Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

New York, mint ahogy minden más város, éli a mindennapi életét. Ám nem tudhatod, hogy aki rád köszön az utcán, odaadja a napi újságodat, az ki is valójában. Mert az emberek olyan világban lépdelnek, amiről fogalmuk sincs: természetfeletti lények veszik őket körbe, akár élnek is velük, szívük választottjaként. Szeretnél benézni a valóságot eltakaró fátyol mögé?

Várunk szeretettel!


Az oldal nyitott:2015. január 25.

Időjárás

Napjárás

Latest topics

» Long Island villa
by Emanuel de Medici Today at 00:53

» Fangtasia
by Ethan Keon O'Brien Yesterday at 22:21

» Theo szobája
by Theodore Miles Montgomery Vas. Dec. 09 2018, 22:30

» Freshkills Park
by Admin Vas. Nov. 25 2018, 19:40

» Cox professzor irodája
by Thomas Montgomery Vas. Nov. 25 2018, 19:20

» Pince
by Admin Vas. Nov. 11 2018, 22:47

» Belső udvar
by Dorian M. Montgomery Szomb. Nov. 10 2018, 21:54

» Carlmichael Ház - Tárgyaló
by Reinald Carlmichael Szomb. Nov. 10 2018, 21:51

» Rising Star Cave - Dél-Afrikai Köztársaság
by Armand Assante Vas. Nov. 04 2018, 20:49

» Azrael
by Desmond O. Cross Vas. Nov. 04 2018, 17:52

Köszönet


A leírások, képek, videók mind megtalálhatóak a világhálón, az oldal grafikájának alaptematikáját Quierra-nak köszönjük.

  Kissena Park

  Share

  Kissena Park

  on Vas. Okt. 04 2015, 23:50

  First topic message reminder :  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Kissena Park

  on Hétf. Aug. 07 2017, 00:42

  Nicho és Candy

  Barátok...Hallom vissza fejemben a szót és elmosolyodva biccentek. De vajon tényleg barátok vagyunk? Furcsán érzem magam..De biztosan csak azért mert nem igazán vannak barátaim, sőt egy emberen kívül nem is volt még soha, egy sem.
  -Akkor mindenképp szeretnék elmenni...És szurkolni neked. Én leszek a leghangosabb szurkolód! Bár azt nem akarom látni ahogy megsérülsz...-Hajtom le a fejem és aprót szusszanok.
  -De egyet megígérhetek, bármi bajod esik, ami remélem nem fog...Utána ápollak és ellátom a sebeid. Boldogabb leszek..? Már most boldogabb vagyok Nicho, mióta megismertelek minden napom egyre jobb. -Mosolyodok el zavartan és a kezéhez simulok arcommal ahogy félresimítja a hajam és ujjaival letörli könnyeim. Fontos vagyok...? Csak hallgatom szavait és érzem, hogy egyre boldogabbá tesznek. Azzal, hogy ezeket a meccseket csak miattam elvállalta már éreztem, hogy fontos vagyok számára, de az, hogy kimondja mégjobb érzéssel tölt el. Nagyon jó ezt hallani.
  -Te is fontos vagy nekem...De én egyelőre sajnos nem tudom, hogy hogyan tudnám kifejezni is ezt. Viszont amint alkalom adódik rá megteszem..Bármi van én ott leszek neked és számíthatsz rám, akár az éjszaka közepén is. -Simítok az arcára miközben szemeibe pillantok majd kissé elpirulva tartom szájához a szendvicset.
  avatar
  Nicholas Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Harcos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 73
  Foglalkozás : Boxoló

  Re: Kissena Park

  on Hétf. Aug. 07 2017, 00:57

  Candy és Nicho

  Halkan nevetek és figyelem az arcát.-Rendben. Nem is fogok mást hallani csak a te hangod.-mondom ahogy vigyorgok rá és ujjaim finoman cirógatják a bőrét. Ápolni, hamar gyógyulok. Jó ha kapok olyan sérülést nekem is kell az idő mire gyorsan regenerálódjak de nagyon gyorsan gyógyulok, szóval nem kéne ápolnia...Majd legfeljebb az arcomon a sérüléseket...-Ezt örömmel hallom.-mondom ahogy lassan homlokomat finoman az övének döntöm és lehunyom a szemeim miközben arcáról nyakára simít a kezem, és finoman cirógatom a bőrét. Jó érzés, hogy ezt mind elmondtam neki, és ha ő még nem is tudja mi ez, és be vallom én se egyikünk se menekül el előle. És ez jó. Mert értjük a másikat csak nem tudjuk mit is értünk ennyire. Legalábbis én így érzem...Halkan elnevetem magam ahogy ezt mondja.-rendben. Hívlak ha bármi olyasmi van, oké?-mondom ahogy kinyitva szemeim nézek az övébe. Most...kéne valamit tennem. Egy csók? Nem Nicho azért a pofátlanságnak is van egy határa. De megtehetném...talán nem lökne el talán hagyná talán...nem! Ehhez nincs jogom, és biztosan nem gondol rám így. Ne ronds el csak mert hülyeségek vannak az agyadban. Gondolj csak Jennyre...mi lett vele miután össze jöttél vele? Nem! Ezt még egyszer nem játszom el...lepillantok a szendvicsre és halkan nevetek majd bele harapok és fel pillantva rá nézek a szemeibe majd lassan elengedem a kezeimmel és homlokomat is leveszem az övéről.-Köszi.-mondom miután lenyelem a falatot.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Kissena Park

  on Hétf. Aug. 07 2017, 01:08

  Nicho és Candy

  Az arcunk olyan közel van egymáshoz, hogy ettől csak még jobban zavarba jövök, szinte érzem a lélegzetét. Hol szemeit, hol ajkait figyelem. Most meg fog csókolni? Ahogy felötlik bennem a gondolat a szívem újra hevesebben kezd verni. Mikre gondolok...? Biztosan nem pont az olyan lányok az esetei mint én, százszor jobbat érdemel nálam. Csak képzelődök...Különben is miért gondolok ilyenekre? És mi ez a furcsa érzés a mellkasomban? Nem húzódok el egészen addig míg a szendvicsbe nem harap, és el nem enged, ekkor zavartan dőlök én is hátrébb. Valahol sajnálom, hogy vége annak a pillanatnak. Megrázom a fejem és még fejbe is kólintom magam, majd zavartan elmosolyodok. Most tuti hülyének néz, hogy minek ütögetem magam...
  -N..Nincs mit..Igyál is egy kicsit..Sőt a sütit is kóstold meg...-Pakolom ki azt is elé.
  -Van itt egy állatsimogató, ha megetted lenne kedved elnézni oda? Azt hiszem még lovagolni is lehet..Bár én általában csak azért járok oda, hogy simogassam és etessem őket, a hátukon még nem ültem. És még kis kecskék is vannak, akiket szintén meg lehet etetni zoo csemegével. -Remélem, hogy szereti az állatokat, és nincs ellenére az ötletem...De nem olyannak tűnik mint aki ódzkodna az ilyen programoktól.
  avatar
  Nicholas Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Harcos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 73
  Foglalkozás : Boxoló

  Re: Kissena Park

  on Hétf. Aug. 07 2017, 22:40

  Candy és Nicho
  Csak lassan eszem a szendvicset és ahogy beszél lassan meg áll a falatba a számba mire köhögök párat és inkább gyorsan kortyolok a limonádéból. Ez egyáltalán nem jó terv. A menekülő állatok félnek tőlem, hiszen ragadozó vagyok, érzik a farkasom, és lehet, hogy én nem okoznék gondod de valakinek az életét éppenséggel tönkre tehetem, ha frászt hozok azokra az állatokra. Gyorsan ki kell valamit találnom...Tudom, hogy ő örülne neki, de a saját biztonsága érdekében és másokéért is...meg egyáltalán nem örülnének nekem otthon ha miattam ki kéne nyírni egy egész állatsimogatót működtető ember csoportot. Köhintek párat ahogy sikerül lenyelnem a falatot és rá pillantok.-Nos az a helyzet, hogy...szóval én allergiás vagyok a lószőrre...-mondom ahogy kínosan elvigyorodom és megvakarom a tarkómat. Nem esik jól, hogy ezt kell vele csinálnom, de nem akarok egyáltalán kockáztatni.-És elég durván be szokott dagadni tőle az arcom, a szeme és ha nem vigyázok még meg is fulladok.-adom be profin a színészi tudásommal. Már annyiszor kellett ilyeneket eljátszanom. A suli kirándulások, vagy ilyesmik alkalmából ha olyan helyre mentünk ahol már tudtam, lesznek menekülő állatok. Egyszer eljátszottam...anyu nem örült hogy abból a jó kis városból el kellett utaznunk mert majdnem megöltem az állatsimogató összes nyusziját. Akkor mérges volt rám és kaptam is eléggé. Mondjuk akkor kisgyerek voltam és nem tudtam parancsolni a játék hívogató szavának de akkor nagyon is a fejembe véstem...Szóval nem. Erre most nemet kell mondanom Candy....-De...de..ha gondolod sétálhatnánk a parkban meg ilyesmi.-mondok gyorsan valamit.-Vagy lehet biciklit kölcsönözni tekerhetnénk azzal valamerre...-mondom ahogy más fele nézek majd vissza rá mint egy kisgyerek aki tudja hogy rosszat csinált és próbálja kiengesztelni a másik felet.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Kissena Park

  on Kedd Aug. 08 2017, 01:18

  Nicho és Candy

  Izgatottan tördelem ujjaimat míg várom a válaszát, majd mikor felel kissé csalódottan hajtom le a fejem. A francba...Ezt jól elszúrtad Candy. Megkérdezhettem volna, hogy szereti-e az állatokat, vagy, hogy nem allergiás-e rájuk mielőtt ilyen programot találok ki. Az kéne még, hogy miattam megfulladjon...Sosem bocsájtanám meg magamnak, ha ilyesmi történne. Vajon ételre is allergiás? Jobb ha erre is rákérdezek mielőtt akaratomon kívül mérgezném meg valamivel.
  -Nem, akkor hagyjuk. Én sem szeretném, ha bármi bajod esne, csak egy ötlet volt, azt hittem jó lesz, de elszúrtam. Csak az állatokra vagy allergiás, vagy még valami másra is? Csak, hogy legközelebb már tudjam és nehogy mellé lőjek. -Nevetek fel kínosan miközben a hajamat kezdem birizgálni.
  -A bringázás jól hangzik.-Bólintok rá végül az ötletére, csak azt sajnálom, hogy nem az én fejemből pattant ki. Látszik, hogy ritkán járok el bárhova is, semmi értelmes ötlettel nem tudtam szolgálni, de örülök, hogy ő előhozakodott vele és így lesz még programunk mára.
  -Bár őszintén bevallom nem tudok biciklizni, de ha van hozzá kedved akkor szívesen megtanulok. Na meg, ha neked is jó lenne így, ha nem akkor akár sétálhatunk is egyet. Hátrébb van egy szép halastó és növényház. De még játszótér is, ha ahhoz támadna kedved. -Nevetek fel halkan, majd amint befejezte az evést elkezdem összepakolni a szemetet és a cuccokat majd felállok és kezembe véve a kosarat várom meg Nichot, végül elindulok a választott program felé.
  avatar
  Nicholas Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Harcos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 73
  Foglalkozás : Boxoló

  Re: Kissena Park

  on Kedd Aug. 08 2017, 01:43

  Candy és Nicho


  Ezt nem akartam. Candy nem szúrtál el semmit, csak....ragadozó vagyok. Össze húzom a szemöldököm.-Nem ez nem a te hibád Candy, nekem kellett volna szólnom, az ilyesmiben....-mondom ahogy finoman megérintem a kezét.-Nem szúrtál el semmit, hidd el. Elő fordul az ilyesmi...-simogatom meg a kézfejét.-Csak a lószőrre vagyok, legalábbis eddig más dolgok irányába nem akartam meghalni.-nevetek halkan ahogy figyelem kék szemeimmel és megvakarom a tarkómat.-Nem tudsz biciklizni?-kerekednek el a szemeim majd pattanok fel.-Azonnal meg kell tanulod! segítek oké?-mondom lelkesen ahogy segítek is neki gyorsan össze pakolni és a kezembe veszem a kosaram ahogy neki nyújtom a kosarat.-Ha sikerül megtanulni akkor lebiciklizünk ahhoz a tóhoz ha más nem én tekerek te meg mögöttem vagy előttem ülsz.-mondom lelkesen. A bicikli nagyon is jó dolog mindenki gyerekkorának legnagyobb ajándéka, és ő nem tud? Hát persze...az árvaházban nincs bicikli. De most megtanítom.-Majd segítek oké? Futok melletted, és elkaplak, ha úgy érzed esel.-mondom és egyáltalán nem zavar a kockázat. Megvédem, megmentem bármitől és ha ráérez hamar megfogja szeretni a biciklit is. Rá vigyorgok és ahogy végig gyalogolok vele a betonon a park széléhez érve pillantom meg a bicikliket. Ahogy oda érek kölcsönzök először egyet, és ha már biztosra megy a dolog akkor veszek magamnak is. Hála isten kis kosárka is van rájuk rakva így bele tudom rakni a kosarat amit hozott magával. A kis egyenes szakaszon maradok vele és felé fordulva paskolom meg a bicikli ülését.-Nah pattanj fel!-mondom ahogy szélesen vigyorgok.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Kissena Park

  on Szer. Aug. 09 2017, 00:15

  Nicho és Candy

  Mosolyogva figyelem, teljesen fellelkesült ettől a bicikli témától..Mondjuk én kevésbé, mi van, ha hatalmasat esek? Na sebaj, biztosan jó móka lesz!
  -Rendben, ez jól hangzik! Így van vészterv akkorra is, ha esetleg nagyon elbénáznám, és nem sikerülne. De ülhetünk egy biciklin ketten? -Figyelem meglepetten majd a biciklikölcsönző felé pillantok. Miután kértünk egyet belepakolom a tárolójába a kosarat és az ülésre pillantok amit Nicho megpaskolgat. Először kicsit inamba száll a bátorság, de tudom, hogy bízhatok benne, és nem hagyná, hogy bajom essen. Lassan átlendítem lábam a járművön és az ülésre huppanva markolom meg a kormányt miközben Nichora pillantok.
  -Ne engedj el semmiképp, jó? Akkor tuti, hogy eldőlnék mint egy zsák! Most mit kell csinálni? -Teszem egyik lábam a pedálra, de hamar vissza is ejtem a földre.
  -Ez túl nehéz!-Szusszanok egyet ahogy szorosabban a kormányra markolok, de végül ismét megpróbálom. Mikor sikerül mind a két lábam a pedálra tenni felsikítok és egyik kezemmel Nichoba kapaszkodok, hogy el ne dőljek.
  -Nagyon inatag! Ennek ilyennek kell lennie? Én azt hittem ez valamivel könnyebb lesz. -Ha nem állna mellettem valószínűleg már rég a földön hevernék, de bízom abban, hogy továbbra sem enged el.
  avatar
  Nicholas Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Harcos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 73
  Foglalkozás : Boxoló

  Re: Kissena Park

  on Csüt. Aug. 10 2017, 00:29

  Candy és Nicho

  Figyelem kék szemeimmel ahogy megközelíti a biciklit és kicsit meginog, de én biztos pontként ragyogok ott és tartom a bringát. Ahogy felül, tökéletesen megtartom. Mintha nem is ülne a biciklin.-Miért ne ülhetnénk ketten egy biciklin?-kérdezem ahogy figyelem, hogy rakosgatja a lábait, majd mikor megijed és belém karol elnevetem magamat, de szorosan fogom a kormány közepét és másik kezemmel az ülés szélét.-Semmi baj, nem engedlek el itt vagyok vele végig.-pillantok rá kék szemeimmel.-Csak kezd el lassan tekerni a pedált és azok elkezdik a hátsó kereket hajtani. A kormányt tarsd egyenesen, néz előre. Érezd azt, hogy meg van az egyensúlyod. Nem engedlek el addig amíg az nincs meg oké?-mondom ahogy lassan lépve elindulok mellette ahogy tolom.-Csak tekerd a bringát lassan, igyekezz felém dőlni, ha úgy érzed nem tudod megtartani, de ne rakd le a lábad, csak ha nagyon muszáj.-mondom és telesen nyugodt vagyok ahogy megyek mellette az egyenesen és figyelem minden mozdulatát. Dicsérem minél többször, és tartom őt minél jobban egyenesben. Amikor úgy érzem, hogy kicsit stabilabb és jobban rá érez az ízére akkor gyorsabban lépkedek míg lassan kocogok mellette és vigyorgok mint a tejbe tök mellette.-Na milyen?-kérdezem, ahogy egy pillanata rá tekintek kék szemeimmel majd vissza az útra mert azért arra ügyelek, hogy senkit nem üssünk el.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Kissena Park

  on Vas. Aug. 13 2017, 01:16

  Nicho és Candy

  Követem az utasításait és egyre inkább kezdek belejönni a dologba, de azért sokat segít a biztonságérzetemen az, hogy tudom nem fog elengedni. Bízom benne, és bizonyítja is, hogy helyesen teszem. Néha még meginogok, de a vége felé már egész stabilan tartom a kormányt, bár az is lehet, hogy Nicho tartja nekem, de egyelőre nem szeretném, ha elengedne.
  - Egész jó! De azt hiszem még nem menne egyedül..És kicsit fárasztó is, nem hittem volna, hogy pár perc bringázás ennyi energiát vesz el. -Nevetek fel halkan, a tánc kondiban tart, de kardiozni, vagy direkt "edzést" végezni nem igazán szoktam.
  - Lehet, hogy lustaságból inkább az egy bringán ülést vállalom be. -Pillantok oldalra rá miközben kinyújtom a nyelvem és ez a pár másodperc elég is ahhoz, hogy egyből kibillenjek. Ahogy mondta igyekszem inkább felé dőlni ismét felsikítva.
  - Talán reménytelen ez a dolog? -Szusszanok kissé csalódottan miután összeszedtem magam és a mellettünk elszáguldó 5 év körüli kis srácra pillatok.
  - Most nézd meg, leköröz egy 5 éves!-Eltátva ajkaim mutatok a gyerek után hüledezve.
  -Úgy száguld mint egy rakéta én meg olyan vagyok mint egy rokkant menyét. - Puffogva szusszanok és karba teszem kezeim, mint egy morcos kisgyerek. Valószínűleg most úgy érezheti magát, mintha a gyerekét kéne pesztrálnia így hamar köhintek is egyet és leeresztve kezeimet fejezem be a durcázást.
  - Mit szólnál, ha felpattannék mögéd, és mennénk ahhoz a halastóhoz?
  avatar
  Nicholas Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Harcos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 73
  Foglalkozás : Boxoló

  Re: Kissena Park

  on Vas. Aug. 13 2017, 22:08

  Candy és Nicho


  Csak hallgatom, és ez megmosolyogtat ahogy most viselkedik. Kicsit mintha nyűgös lenne, és a durca gyerekes...Ha valóban úgy lesz egyszer ahogy néha az a gondolat felötlik bennem, az ilyen kirohanásokat sajnos nem reagálhatom le így ahogy most fogom tenni.-Candy...nincs olyan, hogy reménytelen.-mondom ahogy kezem elengedi a kormányt ahogy nekem dől és megfogom át fonva kezeimmel a bicikli első kereke pedig befordul elém így nekem dől a kerékpár is.-Figyelj...Nem kéne ennyiben hagynod. És ne az érdekeljen ki mennyire csinálja jól. Neki...meg van a családja és nem egy árvaházban nőt fel neki saját biciklije van. Neked saját szobád sem lehetett....-mondom halkan és remélem ezekkel nem bántom meg.-De ne az határozzon meg ami a múltban történt. Az határozzon meg amiket cselekedtél és amiket helyesnek gondolsz.-mondom ahogy szemeibe nézek és finoman végig simítok felkarjain, és kedvesen rá mosolygok.-Mert te egy nagyon jó ember vagy...és tudom, hogy helyes döntéseket hozol, még ha az élet szar választásokat adott neked. Szóval ne érdekeljen a kis srác. És ha nem most akarsz megtanulni biciklizni akkor nem most fogsz, de meg fogsz tanulni.-mondom szigorúan, majd halkan elnevetem magam.-Nah szállj le.-mondom ahogy elengedem és lesegítem a bicikliről, nehogy elessen még állva itt nekem. Ahogy leszáll felülök a vezető ülésre és ahogy hátra feljut előre pillantok.-Akkor mehetünk?-kérdezem, majd ahogy bele egyezik kezét óvatosan derekamra vezetem.-Kapaszkodj, mert én nagyon szeretek biciklizni.-mondom ahogy elvigyorodok és fellépve az egyik pedálra lököm el magam a betontól és indul el velünk a bringa én meg felülve az ülésre tekerek bele és még az 5 évest is leelőzzük.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Kissena Park

  on Pént. Aug. 18 2017, 00:12

  Nicho és Candy

  Néha-néha elmosolyodva hallgatom ahogy "leszid" és apró bólogatásokkal nyugtázom a mondatait. Sosem törődött még velem senki ennyit, még csak soha senki nem is szidott le, már ha ezt lehet annak nevezni, hisz olyan kedvesen mondja. Ahogy végigsimít a karomon mégszélesebb lesz a mosolyom, majd megfogva a kezét szállok le a bringáról.
  -Akkor azt hiszem inkább máskor tanulnék meg... De ugye tudod,hogy ez azt jelenti, hogy többet kell majd találkoznunk, mester?
  Persze amúgy is akartam vele találkozni, ez legalább egy jó ürügy, hogy minél többet legyünk együtt. Amint felszáll a biciklire mögé ülök és köré fonva karjaim ölelem át szorosan. Fejemet megtámasztom a hátán és szemeimet lehunyva nem engedek szorításomon, jó érzés így lenni, ilyen közel hozzá. Kissé még bele is pirulok a gondolatba mire feleszmélve nyitom ki szemeim és a tájat figyelem, valamint elmosolyodva tűnik fel, hogy még a kis srácot is lehagytuk.
  -Már mindjárt odaérünk.
  Mondom neki az irányokat és lassan elénk tárul egy nagyobb tavacska a közepén szökőkúttal, szélén sziklákkal és rengeteg növénnyel. A tó körül padok helyezkednek el, és még hal valamint kacsa eledel is van kitéve. Na ezt nem hagyhatjuk ki..!
  avatar
  Nicholas Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Harcos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 73
  Foglalkozás : Boxoló

  Re: Kissena Park

  on Pént. Aug. 18 2017, 18:18

  Jó érzés ahogy hozzám simul, és érzem a szívverését és ahogy veszi a levegőt. Kellemes nyugodt érzés fog el. Jennynél éreztem ilyet utoljára...Kellemesen jön felénk a szembe szél és simogat meg minket én pedig hagyom, hogy a bicikli guruljon velünk. Többet találkozni. Szóval látni akarsz. Fél mosoly csúszik az arcomra ahogy le pillantok derekamon a kezeire és halkan szusszanok egyet. Sokat fogunk mi még találkozni Candy....Lassan egyre erősödik bennem, hogy szeretném ha hozzánk tartozna...de semmi különleges nincs benne a falka részére...azért meg engem is megköveznek ha csak oda viszem mert....mert mi Nicho? Csak nézem az utat ahogy mondja merre és hova menjek. Nem sokkal valóban megérkezünk és megállva megvárom míg leszáll majd én is leszállok és letámasztom a pad szélének a biciklit majd mielőtt ő akarna költeni én veszek inkább kacsa meg hal eledelt. Össze fogom a zacskókat majd lerúgom a cipőmet.-Vedd le a cipőd.-mondom jó gyerek módjára, majd ahogy meg teszi lehajolok és kezemet elvezetve feneke alatt emelem fel mint egy zsákot a vállamra.-Sáros a fű..-mondom vigyorogva de tisztán hallatszik, hogy csak füllentek. Ahogy a tó hoz érek vele leteszem óvatosan majd oda nyújtom neki a zacskókat és feltűröm a nadrágom szárát.-Amúgy...Bicikli tanulás nélkül is sokat találkoznék veled.-mondom ahogy homlokon pöckölöm vigyorogva majd elveszem az egyik zacskót tőle és rá lépve a kavicsokra fogok ki egy széleset ami száraz is és nem csúszik majd bele lógatom a lábaim a vízbe ahogy leülök rá, majd a kezemet nyújtom neki, hogy oda segítsem magam mellé. Amint le ül kibontom a zacskómat és bele szagolok.-Ezt megetetik ezekkel a szerencsétlenekkel?-mondom ahogy elfintorodok.-Nincs bizalom gerjesztő szaga...Mondjuk...szerinted a halak tudnak szagolni?-kérdezem ahogy homlok ráncolva fintorogva nézek rá.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Kissena Park

  on Pént. Aug. 18 2017, 20:39

  Nicho és Candy

  Ahogy megérkezünk egyből az állatok eledele felé veszi az irányt, mintha csak olvasna a gondolataimban. Mikor visszaér mindketten kibújunk a cipőinkből, majd hirtelen az ölébe kap amire felnevetve karolok a nyakába és fejemet a vállának döntöm.
  - Sáros, mi? 35 fokban. -Nevetek fel, de egyáltalán nem bánom, hogy az ölében visz, hisz szeretek ilyen közel lenni hozzá. Amint odaérünk kissé csalódott leszek, hogy letesz, lassan veszem le róla a kezeim és csak egy pöccintés zökkent ki, mire a homlokomra dörzsölök. Ahogy megtalálta a megfelelő helyet egy kis segítséggel mellé lépek, és a mellette lévő kőre ülök le én is.
  - Akkor jó...Mert tudod, nekem nagyon hiányzol már egy nap után is. -Nevetek fel halkan majd el is vörösödök. Tényleg kimondtam ezeket a szavakat? Zavartan köhintek és kezeimet a szám elé kapva fordítom kissé félre a fejem. Pár másodperc után fordulok ismét felé és követve a példáját az eledelbe szimatolok.
  - Uh...Tényleg nem tűnik finomnak, de szerintem ez nekik olyan lehet, mint nekünk egy hatalmas hamburger. Vajon miből teszik ezt össze? Tényleg..A halak mit esznek? Más halakat? Mert akkor kannibálok nem? -Döntöm félre a fejem komoly arccal, tényleg lövésem sincs a dologról, bár biztosan idiótának néz miatta. Lábaimat a vízbe lógatom és Egy kis marék eledelt szórok a vízbe amire több hal és kacsa is egyből körénk gyűlik.
  -Nézd! Kisbaba kacsák!-Visítok fel csillogó szemekkel miközben a kiskacsák felé mutatok.
  avatar
  Nicholas Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Harcos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 73
  Foglalkozás : Boxoló

  Re: Kissena Park

  on Pént. Aug. 18 2017, 21:00

  Candy és Nicho


  Igen 35 fokban. Szeretek hozzád érni Candy...Melletted lenni, és hallgatni a szívverésed, a lélegzeteidet. Úgy érzem valami űrt telítenek be és elég hozzá a jelenléted. A teljesen értelmetlen csacsogásodat is...Tök mindegy miről beszélgetünk...Csak szeretem hallani a hangod. És hogy velem vagy. Csak figyelem kék szemeimmel ahogy fel teszi a halakról való kérdést aztán szór a vízbe a csemegéből és oda gyűlnek az állatok. Figyelem a kis kezét amiből kicsúsznak a falatkák. Sokszor megfordul újabban lefekvés előtt a fejemben, hogy megérint engem a kis meleg kezeivel. A hajamat, az arcomat, a nyakam a vállaim a karomat....Nem értem miért gondolok erre...De ez újabban melegséggel tölt el és kellemesebben alszok mikor rá gondolok. Egyre többet gondolok rád Candy...Ahogy azt mondja, hogy hiányzok neki egy nap után nyelek egyet. Velem lehetnél Candy...ha megismernéd az eredeti világom. Nehéz lesz az elején, hiszen mint tanítód, nem lehetek majd ilyen mint most itt....De tudom, hogy neked is jobb lenne...Tudom, hogy anya is kedvelne. Női oldalból biztosan...az más, hogy ő nem lenne olyan kemény, de úgy érzem jól eltudnának beszélgetni. Apa is megkedvelné. Bár nála nem tudom, hogy ez hogy működne hiszen ilyen térből még nem ismerem a gondolkodását. De a testvéreim is...a falka...Sokkal jobb lenne neki közöttünk...Aztán a kérdésekre koncentrálok, hogy kiverjem ezt a fejemből. Nem tehetem meg....A kérdések valóban elterelik a figyelmem és hangosan elnevetem magam.-Képzeld vannak húsevő halak.-mondom ahogy rá pillantok kék szemeimmel.-Szóval van olyan, hogy megeszik egymást. De vannak olyan halak akik a tenger növényeit vagy kisebb szabad szemmel nem látható állatkákat esznek. vagy csak kavicsot.-mondom ahogy vissza gondolok gyermekkorom természet filmjeire. A kis kacsákra pillantok és megint nevetek de most halkabban.-Nem inkább kis kacsák? Vagy minden állat kölyke neked baba?-kérdezem ahogy rá pillantok kék szemeimmel és szórok a kis kacsáknak falatokat, hogy közelebb ússzanak.
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Kissena Park

  on Pént. Aug. 18 2017, 21:33

  - Hát... Remélem ezek nem húsevők akkor, mert még a végén egy óvatlan pillanatban leharapnák a lábunkat!-Emelem is ki a vízből lábaimat biztonságba, hogy felránthassam, ha jönne egy vérhal.
  - Nekem mindegyik baba. -Bólintok mosolyogva és figyelem ahogy az állatok egyre közelebb merészkednek hozzánk ekkor a víz felé hajolok és kezeimet előre nyújtva próbálom elérni a kacsákat, mire az anyuka hangos hápogásba kezd, valószínűleg így akar távol tartani a kicsiktől.
  - Mikor is lesz a meccsed amiről meséltél? És majd leírod a címet is? -Pillantok vissza Nichora mire egy hangos dörgést hallani az ég felől és hirtelen sötétbe borul az addig napos égbolt. Mi a fene...Eddig egy felhő sem volt erre hirtelen így beborul?
  - Azt hiszem ha tovább maradunk el fog minket kapni egy hatalmas vihar. -Mondom csalódottan, hisz akár ezer évig is itt tudnék még ülni vele, de valami miatt biztosan így kellett most lennie. Felállva szórom a vízbe a maradék eledelt amit az állatok fel is csipegetnek majd ők is menedékbe húzódnak a nagy vihar elől.  Kilépek a tó szélére és nyújtom a kezem Nichonak, majd mikor ő is kiért visszaindulok a biciklink felé.
  - Sajnálom, hogy ilyen keveset tudtunk maradni..
  avatar
  Nicholas Earhart

  Faj : Vérfarkas
  Falka : Queens
  Rang : Harcos
  Tartózkodási hely : New York
  Kor : 73
  Foglalkozás : Boxoló

  Re: Kissena Park

  on Pént. Aug. 18 2017, 21:50

  Candy és Nicho

  -Nyugi, nem hiszem, hogy húsevő halakat tesznek egy kis tóba. Ha kinyírja az élő világot az nekik csak gáz.-mondom ahogy ki kiöntöm a tasak maradék tartalmát majd figyelem ahogy esznek a kis állatok aztán Candyt ahogy megpróbálja megérinteni őket és a kacsa mama rá hápog. Halkan nevetek és figyelem kék szemeimmel ahogy vissza vonul majd a hangos dörgésre és szürke felhőkre felnézek az égre. Ne már...eddig semmi gond nem volt. Halkan szusszanok majd figyelem ahogy vissza mászik a fűre aztán én is kimászok és vissza sétálok vele. Felveszem a cipőmet majd gyorsan egyenesbe hozom a biciklit.-Haza viszlek.-mondom meg se várva a reakciót csak felülök, és amint ő is fent van indulok is vele. Gyorsan tekerek. nem akarom, hogy megázzon és megfázzon. Szeretném ha ott lenne a meccsemen...Tekerek, és már csöpög de oda érek vele az árvaházhoz. Megvárom míg leszáll majd leteszem lábaimat az aszfaltra és elengedve a kormányt ölelem magamhoz.-Írok majd smst a meccs részleteiről. Addig vigyázz magadra oké?-mondom halkan és szorosan ölelem magamhoz majd lassan elengedve simogatom meg óvatosan az arcát.-Na siess, nehogy megázz.-Mosolyogva integetek amíg el nem tűnik az épületbe és ahogy csukódik az ajtó úgy kezd el szakadni én pedig tovább hajtok a biciklivel. Az eső jó dolog. Én nagyon szeretem....

  köszönöm a játékot Smile)))!!!!!
  avatar
  Vendég
  Vendég

  Re: Kissena Park

  on Pént. Aug. 18 2017, 22:29

  Amint a biciklihez érünk egyből felajánlja, hogy hazavisz és nem is tűr ellentmondást. Felpattanok mögé és ismét köré fonva karjaimat ölelem át szorosan. Bár örökre ezen a bringán maradhatnánk. Lehunyom szemeim és élvezem a pillanatot, ahogy közeledünk az árvaházhoz már cseperegni kezd az eső. Mikor odaérünk nehezen ugyan, de elszakadok tőle, azonban amint leszállok szorosan magához ölel. Visszaölelve őt bújok hozzá szorosan, majd mikor arcomra simít tenyeréhez bújva simítok rá, végül a csuklójára puszilgatok.
  -Rendben, várni fogom. Te is nagyon vigyázz magadra, és ne vidd túlzásba az edzéseket.. Nehogy kimerülj...
  Lassan engedem el és húzódok hátrébb majd biccentek az "utasításra" és elindulok az árvaház felé. Épphogy beérek máris szakadni kezd az eső, az ablakból figyelem ahogy Nicho egyre távolodik. Remélem nem fog megfázni..

  Köszi a játékot! hümm

  Re: Kissena Park

  on Hétf. Jan. 08 2018, 10:47


  Ajánlott tartalom

  Re: Kissena Park


   Pontos idő: Vas. Dec. 16 2018, 05:59