Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Vas. Jan. 13 2019, 00:10

» Jazz lakása
by Marcus Van Beest Szomb. Jan. 12 2019, 23:07

» Felix Cordero
by Felix Cordero Szomb. Jan. 12 2019, 21:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Jan. 06 2019, 23:03

» Long Island villa
by Admin Vas. Dec. 30 2018, 15:52

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Csüt. Dec. 27 2018, 20:42

» Barclays Center
by Admin Hétf. Dec. 24 2018, 19:06

» Jody's
by Satarel Shayeh Vas. Dec. 23 2018, 19:27

» Conrad New York
by Zyanya Ixchel Szomb. Dec. 22 2018, 12:07

» Folyosók
by Caleb Shayeh Szer. Dec. 19 2018, 00:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  East River Plaza

  Share

  East River Plaza

  on Vas. Okt. 04 2015, 23:00  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: East River Plaza

  on Szomb. Dec. 19 2015, 20:02

  Clary - Simon


  A karácsonyi őrület most valahogy nem tud megfogni. Órák óta császkálok az utcákon, figyelve a díszeket és a fényeket. Anyának már megvan az ajándékom, az Intézetben lapul, Izzynek nem tudom eldönteni, mivel lepjem meg.
  A sarki gesztenyeárusnál veszek egy csomag gesztenyét, jobban melegít, mint a kesztyű. Claryvel terveztem egy kávézós, melegedős összeröffenést, ne mindig az intézetben legyünk vagy Alicantében.
  Tömeg az a plázában is van, viszont itt van az egyik legjobb kávézó, nekem inkább azért, mert ez volt az első kávézó, ahová betértem a környéken és megszoktam.
  Az egyik külső pad szabad, le is foglalom, ledobva a kabátot és bontogatni kezdem a gesztenyét, akármennyire is nem illik.
  - Szia! Kérsz? – nyújtom Clary felé a pucolt gesztenyéket, amint megérkezik.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: East River Plaza

  on Vas. Dec. 20 2015, 23:50
  to: Simon

  Már alig várom a találkozót Simonnal. Annyi minden történt ebben a pár napban, és egyszerűen meg kell osztanom vele. Meg persze a véleményére is kíváncsi vagyok, meg hogy ő mit tud. Ugyanis az Akadémia is remek pletyka forrás. Jace-t pedig minél hamarabb kiakarom hozni arról a helyről. Állandóan arra a csókra tudok gondolni, és arra amit mondott. Anyának még csak szóba se merem hozni.

  Amúgy se rajong kimondottan Jace-ért, már épp kezdte megkedvelni, mikor szakítottunk. És mikor újra összejönnénk akkor is tömlöcben van. Mégis hogyan venné ki ez magát? Ahogy benyitok a kávézóba, és meglátom a legjobb barátom, máris hatalmas nagy mosoly ül ki az arcomra, mint mindig. Simon az egyetlen biztos pont az életembe, és azaz ember aki még emlékeztet a régi időkre, mikor csak mi ketten voltunk a világ ellen. Amikor oda érek, hajolok is hozzá, majd gyorsan megölelem. Már azt hiszem egy hónapja nem találkoztunk. Mióta teljesen vissza nyerte az emlékeit sűrűsödött ilyen gyakoriságra.
  - Szia, még szép! - leülök vele szembe, és rögtön nyúlok is a jussomért. - Csodálkozom, hogy még hagytál. - vigyorodom el, majd miután leadom a feketekávé rendelésemet, és Simon is az ő igényeit hátra dőlök. - Mesélj te először, nekem hosszabb és bonyolultabb lesz. - de ismer és már látja is rajtam, hogy szokásosnál jobban fel vagyok pörögve. Így már tudhatja, hogy nagy híreim lesznek.

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: East River Plaza

  on Szer. Jan. 06 2016, 21:22

  Clary és Simon

  Megvárom Claryt majd a rendeléssel, addig is mazsolázok a kínálatból. Az emberek világa talán csak nekem és Clarynek nem furcsa, és azoknak, akik emberként kezdték az életüket. Egészen jól kezelem a beavatás óta a helyzetet. Anyám a mai napig azt hiszi, hogy katonáskodom, de nem erőltetem meg a megjátszást, viszont ezzel megúszom a faggatózást is, hivatkozhatok a titoktartásra.
  Leteszem a kínálatot tartalmazó lapot, el is mosolyodom, ahogy meglátom Claryt és viszonzom az ölelését.
  - Hamar jöttél és azért. – cukkolok vissza.
  Mangós shake-t kérek a cappuccino mellé és mézes sütit. Hiányzik a régi klubhelyünk, de oda most nincs kedvem elmenni.
  - Nincs túl sok hírem. Anyának felújítottam a korlátot a lépcsőn, elolvastam pár érdekes tekercset, megvan a legújabb AC játék, félig le is teszteltem. – darálom le egy szuszra, mert, ahogy látom, van fontosabb híre is, mint hogy átjutottam egy baromi nehéz pályán. – És akkor jössz te. Mi az a bonyolult és hosszú hír?
  Nem kell túlzottan megerőltetnem a fantáziámat, hogy miről lesz majd szó, elzárkózni nem fogok előle.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: East River Plaza

  on Csüt. Jan. 07 2016, 23:09
  to: Simon


  Nézek rá kérdőn.
  - Hamar jöttem volna?   - teljesen abban voltam, hogy elkéstem. Kicsit szértszórt vagyok a napokban, főleg hogy Lilyt is meglátogattam, és még több infót tudtam meg, amitől álmatlan éjszakáim vannak. Izgulok, félek... nem tudom. Egyet tudok biztosan egyenlőre, még hozzá azt, hogy Jace-t ki kell szabadítanunk onnan.

  Lehet kicsit túl vagyok pörögve, és kicsi sürgetés is hallatszik a hangomból, így Simon szinte elhadarja mit történt vele mostanában. Annyi mindent kérdeznék tőle. Hogy megy neki az árnyvadászlét, mi van vele és Isabelle-el. De most úgy érzem, hogy lehetek önző, nem? Majd utána mindent megkérdezek tőle, mert érdekel, de egyszerűen valakinek érdembe ki kell panaszolnom magam.
  - Jace-ről van szó... - elmosolyodok a tekintetén. - de ezt már eddig is sejtetted. Szóval, nem tudom te mennyit tudsz az egészről, mert ugye téged is megkértelek, hogy ne beszélj Jaceről. De Jace eljegyzett egy lányt a Londoni intézetből, és most tömlöcbe van a Néma Városba, mert megégette Lilyt a mennyei tűzzel. - eléggé óvatosan közelítem meg a dolgokat tudom. Ezeket szerintem már ő is tudja, főleg, mert többet van az akadémián mint én, az meg persze remek pletyka forrás. - Azon vagyunk, hogy Jace-t kimentsük először is a Klávé karmaiból. Másodszor pedig a kényszer házasság... öhm... voltam bent Jace-nél, és beszélgettünk. - egyszerűen kénytelen vagyok kimondani hangosan. Habozok. Hogy miért? Nem tudom. Nem azért mert nem akarom, persze hogy akarom, hisz kivel mással lennék, mint Jace-el? De félek, ha hangosan kimondom elszáll az egész, és kiderül, hogy álmodtam az egészet. - Szóval... szóba jött, hogy a Klávénak végülis tökmindegy kit vesz el, csak a Herondale nevet akarják fen tartani. Úgy hogy...   - az a gesztenye már teljesen szétmorzsolódott a kezembe. - ... szóba jött, hogy mi lenne, ha ... engem venne el inkább.   - végig azt asztalt néztem, és a szétmorzsolt gesztenyét. Most szép lassan felnézek Simonra, és várom a reakcióját. Ezere éve ismerem, de komolyan fogalmam sincs erre mit fog reagálni...

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: East River Plaza

  on Hétf. Jan. 18 2016, 19:32

  Clary és Simon

  Látom, a vicc nem esett le neki, nem is erőltetem, egyértelmű, hogy kivan.
  - Vicc akart lenni. – legyintek.
  Mindenki Jacen pörög, komolyan figyelemmániás lehet, most azonban érzem, hogy ismét nehéz dologban van benne. És most nem lesz mázlija. De amiért meghallgatom Claryt, az nem Jace. Hanem Clary. A legjobb barátom és szeretném, ha ledobná ezt a feszültséget.
  A sejtésre bólintok, figyelek tovább, némán.
  - Igen, ennyit tudok én is. – ezek ketten sosem fognak egymás mellett megférni. Nem csodálom, két dudás egy csárdában.
  - Téged beengedtek hozzá? – esik ki a szemem meglepetten. Valami furmányság van itt, de még nem tudom mi. Szeretném rávágni, hogy nem érdekel, mit nyalakodtak kettesben, azonban sejtem, hogy az egyáltalán nem a romantika és sziruphegy volt.
  - És ezt ki mondta neked? Várj, kitalálom: Lily? – vágok közbe, hogy miért is kényszerítik a házasságba Jacet. – Te mióta hallgatsz Lilyre? Pont rá nem kéne hallgatnod. Semmiben.
  Csendben maradok egy ideig a végére, de csak mert a forró csokim és a kávém is kijön.
  - A Klávé nem állt velem szóba, miért is állna. De ha kényszer házasság, ez is benne van a pakliban. De... akkor most együtt vagytok, vagy nem vagytok együtt?
  Mondhatnám, hogy nagyon rossz látni, tudni kettejükről, elvégre Clary nekem az első, és az mindenkinek különleges az életében. Csakhogy neki nem én vagyok a nagy ő, de még akkor sem tarthatnék igényt rá. Mindig is kitüntetett helye lesz a szívemben.
  - Mert, ha együtt vagytok, akkor a kényszerházasságosdi is felesleges. Nem mondtátok a Klávénak? – Izzy és Alec is folyton ezen töri a fejét és mozgolódnak rajta, én csak vonulhatok utánuk, a játékszabályokat ők ismerik a legjobban.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: East River Plaza

  on Szer. Jan. 20 2016, 23:25
  to: Simon


  Mély levegőt veszek, még Simon poénjai se esnek le, ebből látszik, hogy teljesen szét vagyok esve.
  - Tudom, én csak... kissé szétáll a fejem.   Majd úgy döntök inkább gyorsan elhadarok neki mindent, minél hamarabb meglegyünk vele, úgy hiszem alaposan kifogjuk beszélni a témát. Kíváncsi leszek mit fog mindenhez szólni, és ő mit fog tudni. Leginkább a házasságra vagyok kíváncsi mit fog reagálni.
  - Az, hogy beengedtek túlzás... mondjuk úgy hogy kiszolgáltam magam.    - vigyorodok el cinkosan. - Vittem be egy vámpírt, mikor megláttam a szomszédos tömlöcbe. A látvány nem lepett meg elsőnek, aztán meghallottam a hangját. Nem volt önmaga. - a szívem majd kiugrott a helyéről, erre tisztán emlékszem. Lily nevén kérdőn nézek rá. Tudom, hogy képes az a nő úgy forgatni ki a dolgokat, hogy neki legyen a legnagyobb haszna belőle, de most tényleg úgy tűnt, hogy segíteni akar.
  - Igen ő. Meglátogattam őt is mert kíváncsi voltam az ő verziójára . Igen meglepet, mert nagyon közlékeny kedvében volt, sok mindent elárult. Na meg persze kaptam egy alapos kioktatást is, hogy politizáljak. - közbe végig nézem Simon arckifejezését, és cseppet sem tetszik.  - Miért te mit tudsz erről az egészről? Kérlek Simon segíts, és mindent árulj el. Most jelenleg én érzem magam a világ legtudatlanabb emberének. - sóhajtok közbe beleiszom a kávémba. Már is megbizsergek, ahogy a forró kávé és a koffein átjárja a testem. Komolyan kezdek már koffein függővé válni, mostanában kávén élek. A következő kérdésére, én se tudom a pontos választ, ezért elhúzom a számat.
   - Nem tudom, és megörülök ettől. Kicsit félek, ha kiengedik... tudod, most ott van, depressziós, az a hely kiszívja belőle az életet. És kiderül, hogy a pillanat hevében gondoltam..   - itt mély levegőt veszek, már megint hadarok. -  Szóval nem tudom, ha kiengedik HA kiengedik kiderül. Ezért is akarom minél hamarabb kihozni onnan. Aki ott bent van az nem Jace. Ezért is félek, hogy ez a lány kérés elhamarkodott döntés volt tőle. - de persze minden porcikámmal szorítok, hogy ne így legyen. Jace felesége akarok lenni, senki másnak nem adom ŐT! Ezt már elhatároztam.
  -  Még nem jutottam el odáig, hogy a Klávéval foglalkozzam. Szusszanásnyi időm nem volt mióta megláttam Jacet. De gondolom ezt majd együtt kell megbeszélnünk vele, ha tényleg így lesz. - itt megfogom a legjobb barátom kezét, most nagy szükségem van rá. Mindig ha valamelyikünknek valami fájt, a hasa a feje, egyszerűen megfogtuk egymás kezét, és úgy csináltunk, mintha eltudnánk szívni a másik fájdalmát, gondját baját: vagyis erőt adunk egymásnak. Most szükségem van rá, hogy adjon némi erőt, mert összeroppanok. Vagy a kimerültségtől, vagy az izgalomtól, ezt még nem döntöttem el.
  - Te mit gondolsz erről az egészről? Tudod csak őszintén. Hallom a fejedben azokat a fogaskereket.

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: East River Plaza

  on Pént. Jan. 22 2016, 19:21

  Clary és Simon

  Egy, „azt látni” képet vágok, valóban látni, hogy szétesett. Arra, hogy a látvány nem lepte meg, egy széles vigyor jelenik meg egy pillanatra az arcomon, majd inkább magam elé teszem az öklöm.
  Az állapotára azonban eltűnik a mosoly az arcomról. Tudom, milyen érzés, bár másféle cellában voltam, az sem volt jó érzés.
  Nem hibáztathatom azért, hogy elment Lilyhez. Én is elkövettem ezt.
  - Ne dőlj be a közlékenységének. Rizsába rejt sok mindent, a saját sértésedet is, és te pedig bólogatsz rá. Nagyon vigyázz vele, elhiteti veled, hogy jót akar. Nem neked akar jót, hanem magának. Ne hagyd, hogy tartozz neki. A vámpírok kihasználják ezt, többszörösen is. – nem tudom megfogalmazni ezt az érzést, de bennem is megvolt ez a kényszer.
  - Tőlem is többet tudsz. –  vállat vonnék, de nem teszem. – Előlem elzárkóztak, hiszen én újsütetű árnyvadász vagyok. Volt vérszívó, a Fényben járó. – teszem idézőjelbe az ujjaimmal a szó mellé.
  - Segítek. Csak tudnám mit. – sokkal tartozom Jacenek. Az már rég nem tényező, hogy Claryt elhalászta előlem. Én voltam gyáva. De talán pont így jó.
  Ahogy hadarni kezd, a kezem a bögréjére teszem és magam felé vonom.
  - Amíg be nem fejezed, addig hagyd ki a kávét. Érteni is szeretném, amit mondasz.
  Széttárom a kezem.
  - Miért ne engednék ki? Ahogy hallottam, nem végleges az ott tartózkodása. – leesik a félbehagyott mondat. – Mit gondoltál a pillanat hevében? –  vonom össze gyanakodva a szemöldököm.
  - Jace nem olyan, aki könnyelmű ígéreteket tesz. Amit mond, az úgy van.
  A kezem egyszerre indul el az övéhez, ahogy felém nyúl. Megfogom, hogy támogassam.
  - Kivel kell, mit megbeszélnünk együtt? – teszem arrébb a bögréjét, mielőtt végképp érthetetlen hadarógéppé változik. Játszadozom a hüvelykujjammal az övével.
  - Megértem, hogy pikkelnek rá. De azért ez túlzás volt, mint büntetés. Előlem teljesen elzárkóznak, Robert nem akar velem beszélni.
  És attól is tartok, hogy a családi békét is veszélyezteti. Izzy magán kívül van, Alec meg láthatóan kivan Jace érzéseitől. Talán ezzel mindannyiunkat nevelni akartak?
  - Össze kéne dugnunk a fejünket, mit tegyünk. Ha más nem, legalább jobb helyen legyen Jace.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: East River Plaza

  on Szer. Jan. 27 2016, 10:37
  to: Simon


  Gondolom, hogy kissé lesokkolom Simont a sok információval, amit hirtelen megosztottam vele. De sajnos ez van, ha nem tudunk mindennap találkozni, egyszerre kapja meg az ember. Látom rajta kissé meglepődik, majd kiakad mikor megemlítem Lilyt és azt, hogy sokat segített. Elhúzom a számat.
  Az az igazság nekem se állt szándékomba megbízni benne, és végig hallgatni, mindezt kibeszélni. Viszont Jace látványa, és amit beszéltünk teljesen katatón állapotba ejtett, és csak az volt a célom, hogy kiszabadítsam onnan.
  - Természetesen nem bízom meg benne teljesen, ettől nem kell tartanod. Viszont nagyon sok infót kaptam tőle. Arra, hogy segíts Jacenek a tárgyaláson, meg még tőlem akart szívességet kérni, mármint fizetséget, csak azért mert megemlítettem , pedig amúgy is megtette volna. Nem vagyok tudod jól jártas a politikába, de azért nekem ez eléggé ködös volt. Ráadásul azt akarta cserébe, hogy adjak a véremből. Nem tudom miből gondolta, hogy megteszem... - nézek rá , várom Simon reakcióját. Rajta kívül nem szándékozom senkinek elmondani, a többiek sokkal forrófejűbbek és szeszélyesebbek. Ha Jace-nek elmondanám, bármit is érez irántam jelenleg, tuti a nyakát venné. Akkor viszont a szövetségnek is lőttek, és Jace-nek is. Nem, ezt nem szabad neki elmondanom. Simonba pedig bízom, hogy nem fogja tovább adni.
  Csalódottan dőlök hátra a székemen. - Még az Akadémián se pletykálnak semmit? Azt hittem az a hely a legjobb forrás. - mosolyodom el, a "régi szép" időkre. Bár én ott inkább csak vendég voltam, mint főállású diák. Mindent amit tudok, az Jace-től ered.
  - Tudom, hogy segítenél, és ne haragudj, hogy erre kérlek. Egyszerűen nem tudom mit tegyek. - sóhajtok, kezd szétmenni a fejem. Majd ránézek Simonra jelentőségteljesen. Valóban már megittam... 2-őt vagy 3 ... kávét, és most is lett előttem egy.
  - Őszintén szólva, nem tudom. Így is elvileg hónapok óta bent, van ez se szokásuk... - hogy mit gondoltam, bár inkább Jace mit gondolt akkor az a helyes megfogalmazás. Próbálom össze szedni magam, valóban csak hadarok mindent ami épp eszembe jut, összefüggéstelen mondatokban. - A lényeg, hogy félek Jace csak a pillanat hevében, és magányába mondta, amit mondott, hogy akár elvenne feleségül. Én pedig igent mondtam mármint mondanék. Aj nehéz ez nem volt ez az egész hivatalos... - oda se figyelek, de bele is kortyolok a forró kávémba, közbe bocsánatkérően nézek Simonra. Majd megfogom Simon kezét,mint a régi szép időkben mindig. Annyira jó, hogy itt van nekem. Egy ember akire mindig számíthatok. Nem is tudnám mi lenne velem nélküle... már rég elvesztem volna.
  - Össze kéne bonorálni a régi csapatott. Rég nem beszéltem velük, hiába lakom most az intézetben. Elkerüljük egymást, ők is engem, hisz megkértem ne beszéljenek Jace-ről. Így úgy tűnik jobbnak látták elkerülni engem, most már kezd minden világos lenni. Az egész az én hibám,hogy szétszakadtunk... - itt mély levegőt veszek, hisz most jövök rá mindenre...  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: East River Plaza

  on Szer. Feb. 03 2016, 22:26

  Clary és Simon

  Na, most fújtam bele a cappuccino habba, és még félre is megy az ital.
  - Hogy mit? Adj a véredből? – azért megkönnyebbülök, hogy nem adott neki. Érintetlen szalvétál eltakarítom a habpettyeket az asztalról, majd az arcomról is. Meg a szemüvegemről.
  - Ne adj neki. A Klávé meg nem áll velem szóba. – sóhajtok egy nagyot. Alecékkel egyből a Klávéhoz rohantunk, amint megtudtuk, mi történt, de nem jutottunk semmire.
  - Egy ideje nem vagyok az Akadémián. – tolom fel a szemüvegem. – Átkértem magam az intézetbe és csak kutatni járok az akadémia könyvtárába. – mormolom inkább a maradék habnak a bögrébe. Végül is a kutatók mellett döntöttem, a harcot átengedem az olyanoknak, mint Izzy vagy Jace és Alec.
  - Ami eljutott az akadémiától tőlem az az, hogy Jace nekiment Lilynek a Mennyei tűzzel. Én sem tudom. – nem vonok vállat.
  Ó, a fenébe, ezt pont velem kell?! A bögre habja érdekes lesz, nagyon is, kevergetem és bőszen kortyolgatok. Megértettem ezt, és mégis kicsit nehéz erről beszélni.
  - Jace nem szokott ebben hirtelenkedni. – viszont fogom a kezét, ahogy megfogja.
  A barátja vagyok, és mindig is az leszek. Sok mindenen keresztül mentünk együtt.
  - Ne menjünk ebbe bele, hogy ki volt meg ki nem volt bandában. A banda megvan és kész.
  Felkönyökölök az asztalra. Clary kezét még mindig fogom.
  - Nem tudom, mit tehetnénk. Robert is nehéz helyzetben van, oda nem mehetünk kérdezősködni. A Klávéhoz talán írhatunk egy hivatalos kérvényt. – vagy beszélhetünk Lilyvel.  Mélyet sóhajtok.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: East River Plaza

  on Szomb. Feb. 06 2016, 11:27
  to: Simon


  Az hogy megkért Lily hogy adjak a véremből, nem csak Simont, de engem is eléggé meglepett. Nem igen tudtam mit reagálni elsőnek, csak annyit tudtam, hogy kizárt dolog, hogy ezt a feltételét teljesítsem.
  - Igen azt akartam, megmondtam neki, hogy semmi képen. Amúgy se értem mit akar az én véremtől. Abban a részben éreztem némi ködösítést. - meg volt egy két dolog így vissza gondolva, de akkor annyira fáradt voltam, és annyira aggódtam Jace-ért, hogy mindent elhittem neki.
  Biztos voltak igaz dolgok is, inkább elhallgatott dolgokat. Magnus-al is igyekszem minél hamarabb beszélni. A válaszára csak összehúzott szemekkel nézek rá. Szóval kutatni fog? Komolyan kezd lelkiismeret furdalásom lenni, amíg én "visszavonultam" addig nem figyeltem oda senkire. Tény hogy amíg én elvoltam önzőképpen magammal, körülöttem mindenki folytattam tovább az életét. Simom is úgy tűnik eldöntötte mi lesz vele, és én csak magamról beszélek folyamatosan. Mikor lettem ennyire önző, és figyelmetlen? Nem tetszik ez az énem, össze kell szednem magam.
  - Az intézetbe? Hisz én is ott lakom, miért nem szóltál? - kéredztem végül. Ennyire nem kerülhettük volna el egymást... - Akkor kutató leszel, feladod a harcot? - hirtelen annyi kérdést teszek fel neki, tudom. De dolgozik a lelkiismeretem rendesen. Most már kezdenek a témák is összekuszálódni, de Simon értésére akarom adni, hogy igenis érdekel mi van vele. Közbe visszatérek az eredeti beszédtémánkhoz is, bár úgy tűnik Simon nem fog tartózni a legfőbb forrásaim közé. Mondjuk hülye gondolat volt tőlem, hisz ha ő tudott volna konkrétat, minden figyelmeztetésem ellenére is eljött volna és elmondja nekem.
  - Igen elvileg Lily provokálta Jace-t, azt mondja ezzel is nekünk akart segíteni, bár nem értem még mindig, hogy konkrétan miben? - Jace témában is próbál megnyugtatni, én is úgy gondolom hogy ilyeneket nem mond komoly megfontolás nélkül. Elmosolyodom, majd megfogjuk egymás kezét és szorosan tartjuk azt.
  - Azon leszek, hogy újra összehozzak mindenkit. Jobban oda figyelek, vissza térek, ígérem - elmosolyodom, szörnyen érzem magam mindenért. Nem tudok a barátaimról semmit... Be kell pótolnom. Csak nézem Simon válasza közbe a kezünket, majd mély levegőt véve ránézek.
  - Azaz Jace sorsa, az én sorsom a mi... sorsunk most Lilyre van bízva... így állunk. - mondom végül, miközben a felismerés átsuhan rajtam.

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: East River Plaza

  on Szomb. Feb. 13 2016, 17:14

  Clary és Simon

  - Mindig is tudtam, hogy nem hagyod magad, ha nem akarod. – vigyorodom el.
  Az összehúzott szemekre tágra nyitott szemekkel nézek rá. Nagyon fennakadni nem fogok, úgy érzem, hogy ami Jace miatt van a fejében, minden mást kisöpör.
  - Most mi van? D&D-ben is mindig varázslóval toltam. – tárom szét a kezeim. – Vagy bárddal.
  Mindig is az eszemmel oldottam meg a kalandokat, a képzelt és valósakat is. Miután rájöttem arra, hogy még a legbénább harcos mögé sem érhetek, viszont van fejem a tudáshoz, inkább a felé fordultam.
  - Tudod jól, hogy a harc a mindenük. Azt még én sem hanyagolhatom el. – mormogom a bögrének. Minden nap elvárnak az edzőterembe, a legnagyobb örömömre.
  - Mi az, hogy nem szóltam, Clary? –  vágok méltatlankodó képet és inkább hagyom. Nagyon el volt varázsolódva, simán elment mellettem is, ha arról volt szó.
  De inkább nem piszkálom. Nem feltétlenül én voltam a középpontban, de úgy láthatóan mások sem, Clary életében az utóbbi időszakban. Veszek egy nagy levegőt és kifújom. Hagyom, hogy visszaforogjon a témába is, hogy fel tudja dolgozni, ami történt.
  - Jacet könnyű provokálni. – nevetek fel. – Lily meg tudja, mitől döglik a légy. Szeret játszani ezzel. –  azt már inkább nem teszem hozzá, hogy talán éppen dupla okkal hergelte Jacet, hogy utána szívességet tehessen.
  Megszorítom a kezét a válaszára, fintort is vágok, amolyan „ne is törődj vele”, „nem fontos” arcot.
  - Egy francokat van. – nevetek fel, de közben nagyon dühös vagyok. – Mióta dirigál neked Lily? Sosem fog tudni belekavarni a vadászok leveses üstjébe, Robert sem engedné, Jace meg ízekre szaggatná, ha megtudja, hogy ezt mondtad. Mióta bízol Jace helyett Lilyben?
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: East River Plaza

  on Kedd Márc. 01 2016, 10:38
  to: Simon


  Csak elvigyorodom, Simon az aki még magamnál is jobban ismer engem. Ez kicsit hülyén hangzik, de van mikor magamról kérdezek tőle. Erre vannak a legjobb barátok nem?
  - Igen, vagyok annyira harcias. - kicsit már elnevetem magam, kezdek annyira ellazulni, és lenyugodni. Az biztos több kávéra nincs szükségem, elég Simonnal beszélgetnem.
  - Ez igaz, de mindig kikaptál, és a klaviatúra is egyszer majdnem kirepült az ablakon. Azt hittem ebből tanultál valamit. - imádom heccelni, sosem húzza fel magát, csak viccesen vissza vág, vagy megadva saját magát oltogatja. Nagyon hiányzott már egy ilyen beszélgetés. Kissé szégyenlem magam, mert annyira homokba dugtam a fejemet, hogy nem vettem észre mi folyik a többiekkel, és körülöttem. Ez viszont mostantól változni fog. Csak megadóan sóhajtok, és ránézek.
  - Sajnálom... mától ismét jobban odafigyelek. - ennyit tudok csupán kinyögni, nincs mentségem. Azon, hogy Jacet könnyű provokálni csak ismét hátra dőlök, és sóhajtok.
  - Állítólag az eljegyzésével kapcsolatban volt valami, bár annyi mindent mondott Lily lehet már keverem. Na meg persze, hogy ezzel is csak nekünk segített. Az a nevetséges, hogy van benne valami... ha ez nem történik meg, nem beszélgetek megint Jace-el. - itt kínomba megint csak felnevetek. Tényleg vicces a helyzet. Mindenbe igaza van Simonnak, mint általában. Kissé meg semmisült voltam Lilynél, sokkolt Jace látványa, és egyszerűen hagytam magam befolyásolni. Végig hallgattam Lily minden egyes mondatát, és valamiért akkor hittem is neki. Ha tudnám hogy nem még azt hinném vámpír mágiát alkalmazott.
  - Tudom, tudom, csak.. Jaceről volt szó. Egyszerűen nem értem miért hülyülök meg ha róla van szó. És szó sincs arról, hogy Lilyben jobban bíznék. Egyszerűen azt akartam, hogy segítsen, és ne az ellenségünk legyen. De te milyen viszonyban is vagy Lilyvel? Azt mondta nem rég ott aludtál... - nézek rá kérdően direkt nem mondok többet.


  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: East River Plaza

  on Hétf. Márc. 21 2016, 21:14

  Clary és Simon


  - Tehetek én róla, hogy folyton négy szint különbség volt közöttünk? – tárom szét a karom. – Azzal épeszű nem kukoricázik. – de már mosolyban a szám. A szerepjáték egy időben nagyon fontos volt az életemben. Talán ez mentett meg, amikor bekerültem a sűrűjébe annak, ahol és ami most vagyok.
  Claryt nem tudtam ebbe belevinni, tőle távol állt, ugyanakkor nem is választott ez szét bennünket.
  Megvakarom az állam, zavarban vagyok. Aztán inkább legyintek. Túl akarok lenni rajta, túllépni.
  A következőkre inkább nem mondok semmit. Nagyon egymáshoz illenek ilyen téren is, Jace-szel, talán ezért is vannak annyi ideje együtt. Vagy nincsenek.
  - Itt volt az ideje. Bár nem is nagyon tudtál volna vele beszélgetni. – nem tudok vigyorogni. Jace mindig bajba kerül. Túl sokszor. Azt is el tudom képzelni, miért történt, foglalkozni annyira már nincs kedvem vele. Megkedveltem a srácot, mindezek ellenére is.
  - Mi az, hogy nem érted? – rökönyödök meg, úgy is nézek rá. – A szerelem veszi el az eszedet, mi más venné. – ingatom a fejem. – Ennyi idő után csak tudhatnád.
  Megvakarom a fejem.
  - Ne is bízz meg benne. És segítséget végképp ne kérj tőle. Nincs annál rosszabb, mint tartozni egy klánvezérnek. Ott aludtam? – nézek rá tátott szájjal. – Talán inkább ott töltöttem az éjszakát. Nagy különbség.
  A bögrémbe nézek.
  - Ha nem éppen politizál vagy nem éppen észt oszt, egész rendes tud lenni. Ami úgy az össz idejének nagyjából fél százaléka. – vonok vállat csendesen.
  - Elméletileg, ha lejár a büntetése Jacenek, még van lehetőségetek a Klávé elé állni a kéréssel. Már ha... együtt vagytok. Együtt vagytok? – kezdek nem érteni semmit kettejük között.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: East River Plaza

  on Csüt. Márc. 24 2016, 12:44
  to: Simon


  Elnevetem magam, már nagyon hiányzott ez a kockulós hülyéskedés. Néha muszáj ilyennek is lennünk, mint a régi időkben, komolyan, nálam ez már lazításnak számít. A szerepjátékozás, nem tudott soha lekötni, hiába próbálkozott Simon belevinni a világába. Abba az egybe nem tudott, de ugyan úgy nyomtuk a Mortal Kombatot, és olvastuk együtt a mangákat, és az anime-ket... persze eredeti nyelven, hogy még véletlenül se tudjuk miről van szó.  
  Sok közös dolgunk volt, és van is, de azért egy két dologban különböztünk, és külön érdeklődési körünk volt. Én rajzoltam, ő szerepjátékozott. Ennyi. - Nem, nem tehettél róla, és más sem. De Simon már legalább túl vagyunk rajta. - mondom vigyorogva, már tényleg nagyon hiányzott ez.
  Kicsit zavarba hoztam mind a kettőnket, azzal hogy nem figyeltem rá az utóbbi időkben. Nem is igazán zavarban vagyok, inkább szégyenlem magam, nem ilyen egy legjobb barát, én pedig kezdek csúfosan megbukni. De nem fogom hagyni. Visszatérek.
  Arra, hogy a szerelem elveszi az eszemet összehúzom a szemöldököm, és úgy lesek rá. - Azért, nem veszítem el.... - mentem ki magam. Valóban nem vettem észre, hogy máshogy viselkednék, csak mert Jaceről van szó, inkább csak határozottabb, és elszántabb leszek, de attól még nem megyek bele mindenbe gondolkodás nélkül. Igen mindent megtennék érte, ez is igaz de... akkor se vesztem el az eszem, azt nem hagyhatom. - Valóban így gondolod? - kérdezem végül, lehet csak megint cukkol, nála sosem tudom.
  - Nem is bízom, tudod hogy én nehezen bízom meg bárkiben is, előtte bizonyítania kell. És az, hogy Jacet kiengedik, nem csak nekem hanem neki is kedvez, szóval azt se mondhatnám bizonyításnak. - az hogy ott aludt, és ott tölti az éjszakát, hát nálam nem sok különbség van a kettő között. Főleg mert én inkább arra lennék kíváncsi mit keresett ott nála ennyi ideig. Azt rögtön gondoltam, nem feküdt össze vele, nem is arra vagyok kíváncsi.
  -A lényeg, hogy nem tudtam, hogy ennyire jóban vagytok. - nézek rá kérdőn, hogy több infót akarok. A következő kérdésére ismét hátra dőlök, és automatikusan kinézek az ablakon... mintha azt várnám, hogy Jace megjelenjen és választ adjon Simon kérdésére. Majd pár pillanat múlva vissza nézek a barátomra. - Nem tudom, azt hiszem, hogy igen. Remélem, hogy igen. Simon egyszerűen nélküle nem találom a helyem.. látod, robottá váltam. Ez nem normális... Hogy függhetek valakitől ennyire?

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: East River Plaza

  on Hétf. Ápr. 04 2016, 18:32

  Clary és Simon

  Megáll a kezemben a bögre, majd az asztalra teszem.
  - Miért, akkor hogy gondolod? – nem ám elsőnek válaszolni és utána kérdezni. Ha így kérdez vissza, akkor baj van. Annyira ugyan nem vagyok oda azért, hogy a kettejük kapcsolatáról beszélgessünk, de már réges-régen nem annyira rossz, ha beszédtéma lesz közöttünk. Igaz, korábban sem volt.
  - Ezt most nem értem. Milyen bizonyításról beszélsz? Kinek kedvez, ha Jace-t kiengedik? – vágom a dolgokat általában, de most azt gondolom, kicsit máshol jár Clary. Vagy én vagyok valamiről nagyon lemaradva.
  - Jóban? – meresztek rá nagy szemeket. – Néha jó eldumálgatni vele, amikor nem éppen a klánvezér vagyok hoppáréja van rajta. Vagy a tanítónénis ruhája. – vonok vállat. – Ezzel még nem mondanám, hogy jóban vagyunk. Kishal vagyok én az ő nagy sakktábláján. – voltam nagyhal, elég is volt, nem nekem való.
  A bögrémbe nézve lötykölöm a maradék kapucnit, majd leteszem.
  - Ezt pont tőlem kérdezed? – korábban talán felálltam volna és elmegyek. De tényleg nem értem ezt a kérdését.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: East River Plaza

  on Vas. Ápr. 10 2016, 22:14
  to: Simon


  Hogy hogy gondolom? Cseppet se úgy, hogy bármikor is teljesen elvette volna az eszem Jace. Igen vakmerőbb, és bátrabb vagyok ha róla van szó, ez tény. Viszont nem hiszem, hogy volt olyan, hogy ha róla volt szó meggondolatlanul cselekedtem volna. Bár lehet tényleg akadt ilyen esett, csak én nem vettem észre. Kicsit most zavarba is jövök ez miatt.
  - Volt rá példa, hogy Jace miatt meggondolatlanul viselkedtem, és valakinek baja esett? - kérdezem végül,csak is Simonban bízom annyira, hogy kimondja az igazat. Már érdekel, hogy ő hogy veszi észre... valóban milyen lehetek. - Ő mondta, hogy ami történik Jace-el és velem az neki is kedvezz. Nem tudtam kihúzni belőle, hogy miért is.   - és épp ezért nem nyerte el Lily a bizalmamat, mert nem értem tette konkrétan, nem önzetlen cselekedett volt tőle.
  Az hogy jóban van Lilyvel engem is meglepett, mert Simon sosem beszélt róla úgy, vagy épp kedvesen. Ezért is hoztam fel a témát, és találtam furcsának. Mikor konkrétan rákérdezek kis mosoly húzódik meg a szám szélén, kicsit heccelem is a dologgal, hisz tudom semmi nem történne köztük.
  - Jól van, gondoltam hogy ennyi a viszonyotok. Csak meglepődtem, ennyi. Igen a sakktábláját én is észre vettem, és remélem nem fogunk róla leesni, mert úgy érzem akkor húzzuk csak igazán a rövidebbet.   - sóhajtok, majd Jace témán megint kicsit kiakadok. Fura újra róla beszélni, és az is hogy újra az életem része..., most úgy érzem mint aki átaludta volna, az elmúlt pár hónapot, és mintha mi sem történt volna. De még is szoknom kell a helyzetet. Fura.
  - Ne haragudj, tényleg nem kellett volna ezt így kiadnom magamból. - sóhajtok ez egy olyan dolog, amit magam kell elintéznem magamban. - És mi van veled és Izzyvel? Jól megvagytok?   - ideje rá is rátérnem, nem akarok önzőnek tűnni, főleg mikor nem hinném hogy az lennék, és valóban érdekel. Izzyvel rég nem beszélgettünk, csak villámtalálkozásunk volt mostanában. Főleg azért fura, mert egy helyen lakunk. Nem tetszik, hogy mindannyian így eltávolodtunk, remélem ez mától változni fog. Össze akarom boronálni ismét a bandát.

  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: East River Plaza

  on Hétf. Május 09 2016, 22:44

  Clary és Simon

  Megvakarom az állam, majd halványan elmosolyodom.
  - A mondat első fele igaz. – államra könyökölve ránézek. – És ez az én esetemben is érvényes.
  Elgondolkodva nézek a bögrébe. Sejtettem, sőt tudtam, hogy Clary észnél lesz, az esze mindig is borotvaként működött. – Majd kiderül. Mást nem tudunk tenni. Legfeljebb résen lenni és közbelépni. – hogy mennyire bízok abban, Jacenek nem akar kárt okozni Lily, nem tudom. Ismerem régóta, mégsem tudom kiismerni abból a szempontból, mit miként tenne a hatalomért.
  - Meglepődtél? – vonom fel az egyik szemöldököm meglepetten, majd elkapom a kezem az államról. – Ugye, nem gondoltad azt, hogy összeszűrtem a levet vele? – elég rossz, ha a számos, Lily találkozás eredménye az lenne felém, hogy elfogult vagyok a vámpírok felé. Így is elég volt lemosni mindazt azt előítéletek tömkelegét felém, amit kaptam. Sok részét már nem is fogom tudni.
  - Á! – legyintek. – Lily tart az erődtől és Jace erejétől. Pusztán azért akar segíteni neked és Jacenek, hogy védje a hátát, megnyerje a bizalmatokat. – vonok vállat.
  Kérdőn nézek rá vissza a bocsánatkérésre, majd vállat vonok ismét. Izzy kérdésre viszont összevonom a szemöldököm, majd sóhajtok egyet.
  - Most sehogy sem vagyunk. Nem igazán beszélgetünk és találkozunk. – nem igazán van erről kedvem beszélgetni. Izzy túl erős jellem. Még nekem is. – Megyünk? – nézek Claryre. – Még anyámhoz el akarok menni, ma van a kimenő napom. – a katonaság jó álca és azóta anyám is nyugodtabb. Némileg.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: East River Plaza

  on Pént. Jún. 03 2016, 23:32
  to: Simon


  Igaza van Simonnak, majd meglátjuk mi lesz, nem görcsölhetek még Lily miatt is. Ha nem akarja, hogy tudjuk még is miben mesterkedik, akkor addig nem is fogjuk megtudni. Bár magamat ismerve úgy is csak holnapig fogok így gondolkodni, aztán ismételten azon leszek, hogy megtudjam mi jár a fejében.  

  - Igen résen leszünk. Csak jó lenne már kicsit lazítani.   - megvonom a vállam szerencsétlenül. Jó lenne már egyszer gond nélkül hátra dőlni. De úgy látszik ez már luxusnak számít, és ki kell várni, mint egy jutalmat. A Lilyvel kapcsolatos kérdésére olyan fejet vágok,... elhúzom a számat,és sajnálkozó tekintettel nézek rá. Majd mikor látom az arckifejezésén, hogy mindjárt rosszul lesz, hogy én tényleg azt hiszem viszonya van Lilyvel. Majd nem bírom tovább és elmosolyodom. - Dehogy hittem, azért is lepett meg, önszántadból legalábbis biztosan nem. - Mikor a véleményét nyilvánítja ki arról, hogy Lily még is miért segítene nekünk, csak meglepődve nézek rá.
  - Az igazat megvallva mindenre gondoltam már, csak erre nem. Még hogy tőlünk félne... akkor miért provokálta ki, hogy Jace használja a tűzet, ha fél tőle? Nem tudom túl sok az ellentmondás, és a kérdés. Valami itt van a háttérbe, és Magnusnak is köze van hozzá. El kell vele is sürgősen beszélgetnem. - igen én ilyen vagyok ha rólam, vagy a szeretteimről titkolóznak, azt nem bírom elviselni. Tudnom kell, és ki kell derítenem. Idegesítő mikor saját magadról többet tud más, mint te magad. Majd próbálom emberelni magam végre, és nem csak magammal foglalkozni. Borzasztó lelkiismeret furdalás tőr rám. Manapság alig tudunk Simonnal beszélgetni, és mikor itt vagyunk végre , nyugalomba, kettesbe csak rólam folyik a szó, és közben róla alig tudok valamit. Sajnos Izzyvel se nagyon beszélek, pedig aztán mind a ketten az Intézetben lakunk, bár ő mostanában több időt tölt Alicante-ban. A lényeg, hogy úgy érzem magam mintha egy sok éves kómából térnék magamhoz, és be kell pótolnom az időt. -Sajnálom, akkor nem is vagytok már együtt? - kérdezem kissé félve, de rátapintok a lényegre. Ezt már megszokhatta tőlem, mindig egyenesen beszélünk egymással. - Persze menjünk. - mosolyodom el végül,miközben össze szedem magam, és felkapom a vállamra a táskát, majd a pénzt az asztalon hagyjuk. - És anyukád hogy van? Mindig rosszul viseli a hadseregbe készülő fiát? - vigyorodom el gúnyosan. Imádom mikor kiakasztom, most végre ismét a régi Clarynek érzem magam, és ez nagyon hiányzott.


  Re: East River Plaza

  on Vas. Jan. 15 2017, 20:10

  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: East River Plaza

  on Vas. Márc. 12 2017, 20:50
  A Herceg

  és

  A Fattyú
  Soha nem szerettem a tömeget. Sem a zajt, sem azt, hogy ennyi emberrel legyek egy helyen. Sőt kifejezett undor kapott el ahogy beléptem a mozgó ajtó túl oldalára. De itt....megfogom találni. És veszélyben nem is fogja magát érezni hiszen annyira bolond nem vagyok, hogy mindenki előtt lerohanjam. sőt most nem is ez a célom, még ha felé támasztott gyűlöletem és undorom erősen marja bensőmet. Most mégis fontosnak találom, hogy szóba álljak vele. Fére kell söpörnöm saját gondolataimat és a célt kell előre tartanom. El kell felejtenem a köztünk zajló konfliktust és muszáj számba venni...ő is apám gyermeke. Még ha ő le is tagadja származását. Már ezért megtudnám fojtani. Hálásnak kellene lennie, hogy egyáltalán helyet kapott ebben a patkány lyukban, egyáltalán életben maradt. Benne is dolgozik a közös vér, és nem azért él mert a szép pofijáért megszánták...Zsebre tett kezekkel sétálok ezen a hangos folyosón a sok ember között. Itt-ott bele hallok a beszélgetésekbe de nem igazán fognak le gondolataim sokkal jobban elhalmoznak. tudom, hogy fel fogjuk ismerni egymást, és remélhetőleg nem fogja ismét menekülőre, hanem szembe fordul végre velem...Egy fekete dzsekit viselek, és egy kék farmert, meg és sport cipőt. A Dzseki alatt egy kék póló van rajtam. Most nem adtam az ízlésemre. Fel megyek a mozgó lépcsőn és egy nyílt kávézó kirakott asztalinak egyikéhez lépve ülök le. A kis itallapot nézegetem és kérek egy pohár vizet mert a választék enyhén szólva nem az én ízlésem...Ahogy megkapom bele kortyolok majd le is teszem és körbe hordozom a tekintetem. Egyenlőre sehol semmi. higgadt maradok, és közömbös. Tárgyalni akarok vele és nem a vérét ontani. Még nem...  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: East River Plaza

  on Kedd Márc. 14 2017, 22:47

   A Herceg és A Fattyú


   Nem is olyan ritka szabadnapjaim egyikét élveztem azon a gyönyörű délutánon. Hideg volt, és odakint fújt a szél, de sütött a nap, ami mégis pozitív érzést keltett bennem. Ennek ellenére azonban eszem ágában sem volt odakint tölteni a napot, inkább ellátogattam az egyik plázába. Ott ebédeltem az egyik gyorsétteremben, aztán megnéztem egy filmet. Összességében lefoglaltam magam és remekül éreztem magam, annak ellenére, hogy nem akadt társaságom. Ahogy kifordultam a moziból, kidobtam az üres popcornos dobozt az első utamba kerülő kukába, megigazítottam a nyakam körül a sálamat, és a bézs színű ballonkabátom zsebébe süllyesztettem a kezeimet. Úgy döntöttem, egy kicsit körül nézek. Sok érdekes bolt volt ott, és ha már ott voltam, bekukkanthattam ide-oda. Első sorban az írószer üzletek és a videojáték bolt érdekelt. Bedugtam a fülhallgatómat és a telefonomról elindítottam valami jó zenét, ahogy átvágtam a plázán. Lementem egy emeletet a mozgólépcsőn és a játékbolt felé indultam, közben nézelődve. Rengeteg kirakat és néhány kávézó előtt is elhaladtam, de az utóbbiakra nem igazán figyeltem, mert már tele volt a hasam és szomjas sem voltam. Magamban dudorászva keltem át szinte az egész bevásárlóközponton, felhőtlen jókedvben úszva, ahogy a napokban általában. Sokszor gondoltam Damienre és a közelgő nyaralásunkra, valójában gőzerővel tervezgettem, igyekeztem kidolgozni minden részletet. Nagyon izgatott voltam, gondoskodni akartam róla, hogy minden tökéletesen sikerüljön. Addig pedig ahányszor csak eszembe jutott a tündér férfi, akaratlanul is megjelent az arcomon az a béna mosoly.
  Akkor is éppen ez járt a fejemben, amikor egy újabb kávézóhoz közeledve furcsa érzésem támadt. Leginkább rossz előérzetnek neveztem volna, de nem láttam semmi okot arra, hogy veszélyben érezzem magam, hiába néztem körbe. Aztán megláttam ŐT. Régen volt már, és csak egyszer találkoztunk, de azonnal megismertem. Megtorpantam és csak úgy lefagytam az út közepén, nem mozdultam tovább. Nem tudtam, hogy direkt vagy véletlen, de rám talált és most fogalmam sem volt, mit tegyek. Úgy sejtettem, rossz vége lesz, ha szóba állok vele, de annál bátrabb voltam, minthogy elmeneküljek. Egyszerűen kellett pár másodperc, hogy tudjak mit kezdeni a helyzettel. Hát mégis újra szembe kerültem a bátyámmal.
  Ezt viselem ma
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: East River Plaza

  on Csüt. Márc. 16 2017, 18:36
  A Herceg

  és

  A Fattyú
  Lassan emelem ajkaim felé a megkapott kávét és kortyolok egyet. Csak nézem a járó kelőket, mint valami bölcs aki már csak a világot szemléli. Valljuk be, most se bölcsességet, se nyugalmat nem érzek magamban. Apró kis izgalom telepszik belém. Legutóbbi találkozásunk...nos. Majd nem megöltem őt, és hát...Hiába még én is abban a korban voltam. Azt hittem ő lesz a végem, az a valami ami jobb lesz nálam és apám vérének jelentőséget elvesztem mellette végleg. Mert ő....Mélyet szusszanok, és megint hagyom, hogy gondolataim elboruljanak. Nyugalom Mikhal...Most azonban, teljesen máshogy kell a dolgokhoz állnom. Eltelt azóta pár év, és azért 100 évesek vagyunk. Át kell gondolnom minden egyes mondatot, és tettet vele szembe. Végül is félig Raszputyin talán van valami ami közös bennünk, így lehet nem fogom különcnek tartani. Talán....Aztán nem sokkal, furcsa érzésem lesz. ismét bele kortyolok a kávéba, és ahogy feltekintek ,megpillantom öcsémet. Kicsit megfeszülve de lenyelem az utolsó kortyot és teszem le a poharat. Össze szorítom az ajkaimat és hidegséget, és határozottságot parancsolok magamra ami minden hiba nélkül rám is öltődik. Le merevedik, én pedig úgy érzem, nem fogok itt ülni örökké. Van döntési lehetősége vagy marad, vagy menekül, de így is úgy is megtalálom, és akkor elmondom mit akarok tőle. Lassú léptekkel indulok el felé, kezeimet zsebre teszem. Néz körül öcsém. Egy nyilvános helyen miért bántanálak. magamra húzom a nagyobbak figyelmét ráadásul a halandók is útban vannak. Lassan közelítem meg és tőle 3 lépésre állok meg. Kék szemeimet rá emelem az ő ugyan olyan kék íriszeibe szegezve. Valószínűleg az apánk öröksége, ha mindkettőnknél jelen van...-Régen láttalak...öcsém.-mondom ki végül ahogy figyelem, és igyekszek nem olyan fenyegető lenni, mint amilyen szokott lenni a testtartásom, és a tekintetem lenni. Próbálom kicsit emberi formámat előrángatni poros börtönéből...  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: East River Plaza

  on Vas. Márc. 19 2017, 21:03

   Mikhal & Vitaly


   Rövid ideig csak figyeltük egymást, mindketten felmértük a helyzetet, én pedig személy szerint azon gondolkodtam, mit is tehetnék. Ha odamegyek hozzá, az nem jó, ha elmenekülök az még annyira sem. De végül ő oldotta meg a problémát, felállt az asztalhoz és odasétált hozzám. Egy pillanatra sem vettem le róla a tekintetem, végig figyeltem, ahogy nyugodt léptekkel közelített felém, láttam semmitmondó arckifejezését, az enyémmel egyforma árnyalatú szemeit. Ő tovább öregedett mint én, de szinte biztos voltam benne, hogy ha én sem váltam volna olyan hamar kortalanná, akkor nagyon hasonlítanánk egymásra. Főleg ha visszafestetném a hajam az eredeti színére. Pont olyan sötét lenne, mint az övé. Mindezt megfigyeltem mialatt odaért hozzám, és megállt előttem. Egyelőre nem tűnt ellenségesnek, így én sem szándékoztam úgy viselkedni vele.
  - Valóban rég volt … testvér – viszonoztam a köszöntést, amit valójában nem is neveznék igazi köszönésnek. Csak fura mondatokat vetettünk oda egymásnak, mert fogalmunk sem volt, hogyan viselkedjünk a másikkal. Én nem tudtam, mit szeretne tőlem, ezért nem is nagyon próbáltam folytatni a beszélgetést, megvártam, hogy ő kezdeményezzen. Nagyon szerettem volna, ha kiderül, hogy az utóbbi évtizedekben átgondolta a dolgot és most akkor puszipajtásokként folytatjuk tovább. Szép kis gondolat volt, de nem sok esélyt láttam arra, hogy teljesüljön. Mondjuk abban volt valami, hogy nagyon régen találkoztunk, és mindketten taknyosok voltunk még akkor. Azóta rengeteg dolog változhatott, és talán változott is, a kérdés most már csak az volt, hogy milyen irányba. Mégegyszer végigmértem őt, de ezúttal sem tudtam sokkal többet megállapítani róla. Tökéletesen elrejtette a szándékait, meg kellett várnom, hogy mondjon valamit, ha okosabb akartam lenni.
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: East River Plaza

  on Csüt. Márc. 23 2017, 16:55
  A Herceg

  és

  A Fattyú
  Köszön, de nem hamarkodja el a beszélgetést. Én meg nem vagyok az a fajta aki kertelni annyira szeret és akar is....Viszont eltűnődök egy kicsit ahogy rajta legeltetem szemeim. Lehet, hogy csak féltestvérek vagyunk, de az is eléggé meglátszik. Nyurgák vagyunk mint az apánk, bár ránézésre szélesebb vagyok mint Vitaly. Az arca olyan karakteres mint az enyém, és a szemeink. Nah azok árulnak el mindent egy külsősnek. A haja fekete lenne, de azt takarja. Viszont lenőtt engem. Nem sokkal de magasabb nálam. Az is igaz, talán ő sokkal vékonyabb és kecsesebb...Mélyet szusszanok és leveszem róla a tekintetemet majd az embereket figyelem pár pillanat erejéig.-Nem szeretnék feleslegesen csevegni veled...Tudod, elég rossz széna jutott nekünk Cambionoknak. Egyedül vagyunk...És tudod a 100 évünkkel még mindig kis homokszemek vagyunk a sivatagban...-mondom ahogy nézem az embereket.-Szeretném veled férre söpörni legutóbbi találkozásunk ellentéteit. Valljuk be, fiatalok voltunk túlságosan is, engem meglepett a hír és bosszantó is voltál....De újra kiemelem, fiatalok voltunk...-emelem rá kék szemeimet és elmosolyodom, kicsit talál félelmetesen de igyekszem nem nagyon kimutatni agyamban a megforduló, káosz gondolatokat.-Szövetséget szeretnék, össze hozni...És azt akarom, hogy te is benne legyél....Ahogy hallottam híreidet, nagyon is sokat fejlődél 100 év alatt.-Ép úgy mint én....öcsém.-És, ha meg is vannak már a protekcióid, nem tudhatod ők mire használnak fel téged mind azért, hogy megvédjenek tőlem.Bár ahogy megnézlek vagy te olyan ügyes, ha kell ellenem fordulj.-Vigyorodok el.Mert tudom, Luke által Darylt nem csak azért hívták magukhoz, hogy tanulhasson.-Most mégis szeretnék neked "testvéri" kezet nyújtani...Persze ha nemet mondasz, elmehetsz csak szeretném ha tudnád legközelebbi találkozásunknál mér nem leszek ilyen....persze nem kell most azonnal döntened, meg adom a megfelelő időt számodra....-figyelem és várom a reakciókat. Állok a morajló tömegben várakozva. Amit akartam elmondtam. Ha esetleg szüksége van rá újra elmondom, hogy megértse. Vagy ha kérdése van annak is szívesen állok elébe.
  Ajánlott tartalom

  Re: East River Plaza


   Pontos idő: Csüt. Jan. 17 2019, 17:15