Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Vas. Jan. 13 2019, 00:10

» Jazz lakása
by Marcus Van Beest Szomb. Jan. 12 2019, 23:07

» Felix Cordero
by Felix Cordero Szomb. Jan. 12 2019, 21:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Jan. 06 2019, 23:03

» Long Island villa
by Admin Vas. Dec. 30 2018, 15:52

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Csüt. Dec. 27 2018, 20:42

» Barclays Center
by Admin Hétf. Dec. 24 2018, 19:06

» Jody's
by Satarel Shayeh Vas. Dec. 23 2018, 19:27

» Conrad New York
by Zyanya Ixchel Szomb. Dec. 22 2018, 12:07

» Folyosók
by Caleb Shayeh Szer. Dec. 19 2018, 00:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Madison Avenue

  Share

  Madison Avenue

  on Szomb. Okt. 03 2015, 23:05  avatar
  Norina Stefanson

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Manhattan
  Rang : Kölyök
  Tartózkodási hely : Manhattan
  Kor : 20
  Foglalkozás : Magántanuló

  Re: Madison Avenue

  on Hétf. Feb. 01 2016, 19:45


  Kaelie & Nori  Éljen a jó idő, mehet a beszerző túra, miután sikerült kifogynia a csoki- és gumicukorkészletéből. Hatalmas hátizsákot cipel a hátán, az igazi túrahátizsákot, hát valamibe tenni kell majd a sok-sok édességet, azt meg nem fogja zacskóban cipelni.
  A nagyok azt mondták, itt keresgéljen, mert itt akad kézműves csoki, szedd magad akciós cukorkás is, ezért kivételesen hallgatott rájuk, és máris lelépett a listájával.
  A kis hollója tisztes távolságból követi, otthonosan mozog a városban, bandázott már annak a furcsa farkasnak a hollójával is, amelyiket befogadott, és a nevét is tudja. Ahogy a fickónak is, aki éppen Rómeónak képzelte magát az ablaka alatt.
  Már csak neki kellene vele találkoznia, mert Natannek sem véletlenül van hollója. Még jó, hogy Garreték nem szedték szét azonnal, de ekkora lököttet, csoda, hogy még életben van, de majd megkeresi, első viszont a raktárkészletének feltöltése.
  Az első jobbnak tűnő boltba be is esik, ígéretesnek tűnik, ki nem hagyja, még elszalasztja az alkalmat.
  -Jó napot! Ó, majd választok, köszönöm, de pár kg gumicukor biztosan lesz, majd úgy jóóó vegyesen.
  A döbbent tekintetekkel nem foglalkozik, megszokta már, és arról nem tehet, hogy nem értik meg, miért kell tetemes mennyiséget felhalmozni. Imádja az édességet, azért. Ha nem eszik minden nap, akkor nyűgös, és jobb, ha nem megy senki a közelébe, mert harap.
  Annyira, de annyira logikus, nem? Ki az, aki nem eszik édességet? Az nem is élőlény, az nem tudja, mi a finom. Két nagy kosárral tűnik el a drazsé- és csoki részlegen, majd szisztematikus pakolásba kezd.
  Egy kosár tejcsokoládé, egy kosár ízesített csokoládé, a gumicukor majd külön, ha itt végzett.
  ©

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Madison Avenue

  on Vas. Feb. 28 2016, 16:44

  Nori & Kaelie

  Sok tündér úgy tartja, az emberek világa, különösen a városok, ahol élnek visszataszítóak és egyszerűen élhetetlenek. Tény, hogy a mi természetközeli népünktől igencsak idegen ez a fajta életmód, ahogy a halandók átalakítják, szennyezik az életterüket, de szerintem azért van benne valami lenyűgöző. Jó párszor megfordultam már Manhattan utcáin és én azért látok benne valami lenyűgözőt, valami szépet. Ez a város életteli a maga nemében. Bár a halandók állandó rohanását én is értetlenül szemlélem. Úgy hiszem a rövid élettartamuk miatt kényszerülhetnek rá. De akkor is rosszul teszik, hogy nem állnak meg néha kicsit szemlélődni. Csak élvezni az élet szépségeit. Szegények. Nem tudják, mit hagynak ki. Az pedig, hogy szennyezik a környezetet... nem értenek a varázsláshoz, valamivel ki kell váltaniuk és a képességeikhez mérten nem is csinálják rosszul. Mindenki úgy boldogul, ahogy tud.
  A másik meg, hogy a királynő szerint műanyagot esznek... Én kóstoltam már némelyik ételüket, csakúgy kíváncsiságból és meg kell hagyni, akadnak egész jók is. Nem ennék persze mindennap ilyesmit, nem nekem való, de olykor... Itt vannak például ezek az édes dolgok. Csokoládénak, nyalókának és cukorkának nevezik őket, azt hiszem. Ahogy elhaladok egy ilyesmit árusító bolt kirakata előtt eszembe villan az ízük. Nem is lenne rossz most egy pici belőle...
  Hirtelen ötlettől vezérelve belépek az ajtón, villantok egy mosolyt az eladóra és megindulok a sorok között, inkább csak a megérzéseimet követve, hogy valami gusztusos kis édességre leljek, amit szívesen elfogyasztanék, csak hogy átélhessem az élményt, amit a halandók emlékeim szerint nassolásnak neveznek. Végül is ez is az élet egyfajta élvezete. Értelmetlen, de jó. És pont ez kell most nekem. Mert én szeretem a jó dolgokat, legyenek bármilyen értelmetlenek vagy céltalanok is látszólag.


  ✻ Bocsi a késésért! ✻ 272 ✻ Come, come kitty, kitty
  avatar
  Norina Stefanson

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Manhattan
  Rang : Kölyök
  Tartózkodási hely : Manhattan
  Kor : 20
  Foglalkozás : Magántanuló

  Re: Madison Avenue

  on Kedd Márc. 15 2016, 20:10


  Kaelie & Nori  Szisztematikusan pakol, de hamar megtelnek a kosarai, így elrohan újabbakért, mert a kettő nem elég, szóval a végén egy kocsit tol maga előtt, és abba önti át az egészet. Ennyit arról, hogy szépen szelektál, felesleges.
  Ennek örömére bedobál egy halom sima gumicukrot, aztán jöhet az ízesítettek társasága, végül az ínyenceknek készült csokik, azaz az azték, a dinnyés-lime-os és a belga. Ennek a mennyiségnek ki kell tartania úgy két hónapig elméletben, és általában ki is szokott, mert lehet, édességmániája van, de azért nem csak ezeket eszi.
  Elégedetten csapja össze a tenyerét, végzett, mehet fizetni, aztán teletömni a hátizsákját, és rohanhat is haza, hogy kipakoljon. Úgy fog kinézni mint egy turista, aki a házat is magával hozta. A pénztárhoz indul, ém ekkor kiszúrja a lányt, aki olyan tanácstalanul álldogál a sorok között, mint aki életében nem evett még édességet.
  -Szia! Ha jót akarsz, akkor ezeket a csokikat keresd. Magas a kakaótartalmuk,és isteni finomak. A nugátokat kerüld, pocsékak.
  Mutogatni kezdi a táblákat és azt is, hol lehet őket megtalálni. Ő már kiismeri magát itt, de a lány szemmel láthatólag most jár itt először.
  Már kitapasztalta, mit lehet és mit nem, igazi ínyenc, szóval tudja mi a dörgés édesség fronton.
  ©

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Madison Avenue

  on Kedd Ápr. 05 2016, 22:00

  Nori & Kaelie

  Nem tudnék állandóan ilyesmi, abszolút mű étkeken élni, ahogy a halandók teszik. Néha azonban, mint egyfajta kuriózum, jól esik. Sok tündértársam fanyalog már a szaguktól is, nemhogy megkóstolja, én azonban mindig túlzottan kíváncsi típus voltam. És ez a csokoládé nevezetű édesség meg kell hagyni, nem rossz találmány. Ezért is, mikor Manhattan utcáin járva megpillantom ezt az édességboltot, nem is tudom megállni, hogy egy hirtelen gondolattól vezérelve betérjek.
  Nem igazán jártam még efféle helyen, ezért kicsit tanácstalanul pillantgatok erre-arra a sorok között. Meg kell hagyni, igencsak ínycsiklandó illatok szállingóznak felém minden irányból. Azt hiszem, ezt nevezik a bőség zavarának, vagy valami olyasminek. Ekkor azonban egy fiatal női hang szólít meg. Ahogy ránézek, egyből tudom, egy vérfarkashoz van szerencsém, de így első blikkre még igazán kölyöknek tűnik. Életteli, gyerekes beszédstílusa, gesztusai is ezt sugallják. Hogy kölyök, megmagyarázza valamelyest azt is, mit keres egy ilyen üzletben. Ráadásul szavaiból az jön le, igencsak ismerős erre. Nem mintha előítéletes lennék. Tényleg nem. A természetfeletti lények általában kerülnek minket, mióta kizártak a Tanácsból, de én ettől még nem látom okát, hogy ellenséges legyek bárkivel is. Legalábbis senki olyannal, aki nem tehet a dologról, csak azért, mert más fajhoz tartozik.
  - Hello! Köszi a tippet! Elárulnád, miről ismerem fel azokat a bizonyos nugátokat? Nem szeretnék mellényúlni  – szélesen rámosolygok és jól megnézem a csokikat, amiket mutogat nekem. Úgy tűnik, nagy szakértő a témában. Az utolsó kérdést pedig csak azért merem feltenni neki, mert érzem rajta, hogy farkas. A tudatlan halandók biztos ferde szemmel néznének rám. Persze van, amikor pont ezért értetlenkedem. Mert vicces látni az arcukat. Most azonban nem ez a helyzet. Ha már ért hozzá, miért ne éljek a lehetőséggel? Végtére is ritkán eszem ilyesmit, akkor meg már jó lenne a lehető legfinomabb fajtát megkóstolni.


  ✻ Bocsi a késésért! ✻ 288 ✻ Come, come kitty, kitty
  avatar
  Norina Stefanson

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Manhattan
  Rang : Kölyök
  Tartózkodási hely : Manhattan
  Kor : 20
  Foglalkozás : Magántanuló

  Re: Madison Avenue

  on Vas. Ápr. 10 2016, 17:11


  Kaelie & Nori  A saját beszerző körútjával végzett, minden megvan amit keresett. Szereti ezt a boltot, mert itt egy helyen kap meg mindent, nem kell még másik hármat keresnie ahhoz, hogy a különlegességeket is fellelje.
  Szegény eladót sajnálja is, mert  az összes kosarat odateszi neki, egyszerre, gondolván neki így egyszerűbb lesz. Egy szava nem lehet, leválogatta, szépen sorrendben vannak elhelyezve a termékek, nem csak bevágta őket. Még mit nem? valami összetörik, összenyomódik, azt pedig nem engedheti meg.
  Nem sznob, csak nem szereti a törött csokit, még akkor sem, ha az íze a lényeg, ennyire egyszerű, és azt sem éppen kedveli, ha gumicukrokat agyon nyomja.
  Az „elárvult” lányt látva viszont azonnal a segítségére siet, mert ilyen, nyitott, barátságos és közvetlen, ha más nem boldogul valamiben. Nem naiv, de ha kell gyönyörűen előadja a spéci szőkét is.
  -Mondanám, hogy rögtön az illatukról, de nem, mert… nem. Ha megfordítod őket, akkor rögtön látod, mekkora a kakaótartalmuk. Az a baj, hogy a legtöbb csoki inkább nugátszerű, ezért förtelmes az ízük. Amelyikbe növényi zsírt tettek és sok cukrot, valamint nem minőségi csokit tartalmaz, azokat kerüld. Azok tényleg rémesek. Sajna a jó nugát marha drága, mert a kiemelkedő csokiknak felment az áruk, és azokat nem is itt találod meg.
  Neki egyszerűbb, hiszen a szaglása sokkal jobb, mint más fajoké, egy tündér nem fogja kiszúrni úgy, ahogyan ő teszi.
  Lelkesen magyaráz, azért nem megy bele a nugát készítésének rejtelmeibe, mert az nem olyan érdekes más számára. Ő utána olvasott, mert érdekelte, mit eszik meg, és az évek alatt tényleg kifinomult az ízlése is, így tudja megkülönböztetni akár íz alapján is azonnal, mi jó, és mi pocsék. Sokan megeszik az agyoncukrozott termékeket, mert csak az édes íz a lényeg, pedig sajna nem így van.
  -Még sosem jártál itt, ugye? Azon se lepődnék meg, ha nem is lennél rendszeres fogyasztó.
  Elvigyorodik, nem bántóak a szavai, de hát na, elég a lányra néznie, hogy tudja, alkalmilag eszik ilyesmiket, nem minden nap, ahogyan ő.
  ©
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Madison Avenue

  on Szomb. Ápr. 23 2016, 01:54


  Nori & Kaelie


  Igazából csakúgy a változatosság kedvéért tévedtem be ebbe az üzletbe. Meg mert elég gusztusosan néztek ki a kirakatba helyezett édességek. Tündér vagyok, szeretem a szépet. Egyébként is olyan kellemesnek, hangulatosnak tetszik ez a kis bolt. Nem tudnék persze ilyesmin élni, még csak rendszeresen fogyasztani sem ilyesmit, de néha jól esik kóstolgatni.
  Már csak ezért is jön jól ez a fiatal farkaskölyök, aki egyből, kérés nélkül felajánlja a segítségét. Tényleg örülök neki, mert ha már egyszer ilyesmi fogyasztására adom a fejem szeretném a lehető legjobbat kiválasztani, hogy csökkentsem a csalódás esélyét.
  Bár a fajom, főleg az utóbbi időben nem szívesen vegyül más fajba tartozókkal, én egyáltalán nem vagyok előítéletes. Ez a farkas pedig, aki tényleg igazán fiatalnak látszik, valamiért első pillantásra szimpatikus nekem. Talán mert olyan csíntalan a tekintete. A legtöbb farkas, akit ismerek, elég begyöpösödött, mogorva vagy magának való, ezért tiszta öröm látni, hogy van a fajuknak másmilyen képviselője is.
  - Köszönöm, próbálok majd akkor eligazodni közöttük - valószínűleg kiérezhető a hangomból a bizonytalanság, de én már csak ilyen őszinte lény vagyok, nem szoktam visszafogni vagy megjátszani az érzelmeimet. Egyébként is, tündér lévén úgysem tudok hazudni. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne tudnám ezt kijátszani, ha kell, de az alakoskodás tényleg nem az én világom. Pedig én tényleg próbálok figyelni a szavaira, de valahol a magyarázat közepén mégis elvesztem a fonalat. Mindegy, megismételtetni nem fogom vele. Bizonytalanságom azonban valószínűleg az arcomra is kiül, a következő kérdéséből legalábbis erre tudok következtetni.
  - Nos, ami azt illeti, jól látod a helyzetet. Csak véletlenül erre jártam és megtetszett a hely. Évekkel ezelőtt ettem utoljára effélét - válaszolom az igazságnak megfelelően és megeresztek felé egy most kissé szégyenlősnek szánt mosolyt, ami ettől függetlenül persze még ugyanolyan széles, mint bármelyik másik. Mert mi okom lenne szomorkodni? Azért ez nem olyan szégyenteljes dolog, úgy hiszem. Legalábbis szerintem semmiképp sem az.


  © ZENE: Hello Kitty | MEGJEGYZÉS: Bocsi a késésért!
  avatar
  Norina Stefanson

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Manhattan
  Rang : Kölyök
  Tartózkodási hely : Manhattan
  Kor : 20
  Foglalkozás : Magántanuló

  Re: Madison Avenue

  on Vas. Május 01 2016, 17:26

  Kaelie & Norie

  Az apja mindig óva intette attól, hogy más fajbeliekkel érintkezzen, de még mindig nem érti, mi ezzel a probléma? Igaz, fiatal, de szerinte ha megkérdeznének mindenkit, miért is utálja a másikat, egyiknek sem lenne rá épkézláb magyarázata, csupán annyi, hogy "csak".
  Éppen ezért segít ennek a tündérnek, mert egyrészt nem veszélyes, másrészt pedig olyan elesettnek tűnik így a boltban, láthatóan nem tudja, mit hol keressen, vagy egyáltalán mit is vegyen, harmadrészt meg utálja a szabályokat.
  Ha valaki édességszakértő, az ő, no meg a fél falka, mert mindenki imádja a csokit, vagy valamilyen rágcsát.
  -Szívesen, de ha gondolod, illetve tudod, mit akarsz, szívesen segítek a választásban.
  Ő már bevásárolt, úgy fog kinézni mint a hegyi turista, aki ki tudja melyik expedícióval érkezett vissza és éppen a szállásra tart.
  Lelkesen elkezdi magyarázni, milyen is a jó nugát, de hamar rájön, szegény lány már ott elvesztette a fonalat, hogy nugát. Csibészkedni akarna, kezébe nyomna egy gombolyag fonalat, hogy az Ariadnétól származik, de kihagyja, helyette csak elneveti magát az arckifejezésen.
  -Oké, semmi baj. Akkor viszont azt mondom, próbálj ki egy drazsét, illetve valamilyen csokit, ne nugátot. A belga csoki isteni finom, az minőség. A többiből is akad jó, de a fele lutri. Ezek a tejesek finomak, ezeket bátran ajánlom. A gumicukor neked akkor túl édes lesz és tömény, azokat hagyd ki, de ha gondolod, adok egy zacskóval és majd megmondod, ízlett, vagy sem.
  Ismét mutogatni kezd, kiemelve a megnevezett darabokat, hogy a lány is lássa, be tudja azonosítani, mi a jó. Azt ugyan furcsállja, hogy a tündérek nem élnek ilyesmivel, de biztos faji különbségről van szó, erről meg nem tehet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Madison Avenue

  on Szomb. Május 21 2016, 23:54


  Nori & Kaelie


  Tisztában vagyok azzal, hogy a fajunk jelenleg legjobb esetben is csak megtűrtnek számít és ha valamikor, most nagyon vigyáznunk kell a jó hírünkre. Illetve legalább arra, ami megmaradt belőle. A királynő alapvetően ezért pártolja azt, hogy egyelőre amennyire lehet, szeparálódjunk el a más fajba tartozóktól. Én azonban nem én lennék, ha ezt betartanám. Mennyi szórakozási lehetőségtől esnék úgy el!
  Egyébként is, mi rossz van abban, hogy a halandók világában betévedek egy csokoládé boltba és elfogadom egy épp itt vásárolgató farkaskölyök felajánlott segítségét? Fiatal, semmi rossz szándék sincs benne. Különben is, egészen szimpatikus, de tényleg.
  - Tényleg? Azt megköszönném, mert tényleg fogalmam sincs, merre induljak. Sok szép és csábító illatú dolog van itt. Bár ez te feltétezem még nálam is jobban érzed - pajkosan, kissé rájátszva beleszagolok a levegőbe. Nekünk, tündéreknek sem rossz a szaglásunk, de azért a farkasokkal nem vehetjük fel a versenyt. Nem is áll szándékomban ilyesmi, de egy ilyen megjegyzés szerintem még bőven belefér. Főleg, hogy laza csajszinak tűnik.
  Az kifejezetten kedves tőle, hogy magyarázni kezd, de már az elején elvesztem a fonalat, mivel annyira járatlan vagyok a témában, hogy az alapfogalmakkal sem vagyok tisztában. Annyit tudok, hogy van csokoládé (még szép, hiszen egy növényből készül, azokhoz meg mi nagyon értünk), de nagyjából ennyi. Nem is rejtem véka alá, hogy fogalmam sincs, miről beszél, de ahelyett, hogy ez dühítené, más oldalról közelíti meg a dolgot. Láthatóan nagyon lelkes és tudja, mit miért érdemes vásárolni. Velem ellentétben.
  - Hűha, te aztán értesz hozzá! Igazából csak egy-két darabot gondoltam venni, úgy a kóstolás kedvéért. De ha te ilyen igazi szakértő vagy, megmutatnád, neked melyik az abszolút kedvenced? Azzal biztosan nem lövök mellé - újabb széles mosolyt kap a nagy kérlelő szemeim mellé. Kedves és szórakoztató is, ahogyan lelkesen magyaráz, de tényleg annyira nem ismerem ki magam itt a mindenféle édességek között, ráadásul olyan sokat is említ, hogy ha meg is próbálnám megfogadni a tanácsait, akkor is a fél boltot felvásárolhatnám. Persze, ő ahogy látom, pontosan ezt is tette. Nem kicsiben játszik. Én azonban tényleg csak kíváncsiságból jártam erre. Bár ha továbbra is velem tart, van egy olyan érzésem, hogy én is egy hasonló méretű zsákkal fogok távozni innen a végén.


  © ZENE: Hello Kitty | MEGJEGYZÉS: Bocsi a késésért!
  avatar
  Norina Stefanson

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Manhattan
  Rang : Kölyök
  Tartózkodási hely : Manhattan
  Kor : 20
  Foglalkozás : Magántanuló

  Re: Madison Avenue

  on Kedd Május 24 2016, 00:00

  Kaelie - Norie

  Marha érdekesnek találja, hogy egy tündérrel fut össze egy édességboltban, de ahogy hallotta, viccesek, tréfásak, szóval nem azok a begyepesedett, besavanyodott egyedek mint sok faj képviselője.
  Az viszont még érdekesebb, hogy nem is igazán találkozott még senkivel közülük, mintha rejtőznének, pedig tuti nem így van. A falkatagok nem lelkesednek értük, de hogy miért, azt meg nem tudja mondani. ez a lány kedvesnek tűnik... és elveszettnek, legalábbis itt a boltban.
  -Persze. Gyere. Hajaj, ne is mondd, hiába van becsomagolva, mindegyiknek érzem az illatát.
  bevezeti az egyik sorba a lányt, közben pedig magyarázni kezd, és igyekszik tényleg a lényeget mondani, de amikor az arcára néz, elneveti magát.
  Elfelejtette, hogy ha valaki nem járatos a dologban, akkor annak mondhatja, a felét nem érti annak amit beszél, és a végén csak annyi marad meg benne megint, hogy nugát és csoki.
  -Ha nem is szakértő de műkedvelő és nagy fogyasztó. Az én nagy kedvencem két csoki a gumicukrot leszámítva. Illetve van egy kiegészítésnek, az sima Milka lime-os ízesítéssel. De amik vezetnek és jó áron kaphatóak, azok ezek. Az egyik az a málna-szeder-rózsabors, a másik pedig ibolyavirág- fekete ribizli-pekándió. Mindegyikben darabokat találsz, nem krémet csináltak belőle. Oltári jók, nem drágák. Sajna amiből rengeteget lehetne enni, hát azok nem pénztárcakímélőek.
  Két táblát emel fel az egyik polcról, azt a kettőt, amit említett, a Milkát egyelőre nem, a lány majd eldönti, mi a véleménye, melyiket szeretné és hasonlók.
  Azt nem mondhatja neki, hogy ő is úgy vásároljon be, hogy tele legyen a hátizsákja, bár az tény, hogy ez nála egy havi adag, jobb esetben kettő.
  -Mit gondolsz? Vagy egyszerűbbet szeretnél? Adok szívesen az enyémekből és akkor el tudod dönteni, melyiket szeretnéd.
  Talán ez lenne a legegyszerűbb, akkor lenne hasonlítási alap, mert lehet, a tündér ízlése más mint az övé.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Madison Avenue

  on Szomb. Jún. 04 2016, 18:12

  Come come kitty kitty
     Norie & Kaelie

   
  Bár a farkasok között nem sok szórakoztató egyeddel futottam össze eddigi tündérek között rövidnek számító életem során, ez a lány kifejezetten szimpatikusnak tűnik eddig. Meglehet, csak azért, mert még kölyök, de kifejezetten bohókásnak tűnik és az ilyet bírom. Talán mert én magam sem bírok (és nem is akarok) igazán felnőni. De miért is lenne baj ez? Ha nem keresném állandóan a kalandokat, az izgalmat, most nem is lennék itt egy csokoládéboltban, ahol a királynőm szerint bizonyos, hogy az égvilágon semmi keresnivalóm sincs. De miért is ne próbálnék néha ki új dolgokat? Egy kis kóstolgatásból még senkinek nem lett semmi baja (ha épp nem halálos méregről van szó, de ettől távol vagyunk, nem igaz?) Ráadásul még egy ilyen lelkes "kalauzom" is akad.
  - Hm... köszi, azt hiszem akkor megveszem ezt a kettőt. Kedves vagy, de kezdésnek ennyi szerintem épp elég lesz. Meglátjuk, mennyire egyezik az ízlésünk - szélesen rámosolygok, ahogy az általa javasolt csokikért nyúlok. Ha ő ezeket szereti, ha nem ízlene, még mindig neki is ajándékozhatom. Azok után, hogy ilyen szívélyesen segített, sőt még a saját szerzeményeit is felajánlotta kóstolásra, igazán ez a legkevesebb, ha úgy hozzák a körülmények. Most viszont ideje a zsákmányommal a pénztár felé tartani, nehogy még a végén elcsábuljak valami másra is!


     Bocsi a késésért és a rövidségért! ◊ Hello Kitty ◊ 206
  ◊ credit by ◊
  avatar
  Norina Stefanson

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Manhattan
  Rang : Kölyök
  Tartózkodási hely : Manhattan
  Kor : 20
  Foglalkozás : Magántanuló

  Re: Madison Avenue

  on Hétf. Okt. 03 2016, 00:00

  Kaelie - Norie

  Érdekes dolog ez a más fajokkal való találkozás. Odahaza mindig óva intették, bár ott más volt a helyzet, mert sokkal nagyobb területeik voltak, így az konkréan sértésnek számított a közöseket leszámítva, ha valaki átgyalogolt a másikéra.
  Itt viszont szinte minden napos, hogy valakivel összefuthat, hiszen nem tudják elkerülni egymást. Ami tetszik neki, hogy sokkal nagyobb a béke ezáltal mint Osloban volt.
  Tündérekkel kapcsolatban nem volt sok tapasztalata, azaz amennyi igen, azt ő viccesnek találta. A többiek idegesítőnek titulálták őket és hazudósnak, de szerinte ez nem igaz, csak egyikük miatt általánosítottak. Neki tetszett az, hogy humorosak, vidámak, és nem siránkoznak semmin sem.
  Ez a lány pedig ugyanezt erősíti, nem rosszindulatú, hanem jókedvű, lelkes és lendületes, az pedig, hogy elveszett az édességboltban, az bárkivel előfordul.
  -Oké, ezekben nem fogsz csalódni, azt hiszem, de kóstold meg őket, és ha nem ízlik, akkor válassz mást.
  Ő már kifizette a készletet, így kibontja a kérdéses példányokat és megkínálja vele Kaelie-t.
  -Egyébként Norie vagyok. Örülök, hogy te sokkal lazább vagy, mint amit meséltek.
  Többet nem erőltet a lányra, mert ha esetleg nem jön be neki... hát átveszi tőle, és kicseréli másra a sajátjai közül. Az ő készlete, így teljesen mindegy, hogy felbontva ér haza vagy sem.

  //Elnézést a rémes csúszásért. :-((( //
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Madison Avenue

  on Szomb. Okt. 29 2016, 15:59   
  Norie & Kaelie

  Come come kitty kitty

  É
  n aztán nem vagyok előítéletes, tényleg nem. A legtöbb tündér eleve is hajlamos egy kicsit az elzárkózásra, a mostani időkben pedig még inkább így van ez. Rólam azonban a Királynőm is tudja, hogy nyitott vagyok mindenféle szerzetre, valószínűleg ezért is küldött anno engem a Tanácsba. Az más kérdés, hogy a kizárásunkkal kapcsolatos megaláztatás után talán kevesekben maradt volna meg ugyanez a nyitottság. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy teljesen elfelejtettem azóta mindazt, ami ott és akkor történt, a tekinteteket, az elutasítást. De csak azért mert egy adott képviselő úgy nézett rám, ahogy, azt mondta nekem, amit, még nem hiszem, hogy az egész fajra kellene vonatkoztatnom belőle. Egyébként is jobb nekem is, ha eltemetem magamban azokat az emlékeket, amennyire lehet. Nem akarok megkeseredni. Mire volna az jó?
  Ez a fiatal farkas is teljesen nyitottnak tűnik és kétlem, hogy sok köze volna ahhoz, amilyennek általában a fajabelieket mifelénk gondolják. Üdítő kivétel és ezt jól esik látni. Még a segítségét is szívesen elfogadom, hiszen lássuk be, igencsak elveszett vagyok ezen a számomra idegen terepen.
  - Köszi szépen - szélesen rámosolygok felajánlására és megveszem az általa javasolt csokoládékat. Olyan nagy baj nem lehet belőle, nem igaz? Ha nem ízlenének, legfeljebb nekiadom őket. Én csak kísérletezni szeretnék, új dolgot kipróbálni. Lehet, hogy nem fog tetszeni, de mindenképp érdekes tapasztalat lesz. Ahogy fizetek és távoznék, ő már nyújt is felém egy kibontott példányt, amit én el is fogadok. Miért is ne? Mi baj lehet? Elgondolkodva ízlelgetem a csokidarabot. Édes, nagyon édes, az állaga furán nyúlós-omlós, de nem rossz. Nem olyasmit, amit általában eszem, nem is lennék képes belőle tetemes mennyiséget elfogyasztani, de tulajdonképpen egész kellemes.
  - Egész finom - mondom még mindig teli szájjal, de azért még így is mosolyogva, már amennyire evés közben tudok.
  - Kaelie, örvendek. Köszi, azt hiszem, ezt én is elmondhatom rólad - miután megtörölgetem kicsit csokitól maszatos ujjaimat, kezet is nyújtok neki, ahogy azt az illem megköveteli. Amit mondok, az tényleg őszinte. Valóban szimpatikus egy kölyök. Remélem, hogy nemcsak azért, mert fiatal. Azt mindig szomorú látni, hogy valaki megcsömörlik az élettől. Meg úgy egyáltalán. Kár lenne egy ilyen életvidám lányért, ha a falkája megváltoztatná.

  Hello Kitty ▪▫ Bocsi a késésért! ▪▫ 352 ▪▫ ©

  Re: Madison Avenue

  on Vas. Jan. 15 2017, 21:17


  Ajánlott tartalom

  Re: Madison Avenue


   Pontos idő: Csüt. Jan. 17 2019, 17:17