Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Jazz lakása
by Jazz Quinn Today at 00:00

» Livia Virágboltja
by Celeste Marquise Yesterday at 23:32

» Central Park - North Woods
by Noel Wyard Yesterday at 23:00

» Nappali
by Thomas Montgomery Yesterday at 21:57

» Könyvtár
by Noel Wyard Yesterday at 21:53

» Fegyverek terme
by Gabriel Skoglund Yesterday at 21:49

» Konyha - Jackson lakás
by Nathaniel Montgomery Vas. Május 20 2018, 21:40

» Iroda
by Alexander Kyle Chairman Vas. Május 20 2018, 20:11

» Marcus lakosztálya
by Ethan Keon O'Brien Vas. Május 20 2018, 18:58

» Folyosók
by Caleb Shayeh Vas. Május 20 2018, 10:33

Staff

D.J.
PM
Apple
PM

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Shake Shack

  Share

  Shake Shack

  on Vas. Okt. 04 2015, 23:05

  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 151
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Shake Shack

  on Vas. Nov. 20 2016, 16:56


  To Garrett Seabrooke      Faszom...jól kezdem ezt az egész rohadt pillanatot. Semmi kedvem ehhez, de ha itt akarok maradni New Yorkban, valahova be kell csapódni. Minél kisebb falka annál boldogabb az életem. Érdekes lesz be társulni hozzájuk, hiszen nem éltem még soha másokkal. Vagyis legfeljebb egy valaki mellett. Falkában soha. Nem mintha akartam volna élni benne. Mindig is jó volt egy magamban, és inkább tova szálltam a szagot fogtak rólam de most. Itt megyek az utcán abba a semmit érő kajáldába és reménykedem valakivel össze futok aki tartozik hozzájuk. A szagokból, az energiákból arra következtetek, erre fele sokszor közlekednek és megállnak, így itt fogok dekkolni, úgy döntöttem. Bret, most nem szabad elszúrnod, legyél rendes, és kevésbé barom arcú mint ahogy szoktál...Persze tudom magamról, hogy olyan lesz a bemutatkozásom, hogy lehet fél lábbal fogok megmenekülni. Nah. Ügyesnek kell lennem. Eddig mindent túl éltem, nehogy most itt akadjak meg. Menni fog ez is tudom jól! Meggyőző képességem olyan mint a...a...na mindegy csak haladjunk. Lassan sétálok az utcán, megigazítva a dzsekimet és felemelve a fejemet ameddig tudok fej forgatás nélkül nézek körbe, rejtve próbálok maradni addig amíg nem vagyok biztos benne, hogy jó farkas felé fordulok. Szusszanok és megvakarom a tarkómat ahogy számolom a lépteimet...a saroktól kezdve csinálom, így még csak 30 lépést tettem meg. Úgy érzem magam mint amikor kimásztam az árokból, és mielőtt bárki megláthatott volna a gránát már az ellenfél segge alatt robbant. Akkor is a lépteimet számoltam. Összesen 200 lépést tettem meg anélkül, hogy észre vettek volna...

  Szusszanok egyet majd ahogy egy pillanatra lehunyom a szemeimet még 3 lépést teszek aztán kinyitva szemeim ott vagyok az előtt a kis béna étterem előtt.Felnézek az étterem nevére és halkan szusszanok.Most még fordulhatnék. Elmehetnék, tovább állhatnék elmehetnék más fele ebben a nyüves államban...De nem..Most ez szükséges a továbbiakhoz. Itt kell maradnom. Itt van most dolgom...Belököm az ajtót és be megyek a kajáldába majd körül nézek. Alap zaj, néhányan felnéznek ki érkezik, kis tinik elmosolyodva szemlélnek meg, idősebbek is, már akiknek feltűnt, hogy beléptem az ajtón. Végig sétálok a kis folyosón az asztalok között majd egy kétszemélyes asztalnál foglalok helyet. Igen ez kell nekem. Szemben az ajtóval foglalok helyet, hogy lássam ki tér be ide, és meg tudjam vizsgálni ha arról van szó. Leülök, majd valami kis csinos szöszi oda riszál hozzám, és mézes hangon megkérdezi mit hozhat. Fel pillantok, és kérek valami szendvicset ami laktat is és nem csak a fél fogamra elég. Enni mindig kell mikor van rá lehetőség, ki tudja mikor jutsz legközelebb ételhez. Valahogy ez az ösztön mélyen belém éget és hasznosnak érzem...Kérek mellé valami üdítőt is majd távozik a liba én meg halkan szusszanva támasztom meg a könyökömet az asztalon majd kézfejemmel borostás államat. Egy olyan fél óra múlva megjelenik a cicababa és lerakja a colámat és a hamburgeremet. Rendesen "jó étvágyat" kíván. Kíváncsi lennék, nálam rondább kiadásoknak mennyire vagy ilyen nyájas...Ahogy távozik enni kezdek, de az ajtón tartom végig a szemeimet. Most már csak várok türelmesen...


  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Shake Shack

  on Pént. Nov. 25 2016, 22:02

  To: Alan

  Adalmeida és az ő csokis almaízű turmixai... vagy az almaízű csokis turmixai? Tök mindegy, csoki! Egy hosszadalmas ülésezés után minden pénzt megér az itt ücsörgés. Na jó, nem. Pazarul nem illek most bele a környezetbe a sportzakómmal, le is dobom, a bőrmellény már otthonosabb. Ja, még nem. A nyakkendőt is levariálom magamról és az öltöny zsebébe gyűröm.
  Cigi helyett inkább a fogpiszkálót gyűröm, közben pedig nem csak meglátok, de ki is szagolom az új belépőt. A turmix mögé bújni nagyon jó dolog, mögüle lesem a fickót, akinek csak a haja akadályozza meg, hogy orra nem bukjon a nagy arcától. Még hogy én és az elfogultság? Ugyan már, hiszen a vak is láthatja.
  Látom, ahogy helyet foglal, közben megérkezik a csokis palacsinta, a csokis brownie, a tripla csokis brownie mellé. Meg egy kis waffel, csokiöntettel. Nem, azt vaníliával kértem. Hát hülye vagyok én? Kérek gyorsan egy csokisat is.
  Teljes nyugalomban falogatom az édességeket, kevésbé ártalmasak, mint azok a bucik, amit az itteni jónép töm magába. Nekem meg aztán pláne.
  Megvárom, míg a kaja felét megeszi, ha addig nem szólít meg (felé sem nézek, a szemem sarkából elég látni), fogom magam és felé fordulok.
  - Most már nem fog jönni a bige, hiába szuggerálod azt az ajtót. – az asztalára teszek egy forró csokival teli poharat. – Egy kis brandyvel is megkínáltam. Bár, ahogy nézem, az neked meg se fog kottyanni. – jelzem, hogy felismertem, de én ugyan el nem árulom még, hogy ki is vagyok.
  - Még nem láttalak. Új vagy errefelé?
  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 151
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Shake Shack

  on Szomb. Nov. 26 2016, 20:08


  To Garrett    


  Csak csendben eszem a szendvicsemet és néha felnézek az ajtóra, és hirtelen meg csap valami aminek nem kellene itt lennie mégis itt van. Aztán egy kakaós pohár és egy kéz. A kéz gazdája a másik asztaltól, és rám néz aztán elül és kérdéseket szegez nekem én meg csak nézek rá és hallgatom, még a falat is megáll a számban ahogy hallgatom mit mond nekem. Aztán ahogy befejezi folytatom a rágást és lenyelem  a falatot és újra a hamburgerbe harapok majd lassan rágom a falatot ahogy figyelem az elém ülőt. Nem is tudom, most mire számítsak. Meg kell válogatnom a szavaim, de ugyan akkor, nem akarok meghunyászkodni. Csak figyelem aztán arra a bigyóra tekintek amit lerakott elém, és megfogva kortyolok bele. valóban érezhető az alkohol de abban igaza van, nem ettől fogok beájulni. Lenyelve a falatot nézek szemeibe.

  -Valószínűleg ha még nem láttál akkor új vagyok. De attól függ...voltam már a városban de akkor nem terveztem hosszú ideig itt maradni.-mondom ki ahogy az utolsó harapással bevégzem a szendvicset és fekete szemeimet leveszem a tagról, majd össze ütögetem a kezeimet hogy leverjem a morzsát meg egyéb maradékokat és az italt fogom a kezembe ahogy hátra dőlök és figyelem.-Úgy gondolod nem jön már a zsákmány? Miből?-kérdezem ahogy újra megemelem az italt és bele kortyolok. Talán egy küldött ember de az is lehet, maga a nagy főnök  ül velem szemben de kitudja. Mindent a maga idejében ha sikeresen lépkedem kiderítek.


  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Shake Shack

  on Csüt. Dec. 08 2016, 21:48

  Egy fanyar mosolyt engedek felé.
  - Attól, hogy nem láttalak, még nem biztos, hogy új vagy, lehetsz ide visszatérő. Vagy találkoztunk máshol és ez esetben lehet, hogy új vagy errefelé, viszont látni már láttalak. – kapok be egy csokitallért, s csak azért nem szólalok meg, mert akkor a vaníliásba fulladna a csoki egy darabja.
  - Abból, hogy aminek itt kéne lennie, az nincs itt. Jól látom? – nézek rá jelentőségteljesen.
  - Szabad? – mutatok az asztalánál szemben lévő székre. Ha megengedi, akkor ... a székemet húzom oda mellé, eszemben sincs háttal ülni egy bejáratnak. A tálcát boszorkányos ügyességgel emelem át erre az asztalra.
  - Azt ugye tudod, hogy itt az él, ha átcsubakkázol a városon, akkor is bedobsz egy vargabetűt az öreghez? – falat lement, még cuppogok egy kicsit a csokitól, de nem is itteni borzalmas csoki, hanem igazi svájci. Vagyis: finom! – Egy kis csokit? – és amiből nehezen adok másoknak. Gondolatban.
  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 151
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Shake Shack

  on Vas. Dec. 11 2016, 19:52


  To Garrett    


  Nem mondok semmit, magától is helyet, foglal. Minek kell így csűrni csavarni a mondandóját. Egyenes szavakat várok, nem pedig mende mondákat. Csak faarccal hallgatom a szavait, és a végén még egy ásítás is becsúszna de vissza fogom az arcomat. Pedig elég nehéz. A csokira csak a fejemet rázom.-Majd ha sós kaját eszel azt szívesebben zabálom fel előled, mint a csokidat.-mondom ahogy pislogok párat, végül, előre dőlök, és megtámasztom a könyökömet az asztalon, majd az államat a kézfejemmel. -Sietős dolgom volt, akkor. Nem éppen azon járt az agyam, hogy szólogassak másoknak, csak azért, hogy egy pillanatra intsek aztán el is mentem. Jelentem most itt vagyok, és hosszabb távra szeretnék bejelentkezni. Már ha ezek után, nem harapják ki a tökömet a helyéről.-szusszanok halkan ahogy megiszom azt a valamit amit nekem adott, és végül lerakom az üres poharat és úgy tekintek rá.-Reménykedem, hogy már nem jön..elvileg itt ül előttem...


  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Shake Shack

  on Hétf. Dec. 19 2016, 22:58

  - Segond, több marad nekem. – azzal egy újabb szelet csokit tolok be, rá a csokifrappé, amely frászt hideg, a csoki melegen az igazi, ha folyékony.
  Megvakarom a pajeszom, képet vágok.
  - Tudod, ezt inkább ne valld be neki, mert a mogyoróidat bedarálja még az egyik csokiszeletbe és kiállítja. De ahogy látom, érted a farbát.
  Nézem, ahogy istenesen felhajtja a kapott italt, még elismerően is bólintok hozzá.
  - Van itt huzat.
  Majd egy jót röhögök, finoman az asztalra is csapok.
  - Bocs, fiú, de nem élek a randi adta lehetőséggel, fiúkkal nem hálok és nem randizok. – tárom szét a kezeimet, majd az ölembe ejtem. – Najó, van, hogy pár kölyök nem bír magával és nem tud rólam leszakadni. És mond csak, – váltok hirtelen témát, nekifogva az egyik palacsintának.
  - Mennyi ideig lenne az a bejelentkezés? Csak hogy tudjuk, mikor dobjunk ki, érted. Vendégszeretőek vagyunk ám. – tartom fel gyorsan a kezem. – Csak na, érted.
  Ennyit egy Alfa komolyságáról. Hírem is van erről, na meg arról, hogy amilyen módon viselkedem, ha gáz van, annyira kemény vagyok. Még szerencse, hogy nem tartanak kegyetlennek, de irgalmasnak sem.
  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 151
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Shake Shack

  on Hétf. Dec. 19 2016, 23:24


  To Garrett    


  -Hát...a bejelentkezésemnek igazából, nem szabtam határidőt...-mondom ahogy elgondolkodom a dolgon.-Egyszerűen csak, keresek valamit, amit elhagytam, de néha látok, olykor közel van, néha távol, de azt se tudom mi az és miért akarom, hogy megtaláljam. Pedig, őszintén megvallva soha nem ragaszkodom semmihez, igazán.-mondom ahogy ismét rá tekintek és elvigyorodom.-Kár, pedig szívesen, hoztam volna virágot, is ha tudtam volna.-nevetek halkan majd az üres poharamra nézek. Most én mondtam egy mondókát, bár fogalmam sincs miért,de ez az igazság. Még ha nem is fog neki tetszeni, és valószínűleg nem igazán fogja elfogadni indoknak, megpróbáltam őszinte lenni..-De ha nagyon zavarom a bandát, vagy útban leszek, elhúzom úgy a csíkot, hogy soha többet nem látsz erre, meg semerre sem.Most nem igen akarok bajt keresni..-mondom komolyan ahogy rá tekintek fekete szemeimmel, és lassan előre dőlök a székemben majd az asztalra támaszkodom.-És nézd a jó oldalát...próbálok jó gyerek lenni...-mondom, mert szerintem, ez eléggé nagy szó tőlem, hogy még a fél város egybe van. pedig már egy ideje itt vagyok, és még nekik sem zavartam semmi vizet, meg annak a nagyobb csordájú falkának sem...-Meg...szeretem, az antiszocális klubokat....-mondom mert úgy sejtem, ez nem is kevéssel kisebb azoknál ottan a túloldalon...


  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Shake Shack

  on Csüt. Jan. 05 2017, 22:26

  - Nem ártana – komolyodok el. – Tudod, ezt a határidőt nem te szabod, hanem ez mindenhol érvényben van – aztán újabb falat süti landol a számban, mosolyogva.
  Ha tudnám, mit mond utána.
  - Tehát, keresel valakit, jól értem? – vakarom meg a pajeszom, egy időre megszakítva a rámutatással, aztán vágok egy arcot, jelezve, hogy majd elmondja, ha akarja, nem az én dolgom, egyelőre.
  - Étcsokisat! – utalok a virágra.
  - Nem is ajánlom – iszok bele a forróságba. – Egy év. Ha utána akarsz még maradni és nem csaptál nagy kanbulit, akkor újrabeszélhető a dolog. A baj mindig megtalál, sosem te keresed.
  Újabb falat, ez a csoki mennyei, a pudingba beletettek pár darab étcsokidarabot is, és az csak félig olvadt meg!
  - Hogy mit néz az Alfa, az az ő dolga, nem a tiéd – az utolsó mondatára egy rejtélyes, rövid vigyort vágok le. – Azokat a legnehezebb kistratégiázni. Sose tudod, honnan fúj be a szél, s honnan ki – ejj, de rágyújtanék én most!
  - Az elérhetőségedet nem szükséges megadnod, utólérünk, ha hazudsz, hamarabb, mint a sántakutyát. Málnasziruppal kóstold meg, úgy az igazi – váltok hirtelenséggel, részemről a dolog kóbor-falka része letudva, a többivel kezd, amit akar, minek legyen kemény bundás, amikor úgyis tudja, mi a dörgés, addig meg jól elvan, mint tojáshabban a cukorszirup.

  //Üdv Manhattanben, míg itt kóborolsz! Cool
  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 151
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Shake Shack

  on Csüt. Jan. 05 2017, 22:46


  To Garrett      Csak halkan szusszanok és nézem ahogy eszi azt a sütit és homlokom ráncba szalad. Némán hallgatom szavait és nézem ahogy fogyasztja a sütit.-Szerintem az élményt meghagyom neked.-szusszanok. -Szóval akkor meg van a hivatalos engedélyem 1 évre, vagy pedig ez egy próba idős valami?-kérdezem ahogy kicsit előre dőlök, majd megsimogatom arcomon a borostát.-Vagy várj..mindegy is. Ha szeretnél valamit megtaláltok...vagy esetleg én kapok valami címet, hogy megkeressem a közös lakájt vagy boldoguljak egyedül?-kérdezem ahogy pislogok párat. Igazából tök mindegy. Ha azt mondja maradjak a seggemen azt is megértem. Magam is állítom nagyon szar velem egy fedél alatt lakni. És különben is, alig töltök lakásban 3 vagy 4 óránál többet... semmit nem én döntök el. Már most érzem sok mindenben megakad néha a bajszunk de egyenlőre nem kezdek kötekedni...Egyenlőre csöndben kell maradnom a nagy seggfej arcommal. De mindegy is, ki nézem belőle, hogy tudja mikor kell osztani az öklösöket...

  (Köszönöm Very Happy )


  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Shake Shack

  on Szomb. Jan. 14 2017, 20:29

  - Milyen élményt? – hirtelen elvesztem a fonalat, mire is érti. Ha a szabályokra, akkor össze lesz akasztva a farkasbajusz, akár csokis, akár nem.
  - Egy évig maradhatsz úgy a falka területén, hogy ha nem okozol galibát, nem hágod át a szabályokat, a kutya se fogja kérdezni tőled itt, kiféle, miféle vagy. Cserébe néha kérünk szívességet, így nem ártana tudni, mit is tudsz felajánlani – kapok be egy újabb falatot jóízűen.
  A kérdésre a nadrágom zsebében kezdek motozni, kiveszek egy névjegytárcát és egy lapot belőle, elé teszek.
  - Ez a címem, itt elérhető vagyok, bejelentkezés után. Vagy a másik oldalán. Oda csakis emberi formádban jelenj meg – érthetően egy egyetemen nem éppen engednek flangálni egy „kutyát”.
  Ezzel azt is kijelentettem, hogy hozzánk költözni nem tud, ámde hivatalos bejárása lesz.
  - Garrett Seabrooke, Manhattan és Bronx tartozik a mancsom alá – annyira nem akarok nyíltan beszélni, még a oly’ mindegy is lenne.
  avatar
  Alan Bret

  Faj : Vérfarkas
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 151
  Foglalkozás : mesterlövész, fegyverkészítő

  Re: Shake Shack

  on Szomb. Jan. 28 2017, 18:11


  To Garrett    


  Fel ajánlani? Mi vagyok én? Halkan szusszanok majd felemelem kezemet és sorolni kezdem.-Egy vadállat lakozik bennem, minden teliholdkor, mesterlövész vagyok, bárgyilkos ha az kell, egy örök harcos, katona, van egy fegyverboltom, szeretem a közelharcot, nagy a testi erőm, ritkán gondolkodom vakon követem a kiosztott parancsot ha elég nyomós az indok amiért küzdeni kell. De igazából leszarom, csak mehessek előre ahogy szoktam.-mondom sorolva neki az adottságaimat.-Bárkit levadászok neked, csak adj valamit ami alapján megtalálhatom, és a nehézség alapján mondok időt de azt betartva hozom el neked a fejét. Vagy élve...ahogy kell. Filézve, rántva ecetelve. Csokizva....Azt is vállalom ha elbukok, mert ilyen egy katona...De vannak hátrányaim is. Addig vagyok hűséges ameddig jónak látom, és szükségem van rá. Néha nehezen állok le, szóval lehet néha fegyelmezned kell a búrámat, de ha lehet még ne ölj meg. vannak elintézni valóim ebben a rothadó életembe.-vigyorgok rá Garrettra majd a lapra tekintek amit ide csúsztatott.-Oké, keresni foglak. Adjak én is telefon számot esetleg. Bár...itt vagyok Bronxban egy elhagyatott parkolóházban a kis lakókocsimban.-mondom széles vigyorral az arcomon.


  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Shake Shack

  on Vas. Feb. 05 2017, 13:48

  Elgondolkodva rágcsálom a csokis falatot. A keserű az jobb volt, az volt az igazi csokibb.
  - Vannak fejvadászaink – lassítok le az evésben. – A csokizva dologért egy plusz pont jár – teszem hozzá.
  - Hűséget csakis a falkatagtól várom el, egy kóbor azért kóbor, mert az ilyenekre tojik, magasról. Mindenesetre, ha rossz hírbe hozod a falkát, kitépem a beleid. Nem figyelmezlek. Most, amit kell, elmondom, azt betartod. Nem ígérem meg, hogy nem öllek meg, ha nem tartod be a szabályokat. Ha el akarod intézni, betartod a szabályokat, aztán hogy letelt az idő, eltűnsz.
  Leküldöm az utolsó habos kakaós kortyokat, nagyot sóhajtva teszem a bögrét az asztalra.
  - Nos. A falka nevében, tagjainak nevében nem nyilatkozol, nem üzletelsz, egyáltalán semmit sem mondasz a falka nevében és tagjainak nevében sem, se nem teszel, csak ha én bízlak meg. Még csak sugallni, ráutaló dolgokat sem teszel. Két megbízást fogsz kapni, míg itt tartózkodol, azokat feltétel nélkül teljesíted. Nem állsz bele a falka ügyeibe, ha megtudom, kinyírlak. Van még valami? – elgondolkodom. – Ja, igen. Nem szivárogtatsz infot senkinek sem, sem a falkáról, se a tagjairól, se a tetteiről. És Manhattanbe, vagy Brooklyban költözöl, egy napon belül. – rövid mosoly. – Ha így áll az alku, akkor a megadott időig szabadon kóborolhatsz, létezhetsz Manhattanben és Brooklynban is.
  - Nos, én akkor mára befejeztem – veszem a kabátom, de csak a kezemben.
  - Minden jókat – biccentek felé, majd a tálcát felelem, s kifelé a megfelelő helyre teszem.

  //Köszöntem a játékot, üdv! wow

  Re: Shake Shack

  on Vas. Feb. 26 2017, 18:15


  Ajánlott tartalom

  Re: Shake Shack


   Pontos idő: Szer. Május 23 2018, 16:33