Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Brian lakás - Brooklyn
by Brian Cox Today at 20:53

» Törölt karakterek
by Admin Yesterday at 15:14

» Cox Gallery - Brooklyn
by Admin Yesterday at 15:02

» Inwood Hill Park
by Thomas Mackenzie Csüt. Okt. 19 2017, 21:34

» Broadway
by Vitaly Rayt Csüt. Okt. 19 2017, 05:40

» Battery Park
by Thomas Mackenzie Kedd Okt. 17 2017, 22:33

» Brooklyn Közkönyvtár
by Garrett Seabrooke Hétf. Okt. 16 2017, 16:59

» Daryl's Loft
by Allena Rhys Szomb. Okt. 14 2017, 19:34

» Játékostárs kereső
by Aires Emerson Szomb. Okt. 14 2017, 10:10

» Trade Fair
by Alan Bret Csüt. Okt. 12 2017, 22:00

Staff

D.J.
PM
Apple
PM

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Riverside Drive

  Share

  Riverside Drive

  on Szomb. Okt. 03 2015, 22:52  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Riverside Drive

  on Hétf. Jan. 04 2016, 17:32


  Noel és Chezzy

  Shot in the dark  Estére jár már az idő, és ő még mindig nem került haza, hiszen hol itt, hol ott volt dolga, aztán még tánc edzés is volt, amiről most fáradtan de izmaiban kellemes sajgással, vánszorog hazafelé. Na jó, nem vánszorog, de azért érezhetően lejjebb esett az ezres fordulat szám, amin éppen pörögni szokott, és így kissé figyelmetlenebb is mint alapból. A fejét is csak azért nem hagyta még el, mert a nyakára van nőve, és ennyire még ő sem tehetséges. Nem vitte túlzásba, farmert visel, és egy színes felsőt, amire dzsekit húzott, és ezen viseli a félvállas hátizsákját, amibe mindent beledobált, az edzőcuccokat is. Ami igazából egy cipőcsere meg nadrág csere. Itt zötykölődnek a mütyürjei is, mivel imádja a technikai újdonságokat és most is éppen a telefonját nézi, mert vár egy fontos visszajelzés, tehát mindenhová figyel, csak az orra elé nem, és ennek meg is lesz a maga következménye. Méghozzá hogy majdnem nekimegy egy oszlopnak, és még idejében kerüli el hogy nehogy megnyomorodjon az orra a kellemetlen találkozástól. Körülnéz, de sehol senki, így úgy dönt átvág egy kis sikátorban és szerencsétlenségére pont abba téved be ahol már van valaki és talán áldozatra vár, nem tudhatja. Mindenesetre sikeresen neki gyalogol az illető hátának, és enyhe egyensúly vesztés után megkapaszkodik benne, aztán persze el is engedi, hiszen semmi oka szorongatni egy idegent.
  - Izé, bocsi, ne haragudj, én csak nem figyeltem és... nem akartalak letámadni meg semmi csak... - és már beszél is, csak beszél, hogy sajnálja, és mindehhez beveti a cuki cica szemeket, amiket a Csizmás kandúrtól remekül eltanult már.
  szószám: jegyzet:

  By: Isabel
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 23
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Riverside Drive

  on Hétf. Jan. 04 2016, 20:16

  Chezz - Noel

  Imádja a sikátorokat, nem tehet róla, még ha járnak is erre, akkor is sokkal nyugodtabb, mint az utca forgataga.
  Az egy idő után zavarja, és nem csak a vadászatban, hanem minden egyébben is. Azt már nem is veszi számításba, hogy az árnyéka ott van mindig a környékén, és még mindig ugyanolyan morcos, mint volt a legelején.
  Láthatóan nem tetszett neki a temetői kiruccanás sem, amikor egy farkassal beszélgetett, sem az, amikor egy tündérrel, és a többi...
  Tanulva a múltkori esetből, most nem a fal tövében áll, hanem a közepén, hátha így elég szembetűnő jelenség lesz ahhoz, hogy nem rajta keresztül, és a falon át akarnak távozni. Igaz, hogy kivételesen még a csuklyát is a fejébe húzta, de akkor is.
  Azt még mindig nem érti, hogy az a tündér miért hitte, hogy átment szellembe, hiszen azon a nyomorulton még az ő méretének megfelelő lyuk sem volt... mindegy is.
  Valaki jön, egyenesen felé tart, olyan szinten, hogy lassítás az nem létezik a számára, így hátat fordít, hogy a csattanás úgy érkezzen.
  Érkezik is, letapogatással együtt... igen, az a válla, és elég tartós ahhoz, hogy megtartsa a fiút. Miután elengedi, csak akkor fordul meg és pillant a kezére.
  -Nem tudtam, hogy azon keresztül szemléled az utat. Zseniális találmány, mikor dobták piacra?
  Előadja a hülyét ártatlan arccal, bár a Shrek cica szemeket nem mellékeli, hiszen a csuklya alatt azt aztán nem lehet látni.
  Megfigyelte a korabeli kölyköknél, hogy folyamatosan azt a kütyüt nyomogatják, és mennek mint a meszes. Eddig nem jutott el, pedig neki is van, hiszen néha felhívja az apját, de ez, hogy az utcán is erre figyeljen... nem hülye, akkor hogyan vadászna?
  A halál csak a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Riverside Drive

  on Hétf. Jan. 04 2016, 21:35


  Noel && Chezzy

  Shot in the dark

  Természetesen nem veszi észre magát, és így bizony felkenődik a férfi hátára, mert hát ahhoz túl masszív hogy nő lehessen, és megkapaszkodik míg megtalálja az egyensúlyát, amivel amúgy semmi baja, csak olykor kétballábas, mint most is. Ám igyekszik ebből nem túl nagy tragédiát csinálni, és türelmesen megvárja amíg Noel megfordul és bocsánatkérően rámosolyog, még a csuklya sem zavarja, nem ijeszti meg, nem gondolja hogy ő itt vámpír, vagy az egyik gyűrű lidérc és a lelkét akarja, vagy a vérét, vagy bármi mást tőle. Kíváncsian méregeti az igaz, de nem olyan kihívóan, és provokatívan, az egész lénye pozitivizmust sugall.
  - Nem ezen keresztül, általában látok a két szememtől, csak várok egy fontos visszajelzést, és azért nem néztem az orrom elé de... jajj egek, ne haragudj. Nem akarlak untatni - kap észbe és berekeszti a magyarázkodást átmenetileg és a telefonjára pillant. Imádja ezt a kütyürét, és szinte mindig pötyög rajta valamit, sok hasznos kis alkalmazása van rajta.
  - Zseniális bizony, egyszerűen imádom hogy mindent el tudok érni rajta és olykor még be se kell kapcsolnom a gépem - lelkesedik, és elgondolkozik.
  - Hát a telefon nem mostani találmány már, de ez a kütyüre fél éve jött csak ki, de egyszerűen zseniális imádom a HTC telefonokat - csillog a szeme és Noel csuklyáját kezdi el nézni.
  - Amúgy minden okés? Csak olyan buckalakónak tűnsz ebben a csuklyában - mondja is ki hogy mire gondol.
  szószám: jegyzet:

  By: Isabel
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 23
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Riverside Drive

  on Hétf. Jan. 04 2016, 22:12

  Chezzy - Noel

  A fiú zavarban van, úgy tűnik, ez tényleg valami emberi sajátosság, neki ilyenje nincs, vagy még nem tud róla, de az biztos, hogy a másik idősebb tőle.
  -Miért? Bedöglött, és nincsen hangja, hogy nézni kell?
  Ezt most végképp nem érti. Ha valaki jelez ezen az izén, akkor szólni szokott, meg rezegni. Nem tudta, hogy a legújabb verziók már nem képesek a hangkibocsátásra és meredten kell bámulni, hogy tudja, ha üzentek. Tiszta gáz.
  Mennyire zseniális, na arról fogalma sincs, ő csak telefonálásra használja, persze utána olvasott, és már fejben össze is pakolta az ő kis rúnával védett készülékét... de azt saját kezűleg akarja összeszerelni.
  -Á, bocs. Azt hittem, valami jövőbeli fejlesztés, tudod, mint azok a csúcs szemüvegek, amikor előtted van az összes adat, ez mutatja az utat, de akartam mondani, hogy vidd vissza, mert az se működik rendesen, mert a paca a kijelzőn én lehettem, vagy az a szoftizé rossz, de akkor nem, ez csak egy normális kütyü.
  Csalódott, már kezdte remélni, hogy valami olyan fasza készüléket lát, amivel meglepheti Kylet, ha már azt gondolta, kibabrál vele egy notebookkal. Ha már így belegyalogoltak. Az a csoda, hogy nem halt még ki az ember, mert a fele az lesétál az autók elé is, mert ezt a lapos cuccot nézi.
  -Aha, persze, de nincs buckám, sem csatornám. Lekéstem egy árukiárusítást. Bezártak. Este 8-kor bezártak. Milyen dolog ez?
  Háborog, naná, hogy háborog, amikor ő szinte akkor kel fel. Senki nem igazodik a vámpírokhoz? Kénytelen lesz megkérni valamelyik fényben járót, hogy szerezzen be neki bizonyos dolgokat, és ez tiszta szégyen.
  -Így jobb? Miért pont HTC?
  Lehúzza a csuklyát, nem oszt, nem szoroz, hogy rajta van-e, nem mintha a sötétben a szerencsétlen többet látna, de legalább nincs olyan érzése, hogy titkolóznak előtte. Az meg érdekli, hogy a srác miért imádja ezt a készüléket. Majd hasonlítgat.
  A halál csak a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Riverside Drive

  on Csüt. Jan. 28 2016, 14:43


  Noel && Chezzy

  Shot in the dark

  Zavarban is van, hiszen mint mondotta általában lát ám a szemétől, csak most kicsit el van varázsolva és nem pont a környezetére figyel, meg arra hogy mi van előtte, ennek köszönhető hogy belegyalogolt a vámpírba, akiről fogalma sincs hogy az.
  - Jah, nem semmi baja nincs, csak ez nekem nagyon fontos, és egyszerűen csak türelmetlenül várom hogy csipogjon, és megjöjjön a visszajelzés - magyarázza hiszen ez egy elég új szerkentyű és remekül szuperál, csak nincs türelme eltenni és minden egyes rezzenésre előkapni hogy mi történt, szerinte egyszerűbb ha kézben tartja és nézi, szuggerálja.
  - Nem, sajnos ez még nem olyan, de akarok majd olyan szemüveget. Már lehet ám kapni, csak még elég drága, de például vezetéshez kiváló lenne. Látod magad előtt hogy hol van milyen bolt, és emlékeztet hogy mondjuk be kell menned tejet meg zsemlét venni, egyszerűen fantasztikus, biztosan szereznem kell olyat! - lelkesedik fel, végre valaki, akinek legalább halovány elképzelése van a jövő zsenialitásáról, és a készülékek fejlődéséről, mit sem érdekli hogy az a valaki egy vámpír.
  - Nem, láttalak, azaz igen, csak hát azt gondoltam hogy valami oszlop vagy olyan meredten és mozdulatlanul álltál - ahogyan csak vámpír tud, de ő ezt nem tudja, és éppen ezért egy oszlophoz hasonlítja Noelt.
  - Jó hát, nem akartalak megbántani. Uh igen, ne is mondd kész horror hogy nincsenek nyitva ilyenkor, mi van azokkal akik éjszaka dolgoznak? Én is egy csomószor maradtam le ilyesmikről, mert bezár nyolckor meg kilenckor, én meg tízkor végzek és... Nem is értem - csatlakozik Noel morgásához a nyitvatartás logikátlanságáról, neki az lenne az ideális ha minden üzlet non stop nyitvatartással rendelkezne, hogy bármikor bármit tudjon vásárolni. Ahogy lekerül a csuklya, szinte felragyog az arca, igaz sokkal többet nem lát csak azt hogy sötét színű a haja.
  - Oh sokkal, köszönöm! Hm, mert sokkal megbízhatóbb szerintem, mint a többi. Az Iphone nagyon jól néz ki, de túl nagy és drága és praktikátlan, a HTC-nek erősebb az aksija, és kb kétszer annyi ideig bírja mint a többi márka, és van benne hangszóró is, na meg a belső tárhelye is sokkal jobb és bővíthetőbb mint a többieké - megy bele azonnal lelkesen, mintha csak egy call centeres munkatárs lenne és el kellene adnia egy telefont. Imád beszélni ez érezhető is.
  szószám: jegyzet:

  By: Isabel
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 23
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Riverside Drive

  on Szomb. Jan. 30 2016, 21:07

  Chezzy - Noel

  Tényleg nem érti ezt a szokást. Elméletileg egy telefon jelez, akkor minek bámulni? Mindegy, majd egyszer talán megérti. A magyarázaton viszont nevetni kezd.
  -Ha bűvölöd, akkor előbb jön? Vicces masina, de legközelebb kivasaltatod magad egy autóval.
  Arról még nem hallott, hogy ha meredten bámulja a kijelzőt, akkor előbb történik valami, de biztos úgy van, ha a srác ezt így gondolja.
  -Az engem is érdekel, nem kellene szórakozni különböző jegyzetekkel.
  Illetve sok más is, mert amióta rászabadult a notebookra, azóta leszedni is nehéz róla. Olyan szemüvege lesz, ez tuti. Ötlete is itt rengeteg akad, át akarja variálni olyanná az ilyen szerkezeteket, amik az ő munkáját segítenék. Kár, hogy azok köszönő viszonyban sincsenek a ami halandók elvárásaival. Találnia kell egy közülük való programozót, vagy valakit, akárkit.
  -Úgy nézek ki, mint egy oszlop?
  Meredten állt, persze, mert látta, hogy közeledik a srác, mégis mit kellett volna tennie? Csilingelnie?
  -Ezzel egyetértek. Normális ember éjjel ér rá, nem napközben.
  Eddig is éjjel élt, sosem értette, hogy lehet reggel felkelni, amikor éjszaka sokkal fogékonyabb az agy? Most már ezzel sincsen problémája, és nem is követelik meg tőle, bár már akkor is kudarcba fulladt.
  A csuklyát leszedi magáról, nem mintha bármi értelme is lenne, de legalább a másik boldog.
  -Nem tudom, szerintem az aksija pici. Vannak nagyobbak annál, és jobbak. Egyedül talán a pajzs az, ami jó rajta, de azt a többire is tudsz szerezni.
  Olyan kütyüket talált, amik felkeltették az érdeklődését, de a HTC-t szinte az elsők között vetette el. 3200 alatti aksis telót nem is keres. A csúcs eddig a 4800-as volt, na, azon aztán minden volt, mint egy mini számítógépen. Olyanra fog benevezni.
  A halál csak a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Riverside Drive

  on Vas. Jan. 31 2016, 21:46


  Noel && Chezzy

  Shot in the dark

  - Hát ami azt illeti azt reméltem igen. Tudod ez olyan tévhit, mint amikor iskolás vagy és a párna alá teszed a tankönyvet hátha a tudás a fejedbe száll, amíg alszol - magyarázza, és örül neki hogy az idegen nem kapta le a fejét, hanem inkább szóba elegyedtek. Ha valami különleges is van a fiúban akkor az az, hogy bármikor bárkivel képes szóba állni, és nem hordoz előítéleteket. Na jó, csak egy egészen kicsikét.
  - Azt azért nem terveztem, meg az úton figyelni szoktam, itt meg általában sosem jár senki, olyan mint a sikátorok, azokban a rossz filmekben, amikor vámpírok ugrálnak elő és támadnak meg embereket, vagy rablóbandák meg ilyesmik - teszi hozzá, és nem fél a fiútól, fel sem merül benne hogy talán kellene. Ő olyan pozitív figura, hogy mindig a jót feltételezi mindenkiről, és nem a rosszat. Az rossz karmát okoz.
  - Ahh igen, mennyire jó lenne már. Úgyis mindig elfelejtem a dolgokat ha meg felírom, akkor meg azt felejtem el hová tettem a lapot amire felírtam és ez így kész káosz. Vagyis többnyire rendezett káosz csak... - vigyorodik el, hiszen az élete alapvetően dinamikus, de van amikor úgy meg tudja bonyolítani magának, hogy az még másoknak is tisztességükre válna. Vagy becsületükre, nem tudja pontosan.
  - Sötétben hasonlítottál rá, nem moccantál meg, és olyan tömörnek tűntél, én meg nem vagyok szellem hogy átmenjek mindenfélén - mosolyodik el, hiszen a vámpírok mozdulatlansága neki újdonság, és nem hiszi hogy Noel ezen megsértődne. Ha mégis akkor nyilván bocsánatot fog kérni.
  - Ez igaz, többnyire én is, reggel szeretek aludni utána meg munka, és ilyen tájban végzek, és ilyenkor meg mindent cseszhetek mert semmi nincs nyitva. Oké boltok igen, de ilyen ruha bolt, vagy media markt, vagy bármilyen szaküzlet... ehh rémes... - panaszolja hiszen ilyenkor lenne ideje mindent elintézni, de hát a nappalos nyitvatartást nem az ő munkarendjéhez találták ki. Pláne, akkor nem ha túlórázik, mint ma.
  - Pici de erős. Mármint érted, nem a gyárit használom hozzá, hanem egy maszek cuccok, ami nem olyan mint a sablonos. Ennek a kis szépségnek az aksija 4200as, sajnos a nagyobbat nem bírja el, de maga a készülék miatt nekem így is megéri mert a menüje meg az elrendezése rohadt átlátható és komplett kis tablet is egyben - mosolyog, hiszen neki munkaeszköze is, meg hobbyja is a telefon, és szokott filmezni is rajta, játszani, emaileket írni, mindenfélét csinálni. Imádja a huszonegyedik század ketyeréit.
  - Jajj amúgy bocsi hogy itt untatlak és még be se mutatkoztam, Chezz Princeton, de hívj csak Chezzynek - és mivel rendes még kezet is nyújt a fiúnak. Szemeiben érdeklődés és jókedv csillog.
  szószám: jegyzet:

  By: Isabel
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 23
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Riverside Drive

  on Pént. Feb. 05 2016, 21:06

  Chezzy - Noel

  -Aha, így már értem. ez olyan, mint a fantomfájdalom. Nincs, de mégis érzed, megtévesztő, berögzült dolog.
  Azon gondolkodik, hogy a fiú mennyi időt bírna ki anélkül, hogy telefon lenne a kezében? Igen keveset, szerinte belehalna, vagy fél perc után lázas keresésbe kezdene. Ezt még most sem érti, pedig nem egy, nem két halandóval találkozott, de olyan könnyű prédák pont emiatt.
  -Mert ez egy sikátor, olyan, mint a filmekben. Bocs, akkor elrontottam. megtennéd, hogy visszasétálsz, és akkor én előugrok a sötétből, hogy rád támadjak?
  Nevetni kezd, az annyira snassz, hogy nagyon, bár kétségkívül praktikus támadási forma, de akkor is. Eszébe sem jutott volna, hogy a fiút kapásból prédának tekintse, nem rég evett.
  -Értem, ne magyarázd, ismerős szitu. Sok dologtól megkímélne engem is, a papírokat sosem találom.
  A szobájában is mindig annyira szétpakol -persze szisztematikusan-, hogy pont emiatt több időbe telik előhalászni, mintha egy helyen hagyta volna az összeset.
  -Ezt komolyan mondod? Tömör, én? Az vicces, így még nem neveztek, de ezek után leellenőrzöm.
  Vigyorog, hát sok mindennek titulálták már, de a tömör oszlop eddig kimaradt a jellemzésből. Tulajdonképpen ha a köpönyege nem lenne rajta, a srác szembesülne azzal, hogy pont az ellenkezőjét látja.
  -Ez nagy bajom nekem is. Reggel én képtelen vagyok felkelni, egyszerűen nem megy. Éjszaka frissebb vagyok mint bárki más.
  Halandó korában is így volt, akármit csinált, egyszerűen nem tudott napközben felkelni még akkor sem, amikor Raul konkrétan kiborította az ágyból. Magára húzta a takarót, átölelte a kispárnát és aludt tovább.
  -Ja, az más, én 4800-asra pályázok, az már teljesítmény, de mire eldöntöm, addigra kijön nagyobb, bővíthető memóriával és társaival, ez biztos. Néha kedvem lenne magamnak építeni egyet, ami nekem jó és kényelmes.
  Túl sok felesleges dolog van ezekben a telefonokban, amiket nem használ ki, helyette inkább valami olyasmit szeretne, amihez saját maga keresi meg a programokat és funkciókat. Persze érti, hogy ez egy cégnek sem érdeke, de úgy is kinyírják az aksikat két év alatt, hogy újat kelljen venni, akkor nem mindegy?
  -Örülök Chezzy, Noel. Noel Wyard.
  Ha már így egymásba rohantak, azaz Chezzy belé, akkor bemutatkozik. Még mindig azon vacillál, hogy akar nasizni vagy sem? Egyszerűen nem tudja eldönteni.
  A halál csak a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Riverside Drive

  on Hétf. Feb. 08 2016, 02:42

  - Igen! Valami nagyon ahhoz hasonló, annyira akarom hogy megjöjjön az a levél, hogy már szinte látom is, és olvasom - mosolyodik el könnyedén, hiszen ezt valóban jól foglalta össze a fiú, de amíg vele beszélget nem nézi a készülékét, inkább elteszi a zsebébe, úgyis észlelni fogja ha valaki keresi, és nem olyan bunkó hogy még most is nézegesse, és ne arra figyeljen akivel beszélget. Ennyire azért nem modern kölyök. Noel kijelentésére csak nevet de a filmes hasonlatot fenntartja, és eszébe se jut hogy akár őt is megtámadhatták volna. Eddig szerencsére mindig elkerülte a rázós szituációkat.
  - Igen, bár szerencsére nem olyan sötét. Jah, hát persze mindjárt, szóóóval... - elhátrál, és úgy tesz mint aki most jön be megint ide, és ha Noel ráugrik, akkor megijed természetesen és jót nevet a jeleneten. Kevés dolgot képes komolyan venni az életben, és a találkozás nem olyan amit megtenne.
  - Én se. Felírok dolgokat, és valahogy azok a cetlik rejtelmesen mindig eltűnnek amikor kellenének, hát én nem is értem ezt - nevet fel, hiszen ezzel mindig gondban van, és ezért vezet mindent a telefonjában kb, mert azt legalább nem hagyja el, és mindig molyol rajta valamit. Vagy játszik, van egy csomó játéka is amikor utazik valahová akkor azzal köti le magát.
  - Hát igen. Tudod olyan tömör vagy, nem lehet átmenni rajtad és ahhoz képest hogy elég vékony vagy jó masszív talpakon állsz - jegyzi meg szintén, hiszen más talán megingott volna, vagy meg is borult volna hogy nekimentek, de Noel csak hátranézett és megfordult. Mondjuk nem találja furcsának, mert hát biztos erős fiú csak nem látszik rajta.
  - Nekem mondjuk menne, de akkor mikor alszom? Érted, még csak most fogok hazaérni, és még otthon is vannak dolgaim amiket meg kell csinálnom, és nem aludhatok csak úgy - magyarázza, bár a testvére elég sok mindent megcsinál, azért ő is kiveszi részét a dolgokból. A húgával él, már csak ők maradtak egymásnak. De persze nem csinál már belőle tragédiát, és az segítette át őket a nehéz időszakon hogy megőrizte a humorát és kergeségét.
  - Az elég király, mármint a 4800as, jelenleg az a legjobb a piaccon, de ki tudja meddig, elég gyorsan fejlődik a technika.Mondjuk az sem rossz, lehet hogy jobban jártnál ha magad raknád össze, nem lehetetlen, és elég jó áron kaphatsz alkatrészeket, tudom hogy hol, ha akarod megmondom hol - mosolyodik el ahogy belemerülnek a beszélgetésbe a telefonokról, ő is akart építeni sajátot de még nem jutott el odáig, eddig elégedett volt azzal ami neki volt. Bár ha már szóba került lehet hogy egyszer befejezi majd. Ki tudja?
  - Örvendek a szerencsének, Noel - mosolyog barátságosan a másikra, nem is igazán feltételezne olyasmit a fiúról hogy nassnak nézné.

  //Majd kódba teszem ha hajlandó lesz működni az oldal//
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 23
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Riverside Drive

  on Szomb. Feb. 13 2016, 20:00

  Chezzy - Noel

  -Nem irigyellek, ez szerintem már beteg dolog. A technika teljes mértékben elvonja a figyelmet mindenről, ami a környezetedben történik.
  Ahogy megfigyelte, az emberek úgy közlekednek, mint a gépek. Egyszerűen nem is hinné, hogy egy ilyen kütyü ennyire elvadítja őket, és nem foglalkoznak egymással, csak nyomogatják a készülékeiket.
  -Eléggé az ahhoz, hogy simán megtámadjanak... szerintem. Oké, akkor kezdjük előröl.
  Elhátrál ő is egy kicsit, megáll, majd hirtelen ráugrik a fiúra. Most nem akar valós támadást előadni, csupán játszik, mint egy kölyök, mert miért ne? Persze elröhögi az egészet, ennyit a nagy és komoly kísérletről. A cetlis megjegyzésre egyetértően bólogat.
  -Ugye? Pedig tudom, hová teszem őket, de rejtélyes módon mindegyiknek lába kél.
  Írhatná telefonba, gépbe is, de vannak olyan jegyzetei is amiket lehetetlen. A rúnakísérleteire nincsen olyan betűkombináció vagy szimbólum, és mire megrajzolna egyet, hatszor végzett az egésszel.
  -Aha, értem. A csizmám teszi, tudod, tapad a talpa.
  Nevetni kezd, mert pont erről van szó, pont emiatt nem sikerült felborítani, hát persze.
  -Mázlista vagy, nekem sosem ment, egyszerűen ki kellett mindig borítani az ágyból és akkor is zombi voltam délutánig.
  Tudja, hogyan megy a halandóknál, és valahol örül annak, sosem kellett úgymond "normális" életet élnie. Lehet, abba már rég belehalt volna az unalom miatt.
  -Az igazat megvallva, ahogy néztem, nem sokáig. Valami olyat szeretnék, amit magamnak tápolhatok, tehát cserélhető aksis és hasonló. Tényleg? Örömmel veszem.
  Alig pár hónapja ismerkedett meg a technikával és imádja, na de nem azért, mint az emberek, hanem azért, mert azokból akar valami mást kifejleszteni, egyedi célra, azaz magának. Mint amikor egy robotot épít valaki.
  -Én is. Nem hittem volna, hogy olyasvalakibe botlok, akivel még beszélgetni is lehet.
  Ritka alkalom, többnyire kajál és megy is tovább, igaz, még nem is nagyon akarták fellökni, kivéve az a tündér, de az már az első pillanatban is látható volt, abból értelmes szóváltás nem lesz, túl arrogáns volt.
  A halál csak a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Riverside Drive

  on Csüt. Feb. 25 2016, 10:49


  Noel && Chezzy

  Shot in the dark

  - Nem beteg, csak sajnos ilyen időt élünk, mindent online lehet elérni szinte, jó persze nem mindnt de... én szeretem, tulajdonképpen ezekkel dolgozok, és... igaz hogy néha valószínűleg túlzásba esek, de... ettől vagyok én, és néha tényleg csoda hogy még élek... - nevet fel zavartalanul, hiszen nem veszi magára, elég kocka ő, csak éppen kreatív és mozgásigényes is hozzá, és nem olyan mint a filmekben hogy hatszáz kiló és akkora feje van mint egy görögdinnye. NA meg, szemüvege sincs, csak napszemcsi, de abból vagy hat is. Mindig elhagyja, vesz egy másikat, és akkor találja meg az elveszettet is, sok mindennel van így amúgy. Eléggé szétszórt az életében, de azért szerethető.
  - Húúúú ez életszerű volt, és nagyoooon ijesztő is. Persze nem olyan mint a Pengében de azért értékelem a próbálkozást - nevet ő is, hiszen ha komolytalannak kell lenni akkor abban a legprofibb, és sokszor már csak a jelenlétével jobb kedvre hangolja a mellette lévőket. Mert ő ilyen átkozottul pozitív figura, és szereti ha mások is felpörögnek tőle.
  - Jah, mintha valaki elpakolná hogy ne találjam meg és szívhatok, mire eszembe jut megint hogy miszitu van... - ezt tökéletesen megérti ő is elveszett a cetlik tengerében bár újabban telefonra jegyzetel, ezt nem hagyja el, mert hozzá van nőve szinte, és mindenhová viszi magával. Igaz, rengeteget is telefonál, de hát ő már csak ilyen búgócsiga jellem.
  - Jaja, ez végül is logikus, de nehéz manapság olyan cipőt találni amilyen ilyen jó a tapadása. Hegymászó bakancs? - érdeklődik, de igazából ez a legkevesebb, vagyis legkisebb gondja, nem ezen fog múlni a boldogsága. Igazából ez amolyan mellékes információ és nem igazán ezen akad fenn.
  - Ahha jah, mondjuk én csak az első fél órában vagyok zombi amikor felkelek, és a kávémig eljutok. Onnantól már jó, és mehet a nap - hiszen felkel ő, csak... az első fél órát hagyjuk ki a napból. Onnantól mehet. Megfelelő mennyiségű kávéval és energia itallal egész álló nap képes rohanni és csinálni a dolgait.
  - Oh az király! Én sose jutottam el odáig, egyszerűen már nincs időm rá de... tudod a St. Margaret sarkán van egy kis szerviz, ott tök jó áron lehet mindenféle alkatrészek kapni, és azokból már simán meg lehet építeni egy sajátot is. Amúgy ahhoz képest hogy szerviz tök jó minőségű cuccaik vannak, de nem akarlak rábeszélni, majd esetleg megnézed ha kedved van és eldöntöd - mosolyodik el, ahogy a szervizre gondol, és hogy már mi mindent szerzett be onnan, többnyire számítógépes dolgokat, nekik az kellettek.
  - Hát, akkor ez a meglepetés benne - nevet fel jó kedvűen, hiszen ő szinte bárkivel szóba áll, és bárkivel képes beszélgetésbe elegyedni, a helyzettől függetlenül, ahogy most is megtette.
  szószám: jegyzet:

  By: Isabel
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 23
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Riverside Drive

  on Csüt. Feb. 25 2016, 21:50

  Chezzy - Noel

  -De, beteg. Ahogy az emberek többsége is beteg. Megértem, hogy valami egyszerűbb, nem kell mászkálni hozzá, pár kattintás, de az, hogy azt bámulja valaki napi 20 órában, az igenis beteg.
  Ahogy megfigyelte, szinte nincs olyan ember, aki ne nyomkodná ezt a szart úton útfélen, és ez vicces. Lassan ez irányítja az életüket, nem ők a sajátjukat, és észre sem veszik.
  -Bocs, nem vagyok Penge. Sem nagydarab, sem kopasz, sem néger. Napszemüvegem van, és ez nem film.
  Végül is a többi nem hibádzik, de ha jobban belegondol, egy vámpírt sem látott még, aki nagydarab lett volna, már annyira, nem mintha Penge az lenne teljes mértékben, de hát na.
  -Ez az, ez az én bajom, de ehhez a mennyiséghez a telefon is kevés.
  Amire neki kell, olyan funkció nem létezik, szóval végeredményben meg van lőve a technikával is, de nem is baj, nem kell mindenkinek hozzáférni olyan dolgokhoz, amiket mások tudnak.
  Még mindig jókat szórakozik azokon, akik a netről leszednek mindent, készpénznek veszik, és pár hónap elteltével sem már gurunak képzelik magukat.
  -Nem, ez csizma. Még Párizsban vettem.
  Ott sokkal nagyobb keletje van az efféle cuccoknak, na de tudják is, miért, csak ezt nem kötik mások orrára.
  -Irigyellek ezért.
  És tényleg, neki annak idején ez nem ment, sem kávéval, sem mással. Most is időbe telik mibe magához tér esténként, ez valahogy vele maradt, nem múlt el. Van ilyen.
  -Köszi, ezt megjegyzem. Szerintem jobb, amit magad tákolsz, mert tudod mi van benne, mit tud... és ilyesmi.
  Saját képére akarja formálni, ennyire egyszerű. Amiket kapni lehet, általánosak, üzletembereknek valók, halandóknak, de nem neki.
  Majd benéz ide, hátha talál valamit, és keres hozzáértőt, szakavatottat, bennfentest, aki esetleg még programot is tud csinálni az elképzeléséhez.
  -Az, amolyan remek befejezése a napnak.
  Ez igaz, minden tekintetben. Akár desszertre gondol, akár nem, olyan mindegy, ritka, hogy korosztálybelivel értelmes szót tudjon váltani. Valahogy annak idején sem sikerült.
  A halál csak a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Riverside Drive

  on Vas. Ápr. 10 2016, 02:03


  Noel && Chezzy

  Shot in the dark

  - Jó hát ezzel nem vitatkozom, szíved joga így gondolni, én nem tartom betegségnek inkább függőségnek amit egyesek túlzásba visznek. Néha én is, bűnös vagyok... - neveti el magát, hiszen néha oda van tapadva a kis masina a kezeihez. Mert folyamatosan keres valamit, néz valamit, hallgat valamit, egyszóval sodródik az árral, de a látszat ellenére kibírja a telefonja nélkül is, van amikor nem lehet nála. Jót nevet mindenesetre mikor Noel előugrik mint valami vámpír, és eszébe sem jut hogy a másik mekkorát derülhet ezen hiszen hát adott a szituáció.
  - Hát nem is baj. Penge nem rossz karakter de... kissé valótlan, mármint érted félvámpírok nyilván nem lehetnek és nem lehetnek ennyire jók mint ő - csóválja a feját, hiszen a filmeket megnézte, mert látványosak voltak, és ő is szurkolt Pengének hogy győzze le a gonost Frostot meg a többi ellenséges vámpírt.
  - Jah az nekem is van vagy hat. Mindig elhagyom őket, tudod? És amikor veszek egy újat pár napra rá megtalálom őket - legyint mivel reménytelen hogy nála valahol valamiben is rend legyen és rendesen tároljon és megtaláljon dolgokat. Azt nem neki találták ki akkor oda a kihívás az egészben. Mármint ő így gondolkodik, kicsit kifacsart logikával, de számára egyszerűnek tűnik a dolog.
  - Jah hát nem végelen a tárhely, de bővíthető és sokszor jobban is jársz ha magad bővíted ki, kevesebb kiadás az egész és több hely csak ki kell használni a lehetőségeket - válaszol, hiszen ő is számos ilyen kis trükköt ismer hogy hogyan lehet a készülék teljesítményét megnövelni, és a tárhelyre is igaz ez. Bár egy telefon még így sem képes ugye végtelen hosszúságokat tárolni de azért sok mindent igen.
  - Oh értem. Mindenesetre jó masszív igazi kicns lehet - legyint ennyit a divatról, meg sem járja hogy más miatt nem borult fel ahogy egy embernek fel kellett volna borulnia.
  - Te nehezebben ébredő típus vagy mi? - kuncog, hiszen csak erre tud tippelni, ő fél óra alatt magához tér, de van akinek ehhez több idő kell. Ki tudja mennyi pontosan.
  - Hát igen, csak nem mindig van ideje az embernek. Már mint nekem legalábbis nincs, mert zajlik az életem és folyton úton vagyok. Már mondták hogy vegyem fel középső nevemként a Bolygó Hollandit - nevet fel hiszen ő poénra veszi a dolgokat és első látásra azt érzi hogy megkedvelte ezt az idegent. Persze tudja, hogy nem fognak találkozni, de attól még pozitív érzései vannak vele kapcsolatban, hogy nem egy rossz arcú alak, és nem is maffiózó.
  szószám: jegyzet:

  By: Isabel
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 23
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Riverside Drive

  on Vas. Ápr. 10 2016, 19:46

  Chezzy - Noel

  -Így is fogalmazhatunk.
  Elvigyorodik, végül is a függőség az betegség, de nem fog vitázni rajta, csupán nézőpont kérdése, hogyan is nevezik.
  Az elő ugrós szituáció akár valós is lehetne, ha éppen meggondolná magát és tényleg vadászni szeretne, de most nem, nincs rá sem ingerenciája, és nem is éhes. Ez a fiú szerencséje.
  -Ez igaz, az a karakter a fikció szüleménye, de attól még jó film.
  Kedveli, annak ellenére, hogy ez a valóságban nem így működik, és egy olyan fickónak vajmi kevés esélye lenne egy vámpírral szemben, attól még jó. Legalábbis ő szereti.
  -Szerintem van valami dög ami direkt eldugja őket, és akkor adja elő, mikor véres verítékkel beszerezted a másikat. Tuti.
  Ő is mindig így jár, tehát ez kézenfekvő magyarázat, akárhonnan is nézi.
  -Na, pont ezért szeretnék én egy olyat, amit a végtelenségig bővíthetek, és nem kell cserélgetnem, bírja a gyűrődést... ilyesmi.
  Nyilván nem ez a célja egy fogyasztói társadalomnak, de mindig vannak kiskapuk, lehetőségek, és nem akarja elhinni, hogy az igényeit nem tudja kielégíteni ezen a téren. Majd utána jár, megkérdezi az okosokat, akik hasonlóképpen "működnek" mint ő.
  -Az, ha hasonlót keresnék, akkor Párizsba megyek.
  Vannak olyan ruházatok, amiket csak ott tud beszerezni, Amerika, azaz amit eddig látott belőle, az nincs erre felkészülve, de talán nem is baj.
  -Cseppet... nagyon. Igazi kínszenvedés.
  Vigyorogni kezd, sajnos ez a sajátja, őt kiszedni az ágyból igazi mestermunka. Két óra a minimális átfutási idő, mire használható állapotba kerül.
  -Az embernek arra nincs ideje, amire nem akarja. Szerintem út közben is tudsz szerelni, vagy nem? Ha nem vagyok indiszkrét, miért vagy folyton úton?
  Ő sem röghöz kötött, de tény, szüksége van egy pici állandóságra ahhoz, hogy dolgozni tudjon, különben úgy elkeverné a jegyzeteit, hogy soha többet nem találná meg őket.

  A halál csak a kezdet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Riverside Drive

  on Pént. Szept. 30 2016, 20:29

  - Voltaképpen igen - ezzel egyetért, de sokakkal ellentétben akiknek a kezéhez van nőve a kis készülék, neki van szociális élete, és eljár bulizni is, nem csak a munka és az otthon lét teszi ki a napjait. Ezért is imádja a dinamikus munkáját, mert mindig máshol lehet, és sokszor kell is lennie.
  Jót derül a jeleneten, mert ezt elképzelni is rossz, mi lenne ha Noel igazi vámpír lenne, és a vérére szomjazna. Alighanem olyan idióta lenne hogy megpróbálna interjút készíteni vele az egyik kedvenc filmje alapján amit látott. Elképesztő menőnek tartotta a emberi újságírót ahogy kérdésekkel bombázta a vérivót. Ő el se tudja képzelni mi lenne ha vámpírt látna.
  - Az kétségtelen. A másik kedvencem az interjú a vámpírral, annyira igazinak tűnik hogy szinte már ijesztő - mondja hiszen éppen emiatt szereti ennyire, egy ki képzelőerővel simán lehetne mindenki valós személy is. Lestat, Louis... kész agymenés lenne, de tény hogy ő élvezné.
  - Ez egyébként tuti biztos. Az nem lehet hogy ne találjak meg valamit soha...nonszensz - csóválja meg a fejét, mert ő mindig ezzel küzd, mint a napszemüveg, úgy mások is el szoktak tűnni és később rejtélyesen előkerülnek. Nem érti ezt. Biztosan van valami Noel szavaiban hiszen...
  - Na jah, még jó hogy az ilyet össze lehet rakni, mondjuk nekik nem is érné meg ha ilyesmit gyártanának de egy kis józan ész mindenre megoldás - ért egyet ő is imádja a kütyüket, de mióta a fiúval beszélget rá se nézett a sajátjára csak a zsebébe süllyesztette, annyira azért nem függő, és van élete a mobil mellett is.
  - Még nem jártam Párizsban. Tényleg olyan szép mint ahogy a prospektusokba le van írva meg fotózva? - kérdezi hiszen tudja jól, nem minden az aminek látszik, és a sok kép meg mesterkélt anyag miatt nehezen hisz el bármit is. Kételkedik, így mindig igyekszik olyasvalakit találni aki járt az adott helyen, hogy elmondhassa milyen is valójában.
  - Hát ezt megértem. Bár szerencsére nekem csak fél óra olyan, utánam ár egészen élet képes vagyok de azt meg is kell ám érni - válaszol jókedvűen ahogy kicsit mocorog a kényelmesebb pózt keresve.
  - Út közben azért nem. Nem titok, grafikusként dolgozom, és néha nem csak az irodában hanem mennem kell megbeszélésekre, ebédekre. Szabadidőmben pedig tánc órákat veszek, és edzek, így mindig megyek valahová - magyarázza meg hiszen mozgalmasak a mindennapjai de élvezi, és nem cserélné el semmire sem. Nagyon ritkán iktat be olyan napot amikor lustálkodik és 11nél hamarabb elő sem kerül a hálószoba mélyéről.
  - Te mivel foglalkozol, ha nem indiszkrét? - kérdez vissza.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 23
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Riverside Drive

  on Kedd Okt. 04 2016, 22:53

  Chezzy - Noel

  -Na ugye?
  Vigyorog, ez a srác kész, nem elég, hogy felőle egy fal is állhatott volna az útjában, de telefon őrült is. Így halad, az lesz a veszte.
  -Ez igaz. Amikor láttam, annyira de annyira úgy tűnt, hogy ilyesmi létezik. És az a gyorsasááág, hát apukám, azt megirigyelném. De marhára tetszett, hogy volt vér a pucájában leülni egy vámpírral szemben és interjút csinálni. Nem biztos, hogy ha én lettem volna ott, még ha filmről is beszélünk, megteszem. Szerintem a fickó is kételkedett az elején, nem? nekem Lestat és Armand a kedvencem.
  Marha szórakoztató úgy beszélni valamiről aminek részese, és mégis előadva a teljesen tudatlant, akinek fogalma sincs arról, hogy hogyan voltak képesek ennyire élethűen elkészíteni az egészet.
  -Az a baj, hogy én mindig előkerítem őket... amikor már nem kellenek.
  Szegény srác, néha látná az összegyűrt papírhalmazokat amikor beleveti magát és egyesével kutatja, hová tette azt, amire mégis szüksége van... hangosan röhögne.
  -Ez a kapzsiság. Inkább összerakok egyet... valahogyan.
  Nem éppen egy szaki aki ért a technikai cuccokhoz, de ha Kyle például tudná, hogy a notebookot már atomjaira szedte és alig tudta összerakni, nem dicsérné meg. A lényeg, hogy működik, bár néhány tartalék alkatrésze maradt... azóta sem tudja, honnan hiányoznak.
  -Őszintén? Kb. annyira, mint a többi nagyváros. Kiemelik a nevezetességeket, és így ennyi. Az épületek megérnek egy misét, de azért ezeket leszámítva ugyanaz, mintha itt bóklásznál. Éjszaka amikor fényárban úszik, akkor szép látvány.
  Többségében semmiben sem különbözik a szülővárosa a többi európaitól, persze mindegyiknek megvan a maga emléke, jellegzetessége. Valakinek bejön, valakinek nem. Néhány dolog miatt mégis megéri ellátogatni oda.
  -Szerencsés vagy. Nekem kell 1-2 óra.
  Vigyorog, az előbb megfordult a fejében, mégis desszertnek tekinti a srácot, de annyira édes, hogy lemond róla.
  -Grafikus vagy? Az állati. Én ilyesmivel sosem próbálkoztam. Táncolni meg... az nem az én műfajom.
  Edzésekről nem beszél, eleget emelgette a sírköveket, így nem tunyult el, sőt. Kedvence, és második otthona a temető, oly mindegy melyik, szereti őket.
  -Most éppen tanulok, de ha kell akkor sírásást is vállalok. Jó meló, egyesek viszolyognak tőle, pedig halál nyugis.
  Sírásó, igen, ha meg Francissal látják, akkor éppen sírrabló, de így simán ki tudja magyarázni, mit is keres annyit a temetők környékén, és nem kelt feltűnést.

  A halál csak a kezdet.

  Re: Riverside Drive

  on Vas. Jan. 15 2017, 21:23


   Pontos idő: Szomb. Okt. 21 2017, 21:22