Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Konyha - Jackson lakás
by Theodore Miles Montgomery Today at 18:58

» Long Island villa
by Raul Dessauge Pént. Szept. 21 2018, 23:16

» Sheridan Hotel
by Jackson Montgomery Csüt. Szept. 20 2018, 22:12

» Will apartmanja
by Noel Wyard Csüt. Szept. 20 2018, 14:28

» Pince
by Sam Kerrington Szer. Szept. 19 2018, 22:20

» Pince
by Ethan Keon O'Brien Szer. Szept. 19 2018, 20:29

» Iroda
by Noah L. Harwey Kedd Szept. 18 2018, 23:01

» Vendéglakosztály
by Gabriel Skoglund Vas. Szept. 16 2018, 23:47

» Folyosók
by Caleb Shayeh Vas. Szept. 16 2018, 23:00

» Shake Shack
by Richard Lucius Warren Pént. Szept. 14 2018, 22:53

Staff

D.J.
PM
Apple
PM

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Prospect park

  Share

  Prospect park

  on Szomb. Okt. 03 2015, 18:35


  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Prospect park

  on Szomb. Dec. 19 2015, 00:08

  Gadreel és Lara
  Amerikába jöttem, de nem egyedül. Kirinks professzórt kisértem el, aki egy fontos lelet miat jön, hogy el vigye Londonba. A vissza út, még messze van, hisz a professzor még találkozni akar valakivel, de csak kettesben, így arra a találkozóra nem vagyok hivatalos. Na, nem mintha nagyon érdekelne, hogy kivel találkozik, és miről folyik a beszélgetés. A közeli parkot közelítem meg, ahol többnyire családok szoktak lenni, és szerelmesek is. Emberek futnak, és fülükben a fül hallgató, és futás közben zenét hallgatnak. Másut, pedig anyukák figyelik, ahogy a gyermekeik játszanak. Valamint, egymással beszélgetnek. Ethan, még az indulás elött, kapok tőle valamit, de még nem néztem meg. Nem azért nem néztem meg, mert nem volt rá időm vagy valami, csak egyszerűen nem néztem meg. Jó csípős hideg van, de ez egyáltalán nem érdekel, hisz a szabadban vagyok. Egy szerelmes pár elött sétálok el, akik azon diskurálnak, hogy hogyan mondjanak el valamit valakiknek. Nem állok meg, ha nem megyek tovább. Csak, most látom, hogy kutyások is vannak itt, akik azért vannak itt, hogy a kutyák boldogok legyenek. Egy padhoz veszem az utam, de nem ülök le, hisz nem szeretnék egy arany érrel gazdagabb lenni.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Prospect park

  on Szomb. Dec. 19 2015, 10:55


  Lara & Gadreel


  Megkaptam az új feladatom, lent kell lennem egy napot az embereke világába és beszélgetnem kell a halandókkal, és ez csak azért, hogy jobban „szeresem” őket. Mondanom se kell, hogy utálom ezt a „küldetést”. Én végrehajtó vagyok, kivégző. Nem egy bolond Őrangyal, aki bele van betegedve a Mundanek be. Ha azt akarják, hogy beszélgessek, velük megteszem. De biztos, hogy nem fogok jó pofizni egyikkel sem. Kis csúszómászók. Még, hogy a fentiek nem előítéletesek. Ó dehogynem, náluk nincsen olyan, hogy tolerancia. Ha valaki egy kicsit másabb, mint ők, akkor egyből ki fogják és a saját képűkre akarják formálni őt. Már megtanultam ezt az évmilliók óta.  A halandó testem házában vagyok, felöltözök, és már indulok is elvégezni a küldetést, vagyis patkányokkal kellesz beszélgetni. Kilépek, egyenesen az autómhoz megyek és elindulok valamelyik parkba. Nem tudom, hogy hova, nem is érdekel. Egy tizenöt perc kocsikázás után meglátom az első parkot. Leparkolok a kocsimmal, kiszállok és a kijelölt hely felé veszem az irányt.  Egy néhány perc séta után látok, ott egy leányzót, aki csak úgy álldogál a pad előtt. Na, ő lesz az első. Odamegyek hozzá és ilyen kamu mosollyal megszólítom.
  - Helló, tudnál adni nekem egy kicsit segíteni? Sikerült jól eltévednem.  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Prospect park

  on Szomb. Dec. 19 2015, 16:08

  Gadreel és Lara
  A profot elkisértem Amerikába, egy lelet miat, de nem mentünk még haza, mert a profnak még dolga van itt. Találkozója van valakivel, de csak kettesben akar vele lenni. Mondjuk, engem nem is érdekel, hogy miről is folyik a beszélgetés, így egy parkba mentem, hogy addig ott legyek, hogy ott várjam meg a professzort. Egy kicsit olyan ez, mintha mi egy titkos szeretők lennénk, és ide jönnénk csak azért, hogy együt lehessünk. Mondjuk, bennem nincs semmi ilyen érzés, hogy szerelmes lennék belé vagy valami, hisz nekm ő olyan mint ha a második apám lenne. Ápropó apa, valami ajándékot kéne neki nézni, karácsonyra. Mondjuk, nekem aztán mindegy, hogy mit csak az legyen a lényeg, hogy szívből jön, és apának is. Tehát, a profot várom, álldogálva mikor is egy férfi jön, és kérdez tőlem.
  ~ Na, őse idevalósi az már biztos. - Gondolom magamban, mikor segítséget kér. Mondjuk, van nállam telefon, azt használva eltudom őt navigálni, oda ahova siet.
  -Igen persze segítek. - Mondom, egy kedves mosolyal az arcomon.

  Re: Prospect park

  on Vas. Jan. 15 2017, 19:50


  Ajánlott tartalom

  Re: Prospect park


   Pontos idő: Vas. Szept. 23 2018, 19:05