Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Vas. Jan. 13 2019, 00:10

» Jazz lakása
by Marcus Van Beest Szomb. Jan. 12 2019, 23:07

» Felix Cordero
by Felix Cordero Szomb. Jan. 12 2019, 21:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Jan. 06 2019, 23:03

» Long Island villa
by Admin Vas. Dec. 30 2018, 15:52

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Csüt. Dec. 27 2018, 20:42

» Barclays Center
by Admin Hétf. Dec. 24 2018, 19:06

» Jody's
by Satarel Shayeh Vas. Dec. 23 2018, 19:27

» Conrad New York
by Zyanya Ixchel Szomb. Dec. 22 2018, 12:07

» Folyosók
by Caleb Shayeh Szer. Dec. 19 2018, 00:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  187th Street

  Share

  187th Street

  on Szomb. Okt. 03 2015, 22:18

  First topic message reminder :  avatar
  Daryl Shayeh

  Faj : Démon
  Alfaj : Daeva
  Rang : Herceg
  Kor : 1703

  Re: 187th Street

  on Kedd Feb. 07 2017, 21:43

  Vitaly – Lucius – Daryl

  Mivel nem nagyon kardoskodik Lucius, még ha vissza is vág, amit nem különösen kedvelek, egy pohárral neki átnyújtok, rábízva, megissza-e a pohár tartalmát. Aztán újfent Vitalyra figyelek, nincs haragom nekem Luciussal.
  - Ha ő képes zombikat uralni, s a testvéred, neked is van hasonló szintű erőd ellene. Sosem próbáltad még a határaidat? – önerőből védje meg magát egy ugyanolyan erővel, én ezt nem értem, mi nem megy neki. S éppen ezért kezd érdekelni. Még egy csiszolatlan gyémánt, több érettséggel fűszerezve, mint Lucius, s ez nem csak a korkülönbségre tehető.
  - Nem mondták még neked, hogy csak magadra számíthatsz? – dőlök hátra, a fiút figyelve.
  - Nem tanulsz senkinél? – csak úgy odavetem, elvégre azért csikónak számít még.
  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: 187th Street

  on Kedd Feb. 07 2017, 22:51

  Lucius & Daryl & Vitaly


   Tovább kritizálta, amit mondtam, de nem ijesztett meg. Még csak eszembe sem jutott felkapni a vizet, éreztem, hogy ez most türelemjáték.
  - Mint mondtam, igyekszem, és csak végső esetben kéred segítséget. Ez csak amolyan biztosíték lenne. De valóban, talán vetekszik az erőnk egymással, csupán az én tehetségem nem olyan természetű, hogy alkalmas legyen felvenni a kesztyűt a túlerővel. Én az időutazásban jeleskedem… persze értek a harcban használatos varázslatokhoz is, de sajnos nem olyan hatékonyak a támadásaim – vontam meg a vállam enyhén. Még egy démon sem várhatja el, hogy valaki a mágia minden területén tökéletesen teljesítsen. Van, ami megy, van, ami nem. Ez nem jelentette azt, hogy nem gyakoroltam mindent, de mindenkinek be kell látnia a gyengeségeit.
  - Nem, jelenleg nem tanulok senkitől. Autodidakta módon fejlesztem a képességeimet, már úgy… talán olyan ötven éve. Persze alkalmanként ellesek ezt-azt a tapasztaltabbaktól, de egy ideje már túllendültem az elkötelezett diákléten – adtam választ a következő kérdésére is. A határozott és hivatalos hangnem őszintén szólva nem volt az erősségem, alaposan meg kellett válogatnom a szavaimat, de mindent a lehető legjobb tudásom szerint magyaráztam el. Egyszer csak túl kell lendülnie ezen a kérdésen, ha jutni akar valamire. Akár kidob, akár alkut ajánl. Valamit előbb-utóbb lépnie kellett.
  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: 187th Street

  on Szer. Feb. 08 2017, 14:24

  Daryl - Vitaly - Lucius

  Kínomban már azt a piát is kortyolgatni kezdem amit kapok. Ritka szar íze van, rosszabb mint a sör, de nem baj, túl fogom élni. Kár, hogy a képemre van írva minden, pedig hősiesen küzdök a pohár tartalmával.
  Közben azon gondolkodom, hogy miért van az, hogy ahogy Daryl beszél dolgokról azok olyan egyszerűnek tűnnek, aztán meg mégis olyan bonyolultak, hogy simán beletörik a bicskám.
  Mert olyan logikus, hogy ha Mikhalnak van ahhoz ereje amit csinál, akkor Vitalynak is. Nekem nincs testvérem? Vagy induljak ki a fateromból?
  Az utolsó kérdésre viszont felkapom a fejemet. Akkor most le leszek cserélve? Vagy nem? Oké, hogy ő 100 éves de én meg 15, szóvaaaal... legyen már egyszer előny a fiatalabb kor is, jó?
  Inkább lehúzom a piát, még ha kiráz tőle a hideg, akkor is.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Daryl Shayeh

  Faj : Démon
  Alfaj : Daeva
  Rang : Herceg
  Kor : 1703

  Re: 187th Street

  on Szomb. Feb. 11 2017, 13:29

  Vitaly – Lucius – Daryl

  Mosolygok, ahogy a képességének jellegéről beszél, majd felkacagok.
  - Ki ültette a fejedbe azt a botorságot, hogy nem olyan természetű? – nézek ezúttal Vitalyra negédesen. – Csak nem a bátyád? – tartok egy kis szünetet, Lucius lefoglalja magát az itallal, nem is árt neki, legalább feloldja benne mindazt a blokkot, amit saját magának rakott be.
  - Egy erő, legyen bármilyen jellegű, ha ugyanolyan szinten van erőben, mint a másik, képes hatni rá. Mennyivel idősebb tőled? Az időben milyen irányban tudsz utazni?
  Aztán felsóhajtok.
  - Ez esetben nem csodálom, ha káposztalének tartod magad. Nos, - töltök még eggyel Luciusnak, úgy nézve rá, hogy elfogadja, vagy elfogadja. – Mr. Rayt. Amennyiben teljesíti a következő feladatot, úgy elgondolkodok az ajánlatán – mert egy üzlet nem két kérdés feltevésének megválaszolásából áll. Türelemjáték, s az irányítás mindig az adó fél kezében van, aki kérdez. Az pedig én vagyok, és élvezem.
  - Van egy roppant mód akadékoskodó tündér, aki a kíváncsiságával mostanra már több, mint bosszantó számomra. Nekem azonban nincs időm, holmi repülgető kiscsibékre vadászgatni – nem alacsonyodom le hozzájuk. A felsőm belső zsebébe nyúlok, s kiveszek egy képet onnan, s Vitaly felé nyújtom.
  - Amennyiben őt elhozod hozzám, épségben, úgy lesz miről beszélgetnünk a továbbiakban.
  A képen, egy huszonéves forma tündérfiú van, aki inkább lány, mint fiú, szőke hajával, fintorgó képével sokszor felbosszantott, ahogy próbálgatta a türelmem. Ideje ennek véget vetni, egyszer, s mindenkorra.
  - Úgy tudom, hogy mostanában a városban él, s cukrász – ezen kénytelen vagyok magamban jót szórakozni. – Kapsz rá három napot. Három nap múlva várlak itt – nyújtok át ezúttal egy névjegykártyát, amin a manhattani egyik lakásom címe szerepel. Ezzel én végeztem, a kocsi le is parkol az út mentén.

  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: 187th Street

  on Vas. Feb. 12 2017, 21:57

  Lucius & Daryl & Vitaly


   Azt hittem, most már mond valami konkrétat, de folytatta a játékot, ami nem esett éppen jól. Feladatot kaptam, nem is akármilyet. Azt mondta, vigyek el neki valakit, ráadásul egy tündérfiút. Nem akartam belefolyni semmilyen sötét üzletbe, azt pedig főleg nem akartam, hogy én segítsem hozzá, hogy bánthassa a célpontot, de akkor is el kellett gondolkodnom az ajánlaton. Talán megérte volna. Talán nem is esett volna nagy baja a srácnak. Talán túl sok a talán.
  Átvettem a fényképet és a névjegykártyát, mindkettőt a zsebembe süllyesztettem. Három nap. Ennyi időm volt megtalálni és elvinni neki a tündért, amennyiben továbbra is pályázok a segítségére. Vettem egy mély levegőt, és komoly tekintettel néztem a démonra.
  - Találkozunk három nap múlva – csak ennyit mondtam köszönésképp, majd kiszálltam az autóból. Egy pillanatig még a járművet néztem, majd sarkon fordultam és zsebre tett kézzel elballagtam. Vívódtam magamban, de megoldást kellett találnom a helyzetre. Hazafelé vettem az irányt, de ezúttal gyalogoltam. Muszáj volt kiszellőztetnem a fejem.


  (köszöntem a játékot Very Happy )
  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: 187th Street

  on Pént. Feb. 17 2017, 17:49

  Daryl - Vitaly - Lucius

  Még mindig nem szólalok meg, most éppen azon rágom magam, hogy mi van akkor, ha tényleg az lesz a vége, hogy én repülök, Vitaly pedig tanulhat. Akkor mihez fogok kezdeni. Igen, most marha féltékeny vagyok Mikhal testvérére, csak ezt nem mondom, hanem a poharat szorongatom úgy, mintha a torka lenne.
  Azt már csak halkan köszönöm meg, hogy kapok újabb adagot, és azt már úgy húzom le, mintha tea lenne.
  Az íze továbbra is borzalmas, tényleg nem értem, mi a jó az alkoholban, de most nem is érdekel. Kiráz a hideg is tőle, sebaj, túléltem, és a poharat el sem engedem. Azt hiszem,most már abba kapaszkodok, mert nem szoktam ilyet, azaz sosem ittam ilyet.
  Amikor a kocsi megáll, először gondolkodom azon, hogy Vitaly után megyek, de úgy itt hagy, mint eb a szaharát, én meg arra képtelen vagyok, hogy csak úgy kiugorjak. A köszönésem kimerül egy intésben, és a táskámra kezdek mutogatni, hogy végre bejelentsem Darylnak, hogy bővültem egy tojással.

  //Köszönöm! :-)//  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Daryl Shayeh

  Faj : Démon
  Alfaj : Daeva
  Rang : Herceg
  Kor : 1703

  Re: 187th Street

  on Hétf. Feb. 20 2017, 23:32

  Vitaly – Lucius – Daryl

  Magamban hümmentek egyet, ahogy Vitaly veszi a lapot, s máris távozóra fogja. Nem rest, és nem is ostoba, kezdetnek tökéletes. S hogy nem aggodalmaskodik, s nem veti közbe, hogy de, máris jobban kedvemre való, mint a folytonos kötekedés. Bár az éppen a jó lenne, nem? A nem megszokott a jó, csak hát ha mindig nem megszokott a jó, az lesz az átlagos, s így aztán éppen az lesz a nem átlagos ebben az esetben, ha valaki a megszokottat teszi.
  A figyelmem nem kerülte el Lucius pohárszorongatása. Nem baj az, legalább helyén lesz az esze, mert érzem én a belőle áradó ... féltékenységet. Gyarló az ember, még ha csak felében is az Lucius.
  Biccentek még Vitaly felé, majd az ajtó mögött eltűnök, s ekkor már figyelek Lucius felé.
  - Ne mutogass, mert úgy maradsz. Bökd ki, most már beszélhetsz – elégedetten dőlök hátra és figyelni kezdem az ifjút. – Nem gondoltam volna, hogy képes vagy szót fogadni. Kedvemre való, ha valaki veszi a lapot és tudja, mikor kell valóban szót is fogadnia. Köszönöm – biccentek felé is egyet.
  Italt viszont nem biztos, hogy kéne adnom neki, éppen ezért töltök a számára még egyet. Olyan pokoli gyorsasággal hajtotta fel a másodikat, hogy öröm volt nézni.
  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: 187th Street

  on Kedd Feb. 21 2017, 18:10

  Daryl - Lucius

  Végül is a biztos pont az, ha ülve maradok, így az is csak most tűnik fel, hogy szerencsétlen poháron töltöttem ki a kétségbeesésemet.
  Vitaly meg lelépett, így most már olyan mindegy, a reakcióidőmet nézve maximum az ajtón ragadtam volna fent mint egy matrica.
  Azt érzem, hogy Daryl marha elégedett Mikhal öccsével, és nem tudom eldönteni, hogy most ennek örüljek vagy sem. Persze valahol örülök, mert így talán nem nyírja ki a bátyja, viszont ha az önzőségemet nézem meg azt amit Vit mondott, akkor azért hadd legyek már féltékeny. Legalább egy kicsit.
  -Van egy tojásom. Sárkány tojás. Apám hagyta rám mielőtt lelépett... végleg.
  Fél kézzel nyitom ki a táskát, veszem ki a dobozt és mutatom meg azt az izét ott benne. Spéci doboz, valamennyire melegen tartja, na de itt nem maradhat, szóval ezt el kell cipelnem Mikhalhoz az összes létező pokrócba becsavarva.
  Daryl biztos örül nekem, nem elég, hogy kapott egy problémás kölyköt egy hullával, neeeem, most még egy szárnyas barátja is lesz mellé.
  -Szoktam, csak... nem mindenkinek. Szívesen.
  Felelem halkan. A démon normális volt velem, egyáltalán nem kezelt le az első percben sem, tényleg rendes volt.
  Az, hogy meg is köszöni az meglep, a 3. ital meg még inkább. Ebből baj lesz, már a második is sok volt, tudom. Hogy fogok én hazamenni? Még eltöröm a tojást. Kérdőn nézek Darylra, ezt komolyan gondolta, hogy meg kellene innom? Remélem, van vödre. Amilyen szar az a lötty, inkább lehúzom mint tartogassam.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Daryl Shayeh

  Faj : Démon
  Alfaj : Daeva
  Rang : Herceg
  Kor : 1703

  Re: 187th Street

  on Vas. Feb. 26 2017, 14:53

  Vitaly – Lucius – Daryl

  Érdeklődéssel figyelem a fiút. Érdekes, milyen csodákra képes a normális hangnem az ember és emberszerű lényekkel. Pedig pusztán formalitás az egész. Nekem aztán mindegy, a lényeg, hogy működjön. És azért na, nem a gonoszságom miatt lettem én démon – annyira. Az irracionálisba nem lehet kapaszkodni, éppen ezért ki kell lökni a jóból. Pedig, ha tudná mindenki, hogy az egész világegyetem egy hatalmas nagy elrontott képlet, tele hibákkal...
  - Remélem, tündérhercegkisasszony és majd jól megszívod – vigyorodom el. Nem foglalkoztat a tojása, valamiért akarja, hát legyen az övé. A következményeivel együtt.
  - Nos, akkor megtiszteltetésnek veszem – félig viccnek, félig azonban nagyon komolynak szántam a szavakat. Attól, hogy kiscsikó, már van elég tudata, öntudata, hogy így reagáljon.
  - Hazaviszlek. Még a végén rántotta lesz pikkelyes barátunkból – a sofőrre rá se nézek, úgyis tudja, mi a teendője. – Na, mi lesz már, húzd meg fenékig, ne kéresd magad, mint egy nyoszolyólány – intek a kezemmel. Le akarom itatni, csak úgy süt belőle az érzelem, ilyenkor jó kiszedni belőle sok mindent, na meg kellő pia után. Már, ha foglalkoznék vele. Szállást adtam neki, így már van hol élnie. Démonként nem felelősségem pesztrálni.
  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: 187th Street

  on Vas. Márc. 12 2017, 20:07

  Daryl - Lucius

  Elképzelésem sincs, mi van a tojáson belül, olyan szívesen megnézném, átvilágítanám, vagy valami, hogy lássam, milyen lesz, ha egyszer kikel. Lelkes vagyok amikor mutatom, de Daryl reakciója...
  -Ne legyél ilyen gonosz, hadd legyen már szerencsém.
  Még nyelvet is nyújtok, hát nekem nem kell olyan hisztis izé amit mondott. Azt sem tudom, miért ezt hagyta itt a fater, és miért pont nekem. Komolyan, mégis mit kezdek egy sárkánnyal majd? Sétáltatom?
  Bólintok, bár nem azért vagyok Daryllal normális, mert most éppen megtisztelem, csak tényleg nem volt velem bunkó, meg úgy ember vagy mi számba vett, nem legyintett rám.
  -Meg még meg sem köszöntem a kulcsot, azaz a lakást. Igaz, nem hittem, hogy egyedül leszek. És köszi... asszem nem tudnék hazagyalogolni.
  Tényleg, amikor felébredtem, tök üres és idegen lakásban voltam egy levél és egy kulcs társaságában, azóta meg nem is beszéltem Daryllal. Az italra nézek, hát az már ott tényleg nem kéne, nagyon nem.
  -Sok lesz. Naggyon sok.
  Mindegy, megvonom a vállam, és inkább ezt is lehajtom, gyorsan, akkor kevesebb ideig érzem az ízét. Hiszem én, de azért olyan megnyugtató a gondolat, de akkor most meg is kérdezem, ami annyira foglalkoztat.
  -Ha Vitalyt tanítod, akkor... akkor engem ki fogsz rakni?  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Daryl Shayeh

  Faj : Démon
  Alfaj : Daeva
  Rang : Herceg
  Kor : 1703

  Re: 187th Street

  on Szer. Márc. 15 2017, 18:20

  Vitaly – Lucius – Daryl


  Felnevetek, még a térdemre is rácsapok. Ez kegyetlen(ül jó) humor volt a javából!
  - Csezd meg, démon vagyok, nem kispiroska!
  A következőre meglepődöm, rá is nézek Luciusra, félrebiccentem kissé a fejem.
  - Nem vagyok pesztra. És szívesen – majd újfent felkuncogok. – Dehogynem! Négykézláb.
  Rendes ez a kölök, csak a jó helyen kell hozzányúlni. És még a démonok gonoszak. Felhajtom az italom.
  - Pedig nem ártana hozzászoknod. Sokan élnek azzal a lehetőséggel, hogy leitatják a másikat, csak, hogy kicsaljanak belőle információt – mert hogy én is ezt teszem éppen vele, az orrára nem fogom kötni, de legalább ered a nyelve megfelé, jó értelemben. A sületlen zöldségek tömkelege, ami néha kijön belőle, engem elszórakoztat, mást talán nem feltétlenül, az meg hol izgat.
  Összevonom a szemöldököm a kérdésre.
  - Én mióta tanítalak téged, megmondanád? – támaszkodom az állammal a tenyerembe.
  Tény, hogy hagyom megismerni az erejét, de hogy én valaha tanítsak, téényleg tanítsak egy cambiont, nincs az az ördög. Na jó, oké, mindaz, amit teszek vele, az, csak más csomagolásban. Hagyni tanulni és tanítani végül is, ugyanaz. – Vagy Vitalyt.
  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: 187th Street

  on Csüt. Márc. 16 2017, 19:06

  Daryl - Lucius

  A nevetésre elvörösödök, hát honnan tudjam, milyenek a démonok, egyet láttam rajta kívül, az is az apám volt. Oké, ha azt nézem, hogy le is lépett, akkor van benne valami.
  -Na de akkor is, csak egy kicsit ne… ilyen picit ne, oké?
  Azért valahol remélem, hogy nem is olyan gonosz, mert hát na, nekem nem tűnt annak, ha meg az, akkor becsapott. Vagy valami ilyesmi.
  -Jóóóó, csak törvényileg kiskorú vagyok vagy mi, és sosem éltem egyedül eddig. Ahaaa, ahaaaaaa. Úgy.
  Ez nekem teljesen szokatlan, hogy felügyelet nélkül császkálok, nem mintha nem élvezném, csak fura. Az, hogy négykézláb megyek haza? Esélyes, mert az biztos, hogy a kocsiból is úgy szállok ki. Teleportálással nem próbálkozom, mert még máshol kötök ki, aztán lehet összeszedni.
  -Undorító dolog az alkohol, és még büdös is.
  Nem lesz a kedvencem, még mindig fanyalgok, a hideg is kiráz tőle. Mar és egyáltalán nem finom, akkor meg mi értelme ennek? Értem amit Daryl felsorolt, asszem, vagy nem, vagy nem tudom, de hát nem nyolc? Azt mondta, hazavisz, tehát annyira nem aggódok.
  Aztán felteszem azt a kérdést, ami a legjobban aggaszt, és félek a választól.
  -Hát… hát azóta. Vagy nem? Ott megnézhettem, mekkora az erőm, meg ilyesmi, magyaráztál egy csomót.
  És jön a meglepetés. Mert most nem értem. Vagyis de, és mégsem. Egy csomó mindent tanultam már tőle, és akkor azt mondja, ő nem is tanít? Ez nem igaz. De akkor a jelek szerint nem leszek kidobva, legalábbis remélem.
  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Daryl Shayeh

  Faj : Démon
  Alfaj : Daeva
  Rang : Herceg
  Kor : 1703

  Re: 187th Street

  on Pént. Márc. 17 2017, 21:13

  Lucius – Daryl

  - Hogynee – olyan hangsúllyal mondom, hogy cambion legyen a talpán, aki el tudja dönteni, beleegyeztem, vagy sem.
  - Törvényileg. Te atyaég, hol élsz te? – azzal a zsebemből előhúzok pár plasztikkártyát és átadom neki.
  - Tessék, ennyit a kiskorúságról. Majd közlöd... amit akarsz, ha megkérdezik, igaz-e.
  Ennyit a következetességről. A kártyák szerint pedig nagykorú Lucius. Így már csak saját magán múlik, akar-e apucit, s anyucit.
  - Akkor ne idd – most már vállat vonok. Ha nem akarja, nem issza meg. A nyelvoldáshoz már így is kellő mennyiséget vedelt be. Vagyis talán túl sokat is, esélyesen vagy kiad magából mindent és beájul, vagy nem ad ki, és úgy ájul el, ha beteleportálom, mert hogy én nem cipelem a lakásra az is biztos. De hogy ezen a végeredményen csalódásban részesítsem magam, nem lennék méltó arra, aki vagyok, nem fogom miatta összekócolni a hajam.
  - Cambionokat nem tanítok. A hely viszont a rendelkezésedre áll – adom meg a választ. – Nos, megérkeztünk.
  Azzal hozzáérek, ami nem is lenne szükséges, s felteleportálom magunkat a lakásomra. Ami most az övé. Ha tudom még faggatni, fogom is, ki nem hagynám.

  //Köszönöm a játékot! hümm //
  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: 187th Street

  on Pént. Márc. 17 2017, 22:03

  Daryl - Lucius

  -Most kigúnyolsz, ugye?
  Nem esik jól, nagyon nem, de tudom, hogy most élcelődik rajtam.
  -Igen. Miért? Akkor az most már nem is érdekes? Jaaaa.
  Azt nem tudtam, hogy akkor most már minden mindegy és lehet ezzel csalni is. A plasztikkártyákra eltátom a számat, ez ilyen egyszerűen megy?
  -Köszi. És akkor ezt elhiszik majd? Húúú.
  Végül is egy csomó olyan ember rohangál, aki sokkal fiatalabbnak tűnik mint a kora, akkor csak elhiszik majd nekem is. Valahogy majd tutira kimagyarázom, az már az én dolgom.
  -Nem fogom, meeert... meeeert nem.
  Most már nyolc, mert azt se tudom hányat ittam meg ebből a löttyből. Azért meg igenis hálás vagyok, hogy hazavisz, még ha most gonoszkodik is.
  -Nem? Látod? Mondtam neked, hogy jobban járok, ha démonnak születek vagy mi.
  Felsóhajtok, egyrészről megkönnyebbülök, másrészről letörök mint a bili füle. A helynek is nagyon örülök, csak voltam olyan naiv, hogy azt hittem, akkor most már végre tanulhatok valakitől. És mégsem.
  Viszont megérkezünk, aminek örülök, mert egy dologra vágyom most, vízszintre. Forog a világ. Azért még néhány kérdésem van, és azokat fel is teszem, mert most van hozzá bátorságom.

  //Én is köszönöm. :-) wow //  Magamnak: #C5EC2A

  Re: 187th Street

  on Vas. Márc. 19 2017, 18:18


  Ajánlott tartalom

  Re: 187th Street


   Pontos idő: Csüt. Jan. 17 2019, 17:19