Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Vas. Jan. 13 2019, 00:10

» Jazz lakása
by Marcus Van Beest Szomb. Jan. 12 2019, 23:07

» Felix Cordero
by Felix Cordero Szomb. Jan. 12 2019, 21:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Jan. 06 2019, 23:03

» Long Island villa
by Admin Vas. Dec. 30 2018, 15:52

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Csüt. Dec. 27 2018, 20:42

» Barclays Center
by Admin Hétf. Dec. 24 2018, 19:06

» Jody's
by Satarel Shayeh Vas. Dec. 23 2018, 19:27

» Conrad New York
by Zyanya Ixchel Szomb. Dec. 22 2018, 12:07

» Folyosók
by Caleb Shayeh Szer. Dec. 19 2018, 00:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  South Ferry

  Share

  South Ferry

  on Vas. Okt. 04 2015, 22:21


  avatar
  Claude d’Évreux

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellemjárók/Aditsan
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 465

  Re: South Ferry

  on Vas. Ápr. 17 2016, 15:37


  A földre dobom a batyum, majd mellételepszem a víz fölé, magam alá húzott lábakkal. Muszáj vagyok rágyújtani, az emberek összezárva érdekes elegyet alkotnak. Még hajón is. A kishajó már ki is futott vissza. Garretthez tervezek menni, vagyis falkájának egy tagjához. Ajándékok lapulnak a batyuban, az út során faragtam és tudtam abban a pillanatban, kinek is készülnek.
  Nagyot sóhajtva fújom ki a cigifüstöt. A kikötő őrség az, és nem igazán szívlelik, hogy csak itt lébecolok. Nem sokkal később az egyik korlátra dobom a kabátom, amelyet csak cipelek magammal, szükségem nincs rá. Mellé fektetem az alkarom és újabb cigire gyújtva, a vizet nézem. Itt már nem fog háborgatni senki. A mobilom felé tapogatózom a farzsebemben, majd megtalálva a kezemben tartva, bepötyögök egy üzenetet Norienek. Az elküld gombot még meg tudom nyomni, hogy aztán a készülék kicsússzon a kezemből, laposan csobbanva süllyedni kezdjen a víz mélyére. Megvakarom a tarkóm, majd a sima képemen húzom végig a kezem. Ha átment, ha nem, én itt egy ideig fogok még ácsorogni a korlátnál. A naplemente az egyik legszebb látvány innen, mert bár a hátam mögött a Nap, a fénye és a színe a vizet még attól megfesti előttem.
  Egy kölyökkutya megy el mellettem, izgatottan megszaglászva a lábam, majd morogva felhúzza az ínyét. Elég csak ránéznem és csöndben lesz, ezúttal sem fogok ilyen trükkökhöz folyamodni. Az őt sétáltató kislány elpirulva kér bocsánatot, és nekem ennyi elég, hogy szóba elegyedjünk. A kutya hamar az ölemben landol, s érzem, jó kezekbe került a kislány családjánál. Kit érdekel a naplemente, ha egy jót is lehet beszélgetni?
   
  avatar
  Norina Stefanson

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Manhattan
  Rang : Kölyök
  Tartózkodási hely : Manhattan
  Kor : 20
  Foglalkozás : Magántanuló

  Re: South Ferry

  on Vas. Ápr. 17 2016, 18:44


  Claude & Nori


  A mai napra végzett, azaz minden feladatát letudta, edzéseket is, de ez nem azt jelenti, hogy lezárta mára, majd folytatja, ám most sokkal fontosabb dolga van.
  Különféle jegyzeteket olvasgat, amikből hol kiír valamit, hol csak bólint rájuk. Egészen addig folytatja, míg meg nem szólal a telefonja. Meglepi, hiszen Natannel nem olyan rég fejezték be az üzengetést, Garret csak nem olyan lüke, hogy így tudassa, ha látni akarja, ahogyan a többiek sem, bár… sosem lehet tudni.
  Azonnal a kütyüje után ugrik és amikor meglátja Claude nevét, szélesen vigyorogni kezd. Pillanatok alatt készül el, pakol be a kis táskájába, hogy azt a hátára kapja és a hollójával együtt útnak induljon.
  -A kikötőbe menteeeem!
  A legegyszerűbb módja a közlésnek az ordítás, így mindenki hallja, még az is, aki nem kíváncsi rá, de legalább nem mondhatja senki, hogy csak úgy lelépett.
  Szó szerint rohan, meg sem áll a célpontig, és olyan vidáman toppan be, hogy öröm nézni. Örül Claude-nak, mert csak annyit tudott, hogy elhagyta New Yorkot, és alig várta, hogy visszajöjjön, de megkíméli attól, hogy a nyakába ugorjon.
  -Szia! De jó, hogy egyben vagy. Most érkeztél? Hoztam kajcsit, üdítőt, meg sört is, ja, de cigit azt nem. Meg még valamit, de majd későőőbb.
  Vidáman táborozik le a hím mellett és már a tekintetében is benne van a „mesélj”, ki sem kell mondania.
  ©
  avatar
  Claude d’Évreux

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellemjárók/Aditsan
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 465

  Re: South Ferry

  on Kedd Május 17 2016, 13:27


  A kutya hamar elunja a simogatást, rohangászásra vágyik, elengedem őket, és ülve a korlát tövénél, figyelem, ahogy lassan eltűnnek a távolban, a tömegben. Éppen időben fordítom a másik irányba a tekintetem, megpillantva Norie robogó alakját. Csupa energia, kíváncsiság és ifjonti felelőtlenség. Önkéntelenül elmosolyodom, tudom, hogy sokra fogja vinni ezzel a lendülettel és lelkesedéssel.
   - Szia! – széles a mosolyom, ülve nézek fel rá, állva a kérdésözönt, szóáradatot.  – Ugyan, miért ne lennék egyben? Rágós egy falat vagyok én, akárkinek is. – a cigire a zsebembe nyúlok és kiveszem a dobozt, benne az öngyújtóval, felé nyújtom.  – Most már ebben sincs hiány. A sör az jöhet. Én is hoztam ám valamit.
  A táskám felé nyúlok, majd két ajándékotnyújtok át, márványozott papírba, milliméterpontos igazítással csomagoltan.
   - Az út során készítettem. A számodra.
  Az utazások ihleteket is adnak, és előbb, vagy éppen nagyon is későn, találkozok jogos tulajdonosukkal, hogy átadhassam nekik.
  - Megszoktad már itt? Hogy érzed magad? - nem az a fajta vagyok, aki azért kérdez, hogy azután visszaéljen vele. Érdekel, miként és hogyan tud Norie beilleszkedni, és hogy miként halad a saját sorsának kovácsolásával.

   
  avatar
  Norina Stefanson

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Manhattan
  Rang : Kölyök
  Tartózkodási hely : Manhattan
  Kor : 20
  Foglalkozás : Magántanuló

  Re: South Ferry

  on Szer. Május 18 2016, 18:38

  Claude - Norie

  Van valami amit sosem lehet elmondani róla, mégpedig az, hogy ha egyszer rohan valahová, akkor akár egy pillanatra is lelassítana. Most sincs ez másként, úgy rohan keresztül a városon, hogy rossz nézni, lévén alig figyel az útra, egyszerűen csak érzi, nem fogják elcsapni.
  Amint kiszúrja a hímet, azonnal odarobog hozzá, és máris pakolászni kezd.
  -Ó, sose zárd ki annak lehetőségét, hogy rajtad kívülálló tényezők sérülést okoznak. Szóval aggódtam, de tök j, hogy nincs semmi bajod.
  Hadarja egy szuszra, a felé nyújtott cigit megköszöni de elutasítja, nem dohányzik, Claude-nak gondolta, csak fogalma sincs, mit szív.
  -Szuper, kétfélét hoztam, remélem, mindegyik ízleni fog. Illetveeee... mivel szülinapod is van, volt, és ilyesmi, ezért fogadd sok szeretettel tőlem.
  Egy kis dobozt nyújt át, melyben két medálka van. Az elsőt kérte, hogy csinálják meg neki, de a másodikat maga készítette. Amikor látta Akit, aki megmutatta magát, nem volt kérdéses a megérzése, és máris tudta, mi lesz az, amit a hímnek ad. Az, hogy ő is ajándékot kap, az mosolyt csal az arcára.
  -Köszönöm szépen. De gyönyörűek, azt hiszem meg is van a lakhelye a két láncocskának, mégpedig a doboz.
  Boldog, ő sosem tudna ilyet faragni, vagy legalábbis nem tud róla, no meg amilyen izgága, képtelen lenne órákon át farigcsálni.
  -Jaj, hát érdekesen. Egészen más világ, komolyan mondom, itt minden farkas lökött. Most ez vagy alap, vagy nem tudom. Ezt leszámítva egész jó, csak nem nagyon élek társasági életet, mert... nincs kivel.
  Közben kipakolja szépen a rögtönzött szendvicseket, sütiket és minden egyebet. Akár egy piknik.
  avatar
  Claude d’Évreux

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellemjárók/Aditsan
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 465

  Re: South Ferry

  on Vas. Május 29 2016, 12:58


  Féloldalas mosolyra vált az üdvözlő mosolyom.
  - Nem hiszek a rajtam kívülálló okokban. – az életemért én felelek, ez volt a legelső tanulság. – Ám öröm látni, hogy az óvatosság benned van. És azt is, hogy te is megvagy, épségben. – bólintok, válaszul a szavai végére.
  A cigit visszateszem a belső zsebbe, nem akarom zavarni a füsttel, ha nem kér.
  - Mindkettőt megkóstolom. – a folytatásra azonban érdeklődéssel nyílik nagyobbra a szemem és várakozással. Kevesen emlékeznek a szülinapomra, még ha kevesen is tudják, bár titkot saját berkekben sosem csinálok belőle.
  - Kíváncsivá tettél. – veszem át az ajándékokat, előbb azonban megvárom, hogy Norie nyissa ki az ajándékait.
  - Örülök, hogy tetszik. – ha valakihez odatalálnak a munkáim, öröm, mert valóban elért a jelentése hozzájuk.
  A saját ajándékomat is kíváncsisággal bontom ki. Az ajándékokat fontosnak tartom, figyelmességnek az ajándékozó részéről. Tenyerembe helyezem őket és nézegetem.
  - Nagyszerűek, köszönöm! – biccentek felé, a másikhoz való hozzáérés még ennyi idő után is olyan terület a részemről, amitől elszoktam.
  Figyelgetem azt is, amiket kipakol és a szavaira is. Széles mosolyom jelzi, egyetértek a véleményével, habár az én korai lököttségem egészen másban nyilvánult meg.
  - Garrettre gondolsz? Azt hiszem, látod nála, hogy nem mind az, aminek látszik. Elvégre nem véletlenül lett Alfa. Ezt választom. – mutatok az egyik szendvicsre, de a kezem két sört markol fel utána és kinyitom egymással, majd úgy tartom Norie elé, rábízva az elsőnek választást.
  - Egy kortyot kérek a tiédből. – tartom felé a sajátom, hogy ha kóstolót venne belőle, akkor megtehesse.
  - Hogy értve, hogy nincs kivel? Nem találtál partnert, vagy... – nyújtom el a végét és hagyom nyitva a mondandómat.
  - Mit értesz társasági élet alatt? – emelem koccintásra a kezemben maradt üveget, majd belekortyolok. – Ez mennyei. Felajánlanám eme társaságomat, tartok attól mégis, hogy az ilyen bulik nem az én világom. Tudok valamiben társ lenni? – nézek rá a sör felett, majd a szendvics felé nyúl a kezem.
  avatar
  Norina Stefanson

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Manhattan
  Rang : Kölyök
  Tartózkodási hely : Manhattan
  Kor : 20
  Foglalkozás : Magántanuló

  Re: South Ferry

  on Szer. Jún. 01 2016, 19:29

  Claude - Norie

  -Ha lelőnének, akkor is ezt mondanád?
  Nevetni kezd, mert érti ő, mit mond Claude, de akkor is, az senkit nem vigasztal, ha kilép az utcára és telibe találják. Bólint, jól van, jól érzi magát, bár még van amit nem szokott meg teljesen, de halad.
  -Gyújts rá nyugodtan, nem zavar.
  A pakolással hamar végez, bár egyelőre ez kivágásnak nevezhető, majd később a többit. A Dobozkát átnyújtja az ünnepeltnek, amit pedig kapott, először a nyakába teszi, mindkettőt, aztán majd ha leveszi, akkor a doboz lesz a lakhelyük. Éjszakára.
  -Merrefelé jártál, ha nem titok?
  Érdekli, mert világot látni szerinte szuper dolog, főleg ha van olyan hely, ahová el is akar jutni valaki, vagy dolga van ott. A kérdésre bólint és ismét nevetni kezd.
  -Persze, de csak egyfelől. Garret takarja az igazi mivoltát, de ez nem baj, így nem számítanak rá, nem számolnak vele. Viszont azonkívül... hát tényleg furcsa.
  A skandináv területeken is szoktak bulizni, összejárni, de nem így mint itt. Itt főként technikai életet él mindenki, szinte nem is kommunikálnak rendesen, és ez zavarja.
  -Rendben, van még, remélem nem melegszik meg, azért bevágtam néhány jégzselét is mellé.
  Nem két szendviccsel és sörrel érkezett, azért pakolt be rendesen, és most kezdi elhelyezgetni őket. Az egyik sört elveszi, koccintásra emeli az üveget és bele is kortyol.
  -Tudod... inkább az hiányzik, hogy nem tudok kivel beszélgetni. Ők inkább olyan földhöz ragadtak én pedig nem, így nem is igazán értik, miről kérdeznék, vagy mit tanulnék.
  Fiatal, de a buli mint olyan a mai srácok nyelvén az nála nem szerepel a szótárban. Nem mond rá nemet, de nem ebből áll az élete, nem hiányzik neki.
  -Elindultam egy úton ami az enyém, és lehet, vannak jegyzeteim, és azt is tudom, hogy valamit akkor értek meg, amikor itt van az ideje, de... néha elbizonytalanodok. Megkérdezni pedig senkitől sem tudom, mert aki lenne, na az a lökött ablakmászó a másik falkából, de sokszor tűnik el, illetve te. Zavarna, ha gyakran felkeresnélek?
  Könnyebb lenne, ha csak úgy átrohanhatna a másik szobába, de az övé nehezített pálya a jelek szerint. Elveszi az egyik szendvicset és beleharap, közben érdeklődve pillant Claude-ra.  avatar
  Claude d’Évreux

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellemjárók/Aditsan
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 465

  Re: South Ferry

  on Vas. Jún. 26 2016, 19:19


  - Eltaláltad – nevetek fel újfent, kétértelmű válasszal adva, vagyis inkább több jelentésűvel. Norie nyelve csípős, mint minden olyan korban lévőnek, mint amiben ő van. Én is ilyen voltam, és az tesz boldoggá, hogy ezekre is emlékszem és minden olyan szakaszra az életemben, ami hozzájárult ahhoz, hogy az lettem, aki.
  - Meg is teszem – egyikünknek sem fog ártani, és nem is ezért szívom. A túlórákon kívül legalább ez az egy káros szenvedélyem legyen, ha már a többit eldobtam magamtól.
  Rágyújtok, letüdőzöm alaposan az első slukkot, majd hosszan kifújom a kék füstöt.
  A dobozt visszacsukom, elteszem a zsákom egyik kis zsebébe, hogy ne essen ki és amint lesz lehetőségem, fel is veszem és nem hiszem, hogy le is venném.
  - Nem titok – újabb slukk után folytatom is. – Mexikóban és Belizében, a Nagy Kék Lyuknál. Sok kérdés akadt és még van, amire a válasz majd meg fog érkezni. És ahogy hallottam, itt is történtek egy s más dolgok. Minden rendben nálatok? És veled? – nézek rá. Tudom, mit tud, kérdés, hogy mit, mennyit és hogyan.
  - Jól összefoglaltad – kuncogok fel, Garrettet illetően. – Jó falkához kerültél, Garrett nyitott, még ha elsőre nem is úgy tűnik.
  A megkapott szendvics után válaszolok, előbb a csomagra, majd Noriére tekintve.
  - Ha meleg a szendvics, attól még szendvics. Legfeljebb melegszendvics lesz belőle – veszem el a kiválasztott ételt és az ölembe teszem, előbb a sör.
  - Garrettel tudsz, még ha ezekről annyira nem is, mint amiben te élsz. Nyitott, és segíteni fog, ahol tud, ha meg nem, akkor elhajt valakihez, kertelés nélkül. Sok történet van a fejében, ami vezérfonal lehet. A gőz kieresztésében is jó partner. Hétköznapi beszélgetés már általában hiányzik nála – a korty után adok választ, nagyot sóhajtva.
  - Tény, hogy kevés veled egykorú ifjú farkas van a környéken. Nem tudom, azóta milyen változások történtek, hogy elmentem, szívesen körbenézek és szólok. – nem hiszem, hogy egy ilyen vén szivarral beszélgetne szívesebben, mint egy vele egykorúval megosztani a kérdéseket. Én is legyintenék az idősekre a helyében, még ha tudom azt is, mennyire másképp gondolkodik Norie erről.
  - Ablakmászó? – nevetek fel. – Na igen, azt el tudom képzelni – kuncogássá folyik a nevetésem.
  - Nem zavar. Szívesen látlak. A műhelyben és a falkánál is elérhető vagyok, azt nem mondom most, hogy csörgess meg – mutatok a víz felé. Mert írtam ugyan, de azóta a telefon már el is érhete az óceán fenekét.
  - És nem csak tőlem, velem tudsz erről beszélni – tekintek a vállára, ahol először láttam, találkoztam szárnyas kísérőjével. – Ha jól tudom, sokat segít számodra.
  Beleharapok a szendvicsbe, várva a választ, majd hümmentek a falat közben, felemelve az ételt.
  avatar
  Norina Stefanson

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Manhattan
  Rang : Kölyök
  Tartózkodási hely : Manhattan
  Kor : 20
  Foglalkozás : Magántanuló

  Re: South Ferry

  on Szer. Júl. 06 2016, 18:22

  Claude - Norie

  -Ja, értem, úgy intéznéd, hogy kiprovokáltad. Cseles.
  Nem egészen erre gondolt, de nevetni kezd a gondolaton, mert így is meg lehet oldani. Akkor már tűnjön úgy, hogy ezt akartuk elérni, ez is egy lehetőség.
  -Oké, nem árthat, szóval semmi gond.Egyébként is elég felnőtt vagy hozzá.
  Szemtelen kis vigyorral les Claude-ra, hogy ő mennyit hallotta ezt az egészet, csak éppen a gyerek verzióval... most olyan jól esett ezt mondani.
  -Ó, de jó. Vannak olyan helyek, ahová akkor jutsz el, amikor eljön az ideje, és igen, megkapod a válaszokat is a kérdéseidre. Egyszer remélem, nekem is meg lesz a túratervem, bár már akad, azért még várat magára. Mire gondolsz? A balhéra a sziklánál? Ja, hát az volt, sérültek is, meg angyal bukás... Igen, nálunk mindenki megúszta karcolásokkal. Én is, főleg, hogy ott sem voltam.
  Erről még beszélgetett valakivel, azzal a valakivel, akinek a jegyzetei nála vannak, de sokat beszélgettek azokról a helyekről, ahová el kell jutni, ahol az energia is más, de azt csak akkor érti meg az illető, amikor odaért.
  Mik történtek, na az szép sztori, legalábbis a harc része, na de a másik se kutya. Előbbiben nem vett részt, ahhoz még túl kölyök, de nem is bánta, talált magának más elfoglaltságot.
  -Célirányosan jöttem, Apám mondta, ha már annyira nem akarok Osloban maradni, akkor ide, mert ez a falka jó. Őrültnek elég őrült az biztos. A kérdés az, mi felé?
  Elvigyorodik, Garret sokoldalú, ezt levágta, bár az Alfa elég jól titkolja, azaz próbálja, de nem sikerül. Hát látta, hogy tele van irodalmi témájú könyvekkel, történelmiekkel, Afrikáról szólóakkal, szóval itt bukott is a mutatványa. Aki nem okos vagy nincs esze, az nem rendezkedik így be.
  -Oké, akkor kiteszem a napra.
  A sajt is ráolvad és máris tényleg melegszendvics lesz az.
  -Azt sejtem, hogy az afrikai kultúrában igenis otthon van, sokkal többet tud róla mint a sima halandó, és nem lepne meg, ha a törzsek által használt dolgokkal is tisztában lenne, sőt, inkább pont az ellenkezője.
  Bólint, Garret sok titkot rejteget, maximálisan szerinte a bizalmasai tudják, mit tud valójában, de a többiek nem. Annak ellenére, hogy halál vicces jelenet volt a másik falka tagjának betörése, azért rögtön ott volt, és nem vett volna rá mérget, hogy az idősebb farkas lenyomta volna.
  -Igazából az ő társaságukat nem nagyon keresem, ők a buliknál tartanak, meg vásárlásoknál, én pedig nem. Az idősebbekkel sokkal jobban kijövök, ők értelmesek.
  Nem így akarta mondani, de így sikerült, viszont tényleg jobban szót ért az idősekkel mint a korosztályával.
  -Igen. Az éjszaka kellős közepén az ablakon át próbált bejutni. Nem, nem csöngetett, nem, mászott.
  Nevetni kezd, főleg, hogy a hollója is elmondja a véleményét. No igen, ott volt, látta, még ha ez az egész egy másik holló miatt történt is.
  -Köszi... hát, másra szokták mondani, hogy fogyóeszköz.
  Vigyorogva tekint a víz felé, minek kellet behajítani szegény készüléket, az rejtély.
  -Igaz. Sokat segít, hiszen jelzi, ha olyasvalaki van a közelben akire figyelni kell. Viszont ő is az a típus, aki nem reagál, ha úgy látja jónak, vagy nagyon apró jeleket ad, amiket ha nem veszel észre, akkor buktad egy időre a dolgot.
  Myrddin érdekes személyiséggel megáldott madár, már kiskorától kezdve azt játszotta, hogy ha megmakacsolta magát, szótlanul meredt maga elé. Viszont ha úgy döntött, hogy helyzet van, akkor pedig megőrült, és nem lehetett leállítani. Ő érti miről beszél néha, egyszerűen látszik a szemein, hogy tudja, mit magyaráznak neki.
  avatar
  Claude d’Évreux

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellemjárók/Aditsan
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 465

  Re: South Ferry

  on Pént. Júl. 22 2016, 21:15


  A válaszra csupán egy sokat sejtető vigyorral felelek, ami többet ér minden szónál.
   - Valóban? Köszönöm, hogy annak tartasz – na meg, mostanában azért szorult belém némi illem is. Ha valaki nem akar bagófüstöt szívni, akkor nem fogok az orra alá pöfékelni. Nem vagyok nikotinfüggő. Úgy nagyjából a dohány megjelenése óta.
   - Ne reméld, hanem tervezz túratervet. Attól terv – tárom szét a karom, egyértelműen.  – Mi szerepel rajta?
  Tehát mégis igaz, hogy egy angyal bukott. Érezhető volt a Jelenlét, a feszültség is. De mindenki felelős a saját sorsáért, vagyis, mindenki a saját sorsáért felelős. Én is megkaptam a magamét, duplán és örüljek, hogy kaptam második esélyt. Több nagyon nincs.
  Nem mondom azt sem, hogy örülök, nem esett baja. Ha ott kellett volna lennie a harcban, akkor jelen van, mivel nem volt ott, ezért nem volt oka.
   - Ezt tőle kérdezd meg – tudom, mi felé nyitott Garrett. Eléggé tisztában van önmagával és Norie útját fogja egyengetni, még ha nem is tudja saját kezűleg.  – Fog rá választ adni, ebben biztos vagyok.
   - Jól megfigyelted Garrettet – bólintok.  – Szerintem ebben sem fog elzárkózni előtted. Garrett nem vak, csak nem ugat, ha nincs rá oka – nem véletlen használom ezt a hasonlatot. Ha már bundásak vagyunk, némi önirónia nem árt.
  Rásandítok, féloldalasan biccentem a fejem.
   - Élvezd azt is ki, hogy fiatal korban van. Azt a részét is éld ki, nem lesz többet ilyen. És egy kis shoppingolás is bele tud férni – szünetet tartok.  – Csak ne velem – fojtom félig el a vigyort.
  Komolyan nézek rá.
   - Eléggé vágyhatott a halálra, ha megtette, Garrett nem egy szívbajos alak. Akár rosszul is végződhetett volna és az ő halála lett volna a legkisebb rossz – elgondolkodva húzom végig az állam alatt a kezem.  – De nem lett.
   - Á – legyintek.  – Úgyis tepsi méretű volt. Majd veszek másikat.
  Egy ideig hallgatok, rágva az ételt és a hallott szavakat.
   - Azért nem árt néha józanul hozzá állni ehhez. Vagy legalábbis kritikusan. Ők is tévedhetnek, és Myrddint is lehet befolyásolni. Na meg, - teszem hozzá sóhajjal.  – ritka makacs egy személyiségek tudnak lenni, tele önérzettel – utalok ezzel Akira is. Néha meg tud őrjíteni a makacsságával.
  avatar
  Norina Stefanson

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Manhattan
  Rang : Kölyök
  Tartózkodási hely : Manhattan
  Kor : 20
  Foglalkozás : Magántanuló

  Re: South Ferry

  on Hétf. Júl. 25 2016, 19:34

  Claude - Norie

  -Igen. Meglepett?
  Nevetni kezd, hát végül is nincs nagy korkülönbség köztük, dehogy, az a 400 év minimálisan nem érdekes. Nem zavarja, ha valaki rágyújt, szólt volna, ha így lenne.
  -Tervezni terveztem. Szerepel rajta Izland, Buthan, Amritapuri, Chiten Itza, Egyiptom, az Öreg Csúcs, Tibet és még sorolhatnám. Van egy pár.
  Röviden ennyi, de persze nem mondott el mindent, mert rengeteg olyan hely van, ahová el szeretne jutni tényleg.
  Az elmúlt eseményeket nevetve taglalja, főleg, hogy nem volt jelen egyiknél sem, amit annak tud be, nem az ő dolga.
  -Sejtésem az van, de ha eljutok odáig, akkor megkérdezem. Ó, az nem volt nehéz, eléggé egyértelmű, miket olvas. Gondolom. Aztán majd elválik, ha mégis, adok neki fehér botot.
  Tényleg érdekes a falka összetétele, de normálisnak semmiképpen sem mondaná. Esküdni merne rá, náluk sokkal komolyabbak voltak, nem ennyire murisak.
  -Azon vagyok. Hééé, úgy nézek ki mint aki folyton vásárol? Többnyire csak édességet szerzek be, ritka, ha engem ruhaboltban és ilyen helyen látsz. Nem azt mondom, hogy nem szoktam, de nem viszem túlzásba.
  Azért elképzeli a jelenetet, hogy Claude az, akit magát ráncigál vásárláskor. Mekkora show lenne, szegény ott aludna el, már persze ha nem olyan témájú, mint ami őt is érdekli. Meg fogja tőle kímélni a hímet,bár a pajkos mosolya nem ezt tükrözi.
  -Más oka volt, de őrültség, ez igaz. Szerencséje, hogy Garret nem azonnal kinyírta, hanem engedte futni.
  Bólint, ezzel egyetért, azonnal ott volt mindenki, úgy körbevették Natant, hogy rossz volt nézni, ő pedig még az ablakban lógott akkor.
  -Oké, ha te nem sajnálod, én sem.
  Nem telefonfüggő, de azért neki is van, a lényeg, hogy praktikus legyen. Azért nem szedi elő, mert a díszítése lehet, kiverné a biztosítékot. Kissé bohókás, de ez ő.
  -Eddig sosem tévedett. Érdekes személyiség, sok esetben nem reagál inkább, nem tesz semmit, de ha jelez valamit, akkor arra tényleg figyelni kell. Remélem, hogy jók az ösztönei, tudja, mikor akarják megtéveszteni. A makacsságát ismerem.
  Igen, Myrddin fiatal példány, de eddig jól működött kettejük intuíciója, és szeretné, ha ez így is maradna. Persze benne van a pakliban, hogy valaki szánt szándékkal csapdát állít, de igyekszik ezeket elkerülni.
  Elneveti magát, hát tény, a hollók valóban rendkívül makacsak tudnak lenni, ha valamihez nincs kedvük, felesleges könyörögni, akkor sem fogják megcsinálni.
  avatar
  Claude d’Évreux

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellemjárók/Aditsan
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 465

  Re: South Ferry

  on Vas. Júl. 31 2016, 19:19
  - Négyszáz éve meg se fordult volna a fejedben  – mosolygok szélesen, őszintén. Bevallom a múltam és el is mondom. Én voltam az is, a maga kegyetlenségével, sötétségével és brutalitásával.
  - Szép lista  – adok elismerő hangot neki. – És mely helyeket miért látogatnál meg? Miért és mi érdekes ott számodra?  – eltérő helyek, mégis vannak bennük közös vonások.
  - Csokiból. Fehér csokiból  – emelem fel az ujjam, amikor Garrettre térünk. Félig komolyan, félig hamiskás mosollyal mondom mindezt.
  Felkacagok a válaszra a shoppingolással kapcsolatban.
  - Most már értem, miért Garrettnél vagy  – utalok az édességre.
  - Kényes egyensúly és béke van az Almában  – komolyodok el és dörzsölöm meg az államat a fülemtől az állcsúcsig. – Elég egy kis parázs és minden robban. Béketűrőbbek, akik itt élnek, de azért úgymond kis helyen vagyunk nagyon sokan és ez sokszor okoz feszültséget.
  A cigi elfogy, nem gyújtok újra, a közeli szemetesbe dobom, miután eloltottam.
  - Mázlista. Nem kaptál időszakonként népi dalokat a nyakadba  – sóhajtok fel. Akkoriban nem éppen a népzenéért rajongtam, főleg a keletiért nem. Teljesen az idegrohamba üldözött vele, sehová sem tudtam elbújni előle.
  Aztán elmosolyodom.
  - Figyelsz rá. Ez a legtökéletesebb kapcsolat.
  avatar
  Norina Stefanson

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Manhattan
  Rang : Kölyök
  Tartózkodási hely : Manhattan
  Kor : 20
  Foglalkozás : Magántanuló

  Re: South Ferry

  on Vas. Okt. 02 2016, 23:29

  Claude - Norie

  -Most pedig mégis, de nem baj.
  400 év, azt se tudja, mi az, azaz de, a leírásokból. Ő a töredékét se élte még le, de majd ha eljut odáig, kíváncsi rá, mégis hogyan fog visszaemlékezni a múltra.
  -A többségét azért, mert mindegyiknek van egy olyan kisugárzása, amit muszáj megtapasztalni. Azok a rezgések nagyon egyediek, tudod? Mindegyiknek olyan sajátossága van, amit csak ott lehet megélni, és hiszek abban, hogy bizonyos tapasztalásokat csak akkor érhetek el, érthetek meg, ha ott vagyok.
  Azt szereti a hímben, hogy nem kell nagyon és agyon magyaráznia, mégis érti, miről beszél. A fejlődés egyes szakaszainál kell ez az elvonulás, de nem mindegy, hová teszi.
  -Azt nem lehet, elindul és megeszi, gondolj bele, és akkor már az sem lesz.
  Nevetni kezd, mert Garrettből ezt tényleg kinézi. Egy sarkot nem sétálna és már nem lenne a csokiból semmi sem.
  -Látod? Előnyömet veszik. be tudok vásárolni az egész falkának, és nem is vagyok kontár. Már. Tudom, mi a jó és mi nem.
  Mosolyodik el, mert tényleg így van. Fiatal kora ellenére igazi szakértő. Otthon ezt annyira nem díjazták, itt előnyt kovácsolt belőle.
  -Ez így van, de azért muris volt. Mondjuuuuk, ez nekem furcsa is. Osloban nem voltunk ennyire sűrűn, de itt nagyon. Azt látom, hogy azért mindenkinek fél szeme a másikon van, de legalább nincs felesleges balhé.
  Natan teljesítményét nem lehet felülmúlni, az mindent vitt. Az, hogy itt mikor robban a bomba, nem tudni, otthon egyszerűbb volt, de a nagyobb területek miatt. Itt viszont keresztezik egymás mást fajokkal, így figyelős játék az egész.
  -Az annyira rossz? Vagy ma már nem ezt mondanád?
  Kíváncsi a válaszra. Ugyan még fiatalka, de sokszor van, hogy valamit utólag értékel vagy ért meg, adott pillanatban pedig kitöri a frász. Ezek szerint ez régebben is így működött.
  -Igyekszem. Tudod, őt nem kaptam, nem mellém szegődött, hanem találtam. Kieshetett a fészekből, de nem láttam mozgást, így hazavittem. Akkor még repülni sem tudott, farktolla sem volt, pelyhes volt az egész teste. Később értettem meg, hogy ha nem így találkozunk, akkor is megtaláltuk volna egymást.
  Mosolyogva mesél a hollóról, különleges a kapcsolatuk. Valahol megmentette az életét, de nem így fogja fel. Segített rajta, ahogyan most ő segít rajta.
  avatar
  Claude d’Évreux

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellemjárók/Aditsan
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 465

  Re: South Ferry

  on Csüt. Okt. 13 2016, 20:55
  Sokat sejtetően mosolygok a kifejtésére, majd bólintok, sokat jelentően. Számomra az anyagi világ már nem olyan fontos, Norie számára viszont fontos kapaszkodó és ezeken keresztül tapasztal. A tér és az idő kérdése egy idő után elveszti a jelentőségét, mint ahogy az anyag is. De még én is csak papolok erről, Akinak köszönhetem a tapasztalatokat.
  Felnevetek, Garrettet, ha olyan lenne, szépen lehetne zsarolni csokival, ám nem eszik olyan forrón a kását, keményfejű ám az alfa.
  - Sokan élnek Queensben is és a többi körzetben is. New York elég zsúfolt hely, a világ többi részéhez képest. Bár Tokyo és Shanghai mögött azért még van mit elbújnia ebben – mosolygok.
  - Már nem mondom. Akinak szép énekhangja van és kiváló zenei érzéke – megszerettem, nem pedig beletörődtem a nyugati fül számára disszonáns dallamokat.
  - Értem – bólintok. – Véletlenek valóban nincsenek. Ennek így kellett történnie.
  - Deh... – tápászkodok fel. – most már ideje mennem. Még telefont is kell szereznem – hogy honnan fogok én japán nyelvű készüléket kapni, mióta Toshiro visszaköltözött Japánba, még fogalmam sincs.
  - Elkísérjelek valameddig? – nyújtom felé a kezem, hogy segítsek neki felállni.

  //ha nincs más, úgy nagyon köszönöm a játékot! hümm //
  avatar
  Norina Stefanson

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Manhattan
  Rang : Kölyök
  Tartózkodási hely : Manhattan
  Kor : 20
  Foglalkozás : Magántanuló

  Re: South Ferry

  on Hétf. Okt. 24 2016, 19:39

  Claude - Norie

  Végül is majdhogynem kis bakancslistát készített, mellette néhány betűvel jelezve, melyik helyszínt miért is szeretné felkeresni. Nem csak a szépsége vonzó, valami egészen más is.
  -Azt észrevettem. Ott még zsúfoltabb? Nekem egyelőre ez is elég, de egyszer megnézném, milyen.
  Náluk egyszerűbb volt a helyzet, de itt tényleg mindenre figyelni kell. Ha kimozdul a szállásról, nincs olyan, hogy ne futna bele egy más faj képviselőjébe. Hogy Japánban két város ettől még zsúfoltabb az meglepi, de lehet, hogy ott a mentalitás is más, másként viszonyulnak egymáshoz. Vagy csak megszokták?
  -Akkor jó. Nekem nincs aki így lenne mellettem, de gondolom Aki tanácsokat is ad amikor kell, ugye?
  Elképzelése sincs, milyen az, amikor valaki így szegődik társuk, de mindenképpen különleges. Az, hogy énekel is, az tetszik neki, nem egy életunt kísérő, ahogy Claude mesél róla.
  -Tudom. Nem is akarnám, hogy másként legyen.
  Imádja a kis hollót aki már nem is olyan kicsi. Ők így ismerkedtek meg, nem hagyományos módon, ahogyan a többiek gondolták.
  -Oké, megértem, pihenned sem árt. Ja, hát így jár aki dobálgatja.
  Nevetve bólint, esze ágában sincs feltartani a hímet, főleg ha még telefont is akar venni valamerre. A számát meg majd elkéri legközelebb, tudja, hol találja.
  -Ó, nem szükséges, nem vagyok olyan messze, hamar visszaérek, de köszönöm. Akkor majd kereslek.
  megfogja Claude kezét, hogy felálljon, utána viszont gyorsan összepakol, elbúcsúzik és robog is hazafelé.

  //Köszönöm én is. :-))//

  Re: South Ferry

  on Vas. Jan. 15 2017, 22:28


  Ajánlott tartalom

  Re: South Ferry


   Pontos idő: Csüt. Jan. 17 2019, 17:19