Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Vas. Jan. 13 2019, 00:10

» Jazz lakása
by Marcus Van Beest Szomb. Jan. 12 2019, 23:07

» Felix Cordero
by Felix Cordero Szomb. Jan. 12 2019, 21:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Jan. 06 2019, 23:03

» Long Island villa
by Admin Vas. Dec. 30 2018, 15:52

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Csüt. Dec. 27 2018, 20:42

» Barclays Center
by Admin Hétf. Dec. 24 2018, 19:06

» Jody's
by Satarel Shayeh Vas. Dec. 23 2018, 19:27

» Conrad New York
by Zyanya Ixchel Szomb. Dec. 22 2018, 12:07

» Folyosók
by Caleb Shayeh Szer. Dec. 19 2018, 00:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Tribeca Grill

  Share

  Tribeca Grill

  on Vas. Okt. 04 2015, 22:33

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Tribeca Grill

  on Kedd Május 24 2016, 03:37


  To Allena
  A Tündérek világa már teljesen lecsendesül így éjszakára. Én azonban egyáltalán nem vagyok még álmos. Kalandra, történésre vágyom. És mit is csinálhatna ilyenkor egy hozzám hasonló bajkeverő ki tündérke, mint valami olyan helyre látogat, ahová egyáltalán nem kéne? Hirtelen ötlettől vezérelve így esett a választásom a Tribeca Grillre. Tipikusan az a hely, ahová hangsúlyozottan mondja a Királynő és mindenki más, hogy ha lehet, még a környékére se menjünk. De hát én a Taki’s-ban dolgozom, ott is megfordul mindenféle szerzet, nem tartok attól, hogy ne tudnám kezelni, bármilyen helyzet is adódik. Nem tündérnek való ez a hely, ahogy mondják, még annyira sem, mint az én munkahelyem, de mi baj lehet abból, ha kicsit több az egy négyzetméterre jutó más fajbeliek száma?
  Ahogy belépek a helyiségbe, nem kerüli el a figyelmem, hogy jó páran végigmustrálnak, míg besasszézok az egyik asztalig a az igencsak zsúfolt és zajos teremben. Nem jövök tőle zavarba, megszoktam már a kitüntetett figyelmet, amit elsősorban a fajomnak, másrészt a zöld tincseimnek tudok be. Eltüntethetném őket emberalakban, ha akarnám, hogy jobban beolvadjak, de eszemben sincs. Szeretem őket. Ez az én védjegyem, mondhatni.
  Tényleg jóval több itt a halandó és másféle fajok képviselőit is megtalálni. Másik tündért rajtam kívül nem látok. Meg kell hagyni, valóban elég vegyes a törzsközönsége ennek a helynek, de nem érzek potenciálisan fenyegető veszélyt. Méregetnek egy páran, de senki nem indul meg felém, így nyugodtan foglalok helyet egy asztalnál és leadom a rendelésemet a szinte azonnal ott is termő pincérnek.  avatar
  Allena Rhys

  Faj : Angyal
  Rang : Almha-A művészet angyala, Isten adományozója
  Tartózkodási hely : Ahol a művészet jelen van
  Kor : 1994
  Foglalkozás : hegedűművész

  Re: Tribeca Grill

  on Kedd Május 24 2016, 19:09


  Kaelie& Allena ©
  Az első találkozás, mindig nagy benyomással jár. Vagy pedig egy pár pillanat mikor valaki mellett jól érzed magad.  Az egyenlőre, hideg tavaszi éjszakákra, egy finom vékony bőrkabátot vettem magamra. Barna tincseim lágyan lobogtak utánam, fufrum finoman lobogott utánam, és ahogy kifújtam a hatalmas sóhajt magamból, úgy tűnhettem mintha cigarettáznék. Finom, fekete blúzom kellemesen simul hozzám, fekete farmerommal együtt. Magassarkúm kopogását hallgatom, ahogy lassan sétálok az utcákon elgondolkodva, magamba merülve. Az utcák csendesek, kihaltak itt ott pár ember, de fel sem figyelek rájuk. Ahogy ők se rám. Mintha láthatatlan lennék, és ép ezért szeretek itt lenni. mindenki semminek lát. Halkan szusszanok, és ahogy a sarokhoz érek, az étterem világítása kivetül rám, mire kicsit hunyorogva nézek be, kék szemeimmel, pislogok párat. Igen ez megfelelő lesz. Lassan fel lépkedek a lépcsőn, majd belépek az ajtón. Azonnal, minden túlvilági tekintete rám villan, aurák sokasága kezd körbe lengeni, az emberek pedig mit sem sejtenek. Nem foglalkozom, a nagy halakkal, és azokkal akiknek tekintete rám ragad vagy ép felismer. Nem én most nem az vagyok akit ők látnak. Én is csak egy halandó vagyok. El akarom felejteni, hogy szárnyaim vannak. Egy kedves pincér lép hozzám, lesegíti a kabátom, és átveszi mire én csak aprót biccentek mosolyogva, köszönet képen. Táskámat magam mellett tartva lépkedek el az asztalok között és megyek szokásos kis asztalomhoz, ami két személyre van fent tartva. Halkan szusszanok, és leülök, a táskát lerakva lábamhoz majd körbe hordom tekintetem a jelen lévőkön. Angyal sehol. Hála az égnek.

  Viszont érdekesebbnél érdekesebbek telepednek itt le. Azonban mégis csak egy fog meg. Egy aprócska de rikító zöld, szőke korona. Egy tündér. Meglepő számomra. Ritkán találkozok ilyen fajta teremtéssel. Rá emelem kék szemeimet, és pislogok párat. Kedves, barátságos mosollyal üdvözlöm, de nem megyek hozzá. A pincér ki hozza a szokásos boromat, mire újra megköszönöm, és bele kortyolok az italba, de már nem nézek vissza a tündérre. Az étlapra emelem szemeim. Ma vajon mit egyek? Szokásosat vagy válasszak újat?
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Tribeca Grill

  on Szomb. Jún. 04 2016, 23:31

  This innocence is brilliance
     Allena & Kaelie

   
  A Királynőm már alighanem azért is szétrúgná a hátsóm, ha tudná, hogy idejöttem. Hát még ha esetleg azt látná, hogy egy más fajba tartozóval bármilyen kommunikációt létesítek, vagy bármilyen formában kontaktusba kerülök. Ennél már csak az lehet rosszabb a szemében, ha egy vámpír volna az az illető. Mióta kizártak minket a tanácsból, igencsak helytelenít minden más fajjal való szükségtelen érintkezést. Azt mondja, rossz fényt vethet ránk, mivel most mindenki rossz mozdulatokra vár tőlünk és egyből ugranak. De hát könyörgöm, ez egy átlagos étterem, aligha történik itt bármi, ami a politikára befolyással lehet. Nem tudom például, ki ez a különleges aurájú lány, aki belép az ajtón, de mikor rám mosolyog, kötve hiszem, hogy azon gondolkozik, hogyan fogja a tanács előtt pocskondiázni a fajomat, amiért én rá merészeltem nézni. És ahogy utána elfordul, azt is aligha politikai megfontolásból teszi. Sokan túl komolyan veszik az életet, az a bajuk. Csak meg kell élni minden pillanatot és élvezni, amit és amíg lehet. Ennyi. Én ezt vallom.
  Ráérősen nézelődtem, míg a pincér kihozta a rendelésem, mikor tekintetem összeakadt ezzel a lányéval, aki egy közeli asztalnál ül, tőlem csak néhány méterre. Embernek tűnik első ránézésére, de ösztöneimnek hála, kapásból megérzem, egy angyallal van dolgom. Közönséges embereknek nincs ilyen erős aurájuk. Ez a lány valahogy egyébként sem tűnik idevalónak, nem olyan, mint a vendégek többsége itt. Szemében valami rejtélyes, valami megfejthetetlen bujkál, ami az angyalok sajátja. De egyébként kifejezetten kedves, ránézésre törékeny testalkatúnak tűnik, finom arcvonásait hosszabb, barna tincsek keretezik. Viszonozom a tekintetét és rávillantok egy kedves, bájos, barátságos mosolyt. Nem is én lennék, ha nem így tennék. Szívesen elbeszélgetnék vele, vagy ki tudja még mi mást. De nem fogok odamenni hozzá. Bár szeretek barátkozni, ismerkedni és nem vagyok félős vagy zárkózott sem, azért nem szokásom ráerőszakolni a társaságom senkire. Bár szívesen venném, ha idejönne hozzám, úgy érzem, a kezdőlökést már megadhattam neki ezzel. Viszont ha egyedül akarna inkább maradni, azt is tiszteletben tartom.


     Bocsi a késésért! ◊ Innocence ◊ 317
  ◊ credit by ◊
  avatar
  Allena Rhys

  Faj : Angyal
  Rang : Almha-A művészet angyala, Isten adományozója
  Tartózkodási hely : Ahol a művészet jelen van
  Kor : 1994
  Foglalkozás : hegedűművész

  Re: Tribeca Grill

  on Vas. Jún. 05 2016, 18:41

  Kaelie & Allena
  Zene neked: Zenecím  Viszonozza pillantását, mire csak kedvesen elmosolyodom újra. Rám is mosolyog amit meghálálok egy kedves pillantással. Nem vagyok az a fajta aki a társaságot ellöki magától. Főleg ha jónak, és kedvesnek látom. Bár igazából, mindenkivel könnyen megtalálom a hangot. Hisz csak egy kedves, mosoly, és jó indulatú tekintet kell hozzá. És bevallom most valóban jól esne egy kis társaság. Szerintem, ő se húzná a száját, ha beszélgetésbe elegyednénk. Sőt mi több, én nagyon örülnék. Volt már egy pár tündérrel dolgom, és nem találtam soha bennük semmi fenyegetőt. Aranyosnak, és felettébb kedves, mókás teremtmények. Már amelyik. Nem akarom, hogy azt higgye csak mert már találkoztam a fajtájából, ismerem is őt. Hisz mindenki ás egyéniség. Ő is egy teljesen más egyéniség. Sokkal...bátrabb, bevállalósabbnak, és bátornak látom. Miközben okos, de óvatosságot nem látok benne. Meggondolatlan, és csak vágtat előre. Előbb cselekszik, mint hogy beszélne. Legalábbis a külseje elsőre, ezt adja meg nekem. De nem tagadom, tetszik a viselete. tetszik, hogy bátran megmutatja azt amit magában rejt. Tudja, hogy mire képes, és ez szélesebb mosolyt csal az arcomra.

  Talán érdemes lenne valóban beszélgetésbe kezdenem vele. Lepillantok kezeimre, és a finom asztal terítő anyagán végig szántanak ujjaim. Körbe hordozom újra tekintetemet az éttermen. Mindenki néha felém pillant, de már nem olyan feltűnően mint érkezésemkor. Csak érzem, hogy figyelnek. Egy rég elveszett angyal, aki most ismét, cipellőt húz, és közéjük lép. Biztosan meglepő lehet mind azoknak akik ismernek. Halkan szusszanok, és eltűröm oldalra barna tincseimet, ahogy mosolyom fokozatosan tűnik el. Bár magam se tudom, miért jöttem ide, újra. Nem arról van szó, hogy nem szeretek mutatkozni, és egy antiszociális, szárnyas felfújt liba vagyok. Nem. Csak nem bújok elő ha nem muszáj, senki árnyékából. A nagyok után én zárom a sort, mint festő a költők között. Vagy éppen egyszerűen tudom, hogy nekem mások mögött a helyem. Ez nem mint önbizalom hiány, egyszerűen csak tudom, hol van a helyem...Végül a pincér zavar fel ábrándozásomból. Meghozta a kért italomat, én pedig fel pillantok rá. A kívánt étel után érdeklődik, én meg "oh persze..." mondattal, nézek az étlapra. Végül a szokásosnál maradok. Ha újba kezdek, az mindig kihívás a gyomromnak. Mielőtt ellépne a pincér megszólalok.-Az ételt, hozzák ahhoz az asztalhoz, és egy 1900-as évjáratú vörös bort kérnék, még mellé.-Mondom mosolyogva a férfira, mire az biccent, aztán lassan felkelek a poharammal, és a táskámmal. Betolom a székem majd felnézve kedves, mosolyommal, és kék íriszeimet rá emelve, megyek a tündérkéhez. Megállok, az asztal másik végénél.-Szép esténk van. Leülhetek? Persze ha nem zavarok.-Kérdezem mosolyogva ahogy még mindig rajta tartom kedves mosolyomat, és tekintetemet.-Úgy gondolom, hogy mindketten társaságra vágyunk...-mondom halkan.


  @ Ruházat: link

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Tribeca Grill

  on Szomb. Jún. 18 2016, 21:59


  Allena && Kaelie

  Meg kell valljam, kicsit unatkozom. Ki gondolta volna egy ilyen helyen… Viszont a szomszéd asztalnál ülő nő egész szimpatikus nekem. Szép, barátságos mosollyal néz rám, amit viszonozok is. Sokan nehezen elviselhetőnek és idegesítőnek tartanak, nem egyszer kaptam már meg, hogy én mindenből viccet csinálok és semmit nem tudok elég komolyan venni. Pedig ez egész egyszerűen nem igaz. Meggyőződésem, hogy nem kell halálosan komolyan venni az életet és élvezni kell mindent, amit és ameddig csak lehet. Ha ezt valaki túlzott hedonizmusnak vagy komolytalanságnak nevezi, hát lelke rajta. Az is csak felületesen ismer, akit azt állítja, nem veszek komolyan semmit. Ha ez így volna, a Királynőm soha nem küldött volna éppen engem a Tanácsba.És én tényleg lelkiismeretesen végeztem a munkámat. Hogy kizártak minket, az semmiképpen sem az én hibám volt… Egyszerűen csak alapvetően optimistának tartom magam és egy kis tréfálkozásba, mókázásba még soha nem halt bele senki.
  És ez az angyal sem hiszem, hogy mikor feláll és idelép hozzám, azt politikai megfontolásból tenné. Sokan túl komolyan veszik az életet, az a bajuk. Csak meg kell élni minden pillanatot és élvezni, amit és amíg lehet. Ennyi. Én ezt vallom.
  - Szia! Persze, dobd csak le magad. A legkevésbé sem zavarsz. Úgyis kezdtem már unatkozni itt egyedül – széles mosolyt villantok rá. Neki sem csak a szája mosolyog, hanem a szeme is és ez ha lehet, még szebbé teszi. És ez nekem nagyon szimpatikus. Ki gondolta volna, hogy efféle egyének is megfordulnak ezen az elit, kissé sznobnak tetsző helyen. Bár én is itt vagyok, más miért ne lehetne hozzám hasonlóan kíváncsi és kalandvágyó vagy ilyesmi? Megjegyezésére még mindig széles mosolyt kap válaszol. Nem azért, mert nevetségesnek tartanám, egyszerűen csak jókedvre derít.
  - Nos igen, részemről az jól jönne. Alapvetően szeretem a jó társaságot – És ez tényleg így van. Bár az állandó társaságkeresésem olykor bajba sodor. Néha nem tudom tartani a számat, amikor kellene. De a Taki’s-ban meg egyéb kis kalandozásaim során elég sok rázós szituba keveredtem már ahhoz, hogy gond nélkül kivágjam magam. Meg egyébként is, úgy szép az élet, ha zajlik.
  - Egyébként Kaelie Whitewillow vagyok. És személyedben kit tisztelhetek angyali jelenés? - kezet nyújtok felé és még egy tréfálkozó megjegyzést is hozzáfűzök. Remélem, nem túl karót nyelt és nem akad ki a kis pajkosságon. De hát én már csak ilyen vagyok. A poénom talán gyenge, de kit érdekel? Sosem idegesítettem magam azon, ha mások esetleg ostobának vagy idegesítőnek gondoltak. Én tudom, milyen vagyok és abszolút harmóniában élek magammal, ennyi a lényeg. Kíváncsi, nagy szemekkel pislogok rá, őszinte érdeklődéssel. Örülök, hogy találtam egy érdekesnek tűnő beszélgetőpartnert, pláne, hogy az még ennyire szép is. Már csak nézegetni is egy élmény. De ha már itt van, mégis inkább beszélgetni szeretnék. Amúgy sem tudok sokáig csöndben maradni, ha akarnék sem.


  Innocence ◊ 317
  ◊ credit by ◊
  avatar
  Allena Rhys

  Faj : Angyal
  Rang : Almha-A művészet angyala, Isten adományozója
  Tartózkodási hely : Ahol a művészet jelen van
  Kor : 1994
  Foglalkozás : hegedűművész

  Re: Tribeca Grill

  on Vas. Jún. 19 2016, 20:34

  Kaelie & Allena
  Zene neked: Fallen Angel  Leülök vele szemben ahogy megengedi, hogy társaságába merészkedjek. Megjegyzésére halkan elnevetem magamat ahogy lesütöm szemeimet és le pillantok kezeimre. Ilyet se mondtak még nekem. Vagyis...bókoltak már sokan, vagy éppen hoztak zavarba apró megjegyzésekkel, de ez inkább szívhez dörgölőző volt nem mint amit általában kapni szoktam. Kedvesen rá mosolygok ahogy rá emelem kék íriszeimet és széles mosolyomból, halvány vigyor lesz.-Allena Rhys. Örülök, hogy megismerhetlek.-mondom ahogy kezet nyújtok neki és megfogva apró kezét gyengéden megszorítom neki miközben szemeibe nézek.

  -Az unalom sajnos minden sarokban ott lapul és könnyen rá támad bárkire. De talán ezért jöttem, hogy elüldözzem a közeledből.-mosolygok ahogy elengedem a kezét és az asztalra teszem őket, ahogy kihúzom magam és keresztbe teszem lábaim úgy nézek rá továbbra is kicsit félre döntött fejjel ahogy mosolyom nem veszik el arcomról.
  -Nem láttalak még itt, egyáltalán, hogy hogy ide sodort az este?-kérdezem ahogy pislogok párat miközben halkan szusszanok. Érzem azért kevesen ránk emelik szemeiket. "Egy angyal és egy tündér? Hát ilyet?" Furcsa is számomra de nem rossz. Sőt nagyon is élvezem már most a társáságát. Vad külsejéhez képest kedves, vidám életvitele nagyon is jól párosul és optimizmusa is jó pont már így. Rá ragad a másikra az ő boldogsága amit nagyon értékelek. Nem mosolyogtam ennyit egy nap. De nagyon jól esik...-A társaság mindig jól jön bármilyen helyzetben is vagyunk igazából. Egyedül már nem is olyan....mókás? Ha lehet ezt így mondani.-mondom halkan ahogy ismét rá emelem kék íriszeimet. Közben a pincér ismét megjelenik, nem sokkal a borral amit kértem, és kitölti nekünk, mire megint megköszönöm fáradozásait és amint kezembe veszem a poharat, megemelem.-A kellemes társaságra.-mondom ahogy figyelem reménykedve, hogy nem veti meg az apró mértékkel fogyasztható italt.


  @ Ruházat: viseletem Smile
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Tribeca Grill

  on Hétf. Júl. 18 2016, 00:33


  Allena && Kaelie

  Figyelem az angyalt, ahogyan leül velem szemben. Minden mozdulatából sugárzik az elegancia, a báj. Tény, hogy mindannyian nagyon kellemes látványok a szemnek és mi tündérek ösztönösen szeretjük a szépet. Megvan azonban a magamhoz való eszem, tudom, milyen ravasz, agyafúrt népség, nem árt óvatosnak lenni velük. De mi baj lehet abból, ha váltok néhány szót ezzel a kedvesnek tetsző, helyes angyallánnyal? Kétlem, hogy ártó szándékkal jött volna ide hozzám. Azt bizonyosan megérezném. Hiszek magamban ennyire. Ahogy kissé zavarba jön a bókomtól, az is őszintének tűnik. Meglep, pedig biztosan rengeteget kap. Az angyalokat mindenki szépnek látja, mindenkit lenyűgöznek.
  - Én is nagyon örülök. Nagyon szép neved van, illik hozzád - szélesen rámosolygok és határozottan, de nem durván megszorítom a kecses, finom ívű kezét, amit a bemutatkozáskor az enyémbe csúsztat. Eléggé irodalmian fogalmaz, de ez nem zavar. Sőt, tetszik. Olyan egyedi. Nem sokat tudok rá azonban reagálni, csak egy barátságos, széles mosolyt kap ismét. Mert miért is ne? Tudok rébuszokban beszélni, hisz tündér vagyok, de most nincs kedvem. Angyalokkal egyébként sem olyan jó móka ilyesmit játszani, mert túlságosan jók benne. Alulmaradni pedig nem szeretek.
  - Tény, hogy nem vagyok épp törzsvendég. Feltehetően nem is tűnök annak. Igazából csak unatkoztam és épp errefelé vitt az utam, gondoltam beugrom egy kicsit – jegyzem meg jókedvűen, az elmaradhatatlan mosolyommal. Nem érezni ki megvetést, vagy bármi ilyesmit a hangomból, egyszerűen tényeket, megállapításokat közlök a magam szokásos, kedélyes módján. Közben megérkezik a pincér és mindkettőnknek bort tölt.
  - A társaságra és a találkozásunkra - teszem még hozzá és a mosolyt továbbra sem lehet letörölni az arcomra. Épp csak annyi időre, míg a számhoz emelem a poharat és nagyot kortyolok belőle. Talán nagyobbat is, mint illendő az ilyen helyeken, de nem szeretem a finomkodást, az alakoskodást. Valahogy nem hozzám való. Ismerem ettől még az illemet, de nem hiszem, hogy meg kellene tagadnom miatta önmagamat. Ez még különben is bőven az elfogadható határok között marad szerintem.
  - És téged mi szél hozott erre, Allena? Gyakori vendég vagy erre? Vagy minőségellenőr vagy tán és a helyet próbálod értékelni? – Elsütök egy gyenge kis viccet is, de ettől még továbbra is őszinte érdeklődéssel nézek rá és kíváncsian várom a választ.


  Innocence ◊ 317
  ◊ credit by ◊
  avatar
  Allena Rhys

  Faj : Angyal
  Rang : Almha-A művészet angyala, Isten adományozója
  Tartózkodási hely : Ahol a művészet jelen van
  Kor : 1994
  Foglalkozás : hegedűművész

  Re: Tribeca Grill

  on Hétf. Júl. 18 2016, 11:55

  Kaelie & Allena
  Zene neked: Egy kis hegedű  Kérdésére elvigyorodok, és le pillantok kezeimre majd vigyorom mosollyá alakul és ismét felnézek rá.-Nem nem vagyok minőségi ellenőr, csak ide szoktam járni néha napján, hogy valami, normális ételt is tudjak enni vagy csak egy kis elmerengés helyszíneként, esetleg várva valami kis társaságot, mint most te is. De lehet, hogy csak végzem a munkámat mindenki között, hogy nekik legalább boldogságot szerezzek.-mondom ahogy, a borba kortyolok még egyet aztán lerakom az asztalra és kezemet vissza húzva ejtem a másikra.-Az unalom? Az soha nem tesz jót az egészségnek. Bár...olykor engem is elszokott kapni..-mondom mint valami csiripelő madár.-Oh bocsánat...Megint a semmiről beszélek folyamatosan.-Halkan szusszanok majd ismét rá emelem kék íriszeimet.-És....amúgy megkérdezhetem..Nem félsz egy magad mint tündér a nagyobb bestiák között akik itt megbújnak jelenleg?-kérdezem kicsit halkabban ahogy közelebb hajolok hogy csak ő hallja.-Lehet buta kérdés volt, de kíváncsi természetű vagyok olykor...-vallom be ahogy pislogok rá párat majd az előttem pihenő étlapra pillantok és kinyitom lassan majd nézegetni kezdem, a felsorolt ételeket.-Éhes vagy? Meghívlak ha gondolod. -mosolyogva pillantok fel rá majd vissza az étlapra.Kellemes a társasága és nagyon kedvesnek, és aranyosnak találom.

  Olyan kis vidám lélek. Ritka az ilyen, de örülök, hogy találkozhattam vele. A sok elvont, beteges elme között, és szomorkás, félelemmel teli arcok között, a megtébolyult démonok között és vadak akik egymást ölik, itt van ő aki mind ehhez teljes optimizmussal áll hozzá. Bár nem tudom vajon kinek a csoportjához tartozhat, de nem is foglalkoztat most ez a kérdés. A társasága nagyon jó, és jól esik, hogy beszélgethetek valakivel aki ráadásul, nem úgy fogad, hogy gyűlölve vagy imádva, úgy fogad mint mindenki mást. És ez tetszik. Hiába vagyok angyal olykor mások társasága jobban esik mint fajtársaimé. És..különben is a magány jobban szeret engem mint bárki mást.


  @ Ruházat: link
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Tribeca Grill

  on Csüt. Aug. 04 2016, 10:52


  Allena && Kaelie

  Ez az angyal, mint a fajára jellemző is általában, nagyon szép. Sőt, kifejezetten bájos, ahogy elmosolyodik és a kezére pillant, ahogy megdicsérem a nevét is. Úgy tűnik, még a butuska kis viccem is szórakoztatta. Vagy legalábbis úgy tesz.
  - Nos, én most vagyok itt először. Ajánlhatnál akkor nekem valamit – a jókedvemet semmi sem törheti le. Bírom, hogy veszi a poénomat és hasonló módon reagál. Úgy érzem, ha tényleg ilyen és továbbra is tudja hozni ezt a stílust, akármi is kialakulhat ebből a mai estéből. Persze ne ítéljünk túl korán! Meg a tervezgetés amúgy sem az én asztalom. Megélni a pillanatot és hagyni, hogy a jó dolgok megtaláljanak, de nem túlbonyolítani semmit. Ez az én életfilozófiám. Carpe diem! Amit az unalomról mond, arra pedig először csak egy mosolyt kap. Nem is tudja, mennyire egyetértek vele. Abszolút átérzem a helyzetet. Minden hazugság nélkül.
  - Ugyan, szívesen hallgatlak. Egyébként is, akkor úgy tűnik, találtunk is pár közös pontot. Én is utálok unatkozni – villantok rá egy széles, őszinte mosolyt ismét.
  - Ó, engem ne félts, meg tudom én védeni magam, ha kell. – És ez tényleg így van. A Taki’s-ban meg egyéb kis kalandozásaim során elég sok rázós szituba keveredtem már ahhoz, hogy gond nélkül kivágjam magam. Meg egyébként is, úgy szép az élet, ha zajlik.
  - Semmi gond, engem is gyakran vádolnak ezzel, szóval én volnék az utolsó, akit ez zavar – ebben sincs hazugság. Mi tündérek olyat egyébként sem tudunk. Legalábbis hivatalosan. Egyébként nyilván megvannak az eszközeim nekem is a tilalom kijátszására, de ez most nem az a helyzet, amikor erre szükség lenne.
  - Ó, igen. Most, hogy mondod, farkaséhes vagyok. Szóval köszönöm szépen, elfogadom a meghívást. Mit lehet itt enni? – különösebb teketóriázás nélkül fogadom el a meghívását, miközben érdeklődve veszem kezembe az étlapot. Miért ne tenném? Kellemes társaságnak tűnik, szívesen időzöm még vele egy darabig. Ami pedig azt illeti, hogy nem is ismerem és esetleg rosszat akarhat? Kétlem. Egy vacsora nem is az a mód, amivel lekötelezhetne. Ha ilyesmit forgatna a fejében, máshogyan közelítene, úgy hiszem. Bár naivnak és figyelmetlennek tűnhetek, csöppet sem vagyok az. Ha így lenne, már aligha lennék itt. Meg egyáltalán, abban a pozícióban, ahol voltam, vagyok. Számomra viszont sokkal jobb, ha engem mások ilyennek vélnek. Mert ők sem vesznek komolyan és alábecsülnek. Így pedig, történjék bármi, végső soron én jöhetek ki jól a szituációból. Korán sem vagyok ám én olyan ostoba, mint amilyennek egyesek hajlamosak gondolni!


  Innocence ◊ 317
  ◊ credit by ◊
  avatar
  Allena Rhys

  Faj : Angyal
  Rang : Almha-A művészet angyala, Isten adományozója
  Tartózkodási hely : Ahol a művészet jelen van
  Kor : 1994
  Foglalkozás : hegedűművész

  Re: Tribeca Grill

  on Kedd Aug. 09 2016, 19:48

  Kaelie & Allena
  Zene neked: Egy kis hegedű  Elfogadja a meghívásom amit egy széles vigyorral fogadok, és nagyon örülök, hogy velem tart egy vacsorára. A társaság mindig jól jön, akkor is mikor ép enni kell, legalább nem révedek el megint a gondolataimba és nem húznak le saját gondjaim ismét.-Nos igazából...Mivel ez egy elégé előkelő étterem minden féle csicsomás nevű ételekkel találkozhatsz, de szerintem ugyan olyanok mint amit otthon elkészítesz magadnak, csak tesznek rá egy kis fűszert és voálá máris előtte a nagyon ízletes krumpli rántott hússal.-Persze ezt nem azért mondom, mert lenézem a szakácsokat és a főztjeiket csak..ha jobban megnézed ezeket az ételeket is ugyan úgy elkészítheti más is. Nem kell hozzá ilyen helyekre járni. De kinek lenne kedve még egy fárasztó nap után főzőcskézni?-De ha nagyon szeretnéd, hogy mondjak valamit...-oldalra tűröm egyik kósza tincsemet és elgondolkodva hordozom végig a tekintetem az étterembe.-Szték? Bundás krumplival és alma körettel?-kérdezem ahogy rajta állapodik meg tekintetem egy széles mosoly kíséretében.- Én általában azt szoktam enni.-Igaz ez nálam a szokásos, de néha szeretek leragadni dolgoknál. Nem sokáig csak amíg újra meg újra kiélvezem azt amibe egyszer bele kóstoltam. Ez nálam amolyan kis...szokás. Esetleg hagyomány. Mindenkinek van kedvence amihez folyton vissza tér és ezt én sem tagadom meg magamtól valamiért.

  -Valóban, nagyon sok közös dolog van ami mindkettőnkben megpihen. És ez szerintem olykor nagyon jó. ritka az olyan társaság ahol ilyen hamar meg lehet találni a közös hangot.-Mondom, ahogy rajta tartom szemeim világát. Végül előre hajolok, és lassan ujjaim a poharamra kulcsolódnak, és ajkaimhoz emelve kortyolok bele az italomba majd vissza dőlve tartom kezemben a poharat.-Nem is vagy annyira elhagyatott stílusú.-Felelem a "megvédem magam!" reakcióra.-És ez nagyon jó. Olykor.-mondom majd halványodik kicsit a mosolyom.-Ne vedd sértésnek, én inkább a békés megoldások képviselője vagyok...


  @ Ruházat: link
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Tribeca Grill

  on Szomb. Szept. 03 2016, 22:58
  Allena & Kaelie

  Örülök, hogy ilyen kellemes társaságom akadt ma estére. Nem is unatkozom. Legalábbis per pillanat biztosan nem. Ki gondolta volna egy ilyen puccos étteremben, ami első ránézésére egyáltalán nem az én világom. Persze valójában tudok én viselkedni illedelmesen, már-már előkelően is, ha akarok, még ha ezt nem is hiszik el rólam sokan. Pedig ha nem így lenne, a Királynőm miért küldött volna anno a Tanácsba engem követként? Bár abban valószínűleg közrejátszott az is, hogy én, a legtöbb tündértársamtól eltérően egyáltalán nem félek vagy idegenkedek semmilyen más fajú lénytől. Különösebb szívbaj nélkül közelítek bárkihez. Most ehhez az angyalhoz is. A meghívását is minden különösebb teketóriázás nélkül fogadom el. Miért is ne tenném? Figyelmesen hallgatom, amit a kínálatról magyaráz, mikor a tanácsát kérem.
  - Rendben, akkor azt kérem. Majd meglátjuk, mennyire egyezik az ízlésünk - ismét ránevetek. Nem kell az életet komolyan venni annyira. Mi baj lehet? Legfeljebb nem ízlik majd az az izé. Nagy dolog! Egyébként is szeretek új dolgokat kipróbálni. Az mindig izgalmas. Örülök, hogy jó társaságot találtam, ennyi most elég is a jókedvhez. Legalábbis számomra. De jó tudni, hogy a szimpátia, legalábbis eddig kölcsönös. Persze gyanakodhatnék is, hogy csapdába akar csalni ez az angyal valamilyen okból, de miért tenné? Nem hiszek az ilyesmiben. Nem érzek rajta rossz szándékot. Különben is, olyan szép, nem lehet gonosz! És itt nemcsak a külsejére gondolok, hanem a belőle áradó belső szépségre, légies bájra is. Egyszerűen érzem az ilyet.
  - Ne úgy értsd, nekem sem kenyerem az erőszak. Jobban szeretem én is értelmesen megoldani a konfliktusaimat. De egy kocsmában dolgozom, ott az ittas vendégek esetében sok esetben a logikus érvelés nem ér fabatkát sem - nem sért meg azzal, amit mond, főleg, hogy egyet is értek vele. Nem is mentegetőzésképpen mondom, amit mondok, inkább csak azért, hogy tisztázzam a dolgokat. Mert én tényleg egyetértek vele. Ha nem így volna, aligha lehettem volna amolyan diplomataféle is a Tanácsban. De ha az ember például részeg vérfarkasokkal, vagy az ellátásban valamit kifogásoló, felbőszült vámpírokkal kerül szembe, sok esetben az értelmes beszéd falra hányt borsó. Ilyenkor pedig bizony megesik, hogy keményebb eszközökhöz kell folyamodni. Így működik ez.

  Bocsi a késésért! █ innocence █ 348 █ ©

  Re: Tribeca Grill

  on Vas. Jan. 15 2017, 22:27


  Ajánlott tartalom

  Re: Tribeca Grill


   Pontos idő: Csüt. Jan. 17 2019, 17:16