Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Long Island villa
by Noel Wyard Yesterday at 22:41

» Üzenőfal képei
by David Armanaugh Yesterday at 18:01

» Pince
by Ethan Keon O'Brien Csüt. Okt. 18 2018, 21:55

» Jazz lakása
by Marcus Van Beest Csüt. Okt. 18 2018, 10:58

» Kórház
by Nathaniel Montgomery Szer. Okt. 17 2018, 21:35

» Folyosók
by Connor Shayeh Szer. Okt. 17 2018, 19:08

» Emerlad Wrímans
by Admin Kedd Okt. 16 2018, 22:28

» Barclays Center
by Theodore Miles Montgomery Kedd Okt. 16 2018, 21:13

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Kedd Okt. 16 2018, 14:11

» Avatarfoglaló
by Emerald Wrímans Hétf. Okt. 15 2018, 21:43

Staff

D.J.
PM
Apple
PM

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Union Street

  Share

  Union Street

  on Szomb. Okt. 03 2015, 00:02


  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Union Street

  on Szer. Feb. 03 2016, 20:49

  [Lara – Wei]

  - Biztos vagy benne, hogy így volt? – nem csípem, hogy Jameshez a házára kellett mennem. De mivel úgyis erre jártam, még legalább én is dönthetek arról, hogy mikor állok fel és távozom. Ez pedig most van.
  - Rendben. Egy revíziót ráküldök még egyszer a biztonság kedvéért. – nyújtom a kezem felé.
  Kint cigire gyújtok és a mobilt kikotorva a belső zsebemből, Patriciát hívom.
  - Szia! James már megint smúzol. Lekérnéd a McHolmes-Kennett aktát? – nyomogatom meg az orrnyergem nyugalommal. – Ha valami kapcsolódik a Hartweight szerződéshez, azt is kérd le hozzá.
  Amíg beszélek, elalszik a cigi és nem törődve a mellettem elhaladó sráccal, újból meggyújtom.
  A kocsim felé tartok, beljebb viszem, már ha találok parkolót.
  - Rendben, köszönöm. – a kellék visszakerül a belső zsebbe, és inkább a gyaloglás mellett döntök. Nincs kedvem ugyanannyi időt keringeni helyért, mint oda meg vissza sétálgatni.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Union Street

  on Vas. Feb. 07 2016, 17:25

  Wei és Lara
  Ethan hívott meg magukhoz egy hétvégére, és bár még mindig nem feledtem el, hogy pókeren vesztette el anyám nyakláncát, ezt nem tudtam neki megbocsáltani, még is itt vagyok. Ethan, pár perce olyat mondott, amire fel kaptam a vizett, és le léptem egyedül, hogy kiszellőzzem a agyamat. Lábaim, csak vittek magukkal, és azt se néztem, hogy mikor merre hol fordultam be. Nagyon úgy érzem, hogy most aztán el tévedtem, és még a boliom is lemerűlt, így még telefonálni se tudok, hogy eltévedtem. Egy utcához érve, egy Kínai kinézetü férfit pillantok meg, és remélve, hogy segítő kész lesz, megyek hozzá.
  - Jó napot. Meg tudná mondani, hogy van a közelben egy telefon fülke? - Kérdem, hisz most találkozom vele elöszőr, és hogy nézne már ki, hogy egy idegen modilját kérjem el. De, telefonálnom kell, és a fülke jelenleg az egyetlen artelnativa.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Union Street

  on Kedd Feb. 16 2016, 19:48

  [Lara – Wei]

  A szél nem hagyja, hogy egyből meggyulladjon a bagó. Én meg türelmes vagyok, így végül csak én nyerek és füstölögni kezd, s izzani a rúd vége. Elégedetten szívok belőle.
  Elindulok, de egy hang megállít, az irányába fordulok, kiveszem a cigit a kezemből s igyekszem nem felé fújni a füstöt.
  - Jó napot. Van itt a sarkon egy fülke és a pékség előtt is. –– mutatok az irányokba. – De nem hiszem, hogy működnének. A vihar elég sok póznát megrongált.
  Ösztönösen végignézek rajta, mennyire jelent veszélyforrást, majd körbe.
  - Ha nem működik egyik sem, Papa Borozójában rendes a pultos, fizetés ellenében lehet tőle telefonálni. –– nem teszem hozzá, hogy ha nagyon fontos. Elvégre akkor nem keresne ennyire telefonfülkét.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Union Street

  on Vas. Márc. 06 2016, 20:59

  Wei és Lara
  Mikor eltévedtem, egy férfit kérdeztem, hogy van-e valahol egy telefon fülke, a férfi elmonda nekem, hogy merre találok, de aztán mikor megtudom, hogy lehet nem működnek a fülkék, a vihar miatt.
  - Értem, és köszönöm. Még annyit kérhetek, hogy útba igazít vagy megmutatja nekem azt a helyet? - Kérdem, és várom, hogy mit is mond nekem. Mondjuk, jobb lenne, ha elkisérne hisz nem idevalósi vagyok, de ha jól elmondja, hogy merre találom, akkor nekem az is elég bőven. Igen, az jobb lenne, hisz végül is mégis csak egy idegen a számomra.  
  //Most csak ennyi jött össze, és elnézést a kései írásért.\\
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Union Street

  on Hétf. Ápr. 04 2016, 18:53

  [Lara – Wei]

  Csak egy pillanatra áll meg a kezem cigizés közben. Mivel feltételezem, a sarki fülkét látja, merre lehet, ezért azt kizárom. Csakis a borozó lehet ezek szerint.
  - Mármint a borozót? Éppen útba esik, ha gondolja, velem tarthat. – mutatom az utat az ujjammal, majd ha abba az irányba fordul, akkor el is indulunk. Az utcafrontot vállalom be. Nem szokásom kérdezgetni, kicsoda micsoda és honnan jött. A nők amúgy is cserfes típusúak, kivéve akik nem. Én meg aztán pláne nem vagyok az.

  // nem gond! yes //

  Re: Union Street

  on Vas. Jan. 15 2017, 19:55

  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Union Street

  on Vas. Szept. 24 2017, 21:51
  Alyson

  és

  Mikhal  Lassan kocogok a betonon, ahogy lassan csepereg, szemerkél az eső. A csukja az arcomba húzva így a szemeimet nem látják legfeljebb hideg, kék ajkaimat. Valaki azt hiszi megfagytam futás közben. De én nem érzem a hideget. Csak kocogok, ahogy össze szorítom a kezeimet ökölben tartom és úgy futok, Nagyok a lépéseim távolsága, és lehűti izzó testemet a hideg, meg az eső. Lassan szívom magamba  a levegőt, és csak számolom az ütemet amiben lépek. A levegő olyan nehezen jut a testembe, de nekem ez nagyon jól esik. küzdök azért, hogy tápláljam magam, pedig csak meg kellene állnom és nagyobb levegőt vennem. De nem akarok. Az öcsémre gondolok. Immár az öcséimre. Luket befogadtuk magunkhoz...a szövetségünk megszületett, és Vitaly is már nálam lakik. Mind a ketten a kastélyom testében lélegeznek. Ahogy az én testemben apám fertője. Egyre nehezebb. A hideg, és a mozgás meg a mágia tartja vissza tőlem, de ez is már kevésbé hat rá.Felnézek az úton, de ahogy rászkódik, és a csukja mivel mélyen be van húzva a fejembe magam elé pontosan nem látok, de ezzel is edzetem az érzékeim. A hallásom, az energiák áramlás,a a hő érzékelése, mint a hüllőknél. A térlátásom. Akik majdnem belém jönnek azokat egyszerűen kerülöm, ki mintha siklanék, mint a kígyó. Az utca csendes...a hajnal csak az enyém, és a munkába igyekvőké. Csak az eső hangja....és ez nekem elég...  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Union Street

  on Vas. Szept. 24 2017, 22:35

  Mikhal & Alyson
  Az eső illatára és hangjára ébredezek, érzem ahogy a friss levegő beárad az ablakomon amit éjjelre nyitva hagytam. Halkan szusszanva bújok bele köntösömbe miközben az órára pillantok majd az ablakhoz lépve szívok magamba egy kis friss levegőt. Szeretem az esőt, egyik kezem ki is nyújtom, hogy érezzem cseppjeit tenyeremen majd visszahúzva a mosdóba sétálok és nekilátok a szokásos reggeli rutinnak. Miután mindennel elkészültem egy hosszú vörös ruhára esik a választásom, belebújok majd a cipőm felvétele közben fülemhez emelet a telefonomat, hogy taxit hívjak, a közel 5 perces beszélgetésből azonban kiderül, hogy jelenleg nem tudnak szabad autót biztosítani így egy halk szusszanással nyugtázom, hogy sétálnom kell. Alapjáraton nem zavarna, de munkába ázottan bemenni nem lesz túl elegáns. A biztonság kedvéért váltóruhát is csomagolok egy zacskóba majd felkapva esernyőmet indulok útnak. Figyelem az embereket, mindenki sietősen lépked az eső elől. Ismét kinyújtom egyik kezem az ernyő alól amikor hirtelen elsuhan mellettem valami. Furcsa energiákat érzek, egyik szemöldököm felvonva pillantok magam mögé és szemeimmel keresgélni kezdem , hogy ki lehetett az míg végül megpillantom az alakot. Pár másodpercig figyelem őt, szemeimet kissé összeszűkítem, végül előre fordulva haladok tovább elgondolkodva ahogy kicsit lassítok lépteimen.
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Union Street

  on Kedd Szept. 26 2017, 21:17
  Alyson

  és

  Mikhal  Csak futni akarok. A cipőm vizes. Beázott. Nem éppen a legelegánsabb, de egy futáshoz nem ez kell. Lassan fújom ki a levegőt, amikor újabb energiákat érzek meg. Lehunyom a szemeim, és szinte bele lépek az aurába majd hirtelen fordulok egy 180 fokot és suhanok el mellette pár centire. A szemeim végig le vannak hunyva de látom a testhőjét és az energiáját amibe finoman bele akaszkodik az enyém. Egy újabb fajtám béli...Ahogy futok tovább érzem, hogy lassabbak a léptei. Vajon mit keres itt? Ki ő? Még soha nem éreztem ezt az aurát...Furcsa...Ahogy az utca végéhez érek a csúszós úton éles kanyart veszek és elsőre úgy tűnhet, hogy a belső lábam kicsúszik alattam de megtámasztom magam a karommal a betonon és emelem át testem súlyát magam felett majd érkezek vissza talpamra. Fújok egyet és ismét futásnak indulva érek a közelébe majd felemelve a fejem nem sokkal beérem. Kezeimet a zsebembe csúsztatom, és nem zihálok sokat hamar rendbe szedem magam.-Szép esős hajnalt!-köszönök ahogy távolságot megtartva kint maradok az ernyőn kívül és várom, hogy kapjak vissza választ.  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Union Street

  on Kedd Szept. 26 2017, 21:56

  Mikhal&Alyson


  Végül ismét normális tempót felvéve sétálok tovább, hisz azért a munkába is be kéne érnem amikor hirtelen intenzívebben érzem ugyanazt az energiát amit pár perce, majd hangjára leszek figyelmes. Pár másodpercig hallgatok, de végül aprót biccentek felé.
  - Szép reggelt.
  Pillantok végig rajta, bőrig ázott. Bár őszintén szólva szívesen cserélnék vele.
  - Segíthetek valamiben? -Biccentem kissé oldalra a fejem miközben tartva a tempót haladok előre. Vajon ő is érzi amit én? Valószínűleg biztosan, hisz mi másért jött volna ide? Fél szememmel folyamatosan figyelem minden mozdulatát, és felkészítem a testem arra az eshetőségre ha esetleg nekem támadna, hisz nem bízhatok meg senkiben, főleg nem egy idegenben, akár fajtám béli, akár nem. Bár egyelőre nem tűnik ártalmasnak. Végül egy piros lámpánál állok meg mellette.
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Union Street

  on Kedd Szept. 26 2017, 22:20
  Alyson

  és

  Mikhal  Felfigyel rám, de nem válaszol azonnal. Bizalmatlan. Helyes. Soha nem tudhatod mit akarnak tőled, még ha egy fajt is képviselünk.-Csak figyelem kék szemeimmel az esernyőt és az alatta megbújó ajkakat mert csak azokat látom egyenlőre. De nem várat sokat. vissza köszön, és még kérdez is. Nem maradok el tőle, szépen tempósan tartom a lépéseit, és egyáltalán nem zavar, hogy egyre vizesebb vagyok? Ettől nyugodt a testem, és a csótány lassú a testemben az eső miatt. -Még soha nem láttam itt...Talán új a városban?-kérdezem ahogy megállunk a pirosnál de elveszem róla a tekintetem és a lámpát figyelem a túloldalról.-Az energiái először találkoznak az enyémmel.-mondom halkan, hogy csak ő értse amit közlök.-Gondolom munkába igyekszik.-mondom ahogy zöld lesz és elindulok át a zebrán ahogy kék szemeimet az úton tartom és magamba konstatálom, hogy elég messzire elfutottam az otthonomtól.  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Union Street

  on Pént. Szept. 29 2017, 22:38

  Mikhal&Alyson


  Felé fordulok ahogy beszélni kezd, hogy jobban lássam őt, figyelem az arcát, a mozdulatait. Azok alapján lehet a legjobban kiismerni az embereket, megtudni, hogy van-e valami rossz szándékuk. A beszéd sokszor semmit nem mond, hazudni mindenki tud.
  - Mondhatni, 1 éve költöztem ide, de nagy a város...Nem csoda, ha még nem találkoztunk. -Felelem miközben bólintok egyet majd a következő mondatára körbe pillantok, nem volt-e aki esetlen meghallhatja. Bár valószínűleg ha a közvetlen közelünkben állna valaki sem értené, hogy miféle energiáról van szó, maximum azt hinné diliházból szabadultunk.
  - Igen, nem messze dolgozom. -Felelem röviden és kissé kimérten miközben elindulok mellette a zebrán. És ön? Nem épp a legalkalmasabb idő ez a reggeli futásra. -Fél szemmel újra végigpillantok rajta, pontosan úgy néz ki mint aki ruhástól ment be a zuhany alá. Ahogy haladunk egyre közeledünk a munkahelyem felé így kicsit lassítok a lépteimen. Kíváncsi vagyok, hogy mit szeretne, ezért húzom az időt, nem igyekszem az úti célomhoz érni.
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Union Street

  on Szomb. Szept. 30 2017, 21:38
  Alyson

  és

  Mikhal  Érzem, hogy engem néz de én nem tekintek rá. Csak lassan lépkedek mellette és vizes pulóverem zsebeibe teszem a kezem. érzem, hogy egy tócsát kicsavarhatnák magamból. Sőt...annál többet is. Elgondolkodom a szavain.-Ne tartson, bolondnak. Ha jönne erre bárki is akkor nem kérdezném ilyen nyíltan.-mondom de kék szemeimet még mindig nem emelem rá. Csak lassú lépteim néma lépéseit figyelem ahogy az eső cseppek finoman koppannak a betonon. Nem kérdezek tovább a munkájáról csak kísérem ahogy kezd vissza lassulni. Érdeklem. Szusszanok egyet a kérdésre és felemelve tekintetem pillantok rá világos szemeimmel.-De ez az idő pont a legalkalmasabb arra, hogy fussak. Nincs rossz idő csak gyenge akarat.-mondom ki ahogy figyelem kék szemeimmel majd vissza fordítom tekintetem az útra.-Talán nagy város de mi kevesen vagyunk...Szóval nem mondom, hogy azonnal össze kellett volna futnunk.-mondom halkan megjegyezve.-Megtudhatom, kegyed nevét? Vagy még mindig rossz fiúnak tart?-kérdezem ahogy beállok elé és egyenesen a szemeibe tekintek.-Bár nem mintha nem tudnám meg magamtól, ha nem akarnám, de azzal csak a kétségeit erősíteném.-mondom ahogy figyelem és abba az időben míg várakozok a válaszaira felmérem a tekintetét, az arcát és jegyzem meg minden apró részletét.  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Union Street

  on Vas. Okt. 01 2017, 14:20

  Mikhal&Alyson

  Ahogy haladunk hallgatom őt figyelmesen, nem igazán mondok semmit, csak csöndben figyelem hanglejtését és rápillantva néha mozdulatait, egészen addig míg hirtelen be nem áll elém. Megtorpanok ahogy elállja az utam és szemeibe pillantva figyelem.
  - Nem feltétlenül tartom annak, pusztán mindenkivel elővigyázatos vagyok. Sosem tudhatom ki akar közeledni felém csak azért, hogy kést döfjön a hátamba. A nevem Alyson..Alyson Omura. -Mondom neki az álnevem, természetesen az igazit nem árulom el. Azóta nem használtam mióta elszöktem otthonról, sokkal nagyobb lenne a lebukás veszélye ha valaki meghallaná azt a nevet. Ki tudja meddig hajlandóak eljönni a szülővárosomból, hogy megtaláljanak. Nem véletlenül készíttettem hamis iratokat is, mindenre gondoltam, hogy minél nehezebben bukkanjanak rám.
  - És önt hogy hívják? -Nem veszem le róla a tekintetem és ő sem rólam. Figyeli a mozdulataim, az arcom rezzenését. Tehát ő sem túl bizakodó típus..Jól teszi.
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: Union Street

  on Vas. Okt. 01 2017, 22:45
  Alyson

  és

  Mikhal  Hallgatom a válaszait és elmosolyodom féloldalasan majd tovább indulok vele lassan.-Nos ez teljesen érthető, és tisztelem is...Mivel most nem túl alkalmas magának sem, és nekem sem, szeretnem ezt a beszélgetést tovább fokozni idővel egy vacsorával. Csak egy idegen ajánlat, és nem sok érv szól az mellett, hogy velem tartson, de egy igen. Hogy fajta béli. És nem arról vagyok híres, hogy hátba támadok. Inkább lesből.-mondom egy félmosollyal ahogy figyelem szemeim sarkából majd ahogy meg áll a munkahelye előtt én is megállok.-Mikhal Zarhov vagyok.-mondom, ki a nevemet ahogy rajta tartom tekintetem.-Csak egy kellemes estét és társaságot ajánlok semmi többet. Nem kell elfogadnia ha nem akarja és meg is értem, ha nem jön el én egyedül is tudok vacsorázni.-de ez alatt elő veszem a kártyát a zsebemből. Teljesen száraz és Alyson kezében is az marad, mintha valami bevonná a kártyát.-Szeretném erősíteni, hogy nem akarok rosszat.-apró nagyon halvány mosoly fut az arcomra ahogy figyelem.  Re: Union Street

  on Hétf. Jan. 08 2018, 19:11


  Ajánlott tartalom

  Re: Union Street


   Pontos idő: Szomb. Okt. 20 2018, 14:01