Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Freshkills Park
by Marcus Van Beest Yesterday at 22:49

» Pince
by Admin Vas. Nov. 11 2018, 22:47

» Long Island villa
by Admin Vas. Nov. 11 2018, 18:53

» Theo szobája
by Dorian M. Montgomery Szomb. Nov. 10 2018, 22:42

» Belső udvar
by Dorian M. Montgomery Szomb. Nov. 10 2018, 21:54

» Carlmichael Ház - Tárgyaló
by Reinald Carlmichael Szomb. Nov. 10 2018, 21:51

» Cox professzor irodája
by Brian Cox Szomb. Nov. 10 2018, 19:40

» Rising Star Cave - Dél-Afrikai Köztársaság
by Armand Assante Vas. Nov. 04 2018, 20:49

» Azrael
by Desmond O. Cross Vas. Nov. 04 2018, 17:52

» Reinald Raoul Carlmichael
by Admin Szomb. Nov. 03 2018, 23:39

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Fort Washington Park

  Share

  Fort Washington Park

  on Szomb. Okt. 03 2015, 22:43


  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Fort Washington Park

  on Pént. Dec. 04 2015, 18:49

  Use no common sense

  Bellsie-ben azt szeretem, hogy hozzám hasonlóan lökött. Ha engem kérdeznek, szerintem mindenkinek ilyennek kellene lennie. Az életet nem szabad túl komolyan venni! Az Unseelie udvar ugyan alapvetően nem a szívem csücske, már csak azért sem, mert meggyőződésem, hogy miattuk tiltottak ki minket a Tanácsból, amiért nekem, mint az akkori képviselőnek elég sok megaláztatást kellett elviselnem. De erre igazán nem akarok gondolni és ez különben sem Bellsie hibája, én pedig nem vagyok előítéletes. Aki nem ártott nekem, azt nem fogom azért élből utálni, mert mondjuk egy olyan csoporthoz tartozik, amelynek más tagjai régebben keresztbetettek nekem, vagy valamilyen okból ellenszenvesek. Őt bírom, a származása, a politikai hovatartozása számomra lényegtelen. Különben is, tündérek vagyunk és ha már számkivetettek így is, úgyis, legalább mi tartsunk össze. Vele különben sem nehéz, amilyen csinytalan.
  De szerencsére tudja, hol a határ, ami megjegyzem, nekem nem mindig sikerül. A vámpír láthatóan dühös és provokálni igyekszik őt, ám Bellsie szerencsére nem veszi fel. Mosolyogva hagyom ott, teljesen nyugodt szívvel, míg elkészítem a teát a vámpír „barátunknak”, majd arcomon százwattos mosollyal libbenek vissza hozzá és gyakorlott, magabiztos mozdulatokkal teszem le a vámpír asztalára az előbbivel mindenben megegyező ízesítésű teát.
  - A teája, Uram. Remélem, mindenben megfelel az ízlésének. És fogadjon el kérem mellé egy kis kekszet is. A ház ajándéka engesztelésül a kellemetlenségért – hangom kedves és kissé bűnbánó is. Bellsie biztosan észreveszi benne az iróniát, de a vámpír valószínűleg nem. Morog egy kissé, de visszaül mellé és rágcsálni kezdi a kekszet. Ezzel én elsimítottnak is tekintem az ügyet. Majd megállok, elmormolok egy kis bűbájt, hog meggyorsítsam a dolgokat és a vámpír néhány perc alatt el is fogyasztja, amit kapott, majd még továbbra is láthatóan morcosan távozik. A többi vendég is így tesz, percek alatt kiürül a hely.

  - Na húzzunk innen – jelentem ki széles mosollyal Bellsie felé fordulva, mikor már csak ketten maradunk odabent és határozott léptekkel, vissza sem nézve lépek ki a Taki’s ajtaján. A takarítást meghagyom inkább holnap reggelre. Úgysincs vele sok macera, ha tündérmágiát is használok hozzá.
  - Mit szólnál egy kis repkedéshez kezdésnek? Túl sok volt nekem a téblábolás és az ücsörgés mára, szívesen megmozgatnám magam egy kicsit. Valami szép zöld helyen körberöpködni a fákat, virágokat, míg nem találunk valami érdekeset, amivel elfoglalhatjuk magunkat? – reagálok kérdésére, aztán nem is várva meg, mit mond, már tündéralakra is váltok, amiben én leginkább a halandók számára egy különleges, zöldszárnyú pillangónak tűnhetek és már repülök is egy viszonylag közeli park felé, ahol kiélhetem azt, amit szeretnék. Természetesen érdekel Bellsie véleménye, de tudom, ő is szeret zöldövezetben repkedni. Bár a tündérek világa lényegesen gazdagabb ilyen szempontból. Itt viszont akár halandók is felbukkanhatnak, akikkel különböző csínyeket lehet űzni. És az lenne csak az igazi móka!

  tag: Bellsie ~ Zene: I’d rather be anything but ordinary please ~ notes: Bocsi a késésért! ❤

  Re: Fort Washington Park

  on Vas. Jan. 15 2017, 20:52

  avatar
  Al O'Connor

  Faj : Démon
  Rang : Beleth - Engedetlenség Démona
  Tartózkodási hely : Brooklyn
  Kor : 2017
  Foglalkozás : Alkukat kötözgetek, de hadsereget igazgatok

  Re: Fort Washington Park

  on Kedd Május 23 2017, 19:36

  Malcolm & Al  Kellemes napfelkelte...Minden nyugalmas, a víz meg se mozdul, a távolban a csillagok kezdenek elveszni, és a nap sugarainak árnyéka messziről súgják nem sokára itt van, hogy újabb napot kezdjen el az égen. Csak ülök a padon és nézem ezt a gyönyörű természeti csodát. Földanya, soha nem volt giccses, de vissza fogott se. Mindig is eleget adott, és vett el a világtól. Mélyet szusszanok szövet kabátom alatt és a sétabotomat a lábam mellett támasztottam le. Ezüst koponya amiből szarvak kunkorodnak ki. Az én kardom, ami világi testet ölt magára. Fekete szövetkabátom palástként telepedik rám, a hűvös levegőben amit öreg aurám kiterjeszt körém. Szürke farmert viselek. Erre a találkozóra nem igen öltöztem ki...Minek is? Régi ismerős akivel most újra össze találkozom annyi év után. Mikor is láttam utoljára? Talán a hidegháborúban, a politika asztalánál? Vagy II. Világháború? Kiemlékszik már rá...idős jószág vagyok én már ahhoz, hogy ezeket számon tartsam. Mélyet szusszanok, és halkan elnevetem magam gondolataimon. A csillagok egyre vesznek el, és a nap egyre erősebben tőr ki fekete börtönéből. A hűvösség azonban nem múlik. Nem szeretem a meleget. Elégszer vagyok forró helyzetben. Ehhez a beszélgetéshez se, kell az a döglestő meleg reggel...


  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Fort Washington Park

  on Hétf. Jún. 05 2017, 00:59
  Engedetlenség &

  és ©

  Háború

  Nem tudom, miért vagyok megint itt. Ide vezetett a hívó szó, pedig sokkal hosszabbra tippeltem visszatérésem idejét. Hiába, már én se vagyok a régi. Tény, amiért eljöttem, az az ok egy másik lelket is elragadott. Visszaszereztem egy régi katonám, egy Elátkozottat, akinek szolgálatait amíg csak lehet, az idők végezetéig fogom meghosszabbítani. De ez már egy másik történet. A fiam, és mindenki más itt maradt és talán meg se érezték, vagy ha meg is érezték, csupán Háború magva erősödött bennük. Ennek ez a rendje. Elmosolyodok. Nincs szükségem magyarázatra, sem pedig a környezetnek. Háború jön, megy. Felbukkan, felfordulást okoz és ha úgy kívánja, távozik, s közben mégis marad. Talán majd egyszer megértik ők... Ifjú, Háborúkra, Vérre, Dicsőségre szomjazók. Sétapálcám halkan koppan a betonon. Fekete hosszú kabátom lágyan meglibben mögöttem, ahogy helyet foglalok öreg cimborám mellett, Szótlanul, némán, csupán hagyom, hogy energiáink egybefonódása, auráink egybeolvadása éreztesse a viszontlátás egyfajta örömét köztünk. Öröm? Oh, igen. Örülök, hogy felbukkant ez a hatalmas erő, aki itt üldögél mellettem a padon és nézzük, nem is tudom, hányadszorra Földön töltött nyomorult Sorsunk betöltése alatt, hányszor, de hányszor nézzük, ahogy fények bukkannak fel és le a horizont határán.
  Hátra dőlök a csendben, letámasztom pálcámat a pad szélére. Sapkám alól lágyan esnek le a raszta tincsek.
  - Rég találkoztunk. - szólalok meg mély basszusomon. - Mindenesetre jól tartod magad, öreg barátom. - elmosolyodok, szemem fényében halvány, rakoncátlan csillanás. Ez a város koszos, mocskos. De ha két ilyen démon pont itt találkozik... akkor az sosem teljesül be happy endel.

  avatar
  Al O'Connor

  Faj : Démon
  Rang : Beleth - Engedetlenség Démona
  Tartózkodási hely : Brooklyn
  Kor : 2017
  Foglalkozás : Alkukat kötözgetek, de hadsereget igazgatok

  Re: Fort Washington Park

  on Szer. Jún. 14 2017, 12:24

  Malcolm & Al  Halkan elnevetem magamat ahogy nézem a fénylő horizontot. Rég találkoztunk? Az nem kifejezés...Amikor Halál először bemutatta, nekem, a kis Háborút. Ki gondolta volna....Mélyet szusszanok és lassan lehunyom a szemeim majd kinyitom miközben a nap kezd feltörni sebesen az égre.-Valóban rég volt, kedves barátom....-mondom.-Te is érzed...nem jó ha mi össze akadunk.-nevetek halkan. Hány harcon mentem végig mikor ő háborúkat indított.-Most is kirobbantasz esetleg valamit?-nevetek halkan reketes hangon majd mélyet fújok. Hiába öregszik a testem. Meg az erőm is.-Úgy halottam elmentél innen... Mégis mi szél hozott vissza? Vagy csak a gondolatok, rángatnak ide oda?-kérdezem ahogy rá pillantok szemeim sarkából, elengedve a nap gyönyörű felkelését miközben várom Malcolm válaszát. Valóban sok ideje nem láttuk egymást, én is öregedtem, és ő is. Zsebembe túrok, és elő veszek egy kellemes vörös west cigarettát, majd veszek egy szálat az ajkaim közé majd felé is nyújtom a dobozt, ha esetleg él vele vegyen egy szálat. Leteszem a dobozt majd veszek egy öngyújtót és meggyújtom magamnak majd neki is oda nyújtom ahogy bele szívok majd az orromon kiengedem a füstöt végül kiveszem ajkaim közül majd kifújok egy újabb adag füstöt.-Nem mintha bánnám, ha kirobbantanád a III. Világháborút. Az emberek egyre unalmasabbak.-jegyzem meg kicsit fanyarul.-Újabban a tiniknek az az engedetlenség, hogy a megtiltott szó ellenére át lógnak a szerelmükhöz incselkedni.-mondom öreges panaszkodással, de elmosolyodom magamon.


  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Fort Washington Park

  on Szer. Dec. 13 2017, 21:05
  Engedetlenség &

  és ©

  Háború

  Fogalmam sincs mi vonzott, mi hozott vissza, de megmosolyogtatnak démon barátom szavai. Ez a fajta "váratlan fordulat" nem szokatlan tőlem, mindig is kiszámíthatatlan voltam de sokan pont ezért kedvelnek vagy épp gyűlölnek. De miért is érdekelne, mások mit éreznek irántam? Az ürességük, a fájdalmuk, a vérszomjuk, a vágy, ami az életben maradásért hajtja őket... számomra csak ez kell. Ebben a mocskos városi forgatagban is megtalálom magamat, ahogy a háborús tűzvonalban. És ha én megtalálom itt amit akarok, akkor mások is rám lelnek. De vajon mi az pontosan, amit én keresek? Mi ez a megérzés? Még magam sem tudom. Natan magamhoz édesgetése még mindig eltelíti fekete démon énem és a tudat, hogy a lelke az enyém elégedettséggel tölt el. De van még itt valami. Valami, ami hiányzik nekem. Al szavai édes késként simítanak végig elmém élein.
  - Még semmi sem bizonyos, ismersz. Tudod jól, a Világ örökös forgatagából bőven kiveszem a részem, bár bevallom... Nos, a visszatérésem még számomra is rejtély. Befejezetlen dolognak mondanám. - de hogy mi az a befejezetlen? Talán Luke? Talán Mikhal? Talán Dante? Talán Béke? Talán... nincs talán. Itt vagyok és van itt valami, ami miatt itt vagyok. A megérzés itt lüktet bennem és húz, mint egy mágnest ez felé a város felé. Van itt valami, amit nem vettem észre. Ami felett elsiklottam. Nem ez lenne az első a történelem folyamán, hogy utólagosan térek vissza, még erősebb odacsapással. Barátom panaszán jót derülök, halkan felnevetek, ahogy elképzelem a szülők mellett állva, és lesújtó tekintettel mered a kis tiniribancra, aki "lázad".
  - Senkinek se könnyű a mi mércénkkel mérve. Nekem se úgy megy sajna ma már, mint régen. Hajdanán könnyebben fogtak fegyvert a halandók, mint manapság. Maradnak a gerilla harcok, meg a többi. De te is tudod, a média hányja magából az ilyesmit. - mosolygok.- Komolyra fordítva a szót azonban. Volnának terveim. Nem is egy. És ehhez nagy valószínűséggel szükségem is lenne a te bölcs, odaadó atyai gondoskodásodra, öreg barátom. Gonosz mosoly terül szét arcomon, szemem írisze a démoni tekintet egy szikráját ölti fel, egy pillanatra energiáim elégedett vibrálással ölel körbe bennünket, szinte mámorítóan fojtogató. Igen, tervek, amikhez elengedhetetlen ez az öreg, tapasztalt tébolyda. Nem véletlen a mi találkozásunk és tudom, hogy szívesen kivenné a maga örömeit a feladatokból, amit rá bíznék. És biztos vagyok abban, hogy az állóvíz felkavarása még az ő vénséges tagjait és érzékeit is lázba hozná.
  avatar
  Al O'Connor

  Faj : Démon
  Rang : Beleth - Engedetlenség Démona
  Tartózkodási hely : Brooklyn
  Kor : 2017
  Foglalkozás : Alkukat kötözgetek, de hadsereget igazgatok

  Re: Fort Washington Park

  on Csüt. Dec. 14 2017, 20:40

  Malcolm & Al  Figyelem öreg tekintetemmel Malcolm sötét auráját ahogy megmozdul és hallgatom a szavait majd egy halovány vigyor csúszik az arcomra megvillantva cápa fogaimat majd ahogy megérzem mozgolódni ezt a vaskos mélységet halk öreges nevetést engedek el.-Örülök, hogy ismét veled dolgozhatok drága barátom.-mondom ahogy mélyet szusszanok magamba szívva ennek a városnak undorító de annál csábítóm és finom illatát számomra. Panaszkodok valóban, a korral jár, de azért vannak itt olyanok akikkel érdemes lenne játszani. És ezt Háború is nagyon jól tudja, szóval ő tesz a dolgokra, hogy minél előbb készen álljanak a tervek. -Szerintem magadtól is tudod erre a kérésre a választ. Idős vagyok, de nem unalmas, és a kedv soha nem fogy ki belőlem. Szóval akármit is tervezel én minden képen veled vagyok.-nevetek csendesen ahogy rá emelem szemeimet és fekete aurám lustán de megmozdul mellette ahogy az övé kellemes bizsergést kelt a levegőbe.-Akkor avas be..vagy későbbiekben.-vigyorgok ahogy figyelem őt majd a tájra tekintek ismét.-Már kell ide az akció...unalmas nélkülünk a világ.


  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Fort Washington Park

  on Szer. Dec. 20 2017, 23:31
  Engedetlenség &

  és ©

  Háború

  Elmosolyodom, majd nevetni kezdek. Jóízűen, felszabadultan. A tagjaimban érzem a bizsergést, a közeledő mélységek áhítozó basszusát, a várakozást, a rémálmokat, amik csak arra várnak, hogy elszabaduljanak. Várnak az árnyak bennünket és Al energiái, ahogy megérzem magam mellett a mélységben szunnyadó, ám annál inkább tobzódó fekélyt, még inkább kitör belőlem a kacaj.
  - Sokadrahur noktaide ylomak"rahan takvarrador. - szemem mélységében és hangom átváltozó, fortyogó, pokoli basszusában nézek a messzeségbe, a város felé, az előttünk tornyosuló felhőkarcolók felé. - Drahar"nakvald ra garrakta. - Energiáim felhevült hullámként csapnak ki, s egy fajta burokba zár mindkettőnket, felhevítem öreg barátom emlékezetét. A város pokoli képet ölt, lángok martalékaként végezve, démoni seregek menetelnek, az eget vörös köd borítja be, szétmarcangolt, vagy épp rothadó testek halmai hevernek szerteszét az utcákon, s a levegő a Halálnak szóló sikolyokkal telt. Elvigyorodok.
  - Nu harassat lokargatur! EL"varahktu! Noratramor! - előveszek a kabátom belső zsebéből egy apró fiolát, melyben különleges folyadék lötyög. - Kavssa, latrum nuhe lokatrahos. - újból felnevetek, s a gyönyörű kép, mintha mi sem történt volna, eltűnik, s ismét csak a város csendes látképe tündököl előttünk. Mosolygok, felállok a padról.
  - Nos barátom. Akkor hát fogjunk is hozzá! - felállok a padról, öreg barátom felé nyújtom a kezem egy szoros kézfogásra.
  avatar
  Al O'Connor

  Faj : Démon
  Rang : Beleth - Engedetlenség Démona
  Tartózkodási hely : Brooklyn
  Kor : 2017
  Foglalkozás : Alkukat kötözgetek, de hadsereget igazgatok

  Re: Fort Washington Park

  on Csüt. Dec. 21 2017, 19:51

  Malcolm & Al  Egy Igazi Démon. Régen így sikoltoztak, így kiabáltak mikor megláttak az égen Háborút, ahogy vad lángoló lova hátán érkezett meg a világ kapujából, el hozva a halhatatlan, szörnyseregeket az emberek közé és az emberek egymás ellen vonultak, Halálnak kedvezve mind azzal a megannyi lélekkel akik kiszabadultak azon a kapun. Annyi formában megábrázolták de mindig Igaz démonnak mondták. És ez volta képen teljesen igaz. Hatalmas erőit megmozgatva mutat nekem a jövőből egy darabot,e gy játszó teret amire belső énem úgy ragyog fel, hogy menten kiszakadna belőlem való pofám és még fiatal bőrt is húznék magamra. Mélyet lélegzek mosolyogva, ahogy hallgatom a démoni nyelvet ami a fülembe mézes madzagot nyom és át húzza a másikon megkenve ezzel jól megtermett pocakomat. Széles vigyor ül az arcomon a látképet lesve és minden egyes szó ígéretet hordoz magában. Egy világot amivel mi úgy játszhatunk mint a labdával. És ha lesz valaki akkor még méltó ellenfél játékosokat is találunk. Háború most bele rúg a földbe és megindítja az első dobást. Amit én nagyon is díjazok. Ahogy zsebébe túr felé pillantok szemeimmel és ahogy elő veszi a fiolát lassan kezemet a tárgy alá csúsztatom ami kicsúszok ujjai közül és energiám megtartják a kis üvegcsét. Halkan nevetek ahogy cápa fogaim meg villannak és ereszkedik bele a tenyerembe a kis játékszer majd saját zsebembe csúsztatom. Ahogy felnézek a csodálatos látkép el is tűnik én pedig figyelem ahogy Malcolm feláll majd kezet nyújt felém. Lassan én is felállok, mintha egy vén öreg lennék, de Háború láthatja körülöttem hatalmas fekete ködömet amiben mocorognak az energiák, a félelmek, a vér és az ami én vagyok. Az engedetlenség. Megfogom a kezét és megszorítom.-Mindenképp veled tartok.-mondom recés hangomon ahogy halkan nevetek majd lassan elengedem a kezét.-De ha most nem bánod, ideje áldozatok után kutatnom.-mondom ahogy kezeimet a saját botomra teszem és lassan biccentek egyet felé.-A világ már amúgy is bűzlik annyira, hogy mi még jobban bemocskoljuk.-mondom halkan és elengedek egy újabb halk, sejtelmes nevetést.-Minden jót a legközelebbi találkozásig Háború.-mondom és elfordulva indulok el és láthatja, hogy saját hatalmas energiám az ő szemeiben hogyan vált így is egy kissé szemcsés fekete tépett de annál erősebb megtermett vad kutyává ami lassan jön mellettem miközben én egyre távolodok az Igaz Démontól.

  Köszönöm a játékot! hümm )

  Re: Fort Washington Park

  on Pént. Dec. 22 2017, 16:12


  Ajánlott tartalom

  Re: Fort Washington Park


   Pontos idő: Hétf. Nov. 19 2018, 07:11