Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Freshkills Park
by Marcus Van Beest Yesterday at 22:49

» Pince
by Admin Vas. Nov. 11 2018, 22:47

» Long Island villa
by Admin Vas. Nov. 11 2018, 18:53

» Theo szobája
by Dorian M. Montgomery Szomb. Nov. 10 2018, 22:42

» Belső udvar
by Dorian M. Montgomery Szomb. Nov. 10 2018, 21:54

» Carlmichael Ház - Tárgyaló
by Reinald Carlmichael Szomb. Nov. 10 2018, 21:51

» Cox professzor irodája
by Brian Cox Szomb. Nov. 10 2018, 19:40

» Rising Star Cave - Dél-Afrikai Köztársaság
by Armand Assante Vas. Nov. 04 2018, 20:49

» Azrael
by Desmond O. Cross Vas. Nov. 04 2018, 17:52

» Reinald Raoul Carlmichael
by Admin Szomb. Nov. 03 2018, 23:39

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Shake Shack

  Share

  Shake Shack

  on Vas. Okt. 04 2015, 23:05

  First topic message reminder :

  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Kancellár
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Shake Shack

  on Kedd Szept. 04 2018, 23:27

  Már csak elhúzom a szám. Sajnos tudom, hogy Marcus olyan, mint egy csábító ördög. Akkor ez még nem is zavart, amikor nem volt kapcsolatom, és történetesen a kapcsolatom nem élt vele egy épületben. Kénytelen leszek valamiféle behajtani tilos táblát akasztani a szerelmemre.
  Bólintva értek egyet a Juliára vonatkozó kijelentésével, és közben felakasztva a lábam a bárszék peremére, kicsit rázni kezdem magam. De végül is minek aggódom?
  - Ez már a múlt. Nem számít. Akárki tudhatja, Julie-nak pedig tartozom ezzel - erősítem meg magam korábbi kijelentését és döntését. El fogom mondani neki, hiszen már nem használhatja fel ellenem. - Köszönöm - mosolyodom el aztán a végén. - Köszönöm, hogy mindig támogatsz.
  Amint végzünk ezzel a témával, kissé fellélegzem. A hajam hátrahúzom, és átvetem a másik oldalra, mély lélegzetet veszek. Továbbra is atyámat nézem, és miközben megfordul a fejemben ismét a gondolat, hogy vajon miért épp engem, és utánam miért épp Camillát választotta, komolyan számba veszem a lehetőségeket.
  - Noel is épp ilyen ambíciózus - kunkorodik fel az ajkam egy kissé. Nem tudom megállni a megjegyzést. Legszívesebben egyfolytában csak róla beszélnék. De most Camilla van terítéken. Azért kicsit mulattat, hogy a mindig hűvös és összeszedett Richard mennyire ki van térve a hitéből.
  - Nagyon aggódsz érte, látom.
  Nem akarok gúnyolódni, de azért ez vicces. (Vajon értem aggódott így valaha?) Mindenesetre én felelősségteljes bátyként felteszem a kérdést:
  - Szeretnéd, ha leállítanám? Vagy érjem el, hogy megkapja, amit akar? Bronx nem olyan tiszta környék, mint Manhattan. Még akár bele is férhet, hogy egy Gyermek basáskodik a halandókon. Egyébként meddig akarod magad mellett tartani? Meddig lesz még Gyermek? - érdeklődöm.
  A pincér hölgy odalép mellénk, és leteszi a két magas koktélpohárba kitöltött italt. Az orromat megcsapja a vér illata, és egészen meglepődöm. Még utána is szólok a lánynak, hogy nagyon köszönjük. Megfogom a pohár talpát és közelebb húzom magamhoz az italt.
  - Ez most tényleg az, amire gondolok? - kérdezem kicsit hitetlenkedve. Életemben nem láttam még ilyet. Vérkoktél egy mondén bárban... Király!
  avatar
  Richard Lucius Warren

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Abarian
  Tartózkodási hely : Staten Island

  Re: Shake Shack

  on Szer. Szept. 05 2018, 15:18

  Sejtem, hogy Will miért gyanakszik annyira, hiszen Marcus esetében könnyebb összeszámolni, kit nem csábított ágyba, mint azt, hogy kit igen.
  Ettől függetlenül ahogy az árnymestert ismerem, nem hiszem, hogy elcsábítaná a kölyköt tudván, hogy a fiammal van kapcsolata. Előtte mi volt, na azt ne kérdezze tőlem.
  -Ez már a te döntésed.
  Szíve joga, hogy annak mondja el, akinek szeretné, nem tilthatom meg és nem is tenném.
  -A gyermekem vagy Will, még szép, hogy támogatlak.
  Támogatom, persze, hogy támogatom, az lenne az érdekes, ha nem tenném. Hiába felnőtt és önálló, akkor is a gyermekem és fiatal még. Maximum tanácsot adok, elmondom a lehetőségeket, ha hozzám fordul, a többit pedig ő sakkozza ki.
  Camillára terelődik a szó, a megjegyzésére felnevetek, és nem azért, mert Noelt említi. Egyszerűen jól esik látni, hogy szerelmes és boldog.
  -Azért van egy pici különbség kettejük között, mert nem minden az ambíció. Noelnek sokkal több esze van annál, mint amit mutat magából. Amióta köztünk van, folyamatosan sakkozik, mint aki nagyon is tudatosan építkezik a jövőre nézve. Jó egy évig előadta a naiv kisfiút, de már közben is tervezett. Camillának viszont be kell vetnie a nőiességét is, ő nem sakkozik, nem játssza le előre a partikat mindenféle kombinációval...
  Van különbség az ifjak között, nem is kevés. Persze ez nem baj, a lányomnak is van olyan képessége, ami másnak nincs. Az más kérdés, hogy a világunkban egyáltalán nem mindegy, miként alakít.
  Noel pedig képes volt teljes ártatlansággal és hitelességgel az arcán közölni, hogy ő sírásó lesz vagy hullarabló, ha nem sikerül fejlődnie a nekromancia terén.
  -Jól látod. Nem vagyok biztos abban, hogy ezzel a habitussal megéli a felnőttkort.
  Leginkább magamat okolom, mert Willért is nagyon aggódtam, de nála szemernyi kétségem sem volt afelől, hogy eléri amit akar. Camillánál más a helyzet.
  -Nem, küzdjön meg érte. Nem fogom megóvni a hibázási lehetőségektől, van olyan önfejű, hogy másból nem tanul. Tudom, hogy az én felelősségem egyelőre, de mással egyszerűen nem érek célt. Amikor úgy látom, hogy megérett arra, nincs szüksége gyámságra, akkor mehet. Még van 7-7.5 éve, de sokkal lassabban halad, mint amire számítottam.
  Előfordul, hogy tévedünk, az pedig majd elválik, hogy ez miben nyilvánul meg, egyelőre várakozó állásponton vagyok.
  Megérkeznek a rendeléseink, én pedig a köszönet után jól eső érzéssel kortyolok a nedűbe.
  -Az bizony. Ghoulok is dolgoznak itt, lásd a pincérnőnket.
  Elmosolyodok Will meglepettségén, igen, van itt érdekeltségünk, ezért térek be bátran néhanapján.  Nekem:  #22B687
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Kancellár
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Shake Shack

  on Csüt. Szept. 06 2018, 22:42

  Kicsit elmosolyodom, ahogy alulról felfelé pillantok atyámra. Szeretem, hogy ilyen gyakran kimondja, hogy a gyermeke vagyok. Ahogy telik az idő, egyre jobban. Hiába vagyok kancellár egy másik klánban, hiába vagyok egyre erősebb Suadela, mindig Richard gyermeke leszek.
  Vajon a külvilág is így lát?
  Noelről mesél, és arról, amikor idejött. Noel is ejtett róla pár szót, de másik szemszögbő is érdekes a dolog.
  - Gondolod? - kérdezek vissza derűsen. - Szerintem is meg lehetett benne a ravaszság. De biztos vagyok benne, hogy útközben is ragadt rá ez-az. Bár el se tudom képzelni, milyen lehet Alexander gyermekének lenni. Mindig olyan... hideg volt. Te és ő... mint a tűz és a jég. És Camilla ebben kicsit hasonlít rád. Nem kárhoztathatod ezért. Melyik képesség is ütközött ki rajta? Baldev lett végül is, vagy Abarion, mint te?
  Nem tudom, miért, de baromira nem örülnék neki, ha Abarion vált volna Camillából. Az azt jelentené, hogy jobban hasonlít Richardra, mint én.
  - Hát... De mit akarsz? Hogy pofára essen? - kérdezem, ugyanis nem látom át a terveit. De aztán vállat vonok. Elvégre Camilla az ő gyermeke, nem az enyém, és bizonyára kicsit túlzásba viszem a gondoskodó báty szerepét. - Mindenesetre ha közbe akarsz avatkozni, szólj. Segítek.
  Megfogom a vérkoktélt, és lelkes kíváncsisággal hajolok fölé. Beleszagolok, majd megkavargatom a szívószállal, amit persze nem kell használnunk, de azért dekoratív. Végül belekortyolok. És megállapítom, hogy ez jó!
  - Nagyon trükkös! Óriási üzleti lehetőség. Kár, hogy nem nekem jutott eszembe. A te ghoulod? - kérdezem a pincérnő felé sandítva. Igazából lehet, hogy atyám ízlése, és fel is csillan a szemem, ugyanis ez azt jelentené, hogy van legalább egy hozzá közel álló nőnemű lény, aki kicsit mágikus. Még akkor is, ha csak ghoul.
  Elégedett macskaként nyalogatom a számat, és kíváncsian nézem az öregemet. Egész eddig én pofáztam, most hagyom őt is szóhoz jutni.
  avatar
  Richard Lucius Warren

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Abarian
  Tartózkodási hely : Staten Island

  Re: Shake Shack

  on Pént. Szept. 07 2018, 21:11

  Will felnőtt, és ezt sem felejtem el, de ettől függetlenül mindig is a fiam lesz, és ott leszek mellette a legnehezebb időszakaiban, támogatom, ha éppen arra van szüksége, vagy tanácsot adok, ha kérdez. Nem is lehetne másként.
  Hasonlítani egymáshoz két ifjút nem szerencsés, hiszen mindegyikük más és más, és most teljesen lényegtelen, hogy az egyik férfi vagy éppen nő.
  -Igen. Persze, folyamatosan figyelt és szelektált, mi az amit felhasznál, beépít és mi az amit nem. Kemény. Hiszen mindenki figyeli, és neki meg kell felelnie az elvárásoknak, akár tetszik, akár nem, de azt is tudom, hogy Alexander nem véletlenül választotta ki. Will, két gyermekét elvesztette, ez is sokat nyom a latba. Pihenni készült, mikor Noel megjelent, de ezt tudod. Ó, Baldev. Illik hozzá, és nem kárhoztatom őt semmiért, félre ne érts. Az én vonalam nem volna jó neki, nem tudta volna kiaknázni a benne rejlő képességeket.
  Nagy vízválasztó volt, mikor kiderült Cam képessége, és akkor fellélegeztem, az az igazság. Ezzel jobban fog tudni boldogulni, már ha végre eljut odáig, hogy levetkőzze a hirtelenségét és a dacot.
  -Ez így kegyetlenül hangzik, de még mindig azt mondom, most tapasztalja meg, és tanuljon meg stratégiát építeni, mert később nehezebb lesz. Köszönöm.
  Will rajta fogja tartani a szemét, efelől kétségem sincs, de csak remélni tudom, hogy Camilla nem okoz semmiféle felfordulást. Előnye még talán az, hogy egyelőre gyermek.
  Elnevetem magam azon, hogy a fiam koktélba kóstol, bizony, itt ilyet is árulnak.
  -Ugye? Igen. Most megleptelek ezzel? No de mesélj végre, hogy érzed magad? Pihentél is valamit, vagy azóta pörögsz megállás nélkül?
  Bólintok, valóban akad néhány olyan szórakozóhely, ahol az embereknek fogalmuk sincs arról, hogy mások is járnak ide. Kíváncsian pillantok Willre, mert azon felül, hogy érzem végre az erőt benne, ezt tőle is szeretném hallani.  Nekem:  #22B687
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Kancellár
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Shake Shack

  on Csüt. Szept. 13 2018, 21:57

  Richard annyit méltatja Noelt, hogy abból teljesen egyértelművé válik számomra: kedveli. Nem csupán azért, mert a klánjának a tagja, vagy mert a legközelebbi barátjának a gyermeke, esetleg mert az én párom. Tényleg kedveli, azért, amilyen. És ennek igazán, őszintén örülök. Azt pedig élénk érdeklődéssel hallgatom, amit Alexanderről mesél.
  - Ami azt illeti, nem tudtam. Mármint, csak egyről tudtam, arról, aki manhattani volt, és meghalt... Ezek pletykák a mostani klánomban. De mi történt a gyermekeivel?
  Ha valaki túléli a gyermekeit, az óriási csapás. Persze, ha valaki túléli az atyját... Az is piszok nehéz tud lenni. Szerencsére, egyiket sem kellett eddig tapasztalnom. Halandóként sem született gyerekem.
  Biccentek. Tehát Baldev.
  - Nem sok Baldev nőt ismerek - jegyzem meg, és megdörzsölöm az állam. - Erre számítottál, amikor beölelted? - kérdezem. - Valamiért úgy rémlik, a vezetői képességei miatt szemelted ki. Abból viszont arra tippeltem, hogy még egy Suadelát, esetleg egy Zephaniant szerettél volna. Sőt, fel is vázoltam a fejemben a tervet, hogy talán Camillát Queensbe küldöd majd... Az elképzeléseim szerint ez lett volna a gonosz világuralmi terved - mesélem somolyogva. Rengeteget agyalok Richardon. És Camillán. Meg úgy egyáltalán. - De mindig kifelejtem a számításból, hogy téged nem annyira érdekli már az ilyesmi. Ötezer év alatt számtalanszor lejátszottad ezeket a köröket. Bizonyára olyan már neked, mint a pasziánsz.
  Felkapom a fejem arra, hogy a lány atyám ghoulja. Utána pillantok. Gyönyörű, hosszú lábai vannak.
  - Igen, ami azt illeti, egy kicsit megleptél. Jártok is?
  Halkan nevetek, és megvonom a vállam. Megkavargatom a koktélomat a dísznek belebiggyesztett szívószállal.
  - Nem is tudom. De az biztos, hogy vettem jegyeket néhány metálkoncertre a közeljövőben. Ezer éve nem csináltam ilyesmit. Olyan, mintha újra fiatal lennék. Egy kocsit is rendeltem... - vallom be szégyellősen. Nem arról voltam híres eddig, hogy ész nélkül szórom a pénzt. De most pár dolog megváltozott. - Rengeteget beszélgetünk Noellel a jövőről - teszem hozzá titokzatosan. - Jut eszembe, eljössz velem Iron Maiden koncertre? Képzeld, még mindig játszanak.
  avatar
  Richard Lucius Warren

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Abarian
  Tartózkodási hely : Staten Island

  Re: Shake Shack

  on Pént. Szept. 14 2018, 22:53

  Kedvelem a kölyköt, nem tagadom, bár az elején voltak kételyeim vele kapcsolatban, többek között én is arra fogadtam, hogy egy évet sem fog kihúzni köztünk, de tévedtem. A srác rám cáfolt, és ugyan nem keveset küzdött azért, hogy beilleszkedjen, a maga módján csak sikerült neki.
  Alexander gyermekeiről nem szívesen beszélek, tudom mekkora fájdalmat okozott neki mindkettő, mikor neki, mint nemzőnek kellett kimondania a végső ítéletet, és elvenni tőlük az örök létet.
  -Maradjunk annyiban, hogy hibáztak mindketten. A többit ha Alexander akarja, majd elmondja, de hidd el, hogy nagyon megviselte, ahogy minden apát megviselne az, hogy a gyermeke meghal. Végleg. Ezért örülök annak, hogy Noel végül is túlélte az elmúlt időszakot, és visszarángatta őt a való életbe.
  Jelenleg csak remélni tudjuk, hogy Kylenak is ugyanolyan jót tesz a kölyök, mint ahogy nekem Will felbukkanása. Rossz volt nézni, ahogy kivonja magát mindenből, és tudom, hogy én is így jártam volna, ha nem érkezik a fiam.
  Valahol mindannyian reméljük, hogy többre viszik nálunk, és nem, nem akarom megélni azt, hogy elveszítsem őt.
  -Igen, az. Nem zártam ki a lehetőségét, de nem mondanám, hogy erre tettem volna a tétemet, inkább csak reméltem, a habitusát megismerve. Való igaz, de Camilla nem a diplomáciai készségével fog kitűnni sosem. A Zephanian jó lett volna még, de a Baldev... tökéletesen passzol hozzá. Már csak meg kell tanulnia kezelni.
  Elmosolyodok, ez egy érdekes kérdés, már nem igazán foglalkozom azzal, ki mit "örököl", később már nincs akkora jelentősége számunkra, mint kezdetben.
  -Jól látod. Az elején még én is gondolkodtam, sakkoztam, sőt, irigykedtem is, aztán az évek előre haladtával megértettem, hogy nem csak ezen múlnak a dolgok. Valaki tudja kezelni azt ami neki jutott, valaki nem.Minden esetre érdekes látvány, miből lesz a cserebogár.
  A jellem is sok mindent meghatároz, nem csak a csoport, és ezért tartom azt, hogy Will nagyon magasra tette azt a lécet sokak számára.
  A pincérnőnk... nem, nem idegen a számomra, sem a klán számára, de megmosolyogtat, mikor Will erre azonnal felfigyel.
  -Nem, nem járunk. Őt jobban érdekli egy bevásárlás, mint bármi más. Kösz, de nem.
  Elnevetem magam, nem élnék túl egy bevásárló körutat valamelyik plázában, ez biztos.
  -Végre. Nincs ezzel semmi probléma, hajrá, csapj a közepébe. Eleget emésztetted magad, hát most élj.
  Elnevetem magam azon, hogy még kocsit is vett, és koncerteket tervez, nem egyik napról a másikra él.
  -Nocsak? Jó hallani. Komolyan? Még nem oszlottak fel? Ha nem nézel ki, akkor szívesen. Csípem őket.
  Az, hogy Noellel a jövőről dumálnak, ugyancsak mosolyt csal az arcomra. Boldogok együtt, remélem, hogy így is marad. A koncertre persze felcsillan a szemem. Annyira azért nem vagyok vén, hogy ne legyek rávehető a szórakozásra.  Nekem:  #22B687
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Kancellár
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Shake Shack

  on Vas. Szept. 30 2018, 22:58

  Elhúzom a számat.
  - Tudod jól, hogy Alexander és én semmiről sem beszélgetünk. Mondd el! A szavaidból ítélve már amúgy is réges rég tudnom kellene erről az egészről, de valahogy mégis kimaradtam egy körből - unszolom kicsit, hátha elmondja, mi is az a nagy titok, amely körbelengi Alexander néhai gyermekeit. Valamiért engem elkerültek a pletykák.
  Camilla kerül szóba, én pedig tovább kíváncsiskodom. Ma mintha mindent harapófogóval kellene kihúznom az öregem szájából, de tényleg! Ahol lehet, hárít. Vajon mi baja van? Talán fáradt? Talán békén kellene hagynom a kérdéseimmel? A tapintat talán ezt kívánja, én viszont nem akarok tapintatos lenni, amíg megválaszolatlan kérdéseim vannak. Márpedig vannak.
  - Akkor nem Kancellárt akarsz csinálni belőle, hanem Végrehajtót? Egyébként igazad van, abból se maradt túl sok a klánodban. Azt mondják, azért, mert az öregek már nem szeretnek odab*szni, inkább elvégeztetik mással a piszkos munkát... - teszek egy célzást, bár még magam se tudom, pontosan mire. Én szívesen csevegek atyámmal akármeddig, de sajnos akadnak komoly megbeszélnivalóink is.
  A pincér lány nem tartozik sajnos közéjük, úgy látom. Pedig Richard szerelmi élete jobban érdekel mindennél. De legalább a koncertre igent mond, ennek örülök, széles mosollyal bólintok.
  De aztán egy kicsit elhallgatunk mind a ketten, én pedig felnézek rá. Hallgatólagosan megegyezik benne mindkettőnk pillantása, hogy ideje elő venni egy másik játékpaklit. Félre teszem magam elől a véres koktélt, és előre hajolok. A helyiségben mindenki más figyelmét elterelem magunkról és a beszélgetésünkről.
  - Beszéltem Neroval. A korábbi feltevéseink igaznak bizonyultak a konspirációjáról. Ő áll a dolgok hátterében, és azt hiszem, kész Franket akár nyilvánosan is kivégezni, hogy ezzel statuálja a hatalmát. Próbáltam hatni rá, de olyan, mintha már nem lenne önmaga. Mintha egy Daneesh hatalmába került volna. Megalomán lett, vakmerő és agresszív. Irracionális. Sőt arra is gondoltam, hogy úgy mint engem, őt is valamiféle átok sújtja. Egyedül akkor láttam a régi Rault benne, amikor a viszonzatlan szerelméről beszélt irántam. Akkor a régi volt, de most alig ismertem rá. Ne érts félre, nem aggódom érte. Az a bajom, hogy ha egy erős Daneesh áll a háttérben, akkor mind veszélyben vagyunk. Szóval, végül is, nem sikerült leállítanom, mint ahogy legutóbb terveztem. Azt hittem, hallgat majd rám, de nem.
  Ez meglehetősen bosszant. Az egész nagyon... zavaros. Újra és újra átgondolom, most is, de végül csak megrázom a fejem. A hajamat a vállam mögé dobom, majd újra felnézek Richardra.
  - Noellel úgy próbáljuk megfékezni a károkat, hogy átvesszük a hatalmat Manhattan felett - jelentem ki egyenesen a szemeibe nézve. Nem köntörfalazok: annál jobban tisztelem az atyámat. Az atyámat, aki eddig mindig mindenben támogatott, ez azonban egy olyan lépés, ami mindent megváltoztat majd a klánjaink közt, és talán köztünk is. Egy vakmerő lépés, amelybe talán belebukunk. De tudnia kell róla. Az a korrekt, ha tudja, mire készülök, hogy ennek megfelelően felkészülhessen vagy így, vagy úgy.
  Szóval a kijelentést követően most csak rezzenéstelen arccal nézek rá, és várom a válaszát, legyen az bármi, áldás vagy átok.
  avatar
  Richard Lucius Warren

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Abarian
  Tartózkodási hely : Staten Island

  Re: Shake Shack

  on Szer. Okt. 03 2018, 14:12

  Mosolygok a szájhúzásán, a kijelentésére pedig felvonom a szemöldökömet.
  -Lehet, ideje volna ezen változtatni, nem gondolod? Nincs felhatalmazásom arra, hogy erről beszéljek, kérlek, értsd meg, legyen annyi elég, hogy óriási csalódás volt ez Alexandernek.
  Van, amit nem mondhatok el, mert nem tartozik a hatáskörömbe, még akkor sem, ha egyébként mindent megbeszélünk egymás között. Erről a témáról csak annyit közölhetek, amennyi napvilágot látott. A teljes igazságot csak Kyle tudja, illetve a gyermekei, akik már nincsenek köztünk.
  -Arra lenne a legalkalmasabb, legalábbis a dolgok jelenlegi állása szerint. Aztán majd meglátjuk, hogy az elképzelései és a képessége mennyire találkoznak. Ez ebben a formában nem állja meg a helyét, de képzeld el, ha az öregek odab*asznak... nem csak Amerika tűnik el.
  Engem is érdekel, hogy Camilla végül is mivé lesz, és azért titkon remélem, hogy nem hamuvá ideje korán. Azon jót mulatok, hogy az öregek mással végeztetik a piszkos munkát, mert részben így van, de ennek is oka van. Tudom, mi történne, ha a klánunk egy emberként indulna meg.
  -Valahogy nem lep meg, de arra már nem lesz ideje, hogy Franket kicsinálja. Nero skizofrén, önmagában őrült, még nekünk is meglepő volt, hogy nem Daneesh, hanem Suadela, mert valahogy… köszönőviszonyban sincs az utóbbival. Az agresszióját eddig elfojtotta, voltak olyan jelek, hogy előbb vagy utóbb hatalmat akar, figyelmeztettük Franket már a legelején. Nem hitte el, hát itt a végeredménye. A te szerencséd az, hogy annyira odáig van érted, hogy legőrültebb pillanatában sem bántana igazán, de például a kölyköt simán kinyírná az első adandó alkalommal. Már nem hallgat senkire, annyira elvakította a pillanatnyi sikere, hogy szentül hiszi, bárkit leigáz. Téved, mert most mi jövünk. Ilyen vámpír nem maradhat köztünk, aki most már önmagára is veszélyt jelent, nem csak a fajra nézve.
  Bólintok az információra, Will is mindent megtett, hogy kiderítse, mi történt. A gyanúnk igaznak bizonyult, aminek nem felétlen örülök. Frank kiszabadítása már folyamatban van, de fel kell gyorsítani, mert Nero tényleg kiszámíthatatlan, olyannyira, hogy ezt már mi sem nézhetjük tétlenül.
  Veszélyes magára nézve, veszélyes a klánjára és a környezetére is, és ez az a pont, amikor meg kell állítani.
  -Mit akartok?
  Ezt most meg kell emésztenem, és nem azért, mert váratlanul érne maga az elképzelés, hanem a gyorsasága az, ami megdöbbent. Szükségem van néhány másodpercre, hogy ismét meg tudjak szólalni.
  -A kölyökről tudom, hogy klánvezérnek készül, de roppant fiatal, még időre lenne szüksége ahhoz, hogy beérjen. Ambiciózus, megvan benne minden képesség, de még tanulnia kell és erősödnie. Benned nem kételkedek, ugyancsak minden adottságod megvan hozzá, bár kettőtök életkora sem éri el Juliáét. Will, támogatlak titeket, de egyet kérek, okosan. Tudod, hogy Juliát Alexander ajánlotta Liliana lemondása után. Akkor van esélyetek erre, ha hibázik, és olyan hibát vét, amire nincsen mentség. Ha ez bekövetkezik, minden támogatásra szükségetek lesz, és ugyan nem beszélhetek mindenki nevében, de jó páran ott leszünk mögöttetek. Nagyon vigyázzatok egymásra, ki ne tudódjon, mert téged azonnal árulással vádolnak meg.
  A káosz közeledik, sőt, végül is már itt van a küszöbön, csak egy szikra kell neki, hogy beinduljon. Talán felesleges megemlítenem, hogy okosan szervezkedjenek, de tény, hogy a fiam veszélybe sodorhatja magát, ha valaki megsejti a tervüket. Ettől az egytől akarom megóvni, és ha rajtam múlik, tőlem ez nem szivárog ki, egészen biztos.
  Szerencséjük lesz-e? Még nem tudom, de jó adagnyira szükségük lesz Fortunától, és ha ezt összehozzák, azzal mindenképpen történelmet írnak. Soha nem volt még ennyire fiatal vezére egyetlen klánnak sem. Esküszöm az ötletük annyira merész és logikus egyszerre, hogy még őrültségnek sem tudom nevezni, csak egy óriási húzásnak, ami azt jelzi, hogy Noel minden lehetőséget megragad, ami szembe jön vele. Zseniális. Komolyan mondom, drukkolok nekik, és ha rajtam áll, biztos, hogy teljes mellszélességgel ott leszek, hogy támogassam őket.  Nekem:  #22B687
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Kancellár
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Shake Shack

  on Vas. Okt. 07 2018, 12:20

  Egy darabig még szuggerálom, hátha mégis mond valamit Alexanderről és a korábbi gyermekeiről. De Richard hallgat, mint a sír. Néha baromira utálom az Alexanderhez fűződő lojalitását. De hogy én beszélgessek Noel atyjával?
  - Majd csinálhatunk közös atya-gyermek programokat négyesben - javaslom. Hiszen most már egy nagy család vagyunk, vagy nem?
  Felröhögök Richard poénján.
  - Jóóó, nem kell rögtön nagyon odab*szni, elég csak egy kicsit... - helyesbítek nevetve.
  Nagyot kortyolok a pohárból, aztán jön az éles váltás. Idegesen igazgatom a hajam, folyton beletúrok és félrerázom az arcomból. Richard szavai meglepnek. soha nem tekintettem még így Raul Nerora. Én nem ismerem őt beölelésétől fogva. Richard pedig most beszél először erről. Hogy Daneeshnak kellett volna lennie, de mégsem az lett, és ezzel mindenkit meglepett... Csóválom a fejem, ez annyira hihetetlen, és mégis logikus. De én valahogy nem így láttam... Talán hályog volt a szememen. Talán most is az van. Atyám szavai azonban félreérthetetlenek. - Meg kellene őt ölnünk?
  Alig akarom elhinni, hogy ezt javasolja. Richard nem szokott ilyen... kegyetlen lenni. Vagy talán csak én nem ismerem ezt az oldalát.
  Az első reakciója a döbbenet. Jó, ez benne volt a pakliban. A következő viszont az aggódás, ami szintén benne volt, de szerintem halálosan édes.
  - Noel sokkal többre képes, mint hiszitek. És amire nem képes, arra ott vagyok én. Kiegészítjük egymást. Két ura lesz a területnek. Erre még nem volt példa, de működőképes koncepció. Noellel roppant erős a kötelékünk. Talán nehéz elhinned, de egyszerűen érzem, hogy nincs olyan nehézség, amit le ne tudnánk küzdeni együtt. Rengeteg támogatója van. Minden fajból. Manhattan és Bronx vámpírjai pedig lojálisak hozzám. Mindannyiukhoz személyesen fűz vérkötelék. Kedvelik Julie-t. Én is kedvelem őt. De Queensnek szüksége lenne lesz valakire, aki nagyon rendet tesz ott. Mert Franket nem találják hetek óta, Nero pedig ki fogja végezni. Mi ki fogjuk végezni Nerot. A terület vezető nélkül marad, és el fog uralkodni a káosz. Kelleni fog nekik Julie. Manhattannek pedig mi, mielőtt vérengzés lesz.
  Kicsit hátrébb húzódom Richard arcából.
  - Ez az egyik terv. A legjobb esetre. Akarod hallani a B, C, D, E és F tervet is?
  avatar
  Richard Lucius Warren

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Abarian
  Tartózkodási hely : Staten Island

  Re: Shake Shack

  on Vas. Okt. 07 2018, 20:50

  Érzem a fiam rosszallását, szeretne többet tudni arról, mi történt, de nem mondhatom el, ígéretet tettem rá. Abban viszont bízom, hogy egyszer Will majd elbeszélget Kyleal, és talán akkor megtudja az igazságot.
  -Remek ötlet. Felőlem mehetünk bármerre.
  Azonnal bólintok, mert nem vagyok én olyan begyepesedett, mint amilyennek sokan képzelnek, sőt. Kyleal van olyan hát, hogy körbejárjuk a legtöbb discot, és egyáltalán nem zavar minket, hogy sok a fiatal. Több a vacsora is.
  -Édes fiam, az pöckölés, az mááás.
  Willel együtt kezdek röhögni, mert az igazat megvallva tényleg képesek lennénk a földet is elpusztítani csak azzal, hogy mindannyian odacsapunk. Sokaknak felfoghatatlan az az erő, amivel rendelkezünk, néha szerintem még nekünk magunknak is.
  Ahogy Nerora terelődik a szó, először elmosolyodok, aztán fel is sóhajtok. Nem könnyű elfogadni, hogy egy olyan fajtársunk van, akit hatalmas hiba volt beölelnie az atyjának. Raul Nero nem csupán skizofrén, hanem pszichopata- és szociopata is egyben, egy olyan őrült gyilkos énnel, amit nem szabad engedni kibontakozni. Ugyan a Suadela vonalának is megvan a magyarázata, de olyan dominanciát mutatott nála az őrület már az elején is, hogy azóta sem tudjuk, hogyan kerülte el a Daneesh vonalat.  Valami miatt betegesen ragaszkodik Willhez, mint aki a fejébe vette, hogy élete szerelme, de sosem bántaná úgy, hogy valóban baja essen, bár azt nem is ajánlanám neki.
  Ez van, eddig vártunk, viszont egyre veszélyesebb a fickó, így muszáj közbeavatkoznunk. Amit Will ezek után mond, azaz mit mond, bejelent… egy pár pillanatra le is döbbent.
  -Tudni akarod, mit mondtam, amikor Noel betoppant hozzánk, hogy akkor ő jött, és ezt a klánt választotta magának? Mert így volt. Szó szerint megjelent az éjszaka közepén egy táskával vagy zsákkal inkább és a koponyájával, hogy akkor ő itt akar letelepedni, és ezt a klánt nézte ki magának Alexanderrel az élen. És ha ez nem lenne elég, konkrétan közölte Alexanderrel szinte azonnal, hogy ő klánvezér lesz. Akkor azt mondtam, ebben a kölyökben olyan kurázsi van, amilyet én még nem láttam, és ez a kölyök véghez fogja vinni amit tervez.
  Mesélhetnék erről rendesen, mert hetekig ezen röhögtünk. Az, hogy Kylet komornyiknak nézte és a köntösét is megdicsérte… fetrengtünk.  Már akkor látható volt, hogy a kicsi vámpír roppant céltudatos, csak néha rosszul közelítette meg a dolgokat.
  -Tudtuk, hogy sokra viszi majd, már ha megéli és nem követ el baklövést. Az egyetlen hátránya az, hogy annyira fiatal még, hogy szinte bébi.  Ha támogatjátok egymást, akkor elérhetitek a célotokat. Okosan sakkoztok, akkor nem lesz gond, és mint mondtam, közülünk is ott fognak állni mögöttetek. Együtt erősek lehettek, és maradjon meg ez a köteléketek. Nero nem végzi ki Franket, mert ha jól számolom, 2 nap múlva ilyenkor már szabad lesz. A többit jól látod.
  A két ifjú együtt mire képes… szinte mindenre. Bármennyire is fiatalok, mindkettejüknek olyan képességei vannak, amiket nem lehet megtanulni, azokkal születni kell. Az pedig igen okos döntés, ha kiegészítik egymást, és ott támogatják, ahol a másiknak gyengesége akad. Noel már régebben is mondogatta, hogy nem érti az elzárkózást és az esetleges gyűlölködést más fajokkal szemben, és ebből most igencsak profitálhat. Most már szeretném, hogy sikerrel járjanak.
  -Természetesen. Mindjárt gondoltam, hogy nem egy lapra tesztek fel mindent, azon kívül, hogy valahol mégis.
  Érdekel, mit ötlöttek ki, és egyenesen büszke vagyok rájuk, hogy ennyire előre gondolkodnak, nem állnak meg pár opciónál, hanem számba vesznek minden lehetséges végkimenetelt. Manhattan jó kezekben lesz, ez egészen biztos, egyikőjük sem hajlamos az elborulásra.


  A hozzászólást Richard Lucius Warren összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Okt. 12 2018, 20:14-kor.  Nekem:  #22B687
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Kancellár
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Shake Shack

  on Hétf. Okt. 08 2018, 21:53

  Halk-ábrándos mosollyal hallgatom, milyen volt Richard első találkozása Noellel, vagy inkább Noel első találkozása a klánnal.
  - Makacs, az egyszer biztos. Remélem, nem ez lesz a veszte. Igyekszem megvédeni saját csapdáitól. És köszönöm, hogy támogatsz. Igazán, tényleg. De tudod, hogy nem kell ezt tenned a klánod határain túl. Ti vagytok Svájc, semmibe nem szóltok bele az Exodus óta... Nem kell, hogy a vakmerőségünk miatt ezt a hagyományt megtörjétek - nézek komolyan a szemébe. Mert tudom, hogy az atyám, és nagyon sok mindent megtenne értem, még ha nem is akármit. De nem akarom, hogy ebből politikai konfliktus legyen... Nagyobb, mint amekkora amúgy is lesz.
  Előre könyökölök és összevonom a szemöldököm.
  - Hogy érted, hogy húsz perc múlva kiszabadul?
  Rögvest a telefonomért nyúlok. Megnyitom a messengert, Noel buborékára koppintok, és izgatottan meredek rá, de végül nem kezdek el írni semmit.
  - Hová viszik? - kérdezem, visszaemelve a tekintetem Richardra. - Kezdhetted volna ezzel - mondom mélyen elgondolkodva, mert nekem ez most... nagyon, nagyon fontos mozzanat a kirakósban. Fel is kelek a bárszékről, és elkezdem összeszedni a cuccaimat, mindent zsebre vágok, ami elöl volt.
  - Ne haragudj, Richard, de mennem kell. Ez... mindent megváltoztat.
  avatar
  Richard Lucius Warren

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Abarian
  Tartózkodási hely : Staten Island

  Re: Shake Shack

  on Kedd Okt. 09 2018, 00:36

  Tudnék mesélni rendesen, az összes újoncunknak voltak olyan dolgai, amiken jókat derültünk. Will válaszára először bólintok, aztán ingatom a fejemet.
  -Kétélű fegyver, mert okozhatja a győzelmét is, de igen, a vesztét is. Menni fog, hallgat rád, szeret, nem lesz ezzel probléma. Will, ha odáig fajul a helyzet, azt már mi sem nézhetjük kívülállóként, azaz nem úgy, mint eddig. Tudod, hogy Staten Island a végső célpont és Alexander. Innentől kezdve pedig nem vagyunk Svájc, és pont nem érdekel a hagyomány. Ahogyan akkor sem, ha bármelyik gyermekem veszélybe kerülhet.
  Jó párost alkotnak együtt, hiszek bennük. Azonban tudnia kell, hogy hiába vonultunk ki, van az a pont, amikor ezt igenis fel kell rúgnunk,és erősen esélyes, hogy ez most így lesz.
  -Ahogy mondtam. Már folyamatban van. A szigetre hozzák.
  A fejemre bökök, menet közben "üzenetet" kaptam, és nem, nem tudtam eddig.
  Will indulni készül, és én is. Ez a mozzanat most valóban megváltoztat mindent, mert Raul Nero el fog indulni, most fogja mindenki azt az őrületet látni tőle, amit a Daneesh-oknál lehet tapasztalni. Mielőtt a fiam elrohanna, megfogom a vállát egy pillanatra.
  -Ügyesen és vigyázzatok egymásra. Valószínűleg kitör a káosz, s talán még esélyetek is nyílik arra, hogy megtegyétek már most, amit akartok. Álljatok készenlétben, ne szalasszátok el. Arra figyelj, hogy ne vádolhasson senki sem árulással. Ott leszek.
  Finoman jelzem Will felé, hogy most benne van a levegőben, hogy akár napokon belül menniük kell. Lehet, nem így tervezték, gondosan szervezkedtek, de egy káosz tökéletes alkalom arra, hogy megmutassák magukat.
  Indulok én is, hiszen van még mit elrendeznem.

  //Köszönöm. wow//


  A hozzászólást Richard Lucius Warren összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Okt. 12 2018, 20:13-kor.  Nekem:  #22B687
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Kancellár
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Shake Shack

  on Kedd Okt. 09 2018, 10:56

  A hajamba túrok. Valamiért úgy érzem, egyedül én látom itt úgy a tényeket, ahogy vannak, feketén-fehéren. Valami biztosan rossz a logikámmal, hiszen nem lehet, hogy jobban átlássak valamit Richardnál. Talán ez volt a tervük végig. Talán nekik is érdekük a tisztulás. Hogy történjen végre valami. Talán áll valami nagyobb a háttérben. De akkor is, miért nem logikus ez az egész?
  - A célpont Staten Island... Ezért Staten Island elmegy, kiszabadítja Queens alkalmatlan klánvezérét, és elviszi Staten Islandre, hogy gyakorlatilag ezzel tálcán szolgáltassa a casus bellit - magyarázom el neki, hogy mindez hogy tűnik nekem, Manhattan kancellárjának. - Ha úgy tetszik, elrabolják Queens klánvezérét, és túszul ejtik. Ti magatok indítjátok el ezzel a háborút. Provokáljátok Queenst. Ez már nem Svájc, atyám, ez Izrael - állítok párhuzamot szeretett országom aktuálpolitikájával. És megrázom a fejem. Az asztalra teszek két húszast, és már lépnék el az asztalról, de Richard magához von, megfogja a vállam, és én felnézek rá.
  Mégis mi más egy puccs, ha nem árulás? Nem akarok sodródni az eseményekkel. Én akarok azok motorja lenni. Azt a klánvezért, akit véletlenül vet partra a víz, nem tisztelik annyira, mint azt, aki saját akaratából áll az élre. De ezen egyelőre kár aggódnom. LEsz ami lesz, és Noel meg én készen állunk rá.
  De mit akar azzal mondani, hogy ott lesz? Ugye csak a támogatásáról biztosít?
  Ugye?
  Bólintok, és megérintem a karját a vállamon búcsúzóul.
  - Be Hatzlacha - kívánok neki s mindkettőnknek sok szerencsét (héberül: járj sikerrel), majd sarkon fordulok, és a lehető leggyorsabban elhagyom a kávézót. A telefon már a fülemen, Noelt tárcsázom, hogy közöljem vele a fejleményeket, és azt, hogy én Nerohoz megyek, ő pedig jól tenné, ha a szigetre indulna azonnal, akárhol is legyen.
  A káosz elkezdődött. Ez az első hullám, de a szörfösök sem a legelső hullámot lovagolják meg... jönni fog újabb, egyre sűrűbben, és aki már a legelsőre felpattan, a legnagyobbat elszalasztja.


  Én is köszönöm wow
  avatar
  Richard Lucius Warren

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Abarian
  Tartózkodási hely : Staten Island

  Re: Shake Shack

  on Kedd Okt. 09 2018, 15:59

  Az eszmefuttatásra még muszáj reagálnom, hiszen nem egészen így történik, ahogy a fiam levezeti.
  -A fő célpont Alexander, a Chairmanek levadászásával is őt akarták gyanúba keverni, hogy gyengítsék, elpártoljanak tőle, így tőlünk is. Nero káoszt akart, hogy megszerezhesse Staten Islandot is, mert csak így lenne esélye arra, hogy nagyobb hatalmat szerezzen. Ezt beszéltük a múltkor. Mivel ez nem úgy alakult, ahogyan elképzelte, Alexander fejét akarja, de a jelek szerint már más értelemben. Nem, nem mi szabadítjuk ki Franket, mágusok mennek, de az igaz, hogy a tisztulás valóban nem árt. Casus Belli lennénk? Raul Nero húzkodta az oroszlán bajszát, a válaszunk erre az, hogy menedéket nyújtunk Franknek. Az, hogy utána kié lesz a város, nem a mi problémánk.
  Ezt még tisztába kell tennem, hogy Will ne értsen félre. Most viszont mindketten rohanunk, hiszen ez az információ jócskán felgyorsítja az eseményeket, és azonnal lépnünk, reagálnunk kell rá.
  A támogatásomat komolyan mondtam, ott leszek mögöttük, amikor szükségük lesz rá, és ehhez valószínűleg már nem kellenek hónapok, hetek, sőt, talán napok sem.
  -Te is, fiam. Gyerünk!
  Követem Willt kifelé, ugyan én akartam fizetni, de ezt majd viszonzom máskor, most mennem kell. Azonnal megejtek néhány telefont, hívom Kylet és a többi Kancellárt is, hogy tudják, már úton is vagyok. A ghoulomat címszavakban értesítem, és ő pontosan tudja, mit kell összekészítenie ahhoz, hogy szinte csak fel kelljen szednem, és indulhassunk is tovább. Kyleal még pár szót kell váltanom, és az nem telefontéma, ezért sem beszéltem meg a menet közbeni átvételt. Sűrű órák lesznek ezek...

  //Erre még kellett reagálnom, és nagyon köszönöm a játékot! wow//  Nekem:  #22B687

  Re: Shake Shack

  on Szer. Okt. 10 2018, 00:30  Ajánlott tartalom

  Re: Shake Shack


   Pontos idő: Hétf. Nov. 19 2018, 07:12