Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Battery Park
by Noel Wyard Today at 21:20

» Étkező
by Dorian M. Montgomery Yesterday at 20:41

» Ethan és Marcus lakosztálya - Nappali
by Ethan Keon O'Brien Yesterday at 18:55

» Folyosók
by Connor Shayeh Yesterday at 04:41

» Jazz lakása
by Jazz Quinn Vas. Jún. 17 2018, 23:41

» Hudson Heights
by Admin Vas. Jún. 17 2018, 17:07

» Fort Tyron Park
by Admin Vas. Jún. 17 2018, 17:06

» Nappali
by Admin Vas. Jún. 17 2018, 17:05

» Konyha - Jackson lakás
by Admin Vas. Jún. 17 2018, 17:04

» Ethan és Marcus lakosztálya
by Admin Vas. Jún. 17 2018, 17:03

Staff

D.J.
PM
Apple
PM

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  LaGuardia Reptér

  Share

  LaGuardia Reptér

  on Vas. Okt. 04 2015, 23:38


  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: LaGuardia Reptér

  on Kedd Nov. 01 2016, 00:17

  Dante & Josh


  Egy ideig még meredek a mosdókagylóra, ácsorgok mellette, míg a törülközőért nyúlok. Tizennégy óra a levegőben, nem kis piskóta, még társsal sem. Muszáj leszek aludni, mielőtt a találkozóm lesz, mert nagyjából olyan értelmesen fogok a beszélgetőre nézni, mint a homok a viharra. Szétszórtan.
  Sikerült úgy alakulnia az elmúlt egy évnek, hogy éppen a gömb déli felére szorultam, aztán meg a keleti részére az északinak. Sosem voltam magyarázkodós típus, így amikor megtudtam, hogy váltás történt, pusztán egy formális levelet kapott az új bundás vezér, és hogy majd jövök. Na, ez most lett. Addig is, amíg nem érkezek meg személyesen, hosszabb időre, addig minden kérése teljesítésre került. Kivéve a személyes találkozó.
  Kóborként nem vagyok hajlandó senkinek sem ugrálni, azt viszont senki sem mondhatja rólam, hogy hányaveti vagyok.
  A mandzsettát gombolom, frissen, kipihenten, amikor belibeg a szőke démonom, vérpiros ajkakkal és lábtörő magasságú, piros lakkcipőben. Tudja, miért néznek rá, ki is használja. S nem csak ezért vettem fel. Boszorkányos képességei vannak az üzleteket illetően, Walter meg megveszik érte.
  - Mr. Dante megérkezett, három perc és belép az ajtón. Mielőtt odadobnálak a farkasok közé, addig is, odaadom a jelentéseket és a szerződés is kész, ahogy kérted. – egy mappa és egy kisebb mappa, amit aláírva, át is nyújtok neki.
  - Köszönöm, a kávékat máris hozatom.
  Azzal kilibeg, addigra megint a mandzsettámmal szórakozom. Legalább az legyen meg, a pilótazakót ráérek később is felvenni.
  Tudom, hogy Dantét megfelelő modorban és udvariassággal fogják fogadni és felkísérni, nem csak, mert kirúgatom, aki bárhogy máshogy tenne, hanem mert olyan embereket fogadok fel, akik hivatásuknak tekintik, amit tesznek. A negyvenes, vörös, egyenes, rövid hajú, kissé molett hölgy meleg mosollyal fogadja az érkezőt, és minden telefonálás, értesítés nélkül, máris vezeti Dantét a megbeszélt hely felé.
  Az ajtónak háttal állok, még nem fordultam vissza az asztaltól, úgy üdvözlöm a belépőt, de már fordulok is meg.
  - Szóval ez is megvan. – hogy a mandzsetta, vagy a találkozó, az egy nagyon jó kérdés.
  Mivel a falka területére, a birtokra, házba belépésem nincs, én meg folyton repkedek a virágszirom minden irányába, ezért közös rábökéssel megegyeztünk egy queensi, hosszabb landolás időpontjában. A helység pedig nem az én területem, hanem a hatósági épület egyik szárnyába foglaltattam le egy irodát, így a semlegesség mindkét oldalról megmaradhatott. Kecske, káposzta és józan rugalmasság.
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Re: LaGuardia Reptér

  on Kedd Nov. 01 2016, 00:56

  Josh - Dante

  Jó ideje tudok arról az egyedről, aki a területünkön tartózkodik, akár tetszik akár nem, még akkor is, ha lényegében ő volt itt előbb, de amikor jöttünk, akkor éppen átutazóban volt valamerre.
  Egy levelet ugyan dobott, és a név nem csengett ismerősen csak akkor, amikor a srácok kiderítették, ki is ő pontosan.
  Azóta röhögök és várom, mikor eszi vissza a fene, mert őt sem láttam már vagy 70 éve.
  Voltam olyan rendes, hogy egy bólintással nyugtáztam a levelét, és még véletlenül sem reagáltam. Csak most fogok, mert tudom, megérkezett. Az üzenetem tömör és velős volt, az aláírás pedig ugyancsak: Queens-i Alfa... ennyi.
  Jó modor még van bennem, nem rátöröm az ajtót, időpontot egyeztettem valami cicababával, aki úgy kipakolta amije van, hogy a fél banda azt leste.
  Nem hatott meg, a külsőség számomra csak egy dolog, felőlem anyaszült meztelenül is megjelenhetett volna.

  Megadom a módját, elvégre ennyi év távlatából mégsem állítok be egy laza melegítőben, felöltözöm, ahogy szoktam, de nyakkendőt nem kötök. Egy üveg whiskyt viszek magammal, és azt sem tűröm el, hogy megállítsanak, nem mintha szükség lenne rá, tudom, hogy Josh vár rám. Már ahogyan mostanában nevezi magát.
  Az ajtófélfának dőlök mielőtt belépnék, ne érezze már udvariatlannak az érkezésem.
  -Wilbur, illik ennyi ideig távol lenni és nem visszaérni? Mégis mi a jó édes istent csináltál? Elromlott a hajtóműved és nem sikerült megszerelned?
  Arra az egyre ügyelek, hogy hallótávolságon kívül legyen mindenki, mikor a régi nevén szólítom.
  -Miért pont Josh? Jobbat nem találtál?
  Odadobom neki a whiskyt, van olyan jó reflexe, hogy elkapja.  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: LaGuardia Reptér

  on Kedd Nov. 01 2016, 22:10

  Dante & Josh


  Megáll a kezem a mandzsettagomb felett és felnézek az érkezőre. Túl ismerős az energia, még ha régen is volt már az, amikor utoljára éreztem, elgondolkodva ráncolom össze a homlokom. Az nem lehet, nagyon nem, valahol máshol parkolt eddig pedig.
  - Istenemre, eldobom a propellereimet! – máris mosolyra húzódik a szám.
  Azok, akikkel jó volt bandázni, kötelékben lenni és vállvetve, szárnyvetve harcolni, mindig is megmaradtak jó bajtársnak, olyannak, aki mellett élete végéig vállvetve küzd, még a farkas is.
  - Hát a csavarkulcsra, hogy nem mondtad, te vagy az. Felvitted a dolgodat. Ha tudom, szárnyakat növesztek és olyan bulit csapunk, hogy az összes hordó üres marad. De gyere már be, az ajtófélfa csak árválkodjon ott, ahol van. – intek felé, barátságosan és már húznám is a fotelt, hogy kényelmesen elférjük, igazi barátiasan, amikor kiszúrom az érkező üveget és fél kézzel elkapva, máris az asztalra helyezem, majd meglepve felkapom és megforgatom.
  - Emlékszel a kedvenc évjáratomra? – elismerően füttyentek, majd kiordítok. – Ne csak kávét, két poharat is! – aztán normális hangerővel folytatom. – Kár pocsékolni a kávét rá. – mielőtt kibontanám, én bizony jó alaposan megszorongatom az ölelésben.
  - A Dante név foglalt volt. De most képzeld el, egy ilyen archoz az a név. Akkor már inkább a Joshua. Na meg, éppen elorozták előlem a Jordan nevet.
  Csak azután huppanok le egy ülőhelyre, ha Dante is leült és kinyitom az italt, először neki töltök.
  - A régi jó cimboraságra. Ejj, azok az évek, öregem! – koccintok vele, ha velem tart, majd félig felhúzom. Érdekel is, hogy nem olyan soká kormány mögött leszek. – Mennyei! – csettintek a nyelvemmel.
  - Szóval... – komolyodok el kissé. – Te lettél az Alfa? Kétségem se lehet a felől, hogy te vagy, pedig Amabel kemény falat. A szolgáltatásra, remélem, nincs panasz. Mivel Queens a tiéd, a feltételeket te szabod meg, hallgatlak. – sosem kertelek, katonai egyenesség és nyersesség, tisztelettel keverve. Dantéval nem jó kukoricázni, de ezt nem én tanultam meg, hanem számos bajtársunk, aki azt hitte, milyen jókat lehet mókázni vele vagy rajta. Még csak azzal sem jöhetek, hogy Amabellel miben egyeztünk meg. Tény, hogy így semleges zóna lett a reptér, és elég szemöldök összevonás lenne, ha klán vagy falkakézre kerülne. Ez még nem jelenti azt, hogy Dante ne akarná rátenni a kezét.
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Re: LaGuardia Reptér

  on Kedd Nov. 01 2016, 22:47

  Josh - Dante

  Addig nem mozdulok, míg le nem esik neki, kivel áll szemben, csak akkor lököm el magam az ajtófélfától.
  -Kezdheted. Mégis mit hittél? A kedves leveled után majd felfedem azonnal? Nem öregem, szeretek játszani, tudod jól.
  Nem rám számított, tiszta sor, de szeretek meglepetést okozni, szar ügy. Miután tudtam, ő van a levél mögött, kivártam. Ahogy belépek, az üveget máris odadobom, ne tartogassam már, nem azért hoztam.
  -Persze, próbáltam elfelejteni, de sajnos nem elég szar a memóriám.
  Megölelem Wilburt, azért 70 év az 70 év, és ennyi jár neki, harcoltunk eleget egymás mellett.
  -Igaz, romboltad volna a renomémat. Azt le bizony, de jó helyen van, ne aggódj.
  Nem mintha zavart volna, ha ugyanazt a nevet viseli, de azért élcelődni én sem felejtettem el. Leülök, az italt a kezembe veszem, és koccintásra emelem.
  -Hiányzik, mi? Nagy a nyugalom. Maradtál volna Nashville-ben, lett volna benne részed bőven.
  A mindennapos harcok végül is hiányoznak, hazudnék, ha tagadnám. Megszokott dolog volt, és arra jó, hogy sose lankadjon a figyelem.
  -Micsoda meglátás, stimmel. Sajnálom, kellett a terület, ez van. Nem mondom, hogy könnyű meccs volt, ezért is maradt életben. Jól van, ha érdekel. Nos, feltételek. Tudod, hogy kóbort egy falka sem tűr meg a területén, mert nem teheti, ahogyan azt is, hogy egy farkas falka nélkül ideig-óráig húzza. Vagyis döntened kell, csatlakozol, vagy elhagyod Queenst.
  Elvigyorodok, a logikai következtetései mindig is helytállóak voltak, nem mintha most annyira szüksége lett volna rá. Amabel él és virul, sikerült megértetnem vele, hogy azért mert vesztett, semmit nem von le az értékéből. Fiatal, persze, hogy zokon vette.
  No de nem csak azért jöttem, hogy erről beszélgessünk, komolyabb témáról van szó.
  -Nem tehetek kivételt, maximális haladékot ez így megy. Egy év eltelt, tudom, hogy vannak akik elindultak volna, ha nem mondok rá nemet. Érthető, ők sem szeretik, ha idegen futkározik itt, és úgy él a városban, ahogy neki tetszik.
  Tiszta és érthető levezetést tartok, egy szava sem lehet. Vázolom az aktuális helyzetet, tudom, hogy érteni fogja.
  -Ehhez kell tartanom magam, ezt diktálja a Farkastörvény... amivel én bizony néha szembe megyek. Ahogyan most is teszem. Nem mondom, hogy csatlakozz, nem érdekel a reptered, de üzletet ajánlok. Ha beüt a kraft, azaz szükségünk van egy leszálló helyre, gépre, vagy ide szervezünk indulást, akkor azt a rendelkezésünkre bocsátod. Cserébe, mint falkán kívüli, élvezed a védelmünket, persze anélkül, hogy bárkinek bármiféle információt szolgáltatnál.
  Korrekt ajánlat azt hiszem. Megtehetném, hogy döntésre kényszerítem, de abból mit profitálnék, meg minek? Néha muszáj kicsavarni a szabályokat, az sokkal kifizetődőbb.  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: LaGuardia Reptér

  on Pént. Nov. 18 2016, 22:04

  Dante & Josh


  Derűsen nevetek a válaszán. A turpisságért Dantének sem kell a szomszédba mennie. És már nagyon hiányoltam a bundáját.
  - Ahogy mondod. – bólintok komolyan. – Tiszta luxus az ilyen memória. – majd kacsintok egy rövidet felé.
  - Na, persze. Sármos archoz sármos név dukál. – veregetem vállon, s egyben hagyom többértelműre a válaszom. Mint általában szokásom, ha felengedek a hivatalos arcomból, lévén, baráttal vagyok.
  - Balhék nélkül unalmas az élet. Meg csak berozsdásodik a farkas gyereke. Amúgy... - forgatom meg a poharat. – azért itt nem olyan nyugodt ám az élet. A kenguruk földje, na, az is unalom, ha csak egy részére mész most. Van valami a levegőben, ami nem tetszik. – sok furcsa jelenség van azon a kontinensen, amivel mostanában itt is találkozom és nagyon nem tetszik.
  A komoly része most érkezik igazán. Nem szívesen adom fel a repteret, van jó pár év kemény melója benne. Ám érthető, ha az új Alfának csípi a szemét és meg akarja változtatni a bábuk állását. Eddig simán letojtam, mit akarnak az Alfák, elvégre a mindenkori Alfához sosem volt közöm. Ámde más a helyzet Dantéval. Haverral nem cseszek ki, pláne úgy nem, hogy miken mentünk keresztül együtt.
  A válasza alatt mozdulatlan maradok, néha kortyolok az italból, de teljes figyelmem Dantéé. Várható volt, és igaza van. Éreztem, hogy nem fogom sokáig húzni, előbb-utóbb döntenem kell a tagság ellen vagy mellett. Azonban nem válaszolok azonnal. Nem vagyok üzletember, és üzletfarkas sem, de egyet megtanultam. Kivárni és megvárni. Most már nem lehet olyan könnyen sarokba szorítani, mint mondjuk száz éve.
  - Nos... – megköszörülöm a torkom. – az ajánlat nagylelkű, deee... – hagyok egy kis szünetet, komoly arccal. – mi lenne, ha azt mondanám: ehhez még csatolok a Falka számára egy boxot a JFK-n is? Nincs várakozási idő, legrövidebb becsekkolás, kicsekkolás. Benne vagy? – nyújtom felé a jobbomat. Amit vagy letép, vagy elfogad, az ő választása. Aztán elvigyorodok és a poharat letéve, felállok és megint jól megszorongatom Dante vállát.
  - Az áldóját, majdnem bevettem. Akkor aztán tényleg húzhattam volna az első géppel. Bár a közös balhézásokat azért várom.
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Re: LaGuardia Reptér

  on Csüt. Nov. 24 2016, 18:37

  Josh - Dante

  -Ugye? de legalább jelzi, hogy nem vagy szenilis.
  Elvigyorodok, mások szerint átok, ha mindenre emlékszel, szerintem pedig előny, de ez az én meglátásom.
  -Egyetértünk.
  Ugyanúgy nyitva hagyom a válaszomat, ahogy ő tette a megjegyzésével. Nem szükséges ezt tisztázni, mindketten tudjuk, mire gondol a másik, vagy hogyan is értelmezze.
  -Ezt aláírom, kell egy kis változatosság. Aha, mert nem éltél Nashville-ben, ez nekünk ahhoz képest maga a béke városa. Tudom, nagy változások lesznek igen hamar.
  Mi is érezzük a változás szelét, tudom az enyéimtől, mi jön, mi vár ránk, a két hülye északi már tájékoztatott róla, így nem ér meglepetésként. Az, hogy más területen éltünk, így hozta a sors, a miénk sosem volt békés.
  -Az, és ebben benne van az ismeretségünk, hogy sosem szúrtál hátba. Rendben, áll az alku.
  Tagolva fejtem ki, mi az álláspontom, és mi az elvárás a kóborságával kapcsolatban. Nem azért teszem ezt, mert akkora paraszt vagyok, aki az utolsó pillanatig kétségek között hagyja a másikat -bár ezt is el szoktam játszani-, hanem azért, mert ahhoz, hogy megértse a döntésem okát, muszáj levezetnem.
  Kezet nyújtok, köztünk nem szükséges az írás, mindketten álljuk a szavunkat. Ismét megölelem Wilburt, azért jó látni, hogy egyben van és még a humora is a régi.
  -Csalódtam volna benned, ha bedőlsz. Lesznek, az az érzésem.  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: LaGuardia Reptér

  on Kedd Nov. 29 2016, 00:03

  Dante & Josh


  - Valahogy úgy – hunyorítok felé nevetve. Ezt az egyet nagyon méltányolom a farkaslétben. Legalább hülye nem lesz a farkas, ha öreg is. Remélhetőleg.
  - Egy ideig biztosan nem is fogok – voltam rázós helyeken, nem is rövid ideig, egy ideje nyugisabb vizekre vágyom, bundásommal együtt. Aztán persze, megunom, ami meg egy másik történet.
  - Tudtok valamit erről a változásról? A kenguruk földjén élők szerint ébredés készülődik. Ami, ha igaz, akkor komoly veszélyt jelenthet ránk – szokásom tovább adni infót, hogy én is kapjak. És mert Dante a top haverság tetején van.
  Hányaveti kézfogás nincs, derekasan megfogom a kezét, elvégre eléggé komolyan át kellett rágnia, mint ahogy nekem is, miként lehet megtalálni a kényes egyensúlyt. Most is remekelt Dante, amit mindig is becsültem benne. Ha vele lógtam volna meg a hadifogságból, nem lenne luk a combomon, az hétszentség.
  - Ez esetben együtt nézünk szembe vele – a pilótasapka már a kezemben, mint ahogy az utazótáska is, belerejtve a pia, ki nem fogják onnan szedni nekem, az is biztos.
  - Ezer köszönet, hogy eljöttél ide – akár mehettem volna a fészekbe is, így sokkal jobb volt, legalább is a számomra. A papírmunkát nem emlegetem, az nyilvánvaló.
  - Az ajánlat mostantól él, elég, ha a nevem elrebesgetitek – aztán újra megszorongatom. – Az áldóját, annyira jó, hogy itt vagytok! – hátba veregetem. A jó barátokat nehezen feledem.
  - Vigyázzatok magatokra – azzal, ha nincs más, akkor a gép felé indulok, be kell jelentkeznem.
  Több okból elégedett vagyok a fejleménnyel. Dantét és kompániáját mindig is csíptem, még ha nem is akartam közéjük állni. Másrészt nagyon is örülhetek a bundámnak és a repteremnek, hogy az előbbi egyben van és én benne, a másiknak meg, hogy még mindig rendelkezhetek felette. A repülés az életem, sok más reptér van, de ez és Dantéék is, a szívemhez nőttek.

  //Nagyon köszönöm a játékot! Smile
  avatar
  Dante di Canio

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Alfa/Gullveig
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 325

  Re: LaGuardia Reptér

  on Szer. Jan. 04 2017, 19:57

  Josh - Dante

  Mennyire vágyom a nyugalomra, egyelőre fogalmam sincs. Az egyik pillanatban azt mondom, jól esik, de ez is csak ideig-óráig igaz, mert a következőben már bizseregnek az izmaim, hiányérzetem van.
  -Konkrétumot nem, de azt igen, hogy nagyot fog szólni.
  Van, amiről Ryan tájékoztatott, de amíg nem látok tisztán, ezt senki előtt nem fedem fel. Feleslegesen riadalmat kelteni, na az sem hiányzik senkinek.
  -Akkor több esélyünk lesz, nyilvánvaló.
  Ami biztos, széthúzással akkor semmire nem megyünk, tehát vagy összefogunk, vagy az esélytelenek nyugalmával, kézen fogva vonulhatunk a halálba.
  Attól nem tartok, hogy Josh elrohanna vagy visszavonulna valamerre, ismerem, hogy az első sorban jönne velem.
  -Igazán nincs mit, bár szerencséd, hogy tudtam, kiről van szó.
  Valóban magam jöttem ide, nem halok bele abba, ha én lépek először. Távol áll tőlem, hogy csak és kizárólag elvárjak valamit, ezért is jelentem meg én Joshnál, és nem vártam arra, ő kopogjon.
  -Részemről is. Készülj, nem vagyunk könnyű esetek.
  Elnevetem a végét és alaposan megszorongatom Josh kezét. Hiányzott a képe, az az igazság, vannak, akikkel szívesen dolgozom együtt vagy így, vagy úgy. Ő pedig ilyen.
  -Megyek tovább, te is, cimbora. Tudod, hol találsz.
  Villámlátogatás volt, így is fogalmazhatok, amit kellett letudtam, a többi senkire nem tartozik. Dolgom az még vagy ezer, így egy gyors baráti ölelés és már itt sem vagyok. A fejleményeket majd tudatom az enyéimmel, ha visszaértem.

  //Én is köszönöm. :-)//
  Re: LaGuardia Reptér

  on Vas. Feb. 26 2017, 18:24


  Ajánlott tartalom

  Re: LaGuardia Reptér


   Pontos idő: Kedd Jún. 19 2018, 22:13