Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Long Island villa
by Emanuel de Medici Today at 00:53

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Yesterday at 22:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 09 2018, 22:30

» Freshkills Park
by Admin Vas. Nov. 25 2018, 19:40

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Vas. Nov. 25 2018, 19:20

» Pince
by Admin Vas. Nov. 11 2018, 22:47

» Belső udvar
by Dorian M. Montgomery Szomb. Nov. 10 2018, 21:54

» Carlmichael Ház - Tárgyaló
by Reinald Carlmichael Szomb. Nov. 10 2018, 21:51

» Rising Star Cave - Dél-Afrikai Köztársaság
by Armand Assante Vas. Nov. 04 2018, 20:49

» Azrael
by Desmond O. Cross Vas. Nov. 04 2018, 17:52

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Central Park - North Woods

  Share

  Central Park - North Woods

  on Szomb. Okt. 03 2015, 23:34

  First topic message reminder :  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Central Park - North Woods

  on Csüt. Május 17 2018, 00:05

  -Tisztában van, csak megvizsgálja más szemszögből is. Ez a baj.
  A felsorolásra halvány mosoly jelenik meg az arcán és bólint. A düh... napokkal később már itt tartott, a közöny még egy lépés.
  -Az enyém a düh. Nem múló fájdalom? Magadat hibáztatod, hogy nem tettél meg bizonyos dolgokat a szerettedért?
  Már a múltkori beszélgetésüknél is érezhető volt, hogy valami nagyon nyomja Will lelkét, és pontosan ez az, ami kiváltotta benne igazán a párkapcsolat teljes elutasítását. Most rákérdez, maximum nem kap választ.
  Persze arról fogalma sincs, hogy a múltkori éjszaka volt az, amin a férfi elgondolkodott. Akkor csak a saját szemszögéből vázolta a helyzetet, hogyan próbál túllépni ezen az egészen.
  A tagadás részt átugrotta, az fel sem merült benne, a fájdalom... az két napig vele volt, az csapott át mérhetetlen dühbe. Hiába hitte, hogy eljutott a közönyig, nem így van. Akkor így gondolta, mikor Kyle elé állt ismét, de nem, még mindig haragszik. Ám saját magára, mert tudnia kellett volna, hogy a ragadozója bármire képes, ha elhivatott. Egy kíméletlen és kegyetlen gyilkossá vált vele együtt, és ez már nem olyan szárnybontogatás, mint amit az első öt évében követett el, sokkal több annál.
  -Igen, 2 hónap. 50 év... hosszú idő. Igazad van, elég belőlük, csak megrohadunk a mocsarunkban. Másszunk ki belőle.
  Mondhatja, hogy neki könnyebb dolga van, hiszen rövidebb idő telt el, de Will... és elképzelése sincs, hogyan tudna neki segíteni, de ami tőle telik, megteszi.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Central Park - North Woods

  on Csüt. Május 17 2018, 22:54

  - Ez nem baj - intek nemet a fejemmel. Mióta gond, hogyha több szemszögből vizsgáljuk ugyanazt a tényt? Egyáltalán nem az, csak a tudásunk spektrumát szélesíti, árnyalja a képet.
  Személyes véleményem szerint nem a düh az ő fázisa. Szerintem a tagadás. Nem lehet, egyszerűen képtelenség napok- hetek alatt átszáguldani ezeken a szakaszokon. Én már csak tudom, Mr. Ötven Év.
  - Ez ennél kicsit komplikáltabb. Mert a mai napig fáj rágondolnom, fáj, hogy képtelen voltam bármit is tenni - felelem csendesen, de nem akarom én, hogy most erről beszélgessünk és ebben vájkáljunk.
  Ujjaim végigszántják tincseit, majd az álla alá nyúlok.
  - Másszunk.
  Végül a kezem nyújtom felé, hogy felhúzhassam magamhoz. Nagyon patetikus és színpadias, de ez kell, hogy történjen. Ha felhúztam, nem engedem el, átkarolom a derekát és magamhoz húzom.
  Sokkal gyengédebben cskolom meg, mint Raul tette az imént. Nem tudom, miért jut eszembe ez az összehasonlítás, valószínűleg az olasz vámpír sokáig a fejemben jár majd még, de most inkább a franciára figyelek. Nem nagyon vezetem fel és nem is magyarázom meg ezt a csókot már megint, egyszerűen csak hagyom megtörténni, hogy a végén kiderüljön, mi is volt a jelentése.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Central Park - North Woods

  on Pént. Május 18 2018, 00:27

  -Jelenleg akadályoz.
  Annyi szemszögből járta körbe az egészet, hogy képtelen a dühét elengedni. Az, hogy próbált azonnal túl lépni, talán korai volt, de mégis az egyik legjobb döntés. El kell fogadnia, hogy semmit nem tehetett, el kell fogadnia, hogy a múltat nem változtathatja meg. Persze hol van ő Will 50 évéhez képest... az rengeteg.
  -Sajnálom. Neked akkor ezt kell elfogadnod. Nem tehettél semmit.
  Feleli halkan. Ez sem könnyű helyzet, sőt, pláne ennyi év után, hiszen Will beleragadt a saját gyászába, ami kóros. Bízik abban, hogy meg fogják oldani, mert meg kell oldaniuk. Ahogy az álla nyúl, az halvány mosolyra készteti, így a válasza is.
  -Legyen így.
  Épp megfordul a fejében, Will felé nyújtja a kezét, hogy lehúzza maga mellé, de a férfi megelőzi, így ő áll fel a földről. Az ölelése hatalmas megkönnyebbülést vált ki benne, szinte azonnal viszonozza, ahogyan a csókját is, finoman és gyengéden.
  Volt egy pillanat, amikor tartott attól, hogy Willt máris elveszítette, mindezt egy hülye, esetlen és gyerekes próbálkozás miatt, félt, hogy olyan haragot ébresztett benne, amiből nincs visszaút. Pont Nero volt itt, pont vele... a falba tudná verni a fejét.
  Valahogy nem akar kiszakadni az ölelésből, sokkal megnyugtatóbb érzés, mint azt gondolta.
  -Ne haragudj.
  Még egyszer bocsánatot kér, ilyen idióta ötletet kitalálni... soha többé nem akarja ezt átélni.

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Central Park - North Woods

  on Vas. Május 20 2018, 00:06

  Ezt kell elfogadnom... Ezt már a múltkor is elmondtam neki. Tehettem volna az események ellen, megakadályozhattam volna.
  - Ha ismernéd a történetet, nem így gondolnád. De ez még korai. Majd... - teszem félre egyelőre ezt a problémakört, ugyanis, se a hely se az idő nem alkalmas rá, hogy mesélni kezdjek.
  Talán nem is állok még készen rá. Hiába ötven év... Épp ugyanaz a csapda ebben, mint abban is, hogy noha egyetlen zsidó kegytárgyat sem tudok már megérinteni, mégsem váltam meg a saját Dávid-csillagomtól és életem első kipájától - mindkettőt a Bar Mitzvah-m alkalmából kaptam, 98 évvel ezelőtt. Egyszerűen képtelen vagyok megtenni, úgyhogy egy apró, zöld bársonydobozba van eltéve mindkettő, a szekrényem mélyén. Mindig, mikor meglátom, belesajdul a szívem, de nem teszem el máshová, oda, ahol nem akadna nap mind nap meg rajta a szemem.
  Talán szeretek szenvedni.
  Noel csókjában azonban nincsen semmi fájdalmas. Annak ellenére, ami az imént itt történt, nincs bennem düh iránta. Inkább aranyosnak tartom most már, szóval halkan nevetek is rajta, mikor újra bocsánatot kér.
  - Ha feljössz, talán sikerül majd kiengesztelned - mondom neki csábítgatón, és az ajkamba harapva meredek az ő ajkaira, majd felnézek a szemeibe.
  Hazudnék, ha azt mondanám, nem élveztem a legutóbbi éjszakánkat. Fantáziáltam is a folytatásról, na meg a vére ízéről, amit a lehető legkorábban újra ízlelni akarok.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Central Park - North Woods

  on Vas. Május 20 2018, 01:54

  Nem faggatja Willt, majd ha akarja, elmondja, mi történt, a lényeg az, hogy végre túl tudjanak lépni a történteken.
  -Lehet, nem tudom. Rendben.
  Tényleg nem tudja az előzményeket, ám az is lehet, akkor sem gondolná másként. Nála a probléma az, hogy ő maga volt az okozója annak, ami történt, még ha úgymond csak egy eszköz is volt pillanatnyilag.
  Azonban az az 50 év riasztó, ennyit nem szeretne ezzel várni, és kíváncsi arra, hogy Willt mi vitte rá arra, hogy ennyi ideig húzza.
  Jelenleg azonban valóban nem alkalmas sem a hely, sem az idő arra, hogy ezt átbeszéljék, és ahogy Will fogalmazott, korai is, lévén nem ismerik egymást olyan régen.
  Az hogy végül a férfi átöleli és nem elzavarja úgy, ahogy Raullal tette... fellélegzik. Talán nem rontott el mindent a gyerekes, esetlen próbálkozásával. A csókja nagyon édes, és nem úgy tűnik, mintha annyira dühös lenne rá, azért ez reménykeltő.
  -Biztos?
  Minek játszaná meg magát, amikor igenis sokat gondolt arra az éjszakára, a harapásra... csak egy kaján mosoly ül ki a szája szélére a kérdésével egy időben. Pláne ahogy Will mondja, nem is lehet neki ellenállni, de nem is akar.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Central Park - North Woods

  on Vas. Május 20 2018, 22:25

  Hálás vagyok, amiért engedi ejteni a témát. Tetszik, ahogy visszaölel, és ahogy a karjaimba simul. Tetszik a csókja, tetszik a mosolya, a kételkedése, mindene.
  - Az esélyed megvan rá - biztosítom erről, hogy adjak neki egy kis motivációt. - Gyere, innen nincs messze.
  Elengedem, hogy megfogjam a kezét, és egy rövid sétát követően kiérünk a parkból. Egy utcával beljebb ott a lakásom, ahol nem is olyan régen olyan vadul egymásnak estünk Noellel. Most ennyire nem vagyok kanos, de azért nagyon de nagyon vágyom rá.
  - Szívesen megkínálnálak valamivel, de azt hiszem, csak én vagyok a fogadra való itt - jegyzem meg, már bent a lakásban, ahol ezúttal villanyt kapcsolni is van idő, meg kicsit körbe is tud nézni ha akar. Visszafogott, komoly és kifinomult berendezése van a lakásomnak, rengeteg antik bútorral, könyvvel, és egy gramofonnal a nappaliban, amely mellett csomó régi hanglemez is sorakozik. Többnyire rend van, de azért látszik, hogy lakik itt valaki. Egy nyakkendő lóg a kanapé támláján, van egy bekeretezett, eredeti, dedikált Iron Maiden poszterem a falon, meg még néhány efféle személyes tárgy. A hálóban be van ágyazva, az ágytakaró zöld, a bársonyfüggönyök is a befalazott ablakokon, és az ágy amúgy kétszemélyes koporsó alakú, mert miért ne. Szerintem baromi vicces.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Central Park - North Woods

  on Vas. Május 20 2018, 23:00

  +18

  -Akkor jó.
  Bólint, nem kérdés, hogy megteszi, és egyáltalán nem esik nehezére. Kívánja a férfit, ugyanúgy, ahogy a múltkor, s lehet, nem lesz annyira heves, bár ezt sem zárná ki teljesen.
  Megfogja Will kezét, pont nem érdekli, ki látja őket vagy sem, ő most annak is örül, hogy nem szúrt el mindent véglegesen.
  A lakásba érve... végül is minden idegen, a múltkor valahogy eszébe sem jutott körbenézni, de most megteszi, ha lehet.
  -Az nekem bőven elég, köszönöm.
  Kihívó vigyorral és vágyakozva néz végig Willen, mégis kinek kellene más, amikor ő is itt van. Neki biztosan nem.
  Az antik bútorok meglepik, ahogy a könyvek is, ezt nem is gondolta volna Willről. Persze a könyvek lekötik a figyelmét pár pillanatra, míg el nem indul a férfi után a hálóba. Ekkor tűnik fel neki, hogy az ágya az egy két személyes koporsóra hasonlít, és ezen nevetni kezd. Humoros, meg kell hagyni, igencsak humoros, és ez a múltkor neki fel sem tűnt.
  Átöleli Will derekát hátulról, hozzásimul, a haját félrehúzva a nyakába csókol, kezei pedig máris felfedezőkörútra indulnak.


  A hozzászólást Noel Wyard összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Május 27 2018, 00:55-kor.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Central Park - North Woods

  on Hétf. Május 21 2018, 12:05

  18+


  Látom milyen kíváncsian néz körbe, megnézi a könyveimet. A Gyűrűk Ura sorozat éppúgy megtalálható rajta, mint néhány vámpírkrónika reprintje. Jogi könyvek, héber költészet, izraeli kortárs szerzők, történelmi művek. A legtöbb Nobel-díjas alkotás ott sorakozik az egyik polcon.
  Nagyon tetszik a kihívó mosoly a fiú szemtelenül fiatal arcán. Viszonzom a kihívó pillantást, épp ezért is indulok a hálóba.
  - Tetszik? - kérdem, hiszen nevet amint belép, felteszem, az ágyon. - Nem csoda, hogy múltkor nem tűnt fel, eléggé mással voltál elfoglalva... - jegyzem meg kajánul.
  De aztán belém fojtja a szót. Megfeszülök, amint körém fonja a karjait, és a nyakcsókja megborzongat. Ritkán érnek hozzám ilyen gyengéden, általában én közeledem azokhoz, akikkel lefekszem, nem fordítva. Rásimítom a kezem az övére, és hozzásimulok. Felfelé kunkorodik az ajkam.
  - Nahát, milyen kezdeményező kedvedben vagy... - dorombolok, és kicsit hagyom tapogatózni, de aztán megfordulok, és hosszan megcsókolom. Kezem az arcáól lesiklik a mellkasára és vetkőztetni kezdem. Ezúttal lassan és kiélvezve minden pillanatot, mikor egymáshoz érünk. Leültetem az ágyra is, amint a nadrágjától megszabadítom, és lassan mászom fölé, mint egy ragadozó.
  - Meg akarlak harapni. De nem a nyakadon.


  A hozzászólást Will Collins összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Május 27 2018, 00:58-kor.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Central Park - North Woods

  on Hétf. Május 21 2018, 19:39

  +18

  Érdekes, hogy Will valójában nem tűnik olyannak, aki rajong a régiségekért, és mégis, holott ezt a kora sem indokolná, és ez mosolyt csal az arcára. A könyvei… hát itt is lehetne csemegézni rendesen.
  Az ágya viszont fenomenális, ez vitathatatlan, az igazi fekete humor, óriási.
  -Nagyon, ez nagy húzás. Szerintem te sem.
  Ez eszébe sem jutott volna, ilyesmivel díszítse a lakosztályát, igaz, eddig nem is foglalkozott azzal, hogy másra használja, mint alvásra. Többnyire csak akkor tartózkodik ott, ha éppen dolgozik, tanul vagy alszik, ezen kívül sosem.
  Elvigyorodik a kijelentésre, mert akárhonnan nézi, Will sem éppen azzal törődött, hogy felhívja rá a figyelmét, sőt, akkor valószínűleg bárhol lehettek volna, akkor sem néz körbe, de egyikük sem.
  Most is sokkal jobb elfoglaltságot talál, mégpedig azt, hogy a férfit átölelve elkezdje lefejteni róla a ruháit, alaposan végigsimítva minden porcikáját.
  -Mintha annyira bánnád. Különben hogy engesztellek ki?
  Elvigyorodik és folytatja, amit elkezdett egészen addig, míg Will meg nem fordul. Akkor pár pillanatra elengedi, hogy utána térjen vissza a megkezdett művelethez egy szenvedélyes csók kíséretében, egyáltalán nem elsietve. Még azt is megállja, hogy ne húzza magára, amikor fölé kerül.
  -Az a baj, hogy imádom a harapásodat, és hülye lennék nemet mondani, minden következmény ellenére.
  Kaján vigyorral felel, beleegyezve a harapásba, bár pontosan tudják mindketten, hogy ez mit jelent. Egy vámpírra is ugyanúgy hat a méreg, és egy második alkalom simán függővé teszi őket. Veszélyes játék, ám mégsem bánja, így még több oka van arra, hogy találkozzon Willel.


  A hozzászólást Noel Wyard összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Május 27 2018, 00:55-kor.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Central Park - North Woods

  on Hétf. Május 21 2018, 22:14

  18+


  - Nem hiszem, hogy akkor épp érdekelt volna a tárlatvezetés. De van ám dolgozószobám és fürdőm is, majd megmutatom - dicsekszem el vele, de persze erre se most kerül sor, ugyanis van jobb dolgunk is.
  - Bízom a fantáziádban.
  Borzalmasan ügyesen vetkőztet, szinte észre sem veszem, de az ing és a nadrág is már félig lent van rólam, mikör fölé mászom. Fekete boxerben térdepelek fölé, és kibújok az ingből, félredobva azt. A hajam bal oldalra húzom, hogy elkezdhessem végigsimítani karcsú testét.
  Komolyan nézek a szemeibe, miközben közlöm vele, mit is akarok. De egy pillanatig sem ellenkezik. Talán nem tudja, de a vámpírharapás oda-vissza hat.
  Persze miért is ne tudná? Okos fiú.
  - Helyes, mert én is imádom a véredet.
  Lehajolok, és elkezdem végigcsókolni a mellkasától a hasáig. Nem állok azonban itt meg, lefejtek róla minden létező ruhát alul, és végigcsókolom a combját is. Itt harapom meg, közel az ágyékához, közel a combi artériához, miután kicsit játszott a nyelvem a férfiasságával is.
  A vére íze még mindig mámorító, felnyögök tőle. Egészen elvadít, és azt hiszem, hogy megint úgy egymásnak fogunk esni hamarosan, mint legutóbb, ha ez így megy tovább.


  A hozzászólást Will Collins összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Május 27 2018, 00:57-kor.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Central Park - North Woods

  on Hétf. Május 21 2018, 22:55

  +18

  -Igazad van, valószínűleg a pokolba kívántalak volna és a felét nem jegyzem meg annak, amit mondasz.
  A többi helyiségre már nevet, nem, nem ebben a pillanatban óhajtja felkeresni, ha lehetséges, most sokkal inkább Will érdekli, azaz a teste és mindene.
  -Az talán még akad, ha más nem is.
  Kivételesen nem letépi a férfiról a ruhákat, hanem tényleg kihámozza belőlük, még ha nem is tudja befejezni a művét, mert Will sem éppen a türelem mintaképe.
  A mellkasán játszadozik mikor elhangzik a kérés, és ugyanolyan komolyan válaszol, ahogyan a férfi ránéz. Tudja, mivel jár, tudja, hogy ez egy komoly döntés mindkettejük részéről, de akarja, ennyi az egész.
  -Akkor leszek a desszerted.
  Anno volt olyan ötlete, hogy a saját vérét is megkóstolja, és meg is tette, de azért nem találta annyira kiemelkedőnek, hogy önkannibalizmusba kezdjen.
  Elmosolyodik, hagyja, hogy Will ott harapja meg, ahol szeretné, és erő kell ahhoz, hogy visszafogja magát, ne követelje ki máris, hanem engedje, hogy úgy haladjon, ahogyan akar. A csókjai is feltüzelik, főleg amikor a férfiasságához ér, közben a hátát simogatja, és a vállát, de amint belemar, elönti ugyanaz a gyönyör mint a múltkor. Felnyög és megfeszül az egész teste a mámortól, ugyanúgy nem akarja, hogy abbahagyja, csak a folytatást. Beletúr Will hajába, eddig tartott az önuralma, az alsónadrágot már letépi róla, nem akar egy cseppet sem várni, csak őt érezni mindenhol. Egyszerűen felhúzza őt magára, a finomkodás későbbre marad, most egyenesen a fenekére markol és magához szorítja, nem törődve a vérrel sem, így csókolja hevesen, követelőzően.


  A hozzászólást Noel Wyard összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Május 27 2018, 00:54-kor.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Central Park - North Woods

  on Kedd Május 22 2018, 22:28

  18+


  - Vagy a főfogás - csókolom a bőrére majdhogynem dorombolva. Az ígéret, hogy hamarosan megízlelhetem a vérét, nagyon csábító, egészen felajz. Miközben az időzített fények lassan elhalványulnak felettünk, és én mindenhol megízlelem, ahol csak meg akartam ma éjjel, felébred bennem az éhség és a vágy egyaránt. És ragyogó szemekkel bámulom, hogyan vadul meg ő is teljesen attól, amit teszek vele. Szinte nekem támad, leszaggatja az alsóm, és... Nem hiszem, hogy különösebben meglepődik azon, amit talál a ruhán túl.
  Teljesen elcsábít ezzel a hévvel. Csókol, szinte tépi az ajkam, belém markol, jó hogy nem csap a hátsómra, hogy ezzel is ösztökéljen. A vére íze még ott van az ajkaimon, miközben visszacsókolom. Nem váratom sokáig. A combjait széttolva, alulról megemelve hatolok belé egyetlen mozdulattal, kíméletlenül és nem habozva egy cseppet sem. Egy kicsit fáj, de ez hamarosan gyönyörré változik majd, tapasztalatból tudom. És aztán nem vagyok vele türelmes a későbbiekben sem. Kezem ráfog a tagjára, hogy miközben szinte állatiasan magamévá teszem, ő se unatkozzon. Addig hajszolom magunkat ebben a hintában, míg el nem érjük mindketten a kielégülést. Hangos vagyok, mint legutóbb is voltam, szájától néha elszakadok, hogy az állára és a nyakára csókoljak.
  Végül úgy élvezek el, hogy a hajam ráborul kettőnkre, sötét sátrat alkotva körülöttünk, miközben az ajkaiba nyögök egy utolsót.
  Ezt követően lelassul a mozgásom. Lágyabbá és finomabbá változik, és addig kényeztetem, míg nem követ ő is.
  - Noel... - sóhajtom a nevét, mint pogányok az imát, és elnyúlok mellette.


  A hozzászólást Will Collins összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Május 27 2018, 00:57-kor.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Central Park - North Woods

  on Kedd Május 22 2018, 23:00

  +18

  -Akár az is.
  Hányszor akarja Will a vérét venni, olyan mindegy, vágyik a harapására is, akárhol érje is. Olaj a tűzre, a felajzottságán csak emel, és képtelen türtőztetni magát, szinte most és azonnal akarja a férfit. Odavan érte, nem szégyelli, nem csak a testéért, hanem az egész lényéért.
  Az utolsó ruhadarabját letépi róla, ne zavarja, érezze a bőrét is az övéhez simulni, érezni a meredező férfiasságát, amire a keze siklik, amíg hozzáfér, hogy így is kényeztesse, hogy aztán a fenekét markolja, és magára húzza.
  A csókja követelőző és mohó, Will pedig nem kínozza, elveszi amit akar. A vad és kíméletlen behatolás fájdalma is izgatólag hat rá, egyáltalán nem akar lassítani, ahhoz túlságosan is bepörgött.
  A türelem mint olyan most nem létezik, az, hogy állatias az együttlétük, az pedig egyiküket sem zavarja, sőt, mintha csak dobna az egészen.
  Egyáltalán nem halk, nem titkolja, mennyire élvezi, és milyen elemi erővel tör rá az orgazmus is.
  Will nevét suttogva öleli át a gyönyör pillanatában, zihálva terül el, de nem sokáig, mert amint "levegőhöz jut", máris a férfin köt ki. Sokkal lassabban és finomabban mint az előbb, csókjaival borítja minden porcikáját, viszonozva azt, amit ő átélt az előbb.


  A hozzászólást Noel Wyard összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Május 27 2018, 00:54-kor.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Central Park - North Woods

  on Szomb. Május 26 2018, 23:18

  18+


  Épp csak lepihennék mellé, hogy magamhoz öleljem egy kicsit, és hagyjak magunknak egy kis időt arra, hogy lecsillapodjunk, máris mozdul. Képtelen egy helyben maradni, olyan, mint egy örökké mozgásban lévő kis felhúzhatós figura. Az biztos, hogy sosem unatkozom mellette.
  Megfogom a derekát, és kíváncsian nézem, miben mesterkedik. De amint a szája hűvös bőröm érinti, aprót sóhajtok. A csókjai forrónak tűnnek, csiklandoznak, és merőben szokatlanok. A szeretőim nem szoktak így játszadozni velem, többnyire nem mernek, azt hiszem, de Noelnek mégis ki szabhatna szabályokat? Jelen pillanatban nekem eszemben sincs.
  Felfedezheti a mellkasomon az apró, hatágú csillagot sejtető égési heget. Egy vakbélműtét hegét, még akkorról, mikor éltem. Egy másik vágásnyomot a derekamon, tíz centi hosszan vízszintesen. Emellett szálkás izmokat és kemény inakat, sötét csíkot a köldökömtől az ágyékomig.
  Kezem a fejére simítom.
  - Ha ezt így folytatod, remélem fel vagy készülve a következő körre is... - súgom figyelmeztetőleg, ami éles kontrasztban van az iménti hangoskodással. A hangom elcsuklik az utolsó szótagnál, mikor érzékeny területre ér csodás szája. Ténykedése ismét látható és tapintható reakcióval jár odalent nálam.
  - Soha senkivel nem szoktam repetázni - jegyzem meg még ezt is mellé, mert azért, vicces... Nem vagyok egy nagy lepedőakrobata, vele mégisez volt már első alkalommal is.


  A hozzászólást Will Collins összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Május 27 2018, 00:56-kor.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Central Park - North Woods

  on Szomb. Május 26 2018, 23:45

  +18

  Azt az egyet nem állíthatja, hogy annyira friss, mint volt nem is olyan rég, de Will ahogy fekszik ott, annyira kívánatos és hívogató, hogy képtelen megállni, ne fedezze fel csókjaival se a teste minden szegletét. A hegeken elcsodálkozik, főleg az egyik formáján, de nem kérdez rá, ez Will múltja, majd ha akar beszél róla.
  Az viszont most sokkal jobban érdekli, ami előtte van, lassan halad lefelé, egy centit sem hagy ki, élvezetet nyújt a hűvös bőr érintése a forró szájának.
  Tökéletes, mintha kifaragták volna minden egyes részletét, az izmoktól kezdve mindent, a sérülések pedig csak még kívánatosabbá teszik.
  -Az majd elválik.
  Mire készült fel és mire nem... Willel bármire. Egészen addig csókolja, míg el nem ér a férfiasságához, itt sokkal hosszabb ideig időzik el, már nem csak csókokkal halmozva őt. A keze is idesimul, az eredmény pedig nem csak érezhető, hanem látható is, és ez őt is felajzza, nem is kicsit.
  -Pihenni szeretnél?
  Pajkos vigyorral pillant Willre, így kérdez, persze ha igen a válasz, akkor odafekszik mellé, ha befejezte amit elkezdett.


  A hozzászólást Noel Wyard összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Május 27 2018, 00:54-kor.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Central Park - North Woods

  on Szomb. Május 26 2018, 23:59

  18+


  Mélyről jövő kuncogás a válaszom erre a kétértelmű feleletre. Lenézek rá, éppen amikor az ajkai kényeztetni kezdenek egy egész más szinten, mint eddig. Felnyögök, és belemarkolok selymes hajába. Nem akarom irányítani, de annyira jó! Megfeszül a testem, még a lábujjaim is begörbülnek, szabad kezem a lepedőt markolja. A szemeimet persze le se venném róla, ugyanis ez a látvány páratlan. Simán megérne ez is egy művészi fotót azon a polgárpukkasztó kiállításon... Innen, ebből a szögből. Tökéletes.
  - Dehogy is! - mordulok fel, sértő még a feltételezés is. - Nem vagyok én ennyire öreg!
  Megfogom a karját, és felhúzom magamhoz, csak hogy mindent jól elérjek. A csípőjét megemelve az ölembe húzom a kis fenekét, jelezve, hogy mit is szeretnék.
  - Ülj rám és csókolj meg - súgom az utasításaimat a szemeibe nézve, és ha jó fiú és teljesíti, amit kérek, akkor kezelésbe veszem én is azt, ami az ő vágyainak mértékét és keménységét mutatja. És ha esetleg nem moccanna az ölemben magától, szabad kezem megmutatná neki azt az őrlőmozgást, amit most látni és érezni szeretnék magamon.


  A hozzászólást Will Collins összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Május 27 2018, 00:56-kor.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Central Park - North Woods

  on Vas. Május 27 2018, 00:29

  +18

  Ő is elneveti magát, az menet közben derül ki, hogy mennyi energiatartaléka van, de azért már kinőtt abból a korból, hogy ne tudja felmérni, mégis bármi lehetséges.
  Ami biztos, hogy ízlelni akarja Willt, és meg is teszi, ez nem csak a férfit izgatja fel, hanem őt is.  Nem is szeretné abbahagyni, élvezi minden egyes másodpercét.
  -Akkor jó.
  Elvigyorodik, és folytatja a kényeztetést, ám Will félbeszakítja, és felhúzza magához, egyenesen az ölébe, amit nem lehet félreérteni.
  Lassan ereszkedik rá, így csókolja, és amint magában érzi teljesen, megfeszül a teste, felnyög az izgalomtól.
  Ezt már csak tetézi, ahogy a férfi a férfiasságához ér, fokozva a kéjt, ösztönösen kezd mozogni, nem elsietve semmit, amíg meg tudja állni.
  A vágya és az izgalma azonban sokkal nagyobb, képtelen sokáig húzni bármit is, reflexből gyorsít, és ha Will nem állítja meg, abba sem hagyja, míg el nem érik a gyönyört.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Central Park - North Woods

  on Vas. Május 27 2018, 01:44

  18+


  Sokkal kényelmesebb, kellemesebb, édesebb, csendesebb, lassabb ez az együttlét, mint az első. Legutóbb ugyanez volt. A harapás mindig mindkettőnket felpörget, de aztán kell a levezetés. Ami törődőbb, érzelmesebb, talán, de semmiképp sem olyan állatias.
  Noel annyira gyönyörű rajtam, hogy szerintem álmaimban is őt fogom látni. Mivel ő maga diktálja a ritmust, szabad kezem felfedezheti a testét, már amennyire elérem. Huzamosabb ideig tart ez, mint az előző, de a kielégülés éppen olyan édes, mint az első hajsza után. Nem düh, hanem mosoly van az arcomon, elégedettség, öröm. Mikor elérem a csúcsot, belemarkolok Noel derekába, és felemelkedem az ágyról, megemelve őt is kissé.
  Azután lefektetem magam mellé, és köré fonom a karjaimat, a takaró meg valahogy rejtélyesen ránk kerül. Levegőt nyelek, a hajába simítok, és a szemeit nézem. Olyan tágak a pupillái, mint minden bizonnyal az enyémet is ebben a pillanatban. Közelebb húzom, és megcsókolom.
  - Most egészen biztosan nem engedlek sehová. Ne is próbálj elrohanni - közlöm vele, szorosabbra fonva az ölelést. Teljesen egymáshoz simulunk, és ha még lenne bennem energiatartalék, ez pontosan ugyanannyira lenne izgató, mint az imént bármi, de már nincs időnk, és erőm sincs. Régen voltam már huszonéves.
  Mosolygok egyet magamban azon még elalvás előtt, ami ma éjjel a parkban történt. Kész őrület...


  Köszönöm a játékot wow
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx/Staten Island
  Rang : Klánvezér/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island/Manhattan
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Central Park - North Woods

  on Vas. Május 27 2018, 17:12

  +18

  Ugyanaz ismétlődik meg, mint a múltkor, míg az első együttlét az ösztöneikről és a vágyaikról szólt, a második egészen másról. Ismét az ismerkedésé a terep, a felfedezéseké, sokkal inkább figyelve a másik reakcióit.
  Az elé terülő látvány túlságosan kívánatos, nem is állja meg, hogy ne simítsa közben Will mellkasát és a hasát. Az ifjonti hév azonban csak ideig-óráig elfojtható, neki sem sikerül, enged a vágynak. Ugyanolyan mámorító érzés önti el, mint az előbb, ívben megfeszül a teste, és úgy zihál, mintha szüksége lenne levegőre.
  Kimerülten nyúlik el Will mellett, átöleli, félresimítva a haját az arcáról. Annyira gyönyörű, képtelen betelni a látványával is.
  Belesimul az ölelésébe, szenvedélyesen és gyengéden csókolja a férfit, a megjegyzésére pedig elmosolyodik.
  -Nem akarok elrohanni, de nem is tudnék.
  Az energiatartalékai kimerültek, képtelen lenne felugrani és úgy elrohanni, mint a múltkor tette. Bár nem csodálná, ha Will kidobná, mert a parkban történtek... ezen kínjában csak röhögni tudna, de tényleg.

  //Én is köszönöm. wow//
  A halál csupán a kezdet.

  Re: Central Park - North Woods

  on Vas. Jún. 03 2018, 23:10


  avatar
  Alexander Kyle Chairman

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klánvezér
  Tartózkodási hely : New York
  Foglalkozás : Klánvezér

  Re: Central Park - North Woods

  on Szer. Okt. 10 2018, 01:06  A katyvasz elég nagy a másik klánban, a szálak pedig vezethetnek akárhová. Nyulat ugratni a bokorból, hitelesen, nagyon nehéz. Nem csak a fő nyúlra vágyom, hanem mindarra a kisebbre, amely végül idáig vezetett. A gond a vezetésnél szokott kezdődni, tartja a mondás, mely némely esetekben igaz, némelyekben meg nem.
  Tegyük fel, mi történik akkor, ha a klán célja teljesül, s a célpont, jelen esetben jómagam, valóban végleg elhalálozik. Roppant hitelesnek és hihetőnek kell lennie. Legidősebbként a legerősebb vagyok a fajom sorában, nem lehet csak úgy elintézni.
  Ekkor jön az ész. Sarah az egyik legjobb illúzionista, s ha összefognak mind a többi jóval, s még pár, más képességűvel, hihető lesz.
  Ennek most érkezett el az ideje.
  Sarah és három, évezredek óta hűséges klántag várja, hogy megérkezzek a helyszínre. Eredetileg Juliához tartok. Nincs más esély, nála is ki kell ugrasztani a kisebb nyulakat is a bokorból.
  Óramű precizitással kell dolgoznunk. A felfordulás így lesz a lehető legalkalmasabb arra, hogy mindent tudni és látni lehessen.
  Pokolian fog fájni. Mint ahogy Noelnek is, hiszen csak úgy lehet hiteles a dolog, ha egyrészt ő nem tud róla, másrészt úgy érzékeli ő is, hogy valóban megszűntem végleg létezni. Vagyis úgy fogja érezni, már többé a kötelék sincs közöttünk, lévén nem létezek.
  Gabriel jó, hogy nálunk van, mióta visszatért, nem is engedjük ki, amibe ő is beleegyezett. Túl sok és túl értékes információk birtokában van. Sok mindent sajnálok mindebben, hiszen ő sem lehet sem Thomas, sem Nathaniel mellett. Holott nagy szükségük lenne egymásra.
  Richard az elejétől fogva tud tervemről, így biztos vagyok benne, megfelelően fog fedezni ő is.
  Belépek a körbe, érzékelem, ahogy felizzik körülöttem a jel, s hogy támadók érkeznek.
  Innentől kezdve azonban a valóság kettéoszlik. Érzékelem, ahogy megragadnak, s máris egy másik dimenzióba húznak át, mintha minden csontomat kihúznák a testemből. Azután semmi.

  Mindeközben a parkban Alexander Kyle Chairman lassan hamuvá foszlik, küzdve létéért. Végül már csak a füstpamacsok jelzik, merre is létezett.

  Ajánlott tartalom

  Re: Central Park - North Woods


   Pontos idő: Vas. Dec. 16 2018, 05:57