Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Freshkills Park
by Marcus Van Beest Yesterday at 22:49

» Pince
by Admin Vas. Nov. 11 2018, 22:47

» Long Island villa
by Admin Vas. Nov. 11 2018, 18:53

» Theo szobája
by Dorian M. Montgomery Szomb. Nov. 10 2018, 22:42

» Belső udvar
by Dorian M. Montgomery Szomb. Nov. 10 2018, 21:54

» Carlmichael Ház - Tárgyaló
by Reinald Carlmichael Szomb. Nov. 10 2018, 21:51

» Cox professzor irodája
by Brian Cox Szomb. Nov. 10 2018, 19:40

» Rising Star Cave - Dél-Afrikai Köztársaság
by Armand Assante Vas. Nov. 04 2018, 20:49

» Azrael
by Desmond O. Cross Vas. Nov. 04 2018, 17:52

» Reinald Raoul Carlmichael
by Admin Szomb. Nov. 03 2018, 23:39

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Central Park - Bow Bridge

  Share

  Central Park - Bow Bridge

  on Szomb. Okt. 03 2015, 23:42

  First topic message reminder :  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Central Park - Bow Bridge

  on Szomb. Jan. 14 2017, 23:44

  Vitaly - Lucius

  A forró csokinak örülök, most jól is esik, és még a meleg radiátor is. Meglep, mert egyáltalán nem fáztam, de akkor a jelek szerint nem álltam messze tőle.
  Még mindig érdekes, hogy ez a srác sokkal jobb fej mint a bátyja. Már ha az öccse, mert a fene tudja, ki az idősebb. Aztán ez is kiderül.
  -Igen? Akkor fogalmazzunk úgy, Mikhal jött utánad.
  Ez egyre jobb. És akkor én mé nem futottam vele össze sosem? Na mindegy, most már tényleg mindegy.
  De érdekes, hogy Mikhal itt van, és még nem jött rá, hogy a testvére is itt van. Én tuti nem szólok neki, ez biztos.
  -Aha. Hát nem tudom, annyira nem nagy szám szerintem.
  Megvonom a vállamat, nekem New York nem különleges, csak zajos, hangos és zsúfolt. Nem mondom, hogy nem szeretem, de na.
  -Igen. Itt is születtem. Á, dehogy. Anyám lepasszolt azonnal, így nevelő szüleim voltak, akik szerint meg az ördög fia vagyok, és bánták, hogy kivittek. Tudod sokszor gyújtottam fel a környezetemet, és akkor még nem tudtam, hogy azokat tényleg én okozom. Aztán kikötöttem Magnusnál, aki mindent elmagyarázott, majd elment, jött Chris, de ő kidobott. megtaláltam az apámat, de ő is eltűnt, meg a másik nagy mufti is, szóval most meg apám haverjánál tanyázok.
  Végül is röviden ennyi, a többivel nem akarom fárasztani azonnal, de tény, több dolog változott az elmúlt időszakban mint előtte 14 évig.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: Central Park - Bow Bridge

  on Vas. Jan. 15 2017, 00:21

  Lucius & Vitaly
  "Ezek a ruszkik annyian vannak, mint az oroszok."

  Nem néztem volna ki a fiúból, hogy már ennyi minden történt vele, de végül is nem kéne csodálkoznom. A mi fajtánk sorsa mindig érdekesen alakul. Legalábbis legtöbbször így van.
  - Akkor most egy démonnal laksz? Ez érdekesen hangzik- mondtam, kissé meglepetten. Tényleg máris sok minden lehet a háta mögött, pedig még olyan kis fiatal. Efölött sehogy sem tudtam elsuhanni.
  -Én sosem barátkoztam démonokkal. Ha lehet kerülöm őket, bár néha előfordul, hogy fizetnek azért, hogy megidézzek egyet. De tényleg nem ismerek úgy igazán egyet sem. - vallottam be, ahogy a kezembe fogtam az italomat. Lassan kortyoltam bele, vigyáztam, hogy ne égessem meg magam. Meg kellett állapítanom, hogy bárki is csinálta meg a forrócsokit, érti a dolgát. Finom volt.
  -Miért dobott ki Chris? Tettél valamit? Nekem soha nem volt összetűzésem vele. Most, hogy belegondolok, egy főboszorkánymester sem rúgott még ki úgy igazán.
  Összevontam a szemöldököm ahogy ezen gondolkodtam, és egy rövid ideig a kakaómat bámultam, de aztán csak hümmögtem egyet és letettem a visszaemlékezésről. Ha történt volna velem hasonló, az biztos gyorsan eszembe jutna. Inkább megint Luke-ra néztem, és vártam a válaszát.

  Zene:The Phoenix | @ | Ruházat: Ezt viselem ma
  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Central Park - Bow Bridge

  on Vas. Jan. 15 2017, 00:48

  Vitaly - Lucius

  Amíg sima emberként éltem, tényleg nem volt ennyi nyűg, már ha a tűzoltók hazajárását nem számolom. A parkban meg Dorothea szedett össze, ő is jó fej, bár marha ritkán látom. A kérdésre bólogatni kezdek.
  -Aha. Ő még nem dobott ki és jó fej.
  Daryl tényleg rendes, azaz velem még nem viselkedett úgy, hogy utáljam. Hirtelen nem is értem, mi a baj ezzel? Nem szokás haverkodni a démonokkal?
  -Nem? Akkor Darylt meg kell ismerned, tök jó arc. Aztán ha fater előkerül, akkor őt is.
  Ez meg engem lep meg. Hogy nem ismer egy démont sem, meg miért kerüli őket? Esküszöm megbízhatóbbak mint a mieink.
  És tényleg így van, vagy eskü velem van a baj, vagy nem tudom, de minden fajtabelim eldob, meg lapsszol, meg ilyesmi.
  -Magnus is az volt, de egyébként Mikhal miatt. Elmentem segíteni neki hullát lopni Brooklynba a temetőbe. Miután én ástam ő meg semmit nem csinált, hát úgy gondoltam, nekem is jár egy. Szóval két hullát hoztunk el, de elfáradtam nagyon, és Mikhal kitett az utca kellős közepén. Mivel képtelen lettem volna hazavinni, szóltam Chrisnek, segítséget kértem, de válaszul visszateleportált Mikhal kocsijába, hogy akkor maradjak vele. Ott meg a bábjai támadtak meg, így kiugrottam a kocsiból. Chris azért vágott ki, mert Mikhal nem mehetett volna Manhattanba, ki van onnan tiltva.
  Végül is ezért, mert ez történt. Azt kihagyom, hogy akkor beköltöztem egy csatornába a hullámmal együtt, mert szegény úgy bűzlött, hogy azon csodálkozom, senki nem talált ránk.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: Central Park - Bow Bridge

  on Vas. Jan. 15 2017, 01:35

  Lucius & Vitaly
  "Ezek a ruszkik annyian vannak, mint az oroszok."

  Letettem a forrócsokimat, és megtöröltem a számat a szalvétával amit az ital mellé kaptam. Megint érdekes információkat tudtam meg a fiúról, amelyek egy része kicsit zavart.
  -Miért segítettél a bátyámnak a piszkos kis ügyeiben? Tudhattad volna, hogy holttesteket lopni nem éppen szép dolog- vontam fel a fél szemöldököm. Nem hibáztattam igazán Luke-ot, az ő korában szinte természetes, hogy az ember hibákat követ el. Ez egy természetes dolog, és ahogy hallom, azóta rájött, hogy Mikhallal kezdeni nem volt a legjobb ötlet, szóval tényleg nem róhattam fel neki semmit. Mindenkinek tanulnia kell valahogy.
  -Egyébként szívesen megismerném a démon barátodat, azt hiszem, ideje nekem is nyitnom egy kicsit az új dolgok felé - nyúltam megint a bögrémért, hogy tovább ihassam a forrócsokimat. Végül is, tényleg nem ártana előbb tesztelnem a "minden démon gonosz" dolgot, mielőtt elhiszem. Eddig eszembe sem jutott megpróbálni barátságot kötni velük, de fiatalkoromban tényleg elhittem minden rossz sztereotípiát. Most pedig itt volt az ideje a változtatásnak.
  -Tanulsz valakitől? Tudod, varázsolni. Minden boszorkánymester gyereknek kell egy mester- kíváncsiskodtam két korty közt. Az ital kellemesen felmelegített belülről, a csokiba csempészett rum pedig külön jólesett.

  Zene:The Phoenix | @ | Ruházat: Ezt viselem ma
  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Central Park - Bow Bridge

  on Vas. Jan. 15 2017, 01:48

  Vitaly - Lucius

  Azbesztből van a nyelvem meg a torkom, de egy pillanat alatt lehajtom a bögre csokit. Imádom.
  -Hú, ez hosszú. Tudod, amikor idejött, kicsinált valakit és én láttam. ahelyett, hogy engem is megölt volna mint szemtanút, kaptam tőle fekete cuccot, amitől a tüzem fekete. Aztán kiderült, apám mentoráltja, és adott egy csomó könyvet. Érdekelnek a bábjai, akik végül is hullák, de közben belefutottam Dylanbe, ő meg aztán tényleg nagymenő, csak ő is elment, és akkor eldöntöttem, hogy nekem is lesz saját hullám egyszer. Mikor Mikhal mondta, megy hulláért, akkor naná, hogy vele mentem. Így lett sajátom, és végül is ő pofozta ki, mert annyi erőm meg tudásom nem volt hozzá. Fater azt akarta, hogy egy csapatot alkossunk, de nem érti meg, hogy utáljuk egymást. De... a hulla miatt segítettem neki.
  Annyira tetszett Dylané, hogy azóta elhatároztam, nekem is lesz, és rá fogok jönni, hogy csinálta, megmaradt a lelke is. Olyan kell nekem. Amit most Mikhal csinált, az olyan mint az övé, de indulásnak ennek is örülök, mindig megvéd.
  -Szerintem is. Sokkal normálisabbak a boszorkánymestereknél, komolyan mondom.
  Jó, azt faternál is levágtam, hogy ha kérsz valamit, vagy ad valamit, azért fizetni kell, de pont leszarom, ez mindig így működött, vagy nem?
  -Öööö... ez egy jó kérdés. Mikhal néha segít edzésekben meg irányítani a tüzemet, de úgy igazán senkitől. Akiknél voltam, mint már tudod, hát már nem vagyok. Olyan mintha tényleg gond lenne velem, vagy nem tudom, és vagy lelépnek, vagy kidobnak.
  Már az is megfordult a fejemben, az a baj, Háború fia vagyok, és tartanak tőle. Dylan végül is azt mondta, vagy kurva nagy ász vagyok, vagy semmi és ezért passzolgatnak. Nekem meg fogalmam sincs róla. Oké, Christ elküldtem a halál faszára indításul, meg nagyképű barmoztam, de hát köcsög volt, én meg nem tudtam, hogy ő a főgóré, az is a budiban derült ki.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: Central Park - Bow Bridge

  on Vas. Jan. 15 2017, 02:17

  Lucius & Vitaly
  "Ezek a ruszkik annyian vannak, mint az oroszok."

  Végighallgattam a meséjét a bátyámról. Valahogy úgy volt, ahogy gondoltam, kivéve a szemtanús részt. Arról beszélnie kellett volna Chrissel. De már mindegy volt, inkább nem szóltam bele.
  -Szóval szereztél egy olyan ... micsodát. Komolyan, mi olyan jó a zombikban? - kérdeztem értetlenül. Azt értettem, hogy Mikhal gonosz zombisereget akar építeni, de arra nem tudtam rájönni, hogy a kissrác mit lát ebben olyan menőnek, hogy ő is akart egyet. Aztán pedig áttértünk a tanítósdi témájára.
  -Tudod, én a te korodban találtam tanítót. Igazából nem is akartam. De aztán a szárnyai alá vett, tulajdonképpen a világ másik végére költöztetett és megtanított mindenre. Hatalmas mázlim volt vele. Az, hogy te nem találtad meg elsőre a tökéletes mestert, az nem a te hibád. Nem mindenki alkalmas arra, hogy tanítson. Ezen ne bánkódj, tuti nem a te hibád - néztem rá kedvesen. Egy kicsit megsajnáltam, ahogy levezette a gondolkodásmódját. Még alig ismertem, de tényleg nem akartam, hogy azt gondolja, az ő hibája. A sors néha köcsög, de nem szabad feladni a próbálkozást. Elé gáz lett volna az öröklét, ha valaki mindig azon lógatja az orrát, hogy mit szúrt el az életben. Az pedig, hogy nem indult zökkenőmentesen az élete az árnyvilágban igazán nem csak rajta múlt. A legtöbben így jártak.

  Zene:The Phoenix | @ | Ruházat: Ezt viselem ma
  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Central Park - Bow Bridge

  on Vas. Jan. 15 2017, 02:39

  Vitaly - Lucius

  Hogy abból is mekkora balhé volt, Chris meg nem tudta elviselni, hogy nem mondok semmit, csak azt, miért nem volt ott? Persze azt nem tudom, honnan tudta, mindent láttam, de már mindegy.
  -Aha. Jól fest. Te nem szereted őket? Nekem nagyon bejön. Érdekel, hogy ha van egy ilyenem, mit tudok kihozni belőle. Például majd el akarok jutni odáig, hogy egy sima csontvázra visszaépítek mindent, izmokat, inakat, szöveteket. Asszem.
  Nagyon sok tervem van, tényleg, de mivel még fogalmam sincs, miben leszek jó, így egyelőre ezt választottam, aztán majd kiderül. De ez nagyon buli.
  -Igen? Magnust nagyon szerettem, csak annyira elfoglalt volt főgóréként, hogy el kellett cuccolnom Chrishez, és így tovább. Jó, elsőre nem, na de sokadszorra sem? Az azért gáz. Gondolj bele, végül is már elfogyasztottam két főmuftit, ez meg gyanús. Mert... mert azért na.
  Egy év alatt ezt így előadni azért nagyon kemény szerintem, de Vitaly meg azt mondja, nem az én hibám. Elgondolkodom ezen is, de akkor is kellene lennie magyarázatnak, vagy legalább azt tudnám, mi az erősségem, mit kellene választanom. Én meg itt állok és azt is Daryltól tudom meg, hogy tökre el vagyok maradva. Mondjuk Dylan ahogy magyarázott, na azt egyből megértettem, de hát ő is elment.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: Central Park - Bow Bridge

  on Vas. Jan. 15 2017, 02:57

  Lucius & Vitaly
  "Ezek a ruszkik annyian vannak, mint az oroszok."

  Elgondolkodva figyeltem a fiút. Megfordult a fejemben, hogy felajánlom neki, hogy mutatok pár dolgot, de biztos voltam benne, hogy borzasztó tanár lennék, így nem tettem. Nem akartam, hogy mégegyszer csalódnia kelljen.
  -A főboszorkánymesterek elfoglaltak. Általában nincs idejük tanítani, csomó dolguk van. Szerintem nem annyira gáz, hogy ők dobtak ki. Mindig túl sokat dolgoznak. Előbb-utóbb feladják- rándítottam meg a vállam. Szerettem volna egy kis lelket önteni a srácba, ha már hasznosabb nem lehettem. Legalább az önbizalmával kezdeni akartam valamit, mert ez így most elég szánni valóan festett.
  -Hé, kell egy ölelés vagy valami? Ilyesmit szívesen vállalok - kacsintottam rá vidáman. Mielőtt viszont bárki félreértené, egyáltalán nem terveztem megrontani a kis lelkét, csak és kizárólag baráti ölelésre gondoltam. Meg egy kis noszogatásra. A tanításban biztos voltam, hogy nem sülne el jól, de szerettem volna lendületet adni neki a folytatáshoz. Sőt, segíthetek neki tanárt találni, ha arról van szó. Nagyon szívesen megtettem volna érte ilyesmit.

  Zene:The Phoenix | @ | Ruházat: Ezt viselem ma
  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Central Park - Bow Bridge

  on Vas. Jan. 15 2017, 14:06

  Vitaly - Lucius

  Végül is ha kifejtené részletesen, akkor tényleg itt ülnének reggelig, de nagyjából felvázolja a helyzetét Vitalynak. Ez van, egyelőre sehol nem volt maradása, még az apjánál sem, mert az is eltűnt. Daryl jelenleg az egyik biztos pontja, és bármilyen beteg, Mikhal a másik.
  -Gondolod, hogy ezért történt?
  Chris pipának tűnt, az más kérdés, hogy tényleg elment, na de akkor meg miért folyamodott ennyire olcsó kifogáshoz? Vitalyra nézek, miért hiszi, hogy tényleg nem az én hibám? Oké, tudom, hogy elfoglaltak lehetnek, Magnus is az volt, csak akkor is. Mert nem értem, hogy akkor miért vállaltak el, ha nem érnek rá? Olyan nincs, hogy utána hirtelen rájövök, hogy mégsem lesz időm.
  -Köszi. Még nem tartok ott, de majd szólok. Most csak bánt.
  Elvigyorodok a felajánlásra, azért marha jól esik tőle az az igazság, akkor is, ha tulajdonképpen nem is ismerjük egymást. Tényleg, ha belegondolok, engem nem is ölelgettek sosem. Durva.
  Igazából az is eszembe jutott, jobban jártam volna, sosem derül ki, miért gyújtogatok, vagyis miért gyullad fel minden a környezetemben időnként, és akkor nincs ez a kálvária, bár akkor apámat sem találom meg.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: Central Park - Bow Bridge

  on Vas. Jan. 15 2017, 20:49

  Lucius & Vitaly
  "Ezek a ruszkik annyian vannak, mint az oroszok."

  Nem tudom, hogyan lehetséges, de elfogyott az italom. Mármint ... még csak most kezdtem el inni, és máris eltüntettem. Ennek tovább ki kellett volna tartania. Végül is az egyetlen amit tehettem, hogy megtöröltem a számat és hagytam az egészet a csudába. Inkább megint a fiút figyeltem, és megállapítottam, hogy képtelen vagyok nem segíteni neki valahogy.
  -Igen, szerintem arról van szó, hogy rossz helyen kopogtattál. A főcambionok néha nem látják be, hogy mennyire elfoglaltak, amíg túl nem vállalják magukat. A bátyám meg ... eleve veszett ügy.
  Kicsit hátradőltem a székemen és komoly tekintettel figyeltem Luke-ot. Gondolkodtam valamin, de még nem voltam biztos benne, hogy működhet. De talán megpróbálhatjuk.
  - Utaztál már az időben? - tettem fel a kérdést, talán kissé felelőtlenül. Igen, ez jutott eszembe, és csak gondoltam, hogy ezzel felvidíthatom. Megmutatok neki ezt-azt, de komoly tanítást nem mertem vállalni. Egyelőre biztosan nem. Esetleg kipróbálunk valamit, aztán ha az bejön, akkor léphetünk egy szinttel feljebb. Ha pedig nem, akkor nem kell erőltetni.

  Zene:The Phoenix | @ | Ruházat: Ezt viselem ma
  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Central Park - Bow Bridge

  on Hétf. Jan. 16 2017, 20:40

  Vitaly - Lucius

  Elgondolkodom azon, hogy ha anyám is lepasszolt annak idején, meg a nevelő szüleim szerint sem vagyok komplett csak az ördög fia, akkor lehet nem is olyan meglepő, hogy mindenhonnan elhajtanak. Csak azt nem tudom, mit rontok el, mert tényleg tanulok, tényleg mindent megcsinálok, és akkor mindenki csak ideig-óráig van velem, aztán egyszerűen kiiktat.
  Ki marad mellettem? Ki? Az az őrült aki tulajdonképpen meg tudna ölni.
  -Nem tudom. Magnus mondta, az oké, de Chris nem. Szerintem ő skizofrén.
  Megvonom a vállam, hát már olyan mindegy. Egy fődémon is marha elfoglalt lehet, mert ő sem kíváncsi rám, ő is eltűnt, nem csak a főmuftik a warlockoknál.
  Mikhalt meg nem tudom megfejteni. ha most elmegyek edzésre akkor tuti levágja, megtaláltam Vitalyt, na ezt meg most nem akarom. Asszem egy kicsit beteg leszek, vagy azt mondom, Daryl adott sok-sok tanulnivalót.
  -Nem, még sosem. Az nagyon nehéz? Mi kell hozzá?
  Erre felkapom a fejemet, tudom, hogy lehet, de még sosem csináltam. és egyáltalán mi értelme van? vagy így akkor belemásznak a múltba például, és megváltoztatják a jövőt, vagy csak körbenéznek? Ezernyi kérdésem lenne máris.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: Central Park - Bow Bridge

  on Hétf. Jan. 16 2017, 22:47

  Lucius & Vitaly


  Az időutazásra felcsillant a szeme, amin elégedetten mosolyodtam el. Sejtettem, hogy ez be fog válni. Még ha nem is mertem hivatalosan bevállalni a tanítását, ez olyasmi volt, amit szívesen megmutattam neki. Majdnem biztos voltam benne, hogy ezt nem rontom el.
  -Mit szólnál, ha egyszer megmutatnám? csak így elmagyarázni nem ugyanaz. De egyébként a nehezebb varázslatok közé tartozik, nem mindenki képes rá. Nekem ez a specialitásom vagy mim, szóval egy kicsit könnyebben boldogulok vele, mint mások. - vetettem fel a kis ötletemet, egy kis körítéssel magyarázat gyanánt. Persze gondoltam, hogy ha feltesz pár olyan kérdést, amire egyszerűbb válaszolni, mint megmutatni, akkor mindenképp mesélek még róla, de egyelőre ez volt a felállás. Én lelkes voltam, reméltem, hogy ő is az lesz, és azt mégjobban, hogy bennem nem kell csalódnia. Nem szerettem volna én is magára hagyni.

  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Central Park - Bow Bridge

  on Hétf. Jan. 16 2017, 23:20

  Vitaly - Lucius

  Ez az időutazásos dolog érdekel, bár én elméletileg csak helyek között tudok ugrálni. Amit sosem tudtam megfejteni, hogy a fenébe kerültem Ysdrilbe vagy hová? Mondjuk ha az nem így alakul, akkor nem ismerem meg Darylt és szerintem még mindig valamelyik csatornában tanyáznék. Vitaly felajánlása felvillanyoz, ő legalább tudja, mit tud. Én még mindig nem.
  -Tényleg megmutatnád? Komcsi? De buliii. És akkor mit csinálsz? Csak nézelődsz, hogy többet megtudj, vagy mást is? Bele szoktál nyúlni vagy az tilos? És ez ilyenkor úgy megy, hogy konkrétan oda kerülsz? Volt olyan, aki nem tudott visszajönni?
  Nehezebb varázslat, vágom én, bár nekem melyik nem az amikor szinte alig ismerek párat? Az elején azt hittem, hogy majd Magnus rávezet, mire figyeljek. Aztán azt, hogy az majd Dylan lesz, aztán azt, hogy az apám, majd Chris, de odáig nem jutottunk el.
  Tényleg, mi van akkor, ha most Vitaly is mutat valamit és végül megint Mikhal nyakán maradok? Jó, őt nem kerülhetem el, fater miatt nem, és azért segített is, hiába utál.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: Central Park - Bow Bridge

  on Kedd Jan. 17 2017, 03:01

  Lucius & Vitaly


  Egy részem még mindig tartott tőle, hogy ez hosszútávon nem jó ötlet, de nem igazán érdekelt. Rövidtávon felvidítottam vele a fiút és most ez számított. Ráadásul nagyon buli volt és már csak ezért sem hagytam volna ki a lehetőséget.
  - A változtatás tilos! Nagy baj lehet belőle, nem éri meg kockáztatni. De buli néha felbukkanni kétszáz éve és elmenni egy bálba az ismerőseid őseivel. Aztán visszajössz és benyögöd, hogy "A déd-dédnagyanyád nagyon jó csaj volt!" és csak figyeled az arcukat. Oltári. Meg amúgy is sok érdekes dolgot lehet csinálni bármikor. Lóghatsz régi hírességekkel, ha ügyes vagy, részt vehetsz nagy eseményeken meg ilyesmi. Ismerem a tagot, aki véletlen ötletet adott Edisonnak a villanykörtéhez. Elnézte a dátumot és véletlen a feltalálás előttre ment vissza. Aztán beszélt róla és Edison ezért kezdte el az egészet. Vicces kis véletlen - meséltem lelkesen. Imádtam az ilyen sztorikat, mindig elmeséltem amikor csak lehetett. Most hirtelen ezek jutottak eszembe, de volt még jónéhány. Persze én magam inkább kerültem az ilyen kis kavarodásokat, nem piszkáltam bele a múltba a "táncoltam a nagyanyáddal" típusú dolgoknál jobban. Azt hiszem, a legnagyobb dolog amit elkövettem így, az volt, hogy elneveztem egy ismerősömet. Teljesen véletlenül megemlítettem az anyjának a nevet, és ő meg csak közölte, hogy ez egy jó babanév lenne. És az is lett. Hupsz ... de nem változtattam semmit, szóval ez nem számít!
  [/i]- Ottragadt emberekről nem tudunk. Legalábbis én még nem hallottam róla, hogy történne ilyen. De ettől még megeshet. Talán ha valaki nem jön vissza, akkor el is felejtjük itt. Nem tudom.[/i] - válaszoltam meg az utolsó kérdését is, egy kicsit komolyabban. Ezt átgondoltam, mielőtt mondtam volna bármit is, de tényleg nem tudtam róla, hogy valaki ne tudott volna visszajönni. Még ha segítséggel is, de aki elmegy, az általában vissza is jut a saját idejébe. Minden esetre ennek talán érdemes lenne utána néznem. Érdekes téma.
  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Central Park - Bow Bridge

  on Kedd Jan. 17 2017, 14:31

  Vitaly - Lucius

  Ez tök érdekes, már az amiről Vitaly beszél. Ezt mindenki meg tudja tanulni, vagy ehhez kell ez a spéci cucc, hogy neki ez a képessége? Annyi de annyi korba elmennék megnézni, mi hogyan volt, és még sok-sok kérdésem van.
  -Aha. és volt olyan aki megtette? Tuti volt, de gondolom elő is vették érte, ugye? Ó, engem ilyen nem érdekelne, csak az, hogy lássam, mi hogyan működött meg ilyesmi. Jaaa, így mindjárt értem. Akkor minden amit hirtelen feltaláltak meg megtaláltak azok mind ennek köszönhetőek, ugye? Te mindent végigjártál már? Az őseim nem érdekelnek, azt sem tudom kicsodák, az nem olyan buli szerintem.
  Azt nem tudom, én mit csinálnék, de nem ilyen bálokba járnék, de mondjuk megnézném, hogyan épült, hova ásták, hova rejtették és ilyesmi.
  Persze az is foglalkoztat, hogy mi van akkor, ha valaki elrontja az egészet és ott is ragad. Na akkor mi van? Kiszabadítják, vagy véglegesen abban a korban kell élnie?
  -Nem? Akkor jó. Vagy figyelnek is erre? Pedig milyen lenne már? Visszamész az ókori Rómába, nem tudsz hazajönni és ott kell élned. Na az lenne az igazi buli, amikor te érkezel olyan területről, ami akkoriban nem is volt. Vicces.
  Ezt megnézném azért, mert ha ilyen bekövetkezik akkor ciki van. De gondolom erre nagyon fel vannak készülve, és ezért sem fordult még elő, vagy azonnal közbeléptek.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: Central Park - Bow Bridge

  on Kedd Jan. 17 2017, 21:35

  Lucius & Vitaly


  Sok okos kérdést tett fel, ami tetszett. Rá kellett jönnöm, hogy én sem tudom mindenre a választ, de ettől függetlenül élveztem a beszélgetést. Végighallgattam az ő álláspontját, hogy ő mire lenne kíváncsi, mi érdekli, ilyesmi. Végre tényleg gördülékenyen haladt a beszélgetés, ennek pedig örültem.
  - Volt néhány hasonló eset a történelemben, de szerintem azért a dolgok feltalálódnak maguktól is. Nem mindenbe nyúltak bele a jövőből - folytattam a magyarázatot a következő felvetett ötletre. Tényleg tetszett a gondolkodásmódja, a kérdések amiket felvetett. Okos kissrácnak tűnt.
  -Voltam már pár időben, de még közel sem mindenhol. Tudod, van ami inkább nem érdekel. Kerülöm például a nagy háborúkat és azokat a korokat, amikor sok volt a járvány. De már majdnem mindenhova elmentem, ahova szerettem volna. Az időutazásban az a jó,  hogy egy pillanatot sem vesz igénybe, ha jól csinálod. Pont ugyanakkorra jössz vissza, amikor elindultál és kész. Egy délután alatt eltölthetsz egy-egy évet bármikor és még csak fel sem fog tűnni senkinek
  A hajamba túrtam, így hátrafésülve a tincseket, amik a szemembe lógtak. A másik kezem az asztalon nyugodott, a szalvétát gyűrögettem, ami még mindig előttem volt. Egy kicsit felpörögtem és nem tudtam nyugton maradni, kellett valami pótcselekvés.
  - Van egy szervezet, ami figyeli az időutazókat, és ha valaki sokáig kíván távol maradni az időben, akkor jelezni kell nekik. Érzékelik a megnyitott portálokat, le tudják követni őket. Ha valaki túl sokáig nem jön vissza és nem jelezte előre, akkor utána küldenek valakit.
  - próbáltam dióhéjban elmagyarázni a másik dolgot is, bár azért nem volt olyan egyszerű a dolog, ahogy hangzott. Nem sokan voltak, akik elég erővel rendelkeztek az időportálok nyomon követéséhez, és biztosan ők is követtek el hibát, de ez volt a hivatalos verzió.


  A hozzászólást Vitaly Rayt összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jan. 18 2017, 15:54-kor.
  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Central Park - Bow Bridge

  on Kedd Jan. 17 2017, 23:45

  Vitaly - Lucius

  A hullák mellett ez is tök izgalmasan hangzik, monduuk dínók közé nem mennék, de azért lenne néhány hely, amit szívesen meglátogatnék ha lehetne. Ez a feltalálósdi... nem kell rávilágítani, de csak volt néhány elejtett megjegyzés, vagy nem?
  -Biztos? Nem tudom. Viszont az igen, hogy tuti végigjárnám az ókori birodalmakat. Lehet többször is visszamenni ugyanoda vagy az már veszélyes?
  Marha jól el lennék Rómában, Egyiptomban, Kína annyira nem érdekel, de mondjuk az ilyeneket megnézném, meg a középkort is.[/color]
  Sok ötletem lenne, de azért persze nem járnék végig szó szerint mindent, de tök jól elfoglalnám magam évekig bárhol. meg úgy végig nézném, mit hogyan találtak fel, mennyit kísérleteztek és ilyesmi.
  -Tényleg, és van olyan, hogy valaki a múltban meghalt? Például pont egy háborúban vagy járványban? Akkor mit csinálnak? Egy délután? Akkor mondjuk ha én egy hetet mennék el, akkor simán lehetnék ott úgy 7 évet? Ez buliiii.
  Mert oké, hogy itt utazgat valaki az időben, de ha esetleg véletlenül meghal, akkor mágiával megmentik, vagy akkor tényleg vége? Máris tervezgetni kezdek, ha egy délután egy év kb. akkor ha úgymond nyaralni megyek, akkor elutazhatnék simán, és nem is hiányoznék.
  -Jaaaa, akkor jó. Szóval akkor nem létezik olyan, hogy eltűnjön valaki, ez jó. Már ha nem szúrják el, és a végén nem egy teljes felderítő egység keresi egymást.
  ezen nevetni kezdek, mert elképzelem, hogy véletlenül rossz időt adnak meg, és mindenki máshol keresi a másikat, de persze ettől biztos, hogy sokkal jobban felkészültek, ha ezeket tudják.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: Central Park - Bow Bridge

  on Szer. Jan. 18 2017, 16:20

  Lucius & Vitaly


  Egyre jobban élveztem a beszélgetést, magyarázhattam egy csomót arról, ami érdekel és még csak nem is untattam vele a fiút. Ritkán találkoztam olyannal, akit érdekelt ez az egész, és akinek szabadott is beszélnem róla. A mondén barátaimat nem avathattam be. Ez amolyan szabály. Nem mintha kivételes helyzetekben nem szegném meg, de általában tartanom kellett a számat. Most pedig itt ült velem szemben egy fiatal cambion, akit érdekelt minden buta kis részlet. Lehetne ez ennél csodásabb?
  - Ókor, mi? Az jó hely. Olyan messzire egy kicsit nehezebb visszamenni, de megoldható. És annyiszor mész vissza ugyanoda, ahányszor csak akarsz. Nekem például van egy egész aranyos kis házam London mellett az 1800-as években. Néha felbukkanok ott és eltöltök egy kis időt az akkori barátaimmal. Az ottani nephilimek nem igazán kedvelnek, de ez az ő bajuk - álltam elő egy újabb mesével, csak hogy illusztráljam is a válaszaimat. Na meg mert nem bírtam befogni a számat, ha akadt alkalmam hencegni egy kicsit. Néha túlzásba estem ezzel, de talán most még nem értem el azt a határt.
  - Ha meghalsz, akkor meghalsz. Mindegy, hogy melyik korban hagyod ott a fogad, az hivatalos és kész. Ezért kell vigyázni mikorra és hova mész, ha nem akarsz elpatkolni. Azt hiszem, ezt a részt félreértetted. Biztos rosszul magyaráztam, de akkor fussunk neki mégegyszer. Tök mindegy, hogy mennyi időre mész el, bármikor vissza tudsz jutni ugyanakkorra mikor elindultál, és így a jelenben olyan lesz, mintha el sem mentél volna. De amíg elvagy itt is telik az idő, és észreveszik, hogy nem vagy itt, minden megy tovább nélküled addig a pontig, míg vissza nem térsz. Akkor pedig onnan kezdődik megint minden, ahol megjelensz. Ez egy kicsit bonyolult, az idősíkokkal meg minden, de azért nagyjából érthető, ugye? - ezen a ponton nem voltam biztos benne, hogy jól magyarázok. Egy kicsit kezdtünk belebonyolódni a dolgok mikéntjébe, és ezért kezdett kibontakozni a tény, miszerint egyébként borzalmas tanár vagyok. Mesélni imádtam, de a tanítás nem igazán ment.
  - Nem hiszem, hogy ilyesmi gyakran előfordul, de ha belegondolok, tök vicces helyzet lehet. Gondolj bele, egy csapat ember össze-vissza ugrál az időben és keresik egymást. Ez lehetne valami mondén scifi ...
  Ahogy a fiú felvetette ezt a problémát, akaratlanul is eszembe jutott a kép, ahogy egy mozifilm jó- és rosszfiúi időkapukon keresztül üldözik egymást. Valahogy úgy, mint a Scooby Doo-ban, amikor egy folyosón össze-vissza szaladgálnak és mindenki mindig másik ajtón jön ki, mint amelyiken bement. Ebből tuti, hogy oltári vígjáték lenne.
  - Valamelyik nap, ha ráérsz, komolyan szívesen megmutatom. Csak addig találd ki hogy hova és mikorra menjünk, és előre meg kell beszélnünk az időpontot, mert az előkészítéshez kell egy-két dolog- tértem vissza az eredeti ötlethez. Úgy gondoltam, hogy szemléltetni a dolgot sokkal érdekesebb lenne, mint csak itt magyarázni. Mint egy tanulmányi kirándulás.


  A hozzászólást Vitaly Rayt összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jan. 19 2017, 00:01-kor.
  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Central Park - Bow Bridge

  on Szer. Jan. 18 2017, 18:09

  Vitaly - Lucius

  Én az elemekkel szenvedek egyelőre, a föld az istennek sem megy, a tűz mg a víz alakul, de a föld az kifogott rajtam. Ugyanúgy próbálom ahogyan Dylan magyarázta, energiaszálakkal, lehet, azokkal többre jutok. Viszont ez az ide-oda utazás, meg az, hogy halottakkal lehet dolgozni az tök jól hangzik.
  -Ahaaa, az nagyon érdekel. Jó, azt vágom, hogy minél régebbre, annál nehezebb, de a közelmúlt az nem izgi. Szerintem. Vagy de? Tényleg? Akkor simán tudsz ott is alapítani bármit? Király. Ilyenem nekem is lesz, remélem. Megmutatod majd a tiédet?
  Annyi minden van amit megnéznék, meg élnék ott egy kicsit, hogy tudjam, milyen. Szívesen elvergődnék a sárkányok földjére is, na de azok megesznek kapásból, mert nem biztos, hogy hallgatnak rám. Ez csak apám szerint van így, aztán ki tudja?
  -Ja, akkor az gáz. Akkor nem megyek olyan helyre, ahol lelőnek meg ilyesmi, sőt gladiátornak sem állok, mert ahhoz meg gyenge vagyok. Jaaa, így értem. Oké. Tök menő, hogy ilyet tudsz. Ha valaki itt ki akar csinálni akkor elillansz, állatiii, és nem tud utánad menni.
  Oké, ezt nem kalkuláltam bele, azt hittem, hogy meg lehet menteni azt, aki a múltban hal meg. De így is érdekes, mert eltűnik a jelenben, meghal a múltban és azzal végül is átírja a jövőt, mert nem is létezik. Olyankor keresik egyáltalán vagy sem?
  -Aha, erre gondoltam. Én tuti halálra röhögném magam az ilyesmin, persze gondolom a fejesek nem annyira. Pedig vicces.
  Akaratlanul is nevetni kezdek ezen ahogy elképzelem a jelenetet. Először csak egy ember megy a másik utána, aztán még egy a másik kettő után és így tovább. A végén meg valami spéci expedíció kell, hogy mindenki összefogdosson mindenkit.
  -Tényleg? Ú, köszi. Megbeszélem Daryllal. Mikhalnak meg akkor mindegy, mert hát na. Very Happy Ha edzés előtt jövök vissza, nem szólhat egy szót sem, háhá.
  Halál lelkes vagyok, most tök olyan érzésem van, hogy érdemes tanulni, és talán tényleg rájövök, mit is akarok. Hullát biztos, de valami még kell mellé.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: Central Park - Bow Bridge

  on Csüt. Jan. 19 2017, 22:10

  Lucius & Vitaly


  Most azon volt a sor, hogy csak üljek és bólogassak. Mosolyogva egyeztem bele, hogy majd megmutatom neki a kis rezidenciámat Angliában, és a többi megjegyzését is érdeklődve fogadtam. Viszont idő közben intettem a pincérnek, hogy szeretnék rendelni még valamit. Kértem egy bögre zöld teát, majd Luke felé fordultam, hogy esetleg szeretne-e valamit ő is.
  - Még egy kakaót? Vagy bármi mást? - ajánlottam fel a fiúnak a következő kört. Ha már úgyis itt ücsörögtünk, akár ihattunk is még valamit. Én megkívántam a teát és rendeltem is magamnak, szóval már csak rajta múlott.
  - Várj, te találkozgatsz a bátyámmal? Ez így nem biztos hogy jó lesz ... - kaptam fel a fejem, amikor megemlítette Mikhal nevét. Erről eddig nem volt szó. Azt hittem, már nem tartja a kapcsolatot a testvéremmel, de így máris nem éreztem magam teljes biztonságban.
  - Nem szeretnék életveszélybe kerülni, Luke. Ugye érted? Ha véletlen elszólod magad, akkor végem - magyaráztam a helyzetet. Az asztalra könyököltem és kicsit előre dőlve néztem komolyan a srácra. Ez nem volt tréfa dolog. Legalábbis nekem biztosan nem, egy apró elszóláson múlhatott az életem.
  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Central Park - Bow Bridge

  on Csüt. Jan. 19 2017, 22:28

  Vitaly - Lucius

  Elgondolkodva nézek Vitalyra, lehet, rossz helyen kopogtatok, és tényleg. Lehet, nekem el kéne utaznom innen, mert Amerika nem az a hely, ahol szívesen látnak fiatalokat. Azt hiszem. Ha Kelet-Európát szemelem ki, több esélyem van, találok valakit aki hajlandó tanítani és nem kidobni pár hét után?
  -Köszi nem, még van forró csokim, azaz már nem forró, de csoki.
  Menet közben azért kortyolgattam, csak aztán elfelejtettem, hogy van, így meg ki is hűlt. Az gáz, ha azt kérem, melegítsék meg?
  -Néha, aha. Amikor normális, akkor edzeni szoktunk. Már ha nem tör ripityára ami marha ritka.
  Bólogatok, aztán rájövök, hogy Vitaly pont vele nem akar találkozni, amit meg is értek azok után, hogy tulajdonképpen őt is meg akarja ölni. Lassan azt kérdezem meg, kit nem? Van olyan?
  Ez így akkor most bajos lesz, mert ha én elvonulok Mikhalhoz, le fogja vágni, hogy megtaláltam az öccsét... és akkor ugrik be valami.
  -Nekem viszont van egy ötletem. Talán van valaki aki segíthet abban, hogy ne akarjon megölni, azaz ne tudja megtenni.Igaz, hogy démon, de ha valaki, hát ő tud.
  Daryl... az egyetlen reményem. Mondhattam volna apámat, de hát eltűnt, így aztán tök mindegy. Már nem is keresem, vissza sem hív, nem is üzen.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: Central Park - Bow Bridge

  on Pént. Jan. 20 2017, 15:23

  Lucius & Vitaly


  Egy rövid ideig furcsállóan néztem a fiúra. Még hogy Mikhallal edzeni ... most már egyáltalán nem értettem milyen kapcsolatban állnak. Eddig arról volt szó, hogy utálják egymást és a bátyám őt is ki akarja csinálni. De ha így van, akkor miért tanítaná? Egy kicsit összezavarodtam, de még bíztam benne, hogy Luke az én oldalamon áll. Aztán a fiú felvetett egy ötletet, ami talán be is válhat. Nem rajongtam érte, de talán működhet.
  -A barátod, akinél laksz? Szerinted segítene nekem? - kérdeztem vissza elgondolkodva. Ezt most meg kellett szerveznünk, lehetőleg hamar. Már elszúrtuk a dolgot azzal, hogy egyáltalán találkoztunk, és ha életben akartam maradni, gyorsan be kellett biztosítanom magam, még mielőtt Lucius összefut a testvéremmel. Tudtam, hogy segítség nélkül nem sok esélyem van ellene, akkor sem ha a mágiám legalább olyan erős. Harcban nem voltam olyan jó mint ő, ebben nem kételkedtem.
  - A démonok általában nem kis árat kérnek egy ilyen segítségért. És legtöbbször nem pénzben számolják a fizetséget ... tudod, mi lehet az, amire szüksége van? Amiért alkut kötne velem? Nem vagyok benne biztos, hogy fel tudok mutatni bármit, ami érdekelne egy démont. Mondjuk az is igaz, hogy még nem próbáltam, lehet, hogy ki tudok találni valamit. Főleg, ha segítesz - folytattam a hangos gondolkodást. Annak ellenére, hogy a fiú jóban volt a szóban forgó démonnal, nem áltattam magam azzal kapcsolatban, hogy esetleg ingyen meg fogja védeni a hátsómat. Ez nem volt jellemző erre a fajra, és nem is vártam el. Viszont eddig szerencsésen megúsztam, hogy alkut kelljen kötnöm velük, szóval nem sok elképzelésem volt azzal kapcsolatban, hogy mit akarhatnak tőlem. Tehát vagy összejön, vagy nem.
  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Central Park - Bow Bridge

  on Pént. Jan. 20 2017, 17:06

  Vitaly - Lucius

  Kicsit bonyolult lenne elmagyarázni máris, hogy milyen a kapcsolatom Mikhallal, de majd egyszer elmesélem részletesen, csak egy nem kávézó kellős közepén. Érdekes, így is lehet fogalmazni, és akkor nagyon enyhe voltam.
  -Aha. Ha valaki, ő biztosan tud megoldást. Majd meglátjuk, de egy kérdést megér, nem?
  Fogalmam sincs, Daryl hogyan fog reagálni, de velem eddig tök rendes volt, még ha nem is éppen mindennapi körülmények között futottam vele össze anno, de hát csak megengedte, hogy nála lakjak. Ráadásul egy csomó mindent tanított, olyanokat, amiket egy fajtársam sem.
  Vitaly gondolkodására megvonom a vállam, fogalmam sincs arról, hogyan működik ez, csak azt tudom, hogy neki tuti van akkora ereje, megvédje Mikhaltól.
  -Sejtem, de nincs jobb ötletem. Nézz rám, én szerinted mennyire tudnálak megvédeni? Oké, hogy segíteni tudok egy harcban, de az édes kevés.Nekem sincs sok mindenem, de majd kiderül, mit kér cserébe. Ha elindulunk, akkor felhívom, szóval ne lepődj meg, ha csörgök, hogy gyere, oké?
  Lehet, két évig nyugi volt, de most én megkerestem Vitalyt, így ha megjelenek Mikhalnál, akkor le fogja vágni, hogy megtaláltam az öccsét, és akkor kinyuvaszt. Először engem, aztán őt, szóval ezt muszáj volt megelőzni valahogy, és hogy máshogy ha nem így? Már ha nem dől dugába a terv, és Daryl nem hajít ki ahogyan a többiek is.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: Central Park - Bow Bridge

  on Vas. Jan. 22 2017, 19:58

  Lucius & Vitaly


  Még mindig szkeptikusan álltam hozzá a démon-dologhoz, de annyit mindenképp megért, hogy megpróbáljuk. Bíztam benne, hogy végül mégis jól alakul a dolog, még ha nagy árat is kell fizetnem érte. Eléggé nagyon élni akartam ahhoz, hogy ez ne tartson vissza egy alkutól.
  - Rendben, akkor majd számítok rá, hogy keresel. Bár ehhez nem ártana a telefonszámom is, igaz? – mosolyodtam el azon, hogy ez az apró részlet majdnem el is maradt. A számom nélkül nehézkesen tudna megcsörgetni. Biztosan megvannak a megfelelő módszerek arra, hogy kitalálja az elérhetőségemet, de ez mégis csak biztosabb. Elővettem a mobilom és lediktáltam neki a számot, majd megkértem, hogy csörögjön rám. Csak az általános procedúra.
  - Remélem, hogy nem arra fogod használni, hogy csapdába csalj – jegyeztem meg, ezt most inkább viccből, mint komolyan. Bíztam a fiúban annyira, hogy feltételezzem, hogy nem a bátyámnak segít majd kelepcét állítani most, hogy tudja, hogyan érhet el.
  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Central Park - Bow Bridge

  on Vas. Jan. 22 2017, 20:21

  Vitaly - Lucius

  Ha tudnám, mi kell az ilyen segítségkéréshez, lehet nem lennék ennyire merész, de tényleg nem tudom ki más segíthetne, ha nem egy démon. Mert ők erősebbek tőlünk, szóvaaaaal... már ha egyáltalán Daryl meghallgatja, miért is keresem.
  -Igen. Csak előbb beszélek vele, ha nem baj. Jaaaa, tényleg. Anélkül nehezebb.
  Az teljesen kiment a fejemből, hogy telefonszám nélkül aztán csörgethetem én Vitalyt, kombinációt találgatni meg semmi kedvem.
  Bepötyögöm szépen Vitaly számát és azonnal megcsörgetem. Daryl2 néven mentem el, mert azért annyira hülye nem vagyok, hogy konkrét névvel illessem, nem mintha ki adnám a kezemből a telefonomat, de na.
  -Mert nem tudnád rég, ha ez az lenne, mi?
  Elvigyorodok, hát oké, hogy nekem is van némi erőm, de azért Vitaly sokkal erősebb tőlem, simán levágta volna, ha csapdát állítok és nem azért keresem meg, mert olyan marha jó fej vagyok.  Magamnak: #C5EC2A

  Ajánlott tartalom

  Re: Central Park - Bow Bridge


   Pontos idő: Hétf. Nov. 19 2018, 07:11