Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Vas. Jan. 13 2019, 00:10

» Jazz lakása
by Marcus Van Beest Szomb. Jan. 12 2019, 23:07

» Felix Cordero
by Felix Cordero Szomb. Jan. 12 2019, 21:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Jan. 06 2019, 23:03

» Long Island villa
by Admin Vas. Dec. 30 2018, 15:52

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Csüt. Dec. 27 2018, 20:42

» Barclays Center
by Admin Hétf. Dec. 24 2018, 19:06

» Jody's
by Satarel Shayeh Vas. Dec. 23 2018, 19:27

» Conrad New York
by Zyanya Ixchel Szomb. Dec. 22 2018, 12:07

» Folyosók
by Caleb Shayeh Szer. Dec. 19 2018, 00:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  187th Street

  Share

  187th Street

  on Szomb. Okt. 03 2015, 22:18  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: 187th Street

  on Pént. Okt. 30 2015, 06:45

  Lucy & Adam

  Hónapok teltek el az emberrablásos ügyem, és a "hősies" küzdelmem óta, a tényt pedig, hogy mostanra végre tudok járni bicegés nélkül egy epershake-el ünneplem. Nem egy nagy dolog, de ma ennyinek is tudok örülni. A nyomozásom sajnos nem halad valami jól. Persze ebben is megvan az a pozitívum, hogy legalább nem találkozom semmi őrültséggel, de...azok után, hogy láttam egy embert(?) elporladni, valahogy nem bízom benne, hogy ezek után minden normális lesz.
  Minden esetre, bármilyen nyomot követtem azóta, végül kiderült, hogy hiába. Minden alkalommal meg tudtam magyarázni a jelenséget természetfeletti cuccok nélkül, vagy csak simán nem találtam semmit, amikor meg egyszer igen, kiderült, hogy nem pegazus volt, csak egy ló,a mire szárnyakat ragasztottak. Nem, nem tervezem feladni a keresést, de igazán, olyan jó lenne, ha egy használható nyom befordulna a sarkon és...
  -Jesszus!
  Gondolkodni sincs időm, olyan hirtelen történik minden. Szinte letarolom szegény szép szőke lányt, és épp csak arra van időm, hogy elkerüljek két klisét is. Egyrészt, annyira megijeszt, hogy ez a fizikai kontaktus visszaránt a valóságba, hogy az italom katapultál, és rózsaszínre festi a sztrádát két sávval arrébb, illetve sikerül elkapnom a lány vállait, nehogy hanyatt essen, ha már így belé rohantam. Ezek után a szemeibe nézve ott tartom őt, amíg sikerül visszanyernie az egyensúlyát, és csak egy elég hosszúnak tűnő kínos csend után jut eszembe újra megszólalni.
  -Ő...helló...
  Na ez az, ami után a szemeimet forgatom a saját szerencsétlenségemen, és megköszörülöm a torkom.
  -Úgy értem, bocsánat, kicsit elkalandoztam. Nem sérült meg?
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: 187th Street

  on Vas. Nov. 01 2015, 13:35  Lucy
  Adam  Teljesen nyugodtan sétálgatok az utcán, legalábbis az elmúlt napokhoz, hetekhez, időszakokhoz képest. Persze a figyelmem az nem a régi, amikor épp nem dolgozom, akkor pláne nem, szóval így sikerülhet az, hogy éppen a telefonomat babrálom, amikor valaki letarol.
  Az egész olyan hirtelen, hogy még felsikkantani sincs időm, csak akkor veszem észre magam, amikor valakinek a kezeit érzem a vállamon. Az idegen férfi hangjára pír kúszik arcomra.
  - Jesszus semmiképp.
  Próbálkozom meg egy humorral, mert így kevésbé ciki. Arrébb lépek, amikor már egyensúlyomnál vagyok, s lehajolok, hogy összeszedjem az elejtett telefonom darabjait. Még jó, hogy sosem buktam az apple termékeire, így nem kell azonnal kukázzam az egészet. Hátlap megvan, aksi összeszedbe, képernyő csak kicsit repedt be. Teljesen jó, már csak össze kéne rakjam valahogy.
  - Hello!
  Emelkedem fel, még mindig a kezemben tartva a romokat.
  - Én nem, de ennek annyi.
  Morzsolok el gondolatban néhány könnycseppet a telefon fölött. Egy közeli pad felé sandítok, mert ha leülnék és az ölembe fognám a készülék darabjait, akkor talán össze tudnám rakni.
  - Önnel minden rendben?
  Kérdezem, mert nem vagyok az az anyázós fajta. Tőlem nem kell azt várni, hogy majd lehordom, amirét elütött. Én se figyeltem, előfordul az ilyen, nem igaz?
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: 187th Street

  on Vas. Nov. 01 2015, 13:53

  Lucy & Adam

  Alig sikerül visszafogni egy alattomosan előtörni készülő nevetést, amikor a nő nyomban tisztázza előttem, hogy nem keresztény próféta...vagy legalábbis az az egy semmiképpen.
  -Most, hogy így mondja, neki valóban furcsán állna a szőke haj...
  Közben eleresztem, és ahogy lehajol egy pillanatra megfordul a  fejemben, hogy lehajolok segíteni neki, de egy pillanattal később már fel is egyenesedik. Hát, legalább koccantottuk össze a homlokunkat, mint egy béna filmben.
  -Hello...ja várjunk, ezt már mondtam. Khmm...őszinte részvétem...
  Van némi bűntudat a szemeimben, ahogy az elesett telefonra sandítok.
  -Persze. Mármint, hülyét csinálni magamból egy szép nő szeme láttára mindig trauma, de azt hiszem megmaradok...viszont, ha tényleg megpusztult, az a legkevesebb, hogy veszek egy másikat...van itt egy bolt a sarkon.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: 187th Street

  on Vas. Nov. 01 2015, 14:19  Lucy
  Adam
  A válasz hallatán fel kell nevessek. Én se vagyok éppen százas, hogy ezt sikerült mondjam, de ahogy leüti a labdát, az több, mint fenomenális. Remekül szórakozom, hogy úgy ne mondjam, bár igazából a telefonom sorsa felett annyira nem tudok örömtáncot járni.
  - Nekem, vagy Krisztusnak?
  Kérdezek ismét egy olyat, ami totálisan felesleges, mert az én hajam szőke, Jézusé meg nem volt az, vagy ha mégis volt valami elborult ábrázoláson, akkor abba nem kellene belemenni. Senkinek a hitét nincs pofám és szívem gyalázni. Na meg egyébként is, amit nem tudok, az nem fáj.
  Úgy meghökkenek attól, amit mond, hogy hirtelen nem is jut eszembe más, csak a nevetés.
  - Te most bókolni próbáltál?
  Kérdezek rá kacagva, majd amikor kimondom ráébredek, hogy mennyire otromba is voltam. Zavartam köszörülöm meg a torkomat.
  - Nem, nem! Elég jó terminátor ez, mindjárt megszerelem. Egyébként..
  Telepszem le a padra, és miközben beszélek, betolom az akut a telóba, hogy aztán a hátlapot is ráppattintva megpróbáljam bekapcsolni. A bejelentkezési képernyő gond nélkül előjön, szal megnyugszom.
  - Egyébként.. mi a neved?
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: 187th Street

  on Vas. Nov. 01 2015, 14:33

  Lucy & Adam

  Jól megnézem magamnak ezt a mosolygós, kedves arcot, és persze a hozzá tartozó szőke hajkoronát, ha már erről van szó, na nem mintha ne lenne nyilvánvaló a válaszom.
  -Nálad természetesen oké a szőke a haj, inkább a szakálla festene furán az arcodon.
  Aztán ártatlanul vigyorgok, és vonom meg a vállam. Ja, lebuktam, bókolni próbáltam. Az mondjuk megnyugtató, hogy a telefonja életben marad, és ha már leült, leülök én is mellé, igaz hagyok helyet bőven a kettőnk között. Egy hátizsák simán elférne még a padon.
  -Ezek szerint gonosz tervem, hogy így szerezzem meg a számod nem vált be...hát ez van...
  Persze teljesen komolytalan a hangom. Pláne, hogy a Sim kártya ennyitől még nem menne tönkre.
  -Egyébként Adam....csak, hogy ne hagyjuk el a bibliai témát ugye. És...most, hogy látom, nincs nagy kár, örvendek.
  A kezem nyújtom felé, és abban reménykedem, kérdés nélkül is ki tudom szedni belőle az nevét is. A telefonos szőke lányt egy kicsit hosszú lenne mindig kimondani.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: 187th Street

  on Vas. Nov. 01 2015, 17:19  Lucy
  Adam
  - Nem is vágynék ilyen cirkuszi látványosságra. Bár úgy tudom, hogy már kihalt a szakállas nők populációja, de.. nem, akkor sem.
  Nevetem el magam. Felesleges lenne túl komolyan venni ezt az egész helyzetet, még a telefon romjai fölött sem áll szándékomban. Túl sok szar van az életemben mostanában ahhoz, hogy foglalkozni kezdjek mások érzéseivel. Mert ebben a nyamvadt életben most én akarok jól lenni, én akarok boldog lenni és nem azzal foglalkozni, hogy kinek lépek a tyúkszemére. Mert nem hiszem, hogy én vagyok a hibás amiatt, ahogy egyesek érzik magukat. Szóval ha a telefonom romjain, ha nem, akkor is jogom van nevetni. Szakállas krisztus ide vagy oda.
  - Nos, nem. De egyébként előbb a nevemmel is kezdhetnél, mondjuk. Azzal lehet, hogy könnyebb dolgod lenne.
  Mosolygok rá és nem, csak azért sem árulom el, hogy hogyan hívnak. Kérdezze csak meg, kíváncsi vagyok, hogy milyen körítést ad majd neki. Mert amennyi humort eddig sikerült csepegtetnie, abból gondolom, hogy erre is ki tud valami frappánsat eszelni.
  - Szent szatíra! Nem mondod?
  Vinnyogok fel a nevetéstől. A telefont egyébként a táskámba süllyesztem, nem kéne neki zuhanni ma már többet.
  - El kell keserítselek, én nem vagyok Éva. Még csak nyomaiban se. De a második nevem köthető a mennyországhoz. Tipp?
  Az Angelique eléggé mennyei, de mivel nem hagyom, hogy kiüljön angolomra a francia akcentusom, nem hiszem, hogy eltalálja. Bár a történtek után csak ne csodálkozzak semmin, ugye.
  Megrázom a kezét, bár ez így, hogy én nem mondtam meg a nevem talán nem illik. Sebaj, remélem nem haragszik meg nagyon.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: 187th Street

  on Vas. Nov. 01 2015, 18:07

  Lucy & Adam

  -Nem halt ki... - jegyzem emg csendesen, bár kivételesen nem réz ki a hideg a gondolattól, valami sokkal kellemesebb tereli el a figyelmem...de annyira, hogy még ezt sem veszem igazán észre.
  -Á, az túl egyszerű lenne. Abban nincs semmi izgi.
  Aztán nem bírom tovább csendes mosolygással tűrni ezt. Azt hiszem a szent szatíra az, ami végleg kikészít, és nevetni kezdek. Nem semmi ez a csaj...nagyon utálhatta azt a telefont, hogy ilyen aranyos azzal, aki helyben hagyta. Gyengéden fogom meg a kezét, és rázom meg, nehogy összetörjem. Aztán lehet tévedek, és lenyomna engem szkanderben, de az átlag nőnek nem esik jól a férfias kézfogás, neki meg pláne olyan kisugárzása van, akit nem akarnék bántani véletlenül sem.
  -Lássuk csak...Angela? Á, az túl egyszerű lenne..hmmm.... - Mélyen a szemeibe nézek, mintha ott kutakodnék a válasz után. Végül feladom, és megvonom a vállaim.
  -Legyen inkább Eden, az úgyis illik hozzád szerintem.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: 187th Street

  on Szomb. Júl. 16 2016, 22:15

  Clary - Reinald

  - És ha nem látom, akkor honnan tudom, hogy ott van? – jelentőségteljesen nézek az előttem állóra. A hívás hirtelen jött, és mint mindig, máris indultam.
  Nem kéne tudnom a világ létezéséről, ám láttam valamit, amit akkor nem kellett volna. Azóta takarítok, fedezek és tüntetek el nyomokat. A szükséges rossz, a kényszerű bevatandó lettem, amit hol bánok, hol nem. Vén vagyok én már rókának, viszont van elég kapcsolatom és befolyásom, hogy eltüntessem a nyomokat aktákból, iratokból és gépekről.
  Néha viszont terepre kell jönni, és általában ott kendőzök, most viszont más a helyzet. Arra kellett volna jönnöm, hogy már csak az utómunkálatokat végzem, azonban még nincs vége az akciónak. Lehetnék ezzel így most kolonc is, ám annyi évtized tapasztalata van mögöttem, hogy nem fog a térdem megroggyanni a félelemtől.
  - A társadat sem szeretném lelőni. – körbenézek, merre is látom, majd vissza arra, akihez beszélek.
  Nyugodt vagyok és egyben éber is. Osztályvezető vagyok, a terepi dolgokból viszonylag kinőttem, ha meg kell jelennem, ott már baj van. Mint ahogy most is az van.
  - Merre láttátok utoljára?
  Nem becsülöm alá a korát, volt alkalmam megtapasztalni, hogy az ifjúság és a megjelenés sokszor csalóka. Aki velem szemben áll, nem véletlen az, aki, és hogy már egy ideje ismerem, úgy végképp. Nehezített terep az övéké, az emberekéhez képest.

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: 187th Street

  on Kedd Júl. 19 2016, 12:15  Clary & Reinald


  Valószínű, hogy egy démon támadásról van szó, az áldozat pedig ember volt. Ilyenkor pedig nem intézhetjük egyedül, hanem a modénokat, vagyis embereket is be kell avatnunk. Szóltak a mai "ügyeletes" nyomozónak, aki rendelkezik a látással, és tud mindenről.  
  Kicsit fura lesz emberrel beszélgetnem ennyi év után , de hát ez is a munkámhoz tartozik. Mivel még csak a nyomozás résznél tartunk, így nem kaptam társat , bár kíváncsi leszek ki lesz, és mikor fogok kapni egy állandót. Reméltem benne, hogy Simon lesz az , de ő inkább a kutatás mellett döntött.
  - Egyszerűen nézzen arra a pontra - mutatok a falon lévő vérre, és füstre, majd a szimbólumokra. - Erősen nézze, és látni fogja. - mondom a nyomozónak. Az emberi holttestet kéne megnéznünk inkább, de mire ide sikerült érnem elvitték a helyszínről. - Ebből tudjuk, hogy démon volt. Csak nem értjük mit kereshetett itt. Főleg mivel embert támadott meg. Erre van szükségünk a segítéségre.
  - majd a társam után érdeklődik, feltételezi, hogy csak nem teszi magát láthatóvá. Sóhajtok, gondolom túl fiatalnak néz.
  - Nincs társam, egyedül vagyok. - válaszolok neki, de látom eléggé csalódott lesz, nem erre számított. - Ne aggódjon, van elég tapasztalatom. - majd a kérdésére összehúzom a szemem, kaptam egy jelentést, és azt veszem elő.
  - Abból a klubból jött ki utoljára. - mutatom. - De nincs róla tudomásunk, hogy árnyvilági lenne.

   


  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: 187th Street

  on Kedd Júl. 26 2016, 00:36

  Clary - Reinald


  A mutatott irányba nézek, cseppet sem arra gondolva, hogy hülyére vesz. Nem ez a dolga, és én sem játszani vagyok itt. Összpontosítva figyelek, egy-egy rövidebb időre még a lélegzetem is visszafojtom. Először incselegve, halványan bukkan fel, hogy eltűnjön, de nem bosszankodom. Ott van, látni fogom. Újabb rövid idő telik el, mire megjelenik előttem az, amit hétköznapi ember nem láthat. Nem repesek az örömtől a képességem miatt, ám annál inkább kapóra jön, lévén utálom, ha ismeretlenbe rohanok.
  - Megvan. Milyen erős? Ezeket a jeleket még nem láttam.
  Veszek egy mély levegőt. A holttest eltűnt, de még közbe tudok lépni, hogy boncnokhoz kerüljön a test és a vadászokhoz juttassam. Kértem már segítőt oda, és remélem, hogy hamarosan lesz egy állandó beavatott, ketten könnyebb.
  - Mindenkinek megvan a maga oka, hogy éppen miért ott teszi meg azt, amit. Még ha hirtelen felindulásból, akkor is. Valami inger, jel, helyzet is előidézheti. Persze... – sóhajtok. – démonokra nincs használati utasításom. Ebben ti vagytok a szakértők. – sandítok a mellettem állóra.
  - Egyáltalán nem aggódok. Ha nem lenne megfelelő a munkája, terepre sem engednék, feltételezem. – kissé tanítóbácsis, főnökösen tekintek rá, átsejlik azonban rajta az ugratás. Ha nem bíznék benne, már kértem volna mást, vagy én adtam volna át a pozíciómat.
  - A démonok nem árnyvilágiak? – érdeklődöm. Sokat tudok már, de mindig felfigyelek az új dolgokra. – Vagy eddig nem volt biztos, hogy az áldozat ember volt? Menjünk a klubba, hátha lesz egy-két hasznos információ. – biccentek a hely felé és már indulok is. Ha itt lenne még dolog, megvárom, ám infót gyűjteni érdemes lenne a klubban is. A jelvény pedig nagy segítség a szájak megnyitásában. Már ahol.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: 187th Street

  on Szer. Aug. 03 2016, 10:44  Clary & Reinald


  Valószínű, hogy egy démon támadásról van szó, az áldozat pedig ember volt. Ilyenkor pedig nem intézhetjük egyedül, hanem a modénokat, vagyis embereket is be kell avatnunk. Szóltak a mai "ügyeletes" nyomozónak, aki rendelkezik a látással, és tud mindenről.  
  Őszinte leszek nem volt kedvem ehhez az ügyhöz. Eleve nem szívlelem ha egy modén az áldozat, de most amúgy is teljesen kedvetlen vagyok az egészhez. Bíztam benne, hogy egy társat csak kapok, de abban is csalódnom kellett. A nyomozóak segítenem kell, hogy a nyomokat lássa, bár ő sok mindent aligha fog tudni tenni, viszont ez is újabb bizonyíték arra, hogy valóban démon volt a tettes.
  - Azt hogy milyen erős volt, egy boszorkánymester tudná megmondani. Nekem annyi épp elég, hogy egy démon tette. Akkor több környékbeli árnyvadászt ráállítanak az ügyre. - mondom a férfinak, valóban tanulunk olyat is, hogy nyomokból megtudjuk milyen fajú démonról van szó. De őszinte leszek, ez esetben fogalmam sincs. Általában főleg az ilyen kisebb fajtákra tanítanak ki elsősorban minket, de például egy falánk démon nem hagy szimbólumokat. A dicséretére, miután végig hallgattam az elméletét, csupán felemelt szemöldökkel nézek rá. Nini egy normális nyomozó ?
  - Ha az én véleményemre kíváncsi, szerintem egy rosszul elsült idézés. Lehet a démon be se lépett a síkunkra. Láttam már ilyet. - sóhajtok , majd tovább nézem a tett helyet. - Tulajdonképpen azok, bár a démonokat, démonoknak hívjuk. A félvér lényeket hívjuk árnyvilágiaknak. - mondom mosolyogva. Fura hogy én okítok ki másokat. - Szerintem se árt ha megkérdezünk ott valakit. Van egy érzésem, hogy egy szektát fogunk találni. Lehet hamar lezáródik az ügye, nyomozó. - még egy utolsó kört végig pásztázok a szememmel, majd nagy léptekkel elindulok a klub felé, már egyre kíváncsibb vagyok mit találunk.

   


  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: 187th Street

  on Csüt. Aug. 04 2016, 21:46

  Clary - Reinald


  Újabb információmorzsa az eddigiekhez, komoran nézem a jelet, majd bólintok.
  - Értem. Felettébb érdekes világban élnek – árnyvadász a koromnál fogva nem lehettem, de nem is akartam az lenni. Addigra már elég jó helyem volt ebben a világban és nem vágytam arra, hogy újfent zöldfülűként álljak a világnak neki. Ennyi nekem éppen elég volt.
  A felemelt szemöldököt észreveszem. Sokan nem értik, miért vagyok ilyen. Pedig nagyon megtanultam azt, hogy hamarinak lenni felér nem csak saját magam öngyilkosságával, hanem másokéval is. Mindenki tegye a maga dolgát és azt tegye profin.
  - Esetleg érdemes lenne egy... boszorkánymestert idehívni? – érdeklődöm csupán, a hangomon érezni. Beleszólni semmibe sem akarok, a viszonyaikkal csak némileg vagyok tisztában. Azt viszont nem mondhatom, hogy minél kevesebbet tudok, annál jobb nekem. Belevonódtam, nem tehetek úgy, mintha ez a világ nem is létezne.
  -Tehát lehet az is, hogy egy ember megidézett egy démont, de nem járt sikerrel? – foglalom össze, hogy jól értelmezem-e, nem azért, mert elmeroggyantnak tekintem a mellettem állót. Pusztán utálok félresiklani a magyarázatokban, gondolatokban.
  - Ahá, értem. Köszönöm, ezt észben fogom tartani.
  Ismét rásandítok.
  - Nagyon szép nap lenne, ha csak szektával lenne dolgunk, azt hiszem – kételkedő arcot vágok, aztán benyitok a klub.
  Valaha szebb korszakot megélt klub volt, mára már füstös, pusztán a lebuj szintet nem érte még el. A pultos feltekint, majd tovább törölgeti a pultot, előtte azonban alaposan végigméri a velem érkezőt.
  - Üdvözlöm [/color] – a jelvény máris előrekerül, s csak ha ránézett, folytatom.
  - Látott ma este valami gyanúsat a szemközti épületnél? – a fogpiszkáló egyik oldalról a másikra kerül a pultosnál, majd Claryre tekint.
  - Gyanúsat nem, de ilyen szép bogárkát már régen láttam. Mit akarnak? – morran fel a végére, átváltva a negédes kezdetből.

  Re: 187th Street

  on Vas. Jan. 15 2017, 20:11

  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: 187th Street

  on Hétf. Jan. 16 2017, 22:04

  Daryl - Lucius - Vitaly

  Olyan jó, hogy nem ám ott beszélek meg valamit Daryllal ahol kellene, neeem, az utcát választom. De csak azért, mert elfelejtettem indulás előtt, most meg eszembe jutott, és hát fontos. Szóval telefonálok. Először Darylnak, mert ha nem ér rá, akkor meg olyan feleslegesen rángatom el Vitalyt, hogy csak na. Még Mikhalt is meg kell csörgetnem, hogy ha minden igaz, holnap már mehetek edzésre.
  Tehát elsőként Darylt csörgetem, ha felveszi akkor úgy -ha nem, akkor üzenetet hagyok neki-, miszerint SOS ügyben szeretnék vele találkozni most, és nem, nem tudom estig halogatni, mert el fogom felejteni. A helyszín meg... hát Manhattan 187. utca egyik beugró ficakja.
  Biztos nem fog hülyének nézni, á, dehogy. Mindegy, most már ezt ledaráltam, így már majd csak Vitalyt kell megcsörgetnem, ha aktuális a dolog.
  Mikhallal viszont megteszem, ha Frankonak hagyok üzit akkor neki, de holnap megyek. Már ha addig Daryl nem nyír ki.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Daryl Shayeh

  Faj : Démon
  Alfaj : Daeva
  Rang : Herceg
  Kor : 1703

  Re: 187th Street

  on Kedd Jan. 17 2017, 22:17

  Vitaly – Lucius – Daryl

  Az üzenetrögzítő szól vissza, sípszóval, lévén éppen a poklok bugyraiban csavargok, nem éppen emberi alakban. A hívást azonban megérzem, s annak sürgősségét is, s azt is, hogy éppen ki hív. Önelégült mosollyal haladok tovább: no lám-lám, a kis bárányka elkezdett legelni. Egy szívességkérés, pipa. Azonban van még itt dolgom, azt befejezem.
  A pokolból jó hosszú idő után, az emberi világban azonban csak pár perc után, emberi alakká formálódik a fekete massza, amely átszüremlik ebbe a dimenzióba, s már emberi kéz nyúl a mobil után, hogy aztán az éppen megformálódott fülhöz tegye a készüléket.
  Mi az ördögöt akar az utca kellős közepén, nem foglalkozom vele. Emberi világ, sok mindent kibírt már fül, szem és aszfalt.
  Kocsiba vágódom, sofőrösen, s csak az ablakot húzom le, ahogy Lucius mellé érek.
  - Bepattanás – arrébb húzódom, most nincs kedvem emberszagokat beengedni az orromba. Ha megvan, akkor ránézek a sofőrre, s máris kanyarodunk az útra a limuzinnal.
  - Whisky? Kaviár, vodka? Nass? – pincér nem vagyok, de ezzel jelzem, hogy mindent kitúrhat, amit talál. Nem kérdezem, mit akar, ő hívott.
  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: 187th Street

  on Kedd Jan. 17 2017, 22:57

  Daryl - Lucius - Vitaly

  Miután befejezek minden telefont kínomban röhögni kezdek. Ettől jobb helyet tényleg nem találhattam volna, utca kellős közepe. Oké, hogy a démonok megoldják, de basszus, ennyire hülye nem lehetek.
  Legszívesebben lefejelném a falat, vagy ütemesen fejelgetném, de most már mindegy, késő, elmondtam Darylnak amit akartam, szóval most már vállalom a következményeit. Maximum lecsap.
  Az viszont meglep, hogy ilyen gyorsan megérkezik, pláne egy limuzin, amitől tátva marad a szám, és hirtelen fel sem fogom mire mondja bepattanás. Neki honnan van ilyenje?
  Mindegy, erre most nem érünk rá, gyorsan bekászálódok, ne rám kelljen már várni, ha már ennyire barom helyszínt sikerült választanom.
  -Hú, de gyors vagy. Szia és köszönöm. Egyik sem. Sokkal komolyabb.
  Tessék, megy ez nekem, jó felvezetés, nem kell nasi, nem, hiába vagyok kajás, kapásból a közepébe.
  -Szóvaaaal, azért sos, mert izé. Mit kell tennem ahhoz, hogy segíts megmenteni nekem egy másik olyat mint én?  A tesója meg akarja ölni, én meg nem szeretném, meg ő sem, de egyedül nem tudom megvédeni meg megmenteni. Nincs túl sok mindenem sajna.
  Fogalmam sincs mi az ára, tényleg nincs, de azt már most sejtem, hogy a tüzem meg a marha nagy tudásom ehhez kevés lesz. Hiába ígérem meg, nem csinálok esőt a szoba kellős közepére, az ide nem elég.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Daryl Shayeh

  Faj : Démon
  Alfaj : Daeva
  Rang : Herceg
  Kor : 1703

  Re: 187th Street

  on Hétf. Jan. 23 2017, 23:17

  Vitaly – Lucius – Daryl

  Komolyabb? Talán annyira mégsem, hogy nem tudok róla. Ránézek, hogy folytassa, közben elindul a jármű. Töltök magamnak egyet a barna italból, jég nélkül, az csak elveszi az ízét.
  - Mit értesz az alatt, hogy másik olyat, mint te? – oké, hogy az irracionalitás a specialitásom, de azért néha a racionalitás is kell, hogy legyen mihez viszonyítani.
  A válasz után csöndben maradok. Most vagy nincs ténylegesen senkije Luciusnak, vagy komoly a baj, vagy egyszerű a magyarázat, bízik bennem. És ha bízik bennem, az jó, mert azt jelenti, hogy kedvemre kihasználhatom. És bizony, meg is fogom tenni!
  - Rövid és tömör. Keveset mondó. Be is mutatsz az illetőnek?
  Sok mindent lehet nekem ajánlani, hogy mit fogadok el, az már az éppen kedvem szerinti tényezők kusza halmaza. És magától az illetőtől akarom hallani.
  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: 187th Street

  on Hétf. Jan. 23 2017, 23:38

  Daryl - Lucius - Vitaly


  Tényleg komoly dologról van szó, én csak úgy nem telefonálok. Még fatert se hívtam fel, nehogy zavarjam.
  -Ugyanilyen boszorkány cuccos, tudod, démon fater és emberi muter.
  Olyan mint én, hát nekem ez tök egyértelmű, hirtelen nem értem, Daryl mit nem ért ezen.
  -Vitaly a neve, aki meg akarja ölni az Mikhal, akivel a hullámat loptuk. Mivel én ismerem most már Vitalyt, és megjelenek Mikhalnál akkor levágja, hogy tudom, hol az öccse, és ő holnapra halott. Igen, ha lehet.
  Nagyjából elmagyarázom miről van szó, ez persze még mindig kevés, de sebaj. Megcsörgetem Vitalyt, elmagyarázom, hogy éppen merre megyünk, a többit oldja meg, csak ne üttesse el magát azzal, hogy az autó elé teleportál.
  -Mindjárt itt lesz. Ilyenkor mit szoktatok kérni fizetségnek?
  Én megkérdezem, ez a tuti, sosem csináltam még ilyet, pénzem aztán meg semmi, szóval az bukta. És akkor még nem is szóltam a sárkánytojásomról, amit éppen készülök hazacipelni.
  -Ja, és kaptam egy tojást. Ki kellene keltenem. Sárkány van benne, apám hagyta rám, mert ő meg lelépett.
  Jelentem be úgy mellékesen. Lassan esküdni mernék rá, hogy nekem ez a karmám, mindenki eldob vagy kidob, vagy magamra hagy. Persze most ha belegondolok egy hullával és egy kis sárkánnyal hova tudnék menni? Jó, hogy utóbbi még tojás, de na. Az lenne a blama, ha ott pusztulna el.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Daryl Shayeh

  Faj : Démon
  Alfaj : Daeva
  Rang : Herceg
  Kor : 1703

  Re: 187th Street

  on Pént. Jan. 27 2017, 21:02

  Vitaly – Lucius – Daryl


  - Milyen boszorkány? Te mióta vagy mágus? – nézek rá. – Ha te nem tudod, melyik fajba tartozol, én honnan tudjam? Van neve is annak, ami vagy, használd azt, vagy felejts el.
  Ez aztán logikus magyarázat, rá is pillantok egy szekundumra. Nem túlzottan érdekelnek a cambionok dolgai, intézzék el egymás között és a felmenőik között.
  - Sosem előre kérek fizetséget – már ha kérek. Elveszem. – És Vitaly még nincs itt, ő az érintett.
  A tojása nem érdekel, inkább töltök magamnak az italból, s felhajtom.

  Ahogy becsukódik az ajtó Vitaly mögött a kocsiban, mert én ugyan ki nem szállok, a fiúra nézek.
  - Kezdd az elején. Az idő nem tényező – azzal a kezébe nyomok egy pohár italt.
  Nem keltették fel még túlságosan az érdeklődésem, s eléggé bosszantó lesz majd, ha kiderül, piti ügyben keresnek. Nem szeretem pazarolni az örökké tartó időmet.
  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: 187th Street

  on Szomb. Jan. 28 2017, 19:45

  Lucius & Daryl & Vitaly


    Nem kellett sokat várnom Lucius hívására, tényleg egész hamar intézkedett. Ez egy részről meglepett, de a lehető legjobb értelemben. Bebizonyította, hogy nem hiába bíztam meg benne. Felvettem a telefont, és megbeszéltem vele, hogy mi is a pontos helyzet. Elég furcsa instrukciókat kaptam, pontatlan tartózkodási hellyel, de kell a kihívás, nem? A kérdés már csak az volt, hogy hogyan találjak meg egy mozgásban lévő autót. Megkérdeztem merre tartanak, és a közelbe nyitottam egy portált, majd az út szélén állva vártam a megfelelő járműre. Könnyű volt kiszúrni, még New Yorkban sem látni túl sok fekete limuzint. Ráadásul vibrált a démonenergiától, lehetetlen lett volna eltéveszteni. Ahogy közeledett felém, jeleztem, hogy stoppolnék, és alig egy perccel később már itt is ültem a járműben Luke-kal, meg a démon haverjával. Ráadásul egy pohár piával a kezemben. Nem voltam hálátlan, egy köszönés után felhajtottam az alkoholt.  Ezt nevezhetjük rákészülésnek a kis előadásomra.
  - Az eleje nagyjából annyi, hogy volt egy démon, aki felcsinált két nőt Oroszországban olyan 100 évvel ezelőtt, aztán kinyírták. Szóval ketten vagyunk, a bátyám meg én. Ő elég kattant, azt hiszem, ő örökölte apánk rossz tulajdonságait. És minden ok nélkül meg akar ölni, de nincs kedvem kinyúlni, szóval kell egy kis segítség. Az a része pedig, ami érdekelhet téged, hogy fontos nekem az életem, és sokat lennék hajlandó fizetni azért, hogy megtarthassam. Eddig hogy hangzik? – vázoltam fel a helyzetet a démonnak. Mintha Luke azt mondta volna, hogy Darylnek hívják, de nem voltam biztos benne. Tudtam, hogy lett volna időm alaposabban kifejteni a dolgot, de nem láttam értelmét többet mondani. Ha érdekli, mit tudnék fizetni, akkor mondok többet. Ha pedig nem így van, akkor megszívtam és mást kell keresnem. Komolyabban kéne vennem, igaz?
  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: 187th Street

  on Szomb. Jan. 28 2017, 21:02

  Daryl - Vitaly - Lucius

  -Tudom is én már mi vagyok vagy nem vagyok. Már azt se tudom mit tudok. Alkotok egy új fajt, az lesz a Luke-faj.
  Már nem követem, tényleg nem, eddig használtam mágiát, de nem vagyok mágus, se boszorkány mester, szóval tudja fene. Leszek démonfi és kész. Az jó?
  -Nem? Szuper, akkor van esély. Mindjárt itt lesz, de drukkolj, ne a szélvédőn essen be, vagy a kerekek alól kelljen kibányászni.
  Még mindig nem tudom, mire lehet egy démonnak szüksége, de én felhívtam Vitalyt, szóval már csak rajta múlik, mikorra ér ide. Csak nem téved el, vagy de?
  Mivel ideér, megnyugszom, de ahogy ő is indít, hát azon én kezdek el röhögni. Most aztán úgy, de úgy felkeltettük Daryl érdeklődését, hogy csak na.
  -Vitaly, könyörgöm, valami olyat mondj, amiért érdemes. Mert az, hogy nekem nincs olyanom, az érthető, mert én kicsi vagyok, de te 100 éves. Én nem mondhatom, hogy bocs, akkor majd jól felgyújtom a várost.
  Asszem szarul áll a szénánk egyelőre, eddig semmi olyat nem mutattunk fel, ami miatt Daryl segítene, de tényleg nem. Ne máááá, ennyire futja?  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Daryl Shayeh

  Faj : Démon
  Alfaj : Daeva
  Rang : Herceg
  Kor : 1703

  Re: 187th Street

  on Vas. Feb. 05 2017, 14:23

  Vitaly – Lucius – Daryl

  - Hajrá – ha képes új fajt alkotni, annak nevezi, aminek akarja. Hogy miért van ott mindig az a ha?
  - Figyeljen oda, minek bénázik? – vonok vállat. Ha elbénázza, akkor duplán nem érte meg volna az egész, de hogy még Lucius is így vezeti be, kezd a kezdeti érdeklődésem lanyhulni, kevés van, hogy megállítsam a kocsit és kihajítsam belőle Luciust.
  Aztán megérkezik Vitaly, s a válasza is.
  - Min van röhögnivaló? Ráadásul ilyen rondán? – érdeklődöm kedves negédességgel Luciustól, benne rejtve, hogy semmin nem múlik, kitekerjem a nyakát a következő másodpercben.
  - Itt én kérdezek, és ha nem vagyok elégedett a válasszal, akkor majd én kérdezek. Neked kuss, akkor beszélsz, ha kérdezlek – vált keményre a hangom, továbbra is Luciusra, vagyis rá figyelek. Tanulja meg, mikor kell kinyitnia a száját, és most Vitaly, meg én közöttem van tárgyalás.
  Újfent töltök, jég nélkül, meglötykölöm az italt, miközben forgatom Vitaly szavait, ha Lucius után magyarázkodni, vagy megszólalni akarna, feltartom a kezem.
  - Még nem kérdeztem.
  Kortyolok kettőt, majd Vitalyra tekintek.
  - Miért nem gyakorolsz, a helyett, hogy pótapucit fogadsz? A tesódnak is vannak gyenge pontjai, ismerd meg azokat, a helyett, hogy más szoknyája mögé bújnál reszketve. Meg akarod tartani az életed? Akkor légy legény a talpadon és állj ki magadért. Puhányokra senki sem vágyik, az férges, hulljon.
  Vajon erre mit fog válaszolni?
  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: 187th Street

  on Vas. Feb. 05 2017, 21:04

  Lucius & Daryl & Vitaly


   Teljesen érthetően az arcomba vágta, hogy magamat kéne megvédenem. Igaza volt, és normál esetben meg is tettem volna. Terveztem megtenni, és nem azonnal segítséget kérni, ha bajba kerülök, de egy B terv mindig kell, nem?
  - Ne aggódjon, megteszem. Nem vagyok teljesen tehetetlen, és egy-egy ellen talán sikerülne is megvédenem magam. A baj ott van, hogy a bátyám irányít egy egész báb-sereget, ahogy Lucius azt mesélte. Azért 10-20 ilyen „zombi” egy kicsit változtat az erőviszonyokon, nem gondolja? Minden esetre csak egy kis támogatást szeretnék kérni, végszükség esetére. Jobb félni, mint megijedni – fejtettem ki magabiztosan a saját álláspontomat. Igyekeztem a meggyőzéssel, de mivel a fizetséget még mindig nem említette, egyelőre csak a sötétben tapogatóztam. Nem gondoltam, hogy az időutazós trükkömre kíváncsi lehet, szent meggyőződésem volt, hogy ilyesmire ő is képes. De ha szükség lesz rá, akkor majd bedobom, és meglátjuk.
  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: 187th Street

  on Kedd Feb. 07 2017, 05:50

  Daryl - Vitaly - Lucius

  -Köszi.
  Majd meglátjuk, mire jutok, aztán az is lehet, semmire. A fenének nem lettem én tündér vagy nephilim vagy angyal, vagy sima démon? Mennyivel egyszerűbb már nekik? Kicseszés.
  -Remélem, fog.
  Honnan tudjam, Vitaly mennyire képes elbénázni az érkezését? Nem ismerem annyira, nem láttam még tőle, hogy mennyire profi. A kérdésre csak elhúzom a számat.
  -Mindegy.
  Ahogy Vitaly indított, mintha én kezdtem volna magyarázkodni, azon röhögtem, de inkább befogom. Nem áll jól a szénája, szóval nagyon remélem, hogy robbant valamit, különben neki reszeltek.
  Daryl meg ismét lehurrog, hát most vagy bal lábbal kelt fel, vagy megzavartam, vagy nem tudom, de esélyes, hogy ismét mennem újból a csatornában kötök ki mint ott lakó.
  Néha arra gondolok, sokkal jobb lett volna, ha sosem derül ki, miért vannak a furcsaságaim, de tényleg. Amióta megtörtént, kész káosz az életem, egy meg akar ölni, 4 eldobott... kell ez a fenének. A sárkányomat viszont senkinek nem adom.  Magamnak: #C5EC2A

  Ajánlott tartalom

  Re: 187th Street


   Pontos idő: Csüt. Jan. 17 2019, 17:12