Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Vas. Jan. 13 2019, 00:10

» Jazz lakása
by Marcus Van Beest Szomb. Jan. 12 2019, 23:07

» Felix Cordero
by Felix Cordero Szomb. Jan. 12 2019, 21:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Jan. 06 2019, 23:03

» Long Island villa
by Admin Vas. Dec. 30 2018, 15:52

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Csüt. Dec. 27 2018, 20:42

» Barclays Center
by Admin Hétf. Dec. 24 2018, 19:06

» Jody's
by Satarel Shayeh Vas. Dec. 23 2018, 19:27

» Conrad New York
by Zyanya Ixchel Szomb. Dec. 22 2018, 12:07

» Folyosók
by Caleb Shayeh Szer. Dec. 19 2018, 00:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Santos Party House

  Share

  Santos Party House

  on Vas. Okt. 04 2015, 22:25

  avatar
  Masako Saito

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellmjárók/Errapel
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 29
  Foglalkozás : Divattervező

  Re: Santos Party House

  on Vas. Jan. 24 2016, 18:47


  Ash & Masa
  ©
  Tánc közben az lehetsz, ami csak lenni akarsz abban a pillanatban.  Lelkesen készülődöm a buliba. A többi táncossal megbeszéltük, hogy elmegyünk kicsit iszogatni. Örömömre el is engedtek engem, bár sajnos nem egyedül. Értem én, hogy féltenek és jól is esik a törődésük, de reménykedtem azért benne, hogy mehetek egyedül is. Oké nem fog beleköpni a levesemben, de no… Mindenesetre megpróbálok majd nem foglalkozni vele. Legalább majd ő is bulizhat egy jót. Biztos vagyok benne, hogy nem lesz semmi gáz…
  Valami koncertet néztek ki a többiek. Én a bandát nem ismerem, mutattak pár számot tőlük és nem tűnt rossznak, így belementem a dologba. Sokat készülődöm az estéhez. Kitombolhatom magam, ihatok és kiszabadulhatok. Már most tudom, hogy nagyon jó lesz az este.
  A szórakozóhely előtt beszéltük meg a találkozót. Arról tudtam, hogy minden csajszinak van párja, de azt nem hittem volna, hogy el is hozzák. Én arra gondoltam, hogy csapunk egy jó kis csajos bulit, de ezek szerint ez csak nekem jutott az eszembe. Nem mondanám őket barátoknak, inkább haverok, vagy jó ismerősök, akikkel el lehet hülyülni, bár ahogy ezek a lányok felöltöztek. Féltem attól, hogy én túl kirívó leszek, de az ő ruhájuk. Ejha! Bár a mai fiatalság (Mintha én olyan öreg lennék) már teljesen más ízléssel rendelkezik és a tizennégy éves is már úgy néz ki, mint egy huszonötös. Durva…
  Mindenesetre miután mindenkinek sikerült megérkeznie bevonulunk csapatostul. Leadjuk a kabátokat és már irány is a pult, ahol mindenki egy felessel kezd, majd jöhet a koktél.
  A párocskák jól elvannak egymással, de én is. Nem foglalkozom semmivel csak a zenére figyelek és táncolok, ugrálok és szabad vagyok!...De aztán jön egy lassú szám, amihez nekem viszont semmi kedvem. Tekintetemmel megkeresem a „felügyelőmet”. Mosolyogva biccentek felé, jelezve, hogy minden oké, majd a pultig verekedem magam, hogy kikérjek egy újabb felest, meg koktélt.

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Santos Party House

  on Pént. Jan. 29 2016, 20:41


  Masako & Aeshma


  Gyönyörű péntek este van, a szórakozóhelyek teltházzal büszkélkedhetek ilyenkor. De ez nem csak a bulizás, az alkohol estéje, hanem a Haragé is. Ilyenkor az ittas állapot miatt felkorbácsolódnak az érzelmek, utat enged a vágynak, amiből keletkezni fog a féltékenység és utána megjelenek én. A Düh. Ilyenkor vagyok én a legerősebb, a leghatalmasabb, a legveszélyesebb. Ilyenkor még a Halál is megirigyelné az erőmet. Na, jó nem. Az túlzás. Tényleg. Ha ő a Halál, akkor megölheti magát az Istent is nem? Öreg démon vagyok, nagyon öreg, aki nem kevés bölcsességgel rendelkezik, de hát ez a kérdés gondolom már az összes démonnak megfordult a fejében. Hiszen, ha Lucifernek ilyen fegyvere van, akkor miért nem használja? Könnyedén ki tudnánk irtani az összes angyalt a világon. Ha a tollasok elrepkednének a képből, akkor könnyedén rossz útra tudnánk terelni az emberiséget, sokkal több lélekbevétele lenne a Pokolnak, és a mi erőnk is megduplázódna. Bár akkor senkin nem tudnák tesztelni az új képességeinket. Egy idő után megunnánk a halandókkal való játszadozást, és küzdelemre vágynánk, amit csak a tollgombócok tudnak nekünk megadni. Talán ezért nem írtja ki Halált, Istent. Talán a Sátán ezért nem parancsolja meg neki, hogy kaszálja el. Megannyi kérdés, amit majd csak jóval később fogunk megtudni, vagy lehet, hogy sohasem. Rejtély, ami megoldásra vár. Most kivételesen nem azért fogok elmenni az egyik bulizó helyre, hogy megmérgezzem a lelkeket, hanem, hogy szórakozzak, és kifosszam az alkoholos italokkal teli szekrényt, sőt, talán találkozok valakivel, akiben találok egy kellemes ágytorna partnert. Majd meglátjuk. Elegáns ruhadarabokkal díszítem a testem, beülök az autómba és szép lassú tempóba közeledek a kinézett disco felé. Mikor odaérek a matt fekete sportkocsimmal, akkor sikeresen elérem a célom, hogy magamra vonjam mindenki figyelmét. A színe miatt beleolvad a környezetbe a jármű, de nagyon nagy hangja van, ahogyan hirtelen rálépek a gázra. Fékezés nélkül kanyarodok be, és parkolok le. Mikor kiszállok, megállok a bejárat előtt és rágyújtok. Miközben szívom a cigarettát, észreveszek egy csoportot, akik a barátjukkal állnak sorba a jegyért. De van ott egy kivétel. Egy nagyon csinos leányzó, aki egyedül van. Hm. Majd bent találkozni fogok vele. A szemeim pofátlanul a combjait pásztázzák, egyáltalán nem zavar, hogy van legalább ötven ember körülöttem. Mikor végeztem a cigivel, egy elegáns mozdulattal elfricskázom. Nem állok sorba, egyenesen a biztonsági őr felé veszem az irányt, és feltűnésmentesen egy kis pénzt csúsztatok a zsebébe. Hiszen van miből. Mikor belépek, egyből kiengedem az aurámat, és megmérgezem a levegőt és a környezetemben lévők mind feszülté válnak, és dühösek lesznek. Egyenesen a pulthoz sétálok, ellökve mindenkit az utamból, mindenki, akihez hozzáérek kapott egy kevés energiát, ami még jobban élteti a bennük lévő Haragot. Engem. Mikor odaérek meglátom azt a lánykát, akin kint akadt meg a szemem. Elmosolyodva lépek oda mellé.
  - A lánynak én állom ezt a kört. Mondom a pultosnak, miközben kikérek magamnak egy pohár whiskyt. Mást nem iszok, csak is minőséget viszek be a szervezetembe. Ez ugyanígy van a nőkkel is.
  Öltözék  avatar
  Masako Saito

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellmjárók/Errapel
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 29
  Foglalkozás : Divattervező

  Re: Santos Party House

  on Pént. Jan. 29 2016, 21:48


  Ash & Masa
  ©
  Tánc közben az lehetsz, ami csak lenni akarsz abban a pillanatban.  Cseppet sem bánom, hogy eljöttem ebbe a buliba. Lehet, hogy túl sokat nem beszélek a többiekkel, de nem is igazán a trécselés miatt jöttem. Örültem és örülök most is annak, hogy kicsit kimozdulhattam a többiek nélkül is. Oké nem vagyok teljesen egyedül, de ő meg van annyira jó fej, hogy próbál szinte láthatatlan maradni. Azért bízom benne, hogy ő is jót szórakozik közben.
  Már kint megéreztem a különleges energiát, de hamar elhessegettem a dolgot. Én ma csak jól akarom magam érezni. Kitáncolni magam, inni és szabadnak lenni, így nem fér bele a félelem, a gyanakvás. A ruhához gondoltam a csizma megy a legjobban, de rá kellett jönnöm, hogy talán túl merész voltam. A sok ugrálás után kissé megérzem lábaimat, de egyelőre még elviselem. Maximum leveszem majd őket, bár félő akkor sokan taposnának le.
  Ahogy megszólal a lassú szám én már hátat is fordítok a színpadnak. Köszönöm, de ebből nem kérek. Ez most nem az én számom, ez a párocskáké. De ha jól látom sokan tovább táncolnak egyedül. Mondjuk a dal valóban nem rossz, de lehetett volna későbbre tenni, mikor már kitombolta magát mindenkit. Bízom benne, hogy a következő ismét valami pörgősebb lesz, de addig is iszom egy keveset, mert kiszáradtam.
  Éppen lehajtom a tequilámat, mikor ismét úrrá lesz rajtam az a fura érzés, mint odakint. Egy mély, kissé rekedtes hang férfi szólal meg mellettem. A kis bundás morogni kezd, de lenyugtatom őt. Azonnal a kísérőmre pillantanék, de megállom a dolgot. Ahogy felé pillantok rájövök miért is kezdett el hevesen verni a szívem. A félelem mégis elkap engem. Tudom mi ő. Már találkoztam néhány társával…Nem kell nagyon ecsetelgetnem, hogy nem éppen teadélutánra készültünk velük.
  -Igazán nincs rá szükségem.-Mosolyodom el halványan, ahogy kezembe veszem a koktélom. Egy gyors pillantást vetek rá. Helyes egy pasas, de ez az energia nem hagy engem nyugodni. Farkasom megfeszül közelében, de csak figyel. Tudja jól, hogy a harcban ő lenne a gyengébb, bár akkor sem adná magát könnyen, ahogyan én sem.

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Santos Party House

  on Szomb. Jan. 30 2016, 21:38


  Masako & Aeshma


  Mikor körbenézek a bejárat előtti ember tömegen, akik folyamatosan azért nyomulnak, és tolakodnak előre, hogy hamarabb jegyet szerezzenek, és ne kelljen kint álldogálniuk órákat a hidegbe. A biztonsági őr már azt sem tudja, hogy hol áll az a kopasz feje. Annyian vannak, hogy az elválasztó korlátot majdnem kiszedik a helyéről. Erre a kigyúrt biztonsági meglöki és szépen el is esik néhány srác. Én harsányan felnevetek erre, majd amikor eldobom a cigit, mindenki nagy felháborodására, soron kívül sétálok be a szórakozóhelyre. Csak kuncogni tudok a reakciókon, nem foglalkozok olyan emberekkel, akik annyira nincsenek felnőve hozzám, hogy érzékeljék az alapállásba helyezkedett energiámat. Persze, ha kiengedném az aurámat, akkor mindenkit elérné a feszültség lángja, és elégnének benne. Meg is teszem ezt, akkor, amikor megteszem az első lépést a bárpult felé. Mindenki utat enged nekem, senki nem mer a közelembe jönni, érzik a kiengedett erőmet, túl mocskos, gonosz nekik a kisugárzásom. Hallom ezt a számot, egy lassú zenét nyomnak le, amikor a buli kezdődik? Biztos egy amatőr DJ-vel van a lemezjátszók mögött. Figyelem a környezetemet, olyanok is vannak itt, akik még éppen csak betöltötte a tizenhatot. Ilyeneknek még anyuci szoknyája alatt lenne a helyük és mesét nézni. De nem panaszkodom, őket a legkönnyebb rossz útra terelni. Nekik egy-két hazug szó, és már a tenyeremből esznek. Ha most azért jöttem volna ide, hogy lelkekre vadásszak, akkor lenne, tudnék válogatni, hogy kivel kezdjem. De most más célom van. Most ki kell elégíteni ennek a férfi testnek a vágyait. Mikor a pulthoz érek, érzem, hogy akit pont kinéztem az egy vérfarkas leányzó, de nagyon gyenge. Biztos egy kölyökkel van dolgom. A félelem rezgései járják át a lányt, ezen csak elmosolyodok.
  - Ragaszkodom hozzá. Mosolyogok rá kedvesen, és a pultos elé tolom az ital árát.
  - Nem kell félned. Nem azért jöttem, hogy most vadásszak. Szórakozni. Még mindig az arcomon van a kedves mosolyom, miközben kikérek egy újabb koktélt neki.

  Öltözék  avatar
  Masako Saito

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellmjárók/Errapel
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 29
  Foglalkozás : Divattervező

  Re: Santos Party House

  on Szomb. Jan. 30 2016, 22:46


  Ash & Masa
  ©
  Tánc közben az lehetsz, ami csak lenni akarsz abban a pillanatban.  Már rég volt alkalmam úgy igazán ismerkedni, vagy pasizni, de az elmúlt időben ez nem is hiányzott nekem. Az elrablás óta már sokkal jobban vagyok, de mégis van még egy kis gát… Egy gát, amit még nem tudom hogyan tudnék ledönteni. Nagyon is úgy érzem, hogy most én meg a pasizás nagyon távoli dolog. Aki túl közel jött hozzám tánc közben azt el is löktem magamtól. Egyedül akartam lenni, nem ilyen szerencsétlenekkel.
  Most mégis a helyett, hogy elsétálnék felülök a bárszékre és beleiszok a koktélomba. Talán csak a félelem tart vissza engem, vagy egyszerűen az, hogy jól esik ez az apró gesztus… De nem szabad elfelednem, hogy ő egy démon, az ellenségeink egyike.
  -Köszönöm!-Mondom alig hallhatóan. Sejtettem, hogy érzi rajtam a félelmet. Ezt nem olyan egyszerű elrejteni, de nem lehetetlen, csak meg kell tanulni. Idővel majd nekem is menni fog, ahogyan a többieknek is. Utálom, hogy szinte egy nyitott könyv vagyok minden nem emberi lénynek. Azonnal kiszagolják, hogy mit érzek, akármennyire is próbálom rejtegetni az érzéseimet.
  -Szórakozni? Ti mióta jártok csak szórakozni?-A hangomban nincs semmiféle gúny, csak az őszinte érdeklődés. Egy démon miért akarna szórakozni? Ők a pokolból jönnek. Nekik a szórakozás a lelkek kínzása. Így most miért jönne ide, ha nem lelkeket gyűjteni? Tekintetem végig fut a karjain lévő tetoválásokon. Nem kevés van neki… Vagyis jobban mondva a testének. Kíváncsi lennék rá mennyi idő lehetett mind ezt felvarratni, de gondolom nem tudná megadni rá a választ.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Santos Party House

  on Vas. Jan. 31 2016, 11:08


  Masako & Aeshma


  Régen volt dolgom nővel, nagyon is rég. Körülbelül két hete érkeztem meg az emberek világába és időm nem volt, hogy lányokat csavarjak az ujjaim köré. Mindig csak a munka, a munka és a munka. Elő kell vezetni az Apokalipszist, lelkeket kell gyűjteni, hogy tovább tudjam szolgáltatni a Pokolnak, hogy minél több katonánk legyen, majd a végső harcra. De ez még nagyon messze van, még a többi démonnak is el kell kezdenie munkálkodni, én már megtettem a magamét, most ők jönnek. Én már csak ülök a babérjaimon és szórakozok, élvezni fogom az életet, amíg még van Föld. Út közben az összes ember félreállt az utamból, ki az egyik oldalra, ki a másikra. Így úgy nézhetett ki, mintha a tömeg ellene választva egy választóvonallal. De nem. Csak én sétáltam végig a helyiségen, a fullasztó energiáim körülöttem, és akire csak rá pillantok az, az eszét veszti és hirtelen rátámad a mellette lévőre. Így egy szép tömeg bunyó alakul ki. Nem foglalkozom most vele, csak egy mosolyt szül az arcomra. Szépen nyugodtan sétálok oda a pulthoz, majd amikor kikérem a lánynak az italt, akkor mosolyogva nézek rá. Őt nem mérgezi az energiám, ő az egyetlen, akit nem visz a rossz útra.
  - Ez csak természetes, hogy meghívok egy szép lánykát. Felelem neki egy bájos kacaj kíséretében, még nagyon kölyök, nem tudja palástolni az érzelmeit. Majd idővel megtanulja. Vagy nem. A félelmet nagyon nehéz elrejteni más elől, hiszen az, az egyik legjelentősebb érzésünk. Nagyon kevés lény tudja elérni azt, hogy ne olvassuk ki a lelkéből a félelmet.
  - Mindig is jártunk. Az emberi testben vagyunk, így ki kell elégítenünk az igényeit. Ugyanúgy eszünk, iszunk, mint az emberek. Sőt, még alszunk is. Elmosolyodom a kíváncsiságán. A hátamat a pultnak döntöm, és úgy nézek rá, a kezemben a whiskyvel teli poharam. Látom, hogy a tekintete végigjárja a karomon lévő tetoválásaimat, igen, ezekre tényleg büszke vagyok.
  - Tetszenek a tetkók?

  Öltözék  avatar
  Masako Saito

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellmjárók/Errapel
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 29
  Foglalkozás : Divattervező

  Re: Santos Party House

  on Vas. Jan. 31 2016, 12:42


  Ash & Masa
  ©
  Tánc közben az lehetsz, ami csak lenni akarsz abban a pillanatban.  Az biztos, hogy sokat fogok edzeni, gyakorolni azért, hogy elrejthessem érzéseimet. Utálom, hogy mások is tudják, mit érzek, hogy nem bújhatok el a maszkom mögé, mikor úgy akarom. Mert mindenkinek szüksége van egy kis magányra.
  Túl sok mindent azért nem tudok róluk, de a lényeget igen és az bőven elég ahhoz, hogy óvatos legyek velük. Még személyesen egyet sem ismertem meg, de nem is hiányzott a dolog. Most viszont az egyikük megtalált engem…És talán azt mondja ne féljek, de nem tudom ezt az érzelmemet csak úgy elnyomni.
  Érdeklődve hallgatom a válaszát. Végül is van benne valami. Akkor ezek szerint úgy kell élniük, mint egy embernek…Hirtelen egy kigyúrt biztonsági őr szalad el mellettem a bunyózó kis csapat felé. Egy ideig őket figyelem, majd gyanúsan kezdem el méregetni a démont.
  -Ez a te műved?-Igen máris őt gyanúsítom, hisz nem csupa kedvességtől szoktak az emberek egymásnak esni. Nem veszem észre, hogy milyen feltűnően is méregetem a tetoválásait, így kissé meglepődöm, ahogy rájuk kérdez. Nah szép Masa, most tényleg a zavarba jöttél miatta? De ő csak egy démon… Ez nem is az ő teste!
  -Öhm jahm… Elég érdekesnek néznek ki!-Próbálok úgy tenni, mint akit nem is érdekel annyira. Tudom béna egy színésznő lennék, de nem is annak mentem. Inkább a koktélommal foglalkozom és a barátaim felé pillantok. A jelek szerint még azt sem vették észre, hogy eljöttem onnan. Sebaj… Nem hiszem, hogy pont én hiányoznék onnan. Mindegyikük nagyon jól elszórakozik.

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Santos Party House

  on Szer. Feb. 03 2016, 17:53


  Masako & Aeshma


  Az érzelmet nem lehet egy könnyen elrejteni, főleg, ha a félelemről van szó. Azt szinte lehetetlen. Maximum annyi edzéssel, hogy agyilag teljesen tönkremész. De azt tapasztaltam az emberek lelkéből, amit magamba forrasztottam, hogy jobb, ha kibeszéled valakivel a súlyos érzelmeidet, mert akkor, talán nyugalomra lelhetsz, és úgy lappal kezdhetsz mindent. Tudjátok, van egy mondás. „Egy új nap, egy új kezdet”. Bár ezt a drogos szokták mondani, amikor leszoknak a fűről, de utána úgy is visszatalálnak erre az élvezetre, szóval nem érdekes.
  Nagyon sokan nem tudnak rólunk semmit, nem is csodálom. Rejtőzködő faj vagyunk, a háttérből mozgatjuk a szálakat, és onnan hatunk az érzésekre. Egy jó démon nem a testi erejét használja ki, hanem a lelki fájdalmat. Mi így irányítunk, mi így érjük el azt, hogy minél több követők legyen, mi így érjük el, hogy legyőzhetetlenek legyünk. Félnie a lánynak nem kell, nem azért jöttem, hogy bántsam. Most csak a szórakozás kedvéért jöttem. Ha meg akarnám ölni, már megtettem volna.
  - Persze, hogy az én művem. Nem szándékosan csinálom, de a halandókat megmérgezi a jelenlétem, nem bírják felfogni az energiákat. De, mivel te is ember vagy, ezért visszafojtom egy kicsit, hogy tudjak veled társalogni. Nevetem el magam. Igen tudom, hogy ő egy vérfarkas, de a mi szemünkben még ők is emberek. Mi úgy vesszük az időt, mint az angyalok. Nekünk egy emberöltő év, semmi.
  Látom rajta, hogy zavarba jött, ez egy mosolyt varázsol az arcomra. Ezeket a tetoválásokat, igen is én varrattam. Ez mind az én jelem. Főleg a hasamon lévő nagymacska, amit körülölel egy kígyó. Ez a névjegyem, ha nagyon felhúznak, akkor az aurám egy tigrist fog formázni. Olyankor vagyok a legveszélyesebb.
  - Akkor még nem láttad a többit, de majd egyszer megmutathatom neked. A hasamon van a kedvencem. Kacsintok rá játékosan, miközben lehúzom a kezemben lévő ital tartalmát. Elegánsan teszem le a pultra az üres poharat, majd mutatok a pultosnak, hogy a lánynak és nekem is még egy kör.
  Öltözék  avatar
  Masako Saito

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellmjárók/Errapel
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 29
  Foglalkozás : Divattervező

  Re: Santos Party House

  on Hétf. Feb. 15 2016, 19:14


  Ash & Masa
  ©
  Tánc közben az lehetsz, ami csak lenni akarsz abban a pillanatban.  -Oh akkor most érezzem magam megtisztelve?-Meglepetten pislogok rá. Tudom nagyon jól, hogy nem szimpla érdeklődésből, jó szándékból állt le velem diskurálni. Azért ennyire hülye még én sem vagyok.
  -Szóval én ezért nem akarok a torkodnak esni?-Az ember kérdezz, válaszokat kap és tanul. Így kell megismerni valami olyat, amit eddig nem ismertünk… Vagy egyszerűen csak ülsz és figyelsz. De a tudatlan kislányt játszani talán hatásosabb. Különben is Ryan mondta, hogy jól alakítom a naiv kis fruskát… Hát akkor most itt a lehetőség, de persze azért csak óvatosan.
  -És mégis mi lenne az?-Érdeklődöm tovább felőle. Igazából tényleg kíváncsi vagyok arra, hogy vajon hogyan is nézhet ki az a bizonyos kedvenc. Bár igaz szeretem a tetoválásokat, de van, ami már nekem is sok. Az olyan emberek nem igen fogom megérteni, akik tetőtől talpig képesek magukra varratni, főleg ha az arc is benne van. De nem is ítélem el őket. Ha nekik ez kell a boldogsághoz…
  Még be se fejeztem a koktélom, de már jön is a következő. Ő aztán nem hezitál sokat. Talán inkább jobb lenne áttérni valami rövidebbre.
  -Ennyire le akarsz itatni engem?... Mert akkor a tequilával gyorsabb hatást érnél el és nem is kellene annyit fizetned.-Nevetem el magam, majd kiiszom a koktélom maradékát és már kezembe is veszem a következő poharat.
  -Nah és hogy állsz a tánccal? Beszélni azt tudsz, nem is keveset, de vajon táncolni is?-Ha már játszadozunk, akkor miért ne? Próbálok nem a félelmemmel foglalkozni. Ma azért jöttem ide, hogy szórakozzak, hogy felszabaduljak. Nem fogom hagyni, hogy a félelmem elrontsa ezt, vagy akár ő.

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Santos Party House

  on Kedd Feb. 23 2016, 17:05


  Masako & Aeshma


  Nevetek, a költői kérdésén, nem ő az egyetlen, akihez így közeledek, akitől kell nekem valami azzal így viselkedek.
  - Érezd, nem mindenki kelti fel az érdeklődésem, pusztán a kinézetével, mert hát megmondom őszintén, tetszik, amit látok. Vigyorogva mérem őt végig, eléggé feltűnően. Tényleg jól néz ki a lányka, mindig is szerettem a kis termetű nőket, azok fürgék, gyorsak és a legtöbb dologba jók, már ha értitek, mire célzok.
  - Kedvesem, akkor sem esnél nekem, ha feléd irányítanám az energiáimat. A saját hatalmam engem nem veszélyeztet. Agresszív lennél, megtámadnád az első olyan embert, aki csúnyán néz rád. Természetes, hogy kérdezget. Az ismeretlen veszélyt csak úgy lehet kivédeni, ha megismerjük annak működését. A tudásvágyát igyekszem kielégíteni, de csak annyit mondok neki, amennyit tudnia kell. Se többet, se kevesebbet. Az mosolyogató, hogy az egyik mesterszínész előtt próbálja játszani a naivot. Sokkal nagyobb tapasztalatom van a szerepjátszásba, mint neki, hiszen öreg vagyok, és a kor, tudással és rutinnal jár. De most belemegyek a kis játékába, sodródni fogok az árral, mert kíváncsi vagyok, hogy hol érünk partot.
  - Most miért lőjem le előre a poént? Majd megmutatom, de nem itt és nem most. A névjegyemet nem lehet elmagyarázni. Kacsintok rá játékosan. Ha eljutunk addig, akkor nem csak a hasamon lévő tetoválást láthatja, hanem az egész mellkasomat beborító tintarajzot. Ez a test, illik a legjobban hozzám, ez maga a Harag megtestesítése. Mikor kikaptuk a megrendelt italt, elé tolom a koktélját.
  - Szórakozni jöttünk nem? Alkohol nélkül nem igen lehet. Nevetek fel.
  - Kedvesem, az én pénztárcámmal ne foglalkozz. Kacsintok rá, és előveszem az említett tárgyat. Kikérem a rövid italt, só, citrom hozzá. Kifizetem, majd tolom is elé. Én még elvagyok a whiskymmel.
  - Tánccal? Hm. Hát, nem hiszem, hogy találkoztál olyan jó táncossal, mint én. Nem sokára be is mutatom. Csak először idd meg az italod. Mosolygok rá bájosan.
  - Nevedet még nem tudom.
  Öltözék  avatar
  Masako Saito

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Szellmjárók/Errapel
  Tartózkodási hely : Queens
  Kor : 29
  Foglalkozás : Divattervező

  Re: Santos Party House

  on Szomb. Márc. 12 2016, 20:34


  Ash & Masa
  ©
  Tánc közben az lehetsz, ami csak lenni akarsz abban a pillanatban.  Mikor megláttam ezt a ruhát azonnal tudtam, hogy kell nekem. Már rég hordtam ilyet. Egyáltalán nem mutat túl sok mindent az emberből mégis megfelelő kellékekkel izgalmassá lehet tenni és a jelek szerint a mai este sikerült ezt elérnem. Mosolyogva hallgatom őt. Cseppet sem zavar az ahogy végig mér. Sőőőt iszonyatosan jól esik, rég nem mondtak ilyet nekem, de természetesen ezt is elrejtem előle.
  -Mernél is mást mondani! Nem kis munkám van benne!-Nevetek fel. Bár lehet, hogy ez nem túl pozitív. Mindenesetre ez volt vele a célom, hogy megnézzenek maguknak. Az más kérdés, hogy én is megválogatom a pasikat. Mondjuk naiv sem vagyok. Nem várok ettől az estétől semmi extrát. Nekem már az is bőven elég, hogy itt lehetek és bulizhatok.
  [color=#FFA07A-Ahhoz elég, ha eleget iszom és valaki bosszantani kezd. Vagy akkor is miattad esem neki? Tudod sok talpó pasas van ilyen helyeken, akik nem tudják hol a határ és azt hiszik nekik mindent szabad. Nah azoknak képes vagyok bármikor nekiesni. Főleg, ha nem értenek a szép szóból. [/color]–Hogy ezt most miért is mondtam? Már magam sem tudom. Lényegtelen is.
  -Majd megmutatod? Miből gondolod, hogy lesz rá alkalmad? –Azért ne legyen olyan biztos a dolgában. Lehet, hogy jó testet választott és elé normálisnak tűnik annak ellenére is, hogy démon, de nem vagyok ostoba. Honnan tudjam, hogy semmi olyat nem akar, amit később nem lehet visszafordítani. Nem akarnék egy démont szolgálni, vagy valami ostobaság miatt elveszteni a családom.
  A kérdésemre bár nem ad egyértelmű választ mégis megértem mit akar ebből kihozni. Igen le akar itatni, csak hogy annyira nem könnyű engem. Nem szokásom olyan sokat inni, hogy utána ne tudjak magamról. Párszor megtörtént az és borzalmas élményeim voltak. Azóta jobban odafigyelek az ilyenre. Nem mondom azt, hogy nem szoktam lerészegedni, de még az az elviselhető állapotig.
  Felnevetek ahogyan kikéri nekem a tequilát. Előbb a koktélomba kortyolok, majd kezembe veszem a kis poharat. Nem kell nekem citrom, vagy só. Az csak elrontja… Egyből lehajtom, majd tovább mosolygok.
  -Nos én sem tudom a tied. Különben is ezek csak nevek…-Rántom meg a vállam, miközben lemászok a székről. Érzem már, hogy kissé fejembe szállt az alkohol, de még bírok menni. Egy kis tánc és máris jobban leszek.
  -Huu ezt a számot nagyon szeretem!-És már bele is vetem magam a táncolók közé. Nem várom meg, hogy követ e, ha akar, akkor jön, a nem engem az sem zavar. Én tombolni jöttem és most meg is teszem.

  Re: Santos Party House

  on Vas. Jan. 15 2017, 21:23


  Ajánlott tartalom

  Re: Santos Party House


   Pontos idő: Csüt. Jan. 17 2019, 17:18