by Reinald Carlmichael Szomb. Nov. 10 2018, 21:51

» Rising Star Cave - Dél-Afrikai Köztársaság
by Armand Assante Vas. Nov. 04 2018, 20:49

» Azrael
by Desmond O. Cross Vas. Nov. 04 2018, 17:52

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Brooklyn Bridge

  Share

  Brooklyn Bridge

  on Pént. Okt. 02 2015, 23:37  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Brooklyn Bridge

  on Hétf. Okt. 26 2015, 23:54  Malcolm & Rachel

  Aki legyőzhetetlen, az védekezik; aki győzni tud, az támad. Aki védekezik, annak ereje nem elegendő, aki támad, annak bőségesen van ereje.

  Kora reggel van. A Nap még alig mert előbújni rejtekhelyéről. A köd uralja a tájat, de ez engem cseppet sem zavar, sőt... Mindig is szerettem az őszi reggeleket, hallgatni a felkelő természetet, figyelni ahogy a Nap erősödő sugarai elkergetik a rejtélyes ködöt. Ilyenkor általában mindenki még bőszen alszik, de nem csak a házban... Az egész városban... Ezért szeretek ilyen korán kelni. A nyugalom, a béke. Ilyenkor lehet legjobban kikapcsolódni.
  Ahogy felvettem futó ruhámat már megyek is ki. Bekapcsolom a zenét, majd egy kis bemelegítés után neki is indulok. Hogy mikor állok meg? Sosem tudom előre. Addig megyek, amíg a lábam visz. Nem csak a jó kondi megtartásáért futok... Nem... Nekem ez egyfajta kikapcsolódás, meditáció. Teljesen beleveszek az ütemes futásba.

  Brooklyn. Messzire eljutottam, de mégsem érzem fáradtnak magam, ám lábam mégis megálljt parancsol a híd közepén, ahogy észre veszem az elém táruló látványt. A köd a víz felszínén kúszik tovább, ahogy a Nap fénye egyre erősebbé válik. Csodálatos látvány és ez a pillanat csak az enyém. Nem kell semmilyen eszköz, hogy megörökítsem, mert erre örökre emlékezni fogok, bármi rossz is történjen velem. Szerencsésnek érzem magam, amiért ilyen csoda részesévé válhatok. Az emberek elfelejtettek élni. Csak a rohanásra gondolnak, a munkára, a pénzre... Közben meg észre sem veszik milyen gyönyörű dolgok mellett haladnak el.
  Egy óra múlva ez a híd tele lesz kocsikkal. A természet hangját elnyomja majd a dudaszó és nem marad más csak a kipufogókból áradó szenny, az emberek ideges ordítása....


  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Brooklyn Bridge

  on Kedd Okt. 27 2015, 11:15

  Rachel és Malcolm  Sose feledem, mikor utoljára jártam Brooklynban. A maga mocskos gyönyörűségével valóban fenomenális pontja a világnak. Itt, a híd lábánál, a parton pedig, rálátni egész gyönyörűségére. A nosztalgia kedvéért vettem a korán kelő pékárustól egy kis csomag croissant, hogy azt szétmorzsolva etessem a helyi galambokat, verebeket. Öltözékem a szokásos, elegáns öltöny, s elmaradhatatlan sapka. A hajnal fénye kellemesen hat, bár számomra a csatamezők hajnala sokkal fényesebben ragyog. Leülök egy padra, s onnan morzsolgatom szét az étket. Hamarosan galambok kisebb tömege kezd csipegetni a lábam előtt. Milyen irónikus. A galambok a szentlélek, az angyalok, a tisztaság, szűziesség jelképei az emberek szemében. S épp egy démon eteti őket. Halk, egyenletes dobogásra leszek figyelmes, egy futó lépteire. S az energiák, amiket magával hoz, mosolyt varázsolnak szám sarkába. Nocsak-nocsak. Alig pár napja érkeztem, s máris egy oly régóta nem látott hölggyel kell újra összefutnom. Felé pillantok, lassan felemelkedek a padról.
  - Earhart hadnagy? - kérdezem, ahogy megáll, s kiveszi a zenét a füléből. - Igazán megtisztelő itt találkozni önnel. - mosolyom még mindig ott táncol a szám sarkában, s valami azt súgja, nem kell emlékeztetnem arra, ki is vagyok.  
  Öltözékem © Zene

  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Brooklyn Bridge

  on Pént. Nov. 06 2015, 12:26  Malcolm & Rachel

  Aki legyőzhetetlen, az védekezik; aki győzni tud, az támad. Aki védekezik, annak ereje nem elegendő, aki támad, annak bőségesen van ereje.

  Ha lehetne, örökre itt maradnék ebben a pillanatban, amikor még olyan csendes és békés ez a város. Ahogy a tájat figyelem nem jutnak eszembe a rossz dolgok, amikről hallani lehet a hírekben, vagy amiken keresztül mentem. A múlton sokat rágódni nem szabad, bár mióta Dantéval találkoztunk sokszor eszembe jut a vele eltöltött pár év és az utolsó nap, mikor hátat fordítva neki elhagytam őt, a falkát, a várost. Nehéz volt nagyon, de akkor úgy éreztem, hogy még nehezebb lenne ott maradnom.
  Sajnos az időt nem lehet megállítani, vagy legalább is én nem rendelkezem ilyen képességgel, így miután kigyönyörködtem magam megfordulok és visszaindulok. Lefutva a hídról a lábánál lévő kis parkba vezet utam. Még egyszer utoljára megállok, de most nem csak a látvány miatt, hanem az ismerős illatok, energiák miatt is. Körbetekintek a szinte üres parkban és ekkor pillantom meg az ismerős arcot Egy mosoly kúszik arcomra, ahogy kiveszem fülhallgatót. Közelebb sétálok hozzá.
  -Malcom! Ezt a kellemes meglepetést. Te jó ég milyen rég volt!-És mi minden történt azóta. Láthatja rajtam az őszinte boldogságot. Egy régi jó ismerősnek, barátnak mindig is örül az ember. De itt bujkál a meglepetés is, hisz ki hitte volna, hogy pont itt fogunk egyszer összefutni. Néha napján visszaemlékezem az Irakban eltöltött időkről, a barátokról, bajtársakról. Egy-egy kép ilyenkor mindig előkerül a kis dobozomból és elgondolkozom azon, hogy vajon mi lehet velük. Fiam elmesélte, hogy sok társam jelen volt a „temetésemen”. Sokan mentek oda hozzá, hogy részvétüket nyilvánítsák ki, vagy csak meséljenek rólam. Sajnáltam fiamat, hogy mind ezen keresztül kellett mennie. Nem lehetett könnyű, de helyt állt, amire nagyon is büszke vagyok rá.
  Fura látni ilyen öltözékben, civil ruhában, mintha sosem vettünk volna rész háborúban.
  -Miért pont Brooklyn?-Rövid és egyszerű kérdés, mégis benne van minden.  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Brooklyn Bridge

  on Pént. Nov. 06 2015, 14:19
  Rachel

  és ©

  Malcolm

  Rachel szépsége ugyanolyan kellemesen érint, mint régen. Irakban bajtársat, kiváló katonát, s egy gyönyörű nőt ismerhettem meg. Feszes, kecses teste most is elbűvöl, tekintete tiszta fénye mosolyomat szélesebbé teszi. Emlékeim közt nem csak a kiváló harcos, a hatalmas, húst zabáló Fenevad szerepel, hanem a sexre kiéhezett, szenvedélyes nő is.
  - Valóban kellemes. - lépek oda hozzá, s kezét kezembe véve csókot lehelek kézfejére. Eszembe jut az is, hogy a bevetése híre a társait igen megviselte, s halálát a katonai bíróságon hivatalosan is elfogadták. Én azonban pontosan tudtam, hogy nem vitték el a Halál gyermekei, él és virul, de kikerült a Háború mocskából, így már ezek után nem is tudtam, s nem is igen foglalkoztam ezzel, hogy mi történt a lánnyal. Mindenesetre most itt volt, teljes életnagyságban. Ez kellemes meglepetésként érintett, vagy legalábbis eljátszottam, hogy meglepett vagyok, de abban teljesen igazat kellett adnom, örültem egykori bajtársamnak. Kérdésére felnevetek.
  - Kis nosztalgia. Régen jártam erre. - Bár a lebombázott látképe sokkal jobban tetszene, de ezt nem teszem szóvá. - Talán a nyugalom miatt.
  Mindig is zavart, ha a világ túl csendes, nyugodt. Kicsit el kellett néznem ide is. Még nincs pontos tervem, a rögtönzés se áll távol tőlem. Egyenlőre örülök csupán annak, hogy pl. régi ismerősökkel futok össze. Íme, itt van Rachel is.
  - És te? Halott létedre igen kellemesen futkorászol itt. Csak nem dezertáltál? - kérdezem mosolyogva. Persze tudom, hogy a repülőjét kilőtték, de erről nem kell tudnia. Démoni létem amúgy se reklámozom. Bőven elég, ha csak a bajtársa vagyok.


  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Brooklyn Bridge

  on Vas. Nov. 08 2015, 23:21  Malcolm & Rachel

  Aki legyőzhetetlen, az védekezik; aki győzni tud, az támad. Aki védekezik, annak ereje nem elegendő, aki támad, annak bőségesen van ereje.

  Miután szakítottam Dantéval sokáig nem foglalkoztam más férfiakkal, főleg azért nem mert ott volt nekem Nicho, de nem is lett volna még erőm hozzá. Viszont az idő elteltével ez megváltozott és nos én is kívántam a testi kapcsolatot, ahogy a legtöbb ember kívánja. Igaz nem volt azóta hosszabb kapcsolatom, de nem vetettem meg a rövid kis kalandokat.
  Meglep a nyugodtsága. Azt hittem, ha találkozom egy régi ismerős arccal első sorban a ledöbbenés ül ki tekintetére. Nem tudom, hogy vajon ki tudja, hogy visszatértem, hogy nem haltam meg. Talán már eljutott a hír pár társamhoz, de meglehet, hogy még mindig abban a hiszemben vannak, hogy halott vagyok. Pedig örömmel találkoznék a régi csapat tagjaival. Szerettem őket.
  A kézcsókra csak elmosolyodom. Régen volt részem ilyenben, pedig milyen kedves gesztus.
  -Nah igen a nyugalom… De ez becsapó. Meglátod egy óra múlva már rá sem fogsz ismerni. A híd tele lesz autókkal, a park munkájukba rohanó emberekkel, akik képtelenek megállni és látni.-Pedig nekik kellene ezt megtanulniuk, hiszen olyan rövid egy emberi élet. Ki kellene használniuk minden percét. Persze a mai társadalmi nyomás csak megnehezíti ezt, de tehetnek ellene…
  A kérdése nem lep meg, de mosolyom egy pillanatra eltűnik. Tudom jól, hogy ő sem egy sima ember, érzem, hogy valamitől más, ahogyan azt is, hogy nem közénk való.
  -Igen halottnak kéne lennem, de nos keményebb voltam annál és most itt élek, pontosabban Queensben. Nem rég költöztünk ide Nichoval.-Ha érdeklik a részletek elmesélem neki, de nem hiszem, hogy pont erre lenne kíváncsi.
  -Még mindig a hadsereg, vagy esetleg más pályát választottál?-Utalok itt az öltözékére, amiből azt gondolná az ember, hogy inkább fejest ugrott az üzleti életbe. Mindenesetre nagyon is jól áll neki ez az öltöny.
  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Brooklyn Bridge

  on Csüt. Nov. 12 2015, 19:32
  Rachel

  és ©

  Malcolm

  Arcát fürkészve eszembe villan, első összegabalyodásunk emléke. A hadnagy számára felállított sátorban tanácskoztunk az aznapi bevetés veszteségeiről, a szembenállók taktikájáról, a katonák ellátásáról. Miután az utolsó katona is elhagyta a sátrat, csak ketten maradtunk. Én az egyik sarokban ülve, szivarozva figyeltem eddig a vitatkozókat, s nem óhajtottam megtörni a hirtelen beálló csendet. Rachel sóhajtva nézett rám. Beszélgetni kezdtünk. Én tudtam, ki ő. Láttam aznap átváltozni, de nem volt nehéz amúgy se kitalálnom. Az idő megtanítja a megérzéseidet is arra, hogy néhány aura nem az, aminek tűnik, plusz, démonként a léleklátás hatalma igen előnyös dolog. S az ő lelkében ott körözött egy Farkas is. Az aznap tevékenységei nem lefárasztottak minket. Inkább felcsigázta a bennünk lüktető szörnyeket. Ezt halandó sosem fogja érteni. Oda lépve hozzá, ahogy beszélt, egy szó nélkül elnyomtam a szivart, s megcsókoltam. Nem érdekelt épp akkor semmi. Egy ideig éreztem az ellenkezését, végül azt, ahogy durván rámarkol a tarkómra, s magához húz. Onnan nem volt visszaút.
  Erre az emlékre szélesen rámosolygok.
  - Ugye tudod, hogy a szépségedből mit sem veszítettél? - kérdezem. Szavaira a híd felé pillantok. Elfelejtem mindig, hogy a nyugalom mindenki másnak ezt jelenti. Nekem a nyugalom az, mikor csonka testek halmán üvöltő tébolyultak térdepelnek.
  - Gyere, sétáljunk, kis pihenő neked. Persze, csak ha ráérsz. - s nyújtom felé a karom, hogy belém karolhasson. Illata kellemesen érződik körülöttem. - Mi, legalább mi, ne rohanjunk úgy, mint az emberek. Ráérünk.
  Ha belém karolt, lassan lépve sétára indulok vele. A szavait érdeklődve hallgatom.
  - Ó, a fiad igaz? - kérdezem. Emlékszem, mesélt a fiáról, bár az apát sohasem említette. Még képet is mutatott egyszer a fiúknak, mikor azok a családjaikról mutogattak fotókat. Ez is a Háború része. Megtanulod értékelni mindazt, amit hátrahagysz a háborúért. Összetartásba kovácsol, megerősít, s felfal, ha nem vagy elég erős.
  - Queens igen gazdag környék. Talán ott akadtatok ismerősökre? Meg aztán a hozzád hasonlókból amúgy is akadnak itt New Yorkban szép számmal. - nem vagyok tájékozatlan, pontosan tudom, hogy ez a város hemzseg a "nemevilági" lényektől. S a Vérfarkasok igen kimagaslóan Káosz követők, vetekednek a Vámpírok és Démonok létszámával is. Ki tudja, talán akad néhány lélek a hadseregembe.
  - Fogjuk rá, nem áll messze a mostani munkám a hadseregtől. Ha kell, ugyanúgy harctérre vonulok. De most némi "szabadságra" mentem, kicsit a kereskedéses biznisz magához vonzott.
  Kereskedés, igen, szép summát lehet szerezni néhány dologgal, pl. fegyvercsempészettel, vagy legális kereskedéssel. Vagy éppen nem evilági ereklyékkel.


  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Brooklyn Bridge

  on Csüt. Nov. 12 2015, 21:38  Malcolm & Rachel

  Aki legyőzhetetlen, az védekezik; aki győzni tud, az támad. Aki védekezik, annak ereje nem elegendő, aki támad, annak bőségesen van ereje.

  Akarva, akaratlanul nekem is elővillannak a régi emlékek, az egymással eltöltött hosszú, kellemes percek. A bókjára elmosolyodom. Nem pirulok el, ne, jövök zavarba. Már régen túl vagyok ezen a korszakomon. Dante… Nah ő igen, ő sűrűn zavarba tudott hozni.
  -Ez igazán kedves tőled. Köszönöm!-Természetesen jól esnek szavai, melyik nőnek ne esnének jól? Igazából meg is szoktam már tőle ezeket a kedves szavakat. Régebben sem sajnálta tőlem, de mindvégig tudtam, hogy ez csak flört… Na jó egy kicsivel több volt annál, de no… Valahogy le kellett vezetni a feszültséget. És mi a bunyó helyett egymás társaságát választottuk.
  -Természetesen van. Maximum majd várnak rám… Régi barátokkal ritkán találkozik az ember, így ki kel használni az alkalmakat.-Hezitálás nélkül karolok belé. Örömmel sétálgatok vele egy kicsit. Lehet, hogy elkésem, de nem igazán izgat. Nem mondom azt, hogy nem veszem komolyan a munkám, egyszerűen csak tudom, hogy igen biztos a helyem és néha igen ezt ki is használom.
  -Igen a fiam.-Akinek köszönhetem, hogy ma itt lehetek. Nagy eséllyel, ha nem lett volna kiért küzdenem feladom azt. Bár sosem lehet tudni… Vagy legalább is remélem sosem tapasztalhatom meg.
  -Nos engem is meglepett, de igen. Ismerősökre bukkantunk, pontosabban a régi falkámra és vele együtt az exemre. Nem hittem volna, hogy hetvenegy év után ismét hozzájuk sodor a szél, de úgy tűnik ez volt megírva nekem. Mindenesetre nem panaszkodom. Jobb helyet nem igen találhattam volna.-Őszinte vagyok vele. Nem látok okot arra, hogy titkolózzak, amúgy is van egy olyan érzésem, hogy azonnal rájönne a füllentésemre. Érdeklődve hallgatom válaszát. Sejtem mi rejtőzhet a dolgok mögött, de nem kérdezek rá.
  -Kereskedés… Inkább nem kérdezem meg, hogy mivel kereskedsz.-Mosolyodom el ismét. Amíg engem, vagy a szeretteimet nem vonják be ilyen dolgokba nem érdekel a dolog. Amúgy is a világban mindenhol folyik a feketekereskedelem. Igaz sajnálatos módon sokszor esnek ártatlanok áldozatul miattuk, de valami nagy fellépés kellene, több millióért, hogy ezt megállíthassuk.
  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Brooklyn Bridge

  on Kedd Nov. 24 2015, 23:00
  Rachel

  és ©

  Malcolm

  Örömmel figyelem arcát. Határozott, kiegyensúlyozott nő, a maga nemében páratlanul gyönyörű, s kivételes egyéniség. Valamilyen szinten persze meg nekem esik az jól, hogy engem választ, s nem a családja körébe rohan vissza. Persze az idő, melyet a lelkek oly nagyra tartanak, nekem már fel se tűnik igazán. Csak egy végtelen óceánnak tűnik, semmi többnek. Hallgatom szavait, s elmosolyodok, ahogy élete eseményeiről beszél, azon meg még inkább elmosolyodok, hogy egy rég volt férfire is rátalált ide érkezvén.
  - Akkor ezek szerint, mondhatni sorsod rendeltetve volt, hogy ide kerültél. Plusz, újra összefutottunk mi ketten is. Nem tudom, az exeddel milyen a viszonyod, mindenesetre a múlt képeiből szívesen elevenítenék fel néhány forró pillanatot veled. - mosolygok, úgy ajánlom fel az alkalmi sexet, mintha csak a mai időjárásról csevegnénk - De ha nem, azzal is megelégszem, ha esetleg, míg itt vagyok a városban, néha eljönnél velem kávézgatni.
  Élvezem a társaságát, mindig is jó katona volt, másrészt érdekel valahol a Falkája is, s ki tudja, üzleti szempontból ezt se hanyagolhatom el.
  - Semmi különleges. - vállat vonok a kereskedéssel kapcsolatban - Ha nem én tenném, más tenné. De amíg én ügyelem a dolgokat, addig jó mindenkinek.
  Jól értek ehhez, hisz azért megtanultam egy s mást már az idő folyamán.
  - De ha esetleg érdekel valami, ami... hmm... ritkaság, s tetszik. Csak szólj nyugodtan, utána nézek. - kacsintok a nőre. Arca nyugodt mosolyát figyelem, magával ragadó. Igazán jól mutat az oldalamon, de persze, ő is, mint már annyi lélek, csupán a test vágyait, s a lélek éhségét csillapítja, de sajnos nem örökre.


  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Brooklyn Bridge

  on Szomb. Dec. 12 2015, 11:52  Malcolm & Rachel

  Aki legyőzhetetlen, az védekezik; aki győzni tud, az támad. Aki védekezik, annak ereje nem elegendő, aki támad, annak bőségesen van ereje.

  Szavaira kiszélesedik mosolyom. Oh igen azok a forró pillanatok. Bár nem tegnap volt, és sok minden történt azóta mégis tisztán emlékszem rájuk.
  -Bevallom őszintén még magam sem tudom, hogy mi a helyzet velünk, de örömmel találkoznék még veled. Aztán majd meg meglátjuk mi lesz.-Rántom meg a vállam. Hazudnék, ha azt mondanám én nem szívesen elevenítenék meg vele forró pillanatokat, de van valami, ami akkor nem volt…. Itt van Dante. Mindaddig míg nem láttam őt azt hittem már rég elfelejtettem őt, már rég lezártam a múltam, már rég nem érzek iránta semmit, de úgy tűnik, hogy ez mind csak hazugság volt. Viszont nem tudom, hogy mennyire jó ötlet lenne, ha mi ketten ismét megpróbálnánk… Őrlődöm, napok, hetek óta és nem jutottam előrébb, de ezt nem fogom vele megosztani, ez az én harcom. Nekem kell megküzdenem vele.
  -Biztos vagy benne?-Valami azt súgja nekem, hogy ő sem álszent… Sőt biztosan vannak piszkos ügyei, de nem fogom kifaggatni, nem mintha arra számítanék, hogy mindent elárul nekem. A kérdésére előre pillantok és gondolkodni kezdek. Hosszú percekig csak némán sétálok az oldalán, majd eszembe jut valami. Egy régi kép, egy régi kellemes, gyerekkori emlék. Kissé elmosolyodom, úgy pillantok vissza rá.
  -Nos igazából lenne valami, de mondjuk eléggé lehetetlenségnek tűnik a számomra.-Nem akarom őt lebecsülni, de ez olyan kincs, ami csakis édesapámnak és nekem volt fontos, és elveszett. Hogy talál meg az ember egy több mint száz éve elveszett tárgyat?
  -Kislány koromban, mikor álmodozni kezdtem arról, hogy repülőt fogok vezetni mindenki kiröhögött, őrültnek tituláltak. Apámnak még szóltak is, hogy vigyen el pszichológushoz, vagy diliházba. Tudod, akkoriban a nőknek nem volt túl nagy mozgásterük… De nem is ez a lényeg. Szóval apámtól kaptam akkor egy kis piros, fémből készült repülőt. Pont úgy nézett ki, mint az a gép, amit először vezettem. Sokáig nálam volt, majd egyszer visszaadtam apámnak, de a halála után gondolom a lomtalanításkor, a pakolások során eltűnt. Sokszor eszembe jut, mert nagyon sokat jelentett, jelent az a számomra és iszonyatosan sajnálom, hogy elveszítettem.-Egy újabb szeletet kapott belőlem. Nem szokásom, csak így kitárulkozni, de ő nem is egy vadidegen.
  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Brooklyn Bridge

  on Szer. Jan. 20 2016, 18:21
  Rachel

  és ©

  Malcolm

  A kérésére elgondolkodva nézem a Brooklyn híd alatt elfutó folyót. Szinte látom magam előtt a gyermeket, ki oly nagy hévvel rajongott a vasmadarak iránt, szemében az ártatlanság mellett ott csillant a kíváncsiság, s a világ felfedezésének örömmámora. Gyermek, ki az ismeretlen ellen vonul, fenn a szélnek szárnyán. Mily költői. Mal, egyre inkább elpuhulsz, nem gondolod? Hmm... Nem hiszem, hisz a gonoszság ugyanúgy munkálkodik körülöttem, csupán ez álca az, mely segít, hogy a környezet ezt ne fedhesse fel.
  - Azt hiszem segíthetek. Ismerek néhány igen jól informált öreg régiség kereskedőt, nem beszélve néhány múzeumigazgatóról. Utánajárok. Ha sikerül megtalálnom, eljuttatom hozzád. - kacsintok rejtélyes mosollyal.
  Felkacagok a kérdésén.
  - Ó, kedvesem, netalán úgy ismersz, mint aki nem biztos abban, amit csinál? Sosem voltam a magamban kétkedők közé tartozó. Ami a "kedvesedet" illeti. Ha úgy érzed, nem vagy biztos, én adhatok útmutatást. - a mosolyom gonoszkásan csillan, s finoman megszorítom belém karoló kezét. Nem vagyok a nosztalgia elrontója, bár az arcára kiülő keserédes mosolyban látom, hogy aggasztja az újra életébe belépő férfiú.
  - Fontos számodra? - kérdezem, hangszínem váratlanul vált komolyra. Közben elérünk sétánk során egy apró virágos standhoz, a hölgy épp a virágait pakolja ki a reggeli fényben. Óvatosan engedem el Rachel karját, s odalépve az árushoz veszek egy szál vörös rózsát. Rachel elé lépve átnyújtom neki a szálat.
  - Irakban nem igazán voltak virág árusok. - mosolygok rá.


  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Brooklyn Bridge

  on Vas. Jan. 31 2016, 00:50  Malcolm & Rachel

  Aki legyőzhetetlen, az védekezik; aki győzni tud, az támad. Aki védekezik, annak ereje nem elegendő, aki támad, annak bőségesen van ereje.

  -Ez igazán rendes tőled. De ne bajlódj vele. Már rég elfogadtam a tényt, hogy többé nem fogom látni.-Elég kicsi tárgy volt az, így nem lepődnék meg, ha örökre elveszett volna. Persze fontos emlék, de már rég volt. Azóta sok más emléket is összegyűjtöttem és van valamim, pontosabban valakim, aki mindennél fontosabbá vált nekem. Így minden más szinte felesleges kacat.
  Elmosolyodom szavaira. Meg sem lepődöm rajta. Ha nem lennének ezek a fura érzéseim odabent, ha nem találkoztam volna viszont Dantéval lehet már rég a lakása felé indulnánk. Mert igen én is vágyom rá, de van egy apró kis hang, ami nem engedi nekem és most valamiért nagyon is hallgatni akarok erre a kis hangra.
  -Ez igazán kedves tőled Malcom. Feljegyzem magamnak és ígérem felkereslek, ha kelleni fog az útmutatásod.-Kacsintok felé. Azt hiszem, ha most engednék neki, csak még jobban összezavarna engem. A kérdése kissé meglep, és elgondolkodtat. Amíg nem találkoztam Dantéval azt gondoltam, hogy már nem érzek iránta semmit, hogy már csak a fiam apjaként gondolok rá, hogy már nem olyan fontos nekem, mint amilyen fontos volt. De aztán úgy hozta a sors, hogy ismét találkoztunk és most már az ő falkájának a tagja vagyok és az a múltkori kis esti őrjárat….
  -Igen… azt hiszem az.-Mondom én is komolyan. Láthatja rajtam, hogy nem hazudok, hogy nem akarom levakarni őt. Csak még nem vagyok biztos. Nem vagyok biztos abban, hogy ezek igazi érzések e vagy csak egy apró kis fellángolás, ami hamarosan elmúlik. Persze alapvetően nagyon is fontos, hisz az alfám, de most nem erről van szó.
  Egy széles mosoly kúszik arcomra mikor felém nyújtja a virágot. Örömmel fogadom el az ajándékot. Elsőként beleszippantok, majd a puszit nyomok az arcára
  -Köszönöm, bár igazán nem kellett volna.-
  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Brooklyn Bridge

  on Csüt. Feb. 25 2016, 19:42
  Rachel

  és ©

  Malcolm

  A szavaiban megbúvó igyekvő határozottság, s a bizonytalanságtól átszőtt kétkedés, mindez a belső természetemet nevetésre, önelégült kacajra inspirálná, ám Rachel jó katona, jó nő, és amúgy sem vagyok már a fiatal démonok természetéhez szokva. Persze, ha fiatalabb volnék, biztosan nem érdekelne, kihez, vagy mihez fűződik a lány, sőt, ami azt illeti most sem érdekel. Bármikor, bárhol ágyba tudnám csábítani, de az ilyen könnyű játékokhoz már jó ideje nem ragaszkodom. Testi örömöket akartam, amiket valaha ez a nő osztott meg velem. De ha nem, hát marad akkor egy luxus ribanc akit fölviszek este. Közönséges volnék? Igen, az vagyok. Közönséges. Mocskos. S bűzlök a Halál szagától. Rothadok, s közben élvezem. Csupán kielégítem a hiányt, a vágyat, az éhségem. De kényszerbe miért hajtanám? Ha kell számára valami, akkor úgyis jön, s megtalál.
  - Ó, csak bátran. - kacsintok rá. - Mindazonáltal jó hallani, hogy most már akad valakid. Nem, nem gúnyolódom, őszintén örülök. Pláne, hogy mikor a fiadról meséltél, mellé elkél egy apa. Legalábbis amiket meséltél eléggé önfejű srácnak írtad le. - nevetek.
  A puszira elmosolyodok, s egy pillanatra hagyom, hogy az illata, körbelengjen. Lehunyom a szemem, s eszembe villannak a képek, ahogy teste az enyémhez simult, a szenvedélytől csillogó tekintete, vagy amikor a kielégülés havas csúcsaira felsegítve karmolt a hátamba.
  - Viszont igazán sajnálom, hogy nem élsz a lehetőséggel. - suttogom basszusommal a fülébe, s megsimítom arcát, ahogy elhajol tőlem. - Igazán jó csapat voltunk.


  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Brooklyn Bridge

  on Vas. Márc. 13 2016, 00:44  Malcolm & Rachel

  Aki legyőzhetetlen, az védekezik; aki győzni tud, az támad. Aki védekezik, annak ereje nem elegendő, aki támad, annak bőségesen van ereje.

  -Valakim? Félreértettél… mi nem vagyunk… szóval mi nem vagyunk Úgy együtt. Csak… Tudod ő a fiam apja. Szinte akkor váltunk el mikor állapotos lettem és hetvenegy év után úgy hozta a sors, hogy pont az ő városába jöttünk. Hetvenegy év… Sok idő. Igaz sokszor eszembe jutott főleg, hogy a Nicho tiszta apja, de nem hittem volna, hogy még bármi komolyabbat is érzek ir….-Hirtelen hagyom abba, majd csak felnevetek és bocsánatkérően pillantok rá.
  -Ne haragudj. Ez túl csajos és emberi téma, nem akartalak ezzel untatni. Ne is figyelj rám!-Szélesedik ki mosolyom. Néha sajnos engem is elkap az ilyen lányos dolgok, de általában észreveszem magam, ahogyan most is. Nem hogy csak egy férfiról van szó, de e mellett démon is. Őt aztán végképp nem érdekli ez. Csak az, hogy kiestem a listájából.
  A szavaira csak mosolygok tovább, ám a simogatására behunyom szemem és kicsit bele is hajtom arcom tenyerébe. Jól esik ez az érintés. Furán hangozhat, de tényleg jól esik. Utolsó mondatára kinyitom szemem és az övébe pillantok.
  -Valóban jók voltunk együtt.-Közelebb hajolok hozzá és most én suttogok a fülébe.-
  -Kár, hogy nem korábban találkoztunk.-Egy csókot lehelek a nyakára, majd elhajolok tőle és tovább indulok. Nem várom meg, de sejtem, hogy örömmel jön utánam. Különben is jön még egy kávéval.
  Én is élveztem azokat az együttléteket, nem tagadom, ahogyan azt sem, hogy most is szívesen vonulnék el vele és nosztalgiáznék, de közben meg a szívem nem hagyja meglépni ezt.
  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Brooklyn Bridge

  on Vas. Ápr. 24 2016, 09:52
  Rachel

  és ©

  Malcolm

  Kuncogva nézek rá. Az, hogy tisztában van néhány természeti adottságommal, belső maszkjaim közül látott már néhányat, nem azt jelenti, hogy többé nem is veszem fel azokat.
  - Ugyan, kedves. Az emberi problémák azok, amik éltetnek egy magam fajtát. Amúgy pedig, bár látom, tagadni próbálod, látszik rajtad, hogy... hmmm... keresem a megfelelő szót. Nos, hogy igen csak vonzódsz ahhoz az egyénhez. A kérdés az, hogy ez a férfi is így tekint e rád? Bár az ízlésedet ismerve, nem a nyálas, ficsúr kisfiúkra gerjedsz, hanem "A férfiakra". Másrészről Nicho apja... azt mondtad, tiszta apja, akkor egy meglehetősen karakteres egyénről beszélünk. Tudod mi a számomra furcsa? Amikor együtt dolgoztunk, a fiadról, a falkáidról ha szóba jött, mindig szívesen meséltél, de az apa témáját kerülted. Akkoriban nem izgatott, miért teszel így, azonban feltűnt, most, hogy újra ráleltél, könnyedebb témává vált. Amiből természetes, hogy arra következtetek, jelent még neked valamit ez a férfi. - mosolygok rá. Meglehet, könnyen elfelejtette, hogy logikusan gondolkodom, másrészről a szív és lélek rejtelmeit nagyon szeretem kigubancolni, vagy épp összerakni, mint valami bonyolult puzzle-t. Sok démon társam alábecsüli ezt a fajta játékot, pedig igazi szenvedést csak annak okozhatsz, akit igazán megismersz, s főleg, ha megismered igazi, mély értékeit. Rachel-el szembe persze ilyen fajta lépést nem tervezek, de az "analizálás" egykoron nála se maradhatott el. Szakmai ártalom, hiába.
  Kettőnk játéka ott csúcsosodik ki, ahol mindig is szokott. Egy apró, intim közelség, egy mások számára felfoghatatlan dolog. Felélesztjük egy kicsit azt, mi néha lángba borított mindkettőnket, néhány szenvedélyes órára. Ó, hogy romantikus? Nem, nem az. Ne feledd, Háború a nevem.
  Kellemes borzongás fut végig a gerincemen, ahogy a nyakamba csókol. Ez örömmel tölt el, hogy emlékszik néhány "heves" pontomra. Mint minden úri nő, jól játszik, s hagyok is neki némi időt, míg távolodik, de aztán mosolyogva indulok utána. Szeretem, ha valaki játszani tud.
  Egy darabig mögötte haladok, a futó szerelésében igazán könnyedén felmérhetem ezen régen látott nőies vonalakat. Még mielőtt a legközelebbi parton lévő és már kinyitott kávézóhoz érnénk, felzárkózom mellé.
  Még nincsenek sokan, hisz a reggel korai óráit hajtja csupán a nap kereke, de a terasz részen már lepakolták a székeket az asztalokról, s szépen meg is van terítve, ráadásul a nap melege is kellemesen ide ér. Kihúzom az egyik széket Rachelnek, s mosolyogva megvárom, míg helyet foglal, azután magam is leülök vele szemben.


  avatar
  Rachel Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Laramae
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 121
  Foglalkozás : Katona, pilóta

  Re: Brooklyn Bridge

  on Hétf. Május 30 2016, 22:15  Malcolm & Rachel

  Aki legyőzhetetlen, az védekezik; aki győzni tud, az támad. Aki védekezik, annak ereje nem elegendő, aki támad, annak bőségesen van ereje.

  Megadóan sóhajtok egyet szavaira. Sosem voltam az a nagy érzelgős. Ezt ő is nagyon jól tudja, mégis most jól esik erről kicsit beszélgetni valakivel. Sajnos mással nem tudom megtenni. A fiamat nem fogom ilyenekkel traktálni, de még a falka tagjait sem. Nem tudom pontosan mi is ez az egész. Lehet, hogy egy hét múlva el is múlik majd… Nah meg meglehet ő már nem is érez így irántam.
  Bár akármennyire is úgy tűnik, hogy jó barátok vagyunk, ostobaság lenne egy démont barátnak nevezni. Lehet, hogy van egy közös múltúnk, egy két év… De ennek ellenére tudom, hogy ha neki úgy adódna azonnal megölne, vagy rosszabb… De én sem tennék máshogy. Ha kellene megtenném, amit kell. Sokat tud már rólam, és talán nem is kellene kiteregetnem a szennyesem, de bízom magamban annyira, hogy komoly helyzetekben tudjak uralkodni érzéseimen.
  -Természetes, hogy nem közömbös a számomra. Bár azt hittem ennyi év után már minden elmúlt… De úgy tűnik, hogy mégsem. Hogy ő mit érez, nem tudom. Jól megvagyunk egymás mellett. A múlt sérelmeit mind a ketten magunk mögött hagytuk. –Rántom meg a vállam. Talán más máshogy látná kettőnk helyzetét. Én nem érzem azt, hogy esetleg többet érezne irántam. Nem is biztos, hogy jó is lenne úgy. Úgy vagyok vele, hogy inkább maradjon minden így, hisz mondhatni minden tökéletes. Minek elrontani ostoba veszekedésekkel?
  Nem foglalkozom azzal, hogy nem sétál mellém. Nem állok meg és nem is nézek hátra. Csak akkor pillantok rá, mikor ismét mellém lép. Egy mosoly kúszik arcomra. Örülök, hogy összefutottam vele. Bár a jó emlékek mellett rossz emlékek is elő jönnek, de a kettő együtt jár.
  Mindig is becsültem lovagiasságát. Bár meglehet ez is a nagy terv része, mégis mára már sajnos az ilyen apró kedves gesztusok eltűntek. Meg is köszönöm neki udvariasságát, majd már kezembe is veszem az ital- étellapot. Ennyi futás után igen megéheztem. Hátha akad itt valami finomság.
  -És mondd merre jártál az évek alatt? Gondolom nem unatkoztál!-És már meg is van mit fogok reggelizni. Bár nem pont futás után kellene ilyen magas kalória tartalmú ételt választanom, de majd ledolgozom máskor.
  Do not judge a
  woman on her
  knees. You never
  know how tall she
  is when she stands!

  Re: Brooklyn Bridge

  on Vas. Jan. 15 2017, 19:38


  Ajánlott tartalom

  Re: Brooklyn Bridge


   Pontos idő: Csüt. Dec. 13 2018, 06:18