Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Fangtasia
by Jazz Quinn Yesterday at 17:54

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 09 2018, 22:30

» Long Island villa
by Raul Dessauge Vas. Dec. 09 2018, 20:29

» Freshkills Park
by Admin Vas. Nov. 25 2018, 19:40

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Vas. Nov. 25 2018, 19:20

» Pince
by Admin Vas. Nov. 11 2018, 22:47

» Belső udvar
by Dorian M. Montgomery Szomb. Nov. 10 2018, 21:54

» Carlmichael Ház - Tárgyaló
by Reinald Carlmichael Szomb. Nov. 10 2018, 21:51

» Rising Star Cave - Dél-Afrikai Köztársaság
by Armand Assante Vas. Nov. 04 2018, 20:49

» Azrael
by Desmond O. Cross Vas. Nov. 04 2018, 17:52

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Brighton Beach

  Share

  Brighton Beach

  on Szomb. Okt. 03 2015, 00:20

  First topic message reminder :

  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: Brighton Beach

  on Kedd Szept. 05 2017, 17:20

  ~Új barátságok~


  Észrevettem, hogy a kocogó férfi megállt, ráadásul egészen közel hozzám, de nem fordultam arra. Éppen a csillagokkal voltam elfoglalva, vagy legalábbis azzal, amennyi látszott belőlük a város fényeinek árnyékában. Nem York körül nehéz volt olyan helyet találni, ahol nem hat annyira a fényszennyezés, és teljes pompájában tárul az érdeklődők szeme elé az éjszakai égbolt. Igaz, így is szép látványt nyújtott, de nem volt az igazi.
  Csak több másodperces késéssel jöttem rá, hogy a férfi hozzám beszél. Annyira nem számítottam társaságra, hogy eszembe sem jutott, hogy nekem szólt, ezért nem is figyeltem oda. Már a második mondatát is befejezte, amikor lassan felé fordultam, és feleszmélve megpróbáltam visszaidézni, mit is mondott.
  - Tényleg egyedül vagyok, de egyáltalán nem zavar. – osztottam meg vele végül alaposan megfontolt válaszom. Máskor kapkodtam volna, és elkezdtem volna sajnálkozni, amiért nem figyeltem rá időben, de most annál sokkal nyugodtabbnak éreztem magam, és inkább igénybe vettem egy kis időhúzást, és visszapörgettem magamban az utóbbi fél percet, míg rájöttem, mire kell válaszolnom.
  - Gyakran kocog erre? – tettem fel egy kérdést, ha már megpróbált szóba elegyedni velem. Közben arra is rájöttem, hogy nem egy egyszerű emberrel állok szemben, a felőle áradó energiák elárulták nekem, hogy valamilyen varázsképességek birtokában van. Ennél többet nem tudtam volna így hirtelen megmondani róla, de ez az apró kis felfedezésem kezdetnek épp elég volt.

  avatar
  Shawn Russell

  Faj : Mágus
  Rang : Mester
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 123
  Foglalkozás : főorvos, sebész

  Re: Brighton Beach

  on Kedd Szept. 05 2017, 19:54

  Új barátságok

  Csak figyelem, és elsőre azt gondolom, hogy inkább tovább kocogok, mert észre sem vett. Aztán megszólal és rám tekint kék szemeivel. Figyelem pislogva és hallgatom a válaszát. Nem zavarja a magány. Talán nem éppen jó pillanatban vagyok itt és zavarom meg abban, ahogy csodálja a tájat. Vörös izzadt tincseimet felfele söpröm a fejemen és nagyot szusszanok ahogy csípőre teszem a kezeim, és úgy pillantok a tenger felé majd nagyot fújok ajkaim között ahogy a messzeséget kémlelem.-Nem sok mindenki mond ilyet. Kedvelni a magányt. Én úgy tartom, hogy hosszú pillanatok után megszokható, de ha kirántják belőle az illetőt kezdheti előröl az egészet.-mondom ahogy lassan előrébb lépkedek és egy vonalba vele állok meg.-De abban is igazuk van sokaknak, hogy a magány néha nagyon jó társ.-mondom ahogy helyre áll a légzésem és le pillantok felé.-Hát, általában mindig erre megyek, ha futni akarok. De ez csak ilyen gőz kiengedés. Ritkán csinálom, de akkor pont azért erre, mert ez egy elég hosszú táv és jól esik.-ragozom ahogy féloldalasan elmosolyodom és levéve róla tekintetem ismét a tájra nézek.-Csak nem értem...olyan lehangoltnak tűnik ezzel a tájjal. Egy festő ihletet kapna.-mondom, de nem akarom megbántani vele és remélem nem veszi annak.-Forró csoki?-kérdezem ahogy ismét felé pillantok és meg áll a szemem a bögrén. Csak sejtem a cukor illatból de az is lehet, hogy csak a kisebb karnevál szerűség bódéinak illata jut el ideáig. -Amúgy nem zavarom a nyugalmát? Mert ha igen csak tovább kocogok.-mondom ahogy leengedem a kezeimet magam mellé.
  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: Brighton Beach

  on Szer. Szept. 06 2017, 22:09

  ~Új barátságok~


  Egy kicsit félreértette, amit mondtam, hiszen egyből arról kezdett beszélni, hogy hogyan kedvelheti valaki a magányt, de nem szóltam közbe. Igaz, csak annyit mondtam, hogy jelenleg nincs ellenemre az egyedüllét, és általában képes lettem volna beleőrülni, ha magamban kell lennem, de hagytam, hogy feltételezzen rólam, amit szeretne. Ha soha többet nem látjuk egymást, akkor nem számít, ha pedig úgy alakul, hogy még találkozunk a mai este után, akkor majd megtudja, hogy milyen vagyok igazából.
  - Nem vagyok lehangolt. Minden rendben van, csak egy kis csendre vágytam. Meg egy forró italra – mosolyogtam rá, hátha ettől végre megnyugszik a lelkiismerete, és kicsit megemeltem felé a bögrémet, mikor az italt említettem. A sűrű, barna édesség még mindig gőzölgött, hiába lett volna már bőven elég ideje kihűlni ebben a hideg időben. Egy apró trükk segített, hogy egészen addig tökéletes hőmérsékletű maradjon, míg meg nem iszom.
  - Igen, forró csoki. Egész finom – bólogattam, a nyugodt mosolyt továbbra sem rejtve el az arcomról. Jól éreztem magam, minden kellemesen nyugodt volt, és egyszemélyes társaságom is akadt, amit egyáltalán nem bántam.
  - Maradjon nyugodtan, egyáltalán nem zavar. Jólesik egy kicsit beszélgetni valakivel – fordítottam a fejem a hullámok felé, mintha attól tartanék, hogy társalgás közben lemaradok valami megismételhetetlenről, ami a vízen történik. Néhány csendes pillanatig tanulmányoztam a természet szépségét, majd arrébb húzódtam a pokrócomon, helyet adva a férfinak.
  - Szeretne leülni? - pillantottam rá. Kötelességemnek éreztem hellyel kínálni, ez amolyan udvariassági dolog volt, és nem akartam illetlennek tűnni. Épp elég hely volt a takarón, hogy ketten is elférjünk, anélkül, hogy sértenénk egymás személyes terét. De ha nemet mond, nem erőltetem tovább. Az ő döntése.
  - Forró csokit? Egy nagy termosszal hoztam, nem hiszem, hogy egyedül meg tudnám inni mindet – húztam közelebb magamhoz a hátizsákot, ami eddig mögöttem pihent. Úgy viselkedtem, mintha épp vendégségbe jött volna hozzám, és házigazda lévén felajánlottam minden tőlem telhetőt, hogy kényelmesen érezze magát a társaságomban, amennyiben van kedve maradni.
  avatar
  Shawn Russell

  Faj : Mágus
  Rang : Mester
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 123
  Foglalkozás : főorvos, sebész

  Re: Brighton Beach

  on Csüt. Szept. 07 2017, 19:41

  Új barátságok


  Hallgatom és furcsa volt ezt hallgatni. Mintha a húgom szólna ki belőle. Ez megmosolyogtat halványan, majd lehunyom a szemeim és ahogy hellyel kínál pislogok párat majd szusszanva gugolók le majd teszem le magam a lepedőre és lábaimat felhúzva térdeimre támasztom a kezeimet. Kellemes itt ezt nem tagadom le. Jó a tengeri levegő és csodálatos nézni a vizet ahogy a szél megtáncoltatja. A kérdésre rá pillantok kék szemeimmel.-Elfogadom, mert megvallom jól esne.-mondom ahogy halványan mosolygok irányába és figyelem ahogy maga elé veszi a táskáját.-Valóban jó itt.-mondom miközben figyelem, hogyan tölt majd veszem át az italt és kortyolok aprót bele miután megfújtam.-A húgom is élvezné biztosan.-mondom halkan megjegyezve ahogy kezeim között tartom a bögrét és ismét a tájat kémlelem.-Önnek van testvére?-kérdezem ahogy le pillantok a bögrére és a gőzölgő poharat nézem. Nem érzem, hogy rossz lenne, ha így beszélgetésbe kezdek vele, és nem érzem, hogy zavarná őt. Nem érzem ártalmasnak. Gondolom ő is olyan aki csak akkor támad, ha kikényszerítik, de nem önszántából kezd bele. Legalábbis nem olyan alkatnak tűnik. Nyugodt ahhoz képest, hogy egy démon véréből származik.
  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: Brighton Beach

  on Csüt. Szept. 07 2017, 22:07


  ~Új barátságok~


  Elfogadta a helyet, amivel kínáltam, ahogy a forró csokit is. Ennek bizonyos megmagyarázhatatlan okokból örültem. Úgy terveztem, hogy egész este egyedül leszek, és azt hittem, egyáltalán nem vágyom társaságra, most mégis felvidultam attól, hogy valaki csatlakozott hozzám.
  - Most szeretném azt mondani, hogy jól döntött, de ebben majd csak akkor lehetünk biztosak, ha megkóstolja – mosolyogtam rá, ahogy az ölembe húztam a táskámat és matatni kezdtem benne. Elővettem a termoszt, és a hátizsák takarásában elővarázsoltam egy másik bögrét is, amibe aztán a forró italt töltöttem neki. Tudtam, hogy előtte varázsolhatok, a távolabb sétálók pedig csak annyit láthattak, hogy előveszem a bögrét a zsákból. Odaadtam neki a kakaót, félretettem a táskát és újra kézbe véve a saját italomat tovább pásztáztam a horizontot. Ő szólalt meg előbb és vitte tovább a beszélgetést, de kivételesen nem is bántam, hogy nem én vagyok az, aki kezdeményezi az ismerkedést.
  - Van egy bátyám. Nem vagyunk mintatestvérek, de amikor kell, ott vagyunk egymásnak – válaszoltam a kérdésére. Igaz, hogy az állításom csak az utóbbi pár hétben lett igaz, de nem éreztem volna helyénvalónak bármi mást állítani Mikhalról.
  - Ön jóban van a húgával, igaz? Ahogy az előbb beszélt róla, olyan szeretetteljesen hangzott – sandítottam oldalra a beszélgetőpartneremre, majd belekortyoltam a forró csokimba. Ekkor gondolkodtam el először azon is, hogy vajon be kéne-e mutatkoznom neki? Egyelőre talán nem olyan nagy baj, ha kihagyom ezt a lépést, de ha jól folytatódik az este, akkor hamarosan megtehetném.

  avatar
  Shawn Russell

  Faj : Mágus
  Rang : Mester
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 123
  Foglalkozás : főorvos, sebész

  Re: Brighton Beach

  on Vas. Okt. 08 2017, 23:12

  Új barátságok

  Belekortyolok a forró italba és kiélvezem az ízkavalkádot a számban majd kinyitva szemeim pillantok rá és mosolyodom el.- Ez nagyon finom! Köszönöm szépen.-mondom ahogy még egyet kortyolok az italból és lassan szusszanok egyet.-Az is már elég a családban ha csak ott vannak egymásnak.-mondom ahogy a vizet figyelem kék szemeimmel majd lerakva a bögrét dőlök hátra kezeimmel megtámasztva magamat. Halkan nevetek.-Igen jóban vagyunk. mivel csak én és ő vagyunk egymásnak...-Nem tudom elárulhatom-e neki a húgom titkát...de valamit elmondok.-Tudja neki...csodálatos képessége van, de valamiért egy átok is rá nézve.-mondom ahogy kinyújtom lábaimat és halkan szusszanok.-Megbélyegezte örök életére...-suttogom majd egyik kezemmel megfogva a bögrét iszok újabb kortyot az italból.-Amúgy a nevem...-teszem le a bögrét és felé nyújtom a kezem.- Shawn Russell. Önben kit tisztelhetek?-kérdezem ahogy rá emelem kék szemeim világát és kedvesen mosolygok.
  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: Brighton Beach

  on Szer. Okt. 11 2017, 23:46

  ~Új barátságok~


  A kis rögtönzött piknikünk egész hangulatosra sikerült, ahhoz képest, hogy egyikünk sem készült rá. Forrócsokit kortyolgatni egy pokrócon egy idegennel este a tengerparton. Az élet apró meglepetései néha kellemesek is tudnak lenni. Megkóstolta az italt és pozitív visszajelzést kaptam róla, szóval tényleg rendben ment minden.
  - Szívesen. Örülök, hogy ízlik. Sokan azt mondják, hogy túl édesen iszom – mosolyogtam rá a saját bögrém mögül. Mindig is édesszájú voltam, ezért a forrócsokiba sem szégyelltem beledobni egy plusz kanál cukrot. Az ismerőseim egy részét ki tudtam ezzel kergetni a világból, de ezek szerint a férfi nem ilyen volt.
  Mesélt nekem a testvéréről, hogy tényleg nagyon szeretik egymást és még valami másról is.
  - Milyen képességről van szó? – kérdeztem rá, ha már megemlítette. Magamtól sosem kezdtem volna bolygatni a témát, valószínűleg nem tettem volna fel olyan kérdést, ami miatt el kellett volna árulnia ezt nekem, de ha már belekezdett, akkor kíváncsiskodtam egy kicsit. Meglátjuk, mennyit érez biztonságosnak elárulni. Érdekes dologról lehet szó, annyi biztos.
  Kezet nyújtott nekem és bemutatkozott, ezzel pontot téve a dilemmámra a témával kapcsolatban. Röviden és határozottan megráztam a kezét.
  - Vitaly Rayt - árultam el a saját nevemet – Ha már itt tartunk, esetleg tegeződhetünk? Nem tudom, melyikünk az idősebb, ezért bátorkodom felvetni az ötletet, ha nincs ellenére – tettem hozzá egy óvatos mosollyal.

  Re: Brighton Beach

  on Hétf. Jan. 08 2018, 19:08


  Ajánlott tartalom

  Re: Brighton Beach


   Pontos idő: Csüt. Dec. 13 2018, 06:19