Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Konyha - Jackson lakás
by Theodore Miles Montgomery Today at 18:58

» Long Island villa
by Raul Dessauge Pént. Szept. 21 2018, 23:16

» Sheridan Hotel
by Jackson Montgomery Csüt. Szept. 20 2018, 22:12

» Will apartmanja
by Noel Wyard Csüt. Szept. 20 2018, 14:28

» Pince
by Sam Kerrington Szer. Szept. 19 2018, 22:20

» Pince
by Ethan Keon O'Brien Szer. Szept. 19 2018, 20:29

» Iroda
by Noah L. Harwey Kedd Szept. 18 2018, 23:01

» Vendéglakosztály
by Gabriel Skoglund Vas. Szept. 16 2018, 23:47

» Folyosók
by Caleb Shayeh Vas. Szept. 16 2018, 23:00

» Shake Shack
by Richard Lucius Warren Pént. Szept. 14 2018, 22:53

Staff

D.J.
PM
Apple
PM

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Shake Shack

  Share

  Shake Shack

  on Vas. Okt. 04 2015, 23:05

  First topic message reminder :

  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Kancellár
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Shake Shack

  on Kedd Szept. 04 2018, 23:27

  Már csak elhúzom a szám. Sajnos tudom, hogy Marcus olyan, mint egy csábító ördög. Akkor ez még nem is zavart, amikor nem volt kapcsolatom, és történetesen a kapcsolatom nem élt vele egy épületben. Kénytelen leszek valamiféle behajtani tilos táblát akasztani a szerelmemre.
  Bólintva értek egyet a Juliára vonatkozó kijelentésével, és közben felakasztva a lábam a bárszék peremére, kicsit rázni kezdem magam. De végül is minek aggódom?
  - Ez már a múlt. Nem számít. Akárki tudhatja, Julie-nak pedig tartozom ezzel - erősítem meg magam korábbi kijelentését és döntését. El fogom mondani neki, hiszen már nem használhatja fel ellenem. - Köszönöm - mosolyodom el aztán a végén. - Köszönöm, hogy mindig támogatsz.
  Amint végzünk ezzel a témával, kissé fellélegzem. A hajam hátrahúzom, és átvetem a másik oldalra, mély lélegzetet veszek. Továbbra is atyámat nézem, és miközben megfordul a fejemben ismét a gondolat, hogy vajon miért épp engem, és utánam miért épp Camillát választotta, komolyan számba veszem a lehetőségeket.
  - Noel is épp ilyen ambíciózus - kunkorodik fel az ajkam egy kissé. Nem tudom megállni a megjegyzést. Legszívesebben egyfolytában csak róla beszélnék. De most Camilla van terítéken. Azért kicsit mulattat, hogy a mindig hűvös és összeszedett Richard mennyire ki van térve a hitéből.
  - Nagyon aggódsz érte, látom.
  Nem akarok gúnyolódni, de azért ez vicces. (Vajon értem aggódott így valaha?) Mindenesetre én felelősségteljes bátyként felteszem a kérdést:
  - Szeretnéd, ha leállítanám? Vagy érjem el, hogy megkapja, amit akar? Bronx nem olyan tiszta környék, mint Manhattan. Még akár bele is férhet, hogy egy Gyermek basáskodik a halandókon. Egyébként meddig akarod magad mellett tartani? Meddig lesz még Gyermek? - érdeklődöm.
  A pincér hölgy odalép mellénk, és leteszi a két magas koktélpohárba kitöltött italt. Az orromat megcsapja a vér illata, és egészen meglepődöm. Még utána is szólok a lánynak, hogy nagyon köszönjük. Megfogom a pohár talpát és közelebb húzom magamhoz az italt.
  - Ez most tényleg az, amire gondolok? - kérdezem kicsit hitetlenkedve. Életemben nem láttam még ilyet. Vérkoktél egy mondén bárban... Király!
  avatar
  Richard Lucius Warren

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Abarian
  Tartózkodási hely : Staten Island

  Re: Shake Shack

  on Szer. Szept. 05 2018, 15:18

  Sejtem, hogy Will miért gyanakszik annyira, hiszen Marcus esetében könnyebb összeszámolni, kit nem csábított ágyba, mint azt, hogy kit igen.
  Ettől függetlenül ahogy az árnymestert ismerem, nem hiszem, hogy elcsábítaná a kölyköt tudván, hogy a fiammal van kapcsolata. Előtte mi volt, na azt ne kérdezze tőlem.
  -Ez már a te döntésed.
  Szíve joga, hogy annak mondja el, akinek szeretné, nem tilthatom meg és nem is tenném.
  -A gyermekem vagy Will, még szép, hogy támogatlak.
  Támogatom, persze, hogy támogatom, az lenne az érdekes, ha nem tenném. Hiába felnőtt és önálló, akkor is a gyermekem és fiatal még. Maximum tanácsot adok, elmondom a lehetőségeket, ha hozzám fordul, a többit pedig ő sakkozza ki.
  Camillára terelődik a szó, a megjegyzésére felnevetek, és nem azért, mert Noelt említi. Egyszerűen jól esik látni, hogy szerelmes és boldog.
  -Azért van egy pici különbség kettejük között, mert nem minden az ambíció. Noelnek sokkal több esze van annál, mint amit mutat magából. Amióta köztünk van, folyamatosan sakkozik, mint aki nagyon is tudatosan építkezik a jövőre nézve. Jó egy évig előadta a naiv kisfiút, de már közben is tervezett. Camillának viszont be kell vetnie a nőiességét is, ő nem sakkozik, nem játssza le előre a partikat mindenféle kombinációval...
  Van különbség az ifjak között, nem is kevés. Persze ez nem baj, a lányomnak is van olyan képessége, ami másnak nincs. Az más kérdés, hogy a világunkban egyáltalán nem mindegy, miként alakít.
  Noel pedig képes volt teljes ártatlansággal és hitelességgel az arcán közölni, hogy ő sírásó lesz vagy hullarabló, ha nem sikerül fejlődnie a nekromancia terén.
  -Jól látod. Nem vagyok biztos abban, hogy ezzel a habitussal megéli a felnőttkort.
  Leginkább magamat okolom, mert Willért is nagyon aggódtam, de nála szemernyi kétségem sem volt afelől, hogy eléri amit akar. Camillánál más a helyzet.
  -Nem, küzdjön meg érte. Nem fogom megóvni a hibázási lehetőségektől, van olyan önfejű, hogy másból nem tanul. Tudom, hogy az én felelősségem egyelőre, de mással egyszerűen nem érek célt. Amikor úgy látom, hogy megérett arra, nincs szüksége gyámságra, akkor mehet. Még van 7-7.5 éve, de sokkal lassabban halad, mint amire számítottam.
  Előfordul, hogy tévedünk, az pedig majd elválik, hogy ez miben nyilvánul meg, egyelőre várakozó állásponton vagyok.
  Megérkeznek a rendeléseink, én pedig a köszönet után jól eső érzéssel kortyolok a nedűbe.
  -Az bizony. Ghoulok is dolgoznak itt, lásd a pincérnőnket.
  Elmosolyodok Will meglepettségén, igen, van itt érdekeltségünk, ezért térek be bátran néhanapján.  Nekem:  #22B687
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Kancellár
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Shake Shack

  on Csüt. Szept. 06 2018, 22:42

  Kicsit elmosolyodom, ahogy alulról felfelé pillantok atyámra. Szeretem, hogy ilyen gyakran kimondja, hogy a gyermeke vagyok. Ahogy telik az idő, egyre jobban. Hiába vagyok kancellár egy másik klánban, hiába vagyok egyre erősebb Suadela, mindig Richard gyermeke leszek.
  Vajon a külvilág is így lát?
  Noelről mesél, és arról, amikor idejött. Noel is ejtett róla pár szót, de másik szemszögbő is érdekes a dolog.
  - Gondolod? - kérdezek vissza derűsen. - Szerintem is meg lehetett benne a ravaszság. De biztos vagyok benne, hogy útközben is ragadt rá ez-az. Bár el se tudom képzelni, milyen lehet Alexander gyermekének lenni. Mindig olyan... hideg volt. Te és ő... mint a tűz és a jég. És Camilla ebben kicsit hasonlít rád. Nem kárhoztathatod ezért. Melyik képesség is ütközött ki rajta? Baldev lett végül is, vagy Abarion, mint te?
  Nem tudom, miért, de baromira nem örülnék neki, ha Abarion vált volna Camillából. Az azt jelentené, hogy jobban hasonlít Richardra, mint én.
  - Hát... De mit akarsz? Hogy pofára essen? - kérdezem, ugyanis nem látom át a terveit. De aztán vállat vonok. Elvégre Camilla az ő gyermeke, nem az enyém, és bizonyára kicsit túlzásba viszem a gondoskodó báty szerepét. - Mindenesetre ha közbe akarsz avatkozni, szólj. Segítek.
  Megfogom a vérkoktélt, és lelkes kíváncsisággal hajolok fölé. Beleszagolok, majd megkavargatom a szívószállal, amit persze nem kell használnunk, de azért dekoratív. Végül belekortyolok. És megállapítom, hogy ez jó!
  - Nagyon trükkös! Óriási üzleti lehetőség. Kár, hogy nem nekem jutott eszembe. A te ghoulod? - kérdezem a pincérnő felé sandítva. Igazából lehet, hogy atyám ízlése, és fel is csillan a szemem, ugyanis ez azt jelentené, hogy van legalább egy hozzá közel álló nőnemű lény, aki kicsit mágikus. Még akkor is, ha csak ghoul.
  Elégedett macskaként nyalogatom a számat, és kíváncsian nézem az öregemet. Egész eddig én pofáztam, most hagyom őt is szóhoz jutni.
  avatar
  Richard Lucius Warren

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Abarian
  Tartózkodási hely : Staten Island

  Re: Shake Shack

  on Pént. Szept. 07 2018, 21:11

  Will felnőtt, és ezt sem felejtem el, de ettől függetlenül mindig is a fiam lesz, és ott leszek mellette a legnehezebb időszakaiban, támogatom, ha éppen arra van szüksége, vagy tanácsot adok, ha kérdez. Nem is lehetne másként.
  Hasonlítani egymáshoz két ifjút nem szerencsés, hiszen mindegyikük más és más, és most teljesen lényegtelen, hogy az egyik férfi vagy éppen nő.
  -Igen. Persze, folyamatosan figyelt és szelektált, mi az amit felhasznál, beépít és mi az amit nem. Kemény. Hiszen mindenki figyeli, és neki meg kell felelnie az elvárásoknak, akár tetszik, akár nem, de azt is tudom, hogy Alexander nem véletlenül választotta ki. Will, két gyermekét elvesztette, ez is sokat nyom a latba. Pihenni készült, mikor Noel megjelent, de ezt tudod. Ó, Baldev. Illik hozzá, és nem kárhoztatom őt semmiért, félre ne érts. Az én vonalam nem volna jó neki, nem tudta volna kiaknázni a benne rejlő képességeket.
  Nagy vízválasztó volt, mikor kiderült Cam képessége, és akkor fellélegeztem, az az igazság. Ezzel jobban fog tudni boldogulni, már ha végre eljut odáig, hogy levetkőzze a hirtelenségét és a dacot.
  -Ez így kegyetlenül hangzik, de még mindig azt mondom, most tapasztalja meg, és tanuljon meg stratégiát építeni, mert később nehezebb lesz. Köszönöm.
  Will rajta fogja tartani a szemét, efelől kétségem sincs, de csak remélni tudom, hogy Camilla nem okoz semmiféle felfordulást. Előnye még talán az, hogy egyelőre gyermek.
  Elnevetem magam azon, hogy a fiam koktélba kóstol, bizony, itt ilyet is árulnak.
  -Ugye? Igen. Most megleptelek ezzel? No de mesélj végre, hogy érzed magad? Pihentél is valamit, vagy azóta pörögsz megállás nélkül?
  Bólintok, valóban akad néhány olyan szórakozóhely, ahol az embereknek fogalmuk sincs arról, hogy mások is járnak ide. Kíváncsian pillantok Willre, mert azon felül, hogy érzem végre az erőt benne, ezt tőle is szeretném hallani.  Nekem:  #22B687
  avatar
  Will Collins

  Faj : Vámpír
  Klán : Manhattan-Bronx
  Rang : Kancellár
  Tartózkodási hely : Manhattan, NYC
  Kor : 111
  Foglalkozás : Professzor, Columbia Egyetem

  Re: Shake Shack

  on Csüt. Szept. 13 2018, 21:57

  Richard annyit méltatja Noelt, hogy abból teljesen egyértelművé válik számomra: kedveli. Nem csupán azért, mert a klánjának a tagja, vagy mert a legközelebbi barátjának a gyermeke, esetleg mert az én párom. Tényleg kedveli, azért, amilyen. És ennek igazán, őszintén örülök. Azt pedig élénk érdeklődéssel hallgatom, amit Alexanderről mesél.
  - Ami azt illeti, nem tudtam. Mármint, csak egyről tudtam, arról, aki manhattani volt, és meghalt... Ezek pletykák a mostani klánomban. De mi történt a gyermekeivel?
  Ha valaki túléli a gyermekeit, az óriási csapás. Persze, ha valaki túléli az atyját... Az is piszok nehéz tud lenni. Szerencsére, egyiket sem kellett eddig tapasztalnom. Halandóként sem született gyerekem.
  Biccentek. Tehát Baldev.
  - Nem sok Baldev nőt ismerek - jegyzem meg, és megdörzsölöm az állam. - Erre számítottál, amikor beölelted? - kérdezem. - Valamiért úgy rémlik, a vezetői képességei miatt szemelted ki. Abból viszont arra tippeltem, hogy még egy Suadelát, esetleg egy Zephaniant szerettél volna. Sőt, fel is vázoltam a fejemben a tervet, hogy talán Camillát Queensbe küldöd majd... Az elképzeléseim szerint ez lett volna a gonosz világuralmi terved - mesélem somolyogva. Rengeteget agyalok Richardon. És Camillán. Meg úgy egyáltalán. - De mindig kifelejtem a számításból, hogy téged nem annyira érdekli már az ilyesmi. Ötezer év alatt számtalanszor lejátszottad ezeket a köröket. Bizonyára olyan már neked, mint a pasziánsz.
  Felkapom a fejem arra, hogy a lány atyám ghoulja. Utána pillantok. Gyönyörű, hosszú lábai vannak.
  - Igen, ami azt illeti, egy kicsit megleptél. Jártok is?
  Halkan nevetek, és megvonom a vállam. Megkavargatom a koktélomat a dísznek belebiggyesztett szívószállal.
  - Nem is tudom. De az biztos, hogy vettem jegyeket néhány metálkoncertre a közeljövőben. Ezer éve nem csináltam ilyesmit. Olyan, mintha újra fiatal lennék. Egy kocsit is rendeltem... - vallom be szégyellősen. Nem arról voltam híres eddig, hogy ész nélkül szórom a pénzt. De most pár dolog megváltozott. - Rengeteget beszélgetünk Noellel a jövőről - teszem hozzá titokzatosan. - Jut eszembe, eljössz velem Iron Maiden koncertre? Képzeld, még mindig játszanak.
  avatar
  Richard Lucius Warren

  Faj : Vámpír
  Klán : Staten Island
  Rang : Abarian
  Tartózkodási hely : Staten Island

  Re: Shake Shack

  on Pént. Szept. 14 2018, 22:53

  Kedvelem a kölyköt, nem tagadom, bár az elején voltak kételyeim vele kapcsolatban, többek között én is arra fogadtam, hogy egy évet sem fog kihúzni köztünk, de tévedtem. A srác rám cáfolt, és ugyan nem keveset küzdött azért, hogy beilleszkedjen, a maga módján csak sikerült neki.
  Alexander gyermekeiről nem szívesen beszélek, tudom mekkora fájdalmat okozott neki mindkettő, mikor neki, mint nemzőnek kellett kimondania a végső ítéletet, és elvenni tőlük az örök létet.
  -Maradjunk annyiban, hogy hibáztak mindketten. A többit ha Alexander akarja, majd elmondja, de hidd el, hogy nagyon megviselte, ahogy minden apát megviselne az, hogy a gyermeke meghal. Végleg. Ezért örülök annak, hogy Noel végül is túlélte az elmúlt időszakot, és visszarángatta őt a való életbe.
  Jelenleg csak remélni tudjuk, hogy Kylenak is ugyanolyan jót tesz a kölyök, mint ahogy nekem Will felbukkanása. Rossz volt nézni, ahogy kivonja magát mindenből, és tudom, hogy én is így jártam volna, ha nem érkezik a fiam.
  Valahol mindannyian reméljük, hogy többre viszik nálunk, és nem, nem akarom megélni azt, hogy elveszítsem őt.
  -Igen, az. Nem zártam ki a lehetőségét, de nem mondanám, hogy erre tettem volna a tétemet, inkább csak reméltem, a habitusát megismerve. Való igaz, de Camilla nem a diplomáciai készségével fog kitűnni sosem. A Zephanian jó lett volna még, de a Baldev... tökéletesen passzol hozzá. Már csak meg kell tanulnia kezelni.
  Elmosolyodok, ez egy érdekes kérdés, már nem igazán foglalkozom azzal, ki mit "örököl", később már nincs akkora jelentősége számunkra, mint kezdetben.
  -Jól látod. Az elején még én is gondolkodtam, sakkoztam, sőt, irigykedtem is, aztán az évek előre haladtával megértettem, hogy nem csak ezen múlnak a dolgok. Valaki tudja kezelni azt ami neki jutott, valaki nem.Minden esetre érdekes látvány, miből lesz a cserebogár.
  A jellem is sok mindent meghatároz, nem csak a csoport, és ezért tartom azt, hogy Will nagyon magasra tette azt a lécet sokak számára.
  A pincérnőnk... nem, nem idegen a számomra, sem a klán számára, de megmosolyogtat, mikor Will erre azonnal felfigyel.
  -Nem, nem járunk. Őt jobban érdekli egy bevásárlás, mint bármi más. Kösz, de nem.
  Elnevetem magam, nem élnék túl egy bevásárló körutat valamelyik plázában, ez biztos.
  -Végre. Nincs ezzel semmi probléma, hajrá, csapj a közepébe. Eleget emésztetted magad, hát most élj.
  Elnevetem magam azon, hogy még kocsit is vett, és koncerteket tervez, nem egyik napról a másikra él.
  -Nocsak? Jó hallani. Komolyan? Még nem oszlottak fel? Ha nem nézel ki, akkor szívesen. Csípem őket.
  Az, hogy Noellel a jövőről dumálnak, ugyancsak mosolyt csal az arcomra. Boldogok együtt, remélem, hogy így is marad. A koncertre persze felcsillan a szemem. Annyira azért nem vagyok vén, hogy ne legyek rávehető a szórakozásra.  Nekem:  #22B687

  Ajánlott tartalom

  Re: Shake Shack


   Pontos idő: Vas. Szept. 23 2018, 19:04