Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Vas. Jan. 13 2019, 00:10

» Jazz lakása
by Marcus Van Beest Szomb. Jan. 12 2019, 23:07

» Felix Cordero
by Felix Cordero Szomb. Jan. 12 2019, 21:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Jan. 06 2019, 23:03

» Long Island villa
by Admin Vas. Dec. 30 2018, 15:52

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Csüt. Dec. 27 2018, 20:42

» Barclays Center
by Admin Hétf. Dec. 24 2018, 19:06

» Jody's
by Satarel Shayeh Vas. Dec. 23 2018, 19:27

» Conrad New York
by Zyanya Ixchel Szomb. Dec. 22 2018, 12:07

» Folyosók
by Caleb Shayeh Szer. Dec. 19 2018, 00:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  East River Plaza

  Share

  East River Plaza

  on Vas. Okt. 04 2015, 23:00

  First topic message reminder :  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: East River Plaza

  on Csüt. Márc. 23 2017, 21:49

   a Herceg és a Fattyú


   Csak vártam és vártam, míg végül rájött, hogy neki kell megtennie az első lépést, nekem nem volt mondani valóm. Beszélni kezdett, én pedig végighallgattam, nem szóltam közbe egyszer sem. Tulajdonképpen volt logika abban, amit mondott, de akadtak kétségeim. A legutóbbi találkozásunk végkimenetele miatt nem tudtam azonnal megbízni benne, bár voltam olyan naiv, hogy feltételezzem, hogy megváltozott a véleménye rólam annyira, hogy most már inkább egy csapatban szeretne játszani velem. Az alapötlet, hogy a cambionoknak össze kéne fogniuk mindenképp értékelendő volt, de eszembe juttatott valamit, ami mégsem olyan pozitív.
  - Esetleg van egy kis időd beszélgetni? Azt hiszem, lenne pár kérdésem, és egyébként is ideje lenne megtudnunk ezt-azt egymásról. Mit szólnál, ha leülnénk ahhoz az asztalhoz és megbeszélnénk a dolgot? – biccentettem a fejemmel a hely felé, ahonnan az előbb felállt. Szerettem volna kipuhatolni, hogy pontosan mit is takar ez a kis szövetség, és hogy mit szeretne vele elérni. Na meg arra is kíváncsi voltam, hogy mégis mit művelt az elmúlt majdnem nyolcvan évben, mióta nem hallottam róla. Igaz, én igyekeztem elkerülni őt, és úgy éreztem, meg is volt rá az okom. Viszont most, hogy minden megváltozhat, jogunkban állt tudni pár dolgot egymásról. Azóta felnőttünk, megkomolyodtunk és biztosan mindketten komoly tapasztalatokat szereztünk. Tehát kérdő tekintettel figyeltem az arcát, vártam a választ, és bíztam benne, hogy ezúttal jól fog elsülni a találkozásunk.
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: East River Plaza

  on Csüt. Márc. 23 2017, 23:23
  A Herceg

  és

  A Fattyú
  Megfontolja a szavaimat én pedig csendben nézem. Mintha a tükörképem lenne...De ha sokáig figyelem ő sokkal finomabb vonásokkal van megáldva. kicsit olyan mint az anyja. Az asztal felé pillantok majd kinyújtom a kezemet felé, kínálva neki az elsőbbséget. Ahogy elindul, vagy ha nem is vállat rántok és én indulok el elsőnek vissza az asztalhoz. Leülök a helyre ahol az előbb gubbasztottam, és ahogy ő is helyet foglal kezeimet az asztalon össze kulcsolom és kék szemeit ismét öcsémre szegezem. Nem tudom mit kellene neki mondanom még. Beszélgetni szeretne....jó kérdezzen a szövetségbe de nagyon más tervekbe nem igazán akarom bevonni. Főleg nem akarok arról beszélni mi történt a másikkal miközben külön voltunk...Lehet testvérek vagyunk, de eddig csak a vérünk köt egybe minket semmi más...-Nos...mi lenne az amit még tudni akarsz?-kérdezem bele vágva a dolgok közepébe ahogy össze kulcsolt kezeimet ajkaim elé emelve figyelem őt kíváncsian.
  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: East River Plaza

  on Pént. Márc. 24 2017, 22:12

  a Herceg és a Fattyú


   Nem válaszolt, de elég egyértelműen jelezte a karjával, hogy akkor üljek le, én pedig nem is tétováztam. Elindultam az asztal felé, majd leültem azzal a hellyel szemben, ahol a kávéscsésze volt. Így kényelmesebbnek találtam a helyzetet, mintha mellé telepedtem volna. Megvártam, míg ő is helyet foglalt, és mivel nem tudtam, hol kezdjem, utána is gondolkodtam egy rövid ideig. Egyenes háttal ültem a széken, a tartásom most is teljesen tökéletes volt, és ezúttal akkor sem tettem volna semmit, ha észreveszem ezt. Tudat alatt nem akartam, hogy olyan selejtesnek lásson, amilyennek akkor régen titulált. Mégiscsak a testvérem volt, családként kellett volna viselkednünk, szóval megtettem minden tőlem telhetőt, hogy elviselhetőnek tartson.
  Talán egy icipicit túl sokáig gondolkodtam, mert rákérdezett, hogy mi is érdekelne. Ekkor már tényleg mondanom kellett valamit. Nem mintha nem gondoltam volna eddig semmire, de óvatosnak kellett lennem, ha válaszokat szerettem volna. Néhány pillanatig a kezeimet néztem, amelyeket az ölemben pihentettem, majd a bátyámra emeltem a tekintetem.
  - Van pontos célja ennek a kis szervezkedésnek? És mégis mekkora csoportról lenne szó? Mit remélsz ettől az egésztől? – tettem fel kezdetnek pár személytelenebb kérdést, ami egyébként ugyanolyan fontos volt, mint egy kicsit megismerni Mikhalt, mielőtt belépek a szövetségbe. Egyelőre nem bíztam benne teljesen, meg kellett bizonyosodnom a szándékairól, és arról, hogy pontosan mit is szeretne tőlem. Belépni egy cambionokat összefogó csoportba alapjáraton jól hangzott, de előfordult már a történelemben, hogy az ilyesmi később nagy hibának bizonyult.
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: East River Plaza

  on Pént. Márc. 24 2017, 23:33
  A Herceg

  és

  A Fattyú  Várok, és várok aztán ahogy kérdezek megszólal. Kérdései kissé hivatalosak, de örülök, hogy nem üt meg semmi bizalmasabbat egyenlőre. Figyelem kék szemeimmel, arcom nem mond neki még mindig semmit csak meredten bámulom, majd szusszanva lepillantok kezeimre.-4 cambionról lenne szó. Ebből kettő mi vagyunk.-tekintek vissza rá.-Egy kölyök, és egy gyógyító, rajtunk kívül. A kölyköt még ismered is.-mosolyodom el Lukera célozva.-Támogatást egymás irányába. Erősödést, segítséget. Védelmet. Főleg a kölyöknek. -mondom mert végül is egy apokalipszis démonnak a fiáról beszélünk. -És valljuk be neked is nekem is még el kell pár dolog..Ahogy a gyógyítónak is.-mondom.-Szóval úgy gondolom mind a négyünknek el kéne a segítség és mivel egyikünk se kapja meg a megfelelő támogatást egymásra számíthatunk már csak. Legalábbis én így látom. És lehet meg van a megfelelő ismerőseink...de úgy érzem olyanokkal vagyunk körül véve akik kihasználnak ha arról van szó még ha segítő kezet nyújtanak az egyik pillanatban de azt el is vehetik. De a szövetségben erre nem lenne lehetőség...sőt...többet is adhatnák egymásnak. lehet hosszabb idő kell ahhoz, hogy megszerezzünk bizonyos dolgokat, mégis gyorsabb és nem lehetetlen ha már többen vagyunk.-mondom öcsém szemeibe nézve mélyen.-Magán célom pedig nincs. Tudom, hogy egy magam még kevés vagyok ezért kell nekem is ebben benne lennem. És neked is...  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: East River Plaza

  on Vas. Márc. 26 2017, 22:02

  a Herceg és a Fattyú


  Végighallgattam az álláspontját, és be kellett vallanom, hogy egészen jól hangzott, amit mondott. Kerestem a buktatókat, hogy mennyiben tartogathat ez veszélyt, de nem sok kivetnivalót találtam az elképzelésben. Tényleg ésszerű volt és hasznos. Örültem, hogy kiderült, hogy Luke is benne lenne a kis csoportban, az alapján amit eddig tudtam róla, úgy éreztem, hogy jót tenne neki egy olyan közeg, ahol tapasztaltabb fajtársak segítenek neki, ahol egy kicsit barátok közt érezheti magát. Mellesleg pedig az, hogy csak négyünkről volt szó kizárt még rengeteg további veszélyforrást, amitől tartottam. Igaz, nem ismertem egy lehetséges tagot, akire Mikhal csak „gyógyítóként” hivatkozott, de ahogy beszélt róla, nem gondoltam, hogy veszélyes lehet. Mindent egybe véve, mikor végzett a magyarázattal, és én átgondoltam az egészet, egyáltalán nem fogott el rossz megérzés a dologgal kapcsolatban. Bíztam az ösztöneimben, és most azt súgták, hogy ebbe bele kéne egyeznem.
  - Értem. Nos, azt hiszem, ez egészen elfogadhatóan hangzik – biccentettem a végén. Továbbra is kimért voltam, nem kapkodtam el semmit, hiába döntöttem már el magamban, hogy elfogadom az ajánlatát - És … lennének csapatgyűlések, vagy főhadiszállás, vagy hasonló? Hogy képzelted? Csak érdekel. Most már kíváncsi vagyok – folytattam a faggatózást, ezúttal magamra erőltetve egy aprócska mosolyt. Fogalmam sem volt, mennyire értékelné a lelkesedésemet, de ügyeltem rá, hogy ne vigyem túlzásba.

  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: East River Plaza

  on Csüt. Márc. 30 2017, 18:07
  A Herceg

  és

  A Fattyú  Figyelem majd le tekintek az asztalra fektetett kezeimre.-Nos a lakásom mindig nyitva áll, és oda is szántam ennek a szövetség megkötésének pillanatát...Ha kell nálam mindig el lehet lakni..-mondom ahogy kezem lassan játszik az üveg asztalon. -Edzésekre és olykor beszélgetésekre is gondoltam, hiszen egy szövetség leszünk. Szükségünk lesz arra, hogy egymásra támaszkodhassunk és viszont is megkapjuk azt a támogatást ahogy a bizalommal is így állunk. Nem hiszem, hogy úgy fogsz velem szóba állni, hogy azonnal cinkosok vagyunk ahogy én se. Szeretném ha közös edzéseink is lenne. Nem csak segítenénk Lukenak is egymástól is tanulhatunk hasznos dolgokat. Persze meglenne mindenkinek a magán tere ha az kell neki. De lesznek fenntartások amit mind a 3-nak be kell tartani...-mondom ahogy kezeimről fel pillantok rá.-És valószínűleg nem fog gördülékenyül indulni minden, de ezért kell mi hamarabb elkezdenünk a dolgokat, hogy minden megfelelően a helyére kerüljön és magunk is szembe tudjunk nézni azzal ami vár ránk.Főleg Luket lesz nehéz rá vezetni dolgokra. Nem azért mert hülye, még gyerek hiába....Mi meg már 100 évesek..És még az apja is itt hagyta, neki talán kicsit ez nehezebb téma mivel mi nem találkoztunk az apánkkal.- Még ha én látom a fejembe 20 éveim óta, és erősen uralkodni akar felettem attól még élőben még nem futottam vele össze...-Szóval el kell a segítséged.-nem hittem volna, hogy valaha ilyet fogok mondnai az öcsémnek akit majdnem megöltem...  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: East River Plaza

  on Kedd Ápr. 04 2017, 22:23

  a Herceg és a Fattyú


   Végighallgattam őt, az elképzeléseit, és a további magyarázatot, amit ehhez az egészhez fűzött. Bármennyire is nem gondoltam ezt az elején, tetszettek az ötletei, egyetértettem azzal, amit mondott, és legnagyobb meglepetésemre úgy tűnt, teljesen tisztességesek a szándékai. Elgondolkodtam rajta, hogy talán tényleg ideje lett volna egy kicsit jobban megismernem őt, hiszen látva a különbséget ahhoz mérten, amit a legutóbbi találkozásunkkor láttam, el kellett ismernem, hogy tisztességtelen dolog lenne azért az egy buta alkalomért előítéleteket támasztanom vele szemben egész hátralévő életünkre.
  Szívesen válaszoltam volna hasonlóan részletes és választékos módon, de sajnos nem sok mondandóm akadt, javarészt csak bólogatni és helyeselni tudtam. Jelenleg nem én voltam az, aki elképzelésekkel és tervekkel rendelkezett, csak az egyetértésemet vagy nemtetszésemet tudtam kifejezni, vagy esetleg tovább kérdezni őt. Egyszerűbb lett volna, ha ő is kíváncsi valamire velem kapcsolatban, de volt egy olyan érzésem, hogy a bátyám nem olyan személyiség, akit foglalkoztat, hogy mi történt az öcsikéjével abban a nyolcvan évben, míg nem látták egymást. Na sebaj.
  -  Mindezt figyelembe véve azt kell mondanom, hogy ez egy jó terv. Tényleg… hasznos, logikus és még csak öldöklés sincs benne. Támogatom a dolgot – foglaltam állást most már hivatalosan és világosan. Egy kicsit hátra dőltem a széken és két megszólalás között gyorsan magamhoz intettem a pincért aki épp arra járt a szomszéd asztalnál és kértem magamnak egy erdei gyümölcsös smoothiet. Láttam, hogy valaki olyat ivott egy kicsit arrébb és megkívántam.
  - Tudod, így talán végre megismerhetjük egymást. Illene összebarátkoznunk… már száz éve élünk úgy, mintha a másik nem is létezne, pedig biztosan több dolgot érhettünk volna el közösen – fordultam vissza a bátyámhoz. Kezdtem felengedni, már nem éreztem azt a feszültséget, ami akkor kapott el, amikor megláttam őt.
  - Azt hiszem, akár meg is beszélhetjük, hogy mikor kössük meg hivatalosan ezt a kis szövetséget – próbálkoztam meg egy apró mosollyal, hiába, nehezen maradtam sokáig teljesen komor. Teljesen természetellenes dolog volt nekem fapofával ücsörögni. Most pedig, hogy úgy éreztem, hogy elmúlt a veszély (ami talán nem is volt) lassan visszatértem önmagamhoz.
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: East River Plaza

  on Szomb. Ápr. 08 2017, 21:56
  A Herceg

  és

  A Fattyú
  -Reméljük meg fogjuk egymást ismerni...-mondom bár lelkem mélyén, ha már van ilyenem még nem sok kedvem van ahhoz, hogy ismerkedjek vele. Csak figyelem az öcsémet és mélyet szusszanok.-Nos, én úgy gondolom, hogy amint Lukeval is közöltem a híreket, keresni foglak, aminek köszönhetően eljöhetnél hozzám és a részleteket már a 3-dik tagunkkal is megtárgyaljuk.-mondom ahogy féloldalasan elmosolyodom irányába, majd hirtelen megfeszül a kezem és le kell hunynom a szemeimet. A suttogások....apám érzi a másik felét. A vérét. Egy újabb roham. Erre most egyáltalán nincs szükségem. Nyugalom Mikhal, csak nyugtasd le magadat...csak szerezd vissza a hatalmadat. Lassan lenyugszik mélységben fel peckelt szörnyem a vírust vissza nyomva és rá tekintek ismét öcsémre.-Szóval...hosszú volt a 100 év de még sem. Szerintem mindkettőnk feje most ért el odáig, hogy valóban ne legyen gond közöttünk....-mondom és mélyet szusszanok hátra dőlve a székben, és érzem ahogy ég a bőröm pedig mindig milyen hideg szokott lenni. A tüneteim erősödnek, pedig csak az öcsémmel ülök szemben....Ez egyáltalán nem jó...-Kérlek kérd az innivalódat elvitelre, szeretnék kimenni innen.-mondom ahogy Vitalyra nézek és megmasszírozom a tarkómat. Érzem, hogy ez a kellemes nyugodtság nem sokáig lesz rajtam úrrá és ez az emberek közelsége is elő hozza. Túl sokáig vagyok köztük szűk helyen...hiába hüllő gének is futnak az ereimbe, főleg az apámé....Fel állok, és úgy várom a válaszát, bér szeretném ha nem mondana nemet mert akkor hamar lezárom a találkozásunkat és én el megyek innen mielőtt valakit csak úgy szimplán bántok mint Lukeval való első találkozásomnál.  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: East River Plaza

  on Szer. Ápr. 12 2017, 03:51

  a Herceg és a Fattyú


   Egy apró mosollyal biccentettem Mikhal felé, mikor egyetértett velem abban, hogy kicsit szorosabb ismeretséget kéne kötnünk egymással. Kezdetnek már az is jó volt, hogy ezt elismertük. Aztán válaszolt a következő kérdésemre, és az elképzelései ezúttal sem hagytak kivetni valót maguk után.
  - Rendben, értem. Akkor csak várok, amíg megbeszéled ezt Luciussal is, aztán hármasban kitaláljuk a részleteket. Jól hangzik. Olyan … demokratikusan – nyugtáztam a dolgot őszinte megkönnyebbüléssel. Lassan teljesen elfogadtam, hogy ez most egy jó dolog, hogy talán nem kell a bátyám minden mondata mögött rosszindulatot vagy kellemetlen csavart sejtenem. Ahogyan alig fél perc múlva ő is elmondta, az évek alatt talán megértünk annyira, hogy végre békében tudjunk létezni egymás mellett.
  Ahogy eltelt a következő néhány másodperc, észrevettem, hogy valami nincs rendben. Mintha rosszul érezte volna magát, vagy hasonló, nem tudtam pontosan beazonosítani a tüneteket. Megint bekapcsolt a picike vészjelző valahol az agyam egy rejtett zugában, ahogy próbáltam kitalálni, hogy vajon mi történhetett. Csak figyeltem ahogy felállt, és mikor megkért, hogy menjünk, belém villant egyfajta felismerés. Újra Mikhalra néztem és ezúttal olyasmit láttam rajta, mintha klausztrofóbiás rohama lenne. Jobban nem tudtam leírni magamnak, de tekintve, hogy egy elég nyitott térben voltunk, mégsem könyveltem volna ezt el így.
  - Jó, máris! – vágtam rá szinte azonnal, majd felpattantam és bementem a pulthoz ahol alig egy percet töltöttem el, míg megváltoztattam a rendelést elvitelre és kifizettem az italt. Amint elszabadultam, már sétáltam is vissza a testvéremhez, kezemben a műanyag pohárral - Mehetünk! – közöltem az egyértelműt, és már úton is voltunk a nyílt utca felé. Odakint egy kissé furcsállóan néztem Mikhalra.
  - Minden rendben? – tettem fel a kérdést, amit addig nem mertem. Még mindig nem tudtam, hogy mi volt a baj, és valahol mélyen akaratlanul is belém villant a gondolat, hogy csak el akart csalni onnan, hogy aztán művelhessen velem valamit. Valami borzalmasat. Elnyomtam magamban ezt a bizalmatlanságot, és kényszerítettem magam arra, hogy ennél jobbat feltételezzek. Tiszta lappal akartam indulni vele szemben, és minden ösztönös félelmem ellenére eszerint viselkedtem. Hiába befolyásoltak a múltbéli élmények, szilárdan hittem benne, hogy mindenki megérdemel még egy esélyt. Egyébként sem árthatott nekem, az egyességem a démonnal megvédte az életem.
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: East River Plaza

  on Szer. Ápr. 12 2017, 22:02
  A Herceg

  és

  A Fattyú  Megkapja az italát és elindulunk kifele. Kicsit gyorsak a lépteim, de ahogy kint vagyunk megállok és lehunyom szemeim és fel felé emelem a fejem az ég felé. A suttogások enyhülnek, így hallom a saját gondolataimat.  A feszültség felereszt a testemben és enyhül a szúró fájdalmam is. De ott motoszkál és ez egyre nehezebb számomra. Vitaly felé fordulok a kérdésre, és gondolkodok hogyan magyarázzam el neki, apánk lelki parazitája éppen a testemet mérgezi és azon van, hogy minél előbb át vegye felettem a kontrolt...Oda lépek hozzá, és szemeibe nézek. Ő tiszta, hiszen ha benne is elhagyta volna magát apánk valószínűleg a két parazita vonzaná egymást. Csak érzékeli és erősödnek a hangok ahogy testvérem közelébe lépek, így vissza hátrálok.-Ezt hosszú lenne elmagyaráznom. Talán majd egy alkalmasabb helyen, és idő pontban elmondok neked mindent erről Vitaly....a lényeg annyi, hogy ez apánk öröksége és remélhetőleg te nem hordozod magadban, mert akkor a jeleit már rég kiszúrtam volna...-mondom ahogy zsebembe nyúlok majd elő veszek egy cigarettát ajkaim közé csippentem és meggyújtva tekintek rá, majd kifújom a füstöt az ajkaim közül.-Sajnálom ha titkolódzok de sajnos ez nem olyan információ amit itt akarok veled megosztani...de egy részt ez miatt is vagyok...kiszámíthatatlan...-mondom ahogy ismét a cigibe szívok majd ki ajkaim között.-Remélhetőleg hamar fogok találkozni Lukeval.-mondom témát váltva.-Bár nem telik el úgy nap, hogy ne jönne folyton a házamhoz.-nevetek halkan. Őrzi a sárkányát mint a hímes tojást.
  A hozzászólást Mikhal Zharkov összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Ápr. 29 2017, 18:02-kor.
  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: East River Plaza

  on Kedd Ápr. 25 2017, 01:47

  a Herceg és a Fattyú


   Tempós léptekkel hagytuk el a plázát, és odakint megálltunk. Nem egészen értettem, hogy mi volt a baj, de nem szóltam semmit, csak egy kicsit aggódva figyeltem a bátyámat. Elég rosszul festett néhány pillanatig, és még csak fogalmam sem volt, hogy mi lehetett ez. Azért rám hozta a frászt. Megkérdeztem, hogy jól érzi-e magát, ő pedig közelebb lépett hozzám, és mintha mondani akart volna valamit, de meggondolta magát, és megint hátrált egy lépést. Furcsállva néztem rá, néhány pillanatig próbáltam eldönteni, hogy velem van baja, vagy csak szimplán nem szeret ilyen közel lenni másokhoz. Mivel még alig ismertem, ezt nem sikerült eldöntenem. A válasza azonban felfedett egy-két apró részletet, még ha nem is magyarázott el mindent ott és akkor.
  - Rendben, értem…- egyáltalán nem értettem – Majd máskor meséld el részletesen, kérlek, mert szeretnék tudni róla. Talán segíthetek is – vetettem fel homlokráncolva. Igaz, eddig nem sok fogalmam volt erről a valamiről, de úgy tűnt, mintha rohamai lennének, és ha apánkhoz volt köze, akkor mágikus eredetű dologról volt szó. A mágiához pedig konyítottam, tehát esetleg segíthettem volna megoldást találni. Két cambion mindig többre megy, mint egy. Ez az egész szövetségesdi lényege, nem? Elővett egy cigit, és ahogy figyeltem mialatt rágyújtott, én is megkívántam, de mivel nem volt nálam, tőle kellett kunyerálnom.
  - Van nálad még egy cigi...? – környékeztem meg óvatosan. Talán inkább határozottnak kellett volna lennem, de mivel épp csak sikerült elkerülnie egy rohamot, inkább nem kockáztattam meg, hogy felidegesítsem.
  - Ilyen jóban vagytok a sráccal? Azért nem gondoltam, hogy minden nap hozzád járkál. Nekem azt mondta, hogy nem igazán kedvelitek egymást – mosolyodtam el kedvesen, ahogy szóba került Luke. Jófej gyereknek tűnt, mikor találkoztam vele, és jó volt látni, hogy Mikhal így felderülve emlegeti. Nagyon úgy tűnt, hogy azért ő is kedveli, még ha ebben Lucius nem is biztos, az alapján amiket nekem mondott a testvéremről.
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: East River Plaza

  on Szomb. Ápr. 29 2017, 18:15
  A Herceg

  és

  A Fattyú  Csak álldogálok és látom az arcán egyáltalán nem érti amit közöltem vele. Nos igen rébuszokban nagyon jól tudok beszélni...mélyet sóhajtok, majd lecsukom a szemeim.[color=#006666]-Talán...Még se szeretném annyira.-vallom meg, a segítség kínálásara célozva.[i]-Nem magam miatt...miattad...ez a betegség....nem tudom fertőz-e rád nézve, hiszen testvérek vagyunk és lehet...neked se esne jól ami engem gyötör.-mondom ahogy fel pillantok rá, majd a következő kérdésre halkan elnevetem magam, majd oda lépve nyújtok neki a dobozból. Ahogy vesz, öngyújtót is adok majd bele szívok a cigimbe ismét és kifújom a füstöt ahogy oldalra fordítom kicsit a testem és a tekintetemet. Luken gondolkozom.-Igazából...az elején valóban nem voltunk jóba. Idegesítő volt, én meg csak egy görcsnek láttam....Egy rossz hibának....-mint téged régen, bár ezt nem mondom ki.-De ő csak bele csöppent ebbe az egészbe. Nem indult felhőtlenül vele a kapcsolatom, de miután mindenhonnan elsöpörték....az apja is itt hagyta...nem volt semmije....Én pedig....ha vehetjük úgy minden ellentétünk ellenére vigyázok rá. És már nem csak az apja miatt mert tudom az soha nem jön vissza. Azt csak be szövegeltem magamnak...Úgy érzem segítenem kell neki, és menedéket nyújtani. Amíg magától nem lesz az ami lenni akar.-mondom egy fél mosollyal majd ismét bele szívok a cigibe aztán kiengedem a füstöt ajkaimon lassan.-Hiszen vehetjük úgy is Luke még egy gyerek...És sehol nem fogadják el..a szövetség neki egy lehetőség.-mondom ahogy Vitalyra tekintek végül.-Mi egy lehetőség vagyunk neki.-nézek ugyan azokba a kék szemekbe amik nekem is meg vannak. Le se tagadhatnám, hogy ő a testvérem....


  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: East River Plaza

  on Kedd Május 02 2017, 22:38

  a Herceg és a Fattyú


   Nem egészen értettem, hogy miről beszélt, szükségem lett volna további magyarázatra a betegségéről. Csak nagyon keveset árult el erről az egészről, éppen annyit, hogy szükségesnek érezzem felajánlani a segítségem, ha egyáltalán tudná használni az erőmet bármire is. Viszont udvariasan vissza lettem utasítva, nem szerette volna, hogy belekeveredjek ebbe. Azt mondta, hogy engem félt, de sejtettem, hogy amúgy sem akarta volna, hogy ilyen személyes dologba üssem bele az orrom. Annyira még talán nem barátkoztunk össze.
  Mikor elővette a cigit, éreztem, hogy én is tudnék értékelni egy csikket, így óvatosan tettem egy célzást erre, és kaptam is egy szálat. Mosolyogva vettem el egyet a dobozból, és az ajkaim közé fogva gyújtottam meg. Aztán Luciusra terelődött a szó, és ráérősen pöfékelve beszélgettem tovább a bátyámmal. Meghallgattam, amit a fiúról mondott, és azon felül, hogy egy kicsit összetettebb képet kaptam a kapcsolatukról, teljesen egyetértettem Mikhallal abban, hogy segítenünk kell neki, ahol csak tudunk. Egyelőre alig tudtam valamit a fiúról, még csak kétszer találkoztunk (ebből egyszer Daryl kocsijában, és akkor nem is beszélgettem a kölyökkel), de azt már ennyiből is le tudtam szűrni, hogy jól jön neki a támogatás.
  - Még nem ismerem igazán a fiút, de az alapján, amiket a múltkori találkozásunkkor mondott, tényleg sokat számíthat neki a támogatás. Még nagyon fiatal, és alig volt alkalma tanulni valamit az erejéről. Szép dolog tőled, hogy segíteni próbálsz neki. Sosem gondoltam volna, hogy jó mentor lenne belőled, de már tudom, hogy tévedtem. És számíthattok a segítségemre is. Nagyon szívesen állok mindkettőtök rendelkezésére. Szeretnék segíteni. Neki és neked is – mosolyogtam barátságosan a bátyámra. Ezután pedig ismét beleszívtam a cigimbe, és mialatt kifújtam a füstöt, egy kicsit elgondolkodtam.
  - Mit szólnál, ha elindulnánk valamerre? Nem épp a legalkalmasabb helyen álltunk meg – hívtam fel a figyelmét a pozíciónkra a járda közepén, egy forgalmas út mellett. Kellemesebb helyet is el tudtam képzelni a fivére beszélgetésre.
  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: East River Plaza

  on Pént. Május 05 2017, 19:36
  A Herceg

  és

  A Fattyú  Csak figyel rám miközben beszélek. Tekintete folyton rajtam van én pedig beszélek. Tudja, és érti mi az ami gondolataimat nyomja és motiválja. Ahogy rá gyújt én úgy szívok újra a cigimbe és engedem ki a füstöt ajkaimon. Teljesen lenyugodott a testem most, hogy levegőn vagyunk és a füst át járja a tüdőmet. De valami még mindig nyom. Tudom, hogy bármikor újra kezdhetem és nem tudom akkor milyen jeleket kapok még. lehet megint vedleni fogok...és az nem éppen guszta látvány az utca közepén. Mikhal! Ne gondolkozz mert megint be pánikolsz...Ismét a cigibe szívok és öcsém kérdésére vissza tér figyelmem. Mintha olvasna a fejemben. Körbe tekintek majd vissza rá.-Menjünk..aztán kilyukadunk valahol.-szívok egy utolsót a csikkbe aztán eldobva taposom el és indulok el az utcán öcsémmel. Kikerülnek minket. Hiába én a tekintetemmel képes vagyok gyilkolni, szóval alig ha van olyan aki nekem akarna jönni, szóval nagyobb távolságokban kikerülnek. Hiába a kisugárzásom megteszi a magáét. Mondjuk nem is bánom, hogy ilyen. Ha valamit gyűlölök azt gyűlölöm és azok a halandók, az hogy giliszták között kell mászkálnom. Ez mindig kicsit felbosszant...Inkább Vitaly felé fordulok és rá emelem kék szemeimet.-Köszönöm, hogy az ügy mellett állsz, azt hittem a legutolsó találkozásunknál nagyon meggyűlöltél engem...-vallom meg ahogy figyelem őt.-Bár azt is meg vallom nagyon sokáig figyeltelek és egy ideig a nyomodba is mentem, hogy újra megtaláljalak. De ez idővel sokat engedett, és mikor megtudtam, hogy itt vagy...Luke persze egyből arra vette bántani akarlak és szokásához híven fenyegetésekkel, és minden féle nagyobb hatalmakkal akart távol tartani tőled...de mikor meghallottam a neved csak...úgy éreztem beszélnünk kéne.-mondom ahogy lassan magunk mögött hagyjuk a nagyobb tömegeket.  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: East River Plaza

  on Kedd Május 16 2017, 22:17

  a Herceg és a Fattyú


  Éppen csak kettőt szívtam a cigimbe, amikor ő elnyomta az övét. Kifújtam a füstöt mialatt elindultunk és ráérős léptekkel baktattam a bátyám mellett. Még mindig éreztem rajta, hogy feszült, de a bentinél már így is jobb volt a helyzet. Úgy gondoltam, a tömeg lehet rá ilyen hatással, ezért is javasoltam a mielőbb, hogy álljunk odébb. Ahogy távolodtunk a nyüzsgéstől, Mikhal mintha tényleg egyre nyugodtabb lett volna, és ez engem is felderített.
  - Nos, tényleg nem szívleltelek. Azt hiszem, egy kicsit tartottam is tőled. De most, ahogy beszélgettünk a kávézóban meggyőztél arról, hogy érdemes félretennem a gyűlölködést. Mindenki megérdemel egy második esélyt. A bátyám pedig főképp – pillantottam rá a szemem sarkából egy óvatos mosollyal. Megbíztam benne, jobban, mint ahogy valaha gondoltam volna, hogy fogok. Elég volt néhány vele töltött perc, és megértettem, hogy a dolgok bonyolultabbak, mint ahogy azt akkor régen hittem, ezzel együtt pedig boldogan nyitottam a testvérem felé.
  - Hát igen. Luke alaposan rám ijesztett, amikor közölte a dolgot. Örülök, hogy tévedett. Erre a beszélgetésre pedig tényleg szükségünk volt. Már sokkal tisztábban látok mindent, és a szövetséget is remek ötletnek tartom. Talán ez az új kezdet lehetőséget ad nekünk rá, hogy valódi testvérekként viselkedhessünk – osztottam meg vele a reményeimet. Már egy kisebb utcában jártunk, ahol alig akadtam emberek. Szívtam egy utolsót a cigimből, majd ledobtam a csikket és eltapostam.

  avatar
  Mikhal Zharkov

  Faj : Cambion
  Rang : Sötét
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 103
  Foglalkozás : Ügyvéd

  Re: East River Plaza

  on Kedd Május 23 2017, 19:10
  A Herceg

  és

  A Fattyú
  Csendben hallgattam az öcsémet ahogy mellette lépkedtem, és lépteimet számoltam, de közben figyelmesen hallgattam minden mondatát. Sok mindent megoszt velem, ami valóban jól esik, és egy kicsit segít, hogy nem mindent az elejéről kelljen elkezdenem vele. Ahogy az utca egyre csöndesebb lesz, mi pedig csak ketten maradunk és ahogy eldobja a cigit rá emelem kék szemeimet és elgondolkodva figyelem. "A bátyám főképpen" Kitudja meddig leszek még a bátyád Vitaly....Ahogy kiérünk az utcára messziről látni lehet az óceánt és az alacsony kőfalhoz lépkedek minek neki támaszkodok oldalasan ahogy a vizet nézem és össze fonom magam előtt a kezeimet.-Köszönöm Vit...-mosolyodom el halványan de továbbra is a távolba meredek kék szemeimmel.-Szeretnék formálni a világon....de ahhoz nagyon is sok támogatás kell, és te is meg Luke is...Mind a hárman egyedül vagyunk. És pont ezt tőlem...de nem hagyunk hátra senkit, még ha a céljaink karnyújtásra vannak, mert...lehet hogy az a karnyújtás egy mérföld, és másokkal az oldaladon könnyebben lépkedsz előre. Ráadásul....sárkányt kell nevelnünk.-mondom Luke új háziállatára gondolva, és lehet Vit is tud valamennyit róluk. Én a kígyók miatt tudok róluk pár dolgot de nem tudom folyton én vigyázni Luket...mert akkor valóban néha megölnénk egymást. Öcsémmel meg állítólag jól kijön. Szóval ő lenne a mérleg oszlopa a dolgokban. Végül telefont kapok, és fel veszem. Nem szólok bele csak a túlvégen hallgatom Franko szavait. Leteszem majd zsebembe csúsztatom a készüléket.-2 nap múlva látogass meg az otthonomban.-nyújtom felé a kártyát amin a címem van.-Akkor már Luke is jelen lesz és meg tudjuk kötni a szövetséget.-mosolygok halványan ahogy szemeibe nézek.- És akkor személyesebb dolgokról is tudunk tárgyalni...-ezt már csak egy félmosollyal nyugtázom.-Most pedig...mennem kell.-mondom levéve öcsémről szemeim. Hossz évek teltek el, így csak kezet nyújtok felé elköszönés képen.-Vágyazz merre jársz, és várlak...-ahogy megrázzuk ellépek mellette és végig sétálva az alacsony kőfal mentén nm sokkal feltűnik egy fekete autó, amibe beszállok és elhajt velem.

  Köszöntem a játékot hümm Mikh vár szeretettel Smile)


  avatar
  Vitaly Rayt

  Faj : Cambion
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 102
  Foglalkozás : Mikor mi

  Re: East River Plaza

  on Kedd Május 23 2017, 23:31

  a Herceg és a Fattyú


  Elmondtam neki néhány dolgot arról, hogy mit gondolok, és hogy mik a szándékaim a jövőben vele kapcsolatban. Azt hiszem, sok információt osztottam meg vele, amiről úgy gondoltam, hogy jó ha tudja. Azt is egyértelműen kimondtam, hogy szeretném, ha ezentúl jóban lennénk, és ha elölről tudnánk kezdeni, ezúttal valóban testvérekként. Eközben a partra értünk, ahol szinte csak egy alacsonyabb kőfal, és némi magasság választott el minket a víztől. A kilátás figyelemre méltó volt innen, így az első amit tettem az volt, hogy szétnéztem, mindkét alkarommal a korlátra támaszkodva. Alig néhány másodpercig tartott, mire felmértem a környezetet, és ezután visszafordultam Mikhal felé. Kaptam tőle egy mosolyt, ami azért már jelentett valamit. Ráadásul a becenevemen szólított, amivel még boldogabbá tett. Életemben először tényleg úgy éreztem, hogy a testvéremmel beszélgetek, és ez olyasmi volt, amit sokkal jobban hiányoltam, mint azt bármikor gondoltam volna.
  Mosolyogva biccentettem egyet arra a köszönetre, majd a víz felé fordultam, és hagytam, hogy elmondja, amit még szeretne. Együtt kell részt vennünk mindenben, és nem hagyunk hátra senkit. Elhivatottnak tűnt, az ötlete tisztességesnek és becsületesnek, de egy kissé még tartottam attól, hogy hogyan is szeretné megváltoztatni a világot. Nem akartam rosszat feltételezni róla, de résen kellett lennem. Szerettem volna támogatni, őt és Luciust is, viszont arra is készen akartam állni, ha esetleg rossz fordulatot venne ez az egész és meg kell állítanom Mikhalt. Fel kellett ismernem a vészhelyzetet, és időben közbelépni. Mindezen túl viszont egyelőre csak arra vágytam, hogy közelebb kerülhessünk egymáshoz a testvéremhez, és hogy soha ne következzen be semmi, amiért mélyen magamban aggódtam.
  - Sárkányt? Az érdekes lesz. Kérlek mondd, hogy értesz hozzá! Én még soha nem láttam egyet sem, csak olvastam róluk – reagáltam halk nevetéssel az utolsó dologra, amit hozzá fűzött a egyébként komoly kis monológhoz. Választ azonban nem kaptam, mert csörgött a telefonja és fel kellett vennie. Egy ideig figyeltem őt, kék szemeimet az arcára szegeztem, és ismét akaratlanul is elgondolkodtam azon, hogy mennyire egyformán néznénk ki, ha visszafesteném a hajamat az eredeti színére. Szinte ijesztő volt a hasonlóság. A telefonbeszélgetés végét már a tájban gyönyörködve vártam meg, és amikor bejelentette, hogy el kell mennie, hátráltam egy lépést a korláttól.
  - Rendben, ott leszek. Nem tartalak fel tovább, menj nyugodtan! Majd találkozunk – mosolyogtam rá, majd kinyújtottam felé a karom, és kezet fogtam vele - Szia! – köszöntem el, majd figyeltem, ahogy eltávolodik. Meglepően feldobódtam ettől a találkozástól, és amint eltűnt a szemem elől (egy autóban, de ez nem igazán számít, azt hiszem) sarkon fordultam és hazafelé indultam, gyalog. Út közben halkan dudorásztam egy vidám dalt, hiszen úgy tűnt, hogy lassan minden helyre áll az életemben, és ez azért eléggé feldobott.

  /én is köszönöm ^^ki fogjuk használni azt a vendégszeretetet Very Happy /

  Re: East River Plaza

  on Pént. Jún. 02 2017, 18:51  Ajánlott tartalom

  Re: East River Plaza


   Pontos idő: Csüt. Jan. 17 2019, 17:13