Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Vas. Jan. 13 2019, 00:10

» Jazz lakása
by Marcus Van Beest Szomb. Jan. 12 2019, 23:07

» Felix Cordero
by Felix Cordero Szomb. Jan. 12 2019, 21:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Jan. 06 2019, 23:03

» Long Island villa
by Admin Vas. Dec. 30 2018, 15:52

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Csüt. Dec. 27 2018, 20:42

» Barclays Center
by Admin Hétf. Dec. 24 2018, 19:06

» Jody's
by Satarel Shayeh Vas. Dec. 23 2018, 19:27

» Conrad New York
by Zyanya Ixchel Szomb. Dec. 22 2018, 12:07

» Folyosók
by Caleb Shayeh Szer. Dec. 19 2018, 00:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Hotel Plaza Athénée

  Share

  Hotel Plaza Athénée

  on Vas. Okt. 04 2015, 22:55  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Hotel Plaza Athénée

  on Hétf. Júl. 18 2016, 12:30

  Kaelie

  - Miért is vagyok itt? - kérdezte Ilenone a headsettől, miközben körülnézett a Pláza Athénée fényűző étkezőjében, ami nem csak a hotel vendégeinek, de nívósabb kiszolgálásra vágyó uraknak, hölgyeknek, módos turistáknak és boldognak, boldogtalannak is kínálta a szolgáltatásait, ha azok képesek és hajlandóak voltak megfizetni azt. A tündér képes és hajlandó volt, ám a reggelizése nem lehetett gondtalan, a mondéntömeg körülvette, a terem oldalában függő, bár eléggé távol levő tükör pedig a tükörképét ingerelte. Egyre nyugtalanabb volt, és ez a nyugtalanság határozottan rosszul állt neki, ahogy jobbra és balra pislantott, a pillantása megakadt a pincéreken, elkísérte őket, rájuk akaszkodott mint egy élősködő, amitől aztán nem lehet megszabadulni, akármit is tegyenek, és túl kevéssé élénk ahhoz, hogy kitessékeljék a terített asztalok közül.
  - Az Európai az emeleti tárgyalókban van. Az ügyeit intézi. Amikor végez, meg fog keresni téged - Kazimir hangja nyugodtnak tűnt, bár textilsuhogást hallott a háttérből. Mert az udvartartásának java részét a Görbe Tükör kastélyában hagyta, egy szem szolgájának kellett végeznie az olyan alantas feladatokat is, mint az ágyazás, mosás, vasalás.
  - És mi a helyzet a seelie udvarral?
  - Tessék? - Kazimir valamit levert, a csörömpölésből ítélve használhatatlanra tört, de Ilenone nem törődött vele. A liftből kilépő zöld hajú lányra tapadt a pillantása, és feltelt indulattal. Kikapcsolta a telefont, érdemi választ úgysem remélhetett, csak jó tanácsokat, amikre nem volt szüksége.
  A Seelie látványa úgy simogatta meg a lelkét, mint a korbács, amit előzőleg méregbe mártottak. Nem gyűlölködés volt ez, inkább tömör, fullasztó harag, elégedetlenség, kellemetlen métely. Az indulatai nem fértek meg a testében, az étkező reggeliző népe felett kitárultak, megmérgezték a falatokat, a vizet, a reggeli whiskeyt, rosszkedvűvé tették az egyszerűbb lelkeket. Bal lábbal kelt fel mind, aki a tündér közelében kelt fel, a seelie diplomata, vagy akárminek is tartja magát a követ megsavanyítja a létezést. Anélkül hívja fel magára a figyelmét, hogy megmoccanna, egy herceg méltóságos arroganciájával pihen a székén és bámulja a mondéntestbe bújt tündért.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Hotel Plaza Athénée

  on Hétf. Aug. 08 2016, 22:03


  Ilenone & Kaelie
  You don't know me, so don't ignore me
  ☄ Bocsi a késésért! ☄ Unwanted ☄ 438
  A Királynő jó előre figyelmeztetett, hogy ez nem lesz könnyű menet. Régen volt már részen diplomáciai tárgyalásban, most azonban valami ilyesmire kell sort kerítenem. Bár sokan szertelennek, bohókásnak gondolnak, aki vonzza a bajt és semmit nem tud elég komolyan venni, a Tanácsbeli tagságom idején azt hiszem kellően bizonyítottam, hogy ha kell, tudok tárgyalni is. Hogy kizártak minket, nem az én hibám volt. De a megaláztatást nekem kellett elszenvedni. Jobb szeretek nem is gondolni rá. Ennek ellenére továbbra is nyitott vagyok mindenféle fajú lényre, nem félek senkivel beszélgetést kezdeményezni. Ezért is dolgozom könnyedén a Taki'sban.
  A mai találkozó azonban egy kicsit más. Már csak azért is, mert egy fajtársamról van szó. Elméletileg emiatt éppen jobban meg kellene értenünk egymást, a Királynőm azonban nyomatékosan hangsúlyozta, hogy legyek módfelett óvatos és türelmes, mert nem könnyű menetnek nézek elébe. Ezért is küldött engem, aki sokféle lénnyel beszélgetett már életében, bízva abban, hogy én fogom tudni kezelni, bármi is történjék. Ilenone Morgan. Csak hírét hallottam eddig a rejtélyes származású unseelie nemesnek. Az azonban nem sok jót ígér. Beszélik, hogy egy Seelie herceg leszármazottja, aki száműzetésben élt ott, miután megölte a fivérét. Azt is mondják, hogy nem is tündér egészen, csak félig. Nem ez a legrosszabb, amit beszélnek azonban róla. A Királynő szerint is öntelt, pökhendi, akaratos és nagyon szeszélyes jellem, akivel nem könnyű kijönni, mert lekezelő, fennhéjázó mindenkivel, mintha bizony uralkodó lenne. Hát meglátjuk. Én nem félek senkitől és nem is szeretek udvari pletykák alapján megítélni senkit. Majd elválik, maga a "herceg" milyen benyomást tesz rám.
  Azt mondják, ellenállhatatlanul szép tündéralakban, ahogy belépek a találkozó helyéül kijelölt hotel étkezőjében azonban nem bárkinek a látványa fog meg először, hanem az a nagy erősségű tündérmágia, ami rögtön megcsap, még így is, hogy feltehetően emberalakban van itt jelen a tulajdonosa. Nem is kell találgatnom, egyből abba az irányba fordítom a fejem, ahol a fiatal férfinak tetsző tündér ül. Nem néz ki rosszul, de így nem mondanám rendkívül jóképűnek sem. Arcán messziről látszik a rosszkedv. Ez azonban engem nem rettent meg. Határozott, nyugodt léptekkel indulok meg az asztala felé, majd megállok előtte.
  - Szép napot, Nemesuram! Kaelie Whitewillow vagyok, a Seelie udvar küldötte - az illemnek megfelelően enyhén meghajlok előtte. Bár sokszor kapom meg, hogy szemtelen vagyok, ha a helyzet úgy kívánja, tudok én udvariasan is viselkedni. Most pedig egyelőre tartom magam az udvari etiketthez. Egyelőre. De ha tényleg olyan tuskó a herceg, mint mondják, a továbbiakra nézve nem ígérhetek semmit. Mindenesetre próbálom kizárni mindazt, amit előzetesen hallottam róla és megadni neki a kellő tiszteletet. Persze csak addig, amíg ő sem viselkedik túlzottan, a rangbeli különbséget indokolatlanul meghaladó mértékben lekezelően velem. Mert az igencsak ki tud akasztani.


  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Hotel Plaza Athénée

  on Vas. Aug. 14 2016, 11:56

  Kaelie

  Meglehet, a követ kisugárzásánál fogva mosolyra fakasztja a közelében időzőket, ám a földre emelkedett UnSeelie közelében megdőlni tetszenek a megszokott dogmát. Ritkán jön az UnSeelie erre a síkra, és talán ez nem véletlenül van így, a herceg jelenléte intenzív, mint az ősz érintése a nyári leveleken, a zöld lélegzetet belepi a barna pusztulás, a vörös ernyedés, sárgába fordul a létezés ott, ahol fújni kezdenek a diószagú szelek. Ilenone zöldkék szemei elpihennek a nőstényen, ahogy közelít felé, és ez a közelítés egyszerűen csak túl sokáig tart. Mintha az asztalnál ülő herceg közelében tömörebb lenne a levegő, a létezés összezsúfolódna, a lépésnyi távolságok kilométerutakká válnának a szép kövezeten. A mondének mit sem vesznek észre a változásból, de az őszherceg körül tündérhon beletüremkedik ebbe a valóságba, és nem tágít, az UnSeelie udvar energiája próbára teszi a seelie elszántságát. Szőlőkacsok simítják a karjait, láthatatlan ludak gágognak a feje felett, válogatott szitkokkal emlegetve a változékony őszt, és mintha a tündér asztalon pihenő keze alól vérvörös bor csörgedezne, ahogy a terítőn pihenteti az ujjait. Éppen csak érzésnyi kóstoló a hatalomból, mielőtt a férfi pislantana és ezzel a pislantással a helyére is rendezi a valóságot.
  Valóban nem különösebben szép látvány, de azt is beszélik róla, hogy az apját gyászolva megőrült és szándékosan torzította el magát. Nem enged a szépségnek, nem engedi közel magához azt, ami volt, ám ki tudna távol tartani egy olyan hatalmat, mint amilyen ő maga? Még ő maga sem. Az ellentmondások felhasogatják a jelenlétét, a közelsége egyszerűen csak nyugtalanító, a szomszédos asztalok mind üresek, és ez bizonyára nem véletlen. Nincsenek véletlenek.
  - Kaelie Whitewillow, a híred még az ősz és tél földjeit is bejárja, bár ha engem kérdezel, ilyen hírnévre nem volnál büszke - az álla éppen csak moccan, nem hajt fejet, még csak fel sem áll a nő üdvözlésére, ám ezért aligha kárhoztatható. Tündérnemes, és nem emberi úr, nem a nemi sztereotípiák szerint hajlong a fajtája. Amennyire tudni lehet róla, életének hosszú évszázadai alatt a legteljesebb mértékben közönyös volt a földi szféra iránt, nemigen van semmi, ami az ittlétben ne volna új a számára.
  - Ülj csak le - kérdés nélkül fordítja a hangvételét személyesebbre. - Ebben a világban az Ilenone Morgan nevet használom, és elvárom mindenkitől, hogy ezt a választásomat tiszteletben tartsa. A Görbe Tükör kastélyának örökös határhercege vagyok - teszi hozzá a rangot, aminek lévén az elvárásait megfogalmazza.
  - Hogy őszinte legyek, Kaelie - veszi fel a kávéscsészéjét, finomkodva belekortyol, a perem felett azonban a szemeit a nőn tartja - módfelett kellemetlennek találom a találkozásunkat. A Seelie udvar éppen mostanában igencsak megnehezíti a tündérlétet ebben a világban, és a legtöbben képtelenek különbséget tenni a fajtád és a fajtám között, engem is sújtanak mindazon hátrányok és büntetése, amiket a Királynő udvara vívott ki magának a földi szférában.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Hotel Plaza Athénée

  on Szer. Szept. 07 2016, 14:31


  Ilenone & Kaelie
  You don't know me, so don't ignore me
  ☄ Bocsi a késésért! ☄ Unwanted ☄ 432
  Felkészítettek rá, hogy ez nem lesz egy egyszerű tárgyalás. Én azonban igyekszem előítéletektől mentesen közelíteni mindenkihez. Ahogy azonban meglátom az étkezőben a tündérnemest és megindulok felé, már rögtön kezdem kapizsgálni, mire is utalhatott a Királynő. Érzem a vibráló aurát, a mágiát, amit minden kétséget kizáróan az ereje fitogtatására terjeszt ki „tiszteletemre”. Bár fiatalabb vagyok jóval, mint ő, tündérek között az alig kicsivel több, mint ötven évemmel, mondhatni szemtelenül fiatal, mégsem rettenek meg. Határozottan tartok az asztala felé, küldjön felém bármit. Valahol tulajdonképpen még egész lenyűgöző is ez a kétségtelenül baljósnak szánt atmoszféra, amit teremt. Nincs kétségem, ha ő nem akarná, sosem tudnék a közelébe jutni. Legalábbis ezt az érzetet kelti bennem néhány igencsak elnyújtott másodpercig, mielőtt újra visszafogná energiáit. Arcom azonban semmit sem árul el gondolataimból, ahogy az asztalához lépek és az illemnek megfelelően köszöntöm. Még akkor sem, mikor köszöntésemre nem épp barátságosan, sőt kifejezetten provokatívan reagál.
  Tisztában vagyok azzal, hogy sok tündér, főleg az Unseelie udvar nemesi körében úgy ismeri a nevemet, mint a tündér, akit, mint a tündérfaj képviselőjét kizárták a Tanácsból. Ez azonban nem az én hibám volt. Még csak nem is a Seelie udvaré. Mégis személyemben én szenvedtem el mindazt a megaláztatást, amivel ez járt. Éljek bármeddig, biztos vagyok benne, hogy soha nem fogom elfelejteni a történteket, a tekinteteket a Tanácsban és a tehetetlen dühöt, amit akkor éreztem. Az elnyomott emlékeket, a fájó sebeket pedig igencsak feltépi ezzel a nyitómondatával, de csak rezzenéstelen arccal tűröm.
  Jobb, ha nem mondok semmit és csak engedelmesen leülök a vele szemben lévő székre, mikor hellyel kínál. Csak bólintok a bemutatkozására, hogy tudomásul vettem a szavait. Nem hiszem, hogy várna erre bármi egyebet. Ezután azonban tovább folytatja azt, amit az első mondatával elkezdett. Kifejezetten dühít, mikor egy Unseelie beszél így. Hiszen miattuk zártak ki minket anno a Tanácsból! De lenyelem az első haragomat és kimérten válaszolok.
  - Higgye el, Nemesuram, átérzem a helyzetét. Ha valaki, én igazán tudom, milyen érzés az, ha kívülállók képtelenek különbséget tenni és olyanok hibái miatt kell vezekelnem, akikhez semmi közöm – arcomon udvarias, de hideg mosoly terül el beszéd közben. Természetesen nem merészkednék addig, hogy nyíltan sértegessek egy tündérnemest, de annyira szókimondó viszont vagyok, hogy burkoltan utaljak ilyesmire, még ha meg is tartom az udvarias stílust. Az igaztalan vádaskodást sosem szerettem, de ez sajnos a legtöbb Unseelie-nek sajátja. Fel lehettem volna készülve erre. Már nem vagyok biztos benne, hogy a Királynő jól döntött, mikor engem küldött ide. Diplomata vagyok ugyan, vagy legalábbis afféle, de ha kell, én aztán igazán meg tudom mutatni, hogy a tavaszi szél vagy a nyári jégeső is tud épp olyan fagyos, csípős és maró lenni, mint a téli vagy az őszi természet ereje.


  Re: Hotel Plaza Athénée

  on Vas. Jan. 15 2017, 20:59

  avatar
  Camilla Wander

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island - Bronx
  Kor : 36
  Foglalkozás : Bronxi maffiózó csoport vezetője, fejvadász

  Re: Hotel Plaza Athénée

  on Vas. Nov. 05 2017, 21:14


  Jackson and Camilla

  Egy kis Camilla. Very Happy

  Ilyet játszani velem! Ugráltatni mint egy rongyot. Remélem fel van készülve rá, hogy magas engesztelést kérek ezért. Nem tudja kivel fogja össze akasztani a bajszát ez Montgomery. Mindegy is....ilyen apróságokon ne húzd fel magad Camilla. Nem volt olyan vészes az út, és legalább láttál pár érdekességet is, nem mintha nem utaznám körbe majdnem egész New Yorkot ha akarnám. Mégis azért van egy varázsa ennek a Manhattannek. Sokkal csendesebb mint Brooklyn és nem olyan nagyon de van egy nyugalom benne. Lehunyom a szemeim és mélyet szusszanok ahogy megállunk egy újabb kereszteződésnél, és a levélre gondolok. Annyiszor elolvastam, hogy már szóról szóra tudom. Persze nem azért olvastam el olyan sokszor mert elaléltam tőle. A tartalma. Annyira csábító volt benne minden szó, hogy a hosszú út ellenére izgalommal ülök a kis fenekemen és várom már, hogy kiszállhassak ebből a limuzinból. Nem is kell már sokat várnom, és valóban az autó leparkol, én pedig össze húzom magamon a bunda kabátomat és amint kinyílik az ajtó kiemelem finom kis lábacskámat a járdára. Kihúzom magamat és a fekete egybe ruha szinte rám feszül kiemelve minden idomomat. A fekete magassarkú emel aprócska magasságomon. A  finom bunda a vállamon pihen és melegíti a karomat. Vörös körömlakkot kenettem a körmeimre, és vörös ajkaim szinte virítanak. Mintha csak az első csókra várnának. Kék szemeim ragyognak és hajamat feszes kontyban tűztem fel egy japán tűvel, aminek fogó öntése arany sárkányt ábrázol. Az apró retikülömet a kezeim között fogom és szépen felsétálok, méltóság teljesen a lépcsőn és azonnal ajtót nyitnak nekem. Két emberem kísér és az egyik a pulthoz sétál majd közli miért is vagyunk itt. A portás kisasszony keletlenül nyúl a telefonért majd közli, hogy hányadik emelet és hányas szoba. A fiúk a lifthez kísérnek majd beállnak velem és amint a bizonyos emeleten vagyunk elsőnek lépek ki és megyek az említett számhoz. Vagyis a legdíszesebb ajtóhoz. Bekopog az egyik emberem és amint ajtót nyitnak leintem a fiúkat. Maradjanak kint....négyszemközt fogok beszélni az én kedves "munkatársammal". Belépek a szobába és két másik gorilla elkísér a szobán belül egy másikba. Van itt luxus...tetszik. Lesegítik a kabátomat de a táskámat magamnál tartom. Leülök a finom kanapéba és elégedetten hordozom körbe a szobán kék szemeim. Majdnem olyan jó mint az én gyönyörű váram. De csak majdnem...
  avatar
  Jackson Montgomery

  Faj : Mágus
  Rang : Mester
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC

  Re: Hotel Plaza Athénée

  on Vas. Nov. 05 2017, 23:03

  Wander a kedvenc emberem az alvilágban. Rég terveztem, hogy közelebbről is megismerem, mert szeretek a szemébe nézni annak, akivel nagyban üzletelek. A ma éjszakai találkozótól függ, hogy őt fogom-e felhasználni tervem egy következő lépéséhez, vagy valaki mást - mindig van B, C és D tervem is, és ezek mögött a tervek mögött B/1. B/2 illetve B/3 tervek is húzódnak. Így sohase veszítek.
  Na meg egyébként se szokásom.
  Két hotelben is foglaltam ma lakosztályt - azok kedvéért, akik esetleg terveznek valamit ellenem. Így legaább statisztikailag csak feleannyi merénylővel kell megbírkóznom álmomban. Ideje lenne már saját ingatlanba fektetnem ebben a csodás városban. Reggel fel is hívom az ingatlanosomat.
  A mai találkozóra egy igazi nehézfiút várok, ezért Caroline, állandó asszisztensem és nélkülözhetetlen útitársam helyett két nehézfiút hoztam fel magammal, de csakis addig lesznek itt, amíg lefegyverzik a fickót.
  Felszólnak a recepción, én pedig igazolom hogy valóban várok egy ilyen nevű vendéget - akármilyen nevet is adott meg odalent. Amint felér, az embereim megmotozzák, fegyvereket keresve, majd átkísérik a fogadószobába. Én csak ezt követően jövök elő, és aztán nagyon, de nagyon morcos leszek.
  - Szép estét. Noha egészen lekötelez a társaságával, attól tartok, félreértés történt. Én Mr. Wandert vártam. Személyesen. Kit tisztelhetek önben? - tudakolom meg a nevét, már csak azért, hogy udvariasan penderítsem ki.
  Közben próbálom sszeilleszteni a puzzle darabokat. A levelem egészen világos volt. Mégis mit akar ezzel a nőcskével? Talán egy prostituáltat küldött maga helyett, mint előleg? Ajándék? Engesztelés? Vagy ez egy célzás arra, hogy hol keressem a válaszokat?
  Ha egy megfejtendő rejtvénnyel állok szemben, máris sokkal készségesebb leszek.
  - Mit iszik? - kérdem, és a minibárhoz lépek. Én whiskyt töltök magamnak, jégre. Ha kér valamit, kiszolgálom, és csak ezt követően ülök le vele szemben. Noha nem bámulom meg pofátlanul (nemvagyok tizenéves már rég), el kell ismernem, hogy ez a nő gyönyörű.
  avatar
  Camilla Wander

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island - Bronx
  Kor : 36
  Foglalkozás : Bronxi maffiózó csoport vezetője, fejvadász

  Re: Hotel Plaza Athénée

  on Vas. Nov. 05 2017, 23:23


  Jackson and Camilla

  Egy kis Camilla. Very Happy

  Csendben ülök és az ablakon kifele nézek mikor megérzem, hogy nem vagyok egyedül a szobába. Tekintetemet a férfira szegezem és ha ő engem nem is én alaposan megbámulom őt. Hmmm...A szavait hallgatom és olyan jót kacagok rajta hogy hátra dőlök a székben ahogy keresztbe dobom a lábaimat és kezeimet térdemen pihentetem. Miután kinevettem magamat az ital kínálat felé pillantok.-Egy martinit legyen szíves.-mondom ahogy elégedetten szusszanok.-Sajnos ki kell, hogy ábrándítsam Mr.Montgomery. Akár milyen hihetetlen Mr.Wander nem létezik. Csak Miss. Wander.-mondom ahogy kézbe kapom az italt és kék szemeimet a férfin tartom addig amíg leül.-Nem egy üzleti ajándék, vagy bocsánatkérő, esetleg, szórakoztatására küldött szajha ül ön előtt.-mondom ahogy bele is kortyolok az italomba és jólesően ízlelgetem az italt miközben lehunyom kék szemeimet majd lassan lenyelem a kellemesen borzongató hűs finomságot.-Gondolhattam volna, hogy ön is csak az orráig lát mint mindenki más. Hiszen senki nem tud elképzelni egy nőt, Brooklyn vezér maffiózójának. De ezzel már nem nagyon lepnek meg csak megsértenek.-mondom ahogy kinyitva szemeim szegezem rá hideg, tengerkék íriszeimet.-Camilla Wandert tisztelhet bennem.-mondom ki végül ahogy ismét végig futtatom rajta szemrebbenés nélkül, a tekintetem. Már a középkort kicsit túllépte férfi, de nagyon is jól tartja magát és a sötét bőréhez, jól áll az ősz borosta és haj. A jól vasalt zakó, és a nyakkendő eleganciát sugall ahogy a finom megszólítása is. Mégis van benne egy bizonyos határozottság és tisztelet megkövetelés. Olyan igazi bele tanult már a tárgyalásokba. Tetszik...Nem csal a megérzésem, ez az az ember aki nekem küldte azt az egyszerű mégis lehengerlő levelet.-Szóval, még csodálkozik egy sort, vagy pedig fizeti a haza utamat mert nem hajlandó hinni nekem?-mondom, mert akár milyen szép is ez a Manhattan, semmi kedvem itt bizonygatni saját valómat egy öregembernek akármilyen szexi is a szememben. Nem fecsérelném erre a drága időmet, hiszen akármennyire és tépném meg a kis borostáját van most jobb dolgom is.
  avatar
  Jackson Montgomery

  Faj : Mágus
  Rang : Mester
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC

  Re: Hotel Plaza Athénée

  on Kedd Nov. 07 2017, 22:52

  Ez a kislány gátlástalanul kinevet. Nos, erre sem akadt még gyakran példa. De nem haragszom, hiszen a bakfisok ilyenek. Lehet, hogy huszonéves, de nekem 50 év alatt mindenki fruskának számít még, tekintettel a saját koromra. Úgyhogy csak várom, hogy kikacagja magát, majd a pulthoz lépve elkezdem kikeverni a martinit. Úgy csinálom, ahogy én szeretem. Remek házigazda vagyok, éppen ezért nem hagyom, hogy a saját ízlésével és ötleteivel elrontsa az italt.
  Odanyújtom neki a poharat, miközben közli a sokkoló igazságot kilétét illetően. Nem kell kezeim közé kifeszítenem az igazság hálóját ahhoz, hogy tudjam, nem hazudik. A saját elmémet körülvevő fal szinte teljesen áthatolhatatlan. Fel se merül bennem, hogy talán emiatt tűnik úgy, mintha saját feltevéseimre reflektálna, mert biztos, hogy nem lát belém.
  Viszont alaposan felvágták a nyelvét. Nagyon szórakoztató.
  - Nem állt szándékomban megsérteni, Miss Wander.
  Nem kerüli el a figyelmem, hogy úgy legelteti rajtam a szemeit, mintha csak a hentespult előtt állva válogatna a felsál és a bélszín közt. Nem tagadom, szép darab hús vagyok, de ez még az én hiúságomat is meglegyezgeti.
  - Semmit nem fogok fizetni önnek ma éjjel - felelem, miután megfontolok magamban mindent, és eldöntöm, hogy nincs mit veszítenem. Talán tényleg van olyan okos, mint ahogy azt korábban feltételeztem. - Tudja, azért hívtam ide, hogy a szemébe nézhessek. Hogy megismerjük egymást, mielőtt újabb kérésekkel fordulnék ön és a... tapasztalt csapata felé.
  Most ezt meg is teszem. Leülök vele szemben, megforgatom a jeget a poharamban, és közben olyan mélyen nézek bele ködszínű és baljós szemeibe, mint bizonyára még senki más. Belebámulok a zavaros vizű tó tükrébe és elmerülök benne, majd kirángatom a hullámok magját belőle, hogy a felszínre hozva alaposan megszemlélhessem, miből is áll.
  Miféle ércből faragtak téged, Camilla?
  avatar
  Camilla Wander

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island - Bronx
  Kor : 36
  Foglalkozás : Bronxi maffiózó csoport vezetője, fejvadász

  Re: Hotel Plaza Athénée

  on Szer. Nov. 08 2017, 21:34


  Jackson and Camilla

  Egy kis Camilla. Very Happy

  Kék szemeimet a mozgásán tartom ahogy fel áll, és megemelem az államat, ahogy egy nőhöz illik, és keresztbe tett lábaimra teszem jobb könyököm majd megemelve alkaromat támasztom meg a kézfejemen az állam ahogy a másik kezemet a fotel karfáján tartom és a poharat úgy tartom mintha valami kincs lenne a kezemben. Nagyon ízletes a martini ért ahhoz, hogyan kezdje magát belopni az én kis szívembe. Ahogy le ül velem szembe a hangja máshogy cseng egy kicsit. Kellemesen. És a tekintete szinte át akar hatolni rajtam, felfedezve ki is vagyok igazából és mit tudok mutatni. Mit rejtek el előle és mit akar látni igazából. Célra törő és látszik megkapja amit meg akar kapni. Nem veszem el a szemeimet az övétől, és lassan ajkaimhoz emelem a poharat és bele kortyolok egy aprót. Finoman beszívva alsó ajkamat majd engedem el.-Pedig igazán sokkal tartozik.-mondom ahogy azt mondja nem fizet nekem semmit én pedig felvonom az egyik szemöldököm és kényelmes mosoly csúszik az arcomra ahogy hallgatom a további megszólalásait.-Nos most eléggé a szemembe néz. Akkor mondja el mit akar tudni...Bár nem értem miért fontos annyira magának ez az ismeretség. A mai világban bárkit megismerhet, és kiismerhet...Hiheti azt, hogy ő jó, és megbízható igazi hűséges csatlós lenne... de aztán lehet onnan kapja a legnagyobb döfést végül...-mondom ahogy lassan pislogok egyet és kihúzom magam majd hátra dőlök vissza a finom székbe ahogy mélyet szusszanok.-Ők nem tapasztaltak, csak egy jó vezetőt követnek aki elég tapasztal már, a sok férfi között egy pár dologhoz. Nincs kétségem magam felől arról, hogy értem a dolgomat.-mondom ahogy le veszem róla kék szemeimet és a martinit finoman meglötyögtetem a poharamban.-De akkor tegye fel a kérdéseit, Mr. Montgomery.-mondja ahogy vissza tekint rá. A heg az arcán, a férfias kiállás és a beszéd stílus. Egyre jobban érzi, hogy neki se lenne rossz megismernie ezt a férfit. Valamit tud, és az neki is hasznos lehet, ahogy az üzlettársnak ő is megtud valamit mutatni ami esetleg neki is hasznára válhat. Minél többet nézem, annál jobban tudni akarom ki is ül itt előttem.
  avatar
  Jackson Montgomery

  Faj : Mágus
  Rang : Mester
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC

  Re: Hotel Plaza Athénée

  on Szomb. Nov. 11 2017, 14:39

  Úgy figyel, mint egy éber macska. De ha azt hiszi, hogy az egér itt én vagyok, nagyot téved. Játékos szemei szórakoztatnak, éppúgy, mint a gyémántok.
  Nagyon nagy kár, hogy nincs a lányban semmi mágia némi látáson és éberségen kívül. Tudtam volna mire használni egy újabb donort következő utódomhoz. De hát a munka ritkán esik egybe a szórakozással. Bár most talán mégis, hiszen az üzlet miatt vagyunk itt. Miközben a tűsarkúkba bújtatott tökéletes lábak látványát élvezem, nem felejtem el, miért is hívtam őt ide.
  - Tudja, Miss Wander, van egy képességem. Átlátok az embereken. Engem nem lehet hátba döfni, ugyanis azelőtt látom, mit akar tenni a másik, mielőtt még ő elgondolkozna azon, hogy ezt fogja tenni. Mindig három lépéssel az ellenfeleim előtt járok, és tudja, miért?
  Költői a kérdés, de most adok neki egy lehetőséget, hogy megcsillogtassa a humorát, ha van neki.
  - Én nem túlélő vagyok. Nem is tapasztalt vezető. Én sakkjátékos vagyok. Tud sakkozni, Miss Wander?
  Nagyon sajnálnám, ha nem tudna. Meggyőződésem, hogy csak abból lehet jó vezető, aki ismeri ezt a játékot. Tulajdonképp azt is kérdezhettem volna, hogy ért-e a politikához, de az alapján, amit eddig tudok róla, nagyon is ért hozzá.  
  - A polgármester miatt hívtam ide ma este - váltok témát hirtelen. Kíváncsi vagyok, tud-e követni. Csak azokat tudom bármire is használni, akik képesek kezelni ezt, és velem együtt ugorják meg a logikai akadályokat. - Jó okom van azt feltételezni, hogy hamarosan új vezetőt kell választania New York City polgárainak a város élére. És én olyasvalakit akarok ott látni, aki az én érdekeimet képviseli. Aki egy kicsit korrupt, de nem túl korrupt ahhoz, hogy bárki másnak is engedelmeskedjen, mint nekem. Van esetleg ötlete, ki lehetne ez az illető?
  Természetesen megvan a saját jelöltem. Mindent pontosan tudok, mit és hogyan fogok megtenni, és az is szomorú tény, hogy a polgármester leváltása is áldásos tevékenységemnek lesz köszönhető. Persze, szokásomhoz híven, nagyon előreszaladtam. Valójában az új polgármester személye csak a terv harmadik lépcsőjében lesz érdekes és egyelőre az elsőt készítjük elő. Épp itt és most, ugyanis Camillára többek közt azért is van szükségem, hogy Mr. De Blasio eltávolítható legyen a székéből.
  avatar
  Camilla Wander

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island - Bronx
  Kor : 36
  Foglalkozás : Bronxi maffiózó csoport vezetője, fejvadász

  Re: Hotel Plaza Athénée

  on Szomb. Nov. 11 2017, 18:08


  Jackson and Camilla

  Egy kis Camilla. Very Happy

  Csak csendben hallgatom, és egy halvány mosoly ül ki az arcomra. Enged a szemének és azért én is meg vagyok nézve. Ismét a martiniba kortyolok ahogy végig hallgatom a monológját és leteszem a poharamat. Miközben beszél rá figyelek de felkelve sétálok az egyik ablakhoz és finoman elhúzva a függönyt lesek ki a városra. Persze közben hallgatom őt és a szavai elfoglalják a gondolataimat. Egyik kezemmel átkarolom magamat ahogy a másikkal lassan végig simítok a selyem függönyön.Valahogy mindenki ezt mondja Mr.Montgomery...És ha nem is rövid idő alatt, de mindenkit meg lehet buktatni akár mekkora hatalom játszik a kezében. Felé fordítom a tekintetem és felvonom az egyik szemöldökömet. Nem mondok semmit a kérdésre a poénok akkor jönnek ha jönnek. Ez inkább fényezés, én meg nem fényezem fel még jobban a karcos pofikáját. Figyelem kék szemeimmel majd vissza tekintek az városra és a forgatagot figyelem.-Tudok sakkozni. Szeretek is, de nincs érdemes ellenfelem.-mondom ahogy szusszanok egyet. Pont a polgármester kell neki? Félre értés ne essék, bárkit elkapok akit kérnek de...ezek a baljós dolgok. Utálom mikor részleteket árulnak el nekem, miért nem lehet az egészet kitálalni egyből. Lassan ellépek az ablaktól és össze fonom magam előtt a kezeim ahogy a szobát jobban felmérem magamnak.-Nincs jelöltem, és nem is tudnék senki olyat mondani aki érdemleges lenne az ismeretségi körömből oda. De gondolom, egy ilyen tervhez már meg van a maga jelöltje, így nem értem miért nekem kéne mondanom oda jelöltet. Őszintén meg mondom nem is akarok. Abba szólok bele a politikán keresztül, ami az én érdekeimet, és az én Brooklynomat is érinti. Azonban maga olyan ember akar oda tenni aki igazából magához hűséges, szóval ha mondanék is bárkit ugyan olyan veszélyben lenne a kis birodalmam mint eddig is. Bár eddig ügyes játékos vagyok, és védem azt ami az enyém, szóval valószínűleg ezt az után is megteszem...-mondom ahogy lassan ellépek a festményektől amik a falon pihennek és szembe sétálok vele ahogy le nézek a barna szemekbe.-Minden estere eddig vevő vagyok a terveire...folytassa. Nem olyan aki most találja ki mit is akar igazából, csak azt az egyet nem értem, minek kéne nekem jelöltett mondanom mikor azt amúgy is befolyásolni tudnám. Persze, aki ilyenbe csöppen és már egy befolyása van, más is megpróbálja. A félelem nagy úr tud lenni Mr.Montgomery. Kevés az olyan aki még az életét is eldobná azért, nehogy megölje valaki más.-mondom csendesen ahogy rajta tartom kék szemeimet és várom a további válaszokat és részleteket, hogy össze tudjam tenni ezt, az egészet ami éppen ennek a férfinak a fejében jár.
  avatar
  Jackson Montgomery

  Faj : Mágus
  Rang : Mester
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC

  Re: Hotel Plaza Athénée

  on Vas. Nov. 12 2017, 22:12

  Tekintetem végigsiklik rajta, ahogy feláll. Járkálni kezd, türelmetlenséget érzek benne és valami mást, amit nehéz volna szavakba öntenem. Ezek csak benyomások, de mágiámszenzorai folyamatosan hangulatát, érzéseit és impresszióit tapogatják, hogy minél előbb és minél pontosabban feltérképezhessem a gyenge pontjait.
  - Ezt örömmel hallom - felelem a sakkos kijelentésére. Nahát-nahát! Próbára fogom tenni, méghozzá itt és most.
  Az, hogy nincs jelöltje, kicsit lelombozó, de azért szem előtt tartom, hogy nem lehet mindenki olyan, mint én: nem gondolkodhat örökké azon, hogy mégis hogyan üsse ki a rivális máguscsalád fejét a nyeregből, és hogyan állhatna bosszút az őt ért sérelmek miatt akár annak árán is, hogy a gondos előkészületekre rámegy 3-5 év is. De nekem van időm. Életem felénél sem járok még, ezt szentül hiszem.
  - Attól még, hogy nekem jó, magának is lehet jó - mondom széttárt kezekkel, és tegyük fel, hogy kizárólag a polgármester jelöltre célzok, nem pedig arra, hogy vén kecske is megnyalja a sót.
  Nem értem, mit sétálgat fel-alá, kezd bosszantani. Ha érdekli a művészet, ne a hotelszobám számozatlan reprodukcióival mulattassa magát.
  - Félnem kellene valamitől? - kérdezek vissza, miközben tekintetem azt sugallja, jöjjön vissza és üljön le elém, ahogy az előbb is ült. Nincs kedvem macskát játszani, aki a piros lézerpöttyöt követi a falon.
  - Játsszunk egy partit. Közben elmondom, mi lenne az ön szerepe a terveimben - indítványozom, és a dohányzóasztal fiókjába nyúlok, melyben ott van a szokásos sakk készlet, két pakli bontatlan francia kártyával együtt, ám ezekre most nincs szükségem.
  avatar
  Camilla Wander

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island - Bronx
  Kor : 36
  Foglalkozás : Bronxi maffiózó csoport vezetője, fejvadász

  Re: Hotel Plaza Athénée

  on Vas. Nov. 12 2017, 22:45


  Jackson and Camilla

  Egy kis Camilla. Very Happy

  Figyelem, és hallgatom a szavait ahogy a kisugárzó pillantások arra akarnak rá vezetni, hogy üljek le. Sakkozni akar. Most komolyan? Homlokomat ráncolom és szusszanok egyet, ahogy elfordulok, és lassan leülök vissza a fotelba amiben helyet foglaltam. Figyelem ahogy a sakktábla felkerül az asztalra majd fel pakolódnak rá a bábuk. Megiszom az utolsó korty martinimet és csendben figyelek. A fehér bábukat kaptam. Nem szeretek én kezdeni. Szusszanok egyet majd közelebb hajolok és megemelve a királynőm előtti parasztot ugrok előre két lépést, és felnézve várom, hogy lépjen.-Én mindig félnék az ilyen nagy emberek helyében.-mondom ki halkan ahogy kihúzom magamat és rajta tartom, hideg kék szemeimet.-Tudja, lehetne jobb dolgom is, hogy itt sakkozgassak magával.-közlöm halkan ahogy figyelem, mit fog lépni. De most tekints el a dolgoktól Camilla. Játszani kell, hogy a nagy dolgokról tudomást szerezz, akkor játsz, még ha utálsz is ilyen játékokat játszani. Tudok sakkozni, és értek is hozzá...de soha sem szerettem játszani bármilyen játékról is volt szó. Halkan szusszanok, és kezeimet az ölembe ejtve engedtek a vállaim feszes tartásukból, és kicsit engedtem magamnak ahogy lehunytam a szemeimet.
  avatar
  Jackson Montgomery

  Faj : Mágus
  Rang : Mester
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC

  Re: Hotel Plaza Athénée

  on Szer. Nov. 15 2017, 21:51

  - Nem lehet örökké félni. Egy idő után szörnyen kimerítő. Ön fél? - érdeklődöm, miközben letekintek. Felismerem a nyitányát, klasszikus. Egy lépéssel megakadályozom, hogy közelebb férkőzhessen hozzám, és azonnal támadni kezdek. Figyelem karcsú testének törékeny vonalait az asztal túlsó oldalán. Ám ennél sokkal szebbnek tartom benne az eszét. Nem rosszak a lépései.
  - Óh, ebben nagyot téved - jegyzem meg gonoszkásan a "van ennél jobb dolgom is" című megjegyzésére. Ugyan mi jobb dolga lehetne egy gyönyörű nőnek annál, hogy sakkozzon velem?
  - Tehát a tények a következők. Mr. De Blasio három éve ül a székében és sajnos túl népszerű ahhoz, hogy a kvöetkező választások alkalmával eltávolítsák. Én azt akarom, hogy a népszerűségét ássa alá egy-két jól szervezett botrány. Véletlenül épp tudom, hogy a polgármester úr nagyon szereti a pornófilmeket. Egy bizonyos típust. Nagyon remélem, hogy nemcsak nézni, hanem átélni is szeretné ezeket a dolgokat. Szükségem van egy női ruhás férfi prostituáltra, aki elcsábítja és titkon a szeretője lesz, és kiderít róla minden mocskos titkot. Közben kompromittáló képeket fog készíteni róluk valaki más.
  Magyarázás sközben nem hagyom abba a játékot. Sőt, egy kis idő után felállok, hogy hozzak neki még egy italt, meg magamnak is. Nem mintha le akarnám itatni. Nincs szükségem ilyen trükkökre, csak azt akarom, hogy jól érezze magát. A munka résszel úgyis hamarosan végzünk.
  avatar
  Camilla Wander

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island - Bronx
  Kor : 36
  Foglalkozás : Bronxi maffiózó csoport vezetője, fejvadász

  Re: Hotel Plaza Athénée

  on Csüt. Nov. 16 2017, 20:49


  Jackson and Camilla

  Egy kis Camilla. Very Happy

  Elmosolyodom és figyelem, hogy próbál távol tartani a sakk táblán magától és közben próbál támadni. Hallgatom a szavait és alsó ajkamba harapok finoman, végig húzva telt ajkamon a fogamat és kezeimet a karfára teszem ahogy kihúzom magamat és lábaimat keresztbe vetem.-Félni? Van okom, de nem teszem. Nem a félelemmel fognak sakkban tartani. Az már nem válik be...-mondom ahogy felnézek rá kék szemeimmel és ahogy fel kell figyelem, hogy készít italt nekem, és magának. Ahogy hozzám lép és felém nyújtja lassan át veszem és finomat kortyolok ismét az italból.-Szép, kidolgozott terv. Csak nehogy valaki át lásson a szitán. Tudja, nem kevesen próbálkoznak ilyesmikkel. És szerintem a polgármester nem hülye ember. Minden esetre, én teljesítem a kéréseit....-mondom ahogy előre hajolok és meg teszem a lépést.-Sakk matt.-mosolyodom el miközben leveszem a királynőjét, és vissza dőlve kortyolok bele, az innivalóba ismét. Leteszem a poharat és újra fel állok de hozzá sétálok kezeimet lerakom a karjára és lehajolva hozzá hajolok az arcához.-Beszéljen nekem arról is, hogy mit kapok ezért cserébe.-mondom. Finom barack illatot árasztok magamból, én pedig jól megnézem az arcát, a szemeit és az áthatolhatatlan tekintetet ami közben mindent lerombol másokon.
  avatar
  Jackson Montgomery

  Faj : Mágus
  Rang : Mester
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC

  Re: Hotel Plaza Athénée

  on Szomb. Nov. 18 2017, 14:12

  - Nahát, akad olyan, aki sakkban próbálja tartani Camilla Wandert?
  Engem is meglep, milyen szórakoztatóak és frissek a válaszai. Rafinált kis bestia az biztos. És hozzá még igen előnyös a külseje is. Összehúzom szürke szemeim és próbálom kitalálni, vajon mi válik be, ha nem a félelem. Azt mondják, kétféleképpen lehet uralni egy embert, vagy emberek kisebb-nagyobb csoportját: vagy a félelem, vagy a szeretet által. Az uralkodók gyakran az előbbihez folyamodtak, mivel az utóbbi igen kockázatos és viszonylag nehezen kivitelezhető. Bár ez egy kissé elavult nézet, azért még mindig van benne valami.
  - Mi válik be, ha nem a félelem? - kérdezek inkább rá. A végén még az is lehet, hogy válaszol, az pedig nekem csak megkönnyíti a dolgom, ha el akarom csábítani.
  Miközben játszunk, végigsimítok a szakállamon többször is: ez nálam annak a jele, hogy töprengek valamin.
  - Nos igen, ennek megvan a veszélye. Épp ezért kell olyan személyt kerítenie, aki véghez tudja vinni ezt a kissé bonyolult feladatot, és közben tartja a száját. Nagyon lényeges, hogy kit választ, szóval gondolja át. - Van egy emberem, aki évek óta ismeri De Blasiot. Tőle tudom, hogy mi az, ami működik majd, és mi az, ami nem fog. - Egy feltételem van: találkozni akarok a nővel, akit kiválasztott. Én fogom elmondani neki, mit kell tennie, és velem tartja majd a kapcsolatot a későbbiekben. Az anyagiakról is velem fog tárgyalni.
  Kontrollmániás vagyok? Talán. De ez nemcsak erről szól. Mindenkivel, akivel partneri viszonyba kerülök, akár üzleti, akár magánéleti szinten, találkoznom kell, hogy megismerjem, letapogassam, és belé ültessem az irántam való megkérdőjelezhetetlen lojalitást.
  Miközben szónokolok, megint elsikkadok afölött, hogy tulajdonképp még nem ismerem ellnfelem lépéseit. Látszólag meglepődöm a lépésén, noha jól tudtam, hogy be fog következni. Ezért volt a királnyőm ott hagyva. Amit viszont nem vett észre, az az, hogy...
  Hirtelen terem ott előttem. Na ez a lépése tényleg meglep. Orromba kúszik édes-friss illata, tekintetem zafírkék szemeibe mélyed, és hátradőlök a fotelben. Így hagyom, hogy egyre közelebb és közelebb jöjjön, míg végül lecsaphatok majd rá.
  - Beavatottam a terveimbe. Mi másra vágyik még? - kérdezem halk dorombolással. Természetesen nem gondolom komolyan, és ezt jelzi az alig látható kis félmosoly. Inkább a szemem csillogása árulkodik. Felemelem a karom, és megfogom a derekát. Közelebb vonom magamhoz, és megcsókolom.
  Őszintén kíváncsi vagyok rá, hogy ezt hagyja-e. De túlságosan kacér és csábító ahhoz, hogy kihagyjam ezt a felkínálkozást. Ha hagyja, óvatosan az ölembe is húzom, hogy kényelmesebben folytathassuk ezt a gyümölcsöző beszélgetést.
  avatar
  Camilla Wander

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island - Bronx
  Kor : 36
  Foglalkozás : Bronxi maffiózó csoport vezetője, fejvadász

  Re: Hotel Plaza Athénée

  on Szomb. Nov. 18 2017, 21:33


  Jackson and Camilla

  Egy kis Camilla. Very Happy

  Hallgatom a szavait, és ahogy oda hajol érzem a finom ajkakat ahogy az enyémre tapadnak. Bensőm szélesen elmosolyodik és elégedett vagyok, mert ő sem tud ellenállni virágzó létemnek. Derekamra csúszik keze és húzni kezd magához ahogy én még követelem az ajkait és egy kicsit közelebb hajolok hozzá, ahogy alsó ajkába harapok és finoman meghúzom majd elengedve nyitom ki szemeim és mellkasára teszem egyik kezemet, megállítva a húzásban őt. Egyik lábamat a combjára teszem megtámasztva és a szemeibe nézek ahogy finoman össze érintem az ajkaimat, majd elmosolyodom. Halkan nevetek ahogy rá kérdez és szemeit figyelem ahogy szusszanok egyet.-Találja ki Mr. Montgomery...Azért ilyen könnyen nem fog választ kapni kedves...-mondom ahogy végig húzom ajkain az ujjbegyemet, majd a finom szakállba vezetem le az állán és a nyakán, körmöm finoman húzódik a bőrén.-Akkor miért kér meg engem arra, hogy keressek embert mikor igazából magának kell, hogy dolgozzon, az a valaki?-kérdezem miközben másik kezemmel lassan megtámaszkodok a fotel tetején.-Ennyiből kereshetne ön egy igazán megbízható nőszemélyt aki...elcsábítja a polgármestert. Egy olyat aki, sok mindent elsuttogna a maga fülébe, de közben lelkiismeretfordulás nélkül nyögne annak az embernek az ágyában..Maga pedig boldogan simogathatja a szakállát a kis hotel szobájában az ablaknál ácsorogva kezében egy kellemes kis italkával az ágyban, pedig éppen arra kért hölgy társasága aki már nagyon várja magát....Lehet az is valakinek a besúgója...-mondom végig a fülébe suttogva.-És kitudja...mindent megkap amit kér tőlem...mindent...de én azt mondom, hogy a fizetséget megbeszéljük...és maga csak jegyezze meg hányszor mondom ezt....ha pedig éppen fizetésre lesz szükségem, repül Brooklynba mindent itt hagyva úgy ahogy van.-mondom és szélesen mosolygok rá.-De ne izguljon...persze nem fogom folyamatosan zaklatni...csak ha szükségem van magára...és persze ha korrektnek találja az ajánlatomat...-suttogom és finom csókot lehelek az ajkaira ahogy szemeibe nézek újra és nyakára fognak ujjaim finoman.-Tudja mi a maga nagy szerencséje?-kuncogok halkan ahogy finoman mellkasához simulok egy kicsit.
  avatar
  Jackson Montgomery

  Faj : Mágus
  Rang : Mester
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC

  Re: Hotel Plaza Athénée

  on Kedd Nov. 21 2017, 22:43

  Fölém mászik, kacérkodik, letarol teljesen. Ez nagyon tetszik. Tekintetem fürkészőn méregeti miközben fölém támaszkodik. Kezem nem veszem le karcsú gazella derekáról, sőt feljebb siklik, majd lejjebb. Nagy, öblös tenyeremben épp elfér kerek és feszes feneke.
  Finom, manikűrözött kis ujjaira csókolok, és ha nem vigyáz, az ajkaim közé is csúsztatom finoman a kezét, a szemeibe nézve. Milyen vicces lenne, ha méreggel lennének átitatva az ujjacskái. Úgy vesz rajtam mindent birtokba, mintha mindig is az övé lett volna itt minden, pedig ez távolról sincs így. Szórakoztató a magabiztossága, és nagyon szexi. Rég láttam ilyen nőt...
  - Ön is elvállalhatná - vetem fel, mert szöget üt a fejemben a gondolat. Bebizonyította, hogy pontosan megvan benne minden, amit akarok. - Az egyetlen problémám akkor csak az lenne, hogy osztozkodnom kéne. Egyébként az utazgatás semmiféle akadályt nem jelent. Van magángépem.
  Nem tetszik a gondolat, amelyet el akar ültetni bennem: hogy ő is talán valakinek a besúgója. Két kezembe fogom a kis fejét, a hajába túrva, szétterpesztett ujjakkal, és kicsit eltolom magamtól. Az édeskés, andalgós ábrázatomat egy pillanat alatt felváltja valami szigorú és kemény.
  - De elvárom a lojalitást, Camilla. Aki velem üzletel, az el kell, hogy köteleződjön felém. Ott leszek a gondolataidban. A bőröd alatt. Az álmaidban is. Tudni fogom, ha hazudsz nekem. Megértetted?
  Csak akkor engedem el, ha rábólint. Aztán megkérdezem:
  - Mi az én nagy szerencsém?
  avatar
  Camilla Wander

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island - Bronx
  Kor : 36
  Foglalkozás : Bronxi maffiózó csoport vezetője, fejvadász

  Re: Hotel Plaza Athénée

  on Szer. Nov. 22 2017, 17:51


  Jackson and Camilla

  Egy kis Camilla. Very Happy

  Hallgatom a szavait és ráncolom a homlokom mikor azt mondja én is lehetnék az. Aztán keménykedni kezd, és pluszba még szét is szedi csodálatosan megalkotott frizurámat mire mélyet szusszanok és elengedem a fotelt majd lassan hátra húzom egyik kezemet kibontva a hajamat és sötét szőke tincseim rá hullanak a kezére.-Lojalitás...szerinted egy bólintással és egy ilyen fenyegetéssel sakkban lehet bárkit is tartani?-kérdezem csendesen, és az ujjaim között forgatom az aranytűt majd aprót bólintok csak azért, hogy végre elengedjen. Szemeibe tekintek és arcom köré hullik a hajam én pedig lassan forgatom a tűt az ujjaim között.-Elég naiv feltételezés ez Jackson.-felelem ahogy lassan felkelek az öléből. Elszállt a bájolgás pillanata...elrontotta az egész játékot. Talán nem is olyan jó mint hiszem...néha én is tévedhetek...-Vannak erre kurváim, szóval nem én leszek az aki a polgármester ágyába fekszik. Általam betanítottak, szóval amit most láttál azt ők is eltudják játszani.-lépkedem el tőle ahogy vissza lépek a fotelhez és kezembe veszem a poharat amiben van még egy kevés martini.-Osztozni rajtam? Ki mondta, hogy a tied lettem?-kérdezek vissza ahogy felé fordulok rá szegezve hideg, kék szemeimet és felvonom az egyik szemöldökömet.-Majd egyszer elárulom azt a nagy szerencsét. Most elfelejtettem hirtelen.Vagy, ha annyira érdekli akkor próbálja vissza szerezni a kegyeimet. Talán akkor csiripelek neked...-mondom ahogy leteszem a poharat és szusszanva foglalok ismét helyet a fotelben. Hátra dőlök és keresztbe teszem a lábaim ahogy kihúzom magam és kezeimet a karfán pihentetem, kék szemeimet rajta tartva és féloldalas mosolyt elengedve irányába.
  avatar
  Jackson Montgomery

  Faj : Mágus
  Rang : Mester
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC

  Re: Hotel Plaza Athénée

  on Vas. Nov. 26 2017, 22:41

  Tekintetem végigsiklik leomló hajkoronáján. Imádom ezt a látványt. Ki nem állhatom, mikor egy nő kontyban hordja a haját. Azért van hosszú hajuk, hogy megmutassák, nem?
  - Nem vagyok naiv - tájékoztatom a tényekről. Az igazság az, hogy sokkal több információ van a birtokomban, mint neki. Én egyszerűen tudom, hogy így lesz.
  Édes, ahogy durcásan elhúzódik, mint egy macska, amit véletlenül visszafelé simogattam meg, és most összeomlott a világ. Majdnem elnevetem magam, ahogy duzzog, de végül uralkodok magamon, és csak kiiszom a whiskys poharam.
  Megfogom a királynőt, és visszateszem a táblára épp a királyom mellé. A szabályokat én írom, úgy, ahogy nekem tetszik. Ragyogó bambi szemeibe tekintek, és fogva tartom a tekintetét acélszürke szemeimmel.
  - Az a nagy szerencsém, hogy nemcsak gyönyörű vagy, hanem okos és szórakoztató is. Neked pedig az, hogy én meg engedékeny. - Rengeteg hasonló összezördülésünk lesz még, ám mindet édes és szenvedélyes kibékülés követ majd. Látom előre, de ő még nem, és ez így pokoli élvezetes.
  De azt már most leszűrhetem, hogy nem szereti, ha ledominálják. Ez nem baj. Majd meg fogja szeretni. Másnak viszont ne is hagyja, csak nekem, hogy térdre kényszerítsem.
  - Sok hasonló játszmánk lesz még, Camilla. - Nem bírom megállni, betekintést engedek neki a jövőbe. Persze hiheti azt, hogy csak egy öregember fecsegését hallja. - Mert szükségem van királynőre. Te pedig tökéletes királynő vagy.
  avatar
  Camilla Wander

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Gyermek
  Tartózkodási hely : Staten Island - Bronx
  Kor : 36
  Foglalkozás : Bronxi maffiózó csoport vezetője, fejvadász

  Re: Hotel Plaza Athénée

  on Kedd Nov. 28 2017, 20:05


  Jackson and Camilla

  Egy kis Camilla. Very Happy

  Végig figyelem kék szemeimmel a mozdulatait, és ahogyan járnak az ajkai amik nem rég az én számon pihentek. Csak legeltetem kék íriszeimet és az arcom olyan semleges és kemény. Királynő? Tökéletes királynő. Akkor leszek királynő, ha nincsen királyom...-De az vagy Jackson.-mondom sok perces csönd után ahogy körmeimet végig húzom a bőr karfán.-Az okos, és előregondolt terveid, a csodálatos tiszteletet parancsoló tekintet, hogy sikeres vagy...Ha nem most, de valami meg fog téged. És azt a naivitásodnak köszönheted majd.-mondom végig rajta tartva kék szemeimet és elengedek egy halovány mosolyt az arcomon felé.-Nekem nem kell a szerencse csak ahogy mondta, a gyönyörűségem és az eszem. Ezek miatt vagyok még életben és tartok ott ahol tartok.-mondom ahogy le pillantok az üres poharam felé, majd szusszanok egyet és fel nézek rá.-Nem, nem én leszek a tökéletes királynője Jackson. Ahhoz még sok minden kell, hogy én a maga királynője legyek. De ezt maga, hogyan is értené meg...-mondom ahogy halkan kuncogok majd lassan fel kelek és a levetett szőrme kabátomért nyúlok.-Úgy gondolom, hogy ami fontos volt, azt megtárgyaltuk. Továbbiakban ha nem bánja, nem tartanék igényt a figyelmére.-mondom ahogy fel is veszem a szőrmét és megigazítom tincseimet majd felé fordulok.
  avatar
  Jackson Montgomery

  Faj : Mágus
  Rang : Mester
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC

  Re: Hotel Plaza Athénée

  on Vas. Dec. 03 2017, 10:23

  Félrebillentem a fejem, és lassan tekintek végig rajta. Rátapint egy olyan gyenge pontra, amelyről én magam még nem is tudtam, és ez teljesen elnémít. Pontosan ez bizonyítja be azt, hogy ő kell legyen az új királynőm.
  Az elmúlt években, mióta a feleségem meghalt, gyászoltam. Az időm, az energiám és minden befolyásom arra használtam fel, hogy a Harvey családot megerősítsem, híveit összegyűjtsem. Álmaimben sem volt pihenésem, sőt több időt töltöttem álomban, mint ébren. Most viszont... ideje, hogy ez megváltozzon, és Camilla úgy ragyog előttem, mintha ő lenne az egyetlen kivilágított út a sok ösvény és csapás közt, amikből választhatnék. Először nem akarom elismerni, de aztán mégis kénytelen vagyok, ahogy felállok, és felsegítem a bundáját. Nem akartam elengedni, meg akartam mutatni neki, hogy akkor ül, akkor csókol, akkor iszik, amikor mondom, és akkor megy el, ha engedem.
  De most csak két dolgot akarok neki mondani, ahogy mögötte állok, és a derekát megragadva közelebb húzom magamhoz.
  - Fontold meg jobban az eléd kerülő ajánlatokat. Nem biztos, hogy vannak második esélyek - dörmögöm halkan, majd a szám finom és illatos tarkójára csókol, szakállam biztos csiklandozza. - És soha többé ne magázz. Nem vagy már kislány.
  Elengedem, és az ajtóhoz kísérem.
  - Egy héten belül küldd fel a választott lányt - mondom búcsú helyett, kinyitom az ajtót, onnan pedig az embereim és az ő emberei kísérik tovább egészen odáig, ahol már csak ők maradnak. Én a hotel ablakából nézem, ahogy elmegy, majd újra megszemlélem a sakktáblát, és mosolygok magamban.
  Kell nekem.


  Köszönöm a játékot!

  Re: Hotel Plaza Athénée

  on Hétf. Dec. 04 2017, 19:23


  Ajánlott tartalom

  Re: Hotel Plaza Athénée


   Pontos idő: Csüt. Jan. 17 2019, 17:12