Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Freshkills Park
by Marcus Van Beest Yesterday at 22:49

» Pince
by Admin Vas. Nov. 11 2018, 22:47

» Long Island villa
by Admin Vas. Nov. 11 2018, 18:53

» Theo szobája
by Dorian M. Montgomery Szomb. Nov. 10 2018, 22:42

» Belső udvar
by Dorian M. Montgomery Szomb. Nov. 10 2018, 21:54

» Carlmichael Ház - Tárgyaló
by Reinald Carlmichael Szomb. Nov. 10 2018, 21:51

» Cox professzor irodája
by Brian Cox Szomb. Nov. 10 2018, 19:40

» Rising Star Cave - Dél-Afrikai Köztársaság
by Armand Assante Vas. Nov. 04 2018, 20:49

» Azrael
by Desmond O. Cross Vas. Nov. 04 2018, 17:52

» Reinald Raoul Carlmichael
by Admin Szomb. Nov. 03 2018, 23:39

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Central Park - Bow Bridge

  Share

  Central Park - Bow Bridge

  on Szomb. Okt. 03 2015, 23:42

  First topic message reminder :  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: Central Park - Bow Bridge

  on Kedd Jan. 24 2017, 00:07

  Lucius & Vitaly


  Megcsörgetett, én pedig kinyomtam. Legalább jól diktáltam le a számot. Luke néven mentettem el a telefonomba, ezt olyan magától értetődőnek találtam, és jelenleg nem volt másik Luke nevű ismerősöm.
  - Ki tudja, hogy milyen ügyesen hazudsz? Akár Mikhal is küldhetett volna … de nincs rossz előérzetem veled kapcsolatban, szóval van egy jó pontod! – vigyorogtam a fiúra. Visszacsúsztattam a telefonom a zsebembe, majd belekortyoltam a teámba. Már kihozták egy ideje, el is kezdett kihűlni, szóval épp ideje volt eltűntetnem, még mielőtt tényleg hideg lesz. Viszont a beszélgetésünket kezdtem elég lezártnak érezni, ami nem mindenképp jelent jót. Legalább addig ki kellett volna húznunk valami témával, amíg megiszom az italomat.
  – Hol tartasz a varázslattal? Miket tudsz? Mesélted, hogy már egy csomóan próbáltak tanítani, de mindenki megpattant, de azt nem nagyon, hogy végül mit is sikerült megtanulnod - dobtam fel egy témát, amit előre láthatóan érdekesnek ítéltem. Tisztában akartam lenni vele, hogy mit tud, és mennyit. Ez az információ hasznomra lehetett abban, hogy milyen szinten kezdjem el magyarázni majd neki az időkapu-nyitást, és hogy mennyit várhatok el tőle ezzel kapcsolatban. Ha pedig akadnak nagyon alapvető trükkök, amiket nem ismer, azokat megtaníthatom neki.

  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Central Park - Bow Bridge

  on Pént. Jan. 27 2017, 03:28

  Szám mentve, ezt még összekeverni sem tudom semmivel. Vitaly feltevésére olyan értelmesen nézek, hogy öröm nézni. A mi van? Mit csinálok?
  -Mert nem jönnél rá kapásból, mi? Ne már. Főleg, hogy tudod, nem csak kölyöknek nézek ki, hanem az is vagyok. Úgy 100 év múlva mondd ezt.
  Vigyorogni kezdek, annyira abszurd a feltételezés is, de vicces. Van egy jó pontom. Szuper. Biztos egy démont hoznék fel lehetőségnek, ha épre akarnám csalni.
  Ezek után azért el tudom képzelni, a mieink még miket tudnak kitalálni, szinte mindent, hogy előrébb lépjenek, ez tuti.
  Mivel a csokim elfogyott és Vitaly teája is kihűlt, így kértem még egyet, mert kedvem az még nem volt menni sehová sem. Nem gondoltam volna, hogy Mikhal tesója ennyire normális fazon. Akkor nála mi siklott ki ennyire? Na mindegy.
  -Nem túl sokat, Daryl szerint el vagyok maradva. A tűzzel egész jól elboldogulok, de még csak nagyon alap szinten. A vízzel meg... hát esőt azt sikerült csinálnom, mikor nem akartam, meg eltüntetni is tudok. Meg már egész jól teszek láthatatlanná dolgokat, mint a fülem, és ilyesmi, meeeeg most éppen azon vagyok, hogy gyakoroljam a hulla mozgatást, meg felépítést és ilyesmi. Na az nem könnyű. Vagy büdös marad, vagy nem mozog... de legalább nem foszlik tovább. Illetve gyakorlom az energiával kapcsolatos dolgokat is.
  Egyelőre ennyi, meg olvasom ezerrel a Magnustól kapott könyveket, tanulom azt a nyelvet még mindig, mert nem akarok rontani. Így felsorolva tényleg marha kevésnek tűnik, és nem tudom, hol kellene tartanom igazából.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: Central Park - Bow Bridge

  on Szomb. Jan. 28 2017, 19:09

  Lucius & Vitaly


   A kihűlő félben lévő teámat szürcsölgetve hallgattam a fiút. Igaz, viszonylag gyorsan el tudta sorolni, hogy miket tud, de azért ez is valami volt. Én az ő korában szintén épp csak elkezdtem a tanulást, nem hiszem, hogy sokkal többet tudtam. Szóval nem láttam itt semmilyen gondot. Épp elég jól haladt, ahhoz képest, hogy azt mondta, hogy nem olyan régen kezdett tanulni. Ráadásul állandóan váltogatnia kellett a tanárait. Ilyen körülmények közt senki sem tudna jobban fejlődni. Ja, és egyébként díjaztam a kitartását.
  - Ez egész jól hangzik. Van még mit tanulnod, de tizennégy évesen kinek nincs? Tudod, én mindig nagyon gáz voltam az elemekkel. Sokáig egy icipici lángocskát sem tudtam csinálni. Irtó béna voltam – vallottam be, felkuncogva az emléken. Rengeteget szenvedtem az alapokkal, mire eljutottam valahova.
  – Igazából csak addig nehéz, amíg megtanulod az alapokat. Aztán már belelendülsz. Mondjuk már 100 vagyok és még mindig állandóan tanulok új dolgokat, de semmi sem olyan fájdalmas, mint az eleje volt. Bár ez lehet, hogy egyénfüggő. Nem tudom – vontam vállat lazán, majd ismét elmerültem a teásbögrémben. Igen, még mindig volt mit pityizálnom. Egy kicsit úgy éreztem magam, mint egy kisgyerek, aki csak játszik a szívószállal és igazából egyáltalán nem iszik semmit. Pedig csak egy kicsit megbűvöltem a bögrémet, hogy ne fogyjon el belőle a cucc. Észrevétlen kis bűbáj volt, egyetlen pillantással elintéztem. Szerettem az ilyen apró trükköket.
  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Central Park - Bow Bridge

  on Szomb. Jan. 28 2017, 22:08

  Vitaly - Lucius

  Érdekes, mert arról senki nem beszél, ő hogyan kezdte, csak valaki bejelenti, neki nem volt tanára, valakinek meg volt, és ennyi.
  Nekem meg sok volt, tessék... egy év alatt lassan az összeset megismerem akinek neve van, aztán tanulok egy démontól. Olyan röhejesen hangzik, nem? És mégis így van. Ezért lep meg, amikor Vitaly közli, ő szenvedett az alapokkal. Akkor mégsem vagyok reménytelen a jelek szerint.
  -Tényleg? Nekem a tűz mindig adott volt, mint kiderült, a vízzel bajlódtam kicsit, de azt meg megcsináltam amit nem akartam. De ahogy hallgatlak, hát én ilyen időutazásra nem leszek képes. Végül is egy éve csöppentem bele ebbe az egészbe.
  Aztán ha eszembe jut az, hogy nem is értettem, ki miről beszél, vagy éppen azt nem amit Magnus mondott, mert mást vontam le belőle, aztán kiderült, hogy ha másképp mondják, akkor meg rögtön vágom...
  persze azt se tudom, mennyit segít a dolgon, hogy mindig más magyaráz, de ahogy Vitaly mondja, lehet, csak egynek kellene lennie, nem soknak.
  -Oké, de annyi alap van, hogy lassan belezavarodok. Azt is tudnom kéne már, mit akarok, de minden érdekel, és így nehéz.
  Még azt sem tudom, apám mit akart, mikor hagyott egy tojást. Mit kezdjek én egy sárkánnyal? Most komolyan? Mit? Darylnál élveztem először, hogy mindent pusztíthatok, de az sem megoldás, vagy igen? A fene tudja.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: Central Park - Bow Bridge

  on Vas. Jan. 29 2017, 22:29

  Lucius & Vitaly


    Egy kissé furcsállóan néztem a fiút. Nem egészen értettem a gondolkodását a mágiával kapcsolatban. Én egészen ellentétesen láttam a dolgot, és nem akartam elhinni, hogy mások ilyesmivel tömték a fejét. Ekkora hülyeségeket! Nem csoda, hogy szerencsétlen tök önbizalom hiányos.
  - Na várj! Te most azt akarod beadni nekem, hogy egy éve tanulsz mágiát és valaki azt mondta neked, hogy tudnod kéne, mihez akarsz kezdeni magaddal? Téged nagyon barom alakok taníthatnak, ember. Előtted van egy egész örökkévalóság, és egy év után tudnod kéne, hogy mivel akarod tölteni az egészet? Ez hülyeség. Tudod, nekem meddig tartott, mire rájöttem, hogy van tehetségem az időutazáshoz? Húsz évig. Húsz. Kibaszott. Évig. És bárki bármit akar beadni neked, ők sem fedezték fel hamarabb a képességeiket! Ezt tartsd észben, oké? Van időd. Ha vigyázol magadra, akkor rengeteg éved lesz még kitanulni bármit. Szerintem semmivel nem vagy elmaradva másoktól, akik még csak egy éve fedezték fel az erejüket – fejtettem ki a saját véleményemet. Talán egy kicsit felhúztam magam azon, hogy ilyesmit etettek be szegény kölyökkel, de ez nem neki szólt. Reméltem, hogy nem vette magára, ha egy kicsit nyers volt a hangnem, én tényleg csak azokra voltam mérges, akik ilyen ostobaságokat mondtak neki. Lassan kiegyenesedtem, mert eddig eléggé előre hajolva beszéltem. Egyik kezemmel megigazítottam a hajam, mert zavart, ahogy a homlokomba lógott.
  – A lényeg, hogy természetes, hogy mindent ki akarsz próbálni. Nem kell elsietned semmit, fedezz fel nyugodtan mindent, ami érdekel, és majd rá fogsz jönni, hogy melyik megy jobban. Ne aggódj az idő miatt. Minden ki fog alakulni –  néztem Luke szemeibe, most már nyugodtabban. Nem tudom, milyen védelmező ösztönök ébredtek fel bennem, de kötelességemnek éreztem eloszlatni a téveszméket abból a kis fejéből. Ha pedig valaki mást állít, akkor mondja a szemembe és majd lerendezem. Ezt már nem mondtam meg a fiúnak, de gondoltam rá.


  A hozzászólást Vitaly Rayt összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 29 2017, 23:07-kor.
  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Central Park - Bow Bridge

  on Vas. Jan. 29 2017, 23:03

  Vitaly - Lucius

  Eljutnék odáig, hogy tudjam, mit kell fejlesztenem vagy hogyan, akkor én lennék a legboldogabb. Egyelőre azt tudom, hogy egyre jobban irányítom a tüzemet, és kezd ereje is lenni, nem csak olyan harmat-féle. Persze a kérdés, hogyan tovább? -Aha, egy éve. Volt aki azt mondta, választanom kéne, de hát annyi minden van, hogy nem tudom. Egy csomó mindent meg nem is láttam. Húsz év? Húsz évig nem tudtad? Akkor jó. Mert én aztán végképp nem tudom, egyáltalán nem. Amit tudok... hogy szinte még semmit nem tudok. Asszem. Meg valószínű, hogy mivel ennyien magyaráztak, tulajdonképpen az alapokkal nem haladtam semmit sem. Vagy nem úgy, ahogy kellett volna.
  Tényleg nem tudom, hol kéne tartanom, mert oké, hogy én olvasok meg tanulom a könyvekben leírtakat, de az édes kevés. Gyakorolgatok is, csak a fene tudja, hogy mi történik, ha elcseszem a hangsúlyt és mégis sikerül amit szeretnék, csak nem úgy, ahogy szeretném. Az lenne a blama, lerombolnám a házat, Daryl meg iszonyú ideges lenne ha jól sejtem.
  -Oké. De honnan tudom, jól csinálom-e? Az is oké, hogy szegény Darylt csesztetem jobb híján, meg a bátyádat aki falnak megy tőlem, de Mikhalról tudod, hogy egy dolog érdekli, a bábjai. Meg az edzés. Tőle is kaptam könyveket, szóval ezért nem értem őt.
  Egy halvány mosoly kúszik a képemre, azért megnyugtató, hogy mégsem vagyok elkésve annyira, csak nem sikerült megtalálnom azt, akitől tényleg tanulhatok is úgy igazán. Vagy az normális, hogy egy démon segít meg egy félőrült, aki mindenkit meg tudna fojtani? Érdekes.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: Central Park - Bow Bridge

  on Szer. Feb. 01 2017, 03:22

  Lucius & Vitaly


    Még mindig elég zavartnak tűnt, de ezen nem kellett volna csodálkoznom. Annyitól, amennyit eddig mondtam neki, még nem jönnek azonnal egyenesbe a dolgai. De talán legalább egy kicsit megnyugtattam. Aztán majd lassan a többit is helyre tesszük. Még ha nem is tanítok neki semmit, legalább segítek neki megtalálni a Hakuna Matatáját. Biztos voltam benne, hogy túl sokat idegeskedik felesleges dolgok miatt, ami pedig nem tett jót.
  - Az alapok szívás. A kezdetekkor senki sem érti, vagy biztos benne, hogy elég jól halad velük. Az idősebbek sokszor elfelejtik, hogy ők is szívtak az elemekkel, és nem ment mindig csettintésre. Szerencsédre én emlékszem, és komolyan nem kell nagyon görcsölnöd miatta. Egy év az semmi, ennyi idő alatt jó, hogy ennyit tudsz. A bénábbaknak ehhez is több idő kell. Szóval tuti, hogy jól haladsz. Csak így tovább! – magyaráztam tovább, hátha végre hisz nekem. Biztos voltam benne, hogy egyenesbe fog jönni, ha egy kicsit pozitívabban áll hozzá, és elfelejti a kapkodást a mágiával. Semmit sem szabad elsietni, ezt meg főleg nem.  Gondolkodtam rajta, mit mesélhetnék még, hogy megnyugtassam. Volt egy csomó béna sztorim arról, amikor én tanultam, de nem voltam biztos benne, hogy érdekelné.
  – Érzed, ha jól csinálod. Bénán hangzik, de így van. Tudni fogod, hogy „na, ez az!”, akkor is, amikor rájössz, hogy mihez értesz igazán. Csak ki kell próbálni mindent és egyszer majd megtalálod, hogy mihez passzol az erőd. A tanáraid miatt meg sose pánikolj, csak ha komolyan elszúrsz valamit, mondjuk felgyújtod, vagy ilyesmi. De amíg van bárki, aki segít, nincs baj. A fontos, hogy sose aggódj, ha valaki felszívódik. A tapasztalt fajtánkbeliek parasztok, ahogy a démonok is. Mindenki, aki tanítani tud, valahol mélyen paraszt. Ha lelép, akkor lelép, ez van. Milyen könyveket kaptál Mikhaltól? Kíváncsi vagyok. Amúgy a könyvek klasszak, néha kicsit uncsi, de sokat lehet tanulni belőlük egyedül is. Ja, nem árt, ha tanulsz démonnyelven. Meg pár holt nyelven. Az érdekesebb könyveket sosem fordítják le angolra –  halmoztam el a tanácsaimmal szegényt. Egész jól belejöttem, ami azt jelentette, hogy megint túl sokat jártatom azt a nagy számat. Hátradőltem a padon, a fejemet a háttámlának nyomtam. Azon agyaltam, hogy mit is mondhatnék még neki.
  - Mi a helyzet a hasznos kis trükkökkel? Tárgyak lebegtetése meg teleportálása … ilyesmi. Próbáltad már? – kérdeztem kíváncsian. Én ezeket tanultam meg először, mert így jelentkezett az erőm. Random tárgyakat teleportáltam a tudtom nélkül, és mindig azt hittem, hogy csak úgy megtaláltam, vagy valaki odatette. Aztán valahogy megtanultam irányítani, és egész jól csináltam már, mire a mesterem rám talált.
  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Central Park - Bow Bridge

  on Szer. Feb. 01 2017, 04:02

  Vitaly - Lucius

  Tényleg nem tudom, mit kéne már tudnom, vagy mennyit, lévén senki nem mondta, csak Daryl azt, hogy el vagyok maradva. Apámat láttam párszor és el is tűnt, így aztán erről is le kell tennem. Háború... másoknak nagy szám, nekem meg szinte semmit nem jelent akkor sem, ha fődémon, hiszen nem is ismerem.
  Oké, hogy a csatornából elvitt magához, de végül visszalógtam, mikor ő is lelépett egy időre. Hallgatom Vitalyt és vigyorogni kezdek.
  -Ja, akkor oké. Nekem ez az egész zavaros volt, még azzal is bajlódtam, hogy a jegyeimet ne lássa más. A szemem színét azt magamtól is megoldottam korábban, de nem tudom, hogyan.
  Azért megnyugtató, hogy nincs is akkora gáz, és az alapokkal mindenki küzd. Már nem is érzem magam olyan szerencsétlennek mint eddig. Persze attól még nem érzem jól magam, hogy mindenki eltűnt szinte mellőlem vagy kihajított, és olyan maradt mellettem mint Mikhal, aki meg tudna ölni. Na meg egy démon. Ez olyan... olyan vicces.
  -Ezt értem, de mondjuk ha rögtön a könyv végére lapozok, akkor simán elcseszhetem. Jaaaaj, ne mondd a gyújtogatást, az magamtól is megy. Magnusnál védve volt minden és Chrisnél is. Darylt meg nem zavarja. Asszem.
  Oké, sok dolgot gyújtottam én fel, még otthon is, aztán Dorothea mentett ki, mikor összefutott velem a parkban. Így kötöttem ki Magnusnál.
  A tűz az elemem, ez biztos, de azt hiszem belehalok, ha csak az elemi mágiához lesz érzékem, ez biztos.
  -Először is van egy saját könyvem, amit még Magnustól kaptam. ezekbe beleírt néhány dolgot amiket együtt vettünk, mint az ilyen eltüntetés és ilyesmi. Meg beleírta azt a szöveget is, ami purgatóriumiul van és az idézéshez elengedhetetlen, meg ahhoz, hogy démon szóba álljon velem. Ezeket tudom. Tőle is vannak könyveim, például az elemi varázslatokról, de még a felénél se járok, még csak a tűz-víz az, amivel próbálkozom. Van a rejtőzésről, a fajokról és ilyesmi, hogy ha alakot akarok mondjuk váltani, akkor mikre kell figyelni... na ezzel még bajlódok, de a hajam színét már tudom változtatni.
  Felsorolást tartok, hogy ki ne hagyjak semmit, persze van olyan, amit még ki sem nyitottam, mert egyértelmű volt, hogy azok később kell, sorra kerüljenek.
  Vezetem a saját kis könyvecskémet is, bár az nem nagyon bővült mióta végül is magamra maradtam. Ez tény.
  -Mikhaltól is ugye van jó pár, ezek a hullákkal kapcsolatosak, hogyan lehet fejleszteni, hogy ne az legyen, felállítom aztán ott én is összeesek meg ő is. Valljuk be, ezzel küzdők, nincs annyi erőm még. Dylantől nincsen könyvem, de megtanította az energiaszálakkal való munkát, meg azt, hogy tüntetem el a szennyeződéseket magamról.
  És így ennyi. Szóval könyveim vannak, csak egyedül nem úgy haladok ahogyan szeretnék, lévén nem tudom, mi jó és mi nem, mit lehet és mit nem. De ha Vitaly azt mondja, csak próbálgatni kell és érezni fogom, akkor jó, nem aggódok.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: Central Park - Bow Bridge

  on Csüt. Feb. 02 2017, 20:47

  Lucius & Vitaly


    Kezdett alakulni a dolog, már nem tűnt olyan kétségbeesettnek. Amit a jegyeiről mondott, arról eszembe jutott a saját gyerekkorom. Hasonló helyzetben voltam, és ugyanakkor mégsem.
  - Az szerencsés, ha ösztönösen sikerül elrejtened. Bár akkor nem a szemed az egyetlen jel rajtad, igaz? – kérdeztem kíváncsian, de utána gyorsan folytattam – Én megúsztam ezekkel – böktem a bal mutatóujjammal a szarvaim felé, amelyeket csak a varázslények láthattak, mert az emberek elől mágiával elrejtettem – De kiskoromban nem igazán tudtam elrejteni őket, szóval sokáig sapkát kellett hordanom. Mindig és mindenhol. Anyám nem bízta a véletlenre, nem akarta, hogy bajom legyen emiatt. Szóval minden egyes alkalommal, mikor elhagytam a házat, sapkát kellett hordanom több mint tíz évig. Érdekes volt – osztottam meg vele az újabb mesét magamról. Nem, nem tudtam befogni, egy pillanatra sem. Örültem, hogy végre akadt, akivel megoszthatom a tapasztalataimat, és talán nem unja úgy, mint a felnőtt alvilágiak. Úgy tűnt, a gyújtogatással beletaláltam, pedig azt csak úgy mondtam. Nem is gondolkodtam rajta, csak jött. Azért megejtettem egy apró mosolyt, mert ez mégiscsak vicces.
  - Akkor szerencséd van, hogy az árnyvilágban általában tesznek óvintézkedéseket az ilyen helyzetek elkerülésére. Nem te vagy az egyetlen, aki felgyújt dolgokat. Ja, és sokszor nem véletlen fordul elő. Néhány varázslénynek elég lobbanékony a természete, ha érted, mire gondolok.
  Cinkos vigyorral hajoltam előre, hogy megint magamhoz vegyem a teámat, és ittam is néhány kortyot, míg mesélt a könyvekről. Magamban helyeslően bólogattam, tényleg hasznos dolgokkal látták el a főnökök. Az már más kérdés, hogy meddig fog tartani szegénynek átrágnia magát az összesen. Nem irigyeltem, az biztos. Mondjuk én is televoltam varázskönyvekkel, de az más tészta. Én már letudtam a kötelezőt, csak azt tartottam meg, ami tényleg kell, vagy valami különleges dolog fűz hozzá.
  - Az alakváltás nagyon király, ha van hozzá tehetséged – végül ez a téma fogott meg, úgyhogy ebbe szóltam bele. Igen, most megint el fogom mondani, hogy én mennyire vagyok jó benne vagy sem – Nekem muszáj kínlódnom a hagyományos hajfestéssel, mert nekem nem megy. El tudom rejteni a nemkívánatos kis jegyemet az emberek elől, de ennyi. Igazi alakváltás nem megy. Esetleg bájitalokkal, de az meg szívás, mert nagyon sokba kerülnek a jó hozzávalók. Szóval igen, valami, ami nem megy még most sem. De neked még sikerülhet. Hajrá! –és ennyit szóltam hozzá a könyveihez. Úgysem tudtam volna értelmes választ adni, akkor meg minek erőlködjek? Ez így jobban jött ki. Mielőtt folytattam volna, ittam még egy keveset, mert száraznak éreztem a számat. Egy újabb jel arra, hogy túl sokat dumálok.
  - Őszintén… szerintem nem lesz veled semmi baj. Minden, amit eddig mondtál, nagyon jól hangzik, és ha nem tör le, ha gyakran kell cserélgetned a tanáraidat, akkor rendben leszel. Meg kell egy kis szorgalom a könyvekhez is, de ez a lényeg – foglaltam össze, amit eddig leszűrtem. Nem is hagytam időt neki, hogy válaszoljon az előbb feltett kérdésemre, de ezután befogtam, és hagytam kibontakozni. Megfordult a fejemben, hogy békén kéne hagynom mára a srácot, de egyelőre túl jól elvoltam ahhoz, hogy ezt megtegyem.
  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Central Park - Bow Bridge

  on Csüt. Feb. 02 2017, 22:02

  Vitaly - Lucius

  Az ösztönös elrejtésen röhögni kezdek, mert az azért nem ilyen egyszerű. Azaz sosem ment, csak a szemem színének a változtatása, de azt meg nem tudom, hogyan.
  -Á, dehogy, vannak füleim és farkam. Olyan kutya. Dylantől tanultam meg, hogyan kell.A szememre nem tudom hogyan jöttem rá, az úgy alakult.
  Megmutatom őket, mármint a füleimet, hát nekem olyanom van. Vit szarván elcsodálkozom, őt se irigylem ezért az az igazság.
  -Én is azt hordtam, meg megnövesztettem a hajamat. Ott meg megműtöttek, de nem sok sikerrel.
  Mutogatok lefelé a farkam helyére. Hát na, a nevelő szüleim nem tudták kezelni ezt a helyzetet, van ilyen. Én se, de az más kérdés.
  -Azért az jó, hogy anyukád másként állt hozzá. Tudod az enyémek, azaz az örökbe fogadó családom nem nagyon értette, miért vagyok ilyen. Mindenben a rosszat látták. Asszem anyám is, mert azonnal lepasszolt.
  Nem tudom, kinek mi játszódott le a fejében, de lehet én is megijedtem volna saját magamtól. Persze a nevelőim amilyen maradiak, inkább a homokba dugják a fejüket, azaz dugták, kivéve amikor már azon gondolkodtak, visszaadnak az intézetnek.
  -Ja, oké. Hát nekem ilyen furcsaságaim vannak, azaz voltak, de a tűzoltók hazajártak hozzánk, de mindig volt valami magyarázat, mi és miért gyulladt ki. Szerencsére. Bár... most meg kiderült, tényleg mindegyik én voltam, na ez a ciki.
  Elröhögöm magam, mert így utólag vicces az egész, persze akkor nem volt az. Aztán Magnus felvilágosított arról, mi vagyok, és elmagyarázta, hogy semmi baj nincs velem. Akkor megnyugodtam, mert úgy tűnt, minden oké lesz, ha tanulok ezerrel.
  Azzal mondjuk nem számoltam, hogy utána mindenki annyira elfoglalt lesz, hogy egy démonnál kötök ki.
  Sok könyvet tudok felsorolni, mindegyiket olvasom, tanulom, jegyzetelem, de azért nem két nap alatt lehet azokat beseggelni. Érteni szeretném, mi miért és hogyan működik vagy nem működik. Van, ahol elakadok, de nem tudom kitől megkérdezni, mert nincs senki.
  -Aha, olyan jól hangzik. Gondold el, felveszed egy nagy öreg vámpír külsejét. Állati. Nem? Ne már, ezt meg kell tudnod csinálni. Tuti rosszul fogtál hozzá. Magnus is tudja, ő mutatta meg, és ha én meg tudtam csinálni, akkor ezt mindenki, de tényleg.
  Először nekem is marha bonyolultnak tűnt, aztán amikor rájöttem a trükkjére, azaz Magnus rávezetett, hát hangosan röhögtem.
  És először jutok el odáig, hogy boldog vagyok attól, én is tudok olyat mutatni, amit más nem tud. Vagyis úgy tűnik.
  -Azért letör, nem mondom azt, hogy nem. Mert olyan érzésed van, hogy mindenhol felesleges vagy, semmire nem vagy jó és ezért nem tudnak veled mit kezdeni, érted?
  Halvány mosollyal nyugtázom, hogy csak jól haladok és mégsem vagyok olyan reménytelen, mint ahogy már hittem magamról. A könyvekre bólogatok, van amelyiket már rongyosra olvastam, na de az még nagyon az eleje.  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: Central Park - Bow Bridge

  on Vas. Feb. 12 2017, 19:00

  Lucius & Vitaly


   Meglepődtem azon, hogy felnevetett, nem igazán tudtam hová tenni ezt a reakciót. Persze ez csak addig tartott, míg meg nem szólalt, és meg nem magyarázta a dolgot. Rögtön minden tisztább lett.
  - Na igen, akkor egy kicsit megszívtad. De legalább nem lila a bőröd. Az tuti rosszabb lenne. A hegyes fül pedig menő, sok lányt ismerek, aki bukik az ilyesmire – vigyorodtam el, ahogy megállapítottam a dolgokat. Azért okosan elrejtette a jegyeit, bár az egyiket nem volt olyan nehéz.  A lényeg, hogy megoldotta, szerintem ügyesen, és volt egy olyan érzésem, hogy a mai világban abból sem lett volna nagy baja, ha a mondénok látják a szemeit, vagy a füleit. Léteztek fura fétisek mostanában.
  Mikor elmesélte, hogy bántak vele a saját szülei, egy kicsit elkomolyodtam. Muszáj volt bevallanom saját magamról is az igazat, bármennyire szerettem volna ezt az előbb kicsit megmásítani.
  - Jó, azért az én életem sem volt olyan tökéletes. A vérszerinti anyámat sosem láttam, azonnal lepasszolt, amint megszülettem. Egy dajka nevelt fel, őt nevezem anyának. Igaz, hogy az első pár hónapban kapott érte pénzt, de akkor is sajátjaként nevelt, amikor nem fizettek többet. Hatalmas szerencsém volt vele. Nagyon szerettem őt – sóhajtottam fel, ahogy előadtam az igazi sztorit. Az előbb sem hazudtam, de így pontosabb volt.
  - Nem tudom, szerintem velem valami baj van, mert eddig nem sikerült. Talán igazad van, próbálkoznom kéne, csak hamar megunok mindent. Mióta nincs mesterem, aki tanítson, egy kicsit ellustultam – vontam vállat, ezzel lezárva az alakváltós témát is. Volt ebben valami, most, hogy ez szóba került, hirtelen úgy éreztem, hogy bele kéne húznom. Már volt egy tippem, mivel fogom tölteni az elkövetkező estéket. Gyakorolnom kellett a varázslatot, rám fért. Nagyon ellustultam néhány éve. Mondjuk mióta visszajöttem Oroszországból anno. Szép lassan leszoktam a gyakorlásról és elkényelmesedtem, ami szar.
  - Értem. De ez nincs így, szóval nem kell így érezned. Csak fel a fejjel és tovább előre! Biztos vagyok benne, hogy meglesz az – villantottam meg egy újabb mosolyt, majd nyújtózkodtam egyet. Kezdtem elgémberedni az ülésben.
  - Nagy baj lenne, ha ezt mára ennyiben hagynánk? Kezd késő lenni és én holnap dolgozni megyek. Majd még talizunk, legkésőbb, ha beszéltél a démon haveroddal, oké? – kérdeztem, kicsit bizonytalanul. Nem akartam udvariatlanul lelépni, mert komolyan kezdtem megkedvelni a srácot, de már elég fáradtnak éreztem magam. Gondolnom kellett a munkámra … sajnos nem én voltam a saját főnököm.
  avatar
  Lucius Evans

  Faj : Cambion
  Kor : 16
  Foglalkozás : tanuló

  Re: Central Park - Bow Bridge

  on Pént. Márc. 24 2017, 20:35

  Vitaly - Lucius

  -Aha. Tudod, ezért növesztettem meg a hajamat is, hogy ne lássák. Akkor még nem tudtam, mi vagyok, és fogalmam sem volt arról, ezt el is lehet tüntetni... már úgy. Gondolod? Mondjuk a lányoknak tényleg bejött. Lila bőr? Na azt hogy lehet rejteni? Sok krémmel?
  Tényleg zavart mindig is, főleg, hogy nem tudtam eldugni, de most hogy Vitaly mondja, egyik csajszi sem panaszkodott miatta, meg nem is nagyon csesztettek érte. Lehet, tényleg azért, mert annyi furcsa szokás van mostanában. Valaki meg kecskével él együtt, mert neki az a szerelme. Na meg ez a lila bőr, na az nagyon kemény. Hát ehhez képest az én füleim semmik.
  -De jóóó. Az én nevelő szüleim, már amire emlékszem, vagy azóta, nem túl boldogok. Sokszor bánták meg, hogy elhoztak, mert furcsa vagyok, de végül is felneveltek. Eddig.
  Sok-sok vitánk volt, főleg amikor gyújtogatni kezdtem. Na de akkor még nem tudtam, hogy tényleg én okozom a tüzeket, mindenre találtak magyarázatot a tűzoltók. A szememet mondjuk sosem szerették, amikor átváltott sárgára, mindig azt mondták, vegyem ki azt a hülye kontaktlencsét. Nem értették, hogy ennyi idő alatt, pláne előttük nem tudom betenni.
  -Szerintem a koncentráció a kulcsa, asszem. Vagy nem tudom, deeeee én annyira akartam, hogy nagyon, és végül is összejött. Ja, azt tudom milyen, de hidd el, még mindig jobb, mintha csak dobálgatnak.
  Ellustulhat egy fajtársam, azaz mi? Ezt nem gondoltam volna, bár van benne valami. Mert ha nem tud tovább haladni, akkor a rég tanultakba beleun. Vagy nem? Így lenne értelme, azt hiszem.
  -Gondolod? Legyen igazad. Én... én nem gondoltam, hogy ez ennyire nehéz. Azt hittem, hogy akkor ez úgy megy, hogy valakihez odakerülsz és akkor ott is maradsz. Hát nem.
  Halvány mosoly van a képemen, jól esik a biztatás, egyszer tutira megtalálom azt az embert, aki elfogad.
  -Á, dehogy. Nekem is mennem kell, elméletileg csak futni indultam. Oké, mindenképpen szólok, azaz hívni foglak, de számíts rá, hogy az ilyen most és azonnal dolog lesz. Tudod, démon, marha elfoglalt.
  Először megrázom a fejemet aztán bólintok. Tényleg indulnom kell, még keresni fognak, nem mintha nem tudnák, hol vagyok. Daryllal pedig beszélni fogok, megígértem, és remélem, segítőkész lesz, nem utasít el azonnal.
  -Akkor... akkor köszönöm a dumcsit és jelentkezem. Szia!
  Felállok, vigyorogva indulok kifelé, kifizetem az italokat és futva indulok hazafelé.

  //Köszönöm a játékot :-) //  Magamnak: #C5EC2A
  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: Central Park - Bow Bridge

  on Vas. Márc. 26 2017, 21:44

  Lucius & Vitaly


  A fiúnak elég érdekes elképzelése volt arról, hogy is lehetne eltüntetni a lila bőrt, amin felkuncogtam. Igazából fogalmam sem volt, hogyan oldják meg az ilyesmit azok a fiatal cambionok, akik még nem értenek a saját erejükhöz. Esélyes, hogy sehogy.
  - Szerintem nem rejtik el addig, amíg nem képesek rá varázslattal. Az olyan cambionoknak, akiknek ilyen feltűnő a jelük, borzalmas gyerekkoruk lehet. Ha eszembe jut az ilyesmi, mindig érzem, hogy milyen szerencsés vagyok ezekkel – böktem a mutatóujjammal a szarvaim felé. Csak a fiú láthatta őket, szóval fogalmam sem volt, hogy az emberek, akik látták a mozdulatot mit gondoltak, de annyira nem is foglalkoztatott a dolog. Ezután csak hallgattam a fiút és együtt érzően bólogattam, ahogy a szüleiről mesélt. Azt kellett mondanom, hogy ő is egész jól járt a gyerekkorával. Talán nevelőszülőkkel élt, akik nem mindig szerették annyira, amennyire illett volna, de nem az utcán vagy nevelőotthonban kellett felnőnie. Ismertem sokkal tragikusabb sorsú cambionokat, főleg idősebbeket. Őszintén szólva a legtöbb cambion sorsa elég tragikus volt, főleg azoké, akik tényleg látványos jegyet viseltek magukon.
  - Talán érdemes lenne még próbálgatnom. Annál kevesebbet kéne költenem hajfestékre. Már azért is megérné – vontam vállat egy könnyed vigyorral az arcomon. Most, hogy beszéltünk róla egy kicsit mondhatni érdekelni kezdett az alakváltás. Sosem árt, ha az ember tud ilyesmit, és mivel eddig nekem nem sikerült rendesen megcsinálnom, talán itt lett volna az ideje ismét foglalkozni vele ennyi kihagyás után.
  Mindketten egyetértettünk abban, hogy eléggé elhúzódott ez a beszélgetés, és ideje lett volna elindulnunk. Ahogy ezt megbeszéltük intettem egy pincérnek és kikértem a számlát, hogy fizethessek, de a fiú ezt már nem várta meg, csak elköszönt és elment. Mosolyogva csóváltam meg a fejem ahogy utána pillantottam. Olyan kis fiatal volt és naiv, de megvolt benne minden, ami egy ilyen korú cambionnak kell. Szimpatikusnak találtam a kis kölyköt. Amint megjött a számla fizettem, vagyis végül csak kiegészítettem azt a pénzt amit Lucius hagyott ott, pedig eredetileg meghívtam őt. Akkor viszont már mindegy volt, szóval csak rendeztem a számlát, majd felálltam az asztaltól, felöltöztem és indultam haza.

  (Én köszönöm hümm )

  Re: Central Park - Bow Bridge

  on Pént. Jún. 02 2017, 18:50


  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Central Park - Bow Bridge

  on Pént. Ápr. 06 2018, 23:59

  Will - Noel

  Nem számolja a perceket, teljesen felesleges, ma nem fog megjelenni egy előadáson sem, de tudni fogja, mikor kellene továbbállnia, mikor kel fel a nap. Már ha egyáltalán akar. Már ha egyáltalán úgy érzi, van értelme... bár jelenleg nincs, mert minek?
  Klántaggá vált... örülnie kellene, de nincs miért. Ma éjjel a maradék reményét is elveszítette, azt a kapaszkodót, akinek köszönhetően a cellából egyáltalán fel tudott menni a szobájába.
  Semmije és senkije sincs, csak saját maga, semmiben és senkiben nem bízhat, csak saját magában. Elkeseredett. 7 éve lett azzá, ami, és a 7 évből kemény egy jutott neki a boldogságból.  Karma vagy ennyire szerencsétlen? Fogalma sincs, mit vétett, mit követett el, hogy a maradék támaszát is elveszítse, és így, ahogy történt.
  Persze ha ésszel akarna gondolkodni, azt mondhatná, ez is egy próba, nincs semmi gond, ez a szokás, de most nem így éli meg, nem így fogja még fel.
  A kihalt parkot figyeli ölében a koponyával és a jegyzeteivel, igen, anno a fejébe vette, hogy visszaszerzi Manhattant az Atyjának... most viszont... megint a feje tetejére állt minden. Kicsit idősebb lenne most, harcba szállna érte, saját klánt alapítana, de még ehhez is túl fiatal.
  Rohadt egy helyzet... amiből egyelőre nem látja a kiutat, csak azt tudja, senkit nem akar látni a klánból, senkivel nem akar érintkezni. Most nem.
  Manhattan az övé lesz, vagy így, vagy úgy, de az övé, és nem fog azzal törődni, hogy ehhez milyen eszközöket kell bevetnie. Egyelőre azonban csak információt gyűjt továbbra is, a legapróbb kapcsolata is érdekli az itteni klánvezérnek, és akkor fog lecsapni, amikor a legkevésbé számítanak rá. Nem minden a kor és az erő...
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Kancellár
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Central Park - Bow Bridge

  on Szer. Ápr. 11 2018, 20:23

  Mégis ki jár a parkba az éjszaka közepén?
  Meglepően sokan egyébként. Iszogató tinédzserek, akiket fűt a lebukás izgalma. Későig dolgozó kutyadulajdonosok. Sportolók. Szerelmesek. Kurvák. Csillagászok.
  Engem ez utóbbiak érdekeltek ma este, és már volt is egy üdítő beszélgetésem a bolygók együttállásáról ma éjszaka. Meg egy vacsorám, miközben a nő elmélyülten magyarázta, mennyire különleges a mai éjszaka, mert száz éve nem volt ilyen, és kettőnknek egy életben csak egyszer adatik ez meg... Én majdnem felnevettem. De végül mélyen a szemeibe nézve végül megcsókoltam a kezét, és megharaptam a csuklóját. Meg se lepődött, azt hiszem, de mindegy, már úgysem emlékszik rá, mi történt.
  Én szeretem még a régi vadászmódszereket, atyám így tanított, és néha szükség van rá, hogy az ember próbálgassa a szárnyait. Nem lehet mindig a bejáratott falatokat élvezni, néha kell valami új. Ezért indultam el, hogy tegyek még egy kört. Amellett megéreztem, hogy van valahol a közelben egy hozzám hasonló élőhalott.
  Mikor megpillantottam, ki is az, enyhén szólva meglepődtem. Noel Wyard, a Staten Island-i klán kis hercege, kíséret nélkül? Ezt meg kell néznem.
  - Jó estét, Mr. Wyard - köszöntöm, miközben ballonkabátom zsebeibe mélyesztett kezekkel, hosszú léptekkel odasétálok hozzá. - Attól tartok, a fény nem a legmegfelelőbb számunkra a parkban ahhoz, hogy behozzuk az ellógott kollokviumok anyagát - utalok a papírkötegre az ölében, meg arra, hogy bizony a park hangulatvilágításai nemigen adnak elegendő fényt az olvasáshoz, legalábbis többnyire. Itt mondjuk nincs annyira sötét. De ettől még tény, hogy nem jelent meg a mai órámon. Nem mintha engem személyesen ez sértene, mivel mindenki maga dönti el, mennyi időt szán rá, és mennyi erőfeszítést tesz annak érdekében, hogy megszerezze a diplomáját.
  Arcomon derűs és érdeklődő kifejezés ül, szemeim jóllakottan fénylenek.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Central Park - Bow Bridge

  on Szer. Ápr. 11 2018, 21:05

  Ahogy elviharzott, tudja, hogy a volt kísérője mire tippelt, és volt annyira mocsok, esze ágában sem volt felvilágosítani arról, hogy nem tervezi megvárni a napfelkeltét, még ha régen volt, hogy látta is.
  Persze nem hibáztatja, hiszen nincsen rózsás állapotban, pár órával ezelőtt a maradék reménye is szertefoszlott, mégis mitől lenne jókedvű? Választhat egy pozíciót... pont ahhoz van kedve, hogy ilyesmin agyaljon, valóban.
  Helyette kihasználva az előadásait inkább idejött, s bár az egyetemig nem ment, de legalább Manhattanban van, ami jó, viszont nem biztos, hogy előnyös, mert azóta folyamatosan agyal.
  Rálátni Kyle volt székhelyére... ami most magányosan áll megannyi emlékkel, vérrel és ki tudja még mivel, de akkor is kong az ürességtől, és ennek nem szabad így maradnia. Vissza fog kerülni jogos tulajdonosához úgy, ahogy az illik.
  Francist a nagy gondolkodás közben a köpönyege alá rejti, avatatlan szemeknek nem kell látniuk, elég, ha ő tudja, ott van.
  Most csak egy kis magányt szeretne úgy, hogy senki ne zavarja meg, senki ne keresse, senki ne üzenjen, senki ne hívja, vegyék úgy, hogy nincs.
  Manhattan... nem az hajtja, hogy ez város, és az egyik központ, nem azért pályázik rá, mert itt közel lenne a tűzhöz, nem, hanem Kyle miatt. Képtelen elfogadni, hogy kivonult, feladta az egészet, és úgy szerezték meg tőle, hogy tulajdonképpen semmit sem kellett érte tenni. Innentől kezdve az itteni klánvezér számára nem legitim, mert nem lehet az, legyen akárhány éves, legyen akárki, oly mindegy.
  Teljesen belemerül a saját gondolataiba, olyannyira, hogy szinte csak utolsó pillanatban érzékeli, hogy egy fajtársa tart felé, és ha ez nem lenne elég, az egyik professzora. Csodálatos. Mára még valami?
  -Jó estét, Mr. Collins.
  Felpillant, de ezen kívül ugyanolyan mozdulatlan marad, mint eddig is. Semmi kedve energiát pazarolni bármire is, amikor még neki is szüksége van rá.
  -A fény nem szükséges, ha igazán látni akarunk. Ezek szerint már véget ért az előadás...
  Mit számít a fény? Anélkül is boldogulnak, s bár igaz, a jegyzeteit az ölében pihenteti, és más esetben lehet, a válaszát csupán egy kérdéssel intézné el, miszerint "lekéstem?", de bármennyire szarkasztikus és ironikus a stílusa néhanapján, ezt most kihagyja.
  Így sem éppen felemelő érzés pont a proffal összefutni, pont itt, és pont most. Egyszer, egyszer az ittléte alatt ellógja az óráit, és azonnal bukik. Ez az ő formája. Nevetni tudna, helyette átsuhan az arcán egy mosoly.

  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Kancellár
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Central Park - Bow Bridge

  on Pént. Ápr. 13 2018, 20:56

  Olyan a hangja, mintha a síron túlról szólna. Na, ez jó vicc egy élőholt nekromantáról. Mégis mióta gyártok favicceket, amik nem is viccesek?
  Talán amióta az eszemet tudom.
  - Ez olyan mély volt, hogy még egy démon is belefulladna - gúnyolódom.
  A vámpírokról az az általános vélekedés, hogy vénséges vén, mélabús szerzetek, akik folyton a halálról merengenek a sötétben. Na, Noel most pontosan ezt csinálja. Ez pedig mókásnak ígérkezik, úgyhogy leülök mellé a fűbe, igaz, nem hívott senki, de ez engem most nem zavar.
  - Az előadásnak három órája és nyolc perce vége. Máskor mindig pontos, és eddig soha nem hagyott ki egy előadást sem. Szóval? Mi a mentsége? - kérdezem. Nem ez érdekel igazából, hanem az, hogy mitől néz ki úgy, mint egy leeresztett lufi.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Central Park - Bow Bridge

  on Pént. Ápr. 13 2018, 21:14

  Köszön, jobbat nem tehet, bár megfordul a fejében, hogy előadja a végtelenül szerencsétlen vámpírt, aki a bukása pillanatában homokká változik. No persze, onnantól kezdve Will ezen röhögne minden egyes alkalommal.
  -Sajnos mélyebb nem lehet, nem hoztam magammal ásót.
  Megállapítás, lévén mindig van lejjebb. A tippelést kihagyja, semmi kedve ahhoz, hogy előre találgatásokba bocsátkozzon arról, mégis miként reagál a prof arra, hogy az előadás helyett a padot, illetve a földet részesítette előnyben.
  A hangulata viszont olyan szinten a béka segge alatt, hogy a mentség szót hallván a férfire pillant, és egy mosoly kúszik a szája sarkába.
  -Már? Gondoltam, meditálok egyet előtte, és kipróbálom, hogy mennyire érzékeny a hallásom, elér idáig a hangja, vagy sem. Nem, nem ért el, ez nem jó módszer.
  Azért az idő múlása meglepi, ennyivel nem számolt. Majd pont kitálal, hogyne, és elmeséli némi zsebkendőhasználat közben, hogy mi történt a klán berkein belül.
  Akkor aztán tényleg megvárhatja a reggelt, vissza sem kell mennie, ez biztos.
  -Nincs mentségem. Eddig tartott az energiám. Életemben először ellógtam az egész előadást.
  Széttárja a karjait, mégis mit mondjon? Magyarázkodni nem fog, hazudni nem tud, arról pedig nem akar beszélni, minden összeomlott körülötte.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Kancellár
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Central Park - Bow Bridge

  on Pént. Ápr. 13 2018, 21:53

  Elmosolyodom keserű riposztját hallva az ásóról. Nahát, a diákjaimnak is lehet humora? Ráadásul olyan keserű, mint az enyém? Ki hitte volna.
  - Ásó nélkül elindulni öreg hiba.
  Kényelembe helyezem magam, mégpeig úgy, hogy leveszem a ballonkabátot, és ráérősen összehajtogatom az ölemben. Alatta zakó van, amit szintén kigombolok, szabaddá válik sötét ingem, nyakkendő nélkül viselem. Közben megdöbbenve fordítom felé a fejem, sötét hajam előrehulló árnyékából nézek rá.
  - Ez annyira elképesztően szemtelen kifogás, hogy igazából nem is tudok érte haragudni.
  Nagyon megnyerő dumája van. És legalább őszinte. Ez az ügyvédek világában kimondottan üdítő.
  - A szemeszter többi előadását is távoktatásban tervezi végighallgatni? - érdeklődöm, az iménti megjegyzésénél leragadva. - Nem javaslom - fűzöm hozzá barátságtalanul.
  Akármi is a baja, szívügyek, vagy esetleg más, semmi se tehet annyria depresszióssá senkit, hogy hanyagolja a tanulmányat, főleg amíg olyan fiatal, mint Wyard. De nem vagyok egy papolós fajta. Én a cinikus fajta vagyok. Addig piszkálom a sebeket, míg ki nem fakadnak, ki nem tisztul belőlük minden, és akkor aztán el lehet kezdeni begyógyítani őket.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Central Park - Bow Bridge

  on Pént. Ápr. 13 2018, 22:18

  Lassan bólint, bölcs megállapítás, ki tudja, mire kellhet, mire jó, pláne ha a démonokat akarják megfojtani... valahogyan.
  -Igaz. Már találtam teleszkópos, összecsukható típust is, bőven elfér egy zsebben. Legközelebb már velem lesz, még egy ilyen hiba... bele sem merek gondolni.
  Tudja, hogy a megjegyzése szemtelennek hathat, de csípőből jött, és ha meg is égeti magát emiatt, hát így járt, ez is hozzá tartozik. Ezért is lepi meg, hogy Will egyáltalán nem akad ki rajta. Kifejezetten felemelő érzés, hogy egy másik vámpír képes a sorok között is meglátni a humort.
  -Köszönöm, bár készültem arra, hogy nem így reagál. Viszont tényleg érdekes kérdés, meddig terjed számunkra a hang? Mennyit szigetelnek a falak?
  Elgondolkodva pillant a profra, kísérletező lélek, képes arra, hogy addig tesztelje, míg nem szabad téren hallgat végig mindent.
  -Dehogy. Levelezőn szerettem volna, de nincsen ilyen opció.
  Azaz marad a megjelenés, mert a továbbiakban sem tervezi, hogy távol maradjon az előadásokról, de ez ma egy ilyen nap, és egy cseppet sem bánja, hogy így tett, kerüljön bármibe is.
  -Miért nem? Az aláírás miatt, vagy azért mert kapásból mehetek egy újra táblával, vagy esetleg az agyi felfogóképességemet haladja meg?
  Őszinte kérdést tesz fel. Tudja, hogy vannak olyan előadók, akik előszeretettel vágnak meg mindenkit, ha esetleg nem jelennek meg az összes létező előadáson. Inkább már most tisztázni akarja, azaz kíváncsi rá, mi jár egy professzor fejében ilyenkor?
  Persze Will mit tudhat arról, milyen az amikor elvágják a köteléket... valószínűleg semmit, nem is hibáztathatja azért, mert a saját hangulata pocsék, világvége-szerű, leszarom tablettás.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Kancellár
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Central Park - Bow Bridge

  on Vas. Ápr. 15 2018, 00:26

  - Egy zsebben? - csodálkozom udvariasan, majd hagyom eveszni az ásó témát. Hiszen a viccek csak egyszer tudnak csattanni.
  Megkímélem attól a választól, hogy "a füledig", csak rásandítok, amolyan "ezt most biztos nem kérdezted komolyan" fejjel, és közben arra gondolok, hogy látom, nagyon sok ideje van hülyeségeken agyalni, inkább írhatná helyette a beadandóját.
  - Felejtse el a levelező szakot. Nem engedem, hogy átjelentkezzen.
  Enyhén megdöbbenek az általa felsorolt opciókon. Egy jó ügyvéd azonban nem visszakozik, amikor az ellenfele tapogatózik.
  - A távoktatás kevésbé hatékony. Azoknak való, akik már egyébként is mesterei egy szakmának, csupán a papírjuk hiányzik. Önnel nemez a helyzet, viszont a tehetségét kár volna elveszegetnie. Ha jelenleg nem aktuális az időpont rá, hogy tanulmányokat folytasson, halassza későbbre. Örökké élünk, a céljaink megvárnak. Maga mióta is a klán tagja, Mr. Wyard? - érdeklődöm, mintha ezzel is csak bizonyítani akarnám az érveimet.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Central Park - Bow Bridge

  on Vas. Ápr. 15 2018, 01:17

  Elneveti magát a kérdésen, és a zsebébe nyúl, hogy kivegye belőle azt amiről beszél. Azaz nem pontosan azt, de tény, hogy összecsukható, és úgy hívják, kanálgép.
  -Persze. Az a neve, hogy kanál.
  Ugyan ez a hasonlat még neki is fáj, de ül, akárhonnan nézi. Mielőtt Will kiütné a kezéből a darabot, vissza is teszi oda, ahonnan előszedte.
  A feltett kérdése pontosan ennyire komoly, mint ahogyan a kanalas példája, azaz semennyire. Pont az fogja érdekelni, hogy elhallatszik-e idáig egy előadó hangja, hogyne. Ennyire azért nem elvont figura, ilyesmire nincsen ideje.
  Meglepi, hogy Will konkrétan megtiltja az átjelentkezését. Kár, néha olyan jól esne, legalábbis most éppen igencsak jól jönne. Bólintva teszi tudomásul.
  -Értem. Tehetségesnek tart? Ezzel meglepett, az az igazság, de köszönöm. Nos, ha most azt mondanám, halasztok, soha többé nem venném fel ezt a szakot, ez egészen biztos. 2 éve és 8 hónapja vagyok itt.
  Tervei szerint nem készül ügyvédnek sem üzletembernek, ha tudja, hogy az ötlete ezzel jár, akkor elássa őket valamelyik kriptába. Most viszont van két kalózhajója, egyelőre kihasználatlanul, de van. Csodás karrier.
  A céljai nem várnak, azokra folyamatosan készül, és ha Kyle szerint, no meg az őrült ötlete miatt ehhez ez is szükséges, akkor inkább végigszenvedi most.
  Ugyan nem arra számított, hogy az eleve két szak mellé bejön egy harmadik is, és hiába halasztott azokon egy évet, most hárommal szív egyszerre.  Amit tud, hogy a kettőt nem hagyja félbe semmi szín alatt, azokat ő választotta, azok érdeklik, ezt meg felfogja szükséges rosszként.  Persze még az is lehet, hogy egyszer jól jön majd, ha sikerül megszereznie Manhattant. Szívesen megpörgetné az idő kerekét, csak egy kicsit.
  A halál csupán a kezdet.
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Kancellár
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Central Park - Bow Bridge

  on Vas. Ápr. 15 2018, 14:20

  Halk kuncogással veszem tudomásul a gyerek leleményességét. Olyan, mint valami kis bűvész, mindig elő tud húzni valamit a zsebéből. Épp, mint egy jó ügyvéd. Már csak egy kérdésem van, ugyanis én is az vagyok.
  - Minek hord magával kiskanalat a parkba, Mr. Wyard?
  Ez csak egy kíváncsi érdeklődést. Egyébként azt is látom, hogy dugdos valamit a ruhája alatt, valami nagyot és gömbölyűt, de egyelőre nem tűnik érdekesnek. Nem annyira, mint a beszélgetés a tanulmányairól, amit a jelek szerint nem vesz elég komolyan. Ami nagy kár lenne, ha tényleg így lenne, ugyanis nagyon kevés olyan vámpírt teremtenek manapság, aki ilyen kiváltságos helyzetben van, mint Chairman legifjabb utódja.
  - Soha többé? Ez elég felelőtlen időbehatárolás egy vámpírtól. Na és miért nem? - faggatom tovább, miközben bólintok a két év 8 hónapra, az kicsivel több, mint két és fél év.
  Nincs meg az a szokásom, hogy tüzetesen utánanézzek a diákjaimnak, vagy az előmenetelüknek, ezért hát nem tudom, hogy Noel Wyard épp hányadik szemeszterét tölti a Columbián, és azzal sem vagyok pontosan tisztában, mi a fő szakja. Én vállalati jogot tanítok, ennyi a dolgom, az információszerzést ráhagyom a tanársegédjeimre, vagy a tanulmányi osztályra. A klánban pedig a kémmesterekre. Mindenki maradjon a kaptafánál, és akkor nem lesz semmi kavarodás.
  avatar
  Noel Wyard

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Klántag/Khenti-Amentiu
  Tartózkodási hely : Staten Island
  Kor : 25
  Foglalkozás : Szabadúszó, diák...stb

  Re: Central Park - Bow Bridge

  on Vas. Ápr. 15 2018, 17:33

  -Megszokásból. Mindig velem volt, most is velem van.
  Óvatosan csap a zsebére, Francist nem akarja ripityára törni, ha lehet. Eddig is óvta mindentől, sikerült vigyáznia rá, akkor nem most szeretné apró darabokban látni.
  Anno tényleg mindig cipelte mindenhová a kanálgépét, sosem lehetett tudni, mikor van rá szüksége ,akárcsak a konzervnyitóra is. Azóta ugyan nem kellene , de még mindig hordja.
  -Elképzelhető, de most így gondolom. Mert… tulajdonképpen egyáltalán nem érdekel.
  Már akkor megállt benne az ütő, mikor megtudta, hogy Kyle elintézte ezt a szakot, már akkor tudta, hogy az elkövetkezendő évek kínszenvedést fognak jelenteni a számára.
  Nekromanta csupán, nem egyéb. Hol érdekli a holtakat egy szerződés, a jog, vagy bármi ilyesmi? Sehol. Ahogyan a csontokat sem. Ők már nem fognak üzleti vállalkozásba fogni, kereskedni, vagy éppen betörni a szórakoztatóiparba. Kár, hogy ő is megfordította a sorrendet, és előbb szerezte be az ötletének tárgyát, mintsem végiggondolta volna azt, hogy esetleg így a nyakába szakad az egész.
  Ő csak egy ötletet vetett fel, arra nem számított, hogy ezt veheti úgy, mint saját vállalkozást, ráadásul a két hajót már visszapasszolni sem tudja, pluszban azért már nagyjából fel is újította őket.
  Tehát most vagy végigszenvedi az egészet, vagy a büdös életben nem nyit ki egyetlen könyvet sem, ami ehhez kapcsolódik. Inkább ezt az utat választja, és bármennyire okoz kínt a számára, azért mindent megtesz, hogy kihozza magából a maximumot így is.
  Még az is lehet, hogy egyes pozícióhoz jól jön majd ez a tudás is, és ha Kyle így látta megfelelőnek, akkor már miatta sem adja fel.
  A halál csupán a kezdet.

  Ajánlott tartalom

  Re: Central Park - Bow Bridge


   Pontos idő: Hétf. Nov. 19 2018, 07:12