Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Vas. Jan. 13 2019, 00:10

» Jazz lakása
by Marcus Van Beest Szomb. Jan. 12 2019, 23:07

» Felix Cordero
by Felix Cordero Szomb. Jan. 12 2019, 21:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Jan. 06 2019, 23:03

» Long Island villa
by Admin Vas. Dec. 30 2018, 15:52

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Csüt. Dec. 27 2018, 20:42

» Barclays Center
by Admin Hétf. Dec. 24 2018, 19:06

» Jody's
by Satarel Shayeh Vas. Dec. 23 2018, 19:27

» Conrad New York
by Zyanya Ixchel Szomb. Dec. 22 2018, 12:07

» Folyosók
by Caleb Shayeh Szer. Dec. 19 2018, 00:00

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  LaGuardia Reptér

  Share

  LaGuardia Reptér

  on Vas. Okt. 04 2015, 23:38


  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: LaGuardia Reptér

  on Kedd Nov. 01 2016, 00:17

  Dante & Josh


  Egy ideig még meredek a mosdókagylóra, ácsorgok mellette, míg a törülközőért nyúlok. Tizennégy óra a levegőben, nem kis piskóta, még társsal sem. Muszáj leszek aludni, mielőtt a találkozóm lesz, mert nagyjából olyan értelmesen fogok a beszélgetőre nézni, mint a homok a viharra. Szétszórtan.
  Sikerült úgy alakulnia az elmúlt egy évnek, hogy éppen a gömb déli felére szorultam, aztán meg a keleti részére az északinak. Sosem voltam magyarázkodós típus, így amikor megtudtam, hogy váltás történt, pusztán egy formális levelet kapott az új bundás vezér, és hogy majd jövök. Na, ez most lett. Addig is, amíg nem érkezek meg személyesen, hosszabb időre, addig minden kérése teljesítésre került. Kivéve a személyes találkozó.
  Kóborként nem vagyok hajlandó senkinek sem ugrálni, azt viszont senki sem mondhatja rólam, hogy hányaveti vagyok.
  A mandzsettát gombolom, frissen, kipihenten, amikor belibeg a szőke démonom, vérpiros ajkakkal és lábtörő magasságú, piros lakkcipőben. Tudja, miért néznek rá, ki is használja. S nem csak ezért vettem fel. Boszorkányos képességei vannak az üzleteket illetően, Walter meg megveszik érte.
  - Mr. Dante megérkezett, három perc és belép az ajtón. Mielőtt odadobnálak a farkasok közé, addig is, odaadom a jelentéseket és a szerződés is kész, ahogy kérted. – egy mappa és egy kisebb mappa, amit aláírva, át is nyújtok neki.
  - Köszönöm, a kávékat máris hozatom.
  Azzal kilibeg, addigra megint a mandzsettámmal szórakozom. Legalább az legyen meg, a pilótazakót ráérek később is felvenni.
  Tudom, hogy Dantét megfelelő modorban és udvariassággal fogják fogadni és felkísérni, nem csak, mert kirúgatom, aki bárhogy máshogy tenne, hanem mert olyan embereket fogadok fel, akik hivatásuknak tekintik, amit tesznek. A negyvenes, vörös, egyenes, rövid hajú, kissé molett hölgy meleg mosollyal fogadja az érkezőt, és minden telefonálás, értesítés nélkül, máris vezeti Dantét a megbeszélt hely felé.
  Az ajtónak háttal állok, még nem fordultam vissza az asztaltól, úgy üdvözlöm a belépőt, de már fordulok is meg.
  - Szóval ez is megvan. – hogy a mandzsetta, vagy a találkozó, az egy nagyon jó kérdés.
  Mivel a falka területére, a birtokra, házba belépésem nincs, én meg folyton repkedek a virágszirom minden irányába, ezért közös rábökéssel megegyeztünk egy queensi, hosszabb landolás időpontjában. A helység pedig nem az én területem, hanem a hatósági épület egyik szárnyába foglaltattam le egy irodát, így a semlegesség mindkét oldalról megmaradhatott. Kecske, káposzta és józan rugalmasság.
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Re: LaGuardia Reptér

  on Kedd Nov. 01 2016, 00:56

  Josh - Dante

  Jó ideje tudok arról az egyedről, aki a területünkön tartózkodik, akár tetszik akár nem, még akkor is, ha lényegében ő volt itt előbb, de amikor jöttünk, akkor éppen átutazóban volt valamerre.
  Egy levelet ugyan dobott, és a név nem csengett ismerősen csak akkor, amikor a srácok kiderítették, ki is ő pontosan.
  Azóta röhögök és várom, mikor eszi vissza a fene, mert őt sem láttam már vagy 70 éve.
  Voltam olyan rendes, hogy egy bólintással nyugtáztam a levelét, és még véletlenül sem reagáltam. Csak most fogok, mert tudom, megérkezett. Az üzenetem tömör és velős volt, az aláírás pedig ugyancsak: Queens-i Alfa... ennyi.
  Jó modor még van bennem, nem rátöröm az ajtót, időpontot egyeztettem valami cicababával, aki úgy kipakolta amije van, hogy a fél banda azt leste.
  Nem hatott meg, a külsőség számomra csak egy dolog, felőlem anyaszült meztelenül is megjelenhetett volna.

  Megadom a módját, elvégre ennyi év távlatából mégsem állítok be egy laza melegítőben, felöltözöm, ahogy szoktam, de nyakkendőt nem kötök. Egy üveg whiskyt viszek magammal, és azt sem tűröm el, hogy megállítsanak, nem mintha szükség lenne rá, tudom, hogy Josh vár rám. Már ahogyan mostanában nevezi magát.
  Az ajtófélfának dőlök mielőtt belépnék, ne érezze már udvariatlannak az érkezésem.
  -Wilbur, illik ennyi ideig távol lenni és nem visszaérni? Mégis mi a jó édes istent csináltál? Elromlott a hajtóműved és nem sikerült megszerelned?
  Arra az egyre ügyelek, hogy hallótávolságon kívül legyen mindenki, mikor a régi nevén szólítom.
  -Miért pont Josh? Jobbat nem találtál?
  Odadobom neki a whiskyt, van olyan jó reflexe, hogy elkapja.  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: LaGuardia Reptér

  on Kedd Nov. 01 2016, 22:10

  Dante & Josh


  Megáll a kezem a mandzsettagomb felett és felnézek az érkezőre. Túl ismerős az energia, még ha régen is volt már az, amikor utoljára éreztem, elgondolkodva ráncolom össze a homlokom. Az nem lehet, nagyon nem, valahol máshol parkolt eddig pedig.
  - Istenemre, eldobom a propellereimet! – máris mosolyra húzódik a szám.
  Azok, akikkel jó volt bandázni, kötelékben lenni és vállvetve, szárnyvetve harcolni, mindig is megmaradtak jó bajtársnak, olyannak, aki mellett élete végéig vállvetve küzd, még a farkas is.
  - Hát a csavarkulcsra, hogy nem mondtad, te vagy az. Felvitted a dolgodat. Ha tudom, szárnyakat növesztek és olyan bulit csapunk, hogy az összes hordó üres marad. De gyere már be, az ajtófélfa csak árválkodjon ott, ahol van. – intek felé, barátságosan és már húznám is a fotelt, hogy kényelmesen elférjük, igazi barátiasan, amikor kiszúrom az érkező üveget és fél kézzel elkapva, máris az asztalra helyezem, majd meglepve felkapom és megforgatom.
  - Emlékszel a kedvenc évjáratomra? – elismerően füttyentek, majd kiordítok. – Ne csak kávét, két poharat is! – aztán normális hangerővel folytatom. – Kár pocsékolni a kávét rá. – mielőtt kibontanám, én bizony jó alaposan megszorongatom az ölelésben.
  - A Dante név foglalt volt. De most képzeld el, egy ilyen archoz az a név. Akkor már inkább a Joshua. Na meg, éppen elorozták előlem a Jordan nevet.
  Csak azután huppanok le egy ülőhelyre, ha Dante is leült és kinyitom az italt, először neki töltök.
  - A régi jó cimboraságra. Ejj, azok az évek, öregem! – koccintok vele, ha velem tart, majd félig felhúzom. Érdekel is, hogy nem olyan soká kormány mögött leszek. – Mennyei! – csettintek a nyelvemmel.
  - Szóval... – komolyodok el kissé. – Te lettél az Alfa? Kétségem se lehet a felől, hogy te vagy, pedig Amabel kemény falat. A szolgáltatásra, remélem, nincs panasz. Mivel Queens a tiéd, a feltételeket te szabod meg, hallgatlak. – sosem kertelek, katonai egyenesség és nyersesség, tisztelettel keverve. Dantéval nem jó kukoricázni, de ezt nem én tanultam meg, hanem számos bajtársunk, aki azt hitte, milyen jókat lehet mókázni vele vagy rajta. Még csak azzal sem jöhetek, hogy Amabellel miben egyeztünk meg. Tény, hogy így semleges zóna lett a reptér, és elég szemöldök összevonás lenne, ha klán vagy falkakézre kerülne. Ez még nem jelenti azt, hogy Dante ne akarná rátenni a kezét.
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Re: LaGuardia Reptér

  on Kedd Nov. 01 2016, 22:47

  Josh - Dante

  Addig nem mozdulok, míg le nem esik neki, kivel áll szemben, csak akkor lököm el magam az ajtófélfától.
  -Kezdheted. Mégis mit hittél? A kedves leveled után majd felfedem azonnal? Nem öregem, szeretek játszani, tudod jól.
  Nem rám számított, tiszta sor, de szeretek meglepetést okozni, szar ügy. Miután tudtam, ő van a levél mögött, kivártam. Ahogy belépek, az üveget máris odadobom, ne tartogassam már, nem azért hoztam.
  -Persze, próbáltam elfelejteni, de sajnos nem elég szar a memóriám.
  Megölelem Wilburt, azért 70 év az 70 év, és ennyi jár neki, harcoltunk eleget egymás mellett.
  -Igaz, romboltad volna a renomémat. Azt le bizony, de jó helyen van, ne aggódj.
  Nem mintha zavart volna, ha ugyanazt a nevet viseli, de azért élcelődni én sem felejtettem el. Leülök, az italt a kezembe veszem, és koccintásra emelem.
  -Hiányzik, mi? Nagy a nyugalom. Maradtál volna Nashville-ben, lett volna benne részed bőven.
  A mindennapos harcok végül is hiányoznak, hazudnék, ha tagadnám. Megszokott dolog volt, és arra jó, hogy sose lankadjon a figyelem.
  -Micsoda meglátás, stimmel. Sajnálom, kellett a terület, ez van. Nem mondom, hogy könnyű meccs volt, ezért is maradt életben. Jól van, ha érdekel. Nos, feltételek. Tudod, hogy kóbort egy falka sem tűr meg a területén, mert nem teheti, ahogyan azt is, hogy egy farkas falka nélkül ideig-óráig húzza. Vagyis döntened kell, csatlakozol, vagy elhagyod Queenst.
  Elvigyorodok, a logikai következtetései mindig is helytállóak voltak, nem mintha most annyira szüksége lett volna rá. Amabel él és virul, sikerült megértetnem vele, hogy azért mert vesztett, semmit nem von le az értékéből. Fiatal, persze, hogy zokon vette.
  No de nem csak azért jöttem, hogy erről beszélgessünk, komolyabb témáról van szó.
  -Nem tehetek kivételt, maximális haladékot ez így megy. Egy év eltelt, tudom, hogy vannak akik elindultak volna, ha nem mondok rá nemet. Érthető, ők sem szeretik, ha idegen futkározik itt, és úgy él a városban, ahogy neki tetszik.
  Tiszta és érthető levezetést tartok, egy szava sem lehet. Vázolom az aktuális helyzetet, tudom, hogy érteni fogja.
  -Ehhez kell tartanom magam, ezt diktálja a Farkastörvény... amivel én bizony néha szembe megyek. Ahogyan most is teszem. Nem mondom, hogy csatlakozz, nem érdekel a reptered, de üzletet ajánlok. Ha beüt a kraft, azaz szükségünk van egy leszálló helyre, gépre, vagy ide szervezünk indulást, akkor azt a rendelkezésünkre bocsátod. Cserébe, mint falkán kívüli, élvezed a védelmünket, persze anélkül, hogy bárkinek bármiféle információt szolgáltatnál.
  Korrekt ajánlat azt hiszem. Megtehetném, hogy döntésre kényszerítem, de abból mit profitálnék, meg minek? Néha muszáj kicsavarni a szabályokat, az sokkal kifizetődőbb.  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: LaGuardia Reptér

  on Pént. Nov. 18 2016, 22:04

  Dante & Josh


  Derűsen nevetek a válaszán. A turpisságért Dantének sem kell a szomszédba mennie. És már nagyon hiányoltam a bundáját.
  - Ahogy mondod. – bólintok komolyan. – Tiszta luxus az ilyen memória. – majd kacsintok egy rövidet felé.
  - Na, persze. Sármos archoz sármos név dukál. – veregetem vállon, s egyben hagyom többértelműre a válaszom. Mint általában szokásom, ha felengedek a hivatalos arcomból, lévén, baráttal vagyok.
  - Balhék nélkül unalmas az élet. Meg csak berozsdásodik a farkas gyereke. Amúgy... - forgatom meg a poharat. – azért itt nem olyan nyugodt ám az élet. A kenguruk földje, na, az is unalom, ha csak egy részére mész most. Van valami a levegőben, ami nem tetszik. – sok furcsa jelenség van azon a kontinensen, amivel mostanában itt is találkozom és nagyon nem tetszik.
  A komoly része most érkezik igazán. Nem szívesen adom fel a repteret, van jó pár év kemény melója benne. Ám érthető, ha az új Alfának csípi a szemét és meg akarja változtatni a bábuk állását. Eddig simán letojtam, mit akarnak az Alfák, elvégre a mindenkori Alfához sosem volt közöm. Ámde más a helyzet Dantéval. Haverral nem cseszek ki, pláne úgy nem, hogy miken mentünk keresztül együtt.
  A válasza alatt mozdulatlan maradok, néha kortyolok az italból, de teljes figyelmem Dantéé. Várható volt, és igaza van. Éreztem, hogy nem fogom sokáig húzni, előbb-utóbb döntenem kell a tagság ellen vagy mellett. Azonban nem válaszolok azonnal. Nem vagyok üzletember, és üzletfarkas sem, de egyet megtanultam. Kivárni és megvárni. Most már nem lehet olyan könnyen sarokba szorítani, mint mondjuk száz éve.
  - Nos... – megköszörülöm a torkom. – az ajánlat nagylelkű, deee... – hagyok egy kis szünetet, komoly arccal. – mi lenne, ha azt mondanám: ehhez még csatolok a Falka számára egy boxot a JFK-n is? Nincs várakozási idő, legrövidebb becsekkolás, kicsekkolás. Benne vagy? – nyújtom felé a jobbomat. Amit vagy letép, vagy elfogad, az ő választása. Aztán elvigyorodok és a poharat letéve, felállok és megint jól megszorongatom Dante vállát.
  - Az áldóját, majdnem bevettem. Akkor aztán tényleg húzhattam volna az első géppel. Bár a közös balhézásokat azért várom.
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Re: LaGuardia Reptér

  on Csüt. Nov. 24 2016, 18:37

  Josh - Dante

  -Ugye? de legalább jelzi, hogy nem vagy szenilis.
  Elvigyorodok, mások szerint átok, ha mindenre emlékszel, szerintem pedig előny, de ez az én meglátásom.
  -Egyetértünk.
  Ugyanúgy nyitva hagyom a válaszomat, ahogy ő tette a megjegyzésével. Nem szükséges ezt tisztázni, mindketten tudjuk, mire gondol a másik, vagy hogyan is értelmezze.
  -Ezt aláírom, kell egy kis változatosság. Aha, mert nem éltél Nashville-ben, ez nekünk ahhoz képest maga a béke városa. Tudom, nagy változások lesznek igen hamar.
  Mi is érezzük a változás szelét, tudom az enyéimtől, mi jön, mi vár ránk, a két hülye északi már tájékoztatott róla, így nem ér meglepetésként. Az, hogy más területen éltünk, így hozta a sors, a miénk sosem volt békés.
  -Az, és ebben benne van az ismeretségünk, hogy sosem szúrtál hátba. Rendben, áll az alku.
  Tagolva fejtem ki, mi az álláspontom, és mi az elvárás a kóborságával kapcsolatban. Nem azért teszem ezt, mert akkora paraszt vagyok, aki az utolsó pillanatig kétségek között hagyja a másikat -bár ezt is el szoktam játszani-, hanem azért, mert ahhoz, hogy megértse a döntésem okát, muszáj levezetnem.
  Kezet nyújtok, köztünk nem szükséges az írás, mindketten álljuk a szavunkat. Ismét megölelem Wilburt, azért jó látni, hogy egyben van és még a humora is a régi.
  -Csalódtam volna benned, ha bedőlsz. Lesznek, az az érzésem.  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: LaGuardia Reptér

  on Kedd Nov. 29 2016, 00:03

  Dante & Josh


  - Valahogy úgy – hunyorítok felé nevetve. Ezt az egyet nagyon méltányolom a farkaslétben. Legalább hülye nem lesz a farkas, ha öreg is. Remélhetőleg.
  - Egy ideig biztosan nem is fogok – voltam rázós helyeken, nem is rövid ideig, egy ideje nyugisabb vizekre vágyom, bundásommal együtt. Aztán persze, megunom, ami meg egy másik történet.
  - Tudtok valamit erről a változásról? A kenguruk földjén élők szerint ébredés készülődik. Ami, ha igaz, akkor komoly veszélyt jelenthet ránk – szokásom tovább adni infót, hogy én is kapjak. És mert Dante a top haverság tetején van.
  Hányaveti kézfogás nincs, derekasan megfogom a kezét, elvégre eléggé komolyan át kellett rágnia, mint ahogy nekem is, miként lehet megtalálni a kényes egyensúlyt. Most is remekelt Dante, amit mindig is becsültem benne. Ha vele lógtam volna meg a hadifogságból, nem lenne luk a combomon, az hétszentség.
  - Ez esetben együtt nézünk szembe vele – a pilótasapka már a kezemben, mint ahogy az utazótáska is, belerejtve a pia, ki nem fogják onnan szedni nekem, az is biztos.
  - Ezer köszönet, hogy eljöttél ide – akár mehettem volna a fészekbe is, így sokkal jobb volt, legalább is a számomra. A papírmunkát nem emlegetem, az nyilvánvaló.
  - Az ajánlat mostantól él, elég, ha a nevem elrebesgetitek – aztán újra megszorongatom. – Az áldóját, annyira jó, hogy itt vagytok! – hátba veregetem. A jó barátokat nehezen feledem.
  - Vigyázzatok magatokra – azzal, ha nincs más, akkor a gép felé indulok, be kell jelentkeznem.
  Több okból elégedett vagyok a fejleménnyel. Dantét és kompániáját mindig is csíptem, még ha nem is akartam közéjük állni. Másrészt nagyon is örülhetek a bundámnak és a repteremnek, hogy az előbbi egyben van és én benne, a másiknak meg, hogy még mindig rendelkezhetek felette. A repülés az életem, sok más reptér van, de ez és Dantéék is, a szívemhez nőttek.

  //Nagyon köszönöm a játékot! Smile
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Re: LaGuardia Reptér

  on Szer. Jan. 04 2017, 19:57

  Josh - Dante

  Mennyire vágyom a nyugalomra, egyelőre fogalmam sincs. Az egyik pillanatban azt mondom, jól esik, de ez is csak ideig-óráig igaz, mert a következőben már bizseregnek az izmaim, hiányérzetem van.
  -Konkrétumot nem, de azt igen, hogy nagyot fog szólni.
  Van, amiről Ryan tájékoztatott, de amíg nem látok tisztán, ezt senki előtt nem fedem fel. Feleslegesen riadalmat kelteni, na az sem hiányzik senkinek.
  -Akkor több esélyünk lesz, nyilvánvaló.
  Ami biztos, széthúzással akkor semmire nem megyünk, tehát vagy összefogunk, vagy az esélytelenek nyugalmával, kézen fogva vonulhatunk a halálba.
  Attól nem tartok, hogy Josh elrohanna vagy visszavonulna valamerre, ismerem, hogy az első sorban jönne velem.
  -Igazán nincs mit, bár szerencséd, hogy tudtam, kiről van szó.
  Valóban magam jöttem ide, nem halok bele abba, ha én lépek először. Távol áll tőlem, hogy csak és kizárólag elvárjak valamit, ezért is jelentem meg én Joshnál, és nem vártam arra, ő kopogjon.
  -Részemről is. Készülj, nem vagyunk könnyű esetek.
  Elnevetem a végét és alaposan megszorongatom Josh kezét. Hiányzott a képe, az az igazság, vannak, akikkel szívesen dolgozom együtt vagy így, vagy úgy. Ő pedig ilyen.
  -Megyek tovább, te is, cimbora. Tudod, hol találsz.
  Villámlátogatás volt, így is fogalmazhatok, amit kellett letudtam, a többi senkire nem tartozik. Dolgom az még vagy ezer, így egy gyors baráti ölelés és már itt sem vagyok. A fejleményeket majd tudatom az enyéimmel, ha visszaértem.

  //Én is köszönöm. :-)//
  Re: LaGuardia Reptér

  on Vas. Feb. 26 2017, 18:24

  avatar
  Noah L. Harwey

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Kölyök
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 22
  Foglalkozás : Tanuló

  Re: LaGuardia Reptér

  on Csüt. Aug. 09 2018, 21:10

  Josh - Noah

  Gépet kell szereznem, olyan gépet, amin nincs külön utaslista és társai, és nem kérdez. Rohanok, bár szerintem egy reptér mindig nyitva van, mert amúgy is éjjel-nappal van indulás, így egy kicsit lassítok, és kényelmes tempóban érek el a bejáratig.
  Nyitnék én befelé, de nem akar, ellenáll, aztán rájövök, hogy ez tényleg zárva van.
  Sőt, nem elég, hogy zárva van, még nyitvatartási idő is szerepel kint. Ne már. Lekéstem két perccel?
  Most azért jöttem eddig, hogy zárt ajtót találjak nyomorult két perc miatt? Olyan nincs.
  Úgy mászom át a kerítésen, hogy csak na, mert biztos vagyok abban, hogy még találok itt valakit. Tök mindegy kit, de nekem gép kell. Pilótával együtt.
  Ja, mert vezetni azt nem tudok sem kicsit, sem nagyot, tehát az sem árt, ha van hozzá.
  Látok is egy kis gyönyörűséget a kifutón, persze, hogy megkörnyékezem, még nyitva van a fedele is, vagyis most már tuti, hogy ember is lesz hozzá.
  Türelmesen várok egy darabig ácsorogva, de hamar elunom magam, így amíg nem érkezik valaki, hát én felmászok, hogy közelebbről is megnézzem a kisgépet magamnak.
  Annyira paraszt nem vagyok, hogy bemásszak, még azt hiszik, lopni akarok, csak félig behajolva nézelődök ott.

  Life is MY game.

  #ff9900
  avatar
  Josh Colston

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Béta
  Tartózkodási hely : N.Y.C. - Queens
  Foglalkozás : pilóta

  Re: LaGuardia Reptér

  on Szomb. Aug. 11 2018, 00:06

  Kértem egy kis szállító dömpert a géphez. Erre nem hozzák? Nekem? Nekem. Egy ideig farkasszemezek a toronnyal, aztán elismétlem a kérdést, a nevemmel a végén. Á, nem, kicsit sem vagyok megaló akármi. Végre megérkezik a rakodó, és kipakolok, de már vissza én viszem a cuccokat, a vezetővel együtt. Nincs messze a hely, de cipekedik a nyavalya. Majd utána begurulok a szépséggel.
  Nebazd. Az öngyújtó megáll a kezemben. Ritkán cigizek, már nem kívánom az ízét. Nem is ezen döbbenek, hanem, hogy valaki nézi a pilótafülkét. A gépre mászva. Elteszem a cuccot, hiszen a vonal után tilos rágyújtani.
  Szép kényelmesen sétálok a géphez, továbbra is pilótaruha van rajtam, noha nem az a nagyon fess, hanem a lazább.
  Hol jött be? Ember, sok vizet sok szempontból nem zavar. Csakhogy vannak előírások.
  - Tudok segíteni valamiben? – A válasza után válaszolok csak.
  - Azt hiszem valami lett kitéve az bejárathoz – utalok a nyitva tartásra és a belépési macerák előírására.
  avatar
  Noah L. Harwey

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Kölyök
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 22
  Foglalkozás : Tanuló

  Re: LaGuardia Reptér

  on Szomb. Aug. 11 2018, 15:53

  Sok kisgyerek álma, hogy egyszer pilóta lesz,az enyém nem, még köszönőviszonyban sincs ezzel, sőt, tűzoltó se akartam lenni, meg kukás se, de azon mindig is csodálkoztam, hogy a fenébe tudnak ennyi bizbaszt megjegyezni, ami az ilyen gépeken van.
  Annyi gomb van ott meg kar, hogy én maximum összevissza nyomkodnám az összeset, és tuti lezuhanás lenne a vége. Őrület. Jó nekem a hoki bot és a korong, köszönöm.
  Ennek ellenére tényleg tátott szájjal nézem a műszerfalat, mert attól függetlenül, hogy ha agyon ütnek, sem tudom melyik mit akarna tőlem, azért gyönyörű.
  Észre sem veszem, hogy mikor ér oda a fickó, aki megszólít, sőt, először fel sem fogom, csak másodpercekkel később, hogy hozzám beszélnek.
  Olyan lendülettel hajolok hátra a meglepettségtől, hogy simán megbillenek és végül a földön kötök ki néhány mandiner után.
  -Ó, helló.
  Felkecmergek a földről, azért ez fájt, magasan van az a fülke esés szempontjából, főleg ha még azt a nyomorult létrát is elnézem.
  -Ja, igen. A nyitva tartáson kívül mindent betartottam, kaja sincs nálam, de reméltem, még lesz itt valaki, mert rohantam. Gépet szeretnék bérelni, sos-ben, nagyon fontos, nagyon sürgős lenne.
  Öcsém, nemár hogy 2 percért izéljünk már, tényleg rohantam, de arról nem tehetek, hogy New Yorkban dugó van. Az úti célomat még nem mondtam, de asszem most az a legkevesebb. A fickó túl morcosan méreget.

  Life is MY game.

  #ff9900
  avatar
  Josh Colston

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Béta
  Tartózkodási hely : N.Y.C. - Queens
  Foglalkozás : pilóta

  Re: LaGuardia Reptér

  on Vas. Aug. 12 2018, 19:10

  Felvonom az egyik szemöldököm, mikor szinte saját magát intézi el csókám. Hogy kényelmesen érkezzen, még hátrébb is lépek. Úgy egyenesre és viszonylag keményre érkezik.
  - Legközelebb inkább a létrát használja. És a bejárat bejáratot. Ez személyzeti bejárat.
  Előveszem a távrecsegőt, de még nem nyomom be a gombot.
  - Bérelni telefonon, mailben, vagy az oldal honlapján lehet. Előzetes egyeztetéssel, mivel a fel- és leszálláshoz engedély szükséges, az meg idő. Hipp-hopp sajnos nincs.
  Ez megveszekedett bolond. Ami addig nem baj, míg galibát nem csinál. Most éppen csinált. Mert ezt sajnos jelentenem kell. Lenyomom a gombot. Bemondom a hívószavam, s a pozíciót, valamint az esemény kódját.
  - Jó lenne, ha minél hamarabb. Az úr eltájolta magát.
  Nem, nem most fogom helyretenni a biztonságiakat. Hogy valaki így besétált.
  - Mégis, mit képzelt, hogy csak úgy besétál ide? A felirat nem véletlenül van kitéve, hogy tilos a bejövetel. Ez itt leállósáv, de ide, személyzeten kívül senki sem léphet be. Veszélyezteti a légiforgalmat és a biztonságot. Honnan gondolta, hogy így majd meg tudja oldani? Neve?
  Még nyugodt a hangom, felmérem a szerencsétlent. Ha veszélyes lenne, sem okozna gondot. Emberként van vele szemben esélyem, elég sok.
  avatar
  Noah L. Harwey

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Kölyök
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 22
  Foglalkozás : Tanuló

  Re: LaGuardia Reptér

  on Vas. Aug. 12 2018, 19:46

  Morgok egy sort magamnak a zuhanás után, de erre még a fickó is beszól. Kösz pajti, marhára nem volt erre szükségem.
  -Messze volt a létra és kicsi is, gondoltam így gyorsabb.
  Mi van a bejárattal? Tök zárva volt minden, hát nem teljesen mindegy már, hol jöttem be? Bejöttem és kész. Pilótát kell kerítenem, mi olyan bonyolult ezen?
  -Miért nincs? Ezt nem vágom, az utasszállítók is repkednek folyamatosan. Most komolyan? Hívjam fel? Oké. Kérek szépen egy telefonszámot, azonnal rendelek holnapra. Van last minute?
  Jóvan akkor, jóvan, rendelek, sőt, e-mailt is írok. Veszem elő a telefonomat, ne már ezen legyen fennakadva, mert berosálok.
  Na de amikor hallom, hogy még biztonságiakat is rám hív... hát ez kész.
  -Most tényleg? Gorillákra van szüksége hozzám? Ez vicc. Milyen légi forgalmat ember? Egy nyomorult ócskavas sem tart erre, bezárt a kóceráj, akkor mit veszélyeztetek? Arrébb akarja tolni a madarat? Azt megvárom. Normális helyeken meg lehet így is oldani, tudta? A másik reptéren ez nem gond. Noah Harwey, remélem, most boldog.
  Ez baromi jó, rám hívta a secusokat, ami nekem egy cseppet sem hiányzik most, mert ha azok kihívják a yardot, nekem reszeltek. Azt hiszem ebből bunyó lesz, nagyon nagy bunyó. Mekkora agyagedény ez a tag. Belehalt volna, ha azt mondja húzzak ki.

  Life is MY game.

  #ff9900
  avatar
  Josh Colston

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Béta
  Tartózkodási hely : N.Y.C. - Queens
  Foglalkozás : pilóta

  Re: LaGuardia Reptér

  on Kedd Aug. 14 2018, 20:35

  Mély levegőt veszek.
  - Nem kértem hozzá kommentet, uram - kis szünet után teszem hozzá az uramot. Sokértelmű jelentést adva ezzel a szónak. Udvariasnak kell lennem, a srác, bár szabályt szegett, nem randalíroz. - Ez egy repülőtér, a repülőtereknek szigorú előírásai vannak, utasbiztonság okán. Ami érvényessé válik, amint a kerítésnél van, vagy hatással van azon belülre.
  Egy ideig nézem. Dafke alkat.
  - Hogy nem vágja, azt látni - utalok arra, hogy itt van.
  - A maga biztonsága érdekében. Feltételezem szeretne épségben megérkezni a célállomásra. Ezért nincs hipp-hopp. További információt talál a reptér biztonsági előírás menüjében. Ebben is az oldalról kap megfelelő tájékoztatást. Pilóta vagyok, az információ nem az én asztalom.
  Szemtelenül elvigyorodom egy időre, amikor blöfföléssel bepróbálkozik. Látni, hogy semmit nem ért a repterekhez. Ez a reptér trágyadomb volt, mielőtt idejöttem, s a több 10 év alatt vetekedni kezdett a JFK reptérrel. Érdekes saját konkurenciámnak lenni egy idő után.....
  - Josh Colston.
  Csak a belső berkek tudják, én vagyok a főnök itt. Rajtam keresztül a falka, s azon keresztül Dante. Amiért morogtam veszettül, mert a függetlenség éltet. Eddig még nem bántam meg a csatlakozást, noha szokatlan, hogy falkában legyek. Sosem voltam.
  Sziréna vijjog s villog, egyre közelebb érve.
  - Amit tudok javasolni, velük szemben vegyen vissza a nagy rohamból. Profik és nem szaroznak. Hamar nagyobb bajba kerülhet, mint amiben van.
  Gyorsan kijöttek, ez dicsérendő. Hogy nem vették észre a behatolást, azért meg elő lesz szedve a banda. Tudni akarom a mulasztás okát.
  - Az úr Noah Harwey - négy farkas, katonaság, felettesük voltam kettőnek, most falkatagok. Nem szalutálnak, szakavatott viszont kapásból levágja, felettük állóként kezelnek rang szerint.
  - Tizenegy perc, harminchét másodperccel ezelőtt hatolt át a kerítésen - mutatok a nyilvánvalóra.
  - Attrocitás nem történt. Volnának szívesek megmutatni neki a valódi kijáratot?
  Természetesen a jegyzőkönyv felvétele után.
  -Megkérnénk, Mr. Harwey, fáradjon velünk. Szeretnénk, ha minél hamarabb a szeretteivel lehetne, ám az utóbbi időben szigorodtak az előírások a reptereken. Minél kevesebb kellemetlenséget szeretnénk Önnek, megérti, ugye?
  Francba az új rendelkezésekkel, most már nem csak, mint rosszalkodó fiatalt lehet kezelni. Sárga szintű riasztás, mindenféle frinc-franc háttér ellenőrzéssel. És ez az udvarias, kötelező, nyálas duma...
  - Ön is, uram.
  Pedig már a pilótafülke felé indultam, megállok. Nem, nem fog kicsúszni a számon, hogy mivan? Tényleg francos előírások...
  - James - a négyesből egy felém lép, miközben kiveszem a zsebemből a géphez járó cuccokat és odaadom neki. Míg a bejáratot meg nem erősítik és a gépet be nem parkolják, addig marad. Azért el kell ismernem, fenemód értik a dolgukat.
  avatar
  Noah L. Harwey

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Kölyök
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 22
  Foglalkozás : Tanuló

  Re: LaGuardia Reptér

  on Kedd Aug. 14 2018, 20:59

  Öcsém, ez a fószer savanyúbb mint gondoltam volna. Komolyan mondom, egy nyomorult poént sem ért, karót nyelt fazon.
  -És? Én meg nem kérdeztem, hogy kér hozzá kommentet, vagy sem.
  Megvonom a vállamat, hát nehogy már ez legyen a legnagyobb gondja.
  -Miért? Mindjárt elüt ez az ócskavas, vagy mi történik? Elgurul a kereke mert önjáró és megsérülök? Hagyjuk már az előírásokat, könyörgöm, itt mindenki ebbe hülyül bele? Légörvénybe kerül, akkor is az előírásait lapozgatja és inkább lezuhan, mert jaj, kimaradt egy lépés? Befosok.
  Kezd feldühíteni ez a töketlenkedés, arrébb kerül egy vessző a papíron, akkor még 3 órát tököl felette? Nem hiszem el. Egy nyamvadt kisgépet nem lehet szerezni, mert az előírás, na az marha fontos. Sőt, a legfontosabb a világon. Vegye feleségül. A szirénát hallva sajnos be kell látnom, baromi nagy szarban vagyok.
  -Ez kész. Tényleg rám hívta őket. Ez óriási. Ettől nagyobba? Á, már nem.
  Röhögnöm kell. Nem elég, hogy idehívta a gorilláit, de most még az kell nekem, hogy jegyzőkönyvezzenek mindent, hát persze. Aztán ha ez kiderül és lekapcsolnak a zsaruk...
  Ahogy megérkeznek, tényleg röhögni kezdek. 4 ember kell mellém, na ilyen se volt még, csak a hokipályán.
  -Negyvenegy, csak úgy mondom, mire kimondta, eltelt 4 másodperc. Kérem rögzítsék. Több ember nem jön?
  Csak hogy pontosítsunk akkor már, ha ez ennyire fontos. Persze már hátrafelé nézelődök, kezdem keveselni a megjelent gorillák számát.
  -Hogyne, tökre ráérek, minden álmom egy jegyzőkönyv volt, sőt kettő. Milyen szeretteim? Hagyjuk már, ez nem kell, csak egy gépet szeretnék.
  Azon már vigyorgok, hogy Joshnak is velem kell jönnie. Nesze neked üreg, ezt akartad? Itt vannak az előírásaid. Látom ám, hogy meglepődik, és én nyíltan vigyorgok rajta.
  -Legyen szíves, Josh, hiszen részese volt az egésznek. Természetes, hogy önnek is jönnie kell. Még eltévedek még egyszer, és szegény uraknak plusz munkát adok. Azt nem akarhatja.
  Azért csak beszólok a tagnak, mert az arca kész tanulmány volt, amikor őt is megkérték a kísérésre. A kerítés felé nézek, hát lehet, hogy 5-en már sokan vannak ellenem, így egyelőre várok, hiszen kifejezetten jól szórakozom. Joshon.

  Life is MY game.

  #ff9900
  avatar
  Josh Colston

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Béta
  Tartózkodási hely : N.Y.C. - Queens
  Foglalkozás : pilóta

  Re: LaGuardia Reptér

  on Csüt. Aug. 16 2018, 00:37

  - Felőlem – szinte unott a hangom. Ó nem, nem veszem fel a kesztyűt. Belül azonban jókat szórakozom. Leütni nem tudom, mert a kamerák...
  - Ha gondolja, kipróbálhatjuk élesben a légörvényt... – vigyorodom el. Előbb rakná tele a gatyáját, tudom. Az olyanok mint ők, csak ilyenkor nagyszájú legények.
  - De – túl... mélyről jön a hangom? Túl... veszélyes lenne? – Igen – Nem lenne, az.
  A csoport vezetője Noahra néz.
  - Ha csak ez a kívánsága – hogy most a negyvenegy vagy a többi ember, arra nem utal. Kezdem tényleg élvezni a párbeszédet.
  - Miután elbeszélgettünk, megkaphatja a gépet, amennyiben igényt tart rá, s az előírásoknak megfelelően kéri – igen, nem véletlen, hogy kiket válogatok be a reptérre. Faarc, rezzenéstelen tekintet.
  Noah felé fordulok, figyelem egy ideig, s a farkasom is. Majd mind a ketten a fiúkra nézünk. Ők már tudják, mi van. Noah nem fog innen elmenni két lábon. Vagyis lábún. Már tudják, hová fognak minket vinni. Ezért kapom meg a behívót is, így jogom van menni, a felszín, a külvilág felé.
  Beülök én is a kocsiba, s bár az épület felé megyünk, nem éppen a megfigyelő szoba felé, hanem sokkal elzártabb részre. Ott csak álkamerák és álberendezés van.
  Kettéválasztanak bennünket, ám én a kihallgató helyiség helyett a megfigyelő terembe lépek be, s leülök az egyik monitor elé, s beírom a jelszavam.
  - Nézzük, mit dob ki a fallabda.
  Hümmögés, halk füttyögés és némi röhögés, ahogy fut a nagyobb monitoron Noah anyaga.
  - Látom, nem esik messze az alma a fájától.
  Már vigyorgok. Én is ilyen voltam, még ha a szám nem is volt ekkora. Nem csak én akarom, hanem a farkasom is. És az jó jel.
  - Kérem az ügyeinek a kinyomtatását – addig leveszem a kabátot és inget cserélek. Szeretek fess lenni, ha repülésről van szó.
  Közben kihallgatják Noaht is, s azt is tudjuk figyelni. Mert vannak ál kamerák, s van ott egy valódi is.
  Akár egyben van a berendezés, akár nincs, az egyik biztonsági lép be, s a mappát az asztalra teszi. Az asztal nehéz, fémből van, s odaszegecselve a padlóhoz.
  Szó nélkül tolja Noah elé a mappát s nyitja ki előtte az első lapnál, rajta elmondva mindazt, amiben már alapból gondban lenne, ha csak belép a terminálba. Nem jutna tovább onnan.
  - Erre tud mondani valamit?
  Leül, kényelmesen, az egyik székre.
  avatar
  Noah L. Harwey

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Kölyök
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 22
  Foglalkozás : Tanuló

  Re: LaGuardia Reptér

  on Csüt. Aug. 16 2018, 01:00

  Tökön szúrom magam, tényleg, már most tudom, hogy ide vissza fogok jönni, és Joshnak hozok egy karton ecetet, szépen átkötve piros masnival. Illene hozzá. Vagy citromot... hát kb. olyan laza fickó.
  -Akkor mehetünk is, ha gondolja, én nem tartom vissza. Valahogy túlélem.
  Sejtem, hogy meg akarna szívatni, de nem olyan fából faragtak, majd viszek zacskót is, nehogy gépet kelljen takarítanom.
  -Mit igen? Ember, ááá, fogalma sincs.
  Most már röhögök, mert mit tudja ő, hogy milyen csávába tol bele éppen. Nem elég, hogy szinte lopva közlekedtem a versenyekre is, és csak azért nem kapcsoltak le, mert a kapitány elintézte... nézne egy nagyot.
  -Jó, akkor beszélgessünk. Egy kávét kérhetek, vagy vegyek az automatából?
  Rendes gyerek vagyok ám, kifizetem az ihatatlan löttyöt is, ha ennyire cseverészni akarnak. Legyen. Azon azért jól szórakozok, hogy Joshnak is jönnie kell. Ő akarta, ne sírjon.
  A kocsikázás sokkal jobban tetszik, nem mintha belehaltam volna pár száz méterbe, de sebaj, tudom, előírás. Néhány kamerának még integetek is, legalább legyen nyoma, hogy itt jártam.
  A szoba ahová bekísérnek, na az olyan mint valami vallató részleg. Komolyan, nyomorult két perc és kerítésmászás miatt? Ne csináljuk már.
  Az asztal ráadásul nem is olyan könnyű, és le van rögzítve, vagyis ha gebasz van, akkor sem tudom ráborítani a tagra. A szék viszont könnyen mozdítható, eddig jó.
  Az viszont már roppant furcsa, hogy egy magánreptéren egy mappával sétálnak be, és kezdik el felsorolni, hogy kik szeretnének megtalálni. Ezt most mégis hogy? Azért sem fognak megizzasztani.
  -Nem szeretem a bezártságot, ez akkora gond? Nincsenek sokan a nyomomban, azért ne túlozzunk, csak fél Kanada, az meg nem az egész. Tudja milyen ezért kihagyni egy vb-t? Na, ez az igazi szívás. Ezért keresek magánrepcsit, érti?
  Most ha rám hívják a zsarukat, akkor morcos leszek. Nem megyek vissza Kanadába, a csapatom is itt van, a többit meg elintézi a mester. Ahogy eddig is.
  -Deeee... ez hogy jön ahhoz, hogy átmásztam a kerítésen és gépet szerettem volna? Nem öltem meg senkit, nem vertem meg senkit.
  Ami kezd gyanússá válni, hogy ennek semmi köze ahhoz, amiről a jegyzőkönyvet akarják felvenni, az a mappa meg nem tűnik túl vékonynak. Mi van? Engem megfigyelnek?

  Life is MY game.

  #ff9900
  avatar
  Josh Colston

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Béta
  Tartózkodási hely : N.Y.C. - Queens
  Foglalkozás : pilóta

  Re: LaGuardia Reptér

  on Csüt. Aug. 16 2018, 22:57

  Elvigyorodom ismét a pofátlanságára, s hagyom rá. Mint ahogy azt is, mennyire nem érzékeli, hogy de mekkora bajban van.
  Adok még egy kis kakaót arra, hogy hadd örüljön annak, mennyire nem tetszik, hogy mennem kell nekem is. Az integetésre faarc az beindul, de valójában mindenki röhög belül. Én is.
  - Hozok – azért nem annyira szenyák, s na, azért arra a látszatra adni kell, hogy amíg ártatlan, és ebben utána is, ilyenben ne szenvedjen hiányt. Embertelen bánásmódért megkapjuk a vendégeket a nyakunkra. Látszólag.
  A kávé az asztalra kerül, Noah elé, és a mappa is.
  - Nem, nem értem – kap nyugodt, színtelen feleletet. – Volna szíves elmagyarázni? Nem, a mestere semmit sem fog elintézni.
  Sóhajt egyet a kérdező. Színházi előadás.
  - Tizenhét éve szigorodtak az előírások, és már előtte is alapvetően tilos volt úgy bejönni egy reptérre, mint ahogy ön ezt megtette. Adhatja itt elő a vakegeret és a nagyjanit, vesztett. Szóval, miért kellett volna a repülőgép?
  Az ajtó/fal másik oldalán állok, karba font kézzel a falnak támaszkodva hallgatom, miről beszélnek bent. Nem látni bentről, mivel az ajtó zárva. Ezt még megvárom, írtó kíváncsi vagyok, mit fog kitalálni és kitálalni.
  Aztán benyitok. Egyedül, teljes természetességgel besétálva, a kérdező oldalánál megállva, s nekidöntöm magam az asztalnak, újfent karba fonva a kezem. Ó, milyen teátrális. A lényegre akarok térni, minél előbb.
  - Kifelé.
  Ezen pont nem fognak megsértődni, s nem is olyan hangsúllyal mondtam. Noaht figyelem, miközben a többiek kimennek és bezárulva az ajtó, halkan kattan rajta a retesz, amivel ránk csukják a helyiséget.
  - Nincs kamera. Nincs felvevő sehol. Csak te, és én.
  Átnyúlok az asztal felett és felrántom a székből, majd a falhoz vágom.
  - Vajon meddig marad meg ez a nagy szád?
  Azért nem úgy akarom a falra kenni, hogy kitörik a nyaka. De istenesen reccsenve érkezik, abban biztos vagyok.
  avatar
  Noah L. Harwey

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Kölyök
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 22
  Foglalkozás : Tanuló

  Re: LaGuardia Reptér

  on Csüt. Aug. 16 2018, 23:22

  Én nem tudom, itt milyen munkakörülmények vannak, de ennyi faarcot egyben sosem láttam. Elszórakoztatom magam a kocsiban is, nem probléma, de amit viszont jó pontként írhatok fel, kapok kávét.
  -Köszönöm.
  Legalább az boldogít, az a kis papír pohár, amibe bele is kortyolok. Na de ez a vallatás már egyáltalán nem tetszik, ennek ellenére szerintem normálisan válaszolok. És nem érti. Miért nem érti? Nem tud olvasni?
  -Miért nem? Mi áll ott? Na mi? Olvasom. "Engedély nélkül ismeretlen helyre távozott a gyermekotthonból." Na, akkor vajon? Kedvelem a bezártságot, vagy sem? Logikus, nem. Mivel a dátum megegyezik a jégkorong világbajnokság kezdetével, az is logikus, hogy mivel éppen megpattantam, hát nem oda mentem. Tehát ebből következik, hogy a gyámügy keres. Ha a gyámügy keres, akkor valószínűleg a zsaruk is. Vili?
  Ne már, besétál itt egy komplett anyaggal rólam, és nem tudja, miről magyarázok? Öcsém, ez a tag vagy amatőr, vagy húzza az időt. Tuti kihívták a zsernyákokat, tuti. A gáz, hogy itt nincs ablak, még kiugrani sem tudok. Na de a monológja után felröhögök.
  -Csúsztassa a tekintetét a lap tetejére. Mit lát ott? Kanada. Ön szerint futva akarom megtenni a távot innen? Mi vagyok én? Ironman? Még jó, hogy magánrepcsit keresek, ahol nem kérdeznek sokat, meg ennyit. El akartam jutni Kanadába és vissza, de nincs szárnyam.
  Ismét a kávéba kortyolok, ha ez sokáig tart, akkor máris kereshetek egy sarkot, ahol aludni fogok. Van még valami? Van, mert megjelenik Josh. Már kezdtem hiányolni. Na de miért küldi ki a tagot?
  -Á, Josh, már kezdtem hiányolni. Kér kávét?
  Az ajtó reteszt hallom, és ez most már egyáltalán nem tetszik nekem. Mi a tökért zárnak be?
  -Nem kefélek férfiakkal, bocs. Kompromittáló felvétel készítésébe sem egyezek bele.
  Készülök az ugrásra, de arra sincs időm, hogy felálljak a székről, a fickó úgy ken falhoz, hogy öröm nézni. Röhögve tápászkodok felfelé, ez azért igencsak fájt, és erről nem volt szó, de ha bunyó lesz, akkor bunyó lesz, azt pedig tudok. Bár Joshból ki sem néztem volna, hogy erre képes.
  -Most komolyan, bunyózni akarsz? Akkor legyen.
  Hát nehogy már hagyjam magam, hogy elverjenek csak úgy, és én egy pofont se osszak ki. Olyan nincs. Még intek is neki, akkor jöjjön, ha ennyire kemény, szívesen várom.

  Life is MY game.

  #ff9900
  avatar
  Josh Colston

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Béta
  Tartózkodási hely : N.Y.C. - Queens
  Foglalkozás : pilóta

  Re: LaGuardia Reptér

  on Pént. Aug. 17 2018, 22:58

  - Kérem – udvariasság az első. Ehhez ragaszkodom.
  Csendben hallgatja végig, majd bólint.
  - Elmondta a saját szavaival, amit a dokumentumok között olvastunk, ez bíztató.
  Becsukja a mappát, miután megkapta a következőre a választ és maga elé perdíti.
  - Máskor is próbálkozott már így utazni? Persze, hogy nem – válaszolja meg azonnal. – Ha úgy lett volna, már a javítóban lenne.
  Ahogy megjelenek, már tudja, mi fog következni, szó nélkül távozik.
  - Az neked van – felelem a kávéra.
  - Nem ezért jöttem – röhögök fel. Mert vér van a pucájában. Ha tíz évvel később futunk össze, akkor is ilyen lenne? Részben.
  Nekidőlök az asztalnak, míg feltápászkodik, de csak mert már tudom, hol fogom betámadni.
  Ahogy feláll, felöklelem, s a derekánál harapom meg. Mindezek előtt, mivel nem véletlenül nincs kamera, mire Noah felnézne rám, az arcom már némileg átalakult, s mire felöklelem, addigra már a hatalmas méretű farkasom az, aki elér hozzá.
  Nem kényszerítem egyből átváltozásra, hagyom, hogy emberi szemmel lássa először a farkas énem. Hogy aztán nem sokkal később, már bundásán keresztül is lásson.
  A megalománia hiányzik belőlem. Szüleim nevelése, majd évszázaddal később második beharapóm nevelése nem az erőszakról szól, hanem a felismerésekről. Ezért bár kemény vagyok, a felismerés híve vagyok. Noah pedig egészen más, mint amit mutat. A vér a pucájában pedig kell. Magamat látom benne, ahogy tizenöt évesen a támadónknak estem, s ahogy az utcát választottam a család helyett.
  Ahogy átváltozik pöttömmé, nyílik az ajtó és egy rend ruha, cipővel, kerül az asztalra. A kicsit figyelem, s ahogy a farkasom egyből hozzá lép és nyalogatni kezdi, a maga határozott mozdulataival, aztán mellé ül.
  Magamra veszem előbb az inget, végül a nadrágot, miközben beszélek.
  - Nem éppen a súlycsoportoddal kezdtél ki, Noah. És ennek örülök. Szükségünk van olyanokra, mint te. Van vér a pucádban.
  Furcsa így beszélnem, hiszen a függetlenség éltetett, egészen rövid idővel ezelőttig.
  - Farkas lettél, s akárhogy is nem hiszel a gyerekmesékben, mi létezünk. Nyugi. Csak azt a nagymamát és Piroskát esszük meg, akik megérdemlik. A vadászokkal együtt.
  avatar
  Noah L. Harwey

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Kölyök
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 22
  Foglalkozás : Tanuló

  Re: LaGuardia Reptér

  on Pént. Aug. 17 2018, 23:32

  Még kettő hasonlót kérdeznek, én meg fogom fejelni az asztalt, ez biztos.
  -Szuper. Akkor haladhatnánk? Nem akarok egész éjjel itt ülni. Olvasni tudnak, akkor meg már nem mindegy?
  Berosálok, ha mindenen végigmegyünk soronként, de be én. Megkérdezni, hová akartam menni... na hová? Vajon? A Marsra, hogy beelőzzek mindenkit.
  -Hogyne, maguk a nyolcvanadik reptér, ahol próbálkozom. Maga szerint? Bingó.
  Kezdem azt hinni, hogy ez a fickó félnótás, de hogy nincs ki mind a négy kereke, az is biztos. Eddig egy nyamvadt sort se írt, még egy jegyzőkönyv sincs előtte, de kérdez. Ez mi?
  Nem gondoltam volna, hogy Josh megjelenésének még örülni is fogok, én marha gondoltam, hogy az embere annyira gáz, hogy ezt már ő sem bírja tovább. Még kávéval is megkínálom.
  -Örülök neki.
  Igazság szerint eszem ágában sem volt megosztani azt a löttyöt senkivel, na de arról sem szólt a fáma, hogy fél kézzel falhoz csapnak. Ez pedig már felhívás keringőre, vagyis ebből verekedés lesz, mert nem adom könnyen magam, az biztos. Készen állok, felőlem jöhet. Bár a válasza megzavar, ha nem akar bunyózni, akkor minek kent a falra? Itt mindenki megőrült?
  -Akkor meg miért?
  Most már érdekel, de amikor Josh megint megindul, akkor kitámasztok, nehogy már a falnak toljon... hiszem én, mert az, hogy ott kötök ki, az a legkevesebb, de az is ku.va élet, hogy ami elér hozzám, az nem emberi fej. Nem hülyültem meg, esküdni mernék, hogy emberként indult és valami gigászi dög érkezik meg olyan erővel, hogy esélyem sincs védekezni. Ráadásul még harap is.
  -Ez mi a fa.om? Mi az isten vagy te?
  Nem vagyok ijedős gyerek, de az amit látok... még azt sem fogom fel, hogy esetleg meg kellene néznem az oldalamat, mert ez a dög... ez Joshból jött ki. De hogy? Állati jó trükk, nem mondom, hogy nem, de ebben a pillanatban az az érzésem, hogy én élve innen nem megyek ki. Ehhez aztán vághatok széket, hogyne, maximum simogatásnak venné.
  Mire újból kérdeznék, addigra meg nem tudom mi történik, de rohadtul fáj.
  ~Állítsd le. Azonnal állítsd le.
  Öcsém, morgok. Meg vakkantok, meg fújok. Ez normális? És miért lettem kicsi? És miért van szőrös lábam?
  Az a nagy dög meg miért közeledik? Nyalogat, fúúúj. Hát hogy nézek már ki így? Azonnal hagyja abba, most meg kell vizsgálnom magam. Hanyatt vágódok úgy meredek a két... nem, négy szőrös mancsra, ami fölém kerül.
  Én innen nem mozdulok. Megmeredve nézek a mellém ülő dögre, aztán meghallom Josh hangját. Most ő hogy lett ember? Hülye legyek, ha értem ezt az egészet.
  ~Mi van? Megint van bandám?
  Maximálisan ennyit vágok az egészből, meg azt a részt, hogy nekem bundám van, és lábaim, meg kaffogok, és ül mellettem egy nagy dög. Aki nem is annyira rémes, nem is akar megenni, szerintem kedvelem. Sőt, biztos, hogy kedvelem, de nem tudom, hogy miért. Aztán Josh tovább beszél, és még ezt a kis farkaspofát is képes vagyok eltátani, ami hanyatt fekve hülyén festhet, mert még mindig úgy fekszem ott, mint aki feldobta a pacskert. Erre már hasra vágódok.
  ~Mi vaaaaan? Vedd le rólam ezt az izét.
  Hát hogy nézek már ki? Vörös szőr, és olyan hang, mint akit tökön rúgtak. Ez annyira szánalmas. Egészen addig, amíg meg nem látom, hogy az a dög mellettem csóvál. Na addig tart mindenféle bajom, mert azt azonnal betámadom. Kicsit mellé, kicsit arrébb, de csak elkapom a végét, hogy alaposan megcincáljam. Ilyet is tudok, meg akkor ugrani is, vagy nem?
  Azonnal bakkecske üzemmódba váltok, hol hason, hol oldalt fekve, mert így nem lehet közlekedni. Végül morogva terülök el a nagy dög lábát rágcsálva, hátha akkor végre Josh is odafigyel rám, hogy ez így nem buli.

  Life is MY game.

  #ff9900
  avatar
  Josh Colston

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Béta
  Tartózkodási hely : N.Y.C. - Queens
  Foglalkozás : pilóta

  Re: LaGuardia Reptér

  on Szer. Aug. 22 2018, 21:53

  Olyan arccal néz vissza a Noah előtt ülő, hogy érzékelhető, nem fogott rajta ez a noszogatás. A dolog akkor van elrendezve, s haladva, mikor azt ők kijelentik. Ha kell, minden egyes betűn áthaladnak. Az érzet, ami felőle árad, szélesebb mosolyra késztet. Nem szeretném, ha ő vallatna, annyi bizonyos. S lám, be is jön. Mert elég aprólékosan belekérdez a mappába írtaknak, ha szükséges, ismételten felteszi a kérdést, máshogy.
  - Akkor minek kérdezed? – Na lám, visszaadom a hangot, amit ő adott ki.
  A kérdésre válaszol a nekiindulásom és átalakulásom. Sokkal inkább magyarázóbb, bármelyik szónál.
  ~ Ha látod, minek kérdezed? Minek látsz?
  Látott, ennyi elég, így most ő vedlik bundásba, míg én vissza, emberi alakba, a farkasom Noah mellett marad, s figyeli, érdeklődéssel.
  Már kész van tőle, így már tudom, nyert ügye van a srácnak. Én meg nem a megszorongatva nevelésről és a betörve nevelésről vagyok híres.
  Nem okoz neki a gondolattal kommunikálni, vagy csak megszokta a magánmonológot, mindenesetre válaszolok.
  ~ Falkád van. És te a kölyköm vagy mostantól kezdve.
  Elvigyorodom, ahogy hanyatt vágódik, s megadja magát. Baj nem lesz a kicsivel. Az emberi oldallal már annál inkább.
  Megbökdösi a farkasom a kicsit, de amúgy hagyja, tegyen, amit megfelelőnek lát.
  ~ Ez olyan, mintha azt kérnéd, adjak másik emberi testet.
  A farkasom oldalt sandít, ahogy a kis farkas betámad. Hogy aztán szépen arrébb tegye a farkát, s így játszani kezdjen vele úgy, hogy voltaképpen nem is játszik. Csak ő képes ilyenre, esküszöm.
  Aztán játszani kezd vele. A tesztelésen kívül más okból is. Teljesen ki akarja fárasztani, hogy mozdulni sem bírjon. Ellesznek egy darabig, nem változok vissza farkassá, hagyom, hogy teljességében tegye, amit megfelelőnek tart.
  Aztán viszont nincs mese, menni kell. Ahogy elterül a farkaskölyök, megfogom a tarkójánál, s felemelem.
  - Ideje elindulni.
  A folyosóra lépve megkapom a jelentést, a vallomást, amit aláírok, s az egyik terepjáró felé veszem az irányt. Bombabiztos, katonai. A többiek meg fojtják vissza a röhögést. Én, mint apuci, olyan nem létezik a világon. Most mégis itt van egy kölyök a kezemben.
  Útközben Danténak jelzem a helyzetet, s hogy jelenésünk lesz. Kicsit sem fog cukkolni. Már előre vigyorgok a helyzetre.
  ~ Maradj nyugton.
  Feszt nem mondom, hogy minden rendben lesz, mert honnan tudnám? Dante nem kér belőle, akkor neki ennyi volt.
  Úgy fogom, hogy ne tudjon kapálózni, de a farkasom körbeveszi, szilárd nyugalommal, és derűvel.

  Re: LaGuardia Reptér

  on Csüt. Aug. 23 2018, 13:46


  Ajánlott tartalom

  Re: LaGuardia Reptér


   Pontos idő: Csüt. Jan. 17 2019, 17:15