Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Long Island villa
by Noel Wyard Yesterday at 22:41

» Üzenőfal képei
by David Armanaugh Yesterday at 18:01

» Pince
by Ethan Keon O'Brien Csüt. Okt. 18 2018, 21:55

» Jazz lakása
by Marcus Van Beest Csüt. Okt. 18 2018, 10:58

» Kórház
by Nathaniel Montgomery Szer. Okt. 17 2018, 21:35

» Folyosók
by Connor Shayeh Szer. Okt. 17 2018, 19:08

» Emerlad Wrímans
by Admin Kedd Okt. 16 2018, 22:28

» Barclays Center
by Theodore Miles Montgomery Kedd Okt. 16 2018, 21:13

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Kedd Okt. 16 2018, 14:11

» Avatarfoglaló
by Emerald Wrímans Hétf. Okt. 15 2018, 21:43

Staff

D.J.
PM
Apple
PM

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Roll-N-Roaster

  Share

  Roll-N-Roaster

  on Szomb. Okt. 03 2015, 19:34

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Roll-N-Roaster

  on Hétf. Szept. 19 2016, 18:44
  Samuel & Kaelie
  A Tündérek világa már teljesen lecsendesül így éjszakára. Én azonban egyáltalán nem vagyok még álmos. Kalandra, történésre vágyom. És mit is csinálhatna ilyenkor egy hozzám hasonló bajkeverő ki tündérke, mint valami olyan helyre látogat, ahová egyáltalán nem kéne? Hirtelen ötlettől vezérelve így esett a választásom a Roll-N-Roasterre. Tipikusan az a hely, ahová hangsúlyozottan mondja a Királynő és mindenki más, hogy ha lehet, még a környékére se menjünk. De hát én a Taki’s-ban dolgozom, ott is megfordul mindenféle szerzet, nem tartok attól, hogy ne tudnám kezelni, bármilyen helyzet is adódik. Nem tündérnek való ez a hely, ahogy mondják, még annyira sem, mint az én munkahelyem, de mi baj lehet abból, ha kicsit több az egy négyzetméterre jutó más fajbeliek száma?
  Ahogy belépek a helyiségbe, nem kerüli el a figyelmem, hogy jó páran végigmustrálnak, míg besasszézok az egyik asztalig az igencsak zsúfolt és zajos teremben. Nem jövök tőle zavarba, megszoktam már a kitüntetett figyelmet, amit elsősorban a fajomnak, másrészt a zöld tincseimnek tudok be. Eltüntethetném őket emberalakban, ha akarnám, hogy jobban beolvadjak, de eszemben sincs. Szeretem őket. Ez az én védjegyem, mondhatni.
  Tényleg jóval több itt a halandó és másféle fajok képviselőit is megtalálni. Másik tündért rajtam kívül nem látok. Meg kell hagyni, valóban elég vegyes a törzsközönsége ennek a helynek, de nem érzek potenciálisan fenyegető veszélyt. Méregetnek egy páran, de senki nem indul meg felém, így nyugodtan foglalok helyet egy asztalnál és leadom a rendelésemet a szinte azonnal ott is termő pincérnek.

  Remélem megteszi kezdőnek █ bad girl █ 241 █ ©

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Roll-N-Roaster

  on Hétf. Szept. 26 2016, 20:40


  Kaelie & Shamsiel

  "Be selective in your battles, sometimes peace is better than being right."


  *Úgy ítéltük meg (igen, többes szám, nem magánakciózom ezúttal), hogy ideje egy kicsit visszasimulnom az angyali hierarchiába, annak pedig mi más lehetne a legjobb módja, mint a feladatteljesítés. Eléggé elárvultnak érzem magam most, hogy őrangyali felem háttérbe szorult, mert védence őrzését valaki másra bízták. Nem hibáztatom őket, igazából Samuel sem, mert Charlotte-hoz teljes munkaidő és odafigyelés kell, azt pedig velem a fedélzeten nem lehetett tovább biztosítani. A lány fejéből törölték a Hangra vonatkozó minden emlékét, ez Samuel kérése volt, hogy hiányérzet nélkül élhesse a jövőben az árnyvadászok amúgy sem éppen nyugalmas életét. Megszenvedtünk emiatt - látnunk kellett, hogy működött, és az őrangyal kis híján az őrületbe hullott a kíntól, hogy létezése egykori értelme teljes közönnyel és felismerés nélkül viseltetett irányába. Hát ezért nem nagyon zavart be mostanában a dolgunkba. Még mindig nem tért magához teljesen a sokkból, és őszintén szólva... nem tudtam hibáztatni miatta. Ilyenné formálták őt, amikor újraalkottak minket, mert egy őrangyalnak ilyennek kellett lennie, önmagát feladó, valaki mást középpontba helyező, feltétlen hűségűnek, s a dolgok mostani alakulásánál ezen tulajdonságai nem váltak előnyére.
  Valami ilyesmin merenghetek, magam előtt egy vodkanaranccsal, ami igazából csak narancs, mert alkoholt nem iszom, de a látszatot meg kell adni. A hely közönségét fürkészem teljes álca alatt, ami alig enged többnek láttatni embernél - ezt a többet pedig a szemlélők többsége legfeljebb árnyvadásznak hiszi, de semmiképpen sem magas rangú angyalnak. Azért is választottam garbónyakú pulóvert, hosszúnadrágot és egy fehér kesztyűt mai öltözékemül, hogy bárki azt hihesse, az általunk adományozott rúnák vetnek hullámokat bőrömre, szemben a valósággal, ami sokkal... nos, több ennél, egyszerre prózai és lírai módon az. Pillantásom újra meg újra végigsvenkel az itt jelenlévőkön, miközben hátamat is nekidöntve két könyékkel támaszkodom a pulton, s nyugodt maradok mindaddíg, míg be nem téved valaki, aki abszolúte nem illik ebbe a képbe. Tekintetem ráfügg és követi a tündérlányt, míg helyet nem foglal, és némán próbálom eldönteni, mi legyen. Ha utasítást kérek, azzal leleplezhetem magam, pedig elég sok energiát öltem bele, hogy ez ne történjen meg. Ugyanakkor nem szeretnék járulékos veszteségeket, és egy tündért már kis híján megöltünk a közelmúltban, éppen az én jelenlétemben... ami azt illeti... ez az utolsó löket, ami miatt felmarkolom a poharam, és levetem magam a tündérrel szemben az asztalához. Nem kérek rá engedélyt, viszont azonnal előredőlök, bíztató, nyugodt mosollyal. - Azt hiszem, eltévesztetted az ajtót. Nem kéne itt lenned - közlöm, kedélyes hangsúllyal, de kék szememben figyelmeztető fény izzik fel. Ha az asztalon van a keze, akkor odanyúlok, hogy megfogjam, érintésem melegebb, mint a halandóké. - Őszintén kérlek, távozz most - sürgetem. Tényleg nem szeretném, ha itt lenne, amikor kitör a balhé, mivel félig angyali, félig pedig démoni származású, ezért az az összecsapás biztosan nagyon megviselné, ha ugyan nem rosszabbat tenne vele. Az én lelkiismeretem pedig még az előző tündér miatt sem tiszta.*
  zene
  megjegyzés: Remélem megfelel a válasz Smile
  credit
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Roll-N-Roaster

  on Vas. Okt. 23 2016, 00:42   
  Shamsiel & Kaelie

  I'll let you walk all over me, me
  You know that I’m a little tease, tease
  But I wanna play there please

  A
  Királynőm már alighanem azért is szétrúgná a hátsóm, ha tudná, hogy idejöttem. Hát még ha esetleg azt látná, hogy egy más fajba tartozóval bármilyen kommunikációt létesítek, vagy bármilyen formában kontaktusba kerülök. Ennél már csak az lehet rosszabb a szemében, ha egy vámpír volna az az illető. Mióta kizártak minket a tanácsból, igencsak helytelenít minden más fajjal való szükségtelen érintkezést. Azt mondja, rossz fényt vethet ránk, mivel most mindenki rossz mozdulatokra vár tőlünk és egyből ugranak. De hát könyörgöm, ez egy átlagos étterem, aligha történik itt bármi, ami a politikára befolyással lehet. Nem tudom például, ki az a különleges aurájú férfi, aki elég hamar észreveszem, hogy méreget, de mikor rám néz, kötve hiszem, hogy azon gondolkozik, hogyan fogja a tanács előtt pocskondiázni a fajomat, amiért én vissza merészeltem rá nézni. És ahogy utána feláll és odajön az asztalomhoz, azt is aligha politikai megfontolásból teszi. Sokan túl komolyan veszik az életet, az a bajuk. Csak meg kell élni minden pillanatot és élvezni, amit és amíg lehet. Ennyi. Én ezt vallom.
  Ráérősen nézelődtem, míg a pincér kihozta a rendelésem, mikor tekintetem összeakadt ezzel a férfiéval, aki egy közeli asztalnál ül, tőlem csak néhány méterre. Embernek tűnik első ránézésére, de ösztöneimnek hála, kapásból megérzem, hogy nem egy halandóval van dolgom. Közönséges embereknek nincs ilyen erős aurájuk. Ez a férfi valahogy egyébként sem tűnik idevalónak, nem olyan, mint a vendégek többsége itt. Szemében valami rejtélyes, valami megfejthetetlen bujkál. Vadásznak is mondhatnám, de mintha túlmutatna rajta. Furcsa. De egyébként kifejezetten kedves, ránézésre szálkásan izmos testalkatúnak tűnik, finom, de férfias arcvonásait barna tincsek keretezik. Viszonozom a tekintetét és rávillantok egy kedves, bájos, barátságos mosolyt. Nem is én lennék, ha nem így tennék. Szívesen elbeszélgetnék vele, vagy ki tudja még mi mást.
  Viszont ahogy odajön hozzám és bár kedvesen hangszínen, de gyakorlatilag felszólít a távozásra, értetlenül pillantok rá. Ahogy kezét az enyémre teszi és megérzem bőre melegét, már biztos vagyok benne, hogy nem vadász, hanem egy angyallal van dolgom.
  - Miért kéne ilyet tennem? - őszinte, nagy, érdeklődő szemekkel nézek rá. Nem tűnik fenyegetőnek, de mégis furcsa. Ha a tündérekkel szemben vannak ellenérzései, nem lenne ilyen kedves, azt hiszem. De akkor nem értem. Mondjuk az angyalok agyafúrt teremtmények, nem árt résen lennem. De akkor is válaszokat akarok, eszemben sincs csakúgy felállni és elmenni innen, míg nem értem meg, miért is akarja a távozásomat annyira ez a különös idegen.

  Bad girl ▪▫ Bocsi a késésért! ▪▫ 391 ▪▫ ©

  Re: Roll-N-Roaster

  on Vas. Jan. 15 2017, 19:50


  Ajánlott tartalom

  Re: Roll-N-Roaster


   Pontos idő: Szomb. Okt. 20 2018, 14:00